Epilator for intime områder

Forskere har bevist, at kvinder i sexet undertøj føler sig mere selvsikker. Lad os tillade os selv at fortsætte tankekæden og bemærke, at kvinder med et glat bikiniområde føler sig endnu mere forførende - det vil hjælpe dem med en epilator for intime områder. Hvad er forskellene fra den klassiske analoge, du vil vide lige nu.

Særlige egenskaber

Epilation er ikke altid en behagelig og endog ubehagelig proces, men det er det, der gør det muligt at opnå effekten af ​​glat hud uden overdreven vegetation. Afhugning af det intime område (barbering eller brug af hårfjerningskrem) eliminerer hår i et par dage, og de fortsætter med at vokse i et hurtigt tempo. Essensen af ​​epilering er at fjerne hårsækkene og krænkelsen af ​​folliklerne, hvorfor hårene vokser langsommere efter proceduren. Et ekstra plus er, at de er meget tyndere.

Epilator til den intime zone giver dig mulighed for at slippe af med uønsket vegetation i en periode på 2 til 4 uger (afhængigt af den naturlige hårvækst og deres struktur). Det har en række funktioner. Det er værd at tale om fordelene ved hjemmet hårfjerning ved hjælp af en speciel maskine:

 1. Brugervenlighed. Det er mere behageligt at gøre hårfjerning selv end at stole på din krop til en mester (hvis hun ikke er den bedste ven).
 2. Kvalitativt resultat opretholdes i 2-4 uger.
 3. Hårets vækst sænkes, deres kvalitet forværres mærkbart - for kvinder er det "ved hånden".
 4. Tillader dig at fjerne hår i det intime område ved hjælp af en dyb bikini eller klassisk teknik. Essensen af ​​den første er fuldstændig glathed, den anden er fjernelse af hår langs trussellinjen.
 5. Sparer penge og tid - du behøver ikke besøge en dyr salon, det er nok at købe en bil og bruge den hjemme - i et par år (og endnu mere).

Vurdering hjemme epilatorer til bikini zone. Fordele og ulemper

En kvinde stræber altid efter et perfekt udseende. Bikiniområdet er ingen undtagelse. At opnå en ideel bikinizone med en regelmæssig barbermaskine er meget vanskelig. Den bedste løsning ville være at bruge epilatoren, som ikke kun giver et godt resultat, men også fikser det i lang tid.

 • Hurtig navigation på artiklen:
 • Den bedste epilator til bikiniområdet
 • Princippet om operation af epilatorer
 • Typer af smertelindrende epilatorer
 • Hvordan man vælger en epilator
 • Funktioner af det intime område epilator
 • Krav til en bikini zone epilator
 • anmeldelser

Hvilken epilator er mere egnet til bikiniområdet

At slippe af med håret i bikiniområdet er en temmelig ubehagelig proces. Teknikken bliver forbedret, og der er flere og flere metoder til at eliminere dette problem med de mindst smertefulde fornemmelser.

Bikiniområdet er et af de mest delikate steder.

Piger kan vælge den mest egnede måde for sig selv:

• brug af en barbermaskine, epilator;
• Anvendelse af lotioner og cremer;
• bioepilation;
• elektrolyse;
• fotoepilation
• laser hårfjerning.

Epilatoren til bikini-zonen skal udpeges fra denne liste: anmeldelser, hvilken er bedre blandt andre, vil hjælpe med at bestemme valget af den mest bekvemme model. Før du køber, skal du selvfølgelig være opmærksom på udseendet, brugervenlighed, driftsprincip, nyttige funktioner, driftsformer, tilstedeværelse af hastigheder.

Det er nødvendigt, at epilatoren har enheder, der reducerer smerte (kølegel, kold luftstråle, massage dyser).

Huden i det intime område er følsomt og kræver forsigtighed.

For at gøre dette skal du vælge en enhed, der kan fungere i vand. Varm, varm hud med fugtig hud er lettere at behandle. Således vil en ubehagelig procedure være mindre smertefuld, hurtigere og mere effektiv.

Baseret på anmeldelser af epilatorer til bikini-zonen, og tænker på hvilken der er bedre, konkluderer vi, at der er tre producenter i efterspørgsel: Brown, Roventa og Panasonic.

De bedste modeller af Panasonic epilatorer omfatter aftagelige hoveder, der giver dig mulighed for omhyggeligt at dekorere bikiniområdet. Tilladt til brug i vand. Der er et pålideligt batteri, et stort antal pincet, hvilket gør hårfjerningsproceduren øjeblikkelig.

Næsten alle modeller af firmaet Roventa er udstyret med en trimmer og en specielt designet dyse til bikiniområdet. Hovedet selv indeholder massagebolde, som reducerer smerte.

Brune modeller har mindst tre tips. Derudover kan modellen bruges både som en epilator og som en barbermaskine, som giver dig mulighed for at rydde op i bikiniområdet og trimme de resterende uønskede hår.

Hvis beslutningen om at købe en epilator allerede er lavet, men der er nogle vanskeligheder med at vælge den rigtige, passende model, behøver du ikke at blive ked af det, vil alle finde nyttige oplysninger, tips og anmeldelser på internettet.

Typer af epilatorer på handlingsprincippet

Før du bruger epilatoren til den intime zone, anbefales det, at du sætter dig ind i princippet om dets funktion og lærer om de mulige sorter af epilatorer i henhold til operationens princip.

En moderne epilator til bikiniområdet (anmeldelser, der er bedre blandt sådanne enheder er meget nyttige) er en unik bærbar enhed.

Hovedformålet er at rense huden fra hår. Epilatoren indeholder roterende skiver eller plader (multi-forceps system), som trækker hår ud af roten. Alle modeller adskiller sig kun i antallet af diske, plader (fra 20 til 40 par). Endvidere varierer enhedens hastighed og omskiftning mellem hastighederne (hastigheden for at trække hår ud i en vis tid).

Brun epilator model med massage dyse

Fjernelse af mindre end 33 hår er iboende i diskepilatorer og 20 eller 40 lameller. Det vurderes, at diskenheder er mere kvalitative, men bliver oftest lamellære. Dette skyldes, at pigerne stadig vil have den smertefulde proces at finde sted så hurtigt som muligt.

Disc epilatorer har den fordel - ikke forårsage allergier i form af hudirritation.

En interessant kendsgerning! Epilatorer på markedet for husholdningsapparater viste sig ikke så længe siden, mindre end 20 år siden. De modtog dem med sikkerhed. Den første epilator blev udgivet af Philips i 1988.

Den smertefulde procedure for hårfjerning fra den intime zone ved hjælp af en epilator er ikke helt klar til at udholde. Mange piger er ikke smigrende om brugen af ​​epilatoren til bikiniområdet. Men hvilken metode til depilation er bedre, er op til dig.

Typer af epilatorer ifølge metoden for anæstesi

Hovedårsagen til, at piger ikke har travlt med at erhverve en epilator for en bikinizone er smerten i proceduren. Hvis huden ikke er for følsom, er denne metode til hårfjerning egnet, men for personer med meget følsom hud i dette område er det bedst at finde noget alternativ til epilatoren.

Det faktum, at reklamer for epilatorer til det intime område lover glat og fløjlsagtig hud i op til fire uger er fængslende. Men dem, der stadig besluttede at købe en epilator, er nødt til at gøre sig bekendt med oplysninger om forskellen mellem disse enheder efter type anæstesi.

