Home epilator Wizzit

Home epilator Wizzit hjælper med at fjerne hår uden spor. Det sker hurtigt og smertefrit.

Inkluderet med Wizzit-epilatoren er:

 • selve enheden
 • dække;
 • manicure sæt;
 • brugsanvisning.

På grund af det faktum, at hårene ikke kun afskæres, men fjernes sammen med rødderne, får huden en utrolig glathed, som fortsætter i temmelig lang tid.
Wizzit kører på 2 batterier. De er installeret i et specialrum placeret i epilatorens håndtag.

For at starte hårfjerningsproceduren skal enhedens hoved trykkes på huden, og kontakten skal være i den rigtige position. Dernæst skal du udføre epilatorbevægelsen mod hårvækst. For bedre at gribe håret, skal enheden holdes vinkelret på det behandlede område. For at lette processen er det nødvendigt at stramme huden i det epilerede område med fingrene på frihånden.

Epilatoren Wizzit kan bruges af både kvinder og repræsentanter for det stærkere køn. Det fjerner hår uden spor i bikini og underarm, på benene, på ansigt og nakke.

Home epilator Wizzit har mange fordele:

 • brugervenlighed;
 • kompakthed;
 • fjerner hår på absolut overalt;
 • irriterer ikke huden
 • gør epilering en smertefri procedure.

Kundeanmeldelser om home epilator Wizzit

Albina 30 Yaroslavl

Om hjemmet fjernelse af håret, kan du skrive i timevis. Nu er der masser af muligheder for at gøre din hud glat og smuk. For eksempel giver epilatoren dig mulighed for at fjerne hår derhjemme i et behageligt miljø. Jeg forsøgte en masse forskellige enheder af denne type, men stoppede ved besøgspilatøren. Jeg kan godt lide det, fordi det er mere raffineret. Det giver dig mulighed for at lave en perfekt glat hud:

Det eliminerer håret i tilstrækkelig tid, så du behøver ikke bruge det så ofte som andre maskiner. Det er meget praktisk. Og da det er nødvendigt at bruge det mere end en gang om året, er det den store fordel. Desuden er det miniature, hvilket gør det muligt at tage det med dig på ture. Det forekommer mig også, at det på grund af sin lille størrelse er lettere at nå vanskelige dele af kroppen med det.

Epilatoren indfanger også selv de tyndeste hår og trækker dem dybt fra roten. Dette gør epilering mere effektiv, hår vokser langsommere. Jeg hentede en god fløde efter proceduren. Enheden rengøres let fra håret. Du behøver ikke at følge ham på en særlig måde. Nu nyder jeg glat hud hver dag, som jeg skaber for mig selv.

Anna 27 Ekaterinburg

Epilator - en uundværlig ting for enhver kvinde! Alle vil være smukke og have en velplejet krop. Jeg brugte en barbermaskine i lang tid. Men håret på benene voksede meget hurtigt. Ja, og der er områder, hvor det er ubelejligt at bruge en barbermaskine, for eksempel et bikiniområde. En ven rådede sig til at være opmærksom på wizzit-epilatoren og argumenterede for deres valg af en lille pris og fremragende kvalitet. Det var sommer, og en god epilator var absolut nødvendigt for mig.

Jeg prøvede købet den første dag. Resultatet passede mig. Jeg vil ikke lyve, at trække hår ud var smertefrit. Det var smertefuldt, men sandsynligvis på grund af det faktum, at efter barbering blev håret stiv. I efterfølgende tider faldt smerten.

I lang tid var jeg bange for at bruge epilatoren i bikiniområdet, da dette er et meget ømt sted, og jeg ønskede ikke at gå med irritation i flere uger. Men det viste sig ikke så skræmmende. Epilator klare perfekt med sin opgave. Der var næsten ingen indgroede hår og følgende procedure blev nødvendig efter 2,5 uger.

Epilatoren er batteridrevet, som giver dig mulighed for at tage den med dig på lange rejser.
Det eneste, jeg beklager, er, at jeg ikke købte sådan en nødvendig ting meget tidligere. Jeg er helt tilfreds! Jeg vil ikke huske, hvordan jeg næsten hver dag torturerede mine ben med en barberkniv!

En moderne kvinde skal altid holde sig "på toppen" og se sin skønhed med særlig pleje. Jeg er altid foruroliget over udseendet af disse ekstra hår på min krop! Har ikke tid til at slippe af med dem, de er allerede der så - igen øget. Kom, slip igen! Og så næsten hver anden eller tre dage. Bekendt problem? Jeg besluttede at prøve på mig selv fjernelse og købe en enhed til hjemmet. Valget faldt på en billig løsning - epilator "Wizzit". Situationen med voksne hår har ændret sig radikalt!

Nu slipper jeg af med dem om en gang hver tredje til fire uger. Priborchik lille, batteridrevet. Hår ødelægger en ad gangen, ikke adskillige ad gangen, hvilket ikke er så smertefuldt på følelser. Den lille størrelse er også praktisk, da den giver dig mulighed for at kæmpe med skud på vanskelige steder, i bikiniområdet, hvor du ikke kan krybe med en almindelig epilator.

Et andet plus er, at det er bekvemt for dem at fjerne uønskede hår på ansigtet, i stedet for pincett. Jeg er glad for brugen af ​​denne enhed! Jeg bruger altid det først efter et bad, fordi hårfjerning fra den dampede krop er mindre smertefuldt. Efter epilering behandler jeg huden med en fugtighedscreme. Livet er blevet et mindre problem!

Polina 22 Krasnodar Territory

Alle enheder, som vi bruger i vores hverdag, skal være praktiske, praktiske og effektive. Disse betingelser er tydeligt opfyldt af producenterne af hjemmepilatøren Wizzit. Den er lille i størrelse og meget behagelig pasform i et lille blidt håndtag. Dette giver dig mulighed for komfortabelt at fjerne uønsket hår på forskellige steder, herunder svær at nå.

