Epilation og depilation. Udvælgelsesstrategi

Spørgsmålet om vellykket fjernelse af uønsket vegetation på kroppen i dag er relevant for mange af det retfærdige køn. Og hver kvinde søger at vælge den hurtigste, mest effektive og smertefri løsning.

Hvad er forskelligt fra depilator depilator, og hvilken vej er bedre, læs mere i vores artikel.

Hvad er forskellen mellem "epi" og "depi"?

For mange kvinder er de kosmetiske udtryk "epilation" og "depilation" næsten identiske, men ikke alle ved, at de er helt forskellige fra hinanden. Og lige i begrebet "rod" er forskellen skjult.

Epilation er en procedure til fjernelse af uønsket vegetation, hvilket indebærer fuldstændig fjernelse af hår med deres roddele. Den enhed, med hvilken fjernelsen udføres, kaldes en epilator.

Depilation indebærer fjernelse af en del af håret, som er placeret over huden. Den subkutane del med pæren forbliver intakt.

De vigtigste forskelle

Først og fremmest bør det bemærkes, at hårfjerning og depilering er helt forskellige metoder til at slippe af med uønsket vegetation:

 • Depilation indebærer at skære hårene uden at fjerne pæren og giver kun midlertidig lindring fra unødvendig shaggy. Således fjernes kun den synlige del af øjet, som er placeret på overfladen af ​​huden, mekanisk, mens resten under huden ikke påvirkes;
 • Epilation gør det muligt at fjerne hår fra roden og dermed sikre udseende af nye efter længere tid eller permanent eliminere vegetation i en bestemt del af kroppen.

Således fandt vi ud af den vigtigste forskel: "Depilation er midlertidig, og epilering er for evigt"!

Den væsentlige forskel mellem epilatoren og depilatoren ligger i virkningsmekanismen på hovedbunden. Epilatorens arbejde er baseret på ødelæggelsen af ​​hårsækkene. Og skildpadden skærer i sin tur simpelthen håret ved roden.

Procedurerne adskiller sig også i implementeringens kompleksitet. Alle mulige metoder til depilation giver dig mulighed for at udføre dem hjemme. Epilering er umulig uden hjælp fra en specialist, og de fleste af dem bruger professionelt kosmetologisk udstyr.

Hvad er depilators

Listen over moderne depilatorier er ret bred: fra en konventionel barbermaskine til miraklet i moderne teknologi - en laserpræparat.

Og for at finde ud af, hvilken depilator der er bedre, overvej de mest almindelige:

 • Barbermaskinen er en velkendt maskine, der kan findes i hver kvindes badeværelse.
 • Kemiske cremer. De har en speciel formel, der virker på keratin i hårets roddel, håret bliver ødelagt og forsvinder;
 • Biologiske forbindelser. Denne gruppe er repræsenteret af voks, karamel og sukker, som på grund af deres "klæbrighed" gør det muligt at trække unødvendig vegetation ud;
 • Elektriske apparater. Opdelt i skive, forår og pincet, afhængigt af virkningsmekanismen på håret.

Hvad angår det sidste punkt, vil jeg gerne forkaste en moderne råvaremyte, som den elektriske depilator kalder en "epilator". Denne enhed tillader kun for et stykke tid at slippe af med uønsket hår og forhindrer ikke deres nye udseende.

Epilation muligheder

Epilationsprocedurer er også meget forskellige.

Bemærk nogle af de mest almindelige:

 • Laser hårfjerning. Det indebærer behandling af hår med en laserstråle. Proceduren er helt smertefri, eliminerer skader på huden og udseende af ar. Det giver en glat og silkeagtig hud efter flere sessioner. Det kræver imidlertid betydelige finansielle investeringer og udføres ikke på blondt hår;
 • Epilering. Hårfjerning udføres ved hjælp af en kraftig lyspuls, der forårsager varmebølgernes energi. Denne energi absorberes af melanin - hårfarvepigmentet, og håret dør. Det skal bemærkes, at denne metode er mere effektiv på mørkt hår, da de mest indeholder farvestof. For grå hår er denne metode slet ikke egnet, da de indeholder næsten ingen melanin;
 • Epilation Elos. Det er en proces med vekselvirkning af radiobølger og lysenergi med en specifik bølgelængde, som sammen har en ødelæggende virkning på hårsækkenet. Det er en af ​​de mest komfortable og sikre metoder til fjernelse af uønsket vegetation. Som regel er 10 til 12 procedurer nødvendige for fuldstændig hårfjerning. Det eneste negative punkt er den høje pris for denne service.

