Sammenligning af de bedste modeller af epilatorer med afkøling

Epilatorer giver dig mulighed for at slippe af med uønskede hår i lang tid, mens proceduren kan udføres på et hvilket som helst passende tidspunkt uden overbetaling for kosmetologitjenester. På grund af den høje smertefulde udførelse af epilering ved hjælp af sådanne anordninger nægter mange kvinder denne metode til at fjerne uønsket vegetation. For at reducere ubehag har producenter skabt epilatorer med en køleeffekt.

Om enheder

Køleeffekten i epilatorerne opnås ved hjælp af en speciel mitten, der er inkluderet i sættet, med gelen i det eller ved at blæse kold luft ind i den enhed, som enheden er udstyret med. Den afkøling, der udføres under proceduren, reducerer følsomheden af ​​smertestillende receptorer og forhindrer udseende af irritation og rødme i huden.

Gel vanter kræver forudkøling i køleskabet. Før hårene fjernes, skal de påføres det behandlede område i et par minutter. Udskift disse enheder kan være almindelige ispakker.

Blæser kold luft skyldes tilstedeværelsen af ​​en speciel enhed, der indsættes i enheden. Takket være ham bliver strømmen af ​​kold luft udført under hele processen med at fjerne overskydende hår. Denne type bedøvelse er mest velegnet til kvinder med særlig følsom hud.

De fleste af disse epilatorer er udstyret med et system med mange pincet, hvilket bidrager til at fange selv de korteste hår. De har også udskiftelige blokke, der gør det muligt at rense arbejdsfladen under rindende vand.

fordele

Kølet epilatorer har en række fordele. Blandt dem skiller sig ud:

 1. Høj effektivitet.
 2. Langsom vækst af nye hår. Håret trækkes ud under proceduren sammen med roden, derfor fortsætter effekten i lang tid.
 3. På kort tid kan store hudområder behandles.
 4. Nye hår vokser ikke så hårdt, og derfor er der ikke hårde børster i forhold til barbering.
 5. Indretningerne er ganske nemme at bruge.
 6. Epilatorer med en kølemundstykke giver dig mulighed for at gøre proceduren meget mindre smertefuld uden at kræve særlige forberedende foranstaltninger.
 7. Effektiv fjernelse af irritation efter proceduren.

Egenskaber! Når du bruger epilatorer med afkøling efter proceduren, vises rødt prikker på stedet af trukket hår meget sjældnere.

Den eneste ulempe ved sådanne indretninger er stadig problemet med hårindvækst. Scrubs vil hjælpe med at klare det, som skal bruges dagligt - dette vil bidrage til at exfoliere det øvre keratiniserede lag af epidermis og vil muliggøre bedre indtrængning af hår til overfladen.

Populære epilator modeller med køleeffekt

De mest populære epilatorer af følgende producenter:

De bedste modeller med en køleeffekt omfatter:

Rowenta EP8710D0 Soft Extreme

Denne model er udstyret med et hudblæsesystem, der hjælper med at reducere smerte under proceduren. Ubehagelige følelser elimineres også takket være massagekuglerne, der bevæger sig med en høj frekvens.

Epilerer dysen tæt i kontakt med huden, hvorved du kan fjerne selv de korteste hår. Enheden er også udstyret med effekten af ​​at strække huden, således at fjernelse af vegetation opstår uden kæber.

Tilstedeværelsen af ​​et flydende hoved giver dig mulighed for at fjerne hår selv på de mest utilgængelige steder, hvilket gør processen mere komfortabel. Baggrundsbelysningen giver dig mulighed for at fjerne selv de mest upåklagelige hår.

Philips HP6553 / 00

Enheden kan bruges til at udføre proceduren for fjernelse af uønsket vegetation, både på tør hud og i bruseren. Muligheden for vådt hårfjerning gør det lettere at fjerne hår, reducerer sværhedsgraden af ​​smerte. Pakken indeholder en kølehandske, det hjælper med at reducere smerte før proceduren, når der udføres tør epilering.

Hvis proceduren udføres i bad eller bad, anbefales en kølehandske, der skal bruges efter hårfjerning. Is bidrager til indsnævring af porer og lindrer også huden. Enheden fungerer fra akkumulatoren. Tiden for kontinuerlig drift er en halv time, det tager cirka en time at genoplade. Maksimal hygiejne giver mulighed for at skylle enhedens hoved under rindende vand.

Rowenta EP7530D0 Soft Extreme

Epilatoren er udstyret med et koldt lufttilførselssystem, hvilket reducerer ubehag under epileringsprocessen. Derudover er der massagekugler på selve epileringshovedet med en vibrationseffekt, hvilket også øger procedurens komfort. Tilstedeværelsen af ​​baggrundslys forhindrer mulig passage af hår. Enheden fungerer kun på netværket. Alle dyser kan vaskes under vand.

Rowenta EP 7240

Enheden er udstyret med et koldt lufttilførselssystem, som reducerer smerte under epilering. Tilstedeværelsen af ​​massagebolde på det epilerende hoved hjælper også med at reducere ubehag. Det flydende hoved giver dig mulighed for at fjerne uønsket vegetation selv på de mest utilgængelige steder. Enheden fungerer kun på netværket. Alle dyser kan vaskes under rindende vand.

Braun 5329 Silke-epil 5

Kølemiddlen, der er inkluderet i kittet, giver dig mulighed for at forberede huden før proceduren og roen ned efter. Massage ruller, der bevæger sig med hyppigt, stimulerer hudoverfladen og derved reducerer smerten under epilering.

Det bevægelige epilerende hoved, som følger kroppens konturer, hjælper med at fjerne hår selv på de mest utilgængelige steder.

Baggrundsbelysningen savner ikke et enkelt hår. Også inkluderet er en ekstra massage dyse til ansigtet, der hjælper med at rense og exfoliere huden. Enheden fungerer kun fra netværket. Den kan vaskes helt under vand takket være dens vandtætte taske.

Braun 5180 Silke-epil Xelle

Til anæstesi og hudpleje er enheden udstyret med massageruller og en kølemiddel. Det flydende hoved gentager helt kroppens konturer, hvilket bidrager til fjernelse af vegetation, selv på de mest utilgængelige steder. Derudover indeholder kittet en dyse til fjernelse af hårfjerning. Tilstedeværelsen af ​​baggrundsbelysningen forhindrer passage af selv helt uklare hår. Enheden fungerer kun fra netværket. Takket være dens vandtætte hus kan den helt skylles under vand.

Det er vigtigt! Udvælgelsen af ​​den mest hensigtsmæssige enhed skal baseres på personlige præferencer og forventninger.

konklusion

Hårfjerning ved hjælp af en epilator er altid ledsaget af ubehagelige følelser under proceduren, irritation og rødme efter. For at forhindre disse problemer tilbyder producenterne udstyr med en køleeffekt, som kan betegnes som kølemiddel med helium eller et koldt lufttilførselssystem. På grund af afkøling af huden, nedsætter porerne sværhedsgraden af ​​irritation og rødme.

