Anmeldelser af "Wizzit" - hjemme bærbar epilator

Ønsket om at se perfekt er særligt for kvinder. Selvfølgelig vil højtuddannede håndværkere levere det nødvendige udvalg af tjenester for at finde skønhed i overensstemmelse med dine behov og evner. Men professionelle kosmetiske procedurer i skønhedssaloner er ikke billige, og de tager meget tid.

Enkle enheder, der er nemme at bruge hjemme, hjælper ikke kun med at give glans, men også for at spare tid og penge. Sådanne indretninger omfatter Wizzit home epilatoren, som mange fans bruger deres feedback på.

Opgaver og funktioner

Hvem er en potentiel bruger af Wizzit-epilatoren?

Naturligvis kvinder i alle aldre, alle dem, for hvem ren, glat hud betyder uden uønsket vegetation. Men det er også velegnet til mænd, der bryr sig om deres udseende.

Den kompakte og sikre enhed er beregnet til præcis fjernelse af hår af forskellig længde og tykkelse fra enhver problemzone: Hage, underarm, ben, bikiniområde. Med det kan du nå de mest utilgængelige steder, hvilket giver et glimrende resultat.

En brugervenlig hjemmepilator er overlegen i sine fordele ved mange lignende modeller, samt andre metoder til fjernelse af hår. Hemmeligheden bag dens effektivitet ligger i moderne teknologi. Princippet om dets funktion kan sammenlignes med pincet, kun hurtigere og mere effektivt. Han er ligesom en magnet tiltrækker alle hårene. Stramt fastgjort til huden griper VIZZIT dem fast og fjerner dem sammen med pæren. Denne procedure gør det muligt for huden at forblive ren, attraktiv og øm i op til 3 uger.

Når du fjerner hår med en barberkniv, vil denne effekt ikke vare i 3 dage, og når du bruger cremen ikke mere end en uge. Følgelig kan proceduren for hårfjerning udføres meget sjældnere, da hårvækst ved brug af denne epilator sænkes.

Brugsprincip

VIZZIT er en lille handy enhed, der nemt passer i en håndtaske. Drives af batterier. Ingen ledninger og speciel opladning! Det er meget praktisk ikke kun hjemme, men også når du rejser.

Batterierne er fastgjort på bagsiden af ​​enheden. Efter at være tændt på apparatet udføres epilering i en cirkulær bevægelse mod retningen af ​​hårvækst. For at undgå smerte, stræk huden forsigtigt med fingrene.

Når du bruger enheden, skal du huske:

 1. Hårfjerning bør gøres med tør og rengjort fra forskellige overflader af hudoverfladen.
 2. Epilering under eller umiddelbart efter vandprocedurer er udelukket!
 3. Det er uønsket at udføre hårfjerning ved høj luftfugtighed.
 4. Efter hver hårfjerningssession skal epilatoren rengøres grundigt.
 5. WIZZIT home epilator er ikke beregnet til fjernelse af hår i næsen og rundt om øjnene, hvor huden er den mest ømme og følsomme.

Hvad er attraktivt VIZZIT i forbrugernes øjne?

Ved hjælp af de tekniske egenskaber samt anmeldelser af ejerne af epilatoren kan vi fremhæve de vigtigste fordele:

 1. VIZZIT - universel, praktisk og effektiv.
 2. Operationsprocessen er ekstremt enkel.
 3. Arbejde med batterier eliminerer afhængigheden af ​​elektricitet, hvilket udvider mulighederne for dets brug. Han kan være din ledsager på forretningsrejse eller på ferie.
 4. Omkostningerne til WIZZIT epilatoren er meget attraktive for forbrugerne. Det er næsten lig med en procedure med laser hårfjerning. I dag er det en af ​​de mest konkurrencedygtige modeller.
 5. Hårfjerningsproceduren er meget billigere end laser eller elektrolyse. Du kan gøre det hjemme uden risiko for sundhed på et passende tidspunkt.
 6. Proceduren kræver ikke brug af cremer eller andre specielle midler.
 7. Langsigtet bevarelse af resultatet sparer tid for at opretholde udseende.
 8. Enheden efterlader ikke traumatiske mærker på huden.
 9. Hårfjerningsprocessen er næsten smertefri. Det kan endda kaldes behagelig sammenlignet med voks fjernelse af hår.
 10. Og vigtigst af alt - huden er silkeagtig øm. Børsterne af det ubehagelige blik vises ikke som med andre typer af epilering.

Kontraindikationer

På trods af de mange fordele ved at bruge VIZZIT bør ikke være mennesker, der har forskellige abnormiteter i sundhed.

 • med åreknuder
 • hudbetændelser;
 • i nærvær af mol og acne.

Har du brug for det?

Er det værd at bruge dine penge på dyre procedurer eller tid til at plukke ud det ødelæggende udseende af vegetation, beslutter du.

Hvis du har lyst til at købe en epilator, skal du stoppe din opmærksomhed på WIZZIT epilatoren. Talrige positive forbrugeranmeldelser siger, at det er det bedste.

Til attraktive priser kan du købe varer i onlinebutikken og bogstaveligt 1 klik. Epilatoren WIZZIT kommer i et komplet sæt med rejsetaske og manicure sæt.

Epilator WIZZIT hjem

Tilmeld dig for at forlade en anmeldelse.
Det tager mindre end 1 minut.

