Intim barbering under graviditeten

Jo tættere fødselstiden er, jo flere tvister er der om at barbere skridtet til fremtidige moms. Nogen protesterer selve proceduren, nogen føler skam og forlegenhed ved tanken om, at en intim person vil blive barberet af en fremmed, og nogen, på trods af den udbulende mave, barberer regelmæssigt sin bikinizone gennem graviditeten. Men er det nødvendigt at barbere perineum, hvis det på nogle hospitaler tillader det ikke at barbere sig? Og hvordan kan du selv gøre det?

Hvorfor er det ønskeligt at barbere skridtet før fødslen

Tidligere blev denne procedure udført obligatorisk, men nu er barbering af hår i det intime område, bortset fra nogle tilfælde, blevet et frivilligt spørgsmål.

Hårfjerning fra lyskeområdet før fødslen kan:

 • Det er meget lettere for jordemor at kontrollere fødselsprocessen, at reagere på afvigelser i arbejdsmiljøaktiviteten rettidigt. Efter at have bemærket ændringer i hudens perineum i tide (det bliver hvidt - dette sker i øjeblikket ved udbruddet af hovedet), er det muligt at forhindre fødselspauser eller skære om nødvendigt trange væv, hvilket reducerer traume efter fødsel.
 • Øg niveauet for desinfektion, hvis det efter fødslen bliver nødvendigt at sutere huller eller medicinske snit. Foreløbig fjernelse af hår vil gøre denne operation bekvem for lægen, og fraværet af hår i såret vil reducere risikoen for postoperative komplikationer og hurtighelbredelse.
 • Når der er et presserende behov for en kejsersnit, fremskynde forberedelsen af ​​det kirurgiske felt (der er ikke behov for at barbere pubisk hår) for at reducere sandsynligheden for infektion i såret. Dette forhindrer udviklingen af ​​mulige komplikationer.
 • Tilrettelægge postpartumhygiejne. I flere måneder efter fødslen vil udskrivningen ske fra skeden - lochia. Barbering af hår i lænestillingen vil lette hygiejnen, mindske risikoen for at udvikle en stigende infektion i urinvejen og kønsorganerne.

Barbering af det intime område er obligatorisk, når der udføres en planlagt kejsersnit.

Sådan barberer du dig selv

Hvis kvinden stadig besluttede at barbering er nødvendig før fødslen, men ikke kan eller ikke har tid (arbejdet begyndte tidligere) for at udføre det, kan du overlade denne procedure til jordemoder. Du skal bare tage med til dig på barselshospitalet en ny maskine, de nødvendige barberingsprodukter og en beroligende creme. Men rushen og det faktum, at en helt outsider vil barbere, forårsager ubehagelige følelser hos de fleste mødre, bringer ubehag og gør det svært at koncentrere sig om den generiske proces.

Hvis selv tanken om, at en fremmed vil barbere håret i lysken, forårsager forlegenhed og et angreb af bashfulness, så er det bedre at spørge en nærtstående (mor, mand), eller du kan barbere dig selv før fødslen. Helt på forhånd i hjemmet i overensstemmelse med alle hygiejnereglerne, er denne vanskelige proces mere behagelig for den fremtidige mor.

For at fjerne hår fra perineum, kan du anvende:

barbermaskine

Før du begynder at barbere, skal du vaske dine hænder godt med sæbe, vask omhyggeligt med en intim hygiejnegel, helst med en yderligere øget antiseptisk effekt. Brug aldrig tonics eller alkohol lotioner til at desinficere perineum: de vil forårsage tørhed og irritation af den delikate hud og kan provokere inflammatoriske processer.

Før brug er det nødvendigt at rengøre maskinens klinge med alkoholholdige midler.

Efter at have forberedt huden og maskinen, kan du begynde barbering. "På tør" er denne proces ikke anbefalet, du kan forårsage irritation af huden i lysken eller blive skadet. Sæbe til dette formål kan kun bruges som en sidste udvej, når du er nødt til at barbere, og der er ingen andre barberingsprodukter. Det anbefales at bruge specielle allergivenlige cremer, geler eller skum.

Barberingsprocessen vil være ubelejligt, på grund af den udragende store mave er det svært at visuelt overvåge dine handlinger.

For at hjælpe dig selv under denne procedure skal du tage et spejl og handle som følger:

 • Spejlet er placeret foran dig eller placeret på bunden af ​​badeværelset.
 • Et skum eller en gel påføres jævnt på huden.
 • Barbering hår udføres mod retningen af ​​deres vækst. For at lette processen af ​​huden anbefales det at strække lidt. Vi skal handle uden hast, fordi processen sker næsten blindt og der er stor risiko for skade.
 • Efter fjernelse af alle hårene skal du fjerne det resterende skum med hygiejniske vådservietter og smøre huden med kosmetisk olie eller enhver passende blødgørende creme.

Det er alt sammen. Man må kun huske, at maskinberetet hår kommer igen hurtigt, og sådanne handlinger bør udføres umiddelbart før fødslen eller ca. en dag før den.

epilator

Nogle mennesker tror fejlagtigt, at brug af en depilator til gravide, især før fødslen, er meget skadelig. Men hvis en kvinde er vant til at bruge epilatoren og er klar til at lide lidt smerte, så er der ingen kontraindikationer, du kan bruge din sædvanlige enhed.

Til fordel for epilering, det faktum, at håret efter denne procedure ikke vokser i lang tid, og fjernelse fra det intime område kan gøres 1-2 dage før besøget på hospitalet.

Før epilering vaskes og fremstilles huden på samme måde som for fjernelse af vegetation fra perineum ved hjælp af en maskine. Herefter fjerner epilatoren alle hårene under kontrol af spejlet.

Afslutningen af ​​proceduren bør være anvendelsen af ​​en blødgørende, beroligende irritationskrem eller olie.

Depilatory cream

For mange gravide kvinder er dette stof blevet et yndlingsmiddel til at hjælpe med at fjerne vegetation fra intime steder før fødslen uden smerte og let. Gravid kan gøre alt på egen hånd uden at risikere skade og næsten at røre ved.

Du skal bare vaske skridtet, anvende cremen, og efter den tid, der er fastsat i henhold til vejledningen, skal du fjerne den med en speciel spatel sammen med hårene. Virkningen af ​​værktøjet varer 10-12 dage, hvilket gør det muligt at forberede sig på forhånd til besøget på hospitalet.

