Hvilke epilatorer kan bruges i vand og det bedste blandt dem

Epilatorer er meget populære blandt kvinder. De er nemme at bruge hjemme, hvilket ikke kræver overbetaling for skønhedssalonens ydelser, mens resultatet bliver spart i lang tid. Ulempen ved deres anvendelse er kun smertefuld procedure. For at reducere smerten har producenterne udviklet specielle modeller af epilatorer, som kan bruges under vand.

Hvad er interessant model til brug i vand?

Vandsepilatorer er bekvemme, fordi de kan bruges direkte under bad og bad. Specielt vandtæt hus og dele forhindrer vand i at komme ind.

Sådanne anordninger fungerer kun fra et batteri eller et batteri, hvis varighed normalt er omkring en halv time, hvilket er ret nok til at fjerne uønsket hår på et stort område af kroppen.

På grund af arbejdet i enheden ikke fra netværket kan den tages overalt med dig og udføre proceduren på et hvilket som helst behageligt sted til dette.

En vigtig fordel ved vandmodeller af epilatorer er evnen til at udføre både våd og tør epilering.

I anmeldelser om, hvilken epilator der arbejder i vand er det bedste, er Braun 7561 Silk-Epil 7 fortrinsvis foretrukket.

Flagskibsepilatorer, som kan bruges i vand

De mest populære producenter af epilatorer, der kan bruges i vand er Braun, Philips, Rowenta. De tilbyder følgende modeller:

Braun 5-511 Silke-epil 5 Wet tør

Epilatoren er udstyret med 28 pincet, så du kan fjerne selv de mindste hår. Tilstedeværelsen af ​​et flydende hoved giver dig mulighed for at gentage kroppens konturer og ikke gå glip af et enkelt hår. Det glidende greb letter anvendelsen af ​​denne epilator af det brune selskab i vand. Også hårfjerning ved hjælp af denne enhed kan udføres ved hjælp af barberskum. Enheden arbejder kontinuerligt i ca. 30 minutter. Den nødvendige tid til opladning er ca. en time.

De væsentligste ulemper ved enheden er manglen på lys, en kort batterilevetid, enheden er lidt støjende.

Braun 7561 Silke-epil 7

En funktion af enheden er evnen til at fjerne selv meget tynde og korte hår. Takket være fyrre metalpincetter er proceduren mest effektiv.

Det er muligt at anvende skum under proceduren. Hovedet på epilatoren bevæger sig, efter kroppens konturer. Tilstedeværelsen af ​​baggrundslyset giver dig mulighed for ikke at gå glip af et enkelt hår.

Kittet indeholder desuden en massage dyse og andre dyser for at fjerne uønsket vegetation på forskellige dele af kroppen med den største komfort. Også inkluderet er et barberhoved og en trimmer. Epilatoren er velegnet til alle hudtyper.

Ulemperne ved denne model af epilatoren er: høj pris, nogle gange hårbryder under epilering, manglende evne til at arbejde fra netværket, manglen på en pude til køling af huden, som ofte er tilgængelig i billigere enheder.

Philips HP 6570

Arbejdsområdet er repræsenteret af hypoallergeniske keramiske plader. Hovedet kan fjernes og vaskes, hvilket opfylder alle hygiejniske krav. På grund af hovedets bredde kan håret fjernes hurtigere og mere effektivt på store områder af huden sammenlignet med andre enheder. For at forhindre hudskade under proceduren er enheden udstyret med en trykregulator, som giver dig mulighed for at vælge det optimale tryk.

Det har også et indbygget lys, der tillader ikke at gå glip af et enkelt hår. Yderligere vibrerende vedhæftning letter smertelig fjernelse af hår og løft af hår for bedre greb. Et flydende hoved, der følger kroppens konturer, gør proceduren mere effektiv selv på vanskelige steder, f.eks. I bikiniområdet. For ekstra pleje indgår en dyse til følsom hud.

Ulemperne ved indretningen indbefatter: manglende evne til at udføre proceduren ved anvendelse af skum, fraværet af en kølemiddel.

Philips BRE640

Velegnet til både våd og tør metode til fjernelse af uønsket hår. Apparatets mekanisme er repræsenteret af et bredt hoved med keramiske skiver, hvilket bidrager til effektiv og hurtig fjernelse af uønskede hår.

Epilator er fantastisk til brug i bruseren. Kompakt design og skridsikker belægning forhindrer det i at glide. Tilstedeværelsen af ​​lys tillader ikke at gå glip af selv de tyndeste hår. Derudover indeholder kittet en trimmer og en dyse til fjernelse af hårfjerning.

Blandt minuserne i denne model skiller sig ud: manglen på en massage dyse, et flydende hoved, en lille mængde ekstra dyser.

De beskrevne vandepilatorer, anerkendt som de bedste baseret på anmeldelser fra mange kvinder.

Det er vigtigt! Hvis du vælger en epilator, bør du stole på dine præferencer, forventninger og funktioner i huden.

Hvad skal man overveje, når man vælger en epilator

For at tiltrække kunder udbyder producenter epilatorer med mange ekstra funktioner, som ikke altid er nødvendige. Ubevidst vil en person blive styret af reglen, når man vælger en enhed: jo mere jo bedre. For at gøre dette skal du undersøge alle de kriterier, der har størst værdi, inden du køber en enhed.

De fleste vandepilatorer er udstyret med et flydende hoved, der følger kroppens konturer og gør epilering mere effektiv og kvalitet. Det indbyggede lys giver dig mulighed for ikke at gå glip af selv helt uklare hår.

Vigtigt for nogle kvinder er evnen til at bruge enheden med skum eller barberende geler.

De fleste enheder har to driftshastigheder:

 • blid, designet til mere følsomme områder af kroppen. Bidrager til at trække ud af tynde og korte hår, der ikke kan klare hurtigt roterende hoved;
 • standard designet til hurtigere hårfjerning i hele kroppen.

Når du vælger det, er det vigtigt at være opmærksom på enhedens hovedegenskaber. Afhængigt af hovedets udstyr er de:

Hjælp! Pincer-typen mekanisme er mest velegnet til at fjerne vådt fast hår. Hårfjerningsprocessen med dem er længere, men selv de korteste hår fjernes.

Hvis du vælger en epilator, skal du være opmærksom på konfigurationen og beslutte behovet for visse yderligere vedhæftede filer. Sættet kan omfatte massage dyser, et anæstesystem i form af kølekomponenter, dyser til følsom hud, barberingsmundstykker, trimmer, børster til rengøring af enheden, indikatorer for batteriopladning.

Hvem skal ikke bruge dem?

Vand epilatorer har praktisk taget ingen kontraindikationer og kan bruges af alle. Det anbefales dog at afstå fra brugen i sådanne tilfælde:

 1. Under graviditeten.
 2. Folk, der lider af åreknuder.
 3. I tilfælde af skader, sår, skader på overfladen af ​​huden, som er planlagt at blive depileret.

