Sådan barberes med en elektrisk barbermaskine: glat hud om få minutter

I vores tid, nye enheder til en behagelig barbering. Farlige barbermaskiner er længe gået i gang, og elektriske barbermaskiner har erstattet dem. Sådanne værktøjer er meget praktiske at bruge, og hvis de anvendes korrekt, vil de ikke skade huden og hurtigt rense det fra overskydende hår.

I dag ser vi på, hvordan man barberer en elektrisk barbermaskine. Vi lærer, hvilke typer af disse enheder, hvordan man plejer ansigtet og hvilken slags barberingsværktøjer, der er nødvendige med et elektrisk apparat.

Hvilken elektrisk barbermaskin at vælge?

Før du køber en elektrisk barberkniv, skal du forstå sine sorter. Kvaliteten af ​​proceduren og værktøjets holdbarhed afhænger af, hvad du vælger. Disse barbermaskiner er af to typer: roterende og mesh. At forstå, hvad det er, vil hjælpe den største forskel mellem disse tips. De adskiller sig i retning af bladene. I gitteret bevæger bladene sig gradvist og i rotoren - roterer.

En anden barbermaskine passer til hver type ansigt. Gitter elektrisk barbermaskine kan gøre haircuts. Den har forskellige tip og trimmer. Dette er den største fordel ved denne type elektrisk barbermaskin.

Rotary elektrisk barbermaskine kan hurtigt fjerne ansigtshår, det adskiller sig i hastighed og en række hoveder. Hvis der er dobbeltblade i hovedet, så bliver resultatet fantastisk og barberingshastigheden forbedres. To blade komplementerer hinanden, man hæver hår, og den anden fjerner dem.

Måder at barbere

Der er flere måder at barbere på et skæg med en skrivemaskine - dette er en tør og våd barbering. Det er vigtigt at straks bemærke, at ikke alle barbermaskiner er velegnede til våd og tør barbering, så du skal vælge den ønskede barbermaskine. Læger siger, at ved hver procedure skal du bruge en gel, så barbermaskinen glider bedre på ansigtet. Dette værktøj giver dig mulighed for ikke at skade huden.

Der er to hovedveje til barbering, nu vil vi diskutere dem mere detaljeret og finde ud af alle fordele og ulemper.

Våd barbering

Mange mænd foretrækker våd barbering. Hvad betyder en våd barbering? Denne procedure omfatter dampens dampning og påføring af særlige barberingsprodukter på det våde ansigt. Efter en sådan proces ser huden ud frisk og smuk.

Fordelen ved våde barbering er at:

 • Det er umuligt at skære huden
 • Bladene glider glat over ansigtet og ikke ridse det,
 • En mand føler ikke ubehag,
 • Huden bliver perfekt glat.

En elektrisk barbermaskin med en våd barbering er meget bedre end med en tør, da den ikke beskadiger huden og barberer alle områder med høj kvalitet.

Tør barbering

Nogle forstår ikke, om du har brug for skum med en tør barbering. Denne type procedure kræver ikke andre midler end at bruge en gel. Det gør det muligt for barbermaskinen at glide bedre over kroppen. Fordelen ved en sådan barberkniv er, at den kan bruges under ture, når det ikke er muligt at barbere normalt.

Tørrbearbejdning kan virke ubehageligt, men med tiden vil huden vænne sig til det. Denne metode til barbering er velegnet til travle mennesker, der ikke har tid til at barbere i lang tid.

Hvordan barberes en elektrisk barberkniv på Panasonics eksempel?

Ofte foretrækker hanner at købe en elektrisk barbermaskin fra panasonic. For at opnå det ønskede resultat skal du bruge denne enhed korrekt. Du bør ikke trykke barbermaskinen stærkt mod ansigtet og det skal bevæge sig langs kæbenbenet. Du skal køre barberkniven op og ned.

Netto barbermaskiner forårsager ikke irritation, fjern alle hår og må ikke skade huden. Hvis du brugte en model til våde barbering, skal du afbryde hovedet og skylle det under vand.

Hvilke slags barberingsprodukter bruger du?

Du kan bruge forskellige værktøjer til barbering med en elektrisk barbermaskine. For eksempel mange barbering med skum eller gel. For ikke at beskadige huden under proceduren skal du påføre gelen. Vælg et produkt, der indeholder vitaminer A, E, kamille og aloe.

Hvad angår skummet, kan de fleste eksperter ikke lide denne type kosmetik, da det blødgør huden dårligt og fremmer ikke god barbering.

Efter barbering skal du bruge lotion til at fugte huden og helbrede skær. Dette værktøj hjælper med at slippe af med noget ubehag og helbrede din hud. Nogle mennesker kan lide at bruge pebermynte creme. Det blødgør ansigtet og fremmer helbredelse af sår. Det indeholder også toning ingredienser.

Fukt dit ansigt med olie. Det nærer huden med gavnlige elementer, helbreder det og fugter de tørrede partikler.

Få mere at vide om barbering produkter:

Elektrisk shaverpleje

Nogle modeller af elektriske barbermaskiner behøver ikke rengøres efter hver procedure, de har en sensor installeret, der viser, hvornår man skal rense enheden. Der er nogle enheder, der kræver daglig behandling. Rengør barbermaskinen med en speciel børste, mens apparatet skal være slukket.

Når du har rengjort apparatet, skal det olies. Køb specielle olier til elektriske barbermaskiner nogle gange, de sælges med elektriske apparater. Smør bladene, så de holder længere og vær skarpe.

Hvis du vasker instrumentet under vand, så smør man efter hver procedure, så alle dele fortsætter med at fungere godt. Sæt olie på barberhovedets hoved og tænd for at få produktet på alle dele af apparatet. Skift de vigtigste dele af barberbehovet hvert år.

Effektivitets barbermaskine

For at barberingsproceduren skal give dig fornøjelse, skal du vælge en barberkniv. Vær opmærksom på sin type, da hver mand passer til forskellige dyser. Brug specialværktøj til ansigtspleje, fordi en barbermaskine kan skære huden.

Glem ikke at passe på elektrisk barbermaskine. Vask og smør det regelmæssigt, det vil ikke længere fungere godt meget snart. Fra tid til anden ændrer du beskadigede dele og tager dig af denne enhed.

Sådan barberes en elektrisk barberkniv korrekt - funktioner, metoder, anbefalinger

Hver mand er helt sikkert bekendt med barberingsprocessen. Der er ingen enstemmig udtalelse om bedre og mere bekvem barbering. Brutal machos foretrækker at bruge et barberblad.

På vores hjemmeside finder du oplysninger om, hvordan man barberer barbermaskiner. Nogen vælger en traditionel maskine. Hvis du tror at den mest komfortable og moderne måde at slippe af med uønskede børster er en elektrisk barbermaskine, har vi forberedt materialet specielt til dig.

I artiklen vil vi finde ud af, hvordan du skal barberer en roterende og gitter elektrisk barbermaskine og overveje funktionerne ved brugen af ​​barbermaskiner af de mest kendte mærker.

 • 1 Hvad er elektriske barbermaskiner
  • 1.1 Hvilken slags barbermaskine at vælge
 • 2 Sådan barberes med en Braun og Panasonic raster-type barbermaskin
 • 3 Sådan barberes med en roterende barbermaskin Philips
 • 4 Vigtige nuancer ved brug af en elektrisk barbermaskin
 • 5 måder at barbere på
 • 6 Bearbejdningsprocessen fra et teknisk synspunkt
  • 6.1 Sådan barberes med et elektrisk barbernät og roterende
 • 7 Opbevaring og vedligeholdelse af en elektrisk barbermaskine

Hvad er elektriske barbermaskiner

1. Funktioner og hvordan man barberer et gitter elektrisk barbermaskine.

Mange mænd foretrækker netop netmodellerne, på trods af at resultatet af barbering ikke kan kaldes ideelt - hår af ubetydelig længde forbliver på ansigtet. Hemmeligheden om popularitet er enkel - moderne mode antyder tilstedeværelsen af ​​lysstubbe på ansigtet.

Net rakerenhed:

 • fast kniv med et stort antal huller, som et gitter;
 • bevægelig kniv - bevægelseshastighed - 2-3 gange pr. sekund.

Enheden af ​​nettet barbermaskine på eksemplet på Panasonic modellen og hvordan man barberer korrekt med en elektrisk barbermaskine vises i videoen.

Den største fordel ved gittermodellen er fraværet af irritation, da effekten af ​​barberkniven på huden er minimal. Denne type enhed bruges oftest til tør barbering uden kosmetik.

2. Funktioner af roterende modeller.

Enheden af ​​sådanne modeller gør det muligt at opnå en perfekt glat barbering, som kan sammenlignes med traditionel ansigtspleje ved hjælp af barbermaskiner med knive.

Rotationsindretningens konstruktion:

 • skiveformede faste knive;
 • bevægelige knive, der roterer i en cirkel.

Bevægelige dele er i tæt kontakt med huden og forårsager irritation på det, så roterende barbermaskiner bruges oftest til våd barbering med kosmetik.

Hvilken slags barbermaskine at vælge

Det hele afhænger af flere faktorer:

 1. hudtype og grad af følsomhed over for ydre stimuli;
 2. Ønsker om at bruge yderligere kosmetik;
 3. individuelle præferencer - lyse børster eller et glat barberet ansigt.

Sådan barberes med en Braun og Panasonic elektrisk barbermaskin

Razor bevægelse skal være progressiv, det vil sige op og ned. Du er nødt til at bevæge sig langs kæbebenet og gradvist behandle ansigtet. Tryk ikke barbermaskinen tæt på dit ansigt.

Funktioner af gitter modeller:

 • blidt påvirker huden
 • fjern hår på vanskelige steder
 • ingen irritation er mulig.

Ved afslutningen af ​​proceduren skal modeller til våde barbering vaskes med rent vand. For at gøre dette skal du afbryde enhedens hoved.

Dette er vigtigt! Netto barbermaskiner er velegnede til mænd med følsom og irriteret hud.

Sådan barberes en Philips roterende barbermaskin

Hvis du bruger en roterende type barbermaskine, skal bevægelserne være cirkulære, glatte. For at maksimere glat hud anbefales det at puste kinderne og stikke kinderne fremad. Også, ikke over-nidkær og tryk barberhåret i dit ansigt, det kan beskadige epidermis.

Se videoen om, hvordan man barberer en roterende elektriske barbermaskine.

Vigtige nuancer ved at bruge en elektrisk barbermaskin

1. Spørgsmålet om sikkerhed.

Mest moderne modeller af barbermaskiner designet til brug i et vådt rum. Sådanne anordninger er udstyret med en vandtæt sag og en lille indtrængning af vand, de er ikke bange for. Desuden anbefales det at vaske det aftagelige hoved på enheden efter hver brug.

2. Husk at oplade batteriet.

Før hver brug skal du oplade barberbatteriet, 5 minutter er nok - denne opladning er nok til en procedure. I slutningen kan du lade enheden oplade i 1-1,5 timer. Dette er nok til en kontinuerlig drift af enheden i 45-60 minutter.

3. Brug af kosmetik.

Som regel, i instruktionerne for hver razor liste over kosmetik, som er mest foretrukne. Ethvert kosmetisk præparat skal påføres med et tyndt, jævnt lag og gradvist rengøres med et barberhoved.

Ved afslutningen af ​​proceduren skal personen nødvendigvis behandle lotionen, som giver huden en blød og behagelig aroma, har en beroligende virkning og neutraliserer irritation.

4. Hvornår skal du barbere

Det er bedst at barbere om morgenen, fordi huden efter en nats hvile er mest modstandsdygtig over for testen. Med hensyn til hyppigheden af ​​proceduren anbefaler kosmetologer barbering 1 gang om 2-3 dage.

5. Hone teknik.

Du kan læse tusindvis af artikler om, hvordan du barberer en Philips razor ordentligt, se en million videoer, men lær kun at bruge en elektrisk barbermaskin alene efter din egen oplevelse. Hovedhemmeligheden med kvalitets skæg og ansigtspleje er de rigtige bevægelser og det rigtige pres. Du kan mestre dem kun gennem mange træninger.

Dette er vigtigt! Den mindste overdreven indsats og mikro-udskæringer vises på huden, der ikke er synlige for øjet, men snart vil de provokere inflammatoriske processer.

