Home epilator Wizzit

Home epilator Wizzit hjælper med at fjerne hår uden spor. Det sker hurtigt og smertefrit.

Inkluderet med Wizzit-epilatoren er:

 • selve enheden
 • dække;
 • manicure sæt;
 • brugsanvisning.

På grund af det faktum, at hårene ikke kun afskæres, men fjernes sammen med rødderne, får huden en utrolig glathed, som fortsætter i temmelig lang tid.
Wizzit kører på 2 batterier. De er installeret i et specialrum placeret i epilatorens håndtag.

For at starte hårfjerningsproceduren skal enhedens hoved trykkes på huden, og kontakten skal være i den rigtige position. Dernæst skal du udføre epilatorbevægelsen mod hårvækst. For bedre at gribe håret, skal enheden holdes vinkelret på det behandlede område. For at lette processen er det nødvendigt at stramme huden i det epilerede område med fingrene på frihånden.

Epilatoren Wizzit kan bruges af både kvinder og repræsentanter for det stærkere køn. Det fjerner hår uden spor i bikini og underarm, på benene, på ansigt og nakke.

Home epilator Wizzit har mange fordele:

 • brugervenlighed;
 • kompakthed;
 • fjerner hår på absolut overalt;
 • irriterer ikke huden
 • gør epilering en smertefri procedure.

Kundeanmeldelser om home epilator Wizzit

Albina 30 Yaroslavl

Om hjemmet fjernelse af håret, kan du skrive i timevis. Nu er der masser af muligheder for at gøre din hud glat og smuk. For eksempel giver epilatoren dig mulighed for at fjerne hår derhjemme i et behageligt miljø. Jeg forsøgte en masse forskellige enheder af denne type, men stoppede ved besøgspilatøren. Jeg kan godt lide det, fordi det er mere raffineret. Det giver dig mulighed for at lave en perfekt glat hud:

Det eliminerer håret i tilstrækkelig tid, så du behøver ikke bruge det så ofte som andre maskiner. Det er meget praktisk. Og da det er nødvendigt at bruge det mere end en gang om året, er det den store fordel. Desuden er det miniature, hvilket gør det muligt at tage det med dig på ture. Det forekommer mig også, at det på grund af sin lille størrelse er lettere at nå vanskelige dele af kroppen med det.

Epilatoren indfanger også selv de tyndeste hår og trækker dem dybt fra roten. Dette gør epilering mere effektiv, hår vokser langsommere. Jeg hentede en god fløde efter proceduren. Enheden rengøres let fra håret. Du behøver ikke at følge ham på en særlig måde. Nu nyder jeg glat hud hver dag, som jeg skaber for mig selv.

Anna 27 Ekaterinburg

Epilator - en uundværlig ting for enhver kvinde! Alle vil være smukke og have en velplejet krop. Jeg brugte en barbermaskine i lang tid. Men håret på benene voksede meget hurtigt. Ja, og der er områder, hvor det er ubelejligt at bruge en barbermaskine, for eksempel et bikiniområde. En ven rådede sig til at være opmærksom på wizzit-epilatoren og argumenterede for deres valg af en lille pris og fremragende kvalitet. Det var sommer, og en god epilator var absolut nødvendigt for mig.

Jeg prøvede købet den første dag. Resultatet passede mig. Jeg vil ikke lyve, at trække hår ud var smertefrit. Det var smertefuldt, men sandsynligvis på grund af det faktum, at efter barbering blev håret stiv. I efterfølgende tider faldt smerten.

I lang tid var jeg bange for at bruge epilatoren i bikiniområdet, da dette er et meget ømt sted, og jeg ønskede ikke at gå med irritation i flere uger. Men det viste sig ikke så skræmmende. Epilator klare perfekt med sin opgave. Der var næsten ingen indgroede hår og følgende procedure blev nødvendig efter 2,5 uger.

Epilatoren er batteridrevet, som giver dig mulighed for at tage den med dig på lange rejser.
Det eneste, jeg beklager, er, at jeg ikke købte sådan en nødvendig ting meget tidligere. Jeg er helt tilfreds! Jeg vil ikke huske, hvordan jeg næsten hver dag torturerede mine ben med en barberkniv!

En moderne kvinde skal altid holde sig "på toppen" og se sin skønhed med særlig pleje. Jeg er altid foruroliget over udseendet af disse ekstra hår på min krop! Har ikke tid til at slippe af med dem, de er allerede der så - igen øget. Kom, slip igen! Og så næsten hver anden eller tre dage. Bekendt problem? Jeg besluttede at prøve på mig selv fjernelse og købe en enhed til hjemmet. Valget faldt på en billig løsning - epilator "Wizzit". Situationen med voksne hår har ændret sig radikalt!

Nu slipper jeg af med dem om en gang hver tredje til fire uger. Priborchik lille, batteridrevet. Hår ødelægger en ad gangen, ikke adskillige ad gangen, hvilket ikke er så smertefuldt på følelser. Den lille størrelse er også praktisk, da den giver dig mulighed for at kæmpe med skud på vanskelige steder, i bikiniområdet, hvor du ikke kan krybe med en almindelig epilator.

Et andet plus er, at det er bekvemt for dem at fjerne uønskede hår på ansigtet, i stedet for pincett. Jeg er glad for brugen af ​​denne enhed! Jeg bruger altid det først efter et bad, fordi hårfjerning fra den dampede krop er mindre smertefuldt. Efter epilering behandler jeg huden med en fugtighedscreme. Livet er blevet et mindre problem!

Polina 22 Krasnodar Territory

Alle enheder, som vi bruger i vores hverdag, skal være praktiske, praktiske og effektive. Disse betingelser er tydeligt opfyldt af producenterne af hjemmepilatøren Wizzit. Den er lille i størrelse og meget behagelig pasform i et lille blidt håndtag. Dette giver dig mulighed for komfortabelt at fjerne uønsket hår på forskellige steder, herunder svær at nå.

Hjemmepilator gør fangsten af ​​alle fremspringende hår og trækker dem fra rødderne, hvilket ikke tillader nye hår at vokse hurtigere og bliver endnu stærkere.