15 bedste epilatorer til kvinder

Valget af epilatoren er et alvorligt spørgsmål. De er ikke billige, så du har ikke ret til at lave fejl. Ved hjælp af vores bedømmelse vælger du en model af usædvanlig kvalitet. Mød de bedste epilatorer i 2017 - begyndelsen af ​​2018.

Udvælgelseskriterier

mad
Både batteridrevne og netværksdrevne epilatorer er egnede til hjemmebrug. På rejsen er det bedre at tage den første. Vær dog opmærksom på, at du stadig skal opkræve den, det kommer som regel fra netværket, så der er ikke noget særligt behov for autonome modeller.

dyser
Jo flere tips epilatoren har, desto bedre. Hvis du har følsom hud, kan du ikke undvære en massageapparat og en speciel hætte. En dyse, en trimmer og en barbermaskine hjælper dig med at gøre alle slags intime frisurer, og en dyse til punktfjerning er perfekt til at fjerne hår i bikini, underarm eller ansigt.

Yderligere funktioner
Epilatorens flydende hoved er en nødvendig funktion til ren hårfjerning. Tag ikke modeller uden belysning - det er meget ubelejligt. Køleformen er obligatorisk for dem, der har følsom hud. Det er ikke tilrådeligt at tage en model, der ikke kan bruges i brusebadet. Tørre hårfjerning er meget mere smertefuldt, men fjernelse af hår ved hjælp af skum giver dig mulighed for at dele med uønsket vegetation.

Hvilken producent er bedre?

Der er ikke så mange producenter af epilatorer, og købere foretrækker at vælge beviste virksomheder, snarere end risiko med ukendte mærker. Tre "hvaler" i produktionen af ​​epilatorer - Braun, Philips og Panasonic - købere vælger oftest modeller af disse firmaer. Rowenta er en anden konkurrent for titlen på et vellykket epilator brand.

Sammenligning af de bedste køleepilatorer (2018)

Smertefuldheden af ​​hårfjerning er den første grund til, at mange kvinder stadig undgår at bruge elektriske epilatorer. For at gøre processen, hvis ikke behagelig, så i det mindste utholdelig, forbedrede udviklerne epilatorerne og leverede dem med kølefunktionen.

Funktioner af udvalgte modeller

Køling under hårfjerning reducerer følsomheden af ​​hudpine receptorer og hjælper med at undgå rødme og irritation. Denne funktion er implementeret som en mitten fyldt med en speciel gel. I nogle modeller er det forudsat at det behandlede område afkøles med kold luft.

Epilatorer er udstyret med et effektivt multi-pincer system med en mekanisme til at gribe korte hår.

Apparaterne har aftagelige epileringsenheder, der kan vaskes i vand.

Fordele og ulemper

Fordelene ved epilatorer med afkøling vil være som følger:

 • Rens fjernelse af de mindste hår med en rod med et resultat, der varer flere uger.
 • Effektiv smertelindring og hudpleje.
 • Let vedligeholdelse og hygiejne.
 • Kontroller hastigheden af ​​fjernelse af håret.
 • Ergonomisk form og minimalistisk design af sagen.

Ejerne af sådanne anordninger noterede sig følgende ulemper:

 • Der er ikke nok beskyttelseshætter til opbevaring af epilerende hoveder.
 • Ikke alle trimniveauer har en sag til opbevaring af enheden.

Hvad skal man kigge efter, når man vælger

Vores tips hjælper med at få en højkvalitets køleepilator:

 • Hvis du vil bruge enheden til hårfjerning i badeværelset, skal du vælge en trådløs enhed.
 • For behagelig hårfjerning i sarte områder skal du stoppe på enheden med en dysebegrænser.
 • For at simulere bikiniområdet anbefaler vi enheder med et barberhoved eller en trimmer.
 • Overvej antallet af diske / pincet - jo mere jo bedre.
 • Yderligere bekvemmelighed ved fjernelse af hår vil give en epilator med et bevægeligt hoved og et massagesystem.
 • Tilstedeværelsen af ​​baggrundsbelysningen vil opdage korte og farveløse hår.

Braun 5329 Silke-epil 5


Wonderful epilator 5329 Silke-epil 5 fra firmaet Braun vil være en pålidelig assistent i kampen mod overdreven vegetation. Dens små dimensioner vil gøre det muligt at bruge det overalt på ferie, i landet, på en lang rejse og selvfølgelig hjemme. Vi kender alle ubehag efter barbering, som tør hud, irritation. Desuden forbliver glatheden i huden i en kort periode, selv til det tidspunkt, at nogle skal barbere hver dag.

Epilatoren er udstyret med højfrekvente massageruller, som aktivt stimulerer huden til en utrolig blød epilation og en kølehandske, der afkøler og forbereder huden før epilering og beroliger den efter proceduren.

Brauns vigtige teknologiske fremskridt giver endnu mere effektiv fjernelse af håret. 40 pincet er designet til fuld kontakt med huden i den optimale vinkel og sikrer, at håret er fanget i selve rotten for den bedste fjernelse af selv de korteste hår (0,5 mm).

Den har et bevægeligt hoved, der bevæger sig frem og tilbage op til 15 grader. Det betyder, at det bedre kan følge kroppens konturer, hvilket giver større komfort og yderste omhu.

SoftLift fingrene løfter effektivt hårene i nærheden af ​​huden og hjælper dem med at pege på tangene til fjernelse. SmartLight belysningssystemet hjælper med at forenkle hårfjerningsprocessen og ikke gå glip af selv de mindste hår. Kølehandsken køler effektivt huden før proceduren og beroliger den efter epilering og derved reducerer smerten.

Du kan vælge den hastighed, du har brug for selv: Hastighed 1 - til ekstra lys epilering, hastighed 2 - til særlig effektiv epilering.

I konfigurationen af ​​dysen. På bare 1 minut fjerner sminke og forurening fra kinder, T-zoner og hake, hvilket giver større glathed i huden. 60.000 mikrovibrationer pr. Sekund forsigtigt exfolierer og renser ansigtets hud. Kan bruges i badekar eller brusebad for ekstra komfort. Tilpas nemt til dine præferencer og hudfølsomhed.

Smerteløs epilator

Hver kvinde ved, at proceduren til fjernelse af uønsket vegetation på kroppen er ledsaget af ikke meget behagelige fornemmelser. Men udtrykket "skønhed kræver ofre" er ikke blevet annulleret. De, der er uenige med denne erklæring forsøger at finde smertefri epilatorer for at minimere smerte, og mærkeligt nok lykkes de.

Hvad er det?

Før du forstår temaet for smertefri epilatorer, bør du lære at skelne epilering fra depilation. Under epilation indebærer den kunstige eliminering af uønsket vegetation ved at ødelægge hårsækkene eller hårfjerningen sammen med roden.

Under depilation fjernes kun den synlige del af håret, og rødderne fortsætter med at leve. Af denne grund, efter et par dage, ses stubbe på kroppen. Denne procedure omfatter barbermaskiner og cremer.