Hjemmepilator gør fangsten af ​​alle fremspringende hår og trækker dem fra rødderne, hvilket ikke tillader nye hår at vokse hurtigere og bliver endnu stærkere.

I salonen er epileringsprocessen den samme, kun lidt dyrere, da du skal betale for bekvemmelighed og vedligeholdelse. Glat hud i begge tilfælde varer ca. 3 uger. Men hjemmet fjernelse har et andet plus - du kan selv kontrollere hårfjerningsprocessen og gøre det, hvor du vil efter eget valg.

I hjemmet er alt unødvendigt hår kvalitativt ekstraheret, hudoverfladen er ikke beskadiget, smertefulde fornemmelser minimeres. Du kan bruge epilatoren næsten overalt: hjemme, mens du rejser, på stranden eller et andet sted. Efter den første epilering med en Wizzit hjemmepilator er glat hud garanteret.

Christina 25 Kolomna

Sommeren kommer snart, så almindelig barbering er næppe egnet - perfekt glathed af ben er påkrævet! Men hvad skal man gøre, hvis man er bange for andre metoder til fjernelse, for eksempel epilatorer? Kun én vej ud - Wizzit-epilatorer, udviklet ved hjælp af en speciel teknologi, der gør det muligt at undgå alle ulemper ved elektriske epilatorer!
Personligt var jeg bange for dem hele mit liv, fordi de altid kun forårsagede smerter til mine ben - tårer flød allerede fra mine øjne under disse henrettelser...

Så jeg behandlede også Wizzit med forsigtighed. Om efter den første ansøgning er alle tvivl væk - det unikke arrangement af klæbemekanismen gør det muligt at reducere alt ubehag til et minimum! Vi er også glade for, at enheden er i stand til at fange selv små hår, i modsætning til andre epilatorer, og jeg behøver ikke at vokse over og vente på tiden for at fjerne alt overskud. Min dom er utvetydig - et værdigt køb!

Maria 24 Leningrad-regionen

Jeg har altid forsøgt at tage sig af mig selv, specielt så der ikke var overskydende hår på mine ben, under mine arme og i bikiniområdet. Jeg har brugt forskellige barbermaskiner i lang tid, som jeg købte i butikker, men jeg ville altid købe en epilator for mig selv. Men pengene var ikke, da fandt de ikke passende. Især fik det ild til at købe en epilator, da håret i ansigtet dukkede op, håret var ikke længere nok til at fjerne håret med pincet. Smerten er helbredt, og effekten varer i to uger, og så skal den igen fjernes.

Min ven havde en Wizzit-epilator, som hun roste mig for, og jeg bestilte straks mig selv, især da et manicure sæt blev inkluderet som en gave. Ikke at sige, at proceduren er helt smertefri, men mod den smerte, jeg følte efter pincetten, følte jeg ikke engang det. Jeg forsøgte straks at fjerne hår på mine ben og var meget overrasket over, at håret kun kom efter flere uger. Epilatoren fjerner hår til rødderne, hvilket ikke tillader dem at vokse hurtigt.

Epilatoren er så lille og praktisk, den kører på batterier, så det er ikke nødvendigt at kigge efter et specielt sted til epilering. Det anbefales at lede epilatoren mod retningen af ​​hårvækst i grader 90.

Nu i enhver tur tager jeg epilatoren med mig, fordi den er lille og ikke tager meget plads.

Inna 33 Belgorod region

Alle pigerne i hele deres liv kæmper konstant med uønsket hår i forskellige dele af kroppen. Og jeg er ikke en undtagelse. Indtil for nylig brugte jeg en barbermaskine, fordi der ikke er nok penge til salonprocedurer, og voksaflejring er meget smertefuldt, så denne mulighed blev ikke engang overvejet. Men mere og mere begyndte jeg at tænke på at købe en epilator.

Stoppede kun én ting - smerten i proceduren. Jeg sidder hele tiden på kvinders fora, og jeg er interesseret i en artikel om Wizzit-hjemmeepilatoren. Pigerne talte meget positivt om ham, og den sidste ting, der bestod mig, var hans pris og smertefriheden af ​​proceduren. Gribende mod, jeg bestilte det i online-butikken. En uge senere var han allerede i mine hænder. En behagelig og uventet tilføjelse var det faktum, at en gave, et rejsemanikyrsæt bestående af tretten genstande, var knyttet til det. Til dette, særlig tak.

Epilatoren selv er ret sød og stilfuld, lavet i hvid og blå. Det virker fra finger-type batterier, det er også et stort plus. Så under vandbehandlingerne besluttede jeg at prøve det. Selvfølgelig, når du først bruger, kan proceduren ikke kaldes behagelig, men det er slet ikke den vilde smerte, jeg tænkte på. Bare nogle ubehag, det er alt. Takket være de små tænger, der er jævnt fordelt, trækkes håret straks og næsten umærkeligt. Og jeg gjorde en observation, hvis du strammer huden under epilation, går proceduren endnu nemmere. Denne epilator kan bruges til epilering absolut på alle hudområder, der starter fra benene og slutter med bikiniområdet.

Efter flere ugers brug så jeg, at håret nu vokser langsomt, og det er blevet meget tyndere og blødere. Nu fortryder jeg kun en ting, som jeg ikke har købt den før.

Elena 29 Rostov regionen

Jeg plejede altid at se på fem punkter. Jeg kan godt lide at tiltrække mænds opmærksomhed, og derfor bør alle detaljer i mit billede være på et niveau. Og selvfølgelig bliver jeg meget irriteret, når mine ben eller "noget andet" bliver hårde. Uden at vente på dette øjeblik bruger jeg altid en grundig epilering i salonen eller gør det selv med en barbermaskine.