Så under anæstesi tages der hensyn til:

 • Graden af ​​vibrerende massage. Massager, slapper af og glatter huden i det intime område, hvilket reducerer smerte. Graden af ​​vibrerende massage i Brown epilatorer er specielt udviklet.
 • Graden af ​​afkøling. I epilatorer kan den bruges som en speciel heliumpose, som afkøles i køleskabet før selve proceduren, såvel som hjemmelavet sædvanlig ispakke, kolde håndklæder.
 • Graden af ​​blæser. Epilatorer, der er udstyret med en særlig blokblæsning, mini-fans, der tjener en strøm af kold luft til det ønskede område af huden. Philips er berømt for at have en god grad af blæser i epilatorer. Denne mulighed er perfekt til følsom og følsom hud.
At vælge den rigtige epilator kræver en seriøs tilgang.

For alle epilatorer med tilstedeværelsen af ​​en analgetisk effekt anvendes særlige markeringer (SE, E, SS).

Derudover kan du prøve andre anæstesi-metoder inden du bruger epilatoren til bikini-zonen (tabletter, sprayer, cremer).

Efter at have prøvet epilatoren for bikini-zonen (anmeldelser, som man bedre kan finde på specialiserede websteder), kan du dygtigt diskutere kvaliteten af ​​forskellige modeller og rådgive dem til dine venner.

Hvilken rækkefølge skal man følge, når man vælger en epilator

At vælge den rigtige epilator til en bikini zone er vanskelig, selv brugeranmeldelser, hvilken er bedre, nogle gange kan det ikke hjælpe med denne opgave. For på en eller anden måde at forstå de mange modeller af epilatorer, er det værd at udpege selv de vigtigste aspekter af valget.

Først og fremmest være opmærksom på:

 1. Antallet af hastigheder.
 2. Hoveddyserne.
 3. Antallet af pincet eller plader.
 4. Kost.
 5. Yderligere dyser.

Speed ​​mode epilator. Det spiller en vigtig rolle i hårfjerning. Med en forkert valgt hastighedsindstilling vil hårene ikke blive trukket ud, men blot brudt. Derefter varer effekten af ​​denne procedure ikke mere end en uge.

Der er tre hastigheder - hurtig, langsom og normal.

Jo lavere hastigheden af ​​epilatoren, jo mere grundigt renset huden.

Langsom tilstand bruges til tykke og hårde hår. Normal tilstand er velegnet til langt hår, fanger dem og trækker let. Et hurtigt regime øger smertefuldheden af ​​proceduren, men forkorter varigheden.

Grundlæggende tips til epilatoren kan være de mest almindelige eller lette hårfjerningsprocessen. Der er vanddyser (før brug, sæt i fryseren), kølig luft med kølig luft, massage dyser, dyser der dækker en del af pincet.

Antallet af pincet giver dig mulighed for at bremse eller fremskynde aflejringsprocessen. Dette tal varierer fra 17 til 40 stykker. Teknikken er ved at blive bedre, så nogle virksomheder begynder allerede at producere 48-pincer epilatorer.

Epilatorer, der fungerer ikke kun fra netværket, men også ved hjælp af et batteri eller batterier betragtes som praktiske. På grund af dette bliver det muligt at tage det på en lang tur eller til de steder, hvor det ikke er muligt at bruge stikkontakten. En epilator for en bikini zone, der varer i 15 minutter, vil have negativ feedback (hvilken bliver bedre tydelig), og en, der varer en time eller mere, bliver selvfølgelig den mest populære.

Yderligere multifunktionelle dyser - en stor fordel i forhold til andre modeller af epilatorer til det intime område, hvorudover udviklere arbejder hårdt.

Der er sådanne ekstra dyser:

 • belysning;
 • et sæt dyser til bikini eller underarms;
 • massage-, køle- eller heliumdyser;
 • dyser til peeling;
 • trimmer (giver dig mulighed for at lave intime hårklipp, justere hårets længde, tegne linjer).

Alle disse dyser reducerer smerte til et minimum. Sandt nok kan epilatoren med sådanne vedhæftede filer ikke kaldes budget. Sættet med dyser inkluderet i denne enhed afhænger af, hvor meget brugeren forventer.

Hvilke funktioner gør epilatoren til det intime område

Der er ingen tvivl om, at epilatoren til bikinizonen har visse funktioner. I modsætning til brugen af ​​andre midler til at fjerne hår fra den intime zone (lotioner, cremer, barbermaskiner osv.) Kræver brug af epilatoren forberedelse af huden før proceduren og efterfølgende pleje efter den.

Hvis den enkleste epilator anvendes, så før proceduren skal du grundigt dampe huden, påfør en skrubbe, et bedøvelsesmiddel, lav peeling. Epilation udføres i cirkulære massagebevegelser. Hårlængden skal være ca. 3 mm. Efter proceduren påføres et kølebåndage på det rensede område af huden.

Takket være den rigtigt valgte epilator vil processen være enkel og smertefri.

Også hudpletter smøres med en nærende, fugtgivende creme. Den næste dag efter proceduren kan du påføre en creme mod hårets indvækst i huden. Glem ikke at skrælle flere gange om ugen.

At kende epilatorens tekniske egenskaber til intim pleje, kan du nemt vælge selv den passende mulighed. Hovedegenskaberne i epilatorer er bevarelsen af ​​det ønskede resultat i lang tid, tilstedeværelsen af ​​yderligere vedhæftede filer for at lette proceduren, hastighedsstyringen og muligheden for at bruge den på ethvert sted.

Vær opmærksom! En epilator til et bikiniområde er stadig en elektrisk enhed, ikke alle modeller er designet til at arbejde i vand, så det anbefales at læse instruktionerne til brug for denne vidunderlige teknik for at undgå farlige situationer.

Krav til epilator for bikiniområdet

Når du køber en epilator for et intimt område, er det normalt ikke muligt at konsultere sælgeren fuldt ud. Trods alt kan han rose og rådgive ikke den mest praktiske model, men den der er dyrere, ineffektiv eller som han hurtigt skal sælge.

Model af epilatoren Rowenta med dyser til arbejde med et bikiniområde

Efter at have undersøgt detaljeret anmeldelser af forbrugere, information om forskellige modeller, råd fra venner, kan vi fremhæve de vigtigste udvælgelseskriterier.

 • For det første skal prisen på epilatoren være berettiget og i overensstemmelse med kvaliteten. Det ville være at foretrække at købe en epilator af et velkendt og bevist mærke (Roventa, Brown, Philips), som nødvendigvis har et garantikort med adresserne på workshops og servicecentre.
 • For det andet skal der mindst være en lille funktion af bedøvelsesvirkningen (poser med vand, massage dyser).
 • For det tredje bør epilatoren ikke være for tung, bekvem i størrelse og form, og alle knapper skal være let tilgængelige under drift.

Derudover tiltrækker attraktivt udseende pigers opmærksomhed. Enhver epilator i sættet skal være forsynet med et beskyttelsesdæksel eller en pose til nem bevægelse eller opbevaring derhjemme.

Overholdelse af alle disse ret enkle regler, når du vælger en epilator til en bikini zone, kan enhver pige købe en høj kvalitet, pålidelig og bekvem model, der varer mere end et år.

Hårfjerning i den intime zone er en ret smertefuld og ubehagelig procedure. Fjernelse af hår i bikiniområdet er imidlertid ikke kun nødvendigt for æstetisk udseende, men også for at opretholde hygiejne. På trods af forskellige metoder til løsning af dette problem mister epilatoren stadig sin popularitet og praktiske egenskaber.