Til fjernelse af hårfjerning var mindre smertefuldt, fabrikanterne tilskyndes til forskellige tricks. En smertefri epilator kan have en køleeffekt. Denne metode til bedøvelse betragtes som den mest almindelige, fordi køling kan reducere smerten betydeligt.

Massage er også effektiv. Det hjælper med at slappe af huden og gør den mere elastisk. Denne egenskab fører til, at hårene hurtigt trækkes ud af pærerne. Der er også en sletning ved hjælp af en speciel disk. Denne komponent presser huden og forhindrer følelsen af ​​smerte.

Når du vælger en epilator, bør du bestemme for hvilken zone du vil bruge den. Hvert område af kroppen skal behandles forskelligt.

Der skal lægges særlig vægt på det intime område, fordi denne del af kroppen er den mest følsomme.

Egenskaber og fordele

Designet af epilatoren involverer en række muligheder, der hjælper med at reducere smerte. Fordelene omfatter følgende funktioner:

 • højfrekvente massage ruller hjælper huden med at forberede sig på epilering. Nogle modeller har vibrationer;
 • Ved hjælp af et multi-forceps system er det muligt at fjerne uønsket vegetation på én gang
 • i apparatet er der flere hastighedstilstande, der giver dig mulighed for at styre hårfjerningsprocessen;
 • Specielle begrænsende dyser hjælper med at indsnævre det område, der skal behandles, og hjælpe med at lindre følelsen af ​​smerte;
 • nogle producenter tilføjer en kølehandske til æsken, der hjælper med at berolige irriteret hud og reducerer dens følsomhed;
 • visse modeller af epilatorer kan bruges i varmt vand, hvilket også reducerer smerte ved fjernelse af overskydende vegetation;
 • Når du epilererer på denne måde, slipper du af vegetation i 3-4 uger.

Varianter og modeller

Der er mange modeller af epilatorer, der lover deres kunders behagelige brug. Den mest populære model var Philips HP 6503, som du kan epilere kroppen hjemme uden unødvendige problemer. Denne enhed er en højteknologisk epilator med et keramisk mikro-pincet system. Denne funktion giver dig mulighed for forsigtigt at fjerne hår og reducere slid på udstyr. En vigtig tilføjelse er, at keramik ikke er i stand til at forårsage en allergisk reaktion.

Fabrikanten af ​​denne model hævder, at dens epilator er den mest smertefri. For at mindske smerten kom ingeniører med et særligt kølesystem. Det består i at bruge en isgel i en speciel patron. Supplementet er indstillet før hver procedure og bidrager til en stærk afkøling af huden.

Den næste populære model er Braun 5685. Den hedder epilatoren for begyndere, hvor der er to hastigheder. For at lette hårfjerningsprocessen er der en speciel dyse, hvor der er færre pincet end i det traditionelle hoved. Denne funktion reducerer følelsen af ​​smerte, men du vil gøre hårfjerning dobbelt så lang. Inkluderet er en kølemiddel, som du kan bære på dysen. Driftsprincippet er identisk med kølepatronen, som findes i Philips HP 6503.

Rowenta Silence soft ep5660 tilhører kategorien af ​​de mest smertefri epilatorer. Enhederne har en ny støjreduktionsteknik, der hjælper med at arbejde stille. Det specielle Mikrokontakt-komfortsystem fremmer blid epilering og hjælper med at mindske irritationen til et minimum. Der er også et massagesystem, der fremmer anæstesi.

Hvordan vælger man?

Hvis du beslutter dig for at vælge en epilator, skal du kende nogle købsregler. Vær opmærksom på de vigtigste funktioner, der har direkte indflydelse på arbejdet:

 • antal hastigheder. Denne mulighed er ansvarlig for styring af enhedens hastighed samt hastigheden af ​​fjernelse af håret. Hvis du vælger en epilator til at barbere dine ben, skal du være opmærksom på modeller med et stort antal hastigheder. Men for dem der ønsker at behandle armhulerne, skal du bruge minimumshastigheden;
 • Tilstedeværelsen af ​​et flydende hoved. Hvis denne del af mekanismen er i stand til at bevæge sig i forskellige retninger, vil du være i stand til at fjerne håret med højere kvalitet selv i knæ og bøjningsområde. For det intime område er denne vare meget praktisk;
 • Roller massagere er ansvarlige for "distraktion" fra epilationsprocessen. Massagesystemet, der består af små hjul, arbejder samtidig med den del af enheden, der forbereder huden til fjernelse af vegetation;
 • dyser til barbering. Hvis du føler at du ikke kan lindre epilering, har nogle epilatorer et sæt barberingstips. Med deres hjælp kan du gøre din enhed til en kvindelig elektrisk barbering.
 • aftageligt hoved. Når du er færdig med hårfjerning, forbliver meget hår på hovedet på enheden. Normalt i sættet er der en speciel børste, der gør det muligt at rengøre enheden. Det er imidlertid ikke muligt at rense enheden helt. Det er bedst at købe en model med et aftageligt hoved, så du kan skylle det under rindende vand.

Ud over de data, der forlades, skal du se på en bedøvelsesmetode. Enhver kvinde ønsker at få en epilator, der vil hjælpe hende med at slippe af med håret uden smerte.

Når du vælger en epilator, husk at fjerne vegetation ved hjælp af en mekanisk metode altid ledsages af smerte.

Hvis du bruger en kvalitetsenhed i lang tid, vil smertestillende receptorer blive kedelige, og denne følelse vil ikke være så klar.

Der er specielle modeller, der tillader hårfjerning i badeværelset eller i bruseren. Under påvirkning af vandstråler er smertefulde fornemmelser stump, hvilket gør det muligt at fjerne hår. Du kan bruge barberskum, som hjælper med at blødgøre huden. Efter denne procedure kan du fjerne vegetationen uden stor indsats. Kølehandsken hjælper med at reducere smerten betydeligt. Det skal sættes i køleskabet på forhånd og påføres det behandlede område et par sekunder før kontakt med epilatoren.

Ved hjælp af en speciel afskalingsdyse vil du fjerne døde celler og løfte hår til overfladen. Denne handling fører også til en reduktion i smerte. Hvis din enhed ikke har en sådan dyse, skal du scrub din hud en dag før proceduren.

Køling. Dette system fungerer på samme princip som handsken, men kun denne komponent er til stede i selve enheden. Som regel blæser et sådant system cool luft. I nogle enheder er der gelposer, som skal afkøles før proceduren i køleskabet.

Hvordan man bruger?

Hvis du vil bruge epilatoren hjemme uden smerte, skal du gøre dig fortrolig med anbefalinger fra specialister. Husk, at det er umuligt at foretage en hårfjerning af høj kvalitet fra første gang. Selv efter at du har læst instruktionerne, kan du ikke fjerne hår uden smerte. Kun praksis vil hjælpe dig med at beherske dette "håndværk".