Men nogle gange, efter min forretnings karakter (jeg er advokat hos et større forsikringsagentur), skal jeg rejse rundt i landet. På sådanne dage, efter søvnløse flyvninger eller udmattende motoriske rallies og tog, forbliver styrken for selvpleje ekstremt lille. Og udseendet af hår på benene var meget irriterende. Jeg besluttede at købe en lille Wizzit-epilator. Tiltrukket kompaktitet og brugervenlighed (hvis du tror på reklame).

Første gang var spændende. I forventning om ubehag lukkede jeg næsten mine øjne, men hvor behageligt var jeg overrasket efter. Epilator Visit, forsigtigt og næsten smertefrit begyndte at gøre sit arbejde. Takket være hætten på spændende hår i små grupper eller en efter en opnås den maksimale effekt af depilering med minimal fornemmelse.

Nu tager jeg ham altid med mig til rejser og rejser. Evnen til at sætte dine ben i orden overalt og til enhver tid er uvurderlig!

Epilator WIZZIT hjem

Tilmeld dig for at forlade en anmeldelse.
Det tager mindre end 1 minut.

Jeg foretrækker at fjerne hår fra kroppen selv end at gå til saloner til voksning. For det første er det dyrt i salonen, og for det andet tager voksstrimler flere hår på et tidspunkt end epilatoren, og det er mere smertefuldt. Så jeg købte mig en god epilator, der hjælper mig med at slippe af med uønsket hår. Og de er uønskede på hænderne og på benene og om sommeren, især i bikiniområdet.
Jeg har allerede set flere modeller af min søsters epilatorer, men jeg kunne godt lide Finishing touch mest, fordi den er lille og fanger hår meget godt. Jeg venter ikke engang på, at de vokser op længe, ​​han er også i stand til at krog. Jeg kunne selvfølgelig også lide prisen, det er ikke så højt, at der var et slag for tegnebogen.
Et andet ubestrideligt plus er, at enheden fungerer både fra netværket og fra batterier. Nu er jeg blevet vant til fornemmelserne under fjernelsen. Over tid er hårene blevet tyndere og fjernes uden alvorlige konsekvenser. Jeg kan virkelig godt lide at der er et låg på toppen, og det bliver ikke støvet.

Jeg har brugt epilatoren siden begyndelsen af ​​sommeren og bemærket, at de voksende hår hver gang bliver tyndere og svagere. Jeg tror, ​​du kan slippe af med dem for evigt. Jeg værdsatte også den relativt smertefrit fjernelse af vegetation i armhulerne og bikiniområdet, jeg har ikke engang den sædvanlige betændelse eller indgroet hår.
Uden vane behandler jeg epilationssteder med en speciel creme, og i en uge nyder jeg glat hud. Jeg kan også godt lide gadgetens kompaktitet - det er nemt at tage på vejen, især da det virker både fra netværket og fra batterier.

Den nye epilator WIZZIT imponerer mig meget med sin kompakte størrelse. Det er bare dårligt, at muligheden for at arbejde fra elnettet ikke er yderligere forudsat, fordi batterierne skal ændres for ofte, er de ikke nok til langsigtet drift. Men for regelmæssigt barbering er de nyvoksne hår ganske godt.
Jo længere jeg bruger det, desto mindre bliver den uønskede vækst. Som følge af den hyppige brug af nye hår bliver tyndere og kortere vokser de et meget mindre antal. Enheden er bekvemt at tage med dig, meget plads i håndtasken eller kosmetik tasken tager ikke. Hun renser bikiniområdet meget rent, selv det er ikke pinligt at dukker op på stranden.
Især epilatoren er uundværlig for at fjerne hår fra ansigtet. Huden er ikke irriteret, der er ikke engang en lille rødme, så straks efter proceduren kan du sikkert gå ud. Og i modsætning til andre enheder tørrer den ikke huden, den skrider ikke af. Det virker meget roligt, næsten endda lydløst, hvilket er en anden fordel til fordel for det nye produkt. Ergonomisk design, meget komfortabel i din håndflade. Det begynder kun at virke, når det berører kroppen, ingen ekstra knapper på sagen leveres.

Anmeldelser af "Wizzit" - hjemme bærbar epilator

Ønsket om at se perfekt er særligt for kvinder. Selvfølgelig vil højtuddannede håndværkere levere det nødvendige udvalg af tjenester for at finde skønhed i overensstemmelse med dine behov og evner. Men professionelle kosmetiske procedurer i skønhedssaloner er ikke billige, og de tager meget tid.

Enkle enheder, der er nemme at bruge hjemme, hjælper ikke kun med at give glans, men også for at spare tid og penge. Sådanne indretninger omfatter Wizzit home epilatoren, som mange fans bruger deres feedback på.

Opgaver og funktioner

Hvem er en potentiel bruger af Wizzit-epilatoren?

Naturligvis kvinder i alle aldre, alle dem, for hvem ren, glat hud betyder uden uønsket vegetation. Men det er også velegnet til mænd, der bryr sig om deres udseende.

Den kompakte og sikre enhed er beregnet til præcis fjernelse af hår af forskellig længde og tykkelse fra enhver problemzone: Hage, underarm, ben, bikiniområde. Med det kan du nå de mest utilgængelige steder, hvilket giver et glimrende resultat.

En brugervenlig hjemmepilator er overlegen i sine fordele ved mange lignende modeller, samt andre metoder til fjernelse af hår. Hemmeligheden bag dens effektivitet ligger i moderne teknologi. Princippet om dets funktion kan sammenlignes med pincet, kun hurtigere og mere effektivt. Han er ligesom en magnet tiltrækker alle hårene. Stramt fastgjort til huden griper VIZZIT dem fast og fjerner dem sammen med pæren. Denne procedure gør det muligt for huden at forblive ren, attraktiv og øm i op til 3 uger.