For at fjerne hudskade skal du følge disse enkle retningslinjer:

 • bevægelser skal være glatte, langsomme, uden jerks;
 • barbermaskinen bevæger sig altid kun i retning af hårvækst;
 • juster trykket - denne parameter er individuel for hver mand;
 • Brug barbermaskinen med minimumshastighed.

6. Forberedende fase.

Hovedforberedelsen er at fugte huden så meget som muligt. For at gøre dette skal du bruge et frottéhåndklæde, det fugtes i varmt vand og påføres ansigtet og gnider huden med lidt pres. Når huden er tør, påføres en kosmetik på huden.

Lad os nu tale mere detaljeret om hver kosmetik.

Gelprodukter beskytter huden mod skader og fremmer glat svæveflyvning. Størstedelen af ​​gelerne er hypoallergeniske, forårsager ikke allergiske reaktioner, så de anbefales at blive brugt til følsom og problematisk hud.

Dette er vigtigt! For følsom hud, der er tilbøjelig til irritation og allergi, foretrækker produkter, der omfatter kamille, aloe, vitaminer, silikone.

Mange eksperter anbefaler ikke brug af skummet, da denne sammensætning ikke strammer porer og skægstubbe elevatorer til nemmere og mere behagelig barbering. Desuden er irritation efter behandling af ansigtet med skum sandsynligvis fremkommet.

Hvis det for en normal og olieagtig hud er bedre at vælge en sammensætning baseret på alkohol (lotion), så er tørre og følsomme hudcremer mest foretrukne, det har en fugtigheds- og blødgørende effekt. Hvis cremen indeholder mynteekstrakt, har dette middel en beroligende og tonisk effekt.

Ikke altid til stede er effektiv makeup, så nogle gange må du bruge midlerne ved hånden.

En frisk agurk er et glimrende værktøj, ikke kun for kvindelige masker, men mænd kan bruge det med lige effektivitet. Grøntsagen, sammen med skrællen, knuses i en mush, indpakket i et tørklæde eller serviet og påføres ansigtet, hvor irritationen er mest udtalt.

Aloe er et fremragende lægemiddelplante, der fremmer hurtig healing af slid og ridser. Det er nok at fjerne den øverste skræl fra pladen og gnide ansigtet med massen. Proceduren kan suppleres med en maske på 1 æggehvide og 10 dråber citronsaft. Blandingen påføres i 5 minutter efter barberingen. Derefter vaskes masken af ​​med rent vand.

Hvis du vil hurtigt og effektivt lindre irritation, skal du bruge en blanding af 100 g puree, 2 spsk. skeer af mælk og 0,5 spsk. skeer af glycerin. Påfør blandingen i en kvart time på dit ansigt og skyll derefter med varmt vand.

Måder at barbere

Ansigt barbering behandling er af to typer:

Den specifikke metode til barbering vælges afhængigt af en række faktorer:

 • individuelle præferencer
 • hudtype;
 • anbefalinger fra specialister - hudlæge og kosmetolog.

Nogle moderne modeller af enheder giver dig mulighed for at behandle ansigtet på to måder. Dette valg er mest foretrukket, fordi du afhængigt af situationen kan vælge den rigtige type barbering.

Før du bruger shaveren for første gang, skal du læse instruktionerne og sørge for, at enheden svarer til den type barbering, du vælger.

Med en tør ansigtsbehandling skal du være forberedt på den aktive påvirkning af enheden på huden. Først og fremmest vedrører det roterende barbermaskiner. Derfor anbefaler dermatologer, at mænd, der udøver tør barbering, altid bruger en beroligende lotion. Det skal bruges hver gang efter ansigtsbehandling, vil det fremskynde helingsprocessen af ​​mikrokaster og mikro-udskæringer på huden.

Våd barbering indebærer brug af ethvert kosmetisk produkt - skum, gel, fløde eller balsam. Det er nødvendigt at behandle valget af midler ikke mindre opmærksomt end at købe barbermaskinen. Overvej hudtype, individuelle præferencer og naturligvis anbefalinger fra eksperter.

Dette er vigtigt! Sørg for at læse reglerne for anvendelse og anvendelse af kosmetik. Faktum er, at nogle produkter anvendes bedre med hånden, og med andre er det bedre at bruge en speciel børste.

Processen med barbering fra et teknisk synspunkt

Hver mand er utvivlsomt bekendt med barberingsprocessen. Men vi taler om brugen af ​​elektriske barbermaskiner, så nogle af nuancerne skal stadig overvejes.

Mange faktorer påvirker barberingsteknik:

 • hvor lang tid ansigtshår er
 • hvilken del af ansigtet skal behandles
 • individuelle karakteristika ved vegetation - farve, densitet, hårdhedsgrad.

Sådan barberes elektriske barbermaskiner - net og roterende

 1. I første fase behandles kinderne. Bevægelse, først fra top til bund, til hagen og derefter i modsat retning.
 2. I anden fase behandles halsen. Bevægelse fra halsen til hagen og i modsat retning.
 3. I sidste fase behandles whisker-zonen. Ved våde barbering påføres dette område en ekstra mængde kosmetiske produkter. Hvis du bruger den tørre metode, skal bevægelserne være så langsomt som muligt.
 4. Når du arbejder med en barbermaskine, skal du udføre op og ned bevægelser. Hvis barbermaskinen er roterende, den mest effektive behandling af ansigtet i cirkulære bevægelser. Men ikke alle mænd følger disse anbefalinger. Behandlingsprocessen er en individuel procedure, og alle vælger de mest behagelige bevægelser og graden af ​​tryk.
 5. Tryk ikke hårdt på huden under barberingen. Ved brug af gittermodellen øges effektiviteten af ​​overdreven tryk ikke. Når der anvendes en roterende enhed, vil der forekomme irritation på huden.
 6. Ved afslutningen af ​​proceduren skal du skylle dit ansigt og omarbejde områder, der ikke er barberet nok. Derefter påføres en speciel kosmetik på huden, oftest er det en desinficerende lotion.
 7. Det anbefales ikke at gå udenfor umiddelbart efter en barbering i et regnfuldt efterår og i en kold vinter, da de fleste kosmetik ikke er beregnet til brug under skarpe temperaturændringer. Hvert kosmetisk produkt har en instruktion, hvor alle funktionerne i ansøgningen er angivet.

Dette er vigtigt! For ejere af skæg og sideburns er razors med trimmere mest foretrukne. Med disse enheder kan du trimme vegetationen på ansigtet.

Holde og tage sig af elektriske barbermaskine

For enheden at tjene i lang tid og korrekt, er det ikke nok at lære at skrabe ordentligt med barbermaskinen i Braun Series 3 eller et andet mærke. Det er vigtigt at ordentligt pleje apparater og opbevare ordentligt.

1. Vedligeholdelsesanordning til våde barbering.

For det første afbrydes enheden fra netværket. Barberhovedet fjernes og behandles af et specielt værktøj, der købes med enheden. Barbermaskinen tændes, så værktøjet spredes over hele overfladen. Alle aftagelige dele af enheden vaskes med rent vand. Når delene er tørre, opsamles de.

2. Pas på en tør barberingsenhed.

Enheden er afbrudt fra lysnettet, og skærenheden fjernes. Håret skal fjernes forsigtigt, da det er let nok at slå på en hård overflade. For pleje af interne detaljer anvendes den specielle børste. Derefter indsamles alle detaljer.

Enheden opbevares på et tørt sted - i skabet. Hvis modellen er genopladelig, behøver du ikke oplade den til fremtidig brug, da opladningen i løbet af tomgang vil falde, og shaveren skal oplades igen før brug. Husk at et batteri kun kan oplades og aflades et bestemt antal gange.

Nu ved du alt om, hvordan man barberer med en elektrisk barbermaskine. Del information om sociale netværk og fortæl os hvilken metode til barbering, der passer dig bedst.

Sådan barberes en elektrisk barberkniv

Før eller senere i hver menneskes liv er der et behov for barbering. En elektrisk barbermaskin er blevet et populært barberingsredskab, hvilket reducerer risikoen for nedskæringer og mere praktisk at bruge end klassiske maskiner. Dens egnede brug kræver lidt erfaring, som er nyttig for alle, der valgte denne måde at afskære med overskydende vegetation. Om dem og vil blive diskuteret i vores artikel.

Barbering forberedelse

Den største fjende af mænd i forbindelse med processen med at fjerne børsterne - irritation. Udrænet hud er stresset af barberblad, hvilket forårsager rødme, ridser og en brændende fornemmelse. Undgå irritation ved anvendelse af en fugtighedsfremgangsmåde ved f.eks. En varm komprimering fra et håndklæde gennemblødt med vand.

Vigtigt: Når du tørrer ansigtet, anbefales det at vente, indtil huden tørrer lidt. Dette bidrager til en mere voluminøs skumdannelse af gelen og forbedrer kontakt med barberhåren med børsterne, hvilket giver en mere effektiv barbering.

Barberingsteknik

Selve børstefjernelsesproceduren skal tage højde for et stort antal forhold og faktorer. Tætheden og hyppigheden af ​​skæget, pigmenteringen af ​​de enkelte vegetationsområder, vækstens specificitet og vigtigst af alt - det ønskede slutresultat.

Hvis vi forsøger at gennemsnitlige standardprocessen, vil den se sådan ud:

 • Det første afsnit er kinderne, hvor et glat barberglas op og ned (fra kindben til hake) vil give det bedste resultat;
 • anden fase er nakke og hage;
 • Det sidste stadium er et overskæg. Som regel er de hårdere og tykkere end resten af ​​børstehårene, så for en behagelig barbering kan du få brug for yderligere smøring eller et fald i bevægelsens hastighed.

Den valgte type barbermaskine påvirker også bevægelsesteknikken: Gitteret er mere bekvemt for vertikal amplitude, roterende - for cirkulær. Dette er dog ikke mere end en tradition - den mest hensigtsmæssige metode vil være det, der er praktisk.

Vigtigt: Forsøg ikke at presse maskinen dybere ind i huden, i håb om at opnå den bedste effekt. Net razors er ikke designet til en perfekt glat barbering, og roterende barbermaskiner kan tjene ekstra irritation.

Tør barbering

Processen med fjernelse af børster uden ekstra kosmetik kræver øget opmærksomhed fra barberingen. Dette gælder især roterende maskiner, hvis knive interagerer tæt med ubeskyttet hud.

Det ville være bedre at have et særligt desinfektionsmiddel, der i tilfælde af ridser kan fremskynde helingsprocessen af ​​beskadigede områder.

Våd barbering

En lignende procedure, men ved brug af skum eller gel, kaldes "våd" barbering. Valget af mærke afhænger af personlige præferencer (eller kan skyldes medicinske indikationer).

Hvert værktøj har sin egen specifikke brug, så det er bedre at forudse sine egenskaber for at beskytte huden mere effektivt mod mulig skade.

Den optimale tid på dagen til barbering

Denne tid på dagen eksisterer ikke. Mere præcist er det forskelligt for hver mand, afhængigt af livets rytme og søvnplanen. Den eneste universelle rådgivning er at dele med børster efter at sove eller et varmt bad, når kroppen har hvilet og fået styrken. I det mindste vil dette forhindre utilsigtede nedskæringer eller ujævne hårklippninger forårsaget af uopmærksomhed.

Men det skal også huskes, at før du begynder proceduren for fjernelse af overskydende ansigtshår, skal du forberede huden til udførelsen. Uanset hvor blødt razeren er, ligegyldigt hvor mild gelen er, under alle omstændigheder er barbering en mini-stress. Vaskning og fugtning slapper ikke kun af, men forhindrer også risikoen for infektion, der kan indføres under et uheldssnit.

Barbering produkter

Ansigtsbehandling er ikke kun for kvinder, men også for mænd. Derfor, når børsterne er barbert, er det værd at opretholde en kort pause og udføre flere procedurer for at øge hudtonen og forhindre ubehagelige fornemmelser.

Skyl først dit ansigt med koldt vand for at fjerne ristet hår og smalle porer. Så skal du påføre et desinficerende lotion, der forhindrer irritation og betændelse. Derefter kan du fortsætte med at bruge forskellige fugtighedscreme: her kan du allerede styres af personlige præferencer og ønsker.