Grundlæggende regler for smertefri fjernelse af hår:

 • længden af ​​vegetationen skal være mindst 0,5 cm. Før du starter fjernelsen, vent et par dage for håret at være optimalt;
 • Brug enheden med minimal hastighed. Første gang er det bedre at bruge den mindste hastighed. Med hurtigfunktionen kan du reducere tiden, men kun fine hår vil blive fjernet. Under hensyntagen til, at du under den første procedure vil beskæftige dig med vegetation, som har en tyk stang, vil resultatet kun være med lav hastighed. For at reducere smerte, brug en massage dyse;
 • tag et varmt bad. Det er bedst at lære dig selv at arbejde med epilatoren efter et varmt bad. Når huden er dampet ud, begynder porerne at ekspandere, hvilket fører til lettere drift af epilatoren;

Interessante steder i Moskva

Fjernelse af vegetation fra fødderne er en lang og sommetider smertefuld proces. Vi vil forstå, hvordan man gør det mindre smertefuldt med et mere varigt resultat. Vores forfatter, en pige med stor erfaring med at trække hår ud, har fundet ud af moderne epilatorer og deres egenskaber.

Hvilke funktioner er kritiske, og hvilke er ikke virkelig værd at betale for dem? Hvilken type epilator der skal vælges, hvad enten man skal gaffel til foto og laser epilatorer, hvilken model på markedet er den bedste nu med hensyn til pris / kvalitet forhold.

Karakteristika - hvad skal man kigge efter, når man vælger

Electroepilators, fotoepilatorer, laser epilatorer.

fjerner hår, trækker det sammen med roden ved hjælp af diske eller pincet indlejret i enhedens hoved.

 • Fordele: Der er ingen medicinske kontraindikationer (undtagen risikoen for allergiske reaktioner) og brugsbegrænsninger.
 • Ulemper: En smertefuld procedure til fjernelse af håret, der kan være spor på huden i form af røde prikker.

Fotoepilatoren virker på håret med blinker af intens lysstråling, hvis kilde er en speciel lampe. Under påvirkning af varmeenergi bliver hårsækkene ødelagt, og håret falder ud.

Laser epilator, som en fotoepilator, har en termisk effekt på hårsækkenet, men kun ved hjælp af en laserstråle.

Foto og laser epilatorer koster fra 10 000 rubler, giver smertefri epilering, ikke efterlade mærker på huden. De er velegnede til følsom hud, de kan smertefrit behandle bikiniområdet eller fjerne overskydende ansigtshår.

Ulemper: Ikke egnet til retfærdigt hår og mørk hud, laser hårfjerning er kontraindiceret i diabetes, hjerte-kar-sygdomme, åreknuder.

electrodepilator

Hovedet på skiveepilatoren er færdigt med par skiver, som kommer tættere sammen under rotation, tager fat i hårene og trækker dem ud.

Antallet af samtidig fjernede hår: pincet epilator - afhænger af antallet af pincet, disk epilator - ikke mere end 32.

Disc epilatorer reducere sandsynligheden for røde pletter efter proceduren, ikke forårsage allergiske reaktioner.

Med opgaven med at fjerne hår på benene har disken og 40-pin-epilatorerne lige stor succes, men pincet-epilatoren udfører behandlingen af ​​bikiniområdet mere effektivt.

Med stigningen i antallet af pincet reduceres epileringstiden, men de smertefulde fornemmelser stiger.

12-pincet-epilatorer giver en blid, men tidskrævende epilering.

materiale

Ulemper: kan kedeligt over tid, springe og rive af hår, forårsage allergiske reaktioner på metal.

Antal hastigheder

Tynde eller korte hår sammen med hårpæren fjernes ved den laveste hastighedsindstilling nr. 1 (langsom). Begyndere i hårfjerning opfordres også til at begynde at lære at bruge denne tilstand.

Langt eller hårdt hår fanges og fjernes med en skarp rykk sammen med roden i normal hastighedstilstand nr. 2 (Normal).

Hurtig, høj kvalitet, men den mest smertefulde procedure for hårfjerning giver hastighedsmodus nummer 3 (hurtig).

Anæstesimetode

Køling, blæser, vibromassage

Køleanæstesi kan udføres ved hjælp af tilgængelige værktøjer - kølet håndklæder eller ispakninger.

Blæser - Tilførsel af kold luft til hudområdet ved hjælp af en speciel blæser, der er udstyret med en elektrisk epilator.

Sprængning er en procedure med minimal traumatisk effekt, som passer til ejerne af tynd, følsom hud.

Vibromassage - området af huden før epilering masseres med specielle børster eller ruller.

Akupressureffekten af ​​den vibrerende massage slapper af i huden og reducerer smerten.

Flydende hoved

Det flydende hoved giver højkvalitets hårfjerning på vanskelige steder - under knæene, i bikiniområdet, i depressionerne i nærheden af ​​anklerne.

Type arbejdshoved

Det er nemt at passe på et aftageligt hoved i husforholdene (at rengøre, vaske, desinficere).

Den elektriske epilator skal indeholde en børste til rengøring af hår og et beskyttelsesdæksel for at beskytte hovedet mod støv og mekanisk skade.

mad

Fra elnettet, fra batteriet, kombineret (fra elnettet / batteriet).

Den gennemsnitlige batterilevetid på enheden er 15-40 minutter, og det kan ikke være nok at udføre proceduren for epilering.

baggrundsbelysning

Anvendes i alle typer epilatorer for at fremhæve de behandlede hudområder.

producent

At købe en epilator af et velkendt mærke er en garanti for kvalitet, sikkerhed og opnåelse af den nødvendige service.

Hvilken epilator er bedre at vælge: Kvinde med køling, disk og pincet, hvordan man vælger en god en korrekt

Husholdningsepilatorer: Hvilken type enhed er bedre at vælge

Epilatorer kan variere i størrelse, design, funktionalitet og dermed prisen. Hver kvinde ønsker at være perfekt. For at gøre dette skal du først se godt ud og klæde spektakulært. Men sommetider er naturen ikke ret generøs for skønhed og giver den kvindelige krop en vis overflod. I dette tilfælde vil vi fokusere på hovedbunden, som mere eller mindre er til stede ikke kun hos mænd, men også hos kvinder.

Oversigt over epilatorer: Hvad afgør enhedens kvalitet

Selv i oldtiden fjernede østlige kvinder fjernet uønsket hår på deres kroppe. Siden den tid, hvor forskellige karnevaler med nøgne kroppe blev populære i landene i Latinamerika, kæmper de også med hår. I Europa begyndte kvinder at fjerne hår på kroppen efter at bikini-stil badetøj blev moderigtigt.

Kvaliteten af ​​epilatoren afhænger af de materialer, der anvendes ved fremstillingen.

Gennemgang af epilatorer besluttede at begynde med undersøgelsen af ​​firmaer, der er involveret i produktion og salg af dette produkt. Så skal du se på, hvor mange og hvilke funktioner enheden er klar til at udføre.

Alle producenter forsøger at give deres modeller ekstra funktioner. Dette gør det muligt at tiltrække købere og øge deres vares vurdering. Men det er nødvendigt at tage højde for, at når man vælger en teknologi, fungerer en regel: Jo flere funktioner enheden har, desto dyrere er den. Hvis du er en nybegynder bruger, ville det være bedst for dig at vælge en ukompliceret enhed, der er mere egnet til begyndere.