I salonen er epileringsprocessen den samme, kun lidt dyrere, da du skal betale for bekvemmelighed og vedligeholdelse. Glat hud i begge tilfælde varer ca. 3 uger. Men hjemmet fjernelse har et andet plus - du kan selv kontrollere hårfjerningsprocessen og gøre det, hvor du vil efter eget valg.

I hjemmet er alt unødvendigt hår kvalitativt ekstraheret, hudoverfladen er ikke beskadiget, smertefulde fornemmelser minimeres. Du kan bruge epilatoren næsten overalt: hjemme, mens du rejser, på stranden eller et andet sted. Efter den første epilering med en Wizzit hjemmepilator er glat hud garanteret.

Christina 25 Kolomna

Sommeren kommer snart, så almindelig barbering er næppe egnet - perfekt glathed af ben er påkrævet! Men hvad skal man gøre, hvis man er bange for andre metoder til fjernelse, for eksempel epilatorer? Kun én vej ud - Wizzit-epilatorer, udviklet ved hjælp af en speciel teknologi, der gør det muligt at undgå alle ulemper ved elektriske epilatorer!
Personligt var jeg bange for dem hele mit liv, fordi de altid kun forårsagede smerter til mine ben - tårer flød allerede fra mine øjne under disse henrettelser...

Så jeg behandlede også Wizzit med forsigtighed. Om efter den første ansøgning er alle tvivl væk - det unikke arrangement af klæbemekanismen gør det muligt at reducere alt ubehag til et minimum! Vi er også glade for, at enheden er i stand til at fange selv små hår, i modsætning til andre epilatorer, og jeg behøver ikke at vokse over og vente på tiden for at fjerne alt overskud. Min dom er utvetydig - et værdigt køb!

Maria 24 Leningrad-regionen

Jeg har altid forsøgt at tage sig af mig selv, specielt så der ikke var overskydende hår på mine ben, under mine arme og i bikiniområdet. Jeg har brugt forskellige barbermaskiner i lang tid, som jeg købte i butikker, men jeg ville altid købe en epilator for mig selv. Men pengene var ikke, da fandt de ikke passende. Især fik det ild til at købe en epilator, da håret i ansigtet dukkede op, håret var ikke længere nok til at fjerne håret med pincet. Smerten er helbredt, og effekten varer i to uger, og så skal den igen fjernes.

Min ven havde en Wizzit-epilator, som hun roste mig for, og jeg bestilte straks mig selv, især da et manicure sæt blev inkluderet som en gave. Ikke at sige, at proceduren er helt smertefri, men mod den smerte, jeg følte efter pincetten, følte jeg ikke engang det. Jeg forsøgte straks at fjerne hår på mine ben og var meget overrasket over, at håret kun kom efter flere uger. Epilatoren fjerner hår til rødderne, hvilket ikke tillader dem at vokse hurtigt.

Epilatoren er så lille og praktisk, den kører på batterier, så det er ikke nødvendigt at kigge efter et specielt sted til epilering. Det anbefales at lede epilatoren mod retningen af ​​hårvækst i grader 90.

Nu i enhver tur tager jeg epilatoren med mig, fordi den er lille og ikke tager meget plads.

Inna 33 Belgorod region

Alle pigerne i hele deres liv kæmper konstant med uønsket hår i forskellige dele af kroppen. Og jeg er ikke en undtagelse. Indtil for nylig brugte jeg en barbermaskine, fordi der ikke er nok penge til salonprocedurer, og voksaflejring er meget smertefuldt, så denne mulighed blev ikke engang overvejet. Men mere og mere begyndte jeg at tænke på at købe en epilator.

Stoppede kun én ting - smerten i proceduren. Jeg sidder hele tiden på kvinders fora, og jeg er interesseret i en artikel om Wizzit-hjemmeepilatoren. Pigerne talte meget positivt om ham, og den sidste ting, der bestod mig, var hans pris og smertefriheden af ​​proceduren. Gribende mod, jeg bestilte det i online-butikken. En uge senere var han allerede i mine hænder. En behagelig og uventet tilføjelse var det faktum, at en gave, et rejsemanikyrsæt bestående af tretten genstande, var knyttet til det. Til dette, særlig tak.

Epilatoren selv er ret sød og stilfuld, lavet i hvid og blå. Det virker fra finger-type batterier, det er også et stort plus. Så under vandbehandlingerne besluttede jeg at prøve det. Selvfølgelig, når du først bruger, kan proceduren ikke kaldes behagelig, men det er slet ikke den vilde smerte, jeg tænkte på. Bare nogle ubehag, det er alt. Takket være de små tænger, der er jævnt fordelt, trækkes håret straks og næsten umærkeligt. Og jeg gjorde en observation, hvis du strammer huden under epilation, går proceduren endnu nemmere. Denne epilator kan bruges til epilering absolut på alle hudområder, der starter fra benene og slutter med bikiniområdet.

Efter flere ugers brug så jeg, at håret nu vokser langsomt, og det er blevet meget tyndere og blødere. Nu fortryder jeg kun en ting, som jeg ikke har købt den før.

Elena 29 Rostov regionen

Jeg plejede altid at se på fem punkter. Jeg kan godt lide at tiltrække mænds opmærksomhed, og derfor bør alle detaljer i mit billede være på et niveau. Og selvfølgelig bliver jeg meget irriteret, når mine ben eller "noget andet" bliver hårde. Uden at vente på dette øjeblik bruger jeg altid en grundig epilering i salonen eller gør det selv med en barbermaskine.

Men nogle gange, efter min forretnings karakter (jeg er advokat hos et større forsikringsagentur), skal jeg rejse rundt i landet. På sådanne dage, efter søvnløse flyvninger eller udmattende motoriske rallies og tog, forbliver styrken for selvpleje ekstremt lille. Og udseendet af hår på benene var meget irriterende. Jeg besluttede at købe en lille Wizzit-epilator. Tiltrukket kompaktitet og brugervenlighed (hvis du tror på reklame).