Vand epilatorer, i modsætning til konventionelle, kan bruges af kvinder selv med følsom hud. Epilation i sjælen reducerer ubehag, reducerer irritation, samtidig med at kvaliteten af ​​resultatet opretholdes.

Før proceduren skal du omhyggeligt læse, hvordan du skal bruge epilatoren korrekt i vand. Overholdelse af instruktionerne giver mulighed for at opnå det forventede resultat og undgå bivirkninger.

konklusion

Fordelen med vandepilater er muligheden for at udføre proceduren for fjernelse af uønsket vegetation i brusebadet, hvilket hjælper med at reducere smerte. Producenter tilbyder mange enheder designet til brug i vand. Før du køber en sådan epilator, er det vigtigt at gøre sig bekendt med dets egenskaber. Valget er bestemt af personlige forventninger og præferencer.

Kriterier for valg af vandepilator og hvordan man bruger det

Alle ved, at varmt vand ikke kun fjerner urenheder fra kroppen, forbereder det til hårfjerning, men reducerer også smerter under proceduren. Imidlertid kan mange elektroniske apparater ikke bruges på badeværelset på grund af sikkerhedsforanstaltninger, så der er udviklet vandepilatorer specielt til dem, der ønsker at kombinere våd procedurer og depilering.

 • 1. Hvad er en vandfililator
 • 2. Hvad skal man overveje, når man vælger
 • 2.1. funktion
 • 2.2. Komplet sæt
 • 2.3. Dyseprogram
 • 3. Sådan bruger du en vandepilator
 • 4. Hvem er kontraindiceret vand epilator
 • 5. top 5 bedste vand epilatorer
 • 6. Spørgsmål og svar
 • 6.1. Bliver håret vokset efter en vandepilator?

Hvad er en vand epilator

Vand epilator giver dig mulighed for at fjerne overskydende vegetation højre mens du tager et bad eller bad. Denne enhed kan indbygges sikkert i vandet på grund af det specielle fugtisolerede hus og dele. Epilatoren fungerer kun på et batteri eller et batteri, som i gennemsnit varer i en halv time med kontinuerlig drift. Fraværet af direkte permanent kontakt med elektricitet gør det sikkert for livet, da det er umuligt at beskadige ledningen eller kortslutningen fra et vådt miljø.

En særlig fordel ved sådanne anordninger er muligheden for deres anvendelse til tør og våd fjernelse af hår.

Hvad skal man overveje, når man vælger

De fleste af de epilatorer, der arbejder i vand, er forsynet med flydende hoveder, som let bevæges i alle retninger, hvilket giver maksimal kontakt med kropsoverfladen. Mange modeller har indbyggede lamper, som alle hår er mærkbare på.

Normalt har enheden to hastigheder:

 • Gentle - til at arbejde med følsom hud i det intime område eller underarm. Hun trækker ud tyndt og kort hår, som ikke er i stand til at få fat i et hurtigt arbejdende hoved.
 • Standard - fjerner tykt og regrown hår over hele kroppen.

Før du køber en enhed, er det nødvendigt at gøre dig bekendt med dets parametre, udstyr og ekstra dyser.

funktion

Afhængigt af hovedet er vandepilatorer opdelt i to store grupper: pincet og skiver. Ifølge anmeldelser med vådt hår fast sammen sammen bedre at arbejde den første mulighed.

 1. Diskenheder giver dig mulighed for jævnt at fjerne uønsket vegetation. Sådanne modeller er især populære hos Philips, som bruger skiver af keramik, beriget med sølvioner. De er kendetegnet ved pålidelighed og hypoallergen.
 2. I pincet er håret fjernet af en række specielle pincetter arrangeret på en forskudt måde. Særlige "fingre" løfter hårene og leder dem hen imod enheden, tager fat i stangen og trækker den ud. Lignende modeller tilbydes af virksomheder Panasonic og Brown.

Aflejringsprocessen med en pincetvandsepilator er længere, men under proceduren trækkes selv små follikler ud, som diskenheden ikke kan klare.

Komplet sæt

For at give præference til fordel for en bestemt enhed, skal du beslutte, for hvilken zone brugen er planlagt. Fjern ikke et lys ned på ansigtet med en epilator for benene. Moderne producenter forsøger at maksimere deres produkt med nyttige og nødvendige ting, forskellige dyser:

 • en massageapparat (sammen med at trække håret, det masserer den behandlede hud);
 • at fjerne individuel ansigtshår;
 • til følsom hud;
 • barbering hoved;
 • hoved for forskæring for langt hår;
 • oplader med indikatorer;
 • børste for at rengøre enheden
 • afkølingservietter til depilation, reducerende smerte.

Dyseprogram

Standard vedhæftning bruges til at fjerne benene, håret fjernes tørt eller vådt med en anden hastighed (for begyndere er det bedre at vælge en mild behandling).

Med en våd metode til hårfjerning er det meget bekvemt, at det uudviklede ben nedsænkes i varmt vand, hvilket åbner porerne og letter proceduren. For at forbedre kvaliteten af ​​barberingen og forhindre uønskede irritationer, brug specielle geler og skum.

En vægtig fordel ved vandepilatoren er evnen til at vaske pincet eller plader under drift, hvilket reducerer procedurens varighed to gange.

Separat er det nødvendigt at sige om dysen til det intime område, nogle gange med sin hjælparmhulearmhule. Mange kvinder påpeger, at selv en lav hastighed ikke kan reducere smerte, så en dyse, der er egnet til at fjerne individuelle hår på ansigtet, anvendes som et alternativ til bikinier.

Hvordan man bruger en vandepilator

Den store fordel ved fugtig hårfjerning er minimal forberedelse af huden til proceduren, det er nok at tage et brusebad i 5 minutter, så porerne åbner og hårene stiger. Da apparatet arbejder direkte i vandet, hvilket reducerer ubehag, kan vi sikkert nægte at præanæstesi. For at fjerne det gamle lag af huden anbefales det at gøre en let peeling.

Inden proceduren startes, er den nødvendige dyse og hastighed indstillet, hvilket er egnet til at blive epileret. Brug af nogle modeller kræver anvendelse af skum eller gel for bedre kontakt af enheden med epidermis.

Brug af epilatoren i brusebadet er meget simpelt: Enheden bevæger sig glat over huden, mens en masse pincet selvstændigt tager fat og trækker overskydende hår. Eksperter anbefaler at flytte fra bunden op mod retningen mod hårets vækst. Det er ikke nødvendigt at skubbe enheden ind i huden, det vil ikke øge effektiviteten, men det vil ridse det.

Depilation i vand reducerer mulig irritation, men glem ikke de grundlæggende regler for hudpleje efter proceduren.

For at fremskynde regenerering af det øvre lag af epidermis anbefales det at anvende regenererende cremer, for eksempel panthenol. Derudover giver fugtgivende en kølegel med aloe-ekstrakt. Tilhængere af folkemæssige opskrifter kan komprimere fra kamille tinktur.