Shave roterende model

Rotarformet elektriske barbermaskiner kan, når de anvendes korrekt, give et perfekt, glat resultat - det samme som ved barbering med en traditionel tredobbelt bladmaskine. Det opnås på grund af designfunktionerne, herunder statiske og radialt bevægelige knive, der bevæger sig langs rotorsystemet.

I betragtning af den aktive interaktion af barbermaden med ansigtets hud skal der anvendes en blødgørende gel eller skum under barberingen.

Shave mesh model

Ristespånere er populære blandt mænd på grund af effekten af ​​"lysstubbe". Sådanne anordninger efterlader korte hår på huden på grund af netværket uden at være i stand til at barbere dem rene og derved give udseendet af et mere mandligt udseende, moderigtigt til enhver tid.

Derudover involverer gittersystemet ikke direkte kontakt med det bevægelige blad med huden. Dette undgår irritation og reducerer behovet for yderligere fugtighedscreme.

Konklusion: Hvilken slags elektrisk barbermaskin er bedre, net eller roterende, er et spørgsmål om ren smag og metodiske præferencer. Når du vælger en enhed, er det nødvendigt at tage højde for graden af ​​følsomhed og irritabilitet i huden, personlige stylistiske præferencer (ønsket om at bære lys børster er ikke altid sammenfaldende med muligheden dikteret af selskabsforskrifter) samt personlige vaner med hensyn til anvendelse af fugtighedsgivende hjælpemidler.

Et eksempel på hvordan man vælger og bruger en elektrisk barbermaskine

Regler for drift: pleje af elektriske barbermaskiner

Den valgte enhed vil vare længere, hvis du følger en række enkle regler, når du bruger den.

Efter våde barbering skal du slukke for barbermaskinen, anvende en speciel rengøringsløsning til kontaktfladen (net eller diske) og tænde barbermaskinen (for at sikre en jævn fordeling af produktet over elementerne). Derefter kan du skylle enheden under en rettet vandstrøm, slå den af ​​igen, fjern alle genstande og tør dem grundigt, inden du samler dem igen.

I slutningen af ​​en tør barbering vil det være tilstrækkeligt at slukke for maskinen, fjerne barbersegmentet, blæse det af, ryst hårene og rengør de indre dele med en børste eller børste.

VIGTIGT: Uanset brugen af ​​brugen anbefales bladet i maskinen at blive ændret i intervaller på 12-18 måneder.

Resultater og konklusioner

Barbering er en rutinemæssig og ofte uundgåelig proces, der udover den første gang ikke altid gør mænd lykkelige. Elektrisk barbermaskin er en god måde at forenkle og sikre. Hvis du følger alle anbefalinger og råd, kan du vælge den mest bekvemme enhed, der skal bruges til at gøre barberingen en meget mere behagelig og behagelig procedure.

Slipp maskinen eller lær at barbere med en elektrisk barbermaskine

For nogle få år siden spurgte en af ​​mine venner mig, hvordan man barberede med en elektrisk barbermaskine, næsten ingen kunne høre som noget sane og sane. Det forekommer sådan et simpelt og banalt emne. Men jeg selv vidste ikke rigtigt svaret på spørgsmålet: "Sådan bruger du?" Der er ingen erfaring - der er intet at videregive til andre. En teori i en tæt venlig cirkel er værd at ingenting. "En mand ved ikke, hvordan man bruger en barberkniv" - ordlyden lyder mærkeligt. Du finder ikke? Så jeg tænkte på, at den aktuelle situation måtte ændres. I en klemme kan du forstå, om vi taler om forsigtighed... Men den elektriske barbermaskine?

Efter min mening er barbermanden til en mand et af de første tilbehør blandt hans toiletartikler. Og i denne sag også, hvad man må sige, men man skal regne ud før eller senere, men stadig. Mere præcist havde jeg det første af vores mandlige selskab. Laggards kan ikke lide. Skal indhente.

For dem, der ikke ønsker at bruge meget tid på at læse og vælge en metode til dyrkning af et ensartet skæg, giver jeg straks et link til en blog med en rapport. Jeg brugte Minoxidil selv, jeg lavede beskrivelsen selv :) Det er urealistisk effektivt - det viser sig, at mange af mine læsere også brugte denne metode!

Vælge en elektrisk barbermaskin

Du bør altid starte med det vigtigste, nemlig med valget af typen af ​​enhed, som vil tjene trofast i lang tid. Elektriske barbermaskiner er opdelt i to klasser, afhængigt af knivens bevægelsesretning i dem. I den roterende roterer de i masken - gør translationelle bevægelser. Som følge heraf skal alle først afgøre, hvilken slags elektrisk barbermaskine der passer bedst til hans hudtype. Og efter det, regne ud, hvordan man barberer en elektrisk barbermaskine.

Ideelt set kan du have begge typer "i service" - som min. Jeg købte specifikt to forskellige, med det "mål" for at holde mig alene. Men som følge heraf forblev begge to: det var en skam at dele med gode ting og kunne ikke vælge det bedste. Nu bruger jeg aktivt begge afhængigt af mine behov og situationer. Men første ting først.

Fordele og ulemper ved rotorsystemet:

 • Det flydende hoved følger perfekt ansigtets konturer.
 • Passer godt sammen med stive børster.
 • Barbering tager mindre tid.
 • Fremgangsmåden er meget behagelig.
 • Frakken er barberet perfekt - du kan gentage denne procedure mindre ofte. For eksempel en gang hver 2-3 dage.
 • Kan forårsage irritation på mere følsom hud.

Geler eller cremer bruges almindeligvis før og efter barbering.

"Fordele" og "ulemper" af nettotypen

Afhængigt af situationen og præferencerne er det muligt at tørre og våde barbering med en elektrisk barbermaskine.

 • Blød og forsigtig barbering uden hudirritation.
 • Det tager meget mere tid (sammenlignet med en roterende barbermaskine).
 • Har dyser designet til haircuts (nyttig bonus, fortæller jeg dig!).
 • Ideel til kort og hårdt hår.
 • Stadig barbering er ikke så ren. Derfor er behovet for at gentage proceduren meget oftere.

Der er ikke behov for yderligere hudplejemidler enten under eller efter barberingen.

Funktioner tør og våd barbering

Den slags barbering afhænger af, om der anvendes et specielt smøremiddel. Vådskæring karakteriseres af følgende positive egenskaber:

 • Bladene glider glat og smertefrit.
 • Det tager mindre tid at opnå en glat hudeffekt.
 • Huden er ikke beskadiget.

Tør barbering er mindre krævende på sine forhold. Det kan bruges til i ethvert rum. Intet behov for vand, geler og skum. Med mangel på fritid eller opretholdelse af en aktiv livsstil, er denne metode til barbering den mest bekvemme og populære.

Komfortabel og høj kvalitet barbering: tre hovedfaser

Sikring af komfort og den bedste ydeevne til barberingsprocessen kan opnås ved at følge tre enkle trin:

 • Først og fremmest bør du fugte ansigtets hud, så børsterne får en mere slank og velordnet form. Efterfølgende barbering bliver mange gange hurtigere og lettere.
 • Fjern stubben. Den tørre metode giver ikke mulighed for brug af gel og skum, og når det er vådt, er det tværtimod nødvendigt. For følsom og allergisk hud er gel bedst. Det barberede hår fjernes, huden skylles med køligt vand.
 • Derefter påføres en særlig creme på den berørte hud for at berolige og opretholde sin helbred. Det anbefales også at bruge barberskum med en elektrisk barbermaskine.

Som følge heraf vil din hud opleve et minimum af chok.

Sådan barberes med en elektrisk barberkniv


Tørre og våde barbering med en elektrisk barberkniv er forskellig fra barbering med en maskine, der ikke indebærer hyppige og hurtige fejende bevægelser. Tværtimod - det er en langsom procedure. Den elektriske barbermaskine bør være tæt, men ikke for tæt mod ansigtet. Ellers kan det være skadeligt for huden.

Sådan barberes en roterende elektriske barbermaskine? Bevægelsen skal være glat og uheldig. Stort tryk giver ikke mening, skal bare rulle hovedet og overvåge graden af ​​kontakt med huden. For at opnå effekten af ​​maksimal glat barbering, er kinderne oppustet, og hagen stikker ud. For at forhindre hudirritation under og efter barbering anbefales brug af specielt skum, geler, cremer.

Sådan barberes med en elektrisk barberkniv, hvis det er en maske type? Disse vil ikke være cirkulære, men progressive bevægelser op og ned. Retningen af ​​dens bevægelse skal være imod væksten af ​​hår med en lille hudspænding. I min erfaring, hvis du barberer med en net barberkniv før du vasker om morgenen, kan du gøre uden brug af geler. Og efter fugtning huden vaskes. Efter vask bliver barbermaskine ikke glidende på ansigtets hud, og kun skummet kan derfor rette op på situationen. Hvis barbermaskinen tillader en våd barbering, skylles den med vand. Så skal du løsne hovedet og vaske resten.

Nærmere detaljer

Alt er meget individuelt. Et bredt udvalg af modeller af elektriske barbermaskiner og en række forskellige teknikker til deres brug - den bedste bekræftelse af dette. For en nybegynder, denne kunst, som fra de første trin endnu ikke har været til nogen. Så hvad er nuancerne? Længden af ​​barberingshår, dens stivhed, væksttæthed kræver varierende tilgange til barbering. Det kan mærkes og den forskellige stresstolerance for de enkelte områder af huden.

Det ser ud til en lille smule...

Husk at hudens helbred ikke er en konstant mængde. Det kan ændre sig selv på hvordan du sov, for ikke at nævne mere: ernæring, stress, årstid osv. Generelt er dette det første - om ikke det vigtigste. Det vil sige, vi ser nøje på hendes reaktioner og lærer at "forstå" hende. Og så vil du ikke skade sundheden for ethvert elektrisk razorsystem.

Formildende omstændigheder

Før du barberer med en elektrisk barbermaskine, skal du først fugtige huden - en simpel procedure til vask med varmt vand. Lys massage bevægelser og særlige fugtighedscreme vil kun gavne. Og glem ikke om nakken!

Vi begynder at barbere... nej, ikke mod hårets vækst, nemlig i dens retning! Ellers gives der irritation. Vækstretningen bestemmes, enten visuelt foran et spejl eller ved at føre en hånd over ansigtet. Vi vælger den retning, vi ikke opfylder modstanden i hovedbunden. Over tid vil "map" af stubbens vækst blive trykt i hukommelsen. Når bevægelsen på hårets vækst er gået, ændrer vi retningen for afkastet, og vi veksler. Denne strategi gælder især for et rakhyvletype net.

Med fremadgående bevægelser (op og ned) i første fase, barberer vi kinderne og derefter halsen. Området over overlæben og hakeområdet behandles sidst. De kræver mere opmærksomhed for sig selv og mere tid. Disse områder kan kræve genpåføring af gelen. Et tip - skynd dig ikke og spar ikke. Skyl dit ansigt og gør dit bedste arbejde igen på de barberede dele.

Måske, i begyndelsen af ​​øvelsen, med en ny elektrisk barbermaskine, vil nogle dele af ansigtet blive barberet lidt værre end resten. Jeg foreslår at udsætte afgørelsen om dette spørgsmål i nogen tid. Og der vil det være klart, om det var nødvendigt at bare øve eller visse områder er barberet som dette (og der kan ikke gøres noget). Under alle omstændigheder er det bedre end at gå med et rødt, irriteret ansigt.

En vigtig vægt, især for nybegyndere, er at koncentrere sig om ikke at gøre for store anstrengelser og ikke stærkt presser barbermassen til ansigtet. Hvis du har en roterende type elektrisk barbermaskin, skal den glide over ansigtet, bøjes jævnt rundt om sine konturer. Svært at holde styr på flere hoveder? Skynd dig ikke, over tid vil alt vise sig. Sommetider skal du hjælpe den elektriske barbermaskine med din fri hånd og trække på dit ansigt.

Det er umuligt at gå ud straks efter barberingen, hvis det er meget vådt eller koldt. Det kan trods alt være en anden belastning for huden.

