Hvordan man vælger og bruger epilatoren til ansigtet

Hårfjerning ved hjælp af specielle enheder giver et garanteret resultat i to til tre uger. Ansigtsepilator håndterer perfekt uønsket vegetation, mens den ikke beskadiger huden. Proceduren i sig selv giver ikke nogen problemer og kan nemt udføres hjemme.

 • 1. Formålet med enheden
 • 2. Er det muligt at fjerne ansigtshår med en epilator?
 • 3. Fordele og ulemper ved epilatoren for ansigtet
 • 4. Hvad skal være en god epilator for ansigtet
 • 4.1. mad
 • 4.2. Hastighed af
 • 4.3. dyser
 • 4.4. Yderligere funktioner
 • 5. Hvordan du bruger epilatoren til ansigtet
 • 6. Hudpleje efter depilering og rengøring af epilatoren
 • 7. Forholdsregler og kontraindikationer
 • 8. Bivirkninger efter brug af epilatoren
 • 9. Bedste ansigts epilatorer
 • 10. Ofte stillede spørgsmål
 • 10.1. Hvilken enhed er bedre: med metal eller keramiske plader?
 • 10.2. Er det sandt, at håret vokser ind i huden efter epilatoren?
 • 10.3. Sådan fjerner du irritation efter ansigtshud?

Enhedstildeling

Epilatoren er et alternativ til den klassiske barbermaskin. Hvis maskinen kun skærer den fremspringende del af håret og efterlader det behandlede område hakket, så trækker en speciel enhed ud folliklerne sammen med roden, som giver dig mulighed for at opretholde glat hud i et par uger.

Enheder designet til ansigtet, har reduceret størrelse og specielle anordninger til at reducere smerte, når de arbejder med en delikat hud.

Er det muligt at fjerne ansigtshår med en epilator?

Den klassiske enhed er designet til at fjerne kropshår, dets anvendelse på ansigtet er forbudt. Under arbejdet skaber det mikrotraumas på følsom hud i ansigtet, de kan ikke ses straks, men senere skrælning af huden og akne vil fremkomme.

Imidlertid har velkendte virksomheder taget sig af kvinder, der lider af overdreven synligt ansigtshår, specielt designet til dem epilatorer til ansigtet, for eksempel Brown ansigt.

Fordele og ulemper ved epilatoren for ansigtet

Kvinder, der bruger en epilator til at fjerne ansigtshår, har følgende fordele:

 • muligheden for selvhår fjernelse;
 • brugervenlighed og mangel på tilbehør;
 • nem opbevaring og rengøring
 • rod hårfjerning selv i vanskelige at nå områder;
 • resultatet bliver opbevaret i lang tid;
 • lav pris i forhold til andre hårfjerningsprodukter.

Generelt har enheden et minimalt antal minusser, selv om en af ​​dem er ret betydelig:

 • smerte under proceduren
 • tager længere tid end en klassisk barbering;
 • Nogle enhedsmodeller er støjende.

Hvad skal være en god epilator for ansigtet

Apparatet til hårfjerning købes i lang tid, så valget bør kontaktes ansvarligt efter at have undersøgt egenskaberne. Den bedste epilator skal opfylde individuelle krav til følgende kriterier:

mad

Stand-alone trådløse modeller er tilgængelige. Den første mulighed er at foretrække, da procedurens placering ikke er begrænset af udløbets nærhed.

Det er værd at være opmærksom på, hvordan en autonom epilator virker (fra batterier eller et batteri), hvor meget opladning der er nok, og hvor lang tid det tager at komme tilbage til driftstilstand. For eksempel fungerer braun se 810 epilatoren i 40 minutter og afgifter om et par timer.

Hastighed af

Drejningshastigheden af ​​epilatorens hoved varierer mellem 1700 og 7600 omdrejninger pr. Minut. Jo højere denne figur er, desto mere plukningstid for at gøre enheden reducerer derfor procedurens tid.

En god epilator har mere end to hastigheder, der skifter mellem hvilke du kan fjerne hår af forskellig struktur. For epilatorer designet til personen, er dette et must. I modsat fald er lille hår ved forhøjede hastigheder ikke trukket ud, men brudt.

dyser

Jo højere omkostningerne til epilatoren er, desto mere går det til dyserne, nogle gange ikke nødvendigt. Dyser til enkelt hårfjerning, øjenbrynskorrektion og trimmere med stylingfunktion er ret populære. Nogle elementer, hvis det er nødvendigt, begrænse aflejringsområdet.

For nybegyndere har producenterne givet en speciel dyse med et reduceret antal pincet, og ejere af følsom hud kan nu bruge yderligere kølemundstykker for at reducere ubehag under epilering.

Yderligere funktioner

Moderne modeller suppleres med en gummi massager, som synkront med en dyse til fjernelse af håret gør en blid ansigtsmassage. Separate epilatorer er udstyret med en baggrundsbelysning, der gør det muligt at gå glip af et enkelt hår, for eksempel Brown 831-ansigtsmodellen. Nogle gange har de mulighed for våd barbering.

En rengøringsbørste og en opbevaringspose skal medtages med hver enhed.

Nu populær er epilatoren til ansigtsbrun s 810 ansigt - en kompakt og lys enhed glæder kvinder med et lyst design og effektivt arbejde fra et standardbatteri. En god bonus er peeling penslen tilbydes til sættet.

Hvordan man bruger epilatoren til ansigtet

I modsætning til de fleste metoder til hårfjerning kræver brug af en speciel enhed ikke særlig forberedelse. Det er nok at lave ansigtsskræller for at fjerne døde hudceller, og vask af makeup. Det er også vigtigt at sikre, at der ikke er kontraindikationer for brugen af ​​epilatoren.

Mange modeller er modstandsdygtige over for fugt, så de kan bruges direkte i brusebadet.

Facial depilator klare sin opgave takket være små pincet, spændende hår. Enheden placeres i det ønskede område (hage, pande, antenner, øjenbryn og andre) og tændes. Alle bevægelser skal rettes mod hårvækst. Det er vigtigt at holde enheden vinkelret for at reducere sandsynligheden for indgroet hår. Husk i tide at justere den ønskede hastighed og installer specielle dyser.

Hudpleje efter depilering og rengøring af epilatoren

Epilering påvirker huden stærkt, for at undgå irritation efter proceduren er det nødvendigt at behandle det med alkoholholdig lotion. Hvis der forekommer ridser og skader, er det nødvendigt at anvende antiseptikaholdige vitaminer i gruppe A og E. Kamilleinfusion og specielle kosmetiske olier vil også være egnede.

Alle midler anvendes i to gange, først det første lag, som skal absorberes i huden, og derefter det andet - påføres med massager. I slutningen anvendes specielle cremer eller olier, som reducerer hårvækstaktiviteten.

