Depilation Cream Eveline

Fjernelse af overskydende hår fra kroppen har altid været vigtigt, men det var ikke altid muligt at opnå den ønskede virkning hurtigt, smertefrit og i lang tid. Eveline Depilatory Cream giver dig mulighed for hurtigt at fjerne uønskede hår på enhver del af kroppen hurtigt og effektivt og uden ubehag.

Oversigt over budget depilatory cremer - i den næste video.

Beskrivelse og fordele

Depilatory cream Eveline fra det allerførste øjeblik af udseendet på hylderne opnåede hurtigt bred popularitet. For det første har de en lav pris, og for det andet hjælper de hurtigt og effektivt at slippe af med uønsket vegetation på kroppen.

Den særlige formel i dette produkt indeholder i sin sammensætning særlige stoffer, som negativt påvirker hårene, blødgør dem til selve roten. Som følge heraf bliver håret ikke kun let fjernet fra kroppen med en spatel, men begynder også at vokse meget langsommere. Tilstedeværelsen i sammensætningen af ​​naturlige ingredienser giver dig mulighed for at bruge dette værktøj uden risiko for allergi eller andre ubehagelige følelser på huden.

De er nemme og enkle at bruge, alt hvad der er nødvendigt er at fordele rørets indhold med en spatel med et tyndt lag på huden, og efter et par minutter skal du fjerne blandingen og vaske kroppen med køligt vand. Resultatet af denne procedure afhænger af typen af ​​depilatorisk creme kan vare op til syv dage.

Men ud over højeffektivitet og lave priser har dette produkt endnu en vigtig fordel, nemlig en bred vifte, der ikke kun består af depilationskremer, men også balsamer, der er beregnet til brug efter det.

Deres yderst effektive formel giver dig mulighed for at berolige huden efter proceduren, beskytte den mod irritation, samt sænke hårvæksten og svække deres follikler. Regelmæssig brug af disse produkter i tandem fører til, at håret bliver svagere, tyndere og over tid generelt kan stoppe med at vokse. For kvinder med meget følsom hud producerer Eveline en speciel produktlinje designet til dem. Meget effektiv formel klare perfekt ødelæggelse af overskydende hår, men det er helt sikkert for selv den mest delikate hud.

sortiment

Det er firmaet Eveline Cosmetics, og mere præcist er dets produkter beregnet til depilation i dag de rigtige salgsledere, og en bred vifte af disse produkter har spillet en vigtig rolle i denne popularitet. Vi understreger de mest populære produkter til hårfjerning fra Eveline.

 1. Ultra-hurtig depilation creme, dets eksponeringstid er kun 3 minutter. Den har næsten ingen aroma, den er ideel selv for meget tør og delikat hud på kroppen, det er perfekt til at fjerne uønsket vegetation i bikiniområdet. Den tætte tekstur giver praktisk påføring og nem fjernelse af creme og hår, forårsager ingen irritation. Under selve proceduren er der ingen ubehag.
 2. Ultranezhny depilatory cream 3 in 1. Hjælper med at fjerne uønskede hår, bremser væksten og udseendet af nye, og nærer og fugtiger huden under selve proceduren. Det har en lys og behagelig duft. Den vaskes nemt og påføres, og eksponeringstiden er lidt længere end den foregående prøve og er allerede 5 minutter. Ideel til følsom hud og hud udsat for allergiske reaktioner.
 3. Det næste produkt fra et velkendt mærke er creme 8 i 1. I modsætning til alle andre produkter af dette mærke bekæmper dette værktøj ikke kun hårfjerning effektivt, nærer og fugter huden, men hjælper også med at styrke kapillærerne. Tiden for dets eksponering afhænger af hårets type, kan være fra 5 til 15 minutter. Dette depilatoriske middel er det bedste valg for de kvinder, der lider af åreknuder og øget træ træthed.
 4. Eveline Cosmetics 9 i 1 Depilatory Cream kan ikke kun klare overflødig vegetation, men også nærer, fugter og beskytter selv den tyndeste og delikat hud. Silkeproteiner gør det glat og fløjlsagtigt, og en stærk formel beskytter mod udseendet af ny vegetation på kroppen i lang tid.
 5. Depilatory cream "Just Epil" er beregnet til brug på de mest følsomme områder af kroppen, for eksempel på ansigtet, i hænderne eller i bikiniområdet.
 6. For ekstremt følsom hud har producenten frigivet et andet værktøj 9 i 1 "Bio Depil". Ud over dets hovedfunktion fugtiger dette produkt også huden, beskytter den mod negative virkninger og forynder.

Depilation Cream Evelyn

Hvis din hud er for følsom over for voksepilation eller du ikke har mulighed for at gennemgå et forløb af laserepilation, anbefales det at bruge en depilatory cream. Blandt de mange cremer af denne type tilbyder producenterne en creme til hårfjerning Eveline. Det er designet til at fjerne facial hår, bikini område, armhuler og ben. Lover at rense, fugt og blødgøre følsom hud.

Foto: Evelyn creme sortiment: 8 i 1, Jast Epil, 9 i 1, Ultranzhe 3 i 1 og Argan Oil.

Indeholder aloe vera og silke proteiner. Overskrider ikke huden, forårsager ikke irritation, der kan spores noter af aloe i lugten. Det står, at det virker inden for 5 minutter, men med længere brug forårsager det ikke irritation og rødme. Indholdet er hvidt, let fordelt, det har en ikke-flydende tekstur. Den største fordel ved dette værktøj til depilation er dens smertefrihed. Regelmæssig brug sænker hårvæksten og gør den blødere.

Eveline instruktion

For at opnå resultatet, læs brugsanvisningen til cremen Eveline. Før du bruger Eveline Depilatory Cream, skal du kontrollere, om der er nogen allergi over for komponenterne. Påfør Evelyns lille ærtercreme til armbøjningen og vente 1 time, og følg derefter reaktionen i en time. Hvis der ikke fulgte nogen reaktioner, og huden ikke er dækket af pletter eller udslæt, kan den påføres.

Eveline creme kommer med en spatel til påføring og fjernelse af hår fra huden. Hud, der er depileret, skal være tør og fedtet.

Vi distribuerer indholdet over hudens overflade, idet der undgås kontakt med slimhinden, så længe i mere end 5 minutter. Efter tid skal du fjerne håret mod væksten af ​​den vedhæftede spatel. Hvis ikke alle områder af huden har ryddet proceduren, gentag. Vi vasker rester af midler med køligt vand uden sæbe og alkohol. Påfør fugtighedsolie eller ethvert sædvanligt middel. Efter hårfjerning anbefales det ikke at tørre dette område med aggressive midler som alkohol. Desuden er solbadning og solbadning ikke tilladt i 24 timer.

Sikkerhedsforanstaltninger

Eksponeringstid for forskellig hud kan være anderledes. Hvis håret er lys og hudfølsom brugstid kan reduceres. Ved stive børster kan opblussen på huden øges til 10 minutter. Vækst som angivet betyder ikke langsomt, hår vises 2-3 dage efter påføring. Det kræver deling med enhver balsam til langsom hårvækst. Det fjerner ikke små og korte hår. Det skal bemærkes, at indholdet ikke er fuldstændigt afvasket med vand, du kan bruge olie med et serviet til at fjerne rester. Huden efter proceduren er glat og silkeagtig, rødme og irritation overholdes ikke.

Fordele og ulemper ved cremen Eveline

Minus Eveline, som enhver anden creme - kortvarig effekt. Efter 1-2 dage vil håret fremstå, men allerede tyndere og blødere. Et vægtigt plus er, at efter påføring det ikke forårsager hårindvækst, som med andre metoder til hårfjerning. Og derfor er alle de følgevirkninger som acne, pustler også udelukket.

analoger

Der er lignende midler til depilation som Velvet og Veet. De adskiller sig i en duft, prisen, udholdenhedens tid. Veet adskiller sig ikke i sin effekt eller retarderende virkning på væksten, men det koster meget mere. Ethvert middel til depilation har en sammensætning fuld af en række kemiske komponenter. Derfor kan de samme komponenter i sammensætningen for forskellige piger forårsage forskellige reaktioner.