Jeg foretrækker at fjerne hår fra kroppen selv end at gå til saloner til voksning. For det første er det dyrt i salonen, og for det andet tager voksstrimler flere hår på et tidspunkt end epilatoren, og det er mere smertefuldt. Så jeg købte mig en god epilator, der hjælper mig med at slippe af med uønsket hår. Og de er uønskede på hænderne og på benene og om sommeren, især i bikiniområdet.
Jeg har allerede set flere modeller af min søsters epilatorer, men jeg kunne godt lide Finishing touch mest, fordi den er lille og fanger hår meget godt. Jeg venter ikke engang på, at de vokser op længe, ​​han er også i stand til at krog. Jeg kunne selvfølgelig også lide prisen, det er ikke så højt, at der var et slag for tegnebogen.
Et andet ubestrideligt plus er, at enheden fungerer både fra netværket og fra batterier. Nu er jeg blevet vant til fornemmelserne under fjernelsen. Over tid er hårene blevet tyndere og fjernes uden alvorlige konsekvenser. Jeg kan virkelig godt lide at der er et låg på toppen, og det bliver ikke støvet.

Jeg har brugt epilatoren siden begyndelsen af ​​sommeren og bemærket, at de voksende hår hver gang bliver tyndere og svagere. Jeg tror, ​​du kan slippe af med dem for evigt. Jeg værdsatte også den relativt smertefrit fjernelse af vegetation i armhulerne og bikiniområdet, jeg har ikke engang den sædvanlige betændelse eller indgroet hår.
Uden vane behandler jeg epilationssteder med en speciel creme, og i en uge nyder jeg glat hud. Jeg kan også godt lide gadgetens kompaktitet - det er nemt at tage på vejen, især da det virker både fra netværket og fra batterier.

Den nye epilator WIZZIT imponerer mig meget med sin kompakte størrelse. Det er bare dårligt, at muligheden for at arbejde fra elnettet ikke er yderligere forudsat, fordi batterierne skal ændres for ofte, er de ikke nok til langsigtet drift. Men for regelmæssigt barbering er de nyvoksne hår ganske godt.
Jo længere jeg bruger det, desto mindre bliver den uønskede vækst. Som følge af den hyppige brug af nye hår bliver tyndere og kortere vokser de et meget mindre antal. Enheden er bekvemt at tage med dig, meget plads i håndtasken eller kosmetik tasken tager ikke. Hun renser bikiniområdet meget rent, selv det er ikke pinligt at dukker op på stranden.
Især epilatoren er uundværlig for at fjerne hår fra ansigtet. Huden er ikke irriteret, der er ikke engang en lille rødme, så straks efter proceduren kan du sikkert gå ud. Og i modsætning til andre enheder tørrer den ikke huden, den skrider ikke af. Det virker meget roligt, næsten endda lydløst, hvilket er en anden fordel til fordel for det nye produkt. Ergonomisk design, meget komfortabel i din håndflade. Det begynder kun at virke, når det berører kroppen, ingen ekstra knapper på sagen leveres.

Home epilator Wizzit

Moderne mode dikterer de uheldige repræsentanter for svagere sex barske forhold. En af dem er ideelt tilstedeværelsen af ​​hår på kroppen af ​​en kvinde kun på hovedet. Dette er selvfølgelig en joke. Skønt at slippe af med overskydende hår på benene, i bikiniområdet, skal underarmene og ansigtet være velplejede damer.

Epilation er et af de ofre, som skønhed hele tiden kræver. Og for mange er det forbundet med ubehagelige eller endda meget smertefulde fornemmelser. Alt individuelt og direkte afhænger af smertegrænsen hos en person. Måder at slippe af med overskydende hår opfundet mange. I salonerne kan du lave en voks- eller sukkerfjerning. Og du kan træffe en kardinal beslutning og gå til et specielt center, hvor håret fjernes i meget lang tid med laser eller elektriske impulser.

Men du kan fjerne hår derhjemme. For at gøre dette skal du blot købe en epilator, for eksempel besøg. Der er en række fordele ved en sådan nyttig erhvervelse.

 • Epilering kan gøres på et hvilket som helst ønsket tidspunkt. Du behøver ikke tilmelde dig og vente på din tur i kabinen.
 • Væsentlige omkostningsbesparelser. Efter at have betalt epilatoren én gang, kan den bruges i meget, meget lang tid.
 • Epilator Visit er meget nem at bruge, komfortabelt og kompakt. Du kan tage det med dig på forretningsrejse, på ferie eller på en anden tur og forblive velplejede på ethvert sted og i enhver situation.
 • Håret vokser ikke længere, det vil sige, denne procedure gentages ikke mere end en gang om måneden. Og med tiden løsnes hårpæren og fjernes sammen med hårlinjen, hvilket fører til et fald i hårdets hårdhed på steder, hvor de har brug for epilering.
 • For at fjerne hår på ben og på mere følsomme steder, såsom bikiniområdet, armhulerne og på ansigtet, anvendes kun en epilator. Således er der ikke behov for at erhverve et helt arsenal af enheder til disse formål.
 • Epilatorer af en ny generation, såsom Visit, reducerer smerte under fjernelse af hår til et minimum. Det virker hurtigt og effektivt med rod fjerner hår, bryder dem ikke, og der er ikke behov for at gå gennem samme sted flere gange.
 • Besøget er udstyret med en bekvem vedhæftning, og meget vigtigere kan den arbejde med batterier. Nu kan ingenting forhindre at have glat hud uden overskydende hår.

Wizzit epilator anmeldelser

Mange, der besluttede at købe en besøgspilator, skrev, at de var utilfredse med købet. Og selv et manicure kit, der kommer som en gave til denne enhed, bliver ikke trøst. Den største ulempe ved epilatoren Visit, ifølge vurderinger er dens langsomme arbejde. Den er udstyret med et lille antal pincet, hvilket er vigtigt for følsomme steder eller ansigtshårfjernelse, men er ikke egnet til epilering af benene. Processen bliver for lang og smertefuld.

