Epilator for intime steder. Hvad skal man vælge?

For at slippe af med vegetationen i bikinizonen eller ej, er der tale om smag. En af de mest populære måder for kvinder at fjerne hår betragtes som en epilator for intime steder. Det er dog nødvendigt at vælge en individuel version af depilation under hensyntagen til hudens følsomhed, intensiteten af ​​hårvæksten og den mulige frekvens af korrektion af det opnåede resultat. 70% af pigerne fjerner jævnligt alt hår i bikiniområdet, 10% gør intime hårklipp og efterlader et sjovt ansigt eller en klassisk "stribet", og kun 20% af kvinderne foretrækker naturen af ​​glathed. Gynækologer ekko størstedelen af ​​den smukke halvdel af menneskeheden: I dag betragtes velplejede hud på intime steder som en daglig hygiejnisk procedure, som er en fremragende forebyggelse af sygdomme som thrush og vaginitis.

epilator

En miniature elektrisk enhed med diske eller mikro-pincet trækker håret ud sammen med pærerne og spinder ved høj hastighed. Denne fjernbetjening er i stand til at afhjælpe dig for overskydende hår i en forholdsvis lang tid: Regrown "hemp" begynder at ses cirka fem til otte dage efter proceduren. Et stort plus: der er ikke behov for at "vokse" hår, som krævet ved shugaring eller voksning. Nødvendig minus: For de fleste piger får regelmæssig brug af en elektrisk epilator hår til at vokse ind i huden. Du skal koble dem med pincet, før du fjerner dem, og det tager meget tid.

De første epilatorer havde kun en diskrotationshastighed. Men hvis du bruger den samme hastighed på intime steder som for at fjerne hår fra ben og underarm, kan du simpelthen blive vanvittig. I dag producerer producenter ikke kun udstyr med flere muligheder for at trække intensitet, men også specielle versioner af epilatorer designet specielt til bikini-zonen. Sådanne indretninger har et flydende hoved, en køle dyse til anæstesi proces, baggrundsbelysning og et ekstra par diske til samtidig massage af huden. Der er endda trimmere til fjernelse af håret - de kan fjerne hår på vanskelige områder og korrigere det genopbyggede, intime hårklipp.

Men smertefri procedure til elektrisk hårfjerning kan ikke kaldes. For at reducere ubehag kan man være ordentligt forberedt til hårfjerning. Først skal du tage et varmt bad for at dampe ud huden og blødgøre hårene. Sørg for at bruge en skrubbe med store polymerpartikler og frugtsyrer - dette forhindrer yderligere indgroede hår. For at dumme huden, applicer en creme med lidokain eller lav nogle få lokale injektioner af novokain. Vent 10-15 minutter og fortsæt med dristigt. Skyd bikiniområdet med en bomuldsstuds dyppet i medicinsk alkohol eller chlorhexidin. Hvis du kører epilatoren over huden og holder den i en ret vinkel langs hårlinjen frem og tilbage, skal du ikke forvente silkeglathed. For at slippe af med alt, selv det tyndeste og korteste hår, epilere bikiniområdet i en cirkulær bevægelse.

Barbermanden

Barbering er den hurtigste og billigste vej til at depilere et bikiniområde. For at komme i gang, køb en kvalitetsmaskine - billige engangsbærere er for traumatiske og ubelejlige at bruge. For at opnå maksimal glathed og lette glideskærme, brug følsomt hudskæreskum eller gel. Dette produkt indeholder antiinflammatoriske komponenter, der forhindrer kløe og irritation. Selvom nogle piger gerne barberer med almindelig sæbe, kan du også lide denne mulighed. "Tør" barbering giver dig ubehagelige følelser, et stort antal stykker og mikrotraumas.

Sammenlignet med voksning, shugaring og elektrolyse har barbering mange fordele. For det første er det en helt smertefri proces. Ja, hårene vokser meget hurtigere, men justeringen af ​​bikiniområdet med en barbermaskine kræver ikke meget tid og forberedelse. For det andet er det med en barberkniv, at du kan oprette usædvanlige tegninger på intime steder, dvs. lav bikini haircuts. Maskinen kan bruges i bruseren, og under barberingen er du ikke begrænset til bevægelser: Du kan tage en række forskellige poser og skubbe hudfoldene for at lette glidebladene.

Hvis du ikke vil have problemer med indgroet hår, skal du ikke barbere dem "mod pelsen." Behandl bikiniområdet, der bevæger sig fra top til bund, i henhold til retningen af ​​hårvækst. Lad en sådan barbering tage lidt længere tid end normalt - men du eliminerer risikoen for indgroet og reducerer omfanget af irritation efter depilering. Når du er færdig med unødvendig vegetation, påfør huden et tyk lag af nærende kropscreme. Efter 10 minutter, blæk bikiniområdet med et papirserviet for at fjerne overskydende materiale.

Shugaring

Den "søde" metode til fjernelse af overskydende hår i bikinizonen var kendt i Cleopatras dage. Dette er den perfekte måde at epilere den såkaldte "dybe" bikini. Mindre smertefuld end elektrisk hårfjerning og meget mere effektiv - at du havde hår på intime steder, du glemmer mindst 2-3 uger. I dag udføres sukkerepilation i en hvilken som helst skønhedssalon af specialuddannede professionelle mestere. I bikiniområdet anvender de en stræk kosmetisk pasta, fordeler den jævnt og derefter med en skarp bevægelse fjerner den med håret. Shugaring sjældnere end voksning, kløe, udslæt og pustler, som anvendt til hårfjerning pasta har fremragende fugtighedsgivende og toning egenskaber.

Men på denne kosmetiske procedure kan du spare meget - det er nemt at forberede en blanding til shugaring alene, derhjemme. Forbered bedre one-off "portioner", som du har brug for til netop en applikation. Selvfølgelig er den præpreparerede sammensætning perfekt opbevaret i køleskabet. Men hvis du er ny til shugaring, vil du sandsynligvis ikke kunne opvarme en kold sukkermasse korrekt eller fortyndes med vand om nødvendigt uden at skade konsistensen.

Til en sukkerepilation af en bikinizone, tag et glas brunt sukker, ½ kop friskpresset citronsaft og 3 el. koldt vand. Bland ingredienserne i en emaljen gryde og sæt den på lav varme i 10 minutter. Rør sammensætningen periodisk intensivt, så der ikke er nogen pletter eller små klumper i den. Når sukkerne begynder at boble, gør ilden mindre, så den ikke brænder. Efter 5 minutter skal du fjerne panden, straks overføre massen til et glas eller en PVC-krukke og lade den køle af. Efter 2-2,5 timer kan du begynde at fjerne hår.

