Sådan trækker du ud øjenbrynene uden smerte: 4 improviserede midler

Pæne og velplejede pander, omend en lille, men meget vigtig komponent af kvindelig billedet. Denne "detaljer" udgør trods alt ansigtsudtrykket, hvilket gør det enten uhøfligt eller smukt. Desuden kan den korrekte form for øjenbrynene med succes vise øjets træk (farve, størrelse, dybde osv.).

Men for at opnå det ønskede resultat kan der kun tages hensyn til korrektion. Så enhver kvinde bør vide, hvordan man pluker sine øjenbryn uden smerte alene.

Glatte øjenbryn - en smuk ramme til øjnene!

For information!
Til spørgsmålet "Er det smertefuldt at trække øjenbrynene for første gang?" De fleste piger og kvinder, der allerede har gennemgået dette, siger "ja".
Men over tid bliver du vant til den nye procedure, og smerten er noget dullet, men forsvinder ikke for godt.

Øjenbrynskorrigeringsteknologi

Mulige øjenbrynformer

Alas, ah, plukning af ansigtshår er ikke en behagelig procedure! Desuden er huden omkring øjnene særligt følsom, den er følsom over for skarpe virkninger. Selvfølgelig har nogle en højere smertegrænse, mens andre har en lavere tærskel, men spørgsmålet om, hvordan man trækker ud øjenbrynene ikke gør ondt, er stadig relevant. Og vi vil forsøge at svare fuldt ud.

Forberedelse før plukning

Vælg øjenbrynens form efter persontype

Før du pludselig øjer øjenbrynene hjemme, forbereder arbejdspladsen / redskaberne, rydder huden rundt om øjnene og øjenbrynene selv:

 1. Vælg den optimale tid for proceduren. Kvinder bemærkede, at efter at have taget et afslappende bad, bliver smerten i løbet af håret mindre synlig. Men i menstruationsperioden øges smertens tærskel lidt, det er bedre at afvise korrektion. Det er vigtigt at vælge den mest gratis dag, når du ikke behøver at gå hvor som helst, så efter at proceduren genvinder huden, forsvinder rødmen og irritationen.
 2. Organiser lyst dagslys. Med dårlig belysning vil det være yderst vanskeligt for dig at udføre så omhyggelige manipulationer med hårene, og resultatet er usandsynligt, at det er perfekt.
 3. Installer et stort spejl, så begge hænder er fri, og skærmen er ikke skjult af en skygge.

Foto "før" og "efter" korrektion

 1. Desinficer øjenbryn, hænder, pincett / pincet med en alkoholopløsning eller hydrogenperoxid. Placer værktøjet bekvemt på en ren overflade ved siden af ​​dig.
 2. Kæm øjenbrynene i retning af hårvækst for at undgå at plukke unødvendige områder.

Måder at dumme plukningsprocessen

Isstykker har ikke blot en bedøvelsesvirkning, men også en foryngende virkning på huden.

Vi kender flere sådanne metoder, og vi deler dem med dig:

Tricks til at plukke øjenbrynene hurtigt og uden smerte

Smuk øjenbryn form - målet for enhver kvinde. Dette element vil bidrage til at understrege ekspressiviteten af ​​udseendet. For at opnå dette resultat er nogle gange svært, fordi selve proceduren er smertefuld. Derfor er det for mange kvinder det rigtige spørgsmål, hvordan man trækker øjenbrynene ud uden smerte og ikke skader den sarte hud omkring øjnene? Gør det meget nemt og hjemme.

Øjenbryn plukning

Det endelige resultat af arbejdet vil blive berørt af forberedelsesprocessen for proceduren, så det er bedre at behandle det ansvarligt.

 1. Vælg den rigtige tid. Det bemærkes, at efter at have taget et bad, er smertegrænsen hos kvinder lidt reduceret, og at trække hår ud vil ikke være så smertefuldt. Smerten intensiveres i løbet af de kritiske dage, så det er bedre ikke at foretage korrektionen i disse dage. Det ville være ideelt at udføre proceduren på en dag, hvor der ikke er behov for at gå overalt, og proceduren vil blive mere vellykket, og rødmet hud vil komme sig normalt igen.
 2. Vælg et godt oplyst sted, det er bedre, hvis det er lyst dagslys. Ellers er det ideelle resultat svært at opnå.
 3. Ret spejlet korrekt: Skyggen bør ikke falde på øjenbrynene, og begge hænder skal være fri.
 4. Obligatorisk desinfektion af hænder, pincet, øjenbryn. Til dette kan du bruge hydrogenperoxid eller alkoholopløsning. Pincet skal ligge på en ren overflade.
 5. For kun at trække de nødvendige områder ud, er det bedre at kaste øjenbrynene i retning af hårvækst.

De mest effektive metoder til smertelindring

Lindre smerter ved fjernelse af hår er meget let. Dette kan gøres med tilgængelige værktøjer.

 1. Damp huden omkring øjenbrynene. For at gøre dette, brug kompresser (foldet gasbind eller bandage i flere lag) fugtet i almindeligt kogt varmt vand eller afkog af urter. Fremgangsmåden udføres i 15-17 minutter før plukning. Kompressioner skal være på øjenbrynene for at køle af. Dampning hjælper hurtigt at åbne porerne. Dette vil reducere smerten betydeligt, når du trækker hår ud og letter proceduren. Hvis urteafkogning bruges til dampning, kan du bruge dampning over damp, der dækker dit hoved med et håndklæde. Beauticians anbefaler ikke straks at slippe af med afkogningen, det kan bruges som et antiseptisk middel, hvilket vil reducere den inflammatoriske proces efter proceduren.
 2. Brug kold eller kosmetisk is. En anden enkel og effektiv måde at trække ud øjenbryn hurtigt uden smerte. Påfør den tidligere forberedte is til øjenbryn (det er bedre, hvis stykket samtidig dækker hele øjenbryn). Køletiden er ca. 5 minutter. Hvis huden er for følsom, kan du pakke et stykke is i gasbind eller tyndt stof. Således er følsomheden af ​​huden signifikant reduceret. Men det er vigtigt ikke at overdrive det, fordi overdreven forkølelse kan forårsage svimmelhed.
 3. Antiseptiske midler. Nogle af dem kan endda slippe af med smerten, når de plukker. Du kan købe dem hos de fleste apoteker eller kosmetikforretninger. Sådanne lægemidler anvendes som lokalbedøvelse. Om handlingen hos et bestemt lægemiddel er det bedre at spørge en specialist på købsstedet.
 4. Fat creme. Alternativt kan du bruge baby cremer. Det skal anvendes senest 10 minutter før proceduren. Det bør absorberes godt i huden, hvis en del af fløden ikke absorberes, er det bedre at fjerne det fra huden med et serviet. Derefter kan du begynde en smertefri plukning.