Kontraindikationer

Ved langvarig kontakt med huden kan det hårdende middel forårsage kemisk forbrænding, det anbefales ikke at overskride den tid, der er angivet i vejledningen. Kontakt med slimhinder kan forårsage øjeblikkelige smertefulde forbrændinger. Komponenter ødelægger neglepladen, så aflejringsproceduren udføres fortrinsvis med handsker. Brug creme Evelyn på huden med sår, udslæt, læsioner kan ikke. Graviditet og amning er også kontraindikationer til brug. Allergi over for enhver komponent i sammensætningen. Brug ikke på stærkt garvet hud, der vil være en forbrænding. Eventuelle maligne tumorer på huden forbyder brugen af ​​sådanne depilatorier.

Kundeanmeldelser

På internettet om cremeforbrugeren Eveline positive anmeldelser hersker. Han har en demokratisk pris sammenlignet med andre midler. Hvad angår priskvalitet er Evelyn mere end tilfreds med kunderne. Især bemærk en behagelig lugt, i modsætning til andre cremer og mindre udprægede symptomer på eksponering for aggressive komponenter.

Der er få negative anmeldelser, de handler om den korte virkning af proceduren. Allergier denne depilator forårsager hos 8% af kvinderne, ikke mere. Værktøjet er rentabelt at købe, da det kæmper hår og koster relativt lignende produkter billigt.

Video: Fjernelse af ben og hænder med fløde.

Depilation creme Eveline 9 i 1

Skønhed, silkehed, ømhed hos den kvindelige hud tiltrækker og tiltrækker altid. Kvinde - udførelsen af ​​raffinement, varme, ømhed, raffinement. Sådan virker naturen, at en utallig mængde hår dækker hele huden. Nogle er tynde, næppe mærkbare, andre er lange, mørke, tykke. Enhver vegetation på kroppen er meget ødelægger fremragende kvindelig billede. Derfor har repræsentanterne fra det svage køn fra tidernes morgen kæmpet med hår på deres ben, i armhulerne, i ansigtet, i bikiniområdet. Til disse formål brugte de alle slags enheder, hvoraf nogle er vant til denne dag. Shugaring, voksning - de ældste metoder til bekæmpelse af uønsket hår. Besidder høj effektivitet, de har en stor ulempe - smerte. Ikke alle kvinder er villige til at udholde sådanne ulemper af hensyn til kortsigtet glathed i huden. Derfor blev der skabt et nyt værktøj til smertefri depilation - Eveline 9 creme i 1. Det vil hjælpe med at gøre epileringsprocessen behagelig, hurtig og fuldstændig smertefri.

Mere om depilatory cream

Depilation creme Eveline, ifølge producenten, vil hjælpe med at påvirke salon effekten hjemme. Depilatory cream er designet til selvstændig fjernelse hjemme, hvilket især vil appellere til piger, der ikke har mulighed for at besøge en skønhedssalon. Eveline Cosmetics producerer en hel række produkter til effektiv depilation, herunder:

 • depilatory cream, der styrker blodkarrene 8 i 1;
 • 3 i 1 ultrafine hårfjerner;
 • creme 9 i 1, designet til følsom hud;
 • Balsam, omsorg for epidermis efter proceduren for depilation.

Hvert værktøj fra denne serie bekæmper øjeblikkeligt opgaven - eliminering af uønskede hår. Depilation creme "Evelyn" bryr sig om huden under proceduren - fugter, nærer, beskytter, genopretter det øvre lag af epidermis.

Anmeldelser af midler fra Eveline yderst positive. Mange kvinder foretrækker bare en sådan effektiv måde at fjerne vegetation på kroppen.

Acceptabel pris, høj effektivitet, aktionshastighed, fravær af irritation, betændelse, langsommere vækst af nye hår - disse er de vigtigste fordele ved Evelyns hårfjerningsprodukter.

Karakteristisk fløde

Depilation Cream Eveline 9 i 1- er et unikt værktøj til overfølsom, allergisk udsat hud. Sikker, hurtig depilation er nu en realitet!

Cremen indeholder komponenter, der forsigtigt passer til epidermis:

 • silkeproteiner gør det glat, øger elasticiteten;
 • aloe vera forhindrer udseende af irritation, betændelse;
 • Mangel på divaricata forsinker markant udseendet af ny vegetation;
 • coenzym Q 10 eller ubihion (vitaminlignende forbindelse) genopretter beskytter hudoverfladen.

"Evelyn" 9 ud af 1 bekæmper tørhed af epidermis, forhindrer tørhed, nærer, fugter, beroliger, genopretter enhver form for hud. Velegnet til kvinder med følsom epidermis, tilbøjelige til hyppige allergiske reaktioner, inflammation, irritation. Nu er der ingen risiko for hudskader under depileringsproceduren. Blød blød tekstur betyder ikke spredning, derfor egnet til brug på alle dele af kroppen.

Creme "Evelyn" 9 i 1

Anvendelsesmåde

Midler til fjernelse af hår er en hvidblå boks, herunder et rør, en spatel, brugsanvisninger. Ifølge de oplysninger, der er angivet i indsatsen, skal du bruge cremen som følger:

 1. Rengør det tilsigtede område med almindelig sæbe.
 2. Spatel anvender en lille mængde midler til det behandlede område og spredes et tyndt lag.
 3. Lad være i 5-10 minutter.
 4. Fjern cremen med håret faldt ud.
 5. Skyl resten af ​​med rindende vand.
 6. Påfør balsam Eveline, omhyggelig efter depilationssessionen.

Fjernelse af depilationskrem med en spatel

Ansøgningens varighed afhænger af typen af ​​hud og hår. I nogle tilfælde kan det tage lidt længere tid.

For at kontrollere resultatet i et ubetydeligt område af benene (armhuler, hænder, ansigt, intimt område), fjern en lille mængde creme. Hvis hårene er væk - kan du vaske af hele behandlingsområdet.

Sikkerhedsforanstaltninger

Depilatory agent bør ikke anvendes på den beskadigede epidermis. Hvis der er udslæt, sår, slid, klip, ridser, vorter, herpes, er det bedre at erstatte cremen med en anden metode til depilering. Med forsigtighed anvendes i steder åreknuder i benene.

I løbet af dagen efter behandling kan ikke:

Depilatory agent kan ikke anvendes på den beskadigede epidermis

 • brug smagsstoffer deodoranter, sprayer osv.
 • besøge poolen, badet, dampkroppen;
 • bruge lang tid i direkte sollys
 • gøre massage
 • gnide epidermis.

Ved overholdelse af alle anbefalinger om brug vil huden forblive glat, silkeagtig, blid i løbet af 5-6 dage. Manglende irritation og betændt udslæt garanteret.

Hvordan man bruger evelyn hårfjerning creme

Depilation med en barbermaskine forårsager ofte alvorlig irritation, og hårfjerning med sukkerpasta eller voks er forbundet med smertefulde fornemmelser. Derfor vælger mange kvinder depilatoriske cremer. Evelyns produkter er meget populære.

Virkningsmekanismen for depilatory cream Evelyn

Efter anvendelse af Evelyns sammensætning på håret opløser de aktive komponenter bindingerne mellem keratinproteinmolekylerne i hårakselen. Det er kendt, at keratin er hovedbygningskomponenten i et hår, og det bestemmer hårets styrke. Når proteinrammen ødelægges, mister hårstangen sin integritet, og dens synlige del fjernes fra hudoverfladen.

Med hensyn til hårfollikelen forbliver det intakt, så hårene fortsætter med at vokse, og efter 2-3 dage på huden kan du igen se og føle det.