Tag et brusebad - varmt vand og gel blødgør hårsækkene og de øvre lag af huden. Klem af en varm valnød-størrelse stykke varm sukker blanding. Knæ og rul det mellem dine fingre, indtil det bliver en blød, men stram kugle. "Rul ud" pastaen med strimlen på huden og lad den stå i 2-3 minutter. Træk strimlen hårdt mod hårlinjen. Gentag proceduren et tilstrækkeligt antal gange. Efter shugaring fugtes huden med lotion eller creme. Hvis du stadig ikke kan rive sukker klumpen fra huden, gør det lettere for dig selv. Når du har påført en klæbrig blanding på bikiniområdet, skal du sætte et stykke bomuldsstof i den passende størrelse. Nu kan du bruge det som voksstrimler, der sælges i butikker.

Cremer, lotioner og depilatory cremer

Depilatory cream bikini område "opløser" kernen i håret, så det bryder af og fjernes let. Hårpærer, mens de stadig er helt intakte. Desværre vokser de ganske ujævnt og meget hurtigt - de første "bundter" vises allerede den anden dag efter påføringen af ​​lægemidlet. Men denne metode betragtes som den sikreste og hypoallergeniske - selvfølgelig, forudsat at du nøje følger de vedlagte instruktioner. Ellers er risikoen for kemisk forbrænding høj. Ammoniak er en del af depilatinerede lotioner og cremer, derfor hår med regelmæssig brug lyse og tynde.

Fabrikanten sætter sædvanligvis en speciel spatelspatel i emballagen af ​​produktet. Efter rengøring af din hud i brusebadet med sæbe eller gel, påfør et tyndt lag creme på bikiniområdet med denne spatel. Vent 7-10 minutter, fjern forsigtigt cremen med samme spatel, vask med varmt vand og sæbe og klappeskind med et håndklæde.

Laser hårfjerning

Lad os i dag sælge laserfjernelsesapparater til fri adgang i butikkerne af kosmetologisk udstyr og på internettet, men du bør ikke bestille dem. Denne mest effektive måde at fjerne hår med en rod kræver visse færdigheder fra en person, så det er bedre at besøge salonen og stole på en professionel end at lave testene på din egen hud derhjemme.

Under proceduren bliver hver hårfollikel "udbrændt" af en laserstråle, og det er helt smertefri for dig. Du vil kun mærke varmen i det behandlede område. Godkendelse med lægen om laser hårfjerning i forvejen - et par dage før laser hårfjerning, han vil anbefale dig barbere skam hår. Kun hår med en længde på højst 6-7 mm kan udsættes for laserstrålen. En fuldstændig "rensning" af intime steder fra unødvendig vegetation vil ikke tage mere end en time, og effekten varer mindst 40-50 dage. Hvis du har tyndt og ret hår, kan de efter nogle sessioner forsvinde helt for altid.

Vær ikke foruroliget for at se efter at besøge en kosmetolog, skorpe og rødhed i bikiniområdet. For at slippe af med disse effekter af hårfjerning, tørre huden med klorhexidin 3-4 gange om dagen, indtil de forsvinder fuldstændigt. Laser hårfjerning er absolut kontraindiceret til infektiøse hudlæsioner, kræftformer, åreknuder og under graviditet.

Når du vælger en bestemt metode til at fjerne overskydende hår i bikiniområdet, skal du styre dine egne følelser. Hvis du er utrætteligt smertefuld under elektrisk hårfjerning, må du ikke udholde melet - det er meget nemmere at bruge en barberkniv eller en speciel creme.

Epilator for intime områder

Forskere har bevist, at kvinder i sexet undertøj føler sig mere selvsikker. Lad os tillade os selv at fortsætte tankekæden og bemærke, at kvinder med et glat bikiniområde føler sig endnu mere forførende - det vil hjælpe dem med en epilator for intime områder. Hvad er forskellene fra den klassiske analoge, du vil vide lige nu.

Særlige egenskaber

Epilation er ikke altid en behagelig og endog ubehagelig proces, men det er det, der gør det muligt at opnå effekten af ​​glat hud uden overdreven vegetation. Afhugning af det intime område (barbering eller brug af hårfjerningskrem) eliminerer hår i et par dage, og de fortsætter med at vokse i et hurtigt tempo. Essensen af ​​epilering er at fjerne hårsækkene og krænkelsen af ​​folliklerne, hvorfor hårene vokser langsommere efter proceduren. Et ekstra plus er, at de er meget tyndere.

Epilator til den intime zone giver dig mulighed for at slippe af med uønsket vegetation i en periode på 2 til 4 uger (afhængigt af den naturlige hårvækst og deres struktur). Det har en række funktioner. Det er værd at tale om fordelene ved hjemmet hårfjerning ved hjælp af en speciel maskine:

 1. Brugervenlighed. Det er mere behageligt at gøre hårfjerning selv end at stole på din krop til en mester (hvis hun ikke er den bedste ven).
 2. Kvalitativt resultat opretholdes i 2-4 uger.
 3. Hårets vækst sænkes, deres kvalitet forværres mærkbart - for kvinder er det "ved hånden".
 4. Tillader dig at fjerne hår i det intime område ved hjælp af en dyb bikini eller klassisk teknik. Essensen af ​​den første er fuldstændig glathed, den anden er fjernelse af hår langs trussellinjen.
 5. Sparer penge og tid - du behøver ikke besøge en dyr salon, det er nok at købe en bil og bruge den hjemme - i et par år (og endnu mere).

Sådan bruger du epilatoren til bikini-zonen derhjemme

Bikiniområdet er den mest smertefulde del af kroppen for enhver form for epilering. Modetrends tvinger os til at slippe af med håret, selv på intime steder. I forfølgelsen af ​​skønhed er kvinder klar til at opleve ethvert middel til at fjerne uønsket hår, herunder brugen af ​​en epilator.

Kan jeg fjerne hår med epilator i bikinizonen

Tynd og delikat hud i det delikate bikiniområde reagerer meget følsomt overfor hårfjerning fra roden, hvilket giver kvinder ubehag. Men på trods af de mange typer af hårfjerning er en af ​​de mest populære metoder til at slippe af med uønsket hår stadig brug af epilatoren.