Når du fjerner hår med en barberkniv, vil denne effekt ikke vare i 3 dage, og når du bruger cremen ikke mere end en uge. Følgelig kan proceduren for hårfjerning udføres meget sjældnere, da hårvækst ved brug af denne epilator sænkes.

Brugsprincip

VIZZIT er en lille handy enhed, der nemt passer i en håndtaske. Drives af batterier. Ingen ledninger og speciel opladning! Det er meget praktisk ikke kun hjemme, men også når du rejser.

Batterierne er fastgjort på bagsiden af ​​enheden. Efter at være tændt på apparatet udføres epilering i en cirkulær bevægelse mod retningen af ​​hårvækst. For at undgå smerte, stræk huden forsigtigt med fingrene.

Når du bruger enheden, skal du huske:

 1. Hårfjerning bør gøres med tør og rengjort fra forskellige overflader af hudoverfladen.
 2. Epilering under eller umiddelbart efter vandprocedurer er udelukket!
 3. Det er uønsket at udføre hårfjerning ved høj luftfugtighed.
 4. Efter hver hårfjerningssession skal epilatoren rengøres grundigt.
 5. WIZZIT home epilator er ikke beregnet til fjernelse af hår i næsen og rundt om øjnene, hvor huden er den mest ømme og følsomme.

Hvad er attraktivt VIZZIT i forbrugernes øjne?

Ved hjælp af de tekniske egenskaber samt anmeldelser af ejerne af epilatoren kan vi fremhæve de vigtigste fordele:

 1. VIZZIT - universel, praktisk og effektiv.
 2. Operationsprocessen er ekstremt enkel.
 3. Arbejde med batterier eliminerer afhængigheden af ​​elektricitet, hvilket udvider mulighederne for dets brug. Han kan være din ledsager på forretningsrejse eller på ferie.
 4. Omkostningerne til WIZZIT epilatoren er meget attraktive for forbrugerne. Det er næsten lig med en procedure med laser hårfjerning. I dag er det en af ​​de mest konkurrencedygtige modeller.
 5. Hårfjerningsproceduren er meget billigere end laser eller elektrolyse. Du kan gøre det hjemme uden risiko for sundhed på et passende tidspunkt.
 6. Proceduren kræver ikke brug af cremer eller andre specielle midler.
 7. Langsigtet bevarelse af resultatet sparer tid for at opretholde udseende.
 8. Enheden efterlader ikke traumatiske mærker på huden.
 9. Hårfjerningsprocessen er næsten smertefri. Det kan endda kaldes behagelig sammenlignet med voks fjernelse af hår.
 10. Og vigtigst af alt - huden er silkeagtig øm. Børsterne af det ubehagelige blik vises ikke som med andre typer af epilering.

Kontraindikationer

På trods af de mange fordele ved at bruge VIZZIT bør ikke være mennesker, der har forskellige abnormiteter i sundhed.

 • med åreknuder
 • hudbetændelser;
 • i nærvær af mol og acne.

Har du brug for det?

Er det værd at bruge dine penge på dyre procedurer eller tid til at plukke ud det ødelæggende udseende af vegetation, beslutter du.

Hvis du har lyst til at købe en epilator, skal du stoppe din opmærksomhed på WIZZIT epilatoren. Talrige positive forbrugeranmeldelser siger, at det er det bedste.

Til attraktive priser kan du købe varer i onlinebutikken og bogstaveligt 1 klik. Epilatoren WIZZIT kommer i et komplet sæt med rejsetaske og manicure sæt.

Home epilator Wizzit

Hilsner, kære læsere af min blog! I dag vil jeg tale om, hvad der udgør en Wizzit-hjemmeepilator, som jeg besluttede at købe efter at have set sin annonce.

Som enhver kvinde har jeg hele tiden at håndtere behovet for at fjerne hår på forskellige dele af kroppen. Jeg plejede at løse dette problem med en barbermaskine, da jeg var bange for at bruge varm voks på grund af den store smertefuldhed i processen, og jeg havde ikke råd til salonproceduren af ​​en række årsager, herunder mangel på tid, økonomi mv. Og om sommeren bor vi uden for byen, og der er ingen saloner der.

Men brugen af ​​en barbermaskine har også sine ulemper, og efter barberingen har jeg altid irriteret mig på huden, og hårene voksede meget hurtigt. Til sidst var jeg ked af disse problemer, og jeg besluttede at købe en epilator. Så begyndte jeg at studere informationer og anmeldelser om forskellige modeller og som følge heraf stoppede jeg ved Wizzit-hjemmeepilatoren.

Først og fremmest blev jeg tiltrukket af det faktum, at proceduren for hårfjerning med denne enhed lovede at være ikke for smertefuld. Jeg kunne også lide den kompakte størrelse af epilatoren og den overkommelige pris. Jeg købte en billig Wizzit-epilator i en god online-butik med hurtig levering, og nu vil jeg gerne dele mine indtryk af denne enhed.

Min anmeldelse af Wizzit home epilator

udseende

Epilatoren har en oval form. Den er lavet i hvide og blå farver, ser kortfattet ud og er samtidig attraktivt. Huset er lavet af plastik af høj kvalitet. På forsiden er en omskifter, og på bagsiden er der et rum til batterier. Ovenfor er et roterende hoved med pincet, spændende hår.

Pakning og emballering

Enheden blev solgt i en stiv gennemsigtig plastemballage. Pakken inkluderet:

 • epilator;
 • Sag for epilatoren;
 • Manicure sæt;
 • Instruktioner.

Tilstedeværelsen af ​​et manicure sæt var en behagelig overraskelse for mig. Dette er et lille rejsesæt, der har alt hvad du behøver - et spejl, nippers, en neglefil, en øjenbryn børste, børster og en applikator til makeup og andre værktøjer, alt sammen i tretten ting. Sættet er pakket ind i et bogomslag på et lyn.