Hvordan vælger man en egnet epilator? Video ekspertrådgivning:

Hemmelighederne i hårfjerning epilator. Vil du vide? Se videoen:

Sådan bruger du epilatoren til bikini-zonen derhjemme

Bikiniområdet er den mest smertefulde del af kroppen for enhver form for epilering. Modetrends tvinger os til at slippe af med håret, selv på intime steder. I forfølgelsen af ​​skønhed er kvinder klar til at opleve ethvert middel til at fjerne uønsket hår, herunder brugen af ​​en epilator.

Kan jeg fjerne hår med epilator i bikinizonen

Tynd og delikat hud i det delikate bikiniområde reagerer meget følsomt overfor hårfjerning fra roden, hvilket giver kvinder ubehag. Men på trods af de mange typer af hårfjerning er en af ​​de mest populære metoder til at slippe af med uønsket hår stadig brug af epilatoren.

Denne enhed er en speciel elektrisk enhed med et roterende hoved. Mens han arbejder, trækker han hår ud med en rod med stål eller keramikpincetter. Denne metode til hårfjerning gør det muligt hurtigt at gøre huden blød og glat.

Anvendelsen af ​​epilatoren har dog en stor ulempe - smerten i proceduren. Og hvis vi taler om hårfjerning i bikinizonen, så opfattes en lille summende maskine som et ægte "torturinstrument". Men er alt virkelig så skræmmende?

Kvindelig intim zone kan opdeles i tre dele:

 • Bikini linjen er den hud, der ikke dækker med trusser. På dette sted vil smerten være minimal. Derfor er det muligt at epilere dette område i løbet af få minutter;
 • dyb bikini indebærer fjernelse af hår i trussens linje og i den pubic del, uden at påvirke labia. Denne procedure tager lidt længere tid og kan kræve brug af særlige smertestillende midler;
 • total bikini - er den fuldstændige fjernelse af hår, herunder labia og huden mellem skinkerne. Langt fra alle beslutter en sådan procedure, idet man foretrækker en mindre smertefuld barbering med en almindelig maskine.

Ud fra kosmetologisk synspunkt er det ligegyldigt, hvor præcist fjernelsen af ​​uønsket hår udføres, herunder fra den dybe bikinizone. Dette kan være så dyre laser hårfjerning, og brugen af ​​pincet. Det vigtigste er, at den valgte metode er fuldt egnet til kvinden og bidrager til opnåelsen af ​​det ønskede resultat.

Valg af den bedste epilator til bikini zone

Når du vælger en enhed til hårfjerning, skal afstødes ikke kun af producentens pris og omdømme. Der er ingen specialiserede epilatorer til bikini-zonen. Enhver af de repræsenterede butikker kan lige så godt fjerne hår fra enhver del af kroppen.

En god epilator skal være behagelig at "ligge" i din hånd, ikke glide under arbejdet. For at fjerne uønsket hår på et intimt sted skal du have en speciel dyse med færre pincet end standard. Dette vil ikke kun reducere smerte, men også behandle vanskelige områder. Når du vælger en enhed, skal du desuden finde ud af, om det virker på batterier, eller sørg for at være tilsluttet til lysnettet.

Der er epilatorer, som kan bruges selv i brusebadet. Denne mulighed vil bidrage til at reducere de smertefulde fornemmelser fra hårfjerningsproceduren.

I dag findes en meget bred vifte af epilatorer fra anerkendte producenter i elektronikforretninger.

Panasonic ES-WD74

Ifølge vurderingerne er den mest praktiske epilator til den intime zone Panasonic ES-WD74. Denne enhed er udstyret med et specielt aftageligt hoved, som nemt hjælper med at gøre huden jævn, selv i de mest vanskelige områder. Panasonic epilator er batteridrevet og har et vandtæt taske, der giver dig mulighed for at bruge det i bruseren. At have 48 stålpincetter vil hurtigt og effektivt fjerne selv meget korte hår.

Epilator Panasonic ES-WD74 egnet til smertefri fjernelse af hår i bikiniområdet

Braun 7181 Silke-epil

Braun 7181 Silke-epil er også i stor efterspørgsel. Fabrikanten har etableret sig som leder inden for plejeelektronik til daglig brug. Inkluderet med denne model er en bikini top og barbering hoved. Ved brug af Braun-epilatoren kan du ikke kun helt fjerne hår, men også skabe kreative, intime hårklipp.

Moderne epilator Braun 7181 Silke-epil er velegnet til komplet hårfjerning i bikiniområdet

Rowenta EP-8460

Et særpræg ved apparatet Rowenta EP-8460 er tilstedeværelsen af ​​massagehoveder på dysen til behandling af intime steder. Dette giver dig mulighed for at reducere al smerte til et minimum. En spotlight vil hjælpe med at fjerne selv de fineste hår.

Epilator Rowenta EP-8460 har en massage dyse og spot belysning

Sådan bruger du epilatoren hjemme

Under hjemmet er hårfjerning vigtigt at følge rækkefølgen af ​​handlinger og instruktioner for brug af en elektrisk enhed. Som regel er de mest ubehagelige følelser kun oplevet, når håret fjernes for første gang. Efterfølgende procedurer vil være mere tolerante, da hårsækken vil svække og vil blive behandlet hurtigere af epilatoren.

For at mindske smerten skal du huske følgende regler:

 • hos kvinder bliver huden mere følsom 3-4 dage før menstruationens begyndelse. Mens efter de "røde dage" føles smerten meget mindre;
 • Det er også uden betydning, hvornår epilering udføres. Så, de mest smertefulde fornemmelser kan opleves ved at fjerne hår umiddelbart efter at have vågnet op. Men den bedste tid til hudbehandling vil være fra 17 til 19 timer;
 • hvis du har meget følsom hud og selv med almindelige pincet du panik, kan du bruge særlige smertestillende midler. For eksempel fløde Emla, som har en frysende effekt på grund af lidokain i dets sammensætning;
 • til epilering af et bikiniområde ved hjælp af et moderne apparat, er det tilstrækkeligt at have hår på 2-3 mm lange. Langere hår anbefales at præskære eller behandle med en barbermaskine et par dage før fuldstændig fjernelse fra roden. Umiddelbart inden epilering er det nødvendigt at dampe huden ved at tage et varmt bad;
 • Det er bedre at begynde at fjerne uønsket vegetation fra bikinolinjen og gradvist flytte til pubis og labia. I dette tilfælde bør epilatoren holdes i en ret vinkel og holde enheden strengt mod hårets vækst. Og for at minimere smerte, kan du lidt stramme huden og indstille den laveste hastighed af de roterende hoveder med pincet;
 • Umiddelbart efter epilering skal huden behandles med et antiseptisk middel. Dette kan enten være en chlorhexidinopløsning eller specielle helbredende geler, der har egenskaben til at bremse efterfølgende hårvækst. Og i de første to dage efter proceduren afstå fra rejser til havet og solbadning.

Emla creme kan bruges til lokalbedøvelse under epilation af bikiniområdet.

Mulige konsekvenser af brugen af ​​epilatoren

Glat og delikat hud - det er det, hver pige forventer af epilering. Imidlertid kan ikke altid det ønskede resultat observeres umiddelbart efter proceduren. Ofte i bikiniområdet vises røde pletter, der skyldes aggressiv fjernelse med pincet. Irritation må ikke tage flere timer, og nogle gange flere dage. I dette tilfælde afhænger det hele af hudens individuelle egenskaber og struktur.