Braun face epilatoren er udstyret med en speciel børste til at rengøre den efter proceduren. Mange modeller kan vaskes helt under rindende vand. I nogle tilfælde skal du fjerne arbejdsmundstykket og kun skylle det. Hårene er tilstoppet i smalle huller og forstyrrer den korrekte funktion af pincet og hjul.

Kvaliteten af ​​proceduren og enhedens levetid afhænger af renheden af ​​elementerne.

Forholdsregler og kontraindikationer

Alle epilatorer til ansigtshår fjernelse ledsages af brugsanvisninger. Det er nødvendigt at gøre sig bekendt med de grundlæggende regler og sikkerhedsprocedurer for at forhindre personskader.

 1. Enheden skal kun bruges til det tilsigtede formål.
 2. Rør ikke ved skarpe knive eller varme genstande.
 3. Enhver skade på enheden er en grund til at afslutte proceduren.
 4. Epilation afsluttes ved nedskæringer eller alvorlige smerter.

Det er vigtigt at sørge for, at håret ikke er for kort, ellers vil pincettene bare plage huden og ikke opfylde deres tilsigtede formål.

Hovedkontraindikationen til brugen af ​​en hårfjerningsanordning er en krænkelse af hudens integritet, det vil sige sår og nedskæringer. Fordi det er sandsynligt at inficere dem med en infektion, og smerten bliver stærkere end normalt.

Proceduren anbefales heller ikke til kvinder, der lider af åreknuder, på grund af den mulige eksacerbation af sygdommen.

Hos gravide er alle følelser forværret, så ubehag fra epilatoren øges mange gange, og ubehag kan skade barnet.

Bivirkninger efter brug af epilatoren

Ofte efter epilering er der et problem med indgroede hår. En sådan situation kan kun forhindres ved peeling før proceduren, men det giver ikke 100% garanti.

Umiddelbart efter at have trukket håret ud, er der en rødme af det behandlede område af huden, som regel går det væk alene. Den moderne braun se ansigts epilator er udstyret med specielle kølemundstykker for at minimere muligheden for betændelse.

Overtrædelse af teknikken til at arbejde med enheden er fyldt med nedskæringer og skader.

De bedste ansigtsepilatorer

Lederen blandt producenterne af ansigtshårfjernelsesudstyr betragtes som Brown. Det producerer flere modeller af epilatorer, som med rette indtager de første linjer i rangordningen.

Facial epilator

Ansigtshår forstyrrer ikke kun mænd, men også kvinder - hver tredje kvinde på 25 år og derover står over for et lignende problem. Tyndt, men sådanne mærkbare hår er især ofte forræderisk set over overlæben, mindre ofte på hagen eller panden, og ansigtsepilatoren, en kompakt enhed til sikker ansigtspleje, kan klare dem.

Epilatoren til ansigtet giver dig mulighed for yderligere at justere formen på øjenbryn (som Braun Face-modellen) eller epilere de mest følsomme områder af kroppen (bikini-området og armhulerne, ligesom Tweeze-modellen).

Hvad er det?

En ansigtsepilator er en kompakt enhed til fjernelse af hår fra follikelet og kan være elektrisk eller mekanisk.

Den mekaniske tweeter kan kaldes almindelige pincet - det trækker også håret ud af roden, men effektiviteten (læsningshastigheden) af sit arbejde er meget tvivlsom.

En klassisk epilator til ansigtet er en elektrisk enhed med et lille hoved og en pincet til at tage fat i hårene og fjerne dem i en periode på 2-4 uger. Den perfekte "udfordrer" - "Braun Face", verdens første ansigtsepilator. Desværre vil den sædvanlige maskine til ansigtsbehandling ikke fungere (en undtagelse er en speciel dyse til behandling af ansigtet i sættet), fordi:

 • Ansigtshår er normalt kort og / eller for tyndt (0,02-0,05 mm). Et almindeligt hoved med diske eller pincet vil simpelthen ikke fange dem;
 • Hovedet selv har en imponerende størrelse i forhold til området over overlæben - det går simpelthen ikke "i størrelse;
 • Ansigtshuden er særlig følsom og vil ikke tolerere den aggressive virkning af epilatorpincetten til kroppen. Særlige modeller til ansigtet har et meget mindre antal pincet, og de er selv meget mindre;
 • Epilatorer til kroppen er for smertefulde (især 40-pincer modeller), selv med en anæstetisk vibrerende dyse til ansigtet, vil dens slag være for aggressiv.

Egenskaber og fordele

Det er kendt, at en klassisk epilator til ansigtshårfjerning ikke er egnet - den er for stor for dette lille område, ubelejligt at bruge og ikke egnet generelt. En særlig epilator til ansigtet har følgende fordele:

 • Det mindre epilerende hoved giver dig mulighed for at fjerne hår fra alle små områder - over overlæben, hagen, over og under øjenbrynene;
 • Den har en langstrakt form (som en pen) og er praktisk til punktbrug;
 • Det fjerner hår med en pære og sikrer glat hud i 2-4 uger uden børster (nye hår bliver blødere og tyndere);
 • Effektivere på arbejde end pincet. I en revolution af maskinens hoved fjernes ca. 100-200 hår (afhængig af modellen).

Facial epilatorer kan sælges som en separat enhed til ansigtspleje eller har børster til peeling eller rengøring inkluderet.

Hver fabrikant definerer sit obligatoriske sæt, for eksempel giver Braun-mærket et helt arsenal af tilbehør til epilatoren til ansigtet - en børste til porerensning og make-up-fjerner.

Epilatoren til ansigtet har flere ulemper, som også er værd at nævne:

 • "Giver" smerte, som enhver anden metode til hårfjerning. Husk, at essensen af ​​processen ligger i den kunstige hårfjerning sammen med pæren og overtrædelsen af ​​follikelteksturen, så de nye hår er tyndere og blødere;
 • Forårsager irritation Det afhænger af hudens individuelle egenskaber. Under alle omstændigheder skal epilering udføres om aftenen, således at huden om natten kan komme sig, og irritationen sænker;
 • Kan forårsage indgroet hår. Grunden til deres dannelse er hudegenskaber, ukorrekt forberedelse og udførelse af proceduren eller utilstrækkelig pleje af epidermis efter;
 • Et lille udvalg af modeller.

Hvordan vælger man?

Ønsker at få en effektiv og pålidelig kvindelig hårfjerning epilator - vælg elektrisk. Hvis prisen på disse modeller bider, er den eneste vej ud at købe en mekanisk analog "forår".

Valget af epilatorer til ansigtet er nu meget lille, for at være præcis, er der et anstændigt produkt på markedet - "Braun Face" og en kinesisk - Tweeze. Fabrikanten af ​​sidstnævnte siger, at hans epilator kan bruges både til ansigt og krop, og prisen på enheden giver dig mulighed for at prøve denne knowhow på dig selv.