Derefter er det nødvendigt at fjerne resterne ved hjælp af en vådservietter til intim hygiejne, og påfør derefter blødgørende creme.

De fleste fremtidige mødre med glæde anvender depilatory cream til den intime zone, der altid får et positivt resultat.

Voksning af vegetationen fra lyskeområdet før arbejde er en smertefuld proces, men meget effektiv. Nyt hår efter en sådan procedure vil kun ses om en måned, hvilket gør det muligt at forberede intime arbejdspladser på forhånd og ikke forvente en nærliggende leveringsdato.

Ved hjælp af voksplader kan du fjerne vegetationen derhjemme.

Uafhængigt vil det være svært, fordi en udbulende mave vil blande sig med at se dine handlinger, hjælper spejlet også dårligt. Det er bedre at spørge en elsket til at opvarme voksen, placere vokspladerne på kroppen og derefter rive dem af.

Hvis en assistent ikke kunne findes, og der ikke er nogen stærke fordomme imod det faktum, at en fremmed vil udføre en lignende procedure, kan du ty til en skønhedssalon, hvor du hurtigt og professionelt kan fjerne overskydende vegetation med voks. Blandt gravide kvinder bliver der gradvist mere og mere populært at besøge skønhedssaloner for at forberede sig på fødslen. Den langsigtede effekt efter påføring af voksen giver dig mulighed for roligt at forberede sig på fødslen, samt lette vedligeholdelsen af ​​postpartumhygiejne.

Barbering af hår fra skridtet eller skal føde, holde et naturligt udseende - enhver gravid kvinde bestemmer for sig selv.

Hvis hun nægter at barbere sig, så vil hun kun være i stand til at barbere sig mod sin vilje, hvis der er behov for en nødsituationskirke. Efter at have afvejet fordele og ulemper ved at bevare den naturlige vegetation i lysken, vil sandsynligvis mange forventende mødre komme til den konklusion, at det er ret muligt at miste håret i en kort tid for at sikre fødselsprocessen og bevare barnets helbred. Og eksistensen af ​​mange metoder til fjernelse gør det lettere at vælge den mest praktiske for hver kvinde.

Bulgakova Olga Viktorovna

Lægeplejerske-gynækolog, Stavropol, Uddannet fra Stavropol Medical Academy med æresbevisning. Bopæl i obstetrik og gynækologi. Avanceret træning til behandling af infertilitet.

Hvorfor er det bedre at barbere, inden du får fødsel, og hvordan man gør det selv

Sådan barberes under graviditet

Under udførelsen barnets krop undergår væsentlige ændringer, som følge af hvilken de opgaver, der tidligere blev udført nemt, bliver til en reel test. En voksende mave kan endda forstyrre hverdagens procedurer, såsom fjernelse af uønsket kropshår. Hvordan barberes under graviditet? Du finder svaret i artiklen!

Hårfjerning under graviditet: nogle teorier

Kosmetologer tilbyde kunderne en masse måder at fjerne hår fra kroppen: shugaring, laser hårfjerning, elektrolyse, samt voks. I enhver kosmetik butik kan du købe specielle cremer, der hurtigt klare problemet med overskydende vegetation. Hvis før graviditeten valg afhænger af personlige præferencer, samtidig med barnet og det er vigtigt at tænke på de forandringer, der har fundet sted i kroppen.

Læger siger, at ikke alle metoder til depilering er egnede til gravide kvinder:

 • elektrolyse og laser hårfjerning kan forårsage åreknuder. Desuden er effekten af ​​laser hårfjerning på intrauterine udvikling stadig ikke kendt, så du skal ikke risikere det;
 • cremen kan forårsage allergier: immunsystemet kan reagere på dets komponenter på en anden måde end før graviditeten
 • shugaring og voksning - smertefulde hårfjerningsmetoder. Smerter følsomhed hos gravide kvinder er ofte forværres endvidere kan smerten provokere en stigning uterin tone.

Således bliver en almindelig barbermaskine den sikreste måde at fjerne hår på for gravide kvinder.

Hovedkontraindikationer

En gravid kvinde kan fjerne uønsket vegetation fra fødderne og armene områder uden frygt for eventuelle skadevirkninger. Bikiniområdet er mere kompliceret. Spørgsmålet om, hvorvidt man skal barbere låret til gravide, har stadig ikke et bestemt svar.

Mange læger siger at barbering af et bikiniområde, mens man venter på en baby, er ikke det værd. Dette skyldes, at barbering kan forårsage skade på huden og betændelse. Og enhver infektionskilde, der ligger i nærheden af ​​kønsorganerne, under graviditet udgør en særlig fare for både mor og foster.

Der er en anden synsvinkel: hår i den intime zone i graviditeten skabe et gunstigt miljø for bakterievækst, så de har brug for at blive fjernet uden at mislykkes. Men hvis en kvinde ser på hendes hygiejne, udgør håret ikke en fare.

Som et kompromis for dem, der ikke ved, hvordan man barbere lysken under graviditeten, men ønsker ikke at opgive denne procedure, kan du tilbyde en trimmer. Trimmer vil ikke traumatisere huden, så Placer forsigtigt bikini-området.

Nogle gange under graviditeten kvinder nødt til at give op, selv barbering benene på grund af det faktum, at huden bliver mere følsom. Dette skyldes det faktum, at immunsystemet begynder at arbejde anderledes end før graviditeten: øget aktivitet af immunceller, og derfor øger risikoen for betændelse. Det er selvfølgelig ikke altid tilfældet. Når der træffes beslutning om, hvordan man barberer dine ben under graviditeten, og om at gøre det, skal en kvinde overvejes, først og fremmest, de individuelle egenskaber af organismen.

Hvilke værktøjer skal du vælge for barbering?

Under graviditeten skal du være særlig forsigtig med valg af barberingsprodukter. Hvis du ikke ved, hvordan du barberer under graviditeten, vil følgende tips hjælpe dig:

 • Det er bedst at bruge en maskine med udskiftelige kassetter. På grund af det store antal af vingerne, vil barbering være mere glat i øvrigt kvindelige maskiner minimere risikoen for at skade huden. Passende og højkvalitets disponible maskiner, som under ingen omstændigheder kan bruges for længe. Hvis bladene er kedelige, er det sandsynligvis ikke muligt at beskadige huden.
 • For at fjerne hår kan du bruge el-barbermaskinen, som næsten ikke irriterer eller beskadiger huden
 • Det er nødvendigt at anvende midler til at berolige huden og blødgøre håret. Du bør købe en højkvalitets barbergel med en hypoallergen sammensætning. Kvinder, der er tilbøjelige til allergiske reaktioner, og ikke at vide, hvad de skal barbere, for at undgå ubehagelige konsekvenser, passer den sædvanlige Baby sæbe, pisket til skum.