Hvem er kontraindiceret vand epilator

Afstå fra at bruge en epilator, der arbejder under vand:

 • kvinder under graviditeten;
 • mennesker med åreknuder;
 • hvis der er skader på huden.

Generelt er listen over kontraindikationer identisk med den klassiske epilator, men vandmodeller kan bruges af kvinder med følsom hud, da udførelsen af ​​proceduren reducerer ubehag betydeligt, samtidig med at kvaliteten af ​​resultatet opretholdes.

Top 5 bedste vand epilatorer

Butikkerne har et stort udvalg af vandtætte epilatorer. Famous brands, for eksempel Brown eller Panasonic, tilbyder flere muligheder på én gang, så du kan gøre hårfjerning lige i brusebadet.

Nedenfor er en rangordning af de bedste modeller af vandindretninger baseret på brugerfeedback.

Hvordan vælger man en epilator?

Det er ingen hemmelighed, at varmt vand har en gavnlig virkning på huden: det skyller ikke blot snavs, men har også en afslappende virkning, lindrer smerter, ved hjælp af barbermaskiner eller skildpadder hjælper med at undgå irritation, lindrer rødmen.

Det er ikke overraskende, at vandpilater, som producenterne for nylig har præsenteret for kunderne, på trods af de høje omkostninger, i stigende grad erobrer markedet: Få af dem, der nogensinde har prøvet enheden i aktion, nægtede at bruge det.

funktion

Vand epilator er designet til at fjerne hår fra huden under badning eller brusebad. Enheden kan bruges i vand på grund af det specielle fugtbestandige hus og andre vandtætte materialer, der blev brugt til fremstilling.

Enheden fungerer kun på batteriet, hvis opladning varer i fyrre minutter med kontinuerlig drift: Manglende tilslutning til lysnettet gør det sikkert for livet, da der ikke er nogen mulighed for at beskadige ledningen og kortslutningen under dit ophold i vandet.

Vand epilatorer er gode, fordi de kan bruges effektivt til både vand og tør epilering.

Dette giver dig mulighed for at gøre et flydende hoved indsat i enheden: Den kan bevæge sig frem og tilbage i en vinkel på 15 grader i tæt kontakt med huden, gentage konturerne af kroppen, fange de mindste hår og det medfølgende indbyggede baggrundslys giver dig mulighed for omhyggeligt at behandle huden og lægge mærke til alle passerer

Vand epilatorer arbejder med to hastigheder. For det første kan du håndtere følsomme områder, f.eks. Bikiniområdet eller armhulerne, samt fjerne tynde og små hår, der ikke har tid til at blive fanget med hurtig hastighed. Den anden hastighed gør det muligt at slippe af med tykt og langt hår.

Afhængigt af hovedet er vandspjældene skive og pincet (med våde hår fastgjort til huden, ifølge vurderinger, pincet gør et bedre job):

 • I skivehuggerier fjerner roterende hoveder håret jævnt. Denne mulighed er typisk for Philips-modeller, hvor keramiske diske med sølvioner leveres, som ikke kun er pålidelige i brug, men også hypoallergen.
 • I pincet er der en mere kompleks proces: Håret fjernes med specielle pincet (normalt 40 til 50 stykker, jo mere desto bedre), der er placeret på dysen på en forskudt måde. Under arbejdet løfter specielle fingre hårene og styrer dem til pinceterne, som greb stangen og trækker den ud. Sådanne modeller er firmaet Brown og Panasonic. Denne metode til hårfjerning betragtes som mere effektiv, da det er muligt at fjerne selv meget små hår, som disken ikke kan fange. Men processen med fjernelse af håret tager længere tid, end når du arbejder med en diskenhed.

Komplet sæt

Inden du vælger en lysepilator, der virker i vand, skal du bestemme, hvilken del af kroppen du skal bruge den: Du behøver ikke foretage forsøg, fjerne hår på ansigtet med en enhed beregnet til benene. Derfor skal du være opmærksom på antallet af dyser, der følger med enheden, når du køber. Mange producenter af sådanne anordninger (Brown, Phillips, Roventa) i deres modeller gav ikke kun muligheden for epilering af benene, men blev også tilføjet til dysehullerne designet til at fjerne hår fra armhulene, ansigterne i bikinizonen.

Ud over selve apparatet og standardvedhæftet udstyr indbefatter kittet til vandepilatoren (afhængigt af model og producent, kan antallet af komponenter variere):

 • Massager vedhæftning - mange enheder under proceduren samtidig med hårfjerningen giver en massage af den behandlede overflade;
 • Dysen er designet til pletfjerning af hår fra ansigtet;
 • Dyse til følsomme kropsområder;
 • Barbering hoved;
 • Dyse-trimmer - bruges til at forskære håret før fuldstændig fjernelse;
 • Opladning - den tid, det tager at oplade batteriet, er cirka en time (du kan finde ud af en speciel indikator);
 • Børste til rengøring af enheden;
 • Køleffekt vådservietter, der gør proceduren mindre smertefuld. Fabrikanten anbefaler at bruge dem før proceduren, men mange bruger dem ofte efter epilering: tørretumbler lindrer rødmen.

Dyseprogram

Hoveddysen, som mange mennesker køber enheden for, er designet til at fjerne hår fra benets hud. Dette kan gøres både tørt og vådt med en anden hastighed (for dem, der foretager proceduren for første gang, anbefales den første).

Når det er vådt hårfjerning, er et af de mest hensigtsmæssige øjeblikke, at mens et ben forarbejdes, kan det andet være i varmt vand, hvorved hudens porer forbliver så åbne som muligt, hvilket letter hårfjerningsprocessen og reducerer smerten, så ejere af følsom hud kan bruge det sikkert. Samtidig kan brugen af ​​kosmetik, geler (kan tilføjes til epilatorens specialrum), skum under proceduren forbedrer hårfjerningens kvalitet og forhindrer hudirritation.

En anden bekvemmelighed ved at bruge en vandfililator under brusebadet er, at apparatet kan vaskes under drift, således at pincet eller keramiske plader ikke er tilstoppet med hår, hvilket sparer tid. Kvinder, der havde mulighed for at sammenligne metoden til tør og våd hårfjerning, hævder, at proceduren reduceres til en halv time til femten minutter.

Med hensyn til hårfjerning vedhæftning i bikiniområdet, ifølge vurderinger, giver brugen heraf selv i vand alvorlig smerte, så mange bruger til dette formål en dyse beregnet til plethårfjerning (til ansigtet). Hvis denne metode også viser sig at være smertefuldt eller mangler tålmodighed, skal du bruge en barbermaskine, der leveres i pakken, for at fjerne håret langs bikinilinjen. Med hendes hjælp kan du barbere armhulerne. Ikke alle kvinder indvilliger i at fjerne hår på dette sted ved epilation.

Hvad skal man overveje, når man vælger?