Dæk til epilatoren er også en meget nødvendig ting. Det er bekvemt at opbevare enheden hjemme eller tage den med dig på vejen. Sagen er en taske på snoet, den er sort i farve og er lavet af blød og behagelig til håndtøjet.

Hvordan virker Wizzit-epilatoren

Når du tænder på epilatoren, begynder hovedet at rotere rundt om sin akse, og pincettene på det fanger hårene, der falder ind i deres vej, og fjerner dem sammen med roden. Efter denne procedure bliver huden fuldstændig glat og øm, nye hår vises kun efter få uger og bliver tyndere og blødere end før.

Wizzit-epilatoren er designet på en sådan måde, at det roterende element er i perfekt kontakt med hudoverfladen, takket være hvilken enheden indfanger det maksimale antal hår ad gangen og effektivt fjerner dem. Som følge heraf forlader epilatoren ikke brudt hår på huden og forårsager ikke irritation. Desuden giver dette system mulighed for at reducere smerten under proceduren til et minimum. Desuden er epilatoren helt sikker, skærer ikke og ridser huden, og at bruge den til det tilsigtede formål eliminerer muligheden for eventuelle skader.

Sådan bruger du Wizzit-epilatoren

Inden du begynder at bruge epilatoren, skal du installere to AAA-type batterier i den.

For at fjerne hår på nogen del af kroppen, skal du trykke på epilatorens hoved på overfladen af ​​huden og flytte kontakten til arbejdsstilling.

Derefter skal du udføre en cirkulær eller lineær bevægelse af enheden i retning mod hårets vækst indtil da, indtil du når det ideelle resultat.

Wizzit-epilatoren kan bruges til at fjerne hår på følgende steder:

 • på benene
 • i armhulen
 • i bikiniområdet
 • på næsebroen mellem øjenbrynene;
 • over overlæben;
 • kind område
 • på nakken
 • på hagen.

Epilatoren er universel, den kan bruges af både kvinder og mænd.

Anbefalinger til brug af epilatoren:

 • For at reducere ubehag, skal du straks strække det behandlede hudområde med fingrene i din anden hånd.
 • For bedre epilator fanger hår, er det bedre at holde det vinkelret.

Mine indtryk

Jeg nød virkelig at bruge Wizzit-epilatoren. Han savner ikke et enkelt hår og arbejder meget hurtigt og delikat. Jeg kan godt lide at fjerne håret med armhuler, proceduren tager kun et par minutter, hvorefter huden bliver glat og smuk, og du kan glemme uønsket vegetation i mindst to uger. Epilatoren forlader ingen stive børster og forårsager ikke irritation, i modsætning til en barbermaskine.

Jeg kan også godt lide, at Wizzit kan bruges i stedet for pincet til at fjerne ansigtshår, det viser sig meget bedre og hurtigere. På grund af sin form, det trækker helt hår på de mest utilgængelige steder.

Med hensyn til smerte er alt ikke så slemt, som jeg troede. Enheden fungerer så hurtigt, at jeg ikke engang har tid til at føle stærk smerte, selvfølgelig er der nogle ubehagelige følelser, men ikke mere.

Wizzit er godt, og det kan altid være til stede. Kompakt størrelse, lav vægt og batterilevetid gør det til en god rejsemuligheder. Epilatoren kan til enhver tid pakkes i en sag og sætte i enhver taske, selv damer.

Fordele:

 • effektivt fjerner uønskede hår;
 • egnet til brug på enhver del af kroppen, endda svært at nå
 • beskadiger ikke huden og forårsager ikke irritation
 • forårsager ikke alvorlig smerte
 • kompakt og letvægt, ideel til rejser
 • Case og manicure kit inkluderet.

Jeg er meget tilfreds med Wizzit-epilatoren. Siden jeg besluttede at købe det, bruger jeg det kun og glemte barbermaskinen for evigt. Du kan bestille denne billige og gode epilator ved hjælp af knappen nedenfor. Glem ikke at forlade din feedback!

Home epilator Wizzit: fordele og funktioner ved at bruge enheden til hårfjerning

Selvpleje og fjernelse af uønsket hår kan gøres ikke kun ved hjælp af fagfolk, men også hjemme. For at gøre dette er det vigtigt at have gode enheder og kosmetik til rådighed, der letter opgaven. Wizzit home epilator er en enhed, der gør hårfjerningsprocedurer enkle og hurtige.

At vælge den rigtige maskine Vizzit og lære at bruge den rigtigt, bør du kende dens vigtigste egenskaber og funktioner i applikationen. På trods af at enheden er lavet i Kina, kan en karakteristisk funktion kaldes en højkvalitets samling og holdbarhed af arbejdet. Mange kvinder foretrækker at bruge Wizzit-epilatoren hjemme, så de opnår maksimale resultater og føler sig trygge og komfortable.

Beskrivelse og egenskaber ved enheden

Home epilator Wizzit har to hovedfordele - lav pris og brugervenlighed. Enheden tillader ikke at modellere intime frisurer eller barbere hår til en vis højde, det eneste der er til at fjerne hår fra roden. Derfor klæber epilatoren perfekt med sådanne dele af kroppen som huden på armen, benene, under armene, i bikiniområdet og endda på ansigtet.

Gentag og rolig glidning på huden vil fjerne alt uønsket hår og få et godt resultat.

Enheden Vizzit fungerer på AA-batterier, så den kan bruges på ethvert passende sted i lejligheden, samt at tage med dig på en tur. Selvom du rejser med en epilator, er det sandsynligvis ikke nødvendigt, fordi virkningen af ​​hårfjerning varer 3-4 uger.