Du kan tilføje, at denne epilator er egnet til begyndere. Fordi ofte for begyndere tilbyder dyser, hvor en del af pincet er lukket, så det ikke gør ondt i første omgang. Og i denne enhed kun et par pincet. Sammen med ham kan du begynde kampen for perfekt glatte ben.

Home epilator Wizzit

Hilsner, kære læsere af min blog! I dag vil jeg tale om, hvad der udgør en Wizzit-hjemmeepilator, som jeg besluttede at købe efter at have set sin annonce.

Som enhver kvinde har jeg hele tiden at håndtere behovet for at fjerne hår på forskellige dele af kroppen. Jeg plejede at løse dette problem med en barbermaskine, da jeg var bange for at bruge varm voks på grund af den store smertefuldhed i processen, og jeg havde ikke råd til salonproceduren af ​​en række årsager, herunder mangel på tid, økonomi mv. Og om sommeren bor vi uden for byen, og der er ingen saloner der.

Men brugen af ​​en barbermaskine har også sine ulemper, og efter barberingen har jeg altid irriteret mig på huden, og hårene voksede meget hurtigt. Til sidst var jeg ked af disse problemer, og jeg besluttede at købe en epilator. Så begyndte jeg at studere informationer og anmeldelser om forskellige modeller og som følge heraf stoppede jeg ved Wizzit-hjemmeepilatoren.

Først og fremmest blev jeg tiltrukket af det faktum, at proceduren for hårfjerning med denne enhed lovede at være ikke for smertefuld. Jeg kunne også lide den kompakte størrelse af epilatoren og den overkommelige pris. Jeg købte en billig Wizzit-epilator i en god online-butik med hurtig levering, og nu vil jeg gerne dele mine indtryk af denne enhed.

Min anmeldelse af Wizzit home epilator

udseende

Epilatoren har en oval form. Den er lavet i hvide og blå farver, ser kortfattet ud og er samtidig attraktivt. Huset er lavet af plastik af høj kvalitet. På forsiden er en omskifter, og på bagsiden er der et rum til batterier. Ovenfor er et roterende hoved med pincet, spændende hår.

Pakning og emballering

Enheden blev solgt i en stiv gennemsigtig plastemballage. Pakken inkluderet:

 • epilator;
 • Sag for epilatoren;
 • Manicure sæt;
 • Instruktioner.

Tilstedeværelsen af ​​et manicure sæt var en behagelig overraskelse for mig. Dette er et lille rejsesæt, der har alt hvad du behøver - et spejl, nippers, en neglefil, en øjenbryn børste, børster og en applikator til makeup og andre værktøjer, alt sammen i tretten ting. Sættet er pakket ind i et bogomslag på et lyn.

Dæk til epilatoren er også en meget nødvendig ting. Det er bekvemt at opbevare enheden hjemme eller tage den med dig på vejen. Sagen er en taske på snoet, den er sort i farve og er lavet af blød og behagelig til håndtøjet.

Hvordan virker Wizzit-epilatoren

Når du tænder på epilatoren, begynder hovedet at rotere rundt om sin akse, og pincettene på det fanger hårene, der falder ind i deres vej, og fjerner dem sammen med roden. Efter denne procedure bliver huden fuldstændig glat og øm, nye hår vises kun efter få uger og bliver tyndere og blødere end før.

Wizzit-epilatoren er designet på en sådan måde, at det roterende element er i perfekt kontakt med hudoverfladen, takket være hvilken enheden indfanger det maksimale antal hår ad gangen og effektivt fjerner dem. Som følge heraf forlader epilatoren ikke brudt hår på huden og forårsager ikke irritation. Desuden giver dette system mulighed for at reducere smerten under proceduren til et minimum. Desuden er epilatoren helt sikker, skærer ikke og ridser huden, og at bruge den til det tilsigtede formål eliminerer muligheden for eventuelle skader.

Sådan bruger du Wizzit-epilatoren

Inden du begynder at bruge epilatoren, skal du installere to AAA-type batterier i den.

For at fjerne hår på nogen del af kroppen, skal du trykke på epilatorens hoved på overfladen af ​​huden og flytte kontakten til arbejdsstilling.

Derefter skal du udføre en cirkulær eller lineær bevægelse af enheden i retning mod hårets vækst indtil da, indtil du når det ideelle resultat.

Wizzit-epilatoren kan bruges til at fjerne hår på følgende steder:

 • på benene
 • i armhulen
 • i bikiniområdet
 • på næsebroen mellem øjenbrynene;
 • over overlæben;
 • kind område
 • på nakken
 • på hagen.

Epilatoren er universel, den kan bruges af både kvinder og mænd.

Anbefalinger til brug af epilatoren:

 • For at reducere ubehag, skal du straks strække det behandlede hudområde med fingrene i din anden hånd.
 • For bedre epilator fanger hår, er det bedre at holde det vinkelret.

Mine indtryk

Jeg nød virkelig at bruge Wizzit-epilatoren. Han savner ikke et enkelt hår og arbejder meget hurtigt og delikat. Jeg kan godt lide at fjerne håret med armhuler, proceduren tager kun et par minutter, hvorefter huden bliver glat og smuk, og du kan glemme uønsket vegetation i mindst to uger. Epilatoren forlader ingen stive børster og forårsager ikke irritation, i modsætning til en barbermaskine.

Jeg kan også godt lide, at Wizzit kan bruges i stedet for pincet til at fjerne ansigtshår, det viser sig meget bedre og hurtigere. På grund af sin form, det trækker helt hår på de mest utilgængelige steder.