 • Overvågning af hudforhold, overvågningsreaktioner.
 • Først fugtgivende, så lys massage. Glem ikke for nakkeområdet.
 • På hvert barberside begynder vi med retningen af ​​hårvækst.
 • Vi begynder med kinder og nakke, der slutter med overskæg og hages område. Sidste være mere opmærksom.
 • Forsøg ikke at få et perfekt barberet ansigt "fra de første trin" af øvelsen. Skrivning af problemet løst over tid.
 • Undgå pludselige tryk af elektrisk barbermaskine på ansigtets hud.
 • I nogle tilfælde er hjælp fra en fri hånd nødvendig for en lille hudspænding.
 • Hvis det er fugtigt eller koldt udenfor, lad din hud hvile i et stykke tid efter barberingen.

Barbering vil altid være en behagelig procedure, hvis du kun giver det nok tid og opmærksomhed. Og fremskridt i denne retning er ikke et spørgsmål om dage eller endda uger.

fund

Hvis du følger alle regler for pleje og bruger barbermaskinen i overensstemmelse med alle anbefalinger, vil resultatet ikke vare lang tid. Du får maksimal komfort fra at bruge en elektrisk barbermaskine, og du vil også have et perfekt barberet ansigt. Forhåbentlig blev spørgsmålet om hvordan man barberer en elektrisk barberkniv stavet ud i detaljer. Praksis, som det normalt er tilfældet, dot senere.

Faktisk stillede mine venner mig spørgsmålet "hvordan man barberer med en elektrisk barbermaskine". Men på det tidspunkt var jeg allerede forberedt på det. Og de lignede bare, at de selv var klar over, men ønskede at give mig en chance for angiveligt at "oplyse" dem. Senere, jeg husker min far, jeg kunne med stor sikkerhed sige, at spørgsmålet om, hvordan man barberer ordentligt med en elektrisk barbermaskin, hvis jeg stod foran ham, var det kun i hans tidlige ungdom. Rakemaskinen, som han kaldte det, var kendt i sine hænder. Og jeg har hendes monotone buzz stadig forbundet med noget velkendt og kendt - at sige det simpelthen med atmosfæren i huset.

For dem, der ikke ønsker at bruge meget tid på at læse og vælge en metode til dyrkning af et ensartet skæg, giver jeg straks et link til en blog med en rapport. Jeg brugte Minoxidil selv, jeg lavede beskrivelsen selv :) Det er urealistisk effektivt - det viser sig, at mange af mine læsere også brugte denne metode!

Sådan barberes en elektrisk barberkniv: hvordan man bruger den ordentligt, våd barbering, hvad det er, en elektrisk barbermaskine

Sådan barberes med en elektrisk barberkniv: 5 klare tips

Før du bruger en elektrisk barbermaskin, skal du omhyggeligt læse instruktionerne. Hvad er en elektrisk barbermaskin, som alle ved. Men ikke alle vælger det til hyppig barbering, herunder af frygt for, at enheden er kompleks, og du skal stadig finde ud af det. Det er dog værd at starte som du bliver trukket ind i processen, og det gamle barberingsritual virker kompliceret og langt. Bedre, selvfølgelig, inden du køber en elektrisk barbermaskine, gør dig fortrolig med alle nuancer af sit arbejde.

Det vigtigste: hvordan man barberer elektriske barbermaskiner

Hvordan man bruger en elektrisk barbermaskine, repræsenterer sandsynligvis alle. Men mange er bange for smerte, nedskæringer, ubehag. Derfor forekommer det, at denne hudpleje vil forårsage irritation, hvilket betyder at du ikke bør bruge det hele tiden. Men denne opfattelse er fra uvidenhed.

For at rette barberingen skal du lave en blød cirkelbevægelse.

Der er ingen særlige problemer med at bruge en elektrisk barbermaskin:

 • Det er nødvendigt at lave cirkulære bløde bevægelser, forsøger at undgå jerks, ingen fart - det bidrager til at fange alle hårene;
 • Det er nødvendigt at trykke en lille smule for at mærke bladet - men overdriv det ikke, ellers vil der være nedskæringer;
 • Den elektriske barbermaskine skal flyttes langs børsternes vækstretning - mod hårets vækst er det både ubrugeligt og ubehageligt at barbere.

Efter barbering er det nødvendigt at vaske med vand og smøre huden med et egnet middel. For eksempel, lotion. Dette er en god mulighed for olieagtig hud. Lotion hjælper ikke tør hud, du skal passe på det efter barbering med en creme. I denne omsorg er der intet overskud, det er hudens helbred, hvilket også er nødvendigt for en mand.

Forberedende fase: hvordan man barberer med en elektrisk barbermaskine

Ja, uden forberedelse er barbering lidt farlig. For hud mener jeg. Faktum er, at irriteret hud ikke kun er grim, ubehagelig, smertefuld. Det er også gavnligt for mikrober og andre patogene organismer, alting kan startes op til en alvorlig inflammatorisk proces.

Hvis du barberer med en elektrisk barberkniv, skal du i dette tilfælde fugtige huden.

Derfor skal du først fugtige huden. Tag et simpelt frottéhåndklæde, blød det i varmt vand, vri det lidt ud, og tør det med dit ansigt og tryk det lidt. Så giv tid til at tørre huden, det er nødvendigt, at barbermøllen bedre får fat i håret. Det er alt forberedelsen, som du kan se, er ikke noget kompliceret, men barbering selv vil blive bedre.

Hvad det er: våde barbering med en elektrisk barbermaskine

Hvis vi taler om en våd barbering, bør du lære mere om denne metode. Før du begynder en barbersession, påføres en speciel gel eller skum på huden. Men husk på, at barbermaden skal være egnet, designet til våde barbering.

Mange foretrækker våd barbering som en elektrisk barbermaskine, da det er meget bekvemt og sikkert.

Hvad er fordelene ved denne metode:

 • Bladene glider mere glat, processen med barbering på denne måde kan gøres så delikat som muligt;
 • Barberer bladet, så muligheden "konstant skåret" vil blive minimeret;
 • Barberingshastigheden øges, og processen går generelt mere effektivt;
 • Endelig kan barbering forekomme lige i bruseprocessen.

Og så hvad er en tør barbering? Det udføres på den tørrede hud i ansigtet. Først skal huden rengøres grundigt og dampes. Dette gør barberingsprocessen mere behagelig, og hudirritation vil være minimal. Men selv i denne metode er lotion påført ansigtet, og hvis huden er olieagtig, er denne betingelse obligatorisk. Lad derefter huden tørre.

Sådan barberes: roterende eller net barberkniv

Du kan vælge mellem en roterende eller net barbermaskin. Rotary (rotationsbevægelse) har to eller tre roterende kanter. Gearene i rotationshøvlen passer nøjagtigt under hinanden, og de roterer i samme retning med stor hastighed. Det viser sig, at håret er skåret i knudepunktet og gitteret. Klippet hår forbliver inde i knivhovedets knivhoved. Derfor bør rengøring og smøring være permanent.

Populære i dag er både roterende og net barbermaskiner

Net razors betragtes som relativt blid. Kun lidt pressede nettet, da enheden mislykkedes, og derefter rette det meget svært. Men moderne net barbermaskiner er mere perfekte end dem, som mænd, der ikke har ændret deres enhed i lang tid, er vant til. De har ikke kun et sæt flere net, hvilket fremskynder barberingsprocessen, og i nogle barbermaskiner sænker nettet endog i form af et ansigt. Det viser sig, at du skal vælge en enhed, der har det nødvendige sæt af muligheder, og du har råd til det, og fysisk mere behageligt.

Vedligeholdelse af enheden: Sådan smøres det elektriske barbermaskine

For det første må du ikke glemme, at det efter hver barbering giver mening at rengøre enheden. Det er nødvendigt at rengøre det, så apparatet ikke bliver tilstoppet. Moderne barbermaskiner, forresten, har en sensor, der advarer om tilstopning. Meget behagelig, selvfølgelig. Knivens arbejdshoved kan vaskes under rindende vand og varmt. Og efter rengøring skal barbermassen smøres.

Smør den elektriske barbermaskine med speciel olie.

Nå, hvis smøremålet vil være en særlig olie. Hvis den elektriske barbermaskine er ny, moderne, så er olien ofte inkluderet. Egnet olie kan også bestilles online. Nogle gange er der en sådan service center service - fedt barbermaskiner, der solgte dette mærke. Dette gøres selvfølgelig i henhold til visse standarder, for eksempel 2 gange om året.

Sådan barberes en elektrisk barberkniv (video)

Det er også nødvendigt at rense moderne barbermaskiner Braun, Philips og billigere apparater. Pleje er simpelthen nødvendigt, så barbermaskinen ikke bliver tilstoppet eller rustet. Samt udskiftelige blade skal ændres i tide, så der ikke er nogen problemer bogstaveligt på hele hovedet.

Sådan barberes en barberkniv

Korrekt barberingsteknik til mænd, kvinder og teenagere

Bearbejdningsprocessen bringer glæde til de få. Det kræver en vis færdighed, så for at fuldstændig slippe af med uønsket vegetation og ikke skade huden, bør den første oplevelse af hårfjerning tages ansvarligt. Sådan barberes korrekt for at undgå nedskæringer og ubehag, samt hvad slags barberingstilbehør skal du bruge?

Hvilken barbermaskine til at vælge

Valg mellem en elektrisk barbermaskine og en konventionel maskine, mange foretrækker den anden mulighed. Maskinen er nem at bruge, økonomisk og giver håret af høj kvalitet. Ulemper ved en elektrisk barbermaskine: høj pris, ikke nok god kvalitet af hård børstefjernelse og behovet for at rengøre knivene. Det er rigtigt, at nogle modeller er udstyret med selvrensende funktion, hvilket gør deres brug mere praktisk. Derudover er en våd barbering mere gavnlig for huden, for under det bliver porerne rengjort. Den elektriske barbermaskin har dog sine fordele.

Ansigtsskæremaskine

Barbering med en elektrisk barbermaskin eliminerer risikoen for nedskæringer og giver dig mulighed for hurtigt at slippe af med unødvendig vegetation. Elektriske barberskærme behøver ikke hyppig udskiftning: Afhængig af typen af ​​barberingsflade tjener de regelmæssigt fra en og en halv til tre år. Nogle modeller, for eksempel mange Philips shavers ("Philips") og Braun ("Brown") er udstyret med yderligere funktioner: trimmer, skæg styler. Med sådanne anordninger er der ingen problemer med, hvordan man korrekt skærer et skæg og overskæg eller hvordan man barberer stilfulde sideburns.

Når du vælger en maskine med sikre knive, anbefales det at fokusere på dine egne præferencer og vaner. Nogen lettere at bruge engangsmaskiner til barbering, men til en mere behagelig maskine med udskiftelige blade. Sidstnævnte mulighed betragtes som mere økonomisk: Engangsmaskiner anvendes ikke mere end 1-3 gange, mens erstatningspatroner af høj kvalitet kvalificerer i 1-2 måneder.

Valg af barberegel

Gelen i barberingsprocessen er nødvendig for at skabe et tæt skum, der blødgør håret og giver bladets bedste glidning. Af de billige midler anses Arco, Nivea, Gilet og L'Oreal for at være den højeste kvalitet. Blandt dem kan du vælge begge budgetmuligheder for regelmæssig barbering og specielle geler til følsom hud. Hvis huden er tilbøjelig til betændelse, forekommer akne eller acne ofte på det, anbefales det at vælge produkter med antibakterielle komponenter.

Sådan barberer du en mand

Hovedprincippet, der skal følges ved barbering - alle bevægelser på maskinen skal udføres på hårets vækst. For en renere barbering er det tilladt at styre maskinen ikke langs hårets vækst, men i en lille vinkel. Imidlertid er unge gutter, hvis hud endnu ikke er vant til blades effekter, det er bedre at vente med sådanne eksperimenter. Højkvalitets barbering udfører i følgende rækkefølge:

 1. Forberedelse af huden. At barbere uden irritation kræver ikke kun skarpe knive, men også den rette forberedelse af huden. Før du påfører gelen, skal du vaske ordentligt med varmt vand.
 2. Anvendelsen af ​​gelen. Umiddelbart efter vask skal du jævnt anbringe skum eller barbering på dine kinder, hager og nakke. Dette gøres ved hånd eller med en speciel børste.
 3. Barbering af kinderne. Det er nødvendigt at holde maskinen fra top til bund fra begyndelsen af ​​væksten af ​​børstehårene til hagen. Efter 1-2 to passager er det nødvendigt at skylle knivene under en stærk vandstrøm.
 4. Barberhage. Maskinen skal udføres fra nakken mod hagen. Tryk ikke hårdt på huden: bevægelsen skal være sikker, men blød og glat.
 5. Barber et overskægsområde. Håret i denne zone er mest bekvemt at barbere, læber presset. For mere grundig hårfjerning er det bedre at rette maskinen i en lille vinkel.