Flere stillinger, som du helt sikkert bør tage hensyn til, når du vælger en epilator:

 • Fabrikanten
 • Smertestillende metode
 • Princippet om drift
 • Hastighedstilstand
 • Antal pincet;
 • ernæring;
 • Hovedtype;
 • Yderligere funktioner.

Alle epilatorer er forskellige fra hinanden i udseende, vedhæftede filer, der er inkluderet i kittet, og yderligere funktioner. Også på kvaliteten af ​​hårfjerning påvirker enhedens hastighedstilstand.

Hvilken epilator er bedre at vælge: disk eller pincet, hvad er forskellen

Epilatorer, som du ved, er designet til at fjerne hår sammen med roden. Fremgangsmåden udføres på grund af, at flere par plader eller plader roterer i kontakt med hinanden, stramt hår og rive dem ud. Afhængig af operativprincippet er epilatorer opdelt i pincet og plader.

Før du vælger en epilator, anbefales det at lære professionelle råd.

Hvilken epilator er bedre - disk eller pincer, kan absolut ikke siges. Hver type enhed har sine fordele og ulemper.

Før du vælger en god epilator, bør du forstå, hvordan disse systemer adskiller sig fra hinanden. Både pincett og skiveepilatorer har et såkaldt multi-forcep-fjernsystem. Det betyder, at epilatoren ikke trækker en, men flere hår ad gangen.

Præstationsprincippet for epilatorer er som følger:

 • Disc epilatorer kan gribe og trække op til 32 hår ad gangen;
  • Pincet griber enten 20 eller 40 hår ad gangen.

Derfor, jo større mængden af ​​fangsthår for et tryk, jo hurtigere bliver hårfjerningen udført. Men ifølge konsulenter fungerer diskepilatorer lidt bedre, men mindre populære end enheder med 40 pincet.

Hvad bestemmer valg af epilator

Depilation er en ret smertefuld og alvorlig procedure. Derfor skal du vælge en enhed til depilation, du har brug for korrekt. Hvis du aldrig har brugt en lignende enhed før, skal du tage hånd om hjælpemidler, der hjælper dig først og reducerer smerte under proceduren.

Du skal vælge epilatoren, baseret på personlige behov og økonomiske muligheder

Valget af epilatoren skal begynde med dig selv. Du skal forstå, hvor meget du er villig til at udføre denne procedure hele tiden, og få en ide om, hvad det er. Så i forståelse med sig selv kan konsulenten beskrive din egen vision af enheden.

Ikke alle kvinder har samme karakter, og ikke alle har de samme fysiologiske data. Nogen har en højere smertetærskel, og han kan sikkert gennemgå denne procedure uden at vinke i smerte, og nogen hopper op hvert sekund og stopper. Den rigtige tilgang til at vælge en enhed vil hjælpe med at opnå harmoni mellem dig og hårfjerningsproceduren.

Når du vælger en epilator, skal du overveje følgende punkter:

 • Hudtype af en kvinde;
 • Hyppighed af brug;
 • Niveauet af håret i kroppen;
 • Kvindens alder;
 • Måder til depilation.

Når du sætter gåderne sammen, kan du ordentligt organisere processen med hudpleje af dine fødder.

Hvordan man vælger en køleepilator: professionelle tips

Den kendsgerning, at fjernelse af hår fra kroppen ved at plukke er smertefuldt er kendt, sandsynligvis selv af mænd, der aldrig har gjort det. Men det gør ikke proceduren mere behagelig, og vi søger konstant måder at dæmpe denne smerte på. Fabrikanter af apparater til depilation arbejder også frugtbart på dette.

Hvordan man vælger en køleepilator, ikke mange mennesker ved. Kun de, der er interesseret i yderligere funktioner af enhederne, forstår, hvad disse enheder er udstyret med.

Epilator med køling giver dig mulighed for smertefrit at udføre hårfjerning

Tidligere blev alle slags cremer, salver og væsker, som angiveligt bidrog til lindring af proceduren, samtidig forsynet med epilatorer. Nu bliver enhederne konstant forbedret, og de køber nyt udstyr med yderligere funktioner.

I dag anvendes epilering til smertestillende metoder:

 • Køling. Mange modeller er udstyret med gelposer (kølehandske), som skal afkøles før epilering og derefter påføres det område, der vil blive udsat for denne procedure. De kan udskiftes med isfyldte poser eller et koldt håndklæde eller klud.
 • Blæser kold luft. Disse epilatorer er udstyret med en speciel køleenhed, som indsættes i enheden, og så blæser den hele tiden i kold luft ved epilering. Denne type anæstesi er velegnet til dem med følsom hud.
 • Smertelindring med vibrationer eller massagebørster. Princippet for denne enhed er som følger: En gummibørste med bløde børster, der ligger over de roterende keramiske skiver, vibrerer og slipper huden under arbejdet. Smerten er således reduceret, og processen med depilering er lettere. Nogle enheder har en trimmer, hvilket gør aflejringsprocessen i bikiniområdet mindre smertefuldt. Sådanne anordninger anbefales til kvinder med følsom hud.

Alle epilatorer, med indbyggede funktioner i smertelindring, bærer visse markeringer, der er angivet direkte på enhedens krop.

Tips: Hvilken epilator er bedst at vælge (video)

For at vælge en god elektrisk epilator med et flydende hoved er det nødvendigt at forstå, hvordan en type enhed adskiller sig fra en anden. En god rådgiver med hensyn til valget af disse eller andre enheder er "Test Purchase" telecast, som beskytter forbrugernes interesser og udfører sin vurdering af de bedste producenter af varer.

Hvilken opstiller er bedre: typer, udvælgelseskriterier, anmeldelser

Hår vokser på benene eller i den intime zone forårsager ubehag, og hver kvinde søger den mest effektive måde at slippe af med dem, hvis ikke for evigt, men i det mindste for den maksimale periode. Depilators gør et godt stykke arbejde med denne opgave, men hvordan man vælger fra en sådan sort er den bedste?

Mange har hørt, at der ud over at bruge maskinen er andre metoder til fjernelse af hår. Disse omfatter laserprocedure, fotoepilation, cremer, såvel som elektriske epilatorer og depilatorier. Salon ødelæggelse af hårpærer giver et godt resultat, men adskiller sig i en høj pris, hvilket ikke skal siges om populære og overkommelige depilatories.

De vigtigste typer af depilatories på handlingsprincippet

Prædikatorens princip er at flytte den del, der skærer ud, udstikker hår eller fjerner dem fra roden. Den sidste procedure er smertefuld, men virkningen af ​​den varer fra 2 til 3 uger, fra minuserne er det værd at bemærke, at depilationen varer flere timer på grund af at værktøjets hoved dækker et lille område.

Det er værd at bemærke, at værktøjer, der helt fjerner et hår, ofte omtales som "epilatorer", men mange henviser dem også til depileringsværktøjer, da de kun fjerner vegetationen et stykke tid.