Hvis du planlægger en ferie eller en dato, er det bedre at udføre hårfjerning 2-3 dage før den forventede begivenhed.

Regelmæssig brug af epilatoren kan forårsage dannelse af indgroet hår. Denne ubehagelige konsekvens er let at eliminere, hvis du sørger for, at den delikate hud på bikiniområdet mellem behandlingerne er korrekt. For at gøre dette er det nok at bruge en skrubbe baseret på havsalt eller malet kaffe en gang om få dage.

Anmeldelser om hårfjerning derhjemme

Online kan du finde mange anmeldelser om brugen af ​​epilatoren for at fjerne uønsket hår i bikiniområdet. Meninger af piger, der foretrækker at slippe af med uønsket vegetation alene, for det meste positive, trods forekomsten af ​​smerte.

Nu bruger jeg kun epilatoren. Hårene blev virkelig meget blødere, tyndere, tabte en del af pigmentet og ophørte med at blive kolsorte, roden halveret i tykkelse og følgelig blev smerten mindre, men denne effekt vises først efter den fjerde procedure, hvis du bruger epilatoren. Vent ikke øjeblikkeligt på mirakler!

Wilder wein

https://irecommend.ru/content/regulyarno-delayu-epilyatorom-glubokoe-bikini-uzhe-5-yi-god-sovety-byvalogo-mazokhista-po-ne

Piger, jeg ringer ikke nogen til denne type hårfjerning! Det er lidt smertefuldt og tidskrævende. Jeg deler bare min erfaring. Jeg gik til dette i meget lang tid! Min mor begyndte at gøre dette for nogle år siden, men jeg kunne stadig ikke beslutte mig om denne inkvisitionshandling, men jeg kom til dette. Nu bruger jeg slet ikke maskinen! Han ligger omkring tomgang. Jeg kan ikke forestille mig, hvordan jeg kan komme tilbage til barberingen. Ikke i livet!

_printemps_

https://irecommend.ru/content/epilyator-dlya-samykh-smelykh-ili-kak-ya-prishla-k-epilyatsii-volos-tam-etim-sposobom-pri-pr

Epilator hårfjerning er kun en af ​​de mange måder at gøre din hud glat. Han nærmede sig mig kun i tilfælde af bikiniområdet. Det vigtigste øjeblik for mig er, at huden forbliver blød og ser æstetisk glædeligt ud endda en uge efter proceduren. Og det glæder mig ikke kun)

Dideyda

https://irecommend.ru/content/cherez-ternii-k-zvezdam-epilyatsiya-dlya-chainikov-ya-obuzdala-tebya-shaitan-mashina-moi-opy

Video: Hemmeligheder for hårfjerning ved epilator i bikiniområdet

At bruge en epilator til en delikat bikini zone eller ej er et rent individuelt anliggende. Det hele afhænger af hudens følsomhed og smertegrænsen. Under alle omstændigheder er denne simple elektriske enhed i stand til hurtigt at bringe et intimt sted i orden uden forberedende handlinger og store kontantomkostninger. Det er nok at købe en højkvalitets epilator en gang, som regelmæssigt tjener i flere år.

Hvilken epilator til det intime område er bedre? Anmeldelser og anmeldelser af populære mærker

De fleste moderne kvinder foretrækker at epilere det intime område.

Epilation - fjerner ikke kun den øverste (synlige) del af håret, men også hårpæren.

Der er mange måder, hvorpå du kan opnå de ønskede resultater, de mest tilgængelige og hurtigtilgængelige epilatorer.

Hvad er kriterierne for at vælge epilatoren?

Forskellige producenter og modeller kan komme ind i den dumme enhver kvinde.

For at vælge den enhed, der passer til dig, skal du bestemme de grundlæggende funktioner, som epilatoren skal have.

Sådan vælges "din" epilator:

 • Designet af enheden skal være glædeligt for øjet, det skal være som. Epilering af intime steder er ganske smertefuldt, for at gøre det mere behageligt, skal du fokusere så meget som muligt på de positive sider.
 • Epilatoren skal sidde stramt i din hånd, ikke glide af, ikke falde ud.
 • Procedurens smertefuldhed minimerer forskellige funktioner. Dette kan være en speciel kølemiddel i kittet, en massagefunktion, kølebeholdere indlejret i epilatoren (før proceduren, vand hældes i denne beholder, som derefter skal fryses i køleskabet).
 • Sørg for at være opmærksom på antallet af spindeplader. Operationsprincippet for alle enheder er det samme - små disketter roterer med en bestemt hastighed, trækker hår ud (multi-tang). Forskellige modeller har et andet antal mini-pincet (fra 20 stykker til 40 stykker). Valget er lavet afhængigt af hårets struktur (deres antal, tykkelse, længde og stivhed).
 • Antallet af hastigheder. Den første hastighed - fra 500 omdrejninger pr. Minut (nødvendig for at fjerne delikate tynde og korte hår). Den anden hastighed - fra 700 omdr./min. (For langt og hårdt hår). Høj hastighed gør proceduren mindre smertefuld.
 • Antallet af dyser. En epilator med mange vedhæftede filer er ikke altid det bedste valg - mere funktionalitet kan reducere enhedens ydeevne. Dyser er til langt / kort hår, til delikat hud, til delikat epilering, til brug under vand.
 • Strøm enhed. Det kan være fra elnettet, batteriet eller batterierne. Enheden med aftagelige batterier er bekvemt at tage med dig på vejen. En drevet epilator bruges kun, når der er strøm. Batteridrevne enheder kan bruges fra netværket og permanent (mange af disse epilatorer er vandtætte - arbejde under vand).
 • Udgifterne til epilatoren afhænger ikke kun af dets funktionalitet, men også af det mærke, hvorpå det produceres, om typen af ​​strømforsyning og tilgængeligheden af ​​flere vedhæftede filer.

Braun epilatorer

 • Braun 7281 Silke-epil Xpressive. To hastigheder, flydende hoved (kan bruges under vand), 40 mikro-pincet, lys, batteri i 40 minutter.
 • Braun 7561 Silke-epil 7. To hastigheder, et batteri i 40 minutters arbejde, baggrundsbelysning, et flydende hoved, kan bruges under vand.
 • Braun 5180 Silke-epil 5. To hastigheder, netværksoperation, 40 pincet, baggrundsbelysning.
 • Braun 5280 Silke-epil Xelle. To hastigheder, strømforsyning, 40 mikro pincet, lys.

Braun Silk-epil epilatorerne i sættet har en delikat barbering dyse (nogle af diskene er lukkede, drejer 40 mikro-pincetter i 20-30) og en kølemidd for at reducere smerte.

Udseendet af serien Silke-epil monotont. Mange modeller adskiller sig i antallet af dyser. Batteriets opladningstid er 60 minutter.

anmeldelser

Christina: "I det femte år har jeg brugt en epilator fra Brown Silk Epil. Fjerner selv de mindste hår og de tyndeste. "

Tatyana: "BraunSilkepil hårfjerning uden smerte, bortset fra at overbetaling er afgørende for unødvendige ting i sættet. Jeg tog dem med 5 dyser, men jeg har brug for dem, så du kan tage dem uden dem (epilator med pink ruller). "

Philips epilator funktioner

 • Philips HP 6522. To hastigheder, batteri, brug under bruseren.
 • Philips HP 6553. To hastigheder, batteri i 30 minutter arbejde, 20 mikro-pincet.
 • Philips HP 6579. 32 keramiske pincet, baggrundsbelysning, batteri, brug under vand.
 • Philips HP 6420. Netværksdrevne, 20 pincet.