Epilatorer designet til hårfjerning i vand er dyre enheder, så det er ikke overraskende, at mange, der forsøger at spare penge, leder efter billige modeller af mindre kendte producenter. I dette tilfælde er det nødvendigt at tage højde for, at sådanne anordninger muligvis ikke har meget vigtige funktioner: Der kan ikke være nogen belysning, der kan ikke gives vigtige vedhæftede filer, arbejdshovedet kan være stift fast.

Dyre modeller (for det meste kunder foretrækker Brown, Panasonic, Philips, Roventa), har et flydende hoved, der følger kroppens konturer, alle nødvendige vedhæftede filer, med tørt hårfjerning, du kan bruge epilatoren med afkøling. I nogle modeller leveres denne funktion i enheden som en speciel dyse, i andre er denne rolle udført af våde klud og en speciel kølemidding, som først afkøles, så håndtaget og påføres den behandlede overflade (hovedsagelig den anvendes til tørt udtørring).

Bedste epilatorer, der arbejder i vand: fotos, specifikationer, priser, anmeldelser

Vi har samlet dig fotos, specifikationer, priser og anmeldelser for de bedste epilatorer, der arbejder i vandet.

Braun 9-558 Silke-epil 9

 • epilator
 • Mulighed for våd rengøring
 • selvstændigt arbejde
 • belysning af det behandlede område
 • brug med skum

Braun 9-558 Silke-epil 9 anmeldelser

værdighed

I hårfjerning kan ikke kun være resultatet, men også processen!
Nye teknologier virker, hårene stiger meget godt, huden bliver rigtig glat, jeg kunne ikke engang tro at epilatorer kan gøre det. Behandlingszonernes hastighed er faldet flere gange, og der bruges maksimalt 7-10 minutter på en skinne. Epilation var smertefri, hvilket er vigtigt.
Jeg råder denne epilator til alle, der i dag vil blive plaget med et valg. Du vil ikke fortryde!

mangler

værdighed

SmartLight belysningssystem, lang batterilevetid, minimal smerte

mangler

kommentar

Jeg kunne virkelig godt lide denne model, jeg tror, ​​at den har alt hvad du behøver. Derudover har det et stilfuldt design, det er let og bekvemt, og vigtigst af alt er det nemt at bruge) Braun, som altid øverst, de ved, hvordan man producerer en god teknik) Jeg anbefaler alle

værdighed

1. Design
2. baggrundsbelysning
3. både tør og ordentlig hårfjerning
4. Massage ruller
5. barbert hoved
6. Glider ikke i hånden

mangler

kommentar

Den drøm blev til virkelighed! Ændret den gamle epilator fra Brown til et nyt smukt sæt.
Epilator Braun Silke-epil 9-558 Wet Tør + Epilator til ansigtet.
Jeg er glad! Selvfølgelig vil jeg starte med det vigtigste, dette er batteridrift, meget praktisk. Den nye epilator har en større arbejdsflade, hvilket reducerer epileringstidspunktet. Massage ruller gør epilering næsten smertefri. Lommelygte !! Hvordan savnede jeg ham)) nu er der ingen problemer med lyset for at se selv små hår. Og selvfølgelig barberingshovedet.
Hovedopdagelsen for mig er en Braun-epilator til ansigtet. Fjerner selv næppe mærkbare hår omkring øjenbrynene. Huden er perfekt glat!
Generelt vil jeg sige, at Brown igen bekræftede at de er de bedste) Jeg råder alle!

værdighed

Fremragende epilyator.Ya helt vild med det efter brug, det overskredet alle mine ozhidaniya.Prakticheski smertefri hårfjerning og ingen razdrozhenie efter brug! Jeg kunne godt lide, at du kan bruge under vodoy.Podsvetka behager øjet, og generelt en stor epilator, ville anbefale!

mangler

værdighed

Body epilator:
1) Praktisk i hånden, glider ikke
2) Massage dysen hjælper mange, behagelige fornemmelser
3) Fjerner mærkbart flere hår sammenlignet med tidligere modeller
4) Baggrundslys, dejligt øjeblik
5) Batteriladningsindikator (meget praktisk)
6) Let at bruge
7) Vandtæt, du kan epilere lige i badeværelset (dette er nok det vigtigste) Epilator til ansigtet:
1) Det er også meget praktisk.
2) Kompakt, du kan bære med dig

mangler

Butikken er dyr pris, og det er virkelig en værdig assistent til enhver pige.

kommentar

Mange tak til Buzaar for at være heldig at teste den nye Brown-model. kvalitet samt design, som altid uden nogen klager.
Brug giver kontinuerlig fornøjelse på grund af en massage dyse.
Epilation forårsager ikke horror nu :))
En ansigts epilator er bare en cool ting, øjenbryn rettelse tager nu et par minutter!
Nu kan du glemme din gamle 5-serie for evigt, skal du fortælle dine yndlingspiger om dette nye produkt.

værdighed

Der er baggrundsbelysning, det opkræves hurtigt, uden kablet en, mange vedhæftede filer, mange hastigheder.

mangler

kommentar

Dette er en vidunderlig ting! Gav det til mig for en måned siden! Den første gang var en fornemmelse, som om der var nålestik, den anden gang uden særlige følelser. Huden blev hurtigt brugt! Jeg råder dig til at købe! Dette er en meget cool ting og er nødvendig for enhver pige og kvinde! Som gave - det mest!

Braun 7561 Silke-epil 7

 • epilator
 • flydende hovedslag
 • Mulighed for våd rengøring
 • selvstændigt arbejde
 • belysning af det behandlede område

fra 5790 gnid. op til 9290 rubler.

Braun 7561 Silke-epil 7 anmeldelser

værdighed

baggrundsbelysning
Mange dyser
Evne til at bruge i vand

mangler

kommentar

Købte selv epilator Braun silk epil 7. Jeg ønskede at dele med dig mine indtryk) Jeg vil fortælle dig fra starten, kan lide design med glitter, så sød, til piger, da dette er meget vigtigt, ikke kun for kvalitet var, men også smuk, sidder komfortabelt i arm, mange dyser, cheholchik))) Jeg startede benene - det virker næsten lydløst, ved hjælp af baggrundsbelysningen kan du se alle hårene - især hvis belysningen er dårlig - hjælper med at opnå perfekt epilering. Jeg har endnu ikke bestemt mig om epilering af den følsomme zone) Den fedeste ting er, at den kan bruges i vand - det varme vand giver dig mulighed for at reducere nogle smerter, når du epilerer! Holder opkrævning i lang tid, du kan tage med dig på ferie) Generelt er jeg sååå glad!)))) Jeg råder alle!

værdighed

- design
- lys
- mikro massage
- flydende hoved
- selvstændigt arbejde
- vådt hårfjerning

mangler

kommentar

Smukt design, så glat, med glittre, flot farve. Inkluderet er vedhæftede filer til fjernelse af hår fra forskellige dele af kroppen, hvilket gør epilering ikke så smertefuldt. Ved hjælp af en stor mængde fine pincet giver dig mulighed for at arbejde med de mest tynde og korte hår, og tak til belysningen af ​​det behandlede område, ikke ser nøje efter, alle hårene er synlige. På grund af det flydende hoved er epilationen mere behagelig. På bekostning af batteriet vil enheden arbejde i 40 minutter, og enheden og hånden er en. En af de vigtige funktioner, som jeg absolut elsker, er epilering i varmt vand med brug af skum, vand giver dig mulighed for at reducere smerte ved epilering.

