Braun epilatorer: Gennemgang af modeller og funktioner ved valg af en enhed til hjemmetablering

At fjerne hår derhjemme var hurtigt og af høj kvalitet, du skal bruge en god enhed til dette. Virksomheden Brown forbedrer løbende sin serie af epilatorer og producerer alle nye modeller under hensyntagen til kvindernes behov og ønsker rundt om i verden. Produkterne fra dette firma har længe været kendt for sin kvalitet og driftssikkerhed, derfor er det altid efterspurgt blandt købere.

At vælge en enkelt epilator fra en række eksisterende Braun modeller er ikke let. For at finde ud af, hvilken epilator der er bedst for dig, skal du forstå deres egenskaber, sammenligne de grundlæggende parametre og forstå, hvilke af dem der er vigtigst for specifikke behov. En gennemgang af de bedste epilatorer giver dig mulighed for at finde din enhed og nyde resultatet af dets brug.

En række moderne epilatorer Brown

Hidtil er det tyske firma Braun en af ​​de førende producenter af udstyr til hjemlig depilation. Blandt de mest populære modeller er:

 1. Epilator Braun silke epil 7 - En universel enhed, der giver dig mulighed for at gøre tør eller våd udtørring. Apparatet er udstyret med en høj kvalitet pincet Close-Grip og massage "fingre» SoftLift, som ikke kun reducerer involveret smerte, men også øger effektiviteten af ​​proceduren, da enheden opfanger selv de korteste hår. Den stilfulde ergonomiske taske passer komfortabelt i din hånd og glider ikke under brug.
 2. Braun 3170 er også udstyret med massageruller for at reducere ubehag under depilering. 2 arbejdshastigheder gør det muligt at vælge den optimale fjernbetjening, og de indbyggede lamper og et kraftigt batteri giver dig mulighed for at gøre depilation på et hvilket som helst passende sted.
 3. Braun 1170 er en epilator, der leveres med en speciel dyse til bikini og underarm, som blødgør de smertefulde fornemmelser på følsom hud. Luk Grip pincet løft hår og fjern selv de korteste, hvilket sikrer den perfekte virkning af proceduren.
 4. Braun silke epil xpressive - epilator forbedret effekt. 4 dyser og 2 arbejdshastigheder gør enheden multifunktionel, og arbejde fra batteriet og den indbyggede baggrundsbelysning gør det muligt at bruge det på et hvilket som helst passende sted. Et flydende hoved og 40 pincet sikrer perfekt glathed i huden.

Virksomheden Brown udgav også andre modeller af epilatorer, men hvad angår pris og kvalitet af enheder, er disse muligheder de mest populære og har mere positive anmeldelser.

Hvordan man vælger en passende epilator

For at bestemme den model, du vil købe, og for at forstå alle de karakteristika, som moderne epilatorer har, skal du forstå selv hvilke af dem er de vigtigste. Funktionerne i en egnet model afhænger af flere faktorer:

 1. Hvilken del af kroppen vil blive depileret? Dette skal forstås for at bestemme antallet af påkrævede vedhæftede filer. For eksempel i bikini- og underarmene er det svært at fjerne hår med et enkelt bredt hoved, en speciel smal er nødvendig.
 2. Tilstedeværelsen af ​​anæstesi. I mange modeller er der dyser med et massagesystem, der stimulerer huden og reducerer følsomheden af ​​proceduren.
 3. Princippet om magt epilator. Hvis enheden kun fungerer på netværket, skal du forstå, hvor depilationen finder sted i lejligheden, og hvis der er en stikkontakt i nærheden. Og trådløse epilatorer er bekvemme til rejser og rejser.
 4. Antallet af pincet og hastigheder på enheden. Fra dette vil afhænge af kvaliteten og effektiviteten af ​​hårfjerning, samt hastigheden af ​​proceduren.
 5. Omkostninger er en vigtig faktor, som for mange piger ofte er afgørende. Hvis der afsættes en vis mængde penge til epilatoren, skal du forsøge at finde den optimale model i dette prissegment.

Efter at have fastslået selv hvilke parametre der er vigtigst, kan du genoverveje, hvilke modeller af Braun-epilatorer der svarer til dem og finde den bedste mulighed for dig selv. I dette tilfælde kan enheden købes både i en specialbutik og via internettet. Men samtidig er det bedre at kontakte pålidelige netbutikker, der leverer kvalitetscertifikater og garanti for deres produkter. Så købet vil være behageligt, og brugen af ​​epilatoren er lang og af høj kvalitet.

15 bedste epilatorer til kvinder

Valget af epilatoren er et alvorligt spørgsmål. De er ikke billige, så du har ikke ret til at lave fejl. Ved hjælp af vores bedømmelse vælger du en model af usædvanlig kvalitet. Mød de bedste epilatorer i 2017 - begyndelsen af ​​2018.

Udvælgelseskriterier

mad
Både batteridrevne og netværksdrevne epilatorer er egnede til hjemmebrug. På rejsen er det bedre at tage den første. Vær dog opmærksom på, at du stadig skal opkræve den, det kommer som regel fra netværket, så der er ikke noget særligt behov for autonome modeller.

dyser
Jo flere tips epilatoren har, desto bedre. Hvis du har følsom hud, kan du ikke undvære en massageapparat og en speciel hætte. En dyse, en trimmer og en barbermaskine hjælper dig med at gøre alle slags intime frisurer, og en dyse til punktfjerning er perfekt til at fjerne hår i bikini, underarm eller ansigt.

Yderligere funktioner
Epilatorens flydende hoved er en nødvendig funktion til ren hårfjerning. Tag ikke modeller uden belysning - det er meget ubelejligt. Køleformen er obligatorisk for dem, der har følsom hud. Det er ikke tilrådeligt at tage en model, der ikke kan bruges i brusebadet. Tørre hårfjerning er meget mere smertefuldt, men fjernelse af hår ved hjælp af skum giver dig mulighed for at dele med uønsket vegetation.

Hvilken producent er bedre?

Der er ikke så mange producenter af epilatorer, og købere foretrækker at vælge beviste virksomheder, snarere end risiko med ukendte mærker. Tre "hvaler" i produktionen af ​​epilatorer - Braun, Philips og Panasonic - købere vælger oftest modeller af disse firmaer. Rowenta er en anden konkurrent for titlen på et vellykket epilator brand.

Sammenligning af den bedste epilator Braun (2018).

For mere end tre årtier siden optrådte de første Braun-epilatorer. I løbet af denne tid forbedret produktionsteknologi og øgede krav til hårfjerningsmaskiner. Så hvad tilbyder Braun til den moderne kunde?