Efter alle disse handlinger skal du vaske og kontrollere, om du har lyst til at barbere alt hår. Hvis der er umærkede områder på dit ansigt eller hals, skal du gå over dem igen og vælge forskellige bevægelsesretninger. Det er dog nødvendigt at udføre knivene på samme sted ikke mere end 1-2 gange. Ellers vil huden uundgåeligt lide af nedskæringer eller irritation.

Sådan bruges en elektrisk barbermaskine

Barbering med et specielt elektrisk apparat kræver ingen forberedelse og specielle færdigheder. Derfor må unge, der først står over for spørgsmålet om, hvordan man korrekt barberer med en maskine, kun forstå en enkelt subtilitet. Når du behandler ansigtet med en elektrisk barbermaskintype, skal du gøre en jævn cirkulær bevægelse. Hvis enheden har en maske barbering, skal barberingen være progressive bevægelser - op og ned.

Razor barbermaskiner teknik

En barbermaskine består af en kniv (en kniv, det vil sige en kniv) og et håndtag. Det er umuligt at beherske barbering på en sådan måde: det vil tage mindst et halvt år eller endog et år med konstant praksis. Forberedelse af huden og pleje af den vil være den samme som ved brug af en konventionel barbermaskine. Teknikken selv og reglerne for hårfjerning med en lige barbermaskine varierer imidlertid betydeligt:

 • Hvis der er acne, acne, vorter eller mund på ansigtet, bør de undgås ved at såpe for at undgå nedskæringer.
 • Hold barbermaskinen i din hånd tilladt, da det er praktisk, men det er bedre at mestre mindst de grundlæggende teknikker. Barbermaskinen bør ikke placeres vinkelret på overfladen af ​​huden, ellers kan du få et snit.
 • I løbet af barberingen er det vigtigt at stramme huden før hver bevægelse og placere fingrene bag barbermaskinen.
 • Hældningen af ​​et barberblad mod huden bør ikke være mere end 15-20 grader, og for bedre hår skæreblad behøver ikke at blive flyttet over planet af den skærende kant, men kun en del af det, vejlede barbermaskinehovedet i en vinkel på 30-40 grader.
 • Hele processen med barbering er opdelt i to faser: Først behandles ansigtet med en barbermaskine til hårvækst og derefter mod (i nogle områder hvor det ikke var muligt at barbere alt håret fra første gang).
 • Ved brugen af ​​en barbermaskine er det ikke tilladt at holde kniven fra toppen helt til bunden af ​​hårvækstzonen. Bevægelsen skal være kort, skarp, men samtidig glidende og lys.

Underarm barbering

Før barbering af armhulerne skal hårvækstområdet behandles med sæbe og gel. Det er sikrere og mere bekvemt at fjerne hår i armhulen ved hjælp af en almindelig maskine. Hans bevægelser skal styres fra toppen ned, men lidt skråt. Hold ikke en barbermaskine over hele hårvækstens længde. Det er bedre at lave korte bevægelser, ikke at glemme at fjerne barberede hår og skum fra hvert blad før hver enkelt.

Sådan barberes en bikini område pige

For at barbere bikiniområdet uden irritation og for at undgå udbrud af indgroede hår i dette ømområde, udføres en barberkniv udelukkende i retning af hårvækst. Med din fri hånd skal du lidt stramme huden - så det bliver muligt at afbære unødvendig vegetation med en bevægelse. Hvis en kvinde ønsker at slippe af med håret i lang tid, er det mere effektivt at bruge til bikiniområdet ikke en barberkniv, men en epilator, voksstrimmel eller en shugaringprocedure.

Hvad hjælper med at slippe af med irritation efter barbering

Hvis irritation observeres efter proceduren for barbering af håret på ansigtet, så vil blødgørende cremer, lotioner eller olier beregnet til efterfølgende barbering hjælpe med at fjerne det. Det anbefales ikke at bruge cologne til ansigts- og nakkebehandling. Det desinficerer huden godt, men det tørrer det stærkt og forårsager endnu mere irritation og flak.

Video: Hvor smuk at barbere et skæg

Sådan barberes med en elektrisk barberkniv

Jo flere nye enheder, der er designet til at gøre livet nemmere, jo vanskeligere er det at vælge mellem dem. De elektriske barbermaskiner, der er kommet på markedet, har endnu ikke skiftet konventionelle maskiner, fordi de giver mange spørgsmål. Hvordan barberer man et skæg og holder glatheden af ​​ansigtet med en elektrisk enhed? Hvad er forskellen mellem en roterende og en net barberkniv?

Sådan barberes

Hver mand vælger sin egen måde, fordi tvister om "rigtig" / "forkert" retning, tidspunkt på dagen, tør eller våd barbering ikke opstod fra bunden. Hvis det er mere behageligt for nogen at holde maskinen mod hårets vækst, og nogen bliver irriteret og såret, mens det gøres, betyder det ikke, at sidstnævnte fejler - kun om individets individualitet. Der er ingen hurtige og hurtige regler for, hvordan man barberer med en elektrisk barbermaskin eller en maskine - der er tips til "newbies" i denne sag, men de er ikke et aksiom.

 • Barbering om morgenen anbefales ikke kun ud fra et æstetisk synspunkt - efter en lang hvile reagerer huden mindre smertefuldt mod eksterne stimuli.
 • Før du barberer, skal du vaske med varmt vand og derefter bruge en lotion, creme, gel eller skum - dette sikrer nem og simpel glidning.
 • Sådan barberes med en elektrisk barbermaskine afhængigt af dens type? Roterende bly spiralformede bevægelser, netto - i retning af hårvækst, fra top til bund. I slutningen af ​​barberingen kan du gå den anden vej - mod vækst.

Hvilken elektrisk barbermaskin til mænd er at foretrække

Ifølge fagfolk er det reneste resultat og mindste sandsynlighed for skade og irritation en regelmæssig maskine. 2-3 knive sat i den rigtige vinkel og godt skærpet, fjern håret klart under roden uden at røre huden og uden at kræve ekstra indsats. Ønsker du mere bekvemmelighed? Køb et kraftværk! Fremgangen står dog ikke stille, markedet for skønheds- og sundhedsprodukter genopfyldes, og du skal have minimal viden om, hvad en elektrisk barbermaskine kan være for mænd og hvad man kan forvente af det.

Den første elektriske barbermaskin, der optrådte i sovjetiske tider. Det er et hoved med runde knive, der roterer, derfor trækker de håret først, og først efter det - de skærer det af. Faren er, at hvis knivens kanter bliver sløve og hovedet presses for hårdt på huden, vil det straks blive såret. Det, der blev afskåret, forbliver altid inde i enheden, så det skal hele tiden rengøres.

 • Hvis du har brug for en skæg barbering, er en rotations barberkniv med dobbeltklinger og titaniumcoating ideel: det trækker ikke og trækker hårene.

Mesh til våde barbering

Gennemførelse af proceduren med en gel eller andre specielle midler er i virkeligheden til rådighed til rotationsskrabere, men det første i dette nummer var ikke desto mindre et barbernettet. Men dens fordele og grunde til dens attraktivitet sluttede der. Hovedet på enheden er hård, så konturerne i ansigt og krop ikke gentages. Skader på nettet gør det muligt for razeren at bryde. Det er sværere at beskadige huden med det, men det har en negativ indflydelse på renheden af ​​barberingen, såvel som umuligheden af ​​at dække et stort område - varigheden.

Sådan barberes uden irritation

Det vigtigste er at vælge den rigtige barbermaskine, men ikke til mærkeproducentens pris eller grad af berømmelse, men af ​​dets tekniske egenskaber. Dette reducerer sandsynligheden for en negativ oplevelse med en elektrisk enhed med halvdelen. De resterende 50% afhænger af rigtigheden af ​​dine handlinger. Ud over den generelle algoritme er der flere vigtige nuancer, der er lige så relevante for barbering af enhver del af kroppen.

 • Er du bange for allergiske reaktioner eller udslæt efter proceduren? Brug en net barberkniv, såsom Braun.
 • På spørgsmålet - hvordan man barberer med en elektrisk barberkniv - fagfolk svarer: "langsomt". Skarpe, revne bevægelser - et løfte om irritation og skade, så brug proceduren i stille tilstand.
 • Tryk ikke på huden: det vil ikke øge graden af ​​barbering, og mekanisk beskadigelse fra en elektrisk enhed kan opnås øjeblikkeligt.
 • Hårvækstets retning afhænger af det behandlede område: i armhulerne fra det centrale vandret op og ned på ansigtet til 4 forskellige retninger.
 • Valget af flydende midler afhænger af sammensætningen: Brug af alkoholholdige produkter er uønsket, hvilket vil forårsage irritation på grund af stramning af porerne og dehydrering af huden.
 • Efter barbering skal vaskes, men koldt vand. Indehavere af tørfølsom hud skal bruge en beroligende eller et regelmæssigt ekstrakt af kamille.

Sådan barberes et skæg

For at opretholde glatheden i ansigtet skal du følge de ovenfor beskrevne regler og tips til at arbejde med en elektrisk barbermaskine. Men hvis du skal slippe af med skæget, er situationen kompliceret - du bliver nødt til at barbere den i 2 faser:

 1. Fjern længden med en trimmer, der er fastgjort til de fleste modeller af elektriske barbermaskiner. Hvis det mangler, tag negleklipperne.
 2. Korte hår barberer med en elektrisk maskine eller en barberkniv efter brug af sæbevand eller gel.

Professionelle rådgiver barbering i henhold til denne ordning:

 • Start med kinderne i retning af hagen linje fra håret. Skub ikke hårdt her.
 • Hagen og overskægsområdet behandles sidst, efter først at have fordelt barberingshjælpen over det.
 • Nøjagtige punkter (nær næsen, overgang til nakke) skal barberes i små trin, idet trykvinklen ændres.
 • Efter hver lange gangbro skylles knivbladene og renser hårene mellem dem.

Sådan barberes en elektrisk barbermaskine i bikiniområdet

Det er svært at arbejde med lysken i begge køn, da huden her er særlig følsom, reagerer øjeblikkeligt på mekanisk irritation. Sådan barberes en elektrisk barberkniv her smertefrit uden at skade din hud? Først, langsomt og forsigtigt, og for det andet, skal du bruge et barberingshjælpemiddel - på en tør måde du strækker din hud, kram på bladet.

 • Barber helst efter et varmt bad eller varmt bad.
 • Huden skal behandles med et antiseptisk middel.
 • Arbejd elektrisk barbermaskin kun i retning af hårvækst.
 • Før barbering anbefales det at fjerne længden med saks.

Video: hvordan man barberer med en elektrisk barbermaskine

Sådan barberes en elektrisk barberkniv

Hvert medlem af det stærkere køn er godt bekendt med barbering. Vi alle, både unge fyre og respektable fædre og respektable bedstefædre, afholder regelmæssigt irriterende børster og irriterende skæg. Nogle barberer med en maskine, andre - "forsigtig" med en åben kniv og andre - med en elektrisk barbermaskine. Selvfølgelig vælger alle dem selv, men vi var overbeviste om, at sidstnævnte metode er sikrere, mere bekvem og moderne. Du skal bare vide, hvordan man barberer en elektrisk barbermaskine. og vi vil fortælle om det nu. Ved at følge nedenstående anbefalinger, vil du glemme stubbe, udskæringer, hudirritation.

Hvad skal man barbere

Det første skridt er at vælge en elektrisk barbermaskine, som kan være af roterende eller maskintype. Det hele afhænger af din hud: hvis det er følsomt, er det bedre at bruge en maske elektrisk barbermaskine. Så du beskytter dig mod irritation, mulige allergiske reaktioner, acne. Hvis ansigtshuden er ufølsom, kan du sikkert vælge en roterende elektriske barberkniv, især da du med hjælpen hurtigt og rent kan fjerne selv de hårdeste børster.