Sammensætning og nyttige egenskaber

Creme Evelyn har måske den største linje af depilation produkter. På hylderne i kosmetiske butikker finder du mange sorter af Evelyn. De mest populære er følgende:

 • ultranezhny 3-i-1;
 • ultra-hurtig 8-i-1;
 • ultra-lav 9-i-1 (til følsom hud tilbøjelig til en allergisk reaktion);
 • ultra fugtgivende for tør og følsom hud.

Fotogalleri: En linje af skræmmende cremer fra Evelyn

Som en del af alle de hårdførende produkter fra Evelyn kan du finde komponenter som:

 • thioglykoliske salte og calciumhydroxid, som har en stærk destruktiv virkning på keratinrammen;
 • glycerin, som skaber en usynlig film på huden, takket være, hvilken fugt beholdes i huden;
 • bivoks for effektivt at belægge hår;
 • komponenter, der sænker hårvæksten
 • antibakterielle og regenererende ingredienser (aloe vera, silkeproteiner osv.);
 • naturlige antioxidanter (coenzym Q10 + R);
 • fugtighedsgivende og forfriskende ingredienser (for eksempel ekstrakter af agurk, meloner, bioolje monoi tahiti, karite osv.).

Efter at have studeret sammensætningen af ​​depilatory cremer Evelyn, kan vi konkludere, at midlerne ikke kun effektivt fjerner hår fra overfladen af ​​kroppen, men også blødgør og forynge huden, glatte det, fugt og genoprette. Desuden bremser hårvæksten betydeligt, efter depilation med en linjal fra Evelyn.

Anvendelsen af ​​sammensætningen for at fjerne hår

Til depilationskremer gav Evelyn et godt resultat og forårsagede ikke ubehagelige konsekvenser. Producenter anbefaler at læse oplysningerne på indlægssedlen og overholde de vigtigste anbefalinger under proceduren.

Hudpræparation

Før du bruger depilatory cream (i 12-24 timer), anbefaler eksperter at behandle huden med en skrubbe, der vil fjerne stratum corneum, og dermed udsætte en bestemt hårlængde, hvilket vil øge effektiviteten af ​​depilation. Desuden stiger håret lidt efter eksponeringen af ​​skrubberne, og den skræmmende creme omslutter dem bedre fra alle sider og bryder lettere.

Som slibende partikler i skrubben kan du bruge malet kaffe, havsalt, sukker. Til hjemskrubbe skal 1 spsk. l. slibende blanding med 1 el. l. shower gel.

Havsaltskrystaller fjerner ikke kun det cornified lag af huden, men har også en blødgørende og antiseptisk virkning.

Trin for trin

 1. Brug en spatel til at påføre en depilatory creme på hårene, så de er fuldstændigt dækket (jo længere håret er, jo tykkere lag af det påførte middel).
 2. Modstå sammensætningen i overensstemmelse med instruktionerne (3-10 min.). Hvis det er nødvendigt, forlad cremen i længere tid, men ikke længere end 15 minutter.
 3. Fjern produktet med de ødelagte hår med en scapula og skyll med varmt (ikke varmt) vand.

Hudpleje efter brug af cremen

Ved afslutningen af ​​proceduren anbefaler fabrikanten at anvende en speciel balsam til huden, hvilket nedsætter hårvæksten.

For at der ikke er ubehagelige konsekvenser i form af irritationer og indgroet hår, skal huden være forsigtig.

Først og fremmest på huden skal anvendes beroligende og fugtgivende lotioner, cremer eller vegetabilske olier (oliven, fersken, kokosnød, mandel).

Olivenolie er meget udbredt i moderne kosmetologi som et effektivt middel til hudpleje, der kræver fugtgivende, toning og ernæring.

2 dage efter proceduren skal huden behandles med en let skrubbe. Dette vil gøre det muligt for hårene at vokse i den rigtige retning og eliminere deres indvækst under huden.

Det skal huskes, at når man bærer stramt tøj og stramt tøj, bliver huden gniddt, og dette kan forårsage irritation på overfladen og ændre hårfollikelets retning, det vil sige, der er risiko for indgroet hår.

Er det muligt at fjerne hår med evelyn creme i den intime zone

På internettet er der mange anmeldelser, at det er produkterne fra TM Evelyn, der effektivt fjerner hår i bikiniområdet. Til depilering af den intime zone bruges Evelyn cremer til følsom hud (ultrajævn 3-i-1 med aloe vera-ekstrakt og silkeproteiner, ultra-soft 9-in-1 med coenzym Q10 + R).

Som anbefalet af forbrugerne bør produktet holdes på huden i denne del af kroppen lidt længere, da hårene her har en hård og tykk struktur. Det skal dog huskes, at cremen ikke skal tørre ud, men det skal fjernes med en spatel for hårvækst efter højst 15 minutter. efter påføring, og skyll derefter med varmt vand.

Advarsel! Evelyns midler er ikke beregnet til dyb bikini depilation, da aktive kemiske komponenter kan have en skadelig virkning på slimhinden og forårsage alvorlige irritationer.

Forholdsregler for bortskaffelse

Da sammensætningen af ​​midlerne fra Evelyn omfatter stærke komponenter, anbefaler fabrikanten at bruge en allergisk test før brug. For at gøre dette skal du anvende en lille mængde creme på den indvendige fold i albuen (huden på dette sted er temmelig øm) og vare i 5-10 minutter. Hvis der ikke er opstået nogen negative manifestationer, kan sammensætningen bruges til at fjerne hår.

For ikke at få kemiske forbrændinger bør depilatorisk creme Evelyn ikke holdes på huden længere end den tid, der er angivet i instruktionerne.

Et andet vigtigt punkt med depilation er, at efter proceduren anbefales det ikke at bruge sæbe eller alkaliske rengøringsmidler. Cream skal vaskes med rent vand. Desuden kan deodoranter og andre parfumer ikke anvendes inden for 24 timer.

Efter depilation med Evelyns creme kan sæbe ikke anvendes.

Fordele og ulemper

De åbenlyse fordele ved en depilatory creme til Evelyn blev bestemt direkte af forbrugerne. Blandt fordelene ved midlerne bemærkede de:

 • 100% fjernelse af selv det hårdeste hår
 • hurtig effekt;
 • evnen til at bruge Evelyn-linjen til at fjerne hår fra alle dele af kroppen
 • Forsigtigt plejer huden, har en foryngende effekt, gør huden blød og øm;
 • let at anvende
 • konsistensen af ​​cremen tillader ikke, at den spredes, når den anvendes
 • forårsager ikke allergiske reaktioner
 • økonomisk forbrug
 • stort volumen
 • rimelig pris.

Men uden ulemperne gjorde det heller ikke. I mange anmeldelser af Evelyn cremer kan du finde følgende "krav" på midlerne:

 • ikke sænke hårets vækst, på trods af producentens høje udtalelser
 • tiden for udsættelse for hårene svarer ikke til det, der var angivet i instruktionerne: cremer skal holdes lidt længere;
 • har en ubehagelig lugt
 • forholdsvis dårligt skyllet væk.

anmeldelser

For mig er flødenes delikatesse - det vigtigste kriterium. Eveline Depilation Cream "Ultrafast 3 minutter, unge coenzymer Q10 + R, 8 i 1" Jeg har brugt i lang tid (der er stadig 9 i 1, god). Forårsager ikke irritation, men der er let følsomhed og stramning af huden. Benens hud er ubehageligt at røre stoffet mv. Men ikke smertefuldt, og der er ingen rødme. Denne følelse forbliver et par timer. Spatelen er behagelig, stor, vigtigst af alt, det klipper ikke, selv når den trykkes med kraft. Det er nødvendigt at holde ikke 3, 5, 6 minutter, men mindst 7-10 minutter (til benene). Og på forsiden af ​​pakken er der skrevet 3 minutter, i beskrivelsen allerede 3-5 minutter (på samme pakke), og i indsatsen i samme pakke 5-6 minutter. Fjerner rent. For mig er det ikke nødvendigt at genbehandle creme Eveline, i modsætning til fløjlkrem, som efter min mening fjerner værre. Jeg anbefaler. Volumenet er stort, jeg har 1 pakke til 2 gange. Pris 150 p.