Hvis du vil have en komplet ansigtspleje, skal du vælge "Braun Face" med et ekstra børstehoved for at rense porerne og sminkefjerneren. Hvis kropspleje er vigtig, og du vil "dræbe to fugle med en sten" på en gang, skal du stoppe med at kigge på en klassisk epilator til kroppen med en fastgørelsesfastgørelse (som i "Braun Silk-epil" 9-558 WetDry, SE 7931, Philips SC2006).

model

Braun ansigt

Verdens første epilator til ansigtet, skabt af det legendariske tyske mærke. Det er især kendt for epilatorer til kroppen og stylister til hårklipp og hår styling og udstyr til skønhed generelt. Braun Vsega epilatorer holder op med tiden og er lavet af de nyeste materialer og er færdige med den unikke udvikling hos producenten - tynde lange pincett, "fingre" til løft af hår og bekvem baggrundsbelysning. Nøglefunktioner:

 • Miniature i størrelse (producenten sammenligner sin kompaktitet med mascara for øjenvipper);
 • Nøjagtigt - fjerner hår fra hagen og panden, over overlæben, giver dig mulighed for at justere formen på øjenbrynene;
 • Hurtig. Rotationshastighed - 20 tusind omdrejninger pr. Minut, eller 300 per sekund;
 • Har et hoved med 10 minihuller;
 • Fanger hår fra 0,2 mm i længden;
 • Fungerer i 2 tilstande (2 hastigheder);
 • 100% vandtæt;
 • Batteridrevne, trådløse;
 • let;
 • Kan bæres i en kosmetikpose;
 • Den har et aftageligt hoved og er forsynet med en dyse til porrrensning;
 • Det har et stilfuldt udvendigt design;
 • Den har en aftagelig beskyttelsesdæksel.

Braun 2 i 1 ansigts epilator er en smertefri og effektiv hårfjerning og yderligere hudpleje - pore rensning og makeup fjernelse. De medfølgende børster og en aftagelig dyse giver dem høj kvalitet, dyb eller forsigtig rensning af porerne og den bedste ydelse af plejeprodukterne - creme, serum og endda regelmæssig tonic. Det vides at kosmetiske produkter absorberes bedre i den tidligere rensede overflade af dermis uden det "døde" lag af celler og med lidt åbne porer.

Epilator til ansigtshårfjerning

Synligt ansigtshår farve ikke kvinder. Når de er mørke og hårde, ses de af andre, hvorfor ejeren af ​​"antenne" eller "skæg" bliver kompleks. Et æstetisk problem kan ledsage en kvinde hele sit liv, hvis hun ikke ved, hvilken ansigtshårfjerning er. Fremgangsmåden, der udføres ved hjælp af en speciel enhed, trækker forsigtigt og præcist ud hvert hår. Hvad er denne enhed, og hvilken model er bedre at vælge til hjemme brug, vil du lære af vores artikel. Men først, lad os se på årsagerne til hårvækst på det kvindelige ansigt.

Hvor kommer håret på det kvindelige ansigt fra?

Alle kvinder har ansigtshår, men kun 20% af det retfærdige køn på kloden kæmper med dem. Næsten usynlig, næppe mærkbar eller udtalt vegetation over overlæben eller på hagen kan være et tegn på en bestemt nationalitet, eller det angiver en arvelig disposition for overdreven hårdhed. Hvis dette ikke handler om dig, skal du kigge efter problemernes rødder i funktionsfejl hos nogle kropssystemer, for eksempel endokrine.

Overdreven hårvækst hos kvinder kan observeres, hvis mandlige kønshormoner hersker over kvindelige hormon enheder. Ændringen i hormonstatus er iboende i overgangsalderen og brugen af ​​orale præventionsmidler med hormoner.

Andre årsager til det almindelige udseende af ansigtshår kan være:

 • Stærk psykisk stress
 • Udviklingen af ​​kræftpatologi.
 • Afvigelser på den gynækologiske del.
 • Ugyldigt valg af lægemidler til behandling af sygdom.
 • Forkert arbejde i skjoldbruskkirtlen eller binyrerne.

Hvis du er helt sund, men ansigtshår vokser stadig, genoverveje din kosmetolog. Det er muligt at bruge upassende produkter. Kosmetik med dårlig kvalitet irriterer epidermierne, og det reagerer på ukorrekt pleje på en usædvanlig måde.

I betragtning af de mange faktorer, der påvirker hårvækst, anbefaler vi, at inden du begynder hårfjerning, konsulter en gynækolog og en endokrinolog for at bestemme årsagerne til problemet, samt gennemgå kosmetiske indhold i dine pung og sengeborde.

Apparater til fjernelse af hår

En anordning til hærdning af hår, der danner et overskæg og et skæg hos kvinder, kaldes en epilator for ansigtet. Til driften var så længe som muligt, er det nødvendigt at studere enhedens funktionalitet. Så det bliver lettere at navigere i butikken, du vil ikke lade dig narre af en listet sælger, der ønsker at sælge i det mindste noget, og du vil ikke overbetale penge til en model fyldt med mange muligheder, hvis du ikke har brug for dem.

At vælge en epilator til ansigtet, være opmærksom på følgende egenskaber:

 1. Strøm. Enheden kan arbejde fra strømforsyningsnetværket og kan være trådløs. Du finder den anden mulighed mere praktisk, hvis du bruger det meste af din tid uden for hjemmet. Socket epilator er ikke nødvendig, så du kan bruge den overalt. Men vær opmærksom på, om enheden fungerer på batterier, eller det kræver regelmæssig opladning af batteriet. Nogle modeller kan betjenes i ca. 20 minutter, og andre modifikationer forbliver i drift i 1 - 2 timer. Opladningshastigheden af ​​epilatoren er også anderledes. Nogle opkræver i 2 timer, andre skal "foder" hele natten.
 2. Hastighed. Drejningshastigheden af ​​epilatorens hoved er et vigtigt punkt i epilering af ansigtshår til kvinder. Jo højere det er, jo flere tweaks gør apparatet. Denne indikator kan variere fra 1800 til 7500 omdrejninger pr. Minut. Fra omdrejningshastigheden afhænger af den tid, der bruges på proceduren. Men når du køber en epilator, er det stadig bedre at tage en enhed med to hastigheder eller mere. Arbejder med høj hastighed, vil enheden aflaste dig fra hårdt tykt hår og i moderat tilstand trækker den forsigtigt op de tynde korte hår. Hvis du planlægger at bruge erhvervelsen til at håndtere både ansigt og krop, har du brug for en multi-mode epilator.
 3. Dyser. Epilatorens pakkebundt påvirker normalt sin pris. Men i virkeligheden er nogle vedhæftede filer ubrugelige, og penge anses for at være spildt. I starten skal du bestemme, hvor du vil fjerne hår ved hjælp af enheden - langs øjenbrynslinjen, i den delikate zone eller til peeling. Dyser til epilatorer er meget forskellige: til fjernelse af hårfjerning, der begrænser området for det depilerede område, trimmere til hårfjerning og styling og andet tilbehør. Køletips er specielt gode - dømmer efter anmeldelser af kvinder på epilatorer, de minimerer ubehag fra proceduren og lindrer irritation fra ansigtet. Desuden anbefales forbrugerne at tage til husholdningsbrug udstyr udstyret med en dyse med det mindste antal pincet.
 4. Hjælpemuligheder. Hvis du begynder at omhyggeligt studere rækkevidde af epilatorer, vil du bemærke både enkle og avancerede enheder. Nogle af dem er udstyret med en gummibørstemassager, der afslapper huden og reducerer ømhed. Du vil også finde apparater med belysning, der kan belyse det behandlede område og ikke tillade at gå glip af et enkelt hår. Derudover kan du finde en ansigtsepilator med en våde barberingsfunktion eller en enhed med reduceret støjniveau. I et sæt vil du se en sag til opbevaring af enheden og en børste til rengøring af arbejdshovedet.