Hvornår skal du barbere

Til denne procedure behøver du bare at vælge den rigtige tid, selvom din tidsplan er meget stram. Det er bedst at barbere om morgenen, for i løbet af natten har ansigtets hud som hele kroppen tid til at slappe af og slappe af, og det er i denne tilstand, at det er den mest elastiske og mindst irritabel.

Befugtning spiller en vigtig rolle, så det første du skal vaske og varmt vand. Ved at gøre dette renser du også huden på døde celler og sekreter, der gik gennem porerne natten over. Kun efter vask kan du anvende en creme eller andre midler og tage en elektrisk barbermaskine. Når huden er ren og elastisk, kommer infektion ikke ind i porerne.

Hvis du stadig skal barberes om aftenen, skal du først tage et bad og varmt. Så du blødgør huden og åbner porerne, som fjerner børsterne uden smerte og irritation. Som du kan se, er aftenen også velegnet, men kun når du har tid til at pleje omhyggeligt for dig selv.

Hvad skal man barbere: Vælg værktøjet

Selv efter en god fugtighedsgrad, selv når du bruger en elektrisk barbermaskine, skal du påføre barberingsmidlet på huden. Det vil bidrage til at fjerne selv den hårdeste stubbe uden nedskæringer og ubehagelig irritation. Der er forskellige midler til barbering:

Når du vælger et bestemt værktøj til barbering, bør du ikke ledes så meget af sin berømmelse og pris, som dens sammensætning. Det er vigtigt at huske at med tør hud er det bedre ikke at bruge lotioner og colognes på alkohol, da sidstnævnte strammer porerne og derved forårsager desquamation og spænding. Og med fedtet hud, skal du sørge for at vente, indtil det er helt tørt fra vandet, og brug kun værktøjet. Hvis du ignorerer denne regel, kan du skære dig selv.

Kvalitetscremer, skum og geler er normalt mere følsomme og egnede til alle hudtyper. Men når de vælger dem, er der også et trick: det er vigtigt, at deres lugt falder sammen med duften af ​​dine mænds parfume eller toiletvand.

Sådan barberes en elektrisk barberkniv

Her er nogle praktiske tips til at hjælpe dig med at fjerne og fjerne smerter:

 • Lav en elektrisk barberkniv bløde cirkulære bevægelser uden jerks og unødig hast - så du får fat i alle hårene.
 • Tryk ned for at mærke bladet, men ikke for hårdt, ellers undgår du snit.
 • Flyt barbermaskinen langs børstehovedets vækstretning. Hvis du ikke er bange for ubehag, kan du derefter bruge mere i modsat retning. Men aldrig barber kun mod hårets vækst - det er ret smertefuldt og simpelthen ineffektivt.

Separat skal du sige, hvordan man barberer på vejen, fordi mange mænd tager deres sædvanlige og bekvemme elektriske barbermaskine på forretningsrejser eller på ferie. Og de gør det helt rigtigt, for med vanen at bruge en standard engangs maskine, eller endnu mere "forsigtig", kan du alvorligt skære dig selv og ødelægge dit udseende.

Under alle omstændigheder har barbering på vejen en regel: ingen skynd dig. Find tid i din travle tidsplan og slippe af med stubbe så forsigtigt og omhyggeligt som du ville hjemme. Og sørg for at bruge en creme, skum eller andre velkendte midler, selvom du er tvunget til at barbere uden vand. I dette tilfælde vil du være tilfreds med resultatet, og selv i "field conditions" vil du gøre uden alle de samme nedskæringer og irritation.

Efter barbering

Når du slippe af med stub, skal du ikke straks kaste og løbe til arbejde eller anden forretning. Husk, at huden, især hvis den er olieagtig eller tør, har brug for barbering. At sørge for korrekt pleje er meget enkel: du skal vaske med koldt vand og anvende en efter barbering.

Ejere af olieagtig hud plejer at pleje lotion, tørre creme. Det vigtigste er ikke at forvirre, ellers kan acne forekomme (i første omgang) eller irritation (i andet). Indehavere af en blandet hudtype, og de fleste af dem er blandt mænd, det er bedre at anvende begge disse produkter, men på forskellige dele af ansigtet. Det er kun vigtigt, at du ikke forsømmer plejen og tænker på, at den er for feminin. At tage sig af huden er nøglen til sundhed og et frisk udseende.

Nu ved du, hvordan du barberer ordentligt: ​​Brug vores tip, og du har ingen problemer. Barbering bliver til en let, hurtig og måske endda fornøjelig proces.

Kan du lide denne artikel? Del med dine venner!

De fleste af repræsentanterne for det stærkere sex bruger en barbermaskine, der arbejder fra det elektriske netværk. Denne enhed er udbredt for dens effektivitet, bekvemmelighed og sikkerhed.

Men for at opnå disse kvaliteter skal du vide, hvordan man barberer en elektrisk barbermaskine. Effektiv og behagelig barbering kan opnås ved at kende følgende punkter:

Vælge en elektrisk barbermaskin

I dag kan du finde to typer enheder. Deres forskel ligger i arbejdsstyrken: roterende eller mesh.

Den første type er udstyret med flere bevægelige hoveder, der hver er udstyret med et specielt gitter.

Den anden type elektrisk barbermaskin skærer hår med en enkelt dyse i form af et gitter.

Skærende huller afskærer børsterne.

Sammenligning af disse to typer produkter kan du finde mange fordele og ulemper ved hver af dem.

Rotary elektrisk barbermaskine øger hastigheden af ​​hele børsten fjernelse processen.

Dette skyldes, at de roterende hoveder fjerner næsten alle hårene på første pass. Med et dobbeltblad er der mulighed for at opnå endnu større effektivitet.

Her løfter et blad hårene, og det andet skærer dem af. Resultatet af denne barbering er absolut ren hud.

Net barbermaskine har ikke de unikke kvaliteter, som den tidligere type produkt har. Men fordelene ved enheden kan kaldes evnen til at lave en række haircuts med dyser eller trimmer.

Funktioner af våd og tør barbering

Hovedforskellen mellem disse to metoder er brugen af ​​et specielt smøremiddel eller dets fravær.

Våd barbering kræver en speciel anordning og en gel, der påføres alle børster.

Som følge heraf vises nogle positive egenskaber:

 • Glideblade glat nok og smertefri;
 • Øger barberingshastigheden og effektiviteten;
 • Ingen fare for skader på hudens øverste lag.

Men der er også mange mangler, blandt hvilke der kun er behov for en procedure i badeværelset.

Dette skyldes, at vådskæring kræver konstant skylning med vand. Derfor, i et andet rum med tilstedeværelsen af ​​et spejl, vil sådan barbering simpelthen være ubelejligt.

Den største fordel ved tør barbering er muligheden for at holde den på ethvert sted.

Du kan slippe af med børsterne selv i bilen, på stationen eller i et andet rum.

Denne metode er ideel til folk, der fører en aktiv livsstil, hvilket medfører manglende fritid.

Den bedste løsning ville være at købe en universal enhed, der er designet til både våd og tør barbering.

De vigtigste faser af processen

At barbere en elektrisk barbermaskine var behagelig og af høj kvalitet, du skal følge de grundlæggende trin og procedureregler.

For at gøre dette kan du opdele barberingen i 3 hovedfaser:

For-fugtgivende ansigtshud.

Denne proces bidrager til hævelsen af ​​hårsækkene, hvilket gør børsterne mere faste.

Fugtighedsgivende gør det hurtigt og nemt at gøre våd eller tør barbering.

Med den tørre metode er der ikke brug for smøremiddel, og vådskæring kræver skum eller gel.

For at beskytte huden mod allergiske reaktioner er det bedst at irritere det andet værktøj. Efter påføring skal gelen forsigtigt barbere alle børster og vaske dit ansigt under rindende vand.

 • Det sidste trin er smøring af huden med specielle cremer eller lotioner. Dette forhindrer kløe og irritation af følsom hud.

Korrekt pleje af en elektrisk barbermaskine

For at enheden skal fungere glat i lang tid, bør du kende de vigtigste nuancer ved vedligeholdelse og opbevaring. (Se også: Sådan skærer du selv knivens knive)

Vedligeholdelse af barbermaskinen, der støtter våde barbering:

 • Først skal du tage stikket ud af stikkontakten.
 • Dernæst anvender vi en særlig løsning på apparatets barberoverflade.
 • Vi indbefatter barbermøllen for indtrængen af ​​vaskemiddel til alle uberørte steder;
 • Vask barberhovedets hoveder under koldt vand;
 • Til sidst skal du tørre alle detaljer og installere dem på deres oprindelige sted.

Vedligeholdelse af barbermaden med støtte fra den tørre metode til brug:

 • For at rengøre enheden skal du slukke for den og fjerne klippeaggregatet;
 • Skud så forsigtigt alle hårene ud af gitteret og tapp det på en hård overflade. Børstning af gitteret og enheden anbefales ikke.
 • Vi rengør de indre mekanismer i alle partikler ved hjælp af en speciel børste med stive hår;
 • Sammenlægge detaljerne.

For at føle barberingen var altid bare behagelig, skal du rengøre enheden efter hver brug.

Det anbefales også at ændre de vigtigste barberingsdele hvert andet og et halvt år.

Overholdelse af alle regler for pleje og tips om brugen af ​​en elektrisk barbermaskine, kan du opnå maksimal komfort fra brugen, samt perfekt ren hud.

Mere fra mit websted

Sådan tilsluttes en elektrisk klokke i et hus eller lejlighed

Hvad skal man gøre, hvis multikookeren ikke opvarmes eller tændes

Lej bolig i Khabarovsk

Hvordan virker en digital radio med udvidet rækkevidde

Sådan vælges en radio med USB-indgang

Hvad skal man få indbygget hætte

Sådan barberes med en elektrisk barberkniv

Vælge en elektrisk barbermaskin

I dag kan du finde to typer enheder. Deres forskel ligger i arbejdsstyrken: roterende eller mesh. Den første type er udstyret med flere bevægelige hoveder, der hver er udstyret med et specielt gitter. Den anden type elektrisk barbermaskin skærer hår med en enkelt dyse i form af et gitter. Skærende huller afskærer børsterne. Sammenligning af disse to typer produkter kan du finde mange fordele og ulemper ved hver af dem.

Rotary elektrisk barbermaskine øger hastigheden af ​​hele børsten fjernelse processen. Dette skyldes, at de roterende hoveder fjerner næsten alle hårene på første pass. Med et dobbeltblad er der mulighed for at opnå endnu større effektivitet. Her løfter et blad hårene, og det andet skærer dem af. Resultatet af denne barbering er absolut ren hud.

Net barbermaskine har ikke de unikke kvaliteter, som den tidligere type produkt har. Men fordelene ved enheden kan kaldes evnen til at lave en række haircuts med dyser eller trimmer.

Funktioner af våd og tør barbering

Hovedforskellen mellem disse to metoder er brugen af ​​et specielt smøremiddel eller dets fravær. Våd barbering kræver en speciel anordning og en gel, der påføres alle børster. Som følge heraf vises nogle positive egenskaber:

 • Glideblade glat nok og smertefri;
 • Øger barberingshastigheden og effektiviteten;
 • Ingen fare for skader på hudens øverste lag.

Men der er også mange mangler, blandt hvilke der kun er behov for en procedure i badeværelset. Dette skyldes, at vådskæring kræver konstant skylning med vand. Derfor, i et andet rum med tilstedeværelsen af ​​et spejl, vil sådan barbering simpelthen være ubelejligt.

Den største fordel ved tør barbering er muligheden for at holde den på ethvert sted. Du kan slippe af med børsterne selv i bilen, på stationen eller i et andet rum. Denne metode er ideel til folk, der fører en aktiv livsstil, hvilket medfører manglende fritid.

Den bedste løsning ville være at købe en universal enhed, der er designet til både våd og tør barbering.