Philips intime hårfjerningsindretninger er mere varierede efter priskategori.

Modeller er meget forskellige fra hinanden i udseende, funktion og konfiguration. Batterimodellerne oplades fuldt ud på 60 minutter.

anmeldelser

Olga: "Selv massagefunktionen sparer ikke Philips for smerte! Det er først nødvendigt at passere kølemidden på huden. Det virker fra netværket, og der er ingen afsætningsmuligheder i badeværelset, så jeg bruger det hjemme, i rummet. "

Catherine: "En ven havde en Phillips med en hastighed, hun var ikke begejstret. Jeg købte mig med to hastigheder og batterier. Nu går han med mig overalt. Epilering er ikke smertefuld, hurtig. Efter proceduren er alt i bikinizonen ren. "

De mest populære modeller af epilatorer Panasonic

 • PanasonicES-ED 90. To hastigheder, et flydende hoved, et batteri i 30 minutters arbejde, 48 multi-tangs, baggrundslys, kan bruges i bruseren.
 • PanasonicES-ED50. To hastigheder, flydende hoved, batteri 30 minutter, 48 pincet, arbejde under vand.
 • PanasonicES-WU 11. One speed, mains operation, 24 pincet.
 • PanasonicES-EU20. Én hastighed, batteri i 25 minutter (opladning 15 timer).

Panasonic-enheder er en økonomisk udgave af epilatorer til bikiniområdet.

Batteriladetid for nogle modeller er mere end 12 timer. De fleste epilatorer leveres med flere vedhæftede filer (universelle enheder).

anmeldelser

Elena: "Jeg købte mig en Panasonic og fortryder det ikke. Epilering er færdig på badeværelset, straks mine vedhæftede filer. Jeg kan godt lide delikat epilering meget. "

Rowenta epilatorer til hjemmebrug

 • RowentaEP 8710. Designet til epilation i bikiniområdet. To hastigheder, 24 pincet, netværksdrift, baggrundsbelysning.
 • RowentaEP 5620. To hastigheder, netværksdrift, flydende hoved, 24 pincet.
 • RowentaEP 9014. To hastigheder, batteri i 40 minutter, 24 pincet, baggrundsbelysning, arbejde under vand.
 • RowentaEP 9115. To hastigheder, et batteri i 40 minutter (opladning 15 timer), 24 mikro-pincet, baggrundsbelysning.

Rowenta epilatorer har et lille antal pincet (24 stykker). Sådanne anordninger vil ikke passe kvinder med tykt hårdt hår.

Billige modeller er store, brede. Batterier oplades i mere end 12 timer. Rowenta epilatorer er perfekte til hjemmebrug.

anmeldelser

Maria: "Jeg har en Rowenta med et batteri. Epilering uden smerte, alt er ligesom, bortset fra en lang ladning. "

Irina: "Rowenta fremragende epilatorer! En brød efter tre års brug købte mig en mere moderne model 9014. Nu fjerner jeg håret i badet. Stor epilator, der matcher priskvaliteten. "

Hvad er den bedste epilator for det intime område?

Huden i bikiniområdet er meget delikat, følsomt, derfor bør valget af apparat til hårfjerning henføres meget ansvarligt.

For kvinder med lavt smerte tærskel, skal du vælge en model med evnen til at bruge under vand.

I varmt og varmt vand bliver huden mere bøjelig, damp ud, smertens tærskel stiger (smerten mærkes flere gange svagere end den rent faktisk er).

Du kan ikke gemme på epilatoren til bikinizonen, du skal vælge den efter dine følelser og ønsker (dyser, funktioner, udstyr osv.).

Hvis du køber en billig enhed, der giver dig uudholdelig smerte, bare på grund af omkostningerne, og ikke fordi det passer dig, vil hver procedure være som tortur. Du vil ikke bruge en sådan epilator, og snart samles støv i kabinettet.

De bedste epilatorer for intime områder (2018)

Omsorg for et bikiniområde er en bekymring for enhver kvinde. Til disse formål er det praktisk at bruge elektriske epilatorer til sarte steder. Vi har samlet den bedste epilator for intime områder for at hjælpe dig med dit valg.

Funktioner af udvalgte modeller

Epilatorer er udstyret med multi-pincet systemer til fuldstændig fjernelse af selv meget kort hår. Enheder har forskellige enheder til behandling af intime zoner:

 • Bundende dyser
 • Barberingshoveder
 • Dyser til bedre hudkontakt.

Alle enheder til bikiniområdet er særligt hygiejniske. Epilerende hoveder er aftagelige og vaskes under rindende vand.

For at reducere smerteeffekten har enhederne en massagefunktion. Vibration slapper af i huden, reducerer følsomheden.

Fordele og ulemper

Epilatorer til intime zoner skelnes af sådanne positive indikatorer:

 • Kvaliteten af ​​fjernelsen af ​​korte hår.
 • Langsigtet resultat efter proceduren.
 • Massage til smertelindring.
 • Brugervenlighed og pleje af enheden.
 • Evnen til at justere hastigheden.

De har også nogle ulemper:

 • På trods af anæstesiets teknologi kan hårfjerning, intime områder ledsages af ubehagelige fornemmelser.
 • Da huden i bikiniområdet er meget øm, er irritation og rødme mulige efter proceduren.

Hvad skal man kigge efter, når man vælger

For at din intime zone epilator skal være virkelig den bedste, overveje i detaljer de følgende egenskaber ved enheden:

 • Strøm system. Hvis du kunne lide den trådløse model, skal du anslå, hvilken tid den holder afgiften. Vær opmærksom på ledningslængden, når du køber en stikkontakt.
 • Tilgængelighed af ekstra tilbehør. Med begrænseren er det lettere at kontrollere slagområdet. Med et barberhoved eller trimmer kan du oprette intime frisurer. En peeling børste hjælper med at forhindre indgroede hår.
 • Baggrundsbelysningen er nyttig for at lægge mærke til de tynde og korte hår.
 • Anæstesi mekanismer. Jo mere af dem, desto mere behagelige vil epilering af følsomme områder være.

Hvis du har en meget følsom hud, skal du vælge en enhed til våd fjernelse af hår. Hårfjerning i varmt vand er ikke så smertefuldt, risikoen for irritation er også reduceret.

Philips HP 6422


Med Philips HP 6422/01 epilator vil din hud være perfekt glat i næsten fire uger.

Der er to hastigheder: hoved og ekstra, designet til at fjerne for tynde hår. Dens brug giver det perfekte resultat.

For at forhindre, at hårene sidder fast i det epilerende hoved fra at nedsætte arbejdsevnen, giver designet det nemt at rengøre to trin. For det første kan det tilstoppede hoved rengøres med en børste og derefter om nødvendigt skylles med vand.

Attraktivt design er ikke bare et indfald: Den elegante buede form af enheden er også ergonomisk. Epilatoren passer komfortabelt i din hånd og glider ikke ud, giver komfortabel brug, og lysvægten tillader ikke, at din hånd bliver træt gennem hele proceduren. Høj byggekvalitet er nøglen til enhedens lange levetid.