Funktioner af udvalgte modeller

Linjen af ​​epilatorer BraunSilk Epil er præget af garanteret tysk kvalitet. Det flydende instrumenthoved med pincet giver glat hud i flere uger. Fabrikanten forbedrer konstant sine produkter og tilføjer epilatorer flere funktioner til hurtig og behagelig hårfjerning. Køle-, massage- eller blæserfunktioner er designet til at reducere smerte. Teknologi Close Grip og MicroGrip løfter hår, så du kan fjerne selv den korteste.

Fordele og ulemper

Fordelene ved braun epilatorer omfatter følgende:

 • Apparater godkendt af hudlæger.
 • På grund af de begrænsende vedhæftede filer er de velegnede til både fødder og sarte områder.
 • Børster til rengøring af epilatoren inkluderet.
 • Lang strømledning og / eller genopladeligt batteri.
 • Ergonomisk design, der gentager kroppens naturlige kurver.
 • Effekten af ​​epilering i flere uger.
 • Uanset om maskinen er færdig med et låg eller en kosmetikpose.
 • Let at bruge og vedligeholde.
 • Nogle modeller suppleres med apparater til fjernelse af hår og / eller ansigtsafskrækning.

Ulemper ved Braun-epilatorer:

 • Ikke det laveste lydniveau.
 • De høje omkostninger ved individuelle modeller.

Hvad skal man kigge efter, når man vælger

For ikke at tabe penge, når du køber en Braun-epilator, bør du overveje følgende punkter:

 • Antallet af pincet påvirker procedurens tid.
 • Valget af hastigheder. Du kan vælge det bedste til forskellige hårstruktur og forskellige zoner.
 • Strøm system. Er der et batteri, eller enheden virker kun på netværket.
 • Hvad er der til rådighed for at lindre smerter.
 • Er det muligt at bruge en maskine til våd fjernelse af hår?
 • Tilstedeværelsen af ​​baggrundslyset.
 • Er der flere tips og funktioner.

Braun 1370 Silke-epil


Epilatoren Braun SE 1370 vil nemt og enkelt fjerne overskydende hår (selv vokse sammen) fra enhver del af din krop. Denne model er udstyret med en bekvem dyse, som gør det muligt at fjerne håret, hvilket er optimalt til så delikate områder som bikini og armhuler. Tyve keramik-dækkede pincet vil forsigtigt fjerne hår, der starter fra selve roten, og giver perfekt hudglathed i op til flere uger. Single-speed mode vil bidrage til en vellykket betjening af enheden til både begyndere og kvinder, der allerede har erfaring med epilering. Enheden er meget nem at bruge og vil kunne opretholde huden af ​​fløjlsagtig silke-epil 1 i lang tid - dette er den grundlæggende model af Silk-Epil epilatorlinjen. Det fjerner nemt hår på roden, efterlader huden glat og silkeagtig i flere uger, ikke dage: derfor elsker kvinder det.

Epilatoren Braun 1370 er et af de mest enkle og billige tilbud fra dette firma, som er universelt. Du kan ikke finde specielle forskellige funktioner i denne enhed, da der kun er en højhastighedstilstand, og kun en dyse er inkluderet i pakken. Samtidig håndterer modellen fuldstændigt det oprindelige ansvar. Designet er ganske behageligt og er udstyret med et specielt flydende hoved, som omhyggeligt gentager hver kvindes kurve uanset den valgte zone og trænger ind på vanskelige steder uden særlige vanskeligheder. Braun 1370-modellen er drevet af det elektriske netværk, så tilstedeværelsen af ​​et 220 V-udløb er en indledende nødvendighed.

fordele:

 • Teknologi 20 pincett.
 • Dyse til følsomme kropsområder.
 • Anbefalet af hudlæger som en mild måde at fjerne hår i lang tid.
 • Teknologi 20 pincet: Fjerner forsigtigt hår fra roden, hvilket giver en langvarig effekt.
 • Pensel til rengøring.
 • Compact.
 • Inkluderet er kun det mest nødvendige.
 • Demonteres og rengøres let.
 • I hånden er det behageligt.
 • Nem.
 • Lang strømledning.

ulemper:

 • 1 hastighed.
 • Arbejde fra netforsyningen.
 • Støjende.
 • Springer hår og plucks ganske smertefuldt.
 • Hårspredning i R 0,5m
 • Der er ingen mulighed for at skylle hovedet.
 • Kun en dyse.
 • Ingen baggrundsbelysning.
 • Svært at opnå perfekt glathed.

Et eksempel på at arbejde med denne epilator fra brugeren:

Braun 7979 Silke-epil 7 SkinSpa


Fjernelse af uønsket hår er ikke altid en behagelig proces. Men ved brug af epilatoren Brown 7979 Silk-Epil 7 SkinSpa gør denne procedure så enkel og praktisk som muligt. Enheden giver dig mulighed for at udføre hårfjerning så hurtigt og enkelt, at brugeren ikke oplever ubehag.

Denne epilator er designet til at udføre tør og våd hårfjerning. Dens krop er fuldstændig forseglet, hvilket betyder at enheden kan bruges på badeværelset og under brusebadet og på tør hud. En masse omsorgsfuldt "fingre" fanger selv de tyndeste hår og leder dem til pincettene, der er i stand til at fjerne hår 0,5 millimeter lange, selvom det passer godt til huden. Resultatet opnået som et resultat af proceduren opbevares i flere uger.

Producenten tog sig af tilstedeværelsen af ​​en speciel dyse til peeling. Brug af en børste, som ved hjælp af massagebevægelser renser huden på døde hudceller, hvilket giver en jævn og strålende virkning, hvilket giver en effekt, der ikke er ringere end professionel afskalning.

Epilatoren kan fungere med to hastigheder. Når du tænder den første hastighed udføres mild blid hårfjerning til begyndere. Brug af enheden med en anden hastighed kan du udføre proceduren for hårfjerning meget hurtigere og mere effektivt. Du kan udføre epilering ved brug af skum, med jævne mellemrum at vaske epileringshovedet.

For at opdage uklare hår er enheden udstyret med baggrundsbelysning. Det er meget mere praktisk og behageligt at bruge enheden gør flere vedhæftede filer: til tørt hårfjerning; til peeling til behandling af intime områder bikini område stop; Trimmer.

Enheden er drevet fra batteriet, og til opladning er der en oplader og en 12 volt adapter. Før enheden er fuldt opladet, tager det 60 minutter, og autonomt arbejde i kontinuerlig drift er muligt i 40 minutter, hvilket er helt nok til alle nødvendige kosmetiske procedurer.

De bedste epilatorer i 2018

Epilatorer er simpelthen uundværlige for kvinder. Disse enheder giver hver pige mulighed for at se perfekt ud. Takket være sådanne enheder forbliver kroppen altid glat og fløjlsagtig, og overskydende hår vil ikke være i stand til at forkæle stemningen.

Nu er valget af sådanne enheder ret stort, så vi har udarbejdet en kvalitativ vurdering af de virkelig bedste epilatorer for 2018. Denne top 10 blev lavet efter kunder, såvel som specialister inden for skønhed. Vi formåede at samle de mest værdige repræsentanter fra epilatorernes verden, som har en fremragende pris / præstationsgrad for i dag.