Hvad man skal vælge

Nogen foretrækker ikke at forstyrre, og en gang om 2-3 dage bærer en barbermaskine, og en person mere som elektriske afskærmere eller voks. Forresten, når du bruger sidstnævnte, kan du kaste nogle bitre tårer.

Faktum er, at procedurerne for voks og elektrofornemmelse er ret smertefulde, men samtidig lover de et mere langsigtet resultat, så der er noget at udholde!

Elektriske og laserafskærmere giver mulighed for mere "højkvalitets" hårfjerning, da de midlertidigt fjerner håret fra roden, og efter proceduren bliver hårene tyndere og tyndere.

Mange af de eksisterende metoder til hårfjerning lover at redde dig fra uønsket vegetation for evigt. Men for at opnå den ønskede effekt er det nødvendigt at fylde op på en solid del af tålmodighed, da denne procedure er ret lang og kræver gentagen gentagelse.

For at få glatte ben for evigt, skal du besøge en kosmetologs kontor mere end én gang og tildele en alvorlig mængde fra boligbudgettet. Men nogle gange er spillet værd at lyset er værd. Desuden er epilering i skønhedssalonen meget sikrere, mens hjemmebehandlinger kan blive irriteret på huden eller et problem med indgroet hår.

Forskellige kosmetiske procedurer giver i dag et stort felt til valg af enhver kvinde. Derfor kan alle forsøge at bestemme hvilken procedure for hårfjerning, der er mere hensigtsmæssigt hvad angår fysiologiske og monetære parametre.

Vi forsøgte at bringe dig ajour og pege på de eksisterende faldgruber for hver procedure. Og hvad skal du vælge mellem epilator eller depilator, skal du, kære damer! Glatte ben og smiler på dit ansigt!

Hvad er forskellen mellem epilator og depilator

Attraktive og velplejede krop, glat og delikat hud, så hvad kvinder søger. En vigtig rolle i denne procedure er hårfjerning. Denne irriterende procedure tvinger kvinder til at bruge meget tid i specialiserede saloner eller at kæmpe hjemme.

Heldigvis er der enheder og midler til at løse dette problem. Generelt er der to typer - hårfjerning og depilering. Afhængigt af procedurens art varierer midlerne til deres gennemførelse. Hvad er forskellen mellem disse lignende begreber? Nu finder vi ud og forstår, hvad der er forskellen mellem depilatoren og epilatoren.

Hvad er forskellen mellem enheder

Epilation er en måde at fjerne hår på i lang tid. Enhver fjernelse af håret sker ved hjælp af anordninger, der udsender lysstråler med det formål at ødelægge ikke kun den kutane hårkul, men også trænge ind i huden og ødelægge det indefra. Det vil sige, at follikelen er ødelagt, og dermed for at genoprette og dyrke et nyt hår tager meget tid.

Depilation er processen med mekanisk hårfjerning, effekten er kun rettet mod det synlige hår. Derfor indebærer proceduren ikke en varig virkning. Tross alt springer hårene hurtigt ud og danner friske børster.

Selvfølgelig indebærer forskellen i virkningsmekanismen på hårlaget forskelle mellem de anvendte midler og enheder. En mere specifik forklaring på, hvad der er forskellen mellem opstilleren og opstilleren, får vi på en detaljeret gennemgang af deres sorter.