Hvilken epilator at vælge

Hvis du jævnligt har brug for epilering på dit ansigt, så vil en kort oversigt over de bedste epilatorer være nyttige. Nu vil du lære hvilke opgaver de løser og hvordan de virker.

For eksempel er Brown mini-epilatoren, kendt som Braun-ansigtet SE830, udstyret med en arbejdsdel, en beskyttelseshætte og en hårfjerningsbørste. En adapter med en børste, der er nødvendig for dyb skrælning af ansigtet, er også fastgjort til kittet. Det hjælper med at fjerne selv makeup. Desuden finder du i spejlet et spejl med lys og en kosmetikpose, hvor alt tilbehør passer.

Fungerer Braun ansigt SE830 i langsom og hurtig tilstand, drevet af et enkelt batteri. Det er en del af kittet. Ifølge forbrugeranmeldelser fjerner epilator Braun-ansigtet SE830 perfekt hår fra overlæben, panden og hagen. Mange kvinder har tilpasset sig til at bruge det til at rette øjenbrynslinjen. Enheden plukker ud unødvendig vegetation i løbet af få sekunder.

En anden mulighed for at epilere en kvindes ansigt fra Brown er Braun SE7931-modellen. Den er udstyret med en dyse, der forsigtigt kan fjerne håret fra overfølsom hud. Forskellige hastigheder, massage effekt, evnen til at udføre våd hårfjerning gør enheden til et ønskeligt køb for de mest krævende kunder. For processen med hårfjerning er ansvarlig 40 pincet, trimmer, epilering og barberhoveder, 5 dyser til behandling af forskellige dele af ansigtet. Den flydende del af epilatoren tilpasser sig ansigtets konturer, så en kvinde kan slippe af med uønsket hår i svært tilgængelige områder.

Den næste epilator, der er værdig til køberens opmærksomhed, er Tweeze (en enhed til epilering af krop og ansigt). Twizi fjerner hår med follikler med pincet. Dette sænker markant genvæksten af ​​den friske pistol. Fremhævelsen af ​​modellen er dens evne til at fjerne hår, der vokser i forskellige vinkler. Enheden plukker lange og næppe mærkbare hår.

Home hair removal device Twizy irriterer ikke og beskadiger ikke de delikate væv i ansigtet. Processen er meget hurtigere end at bruge en lignende enhed fra en anden fabrikant.

Vores gennemgang af de bedste epilatorer fuldender Philips Lumea-modellen. Effektiviteten af ​​enheden på grund af det ødelæggende arbejde i lyspulsen, som er aggressiv i forhold til hårets rødder. Enheden udfører fotoepilation, og det er kendt at gøre huden jævn i lang tid. Re-vækst af hår på den behandlede overflade er udelukket.

Hvis du mener anmeldelser af kvinder, der brugte Philips photoepilator, går hårfjerning uden spor for ansigtets hud. Irritation og rødhed på enheden forårsager ikke. Huden påvirker ikke fotoceller. De påvirker kun håret.

anmeldelser

Kristina, 26 år gammel, Pyatigorsk: "Jeg begyndte at lide af overdreven hårdhed efter fødslen af ​​mit første barn. Ligner en hormonel ubalance. Antennen optrådte under næsen, og der var ikke tid til at gå til lægerne. Derfor besluttede jeg at købe en epilator. Jeg tog Tweeze-apparatet til krop og ansigt, fordi mit hår voksede op, hvor det var nødvendigt og ikke nødvendigt. Epilering er smertefri og effektiv. Nye hår vokser ikke meget lang. Ansigts og krops hud ser fejlfrit ud. Generelt kunne jeg godt lide det, og nu bruger jeg kun epilatoren. "

Elvira, 20 år gammel, Yoshkar-Ola: "Antennene over overlæben blev arvet gennem moderlinjen. Barbering som en mand var jeg bange for. Men jeg lærte at jeg kan slippe af med ansigtshår hjemme ved hjælp af en epilator og bestilte mig selv en fødselsdagsgave. Resultatet er simpelthen fantastisk: hårene trækkes hurtigt og smertefrit ud, huden ser meget velplejede ud, som efter at have besøgt en dyr salon. Jeg bruger Philips SC2006-modellen og er meget tilfreds. "

Daria, 43 år gammel, Astrakhan: "Lys ned på mit ansigt bekymrer hele mit liv mig. Jeg forsøgte at fjerne det med en depilatory cream, men det hele endte med irritation. Jeg kunne ikke udholde mine mange års plage, jeg købte Browns epilator og prøvede enheden samme dag. Min gennemgang af hans arbejde er følgende: proceduren er behagelig, ansigtet er glat, rødmen forsvinder om en halv time. Jeg fortryder ikke pengene, fordi jeg altid ser perfekt ud. "

Yanina, 58 år gammel, Murmansk: "I min ungdom var der ikke så mange forskellige personlige plejeapparater som det er nu. Derfor kæmpede jeg og mine venner med pincet eller en barberkniv med unødigt hår. Hvis virkningerne af selvepilation på kroppen kunne være skjult af tøj, så var irritation ofte på mit ansigt, og i den form gik jeg for at studere, danse og derefter arbejde. Og for et par år siden hørte jeg en pige i en butik, der spurgte sælgeren, hvilken slags epilator der skulle købes til et ansigt. Konsulenten forklarede alt godt og solgte to enheder på én gang - til den pige og mig. Nu kan jeg fjerne min overskæg på ethvert passende tidspunkt og ikke tænke på irritation og andre relaterede problemer. Jeg er meget tilfreds med Braun ansigt SE830 epilator og har allerede oplyst alle mine venner om at købe en sådan enhed. "

De bedste epilatorer til brug på ansigtet (2018)

Fjernelse af overskydende ansigtshår er et vigtigt aspekt ved enhver kvindes æstetiske pleje. Vi vil fortælle dig, hvilke epilatorer der er mest effektive i denne henseende.