Tvivlende øjenbryn uden smerte: tips kosmetologer

Korrekt gennemførelse af proceduren er ikke mindre vigtig end forberedelsen til den. Dette vil undgå ubehag og irritation af huden. Til dette rådgiver fagfolk:

 • At trække et hår ud hurtigt og smertefrit, skal du tage det tættere på roden.
 • Lidt strakt øjenbrynhud hjælper med at reducere ubehag.
 • Træk ud bedre i skarpe bevægelser. Anbefales ikke at trække flere hår sammen. Så du kan beskadige huden.
 • Korrekt valgte pincet - halvdelen af ​​proceduren. Smykker rådgiver købe pincet med skrå kanter. Det er bedre, hvis det er metallisk, rustfrit. De er nemme at bruge, de er mere holdbare, har ikke skadelige komponenter, de er nemme at behandle før og efter proceduren. Når du køber kvalitet pincet, skal du være opmærksom på kvaliteten af ​​materialet og certifikatet for varerne.
 • Træk hårene kun langs vækstlinjen.
 • For at reducere smerten og gøre synebryderne symmetriske kan du skifte nogle få hår på hver øjenbryn. Dette vil give mulighed for at opnå lige så mange øjenbryn.
 • Påfør sedering efter plukning. For at gøre dette kan du bruge et afkog af urter eller forkogte isterninger.
 • Sørg for at tage en behagelig position og forsøge at slappe af: frygt og spænding kan øge smertegrænsen.
 • De, der ikke kun skal plukke deres øjenbryn smukt og uden smerte, men også male dem, skal du først begynde at male, så malingen ikke falder ind i mikromaskinerne, hvilket kan provokere betændelse, kløe, irritation.

Hvis huden ofte er hævet og tilbøjelig til irritation efter sådanne procedurer, er det bedre at trække om aftenen, så huden normaliserer til morgenen.

Triding

At trække ud øjenbryn uden tårer og smerte, kan du ikke kun bruge pincet, men også en speciel tråd. Hårfjerning på denne måde kaldes triding - en af ​​de mest effektive, smertefri og gamle måder at fjerne hår på øjenbrynene. Denne procedure udføres ofte af kosmetologer, fordi du har brug for at vide, hvordan man korrekt twist trådene, kroge hårene og fjerne dem. Fordelen ved denne metode er, at du samtidig kan fjerne flere hår, selv små.

Korrekt pleje af øjenbryn vil også påvirke smertefri og hurtig fjernelse. De skal børste dagligt og olieres fra tid til anden. Du kan bruge den sidste stil af mode - skære øjenbryn. Så du kan reducere antallet af hår, som du skal trække ud.

10 hemmeligheder af smertefri øjenbrynskorrektion

Smukt med en elegant form, plukkede øjenbryn uden smerter, tårer og som følge heraf hævelse og rødme - det er muligt! Ideelt skitserede konturer giver udseendet attraktivitet, åbenhed og seksualitet.

Der er en række moderne og traditionelle folkemetoder, der giver dig mulighed for at trække øjenbrynene ud uden smerte og bedøvelse, at være smukke uden ofre og ubehagelige konsekvenser.

Brug reglerne:

Før du fjerner hår, hud, pincet, desinficerer med desinfektionsmiddel, vaskes hænderne grundigt.

Sådan trækker du ud øjenbrynene uden smerte

Sådan fjerner du øjenbrynene hjemme uden smerte: nyttige tips

Næsten altid er vejen til skønhed og attraktivitet ledsaget af visse udfordringer. Når man udfører et stort antal kosmetiske procedurer, må kvinder opleve ret stærk smerte.

Men nogle gange, for eksempel når du plukker øjenbryn, kan du stadig undgå ubehagelige fornemmelser og reducere smerter til et minimum. Sådan fjerner du øjenbrynene hjemme uden smerte, lær fra artiklen.

Velplejede øjenbryn er en integreret del af et attraktivt udseende. Og de ubehagelige smertefulde fornemmelser, der opleves under proceduren, er kendte for enhver kvinde. Huden omkring øjnene og øjenbrynene er meget tynd, øm og følsom. Derfor er udseendet af smerte og rive under og irritation af huden efter proceduren naturlig.

Moderne alternativ medicin og hjemmet kosmetologi, der er flere måder at reducere smerte. Oftest anvendes i denne forbindelse is, dampningsprocedurer, fugtgivende eller fede cremer, antiseptiske opløsninger.

Kosmetisk is i kampen mod smerte

Is påføres før proceduren. En isterning (i størrelse skal være omtrent lig med arealet af det behandlede område) på øjenbrynsområdet i 5 minutter. Hvis huden er følsom, anbefales det at pakke isen i en bandage eller klud.

Eksponering for is fører til en indsnævring af porerne og delvis tab af følsomhed.

Reduktion af smerte med dampning

Dette er den mest almindelige, enkle og overkommelige måde at reducere smerte under proceduren. Et håndklæde gennemblødt i varmt vand påføres på øjenbrynsområdet og holdes, indtil det afkøles.

Under indflydelse af varme åbner porerne, hårene bliver lettere fjernet, og smertefornemmelserne reduceres.

For ikke at bruge varme kompresser, kan du udføre proceduren umiddelbart efter et varmt bad.

I stedet for almindeligt vand kan du dampe ud i huden med kamilleafkogning. 2 spsk råvarer hæld vand, kog lidt over lav varme, afkøle til 40-45 ° C. Dæk med et håndklæde, hold dit ansigt over par bouillon i 20 minutter. Fordelen ved denne metode er, at kamille har fremragende antiseptiske egenskaber, hjælper med at forhindre betændelse og irritation af huden.

Vigtigt at vide! Hvis du plukker øjenbrynene efter dampning, er huden efter proceduren meget rød. Hvis sådanne fænomener er uønskede, er det bedre at bruge is.

Nærende og fede cremer

Olieholdig fløde blødgør huden godt og derved letter hårfjerningen. Følgelig reduceret smerte.

Før proceduren behandles huden rigeligt med fløde, der efterlades i 15 minutter for at absorbere midlerne. Resten af ​​fløde udslettet med et papirserviet.

antiseptiske

Ud over simple improviserede midler kan der anvendes specielle løsninger med en antiseptisk og anæstetisk effekt. De kan købes på særlige kosmetiske butikker eller apoteker.

Nogle bruger en oral spray i stedet for antiseptika, da den også indeholder bedøvelsesbestanddele.

Generelle anbefalinger

Sammen med de tidligere metoder hjælper korrekt udførelse af procedurteknikken til at reducere smerte. anbefales:

 1. Grib hårene i selve basen og træk dem ud med en skarp bevægelse;
 2. Træk hår langs vækstlinjen (ikke imod det!);
 3. hud i stedet for hårfjerning er bedre at trække lidt.

Det anbefales heller ikke at plukke øjenbrynene under menstruation - i denne periode øges følsomheden kraftigt.