10 Braun FG 1100 SilkFinish


Takket være Braun FG 1100 SilkFinish-epilatoren kan du virkelig frigøre dit kreative potentiale. Dette er en fuldstilet styler designet til at håndtere bikiniområdet. Det giver ikke kun mulighed for at barbere med høj kvalitet, men også at skære bikini linjen, hvilket gør dette område smukt. Et specielt hoved giver dig mulighed for at fjerne hårpunktet, hvilket giver den ønskede form. Du kan nemt oprette det perfekte billede uden ekstra indsats. Inkluderet er to kamme til trimning af hår.

fordele:

 • Meget kompakte dimensioner.
 • Fjern forsigtigt og trim håret i bikiniområdet.
 • Perfekt i hånden.

ulemper:

 • Rigtig lav pålidelighed af enheden.
 • Kan ikke trimme hår mindre end 0,5 cm.

9 Rowenta EP7530


Pålidelig epilator Rowenta EP7530 arbejder på netværket, og giver dig også mulighed for at opnå en unik bedøvelse ved hjælp af luft. Soft Sensation teknologi gnider forsigtigt og glatter huden for at fjerne smertefulde fornemmelser. Massageballer virker effektivt sammen med huden, sender visse impulser til hjernen, blokerer smerte. Den unikke vedhæftning giver dig mulighed for at opnå præcis hårfjerning med total kontakt til et bestemt sted. Der er kun to hastigheder og brugbar belysning.

fordele:

 • Kold luft lugter huden.
 • Fjerner hår med lidt eller ingen smerte.
 • Højkvalitets massagebolde og lys.

ulemper:

 • Ikke alt hår er fjernet første gang.

8 Philips HP6570


Hvis du har brug for hurtig hårfjerning uden tidstab, kan du vælge mellem Philips HP6570. Denne model har et bredt hoved til øjeblikkelig fjernelse af et stort antal hår. Men avancerede keramiske skiver sikkert opfanger og fjerner hår af enhver størrelse. Hjælper og teknologi med aktiv vibration. Giver også en massage dyse, der beroliger huden. I dette tilfælde gør baggrundslyset det muligt at se selv de mindste hår. Det vaskbare hoved er let at rengøre lige under hanen.

fordele:

 • Smerteløs fjernelse af næsten ethvert hår.
 • Opti-Light Effektiv baggrundsbelysning.
 • Virkelig hurtig hårfjerning.

ulemper:

 • Dårlig fanger meget korte hår.
 • Øget støjniveau.

7 Braun 5-541 Silke-epil 5 Wet tør


Trådløs epilator Braun 5-541 Silke-epil 5 Wet Tørret har fire forskellige dyser på én gang. Dette gør det muligt at udføre ikke kun tør og blød, men også fugtig fjernelse af håret. Nu kan du bare gå til badet med varmt vand for at nyde processen. Det ergonomiske håndtag er ikke kun behageligt at greb, men har også en speciel belægning, hvorfor enheden ikke glider ud af hænderne.

Det unikke massagesystem stimulerer huden behageligt, hvilket skaber effekten af ​​afslapning og komfort. Det er værd at bemærke vandtæt taske og holdbart batteri, samt 2-speed mode.

fordele:

 • Højkvalitets tør og våd fjernelse af hår.
 • Umiddelbart fire forskellige dyser i sættet.
 • Fuld autonomi takket være batteriet.

ulemper:

 • Manglende opbevaringstaske.

6 Rowenta EP5620


Billig epilator Rowenta EP5620 kombinerer vellykket bekvemmelighed i daglig brug og godt design. Silence-teknologi gør enheden næsten tavs, men Micro-kontaktsystemet fjerner ethvert hår forsigtigt og omhyggeligt. Der er to hastigheder her. Der er også tre ekstra dyser til rådighed. Enheden giver en massage effekt under brug. Der er støjreduktionsteknologi for at holde enheden stille. Til fordel for gadgeten siger baggrundsbelysning Vision, samt omgående 3 tips.

fordele:

 • Håret fjernes meget høj kvalitet og uden smerte.
 • Lydløs drift og kraftig baggrundsbelysning.
 • Resultatet er synligt i lang tid.

ulemper:

 • Ikke alle tips er effektive.

5 Panasonic ES-ED50


Den smukke og elegante epilator Panasonic ES-ED50 nyder straks kvinder. Den har en temmelig kompakt og letvægts krop, der gør den komfortabel placeret selv i en lille palme. Der er 45 pincet til effektiv greb af hår, og den mest tynde. Sofistikeret LED belysning vil lette hårfjerningsprocessen.

I sætet er der 3 dyser på en gang, hvoraf den ene har en aftagelig kam. Dobbelt mobilhoved giver dig mulighed for at fjerne håret hårdt og på steder, der er svært tilgængelige. Det er værd at bemærke en elegant kosmetik taske, samt et indbygget batteri, som varer i 30-40 minutter ved kontinuerlig brug.

fordele:

 • Ekstremt nyttig og effektiv baggrundsbelysning.
 • Tre dyser til alle lejligheder.
 • Dobbelt flydende hoved.

ulemper:

 • Springer regelmæssigt noget hår.

4 Braun 5329 Silke-epil 5


Den Braun 5329 Silk-Epil 5 epilator, der arbejder på netværket, suppleres af en speciel ansigtsrens. Det har øget effekt for at opnå perfekt glathed. Modellen garanterer ren hud i flere uger, hvilket siger meget. I dette tilfælde klare enheden effektivt med meget korte og tynde hår.

Det er også nødvendigt at fremhæve teknologien Close-Grip, som giver dig mulighed for at fjerne hår med 40 miniaturepincetter. Men det flydende hoved følger perfekt kroppens konturer. Avancerede fingre hæver lidt hår for høj kvalitet eliminering. Desuden lugter kølehandsken huden godt før og efter proceduren.

fordele:

 • Effektivt resultat, der varer lang tid.
 • Yderligere rensedyse til ansigtet.
 • Belysningssystem og flydende hoved.

ulemper:

 • Opretter for meget støj.
 • Ledningen er lidt kort.

3 Philips HP6575


Det progressive SatinPerfect-system gør det muligt for Philips HP6575-epilatoren at fjerne selv de tyndere og korte hår. Samtidig er huden absolut ikke beskadiget. Kunden finder også i kassen en speciel dyse designet specielt til følsomme områder. Enheden kan bruges frit i bruseren takket være Wet Dry-systemet. Våd og tørpleje leveres, det indbyggede genopladelige batteri giver op til 40 minutter for at nyde nem epilering uden unødvendige ledninger.

fordele:

 • Keramiske tang til forskellige hår.
 • Kraftigt batteri med lang opladning.
 • Der er en behagelig baggrundsbelysning.

ulemper:

 • Kort levetid.
 • Fungerer ikke fra et normalt elektrisk netværk.