Du kan frygtløst epilere selv følsomme områder, herunder bikiniområdet. Specielt designet skiver med komfortable pincet sikkert tag fat og træk hår fra 0,5 mm i længden med roden uden at savne en enkelt. Samtidig er der næsten ingen ubehagelige og smertefulde fornemmelser, og muligheden for irritation minimeres, da en zone ikke skal gentages. For at opnå det bedste resultat kan du variere kombinationen af ​​dyser og hastighed.

Epilatoren er udstyret med en speciel Opti-start massage dyse, som giver dig mulighed for at forberede huden før proceduren og for at sikre en tilstrækkelig tæt kontakt med huden. Det hjælper også med at placere epilatoren i optimal vinkel til det epilerede område, således at proceduren udføres så effektivt og omhyggeligt som muligt.

Epilator for det intime område: hvordan man vælger ikke et instrument af tortur, men en loyal assistent

En af bestanddelene i den kvindelige krops skønhed er glat hud. Der lægges særlig vægt på bikiniområdet. I øjeblikket er der mange måder at fjerne hår i denne del af kroppen. I hjemmet bruges epilatorer ofte.

Kriterier for valg af epilator for det intime område

Det er ingen hemmelighed at trække hår ud i bikiniområdet er forbundet med meget smertefulde fornemmelser. Faktum er, at her er graden af ​​følsomhed i huden for høj, og håret vokser på den har en hård og tykk struktur.

Derfor, når du vælger en epilator, er det nødvendigt at fokusere på dens høje effektivitet og maksimal evne til at udtømme smerten under proceduren.

Når du køber en enhed til depilation af det intime område, skal du overveje nogle punkter.

Typer af enheder

Producenter tilbyder to typer af epilatorer: pincet og plader.

Epilatorer kan være disk eller pincet.

Pincetten er udstyret med små pincet, der er forskudt. Under proceduren fjernes hårene med pincet og trækkes ud af huden.

Pincet kan være fra 20 til 50 stykker. Eksperter mener, at det optimale beløb er 30-40 pincet. Hvis der er mange pincet, så vil depilation processen være ret hurtig, men meget smertefuld. Med et lille antal pincet vil graden af ​​smerte falde, men processen med hårfjerning vil også blive forsinket.

I diskepilatorer er der placeret 20-30 diske i en række. Under driften af ​​enheden drejer diskene og samtidig klemmer hinanden, tager fat i overskydende hår og trækker dem ud af huden.

Pincet anses for mere effektive end diskepilatorer, da huden bliver glattere i et enkelt pas. Diskenhederne har dog stor fordel i prisen.

mad

Enheder kan være strømforsyninger eller batteridrevne. En epilator, der kører på el, bruges oftest hjemme. Fordelen ved sådanne modeller er, at de ikke vil slukke i det mest ubelejlige øjeblik. Derudover er disse enheder meget billigere end genopladelige.

Men når du rejser, er det mere bekvemt at bruge batteridrevet epilatorer. Sådanne modeller giver større manøvredygtighed og er fri for binding til udløbets placering. Når du vælger sådanne enheder, er det nødvendigt at overveje, hvordan et rummeligt batteri bruges i designet.

I dag kan du finde de kombinerede modeller, der har to strømtilstande: fra netværket og fra batteriet.

Hastighedstilstand

De fleste modeller af epilatorer har to eller tre hastigheder. Ved lav hastighed på enheden (op til 600 omdrejninger pr. Minut) fjernes tynde og bløde hår. Den anden hastighed er som regel 750 rpm. Det er designet til at fjerne mere stift hår.

For at opnå det ønskede resultat i bikinizonen kan forskellige epilatorhastigheder kombineres.

dyser

Når du køber en enhed, skal du absolut være opmærksom på, hvilke vedhæftede filer der findes i sættet. Først og fremmest taler vi om en dyse til afhugning af følsomme områder. Da processen med at trække hår ud i en delikat del af kroppen ledsages af "specielle" fornemmelser, skal det behandlede hudområde have et mindre område. Dysen til bikiniområdet dækker en del af diske eller pincet og reducerer dermed ubehag.

Dysen til behandling af det intime område lukker en del af pincetten

I nogle modeller bruges dysen til at reducere smerten. Dog kan brugen i bikiniområdet ikke være meget bekvemt, men denne enhed vil være efterspurgt, når håret fjernes på hænder og fødder.

Det er kendt, at efter indånding af det intime område forekommer ofte indgroede hår. For at forhindre dette problem anbefaler eksperter at fjerne de døde celler i det øverste lag af huden på forskellige måder. Dysen til peeling giver dig mulighed for at forberede huden før sessionen og sørge for det efter proceduren.

Hvis hårene i bikiniområdet er længere, så under proceduren bliver de dårligt indfanget, og deres fjernelse vil forårsage for meget smertefulde fornemmelser. Derfor skal hårene forkortes, før håret fjernes. I dette tilfælde vil dysetrimmeren hjælpe.

Epilatoren bliver mere alsidig, hvis forskellige dyser er inkluderet i den.

Massageartikler

For at mindske smerten har nogle modeller massagekomponenter, som under proceduren slapper af i huden og gør depilering mere behagelig.

Tilstedeværelsen af ​​massageelementer i design af epilatoren reducerer smerte

Muligheden for depilation i brusebadet

Mange kvinder hævder, at fjernelse af hår, mens du tager et bad eller brusebad, er meget mere smertefrit, fordi huden er blødgjort og porerne åbne, og det letter processen med at trække hår sammen med dets rødder. Hvis huden er overfølsom, spiller dette kriterium en vigtig rolle, derfor bør man foretrække de modeller, der kan bruges til våd udtørring.

Derudover anvendes nogle epilatorer i kombination med brusegel eller barberskum.

Hermetisk epilator hus giver dig mulighed for at bruge det lige i brusebadet

Kølesystem

Smertefulde fornemmelser bliver mindre akutte, hvis det behandlede hudområde afkøles (vi husker alle, hvordan de i barndommen blæste på såret behandlet med greener).

Forskellige producenter på forskellige måder belyser ideen om at afkøle det behandlede hudområde. Nogle gange kommer en kølehandske eller gelpose med epilatoren. De skal først anbringes i køleskab og derefter anvendes umiddelbart før proceduren.

Nogle modeller har et indbygget luftstrømssystem, som effektivt afkøler bikiniområdet.

Blæserfunktionen i epilatoren gør proceduren mindre smertefuld.

Hovedtype

Epilatorer kan have aftagelige og ikke-aftagelige epilerende hoveder. Det skal bemærkes, at aftagelige hoveder er meget lettere at rengøre, så der bør gives fortrinsret til sådanne modeller. Hertil kommer, at eksperter anbefaler at vælge instrumenter med en flydende hoved, fordi det vil gentage alle kurver af kroppen i det intime område, hvilket gør hårfjerning er langt mere effektiv.

baggrundsbelysning

Bikiniområdet er dårligt synligt under proceduren, og derfor kan kvaliteten af ​​depilationen lide. Derfor gør ekstra dækning, som de siger, ikke ondt. Hvis modellen giver et baggrundsbelysning, kan det desuden spille til fordel for hendes valg.

Video: Vælg epilatoren

For at træffe det rigtige valg, når du køber en epilator, skal du afveje fordele og ulemper og konkludere hvilke "klokker og fløjter" du skal bruge til proceduren, og som du kan undvære, fordi hver ny forbedring øger prisen på enheden.