Første gang var spændende. I forventning om ubehag lukkede jeg næsten mine øjne, men hvor behageligt var jeg overrasket efter. Epilator Visit, forsigtigt og næsten smertefrit begyndte at gøre sit arbejde. Takket være hætten på spændende hår i små grupper eller en efter en opnås den maksimale effekt af depilering med minimal fornemmelse.

Nu tager jeg ham altid med mig til rejser og rejser. Evnen til at sætte dine ben i orden overalt og til enhver tid er uvurderlig!

Epilator WIZZIT hjem

Tilmeld dig for at forlade en anmeldelse.
Det tager mindre end 1 minut.

Jeg foretrækker at fjerne hår fra kroppen selv end at gå til saloner til voksning. For det første er det dyrt i salonen, og for det andet tager voksstrimler flere hår på et tidspunkt end epilatoren, og det er mere smertefuldt. Så jeg købte mig en god epilator, der hjælper mig med at slippe af med uønsket hår. Og de er uønskede på hænderne og på benene og om sommeren, især i bikiniområdet.
Jeg har allerede set flere modeller af min søsters epilatorer, men jeg kunne godt lide Finishing touch mest, fordi den er lille og fanger hår meget godt. Jeg venter ikke engang på, at de vokser op længe, ​​han er også i stand til at krog. Jeg kunne selvfølgelig også lide prisen, det er ikke så højt, at der var et slag for tegnebogen.
Et andet ubestrideligt plus er, at enheden fungerer både fra netværket og fra batterier. Nu er jeg blevet vant til fornemmelserne under fjernelsen. Over tid er hårene blevet tyndere og fjernes uden alvorlige konsekvenser. Jeg kan virkelig godt lide at der er et låg på toppen, og det bliver ikke støvet.

Jeg har brugt epilatoren siden begyndelsen af ​​sommeren og bemærket, at de voksende hår hver gang bliver tyndere og svagere. Jeg tror, ​​du kan slippe af med dem for evigt. Jeg værdsatte også den relativt smertefrit fjernelse af vegetation i armhulerne og bikiniområdet, jeg har ikke engang den sædvanlige betændelse eller indgroet hår.
Uden vane behandler jeg epilationssteder med en speciel creme, og i en uge nyder jeg glat hud. Jeg kan også godt lide gadgetens kompaktitet - det er nemt at tage på vejen, især da det virker både fra netværket og fra batterier.

Den nye epilator WIZZIT imponerer mig meget med sin kompakte størrelse. Det er bare dårligt, at muligheden for at arbejde fra elnettet ikke er yderligere forudsat, fordi batterierne skal ændres for ofte, er de ikke nok til langsigtet drift. Men for regelmæssigt barbering er de nyvoksne hår ganske godt.
Jo længere jeg bruger det, desto mindre bliver den uønskede vækst. Som følge af den hyppige brug af nye hår bliver tyndere og kortere vokser de et meget mindre antal. Enheden er bekvemt at tage med dig, meget plads i håndtasken eller kosmetik tasken tager ikke. Hun renser bikiniområdet meget rent, selv det er ikke pinligt at dukker op på stranden.
Især epilatoren er uundværlig for at fjerne hår fra ansigtet. Huden er ikke irriteret, der er ikke engang en lille rødme, så straks efter proceduren kan du sikkert gå ud. Og i modsætning til andre enheder tørrer den ikke huden, den skrider ikke af. Det virker meget roligt, næsten endda lydløst, hvilket er en anden fordel til fordel for det nye produkt. Ergonomisk design, meget komfortabel i din håndflade. Det begynder kun at virke, når det berører kroppen, ingen ekstra knapper på sagen leveres.

Home epilator wizzit - fulde detaljer om produktet, anmeldelser om det og garant for kvalitet, når du køber et originalt produkt

Kære kunder! På internettet var der forfalskninger af den virkelige epilatorbesøg!

TIL KØB AF ET ORIGINAL PRODUKT - BETYDER SUCCESSFULLT KØB ORIGINAL

BESTIL EPILATOR BESØG KUN KUN PÅ VORES OFFICIELLE SITE

Administration portal FiveGoods.ru

WIZZIT epilator kan bestilles til din by i følgende lande:

Siden oldtiden bekymrede piger og kvinder sig for tilstedeværelsen af ​​hår på uønskede steder. De, der havde flere af dem, bar tykke tøj, og de, der havde færre, var konstant jaloux.

Så var det, indtil tiderne for mode til korte nederdele, badetøj osv. Kom. Og så blev den ekstra vegetation på kroppen til piger til et reelt problem. Som følge heraf bekæmper nogen med hjemmemekanismer (for eksempel en barbermaskine), og nogen besøger dyre skønhedssaloner og betaler fabelagtige penge til epilering.

Og vil du gerne slippe af med kropshår, og endda relativt billigt? Vi præsenterer dig wizzit epilatoren!

Efter at have læst denne artikel, og anmeldelser om epilator besøg (wizzit) vil du gentagne gange se sin effektivitet!

Beskrivelse og produktfordel

Home epilator wizzit (visit) er designet som en kompakt enhed, der giver dig mulighed for at bruge det overalt - selv hjemme, selv ved hytten. Dette reducerer imidlertid ikke dets effektivitet. Enheden er designet på en sådan måde, at du kan fange og fjerne hår, selv på fjerntliggende steder, f.eks. I bikiniområdet eller i armhulerne.

Derudover kan wizzit epilatoren (besøg) arbejde selv uden at skulle oprette forbindelse til netværket. Til arbejde kan du bruge almindelige finger-type batterier (det vil sige type AA).

Et lille trick: For længere drift af enheden kan du købe genopladelige batterier plus en oplader til dem. Disse tilbehør kan findes i enhver specialbutik.

Et særpræg ved denne enhed er, at det fjerner hår helt smertefrit. Og det er på trods af det faktum, at fjernelsen er færdig med pæren, hvilket reducerer hårvæksten betydeligt. Fabrikanten garanterer bevarelsen af ​​effekten i løbet af ugen efter epilering. Enig, det er en hel del.