2 Braun 7-939e Silke-epil 7 SkinSpa Wet tør


Braun 7-939e Silke-epil 7 SkinSpa Wet Model Tørret er et komplet skrælnings- og hårfjerningssystem. Pakken indeholder 3 ekstra komponenter for at fjerne selv ekstremt korte hår over hele kroppen. Epilatorhovedet giver dig mulighed for at massere områder på grund af den pulserende vibration. Et progressivt flydende hoved giver perfekt komfort, og håret kan fjernes under brusebadet.

Dysen i form af en pensel implementerer ultralydskrælning og har også en form i form af en skål. Sådanne børster med høj densitet er meget effektive. Dysen til ansigtet giver dig mulighed for at rense huden fra kosmetik og frigøre porerne.

fordele:

 • Trådløs epilator med 3 forskellige vedhæftede filer.
 • Velegnet til hårfjerning og afskalning.
 • Kvalitativt fjerner alle hår selv under brusebadet.

ulemper:

 • Kan ikke bruges under opladning.

1 Tanda Me Chic


Den progressive og innovative fotoepilator Tanda Me Chic har relativt kompakte dimensioner. Takket være Elos-teknologien elimineres hår af absolut enhver farve og på den mest forskellige hud. Den indbyggede lampe har en kilde på 120.000 pulser, hvilket gør det muligt at fjerne alt unødvendigt effektivt. Samtidig kan intensiteten af ​​blinkene nemt justeres og justeres. Dette er en rigtig effektiv fotoepilator.

Epilatorer og elektriske barbermaskiner til kvinder BRAUN

Online lån

Du kan købe dette produkt på kredit, uden at gå hjem. Lav en anmodning - og inden for 5 minutter træffer banken beslutning om din udlån.

Opbevar kredit

Du kan købe dette produkt på kredit hos Kholodilnik.ru butik, samt bruge online forhåndsgodkendelse af lånet på hjemmesiden.

Log ind eller registrer dig

Vi er opmærksomme på!
Køb på kredit er ikke tilgængelig for juridiske enheder.

Afbetalingsplan

Du kan købe dette produkt i rater i op til 24 måneder uden overbetaling og forskudsbetaling. Du kan lave en afbetalingsplan både online på hjemmesiden og i Kholodilnik.ru butik

Log ind eller registrer dig

Vi er opmærksomme på!
Ved at købe udstyr i rater kan du ikke bruge andre typer rabatter. Køb efter rater er ikke tilgængelig for juridiske enheder.

Braun elektriske epilatorer: lineal review

Home photoepilators: funktioner og populære modeller

 • Afstemning: +4

Philips epilatorer: nye modeller og specifikke enheder

 • Afstemning: +44

Philips epilatorer: tidlige modeller

 • Afstemning: +16

Electroepilator - Vælg sparsomt

 • Afstemning: +70

Tips til valg af epilatorer

 • Afstemning: +11

Braun elektriske epilatorer: lineal review

En generel gennemgang af epilatorer, deres fordele og ulemper samt de funktioner, der skal være opmærksomme på, når de køber, diskuteres i artiklene "Electroepilator - Vælg økonomisk" og "Tips til valg af epilatorer". Her vil vi fokusere på produktlinjen fremstillet af Braun.

Virksomheden hedder helt Braun GmbH. Den blev grundlagt i Tyskland i Frankfurt am Main i 1921. Grundlæggeren, ingeniør Mark Brown, startede sin virksomhed med produktion af radiokomponenter. Nu er dette et firma med et verdensomspændende ry, der fokuserer på små husholdningsapparater. Disse produkter tegner sig for 80% af virksomhedens omsætning. Derudover er Braun anerkendt som verdensleder inden for produktion af mænds elektriske barbermaskiner, kvinders epilatorer, mundplejeprodukter, hårtørrere, håndblandere og øretermometre. Braun skabte sin første silke-epil EE 1-epilator i 1989, og det blev straks førende inden for denne kategori.

I dag har virksomheden skabt en serie af epilatorer, der er tilstrækkelige til den mest sofistikerede forbruger: Nu er udgivelsen af ​​den syvende generation af enheder. Alle blev skabt i henhold til de grundlæggende principper: funktionelt design og den nyeste teknologi. I denne artikel vil du og jeg gennemgå alle eksisterende generationer af Braun-epilatorer: 1, 2, 3, 5, 7. Den fjerde og sjette afbrydes i lang tid og er ikke længere repræsenteret på markedet.

Den første generation af epilatorer

I denne generation er 3 modeller nu repræsenteret: Braun EE 1170 SE SuperSoft Plus (fra 738 til 1140 rubler), Braun 1170 SE (780 rubler) og Braun 1370 SE (fra 848 til 1380 rubler). Alle er meget enkle, der er ingen ekstra "chips" og vedhæftede filer. Deres vigtigste fordele er lave omkostninger og funktionalitet. De gør deres arbejde for at fjerne uønsket hår godt, men hvis du vil have ekstra bekvemmeligheder og muligheder, skal du se senere linjer. Alle tre modeller er afbrudt og vises ikke længere på den officielle Braun hjemmeside. Så nu i vores butikker sælger bestande. Forresten, i alle generationer af epilatorer i titlen er bogstaverne SE, som betyder "Silke-epil", "silkeepilation".

Fra venstre til højre: Braun EE 1170 SE SuperSoft Plus, Braun 1170 SE, Braun 1370 SE

Braun EE 1170 SE SuperSoft Plus er en af ​​de allerførste epilatorer. Fra alle deres stipendiater slående forskellige vinkelform, er de andre modeller mere "strømlinede".

Antal hastigheder: 3
Strøm: lysnettet
Antal pincet: 20
Baggrundsbelysning: nej
Anvendes med skum: nej
Dyser: Massager
Inkluderet: rengøringsbørste, etui, beskyttelseshætte

Braun 1170 SE og Braun 1370 SE er næsten identiske. Den eneste forskel er, at den anden model i sættet har en begrænser dyse.

Antal hastigheder: 1
Strøm: lysnettet
Antal pincet: 20
Baggrundsbelysning: nej
Anvendes med skum: nej
Dyser: begrænser tip (til Braun 1370 SE)
Inkluderet: rengøringsbørste

Anden generation epilator

Der er kun to af dem nu: Braun 2170 EverSoft Deluxe (850 rubler) og Braun 2370 SE (1100 rubler). I øjeblikket betragtes de som en grundlæggende linjal, det vil sige blandt de producerede enheder, de har det enkleste design og det mindste antal muligheder. Disse enheder har allerede mærket Brownian "fingre SoftLift" - disse er små roterende fremspring, der løfter hårene og styrer dem ind i pincetten. Imidlertid har begge prøver en ulempe - de er ret støjende, så de kan ikke bruges ud for den mand, der sover eller ser tv. Generelt er disse modeller kun kendetegnet ved farve (den første er lyserød, den anden er blå) og fraværet af den første vedhæftning til følsomme områder af kroppen (den er smallere end den primære).