Af minuserne af sidstnævnte antages det, at nogle hår vokser ind, hvilket bliver et problem for den anden procedure.

Afhængig af eksponeringsmetoden er elektriske mekanismer:

Forårsbeskyttelsesmidler

De mekanismer, der er baseret på en fjeder, trækker håret ud ved at bøje det. En sådan anordning optrådte først i butikkerne, fordi der på det tidspunkt ikke var noget valg blandt kvinder var det i god efterspørgsel.

På nuværende tidspunkt produceres foråret epilatoren kun af nogle virksomheder, der understreger dens lave omkostninger. Ulemperne ved modellerne kan overvejes:

 • sårhed i proceduren
 • irritation;
 • hår indvækst;
 • kort levetid på foråret.

Disk mekanismer

Disk epilatorer er arrangeret efter samme princip som de første, de bruger kun et sæt buede plader til greb. Denne type er praktisk taget ikke tilgængelig, da den blev erstattet af en pincet. Fra de positive karakteristika kan noteres:

 • rimelig pris;
 • praktiske;
 • procedureens hastighed.

Ulemperne, som i den foregående indretning, er:

 • smerte;
 • afbrydelse og indfødt hår.

pincer enhed

Modellerne har i deres hoved roterende og skiftevis låsende pincet, som er anbragt i et tavlermønster.

Enhederne er blevet et alternativ til de foregående enheder og kørte dem praktisk taget ud af markedet.

Fra de positive karakteristika kan noteres:

 • god præstation
 • minimal smerte
 • lav mængde indgroede og brudte hår.

Udvælgelseskriterier

Inden du vælger en enhed for at fjerne overskydende vegetation, bør du bestemme, hvilke zoner det skal bruges til.

 1. For eksempel, hvis du planlægger at behandle kun ben med dem, vil enhver billig model gøre, da smertetærsklen i deres hud er højere end andre steder, især i intime. Det skal dog bemærkes, en højere komfortmulighed med baggrundsbelysning.
 2. Øget følsomhed i huden tillader ikke brugen af ​​enkle modeller, hvilket medfører betydelige skader. Derfor anbefales det at vælge en enhed med udskiftelige hoveder i nærvær af massering af handlinger på det område, der skal epileres. Hvad angår brugen af ​​kølemiddels, er kvindernes meninger forskellige.
 3. Det mest velegnede værktøj kan betragtes som en model, der kan anvendes ved anvendelse af en speciel gel eller i vand, hvilket reducerer smertsyndrom med mere end 50%. Det vil dog være sværere at udføre manipulationerne end på tør hud på grund af hår, der holder fast i kroppen.
 4. Til følsomme steder i bikini og armhuler er en anordning med en barberkniv eller trimmer fastgørelse egnet. Brug af det gør ikke ondt, men har andre ulemper:
 • klippe hår vokser hurtigt;
 • hyppig brug forårsager ubehag for det behandlede område.

Hvis smertestillende midler, der er flere gange højere end omkostningerne ved konventionelle, ikke kan erhverves af en eller anden grund, kan du lette proceduren, hvis du tager et bad foran den og anvender smertestillende stoffer til huden.

Hvilken producent er bedre?

På trods af billedernes billighed, bør en mere behagelig drift gives fortrins til en pålidelig producent. I dag er virksomheder, der er opført på listen over producenter af høj kvalitet, teknologier:

 • Panasonic;
 • Brown;
 • Roventa;
 • Phillips.

Det er svært at afgøre, hvilken af ​​dem der indtager en ledende stilling. På baggrund af statistik over vurderinger vurderer hver kvinde det selskab, hun kunne lide fra listen, til at være den bedste til produktion af udstyr til depilation. Dette sker fordi hver virksomhed bruger en anden handlingsmekanisme for sine produkter, og hver klient finder den, der er mest acceptabel for hende.

For eksempel er produkter til hårfjerning i nogle virksomheder udstyret med en diskmekanisme, der er kendetegnet ved høj hastighed, som er ideel til benene. Depilatoren sørger også for en reduktion i rullehastighed til brug i følsomme områder.

Andre producenter specialiserer sig i pincet. Braun elektriske apparater viser høj ydeevne ved fjernelse af de mindste hår. Denne fordel skelner betydeligt Silk-Epil 3-serien i pris.

Bedste Depilators: Review og Feature

Når man køber en god epilator er vigtig ikke kun producentens ry, men også kendskabet til hvilke krav det skal opfylde. I første fase skal det afgøres, hvad der er den grundlæggende faktor for at vælge et instrument, pris eller kvalitet, hvis sidstnævnte hersker, så skal en god model:

 • har mere end en hastighedsgrænse
 • Tilnærmelse samtidigt for flere zoner;
 • har et anæstesystem
 • indeholder mere end en funktion
 • har høj ydeevne og mindst tid til at opkræve.

Acne på brystbenet hos kvinder - hvorfor de ser ud og hvordan man kan slippe af med dem, læs vores publikation.

Sådan farves mørkt hår i teknikken ombra - læs i denne artikel.

Herfra lærer du ved hjælp af hvilke metoder du kan justere ansigtsformen og understreger kindbenet.

Tre af de bedste depilatorer

Modeller udvælges ud fra graden af ​​positiv feedback og de reelle meninger af kvinder.

Braun Silke Epil 9

Enheden fra den tyske fabrikant har følgende egenskaber:

 • bevægeligt arbejdsbasis dækker et stort område;
 • en børste er tilvejebragt i hovedet og giver massage med vibrationens virkning
 • har evnen til at arbejde i vand
 • effektiv til fjernelse af tørre og våde hår
 • Tilstedeværelsen af ​​to tilstande giver dig mulighed for at håndtere intime områder;
 • har baggrundsbelysning
 • indeholder 40 mini pincet;
 • Pakken indeholder yderligere vedhæftede filer til massage, ansigtsrensning og barbering;
 • En time opladning af batteriet giver 40 minutters kontinuerlig drift.

Philips HP 6581

Følgende position er optaget af den slovenske enhed, som har funktioner som:

 • 2 hastighedsindstillinger;
 • modstandsdygtighed mod vand
 • Tilstedeværelsen af ​​belysning;
 • vaskbart hoved;
 • 32 pincet;
 • i et sæt barberings- og massage dyser;
 • batterilevetid 40 minutter.

Panasonic ES-ED90-P520

Modellen lavet i Folkerepublikken Kina, som har følgende egenskaber, stod fast på sidste trin i top tre:

 • indeholder i et sæt af 6 dyser, herunder barbering og massage;
 • har 2 hastighedsindstillinger;
 • giver mulighed for hårfjerning i vand;
 • består af 48 pincet;
 • det er muligt at tænde baggrundslyset;
 • Opladet enhedens driftstid 40 minutter.

Hvilken depilator er bedre at købe til den intime zone?

Hvis du vælger en enhed til bikini-zonen, bør du ikke være bange for irritation, fordi den vises efter næsten alle former for fjernelse af hår. Som regel vil der ikke være noget spor af rødme den næste dag. Derudover fører specielle dyser til de mindste skadeområder.