Hvorfor er det nødvendigt at barbere den intime zone inden fødslen?

Barbering i intime områder under sen graviditet er nødvendig af følgende årsager:

 • Jordemor får mulighed for bedre at kontrollere arbejdets fremskridt. For eksempel kan hun mærke til en ændring i hudtone og slimhinder, samt følge fraværet af tårer;
 • efter levering kan det være nødvendigt at stikke tårerne op. I nærværelse af hår i det intime område bliver det muligt at inficere og udvikle postoperative komplikationer;
 • hvis der er behov for en beredskabssektion, behøver du ikke bruge tid på hårfjerning for at forberede det kirurgiske felt;
 • efter fødslen vil det være lettere for en kvinde at overvåge hygiejnen, hvilket vil reducere risikoen for at udvikle en infektion i det urogenitale system.

Hvordan barberes en intim zone under graviditeten?

Før du går på hospitalet, anbefales det at barbere sig i bikiniområdet. Selvfølgelig, før fødslen er alle kvinder fjernet hår, men det er bedre at ikke stole på denne opgave for en sygeplejerske, men at gøre det selv. Selv om det er nødvendigt at gå på hospitalet et par dage før fødslen, har håret stadig ikke tid til at vokse til en sådan længde, at det vil kræve re-barbering.

For at fjerne hårfjerningen før fødslen så sikker som muligt anbefales det at holde sig til følgende algoritme:

 • lager op med en kvalitets barbermaskine. Det anbefales at tage en ny kassette eller engangs maskine med en gelstrimmel, blødgøre og fugtgivende huden;
 • hvis håret er vokset til en stor længde, skal du forkorte det med neglesaks;
 • Tag en stol og et spejl på et stativ på badeværelset: i de senere perioder forhindrer maven lykken;
 • tag et bad eller en brusebad (selvfølgelig, hvis vandet ikke har haft tid til at bevæge sig). På grund af dette bliver håret blødere og lettere at fjerne;
 • anbring barberingsgel eller sæbevand på det intime område
 • sætte på en stol, som allerede er et spejl, et ben. Det er nødvendigt at se "arbejdsområdet", så der skal være god belysning på badeværelset;
 • barber dit hår i retning af deres vækst, lidt trækker huden med din hånd. Barbering af hår i anusområdet er ikke påkrævet;
 • Skyl huden grundigt, tør den af ​​med et håndklæde og påfør et beroligende middel, såsom en efterskæringsgel eller en gel, der indeholder aloe.

Anbefalinger om hvordan man barberer skridtet før fødslen bør udføres uden fejl. Ellers kan du skade den delikate hud i den intime zone og provokere en inflammatorisk proces.

Er det muligt at barbere kropshår under graviditeten? Læger mener, at alt afhænger af organismens egenskaber. Hvis efter barbering ikke forekommer betændelse og irritation på huden, kan proceduren ikke afvise. Men før man går til barselshospitalet, er det vigtigt at slippe af med håret i den intime zone - dette vil lette det medicinske personale, der skal tage aflevering og minimere risikoen for komplikationer.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Hvordan barberes et intimt sted under graviditeten?

"Barber eller ikke barbere? Det er spørgsmålet! "Uanset hvor latterligt det lyder, men for gravide er spørgsmålet en kant, især før fødslen. Dette spørgsmål - om at barbere et intimt sted for gravide kvinder - der er ingen konkret svar. I vores land er der en tradition for at barbere bikiniområdet inden fødslen på obligatorisk basis og under graviditeten efter eget valg. I andre lande er tilgangen meget mere loyal: Kvinder barberer ikke før fødslen. For nylig, men og her og da, i nogle barselssygehuse, begyndte de at støtte vestlig praksis, men ikke overalt.

Så er det nødvendigt at barbere et intimt sted for gravide? Og om nødvendigt - hvordan man gør det?

Hovedvægten - hygiejne - taler for barbering. Faktum er, at hår skaber gunstige betingelser for reproduktion af mikroorganismer. Under arbejdet har nogle kvinder i arbejde behov for perineotomi, det vil sige et snit. I dette tilfælde kan håret selvfølgelig ikke blot forhindre, men også bidrage til indtrængningen af ​​infektionen. Og dette er en direkte vej til stigende infektion og forskellige generiske og postpartum komplikationer.

Et intimt sted er bedst at barbere sig selv uden at vente på, at sygeplejersken skal barbere sig i barselshospitalet. Naturligvis er det på grund af den store mave meget ubelejligt at barbere det intime sted - næsten er ingenting synligt. Men i barselshospitalet vil hverken cremen eller voksen eller den specielle epilator blive brugt, og det er farligt at stole på en fremmed for sådanne ting.

Så før du går ind i barselshospitalet, skal du barbere dig hjemme. Desuden, selvom du går for at redde to uger før den forventede fødsel, da brystet ikke vokser nok til at forstyrre fødselsprocessen i løbet af denne tid.

Umiddelbart inden barberingen skal du tage et bad (men kun hvis vandet endnu ikke er flyttet). Hårene bliver bløde og føjelige, og barbering bliver meget lettere. Det er bedre at købe en barberhøvler til barbering, da den har den rigtige form til en enkel og bekvem procedure. Derudover forhindrer moderne højkvalitets knive og fugtighedsstrimler irritation.

Vegetation før barbering skal sæbe gel. Sæt derefter en fod på stolen, der er forberedt på forhånd, hvor der allerede er et spejl. Hvis håret er meget langt, er det bedre at starte med korte saks. Barbering hår bør være pænt og i retning af hårvækst, rette hånd foldene af huden.
I området af anus til barbering bør hår ikke være.

Efter proceduren skal du sørge for at behandle det barberede, intime sted med en særlig efterskærmning. Det er bedre, hvis det er en gel med mentol.

Under graviditeten er det muligt at bruge produkter til at bremse hårvæksten. Men dette er en amatør.

Og brug bomuldsundertøj - det hjælper dig med at føle dig godt tilpas under alle forhold.

Sådan barberes under graviditet

Er det muligt at barbere sig under graviditeten

Barbering under graviditet

En kvinde i hele graviditeten ønsker at have glat hud uden overskydende hår. Barbering under graviditet er også vigtig, som før undfangelsen, fordi hormonelle ændringer måske ikke virker til fordel for kroppshårets forsvinden.