værdighed

Tilstedeværelsen af ​​et stort antal dyser, hurtig opladning, tilstedeværelse af lys, opladnings- / udladningsindikator

mangler

ikke nok polering tips

kommentar

Før jeg brugte en billigere epilator, blev jeg glædeligt overrasket over, at Browns pris var berettiget af resultatet. Især, lommelygten bragte fornøjelse))) Hvis du skulle skifte eller gå ud i sollyset før, nu er dette problem helt forsvundet. Der er mange dyser, jeg kunne godt lide vedhæftningen til hurtig hårfjerning mest, jeg tilbragte 10-15 minutter ved at epilere mine ben, selv om jeg kunne bruge 30-40 minutter tidligere. En bekvem kosmetisk taske, vejen er bare en uvurderlig ting. Jeg forstår ikke dem, der skriver om lav batterikapacitet, jeg fandt ikke et sådant problem. Generelt, meget tilfreds, jeg vil anbefale til venner

værdighed

høj kvalitet samling
antal dyser
kapacitetsbatteri
baggrundsbelysning
et stort antal pincet

mangler

fungerer ikke under opladning

kommentar

I de sidste par år har jeg brugt epilatorer til epilering af mine ben, da regelmæssig barbering og cremer forårsager forfærdelig irritation. Derfor er der noget at sammenligne denne model. Epilatoren kunne lide sin ergonomi, den er praktisk i hånden, et flydende hoved, et rummeligt batteri og højkvalitets lyse lys. Meget smart, for hårfjerning af ben under knæ tager ikke mere end 15 minutter. Og den vigtigste opdagelse for mig var, at den også kan bruges som barbermaskine og trimmer. Nu om sommeren er jeg fuldt bevæbnet !!

værdighed

Tilstedeværelse af et barberhoved, batteridrift, belysning af epileringszonen, evnen til at bruge i badet, design

mangler

produktet oversteg alle forventninger

kommentar

For det første er det muligt at behandle hele kroppen med en enhed, fra hoved til tå. For det andet sparer det plads i en kvindelig kosmetikpose, fordi det er en barbermaskine, en trimmer, en epilator og en lommelygte =), alt sammen i en. For det tredje sparer det penge; det er bedre at lægge en gang på en sådan enhed end at regelmæssigt købe disse enheder separat. Tilstedeværelsen af ​​belysning er generelt et særskilt emne. Personligt har jeg aldrig været i et bad, hvor der ville være nok lys. Jeg vil gå til min bedstefar og tage med mig til badehuset.

Braun 9-541 Silke-epil 9

 • epilator
 • Mulighed for våd rengøring
 • selvstændigt arbejde
 • belysning af det behandlede område
 • brug med skum

fra 6920 gnidning. op til 10990 gnidning.

Braun 9-541 Silke-epil 9 anmeldelser

værdighed

Epilatoren har en lommelygte, som giver dig mulighed for at lægge mærke til selv de mindste hår og forresten, selv Denne epilator vil kunne fjerne, som gladede mig mest! En anden 1 + er at der er et hoved til barbering og skæring af hår, i modsætning til en maskine, forlader det ikke sår, og det er umuligt at skære huden. Personligt begynder mit hår at vokse efter 10 dage! :)

mangler

Fungerer ikke fra netværket for at bruge epilatoren til at begynde med, det skal opkræves

kommentar

Modellen er så feminin, smuk og behagelig at passe i din hånd.

værdighed

1. Jeg kunne godt lide design2 meget. Det er nemt at finde ud af, hvordan det virker3. Absolut du ikke føler ubehag under epilation, især jeg rådgiver dem, der køber epilatoren for første gang. Tag det og vær ikke bange for, at du ikke vil kunne bruge den. Det gør ikke ondt, der er ingen adskillelse tilbage, så hastigheden er meget høj.4. Du kan nå de mest utilgængelige steder5. Kører på batteriet i ca. en time. Meget praktisk, ikke blande nogen ledninger, især når du er på badeværelset. Det er bekvemt at tage med dig. Der er en dyse trimmer. Jeg kunne godt lide det meget, banker det som en barbermaskine, kun alt er rent og håret vokser ikke så hurtigt. Det er meget bekvemt at bruge det til armhulerne.

mangler

Er det, at coveret kunne gøre en smuk makeup

kommentar

Tag dig, du vil ikke fortryde. Dine penge er 100% værd. Hvis du vil begynde at bruge epilatoren for første gang, skal du ikke gemme denne. De gør ikke noget ondt og kan bruges på badeværelset. Jeg er meget tilfreds med købet. Jeg råder alle sammen

værdighed

Let, bekvemt, med baggrundsbelysning, du kan bruge indgangen, mange dyser, holder opladningen i lang tid og oplader hurtigt.

mangler

kommentar

Lad os nu se på profferne. Nemt og bekvemt, ja det er det faktisk. Meget behagelig i hånden, glider ikke. Om baggrundslyset er det fantastisk. Da der er øjeblikke, hvor lysene pludselig slukkes, og i vores landsted sker det meget ofte. En anden hjælp til folk med dårlig syn, de er meget hjælpsomme. Jeg siger, fordi min datter er 16 år gammel og har meget dårlig syn, og takket være baggrundslyset klager hun sikkert. Om dyser. Ja, der er rigtig mange af dem. Massage dyse, en dyse til tættere kontakt med huden (mere præcist, fjernelse af små hår), en dyse til hårfjerning, en barbering dyse med en trimer. Efter brug vil jeg være ærlig. Du kan bruge indgangen. Og virkelig smertefrit fjernelse af uønsket hår, selv i bikiniområdet. Jeg er en mor til tre børn. Og jeg råder dig til at købe denne unikke og uovertruffen epilator. Indtil du forsøger, vil du ikke mærke forskellen mellem forskellige metoder til fjernelse af hår.

værdighed

Let at bruge, muligt at bruge i bruseren, batteriet er meget stort, nok i lang tid

mangler

kommentar

Jeg er meget tilfreds med mit valg! Produktet opfyldte alle mine forventninger. Smuk, behagelig og vigtigst kvalitet. Fordelene omfatter 2 hoveder (epilator og barbermaskine) med dyser (massage og trimmer). Kompakt, komfortabelt, letvægts, helt rent hårfjerning. Jeg vil især bemærke skønheden i dette produkt, som du kan bruge med vand. Hvad gør det føles blidt og uden smertefuldt hårfjerning, selv i bikiniområdet. Prøv det, og du vil ikke fortryde det!

værdighed

Evne til at bruge i vand, massage rulle, lys

mangler

kommentar

Utvivlsomt er dette en af ​​de bedste epilatorer. Tysk kvalitet, takket være massagerullerne, føler du næsten ikke smerte. Om barbermaskine og voks kan du sikkert glemme. Irritation forårsager ikke. Jeg anbefaler!