Enheden virker så omhyggeligt, at kroppen ikke forbliver selv de mindste tegn på hår. Borstene, der forbliver efter normal barbering, vil være en ting fra fortiden.

Derudover lader enheden ikke nedskæringer, slid eller ridser under drift, hvilket er en utvivlsomt fordel.

De vigtigste fordele ved epilatoren

Så lad os igen angive de vigtigste fordele ved enheden:

 • Lille vægt og kompakt krop;
 • Evnen til at arbejde autonomt fra de sædvanlige tilgængelige batterier;
 • Hårfjerning sammen med pærerne;
 • Efterlader ikke spor af vegetation på kroppen;
 • Slid og ridser vil være en fortid;
 • Den lave pris på wizzit epilatoren;
 • Epilering er smertefri.

Hvad får en person, der køber en wizzit epilator?

Her vil vi gerne sammenligne effektiviteten af ​​vores enhed med effektiviteten af ​​andre fælles metoder. Da fordelene ved denne enhed allerede er kendt for dig, fortsætter vi direkte med hensyn til andre hårfjerningsindstillinger:

 • Laser hårfjerning. Metoden fungerer sikkert. Dens effektivitet er blevet noteret af mange eksperter. Ikke desto mindre har han selv en ulempe - smerte ved arbejde og høj pris.
 • Brug særlige stickies og cremer. Effektiviteten her er næsten nul, fordi håret er lige trukket ud, og smerten er til stede, som de siger fuldt ud.
 • Brug en barbermaskine. Denne metode er praktisk, fordi den kan bruges hjemme. En barbermaskine barberer dog ikke alt hår - en børste forbliver på kroppen under alle omstændigheder. Ja, og du kan skære dig selv med en maskine. Især hvis det bruges gentagne gange.

Forresten er alle disse øjeblikke fuldt dækket i anmeldelserne om wizzit home epilatoren.

Kvalitetssikring

Enheden har alle de nødvendige certifikater og opfylder alle sikkerhedskrav.

Desuden er enheden og andre produkter underlagt loven om retur af varer, det vil sige, hvis du ikke kan lide enheden, kan du nemt returnere den inden for 14 dage eller i en anden periode etableret i dit land.

Wizzit epilator anmeldelser

Som en konklusion vil vi gerne offentliggøre nogle anmeldelser om denne enhed. Forfatterens stil, som grammatik, er helt bevaret.

"Jeg har altid haft problemer med overskydende vegetation. Hvad jeg netop ikke forsøgte at afhjælpe situationen - og gjorde laserprocedurer og vendte sig til en kosmetolog... Selvfølgelig var effekten - jeg vil ikke lyve, men ikke den måde, jeg gerne vil. Og jeg gav betydelige penge til disse procedurer.

Og hvad skete der, da jeg brugte en barberkniv eller speciel creme, husker jeg endog skræmmende...

Wizzit rådede mig til en ven. Vi har været venner med hende i omkring 10 år, så jeg stoler fuldt ud på hende. Hun sagde, at jeg ville glemme vegetationen.

I sidste ende havde hun ret - jeg har virkelig ikke længere problemer med hår på svært tilgængelige steder. Nu kan jeg bære præcis det tøj jeg vil have. "

"Ærligt, jeg stoler næsten ikke på reklame. Nu er tiden - alle forsøger at sælge dig noget, for at ryste... Derfor tør jeg først købe en wizzit epilator. En god ven overbeviste mig om det modsatte. På en eller anden måde solgte vi med hende på stranden og jeg var meget overrasket over glatheden af ​​hendes hud. Startede spørger hvad ja hvordan. Så hun fortalte mig om denne mirakel enhed.

Jeg besluttede at prøve det, jeg købte det. Tjenesten var på toppen.

Som følge heraf var jeg meget tilfreds med enheden. Særligt glad for, at epilatoren kan køre på batterier, fordi Jeg rejser meget ofte, og for mig er mobilitet et meget vigtigt kriterium. Vil anbefale til alle. "

Åh, børn, børn, vi forkæler dem ikke, især i en ung alder... Du kommer til at besøge nogen, og der er et barn med en masse legetøj.

Siden sovjetiske tider har mange mennesker udviklet en frygt for at besøge tandlægen. Generelt var dette en simpel forklaring - kvalitet.

Når du er interesseret i denne artikel, synes du tilsyneladende ikke rigtig godt om dit udseende. Eller rettere sagt, du synes det ødelægger det.

Home epilator Wizzit (Vizzit) hvilke anmeldelser?

Hjemmepilatøren Wizzit (Vizzit) blev engang præsenteret for mig på min fødselsdag, og du ved, jeg var først i første omgang glad med en sådan epilier, fordi jeg var træt af at bruge barbermaskiner, jeg har meget delikat hud og irritation og betændelse efter en barbermaskine begyndte at genere sig. Voksning passer mig heller ikke som en allergi overfor disse stoffer.

Jeg besluttede at købe en epilator en gang, men tør ikke købe, og nu er det en efterlængt gave.

Aftenen er kommet. Jeg startede alle husholdningenes opgaver og sad komfortabelt, og jeg besluttede at prøve dette mirakel - epilatoren.

Åh, fra en sådan epilator var jeg ikke begejstret. Ja, smukt design, smuk emballage, alt om epilatoren er meget godt skrevet, men efter at have brugt det, vil jeg bare smide det væk. Det er meget smertefuldt at trække hårene ud, og i bikinizonen trækker hårene generelt dårligt ud.

Så jeg ønsker ikke at anbefale mine veninder og bekendtskaber en home epilator Wizzit (Vizzit), og jeg vil ikke have nogen venner, der smider penge på denne epilator, hvilket det ikke er værd.

Køb dig selv billigere epilator, som ikke annonceres på internettet.

Home epilator Wizzit

Moderne mode dikterer de uheldige repræsentanter for svagere sex barske forhold. En af dem er ideelt tilstedeværelsen af ​​hår på kroppen af ​​en kvinde kun på hovedet. Dette er selvfølgelig en joke. Skønt at slippe af med overskydende hår på benene, i bikiniområdet, skal underarmene og ansigtet være velplejede damer.