Phil

http://irecommend.ru/content/dlya-menya-glavnoe-chtoby-krem-ne-vyzval-razdrazheniya-polzuyus-davno-ya-dumayu-chto-etot-kr

Under brug af Ultrafine Depilatory Cream Q10 + R Eveline 9 i 1 var der ingen allergiske reaktioner og rødme, men min hud er øm, og desuden er jeg allergisk. Så alt er perfekt. Af alle de 9 løfter er det eneste, der er tilbage, kremenes evne til at bremse hårvækst, men i dette tilfælde bruger jeg ikke denne creme konstant, og hver har sin egen specifikke hårvækst. Jeg for eksempel ofte drikker vitaminer og omega 3, de tillader dig ikke at klage over hårets pumpe på hovedet, og de forstår stadig, at vitaminer, der tages oralt, ikke vil være selektive og vil styrke hårbeklædning over hele kroppen, så i dette punkt kan du ikke fjerne punkter Jeg vil.

Hud er glat efter fjernelse af spatel.

ZHANNA MED

http://irecommend.ru/content/ultranezhnyi-depilyatornyi-krem-eveline-9-v-1-moi-byudzhetnyi-pomoshchnik-v-borbe-s-nezhelat

For mig, depilatory cream 9 i 1 fra Eveline kosmetik - creme nummer 1 inden for depilation. Jeg forsøgte mange cremer fra andre mærker samt cremer fra Eveline kosmetik - og ingen af ​​dem gav et sådant resultat - hvad der skete efter brug af denne creme. Jeg har brugt det i et år nu, så jeg kan ærligt sige, at det i kvalitet og pris er det bedste blandt alle depilatory cremer! Cremen er designet til overfølsom, tilbøjelig til allergiske reaktioner i huden og derfor besluttede jeg mig selv, at jeg ville bruge det til bikiniområdet. Enhver, der nogensinde har forsøgt at fjerne hår i dette område ved hjælp af en maskine, vil sikkert vide, at rødme, irritation, indgroede hår og ubehag følger efter 1-2 dage, indtil håret vises igen. Derfor valgte jeg denne creme og fortryder det slet ikke! Af alle de ovennævnte kan jeg med sikkerhed sige, at cremen effektivt fjerner hår, irriterer ikke den delikate hud i bikiniområdet, indeholder aloe vera-ekstrakt og silkeproteiner i dets sammensætning.

innerLight

http://irecommend.ru/content/luchshii-krem-v-oblasti-depilyatsii-bikini-ubedilas-sama-vsem-sovetuyu-poprobovat-foto-krema

En af de lave omkostninger cremer var Eveline Ultra Depilatory Depilation Cream 3 i 1. Anvendes forsigtigt, men igen dræber denne specifikke duft af depilationskremer hele ønsket om at bruge dem. Det er nødvendigt at anvende mindst 10 minutter mindst, ellers tager det bare ingenting. Der er en speciel spatel i sættet, det er meget ubelejligt at fjerne cremen fra kroppen med det - det ridser huden. Jeg justerede spatelen fra cremen VEET. Jeg købte cremen, fordi jeg håbede på langsommere hårvækst, NEJ NEJ, hår vokser i samme tilstand.

Nattis

http://otzovik.com/review_2263782.html

Depilatory cremer Evelyn er meget populære blandt forbrugerne. Dette skyldes deres høje effektivitet til lave omkostninger. Desuden betyder Evelyn et af de få, der effektivt fjerner håret i det intime område. Blandt de betydelige ulemper ved hårfjerningsformuleringer er en specifik lugt. Positiv tilbagemelding på Cream Depilatory Evelyn er meget mere end negativ.

Evelyn's Depilatory Creams: Face og Body Product Review

Du kan slippe af med uønsket vegetation i zoner af bikini, underarms og ben kan gøres på forskellige måder: Ved hjælp af en elektrisk epilator, testning af vegetabilske opskrifter og folkemetoder, der bruger en barbermaskine, varm voks, shugaring, laser.

Et moderne alternativ til alle kendte midler - en depilatory creme, der virker efter et par minutter og er helt smertefrit. Eveline producerer flere sådanne produkter.

Årsag til hårvækst

Øget hårvækst på ansigt og krop skyldes overhovedet af mandlige hormoner i den kvindelige krop, såsom testosteron og østradiol. I de fleste tilfælde hjælper en hormonbehandling og en god endokrinolog med at klare problemet. Men når der ikke er tid til det første eller det andet, går de til den traditionelle metode til fjernelse af vegetation.

Hudirritation er mulig med overfølsomhed overfor enkelte komponenter.

Ultrafast 8 i 1

En elegant måde at ændre udseendet på er at bruge en skygge af mørk chokolade hårfarve.

Særlige egenskaber

Nogle kendte værktøjer kan opnå en glat hud i op til 3 uger, men selve proceduren er meget smertefuld. Resultatet af plantetinkturer må vente i flere måneder, indtil hårsækken falder sammen.

Maskinen løser problemet hurtigt, men absolut glathed opretholdes i meget kort tid. Hårfjerningsprocessen ved hjælp af Eveline-produkter tager fra 3 til 10 minutter, denne "operation" forårsager ikke ubehag og smerte, som står for populariteten af ​​dette produkt i skønhedsindustrien.

Blandt massen af ​​forslag til depilation cremer er det vigtigt at finde et produkt, der er egnet til sart hud, der ikke forårsager irritation, udslæt og forbrændinger. I denne henseende betyder Evelyns midler - en passende mulighed. Den lette tekstur og behagelige duft af præparaterne håndter nemt problemet.

Til hænder, underarm og bikini 3 i 1

Efter barbering og epilatoren svarer de voksende hår til hanhårene: grov og hård at røre ved. Depilatory cream giver det nøjagtige modsatte resultat: Hårstangen er blød, den vokser ikke i en bunke, men ujævnt, hvilket gør den næsten usynlig for øjet.

Før første brug skal du teste for muligheden for allergiske reaktioner. For at gøre dette skal du gnide en lille mængde af produktet i hudområdet 1-2 cm, skylles af efter 4-5 minutter. Reaktionen kan forekomme efter nogle få timer i form af en brændende fornemmelse, rødme, mindre ofte udslæt. I sådanne tilfælde passer stoffet ikke til dig.

Til følsom hud

Hvilke kolde nuancer af hårfarve vil gøre en mands hjerterytme mere finde ud af her.

Vægtige fordele

Hvor længe handlingen har et produkt afhænger af dens formel. Nogle produkter indeholder aggressive komponenter, der kan bremse hårvækst eller helt ødelægge hårsækkene, hvor de kommer fra.

Som del af Evelyn er til stede:

 • bivoks;
 • aloe vera;
 • ekstrakter af mango, melon, agurk;
 • carite olie;
 • glycerol;
 • aktive ingredienser;
 • aromatiske olier;
 • alkali.

Til ben (3 minutter)

En detaljeret gennemgang af Estelle Onley hårfarvefarvepaletten findes her.

Fabrikanten oplyser om den store mængde af den sidste ingrediens på boksen. Komponenten er ikke harmløs for huden, så du skal nøje følge brugsanvisningen.

Tilstedeværelsen i sammensætningen af ​​destruktive komponenter har en "minus" - en ubehagelig lugt, ofte skarp. Men der er meget mere positive øjeblikke:

 • Hastighed. Hele proceduren tager ikke mere end 10 minutter.
 • Tilgængelighed. Eveline produkter er ikke sjældne, du kan finde dem i de fleste store indkøbscentre og specialbutikker.
 • Lav pris.
 • Kvalitet i overensstemmelse med europæiske standarder.
 • En række produkter i dette segment. En pige med enhver form for hud og omfanget af problemet vil kunne vælge det produkt, der er skabt til hende.

At finde den perfekte krølle tone er let med Keses professionelle hårfarvepalette.