Philips HP 6579

 • epilator
 • Mulighed for våd rengøring
 • selvstændigt arbejde
 • belysning af det behandlede område
 • brug med skum

fra 5490 gnid. op til 9330 gnid.

Philips HP 6579 Anmeldelser

værdighed

Meget behagelig, der er lys, mange pincet.

mangler

Noisier end andre, men det generer mig ikke

kommentar

Epilatoren blev købt til gengæld for den forrige, var meget tilfreds med købet. Generelt har jeg brugt epilatoren i lang tid, der var alle slags både Brown og Panasonic og Philips, for mig selv besluttede jeg mig for de bedste Phillips. Nå fjerner korte hår, ingen grund til at køre 15 gange på samme sted. Det er meget bekvemt, at det virker fra batteriet, du kan tage det med dig til bruseren. Jeg blev fascineret af en separat vedhæftning til sarte steder, meget mere bekvemt end vedhæftet fil til den grundlæggende epilator, det fanger fynere hår tyndere. Generelt rådgiver jeg alle!

værdighed

Brugte epilatorer Brown i ca. 6 år besluttede jeg at prøve Philips epilatorer med keramiske plader og fortryde ikke. Epilering er hurtigere, mindre irritation. Generelt, meget smukt køb.

mangler

I 3 måneders brug blev det ikke bemærket

værdighed

Praktisk at bruge, let at holde i den rigtige vinkel, keramiske pincet, et stort område af den behandlede overflade, grundig fjernelse af håret, tilstedeværelsen af ​​lys, ingen ekstra elementer (ikke brugt af mig). Og udadtil meget sød, selv om det er små ting, men du noterer på en rent kvindelig måde, at det er behageligt at tage ham i dine hænder).

mangler

Håndtasken kunne være mere praktisk.. i hvert fald med lynlås. Og der er ingen klager over epilatoren selv.

kommentar

Hej, jeg er ikke blondine og de sidste 20 år kæmper med hår).. prøvet alle de muligheder, med undtagelse af fotos og laser, t.k.rezultaty er ikke garanteret, men sundhedsskader fra disse procedurer er tydelig, når er nok til at kommunikere med onkolog til evigt glemme dem. Jeg begyndte som alle andre med en barbermaskine, så var der en epilator Brown, derefter depilation cremer, derefter varm voks, derefter kolde patron voks, derefter en anden Brown, derefter shugaring. Først troede jeg, at intet kunne være bedre end en shugaring fordi effekten er virkelig en langsigtet, håret vokser mindre og næsten intet vokser).. Ja, alle behandlinger til hårfjerning salon med mig blev udført af eksperter med stor erfaring, men jeg vil ikke i lang tid til at beskrive dine analytics), bare sige det: først håret og deres rødder har brug for at lære at trække i den rigtige retning! (på nogen måde), så undersøg dig omhyggeligt og forstå, at håret vokser i forskellige retninger, selv i et område af kroppen, og først derefter kan du begynde at gøre hårfjerningen selv igen - på nogen måde, men epilatoren er den bedste af dem. Når du kender dig selv), viser det sig med det samme, og der er ingen problemer. Hvis nogen ikke ved det: Håret vokser ikke på grund af afbrydelse, men på grund af retningsændringer, når du trækker ud, dvs. hvis det skrues af og ikke fjernes for vækst eller mod, afhænger af metoden, men dette er et problem for nogen. For dem der vil have deres hår til at vokse tyndere): Dette er også et problem - de vil svække og kan ikke komme ud af huden, dvs. Sørg for at have peeling og skrubber.
Hvad angår denne epilator, er det bare et fund, jeg læser mange fora, anmeldelser, specifikationer mv. Keramik - en stor slidstærkt ting, mulighed for vask - super, børste løfter håret og afslappet overdækket område - gode hjælpere. En lille epilator er også meget praktisk, især for underarms, hvor alt vokser i forskellige retninger. Det vigtigste er at få dine hænder fra det rigtige sted, og vær forsigtigere. Held og lykke til alle! Epilator 5+.

Braun 5-541 Silke-epil 5 Wet tør

 • epilator
 • flydende hovedslag
 • Mulighed for våd rengøring
 • selvstændigt arbejde
 • brug med skum

fra 3950 gnid. op til 6790 rubler.

Braun 5-541 Silke-epil 5 Wet Anmeldelser tør

værdighed

mangler

endnu ikke opdaget

kommentar

Et stort sæt funktioner til dem, der har brug for lidt mere end blot en epilator)))
Meget behagelig læg i hånden - venstre og højre - det samme. Ribben og indlæg på kroppen tillader ikke epilatoren at glide ud af hænderne selv i vand. Forresten, for første gang at tage et elektrisk apparat i brusebadet er psykologisk svært)))
Et 5-541 batteri er bare en gave. Tidligere var det nødvendigt at bosætte sig tæt på stikkontakten, ikke altid med bekvemmelighed. Nu er processen meget mere behagelig))) Forresten oplades det hurtigt, og opladningen varer lang tid.
Hastighed 2, men de er bare kosmiske, nu er hele processen med at trække håret næsten halveret. Tilsyneladende er det på grund af kraften fra 5-541 langt fra at være lydløst, men det betragtes ikke som en ulempe)))
Dyserne fjernes og ændres let på sagen, det er næsten umuligt at sætte noget galt. Jeg forstod ikke helt massage dysen, måske i mange år var smertegrænsen sløvet, men jeg anser trimmeren for at være en meget vellykket løsning. Endnu mere end vellykket. En håndfuld engangsmaskiner migreret til udledningen. Som en regelmæssig besøgende af puljen værdsat bekvemmeligheden)))
Nu er min gamle epilator foldet og fjernet væk. Jeg håber du behøver det aldrig igen)))
Fra ønsker og hotelok ville tilføje en kompakt etui eller en kosmetikpose, godt og måske et lidt mere perfekt rengøringssystem.
Tak, Braun: den nye 5-541 er vellykket, jeg vil bruge det selv og kan anbefale det til andre)))

værdighed

Evnen til at bruge i brusebadet, trådløst.

mangler

Ingen håndtasker til opbevaring.

kommentar

Jeg kunne godt lide epilatoren, jeg plejede at have en ældre model, forskellen er helt mærkbar. Jeg elsker bare muligheden for at bruge epilatoren under brusebadet, da jeg har ret følsom hud, og på grund af denne funktion er ubehaget minimal. Epilatoren selv er bekvemt placeret i hånden, dyserne ændres let. Der er en dyse til barbering, men jeg forstod det ikke fuldt ud, men jeg kunne godt lide dysen til epilering.

værdighed

Emballage og brugervenlighed

mangler

dårligt klare små og tynde hår

kommentar

Jeg har set nok anmeldelser og besluttet, at dette er den bedste zhpililator i verden)) Men min sidste Philips-epilator med keramiske pincet håndteres meget bedre. Disse genvundne hår er ikke dårlige nok, men de springer over små (du skal køre flere gange)

værdighed

Æstetisk udseende, behagelig at holde, glider ikke i din hånd. Kan bruges overalt uden at bruge et stikkontakt. For sin opgave - hårfjerning, klager perfekt.

mangler

ingen opbevaringsposer

værdighed

Massage dyse, trimmer dyse, batteri brug, udseende, ren barbering

mangler

Ingen tilbehørstaske

kommentar

God epilator, udfører sin funktion perfekt.