Denne enhed er en speciel elektrisk enhed med et roterende hoved. Mens han arbejder, trækker han hår ud med en rod med stål eller keramikpincetter. Denne metode til hårfjerning gør det muligt hurtigt at gøre huden blød og glat.

Anvendelsen af ​​epilatoren har dog en stor ulempe - smerten i proceduren. Og hvis vi taler om hårfjerning i bikinizonen, så opfattes en lille summende maskine som et ægte "torturinstrument". Men er alt virkelig så skræmmende?

Kvindelig intim zone kan opdeles i tre dele:

 • Bikini linjen er den hud, der ikke dækker med trusser. På dette sted vil smerten være minimal. Derfor er det muligt at epilere dette område i løbet af få minutter;
 • dyb bikini indebærer fjernelse af hår i trussens linje og i den pubic del, uden at påvirke labia. Denne procedure tager lidt længere tid og kan kræve brug af særlige smertestillende midler;
 • total bikini - er den fuldstændige fjernelse af hår, herunder labia og huden mellem skinkerne. Langt fra alle beslutter en sådan procedure, idet man foretrækker en mindre smertefuld barbering med en almindelig maskine.

Ud fra kosmetologisk synspunkt er det ligegyldigt, hvor præcist fjernelsen af ​​uønsket hår udføres, herunder fra den dybe bikinizone. Dette kan være så dyre laser hårfjerning, og brugen af ​​pincet. Det vigtigste er, at den valgte metode er fuldt egnet til kvinden og bidrager til opnåelsen af ​​det ønskede resultat.

Valg af den bedste epilator til bikini zone

Når du vælger en enhed til hårfjerning, skal afstødes ikke kun af producentens pris og omdømme. Der er ingen specialiserede epilatorer til bikini-zonen. Enhver af de repræsenterede butikker kan lige så godt fjerne hår fra enhver del af kroppen.

En god epilator skal være behagelig at "ligge" i din hånd, ikke glide under arbejdet. For at fjerne uønsket hår på et intimt sted skal du have en speciel dyse med færre pincet end standard. Dette vil ikke kun reducere smerte, men også behandle vanskelige områder. Når du vælger en enhed, skal du desuden finde ud af, om det virker på batterier, eller sørg for at være tilsluttet til lysnettet.

Der er epilatorer, som kan bruges selv i brusebadet. Denne mulighed vil bidrage til at reducere de smertefulde fornemmelser fra hårfjerningsproceduren.

I dag findes en meget bred vifte af epilatorer fra anerkendte producenter i elektronikforretninger.

Panasonic ES-WD74

Ifølge vurderingerne er den mest praktiske epilator til den intime zone Panasonic ES-WD74. Denne enhed er udstyret med et specielt aftageligt hoved, som nemt hjælper med at gøre huden jævn, selv i de mest vanskelige områder. Panasonic epilator er batteridrevet og har et vandtæt taske, der giver dig mulighed for at bruge det i bruseren. At have 48 stålpincetter vil hurtigt og effektivt fjerne selv meget korte hår.

Epilator Panasonic ES-WD74 egnet til smertefri fjernelse af hår i bikiniområdet

Braun 7181 Silke-epil

Braun 7181 Silke-epil er også i stor efterspørgsel. Fabrikanten har etableret sig som leder inden for plejeelektronik til daglig brug. Inkluderet med denne model er en bikini top og barbering hoved. Ved brug af Braun-epilatoren kan du ikke kun helt fjerne hår, men også skabe kreative, intime hårklipp.

Moderne epilator Braun 7181 Silke-epil er velegnet til komplet hårfjerning i bikiniområdet

Rowenta EP-8460

Et særpræg ved apparatet Rowenta EP-8460 er tilstedeværelsen af ​​massagehoveder på dysen til behandling af intime steder. Dette giver dig mulighed for at reducere al smerte til et minimum. En spotlight vil hjælpe med at fjerne selv de fineste hår.

Epilator Rowenta EP-8460 har en massage dyse og spot belysning

Sådan bruger du epilatoren hjemme

Under hjemmet er hårfjerning vigtigt at følge rækkefølgen af ​​handlinger og instruktioner for brug af en elektrisk enhed. Som regel er de mest ubehagelige følelser kun oplevet, når håret fjernes for første gang. Efterfølgende procedurer vil være mere tolerante, da hårsækken vil svække og vil blive behandlet hurtigere af epilatoren.

For at mindske smerten skal du huske følgende regler:

 • hos kvinder bliver huden mere følsom 3-4 dage før menstruationens begyndelse. Mens efter de "røde dage" føles smerten meget mindre;
 • Det er også uden betydning, hvornår epilering udføres. Så, de mest smertefulde fornemmelser kan opleves ved at fjerne hår umiddelbart efter at have vågnet op. Men den bedste tid til hudbehandling vil være fra 17 til 19 timer;
 • hvis du har meget følsom hud og selv med almindelige pincet du panik, kan du bruge særlige smertestillende midler. For eksempel fløde Emla, som har en frysende effekt på grund af lidokain i dets sammensætning;
 • til epilering af et bikiniområde ved hjælp af et moderne apparat, er det tilstrækkeligt at have hår på 2-3 mm lange. Langere hår anbefales at præskære eller behandle med en barbermaskine et par dage før fuldstændig fjernelse fra roden. Umiddelbart inden epilering er det nødvendigt at dampe huden ved at tage et varmt bad;
 • Det er bedre at begynde at fjerne uønsket vegetation fra bikinolinjen og gradvist flytte til pubis og labia. I dette tilfælde bør epilatoren holdes i en ret vinkel og holde enheden strengt mod hårets vækst. Og for at minimere smerte, kan du lidt stramme huden og indstille den laveste hastighed af de roterende hoveder med pincet;
 • Umiddelbart efter epilering skal huden behandles med et antiseptisk middel. Dette kan enten være en chlorhexidinopløsning eller specielle helbredende geler, der har egenskaben til at bremse efterfølgende hårvækst. Og i de første to dage efter proceduren afstå fra rejser til havet og solbadning.

Emla creme kan bruges til lokalbedøvelse under epilation af bikiniområdet.

Mulige konsekvenser af brugen af ​​epilatoren

Glat og delikat hud - det er det, hver pige forventer af epilering. Imidlertid kan ikke altid det ønskede resultat observeres umiddelbart efter proceduren. Ofte i bikiniområdet vises røde pletter, der skyldes aggressiv fjernelse med pincet. Irritation må ikke tage flere timer, og nogle gange flere dage. I dette tilfælde afhænger det hele af hudens individuelle egenskaber og struktur.