Gennemgang af potente stoffer

Multifunktionelle 8 i 1 kan ikke påføres den sarte hud i ansigtet, men det kan klare fjernelsen af ​​hårde hår i bikiniområdet, underarm og ben i maksimalt 3 minutter. Sammensætningen af ​​fugtigheds- og omsorgsekstrakter af melon og agurk, som garanterer de behandlede områder blødhed og glathed. Velegnet til normal hud.

Også ikke egnet til udsmidning af antennekrem baseret på aloe vera, som har helbredende egenskaber. Det er også forbudt at bruge det på brændt, brændt i solen, betændt og skadet hud. Resten af ​​problemområderne, produktet lover at fodre epidermis og sænke hårets vækst.

Ansøgningen indeholdende aloe vera og cantaloupe ekstrakter har også sine begrænsninger. Det kan kun anvendes på kroppen. Samtidig er det strengt forbudt at være i solen (forårsager en forbrænding) i 24 timer efter proceduren og at bruge alkohol kosmetiske produkter. Tiden for kontakt med huden afhænger af tykkelsen, overfladen, farven, strukturen af ​​håret. Det varierer fra 3 til 8 minutter.

Aloe vera og fersken løser problemet om 3 minutter, og resultatet overstiger alle de vildeste forventninger.
Det stærke lægemiddel Eveline baseret på d-panthenol holdes på huden strengt i overensstemmelse med instruktionerne for at undgå forbrændinger.

Sammensætningen af ​​aggressiv, mere end en ansøgning i en session er forbudt!

Hvordan fremhæver mørk maling på blondt hår, læs artiklen. Og alle hemmelighederne i hårfarvefarver er afsløret her.

Med coenzym Q10

Den bedste måde at få en ombre virkning hjemme er Loreal ombre-maling.

Bio Depilation Serie Review

Ejerne af følsom hud er heldige: for dem har Eveline udviklet en hel serie af specialaffaldsprodukter. Før brug anbefales det at teste for reaktionen.

For at opnå glathed i bikini-zonen kan det være i minutter med en creme baseret på voks. Dens rester er fjernet fra kroppen sammen med hårene ved hjælp af rindende vand uden yderligere midler (sæbe, gel, skrubbe osv.).

En af de sikreste måder at slippe af med uønsket vegetation anses for at være biologisk depilering, hvilket ikke ødelægger follikelet. Eveline tilbyder et godt udvalg af produkter til denne type depilation. Blandt dem - fløde til følsom hud med kastanjekstrakt. Du kan bruge den med en hårlængde på 4-5 mm.

For at bekæmpe overskæg, tilbyder virksomheden ultra blid 3-i-1 depilatory creme baseret på silkeproteiner og aloe vera. Anvend kun det, hvis hårene på ansigtet er lyse og bløde. Konsistensen af ​​værktøjet er tyk, forbruges ikke økonomisk, men giver et godt resultat. Rørets volumen - 125 ml. Det har en ubehagelig lugt. Efter brug forsvinder antennerne i op til to uger.

Bio depil 9 i 1

Ultra blid creme 9 i 1 bremser hårets vækst, proceduren for fjernelse kan gentages mere end 1 gang om 7-14 dage. Ud over hurtig eksponering fugtiger den epidermis. Formlen indeholder planteekstrakt og coenzym Q10 + R, der bidrager til genoprettelsen af ​​det øvre lag af depileret hud.

Til bikini og underarms er der udviklet et specielt ultrafugtighedsbevidst produkt med en minimal mængde aggressive komponenter.

Som en del af midler til behandling af en zone af bikini indtastes:

 • shea smør for at forhindre irritation;
 • fugtighedsgivende olie Tahiti de Mona;
 • mango-ekstrakt.

Bio depil carla norri

Instruktioner til creme Aquapilling til fødderne er præsenteret her.

Nyttige oplysninger

Prissætningspolitik for Evelyn betyder for depilation sparing:

Depilatory cream Eveline: anmeldelser og instruktioner

Processen med at fjerne uønsket hår er ofte forbundet med smerte. I dette tilfælde er et godt alternativ en depilatory cream. En af de mest populære er creme mærket Eveline.

Produktet er velegnet til alle hudtyper og anvendelser. Positive anmeldelser af cremen til depilation Evelyn angiver dens høje effektivitet.

Creme Beskrivelse og Formål

Hårfjerningsprocessen ved hjælp af Eveline Depilatory Cream er smertefri og enkel. Med udseendet på butikshylderne opnåede dette værktøj straks stor popularitet på grund af dets lave omkostninger og effektivitet i bekæmpelsen af ​​uønsket vegetation.

Den består af kun naturlige ingredienser, som effektivt kan klare hovedopgaven og samtidig have en omsorgsfuld effekt på huden.

Sammensætningen af ​​nogle sorter af værktøjer omfattede pleje-komponent - aloe vera, som forhindrer forekomsten af ​​irritation og rødme. Der kan også være forskellige aromatiske olier, der har en fugtigheds- og blødgørende virkning.

Typer af cremer fra Eveline

Producenten tilbyder et bredt udvalg af cremer designet til at slippe af med overskydende hår i forskellige områder. Der er følgende typer:

 1. "Evelyn 9 i 1". Mest velegnet til følsom hud, der har tendens til allergiske manifestationer. Det giver dig mulighed for at bremse hårets vækst, hvilket bidrager til en mere sjælden procedure.
 2. "9 i 1 Bio Depil". Består af aloe-ekstrakt, silkeproteiner og coenzymer Q10 + R. Disse komponenter har fugtgivende, omsorgsfulde og foryngende egenskaber.
 3. Eveline ultrafast depilatory creme til ben indeholder ekstrakter af aloe og cantaloupe, stoffer, der hjælper langsom hårvækst.
 4. "8 i 1". Takket være de specielle komponenter kan du slippe af med uønsket vegetation på bare 3 minutter.
 5. Ultrafast indeholdende fersken og aloe ekstrakter. Det har blødgørende og fugtgivende egenskaber. Med regelmæssig brug bidrager til udtynding af hår.
 6. Ultra Moisture Bio Depil. Anbefales til følsom og tør hud.
 7. Depilatory cream Eveline til følsom hud. Omfatter aloe-ekstrakt og D-panthenol. Mest egnet til udsættelse for tykt hår. Det har en fugtgivende virkning, forhindrer forekomsten af ​​irritation.
 8. "9 i 1 Argan Olie til fødderne." Består af arganolie, ekstrakter af aloe og silke. Det har en blødgørende og fugtgivende effekt, sænker hårvæksten.
 9. "9 i 1 Arganolie til blide zoner".
 10. "3 i 1 ultrafine". Består af silkeproteiner, aloeekstrakter. Velegnet til depilation bikini område.

Eveline creme hjælper med at løse følgende opgaver:

 • smertefrit klare fjernelsen af ​​uønsket vegetation
 • fugter og blødgør huden
 • bremser hårvæksten
 • forhindrer forekomsten af ​​irritation.

Egenskaber! En bred vifte giver dig mulighed for at vælge det mest passende værktøj baseret på personlige præferencer og kendetegn ved huden.

Egenskaber ved brug af cremer til Eveline depilation

Før du bruger Eveline depilation produkter, skal du først omhyggeligt studere instruktionerne.

Fremgangsmåden udføres bedst på badeværelset. Ud over midlerne kræves et håndklæde og varmt vand. Under proceduren er det nødvendigt at overholde følgende trin:

 1. Påfør produktet i et tyndt jævnt lag med den spatel, der er med i sættet på tør hud.
 2. Varigheden af ​​eksponeringstid er angivet på emballagen individuelt til forskellige typer.
 3. Fjern cremen med en spatel, der er inkluderet i sættet, mod hårvækst.
 4. Fjern resterende produkter med vand. Gentag om nødvendigt proceduren.
 5. Tør huden med et håndklæde.

Efter fjernelse af uønsket hår med denne creme anbefales det ikke at bruge aggressive stoffer i en dag.