Typer af udstyr til depilation

Metoder til at fjerne uønsket hår hver gang forbedret, der er nye værktøjer, den teknologiske proces skrider frem i denne sag. De mest almindelige metoder til depilation er:

Maskine - En håndholdt enhed baseret på en kniv, der fjerner huden fra håret, hvilket gør det glat og rent på blot et par minutter. Sandt nok vil effekten ikke vare længe. Den nemmeste metode til dem, der hurtigt vil slippe af med uønsket hår. Det betales dog af procedurens hyppighed.

Specialty depilatory cremer er en måde at fjerne det synlige hårlag. Men denne måde er mere loyal over for huden. Fjernelse processen er mindre aggressiv, så hår vokser langsommere end efter en barbermaskine. Sådanne cremer, som om corroding håret, der er på overfladen af ​​huden. Hud efter creaming er blødere, og der er ingen risiko for at skære.

Bio-sammensætning er en form for depilation, som består i mekanisk fjernelse af hår ved brug af klæbrig blanding. Det vil sige, at dette omfatter den velkendte voksaflejring.

Afhængig af den zone, der skal behandles, er der flere typer hårfjerning afhængigt af voksets temperatur:

 • Varm voks - gælder næsten hele kroppen. Nem at påføre med en speciel rulle. På grund af operationens enkelhed er det nemt at udføre derhjemme.
 • Varm voks - bruges til særligt følsomme områder. Varm voks fremmer åbningen af ​​porerne, så proceduren er mere delikat.
 • Kold voks - opfordrede til stive børster, som oftest anvendes på fødderne, hvor huden er mindre følsom. Kan findes i enhver butik i form af striber.

Shugaring. Fremgangsmåden er populær for effektiviteten og varigheden af ​​effekten. Såvel som ved voksaflejring anvendes en særlig pasta baseret på hvilket smeltet sukker der påføres huden. Den klæbende base absorberer hårene henholdsvis på det er påført strimler, der adskiller klæbebasen og med det trækker håret ud og efterlader glat hud.

Særlige enheder. Disse er elektriske apparater, der er designet til at fjerne det øverste (synlige) hårlag. I lang tid i efterspørgsel er ledende stillinger besat af mærker som Brown, Philips, Roventa. Kompakte og praktiske elektriske barbermaskiner tager ikke meget plads på batterier eller er forbundet til netværket.

Epilationstyper

Som vi allerede har fundet ud af, er epilering i sig selv fjernelse af hår fra roden i lang tid. Nogle behandlinger garanterer hårvækst i uønskede områder i årevis.

Blandt de mest populære og effektive måder at skelne på:

Photoepilation - hårfjerning enhed, som er udstyret med en speciel lampe, der producerer opvarmede bølger. Strålerne trænger ind i follikelet, de absorberes af melanin, hvilket fører til folliklernes død med et hår.

Laser procedure - udføres ved hjælp af en enhed, der udsender laserstråling. Det trænger dybt ind og ødelægger håret indefra. I modsætning til fotoepilation forsinkes laserproceduren i lange måneder for at opnå den ønskede effekt. Velegnet til alle hårtyper.

Elos epilation er en procedure, hvor en del af lyseksponering anvendes i kombination med radiobølger. Denne kombination er rettet mod ødelæggelsen af ​​folliklerne. Det er nødvendigt i orden af ​​ti procedurer, men det opnår den ønskede virkning.

Termolyse er en måde at udrydde et hår på, det vil sige, at det tager sigte på at ødelægge follikel og stamme med hjælp fra nuværende. Denne procedure er ikke for meget blide mennesker. Det bringer ubehag under implementeringen.

Bland-metoden er en kombination af termolyse kombineret med kemisk eksponering. Hensynsløs og ubehagelig måde giver dog et godt resultat.

Hvad er bedre at vælge

Hvad er bedre epilator eller depilator? For hver person vil den bedste mulighed være den der passer bedst til ham, i betragtning af fordele og ulemper.

Mange stiller ikke disse spørgsmål og genere ikke at leve. Brug kun maskinen regelmæssigt og tilfreds med resultatet.