Depilation regler

Da brugen af ​​epilatoren ledsages af smertefulde fornemmelser (især i den intime zone), er det nødvendigt at følge visse anbefalinger, som ikke kun reducerer smerte, men også gør proceduren mere effektiv.

Forberedelse af huden

Eksperter anbefaler 1-2 dage før proceduren til behandling af bikiniområdet med en blød skrubbe eller en speciel dyse til peeling. Dette vil fjerne det cornified lag og dermed lidt forlænge og løfte hårene, og epilatoren vil være mere pålidelig at fange dem.

Hvis der udføres tørfortynding, skal huden straks føres i et bad. Varmt vand åbner porerne, og hårene bliver trukket meget lettere ud.

Beauticians rådes også til at anvende talkum eller babypulver på den tørre hud, der skal behandles. Takket være det bliver håret tykkere, og deres fangst ved pincett eller disketter letter.

Den optimale længde af hårene skal være 1-2 mm. Kortere hår må ikke tage epilatoren, og langt hår vil blive trukket ud med mærkbar smerte, så før depilation kan du bruge en dyse-trimmer til at reducere længden.

Brug af epilatoren

Når huden i det intime område er fuldt forberedt, kan du fortsætte med depilation.

Enheden skal være forsynet med en delikat vedhæftet fil designet til at fjerne hår i følsomme områder. Uanset typen af ​​hårfjerning (tør eller våd), bør holdes indretningen under proceduren ved 90 ° til overfladen af ​​huden og bevæge mod hårvækst. Ved overholdelse af disse regler tilvejebringes høj effektivitet af depilering.

Gentagen procedure bør kun udføres i 2-4 uger, afhængigt af kroppens fysiologiske egenskaber og intensiteten af ​​hårvæksten.

Reduktion i smerte

For at reducere graden af ​​smerte, kan du bruge smertestillende midler, for eksempel Emla creme eller andre lidokainbaserede lægemidler. Emla påføres i et tykt lag på bikiniområdet en time før proceduren, og et okklusalt klistermærke påføres øverst.

Emla creme har en bedøvende effekt på huden.

Når ansøgningstiden er udløbet, skal du fjerne klistermærket, fjerne rester af cremen med en tør klud og starte aflejringen.

Gennem brugen af ​​smertestillende midler kan man anvende epilatoren og dyb bikini zone. Men hvis det efter proceduren der er alvorlige konsekvenser i form af irritation og betændelse, så er du nødt til at tænke på andre metoder til hårfjerning i dette følsomme del af kroppen.

Efter behandling af et lille hudområde kan det straks afkøles ved hjælp af specielle handsker eller bare isterninger. I stedet for vand kan du fryse infusioner af helbredende urter (kamille, calendula, pebermynte, salvie osv.).

I første omgang behandles bikiniområdet bedre ved lave hastigheder af enheden, så processen vil ikke være så smertefuld. Gradvist vil huden vænne sig til proceduren, og hårsækkene bliver meget svagere. Derefter kan hastigheden af ​​epilatoren øges.

Gennemse populære modeller

På hylderne i butikker finder du ofte epilatorer fra producenter Panasonic, Braun, Philips, Rowenta, Remington. Disse virksomheder tilbyder en bred vifte af enheder, herunder til depilation af det intime område. Nedenfor er de modeller der øverst bedømmelse af epilatorer til bikiniområdet.

Panasonic ES-ED90

Inkluderet med denne enhed er en dyse til hårfjerning i det delikate område. Modellen kan bruges mens du tager et bad. Derudover kan en lille mængde brusegel påføres epilatorens hoved, hvilket gør proceduren meget mere behagelig.

Enheden fungerer på batteri, mens den uafbrudte arbejdstid er 30 minutter, og opladelsens varighed er cirka en time.

Modellen er udstyret med et flydende hoved og baggrundsbelysning. Den vægtige fordel ved epilatoren er dens lydløshed.

Panasonic ES-ED90 leveres med dyser

Ulempen ved Panasonic ES-ED90 er:

 • høj pris;
 • dårlig fangst af fine hår.

Braun 7281 Silke-epil Xpressive

Epilatoren Braun 7175 Silk-Epil 7 fjerner effektivt selv de mest usynlige hår. Denne enhed er udstyret med et flydende hoved, en dyse til barbering og massage. Epilatoren er i stand til at bestemme hårene.

Depilation kan udføres på badeværelset. Enheden arbejder med batteristrøm, driftstiden er 40 minutter, og opladelsens varighed er 1 time.

For at reducere smerte indeholder kittet en handske til køling af huden.

Blandt de ulemper er den høje pris for enheden.

Braun 7175 Silk-Epil 7-modellen kan pege på hår

Philips HP 6521

Denne model kører også på batteriet. Enheden har to hastigheder. Epilatoren er udstyret med en dyse til afhugning af følsomme områder.

Enheden kan bruges i bruseren. Fabrikanten bruger et specielt system i enheden, hvilket reducerer ubehag under proceduren.

Epilator Philips HP 6521 henviser til disken. Skiverne er lavet af hypoallergenmateriale med sølvioner.

Ulemperne ved modellen omfatter et højt støjniveau og manglen på belysning.

Epilator Philips HP 6521 kan bruges i brusebadet

Rowenta stilhed blød ep5660

En funktion af enheden er en dobbelt sag, som gør det muligt at reducere støj til et minimum. Enheden giver forsigtig udsmidning uden irritation. Derudover indeholder modellen massageboller, som reducerer smerte.

Blandt fordelene bemærket udstyr flydende hoved. Pakken indeholder også en dyse til det intime område, til peeling og trimmer.

Enheden er slået fra strømmen, hvilket reducerer omkostningerne og vægten betydeligt. Epilatoren kan dog kun anvendes til tørfortrængning.

Rowenta Silence soft ep5660 er billigere end andre analoger på grund af strømforsyningen fra elnettet

Remington EP7020 Glat Silky

Pincetten fra det amerikanske selskab har et flydende hoved, en dyse til bikiniområdet og en massage dyse. Enheden fanger selv meget korte hår, derfor kan det intime område udglattes mere effektivt.

Enheden er kun beregnet til tør depilering. Remington EP7020 Glat Silky har to hastigheder og baggrundsbelysning.

Epilator Remington EP7020 Glat Silkeagtig er kun beregnet til tør depilering.

Kemiske depilatorier

Uanset hvilke tricks producenterne af epilatorer kan bruge, er processen med at fjerne hår i bikini-zonen stadig ledsaget af smerte, hvorfor nogle kvinder ikke tør bruge enheder til at fjerne denne del af kroppen. De foretrækker at fjerne hår med depilatory cremer.

De aktive ingredienser i sammensætningen ødelægger håret, mens hårrotten forbliver intakt. Derfor vil hårene på huden være synlige om 2-3 dage.

Når du vælger en depilatory cream, skal du være opmærksom på, hvilke ekstra komponenter der er med i sammensætningen. Ledende producenter beriger produktet med stoffer, der reducerer hårvæksten betydeligt og blødgør deres struktur. Derfor bliver håret værre og bliver svækket ved regelmæssig brug af skindkrem.