Epilation er et af de ofre, som skønhed hele tiden kræver. Og for mange er det forbundet med ubehagelige eller endda meget smertefulde fornemmelser. Alt individuelt og direkte afhænger af smertegrænsen hos en person. Måder at slippe af med overskydende hår opfundet mange. I salonerne kan du lave en voks- eller sukkerfjerning. Og du kan træffe en kardinal beslutning og gå til et specielt center, hvor håret fjernes i meget lang tid med laser eller elektriske impulser.

Men du kan fjerne hår derhjemme. For at gøre dette skal du blot købe en epilator, for eksempel besøg. Der er en række fordele ved en sådan nyttig erhvervelse.

 • Epilering kan gøres på et hvilket som helst ønsket tidspunkt. Du behøver ikke tilmelde dig og vente på din tur i kabinen.
 • Væsentlige omkostningsbesparelser. Efter at have betalt epilatoren én gang, kan den bruges i meget, meget lang tid.
 • Epilator Visit er meget nem at bruge, komfortabelt og kompakt. Du kan tage det med dig på forretningsrejse, på ferie eller på en anden tur og forblive velplejede på ethvert sted og i enhver situation.
 • Håret vokser ikke længere, det vil sige, denne procedure gentages ikke mere end en gang om måneden. Og med tiden løsnes hårpæren og fjernes sammen med hårlinjen, hvilket fører til et fald i hårdets hårdhed på steder, hvor de har brug for epilering.
 • For at fjerne hår på ben og på mere følsomme steder, såsom bikiniområdet, armhulerne og på ansigtet, anvendes kun en epilator. Således er der ikke behov for at erhverve et helt arsenal af enheder til disse formål.
 • Epilatorer af en ny generation, såsom Visit, reducerer smerte under fjernelse af hår til et minimum. Det virker hurtigt og effektivt med rod fjerner hår, bryder dem ikke, og der er ikke behov for at gå gennem samme sted flere gange.
 • Besøget er udstyret med en bekvem vedhæftning, og meget vigtigere kan den arbejde med batterier. Nu kan ingenting forhindre at have glat hud uden overskydende hår.

Wizzit epilator anmeldelser

Mange, der besluttede at købe en besøgspilator, skrev, at de var utilfredse med købet. Og selv et manicure kit, der kommer som en gave til denne enhed, bliver ikke trøst. Den største ulempe ved epilatoren Visit, ifølge vurderinger er dens langsomme arbejde. Den er udstyret med et lille antal pincet, hvilket er vigtigt for følsomme steder eller ansigtshårfjernelse, men er ikke egnet til epilering af benene. Processen bliver for lang og smertefuld.

Du kan tilføje, at denne epilator er egnet til begyndere. Fordi ofte for begyndere tilbyder dyser, hvor en del af pincet er lukket, så det ikke gør ondt i første omgang. Og i denne enhed kun et par pincet. Sammen med ham kan du begynde kampen for perfekt glatte ben.

Wizzit hjem epilator anmeldelser

Wizzit-epilatoren, som er placeret som et billigt alternativ til dyre maskiner og procedurer, og som er aktivt annonceret i Tele-butikken, lovende hurtig smerteløs fjernelse af håret, har samlet meget negative anmeldelser om sig selv. Næsten alle kvinder, der køber det i rette tid kategorisk, anbefaler ikke at købe og hævder, at reklamen ikke er i overensstemmelse med de faktiske egenskaber ved enheden.

beskrivelse

Oplysninger om producenten af ​​hjemmepilatøren Wizzit på internettet er ikke let at finde. Det er kun kendt, at enheden er lavet i Kina, på nogle steder som producent er det kendte firma Brend New opført. Epilatoren selv er lille i størrelse: 12 til 3,8 cm, der er ingen ekstra vedhæftninger til rådighed, der er en børste til rengøring af enheden, den kører på batterier.

Solgt sammen med et manicure sæt af tretten ting (anmeldelser, lav kvalitet) koster sættet ca. fem dollars. Pris, reklame og tilstedeværelsen af ​​manicure sætte overbevist mange kvinder, for det meste dem, der aldrig havde brugt sådanne enheder før, for at gøre et valg til fordel for Vizzit.

Især da reklame er lovende. Fabrikanten lover fuldstændig effektiv fjernelse af uønsket hår på ben, arme, underarms, i bikiniområdet på ansigtet. Hårfjerning efter apparat ifølge instruktionerne på webstedet for en af ​​sælgerne af produktet er simpelt: Du skal installere tofingerbatterier i et særligt rum, tænde Wizzit-epilatoren og let cirkulære eller lineære bevægelser for at gå på huden, trække det med fingrene for at reducere smerte. For større effektivitet anbefales enheden at holde vinkelret på huden.

En sådan instruktion siger, at den er sammensat forkert, da det er umuligt at fjerne hår med cirkulære, kaotiske bevægelser. Til epilering var den mest effektive, er du nødt til at flytte kun lineære bevægelser mod hårets vækst.

Også på internettet er der mange anmeldelser, som instrumentmanualen ofte mangler, og hvis der er, så på engelsk eller kinesisk.

Wizzit-hjemmepilatoren fungerer kun på to AA-type fingertype batterier (den er ikke inkluderet i enheden, du skal købe den separat). På den ene side er fordelen at anordningen kan tages på vejen: det tager ikke meget plads og behøver ikke et elektrisk netværk. På den anden side er det tilrådeligt at opbevare batterierne: Selv batterier af høj kvalitet i enheden sidder meget hurtigt, og for at fjerne hår fra kun et ben, skal de ofte udskiftes, nogle gange - flere gange.

Hårfjerning

Et lille antal pincet, hvorved hårfjerning finder sted, forklarer producenten, hvordan den nyeste udvikling inden for kropspleje (det er almindeligt anerkendt, at jo flere pincet i enheden er jo bedre). Det skal bemærkes, at selv de kvinder, der kunne lide Vizzits arbejde, bemærkede, at hårfjerning på benene er en ekstremt lang procedure: "Plukningsprosessen er langsom, tidskrævende og kræver flere timer. Fjerneren fjerner kun lange hår, og de korte skal stadig formodes at blive fanget. Proceduren ledsages af en høj støj, der lyder som en arbejdsboremaskine.