Med hensyn til smerte er alt ikke så slemt, som jeg troede. Enheden fungerer så hurtigt, at jeg ikke engang har tid til at føle stærk smerte, selvfølgelig er der nogle ubehagelige følelser, men ikke mere.

Wizzit er godt, og det kan altid være til stede. Kompakt størrelse, lav vægt og batterilevetid gør det til en god rejsemuligheder. Epilatoren kan til enhver tid pakkes i en sag og sætte i enhver taske, selv damer.

Fordele:

 • effektivt fjerner uønskede hår;
 • egnet til brug på enhver del af kroppen, endda svært at nå
 • beskadiger ikke huden og forårsager ikke irritation
 • forårsager ikke alvorlig smerte
 • kompakt og letvægt, ideel til rejser
 • Case og manicure kit inkluderet.

Jeg er meget tilfreds med Wizzit-epilatoren. Siden jeg besluttede at købe det, bruger jeg det kun og glemte barbermaskinen for evigt. Du kan bestille denne billige og gode epilator ved hjælp af knappen nedenfor. Glem ikke at forlade din feedback!

Home epilator Wizzit (Vizzit) hvilke anmeldelser?

Hjemmepilatøren Wizzit (Vizzit) blev engang præsenteret for mig på min fødselsdag, og du ved, jeg var først i første omgang glad med en sådan epilier, fordi jeg var træt af at bruge barbermaskiner, jeg har meget delikat hud og irritation og betændelse efter en barbermaskine begyndte at genere sig. Voksning passer mig heller ikke som en allergi overfor disse stoffer.

Jeg besluttede at købe en epilator en gang, men tør ikke købe, og nu er det en efterlængt gave.

Aftenen er kommet. Jeg startede alle husholdningenes opgaver og sad komfortabelt, og jeg besluttede at prøve dette mirakel - epilatoren.

Åh, fra en sådan epilator var jeg ikke begejstret. Ja, smukt design, smuk emballage, alt om epilatoren er meget godt skrevet, men efter at have brugt det, vil jeg bare smide det væk. Det er meget smertefuldt at trække hårene ud, og i bikinizonen trækker hårene generelt dårligt ud.

Så jeg ønsker ikke at anbefale mine veninder og bekendtskaber en home epilator Wizzit (Vizzit), og jeg vil ikke have nogen venner, der smider penge på denne epilator, hvilket det ikke er værd.

Køb dig selv billigere epilator, som ikke annonceres på internettet.

Wizzit hjem epilator anmeldelser

Wizzit-epilatoren, som er placeret som et billigt alternativ til dyre maskiner og procedurer, og som er aktivt annonceret i Tele-butikken, lovende hurtig smerteløs fjernelse af håret, har samlet meget negative anmeldelser om sig selv. Næsten alle kvinder, der køber det i rette tid kategorisk, anbefaler ikke at købe og hævder, at reklamen ikke er i overensstemmelse med de faktiske egenskaber ved enheden.

beskrivelse

Oplysninger om producenten af ​​hjemmepilatøren Wizzit på internettet er ikke let at finde. Det er kun kendt, at enheden er lavet i Kina, på nogle steder som producent er det kendte firma Brend New opført. Epilatoren selv er lille i størrelse: 12 til 3,8 cm, der er ingen ekstra vedhæftninger til rådighed, der er en børste til rengøring af enheden, den kører på batterier.

Solgt sammen med et manicure sæt af tretten ting (anmeldelser, lav kvalitet) koster sættet ca. fem dollars. Pris, reklame og tilstedeværelsen af ​​manicure sætte overbevist mange kvinder, for det meste dem, der aldrig havde brugt sådanne enheder før, for at gøre et valg til fordel for Vizzit.

Især da reklame er lovende. Fabrikanten lover fuldstændig effektiv fjernelse af uønsket hår på ben, arme, underarms, i bikiniområdet på ansigtet. Hårfjerning efter apparat ifølge instruktionerne på webstedet for en af ​​sælgerne af produktet er simpelt: Du skal installere tofingerbatterier i et særligt rum, tænde Wizzit-epilatoren og let cirkulære eller lineære bevægelser for at gå på huden, trække det med fingrene for at reducere smerte. For større effektivitet anbefales enheden at holde vinkelret på huden.

En sådan instruktion siger, at den er sammensat forkert, da det er umuligt at fjerne hår med cirkulære, kaotiske bevægelser. Til epilering var den mest effektive, er du nødt til at flytte kun lineære bevægelser mod hårets vækst.

Også på internettet er der mange anmeldelser, som instrumentmanualen ofte mangler, og hvis der er, så på engelsk eller kinesisk.

Wizzit-hjemmepilatoren fungerer kun på to AA-type fingertype batterier (den er ikke inkluderet i enheden, du skal købe den separat). På den ene side er fordelen at anordningen kan tages på vejen: det tager ikke meget plads og behøver ikke et elektrisk netværk. På den anden side er det tilrådeligt at opbevare batterierne: Selv batterier af høj kvalitet i enheden sidder meget hurtigt, og for at fjerne hår fra kun et ben, skal de ofte udskiftes, nogle gange - flere gange.

Hårfjerning

Et lille antal pincet, hvorved hårfjerning finder sted, forklarer producenten, hvordan den nyeste udvikling inden for kropspleje (det er almindeligt anerkendt, at jo flere pincet i enheden er jo bedre). Det skal bemærkes, at selv de kvinder, der kunne lide Vizzits arbejde, bemærkede, at hårfjerning på benene er en ekstremt lang procedure: "Plukningsprosessen er langsom, tidskrævende og kræver flere timer. Fjerneren fjerner kun lange hår, og de korte skal stadig formodes at blive fanget. Proceduren ledsages af en høj støj, der lyder som en arbejdsboremaskine.