Hvis du planlægger en ferie eller en dato, er det bedre at udføre hårfjerning 2-3 dage før den forventede begivenhed.

Regelmæssig brug af epilatoren kan forårsage dannelse af indgroet hår. Denne ubehagelige konsekvens er let at eliminere, hvis du sørger for, at den delikate hud på bikiniområdet mellem behandlingerne er korrekt. For at gøre dette er det nok at bruge en skrubbe baseret på havsalt eller malet kaffe en gang om få dage.

Anmeldelser om hårfjerning derhjemme

Online kan du finde mange anmeldelser om brugen af ​​epilatoren for at fjerne uønsket hår i bikiniområdet. Meninger af piger, der foretrækker at slippe af med uønsket vegetation alene, for det meste positive, trods forekomsten af ​​smerte.

Nu bruger jeg kun epilatoren. Hårene blev virkelig meget blødere, tyndere, tabte en del af pigmentet og ophørte med at blive kolsorte, roden halveret i tykkelse og følgelig blev smerten mindre, men denne effekt vises først efter den fjerde procedure, hvis du bruger epilatoren. Vent ikke øjeblikkeligt på mirakler!

Wilder wein

https://irecommend.ru/content/regulyarno-delayu-epilyatorom-glubokoe-bikini-uzhe-5-yi-god-sovety-byvalogo-mazokhista-po-ne

Piger, jeg ringer ikke nogen til denne type hårfjerning! Det er lidt smertefuldt og tidskrævende. Jeg deler bare min erfaring. Jeg gik til dette i meget lang tid! Min mor begyndte at gøre dette for nogle år siden, men jeg kunne stadig ikke beslutte mig om denne inkvisitionshandling, men jeg kom til dette. Nu bruger jeg slet ikke maskinen! Han ligger omkring tomgang. Jeg kan ikke forestille mig, hvordan jeg kan komme tilbage til barberingen. Ikke i livet!

_printemps_

https://irecommend.ru/content/epilyator-dlya-samykh-smelykh-ili-kak-ya-prishla-k-epilyatsii-volos-tam-etim-sposobom-pri-pr

Epilator hårfjerning er kun en af ​​de mange måder at gøre din hud glat. Han nærmede sig mig kun i tilfælde af bikiniområdet. Det vigtigste øjeblik for mig er, at huden forbliver blød og ser æstetisk glædeligt ud endda en uge efter proceduren. Og det glæder mig ikke kun)

Dideyda

https://irecommend.ru/content/cherez-ternii-k-zvezdam-epilyatsiya-dlya-chainikov-ya-obuzdala-tebya-shaitan-mashina-moi-opy

Video: Hemmeligheder for hårfjerning ved epilator i bikiniområdet

At bruge en epilator til en delikat bikini zone eller ej er et rent individuelt anliggende. Det hele afhænger af hudens følsomhed og smertegrænsen. Under alle omstændigheder er denne simple elektriske enhed i stand til hurtigt at bringe et intimt sted i orden uden forberedende handlinger og store kontantomkostninger. Det er nok at købe en højkvalitets epilator en gang, som regelmæssigt tjener i flere år.

Hårfjerning i intime steder - bedste måder, anmeldelser

Hårfjerning på intime steder er et ret følsomt problem, som næsten alle kvinder står overfor. I mode, den ideelle bikini linje, og for at opnå det, skal du lægge stor indsats. Salonprocedurer, barbermaskiner, specielle cremer: Alt dette giver ikke altid det ønskede resultat. Hvilken måde at vælge og hvad skal man gøre, så huden bliver så glat og øm så lang som muligt? Du vil lære om dette ved at læse denne artikel.

I mode, den ideelle bikini linje, og for at opnå det, skal du lægge stor indsats

Skal jeg fjerne hår i intime områder?

Dette spørgsmål betragtes som ret kontroversielt. På den ene side hævder mange, at depilering ikke kun er en måde at blive mere seksuel og attraktiv på: Hårfjerning er en hygiejnisk procedure. Modstandere af fjernelse mener dog, at hår på visse steder i den menneskelige krop ikke kun er der. Især beskytter håret i den pubic zone mod skadelige bakterier. Det er ikke for ingenting, at vores bedstemødre ikke engang kendte navnet på hårfjerning på intime steder, og de havde ingen problemer med dette: Infektioner var mindre almindelige, og kvinder fødte meget oftere end i dag, hvor mange kvinder flittigt fjernes fra den "naturlige barriere" i det intime område.

Overbevisende undersøgelser viser imidlertid, at depilering af de "delikate" områder af den kvindelige krop fører til en øget sandsynlighed for, at en urogenital infektion ikke eksisterer. Derfor kan håret fjernes sikkert (hvis du selvfølgelig vil have det).

Tip! Det kan kun begrænses til korrektion af hår: Fjern dem på siderne, og i midten justeres med en speciel trimmer. Så du reducerer risikoen for irritation til et minimum.

Huden i de intime områder af menneskekroppen er øm og følsom. Derfor kan valg af en depileringsmetode være ekstremt vanskelig.

Hvad er hårfjerningsmetoder?

Huden i de intime områder af menneskekroppen er øm og følsom. Derfor kan det være ekstremt svært at vælge en depileringsmetode. Som regel bruges følgende metoder til at fjerne hår på intime steder derhjemme:

 • barbering med maskinen;
 • hårfjerning med særlige cremer;
 • hårfjerning voks;
 • shugaring;
 • brug af en husstandspilator.

Lad os tale om fordele og ulemper ved alle ovennævnte metoder.

Tip! For at få håret til at vokse langsomt tørres huden regelmæssigt af med valnøddekok: det hjælper med at øge tiden mellem depileringsprocedurerne.

barbermaskine

De fleste kvinder bruger en barbermaskine til at slippe af med unødvendig "vegetation". Dette er virkelig meget praktisk, men for at opnå det ønskede resultat er det vigtigt at observere en række betingelser:

 • du kan kun barbere hår på dampet hud, det er tilrådeligt at gøre det efter et bad eller i brusebadet;
 • Du kan ikke nægte specielle cremer og geler til hårfjerning på intime steder: de blødgør håret og beskytter huden. Ellers kan irritation og betændelse forekomme;
 • For at beskytte følsom hud mod irritation bør håret barberes ikke diagonalt mod hårvækst, som mange gør, men diagonalt.
De vigtigste fordele ved proceduren er fuldstændig smertefrihed, billighed og evnen til hurtigt at fjerne alt unødvendigt hår.