Mange kvinder allerede efter befrugtning er bekymrede over spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at barbere under graviditeten. Derfor er høring af en kosmetolog på nuværende tidspunkt meget efterspurgt. Behovet for at anvende et værktøj til hårfjerning er tvunget på grund af en mulig stigning i hårvækst.

Til dato er der mange midler til at fjerne sådanne problemer, som håret i de steder, hvor de er yderst uønskede. Du kan anvende voksstrimler, hårfjerningsfløde, epilator og kosmetiske procedurer med deltagelse af en laser, en kvante og andre hjælpeelementer, men barbering under graviditet er den mest acceptable procedure for tegnebogen og hudportabiliteten.

Hvad du behøver at vide

Glem ikke at mange af de procedurer, der fremmer hårfjerning, ikke kan anvendes under graviditet på grund af de negative virkninger på den fremtidige mor og baby.

Uønsket hår fremkommer ofte hos gravide kvinder på steder, hvor den ikke tidligere var til stede, især når moderen bærer en dreng under hendes hjerte. Derfor kan du barbere dig under graviditet i ganske uventede områder, som i løbet af denne periode kræver mere opmærksomhed. Dette skyldes, at kroppen i dette tilfælde producerer en stor mængde mænds hormoner, som delvist bruges til dannelsen og udviklingen af ​​fosteret, mens resten af ​​moderen overtager, hvilket udtrykkes i øget hårdhed på uønskede steder.

Under graviditeten kan kvindens krop være så omarrangeret, at barbering på dette tidspunkt kan medføre ekstra ubehag, for eksempel med hensyn til manifestationer af allergi. Også med stigningen i termen bliver den fremtidige mor vanskeligere at bøje sig ned og komme til hænderne, så spørgsmålet om hvordan man barberer under graviditeten, opstår selv. I dette tilfælde skal du søge efter en assistent, der kan gøre noget arbejde i stedet for en gravid. Ofte bliver en sådan mand mand, mindre ofte en mor, søster eller kæreste. Det er især svært at barbere intime steder under graviditeten, fordi det bliver sværere at komme under underlivet. For at lette denne situation kan du kontakte skønhedssalonen, hvor du kan få højt kvalificeret hjælp.

Hvad skal du bruge til barbering

Hvordan man barberer under graviditet, skal vælges direkte af den forventende mor, fordi det er hun, der fuldt ud kan sætte pris på alle de positive eller negative aspekter af en af ​​enhederne. Den enkleste barberingsenhed kan være en engangsmaskine, men kvinders hud er mere følsom, så du skal vælge maskiner med blødgørende heliumstrimler. Denne mulighed er den mest økonomiske og tilgængelige for enhver kvinde.

Hvis der er en mulighed, kan du bruge en særlig barbering til flere formål med udskiftelige kassetter. Denne enhed har et lidt større antal blade, så barberingen bliver glattere og mindre skadelig for hudoverfladen.

Du kan også barbere dig under graviditet og elektriske barbermaskiner. Med deres hjælp vil barbering være en hurtig og smertefri procedure, der ikke irriterer huden og ikke beskadiger det.

Under graviditeten bliver huden mere følsom og mere modtagelig for irritation. Derfor er det tilrådeligt at bruge specielle geler, cremer eller lotioner før og efter barbering for at hjælpe med at fugt og lindre huden.

Fra begyndelsen af ​​graviditeten barberer jeg alt sammen med et værktøjsmaskiner. Nu virker sandheden i sig selv ikke på grund af maven, jeg udvej til min mands hjælp)))))) New1.12.2009, 21:15

Under graviditeten slettede jeg alt sammen med en epilator og varm voks. Før jeg fødte, lavede jeg også en dyb bikiniepilation med varm voks, og på mine ben fjernede jeg det med en epilator, for sidste gang med min mand. Intet galt med det. New1December 2009, 22:10

Piger, og du kan fløde? skridtet? før graviditet, men nu barberer jeg det ikke forfærdeligt. Nå, det ser ud til at være skadeligt dip.krema gravid. Eller har jeg fejl? Ny 1. december 2009, 22:36

Hej, jeg brugte hele graviditeten til at vokse mit hår overalt, undtagen armhulerne, fordi der er virkelig lymfeknuder, og det er ikke meget nyttigt, og efter min mening er det mere smertefuldt end noget andet))) New1December 2009, 23:41

Nu er jeg kommet til 38, jeg laver hele graviditeten med en hårfjerningsmaskine i bikiniområdet og benene. Denne procedure vil ikke skade barnet. Og sørg for dig selv. New2December 2009, 02:37

Feet maskine, armhule maskine (altid) og bikini creme rengøres))) Får ikke noget andet, men jeg stoler ikke på nogen undtagen mig selv)))

Hvordan barberes et intimt sted under graviditeten?

"Barber eller ikke barbere? Det er spørgsmålet! "Uanset hvor latterligt det lyder, men for gravide er spørgsmålet en kant, især før fødslen. Dette spørgsmål - om at barbere et intimt sted for gravide kvinder - der er ingen konkret svar. I vores land er der en tradition for at barbere bikiniområdet inden fødslen på obligatorisk basis og under graviditeten efter eget valg. I andre lande er tilgangen meget mere loyal: Kvinder barberer ikke før fødslen. For nylig, men og her og da, i nogle barselssygehuse, begyndte de at støtte vestlig praksis, men ikke overalt.

Så er det nødvendigt at barbere et intimt sted for gravide? Og om nødvendigt - hvordan man gør det?

Hovedvægten - hygiejne - taler for barbering. Faktum er, at hår skaber gunstige betingelser for reproduktion af mikroorganismer. Under arbejdet har nogle kvinder i arbejde behov for perineotomi, det vil sige et snit. I dette tilfælde kan håret selvfølgelig ikke blot forhindre, men også bidrage til indtrængningen af ​​infektionen. Og dette er en direkte vej til stigende infektion og forskellige generiske og postpartum komplikationer.

Et intimt sted er bedst at barbere sig selv uden at vente på, at sygeplejersken skal barbere sig i barselshospitalet. Naturligvis er det på grund af den store mave meget ubelejligt at barbere det intime sted - næsten er ingenting synligt. Men i barselshospitalet vil hverken cremen eller voksen eller den specielle epilator blive brugt, og det er farligt at stole på en fremmed for sådanne ting.