Epilation er så dårlig i kvalitet, at håret begynder at vokse på den femte dag. Dette naturligvis dets ubestridelige fordel i forhold til barbermaskine, men klart angiver, at apparatet ikke er fjernet, og klippe sit hår, svagt aftagende vækst, mens epilatoren opgave er at fjerne håret ved roden, hvilket resulterer i uønsket vegetation vises ikke inden for to til tre uger.

Denne kendsgerning bekræftes af anmeldelser af mange kvinder: de alle nævne, at proceduren i forbindelse med hårfjerning er i strid med de forsikringer fra producenten er smertefuldt, og epilatoren flænger og stykker fra hendes hår, og hvis det fjerner, efter hårfjerning vil stadig nødt til at anvende den barbermaskine. Der er hyppige situationer, når det er nødvendigt at udføre enheden på samme sted ti gange for at fjerne hår fra et område, som følge heraf slutter opladningen i batterierne, og det aflejrede område forbliver ubehandlet.

Således afholder sådanne indretninger ofte kvinderne helt fra at bruge depilatorier, selv kendte, veletablerede producenter. Selv dem, der er på Wizz reageret positivt, at sige, at på grund af de langvarige procedurer ofte bruger epilatoren vil ikke være, og tror, ​​at enheden kan være egnet kun for kvinder, der har vegetation på kroppen en lille smule, hårfjerning ellers på vil forlade meget tid. Andre simpelthen enten kastede ham på det fjerneste regiment, eller formåede at videresælge, for i det mindste på en eller anden måde at returnere de brugte penge.

Hvad du skal vide, når du vælger en epilator

For ikke at forveksle og under indtryk af overbevisende reklame for ikke at købe en enhed, der næsten ikke er i stand til at klare sit ansvar, er det nødvendigt at lære et par regler. Præference ved køb bør kun gives velprøvede producenter. De er Brown, Philips, Roventa, Panasonic, Remington og flere andre firmaer.

Før du bor på en eller anden model, skal du læse anmeldelser om dem: hver har sine egne fordele og ulemper.

De fleste epilatorer fjerner hår ved hjælp af forskudte pincet, hvoraf antallet i en kvalitetsindretning varierer fra 20 til 50 stykker. Mange af dem har et specielt system, der fanger de fine hår og leder dem til pincetten. Philips epilatorer fjerner håret med skiver, der roterer med stor hastighed, som også med succes klare deres hovedopgave.

Nogle enheder arbejder på netværket og er kun beregnet til tør depilering. Der er dem, der sørger for fjernelse af hår på badeværelset med en gel eller skum, der reducerer smerten meget. Før du køber en enhed, anbefales det også at kontrollere, om produkterne opfylder kvalitetscertifikaterne og de nødvendige standarder.

Anmeldelser af "Wizzit" - hjemme bærbar epilator

Ønsket om at se perfekt er særligt for kvinder. Selvfølgelig vil højtuddannede håndværkere levere det nødvendige udvalg af tjenester for at finde skønhed i overensstemmelse med dine behov og evner. Men professionelle kosmetiske procedurer i skønhedssaloner er ikke billige, og de tager meget tid.

Enkle enheder, der er nemme at bruge hjemme, hjælper ikke kun med at give glans, men også for at spare tid og penge. Sådanne indretninger omfatter Wizzit home epilatoren, som mange fans bruger deres feedback på.

Opgaver og funktioner

Hvem er en potentiel bruger af Wizzit-epilatoren?

Naturligvis kvinder i alle aldre, alle dem, for hvem ren, glat hud betyder uden uønsket vegetation. Men det er også velegnet til mænd, der bryr sig om deres udseende.

Den kompakte og sikre enhed er beregnet til præcis fjernelse af hår af forskellig længde og tykkelse fra enhver problemzone: Hage, underarm, ben, bikiniområde. Med det kan du nå de mest utilgængelige steder, hvilket giver et glimrende resultat.

En brugervenlig hjemmepilator er overlegen i sine fordele ved mange lignende modeller, samt andre metoder til fjernelse af hår. Hemmeligheden bag dens effektivitet ligger i moderne teknologi. Princippet om dets funktion kan sammenlignes med pincet, kun hurtigere og mere effektivt. Han er ligesom en magnet tiltrækker alle hårene. Stramt fastgjort til huden griper VIZZIT dem fast og fjerner dem sammen med pæren. Denne procedure gør det muligt for huden at forblive ren, attraktiv og øm i op til 3 uger.

Når du fjerner hår med en barberkniv, vil denne effekt ikke vare i 3 dage, og når du bruger cremen ikke mere end en uge. Følgelig kan proceduren for hårfjerning udføres meget sjældnere, da hårvækst ved brug af denne epilator sænkes.

Brugsprincip

VIZZIT er en lille handy enhed, der nemt passer i en håndtaske. Drives af batterier. Ingen ledninger og speciel opladning! Det er meget praktisk ikke kun hjemme, men også når du rejser.

Batterierne er fastgjort på bagsiden af ​​enheden. Efter at være tændt på apparatet udføres epilering i en cirkulær bevægelse mod retningen af ​​hårvækst. For at undgå smerte, stræk huden forsigtigt med fingrene.

Når du bruger enheden, skal du huske:

 1. Hårfjerning bør gøres med tør og rengjort fra forskellige overflader af hudoverfladen.
 2. Epilering under eller umiddelbart efter vandprocedurer er udelukket!
 3. Det er uønsket at udføre hårfjerning ved høj luftfugtighed.
 4. Efter hver hårfjerningssession skal epilatoren rengøres grundigt.
 5. WIZZIT home epilator er ikke beregnet til fjernelse af hår i næsen og rundt om øjnene, hvor huden er den mest ømme og følsomme.