De vigtigste fordele ved proceduren er fuldstændig smertefrihed, billighed og evnen til hurtigt at fjerne alt unødvendigt hår. Men der er også ulemper: barbering ved hjælp af en maskine forårsager ofte ganske stærke betændelser i det intime område på grund af, at knivene beskadiger den sarte hud. Derfor er maskinen ikke egnet til alle: Til kvinder, hvis hud er særlig følsom, er andre metoder egnede.

Tip! Brug kun nye maskiner til hårfjerning i bikinizonen! Hvis knivene er stumme, risikerer du at beskadige huden lidt. Hvis det stadig sker, skal du tørre sårene med hydrogenperoxid eller et andet desinfektionsmiddel: dette vil undgå udvikling af inflammatoriske processer.

Voks til depilation

For at fjerne hår med voks har du brug for voks selv, specielle spatler til dets anvendelse og strimler af uvævet materiale.

Fremgangsmåden er ekstremt enkel: voks påføres håret, en stofstrimmel limes til den. Derefter skal strimlen brydes med en skarp bevægelse. Det ser ud til, at der ikke må opstå vanskeligheder. Voksning har dog også en række finesser:

 • håret skal være mindst 5 mm i længden: ellers vil voksen ikke være i stand til at "gribe" dem;
 • strimmel bryder mod hårvæksten i en skarp bevægelse. Ikke alle kvinder er i stand til at klare en sådan opgave: Når voksen bliver revet af huden, opstår der ganske smertefulde fornemmelser;
 • En dag før hårfjerning på intime steder med voks, skal huden behandles grundigt med en skrubbe: Dette vil gøre proceduren mere effektiv.
Fremgangsmåden er ekstremt enkel: voks påføres håret, en stofstrimmel limes til den. Derefter skal strimlen brydes af en skarp bevægelse.

Ved hjælp af voks kan du fjerne hår i lang tid: voks, i modsætning til en barbermaskine, skærer ikke bare hårene, men fjerner dem sammen med roden.

På grund af det faktum, at proceduren er smertefuld, kan mange kvinder simpelthen ikke udføre en sådan "udførelse" over sig selv. Hertil kommer, at de intime områder i vores krop har en ret kompliceret "relief", derfor at klare håret ved hjælp af voks er en ret vanskelig opgave. Hvis du vil prøve voksaflejring af intime områder, skal du besøge skønhedssalonen: herrer anvender specielle formuleringer til klientens hud, som reducerer ømhed. Derudover kan du lære de grundlæggende principper for voksaflejring og spørge master alle dine spørgsmål.

Tip! Der er specielle striber til hårfjerning på intime steder: voks er allerede blevet anvendt på dem. En sådan strimmel limes til huden som en plaster og fjernes med en skarp bevægelse. Anvendelsen af ​​strimler af voks forenkler processen med fjernelse af hår.

epilator

Den mest populære enhed til hårfjerning på intime steder, er selvfølgelig epilatoren. Hårfjerning i intime områder med en epilator er ret smertefuldt, så det er tilrådeligt at købe en speciel kølemodel eller epilator, der kan fungere i vand. Hvis dit hår er tykt og mørkt nok, skal du forlade epilatoren.

Påfør epilatoren er meget enkel: han tager fat i håret og fjerner det fra roden. Resultatet er, at huden forbliver glat og øm i lang tid. Desuden bliver hårene mere og mere tynde, takket være den regelmæssige brug af epilatoren, og smerten vil efterhånden blive mindre intens. For at gøre proceduren mere effektiv, er det imidlertid nødvendigt at eksfoliere det intime område regelmæssigt og udføre udtørring efter badet, når huden bliver blød og dampet.

Påfør epilatoren er meget enkel: han tager fat i håret og fjerner det fra roden. Resultatet er, at huden forbliver glat og øm i lang tid.

Tip! Efter brug af epilatorer noterer mange kvinder håret indvækst. For at undgå dette skal du skrubbe huden regelmæssigt, og tør det med et hårdt håndklæde efter brusen. For at gøre resultatet endnu bedre, brug fugtgivende og blødgørende cremer.

Depilatory cremer

Intim hårfjerning creme synes at være en af ​​de nemmeste måder at klare overflødig vegetation på og opnå det perfekte bikini område. Det kan trods alt være enklere: Cremen påføres huden, og efter et par minutter fjernes det sammen med hårene. Denne procedure har imidlertid en række nuancer:

 • Depilatory cream er ikke for alle. Hvis din hud er irritabel og følsom, bør du opgive fløden: den indeholder aggressive kemikalier;
 • creme kan ikke påføres slimhinden: dette kan provokere udviklingen af ​​en alvorlig inflammatorisk proces;
 • Ved hjælp af cremen kan kun fjerne tyndt hår. Desuden skal deres længde nå 3-4 mm.
Depilatory cream er ikke for alle. Hvis din hud er irritabel og følsom, skal du opgive fløden: den indeholder aggressive kemikalier

Depilatory cream er ikke for alle. Det kan dog virkelig give et godt resultat: effekten varer lang tid, og håret vokser mere og mere tyndt.

Tip! Før du bruger købt depilation creme, test det på et lille område af huden. Hvis huden bliver rød, bør brugen af ​​fløden til det tilsigtede formål opgives.

Shugaring

Hårfjerning fra kroppen ved hjælp af sukkerpasta har været kendt siden oldtiden. Denne metode er ret effektiv og enkel, fordi det er muligt at forberede en blanding til shugarning selv hjemme. Du skal bruge sukker, vand og lidt citronsaft. Alle komponenter blandes og smelter i et vandbad, indtil blandingen ligner karamel. Når massen afkøles, påføres den på huden og kommer af med håret.

De utvivlsomme fordele ved shugaring omfatter:

 • hypoallergen sammensætning;
 • Yderligere komponenter kan tilsættes til blandingen for at nære og blødgøre huden, såsom honning;
 • sammensætningen indfanger endda ret korte hår;
 • pasta giver ikke irritation på huden, hvilket er meget vigtigt, når håret fjernes i intime områder;
 • Effekten af ​​shugaring fortsætter i lang tid: mange kvinder sammenligner det med hårfjerning på intime steder med en laser.
Shugaring temmelig smertefuld måde: ikke alle kvinder modstår det

Glat hud varer i flere uger, i hvilken tid det har tid til fuldt ud at komme sig fra en ret traumatisk procedure.