Så før du går ind i barselshospitalet, skal du barbere dig hjemme. Desuden, selvom du går for at redde to uger før den forventede fødsel, da brystet ikke vokser nok til at forstyrre fødselsprocessen i løbet af denne tid.

Umiddelbart inden barberingen skal du tage et bad (men kun hvis vandet endnu ikke er flyttet). Hårene bliver bløde og føjelige, og barbering bliver meget lettere. Det er bedre at købe en barberhøvler til barbering, da den har den rigtige form til en enkel og bekvem procedure. Derudover forhindrer moderne højkvalitets knive og fugtighedsstrimler irritation.

Vegetation før barbering skal sæbe gel. Sæt derefter en fod på stolen, der er forberedt på forhånd, hvor der allerede er et spejl. Hvis håret er meget langt, er det bedre at starte med korte saks. Barbering hår bør være pænt og i retning af hårvækst, rette hånd foldene af huden. I området af anus til barbering bør hår ikke være.

Efter proceduren skal du sørge for at behandle det barberede, intime sted med en særlig efterskærmning. Det er bedre, hvis det er en gel med mentol.

Under graviditeten er det muligt at bruge produkter til at bremse hårvæksten. Men dette er en amatør.

Hvordan fødes uden pauser? Perineum massage. Hvad er årsagen til brud? Siger ekspert / siger ekspert /

Og brug bomuldsundertøj - det hjælper dig med at føle dig godt tilpas under alle forhold.

Er det muligt at barbere under graviditeten, er det muligt for gravide at barbere sig

Svar på spørgsmål i vores publikationer - kan gravide kvinder barbere sig? Hvilke ændringer forventes i kroppen i denne periode. Tips og tricks - kan barberes under graviditet og hvordan man reducerer følsomheden af ​​huden.

Intensiv hårvækst under graviditeten findes ofte hos mange kvinder. Dette skyldes hormonelle ændringer, der forekommer i den forventede moders krop i denne periode. Det er ikke altid muligt at anvende proceduren for hårfjerning, hvilket giver mulighed for fjernelse af hår med roden og eliminerer behovet for at gentage processen i længere tid.

Nogle gange kan du fortsætte med at bruge en husstandsepilator (i mangel af kontraindikationer). Men om de mere smertefri for dig og uønsket for ufødte barneteknikker med brug af laser, foto og elektrolyse bør "glemme indtil bedre tider". Derfor, for at hygiejne, mange bruger den velprøvede metode til at slippe af med unødvendig vegetation med en barbermaskine.

Kan gravid barbering? - Lægerne besvarer dette spørgsmål bekræftende. Denne metode har sine positive og negative sider. Individuel intolerance og meget følsom hud kan være kontraindiceret under graviditet. Ofte, i bikiniområdet og i armhulen er huden mere modtagelig og reagerer på barbering. Irritation, nedskæringer og ridser er negative punkter i denne procedure.

Og blandt de positive kvaliteter - hurtighed, lav pris og nem barbering.

Er det muligt at barbere under graviditet, hvis du tidligere har haft problemer med denne procedure? Prøv at følge enkle regler. Før barberingen er det nødvendigt at tage et varmt brusebad og massere hudfladen lidt - dette vil medvirke til at forstørre porerne, gøre huden og håret mere blødt, hvilket bidrager til barberingsprocessen og gør det mere behageligt. For at lette denne proces hjælper du specielt designede barbermaskiner til kvinder. Sådanne maskiner har en bekvem form og en særlig strimmel med fugtigheds- og blødgøringsblandinger.

Der er mange forskellige produkter, der er fremstillet specielt til barbering (og efter) i form af geler, skum eller cremer, som ikke kun fugter og blødgør huden, men lindrer også irritationen. Prøv at barbere følsom hud ikke mod hårvækst, men i retning af deres vækst.

Dette er en længere, men effektiv måde.

Fortsættes på den næste. side

Er det muligt at barbere sig under graviditeten

Så, du - den fremtidige mor. Og på trods af en vis statusændring, som endnu ikke er synlig for andre, er du bekymret for de samme ting som før du så de to søjler på det elskede papir.

Og blandt disse ting er ikke mindst din egen skønhed og æstetik i din krop. Og takket være mode i de sidste årtier er et nødvendigt element i kvindens æstetik glatte ben, rene armhuler og et velplejet bikiniområde. Ofte skal kvinder, hvis hud ikke er tilbøjelige til irritation, bruge en barbermaskine til at bringe deres krop i overensstemmelse med deres egne behov for glathed. Men under graviditeten opstår spørgsmålet - faktisk er det muligt at barbere?

Lad os se. Et rimeligt spørgsmål - hvorfor ikke? Ved barbering er det øvre lag af huden naturligvis beskadiget, og det kan naturligvis forekomme betændelse, hvis det er beskadiget. Hvis dette er dit standardproblem - udseendet af irritation, herunder pustler i stedet for hårsækkene, så skal du selvfølgelig ikke barbere. Og ikke kun i graviditet - men generelt, så at sige, "i livet". Du behøver ikke noget ekstra "hotbed of infection" enten under graviditet eller udenfor det.

Et andet spørgsmål er, om du er bekymret for problemet med betændelse efter barbering kun med graviditetens begyndelse. Dette har sin forklaring - ved udbrud af graviditeten går immunsystemet oftest ind i en form for nedsat aktivitet for ikke at opfatte barnet som en fremmed organisme. Og som følge heraf står mange kvinder over for forskellige problemer: konjunktivitis, hudirritation, allergier... Hvis dette sker for dig, skal du sætte barbermassen til side, ikke udsætte din krop for ekstra stress.

Imidlertid opstår betændelse ved barbering oftest i bikiniområdet - og ben og armhuler tåler denne procedure helt normal. Hvis du er vant til at barbere dine ben og armhuler - så lad den være under dig under graviditeten, hvis irritation ikke opstår. Det vil være lettere at passe på bikiniområdet enten ved at bruge en epilator (hvis du allerede har erfaring) eller ved hjælp af en depilationsspecialist. I dette tilfælde forbliver photoepilation og laser hårfjerning for dig under graviditeten "bag kulisserne", er dit parti varmt voks.

Der er andre muligheder - en kort "frisør" bikini - i korte perioder kan du klare dig selv, og når maven vokser op, kan du også gå til nærmeste skønhedssalon.