For at forebygge betændelse og irritation, infektion og også for at give øjenbrynerne den rigtige form, er det vigtigt at have øjenbryn i hjemmet med overholdelse af flere regler:

 1. proceduren udføres i lyse, fortrinsvis dagslys;
 2. pincet før proceduren til at håndtere alkoholopløsningen;
 3. hud før proceduren til rengøring og håndtering af desinfektionsmiddelopløsning;
 4. kam øjenbrynene med en børste i retning af hårvæksten;
 5. øjenbryn kan kun plukkes fra bunden, den øverste del kan ikke røres - dette vil medføre forkert vækst af øjenbrynene;
 6. efter indgrebet for at behandle huden med en antiseptisk opløsning, og efter et par minutter inflammatorisk creme (fx aloe ekstrakt) - det vil medvirke til at reducere betændelse og rødme i huden hurtigere, undgå afskalning og forekomsten af ​​indgroede hår.

Ved plukning af øjenbryn, især for første gang, er det meget vigtigt ikke kun at reducere smerte, men også for at give øjenbrynerne den rigtige form. I modsat fald kan ansigtet efter proceduren se uforholdsmæssigt, og udseendet bliver trist, sternt eller sultent. Derfor er det bedre at henvende sig til fagfolk til den første korrektion af øjenbrynens form. Og så er du nødt til at holde dig i form, og til tider klemme de voksne hår.

Efterlad en kommentar

Sådan trækker du ud øjenbrynene uden smerte

Reveal hemmelighederne ved smertefri plukkende øjenbryn.

Korrekt definerede øjenbryn giver ansigtet et attraktivt og velplejet udseende. Smukt plukkede øjenbryn vil gøre dit look åbent, attraktivt, sexet. Men plukningsprocessen ledsages ofte af smerte. Nogle piger undgår denne procedure på grund af smerten. Men du kan forme øjenbrynene uden smerte!

Værktøj: varmt vand, hårbalsam, børns anæstetiske gel, is.

Flere effektive måder:

 1. Udfør proceduren efter et varmt brusebad eller en sauna. Varmt vand og damp åbner porerne, og hårene trækkes lettere ud.
 2. Efter dampning kan du også anvende hårbalsam til dine øjenbryn. Det vil blødgøre hårene, og de bliver lettere at trække ud. Påfør en dråbe af produktet, vent til det er absorberet, skyll derefter med vand og fortsæt med proceduren.
 3. Køb i et apotek bedøvelsesgel til børn med tænder. Påfør en lille mængde under panden i et par sekunder. Tør gelen af ​​inden plukningsproceduren. Huden på dit øjenbryns hud bliver dumme, og du vil sikkert udføre denne procedure.
 4. I stedet for damping kan du gøre det modsatte. Påfør isbægre på dine øjenbryn og hold den, indtil følsomheden i dette område falder.

Tips:

 • Pluk hårene i retning af deres vækst, ellers kan du skade huden.
 • Efter proceduren anbringes is eller et håndklæde fugtet med koldt vand for at fjerne rødme og hævelse.
 • Påfør kosmetik eller fugtighedscreme ikke tidligere end 5-10 minutter efter proceduren.

Anbefalinger til dig

Makeup børster: Hvad? Hvorfor? Hvorfor?

Makeup børster. Billige betyder dårligt?

Sådan redder du på professionel kosmetik

Hvor meget makeup har du brug for til en smuk makeup (for fuldstændig lykke)? Faktisk # 8230;

Hvordan vælger du det rigtige fundament

4 hemmeligheder, der hjælper dig med at vælge den rigtige skygge af fundamentet

Hvor smukke lash øjenvipper bundter

Ingen selvrespektende Hollywood-stjerne kommer ud uden falske øjenvipper, fordi # 8230;

Smoky øjenhemmeligheder for det forestående århundrede

Smokey Ice - makeup der går med alt er altid passende og utroligt simpelt. # 8230;

Hvordan ansøger foundation

Tre hemmeligheder om det rigtige fundament om hvilken enhver pige skal vide.

Sådan trækker du ud øjenbrynene uden smerte

Smukke og velplejede øjenbryn er en af ​​de vigtigste elementer i kvindelig attraktivitet. De understreger øjnernes skønhed og gør udseendet mere ekspressivt. For at opnå sådanne resultater uden øjenbryn kan plukning ikke gøre. De fleste kvinder er meget venlige over for denne procedure, nogen stoler på hans ansigt til professionelle kosmetologer, nogen gør øjenbrynskorrigeringen derhjemme. Huden omkring øjnene er meget følsom, så proceduren til korrektion af øjenbryn forårsager ubehagelige smertefulde fornemmelser. Mange er bekymrede over, hvordan man pluk deres øjenbryn uden smerte. Der er ikke noget entydigt svar på dette spørgsmål, men der er stadig måder at reducere smerte til et minimum. Pluck øjenbryn uden smerte kan være som følger:

1. Forbehandling huden med isstykker

2. Pre-damp hud

3. Brug en fed creme til at reducere smerte

4. Anvend anæstetika

Disse metoder og nogle andre vil blive diskuteret i vores artikel.

Hvordan pluk øjenbryn smerteligt: ​​kosmetisk is

Efter behandling af huden omkring øjnene med kosmetisk is sker en indsnævring af porerne, hvilket betyder delvis tab af fornemmelse. Det er bedre at bruge isstykker af en sådan størrelse at de dækkede alle øjenbryn. For ikke at udsætte din hud for stress kan isen pakkes i gasbind eller i bomuldsstof. Hold denne ispakning på dine øjne i 5 minutter, og du kan fortsætte til korrektion af øjenbryn. Forresten er denne metode god, hvis du hurtigt vil slippe af med poser under øjnene.

Hvordan trækker du ud øjenbrynene uden smerte ved dampning

Dampning er den nemmeste måde at lindre smerter på. Sug en bomulds- eller frottéhåndklæde i varmt vand og læg kompressen på panden og øjenbrynene. Hold for at køle håndklædet. I løbet af denne tid vil porerne i huden åbne helt, og du kan fortsætte til korrektionen. Der er en anden måde. Tag 2 spsk. ske med kamille lægemiddel, sæt i en kasserolle og hæld kogende vand på det, hold ilden i 2-3 minutter. Fjern panden fra varmen og dampen over dit ansigt i 20 minutter, dækket med et frottéhåndklæde. Du kan fortsætte til korrektionen, og foran det vil det være godt at vådte en bomuldsstuds i kamilleinfusion og tørre øjenbrynene. Da kamille er en naturlig antiseptisk, vil det hjælpe med at forhindre betændelse i huden efter øjenbrynens plukning.

Vi reducerer smerte med fed fløde

Oliefarlig fløde blødgør huden meget, og takket være denne behandling vil hårene glide ud af porerne som smør, og de smertefulde fornemmelser minimeres. Frigør fløjen under øjenbrynene i 15-20 minutter, fjern derefter overskydende med et papirserviet og tør det med en fedtfri lotion, tør med et håndklæde og fortsæt med aflejring.

bedøvelsesmidler

Hvis du har travlt, og du ikke har tid til deparating og køling, vil lokalbedøvelse komme til din hjælp. Dette kan være isspray i form af en spray eller mundskyl (de indeholder sædvanligvis anæstetisk stof benzocain).