Funktioner af udvalgte modeller

For at fjerne pistolen over overlæben og på næsen er groommers og epilatorer med specielle dyser til sart hud. De første sikrer procedurens hastighed og fravær af smerte, mens sidstnævnte sikrer effekten varer i flere uger.

På grund af den teknologi af at hæve og fældefangst hår epilatorer ansigtet klare selv med meget kort vegetation (op til 0,5 mm), og sikrer perfekt glathed af huden. De kan også bruges til at rette en bikini linje.

For at forhindre indvækst af hår, bør du regelmæssigt exfoliere huden i områder med epilation.

Fordele og ulemper

Styrken af ​​disse epilatorer er:

 • Rens af overskydende ansigtshår.
 • Evnen til at pege på at fjerne individuelle hår.
 • Relativ tidsbesparelse for proceduren.
 • Indkapslinger af skridsikker materiale passer komfortabelt i din hånd.
 • Lav vægt.
 • Hastighedsregulering.
 • Let at rengøre.
 • Moderne look og attraktiv palæ.

Ulemper ved epilatorer til ansigtet:

 • Ikke alle enheder giver lys og strøm fra det interne batteri.
 • Den høje pris på de fleste modeller.

Hvad skal man kigge efter, når man vælger

Hvis du kigger på en ansigtsbearbejdningsmaskine, skal du beslutte, om du har brug for en multifunktionel epilator eller en separat enhed til dette formål. Når du køber, skal du kontrollere disse detaljer:

 • Hårfjerningsmekanismen (barbering eller hårfjerning).
 • Type strømforsyning på enheden (fra elnettet eller fra batteriet).
 • Arbejdsoverfladens bredde. Jo smalere det er, jo mindre hår fjernes på samme tid, og jo mindre ubehag du oplever.
 • Er der systemer til smertelindring?
 • Er der baggrundsbelysning.
 • Yderligere dyser og funktioner.
 • Er der en kosmetikpose i sættet?

Braun 7681 Silke-epil Xpressive


Hvis du vil have en ideel glathed og ømhed af din krop, vil du komme til ved hjælp af en ny generation af udstyr, for at være helt nøjagtig - epilator braun 7681 silke Epil xpressive. Dette er en moderne model, der har et attraktivt stilfuldt design og mange fordele.

Denne epilator braun se 7681 anbefales af hudlæger til bedre hudpleje, fordi det hjælper dig:

 • Reducere ubehag (denne model kan anvendes i bruser og varmt vand, er kendt for at hjælpe med at forbedre blodcirkulationen og mindske ubehaget til et minimum).
 • Brug et specielt massagesystem, der stimulerer og beroliger huden.
 • Rens og fjern hurtigt hår.

Epilator braun 7681 Silk-epil har et smukt udseende, det er kompakt og ret praktisk at bruge. Derudover er materialet, hvorfra det er gjort, helt behageligt at røre ved. For større brugervenlighed er baggrundsbelysningen indbygget i epilatoren, som hjælper med at udføre kosmetiske procedurer mere omhyggeligt. Den ubestridelige fordel er, at denne model fungerer fra et batteri, og du behøver ikke bruge ekstra tid på ledningerne. Opladningstiden er en time, mens batterilevetiden er 40 minutter.

Den er ideel til kvinder, for hvem epilering er en alvorlig udfordring. Helt vandtæt, helt sikkert epilator Braun 7681 giver mulighed for at kombinere det nyttige og det behagelige: en afslappende bruser og en enkel procedure til hårfjerning.

fordele:

 • To hastighedsindstillinger: ultra effektiv hårfjerning og blødt hårfjerning.
 • Flydende epilationshoved, som du kan vaske sikkert og ikke være bange for at det kan chokere.
 • Fire dyser: Til hurtig hårfjerning, til følsomme områder af kroppen, en dyse-trimmer og en dyse for muligheden for pletfjerning.
 • Pakken indeholder en hvid sag og en børste til rengøring af epilatoren;
 • Som en bonus får du fugtighedsgivende klud, som du skal bruge før epileringsproceduren for at blødgøre og fugte huden.
 • Der er brug ved brug af skum.
 • Batteriladningsindikator.
 • Indikator for lavt batteriniveau.
 • Der er en massager.
 • Velegnet til spot hårfjerning.

ulemper:

 • Dårligt fjerner hår, efterlader halvdelen, den anden halvdel bryder af, hvorefter de ikke kan fjernes.
 • Kan ikke bruges med ledning.
 • Støjende.
 • Det tager lang tid at opkræve.
 • Stikker en dyse.
 • Tænder fra den mindste berøring (i posen, brystet)
 • Batteriet er svagt.
 • Pris.
 • Da det er bedre ikke at bruge barberkniv, rager en almindelig maskine bedre.
 • Det er yderst ubelejligt at tænde enheden og skifte hastigheder med små hjul, der er placeret på siderne af en enorm dekorativ knap.
 • En anden ulempe - opvarmer hurtigt og begynder at blinke, som om at sidde ned - faktisk overophedet. Hvis du holder det under koldt vand, viser det en fuld ladning.

Oversigt over epilatorvideoen nedenfor:

Braun 9-969 Silke-epil 9


Braun 9-969 Silk-epil 9 epilator eliminerer unødigt hår på kroppen effektivt og omhyggeligt. MicroGrip capture teknologi vil ikke savne lige korte hår 0,5 mm lange. Det brede hoved på enheden giver dig mulighed for at håndtere et stort område.

Hvis du har følsom hud, udfør en epileringsprocedure, mens du tager et bad eller bad. Epilatoren Braun 9969 Silk-epi 9 har en vandtæt sag og kan køre på batteristrøm, hvilket gør proceduren helt sikker.

Enheden vil ikke kun spare dig fra hår over hele kroppen. Inkluderet er fem ekstra tips til alle hudområder, herunder ansigtet. Og specielle børster er designet til at rense porerne og exfoliere stratum corneum.

Leveres komplet med et cover til opbevaring og transport.