Og endelig, måske, hvis alle de foreslåede metoder ikke er egnede af nogen grund, kan du bare forlade alt som det er i sin oprindelige form? I sidste ende er din fred og sundhed meget vigtigere end nogle imaginære æstetik, der kom i mode, ifølge menneskets historie, bogstaveligt talt i morges.

Er det muligt at barbere sig under graviditeten

En kvinde, der forventer en baby, er omgivet af en masse fordomme og regler om, hvad hun ikke skal gøre i sin særlige stilling. Det er helt indlysende, at den fremtidige mor selv er bekymret for fremtidens barns sundhed, og derfor har de handlinger, der tidligere var vane, forårsaget tvivl og spørgsmål. En af disse bekymringer vedrører, om man skal barbere sig under graviditeten.

Hud uden overskydende vegetation for flertallet er allerede blevet kendt, da dette er et af kravene til kvindelig skønhed. Mange mennesker bruger en almindelig barberhane til at fjerne hår på deres ben og i bikiniområdet, da denne metode er blevet testet i årtier, pålidelig og billigst. Men når der bliver testet to strimler, har kvinder mange spørgsmål, herunder om det er muligt at barbere sig under graviditeten.

Svaret kommer straks i tankerne: Hvorfor, i virkeligheden, ikke? Medmindre proceduren fuldt ud overholder alle hygiejnekrav. Selvom det i den normale tilstand er det usandsynligt, at nogen vil barbere deres ben med en andens maskine og risikerer at lægge nogen infektion i blodet. Ja, efter at være slået, kan der forekomme irritation, men det udgør ikke nogen fare for barnet, især hvis huden desinficeres efter barberingen.

Men hvis et sådant spørgsmål bliver relevant lige under graviditeten, og de inflammatoriske processer forekommer mere aktivt, så er det helt muligt, at det er umagen værd at sætte maskinen til side, da hudens reaktion i denne periode kan være meget individuel. Da kroppen er i en ny tilstand for det, kan hormonforstyrrelsen ikke blot føre til betændelse, men også til en allergi over for metal.

Men oftest med betændelse, der opstår i bikiniområdet, mens på benene eller i armhulen er barberet uden konsekvenser. Derfor, hvis irritation ikke forekommer, er det ikke fornuftigt at dele med vanen at slippe af med hår på en lignende måde. For bikiniområdet i denne periode kan du prøve andre metoder til hårfjerning, og hvis fotoepilation og laserepilation er forbudt, så er varmt voks tilladt i enhver position.

Og i det mest ekstreme tilfælde kan du forlade dette hudområde i den tilstand, som naturen er beregnet til det, fordi imaginær æstetik ikke er lige så vigtig som hvilestatus for en gravid kvinde. Så der er ikke noget universelt svar på spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at barbere under graviditet: Hvis denne procedure ikke forårsager ubehag, så ja, og bestemt ikke, med alvorlig irritation og allergi.

Forfatter: viktoriaPubliceret: 31. juli 2013 Flere artikler om dette emne:

Se også

Hvorfor er det bedre at barbere, inden du får fødsel, og hvordan man gør det selv

Jo tættere fødselstiden er, jo flere tvister er der om at barbere skridtet til fremtidige moms. Nogen protesterer selve proceduren, nogen føler skam og forlegenhed ved tanken om, at en intim person vil blive barberet af en fremmed, og nogen, på trods af den udbulende mave, barberer regelmæssigt sin bikinizone gennem graviditeten. Men er det nødvendigt at barbere perineum, hvis det på nogle hospitaler tillader det ikke at barbere sig? Og hvordan kan du selv gøre det?

Hvorfor er det ønskeligt at barbere skridtet før fødslen

Tidligere blev denne procedure udført obligatorisk, men nu er barbering af hår i det intime område, bortset fra nogle tilfælde, blevet et frivilligt spørgsmål.

Hårfjerning fra lyskeområdet før fødslen kan:

 • Det er meget lettere for jordemor at kontrollere fødselsprocessen, at reagere på afvigelser i arbejdsmiljøaktiviteten rettidigt. Efter at have bemærket ændringer i hudens perineum i tide (det bliver hvidt - dette sker i øjeblikket ved udbruddet af hovedet), er det muligt at forhindre fødselspauser eller skære om nødvendigt trange væv, hvilket reducerer traume efter fødsel.
 • Øg niveauet for desinfektion, hvis det efter fødslen bliver nødvendigt at sutere huller eller medicinske snit. Foreløbig fjernelse af hår vil gøre denne operation bekvem for lægen, og fraværet af hår i såret vil reducere risikoen for postoperative komplikationer og hurtighelbredelse.
 • Når der er et presserende behov for en kejsersnit, fremskynde forberedelsen af ​​det kirurgiske felt (der er ikke behov for at barbere pubisk hår) for at reducere sandsynligheden for infektion i såret. Dette forhindrer udviklingen af ​​mulige komplikationer.
 • Tilrettelægge postpartumhygiejne. I flere måneder efter fødslen vil udskrivningen ske fra skeden - lochia. Barbering af hår i lænestillingen vil lette hygiejnen, mindske risikoen for at udvikle en stigende infektion i urinvejen og kønsorganerne.

Barbering af det intime område er obligatorisk, når der udføres en planlagt kejsersnit.

Læs også Hvor længe kan du gøre medicinsk abort

Sådan barberer du dig selv

Hvis kvinden stadig besluttede at barbering er nødvendig før fødslen, men ikke kan eller ikke har tid (arbejdet begyndte tidligere) for at udføre det, kan du overlade denne procedure til jordemoder. Du skal bare tage med til dig på barselshospitalet en ny maskine, de nødvendige barberingsprodukter og en beroligende creme. Men rushen og det faktum, at en helt outsider vil barbere, forårsager ubehagelige følelser hos de fleste mødre, bringer ubehag og gør det svært at koncentrere sig om den generiske proces.

Hvis selv tanken om, at en fremmed vil barbere håret i lysken, forårsager forlegenhed og et angreb af bashfulness, så er det bedre at spørge en nærtstående (mor, mand), eller du kan barbere dig selv før fødslen. Helt på forhånd i hjemmet i overensstemmelse med alle hygiejnereglerne, er denne vanskelige proces mere behagelig for den fremtidige mor.

For at fjerne hår fra perineum, kan du anvende:

barbermaskine

Før du begynder at barbere, skal du vaske dine hænder godt med sæbe, vask omhyggeligt med en intim hygiejnegel, helst med en yderligere øget antiseptisk effekt. Brug aldrig tonics eller alkohol lotioner til at desinficere perineum: de vil forårsage tørhed og irritation af den delikate hud og kan provokere inflammatoriske processer.