Hvad er attraktivt VIZZIT i forbrugernes øjne?

Ved hjælp af de tekniske egenskaber samt anmeldelser af ejerne af epilatoren kan vi fremhæve de vigtigste fordele:

 1. VIZZIT - universel, praktisk og effektiv.
 2. Operationsprocessen er ekstremt enkel.
 3. Arbejde med batterier eliminerer afhængigheden af ​​elektricitet, hvilket udvider mulighederne for dets brug. Han kan være din ledsager på forretningsrejse eller på ferie.
 4. Omkostningerne til WIZZIT epilatoren er meget attraktive for forbrugerne. Det er næsten lig med en procedure med laser hårfjerning. I dag er det en af ​​de mest konkurrencedygtige modeller.
 5. Hårfjerningsproceduren er meget billigere end laser eller elektrolyse. Du kan gøre det hjemme uden risiko for sundhed på et passende tidspunkt.
 6. Proceduren kræver ikke brug af cremer eller andre specielle midler.
 7. Langsigtet bevarelse af resultatet sparer tid for at opretholde udseende.
 8. Enheden efterlader ikke traumatiske mærker på huden.
 9. Hårfjerningsprocessen er næsten smertefri. Det kan endda kaldes behagelig sammenlignet med voks fjernelse af hår.
 10. Og vigtigst af alt - huden er silkeagtig øm. Børsterne af det ubehagelige blik vises ikke som med andre typer af epilering.

Kontraindikationer

På trods af de mange fordele ved at bruge VIZZIT bør ikke være mennesker, der har forskellige abnormiteter i sundhed.

 • med åreknuder
 • hudbetændelser;
 • i nærvær af mol og acne.

Har du brug for det?

Er det værd at bruge dine penge på dyre procedurer eller tid til at plukke ud det ødelæggende udseende af vegetation, beslutter du.

Hvis du har lyst til at købe en epilator, skal du stoppe din opmærksomhed på WIZZIT epilatoren. Talrige positive forbrugeranmeldelser siger, at det er det bedste.

Til attraktive priser kan du købe varer i onlinebutikken og bogstaveligt 1 klik. Epilatoren WIZZIT kommer i et komplet sæt med rejsetaske og manicure sæt.

Wizzit Epilator - Hurtig og sikker hårfjerning

Set til at opretholde skønhed derhjemme Wizzit er en bekvem epilator og et komplet sæt af manicure værktøjer. Epilatoren har en miniature størrelse, sidder komfortabelt i kvindelig og mandlig hånd. Med det kan du hurtigt og komfortabelt fjerne hår på nogen del af kroppen, og den lave pris gør Vizzit-sætet tilgængeligt for alle at købe!

Epilatoren arbejder på princippet om pincet - det plukker op alle de fremspringende hår og tårer dem ud og efterlader ingen rod i follikelet. Enheden bryder ikke lige meget hårdt hår. Dette garanterer beskyttelse mod hårvækst.

Til pleje af hår bruger vores læsere metoden Dasha Gubanova, efter at have studeret det grundigt, besluttede vi at tilbyde denne metode til dig. Læs videre.

Enheden garanterer salonkvaliteten af ​​proceduren, men Wizzit home epilatoren hjælper med at gøre det hurtigere og meget billigere. Glatheden af ​​huden opretholdes i lang tid - mindst 3 uger.

fordele

 1. Du kan tage med dig på enhver tur - det tager ikke meget plads i tasken.
 2. Virker effektivt, leverer et minimum af smerte.
 3. Du kan bruge epilatoren til at fjerne uønsket hår på alle områder, herunder ansigtet.
 4. Brug af sættet irriterer eller beskadiger ikke huden.
 5. Pakken indeholder et bekvemt manicure sæt, som også kan tages med dig på en tur.
 6. For proceduren kræves der ikke længere forberedelse. Det er nok at påføre et hudrensningsmiddel, og efter epilering "lukkes" folliklerne fra den mulige indtrængning af snavs med en kosmetisk creme.
 7. Brug af enheden er meget enkel.
 8. For fjernelse af hår på alle områder kræves kun en dyse.
 9. Drives af batterier - ingen akavede ledninger!
 10. Gemmer resultatet i et par uger.
 11. Gradvis hårudtynding.

Hvordan bruger du enheden?

Hvis du vil bruge Wizzit home epilatoren til at være behagelig, skal du passe på at købe flere sæt AAA batterier, da ydeevne afhænger direkte af hårets tykkelse.

Korrekt arbejde med epilatoren:

 • Tryk let på enhedens hoved på huden;
 • tænd epilatoren ved at flytte kontakten;
 • lave cirkulære eller lineære bevægelser mod hårvækst
 • Gentag proceduren indtil alle hårene er elimineret.

Enheden kan bruges med tillid på alle dele af kroppen, selv på så følsomme som armhuler, bikini område, nakke og ansigt. Både mænd og kvinder kan bruge enheden.


Nogle gange er der anmeldelser, at sættet ikke fungerer godt med dets funktioner. Fælles årsager til upassende arbejde omfatter:

 • batteriudladning;
 • forkert procedure teknologi
 • lavt tryk på epilatorhovedet;
 • svag hudspænding i behandlingsområdet;
 • stærk tilt af enheden - den skal holdes strengt vinkelret på overfladen, der skal behandles.

anmeldelser

Bestilte epilatoren "Vizzit" på internettet. Altid brugt forskellige enheder, aldrig elsket fløde eller voks. Da sættet kom, satte man sig straks ned for hårfjerning. Jeg bruger altid desinficerende cremer før og efter - effekten er bedre. Fjerner håret virkelig hurtigt, høj kvalitet, brudt og indgroet sker ikke.