Epilation er så dårlig i kvalitet, at håret begynder at vokse på den femte dag. Dette naturligvis dets ubestridelige fordel i forhold til barbermaskine, men klart angiver, at apparatet ikke er fjernet, og klippe sit hår, svagt aftagende vækst, mens epilatoren opgave er at fjerne håret ved roden, hvilket resulterer i uønsket vegetation vises ikke inden for to til tre uger.

Denne kendsgerning bekræftes af anmeldelser af mange kvinder: de alle nævne, at proceduren i forbindelse med hårfjerning er i strid med de forsikringer fra producenten er smertefuldt, og epilatoren flænger og stykker fra hendes hår, og hvis det fjerner, efter hårfjerning vil stadig nødt til at anvende den barbermaskine. Der er hyppige situationer, når det er nødvendigt at udføre enheden på samme sted ti gange for at fjerne hår fra et område, som følge heraf slutter opladningen i batterierne, og det aflejrede område forbliver ubehandlet.

Således afholder sådanne indretninger ofte kvinderne helt fra at bruge depilatorier, selv kendte, veletablerede producenter. Selv dem, der er på Wizz reageret positivt, at sige, at på grund af de langvarige procedurer ofte bruger epilatoren vil ikke være, og tror, ​​at enheden kan være egnet kun for kvinder, der har vegetation på kroppen en lille smule, hårfjerning ellers på vil forlade meget tid. Andre simpelthen enten kastede ham på det fjerneste regiment, eller formåede at videresælge, for i det mindste på en eller anden måde at returnere de brugte penge.

Hvad du skal vide, når du vælger en epilator

For ikke at forveksle og under indtryk af overbevisende reklame for ikke at købe en enhed, der næsten ikke er i stand til at klare sit ansvar, er det nødvendigt at lære et par regler. Præference ved køb bør kun gives velprøvede producenter. De er Brown, Philips, Roventa, Panasonic, Remington og flere andre firmaer.

Før du bor på en eller anden model, skal du læse anmeldelser om dem: hver har sine egne fordele og ulemper.

De fleste epilatorer fjerner hår ved hjælp af forskudte pincet, hvoraf antallet i en kvalitetsindretning varierer fra 20 til 50 stykker. Mange af dem har et specielt system, der fanger de fine hår og leder dem til pincetten. Philips epilatorer fjerner håret med skiver, der roterer med stor hastighed, som også med succes klare deres hovedopgave.

Nogle enheder arbejder på netværket og er kun beregnet til tør depilering. Der er dem, der sørger for fjernelse af hår på badeværelset med en gel eller skum, der reducerer smerten meget. Før du køber en enhed, anbefales det også at kontrollere, om produkterne opfylder kvalitetscertifikaterne og de nødvendige standarder.

Wizzit Epilator - Hurtig og sikker hårfjerning

Set til at opretholde skønhed derhjemme Wizzit er en bekvem epilator og et komplet sæt af manicure værktøjer. Epilatoren har en miniature størrelse, sidder komfortabelt i kvindelig og mandlig hånd. Med det kan du hurtigt og komfortabelt fjerne hår på nogen del af kroppen, og den lave pris gør Vizzit-sætet tilgængeligt for alle at købe!

Epilatoren arbejder på princippet om pincet - det plukker op alle de fremspringende hår og tårer dem ud og efterlader ingen rod i follikelet. Enheden bryder ikke lige meget hårdt hår. Dette garanterer beskyttelse mod hårvækst.

Til pleje af hår bruger vores læsere metoden Dasha Gubanova, efter at have studeret det grundigt, besluttede vi at tilbyde denne metode til dig. Læs videre.

Enheden garanterer salonkvaliteten af ​​proceduren, men Wizzit home epilatoren hjælper med at gøre det hurtigere og meget billigere. Glatheden af ​​huden opretholdes i lang tid - mindst 3 uger.

fordele

 1. Du kan tage med dig på enhver tur - det tager ikke meget plads i tasken.
 2. Virker effektivt, leverer et minimum af smerte.
 3. Du kan bruge epilatoren til at fjerne uønsket hår på alle områder, herunder ansigtet.
 4. Brug af sættet irriterer eller beskadiger ikke huden.
 5. Pakken indeholder et bekvemt manicure sæt, som også kan tages med dig på en tur.
 6. For proceduren kræves der ikke længere forberedelse. Det er nok at påføre et hudrensningsmiddel, og efter epilering "lukkes" folliklerne fra den mulige indtrængning af snavs med en kosmetisk creme.
 7. Brug af enheden er meget enkel.
 8. For fjernelse af hår på alle områder kræves kun en dyse.
 9. Drives af batterier - ingen akavede ledninger!
 10. Gemmer resultatet i et par uger.
 11. Gradvis hårudtynding.

Hvordan bruger du enheden?

Hvis du vil bruge Wizzit home epilatoren til at være behagelig, skal du passe på at købe flere sæt AAA batterier, da ydeevne afhænger direkte af hårets tykkelse.

Korrekt arbejde med epilatoren:

 • Tryk let på enhedens hoved på huden;
 • tænd epilatoren ved at flytte kontakten;
 • lave cirkulære eller lineære bevægelser mod hårvækst
 • Gentag proceduren indtil alle hårene er elimineret.

Enheden kan bruges med tillid på alle dele af kroppen, selv på så følsomme som armhuler, bikini område, nakke og ansigt. Både mænd og kvinder kan bruge enheden.


Nogle gange er der anmeldelser, at sættet ikke fungerer godt med dets funktioner. Fælles årsager til upassende arbejde omfatter:

 • batteriudladning;
 • forkert procedure teknologi
 • lavt tryk på epilatorhovedet;
 • svag hudspænding i behandlingsområdet;
 • stærk tilt af enheden - den skal holdes strengt vinkelret på overfladen, der skal behandles.

anmeldelser

Bestilte epilatoren "Vizzit" på internettet. Altid brugt forskellige enheder, aldrig elsket fløde eller voks. Da sættet kom, satte man sig straks ned for hårfjerning. Jeg bruger altid desinficerende cremer før og efter - effekten er bedre. Fjerner håret virkelig hurtigt, høj kvalitet, brudt og indgroet sker ikke.