Før brug er det nødvendigt at rengøre maskinens klinge med alkoholholdige midler.

Efter at have forberedt huden og maskinen, kan du begynde barbering. "På tør" er denne proces ikke anbefalet, du kan forårsage irritation af huden i lysken eller blive skadet. Sæbe til dette formål kan kun bruges som en sidste udvej, når du er nødt til at barbere, og der er ingen andre barberingsprodukter. Det anbefales at bruge specielle allergivenlige cremer, geler eller skum.

Barberingsprocessen vil være ubelejligt, på grund af den udragende store mave er det svært at visuelt overvåge dine handlinger.

For at hjælpe dig selv under denne procedure skal du tage et spejl og handle som følger:

 • Spejlet er placeret foran dig eller placeret på bunden af ​​badeværelset.
 • Et skum eller en gel påføres jævnt på huden.
 • Barbering hår udføres mod retningen af ​​deres vækst. For at lette processen af ​​huden anbefales det at strække lidt. Vi skal handle uden hast, fordi processen sker næsten blindt og der er stor risiko for skade.
 • Efter fjernelse af alle hårene skal du fjerne det resterende skum med hygiejniske vådservietter og smøre huden med kosmetisk olie eller enhver passende blødgørende creme.

Læs også Funktioner af slimpluggen

Det er alt sammen. Man må kun huske, at maskinberetet hår kommer igen hurtigt, og sådanne handlinger bør udføres umiddelbart før fødslen eller ca. en dag før den.

Nogle mennesker tror fejlagtigt, at brug af en depilator til gravide, især før fødslen, er meget skadelig. Men hvis en kvinde er vant til at bruge epilatoren og er klar til at lide lidt smerte, så er der ingen kontraindikationer, du kan bruge din sædvanlige enhed.

Til fordel for epilering, det faktum, at håret efter denne procedure ikke vokser i lang tid, og fjernelse fra det intime område kan gøres 1-2 dage før besøget på hospitalet.

Før epilering vaskes og fremstilles huden på samme måde som for fjernelse af vegetation fra perineum ved hjælp af en maskine. Herefter fjerner epilatoren alle hårene under kontrol af spejlet.

Afslutningen af ​​proceduren bør være anvendelsen af ​​en blødgørende, beroligende irritationskrem eller olie.

Depilatory cream

For mange gravide kvinder er dette stof blevet et yndlingsmiddel til at hjælpe med at fjerne vegetation fra intime steder før fødslen uden smerte og let. Gravid kan gøre alt på egen hånd uden at risikere skade og næsten at røre ved.

Du skal bare vaske skridtet, anvende cremen, og efter den tid, der er fastsat i henhold til vejledningen, skal du fjerne den med en speciel spatel sammen med hårene. Virkningen af ​​værktøjet varer 10-12 dage, hvilket gør det muligt at forberede sig på forhånd til besøget på hospitalet.

Læs også Ugentlig fostrets udvikling

Derefter er det nødvendigt at fjerne resterne ved hjælp af en vådservietter til intim hygiejne, og påfør derefter blødgørende creme.

De fleste fremtidige mødre med glæde anvender depilatory cream til den intime zone, der altid får et positivt resultat.

Voksning af vegetationen fra lyskeområdet før arbejde er en smertefuld proces, men meget effektiv. Nyt hår efter en sådan procedure vil kun ses om en måned, hvilket gør det muligt at forberede intime arbejdspladser på forhånd og ikke forvente en nærliggende leveringsdato.

Ved hjælp af voksplader kan du fjerne vegetationen derhjemme.

Uafhængigt vil det være svært, fordi en udbulende mave vil blande sig med at se dine handlinger, hjælper spejlet også dårligt. Det er bedre at spørge en elsket til at opvarme voksen, placere vokspladerne på kroppen og derefter rive dem af.

Hvis en assistent ikke kunne findes, og der ikke er nogen stærke fordomme imod det faktum, at en fremmed vil udføre en lignende procedure, kan du ty til en skønhedssalon, hvor du hurtigt og professionelt kan fjerne overskydende vegetation med voks. Blandt gravide kvinder bliver der gradvist mere og mere populært at besøge skønhedssaloner for at forberede sig på fødslen. Den langsigtede effekt efter påføring af voksen giver dig mulighed for roligt at forberede sig på fødslen, samt lette vedligeholdelsen af ​​postpartumhygiejne.

Barbering af hår fra skridtet eller skal føde, holde et naturligt udseende - enhver gravid kvinde bestemmer for sig selv.

Hvis hun nægter at barbere sig, så vil hun kun være i stand til at barbere sig mod sin vilje, hvis der er behov for en nødsituationskirke. Efter at have afvejet fordele og ulemper ved at bevare den naturlige vegetation i lysken, vil sandsynligvis mange forventende mødre komme til den konklusion, at det er ret muligt at miste håret i en kort tid for at sikre fødselsprocessen og bevare barnets helbred. Og eksistensen af ​​mange metoder til fjernelse gør det lettere at vælge den mest praktiske for hver kvinde.

Sådan barberes under graviditet

Under udførelsen barnets krop undergår væsentlige ændringer, som følge af hvilken de opgaver, der tidligere blev udført nemt, bliver til en reel test. En voksende mave kan endda forstyrre hverdagens procedurer, såsom fjernelse af uønsket kropshår. Hvordan barberes under graviditet? Du finder svaret i artiklen!

Hårfjerning under graviditet: nogle teorier

Kosmetologer tilbyde kunderne en masse måder at fjerne hår fra kroppen: shugaring, laser hårfjerning, elektrolyse, samt voks. I enhver kosmetik butik kan du købe specielle cremer, der hurtigt klare problemet med overskydende vegetation. Hvis før graviditeten valg afhænger af personlige præferencer, samtidig med barnet og det er vigtigt at tænke på de forandringer, der har fundet sted i kroppen.

Læger siger, at ikke alle metoder til depilering er egnede til gravide kvinder:

 • elektrolyse og laser hårfjerning kan forårsage åreknuder. Desuden er effekten af ​​laser hårfjerning på intrauterine udvikling stadig ikke kendt, så du skal ikke risikere det;
 • cremen kan forårsage allergier: immunsystemet kan reagere på dets komponenter på en anden måde end før graviditeten
 • shugaring og voksning - smertefulde hårfjerningsmetoder. Smerter følsomhed hos gravide kvinder er ofte forværres endvidere kan smerten provokere en stigning uterin tone.