Antal hastigheder: 2
Strøm: lysnettet
Antal pincet: 20
Baggrundsbelysning: nej
Anvendes med skum: nej
Dyser: Restorationsdyse (Braun 2370 SE)
Inkluderet: rengøringsbørste, taske

Tredje generationens epilator

Ud over "SoftLift fingrene" har disse enheder massageruller, der er designet til at reducere smerte. Denne opfindelse er nu i en eller anden form anvendt af alle producenter af epilatorer. Også med alle modeller er dysen EfficiencyPro - det giver maksimal kontakt med hudens arbejdsflade. Der er tre typer af epilatorer på det russiske marked: Braun 3170 SE (fra 1220 til 1597 rubler), Braun 3270 SE (fra 1595 til 2280 rubler) og Braun 3380 SE (fra 1850 til 2317 rubler). Sammenlignet med tidligere generationer producerer alle enheder meget mindre støj.

Fra venstre mod højre: Braun 3170 SE, Braun 3270 SE, Braun 3380 SE

Braun 3170 SE - den enkleste model. Det adskiller sig kun fra tidligere generationer i nærværelse af SoftLift og EfficiencyPro teknologier.

Antal hastigheder: 2
Strøm: lysnettet
Antal pincet: 20
Baggrundsbelysning: nej
Anvendes med skum: nej
Dyser: nej
Inkluderet: rengøringsbørste, taske

Braun 3270 SE - en mere avanceret model. Pakken indeholder en ekstra dyse - en barbermaskine med trimmer. Det vil være særligt relevant for dig, hvis du ikke foretrækker brasiliansk (fuld) bikini hårfjerning.

Antal hastigheder: 2
Strøm: lysnettet
Baggrundsbelysning: nej
Anvendes med skum: nej
Dyser: razor trimmer, massager
Inkluderet: rengøringsbørste, taske

Braun 3380 SE - den dyreste model af gruppen. Hun har ikke en barberkniv med en trimmer, men der er en begrænser vedhæftning til følsomme områder og en særlig smal vedhæftning til spot hårfjerning.

Antal hastigheder: 2
Strøm: lysnettet
Antal pincet: 20
Baggrundsbelysning: nej
Anvendes med skum: nej
Dyser: Massager, til punktfjernelse, dysebegrænser
Inkluderet: rengøringsbørste, taske

Den femte generation af epilatorer

I denne generation er flere modeller så mange som fire: Braun 5170 SE (fra 2203 til 2386 rubler), Braun 5180 SE (fra 1883 til 2390 rubler), Braun 5280 SE (fra 2135 til 2780 rubler) og Braun 5580 SE fra 2283 til 2865 rubler.). Her brugte for første gang 40 pincet i stedet for 20, takket være, at et meget større antal hår begyndte at trække ud på en gang. Desuden begyndte epilatoren i denne gruppe at bruge Smartlight-systemet, i almindelig "lommelygte", som dækker området for hårfjerning. Der var også et dobbeltmassagesystem og et ekstra kit med en kølemiddel.

Fra venstre til højre fra top til bund:
Braun 5170 SE, Braun 5180 SE, Braun 5280 SE, Braun 5580 SE

Braun 5170 SE - den grundlæggende, mest økonomiske model, ingen ekstra vedhæftninger og funktioner. Dette er den eneste stikprøve i gruppen, som ikke leveres med en kølemiddel.

Antal hastigheder: 2
Strøm: lysnettet
Antal pincet: 40
Baggrundsbelysning: ja
Anvendes med skum: nej
Dyser: Massager
Inkluderet: rengøringsbørste, taske

Braun 5180 SE er en mere avanceret model, den har allerede en kølemidd og en stopdæksel. Sandt nok er der ikke mere "overskud". Forresten, om kølehandskerne: Faktisk er dette en meget, meget kontroversiel assistent i epilering. Det hjælper et par mennesker, og hjælper endnu færre mennesker, at det ikke er for dovent at bruge det. Oftest er det stadig at samle støv i dybden af ​​sagen.

Antal hastigheder: 2
Strøm: lysnettet
Antal pincet: 40
Baggrundsbelysning: ja
Anvendes med skum: nej
Dyser: en massør, en dysebegrænser
Inkluderet: kølehandske, rengøringsbørste, taske

Braun 5280 SE - en af ​​de mest populære modeller. Ud over det grundlæggende kit er der en barbermaskine med en trimmer. Så hvis du overvurderer din viljestyrke, kan du roligt tilføje noget, du ikke har gjort.

Antal hastigheder: 2
Strøm: lysnettet
Antal pincet: 40
Baggrundsbelysning: ja
Anvendes med skum: nej
Dyser: razor trimmer, massager
Inkluderet: kølehandske, rengøringsbørste, taske

Braun 5580 SE - den nyeste modellinie. Den er udstyret med en dyse og en dyse til punktfjernelse. Husk på, at forskellige begrænser tips normalt sjældent bruges. Ofte bliver en person vant til at arbejde med en dyse (for det meste standard), og resten er ubrugte. Dette gælder især for fjernelse af punkter. De fleste kvinder er stadig meget mere velkendte og mere behagelige at bruge pincet. Så hvis det giver mening at betale for disse vedhæftede filer, og om du vil bruge dem, er det op til dig.

Antal hastigheder: 2
Strøm: lysnettet
Antal pincet: 40
Baggrundsbelysning: ja
Anvendes med skum: nej
Dyser: Massager, restriktivt spids, til fjernelse af hårfjerning
Inkluderet: kølehandske, etui

Den syvende generation af epilatorer

I denne linje er der modeller designet med mulighed for brug i vand - i brusebad eller på badeværelset. For mange er denne epileringsmetode meget mindre smertefuld end normalt på tør hud. I denne henseende har virksomheden udviklet sin første batteridrevne epilator. Desuden er genopladningstiden ikke meget lang - efter en times genopladning kan du bruge enheden i ca. 40 minutter. Det vigtigste for sådanne modeller - glem ikke at oplade i tide. Ellers vil strømmen som sædvanligvis ende i det mest ubelejlige øjeblik.

Blandt andet har enhederne i denne generation en række nyskabelser: klud til at forberede huden til epilering (rensning og blødgøring), massageruller med høj rotationshastighed, et flydende hoved og Hair Lift-systemet, når pincet er tæt på huden (takket være det er det muligt at trække ud selv de korteste hår).

Denne gruppe omfatter 5 modeller: Braun 7180 SE (fra 2750 til 3890 rubler), Braun 7280 SE (fra 3108 til 4480 rubler), Braun 7281 SE (fra 3163 til 3988 rubler), Braun 7681 SE (fra 3795 til 4769 rubler) og Braun 7791 SE (fra 4015 til 5002 rubler).