Meget ligesom "Vizzit"! Ingen af ​​epilatorerne før kunne ikke gøre det godt med tykt hår i bikini-zonen. Efter en måneds brug er hårgenvæksten blevet langsommere. Jeg besluttede at købe enheden på grund af den lave pris (sammenlignet med Barun eller andre virksomheder), og fortryder det ikke!

Jeg har brugt Vizzit i omkring 3 måneder. Jeg kan virkelig godt lide effekten. Ja, til en sådan pris - det er en fornøjelse, men smerten er lille, og du kan lide. Elskede overraskelsen - manicure sæt inkluderet! Sandsynligvis vil jeg bestille en anden til at lægge, pludselig vil denne bryde.

Ekaterina, 25 år gammel

Jeg bruger Wizzit-epilatoren hver 3-4 uger. Købt, efter at have hørt anmeldelser i skønhedssalonen fra piger. Sommetider vokser håret lidt langsommere, jeg ved ikke, hvad det er forbundet med, men jeg kan lide resultatet. Tilfreds med købet, som en elefant!

Valeria, 34 år gammel

Coole ting! Køb et sæt rådgivet en ven, men jeg læser også anmeldelser. De skriver mest, hvad der fungerer godt. Manicure værktøjer, som epilator, er chic. Overvej 1500 købte to funktionelle elementer. Epilator som. Det renses hurtigt, ledningerne forstyrrer ikke, og håret fjerner sig fint!

 • Forsøgt alle midler, men intet virker?
 • Fragile og sprøde hår tillader ikke tillid.
 • Ja, dette tab, tørhed og mangel på vitaminer.
 • Og vigtigst af alt - hvis du forlader alt som det er, skal du snart købe en paryk.

Men et effektivt middel til opsving eksisterer. Følg linket og find ud af, hvordan Dasha Gubanova bryr sig om hår!

epilator wizzit

 • ved liss
 • Visninger: 3425
 • bedømmelse: +18
 • vinodel
 • 22. september 2012, 17:06
 • jqb
 • 22. september 2012, 18:45
 • øje
 • 22. september 2012, 18:59
 • Dgippo1
 • 23. september 2012, 11:34

Webstedet MYSKU.ru blev oprettet til udveksling af artikler (sku) af varer bestilt i udenlandske online butikker AliExpress, Amazon, Ebay og andre.

Siden hjælper med at finde noget interessant i et stort udvalg af butikker og gøre et vellykket køb.

Hvis du har købt noget nyttigt, så del venligst oplysningerne med andre.

Vi har også et DIY samfund, hvor anmeldelser af håndlavede ting er velkomne.

Wizzit (Vizzit) Home Epilator

Home epilator Wizzit (Wizzit)

Visit Hair Removal Device (Wizzit Epilator) er en fantastisk måde at slippe af med uønsket hår i flere uger. Du vil være i stand til selvstændigt at udføre depilation af benene, områderne af bikini, armhule, næse, kinder, området af overlæben med maksimal komfort. Home epilator Wizzit fjerner hår på rodniveau, giver maksimal kontakt med huden. Dette fanger flere hår ad gangen.

 • glat og silkeagtig hud;
 • Wizzi epilator fjerner hår på forskellige dele af ansigt og krop;
 • langvarig virkning (huden forbliver glat i flere uger);
 • Praktisk at tage med dig (denne kompakte enhed er batteridrevet);
 • Vizits epilator er nem at bruge.

Anvendelse:

I det specielle rum på bagsiden af ​​Wizzit-epilatoren sættes to batterier i og tændes for enheden. For at fjerne hår skal lette cirkulære eller lineære bevægelser udføres på hudoverfladen. Fremgangsmåden er hurtig og praktisk talt smertefri. For større effektivitet, hold epilatoren i en vinkel på 90º til det behandlede område. For at undgå ubehag, stram huden let med fingrene. Du kan bruge Wizzit-epilatoren næsten hvor som helst: hjemme, på rejse, på stranden eller på et hvilket som helst andet sted.

Manicure sat som en gave!

De vigtigste fordele ved Wizzit-epilatoren:

 • universel enhed til fjernelse af hår på ben, arme, armhuler, ansigt og bikini område;
 • værdigt alternativ til dyre laser- og elektrolyseprocedurer;
 • Kompakt og letvægtsenhed tager ikke meget plads i rejsetasken;
 • processen er næsten smertefri;
 • resultatet forbliver i lang tid;
 • uskadelig for huden - efterlader ikke ridser og irritationer.
 • For at fjerne hår på en del af kroppen er det kun nødvendigt at foretage et par bevægelser;
 • brugervenlighed.

Forsigtig

- Brug ikke Wizzit-epilatoren til at behandle øjenbrynene eller næsens indre hulrum;
- må ikke medbringe en arbejdsudstyr til tøj, hår og øjenvipper
- Brug ikke Wizzit-epilatoren i nærvær af acne, mol, diabetes, eksem, hæmofili, immundefekt, rødme, åreknuder, sår samt hudirritationer og betændelser;
- Det behandlede område skal være rent og tørt. Anvend ikke kosmetik før epilering.
- Brug ikke Wizzit-epilatoren i brusebad eller bad;
- Gem ikke din Wizzit home epilator på steder med høj luftfugtighed;
- konsultere din læge før brug
- Epilatoren skal rengøres efter hver brug.

Home epilator Wizzit

Hilsner, kære læsere af min blog! I dag vil jeg tale om, hvad der udgør en Wizzit-hjemmeepilator, som jeg besluttede at købe efter at have set sin annonce.