Meget ligesom "Vizzit"! Ingen af ​​epilatorerne før kunne ikke gøre det godt med tykt hår i bikini-zonen. Efter en måneds brug er hårgenvæksten blevet langsommere. Jeg besluttede at købe enheden på grund af den lave pris (sammenlignet med Barun eller andre virksomheder), og fortryder det ikke!

Jeg har brugt Vizzit i omkring 3 måneder. Jeg kan virkelig godt lide effekten. Ja, til en sådan pris - det er en fornøjelse, men smerten er lille, og du kan lide. Elskede overraskelsen - manicure sæt inkluderet! Sandsynligvis vil jeg bestille en anden til at lægge, pludselig vil denne bryde.

Ekaterina, 25 år gammel

Jeg bruger Wizzit-epilatoren hver 3-4 uger. Købt, efter at have hørt anmeldelser i skønhedssalonen fra piger. Sommetider vokser håret lidt langsommere, jeg ved ikke, hvad det er forbundet med, men jeg kan lide resultatet. Tilfreds med købet, som en elefant!

Valeria, 34 år gammel

Coole ting! Køb et sæt rådgivet en ven, men jeg læser også anmeldelser. De skriver mest, hvad der fungerer godt. Manicure værktøjer, som epilator, er chic. Overvej 1500 købte to funktionelle elementer. Epilator som. Det renses hurtigt, ledningerne forstyrrer ikke, og håret fjerner sig fint!

 • Forsøgt alle midler, men intet virker?
 • Fragile og sprøde hår tillader ikke tillid.
 • Ja, dette tab, tørhed og mangel på vitaminer.
 • Og vigtigst af alt - hvis du forlader alt som det er, skal du snart købe en paryk.

Men et effektivt middel til opsving eksisterer. Følg linket og find ud af, hvordan Dasha Gubanova bryr sig om hår!

Epilator wizzit

Hvilken epilator at købe?

Næsten alle de piger og kvinder i verden spørger sig selv om dette spørgsmål, fordi du altid vil have din hud til at være silkeagtig og øm. Maskiner, som vi ved, fjerner uønskede hår i en kort periode, og efterlader ofte en rødme eller endda irritation i lang tid.

I sådanne tilfælde vil epilatoren "Visit" hjælpe dig med at forblive altid på toppen, hvilket sparer penge og tid fra at besøge dyre skønhedssaloner og fjerne hår i løbet af få sekunder!

Ingen kan lide at ridse kroppen. Med en epilator til en bikini zone vil du glemme dem en gang for alle!

Processen med at fjerne uønsket hår vil være næsten smertefrit, og resultatet af hans arbejde kan du prale om i meget lang tid.

Hvad er epilatorens hemmelighed?

Enheden fanger selv de mindste hår og fjerner dem sammen med pæren. Derfor er det en direkte konkurrent til dyre tjenester af skønhedssaloner.

Fordelene ved epilatoren:

 • Mini ansigts epilatoren er fuldstændig harmløs for huden på alle dele af kroppen.
 • På grund af sin lille størrelse kan den endda opbevares i en kosmetikpose.
 • Ja, og under rejser tager ikke meget plads og tager ikke meget energi, da det er meget let.
 • Ved hjælp af det, har du lavet et par bevægelser, kan du hurtigt fjerne hårene på arme og ben, i armhulerne og i ansigtet. Selv bikiniområdet vil ikke blive overset!

Du kan købe den bedste epilator til en bikini zone i vores online butik til en meget overkommelig pris, og vi leverer det til dig overalt i landet!

Wizzit Epilator Anmeldelser


Hvis du vil efterlade en anmeldelse om Wizzit Epilator, send dine beskeder til [email protected] med noten "Review". De mest interessante og informative anmeldelser vil blive lagt ud på produktsiden.

I hvilke byer kan jeg købe en Wizzit Epilator?

Vi leverer ordrer i hele Rusland.

Kommer fra den by, hvor du befinder dig, vil du modtage din ordre enten ved russisk post eller kurerfirma direkte til dit hjem.

Derudover kan du købe en Wizzit Epilator ved at bestille det til et af udstedelsespunkterne i vores online butik i Moskva, St. Petersborg, Yaroslavl, Nizhny Novgorod, Saratov, Voronezh, Tyumen, Barnaul, Jekaterinburg, Kazan, Stavropol, Krasnodar Rostov-Don-Samara Ufa Voronezh Podolsk Krasnoyarsk Khabarovsk Perm Volgograd Omsk Podolsk Tula Ryazan Irkutsk.

Og mere end 190 byer!

Efter afslutningen af ​​ordren beregner vores leder dig de mest bekvemme og rentable leveringsmuligheder.

Uanset hvor du er i Rusland, kan du bestille Wizzit Epilator i vores online butik og få det så hurtigt som muligt.

Home epilator Wizzit

Som enhver kvinde forsøger jeg at sikre, at min krop altid forbliver glat, så sådan en skadelig stub ikke forkæler stemningen hos mig og min unge mand. Det er derfor, vi og kvinderne skal bringe glæde for mænd og i denne ansvarlige virksomhed, intet burde forstyrre os.

Men desværre har håret en tendens til at vokse. Og jeg har brug for at bekæmpe det, og det hjælper mig i denne nu hjemme epilator, som jeg købte for nylig under navnet Wizzit. Jeg vil gerne fortælle dig mere om det - det er et rigtig godt køb. I BUTIK >>

Vores anmeldelse af Wizzit Home epilator

Beskrivelse, specifikationer og udstyr

Depilatory Vizzit til hårfjerning er lavet i hvid og blå farve, har en oval form. Produktets krop er af plastik af god kvalitet, der er en omskifter på overfladen. På den anden side er batterierne, for dem er der en beholder. På forsiden er den egentlige enhed til fjernelse af hår.