Nyttige tips

Hår er nødt til at gribe så tæt som muligt på rødderne og trække i retning af deres vækst. ellers vil smerten føle sig selv.

Juster ikke øjenbrynene under menstruation, ofte i løbet af denne periode øger følsomheden.

For at undgå allergiske reaktioner må du ikke bruge masker og cremer, der er mættet med vitaminer og frugtsyrer, den dag du pluk ud dine øjenbryn.

Nu ved du, hvordan du trækker øjenbrynene ud uden smerte og er velkommen til at fortsætte. Udfør øjenbrynskorrigeringsproceduren 1-2 gange om ugen efterhånden som håret vokser. Over tid vil de smertefulde fornemmelser falde, da hårpærerne bliver svagere, og huden vil blive brugt.

Skønhedsregler: hvordan man trækker øjenbrynene ud uden smerte

Før du vælger øjenbryn uden smerte, bør du passe på nogle få vigtige punkter. Øjenbrynskorrigering bør udføres i et godt oplyst rum, udstyret med et spejl med fri adgang.

Tips til at skabe den perfekte øjenbryn form

Det er bedst at trække øjenbrynene ud i dagslys, men hvis du gør det om aftenen, så brug en ekstra lampe, hvis belysning vil blive rettet mod ansigtet.

For at skabe de perfekte øjenbryn skal du også:

 • pincet (bedre vælge modeller med skråkantede kanter, de er meget mere bekvemme end deres direkte modstykker);
 • lotion og alkohol (desinfektionsmiddel) opløsning;
 • øjenbryn kam;
 • rig ansigtscreme (egnet til nærende eller børnecreme) eller kosmetisk olie.

Tip! Anvend ikke på æteriske olies hud i ren form, de kan forårsage alvorlig irritation eller endda forbrænding. Et par dråber æterisk olie kan tilsættes til et rør af fløde. I sin rene form kan du kun bruge specielle kosmetiske olier eller spiselige - oliven, græskar, hørfrø, druemostolie. Husk dog, at nogle olier (for eksempel kokosnød) kan tilstoppe porerne og fremme dannelsen af ​​comedoner.

Start og afslut desinfektionsproceduren. Forsig ikke disse trin, fordi mikrober kan forårsage irritation eller forårsage infektion. Behandle med alkoholopløsning pincet og hænder, lotion - øjenbryn og hud rundt. Efter det, for at blødgøre huden, smør det med en fedtet fløde, vent 10-15 minutter og fjern resten af ​​produktet med en serviet eller bomuldsstynge.

Når du korrigerer, følg den rigtige teknik: Hold håndsættet med den ene hånd, mens den anden holder huden på det sted, hvor håret er fjernet. Håret selv griber så tæt som muligt på huden. Børst kanten med jævne mellemrum for at se formen korrekt.

Hvis du står over for den første korrektion i dit liv, så er det bedre at vende sig til en professionel. Først under den første fjernelse er smerten stærkere end i efterfølgende tider. For det andet vil mesteren kunne vælge den rigtige form for dig og lave symmetriske pæne kanter. Og du vil uafhængigt bevare deres udseende derhjemme.

Forresten vil smerten falde med tiden, eller endog helt forsvinde, for ved regelmæssig plukning bliver pæren tyndere og håret fjernes lettere.

Hvis du af en eller anden grund ikke vil kontakte mesteren, skal du huske, at øjenbrynens form afhænger af formen på dit ansigt. For ejeren af ​​et rundt ansigt egnet let hævet øjenbryn linje. Damer med et ovalt ansigt skal være på glat definerede kanter. Hvis du har et firkantet ansigt, skal du kigge på de buede øjenbryn.

At dampe eller fryse øjenbryn for at reducere smerte?

Den smertefulde effekt vil mærkbart falde, hvis du fordamper ansigtshuden. Du kan foretage korrektionen efter et brusebad eller bare lave en pande komprimere. Den nemmeste måde er at påføre et varmt håndklæde eller bomuldspuder til dit ansigt og lad det afkøle helt. Men hvis tiden tillader det, kan man komprimere på urter, det forhindrer udseende af betændelse og udslæt.

medicin til smertelindring

Du kan også dampe dit ansigt ved at stå over urteafkok. Den er forberedt i forholdet mellem 1 spiseskefulde urter og 1 liter vand. Over den varme bouillon er at stå i ca. 15-20 minutter og dækker hovedet med et håndklæde. Termisk eksponering vil udvide porerne, og håret fjernes med pæren, hvilket betyder, at et nyt hår på dette sted ikke vil vokse så hurtigt.

Hvis du vælger nogen af ​​dampemetoderne, bør du ikke anvende cremen eller andre lægemidler umiddelbart efter udsættelse for varme, lad din hud hvile i 10 minutter.

Isbehandling har også en smertestillende effekt, selvom det er vigtigt ikke at overdrive det, kan en overdreven frysning forårsage hovedpine. Du kan også forberede is på urter (citronmelisse, mynte, kamille, salvie).

Det er bedst at pakke isen med en klud (bomuld eller linned) og læg på øjenbryn i et par minutter - dette vil reducere følsomheden af ​​huden. Herefter skal du fortsætte proceduren, da handlingen og den kolde metode alle varer forskelligt. Ved afslutningen af ​​korrektionen kan du igen tørre huden med is, dette vil medvirke til at fjerne hævelsen og vil have en antiseptisk virkning.

Drogassistenter til at skabe de perfekte øjenbryn

Hvis du har en meget lav smerte tærskel, så gå til apoteket og få en gel til børn, der har børnepasning. Dette værktøj vil midlertidigt reducere følsomheden af ​​din hud. Påfør en lille gel i 3-4 sekunder, og fjern derefter den, og fortsæt straks til korrektionen. Denne metode bør behandles med forsigtighed til personer, der er tilbøjelige til allergi.

Der er også andre lægemidler til smertelindring. Midler til depilation "Emla" bruges til at fjerne hår fra ansigt og intime områder. Det er nødvendigt at anvende nogle midler på huden og tillade at blive absorberet. Løsning med effekten af ​​frysning "Menovazin" indeholder novokain og mentol, de smører huden flere gange med en bomuldsstynge eller pind.

Teknik til at skabe perfekte øjenbryn

I sortimentet af apoteker og kosmetiske butikker findes der andre midler til bedøvelse. Det vigtigste er at omhyggeligt læse sammensætningen og formålet, stoffet skal være egnet til følsom hud.

Nå, det er nyttigt at forprøve værktøjet. Påfør det i små mængder på håndleddet eller bag ørepinden - det er nogle af de mest følsomme områder i vores hud - og vent en halv time. Hvis der ikke er irritation eller ubehag, kan du sikkert bruge produktet til ansigtets hud.

Den utvivlsomme fordel ved denne bedøvelsesmetode er besparelsen af ​​tid, medicinske præparater gennemføres nogle få minutter efter påføring.

Universal redningsmand efter øjenbrynskorrektion

Hvis du stadig har en hævelse eller rødme efter korrektion, og meget snart har du en vigtig begivenhed eller udgang, brug den vigtigste livredder for den moderne pige - aloe vera gel eller bambus.