Som enhver kvinde har jeg hele tiden at håndtere behovet for at fjerne hår på forskellige dele af kroppen. Jeg plejede at løse dette problem med en barbermaskine, da jeg var bange for at bruge varm voks på grund af den store smertefuldhed i processen, og jeg havde ikke råd til salonproceduren af ​​en række årsager, herunder mangel på tid, økonomi mv. Og om sommeren bor vi uden for byen, og der er ingen saloner der.

Men brugen af ​​en barbermaskine har også sine ulemper, og efter barberingen har jeg altid irriteret mig på huden, og hårene voksede meget hurtigt. Til sidst var jeg ked af disse problemer, og jeg besluttede at købe en epilator. Så begyndte jeg at studere informationer og anmeldelser om forskellige modeller og som følge heraf stoppede jeg ved Wizzit-hjemmeepilatoren.

Først og fremmest blev jeg tiltrukket af det faktum, at proceduren for hårfjerning med denne enhed lovede at være ikke for smertefuld. Jeg kunne også lide den kompakte størrelse af epilatoren og den overkommelige pris. Jeg købte en billig Wizzit-epilator i en god online-butik med hurtig levering, og nu vil jeg gerne dele mine indtryk af denne enhed.

Min anmeldelse af Wizzit home epilator

udseende

Epilatoren har en oval form. Den er lavet i hvide og blå farver, ser kortfattet ud og er samtidig attraktivt. Huset er lavet af plastik af høj kvalitet. På forsiden er en omskifter, og på bagsiden er der et rum til batterier. Ovenfor er et roterende hoved med pincet, spændende hår.

Pakning og emballering

Enheden blev solgt i en stiv gennemsigtig plastemballage. Pakken inkluderet:

 • epilator;
 • Sag for epilatoren;
 • Manicure sæt;
 • Instruktioner.

Tilstedeværelsen af ​​et manicure sæt var en behagelig overraskelse for mig. Dette er et lille rejsesæt, der har alt hvad du behøver - et spejl, nippers, en neglefil, en øjenbryn børste, børster og en applikator til makeup og andre værktøjer, alt sammen i tretten ting. Sættet er pakket ind i et bogomslag på et lyn.

Dæk til epilatoren er også en meget nødvendig ting. Det er bekvemt at opbevare enheden hjemme eller tage den med dig på vejen. Sagen er en taske på snoet, den er sort i farve og er lavet af blød og behagelig til håndtøjet.

Hvordan virker Wizzit-epilatoren

Når du tænder på epilatoren, begynder hovedet at rotere rundt om sin akse, og pincettene på det fanger hårene, der falder ind i deres vej, og fjerner dem sammen med roden. Efter denne procedure bliver huden fuldstændig glat og øm, nye hår vises kun efter få uger og bliver tyndere og blødere end før.

Wizzit-epilatoren er designet på en sådan måde, at det roterende element er i perfekt kontakt med hudoverfladen, takket være hvilken enheden indfanger det maksimale antal hår ad gangen og effektivt fjerner dem. Som følge heraf forlader epilatoren ikke brudt hår på huden og forårsager ikke irritation. Desuden giver dette system mulighed for at reducere smerten under proceduren til et minimum. Desuden er epilatoren helt sikker, skærer ikke og ridser huden, og at bruge den til det tilsigtede formål eliminerer muligheden for eventuelle skader.

Sådan bruger du Wizzit-epilatoren

Inden du begynder at bruge epilatoren, skal du installere to AAA-type batterier i den.

For at fjerne hår på nogen del af kroppen, skal du trykke på epilatorens hoved på overfladen af ​​huden og flytte kontakten til arbejdsstilling.

Derefter skal du udføre en cirkulær eller lineær bevægelse af enheden i retning mod hårets vækst indtil da, indtil du når det ideelle resultat.

Wizzit-epilatoren kan bruges til at fjerne hår på følgende steder:

 • på benene
 • i armhulen
 • i bikiniområdet
 • på næsebroen mellem øjenbrynene;
 • over overlæben;
 • kind område
 • på nakken
 • på hagen.

Epilatoren er universel, den kan bruges af både kvinder og mænd.

Anbefalinger til brug af epilatoren:

 • For at reducere ubehag, skal du straks strække det behandlede hudområde med fingrene i din anden hånd.
 • For bedre epilator fanger hår, er det bedre at holde det vinkelret.

Mine indtryk

Jeg nød virkelig at bruge Wizzit-epilatoren. Han savner ikke et enkelt hår og arbejder meget hurtigt og delikat. Jeg kan godt lide at fjerne håret med armhuler, proceduren tager kun et par minutter, hvorefter huden bliver glat og smuk, og du kan glemme uønsket vegetation i mindst to uger. Epilatoren forlader ingen stive børster og forårsager ikke irritation, i modsætning til en barbermaskine.

Jeg kan også godt lide, at Wizzit kan bruges i stedet for pincet til at fjerne ansigtshår, det viser sig meget bedre og hurtigere. På grund af sin form, det trækker helt hår på de mest utilgængelige steder.

Med hensyn til smerte er alt ikke så slemt, som jeg troede. Enheden fungerer så hurtigt, at jeg ikke engang har tid til at føle stærk smerte, selvfølgelig er der nogle ubehagelige følelser, men ikke mere.

Wizzit er godt, og det kan altid være til stede. Kompakt størrelse, lav vægt og batterilevetid gør det til en god rejsemuligheder. Epilatoren kan til enhver tid pakkes i en sag og sætte i enhver taske, selv damer.

Fordele:

 • effektivt fjerner uønskede hår;
 • egnet til brug på enhver del af kroppen, endda svært at nå
 • beskadiger ikke huden og forårsager ikke irritation
 • forårsager ikke alvorlig smerte
 • kompakt og letvægt, ideel til rejser
 • Case og manicure kit inkluderet.

Jeg er meget tilfreds med Wizzit-epilatoren. Siden jeg besluttede at købe det, bruger jeg det kun og glemte barbermaskinen for evigt. Du kan bestille denne billige og gode epilator ved hjælp af knappen nedenfor. Glem ikke at forlade din feedback!

Hvad skal man bruge efter barbering: en gennemgang af værktøjer til mænd og kvinder

Hårfjerning