Afhængigt af hudtype kan eksponeringstiden for cremen forøges.

Ved påføring af cremen i bikiniområdet er det vigtigt at forsøge ikke at påvirke slimhinderne.

Og så på hvordan man bruger Veet depilation creme til intime områder.

Forholdsregler og kontraindikationer

Da der på trods af alle fordele er depilatoriske cremer aggressive eksponeringsmetoder, bør de bruges med forsigtighed. Det er vigtigt at overholde følgende anbefalinger:

 1. Før du bruger værktøjet, skal du udføre en følsomhedstest. For at gøre dette påføres en lille mængde af stoffet på huden, og reaktionen overvåges. I tilfælde af ubehagelige følelser anbefales det ikke at anvende denne metode til fjernelse af uønsket vegetation.
 2. Det anbefales kun at anvende produktet ved hjælp af en speciel spatel, der er inkluderet i sættet. Hun giver mulighed for at anvende creme med et ensartet lag.
 3. Forlad ikke produktet i længere tid end angivet på pakningen, da dette kan medføre alvorlige forbrændinger. Hvis det forventede resultat ikke opnås, kan proceduren gentages efter flere timer.
 4. Det er nødvendigt kun at vaske cremen med vand. Brug ikke vaskemidler.
 5. I løbet af 12-timersperioden efter depilering kan alkoholbaserede kropsplejeprodukter ikke anvendes.

Anvendelsen af ​​depilatory cream er kontraindiceret i tilfælde af individuel følsomhed over for komponenterne i sammensætningen, forekomsten af ​​skader på huden.

Forsigtig! Hvis der efter proceduren er ubehagelige fornemmelser, der forårsager betydeligt ubehag, bør du søge hjælp fra en specialist.

anmeldelser

Anmeldelser af depilatory cream Eveline mest positive. Du kan efterlade din feedback i kommentarerne i slutningen af ​​artiklen.

Her er et par eksempler på, hvad kvinder skriver, når de prøvede produktet på deres personlige erfaring:

Elena: "Da jeg er ejer af meget følsom hud, var det ret vanskeligt for mig at vælge et egnet afskærmningsværktøj. En ven anbefalede at købe ultra-lys creme Eveline 9 i 1. Jeg var tilfreds med produktet. Efter påføring var der ingen irritation eller rødme. Værktøjet giver dig mulighed for effektivt og hurtigt at fjerne uønsket vegetation. "

Valentina: "Jeg bruger Eveline kosmetik hele tiden, jeg kan virkelig godt lide deres produkter. Også besluttet at prøve en depilatory creme. Jeg fik en 3 i 1 creme. Værktøjet viste sig at være ret effektivt. Efter proceduren var der ingen irritation, peeling og andre ubehagelige symptomer. Resultatet er bevaret i 9 fulde dage. Også tilfreds med prisen på produktet. "

konklusion

Creme Eveline - et effektivt middel til at slippe af med uønsket vegetation, er blevet populær blandt et stort antal kvinder. Prisen på produktet er lav og kan købes i enhver butik. En bred vifte giver dig mulighed for individuelt at vælge det mest passende værktøj.

Kremets sammensætning er helt naturlig, hvilket gør det muligt at bruge det selv for meget følsom hud. Ved regelmæssig brug af produktet bliver hårvæksten langsommere, bliver den tyndere og mindre mærkbar. Men på trods af alle fordele bør den bruges med forsigtighed. Før første brug er det nødvendigt at foretage en følsomhedstest.

Depilatory Creams Evelyn

Den moderne kvinde har tendens til at se spektakulær og uimodståelig, mens huden skal være glat, delikat, duftende og selvfølgelig uden et enkelt hår. Kropshår vokser regelmæssigt, og derfor er der mange værktøjer, teknikker og procedurer til at slippe af med dem. Et af de bedste midler til at løse problemerne i forbindelse med hovedbunden er depilatory cremer fra Evelin.

Handlingsprincippet, virkningen på huden og anbefalinger til brug

Sammensætningen indeholder forskellige stoffer, der blødgør håret. Hovedkomponenten er keratin, som ødelægger hårets struktur. De resterende komponenter gør det muligt at blødgøre huden og øge hårets indtrængning, mildne virkningerne på udsatte områder og beskytte dem mod skadelige virkninger.

Før du påfører kroppen, skal du teste på et knap mærkefuldt hudområde med hår. Depilatoren er ikke egnet til alle typer og kan forårsage allergiske reaktioner. Årsagen er keratin eller uopmærksomhed, når den anvendes.

Før brug skal du omhyggeligt læse instruktionerne og holde fast ved det, når du udfører depileringsproceduren. Cremen påføres huden med hår, et tyndt lag og ældes i 15-20 minutter (i overensstemmelse med instruktionerne) og vaskes derefter af med varmt vand.

Hvis du overdriver det, kan der være ubehagelige konsekvenser - brænding, kløe, hudskade og meget mere. Efter proceduren skal du undgå kontakt med huden på forskellige parfumer. Det må kun anvendes specialprodukter efter depilation (fugtighedscreme, olier osv.).

For at forebygge kremenes skadelige virkninger skal du vælge den korrekt. Til forskellige dele af kroppen bruges hovedtyperne af creme:

 1. Til ben og arme;
 2. armhuler;
 3. Især til bikiniområdet;
 4. Til ansigtet.

Der findes også forskellige kombinerede cremer på markedet: universal, allergivenlig osv.

Afhængigt af formålet indeholder de forskellige mængder af hoved- og yderligere komponenter. Hvis håret er stivt, huden er elastisk og modstandsdygtig over for påvirkninger, kræves der mere keratin, så i ansigtet, hvor det er blødt og fluffet, kræves dets delikate virkning i små mængder. Omvendt er ansigtet ikke egnet til at fjerne hår på benene.

Ved hjælp af ethvert middel til depilation vælges det til det tilsigtede formål, med en fugtgivende, toning effekt, der beriger huden med vitaminer.

Det skal bemærkes, at depilatoriske midler har en række kontraindikationer:

 • graviditet;
 • Tilstedeværelsen af ​​beskadigelse af epidermis (ridser, sår);
 • Moles, pletter og andre hudlæsioner;
 • Tilstedeværelsen af ​​eventuelle dermatologiske, onkologiske sygdomme og formationer.

Når du køber en depilator, skal du være opmærksom på det: udnævnelsen, træningsperioden og aldringstidspunktet på hårlinjen.

Jo mindre tid virkningerne på hårene, koncentrationen af ​​keratin er stærkere, og du skal være yderst forsigtig, når du bruger det, for ikke at skade huden på kroppen.

Depilatory Cream EVELIN er let valgt til alle hudtyper og områder af kroppen.

8 i 1 Depilatory Cream

Designet til at fjerne mørkt og hårdt hår fra normal hud. Kremens virkning er ultra-hurtig, og tilstedeværelsen af ​​ekstrakter fra melon og agurk kan normalisere fugtigheden. Melon og agurkekstrakt pålideligt beskytter huden mod virkningerne af cremen. Det bliver blødt og smidigt.

Vurdering cremer til depilation. Depilatory review

Kosmetiske virksomheder tilbyder en bred vifte af depilation cremer. Men hvilken af ​​dem bør vælges og ikke tabes ved køb?

Det er ingen hemmelighed, at hver hud reagerer individuelt på de aktive stoffer, der indgår i kosmetik. Så, følsom og følsom hud kræver blid pleje, tør-fugtgivende. Så med håret: For at fjerne groft og hårdt hår kræves der en større mængde aktive stoffer i depilatoren end for fine hår.

Derfor er producenterne nødt til at kompromittere og tilbyde en lang række afskallende cremer til forskellige hudtyper og struktur af afskårne hår, samtidig med at der tages hensyn til forbrugernes æstetiske smag - farven, duften af ​​produkter og hudens beroligende additiver.

De vigtigste firmaer, der er populære og begejstrede for tilhængere af depilatory cremer er Velvet, Veet, Baptiste, Eveline, Karamel.