Epilatoren er nem at bruge og vedligeholde, mikro pincet er nem at rengøre efter hver procedure, og med korrekt opbevaring og pleje af enheden vil den vare i mange år. Mange piger skiftede til Vizzit på grund af sin enkelhed og bekvemmelighed. Desuden indeholder pakken også et manicure sæt - en nyttig og nødvendig ting for hver kvinde.

Fordele og ulemper ved at bruge Wizzit

Kvinder, der har oplevet forskellige midler og metoder til hårfjerning, ved, at følelser under proceduren og det endelige resultat afhænger af enheden. Derfor bliver epilatoren til hjemmebrug Wizzit stadig mere populær og efterspurgt. Blandt de vigtigste fordele ved anvendelsen er:

 • hastighed og nem procedure - ingen grund til at vente på udnævnelsen til en specialist, betale for voks eller shugaring, og du kan selv gøre det til enhver tid.
 • glat hud uden nedskæringer eller irritationer - epilatoren er sikker og forårsager ikke betændelse;
 • effektens varighed - hår fjernet fra rod begynder at vokse hurtigere end efter 3 uger;
 • ingen allergiske reaktioner på huden.

På grund af alle fordele er brugen af ​​denne enhed den bedste mulighed blandt mange metoder til depilering. Men glem ikke de eksisterende mangler, fordi de er i alle procedurer. Den største ulempe ved at bruge Wizzit er smerten ved hårfjerning. Og selv om det stadig ikke er så stærkt som med voksning, fordi hårene er fanget i flere stykker, men du skal stadig være klar til ubehagelige fornemmelser.

Hvordan man vælger og bruger epilatoren

Det kinesiske produkt er ikke så almindeligt i butikker som enheder af andre mærker og mærker, så det er bedre og lettere at købe det via internettet. Det er vigtigt at finde pålidelige ressourcer, som du kan stole på, så enheden er komplet med instruktioner til brug, samt garantikortet. Tilstedeværelsen af ​​dokumenter vil gøre købet legitimt og vil medvirke til hurtigt at løse de problemer, der opstår, hvis de er i fremtiden.

Før du begynder at bruge Wizzit-enheden, skal du huske nogle vigtige punkter:

 • Før depilering er det bedre at tage et bad eller en bad for at dampe ud i huden, så processen med hårfjerning bliver lettere;
 • efter vandprocedurer skal huden tørres;
 • optimal hårlængde til proceduren er fra 3 til 5 mm;
 • For et bedre greb om hårene med små pincet af epilatoren, bliver huden forsigtigt trukket;
 • som regel indfanger enheden alle hårene og kræver ikke oparbejdning af samme område, men hvis der er huller et sted, kan du gå igen;
 • Efter depilering skal huden smøres med en nærende creme eller en speciel gel, der beroliger huden og nedsætter hårvæksten.

Depileringsreglerne er enkle, og korrekt brug af enheden vil muliggøre hjemmepleje af høj kvalitet.

Kundeanmeldelser om epilatoren

Jeg bruger lange epilatorer i lang tid, men efter sammenbruddet af den næste enhed besluttede jeg mig ikke for at bruge for mange penge og købte et kinesisk produkt Wizzit. Behageligt overrasket af enhedens kvalitet og pålidelighed. Og selv om en lille smule pincet forsinker proceduren for hårfjerning, er den stadig praktisk og nem at bruge. Jeg er tilfreds med den kompakte størrelse, det attraktive udseende og den lange batterilevetid.

Tatiana, 24 år gammel

Jeg har brugt Vizzit epilatoren i et år nu, jeg er tilfreds med processen og resultatet. Det eneste negative er manglen på vedhæftede filer, jeg vil gerne rette op på mine øjenbryn. Og så kun vedvarende hårfjerning under roden, men for ben, armhuler og bikini-område har jeg nok.

epilator wizzit

 • ved liss
 • Visninger: 3425
 • bedømmelse: +18
 • vinodel
 • 22. september 2012, 17:06
 • jqb
 • 22. september 2012, 18:45
 • øje
 • 22. september 2012, 18:59
 • Dgippo1
 • 23. september 2012, 11:34

Webstedet MYSKU.ru blev oprettet til udveksling af artikler (sku) af varer bestilt i udenlandske online butikker AliExpress, Amazon, Ebay og andre.

Siden hjælper med at finde noget interessant i et stort udvalg af butikker og gøre et vellykket køb.

Hvis du har købt noget nyttigt, så del venligst oplysningerne med andre.

Vi har også et DIY samfund, hvor anmeldelser af håndlavede ting er velkomne.

Wizzit Epilator - Hurtig og sikker hårfjerning

Set til at opretholde skønhed derhjemme Wizzit er en bekvem epilator og et komplet sæt af manicure værktøjer. Epilatoren har en miniature størrelse, sidder komfortabelt i kvindelig og mandlig hånd. Med det kan du hurtigt og komfortabelt fjerne hår på nogen del af kroppen, og den lave pris gør Vizzit-sætet tilgængeligt for alle at købe!

Epilatoren arbejder på princippet om pincet - det plukker op alle de fremspringende hår og tårer dem ud og efterlader ingen rod i follikelet. Enheden bryder ikke lige meget hårdt hår. Dette garanterer beskyttelse mod hårvækst.

Til pleje af hår bruger vores læsere metoden Dasha Gubanova, efter at have studeret det grundigt, besluttede vi at tilbyde denne metode til dig. Læs videre.