Fra venstre til højre fra top til bund:
Braun 7180 SE, Braun 7280 SE, Braun 7281 SE, Braun 7681 SE, Braun 7791 SE

Braun 7180 SE - den grundlæggende model. Du kan ikke bruge det i vand, men du kan vaske det under rindende vand (ligesom alle modeller i gruppen). Derfor er der ingen dyser, undtagen basen og massagen.

Antal hastigheder: 2
Epilating hoved: flydende, med mulighed for vask
Strøm: lysnettet
Antal pincet: 40
Baggrundsbelysning: ja
Anvendes med skum: nej
Dyser: Massager
Inkluderet: rengøringsbørste, taske

Braun 7280 SE - også ikke brugt i vand, men vaskes. Af tilføjelserne - der er en barbermaskine med en trimmer.

Antal hastigheder: 2
Epilating hoved: flydende, med mulighed for vask
Strøm: lysnettet
Antal pincet: 40
Baggrundsbelysning: ja
Anvendes med skum: nej
Dyser: razor trimmer, massager
Inkluderet: rengøringsbørste, taske

Braun 7281 SE - en af ​​de mest populære modeller. Dette er den første prøve fra Braun, som kan bruges i vand og dermed den første batterimodel.

Antal hastigheder: 2
Epilating hoved: flydende, med mulighed for vask
Strømforsyning: fra batteri
Antal pincet: 40
Baggrundsbelysning: ja
Anvendes med skum: ja
Dyser: Shaving Massager
Inkluderet: taske, rengøringsbørste, 16 køleservietter

Braun 7681 SE - også "vand" model. Ud over razor-trimmeren, tips til følsomme områder og spot hårfjerning, har denne prøve en batteriladningsindikator og en lav opladningsindikator.

Antal hastigheder: 2
Epilating hoved: flydende, med mulighed for vask
Strømforsyning: fra batteri
Antal pincet: 40
Baggrundsbelysning: ja
Anvendes med skum: ja
Dyser: massager, spot hårfjerning, barbermaskine trimmer
Inkluderet: rengøringsbørste, taske

Braun 7791 SE er langt den mest sofistikerede model. Det indeholder alle udviklingen i virksomheden på dette område. Ud over alt, hvad der er i de tidligere prøver, blev der tilføjet en dyse til peeling og en Gillette Venus barbermundstykke samt en gummibelagt dyse på sagen (hvilket er særligt vigtigt ved brug af skum - epilatoren bliver meget glat på sådanne øjeblikke). Dette er dog den dyreste model produceret af virksomheden.

Antal hastigheder: 2
Epilating hoved: flydende, med mulighed for vask
Strømforsyning: fra batteri
Antal pincet: 40
Baggrundsbelysning: ja
Anvendes med skum: ja
Dyser: Gillette Venus, til peeling, limiter, massager, til punktfjerning, razor trimmer
Yderligere oplysninger: Gummibelagt dyse på sagen, stå for opladning, rengøringsbørste, etui

Hvis vi opsummerer vores overvejelse af Braun-epilatorerne, kan vi sige, at næsten enhver kvinde kan finde "hendes" model her. Og selv de billigste prøver er meget funktionelle og forårsager normalt ikke klager i arbejdet. Hvis du kan lide alle slags "klokker og fløjter" - har du også, hvor du kan vende. Det vigtigste er at bestemme selv hvilke du virkelig har brug for, og hvilke vil være spild af penge.

Hvordan vælger jeg en epilator til hjemmebrug?

Home epilator er et uundværligt redskab i kampen for glat hud, som skal være i arsenalen af ​​hver kvinde. Hvordan man vælger en epilator og som er bedre at købe - det afhænger af mange faktorer, så du bør omhyggeligt undersøge fordele og ulemper ved forskellige modeller for ikke at forveksle med købet. Her kommer vurderingen af ​​de mest populære modeller af berømte producenter til undsætning.

Glat hud er tilgængelig med hjemmepililator.

Brug af epilatoren

Home epilator indtager en af ​​de ledende stillinger blandt metoderne til at fjerne uønsket vegetation på kroppen. Omkostningerne til denne enhed er til rådighed for enhver kvinde, og virkningen af ​​brugen varer ca. tre uger. Dette er grunden til populariteten af ​​disse små enheder. Den eneste fejl i epilatoren er smerten i proceduren. Elektrisk epilator trækker hår på princippet om samtidig drift af flere pincet, så kvinden føler smerte og ubehag.

Kvinder bemærker, at smerten under epilation kun er til stede i de første par procedurer. Derefter bliver huden vant til virkningerne af enheden, og hårfjerning passerer uden meget ubehag.

En anden fordel ved depilatoren er sikkerheden. I modsætning til skindende cremer eller varm voks beskadiger enheden ikke huden, når den anvendes korrekt, påvirker ikke karrene og forårsager ikke en allergisk reaktion.

"Braun 9-969 Silke epil 9" er føreren blandt hjemmeepilatorer.

Kriterier for valg af epilator

Det er umuligt at sige, hvordan man vælger epilatoren, eller hvilken enhed er bedre. Det hele afhænger af de individuelle præferencer hos den kvinde, der vælger epilatoren. Forskellen mellem dyre og overkommelige enheder ligger i deres funktionalitet. Bedømmelsen af ​​de bedste modeller tager højde for både multifunktionelle enheder og de enkleste budget-epilatorer.

Når man studerer forskellige modeller, skal man være opmærksom på følgende egenskaber:

 • antal klemmer;
 • vandtæt taske;
 • Antallet af arbejdshastigheder;
 • tilgængeligheden af ​​yderligere dyser.

Antallet af klip er bestemt af antallet af hår udtrukket af en enhed på huden. Jo flere clips (pincet), jo mindre tid proceduren vil tage.

Der er modeller med vandtæt hus, som kan bruges direkte i brusebadet eller mens du tager et bad. Disse er som regel trådløse enheder, der er udstyret med deres eget batteri med evnen til at oplade efter behov. De anbefales at købe for dem, der ikke har nem adgang til stikkontakten på badeværelset.

Nogle modeller er færdige med ekstra vedhæftninger designet til at fjerne hår på ansigtet, axilla eller i bikiniområdet. Vurdering forskellige modeller af kendte producenter vil hjælpe dig med at træffe det rigtige valg og købe en rigtig højkvalitets enhed.

Omkostningerne ved enheden bestemmes af dens funktionalitet og leveringsomfang. Som regel kan simple modeller købes i gennemsnit to til tre gange billigere end multifunktionelle trådløse enheder.

Braun epilatorer

Bedømmelsen ledes af trådløse depilatorer, men beslutningen om at købe en sådan enhed har begge sine fordele og ulemper. Blandt fordelene bør nævnes kompaktiteten og mobiliteten af ​​enheden. Du kan gennemføre proceduren overalt uden at bekymre dig om adgang til elnettet. Ulempen ved trådløse depilatories er lav batterikapacitet.