Disse værktøjer, som intet andet, vil medvirke til hurtigt at klare konsekvenserne af at skabe ideelle kanter. Forresten kan aloe vera gel bruges i mange andre kosmetiske sammenbrud, herunder korrigering af virkningerne af en mislykket solbrændthed.

Men du bør stadig ikke gøre øjenbrynskorrektion fem minutter før en vigtig begivenhed, og du bør ikke fjerne hår, når sminke påføres på dit ansigt, uanset om det er fundament eller pulver. Så du kan få betændelse eller infektion.

Her er nogle flere tips til at hjælpe dig med at gøre øjenbrynskorrektionen jævnt:

 • Efter proceduren genkomprimere eller behandle huden med is - dette vil lindre hævelse og betændelse;
 • fjern kun hår i retning af deres vækst, ellers kan du forårsage skade;
 • Hvis det er muligt, skal du ikke anvende cremen og andre kosmetik i mindst 15 minutter efter afslutningen af ​​korrektionen. Hvis vi taler om dekorative midler, så giv huden mindst en time;
 • pluk hårene en efter en. Efter et par fjernede hår på et øjenbryn skal du gøre det samme på den anden. Så du vil give din hud en pause og følge symmetrien;
 • Juster kun den nederste del, den øvre er ikke værd, ellers vil øjenbrynerne tabe form;
 • hvis din hud er tilbøjelig til irritation og hævelse, brug proceduren om aftenen, så om morgenen er den fuldt restaureret;
 • i stedet for en fed fløde du kan bruge hårbalsam, det vil blødgøre hår. Men før korrektion skal balsammen fjernes;
 • Hvis du stadig er overdone og øjenbrynene er asymmetriske, skal du bruge en blyant.

For at finde din ideelle måde skal du eksperimentere lidt og få hånden udfyldt, og du vil helt sikkert lære at skabe luksuriøse øjenbryn uden alvorlige konsekvenser.

I den næste video lærer du hvordan og med hvad pucke, rette og farve øjenbryn:

Bemærket en fejl? Vælg det og tryk på Ctrl + Enter for at fortælle os.

Sådan trækker du ud øjenbrynene uden smerte: lidt tricks. Hvordan trækker du ud øjenbrynene uden smerte - tips og tricks.

Skønhed øjenbryn - en vigtig faktor i kampen for det perfekte udseende. Krummet hårfjerning kan betydeligt forvandle ansigtet og gøre øjnene åbne og sexede. Der er mange metoder til fjernelse af uønskede hår samt metoder til bedøvelse for at lette proceduren.

 • Beregn den perfekte form af øjenbrynene er ikke svært. For at gøre dette skal du bare være tålmodig, tid og kosmetisk blyant. Det er nødvendigt at bestemme de tre hovedpunkter på hårlinjen og forbinde dem, så får du din ideelle form.
 • Begyndelsen af ​​øjenbryn er det første punkt. Påfør en kosmetisk blyant på et næsebor, så spidsen kiggede op. Styr visuel linie gennem det indre hjørne af øjet og stop ved øjenbrynens vækstlinie. Løs punktet og alt, der går ud over dets grænser i retning af næsen - du skal fjerne
 • For at bestemme det næste punkt skal du også lægge en blyant på næseboret, men send det til templet. Den visuelle linje, der passerer gennem det yderste hjørne af øjet og slutter på øjenbrynens vækstlinie, er endepunktet
 • Bestem stedet for bøjning øjenbryn, kan også anvendes ved at vedhæfte en blyant. I dette tilfælde skal det passere gennem øjets centrum, og hvor det berører øjenbryn, vil det være det højeste punkt

Hvordan pluk øjenbryn i form af ansigtet?

Øjenbryn - en vigtig del af ansigtet, der gør pigens øjne mere ekspressive, og hendes ansigt lyst og åbent. Derfor er det nødvendigt at være opmærksom på plejen af ​​øjenbryn i overensstemmelse med formen på dit ansigt. Og så vil du være i stand til at bestemme, hvad der passer dig bedst: en tynd buet tråd eller en tykk stribe øjenbryn.

Den ideelle måde at forme øjenbrynene på er et besøg hos en specialist i en skønhedssalon eller en frisør. De vil give dig praktisk rådgivning, de vil bestemme form og farve. Men på grund af de moderne omkostninger til kosmetiske tjenester kan ikke alle have råd til en fornøjelse. Vær ikke foruroliget, fordi du selvstændigt kan vælge din stil i et simpelt hjemmemiljø.

Bestem den passende form, der er i stand til dit ansigt, nemlig dets ovale. For eksempel har et rundt ansigt en brudt øjenbryn linje, da det kan visuelt gøre et ansigt strække. Denne formular har normalt en spids tip og kaldes ofte som et "lille hus".

Tykke lige øjenbryn vil gå til piger med et langstrakt ansigt, og ejere af en perfekt oval kan bære absolut enhver øjenbryn form!

Hvordan lærer man at plukke øjenbryn selv?

For at plukke øjenbryn korrekt og smukt skal du følge en række vigtige anbefalinger:

 1. Udfør plukkning i løbet af dagen, når den maksimale mængde af sollys kommer ind i rummet.
 2. Fremgangsmåden anbefales at blive udført nær vinduet, og selv de fineste hår vil ikke gå ubemærket.
 3. Forbered dig på forhånd alle nødvendige redskaber og materialer til plukning: et spejl med forstørrelse, pincet, en kam til øjenbryn, en lotion for irritation
 4. Desinficer pincet med alkoholopløsning før proceduren.
 5. For at undgå smerter, vask med koldt vand eller gnidning øjenbrynene med en isterning hjælper
 6. Når du trækker hår ud, skal du prøve at fange dem så tæt på roden som muligt, så proceduren er mindre smertefuld og effektiv.

Hvordan trækker du ud øjenbrynens hus?

Det er den "hus" form, der er universel, som den passer til de fleste kvinder og alle ansigtsformer. Formen af ​​sådanne øjenbryn er kendetegnet ved stor krumning. Først og fremmest skal du tydeligt distribuere øjenbrynens punkter og fjerne alt overskydende hår under øjenbryn.

Kog forsigtigt dine øjenbryn med en særlig kam til hårvækst, hvilket giver dem den ønskede form. Hvis du bemærker for lange hår, der krænker formen, men skaber den nødvendige tykkelse - kan du forkorte dem lidt med neglesaks.

Prøv at trække det mindste antal hår på toppen af ​​dit øjenbryn, men vær opmærksom på toppen af ​​huset, hvilket gør det skarpt. Prøv at holde dine øjenbryn så tykke som muligt, da tynde øjenbryn kan gøre dit billede for dramatisk og latterligt.

Hvordan trækker du ud øjenbryn uden pincet? Hvordan trækker du ud øjenbrynens tråd?