Men for at lære at lave en blanding med den rigtige konsistens skal du øve. Desuden er shugaring ret smertefuldt: ikke alle kvinder modstår det.

Tip! Du kan ikke tilberede shugaringpasta alene, men købe den på en skønhedssalon. Det sælger pastaer med forskellige tilsætningsstoffer, der nærer og fugter huden. Derudover er konsistensen af ​​købspastaen ideel til proceduren. Læs omhyggeligt sammensætningerne: Hvis pastaen indeholder konserveringsmidler og farvestoffer, er det bedre at nægte købet: Se efter en bedre version.

trimmer

Denne metode er velegnet til piger, der ikke ønsker at skade deres hud. Trimmeren skærer forsigtigt hår, så risikoen for irritation eller betændelse minimeres. Ved hjælp af en trimmer kan du oprette et bikini-design uden at skade huden eller slimhinden.

Trimmeren er dog ikke for alle: Den ideelle glathed kan ikke opnås med det - håret bevares, men bikiniområdet har et smukt, velplejet udseende. Derfor, hvis din hud er meget følsom, må du muligvis stoppe barberingen og vælge en trimmer.

Trimmer skærer forsigtigt hår, så risikoen for irritation eller betændelse minimeres.

Tip! Til salg finder du specielle kvinders trimmere med forskellige dyser. Ved hjælp af disse vedhæftede filer kan du fjerne hår i armhulen, skabe intime haircuts og endda trimme øjenbryn. Derfor bør du være opmærksom på disse multifunktionsenheder: de giver dig mulighed for straks at løse flere problemer.

Kvinder anmeldelser

Hvis du ikke ved hvordan man vælger en metode til fjernelse af hårfjerning på intime steder, vil anmeldelser hjælpe dig med at navigere i de forskellige produkter, som producenterne tilbyder.

Olga: "Jeg besluttede at fjerne hår i bikiniområdet ved hjælp af en epilator. Piger, jeg har aldrig oplevet sådan smerte i mit liv - en ægte udførelse! Derfor kom jeg igen til barbermaskinen igen: det gjorde ikke ondt og hurtigt. "

Tatyana: "Efter at jeg var færdig i salonen proceduren for shunting af intime steder, besluttede jeg at jeg havde fundet min egen metode til depilation. Næsten ingen smerte, og huden i tre uger er glat, som en baby. Nu laver jeg pasta i hjemmet: shugarnig er den enkleste, mest nyttige og effektive metode til depilation, testet! ".

Svetlana: "Mit valg er en klassiker. Jeg bruger kun barbermaskiner til hårfjerning. Jeg køber engang i supermarkedet: en maskine - en barbering. Af den måde, så irritation på huden ikke opstår, brug specielle olier til barbering. Dette vil hjælpe med at undgå indtrængen og irritation. "

Det er vigtigt at finde "din" metode til depilation, hvilket passer dig. Og det kan kun gøres gennem forsøg og fejl.

Elena: "Jeg prøvede alle metoder til depilation i den intime zone. Så besluttede hun at det var bedst ikke helt at fjerne håret, men at lave en intim frisyre med en trimmer. Barber håret helt kun på siderne. Alt ser meget pænt ud, min mand kan også lide mig. Jeg har glemt at vokse hår, smerter, pustler og tidligere, da jeg brugte barbermaskiner, var alt dette. "

Tamara: "Depilation cremen kom op til mig, men ganske dyrt. Billige med opgaven klare ikke. Jeg bruger proceduren hver anden til tre dage: huden er glat, som en baby. "

Det er således muligt at hævde kun en ting med tillid: Det er vigtigt at finde "din" afhugningsmetode, der passer til dig. Og det kan kun gøres gennem forsøg og fejl.

De bedste epilatorer for intime områder (2018)

Omsorg for et bikiniområde er en bekymring for enhver kvinde. Til disse formål er det praktisk at bruge elektriske epilatorer til sarte steder. Vi har samlet den bedste epilator for intime områder for at hjælpe dig med dit valg.

Funktioner af udvalgte modeller

Epilatorer er udstyret med multi-pincet systemer til fuldstændig fjernelse af selv meget kort hår. Enheder har forskellige enheder til behandling af intime zoner:

 • Bundende dyser
 • Barberingshoveder
 • Dyser til bedre hudkontakt.

Alle enheder til bikiniområdet er særligt hygiejniske. Epilerende hoveder er aftagelige og vaskes under rindende vand.

For at reducere smerteeffekten har enhederne en massagefunktion. Vibration slapper af i huden, reducerer følsomheden.

Fordele og ulemper

Epilatorer til intime zoner skelnes af sådanne positive indikatorer:

 • Kvaliteten af ​​fjernelsen af ​​korte hår.
 • Langsigtet resultat efter proceduren.
 • Massage til smertelindring.
 • Brugervenlighed og pleje af enheden.
 • Evnen til at justere hastigheden.

De har også nogle ulemper:

 • På trods af anæstesiets teknologi kan hårfjerning, intime områder ledsages af ubehagelige fornemmelser.
 • Da huden i bikiniområdet er meget øm, er irritation og rødme mulige efter proceduren.

Hvad skal man kigge efter, når man vælger

For at din intime zone epilator skal være virkelig den bedste, overveje i detaljer de følgende egenskaber ved enheden:

 • Strøm system. Hvis du kunne lide den trådløse model, skal du anslå, hvilken tid den holder afgiften. Vær opmærksom på ledningslængden, når du køber en stikkontakt.
 • Tilgængelighed af ekstra tilbehør. Med begrænseren er det lettere at kontrollere slagområdet. Med et barberhoved eller trimmer kan du oprette intime frisurer. En peeling børste hjælper med at forhindre indgroede hår.
 • Baggrundsbelysningen er nyttig for at lægge mærke til de tynde og korte hår.
 • Anæstesi mekanismer. Jo mere af dem, desto mere behagelige vil epilering af følsomme områder være.

Hvis du har en meget følsom hud, skal du vælge en enhed til våd fjernelse af hår. Hårfjerning i varmt vand er ikke så smertefuldt, risikoen for irritation er også reduceret.

Philips HP 6422


Med Philips HP 6422/01 epilator vil din hud være perfekt glat i næsten fire uger.