Andre kvindelige repræsentanter, tværtimod, ser skønhedens mission at slippe af med evigt, eller i det mindste i lang tid, fra irriterende hår på uønskede steder. Ikke fortryde nogen midler eller indsats. Oplev derfor de nyeste metoder i disse procedurer.

Uden tvivl vil alle have deres egen overlegne mulighed, men generelt, når de vælger alt, starter de ud fra de grundlæggende kriterier.

 • Omkostninger. Ikke alle kan vælge en effektiv procedure for hårfjerning i salonen eller købe en lignende enhed til hjemmebrug.
 • Procedurens varighed. Ikke alle har tålmodigheden til at afsætte et par måneder til effekten. Nogle gange behøver du bare at slippe af med håret allerede og straks.
 • Smertefulde aspekt. Ikke alle er villige til at udholde den smerte, som nogle af procedurerne forårsager, selv om effekten er uovertruffen.

Derfor vælger du måske ikke så effektiv, men pålidelig og smertefri proces.

Generelt gives oplysningerne i artiklen for personer, der endnu ikke har bestemt sig for metoden til fjernelse / fjernelse af hår. Faktisk kan en generel beskrivelse af hver procedure være en vejledning for det korrekte valg.

Hvad er forskellen mellem depilator og depilator?

Spørgsmålet om at fjerne uønsket vegetation på kroppen er relevant, på trods af tilgængeligheden af ​​forskellige midler til hurtig og effektiv fjernelse af håret. Derfor er det fornuftigt at bestemme den mest hensigtsmæssige metode til at udføre ovenstående opgave. For at gøre dette først og fremmest skal du forstå forskellen mellem opstilleren og opstilleren. For mange mennesker er disse begreber ens. Men i praksis er hårfjerning og hårfjerning helt anderledes.

Vi vil forsøge at forklare forskellen i sammenligning.
Epilation er en hårfjerningsprocedure, der involverer fuldstændig eliminering af integumentet sammen med rodpartiklerne.
Depilation er en procedure til fjernelse af hår uden rod, det vil sige kun den del der ligger over huden.

Hvad er de vigtigste forskelle?

Fra latin "de + pilus" betyder "fjernelse" og "hår". Udtrykket "e + pilus" angiver en fjernelsesmetode. Følgelig ligger nøgleforskellen mellem depilatoren og depilatoren i virkningsmekanismen på håret. I sidstnævnte tilfælde er driften af ​​anordningen baseret på punktdestruktionen af ​​pærerne. Depilatoren slår i sin tur simpelthen af ​​håret.

Forskellene vedrører ikke kun indflydelsesmetoden på uønsket vegetation, men også i pris. Budget depilatory enheder koster omkring 200 rubler. Samtidig bliver en god epilator nødt til at bruge fra 3.000 rubler. Imidlertid kan depilationen implementeres uden stor indsats derhjemme. Epilering udføres normalt af professionelle kosmetologer.

Typer af depilatory enheder

Kategori af depilatories indeholder en lang række forskellige midler og produkter. Naturligvis adskiller forskellige depilatorer sig fra epilatorer og fra hinanden i effektivitet. Desuden ligger forskellen i omkostningerne og direkte i varigheden af ​​effekten. Overvej hovedtyperne:

 1. Razor - den nemmeste måde at fjerne hår på. Produktet bruges overalt, regelmæssigt og behøver ikke en særlig præsentation;
 2. Kosmetik - forskellige stoffer, cremer, rettet mod ødelæggelse af hår. Bemærk venligst, at før du anvender, skal du kontakte din kosmetolog for at finde ud af, om der er en allergi overfor en bestemt sammensætning;
 3. Biologiske forbindelser er produkter fremstillet af voks og andre klæbrige blandinger. I processen med deres indtastning kan fjerne maksimalt hår. Manglende smerte i proceduren.
 4. Elektriske depilatories - enheder, der giver dig mulighed for at fjerne unødvendigt hår, men med sandsynligheden for irritation.