Hvad angår prisklassen skiller Vit cremen til depilation sig klart ud, men ikke alle forbrugere er enige om, at kvaliteten af ​​produktet fra dette firma overstiger kvaliteten af ​​billigere produkter fra andre virksomheder. Lad os prøve at udklare fordele og ulemper ved populære værktøjer.

For at vælge den bedste creme til hver hudtype, hårstruktur, skal du vælge flere grupper af depilatory cremer. Separat kategori tildele skumkrem, der kan bruges i brusebadet.

De vigtigste udvælgelseskriterier for hver gruppe:

 1. Pas på hud,
 2. pris,
 3. Handlingshastighed

Siden varigheden af ​​resultatet efter at proceduren er rent individuelt og afhænger af hårets vækst, er cremenes eksponeringstid vanskelig at bestemme, nøjagtigt hvilken depilatorisk creme, der bremser hårvæksten bedre. Derfor blev dette kriterium ikke evalueret.

FOR SENSITIV HUD

Depilation creme til følsom hud Veet

Effekten opnås om 5 minutter på fine hår, men grovere opløses om 10 minutter. Det anbefales ikke at holde lægemidlet på huden i mere end 10 minutter, da du kan blive skadet.

Depilatoren er egnet til at fjerne hår fra hænder, underarm og bikini linjer.

Den indeholder det såkaldte Hydro'Restor-kompleks, som forhindrer tør hud efter proceduren og fugtgiver den.

Dette er et af de hurtigste cremer til at fjerne hår på følsom hud, der manifesterer sig godt i bikiniområdet, og i fremtiden bliver håret tyndere.

Minus - lugte. Ganske skarp og ubehagelig.

Pris - 44 UAH., 220 rubler.

Depilation creme Rød linje Baptiste agurk

Dette værktøj er egnet til følsom hud generelt og specielt bikiniområdet.

Duften af ​​produktet ligner meget saltvand, men lidt mættet.

Det begynder at virke på bare 5 minutter, men det er bedre at holde fløden i op til 10 minutter (alt afhænger af hudens følsomhed og hårbeklædningsstrukturen).

Depilation creme Eveline Ultra-Bio Bio-Depil 9 i 1

Det klare sig godt med sin opgave, bremser hårvæksten.

Takket være silkeproteiner og aloe-ekstrakt, det lugter og fugter huden.

Gyldig indtil 10 minutter.

Pris - 17 UAH., 95 rubler.

Depilatory cream Karamel til følsom hud mod indgroet hår

Ifølge handlingen mødes cremen til depilation Wit 3 minutter. Men for det samme resultat skal du holde et eller to minutter længere end Vit. Duften er også lidt værre, men det er meget billigere.

Pris - 12 UAH., 88 rubler.

TIL BIKINI:

Fløjlkrem til udsmykning af intime områder med kamille

Cremen er populær, fordi den fuldt ud svarer til priskvaliteten.

Det anbefales at ansøge om 10 minutter, den maksimale tilladte tid er 20 minutter.

Det er muligt, at man ikke kan klare alle hårene, men forårsager ikke irritation. Den mest modige af hans succes anvendes til dyb bikini. Men her skal du være yderst forsigtig.

En bekvem spatel er fastgjort til cremen, og cremenes volumen er 10 ml.

Indeholder calciumthioglycolat.

Pris - 48 rubler.

Creme til depilation af intime steder Avon "Freshness"

Lad os se det, duften af ​​cremen er langt fra lugten af ​​friskhed, selvom duften ikke er så skarp som den af ​​Vit.

Virksomheden kalder varigheden af ​​cremen 2,5 minutter, hvilket ser ud til at være et rekord hurtigt sammenlignet med alle andre depilatories. Som følge af anvendelsen er det imidlertid afsløret, at cremen skal bevares (mere end 10 minutter) og påføres med et meget tykt lag for at få et anstændigt resultat.

Måske dette øjeblik og underminerede produktets autoritet - der er mange anmeldelser, at cremen forårsager allergier.

Volumen - 75 ml, i et sæt er der en spatel.

FOR FACE:

Cream depilator til ansigt Brush-on Hair Remover Creme til ansigt fra Sally Hansen

Dette middel har vist gode resultater efter brug uden at forbrænde huden.

Børsten til at sætte midler indgår i pakken.

Silium Depilatory Cream til ansigt, krop og følsom hud med mallow

Creams oprindelsesland - Italien.

Det virker forsigtigt og er egnet til at fjerne hår fra ansigtet såvel som på delikate områder af kroppen, såsom bikini og underarm.

Sættet indeholder creme (150 ml), spatel og lotion (10 ml).

Depilation Cream på ansigtet Hairoff

Blandingen består af aloe, kamille og vitamin E. Dette værktøj kan bruges på enhver del af ansigtet, undtagen øjenbryn, øjne og øjenvipper.

Hvis der er pimples, sår, vorter eller en åreknuder på huden, er det bedre ikke at anvende cremen på disse områder.

Gør i 3-5 minutter, anvend kun blandingen på tør hud.

Det har en behagelig lugt. En ubehagelig børste til påføring på huden er fastgjort til cremen.

Depilatory Cream Byly

Pakken indeholder 5 poser med creme 2 ml og 5 klud for at genoprette huden efter hårfjerning.

Vent efter 5 til 7 minutter efter påføring af produktet. Derefter rengøres produktets krop med varmt vand (spatel anvendes ikke).

Det ser ud til, at her er det - en drøm: det gør ikke ondt for at fjerne håret, og hårene vokser ikke grove efter depilation som med en barbermaskine. Men denne creme er meget farlig for huden. Det er næsten umuligt at undgå rødme, der vil hjemsøge hele den første dag efter proceduren.

TIL TØRRE HUD:

Veet tør hudafsmøring creme

Producenter lover effekten efter 3 minutter efter påføring. Men som praksis viser, bør dette mirakel kun tælles med ejerne af fine hår. I gennemsnit vises effekten efter 5 minutter. I intet tilfælde skal du eksperimentere med denne creme på ansigtet, brystet, hovedet og det dybe bikiniområde - de aktive komponenter vil efterlade forbrændinger på sart hud, især hvis produktet kommer på slimhinden.

Indeholder fugtgivende kompleks Hydro'Restor, komponenter, der nedsætter hårvæksten og gør det blødere, alkali og thioglycolat. Lily ekstrakt og Shea smør fungerer også som beroligende ingredienser.

En analog til normal hudtype med lotusmælk og jasminekstrakt og følsom hud er også tilgængelig.

Volumenet af et rør er 100 ml, spatelen går ind i et sæt.

Selv om cremen tager mere tid end de lovede 3 minutter til et godt resultat, er det stadig den hurtigste. Antallet af aktive ingredienser, som giver dig mulighed for hurtigt at opnå glat hud, kan medføre samme hurtige aggressive allergier. Derfor er det meget vigtigt at lave en forhåndstest for cremenes tolerabilitet.

Pris - fra 25 UAH., 170 rubler.

Velvet Depilation Cream With Mint Extract

Velegnet til tør hud på ben, underarm og bikini linjer. Effekten fremkommer efter 10-15 minutters påføring. Hold ikke værktøjet mere end 20 minutter.

Dens højdepunkt er, at huden efter proceduren forbliver en let fornemmelse af kulde. Derfor er selv en lille rødme eller brændende fornemmelse dæmpet.

Volumen - 100 ml, fastgjort temmelig behagelig spatel.

TIL NORMAL HUD:

Depilation Cream Veet

Producenter lover effekten efter 3 minutter efter påføring. Men som praksis viser, er dette mirakel værd at tælle kun på ejerne af fine hår. I gennemsnit er effekten synlig efter 5 min. Du bør ikke eksperimentere med denne creme på ansigtet, brystet, hovedet og det dybe bikiniområde - de aktive komponenter vil efterlade forbrændinger på sart hud, især hvis produktet kommer på slimhinden.