Braun 9-969 Silke-epil 9

 • epilator
 • Mulighed for våd rengøring
 • selvstændigt arbejde
 • belysning af det behandlede område
 • brug med skum

fra 9010 gnid. op til 14499 gnid.

Braun 9-969 Silke-epil 9 anmeldelser

værdighed

Kan bruges i brusebadet, hvilket reducerer smertefuldheden af ​​proceduren, den eksfolierende dyse, et ekstra instrument til rengøring af ansigtet.

mangler

Ikke klare et retfærdigt hår, efterlader irritation på huden, hår vokser. Behovet for at bruge næsten samme frekvens som en barbermaskine

kommentar

Min første epilator. Skuffet i epilatorerne i princippet. Proceduren er lang (flere gange på samme sted, du skal køre) og smertefuld, men tolerabel, især under vand. Uden vand er epilering bedre, men mere smertefuldt og efterlader stærk irritation, men det er muligt individuelt. Tyndt, næsten gennemsigtigt hår ignorerer helt, tilsyneladende kan ikke fange dem eller de bryder af. Så håret vokser ikke, en dag efter proceduren skal du skrubbe dig selv meget alvorligt. Tro ikke på at reklamere med op til 4 uger uden vegetation på benene. Glatte ben bliver dage 2, så hårene begynder at hakke, men ikke så venligt som efter en barbermaskine. Måske vil ejerne af mørke og hårde hår epilator vise sig bedre. Pakken indeholder en ansigtsrensningsanordning og en dyse til kropsmassage. Her er de meget tilfredse. Overholde deres funktioner med et bang.
Resultatet for blondinen: en barbermaskine, selvom en smule oftere skal bruges, men tiden vil blive brugt mindre og uden smerte. Og prisen på barbermaskine og epilator er ikke sammenlignelig.

værdighed

komplette oplysninger om produktet, produktkvaliteten, kompetente og høflige ledere, gode priser

mangler

værdighed

Der er ikke noget at sammenligne om fordele vil ikke

mangler

Hovedbryder håret og trækker ikke ud og vokser stærkt

kommentar

Jeg fandt her ikke en dårlig kommentar, følelsen af ​​at den samme person skrev) Jeg har intet at sammenligne med, men han passede mig ikke. Håret vokser stærkt, meget hår, der ikke trækker ud og går i stykker, så benene er stikkede som på den anden dag efter barberingen. Brugt 2 gange Jeg vil prøve igen, mens jeg beklager de brugte 9.500 rubler! Forventet mere! Som normalt, efter at have læst anmeldelserne, tænkte jeg en rigtig god ting... Faktisk, noget som dette (måske ved jeg ikke for hårdt hår, jeg var ikke tilfreds med denne enhed!

værdighed

Enheden 3 i 1 (en epilator, en massage børste til ansigtet, en massage børste til en krop)
Stor baggrundsbelysning
Epilater hurtigt og præcist
Hårene samles inde i enheden.
Hurtig opladning

kommentar

Behagelige indtryk begynder med emballagen. Meget smuk sag til enheden, men snarere for enheden tre i en (det forklarer prisen).
Opkrævet meget hurtigt, fjernelsen af ​​hår på benene gik endnu hurtigere. En behagelig overraskelse var det faktum, at de fjernede hår er samlet i kappen-vedhæftet fil (i min tidligere epilator af et andet firma var dette ikke, og hele badeværelset var i hår, du ved, ubehageligt).
Hver dag bruger jeg en børste til vask, jeg kan godt lide det. Separat koster dette mindst 2 st.

De bedste epilatorer, der kan bruges i vand (2018)

Producenter sikrer, at epilatorer med mulighed for rengøring i vand er mere hygiejniske og nemme at bruge. Har denne erklæring gode grunde?

Funktioner af udvalgte modeller

Modeller af denne type er kendetegnet ved en aftagelig epileringsenhed med ikke-ætsende plader og pincetter. Enheder med denne mekanisme kan hurtigt og effektivt vaskes under rindende vand. Dette giver den nødvendige hygiejne under fjernelse af håret og hjælper med at undgå irritation.

Nogle epilatorer er designet til brug i vand. Etuier af sådanne anordninger er fremstillet af skridsikker materiale og er fuldstændig forseglet for procedurens sikkerhed. Vådt hårfjerning er mindre smertefuldt, da håret lettere fjernes fra dampet hud.

På grund af det specielle design af epilationshovedet er det helt klæbet på hudoverfladen. Dette, sammen med teknologien til at opfange korte hår, sikrer effektiv epilering med en virkning på flere uger.

Fordele og ulemper

De vigtigste fordele ved epilatorer med vandrensning:

 • Enkel pleje, ikke tidskrævende.
 • Evne til at vælge en behagelig hårfjerningshastighed.
 • Glat hud i 3-4 uger.
 • Anatomisk epilering hoved, støder op til kroppen.
 • Effektiv fjernelse af korte og fine hår.

Ulempen ved sådanne epilatorer kan betragtes som en øget omkostning sammenlignet med konventionelle modeller.

Hvad skal man kigge efter, når man vælger

Når du køber en enhed til fjernelse af håret, skal du tage følgende parametre i betragtning:

 • Evnen til at fjerne hår i vand.
 • Type af strømindretning.
 • Komplet opbevarings tilbehør.
 • Tilstedeværelsen af ​​baggrundslyset.
 • Yderligere dyser.
 • Pain relief funktioner.

Braun 5-511 Silke-epil 5 Wet tør


For mange kvinder er en sådan enhed som epilator blevet en af ​​de mest nyttige hjælpere i hverdagen, for med sin hjælp kan enhver ung dame i en lang periode prale af en perfekt glat hud. Desuden er de moderne modeller af dette produkt blevet ret forbedret. De har flere driftsformer, stilfulde og endda i en vis grad elegant krop, letvægts og andre funktioner, der hjælper med at gøre hårfjerningsprocessen i en utrolig nem og smertefri procedure. Vi er glade for at behage enhver kvinde i det retfærdige køn med en vidunderlig model af opfindelsen under overvejelse fra den verdensberømte producent af husholdningsapparater Braun 5-511 Silke-Epil 5 Wet Tørt.

Den pågældende vare er en utrolig bekvem epilator, der passer til både tør og våd hårfjerning, som på grund af tilstedeværelsen af ​​28 pincet har tendens til at fjerne hår, selv størrelsen af ​​et sandkorn, hvorefter din hud har opnået en unik glathed og silke. Det er også praktisk, at du kan bruge enheden i badet, da den er vandtæt.