Således bliver en almindelig barbermaskine den sikreste måde at fjerne hår på for gravide kvinder.

Hovedkontraindikationer

En gravid kvinde kan fjerne uønsket vegetation fra fødderne og armene områder uden frygt for eventuelle skadevirkninger. Bikiniområdet er mere kompliceret. Spørgsmålet om, hvorvidt man skal barbere låret til gravide, har stadig ikke et bestemt svar.

Mange læger siger at barbering af et bikiniområde, mens man venter på en baby, er ikke det værd. Dette skyldes, at barbering kan forårsage skade på huden og betændelse. Og enhver infektionskilde, der ligger i nærheden af ​​kønsorganerne, under graviditet udgør en særlig fare for både mor og foster.

Der er en anden synsvinkel: hår i den intime zone i graviditeten skabe et gunstigt miljø for bakterievækst, så de har brug for at blive fjernet uden at mislykkes. Men hvis en kvinde ser på hendes hygiejne, udgør håret ikke en fare.

Som et kompromis for dem, der ikke ved, hvordan man barbere lysken under graviditeten, men ønsker ikke at opgive denne procedure, kan du tilbyde en trimmer. Trimmer vil ikke traumatisere huden, så Placer forsigtigt bikini-området.

Nogle gange under graviditeten kvinder nødt til at give op, selv barbering benene på grund af det faktum, at huden bliver mere følsom. Dette skyldes det faktum, at immunsystemet begynder at arbejde anderledes end før graviditeten: øget aktivitet af immunceller, og derfor øger risikoen for betændelse. Det er selvfølgelig ikke altid tilfældet. Når der træffes beslutning om, hvordan man barberer dine ben under graviditeten, og om at gøre det, skal en kvinde overvejes, først og fremmest, de individuelle egenskaber af organismen.

Hvilke værktøjer skal du vælge for barbering?

Under graviditeten skal du være særlig forsigtig med valg af barberingsprodukter. Hvis du ikke ved, hvordan du barberer under graviditeten, vil følgende tips hjælpe dig:

 • Det er bedst at bruge en maskine med udskiftelige kassetter. På grund af det store antal af vingerne, vil barbering være mere glat i øvrigt kvindelige maskiner minimere risikoen for at skade huden. Passende og højkvalitets disponible maskiner, som under ingen omstændigheder kan bruges for længe. Hvis bladene er kedelige, er det sandsynligvis ikke muligt at beskadige huden.
 • For at fjerne hår kan du bruge el-barbermaskinen, som næsten ikke irriterer eller beskadiger huden
 • Det er nødvendigt at anvende midler til at berolige huden og blødgøre håret. Du bør købe en højkvalitets barbergel med en hypoallergen sammensætning. Kvinder, der er tilbøjelige til allergiske reaktioner, og ikke at vide, hvad de skal barbere, for at undgå ubehagelige konsekvenser, passer den sædvanlige Baby sæbe, pisket til skum.

Hvorfor er det nødvendigt at barbere den intime zone inden fødslen?

Barbering i intime områder under sen graviditet er nødvendig af følgende årsager:

 • Jordemor får mulighed for bedre at kontrollere arbejdets fremskridt. For eksempel kan hun mærke til en ændring i hudtone og slimhinder, samt følge fraværet af tårer;
 • efter levering kan det være nødvendigt at stikke tårerne op. I nærværelse af hår i det intime område bliver det muligt at inficere og udvikle postoperative komplikationer;
 • hvis der er behov for en beredskabssektion, behøver du ikke bruge tid på hårfjerning for at forberede det kirurgiske felt;
 • efter fødslen vil det være lettere for en kvinde at overvåge hygiejnen, hvilket vil reducere risikoen for at udvikle en infektion i det urogenitale system.

Hvordan barberes en intim zone under graviditeten?

Før du går på hospitalet, anbefales det at barbere sig i bikiniområdet. Selvfølgelig, før fødslen er alle kvinder fjernet hår, men det er bedre at ikke stole på denne opgave for en sygeplejerske, men at gøre det selv. Selv om det er nødvendigt at gå på hospitalet et par dage før fødslen, har håret stadig ikke tid til at vokse til en sådan længde, at det vil kræve re-barbering.

For at fjerne hårfjerningen før fødslen så sikker som muligt anbefales det at holde sig til følgende algoritme:

 • lager op med en kvalitets barbermaskine. Det anbefales at tage en ny kassette eller engangs maskine med en gelstrimmel, blødgøre og fugtgivende huden;
 • hvis håret er vokset til en stor længde, skal du forkorte det med neglesaks;
 • Tag en stol og et spejl på et stativ på badeværelset: i de senere perioder forhindrer maven lykken;
 • tag et bad eller en brusebad (selvfølgelig, hvis vandet ikke har haft tid til at bevæge sig). På grund af dette bliver håret blødere og lettere at fjerne;
 • anbring barberingsgel eller sæbevand på det intime område
 • sætte på en stol, som allerede er et spejl, et ben. Det er nødvendigt at se "arbejdsområdet", så der skal være god belysning på badeværelset;
 • barber dit hår i retning af deres vækst, lidt trækker huden med din hånd. Barbering af hår i anusområdet er ikke påkrævet;
 • Skyl huden grundigt, tør den af ​​med et håndklæde og påfør et beroligende middel, såsom en efterskæringsgel eller en gel, der indeholder aloe.

Anbefalinger om hvordan man barberer skridtet før fødslen bør udføres uden fejl. Ellers kan du skade den delikate hud i den intime zone og provokere en inflammatorisk proces.

Er det muligt at barbere kropshår under graviditeten? Læger mener, at alt afhænger af organismens egenskaber. Hvis efter barbering ikke forekommer betændelse og irritation på huden, kan proceduren ikke afvise. Men før man går til barselshospitalet, er det vigtigt at slippe af med håret i den intime zone - dette vil lette det medicinske personale, der skal tage aflevering og minimere risikoen for komplikationer.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre historien om vores abonnent Alina Borodina. hvor hun fortæller i detaljer, hvordan man permanent kan slippe af med problemet med overdreven vegetation på 1 dag! Læs mere >>

Barbering håret på benene: Hvornår er det tid til at starte? Trimmer til fjernelse af hår: Valg af valg Et par tip om, hvordan man barberer uden irritation

15 bedste opskrifter fra gurkemeje til ansigt og hår

Lysende hår med honning: velsmagende og god til hår