Advarsel! Under graviditet, med diabetes og andre komplekse sygdomme, er det bedre at opgive proceduren eller konsultere en læge!

Hvad kan epilator?

Den største forskel mellem depilator og depilator er, at det giver dig mulighed for straks at fjerne hårets aksler med folliklerne. I løbet af flere procedurer (afhængig af den professionelle skønhedsspecialist og det anvendte instrument) er det muligt at fuldstændig ødelægge pæren. Endvidere vil kanalens sted vokse sammen, og behovet for at fjerne håret vil forsvinde.
Det skal bemærkes, at nogle værktøjer til hårfjerning kan betjenes hjemme. Men med uhensigtsmæssig brug medfører selv de bedste fotoepilatorer og elektriske epilatorer en sundhedsfare. Læs omhyggeligt vejledningen, og glem ikke at besøge en kosmetolog.
Taler om professionel hårfjerning er det som regel udført på basis af brug af laserenheder, som i 1-2 sessioner helt kan fjerne uønsket vegetation.

Hvad er bedre at vælge: depilator eller epilator?

På grund af funktionerne og sorterne af de beskrevne opfindelser kan mange brugere ikke vælge. Hvis du ikke ved, hvad der er den bedste epilator eller depilator, skal du være opmærksom på:

 • de første opfindelser er dyrere;
 • epilatorer har en længere effekt. Slutresultatet er en fuldstændig fjernelse af pærerne, som ledsages af den endelige ophør af hårvækst;
 • Depilators kan bruges uafhængigt uden at bekymre sig om effektiviteten af ​​det udførte arbejde;
 • epilatorer sørger for opnåelsen af ​​den mest glatte hud;
 • Depilation, ifølge de fleste eksperter, er en mindre skadelig procedure for sundhed. Men moderne specialister og udstyr minimerer risiciene.

Overvej, det er op til dig! Del din mening.

Epilator eller depilator - hvad er forskellen, og hvilken er bedre?

Artiklen diskuterer metoderne til hårfjerning, beskriver forskellen mellem begreberne "hårfjerning" og "depilation", fordele og ulemper ved metoderne, samt hvilken metode der er bedre og hvorfor.

Der er forskellige metoder til fjernelse, hvorefter hårene bliver tyndere og kan nemt fjernes.

Håret kan fjernes ved hjælp af den sædvanlige barbermaskine, men denne metode vil føre til, at de bliver mørkere, hårdere og til sidst bliver endnu mere mærkbare.

Derudover forårsager barbering ofte irritation, nedskæringer og nogle indgroede hår. Efter barbering kan der opstå en brændende fornemmelse, en infektion kan komme under huden, og derpå sikres betændelse.

Hår kan også fjernes med tang. Denne metode til at fjerne uønsket hår på sin egen måde er desuden overkommelig. Det vil imidlertid tage for meget tid og tålmodighed at fuldføre denne procedure.

Følgende metoder kan også bruges til fjernelse:

 • elektrolyse;
 • Laser hårfjerning;
 • laser hårfjerning, andet.

Særlige enheder er også skabt til fjernelse - en depilator og en epilator, de har forskelle.

Under epilation forstår den kunstige fjernelse: Du kan fjerne håret fra roden eller ødelægge pærerne.

Braun epilator

Depilation betyder også hårfjerning, men pære og follikel forbliver intakte, kun hårene fjernes. Efter depilation kan virkningen af ​​hårdt hår fremstå, da de begynder at vokse aktivt.

Hvad er forskellen mellem en epilator og en depilator?

Så fjerner epilatoren hårsækken, og depilatoren - kun uønsket hår, der kun ligger på overfladen af ​​huden, påvirker ikke follikel og pære. Det er forskellen mellem epilatorer og depilatorier.

Braun epilator model med cover

Med en epilator kan du effektivt fjerne hår.

Om fordele og ulemper ved fjernelse og fjernelse af hår

Ovenstående er forskellene mellem depilatorer og epilatorer. Lad os se, hvad fordelene og ulemperne ved procedurerne og hvad er bedre?