Der er en måde at plukke øjenbryn på, som blev brugt for tusindvis af år siden af ​​indiske kvinder. Ukonventionel hårfjerning med en tråd er ret usædvanlig, men det er i stand til at give en ideel form til øjenbrynene. Effektiviteten af ​​metoden ligger i fuldstændig fjernelse af hårsækkene med rødder. Selvfølgelig er denne procedure smertefuld i forhold til tang, men der er altid metoder til at bedøve følsom hud.

Regler for hårfjerning ved tråd:

 1. Kram hårene, så de har en opretstående position. På denne måde vil de være nemme at fange og fjerne.
 2. Mål ca. 70 cm tykt, men ikke tykt sytråd, binde enderne sammen.
 3. Tag tråden i begge hænder og drej den flere gange.

Hårene fjernes af den snoede del af tråden. Det er nødvendigt at gøre bevægelser hurtigt og skarpt.

Fordele ved hårfjerning ved tråd:

 1. Højkvalitets fjernelse af uønskede hår på egen hånd og i lang tid uden deltagelse af en kosmetolog
 2. Komplet fjernelse af pæren fra rod garanterer ingen tidlig spiring af et nyt hår
 3. Efter en sådan procedure blev udtynding af håret og udtyndingen af ​​øjenbrynene bemærket.

Smertefri øjenbryn plukning

Der er flere måder at lindre smerte på og gøre plukning mindre smertefuldt:

 • anvender fedt fløde i en halv time før proceduren kan blødgøre huden og derved sikre en blød fjernelse af håret
 • gøre en kold komprimering på øjenbrynene før du plukker
 • tørre pandeområdet med et stykke is fra kamilleafkogning
 • pluk øjenbryn efter at have taget et varmt bad eller bad, når huden er dampet
 • ikke trække øjenbryn under menstruation, en signifikant stigning i smerte er bemærket
 • stræk huden med dine fingre, dette vil sikre let fremkomst af pæren;
 • tag et hår tættere på basen

Hvor gammel er fashionabelt at begynde at plukke øjenbryn?

Som regel begynder pigen, der går ind i en teenager, at tænke på hendes udseende og forsøger at forbedre det. Sammen med andre kosmetiske procedurer bliver øjenbrynpuckning en af ​​de første. Men mange mennesker er bekymrede over spørgsmålet: Hvor meget kan man begynde at plukke øjenbryn?

Der er ikke noget entydigt svar på dette spørgsmål, og enhver kosmetolog vil sige, at alt afhænger af den enkelte persons egenskaber og hårets tykkelse. Det eneste værdifulde råd er at vide, hvornår man skal stoppe.

Fjernet hår har ikke længere evnen til at vokse så tæt og tykt. Hver gang øjenbrynene bliver tyndere og mindre, og hvis du ikke tager højde for dette, kan du med fuld modighed opnå fuldstændig fravær af øjenbryn eller hårene bliver så gennemsigtige, at du fra første gang ikke vil kunne mærke dem.

Hvordan vokser plukkede øjenbryn?

Hvis det så skete, at du i skønhed efter skønhed ikke kunne holde op, så dine øjenbryn forblev tyk - du kan altid udføre en række sundhedsbehandlinger. Det er dog værd at huske, at de ikke tåler glemsomhed og altid kræver regelmæssighed, som børster i tænderne eller en aftenbruser.

 1. Kæm dine øjenbryn hver dag, og helst flere gange om dagen. En sådan øvelse kan forbedre blodcirkulationen og derved stimulere hårsækkets vækst.
 2. Hvis du tager et bad eller et brusebad, så prøv at lægge en dråbe balsam og hårmasker på dine øjenbryn. Dette vil gøre det muligt for håret at opsuge, blive blødere.
 3. Glem hårfjerning i øjenbrynene i et par uger, og bedre i et par måneder. Dette vil gøre det muligt for håret at komme sig og få styrke.
 4. Balancere din kost og inkludere en stor mængde af vitamin A, der har gavnlig indflydelse på hårvækst

Det er velkendt, at skønhed kræver ofre, men nogle gange kan denne smerte minimeres, for eksempel når man plukker øjenbryn. Derfor bør enhver kvinde vide, hvordan man trækker øjenbrynene ud uden smerte.

Hver selvrespektende kvinde ved, at velplejede og pæne øjenbryn er en af ​​hovedkomponenterne i et smukt billede. Øjenbrynens tilstand kan radikalt ændre ideen om en person, få ham til at virke grov og uhyggelig eller yndefuld og ømfuld.

Korrekt præparerede øjenbryn lægger godt vægt på øjnene og gør udseendet mere ekspressivt. For at opnå et sådant resultat er det kun muligt ved at benytte proceduren for øjenbrynspucking. Dette kan gøres på forskellige måder og metoder.

Nogen foretrækker at gå til salonen, og hvem gør det hjemme. Ligesom det eller ej, er plukning og korrektion af øjenbryn ikke den mest behagelige procedure.

Og jo mere så huden omkring øjnene og nær øjenbrynene er meget følsom, så er der intet overraskende i smerte. I nogle er smertetærsklen lavere, i andre er det højere, men spørgsmålet "Hvordan trækker du ud øjenbrynene smertefrit?" Forstyrrer stadig mange.

I det 21. århundrede arbejder eksperter hårdt for at slippe af med smerte eller for at minimere det, når de plukker øjenbryn. Der er flere pålidelige måder at gøre dette på:

 • Brug af is
 • Ved dampning
 • Med fugtighedscreme eller fedtsyre
 • Med antiseptika

Pluk øjenbryn uden smerte med kosmetisk is

Før du begynder at plukke øjenbrynene, skal du behandle huden med kosmetisk is. For at gøre dette skal du tage et stykke is, så det dækker næsten hele øjenbryn. Hold kompressoren i ca. fem minutter.

Hvis din hud er meget følsom, så kan du lægge isterninger i gasbind. Takket være denne fremgangsmåde er porerne indsnævret, og følgelig opstår der et delvist tab af følsomhed.

Eliminer smerte ved dampning

Mange kvinder har længe brugt metoden til dampning, før de fortsætter med at pukke øjenbrynene. Og det er helt korrekt, fordi det er en af ​​de nemmeste og mest almindelige måder at reducere smerte på.

For at gøre dette, våd håndklædet med varmt vand og påfør øjenbrynene, indtil det køler af. På grund af dette åbner porerne sig godt og smerten reduceres. Derudover kan du bruge en særlig afkogning af kamille til dampning.

For at gøre dette skal du have to spiseskefulde af den sædvanlige farmaceutiske kamille for at koge, fjerne fra varmen og derefter dampe ansigtet over dampen i 20 minutter. Det er bedst at dække med et håndklæde, når du damper.

Også efter øjenbrynspukker kan du tørre huden med denne opløsning, da kamille er en vidunderlig naturlig antiseptisk og vil hjælpe med at lindre betændelse og undgå irritation.

Vi reducerer smerter til lavt ved hjælp af creme

På grund af den fede og nærende creme blødgør huden godt, så håret er let at glide, og derfor bliver smerten mindre. Til denne procedure skal du anvende masser af fløde på dine øjenbryn og lade det bløde i ti til femten minutter.