Der er to hastigheder: hoved og ekstra, designet til at fjerne for tynde hår. Dens brug giver det perfekte resultat.

For at forhindre, at hårene sidder fast i det epilerende hoved fra at nedsætte arbejdsevnen, giver designet det nemt at rengøre to trin. For det første kan det tilstoppede hoved rengøres med en børste og derefter om nødvendigt skylles med vand.

Attraktivt design er ikke bare et indfald: Den elegante buede form af enheden er også ergonomisk. Epilatoren passer komfortabelt i din hånd og glider ikke ud, giver komfortabel brug, og lysvægten tillader ikke, at din hånd bliver træt gennem hele proceduren. Høj byggekvalitet er nøglen til enhedens lange levetid.

Du kan frygtløst epilere selv følsomme områder, herunder bikiniområdet. Specielt designet skiver med komfortable pincet sikkert tag fat og træk hår fra 0,5 mm i længden med roden uden at savne en enkelt. Samtidig er der næsten ingen ubehagelige og smertefulde fornemmelser, og muligheden for irritation minimeres, da en zone ikke skal gentages. For at opnå det bedste resultat kan du variere kombinationen af ​​dyser og hastighed.

Epilatoren er udstyret med en speciel Opti-start massage dyse, som giver dig mulighed for at forberede huden før proceduren og for at sikre en tilstrækkelig tæt kontakt med huden. Det hjælper også med at placere epilatoren i optimal vinkel til det epilerede område, således at proceduren udføres så effektivt og omhyggeligt som muligt.

Sådan barberes et bikiniområde med en epilator

Epilator er et praktisk valg for dem, der ønsker at slippe af med uønsket hår på egen hånd i lang tid. Enheden giver dig mulighed for at håndtere alle dele af kroppen, herunder de mest delikate. Processen med epilering af et bikiniområde med en epilator kræver en særlig tilgang. Efter proceduren forbliver huden glat i lang tid.

 • 1. Er det muligt at epilere et bikiniområde med en epilator?
 • 2. Funktioner af epilering på huden på bikiniområdet
 • 3. Forberedelsesregler
 • 4. Anæstesi
 • 4.1. Farmaceutiske smertestillende midler:
 • 4.2. Folkemetoder:
 • 5. Hvordan epilere en bikini zone med en epilator
 • 6. Hudpleje efter proceduren
 • 7. Yderligere anbefalinger
 • 8. Hvilken epilator at give præference
 • 9. Fordele og ulemper
 • 10. Kontraindikationer
 • 11. Spørgsmål og svar
 • 11.1. Ved hvilken alder kan du epilere et bikiniområde?
 • 11.2. Kan jeg gøre proceduren under menstruation?
 • 11.3. Er det sandt, at epilatoren kan fjerne hår permanent?
 • 11.4. Er det muligt efter depilation maskine at skifte til andre metoder?
 • 11.5. Jeg epilere jævnligt en bikini med en mekanisk maskine, men næsten altid er der irritation, som varer 4-5 dage.

Dette er en funktion af epidermis, måske bør du prøve andre former for hårfjerning.

Bliver håret vokset i bikinizonen endnu mere efter depilation med en epilator?

Kan jeg epilere et bikiniområde med en epilator?

Der er ingen forbud mod depilating en bikini med en epilator. Hårfjerning på et intimt sted, mange kvinder foretrækker at gøre sig selv, og epilatoren vil være et bekvemt værktøj til processen.

Men det er nødvendigt at tage højde for to nuancer, som kvinder ofte står over for:

 1. Huden i dette område er meget følsom og stærke smertefulde fornemmelser er mulige under epilering.
 2. I starten kan irritation og betændelse forekomme. Ved regelmæssige procedurer bliver epidermis "brugt", og der opstår ingen problemer.

Funktioner af epilering på huden af ​​bikini zone

I modsætning til en barberkniv eller skindkrem fungerer maskinen på princippet om pincet (hovedet er normalt udstyret med 18 til 30 roterende pincet). Hårene er ikke skåret, men trukket sammen med roden.

I apparatets sæt kan der være specielle dyser til forskellige zoner. Brug af et bikini tilbehør reducerer smerte og lette proceduren.

Hårfjerning selv kan være af tre typer:

 1. Overfladisk bikini. Kun hår er fjernet på den pubic del.
 2. Dyb. Epileøs stor og lille labia.
 3. Total. Hele det intime område behandles, inklusivt interyagisk, dels den indre del af lårene.

Den tredje epilering af en bikinizone med en epilator kan være særlig ubehagelig, derfor anbefales det at starte fra overfladen og gradvist skifte til en total rengøring.

Forberedelsesregler

Metoden betragtes som traumatisk, og således at alt går så sikkert og smertefrit som muligt, kræves der lidt forberedelse.

Hvis det for en pige er den første erfaring med at bruge en husstandspililator, anbefales det først at teste det på andre dele af kroppen, for eksempel på benene. Det er vigtigt at mærke enheden, lære at holde den.

 • Den optimale hårlængde er 4-5 mm. For korte kan ikke blive fanget af pincet, de lange vil bryde af.
 • Inden sessionen anbefales det at skrubbe og dampe huden. Porerne åbner og udgangen af ​​hårene bliver lettere.
 • Maskinens hoved og legemet skal behandles med et antiseptisk middel.

Smertelindring

For mange kvinder er epilering af bikiniområdet derhjemme en ægte tortur. Processen er virkelig ret håndgribelig. Men smerte kan reduceres eller endog helt elimineres ved hjælp af specielle midler.

Farmaceutiske smertestillende midler:

 • Emla creme. Populær blandt kosmetologer, som et meget effektivt værktøj. Den påføres i et tyndt lag, filmen er dækket ovenpå (normal, mad), alderen i 15-20 minutter. Handlinger er nok i mere end en time.
 • Lidokain - spray. Antiseptisk sprøjtet på huden. Bedøvelse effekt forekommer om 10-15 minutter.
 • Menovazin. Tilgængelig i form af væske eller salve har en moderat bedøvelsesvirkning.

For kvinder med en høj smerte tærskel 20 minutter før epilering af det intime område begynder, anbefales det at tage et analgetikum: Nurofen, Baralgin, Analgin, Tsinepar, Kofalgin, Trimol.

Alle lægemidler har kontraindikationer nødvendigvis læst annotationen før brug.