Indeholder fugtgivende hudkompleks Hydro'Restor, komponenter, der nedsætter hårvæksten og gør det blødere, alkali og thioglycolat. Jasmine ekstrakt og lotus lotion fungerer også som beroligende ingredienser.

En analog til tør hud og følsom hud er også tilgængelig.

Volumenet af et rør er 100 ml, en spatel er inkluderet i sættet.

Dagen før brug er det afgørende at lave en test for cremenes bærbarhed.

Pris - 42 UAH., 225 rubler.

UNIVERSAL:

Depilatory Cream Veet Suprem'Essence

Dens særegenhed er rosen aroma, samt æteriske olier, der anvendes som fugtighedscreme.

Igen lover producenterne resultaterne i 3 minutter. Vi anbefaler at holde cremen lidt længere, mindst 5 minutter. Bemærk, at fabrikanten angiver maksimal eksponeringstid for cremen er 6 minutter - det anbefales ikke at holde cremen længere.

Velegnet til fjernelse af hår fra ben, arme, bikini linjer og underarm på tør og normal hud.

Volumen er 90 ml, skovlen er inkluderet i pakken. Indeholder alkali og thioglycolat.

Pris - 46 UAH., 208 rubler.

Depilation cream Velvet Slår ned hårvæksten

Effekten af ​​cremen starter fra 10 minutter. Den maksimale eksponeringstid er 20 minutter. Rørets volumen - 100 ml.

Dette værktøj kan fjerne hår fra arme, ben, armhuler og bikini linjer.

Dens fordel er prisen. Sammensætningen omfattede mikropartikler af silke, papaya og ananasekstrakter samt komponenter, der hæmmer hårvækst.

Effekten af ​​cremen er ganske loyal over for huden, så det forårsager ikke allergiske udslæt selv på sart hud. Vi opfordrer dog dig til at gøre, inden du bruger testen om individuel tolerance af blandingen.

Depilator Beauty Formula Velvet Udjævning

Har sine fans. Og måske giver det ikke langsommere hårvækst, som lovet på pakken, men det er blidt mod huden og passer til bikinizonen.

Hold værktøjet på 10-15 minutter afhængigt af hudens og hårets struktur. Forlad ikke værktøjet på kroppen i mere end 20 minutter.

Viser gode resultater på hårde sorte hår.

Pakken indeholder en behagelig bølgeformet padle.

SWISS Depilation Cream med Mint & Aloe

Fabrikanten er den samme som producerer fløde Velvet.

Varer ca. 10-15 minutter. Den maksimale tid er 20 minutter.

Det fjerner effektivt hår, selvom det nogle gange ikke klare alle.

Også forårsager allergier, hvis du overholder den anbefalede eksponeringstid for blandingen.

Pris - 40 rubler.

Depilatory cream Baptiste creme-depilator Baptiste-yoghurt

Gælder for 5-15 minutter.

Det har en neutral lugt.

Pakken indeholder et rør med 125 ml fløde og scapula.

Velegnet til tørre og følsomme hudtyper, men dårligt opløses hårde hår.

Velvet. Depilatory cream:

 • med jasmin
 • med ferskenekstrakt
 • med rosenolie;
 • 2 i 1 Depilation + pleje med ekstrakter af tropiske frugter;
 • med lavendelolie

Handlingsprincippet er det samme for alle, ligesom sammensætningen (med undtagelse af hudens beroligende og helbredende tilsætningsstoffer - ferskenekstrakt, rosenolie osv.), Emballagevolumen og spatel. Alle er også i samme priskategori.

Vi bemærker kun, at ifølge brugerens tilbagemelding med lavendelolie og jasmin er effekten noget blødere. Dette gør det muligt at anvende disse cremer på følsom og delikat hud.

Baptiste CHOCOLATE depilatory creme til mørkt og hårdt hår

Pakningsvolumen - 100 ml, skovlen er inkluderet i pakken.

Farven på fløden er temmelig ikke-standard-beige. Når den påføres, blandes den med hudfarven, så du ikke kan skjule fra lukkede i fjerntliggende hjørner af badeværelset og endda gå ud med det... ind i køkkenet.

Gælder for 5-15 minutter. Denne periode er nok til at klare grove grove hår.

Shea smør og kakao ekstrakt tilsættes til sammensætningen, som hjælper med forsigtigt at pleje enhver hud.

Anbefales ikke til brug på følsomme områder, da cremen er ganske aktiv.

I SINEN:

Sådanne depilatorier er typisk egnede til forskellige hudtyper, mens du vasker håret på hovedet, fjerner depilatoren dem fra andre dele af kroppen - alt på samme tid!

Depilatory Cream i brusebadet Veet Suprem'Essence

Fabrikanter rådes til at anvende værktøjet, inden du tager et brusebad i 1 minut, og hold derefter i 2 minutter mens du tager et brusebad. Hvis hårene ikke fjernes med en svamp efter 3 minutter, er det værd at holde lægemidlet op til 3 minutter, men ikke mere.

Denne creme er designet til depilation på ben, bikini linje, hænder samt underarm området på tør og normal hud.

Duften af ​​ros er tilsat til produktet, såvel som æteriske olier, der fugter huden. Indeholder også alkali og thioglycolat.

Emballagens volumen er 135 ml. Inkluderet er en dobbeltsidig svamp.

Pris - 51 UAH., 173 rubler.

Veet depilatory creme i brusebadet

Designet til tørre og følsomme hudtyper. Det kan bruges på ben, arme, bikini område, underarm område og... alt, ingen andre steder.

Pakningen indeholder 150 ml af produktet og en dobbeltsidig svamp.

Resultatet manifesterer sig i 3-6 minutter efter påføring af cremen på huden. For tør hud er det værd at holde blandingen i 3 minutter, og en følsom en lidt længere - 6.

Cream til hårfjerning på følsom hud omfatter aloe vera og vitamin E, i et middel til tør hud - Shea smør med Lily ekstrakt. De indeholder også Hydro'Restor, alkali og thioglycolat.

Pris - 82 UAH., 342 rubler.

Velvet Depilatory Cream med Pearl Crumb

Sættet omfatter ikke kun depilatory cream, men også creme-gel efter hårfjerning.

Effekten er lidt stærkere end fløjl "Softening", men i samme applikation. Efter at depilatoren er blevet vasket væk, er det nødvendigt at anvende en beroligende creme-gel.

Det kan bruges i brusebadet, i sig selv har en vandtæt formel.

Volumen: 100 ml afskallende creme og 75 ml creme-gel til brug efter depilering.

TIL MENNESKER:

Da mænd er ejere af tykt hår lavet af hårde hår, er også depilator-komponenten stærkere. I betragtning af at depilation i midten af ​​det stærkere køn endnu ikke har nået en sådan apogee som en kvinde, er der få specialiserede cremer til en anstændig pris. Forestil dig et lille udvalg.

Cream-hair removal gel til mænd Veet

Fløden virker i 6 minutter og er velegnet til udtørring af skuldre og bryst, ben og arme såvel som ryg. Det omfatter også komponenter, der sænker hårvæksten.

En flaske volumen er 200 ml.

VANITY MAN Hårfjerningskrem til mænd

Cremen klæber med hårdt og kort hår i forskellige dele af huden.

Sammensætningen indeholder et ekstrakt af Centella Asiatica. Det fremmer den hurtige heling af epidermis, fugter og nærer huden med næringsstoffer.

Handlingstid er 10 minutter.

Nederste linje skal alle vælge hvad der passer til hans hud. Hvis vi analyserer midlerne fra producenterne, så kan vi trygt sige, at manglen på depilators består af:

Hvid - i pris og i lugt,

Velvet - i vanskeligheder med at finde denne creme,

Eveline - denne depilation creme viser ikke gode resultater på hver hud,

Batiste - kan forårsage ubehagelige allergiske reaktioner,

Karamel er ikke så effektiv som vi gerne vil.

Hvordan lyse det sorte hår sikkert?

kocakpaca.ru