Ved udløbet af tiden skal du fjerne alle spor af creme med et papirserviet. Nu kan du frit begynde at trække ud.

Med antiseptisk gør det ikke ondt

Nu kan du udover simple improviserede midler bruge specielle smertestillende midler eller antiseptika. De sælges på apoteker eller kosmetiske butikker og bruges til lokalbedøvelse.

Herudover kan du bruge den sædvanlige spray til mundhulen, da det indeholder et bedøvelsesmiddel. Denne metode er god, når tiden er meget begrænset, og der kræves en god halv time til dampning eller komprimering af is.

Øjenbryn diskant diagram

 • Ud over alle tilgængelige værktøjer til anæstesi øjenbryn plukning procedure, er det nødvendigt at huske om andre bagateller, som for meget afhænger.
 • Mens du trækker ud, tag håret lige ved bunden og træk ud med en skarp bevægelse.
 • Sørg for at trække håret i retning af deres vækst, og ikke mod.
 • Ikke pluk øjenbrynene under menstruation, i denne periode, som regel øget følsomhed.

Husk! Nu har du al information om, hvordan ikke smertefuldt at trække øjenbrynene hjemme, og du kan vælge hvad der passer dig eller prøve alt, det afhænger af dig. Gør smertefulde procedurer smertefri!

Det er bedst at kontakte salonen. En specialist vil anbefale en form, der passer til dit ansigt, farve og udtørring. Og så kan du passe dig selv hjemme.

Men med mindre succes kan den oprindelige form laves af dig selv. For at gøre dette har du brug for et stort spejl (frigør begge hænder, giver dig mulighed for at se hele ansigtet), desinficerende lotion og pincet.

Sådan pluk øjenbryn korrekt

Fashion er en lunefuld dame, og hun ændrer sig konstant til visse former for øjenbryn. Hvis du er en aktiv fashionista, følg hende til fods, når du vælger tøj eller kosmetik. Men naturlinjen og formen på øjenbrynene er ikke værd at ændre meget (nogle af de fjernede hår vil aldrig genvinde). Glem ikke, at de "fashionable" øjenbryn ikke passer til alle former for ansigt. Klassiske øjenbrynformer:

 • runde;
 • buet (meget populært "hus");
 • direkte;
 • brudt.

Hvordan pluk øjenbryn korrekt og smukt?

Øjenbrynslinjen er valgt afhængigt af ansigtsformen. Derfor er spørgsmålet om, hvordan man trækker ud øjenbrynene "hus", der er nogle anbefalinger:

 • Til et ovalt ansigt passer glatte øjenbryn.
 • Med et rundt ansigt løftes øjenbrynene op og er lidt afrundede i enderne.
 • Lange, lidt forhøjede linjer ville være ideelle til et trekantet ansigt.
 • Hvis ansigtet er firkantet, foretrækkes det at "gøre" dem i form af en glat bue.

Hvordan pluk øjenbryn korrekt hjemme?

For at rette øjenbrynene korrekt ud, er det nødvendigt at danne den ønskede linje. Til dette nyttigt: mørke skygger, eyeliner eller øjenbryn, stiv tynd børste. Når du opretter en form, er det nødvendigt at tegne linjer trukket fra næsens vinge til en bestemt del af ansigtet med en blyant eller en skygge. Stederne i deres kryds med den naturlige linje af øjenbryn markerer.

Startlinjen passerer gennem øjets indre hjørne. Ved krydsningspunktet med øjenbryn skal du udvide det lodret opad. Hårene der strækker sig ud over denne linje mod næsen fjernes.

Slutlinjen trækkes gennem øjets yderste hjørne. Alle hårene udenfor fjernes. Hvis naturlinjen ikke når dette punkt, er det nødvendigt at male på det eller foretage korrigerende tatovering.

Maksimal bøjningsledning. Det passerer over kanten af ​​iris kigger direkte på øjet.

Sådan pluk øjenbryn korrekt og uden smerte

Belysningen skal være lys, udføre korrektion i dagslys - ideel. Vask hænder, ansigt og øjenbryn grundigt med sæbe. Desinficer øjenbryn med lotion, pincet - alkoholopløsning. Udsæt aldrig øjenbrynene med creme - glidhårene er dårligt indfanget, proceduren bliver mere smertefuld og længere. Til anæstesi i denne proces er en varm kompressor eller et dampbad ideel (under påvirkning af varme, porerne udvider og håret trækkes meget lettere ud). Nogle bruger et stykke is til samme formål.

Periodisk (en gang om ugen) fjern de voksende hår.

Komplementere ansigts og øjnes udtryksevne, forbedre selv den anvendte makeup. Men ikke alle kan give øjenbryn den nødvendige form. Desuden er denne proces normalt ret smertefuld og ubehagelig. Og det stopper ofte kvinder fra at bringe deres øjenbryn i perfekt stand. Det er trods alt nødvendigt at gentage denne proces regelmæssigt, cirka hver uge. Dette er nødvendigt, så snart den form, der er givet til dem, forbliver.

Det er selvfølgelig bedst at tynde øjenbrynene og give dem den perfekte form til at se en specialist i en skønhedssalon. Men selv her vil smerten ikke forsvinde. Derudover har ikke alle mulighed for at besøge lægerne af kosmetik.

Tvillingproceduren kan udføres uafhængigt. Og du kan gøre det hjemme ved at vælge en bekvem tid og humør. Så hvordan trækker du dine øjenbryn ud uden smerte, og selv hjemme?

Der er teknikker, der bruger, som du kan udføre proceduren med næsten ingen smerte.

dampning

Hvordan trækker du ud øjenbrynene uden smerte? Den første regel - du skal begynde at tage et varmt bad. Ved opvarmning vil huden blive mere elastisk og blød, porerne på den vil udvide sig. Dette fjerner uønsket hår mindre smertefuldt. Da de bliver lettere at manipulere, vil porerne ikke være i stand til at holde dem så tæt som i uudviklet hud. Men huden er stadig mere ømfuld end på andre dele af kroppen. Derfor vil et bad være nok. Før du plukker ud dine øjenbryn uden smerte, skal du dampe ud i ansigtet selv. For at gøre dette kan du gøre noget som indånding.


Hæld kogende vand i en dyb beholder, tilsæt noget havsalt og lidt sodavand til det. Læn dig over dampen og luk med et stort og tæt håndklæde, så dampen akkumulerer inde i dette "kammer" og opvarmer hele huden på ansigtsbrønden. Tag dette bad er nok i fem minutter. Derefter åbnes hudens porer under påvirkning af hydroalkaliske dampe, og hudvævet selv bliver mindre følsomt, og problemet kan således løses.