Epilatoren "Braun 7561 Silke epil 7" er ikke mindre populær.

Bedømmelsen af ​​de bedste trådløse modeller hjælper med at gøre et valg til fordel for den enhed, du kan lide:

 1. Electroepilator "Braun 9-969 Silk epil 9" - salgsleder for det sidste år. "Braun Silk epil 9" har et bredt hoved, der er nem at fjerne hår på et stort område. Enheden er udstyret med en baggrundsbelysning, der er designet til at belyse det behandlede hudområde. Baggrundslyset kan dog ikke deaktiveres, det er ofte ikke nødvendigt. Pakken indeholder særlige peeling børster til at fjerne kåt hud og rengøring af ansigtet. "Braun Silk epil 9" virker autonomt, men arbejdstiden overstiger ikke 40 minutter. Den mest alvorlige ulempe ved enheden er den høje pris.
 2. Den yngre bror til modellen beskrevet ovenfor er "Braun 7561 Silk epil 7" elektroepilator. Denne pincetbeholder uden belysning og udstyr er underordnet modellen «Silk epil 9». Enheden er udstyret med et bredt hoved, der gemmer så mange som 40 pincet, såvel som to højhastighedstilstande og en massager. Et opladet batteri varer ca. 40 minutters brug. Dens omkostninger er høje, hvilket forårsager den eneste ulempe ved depilatoren, som ikke alle kan købe. "Silk epil 7" -kittet indeholder også en børste til rengøring af apparatet efter brug og et sæt af køleffektservietter, der hjælper med at berolige ubehag efter proceduren.
 3. I linjen "Silke" firma "Brown" kan du finde en mere budgetmodel - den elektrolytiske "Braun 5780 Silk-epil". Billigere denne elektriske epilator er forpligtet af manglen på et indbygget batteri, så enheden fungerer kun fra netværket. Det har en køleeffekt, så blandt kvinder bærer denne enhed titlen "den mest smertefri", og dens popularitet skyldes, at kittet indeholder flere vedhæftede filer til forskellige dele af kroppen.

Alle Silk-modeller oplades i ca. en time. Deres forskelle ligger kun i konfigurationen, og resten af ​​de to enheder er næsten identiske.

Silke modeller er kendetegnet ved deres stilfulde design og lange levetid, og derfor er de øverst på placeringen af ​​de bedste enheder. Ulempen er kun den høje pris, men som med hele teknologien i firmaet "Braun". Hvor meget er denne eller den model, der skal findes i apparatbutikken.

"Braun 5780 Silke-Epil" er kendetegnet ved dens pålidelighed og stilfulde design.

Philips til glat hud

Ifølge mange kvinder er de bedste epilatorer Phillips (Philips), og de mest populære blandt dem er Phillips hp6420 / 00. Denne diskdepot har følgende funktioner:

   • stilfuldt design;
   • fanger selv korte hår
   • komplet med en speciel børste til rengøring af enheden;
   • beskyttelse mod hudirritation;
   • to omskiftelige hastigheder.

Disk elektroepilator "Philips hp6420 / 00" fungerer kun fra netværket, så det er billigt. Dens forskelle fra de dyrere modeller er manglen på et indbygget batteri. Forskellen ligger ligeledes i konfigurationen, som Philips hp6420 / 00 ikke er anderledes - selve ophængeren og hovedbørsten.

"Philips hp6420 / 00" - en af ​​de bedste budgetmodeller

En anden god enhed fra Philips er "hp 6570/00" -modellen. Det adskiller sig fra den tidligere Philips-model med en stilfuld sag til opbevaring og transport af enheden. Enheden er slået fra strømmen og er udstyret med to hastigheder, men skifte mellem dem er lidt ubelejligt. Tangenpiller "hp 6570/00" er også støjende på arbejdspladsen.

Epilatorer af mærket Rowenta

Den Rowenta Aquaperfect Soft EP9330 elektroepilator har opnået stor popularitet. Dens fordele er lavpris og avanceret konfiguration, som også omfatter en barbermaskine, trimmer og flere dyser. Denne enhed er udstyret med et batteri med lav effekt, som skal oplades efter hver brug. Den betydelige forskel i prisen på epilatoren af ​​dette firma og andre trådløse enheder fører mange til at vælge modellen "Aquaperfect Soft".

Roventa epilatorer - store producenter

Video: epilator review

Når du vælger en enhed til privat brug, skal du fokusere på dine egne præferencer og økonomiske muligheder. Hver model har både ulemper og fordele, som ofte ikke afhænger af prisen. Du kan blive bekendt med andre metoder til hårfjerning derhjemme.

Braun epilatorer

Braun Face-linjen kombinerer to enheder i en. En ansigtsepilator fjerner hår fra roden, og en rensende dyse renser dybt porerne i huden. Du skal bare ændre dyserne og åbne den perfekte glathed. Lad din hud skinne! To enheder i ét for nøjagtige.

Silke-Epil 9 Wet Epilator med rengøringsbørste Dry Skin-Spa fra Braun Silke-Epil 9 Skin-Spa 100% forseglet: Kan bruges i bad eller brusebad Ultralyd peeling børste med Sonic peeling teknologi 4 gange mere effektiv end.

Braun kvindelig epilator Glat epilering til hele kroppen. Dual-action teknologi exfolierer huden skånsomt. Enhedsformen er designet til at passe til kvindens krop. Det kan bruges som hårklipper.

Braun SE 810 facial epilator takket være to variable dyser giver dig mulighed for at bruge den som to forskellige enheder. En ansigtsepilator fjerner hår fra roden, og en rensende dyse sikrer dyb rensning. Med hjælp fra en enhed er din.

Braun introducerer Silk-épil 9 SkinSpa-epilatoren: en ny standard for epilation kombineret med en innovativ ultralyd eksfolierende børste. Epilatorens hoved er 40% bredere og dækker derfor et stort område og i én bevægelse fjerner flere hår. Tech.

Tør og våd hårfjerning. Close-Grip kort hårfjerningsteknologi. Flydende hoved: bedre følger kroppens konturer for større komfort og det mest omhyggelige resultat. SoftLift fingre: løfter effektivt selv ved siden af ​​huden under.

Med Braun 3170 epilatoren vil du glemme problemet med uønsket hår og opnå perfekt glathed i huden. Modellen er udstyret med baggrundsbelysning og 20 pincet, lavet af højkvalitetsmaterialer og fjerner selv de korteste hår (0,5 mm lange). Vol.

Det bedste system er to i ét: hårfjerning og peeling. Fjerner flere hår i én bevægelse og forbedrer synligt huden. Den hurtigste og mest præcise epilering efterlader din hud glat i 4 uger. Braun introducerer Silk-épil 9 SkinSpa: en ny standard ep.