Folkemetoder:

 • Ice. Ca. 5 minutter før epilering af et bikiniområde, kan du flytte kroppen med en isterning. Virkningen af ​​analgesi er ganske stærk, men desværre kort.
 • Massage. Intensiv gnidning af huden med en håndflade eller en vaskeklud før proceduren vil øge blodgennemstrømningen og udvide porerne. Dette vil reducere smerten betydeligt, når du trækker hår ud.
 • Pebermynte æterisk olie. Det fortyndes med vand (3 dråber i 30 ml vand) og lav lotion i 10 minutter. Efter, fortsæt straks til hårfjerning.

Under processen skal huden strammes med frihånden. Således reduceres risikoen for traume og niveauet af ubehagelige følelser.

Sådan epilere en bikini zone med en epilator

Trin-for-trin instruktion om reglerne for brug af epilatoren i bikiniområdet:

 1. Huden i et følsomt område skal være tørt. Det er tilrådeligt at pudse lidt med talkumpulver, så hårene bliver bedre fanget.
 2. Epilatoren er taget i den ene hånd, den anden trækkes over huden.
 3. Når du tænder enheden for minimumshastighed, begynder de at køre hovedet mod hårets vækst. Plailatoren er vinkelret på kroppen eller ved en lille hældning. Bevægelse med et let tryk, rykkende. For at fjerne alt hår er det ofte nødvendigt at udføre et sted flere gange.
 4. Depiled udvalgte bikini område.
 5. Ved afslutningen af ​​proceduren behandles huden med et antiseptisk middel.

Hver gang efter håret i håret i bikiniområdet skal maskinen rengøres (der er en speciel børste inkluderet, hvis den ikke er der, en gammel tandbørste vil gøre), behandle det med et antiseptisk stof, tør det og læg det i en sag.

Hudpleje efter proceduren

 • 10-15 minutter efter afslutningen af ​​proceduren anbefales det at anvende en beroligende regenererende creme (Panthenod, Bepanten, Dexpanthenol, Pntoderm) på huden.
 • De første dage efter sessionen skal du bære naturlige stoffer. Det er bedre at nægte smalle tøj og bukser.
 • De første 3-4 dage kan du ikke tage varme bade, besøge saunaer, bad, solbadning.
 • For at forhindre flak skal du daglig smøre det intime område med kosmetiske olier (oliven, fersken, mandel) eller en nærende fløde, du kan bruge en simpel barnlig.
 • Det er tilrådeligt at afstå fra sex i de første 2 dage.

Hvis der opstår betændelse (alvorlig rødme, pustler), skal zonen behandles med en antibiotisk salve (Levomekol, Sintomycin, Miramistin, Erythromycin) 2-3 gange om dagen.

Yderligere anbefalinger

 • For at håret ikke vokser, bliver huden omhyggeligt skrubbet på 7-10 dage.
 • Det er uønsket at gøre epilering 3-4 dage før menstruation og 2-3 dage efter (i denne periode stiger smertetærsklen for kvinder).
 • Depilatory machine - et emne for personlig hygiejne. Det kan ikke gives til nogen, selv medlemmer af din familie.
 • Gør proceduren bedre om aftenen, om natten vil huden roen ned.

Hvilken epilator at foretrække

De mest populære epilatorer i dag er modeller fra Braun, Philips, Rowenta. Producenten Brown er specielt efterspurgt.

Ved valg af vigtige parametre er: tip til forskellige formål, hastighedsindstillinger (minimum 2), lang ledning.

Af de ekstra funktioner, der anses for nyttige: effekten af ​​massage, vandmodstand.

Fordele og ulemper

Den mekaniske metode til depilering har sine fordele og ulemper.

 • rentabilitet (dickey tjener et par år);
 • praktisk (fjerner uønsket vegetation overalt);
 • hår vokser ikke i 3-4 uger;
 • med hver procedure bliver håret tyndere.
 • ømhed (normalt de første 2-3 gange);
 • hår indvækst (hvis du konstant skrubber, kan dette undgås).

Kontraindikationer

Før du epilerer det intime område, er det vigtigt at gøre dig fortrolig med forbudsfaktorer.

Udfør ikke depilation når:

 • infektiøs eller inflammatorisk proces;
 • vaskulær svaghed, åreknuder;
 • et stort antal mol, papillomer og andre fremspringende formationer i det epilerede område;
 • hudsygdomme;
 • skader, beskadigelse af epidermis;
 • af graviditeten.

Spørgsmål og svar

Ved hvilken alder kan du epilere et bikiniområde?

Fra det øjeblik begynder skindhår at vokse efter puberteten fra 13-15 år.

Kan jeg gøre proceduren under menstruation?

Nej, der er risiko for alvorlig betændelse i huden.

Er det sandt, at epilatoren kan fjerne hår permanent?

Mekanisk maskine trækker hår ud af roten, men folliklen forbliver intakt. Over tid tynder vegetationen kun.

Er det muligt efter depilation maskine at skifte til andre metoder?

Ja, når som helst kan du gå til en anden type depilation.

Jeg epilere jævnligt en bikini med en mekanisk maskine, men næsten altid er der irritation, som varer 4-5 dage.

Dette er en funktion af epidermis, måske bør du prøve andre former for hårfjerning.

Bliver håret vokset i bikinizonen endnu mere efter depilation med en epilator?

Nej, tværtimod bliver de mindre.

Hårfjerning med en mekanisk epilator er ikke egnet til alle. I dag er der mange andre alternative måder, hvorpå enhver kvinde vælger den acceptable.

Hver epilator til bikiniområdet er udstyret med metalskiver af en slags pincet, der roterer og fjerner hår med rødder.. Depilation og epilering af bikiniområdet.

Depilation og epilering af bikiniområdet.. Sådan barberer du ben med epilator. Hjemmemekanisk epilator - en fantastisk løsning til piger, der elsker at tage sig af sig selv.

Den dybe epilering af bikiniområdet er lavet med varm voks. Den kolde metode vil ikke være effektiv til tykt tykt hår.. Smerteløs depilation med epilator.

Typer af epilation og bikini depilation i salonen. Priser epilation intim zone. Hvordan man holder op med at skamme sig for at gøre afhugning af en professionel mester.. Smerteløs depilation med epilator.

Friske arkiver. Depilation og epilering af bikiniområdet.. Smerteløs depilation med epilator.

Electroepilation på ansigtet: anmeldelser

Hvorfor har vi brug for hår under armene og mellem n0g?