De vigtigste faser af processen

At barbere en elektrisk barbermaskine var behagelig og af høj kvalitet, du skal følge de grundlæggende trin og procedureregler. For at gøre dette kan du opdele barberingen i 3 hovedfaser:

 1. For-fugtgivende ansigtshud. Denne proces bidrager til hævelsen af ​​hårsækkene, hvilket gør børsterne mere faste. Fugtighedsgivende gør det hurtigt og nemt at gøre våd eller tør barbering.
 2. Bristle fjernelse. Med den tørre metode er der ikke brug for smøremiddel, og vådskæring kræver skum eller gel. For at beskytte huden mod allergiske reaktioner er det bedst at irritere det andet værktøj. Efter påføring skal gelen forsigtigt barbere alle børster og vaske dit ansigt under rindende vand.
 3. Det sidste trin er smøring af huden med specielle cremer eller lotioner. Dette forhindrer kløe og irritation af følsom hud.

Korrekt pleje af en elektrisk barbermaskine

For at enheden skal fungere problemfrit i lang tid, bør du kende de grundlæggende nuancer af pleje og opbevaring.

Vedligeholdelse af barbermaskinen, der støtter våde barbering:

 • Først skal du tage stikket ud af stikkontakten.
 • Dernæst anvender vi en særlig løsning på apparatets barberoverflade.
 • Vi indbefatter barbermøllen for indtrængen af ​​vaskemiddel til alle uberørte steder;
 • Vask barberhovedets hoveder under koldt vand;
 • Til sidst skal du tørre alle detaljer og installere dem på deres oprindelige sted.

Vedligeholdelse af barbermaden med støtte fra den tørre metode til brug:

 • For at rengøre enheden skal du slukke for den og fjerne klippeaggregatet;
 • Skud så forsigtigt alle hårene ud af gitteret og tapp det på en hård overflade. Børstning af gitteret og enheden anbefales ikke.
 • Vi rengør de indre mekanismer i alle partikler ved hjælp af en speciel børste med stive hår;
 • Sammenlægge detaljerne.

For at føle barberingen var altid bare behagelig, skal du rengøre enheden efter hver brug. Det anbefales også at ændre de vigtigste barberingsdele hvert andet og et halvt år.

Overholdelse af alle regler for pleje og tips om brugen af ​​en elektrisk barbermaskine, kan du opnå maksimal komfort fra brugen, samt perfekt ren hud.

Sådan barberes en elektrisk barberkniv

Før eller senere i hver menneskes liv er der et behov for barbering. En elektrisk barbermaskin er blevet et populært barberingsredskab, hvilket reducerer risikoen for nedskæringer og mere praktisk at bruge end klassiske maskiner. Dens egnede brug kræver lidt erfaring, som er nyttig for alle, der valgte denne måde at afskære med overskydende vegetation. Om dem og vil blive diskuteret i vores artikel.

Barbering forberedelse

Den største fjende af mænd i forbindelse med processen med at fjerne børsterne - irritation. Udrænet hud er stresset af barberblad, hvilket forårsager rødme, ridser og en brændende fornemmelse. Undgå irritation ved anvendelse af en fugtighedsfremgangsmåde ved f.eks. En varm komprimering fra et håndklæde gennemblødt med vand.

Vigtigt: Når du tørrer ansigtet, anbefales det at vente, indtil huden tørrer lidt. Dette bidrager til en mere voluminøs skumdannelse af gelen og forbedrer kontakt med barberhåren med børsterne, hvilket giver en mere effektiv barbering.

Barberingsteknik

Selve børstefjernelsesproceduren skal tage højde for et stort antal forhold og faktorer. Tætheden og hyppigheden af ​​skæget, pigmenteringen af ​​de enkelte vegetationsområder, vækstens specificitet og vigtigst af alt - det ønskede slutresultat.

Hvis vi forsøger at gennemsnitlige standardprocessen, vil den se sådan ud:

 • Det første afsnit er kinderne, hvor et glat barberglas op og ned (fra kindben til hake) vil give det bedste resultat;
 • anden fase er nakke og hage;
 • Det sidste stadium er et overskæg. Som regel er de hårdere og tykkere end resten af ​​børstehårene, så for en behagelig barbering kan du få brug for yderligere smøring eller et fald i bevægelsens hastighed.

Den valgte type barbermaskine påvirker også bevægelsesteknikken: Gitteret er mere bekvemt for vertikal amplitude, roterende - for cirkulær. Dette er dog ikke mere end en tradition - den mest hensigtsmæssige metode vil være det, der er praktisk.

Vigtigt: Forsøg ikke at presse maskinen dybere ind i huden, i håb om at opnå den bedste effekt. Net razors er ikke designet til en perfekt glat barbering, og roterende barbermaskiner kan tjene ekstra irritation.

Tør barbering

Processen med fjernelse af børster uden ekstra kosmetik kræver øget opmærksomhed fra barberingen. Dette gælder især roterende maskiner, hvis knive interagerer tæt med ubeskyttet hud.

Det ville være bedre at have et særligt desinfektionsmiddel, der i tilfælde af ridser kan fremskynde helingsprocessen af ​​beskadigede områder.

Våd barbering

En lignende procedure, men ved brug af skum eller gel, kaldes "våd" barbering. Valget af mærke afhænger af personlige præferencer (eller kan skyldes medicinske indikationer).

Hvert værktøj har sin egen specifikke brug, så det er bedre at forudse sine egenskaber for at beskytte huden mere effektivt mod mulig skade.

Den optimale tid på dagen til barbering

Denne tid på dagen eksisterer ikke. Mere præcist er det forskelligt for hver mand, afhængigt af livets rytme og søvnplanen. Den eneste universelle rådgivning er at dele med børster efter at sove eller et varmt bad, når kroppen har hvilet og fået styrken. I det mindste vil dette forhindre utilsigtede nedskæringer eller ujævne hårklippninger forårsaget af uopmærksomhed.

Men det skal også huskes, at før du begynder proceduren for fjernelse af overskydende ansigtshår, skal du forberede huden til udførelsen. Uanset hvor blødt razeren er, ligegyldigt hvor mild gelen er, under alle omstændigheder er barbering en mini-stress. Vaskning og fugtning slapper ikke kun af, men forhindrer også risikoen for infektion, der kan indføres under et uheldssnit.

Barbering produkter

Ansigtsbehandling er ikke kun for kvinder, men også for mænd. Derfor, når børsterne er barbert, er det værd at opretholde en kort pause og udføre flere procedurer for at øge hudtonen og forhindre ubehagelige fornemmelser.

Skyl først dit ansigt med koldt vand for at fjerne ristet hår og smalle porer. Så skal du påføre et desinficerende lotion, der forhindrer irritation og betændelse. Derefter kan du fortsætte med at bruge forskellige fugtighedscreme: her kan du allerede styres af personlige præferencer og ønsker.

Shave roterende model

Rotarformet elektriske barbermaskiner kan, når de anvendes korrekt, give et perfekt, glat resultat - det samme som ved barbering med en traditionel tredobbelt bladmaskine. Det opnås på grund af designfunktionerne, herunder statiske og radialt bevægelige knive, der bevæger sig langs rotorsystemet.

I betragtning af den aktive interaktion af barbermaden med ansigtets hud skal der anvendes en blødgørende gel eller skum under barberingen.

Shave mesh model

Ristespånere er populære blandt mænd på grund af effekten af ​​"lysstubbe". Sådanne anordninger efterlader korte hår på huden på grund af netværket uden at være i stand til at barbere dem rene og derved give udseendet af et mere mandligt udseende, moderigtigt til enhver tid.

Derudover involverer gittersystemet ikke direkte kontakt med det bevægelige blad med huden. Dette undgår irritation og reducerer behovet for yderligere fugtighedscreme.

Konklusion: Hvilken slags elektrisk barbermaskin er bedre, net eller roterende, er et spørgsmål om ren smag og metodiske præferencer. Når du vælger en enhed, er det nødvendigt at tage højde for graden af ​​følsomhed og irritabilitet i huden, personlige stylistiske præferencer (ønsket om at bære lys børster er ikke altid sammenfaldende med muligheden dikteret af selskabsforskrifter) samt personlige vaner med hensyn til anvendelse af fugtighedsgivende hjælpemidler.

Et eksempel på hvordan man vælger og bruger en elektrisk barbermaskine

Regler for drift: pleje af elektriske barbermaskiner

Den valgte enhed vil vare længere, hvis du følger en række enkle regler, når du bruger den.

Efter våde barbering skal du slukke for barbermaskinen, anvende en speciel rengøringsløsning til kontaktfladen (net eller diske) og tænde barbermaskinen (for at sikre en jævn fordeling af produktet over elementerne). Derefter kan du skylle enheden under en rettet vandstrøm, slå den af ​​igen, fjern alle genstande og tør dem grundigt, inden du samler dem igen.

I slutningen af ​​en tør barbering vil det være tilstrækkeligt at slukke for maskinen, fjerne barbersegmentet, blæse det af, ryst hårene og rengør de indre dele med en børste eller børste.

VIGTIGT: Uanset brugen af ​​brugen anbefales bladet i maskinen at blive ændret i intervaller på 12-18 måneder.

Resultater og konklusioner

Barbering er en rutinemæssig og ofte uundgåelig proces, der udover den første gang ikke altid gør mænd lykkelige. Elektrisk barbermaskin er en god måde at forenkle og sikre. Hvis du følger alle anbefalinger og råd, kan du vælge den mest bekvemme enhed, der skal bruges til at gøre barberingen en meget mere behagelig og behagelig procedure.

Vi anbefaler at læse:

Sådan barberes en elektrisk barberkniv korrekt - funktioner, metoder, anbefalinger

Hver mand er helt sikkert bekendt med barberingsprocessen. Der er ingen enstemmig udtalelse om bedre og mere bekvem barbering. Brutal machos foretrækker at bruge et barberblad.

På vores hjemmeside finder du oplysninger om, hvordan man barberer barbermaskiner. Nogen vælger en traditionel maskine. Hvis du tror at den mest komfortable og moderne måde at slippe af med uønskede børster er en elektrisk barbermaskine, har vi forberedt materialet specielt til dig.

I artiklen vil vi finde ud af, hvordan du skal barberer en roterende og gitter elektrisk barbermaskine og overveje funktionerne ved brugen af ​​barbermaskiner af de mest kendte mærker.

Hvad er elektriske barbermaskiner

1. Funktioner og hvordan man barberer et gitter elektrisk barbermaskine.

Mange mænd foretrækker netop netmodellerne, på trods af at resultatet af barbering ikke kan kaldes ideelt - hår af ubetydelig længde forbliver på ansigtet. Hemmeligheden om popularitet er enkel - moderne mode antyder tilstedeværelsen af ​​lysstubbe på ansigtet.

Net rakerenhed:

 • fast kniv med et stort antal huller, som et gitter;
 • bevægelig kniv - bevægelseshastighed - 2-3 gange pr. sekund.

Enheden af ​​nettet barbermaskine på eksemplet på Panasonic modellen og hvordan man barberer korrekt med en elektrisk barbermaskine vises i videoen.

Den største fordel ved gittermodellen er fraværet af irritation, da effekten af ​​barberkniven på huden er minimal. Denne type enhed bruges oftest til tør barbering uden kosmetik.

2. Funktioner af roterende modeller.

Enheden af ​​sådanne modeller gør det muligt at opnå en perfekt glat barbering, som kan sammenlignes med traditionel ansigtspleje ved hjælp af barbermaskiner med knive.

Rotationsindretningens konstruktion:

 • skiveformede faste knive;
 • bevægelige knive, der roterer i en cirkel.

Bevægelige dele er i tæt kontakt med huden og forårsager irritation på det, så roterende barbermaskiner bruges oftest til våd barbering med kosmetik.

Hvilken slags barbermaskine at vælge

Det hele afhænger af flere faktorer:

 1. hudtype og grad af følsomhed over for ydre stimuli;
 2. Ønsker om at bruge yderligere kosmetik;
 3. individuelle præferencer - lyse børster eller et glat barberet ansigt.

Sådan barberes med en Braun og Panasonic elektrisk barbermaskin

Razor bevægelse skal være progressiv, det vil sige op og ned. Du er nødt til at bevæge sig langs kæbebenet og gradvist behandle ansigtet. Tryk ikke barbermaskinen tæt på dit ansigt.

Funktioner af gitter modeller:

 • blidt påvirker huden
 • fjern hår på vanskelige steder
 • ingen irritation er mulig.