Mikromassagefunktionen hjælper med at slappe af musklerne, hvilket gør behandlingen mere behagelig og hurtig. Derudover kan enheden bruges på badeværelset eller i brusebadet for at øge komfortniveauet.

fordele:

 • Vandtæt taske.
 • 5 ekstra tips.
 • MicroGrip Hair Capture Technology.
 • Batteridrift..
 • Knapper til automatisk låsning.
 • Overophedning beskyttelse.
 • Baggrundslys.
 • Mikromassage
 • Brug med skum.
 • Muligheden for våd rengøring.
 • Batteriets levetid 40 minutter, opladningstid 1 time.
 • Dyser: Massager, til punktfjernelse, til peeling, dysebegrænser.
 • Inkluderet: rengøringsbørste, taske.
 • Børste til ansigtet.

ulemper:

 • Kan ikke klare blondt hår
 • Efterår irritation på huden.
 • Voksende hår.
 • Baggrundslyset slukker ikke, men det er ikke altid nødvendigt.
 • Ansigtsrenseren mangler en beskyttelseshætte.
 • Intet barberhoved med en trimmer vedhæftet fil.
 • Pris.
 • En lille ridse.

Videoanmeldelse af den præsenterede enhed i videoen nedenfor:

Braun FG 1100 SilkFinish


Trimmer Braun FG 1100 - er en universel nødvendige midler for hver kvinde, der vil gøre det muligt altid at se perfekt og til at håndtere eventuelle problemer. Med denne model, kan du hurtigt og smertefrit gøre en intim klipning og fjerne overskydende hår i ansigtet eller andre ultra-følsomme dele af kroppen.

Grummer er en trimmer for kvinder. Enheden er designet til at komme af med uønsket hår, især i følsomme områder bikini, under armene, øjenbryn. Dysen af ​​anordningen er beregnet til spot fjernelse af hår, mens en anden af ​​sit mål - ikke at forårsage irritation på samme tid. Ud over dysen for at fjerne bundtet indbefatter to yderligere højderyg, er de beregnet til at klippe øjenbryn og bikini område, har et niveau på 5 mm og 8 mm.

Denne model er meget kompakt og har en lille vægt, fordi hendes krop er lavet af holdbart plast, som vil bære trimmeren altid i din taske eller tage på ture. Omfattede også gå beskyttende hætte til maskinen, en støtte under det, og en børste til rengøring af arbejdsområdet af enheden. Forresten vaskes dysen med almindeligt vand fra vandet.

Enheden drives af et kraftigt batteri, der garanterer op til 120 minutters arbejde i den autonome tilstand.

Denne brudgom er meget populær blandt det retfærdige køn, fordi han fjerner håret helt uden smerte og kvalitet, og efter procedurerne er der ingen irritation. Og resultatet er uændret i flere uger!

fordele:

 • Drives af AAA batteri (1.5V) - 1 stk.
 • Batteriets levetid: 2 timer.
 • Single speed.
 • Flere forskellige dyser: til barbering, til punktfjernelse, dyse-trimmer, dysebegrænser.
 • Fjerner hår jævnt og i følsomme områder.
 • Dysernes unikke form tager højde for konturerne i dit ansigt og krop.
 • Rundet design og kompakt form for maksimal komfort.
 • Kan rengøres under rindende vand.
 • Pålideligt arbejde i lang tid.
 • Ideel til trimning af øjenbryn og bikinier.
 • Evnen til at udføre depilation med skum.
 • Inkluderer rengøringsbørste, etui.
 • Beskyttelsesdæksel.
 • 2 dyser til trimning - 5 mm og 8 mm.
 • Rimelig pris.

ulemper:

 • Ingen baggrundsbelysning.
 • Ingen peeling hoved.
 • Kør ikke altid første gang.
 • Konstant fløj ud af hætten for at beskytte batteriet. Derfor er det kun egnet til tør barbering, hvilket ikke er godt.
 • Kontakt forsvinder.
 • Ikke egnet til meget hårdt hår.
 • Kortvarig.

Gennemgå og præsentere denne trimmer i videoen nedenfor:

Braun 5580 Silke-epil 5


Silk-épil 5380 - epilator model designet specielt til fjernelse af hår fra benene og kroppen af ​​allerede formået at etablere sig på markedet for hårfjerning - Braun selskab. Brugervenlighed og en behagelig krop materiale vil gøre dit arbejde med epilatoren mest komfortable, mest smertefri, og vigtigst af alt - så hurtigt som muligt. Med to hastigheder kan du vælge, hvilken type hårfjerning du foretrak at vælge, hvad der er behov for, at bygge på den zone, hvor det er nødvendigt at foretage epilering. En speciel massage system, som vil hjælpe med at slippe af ubehag under proceduren til at hjælpe dig med at slappe så meget som muligt og gøre processen usynlig.

Med denne epilator kan du slippe af med selv det korteste hår. Flydende hoved epilator enhed vil give den bedst mulige kontakt med huden, og fingrene SoftLift pripodnimut hår fyrre pincet til at fjerne dem så hurtigt som muligt. Og takket være et specielt belysningssystem ser du selv de mest uhyggelige hår. Du kan rense epilatoren under vand, hvilket er hygiejnisk og hurtigt.

Farveskalaen og elegante kurver i epilatoren Braun 5580 gør det ikke kun praktisk og nyttigt, men også det mest attraktive. Det er bemærkelsesværdigt, at kompakte dimensioner også bidrager til at reducere vægten af ​​enheden, hvilket gør den så bekvem som muligt til langvarig kontinuerlig brug. Braun 5580-modellen er også tilfreds med sin alsidighed. Derudover er komplet med enheden to yderligere dyser. Hver af dem deaktiverer et vist antal pincet, hvilket ændrer følsomheden af ​​proceduren. Hvis processen virker for smertefuld for dig, så prøv at simpelthen ændre dysen.

Hvordan man vælger en epilator til ansigtet

Til hvilke kun tricks eller kvinder går for at gøre huden glat. Producenterne af kosmetikindustrien står imidlertid ikke stille og fanger forbrugernes stemning. Bemærk at den sædvanlige epilator ofte bruges til at fjerne hår på ansigtet, og nogle mærker begyndte at producere udstyr specielt designet til dette formål.

Hvordan man vælger en epilator til ansigtet

Det er kendt, at ansigtets hud er ømt og ret følsomt, derfor trækker håret her ledsaget af stærke smertefulde fornemmelser.

Derfor, når du køber en epilator til ansigtet, skal du fokusere på enhedens høje effektivitet og dets evne til at reducere smerte ved fortyndingsprocessen.

Type enhed

Blandt epilatorerne findes disk- og pincettemodel.

Ved brug af diskenheder trækkes hårene ud af skiver, der er anbragt i en række. Under proceduren roterer skiverne og krymper hinanden, mens de tager fat i hårene.

I pincet fjernes håret med pincet, der er anbragt i et tavlermønster. Pincet i epilatoren til ansigtet kan være fra 3 til 18 stykker. Indretningerne, som er opbygget fra 3 til 6 pincet, er designet til fjernelse af hårfjerning. Med flere pincet, sikres hurtig og effektiv fjernelse af ansigtshår, men graden af ​​smertefuldhed i proceduren øges.