Komponenter wizzit er:

 • plastemballage;
 • tilfælde for enheden
 • depilation device;
 • manicure sæt;
 • instruktion

Nail manicure sæt er en behagelig overraskelse for tretten ting, sådan en ejendommelig bonus: den har alt hvad du behøver, begyndende med et spejl og ender med forskellige børster. En vidunderlig ting, der er praktisk at tage med dig på vejen, som det er i en separat pakke i form af en tegnebog.

Princippet om anvendelse og anvendelsessteder

Funktionen af ​​vizit-epilatoren er baseret på rotationssystemet for arbejdsfladen omkring dets akse. De små pincet der er placeret på den, fanger håret og trækker det ud sammen med rodsystemet.

Epileringsprocessen er helt smertefri, der er ingen særlig ubehagelig fornemmelse. Ved hjælp af enheden vil du aldrig skade dig selv.

Efter behandling forbliver huden helt glat uden fejl. Hvis et hår fjernes sammen med rodhovedet, så vokser det ikke så hurtigt tilbage, og behandlingsstedet forbliver glat i lang tid.

Før du begynder arbejde, skal du ikke glemme behovet for at tilslutte fingertype batterier. Først installerer vi depilatoren på det sted, hvor du skal fjerne hår, og kun derefter sætte enheden i aktion med en særlig kontakt.

Flyt derefter epilatoren mod hårets vækst og gør det så længe huden er helt ren. Du kan anvende det på forskellige steder, men ikke på toppen af ​​hovedet. Enheden fungerer pålideligt:

 • i armhulen
 • på alle områder af benene;
 • i det intime område
 • i øjenbrynens område
 • i stedet for overlæben;
 • på hagen;
 • på kinderne
 • på nakken
 • på hånden

Det er ligegyldigt hvem der bruger wizzit epilatoren - det kunne være en mand. Enig, at ikke kun den svage halvdel af menneskeheden skal overvåge deres hygiejne. Men det ser ud som om at barbere et skæg til en mand, er det endnu bedre med en særlig barbermaskine.

Nogle tips og mine følelser

For at anordningen skal arbejde mere effektivt og ikke spilde energi, er det bedre at holde det ret vinkelret, når der behandles huden. Og for at minimere ubehag, bør huden strammes, som det gøres, når man barberer en mand.

Hvad forstod jeg for mig selv efter den første godkendelse? Denne mirakel enhed er en wizzit hjem epilator, virkelig praktisk. Det vigtigste efter depilation efterlader ikke et enkelt hår og børstehår, i modsætning til en engangs barbermaskine. Det er meget bekvemt at behandle armhuleområdet. Huden forbliver helt ren i mere end to uger.

Nu, i stedet for pincett, gør jeg kun øjenbryn (øverste del) korrektion med min nye epilator, selv om du skal prøve det. Jeg arbejder rundt om øjenbrynene for ikke at ødelægge formen. Det sker så, at jeg naturligt har ansigtshår. Så nu har jeg ingen problemer. I stedet for et langt og kedeligt "arbejde" med pincet, rydder jeg op på mit ansigt om få sekunder. Bare en uerstattelig ting for mig.

Med hensyn til fornemmelserne under enhedens drift: Hver person har sin egen smertegrænse, men besøget virker meget hurtigt, og derfor har jeg personligt ikke haft tid til at føle nogen særlig smerte. Der er nogle fornemmelser - lidt ubehageligt og bare.

Hvad andet er vigtigt for mig? Lille størrelse gav mig mulighed for at føle sig trygge overalt. Nu kan jeg altid sætte min assistent i en håndtaske. Jeg rejser ofte på forretningsrejser, og min lille ven vil altid være hos mig nu.

Fordelene ved wizzit epilator og bruger meninger

Utvivlsomt, sådan en depilator har fordele, jeg vil hellere liste dem:

 • kompakthed;
 • Arbejdseffektivitet;
 • arbejder med succes i vanskelige områder
 • der er ingen smerte i processen, ingen irritation forbliver;
 • bonus i form af et manicure sæt
 • lav pris;
 • langt arbejde ved udskiftning af batterier

Alle med hvem jeg talte om enheden, bemærkede, at anmeldelser fra wizzit epilatoren kun er positive. Ingen forårsagede irritation eller allergisk reaktion.

Forsigtig

Hvad jeg stadig forstår er, at der er nogle forholdsregler, der skal følges. Brug ikke enheden på slimhinden i næsehulen. Rør ikke på wizzit hjemmeepilatoren, der arbejder på overfladen af ​​tøjet, til håret på hovedet, til øjenvipper. Sådanne handlinger kan ødelægge enheden og forårsage skade.

Hvis der er sår, sår eller hudsygdomme på behandlingsstederne, er det stadig bedre at afstå fra at bruge en depilator og konsultere en læge. Før hårfjerningen begynder, bruger jeg ikke creme, overfladen af ​​huden skal være helt tør. Desuden må du ikke bruge det på steder, hvor fugtigheden er stærkt forøget (bad, bad). Husk altid at besøge hjemmeepilatorns besøg: Efter den næste brug skal den renses godt efter instruktionerne og lægge dækslet på plads.

Jeg håber, at det jeg delte med dig, vil være nyttigt, og depilatorkøbdet vil være en behagelig begivenhed for dig. Må han glæde og bringer kun hyggelige øjeblikke.

Sådan fjerner du håret permanent hjemme: effektive måder vil spare dig for dette problem

Hårpleje med aspirin