Enheden garanterer salonkvaliteten af ​​proceduren, men Wizzit home epilatoren hjælper med at gøre det hurtigere og meget billigere. Glatheden af ​​huden opretholdes i lang tid - mindst 3 uger.

fordele

 1. Du kan tage med dig på enhver tur - det tager ikke meget plads i tasken.
 2. Virker effektivt, leverer et minimum af smerte.
 3. Du kan bruge epilatoren til at fjerne uønsket hår på alle områder, herunder ansigtet.
 4. Brug af sættet irriterer eller beskadiger ikke huden.
 5. Pakken indeholder et bekvemt manicure sæt, som også kan tages med dig på en tur.
 6. For proceduren kræves der ikke længere forberedelse. Det er nok at påføre et hudrensningsmiddel, og efter epilering "lukkes" folliklerne fra den mulige indtrængning af snavs med en kosmetisk creme.
 7. Brug af enheden er meget enkel.
 8. For fjernelse af hår på alle områder kræves kun en dyse.
 9. Drives af batterier - ingen akavede ledninger!
 10. Gemmer resultatet i et par uger.
 11. Gradvis hårudtynding.

Hvordan bruger du enheden?

Hvis du vil bruge Wizzit home epilatoren til at være behagelig, skal du passe på at købe flere sæt AAA batterier, da ydeevne afhænger direkte af hårets tykkelse.

Korrekt arbejde med epilatoren:

 • Tryk let på enhedens hoved på huden;
 • tænd epilatoren ved at flytte kontakten;
 • lave cirkulære eller lineære bevægelser mod hårvækst
 • Gentag proceduren indtil alle hårene er elimineret.

Enheden kan bruges med tillid på alle dele af kroppen, selv på så følsomme som armhuler, bikini område, nakke og ansigt. Både mænd og kvinder kan bruge enheden.


Nogle gange er der anmeldelser, at sættet ikke fungerer godt med dets funktioner. Fælles årsager til upassende arbejde omfatter:

 • batteriudladning;
 • forkert procedure teknologi
 • lavt tryk på epilatorhovedet;
 • svag hudspænding i behandlingsområdet;
 • stærk tilt af enheden - den skal holdes strengt vinkelret på overfladen, der skal behandles.

anmeldelser

Bestilte epilatoren "Vizzit" på internettet. Altid brugt forskellige enheder, aldrig elsket fløde eller voks. Da sættet kom, satte man sig straks ned for hårfjerning. Jeg bruger altid desinficerende cremer før og efter - effekten er bedre. Fjerner håret virkelig hurtigt, høj kvalitet, brudt og indgroet sker ikke.

Meget ligesom "Vizzit"! Ingen af ​​epilatorerne før kunne ikke gøre det godt med tykt hår i bikini-zonen. Efter en måneds brug er hårgenvæksten blevet langsommere. Jeg besluttede at købe enheden på grund af den lave pris (sammenlignet med Barun eller andre virksomheder), og fortryder det ikke!

Jeg har brugt Vizzit i omkring 3 måneder. Jeg kan virkelig godt lide effekten. Ja, til en sådan pris - det er en fornøjelse, men smerten er lille, og du kan lide. Elskede overraskelsen - manicure sæt inkluderet! Sandsynligvis vil jeg bestille en anden til at lægge, pludselig vil denne bryde.

Ekaterina, 25 år gammel

Jeg bruger Wizzit-epilatoren hver 3-4 uger. Købt, efter at have hørt anmeldelser i skønhedssalonen fra piger. Sommetider vokser håret lidt langsommere, jeg ved ikke, hvad det er forbundet med, men jeg kan lide resultatet. Tilfreds med købet, som en elefant!

Valeria, 34 år gammel

Coole ting! Køb et sæt rådgivet en ven, men jeg læser også anmeldelser. De skriver mest, hvad der fungerer godt. Manicure værktøjer, som epilator, er chic. Overvej 1500 købte to funktionelle elementer. Epilator som. Det renses hurtigt, ledningerne forstyrrer ikke, og håret fjerner sig fint!

 • Forsøgt alle midler, men intet virker?
 • Fragile og sprøde hår tillader ikke tillid.
 • Ja, dette tab, tørhed og mangel på vitaminer.
 • Og vigtigst af alt - hvis du forlader alt som det er, skal du snart købe en paryk.

Men et effektivt middel til opsving eksisterer. Følg linket og find ud af, hvordan Dasha Gubanova bryr sig om hår!

Epilator wizzit

Hvilken epilator at købe?

Næsten alle de piger og kvinder i verden spørger sig selv om dette spørgsmål, fordi du altid vil have din hud til at være silkeagtig og øm. Maskiner, som vi ved, fjerner uønskede hår i en kort periode, og efterlader ofte en rødme eller endda irritation i lang tid.

I sådanne tilfælde vil epilatoren "Visit" hjælpe dig med at forblive altid på toppen, hvilket sparer penge og tid fra at besøge dyre skønhedssaloner og fjerne hår i løbet af få sekunder!

Ingen kan lide at ridse kroppen. Med en epilator til en bikini zone vil du glemme dem en gang for alle!

Processen med at fjerne uønsket hår vil være næsten smertefrit, og resultatet af hans arbejde kan du prale om i meget lang tid.

Hvad er epilatorens hemmelighed?

Enheden fanger selv de mindste hår og fjerner dem sammen med pæren. Derfor er det en direkte konkurrent til dyre tjenester af skønhedssaloner.

Fordelene ved epilatoren:

 • Mini ansigts epilatoren er fuldstændig harmløs for huden på alle dele af kroppen.
 • På grund af sin lille størrelse kan den endda opbevares i en kosmetikpose.
 • Ja, og under rejser tager ikke meget plads og tager ikke meget energi, da det er meget let.
 • Ved hjælp af det, har du lavet et par bevægelser, kan du hurtigt fjerne hårene på arme og ben, i armhulerne og i ansigtet. Selv bikiniområdet vil ikke blive overset!

Du kan købe den bedste epilator til en bikini zone i vores online butik til en meget overkommelig pris, og vi leverer det til dig overalt i landet!

Wizzit Epilator Anmeldelser


Hvis du vil efterlade en anmeldelse om Wizzit Epilator, send dine beskeder til [email protected] med noten "Review". De mest interessante og informative anmeldelser vil blive lagt ud på produktsiden.