Epilatorer kan være disk eller pincet.

Depilating Head Location

Epilatorens hoved med roterende pincet kan placeres vandret eller lodret.

Med en vandret orientering har hovedet af enheden som regel et beskyttelsesstop, som forhindrer, at huden bliver ved et uheld gribet med pincet eller plader.

Hovedets lodrette stilling gør det muligt at forbedre effektiviteten af ​​depilering, da der med en sådan konstruktion sikres maksimal adgang til vanskelige steder. Hårets tykkelse, hvor pincettene fanger dem, kan være et rekordstort - fra 0,02 mm!

Derudover har modeller med et vertikalt hoved et omdrejningstal med høj hastighed, dvs. drejning af pincet kan gøres i forskellige retninger, hvilket gør proceduren meget mere praktisk og effektiv.

Med det lodrette hoved i lodret retning kan omdrejningsretningen skiftes.

Rengøringsbørste

Det er ingen hemmelighed, at nogle gange efter depilation er der et problem med indgroet hår. For at fjerne en sådan irritation anbefales det at fjerne stratum corneum i ansigtets hud både før og efter proceduren. Derfor er tilstedeværelsen af ​​en rengøringsbørste i kittet slet ikke overflødig.

Ved at bruge en børste i epilatoren kan du fjerne stratum corneum

Massageartikler

Nogle ansigtsepilatorer er udstyret med massageruller. De er designet til at slappe af huden under proceduren og gøre depilationen mindre smertefuld.

Muligheden for våd udtørring

De fleste kvinder bemærker, at trækker håret ud af fugtig hud ledsages af mindre ubehag, fordi i dette tilfælde slipper huden, porerne åbner, og håret lettere "efterlader" hudoverfladen. Huden på ansigtet er meget følsom, så evnen til at fjerne hår på en våd måde er en god bonus.

baggrundsbelysning

Der er mange små hår på ansigtet, der kan gå glip af og gå glip af under depilation, så yderligere belysning hjælper med at gøre huden mere glat.

Økonomisk energiforbrug

Når du vælger en epilator til ansigtet, skal du være opmærksom på, hvor meget strøm enheden bruger. Hvis sagen har en effekt på 3 watt betyder det, at enheden bruger energi ekstremt økonomisk. Derfor vil der være behov for et mindre antal batterier til styring af epilatoren, og de vil vare længere, det vil sige at pengene bliver sparet ved deres køb.

Desuden er de enheder, hvis konstruktion indebærer brug af kun ét batteri, mindre vægt, men de er lettere at holde i hånden på procedurens tidspunkt.

Sådan bruger du enheden

Det er kendt, at brugen af ​​epilatoren til ansigtet er forbundet med smertefulde fornemmelser. Derfor er det nødvendigt at følge nogle tips og følge visse bestemmelser om depilering for at gøre proceduren mere komfortabel.

Hudpræparation

Eksperter anbefaler dagen før fjernelse af hår på ansigtet for at behandle huden med en blød skrubbe. Dette trin hjælper med at fjerne stratum corneum, hvilket gør det lettere at trække hårene ud. Hvis der er en rengøringsbørste med epilatoren, bør du helt sikkert bruge den. I dette tilfælde kan skrubben påføres ansigtet og massere huden med en roterende dyse.

Umiddelbart før proceduren er det tilrådeligt at dampe ansigtshuden over en beholder med varmt vand eller afkog af medicinske urter (kamille, calendula, salvie osv.). Væsketemperaturen skal være 58-60 ° C, og procedurtiden skal være 10 minutter. Huden efter dampning vil blødgøre, og porerne åbner, så hårene fjernes lettere.

Derefter skal huden desinficeres for at forhindre infektion i hudlaget.

For at lindre hårfjerning fra ansigtet, kan du bruge Emla anæstetisk creme. Dog bør rester af cremen fjernes med en tør klud.

Brug af epilatoren til ansigtet ledsages af smertefulde fornemmelser, som kan neutraliseres med Emla creme.

Brug af epilatoren

Eksperter anbefaler depilation om aftenen, fordi efter proceduren er hudrødme mulig, og den bør forsvinde natten over.

Før du bruger enheden, skal hovedet med pincet eller skiver behandles med en desinficeringsopløsning (alkohol, chlorhexidin osv.).

Hvis enheden er udstyret med et hoved med en vandret orientering, skal den placeres strengt vinkelret på hudoverfladen. Flyt epilatoren mod hårets vækst. Ved overholdelse af disse anbefalinger opnås en høj effektivitet af proceduren.

En enhed med et lodret hoved skal være parallelt med hudoverfladen. På enheden skal du vælge rotationsretningen af ​​hovedet mod hårets vækst. Når du bruger epilatoren på den anden halvdel af ansigtet, skal du skifte rotationen af ​​hovedet i modsat retning.

Under udtørring skal huden strammes. Derefter falder smerten, og effektiviteten af ​​proceduren øges.

Efter aflejring er pincet eller plader rengjort af hår med pensel eller skyllet i vand (rengøringsmetoden er angivet i instruktionerne).

Advarsel! For at sikre hygiejne bør epilatoren til ansigtet være en enhed til individuel brug.

Oversigt over producenter og modeller

I dag kan du vælge epilatorer til ansigtet i overensstemmelse med personlige præferencer:

 • Panasonic Wet / Dry Facial Epilator. Modellen er karakteriseret ved et økonomisk energiforbrug (strøm er 3 watt). Epilatoren er udstyret med 9 pincet. Enheden anvender et unikt system til at klæbe til huden under proceduren. Enheden bruges til både tør og våd udskillelse med skum; Epilatoren har en behagelig ergonomisk kropsform.
 • Remington glat Silkeagtig Ansigts Epilator 6x. Et seks-pincer hårfjerningssystem er inkorporeret i epilatoren. Modellen er præget af tilstedeværelsen af ​​massageruller for at reducere smerter, når man trækker hår ud. Arbejdshovedet efter påføring vaskes i vand. Apparatets tilfælde er fremstillet af slagfast materiale; Modellen er beregnet til hårfjerning på ansigtet.
 • Emjoi Tweeze. Epilatoren er i stand til at opfange hår med en længde på 0,4 mm. Enheden fjerner hurtigt og effektivt håret fra huden, takket være et ni-pincer roterende hoved. Designet giver massageelementer. Strømindretningen er 4 watt; Enheden er i stand til at opfange selv de korteste hår, hvis længde kun er 0,4 mm
 • Emjoi Total Concept 2-i-1 Epilator. Denne model har 18 pincet, så hurtigt og effektivt fjerner overskydende hår på ansigtet, hvis længde kan være så lav som 0,4 mm. Epilatoren ser med fordel ud på baggrund af lignende enheder på grund af den indbyggede belysning af arbejdsområdet. Designet er beriget med massage ruller; Enheden er udstyret med en belysning af arbejdsområdet, som gør det muligt at gøre epileringen mere "ren"
 • Philips Satin Perfect. Håret trukket ud ved hjælp af et disksystem. Enheden gør 32.000 tweaks per minut. Smerten er reduceret på grund af massage ruller. Den ubestridelige fordel ved anordningen er dens varighed af kontinuerlig drift i 60 minutter. Håret trækkes ud af roterende skiver

Enhed med en dyse

Ovennævnte modeller af epilatorer til ansigtet håndter effektivt deres opgave og værdsætter værdien. For nylig er den ledende stilling blandt dem imidlertid Braun Face Epilator 2-in-1.