Apparatens flydende hoved gentager alle konturerne i kroppen, hvorfor epilatoren ikke savner et enkelt hår på vej. Alle disse og andre præstationsindikatorer vil hjælpe dig til altid at være en selvsikker og attraktiv kvinde. For hver dame, denne enhed vil tjene som en fremragende gave. Braun 5-511 Silke-epil 5 Wet Tør er din sande allierede i en vanskelig kamp mod uønsket hår, samt en trofast følgesvend under alle dine rejser og rejser.

fordele:

 • 28 MicroGrip-pincet fjerner hårets størrelse af et sandkorn (0,5 mm).
 • Glidende greb letter brugen af ​​epilatoren i vand.
 • Dysen til maksimal kontakt med huden tilpasser sig let til konturerne på din krop.
 • 2 hastigheder er let tilpasset efter dine præferencer og hudfølsomhed.
 • Ved regelmæssig brug af en trådløs epilator bliver epilering praktisk talt smertefri.
 • Pakken indeholder 1 ekstra dyse til maksimal hudkontakt.
 • Muligheden for våd rengøring.
 • Flydende hovedslag.
 • Selvstændigt arbejde.
 • Brug med skum.
 • Leveres med en rengøringsbørste.
 • Batterilevetid 30 minutter, opladningstid 1 time.
 • Sødt design.
 • Pris.

ulemper:

 • Ingen baggrundsbelysning.
 • Lidt støjende.
 • Bad har en afgift.
 • Fjerner ikke alle hår på en gang.
 • Der er ingen omslag til opbevaring.

Video præsentation af epilatoren i videoen nedenfor:

Braun 7561 Silke-epil 7


Temaet for fjernelse af ben fjerner hovedsageligt kvinder hele året rundt. Braun 7561 Silke-epil 7 - En enhed, der er beregnet til tør og fugtig fjernelse af hår. En af de vigtigste egenskaber ved enheden er evnen til at fjerne selv meget tynde og korte hår (mindre end 0,5 mm). Fyrre metalpincetter giver maksimal effekt fra den udførte udtømning. Derudover er blandt de mest betydningsfulde fordele ved denne gadget muligheden for hårfjerning i vand. Som du ved, forbedrer varmt vand blodcirkulationen, hvorfor smerten reduceres. Epilatorens hoved er i stand til at bevæge sig, gentager kroppens konturer perfekt, hvilket gør det muligt at opnå det mest effektive og grundige resultat. Fremhævning forenkler processen med hårfjerning, med hende ikke et enkelt hår vil ikke gå ubemærket. Brugere kan arbejde med enheden i to hastigheder (den ene bruges til blødere epilering, den anden - for den mest effektive).

Giver dig mulighed for at reducere smerte, når du fjerner hår, men det er ikke tilladt at rengøre enheden under strømmen.

Ved anbringelse anvender enheden et specielt massagehoved, som fremmer blodcirkulationen og har en positiv indvirkning på hudens helbred. Epilator leveringssæt indeholder vedhæftede filer til fjernelse af overskydende hår fra forskellige dele af kroppen med maksimal komfort.

fordele:

 • Fuldt vandtæt. For ekstra komfort og blødt hårfjerning, brug det i et varmt bad eller under et varmt brusebad.
 • Pincet med en speciel Braun Close-Grip teknologi fjerner selv de korteste hår, størrelsen af ​​et sandkorn (0,5 mm). Ikke mere venter på, at hårene vokser for at fjerne voks. Ingen besvær.
 • Højfrekvente massagesystem stimulerer huden til en mere behagelig epileringsproces.
 • Det flydende hoved følger alle konturerne i kroppen, hvilket sikrer den bedste kontakt med huden og blødgør epilationsprocessen.
 • Smartlight belysningssystem.
 • Barberhovedet og trimmeren gør epilatoren til en fuldt udstyret barbermaskin.
 • Nyvoksne hår efter epilering er lettere og mindre mærkbare.
 • Epilation vil give dig en perfekt glat hud i op til 4 uger.
 • Epilatoren er ikke kun for benene - den indeholder specielle vedhæftede stoffer til armhulene, hænder, ansigt og bikini.
 • Velegnet til følsom hud, fordi det ikke rykker det, fjerner hår.
 • Til alle kvinder med enhver form for hud.
 • Aftageligt epilerende hoved
 • Opbevaringstaske.
 • Pensel til rengøring.
 • Vægt 320 gram.
 • Der er brug ved brug af skum.
 • Autonomt arbejde (batterilevetid 40 minutter, opladningstid 1 time).
 • Valgfri køleklude.
 • Stilfuld og funktionel.

ulemper:

 • Nogle gange bryder håret under epilering.
 • Manglende evne til at arbejde fra stikkontakten.
 • Pris.
 • En lille batterikapacitet (opladning varer ca. 40 minutter). Dette er ikke lille, men undertiden er denne gang ikke nok.
 • Ikke nok poleringsdyser.
 • En taske i stedet for en kosmetikpose.
 • Ikke i pakken puder til køling af huden (som for eksempel billigere epilators det er).

Oversigt over epilatoren i videoen fra brugeren:

Philips HP 6570


Innovativ epilator Philips HP 6570/00 er udstyret med et indbygget lys, som giver dig mulighed for at se hvert ekstra hår og slippe af med det.

For at undgå skader på huden under epilering er enheden udstyret med en trykregulator, som du kan vælge det optimale trykniveau.

Epilationshovedet opfylder moderne hygiejnekrav, derfor giver designet mulighed for regelmæssig vask. På grund af hovedets bredde reduceres den tid, der kræves for at epilere store områder af kroppen, såsom arme og ben. I et pas kan du slippe af med flere hår end ved brug af andre enheder.

Arbejdshovedsystemet består af skiver, hvis overflade er tekstureret til større effektivitet. Skiverne er lavet af hypoallergen keramik, og derfor må de ikke forårsage irritation, når de kommer i kontakt med huden.

For maksimal effektivitet er enheden udstyret med en vibromassage dyse. Med hjælp af massageruller har den en afslappende virkning på overfladen af ​​huden og derved reducerer smerten i proceduren. Vibration hjælper med at opnå perfekt glathed, som når du bruger det, stiger hårene, og det bliver lettere at få fat i dem med pincet. Som følge heraf forbliver huden glat i næsten en hel måned.

Epilatorens flydende hoved giver dig mulighed for at placere enheden i den bedst mulige vinkel for effektiv epilering og gentag konturerne af kroppen for at slippe af med overskydende hår i de mest vanskelige områder. Takket være hende bliver epilering af armhulerne og bikiniområdet lettere og smertefrit. Til speciel forsigtig pleje gives den specielle dyse til følsom hud.

Healing creme eller salve til intime områder

Gennemgang af analoger af anæstetisk creme Emla og deres egenskaber