Blandt de mest populære midler til depilators er:

 • Veet creme. Det kan endda bruges til overdreven irriterende hud. I veet er der værktøjer, der kan bruges direkte i brusebadet. Derudover tilbyder producenten komplet lotion til hudpleje efter påføring af cremen til depilatorisk creme; Veet creme til følsom hud kan bruges til depilation af det intime område
 • Cliven gør huden blød og fløjlsagtig. Den indeholder mandelolie og glycerin. Cremen har ikke en skarp lugt, end andre produkter kan prale af; Cliven creme nærer huden huden med mandelolie og glycerin
 • Velvet anses for at være et effektivt værktøj til en lav pris. Forbrugerne siger, at cremen næsten ikke forårsager allergier, men dens ulempe er en stærk lugt; Velvet Cream indeholder tangekstrakter
 • Evelin har måske den største linje af depilatory cremer. Ifølge forbrugernes tilbagemelding fjerner Evelins produkter ikke kun håret effektivt fra overfladen af ​​kroppen, men også blødgør og forynder huden, glatter den, fugt og genopretter den. Produktet indeholder silkeproteiner og aloe vera-ekstrakt
 • Agurkens agurk mindsker væksten af ​​fjerne hår på grund af indholdet af ekstrakten af ​​papaya, humle og salvieblade, og ekstraktet af agurk og aloe vera fugtiger huden. Agurkens agurk fjerner ikke kun hår, men sørger også omhyggeligt for huden i det intime område

Depilatory cremer anbefales ikke til hårfjerning i den dybe bikini zone, da de aktive kemiske komponenter kan beskadige slimhinden og forårsage alvorlig betændelse.

anmeldelser

Jeg købte den enkleste Braun Silk Epil 1. Denne model tiltrak mig af flere grunde. Kære firma. Ingen ekstra gadgets, der skaber illusionen af ​​brugervenlighed. Den indbyggede lommelygte, evnen til at bruge under vand, det frittstående batteri kom til mig for ingenting. Jeg var godt klar over, at det for første gang ville skade, på trods af massagerullerne og kølepuderne på mere avancerede modeller. Ja og 40 pincet i stedet for 20 ville næppe have gjort mindre smerte... Og vedligeholdelse af resultatet bliver meget lettere. Omkostningerne ved enheden. I Eldorado kostede det 1350 p. Hvis du undrer dig over søgningen, kan du finde til en lavere pris. Jeg kan ikke se behovet for yderligere bedøvelse for mig selv, jeg kan lide. Desuden var den mest smertefulde kun den første procedure. Selv jeg flyttede det roligt. For det første skal du vokse håret omkring 0,3-0,5 cm. Hvis håret er længere, så skær det lidt med en saks. For at opretholde resultatet går jeg igennem epilatoren en gang om ugen. Og det tager mig 10-15 minutter.

Consumer Dideyda brugte Braun Silk Epil 1 epilatoren til at behandle det intime område.

Dideyda

http://irecommend.ru/content/cherez-ternii-k-zvezdam-epilyatsiya-dlya-chainikov-ya-obuzdala-tebya-shaitan-mashina-moi-opy

Stor epilator Panasonic ES-ED90! Jeg bruger endda til bikini. Fordele: 48 pincet, baggrundsbelysning, vådt hårfjerning, 2 tilstande, bikini dyse, peeling dyse, flydende epilering hoved + shower gel som gave. Epilatoren er batteridrevet. En fuld opladning er nok for mig at lave en epilering af benene, armhulerne, bikini og peeling fødderne (mig selv og min mand), og jeg kan blive! Afgifter omkring en time. Under epilation bryder den nogle gange håret af, så jeg gentager proceduren efter et par dage for at fjerne rester. Først, før epilering blev et lille lidokain sprøjtet på armhulen og bikiniens hud. Nu føler jeg ikke nogen smerte fra epilering.

Anemone

http://irecommend.ru/content/otlichnyi-epilyator-ispolzuyu-dazhe-dlya-bikini

Jeg plejede at epilator (jeg har en ældgammel brun) kun fjernet hår på mine ben, og alt andet blev opvarmet med voks. Og efter køb af Braun Silke Epil Xpressive 7281 Epilator havde jeg ikke længere brug for voks. Benene gør ikke ondt overhovedet, og bikini- og armhulerområdet mærkes ganske lidt. Hvor meget tid og penge jeg plejede at bruge på hårfjerning, men nu er det nemt og hurtigt. Og altid glat hud!

Marussia-I-I

http://irecommend.ru/content/super-puper-kozha

Epilator Philips HP 6521/01. Jeg tog det med et kit, det omfattede både sig selv og en mini-epilator til intime områder og underarms (+ rengøringsbørste og oplader). Men for at være ærlig, efter et par måneder ophørte den anden med at arbejde, og det var umuligt at ordne det, han forstod det ikke, så jeg smed det væk! Til dette skød jeg en stjerne (han lignede en trimmer, lige så lang og tynd, men han skar det ikke, men plukket det ud). Jeg kan godt lide epilatoren selv (jeg plejede at bruge den ikke kun på mine ben, men også på andre følsomme steder). Det store plus er, at det kan bruges i vand, og det hjælper perfekt til at fjerne unødvendigt ubehag (især hvis du har en høj følsomhedsgrænse). Det vil sige, du kan sikkert ligge i et varmt bad, damp ud huden og proepiliritsya der. Han lyder selvfølgelig højt, men det er ingenting. Jeg trækker ud både på tør hud og på fugtig (her som det er mere praktisk til hvem). Han plukker ikke alle hårene ud, det vil sige at han ikke trækker sig meget kort (1 mm), det er nødvendigt at vokse til mindst 2-3 mm.

Akvamarin96

http://irecommend.ru/content/komfortnoe-epilirovanie-bez-boli-vozmozhno

På en eller anden måde bliver jeg ikke vant til batteripilatørerne. Lever til slutningen af ​​garantien og begynde at være akavet. Generelt blev jeg igen freaked ud, da batteriet, efter at have arbejdet i 5 minutter, bad om opladning, gik til butikken. Jeg købte denne pink glamourøse væsen (epilator Rowenta Silence soft ep5660), der arbejder fra netværket. Jeg ved ikke engang hvorfor, handlingen, yderligere punkter. Håndtere deres arbejde. Det føles det mindst smertefuldt, men hvis det virkelig er retfærdigt, gør det virkelig ondt bare første gang. Relativt støjende. For mig er der en meget betydelig MEN - på hans ben tyndt sparsomt blondt hår. Feels slap af nøjagtigt halvdelen. Men det får en solid 5 til armhulerne og bikinizonen. Generelt anbefaler jeg til indehavere af hårdt tykt hår med en klar samvittighed. Og ved at tage en model uden vedhæftede filer er det, der er vedlagt, helt ubrugeligt, godt, måske kun for peeling, men også ikke noget særligt. Begrænsninger påvirker kun.

Umora

http://irecommend.ru/content/khoroshii-epilyator-dlya-zhestkikh-volos

Depilation af det intime område med brug af epilatoren ledsages af smertefulde fornemmelser. Derfor, når du køber en enhed, skal du rette det rigtige valg. Eksperter anbefaler købsmodeller, komplet med tips til depilering af følsomme områder. Den store fordel er evnen til at bruge epilatoren i brusebadet, for under vand er smerten ikke så akut. Mange forbrugere mener imidlertid, at alt tilbehør ikke altid retfærdiggør den høje pris på enheden.

Sådan genoprettes tynde "plukkede" øjenbryn? Reveal hemmeligheden

Alt om øjenbrynskorrektion