Epilator Braun Silk-épil 3 er en anordning til nem fjernelse af hår. Massage ruller massage og stimulere huden til epilering for at reducere smerte under epilation og skabe en følelse af komfort. 20 pincet fjerner håret fra roden og gør din hud glat..

Braun Silk-Epil 1 er den grundlæggende model i Silk-Epil epilator serien. Det fjerner nemt hår på roden og efterlader huden silkeblød i uger, ikke dage. Braun Silke-Epil 1 giver let epilering og glat hud.

Braun Silke-Epil 5 rengøringsepilator Silk-épil epilator 5 Modstandsdygtige depilationsresultater Et beroligende massagesystem stimulerer huden Tæt gribende pincet giver hårfjerning med en bevægelse Fjerner meget korte hår.

Epilator (FEHR) Braun BD 5001 fotoepilator. Farve: hvid. Sæson: året rundt. Sammensætning: plast 100%

Braun SE 820 facial epilator takket være to variable dyser giver dig mulighed for at bruge den som to forskellige enheder. En ansigtsepilator fjerner hår fra roden, og en rensende dyse sikrer dyb rensning. Med hjælp fra en enhed er din.

Epilator Silke-Epil 5 Wet Tørret kan bruges i bad eller brusebad til ekstra komfort, hvilket gør det til et ideelt valg for kvinder, der fjerner hårfjerning for første gang. 28 pincet fjerner selv de korteste hår, som er uden for kraften af ​​dl voks.

Epilatorer (FEHR) Braun Electric Epilator 9-961e. Farve: hvid. Sæson: året rundt. Sammensætning: plast 100%

Epilator (FEHR) Braun Electric Epilator 7921e. Farve: hvid. Sæson: året rundt. Sammensætning: plast 100%

Braun Silk-Pil 5 epilatoren er designet til effektiv, super blød fjernelse af håret i lang tid, den nye Silk-pil 5 er en ideel enhed til kvinder, der lige er begyndt at bruge epilatoren. Den er udstyret med Close-Grip teknologi med 40 ruller.

Epilatoren 7175 til tør og våd hårfjerning fjerner selv de korteste og tyndeste hår med en længde på mindre end 0,5 mm. Selv hår størrelsen af ​​et sandkorn. 40 Close-Grip Braun korte hårfjerning pincett giver fremragende præstation.

Braun Face 810 epilator To funktioner: epilering og dyb rensning Høj frekvens af plukningsbevægelser Fjerner det tyndeste og korteste hår Gør huden glat i op til fire uger Perfekt til det øvre hageområde.

Epilatorer (FEHR) Braun Electric Epilator 7939e. Farve: hvid. Sæson: året rundt. Sammensætning: plast 100%

Epilator (FEHR) Braun Electric Epilator 9-969e. Farve: hvid. Sæson: året rundt. Sammensætning: plast 100%

Braun Silk-Pil 5 epilatoren er designet til effektiv, super blød fjernelse af håret i lang tid, den nye Silk-pil 5 er en ideel enhed til kvinder, der lige er begyndt at bruge epilatoren. Den er udstyret med Close-Grip teknologi med 40 ruller.

Braun Silk-Epil 5 epilatoren er designet til effektiv, superblød fjernelse af håret i lang tid, den nye Silke-Epil 5 er en ideel enhed til kvinder, der lige er begyndt at bruge epilatoren. Den har Close-Grip teknologi med 40 ruller.

Epilatoren Braun Silke-Epil 7 til tør og våd hårfjerning fjerner selv de korteste og tyndeste hår med en længde på mindre end 0,5 mm. Selv hår størrelsen af ​​et sandkorn. 40 close-grip braun short hair removal pincet giver fremragende arbejde.

Epilator Silke-Epil 5 Wet Tørret kan bruges i bad eller brusebad til ekstra komfort, hvilket gør det til et ideelt valg for kvinder, der fjerner hårfjerning for første gang. 28 pincet fjerner selv de korteste hår, som er uden for kraften af ​​dl voks.

Braun introducerer Silk-épil 9 SkinSpa-epilatoren: en ny standard for epilation kombineret med en innovativ ultralyd eksfolierende børste. Epilatorens hoved er 40% bredere, så det bredere hoved, epilatoren dækker et større område og en bevægelse.

Braun introducerer Silk-épil 9 SkinSpa-epilatoren: en ny standard for epilation kombineret med en innovativ ultralyd eksfolierende børste. Epilatorens hoved er 40% bredere og dækker derfor et stort område og fjerner i flere bevægelser flere hår. Tech.

Enhed til nem fjernelse af hår. Massage ruller massage og stimulere huden til epilering for at reducere smerte under epilation og skabe en følelse af komfort. 20 pincet fjerner håret fra roden og gør din hud glat. Smartlight savner ikke det samme.

Braun Silk-Epil 1 er den grundlæggende model i Silk-Epil epilator serien. Det fjerner nemt hår på roden og efterlader huden silkeblød i uger, ikke dage. Braun Silke-Epil 1 giver let epilering og glat hud.

Epilator Silke-Epil 5 Wet Tørret kan bruges i bad eller brusebad til ekstra komfort, hvilket gør det til et ideelt valg for kvinder, der fjerner hårfjerning for første gang. 28 pincet fjerner selv de korteste hår, som er uden for kraften af ​​dl voks.

Fjerner selv de korteste hår og opnår et resultat, der ikke er udsat for voksepilation. Braun Silk-Pil 5 epilatoren er designet til effektiv, super mild fjernelse af håret i lang tid. Den nye Silk-pil 5 er den perfekte enhed til kvinder, co.

Epilator Braun Silk-Epil 3 er en anordning til nem fjernelse af hår. Massage ruller massage og stimulere huden til epilering for at reducere smerte under epilation og skabe en følelse af komfort. 20 pincet fjerner håret fra roden og gør din hud glat.

Den tre-temperaturs Braun HD 585 hårtørrer giver dig mulighed for hurtigt og forsigtigt at tørre og stil dit hår. Ændringen i temperatur- og hastighedsregimer forekommer uafhængigt af hinanden. Modellen har to hastigheder og tre temperaturregimer. That.

Braun Silk-Epil 5 epilatoren er designet til effektiv, superblød fjernelse af håret i lang tid, den nye Silke-Epil 5 er en ideel enhed til kvinder, der lige er begyndt at bruge epilatoren. Den har Close-Grip teknologi med 40 ruller.

Braun introducerer Silk-épil 9 SkinSpa epilatoren: En ny epilatortilstand kombineret med en innovativ ultralyd eksfolierende børste. Epilatorens hoved er 40% bredere og dækker derfor et større område og fjerner flere hår i én bevægelse. Techno.

Shugaring hjemme: Tips og opskrifter til fremstilling af sukkerpasta

Hvad kan barbere armhulen