For at vælge en god model til depilering af det intime område, skal man huske på, at det skal opfylde følgende krav:

 • produceret af et pålideligt selskab
 • have en behagelig form for hånden
 • at have ekstra funktioner, herunder "blid" -tilstanden.

Overholder ovennævnte kriterier, og også under hensyntagen til kvindens mening blev følgende modeller den mest populære:

 1. Silke Epil 7 7181;
 2. Philips Bikini Perfect HP 6375;
 3. Rowenta Silence Bikini EP 5420.

Den omtrentlige pris for sådanne epilatorer varierer fra 2.000 til 5.000 rubler.

Hvad er den bedste depilatoriske creme?

For at fjerne uønsket vegetation på kroppen, har ikke kun elektriske apparater, men også depilatoriske cremer vist sig. De er forskellige:

 • smertefri;
 • fugtgivende virkning;
 • aktionshastighed
 • langsommere hårvækst.

De mest populære og effektive depilatory cremer er:

Fordelene ved værktøjet kan overvejes:

 • hurtigt resultat
 • blødgøring og fugtgivende hud
 • langsom hårvækst og udtynding.

Sally hansen

Cremen er velegnet til følsom hud og endda til ansigtet, såvel som:

 • besidder hypoallergen og fugtgivende egenskaber;
 • blødgør og plejer huden
 • sparer varige resultater.

Cliven

Depilatoren er præget af tilstedeværelsen i sin sammensætning af mandelolie, glycerin og lanolin, som brænder for huden og gør den fløjlsagtig.

For alle andre parametre svarer det til tidligere cremer.

Moderne former for depilation har praktisk taget erstattet salonprocedurer, selvfølgelig forventes sidstnævnte at få et bedre resultat, men som regel har ikke alle kvinder råd til at betale et beløb, der overstiger omkostningerne for depilators i flere sessioner.

Hvilken depilator er den bedste: anmeldelser

Braun 9-969 Silke-epil 9

Ikke så længe siden købte jeg Braun 9-969 Silke-Epil 9, jeg gav ham en lille mængde på ca. 9.500 tusind rubler. Behagelige indtryk startede lige fra varens emballage, da han havde det originale omslag.

Enheden er meget tilfreds med hurtig fjernelse af hår, der samles i en speciel beholder og ikke flyver væk på modsatte sider. Jeg var også glad for at kittet indeholder massagebørster til ansigt og krop, som jeg bruger næsten dagligt.

Panasonic ES-2013

På råd fra venner købte jeg en epilator, for at være ærlig, da jeg gik i butikken, forstod jeg ikke funktionerne overhovedet. Jeg tog den billigste model Panasonic ES-2013, som var på salg, fordi jeg i grunden havde brug for depilation af benene, anbefalede sælgeren det til mig.

Det skal bemærkes, at brugen af ​​vanen er smertefuld nok, men senere blev jeg vant til det og begyndte endda at eksperimentere med bikiniområdet. Jeg vil ikke opfordre til at købe en billig model, da de sandsynligvis de dyre arbejder smertefrit, men epilatoren kom op for mine ben.

Rowenta EP1030

Jeg blev præsenteret med en Rowenta EP1030 epilator til min fødselsdag, desværre har en ven ikke vidst, at jeg allerede havde en enhed. Men det kunne ikke desto mindre modstå tilbagemeldingen om den nye model. Ved at bruge en ny epilator kom jeg til den konklusion, at hårintag ikke er afhængig af modellen, forblev problemet på samme niveau.

De smertefulde fornemmelser er forskellige, da Roventa har massageruller, de er lidt kedelige, den gamle model var enkel, så jeg har noget at sammenligne med. Jeg kunne også godt lide, at to bevægelser var nok til helt at fjerne hårene, jeg var nødt til at tinker med min enhed.

Det forekom ubelejligt, at enheden kun fungerer fra netværket, men ledningslængden kompenserer delvis for dette.

Philips HP 6540

Epilatoren er en uundværlig ting for mig, fordi jeg har brug for regelmæssig depilation i det intime område. Hvis en almindelig barberkniv kommer ud af benene, er det generelt forbudt for et bikiniområde.

Da jeg er seriøst engageret i svømning, skal åbne rum altid have et velplejet udseende. Jeg købte en Philips HP 6540 enhed, fordi der er en ekstra enhed til følsomme steder. Der er smerte, men du kan vænne dig til det, jeg strækker min hud til dette.

Jeg var glad for, at modellen helt fjerner alle hårene, og det synes næppe synligt, jeg har personligt på dag 13. På den første dag er der irritation i form af punkter, men om morgenen passerer de.

Rowenta Soft Extreme EP8710

På råd fra en konsulent købte jeg mig selv en Rowenta Soft Extreme EP8710 epilator. Jeg beklagede næsten mit køb og delte min anmeldelse. Jeg føler mig næsten ikke smerte på grund af massagerullen og koldblæsning.

Belysning hjælper med at se små hår, men selv dette er ikke så vigtigt, fordi enheden gør benene glatte. Jeg kunne godt lide den specielle dyse til peeling, som fjerner indgroede hår og gør huden blød. Derudover har kittet en bikini trimmer, en barbering dyse og til epilering følsomme områder.

Og et par flere tips om valg af en depilator - i den næste video.

Valg af epilator: Hvad skal du vide om det for ikke at blive skuffet?

Hver kvinde ønsker at se perfekt ud, at være attraktiv for alle mænd. Spørgsmålet om, hvordan man vælger epilatoren, bekymrer mange kvinder. Når alt kommer til alt, erhverver produkter af god kvalitet, garanterer du et glimrende resultat i lang tid.

I dag er der et stort antal forskellige mærker og typer af elektriske epilatorer. Hvordan vælger jeg en epilator? Hvilken vil være den bedste løsning? Hvad er værd at være opmærksom på under købet?

Der er flere måder at fjerne kropshår på. Det mest populære er at slippe af med problemet med en barbermaskine, voks eller elektriske epilatorer. Hver af metoderne har sine fordele.

Fordelene ved at bruge epilatoren.

 1. Enheden vil permanent lindre håret. Du behøver ikke at udføre proceduren hvert par dage.
 2. Mobilitet. Enheden kan nemt tage med dig på vejen.
 3. Brugervenlighed.
 4. Besparelser. Efter at have købt en epilator én gang, kan du bruge den i lang tid.
 5. Med regelmæssig brug vises nyt hår sjældnere.

Problemet med at vælge en god epilator er meget relevant. Når du køber, skal du være opmærksom på en række egenskaber, såvel som kundeanmeldelser.

En god måde at vælge den rigtige enhed på er råd fra dine venner. Det er erfaringen med at bruge forskellige epilatorer, der giver dig mulighed for ikke at forveksle med det rigtige valg. Du kan også sammenligne enheder af forskellige mærker på internettet.

Køb en epilator: Hvad skal man kigge efter?