Ved afslutningen af ​​proceduren skal modeller til våde barbering vaskes med rent vand. For at gøre dette skal du afbryde enhedens hoved.

Dette er vigtigt! Netto barbermaskiner er velegnede til mænd med følsom og irriteret hud.

Sådan barberes en Philips roterende barbermaskin

Hvis du bruger en roterende type barbermaskine, skal bevægelserne være cirkulære, glatte. For at maksimere glat hud anbefales det at puste kinderne og stikke kinderne fremad. Også, ikke over-nidkær og tryk barberhåret i dit ansigt, det kan beskadige epidermis.

Se videoen om, hvordan man barberer en roterende elektriske barbermaskine.

Dette er vigtigt! Rotary modeller er velegnede til normal hud og til mænd, der allerede er bekendt med principperne om at bruge en elektrisk barbermaskine.

Vigtige nuancer ved at bruge en elektrisk barbermaskin

1. Spørgsmålet om sikkerhed.

Mest moderne modeller af barbermaskiner designet til brug i et vådt rum. Sådanne anordninger er udstyret med en vandtæt sag og en lille indtrængning af vand, de er ikke bange for. Desuden anbefales det at vaske det aftagelige hoved på enheden efter hver brug.

2. Husk at oplade batteriet.

Før hver brug skal du oplade barberbatteriet, 5 minutter er nok - denne opladning er nok til en procedure. I slutningen kan du lade enheden oplade i 1-1,5 timer. Dette er nok til en kontinuerlig drift af enheden i 45-60 minutter.

3. Brug af kosmetik.

Som regel, i instruktionerne for hver razor liste over kosmetik, som er mest foretrukne. Ethvert kosmetisk præparat skal påføres med et tyndt, jævnt lag og gradvist rengøres med et barberhoved.

Ved afslutningen af ​​proceduren skal personen nødvendigvis behandle lotionen, som giver huden en blød og behagelig aroma, har en beroligende virkning og neutraliserer irritation.

4. Hvornår skal du barbere

Det er bedst at barbere om morgenen, fordi huden efter en nats hvile er mest modstandsdygtig over for testen. Med hensyn til hyppigheden af ​​proceduren anbefaler kosmetologer barbering 1 gang om 2-3 dage.

5. Hone teknik.

Du kan læse tusindvis af artikler om, hvordan du barberer en Philips razor ordentligt, se en million videoer, men lær kun at bruge en elektrisk barbermaskin alene efter din egen oplevelse. Hovedhemmeligheden med kvalitets skæg og ansigtspleje er de rigtige bevægelser og det rigtige pres. Du kan mestre dem kun gennem mange træninger.

Dette er vigtigt! Den mindste overdreven indsats og mikro-udskæringer vises på huden, der ikke er synlige for øjet, men snart vil de provokere inflammatoriske processer.

For at fjerne hudskade skal du følge disse enkle retningslinjer:

 • bevægelser skal være glatte, langsomme, uden jerks;
 • barbermaskinen bevæger sig altid kun i retning af hårvækst;
 • juster trykket - denne parameter er individuel for hver mand;
 • Brug barbermaskinen med minimumshastighed.

6. Forberedende fase.

Hovedforberedelsen er at fugte huden så meget som muligt. For at gøre dette skal du bruge et frottéhåndklæde, det fugtes i varmt vand og påføres ansigtet og gnider huden med lidt pres. Når huden er tør, påføres en kosmetik på huden.

Lad os nu tale mere detaljeret om hver kosmetik.

Gelprodukter beskytter huden mod skader og fremmer glat svæveflyvning. Størstedelen af ​​gelerne er hypoallergeniske, forårsager ikke allergiske reaktioner, så de anbefales at blive brugt til følsom og problematisk hud.

Dette er vigtigt! For følsom hud, der er tilbøjelig til irritation og allergi, foretrækker produkter, der omfatter kamille, aloe, vitaminer, silikone.

Mange eksperter anbefaler ikke brug af skummet, da denne sammensætning ikke strammer porer og skægstubbe elevatorer til nemmere og mere behagelig barbering. Desuden er irritation efter behandling af ansigtet med skum sandsynligvis fremkommet.

Hvis det for en normal og olieagtig hud er bedre at vælge en sammensætning baseret på alkohol (lotion), så er tørre og følsomme hudcremer mest foretrukne, det har en fugtigheds- og blødgørende effekt. Hvis cremen indeholder mynteekstrakt, har dette middel en beroligende og tonisk effekt.

Ikke altid til stede er effektiv makeup, så nogle gange må du bruge midlerne ved hånden.

En frisk agurk er et glimrende værktøj, ikke kun for kvindelige masker, men mænd kan bruge det med lige effektivitet. Grøntsagen, sammen med skrællen, knuses i en mush, indpakket i et tørklæde eller serviet og påføres ansigtet, hvor irritationen er mest udtalt.

Aloe er et fremragende lægemiddelplante, der fremmer hurtig healing af slid og ridser. Det er nok at fjerne den øverste skræl fra pladen og gnide ansigtet med massen. Proceduren kan suppleres med en maske på 1 æggehvide og 10 dråber citronsaft. Blandingen påføres i 5 minutter efter barberingen. Derefter vaskes masken af ​​med rent vand.

Hvis du vil hurtigt og effektivt lindre irritation, skal du bruge en blanding af 100 g puree, 2 spsk. skeer af mælk og 0,5 spsk. skeer af glycerin. Påfør blandingen i en kvart time på dit ansigt og skyll derefter med varmt vand.

Måder at barbere

Ansigt barbering behandling er af to typer:

Den specifikke metode til barbering vælges afhængigt af en række faktorer:

 • individuelle præferencer
 • hudtype;
 • anbefalinger fra specialister - hudlæge og kosmetolog.

Nogle moderne modeller af enheder giver dig mulighed for at behandle ansigtet på to måder. Dette valg er mest foretrukket, fordi du afhængigt af situationen kan vælge den rigtige type barbering.

Før du bruger shaveren for første gang, skal du læse instruktionerne og sørge for, at enheden svarer til den type barbering, du vælger.

Med en tør ansigtsbehandling skal du være forberedt på den aktive påvirkning af enheden på huden. Først og fremmest vedrører det roterende barbermaskiner. Derfor anbefaler dermatologer, at mænd, der udøver tør barbering, altid bruger en beroligende lotion. Det skal bruges hver gang efter ansigtsbehandling, vil det fremskynde helingsprocessen af ​​mikrokaster og mikro-udskæringer på huden.

Våd barbering indebærer brug af ethvert kosmetisk produkt - skum, gel, fløde eller balsam. Det er nødvendigt at behandle valget af midler ikke mindre opmærksomt end at købe barbermaskinen. Overvej hudtype, individuelle præferencer og naturligvis anbefalinger fra eksperter.

Dette er vigtigt! Sørg for at læse reglerne for anvendelse og anvendelse af kosmetik. Faktum er, at nogle produkter anvendes bedre med hånden, og med andre er det bedre at bruge en speciel børste.

Processen med barbering fra et teknisk synspunkt

Hver mand er utvivlsomt bekendt med barberingsprocessen. Men vi taler om brugen af ​​elektriske barbermaskiner, så nogle af nuancerne skal stadig overvejes.

Mange faktorer påvirker barberingsteknik:

 • hvor lang tid ansigtshår er
 • hvilken del af ansigtet skal behandles
 • individuelle karakteristika ved vegetation - farve, densitet, hårdhedsgrad.

Sådan barberes elektriske barbermaskiner - net og roterende

 1. I første fase behandles kinderne. Bevægelse, først fra top til bund, til hagen og derefter i modsat retning.
 2. I anden fase behandles halsen. Bevægelse fra halsen til hagen og i modsat retning.
 3. I sidste fase behandles whisker-zonen. Ved våde barbering påføres dette område en ekstra mængde kosmetiske produkter. Hvis du bruger den tørre metode, skal bevægelserne være så langsomt som muligt.
 4. Når du arbejder med en barbermaskine, skal du udføre op og ned bevægelser. Hvis barbermaskinen er roterende, den mest effektive behandling af ansigtet i cirkulære bevægelser. Men ikke alle mænd følger disse anbefalinger. Behandlingsprocessen er en individuel procedure, og alle vælger de mest behagelige bevægelser og graden af ​​tryk.
 5. Tryk ikke hårdt på huden under barberingen. Ved brug af gittermodellen øges effektiviteten af ​​overdreven tryk ikke. Når der anvendes en roterende enhed, vil der forekomme irritation på huden.
 6. Ved afslutningen af ​​proceduren skal du skylle dit ansigt og omarbejde områder, der ikke er barberet nok. Derefter påføres en speciel kosmetik på huden, oftest er det en desinficerende lotion.
 7. Det anbefales ikke at gå udenfor umiddelbart efter en barbering i et regnfuldt efterår og i en kold vinter, da de fleste kosmetik ikke er beregnet til brug under skarpe temperaturændringer. Hvert kosmetisk produkt har en instruktion, hvor alle funktionerne i ansøgningen er angivet.

Dette er vigtigt! For ejere af skæg og sideburns er razors med trimmere mest foretrukne. Med disse enheder kan du trimme vegetationen på ansigtet.

Holde og tage sig af elektriske barbermaskine

For enheden at tjene i lang tid og korrekt, er det ikke nok at lære at skrabe ordentligt med barbermaskinen i Braun Series 3 eller et andet mærke. Det er vigtigt at ordentligt pleje apparater og opbevare ordentligt.

1. Vedligeholdelsesanordning til våde barbering.

For det første afbrydes enheden fra netværket. Barberhovedet fjernes og behandles af et specielt værktøj, der købes med enheden. Barbermaskinen tændes, så værktøjet spredes over hele overfladen. Alle aftagelige dele af enheden vaskes med rent vand. Når delene er tørre, opsamles de.

2. Pas på en tør barberingsenhed.

Enheden er afbrudt fra lysnettet, og skærenheden fjernes. Håret skal fjernes forsigtigt, da det er let nok at slå på en hård overflade. For pleje af interne detaljer anvendes den specielle børste. Derefter indsamles alle detaljer.

Enheden opbevares på et tørt sted - i skabet. Hvis modellen er genopladelig, behøver du ikke oplade den til fremtidig brug, da opladningen i løbet af tomgang vil falde, og shaveren skal oplades igen før brug. Husk at et batteri kun kan oplades og aflades et bestemt antal gange.

Nu ved du alt om, hvordan man barberer med en elektrisk barbermaskine. Del information om sociale netværk og fortæl os hvilken metode til barbering, der passer dig bedst.

Kan du lide denne artikel? Vær venlig at bedømme

Sådan barberes med en elektrisk barberkniv

Sørg for, at din barbermaskine ikke har fejl, og knivene er skarpe nok. Det anbefales at udskifte knive mindst en gang om året, ellers vil du ikke være i stand til at barbere glat og du får hudirritation.

Vask dit ansigt. Du skal blødgøre håret for at barbere lettere og renere.

 • Skyl med varmt vand.
 • Så blød et håndklæde i varmt vand. Fastgør det til børstehårene og hold det i et par minutter.

Tør dit ansigt og drys børster med talkumpulver.

Anvend alkohol til barbering lotion. Det vil rense huden af ​​fedt og ret hår. Du kan prøve at bruge produktet i form af et pulver, hvis alkoholen irriterer huden.

Bestem retningen af ​​hårvæksten. For at gøre dette skal du trække gennem hårene med hånden. Hvis du føler modstand under dine fingre, så slår du dit ansigt mod retningen af ​​deres vækst.

Metode 2 af 3: Mens du redigerer redning

Brug en hånd for at holde huden stram. Derefter vil du barbere rent.

Tag barbermanden i den anden hånd. Følg hånden, der trækker huden. Barber mod hårvækst.

Metode 3 af 3: Efter barbering redigering

Påfør eftershave lotion til barberet hud. Dette er især vigtigt, hvis du brugte barberingskrem med alkohol, da det tørrer huden.

Rens barbermaskinen. Fjern hætten. Rengør det med en børste.

Smør alle metaldele i dysen. Tænd shaveren og anbring en lille smule smøremiddel på knivene. Tør ikke dysen af.

Lightening sort farvet hår - er det muligt?

Tattoo fjernelse - alle mulige måder