Blødgør huden

Påfør derefter blødgøringsolien på huden under øjenbrynene. Det er bedre, hvis det er en særlig kosmetisk olie eller fedtfløde. Brug grøntsager og fløde er ikke det værd. Det kan forårsage en allergisk reaktion, især på dampet hud. Lad fedtet påføres også i et par minutter. Herefter vil smerten være næsten usynlig. Et andet trick er, at huden under huden skal være lidt spændt. Elastisk, dampet hud kan let frigøre det hår, der fjernes. Og endnu en ting: Først skal du trække mindre og tyndere ud, og først efter at de starter store.

strimler

Lav de rigtige øjenbryn uden smerte er helt muligt. Ved hjælp af det gamle prøvede og rigtige værktøj til en lignende procedure - en rehedfeder eller tynd pincet, kan du ikke straks koble det ønskede hår, og processen bliver forsinket.


Kold hud kan reagere med smerte. Derfor er det godt at bruge voksstrimler til hårfjerning. Du kan købe dem i kosmetiske butikker eller specialbutikker til skønhedssaloner, frisører mv. Denne strimmel kan påføres den del af øjenbryn, som skal frigøres fra håret, trykket i et par minutter og trækker det skarpt fra huden. Minimal smerte vil være øjeblikkelig og en gang. Men desværre er der en risiko for at fjerne fjernelsen ujævnt. Og så skal du stadig foretage korrektionen med pincet. Derfor foretrækker mange denne gamle måde. For en jævnere fjernelse skal du først anvende en konturlinie med en kosmetisk blyant for at give den ønskede form til øjenbryn. Normalt skal du først trække eller fjerne den nederste del af panden. Hårene skal trækkes i retning af deres vækst og gribe med pincet så tæt som muligt på huden, dvs. til hårsækken. I dette tilfælde er pæren i sig selv bedre at trykke på, tryk den med fingrene. Sådan trækker du øjenbrynene ud uden smerte.

Det er værd at huske på, at hårsækkene gradvis dør på de hudområder, der hele tiden er renset for håret, hvilket betyder, at proceduren for øjenbrynpukker bliver kortere og kortere.

Vi bør ikke glemme forholdsreglerne for at plukke øjenbryn uden smerte. Pincet eller pincet skal behandles med en alkoholopløsning, det kan være medicinsk alkohol, en desinficerende væske eller bare en cologne. Sørg for at forberede bomuldspindler eller -skiver.

køling

Hvordan trækker du ud øjenbrynene uden smerte og uden konsekvenser? Du kan afkøle huden. Som det er velkendt, reducerer stærk køling følsomheden. Derfor er det muligt at vedhæfte isstykker til det område, der skal behandles i et par minutter.


Og du kan komprimere fra afkog af medicinske urter med antiinflammatorisk og desinficerende virkning: kamille, salvie. Denne is kan også bruges efter hårfjerningsproceduren. Ved at påføre det på de steder, hvor øjenbrynene plukkes, er det muligt at reducere hævelsen, som ofte kan opstå, når man sårer ansigts sarte hud. Pludsning er trods alt en slags mini-operation.

Andre midler og metoder

Hvordan trækker du ud øjenbrynene uden smerte? Kan bruges til at påføre en kølegel. Han vil gøre det samme som is. Brug af varme eller kulde afhænger af kvindens individuelle følsomhedstærskel. Is mere vil hjælpe damer med en lav tærskelværdi. Hvis en skønhed er af den opfattelse, at skønhed kræver ofre, men - fortrinsvis - små, er dampning helt egnet til hende.


Det er også muligt at simpelthen bruge smertestillende og anæstetiske væsker. De skal simpelthen blive swabbed eller sprøjtet på huden. Vent et par minutter, og huden i dette område bliver bedøvet. Til dette passer en almindelig mundskyllevæske til munden. Den indeholder både en køler og et bedøvelsesmiddel.

konklusion

Nu forstår jeg, hvordan man trækker øjenbrynene ud uden smerte. De metoder, der er angivet i artiklen, hjælper med at løse dette problem. Vi håber, at du kan give dine øjenbryn den perfekte form og uden smerte.

Plucking eller pincet har længe været almindeligt for mange af det retfærdige sex. Stadig! En velvalgt, pænt øjenbrynform skaber trods alt ansigtsudtrykket.

Og hvis øjnene er sjælens spejl, så er øjenbrynene deres kant. Derfor tager makeup-kunstnere og kosmetologer lidt opmærksomhed på korrektionen af ​​øjenbrynene og vælger den rigtige form afhængigt af farvetypen af ​​udseende, ansigtsform og individuelle egenskaber ved dit udseende.

Selvfølgelig er en af ​​de bedste måder at udføre øjenbryn plukning at betro sagen til en professionel. I skønhedssalonen vil de udføre alle nødvendige manipulationer med høj kvalitet og med minimal smertefulde fornemmelser.

Men det sker så, at mange af os foretrækker at klare denne opgave alene. Hvordan pluk øjenbryn smerteligt? Nå eller hvordan man i det mindste reducerer smerter, hvis det er umuligt at fjerne smerten helt?

Der er flere teknikker til at reducere smerte, mens du plukker øjenbryn. Men uanset hvad du vælger, bør vi ikke glemme de generelle regler i denne procedure.

 • For det første lokale desinfektion. Huden af ​​hænder, øjenbryn og instrumenter, der anvendes (som regel pincett eller pincet) skal desinficeres.
 • Nå, og for det andet forberedelsen af ​​stedet. Det omfatter tilstedeværelsen af ​​et oplyst rum og et bekvemt monteret spejl, så begge hænder forbliver fri, og displayet i spejlet dækker ikke skyggen.

Hvordan smertefri pluk øjenbryn måder

Fedt hjælper med at plukke øjenbryn

Før du starter proceduren skal du anvende fedtfløde på dine øjenbryn. Det hjælper med at reducere blødgør huden og reducere smerter. Plukk øjenbrynene, hold huden i en fold med den ene hånd. Pincet (pincet) fanger hårene tættere på vækststedet.

Sådan trækker du ud øjenbrynene uden smerte med en komprimering

En varm komprimering på øjenbrynene hjælper med at blødgøre smerten og blødgøre håret og nedbryde huden. Forresten giver udsættelse for kulde såvel som udsættelse for varme en gavnlig effekt.

I dette tilfælde skal øjenbrynene påføres eller afkoges med lægeplanter. Det er bare med kulde behøver ikke at overdrive det. Overdreven "frysning" kan udløse hovedpine.

Den optimale tid til plukning af øjenbryn uden smerte

Måske er den mest diskret måde at reducere smerte på, den optimale timing for denne procedure.

Det bemærkes, at efter et varmt bad og afslapning af kroppen bliver smerten ved plukning af øjenbryn ikke så mærkbar. Samtidig øges smerten hos kvinder i menstruationsperioden, derfor er det bedre at opgive korrektion i løbet af denne periode.

Nå, da huden er irriteret og rødmet efter øjenbrynens plukning, er det bedst at udføre korrektion om eftermiddagen eller før sengetid for at lade huden hvile og genoprette.

Nu ved du, hvordan du trækker øjenbrynene ud uden smerte, hvilket betyder, at denne procedure ikke længere vil skræmme dig.

Jeg vil barbere mit hoved

Hvad er den mest effektive og sikre hårfjerning?