Valg af laser epilator til hjemmebrug, en kvinde har brug for at forstå, hvilken enhed der passer til hende.

Når du køber, skal du være opmærksom på en række nuancer.

 • Brand fabrikant. Det er et produkt af et berømt mærke vil være den bedste løsning. Som regel køber du en god epilator på et bevist sted, vil du have et garantikort. Det betyder, at denne enhed helt sikkert vil tjene dig i lang tid. De mest populære er produkterne fra mærket Philips, Braun, Rowenta, samt Panasonic.
 • Form og design af produktet. På trods af at det vigtigste i epilatoren er dets tekniske egenskaber, kan en behagelig form og en behagelig farve også være årsagen til at vælge en eller anden enhed. Før du foretager et køb, tag varerne i hånden. Vær opmærksom på, om enheden passer komfortabelt i din håndflade. Dette kriterium er vigtigt, da det bliver sværere for dig at få det ønskede resultat med en ubelejlig epilator.
 • Prisen på varerne. Omkostningerne ved enheden bør ikke være minimal. Som regel vil en sådan epilator ofte blive afladet, vil ikke være i stand til at garantere hundrede procent kvalitet af det udførte arbejde og vil også tjene dig i en kort periode. Pas på forfalskninger! Forfølg ikke en attraktiv pris.
 • Strømkilde I dag kan epilatorer arbejde både fra netværket og fra batteriet. En enhed uden batteri er billigere, men det har flere ulemper. Det er mindre mobil, og kræver konstant en stikkontakt. En lang ledning under operationen af ​​epilatoren vil kun forstyrre. Du vil være meget svært at nå vanskelige områder.

Når du køber en enhed, der kører på et batteri, skal du være opmærksom på en nyansering som driftstiden. De fleste af dem kan arbejde i omkring en halv time uden genopladning. Men at lave en fejl med valget, kan du købe en epilator, der vil arbejde med en styrke på femten minutter, og oplade hele dagen.

 • Princippet om enhedens funktion. De mest almindelige er to typer systemer:
 1. Pincet er forskelligt, fordi der er specielle pincet i epilatoren. De er forskudt.
 2. Disksystemet er, at enheden fjerner uønsket hår med specielle diske, som roterer. Under bevægelse griber de og trækker hår.

Hvordan man kan overvinde smerten under brug?

Epilatorer er mange, hvilken er bedre at vælge? Svaret på dette spørgsmål afhænger af, hvor let enheden fungerer. Meget ofte piger klager over smerter, der opstår under brugen af ​​dette produkt.

For at løse dette problem skal du kun købe en enhed med en køleeffekt. Denne type epilator vil være et rigtigt fund for kvinder med lav følsomhedstærskel.

Enheden indeholder en kølegel eller en kassette. Du kan også finde en epilator, der kan bruges på badeværelset. Det er fugtet og dampet hud, der gør det muligt at fjerne håret mindre smertefuldt.

Yderligere funktioner af produktet

Når du køber en epilator, skal du være opmærksom ikke kun på selve hovedproduktet, men også på, hvad der er knyttet til det. For eksempel kan det være yderligere vedhæftede filer. De er af flere typer:

 • vibrerende;
 • afkøling;
 • dyser, der strækker huden
 • barbering.

Hvis vi kigger nærmere på hver af dem, masserer og vibrerer dyserne huden. Det vil give dig mulighed for at fjerne hår mindre smertefuldt. Også reducere ubehag ved hårfjerning kan vedhæftede filer, der strækker huden. Det er denne funktion, der giver dig mulighed for at fjerne hår fra armhulerne, såvel som fra det intime område med højere kvalitet.

Hvis en sådan dyse ikke er nok for dig, så er der også nogle razorer med nogle epilatorer. De gør din enhed til en almindelig elektrisk barbermaskine. Med hende vil du fjerne tykt hår fra områder, hvor huden er den mest delikate. Du kan også kombinere flere måder at slippe af med overskydende hår.

Du kan vælge den dyse, der vil være nødvendigt for dig!

Også blandt de ekstra funktioner i produktet kan fremhæves en særlig fremhævning. Denne funktion bliver relevant, når håret fjernes fra områder, hvor selve enhedens skygge falder. Det er med en ekstra kilde til lys, du kan se hvert savnet hår.

Fremhævning er helt valgfrit, hvis du laver hårfjerning i et rum med god belysning. Vær opmærksom på denne funktion, hvis du er ejer af blondt hår.

Indretningens hastighed: Hvor bedst kan epilere huden?

Mange epilatorer under driften af ​​enheden gør det muligt at justere diskens omdrejningshastighed.

Dyrere enheder har tre hastigheder. Hvad er det for?

For det første vil den lave hastighed af epilatoren give dig mulighed for at udføre denne procedure mindre smertefuld for din hud. Derfor reducere enhedens hastighed, når det fjerner hår fra bikiniområdet, underarm og knæ.

Bemærk også antallet af pincet på dysen. Her er det vigtigt at finde den rette balance mellem kvaliteten af ​​det udførte arbejde såvel som smerte. Der er en afhængighed: jo flere pincet, jo mere omhyggeligt bliver hårene fjernet.

På samme tid, hvis pincetten er lille, så bliver du nødt til at gå flere gange på samme område af kroppen.

Når du køber en enhed, skal du være opmærksom på dens vægt. Det skal være gennemsnitligt. En tung enhed vil være ubelejligt at bruge, og en lys vil være mindre stabil. Se også på niveauet af støj, som epilatoren producerer, det bør ikke være for stort.

Sådan bruger du en ny epilator?

Meget ofte, når du først bruger en ny enhed, vil smerten blive overdrevet. Men ikke travlt med at blive forstyrret, fordi du lavede et dårligt køb. Den første hårfjerningsprocedure vil altid være mere smertefuld end de efterfølgende.

Hvor skal man opbevare epilatoren?

Efter at have købt en epilator er det vigtigt at vælge det rigtige sted til opbevaring. Dette gør det muligt for din enhed at vare længe. Opbevar det ikke i badeværelset, våd og varm damp kan beskadige produktet. Hold epilatoren i en speciel boks, der følger med den.

Det vil også være et godt sted at opbevare ekstra vedhæftede filer og specielle børster, der skal bruges til at passe på din enhed. Det er i denne boks, du kan bære epilatoren.

Som et resultat kan vi sige, at det er meget vigtigt at vælge den rigtige epilator. Glat hud er et meget vigtigt problem for en pige, der ønsker at se smukke og sofistikerede. Brug af den rigtige enhed giver dig mulighed for at føle dig selvsikker.

Når du køber, studerer og sammenligner egenskaberne ved flere typer enheder, samt køber enheden i en gennemprøvet og god butik. Det vil give dig mulighed for at beskytte dig mod forfalskning.

Gem ikke på købet, fordi produkter af høj kvalitet og bekvem kan vare i lang tid. Når du vælger, skal du overveje faktorer som komfort, funktionalitet og værdi for pengene.

Henna øjenbryn biotatuage - anmeldelse

Skal jeg barbere min overskæg på 15?