I hvilke byer kan jeg købe en Wizzit Epilator?

Vi leverer ordrer i hele Rusland.

Kommer fra den by, hvor du befinder dig, vil du modtage din ordre enten ved russisk post eller kurerfirma direkte til dit hjem.

Derudover kan du købe en Wizzit Epilator ved at bestille det til et af udstedelsespunkterne i vores online butik i Moskva, St. Petersborg, Yaroslavl, Nizhny Novgorod, Saratov, Voronezh, Tyumen, Barnaul, Jekaterinburg, Kazan, Stavropol, Krasnodar Rostov-Don-Samara Ufa Voronezh Podolsk Krasnoyarsk Khabarovsk Perm Volgograd Omsk Podolsk Tula Ryazan Irkutsk.

Og mere end 190 byer!

Efter afslutningen af ​​ordren beregner vores leder dig de mest bekvemme og rentable leveringsmuligheder.

Uanset hvor du er i Rusland, kan du bestille Wizzit Epilator i vores online butik og få det så hurtigt som muligt.

Home epilator Wizzit (Vizzit) hvilke anmeldelser?

Hjemmepilatøren Wizzit (Vizzit) blev engang præsenteret for mig på min fødselsdag, og du ved, jeg var først i første omgang glad med en sådan epilier, fordi jeg var træt af at bruge barbermaskiner, jeg har meget delikat hud og irritation og betændelse efter en barbermaskine begyndte at genere sig. Voksning passer mig heller ikke som en allergi overfor disse stoffer.

Jeg besluttede at købe en epilator en gang, men tør ikke købe, og nu er det en efterlængt gave.

Aftenen er kommet. Jeg startede alle husholdningenes opgaver og sad komfortabelt, og jeg besluttede at prøve dette mirakel - epilatoren.

Åh, fra en sådan epilator var jeg ikke begejstret. Ja, smukt design, smuk emballage, alt om epilatoren er meget godt skrevet, men efter at have brugt det, vil jeg bare smide det væk. Det er meget smertefuldt at trække hårene ud, og i bikinizonen trækker hårene generelt dårligt ud.

Så jeg ønsker ikke at anbefale mine veninder og bekendtskaber en home epilator Wizzit (Vizzit), og jeg vil ikke have nogen venner, der smider penge på denne epilator, hvilket det ikke er værd.

Køb dig selv billigere epilator, som ikke annonceres på internettet.

Home epilator Wizzit

Moderne mode dikterer de uheldige repræsentanter for svagere sex barske forhold. En af dem er ideelt tilstedeværelsen af ​​hår på kroppen af ​​en kvinde kun på hovedet. Dette er selvfølgelig en joke. Skønt at slippe af med overskydende hår på benene, i bikiniområdet, skal underarmene og ansigtet være velplejede damer.

Epilation er et af de ofre, som skønhed hele tiden kræver. Og for mange er det forbundet med ubehagelige eller endda meget smertefulde fornemmelser. Alt individuelt og direkte afhænger af smertegrænsen hos en person. Måder at slippe af med overskydende hår opfundet mange. I salonerne kan du lave en voks- eller sukkerfjerning. Og du kan træffe en kardinal beslutning og gå til et specielt center, hvor håret fjernes i meget lang tid med laser eller elektriske impulser.

Men du kan fjerne hår derhjemme. For at gøre dette skal du blot købe en epilator, for eksempel besøg. Der er en række fordele ved en sådan nyttig erhvervelse.

 • Epilering kan gøres på et hvilket som helst ønsket tidspunkt. Du behøver ikke tilmelde dig og vente på din tur i kabinen.
 • Væsentlige omkostningsbesparelser. Efter at have betalt epilatoren én gang, kan den bruges i meget, meget lang tid.
 • Epilator Visit er meget nem at bruge, komfortabelt og kompakt. Du kan tage det med dig på forretningsrejse, på ferie eller på en anden tur og forblive velplejede på ethvert sted og i enhver situation.
 • Håret vokser ikke længere, det vil sige, denne procedure gentages ikke mere end en gang om måneden. Og med tiden løsnes hårpæren og fjernes sammen med hårlinjen, hvilket fører til et fald i hårdets hårdhed på steder, hvor de har brug for epilering.
 • For at fjerne hår på ben og på mere følsomme steder, såsom bikiniområdet, armhulerne og på ansigtet, anvendes kun en epilator. Således er der ikke behov for at erhverve et helt arsenal af enheder til disse formål.
 • Epilatorer af en ny generation, såsom Visit, reducerer smerte under fjernelse af hår til et minimum. Det virker hurtigt og effektivt med rod fjerner hår, bryder dem ikke, og der er ikke behov for at gå gennem samme sted flere gange.
 • Besøget er udstyret med en bekvem vedhæftning, og meget vigtigere kan den arbejde med batterier. Nu kan ingenting forhindre at have glat hud uden overskydende hår.

Wizzit epilator anmeldelser

Mange, der besluttede at købe en besøgspilator, skrev, at de var utilfredse med købet. Og selv et manicure kit, der kommer som en gave til denne enhed, bliver ikke trøst. Den største ulempe ved epilatoren Visit, ifølge vurderinger er dens langsomme arbejde. Den er udstyret med et lille antal pincet, hvilket er vigtigt for følsomme steder eller ansigtshårfjernelse, men er ikke egnet til epilering af benene. Processen bliver for lang og smertefuld.

Du kan tilføje, at denne epilator er egnet til begyndere. Fordi ofte for begyndere tilbyder dyser, hvor en del af pincet er lukket, så det ikke gør ondt i første omgang. Og i denne enhed kun et par pincet. Sammen med ham kan du begynde kampen for perfekt glatte ben.

Forskellen mellem trimmer og elektrisk barbermaskin

Gør hårfjerning zone bikini hjemme