Denne enhed er kendetegnet ved, at det afskårne hovedhoved har en lodret orientering og en omvendt rotation, hvilket sikrer den mest hensigtsmæssige brug af enheden. Fabrikanten hævder, at hovedet under rotation kan gøre op til 200 plukning pr. Sekund.

Epilatoren er udstyret med en vandtæt sag, og det gør det muligt at bruge det i bruser.

Epilatoren er udstyret med et lodret hoved og har også en dyse til ansigtet.

Inkluderet med enheden er et spejl med lys, hvilket øger refleksionen, hvilket hjælper med at gøre afhugningen så effektiv som muligt.

Et særligt træk ved epilatoren er, at den har en ekstra vedhæftning til ansigtet. Med sin hjælp kan du gøre rensning og let skrælning af huden. Ifølge producenten renser børsten ansigtet 6 gange bedre end almindelig vask.

Påfør en rensemiddel eller en mild skrubbe i ansigtet, tænd enheden og kør en roterende børste langs massage linjerne. Efter brug skal dysen vaskes grundigt under rindende vand. Fabrikanten anbefaler, at børsten udskiftes hver tredje måned.

Video: Epilator anmeldelse til ansigtet

Kan jeg fjerne ansigtshår med en regelmæssig epilator?

En almindelig epilator kan også bruges til at fjerne hår på ansigtet. Det skal dog komme komplet med en dyse til håndtering af følsomme områder. Med denne dyse er nogle af pincettene eller skiverne dækket. da et stort antal pincet trækker hår for intensivt, og de smertefulde fornemmelser bliver uudholdelige.

For at reducere smertefulde fornemmelser sættes en særlig dyse på hovedet af en almindelig epilator.

For at fjerne hår på ansigtet er det også ønskeligt at bruge epilatorer med et flydende hoved, som nøjagtigt følger konturerne og effektivt fjerner hårene selv på de mest vanskelige steder.

Nogle modeller har et indbygget luftstrømssystem, der tillader kedelig smerte. Derfor, når du fjerner ansigtshår, vil denne funktion af enheden være på plads.

For at gøre proceduren mere komfortabel, anbefaler eksperter at bruge apparater til våd udtørring ved brug af skum eller gel. Det reducerer også smerte.

Følgende epilatorer kan anbefales til ansigtshårfjerning: Panasonic ES-ED90, Braun 7281 Silke-epil Xpressive, Philips HP 6521, Rowenta Silence blød ep5660, Remington EP7020 Glat Silky.

anmeldelser

Braun ansigt 810 epilator til et ansigt med en rensende vedhæftning blev købt af mig, da jeg på grund af hormonforstyrrelser i kroppen pludselig bemærkede et par sorte hår på mit ansigt, og hver dag blev de større. Efter at have gået til alle lægerne med en kuffert med medicin, har situationen ikke ændret, jeg besluttede at stole på Braun. Epilatoren er en miniature enhed i form af et håndtag, det er bekvemt at holde i din hånd, letvægts med 10 mikro-pincet, og en dyse er inkluderet i kittet - en børste til rengøring af ansigtet. Passer i nogen af ​​min makeup. Drives af 1 batteri. Epilator fjerner meget præcist og professionelt hår, skabt specielt til at fange selv de fineste. Ud over alle fordelene har Braun-ansigtet 810 en fantastisk funktion - 100% vandtæt. Ofte gør jeg procedurerne lige under brusebadet, det er praktisk og praktisk.

Katharina den smukke

http://irecommend.ru/content/2-v-1-udalenie-nenuzhnykh-volos-i-ochishchenie-litsa-braun-se-810-epilyator-dlya-litsa-c-och

For at være ærlig, lå epilator braun-se-810-epilatoren i tomgang i 2 dage - jeg blev moralsk indstillet og troede det ville være meget smertefuldt. Da jeg prøvede, indså jeg, at jeg var bange for forgæves. Processen var hurtig og smertefri. Irritation efter brug var ikke. Men hvad er min hud er blevet fløjlsagtig. Jeg rørte hende hele dagen. Den næste dag gennemførte et forsøg med en rensedyse. En temmelig behagelig massage opnås. Og huden er mærkbart friskere. Forresten, jeg vil rose skaberne for det faktum, at enheden ikke fungerer på netværket, men på batterier. Nå, det er meget praktisk. Jeg kan passe mig selv næsten overalt uden at være bundet til stikkontakter.

Tatyana Oleinik

http://irecommend.ru/content/etot-epilyator-menya-pokoril

Epilator braun-se-810-epilatoren er let, behagelig og meget kompakt. Lettet og enkelt fjerner hår på ansigtet. Han gør sit job meget præcist, jeg sletter både hans øjenbryn og antenner, men selvfølgelig må jeg anvende det. På grund af sin størrelse er det praktisk at holde hånden, helt vandtæt, kan bruges i bruseren. Forårsager ikke irritation, rødme, tørhed. Passer perfekt selv for problem hud, som min. Enheden 2 i 1. Der er en udskiftelig dyse, der går til ansigtsrensning. Jeg anvender ansigtsvask og tænder den. Det fungerer glat, ikke støjende. Rens forsigtigt og forsigtigt huden. Dette er en slags massage og peeling. Bemærket, at huden er blevet mere elastisk, frisket op. Huden er blevet glattere og velveløs. Dette produkt absolut anbefale.

Arianna Lee

http://irecommend.ru/content/kompaktnyi-pomoshchnik-dlya-vashego-litsa

Ansigts epilatorer hurtigt og effektivt fjerne hår. Modellerne med vertikal orientering af skarphovedet er i den største efterspørgsel, som det fremgår af de mange forbrugeranmeldelser. Ansigtshår kan fjernes med en regelmæssig epilator, men hvis der er en speciel dyse til behandling af følsomme områder.

Sådan barberes et bikiniområde uden betændelse

Bedste barberingsprodukter: En kort oversigt