Fordele ved epilering

Under elektrolyse gennem en tynd nål overføres en lille udledning af elektrisk strøm, hvilket fører til ødelæggelse af pæren. Denne metode er meget effektiv. Desuden er den egnet til fjernelse af gråt, blondt hår.

Fordelene ved laser hårfjerning er, at efter proceduren er der ingen indvækst, betændelse i folliklerne. Denne metode er perfekt til at fjerne tyndt mørkt hår på let hud.

Udfør laser hårfjerning

Photoepilation har også sine fordele. Med denne metode kan du fjerne hår i enhver struktur.

Til arbejde anvendes pulsen høj-energilampe. For at undgå udseende af en forbrænding, efter proceduren, behandles huden med en speciel gel.

Disse metoder adskiller sig fra brugen af ​​forskellige enheder, procedurens varighed og den effekt, der kan opnås efter deres anvendelse.

Ulemper ved epilering

Af minuserne af elektrolyse - behovet for en tidlig afvisning af voks, epilator. Det er nødvendigt at gendanne pærens tilstand. Denne metode er smertefuld og traumatisk.

Epilation i kabinen

Hvordan vælger du den bedste photoepilator til hårfjerning hjemme, læs vores artikel.

Fra minuserne af elektrolyse i salonerne - de høje omkostninger ved service. Op til fire timer varer en session - det afhænger af det behandlede område. For at opnå et godt resultat registreres de i 10-20 sessioner.

Minus laser hårfjerning - kortvarig effekt af proceduren. Dette advares umiddelbart før den første procedure.

Det vil tage mindst 8-10 procedurer for at opnå et godt resultat. For at konsolidere resultaterne besøg salonen hvert halve år.

Der er en række kontraindikationer for laser hårfjerning - hudsygdomme, diabetes mellitus, graviditet. Denne procedure udføres af specialiserede centre.

Der er ulemper og fotoepilation.

Udfør fotoepilation i kabinen

Af minerne - de høje omkostninger ved service. For at opnå synlige resultater besøg salonen et par måneder i træk.

Hvis smertegrænsen er lav, så oplever personen smerten i løbet af proceduren. For at reducere smerte, tag smertestillende midler.

Dette dyre udstyr bruges i hjemmet. Hvis lamperne fejler, skal du selv købe de nødvendige lamper.

Ulempen ved denne metode er, at photoepilation er den eneste måde for kvinder med mørkt hår. Hvis der er lys eller rødt hår på kroppen, så er specielle resultater ubemærket efter proceduren, da der ikke er melanin i disse typer hår.

Forkert indstillede indstillinger, skønhedens inkompetence, fører brugen af ​​lavkvalitets kølevæge til forbrændinger. På irriteret, tynd eller garvet hud kan der også forekomme forbrændinger efter proceduren.

Hvis du tager hormoner, hvis hormonforstyrrelser forekommer i kroppen, så begynder håret på kroppen at vokse igen.

Hvad skal man vælge: depilation eller hårfjerning?

Hvis du har brug for at fjerne en lille mængde hår, skal du bruge ophængeren, barbering.

I det tilfælde, hvor det er nødvendigt at løse problemet i lang tid, er det bedre at bruge elektrisk, foto eller voks hårfjerning.

Fra målet afhænger af hvilken procedure der skal vælges, eller hvilken enhed der er brug for.

Hver metode har sine fordele og ulemper, som tager højde for, når man vælger en procedure. Der er procedurer, som udarbejdes på forhånd.

Photoepilation er ikke effektiv til fjernelse af lys, rødt hår. For at udføre fotoepilering på huden bør der ikke være allergiske reaktioner, skader.

For at undgå forbrændinger efter brug af en hjemmepilepilator på mørk hud, udsæt minimal effekt.

Inkluderet med den vedhæftede farveskala.

Det er vigtigt, når du arbejder med en home photoepilator for at sikre, at strålen jævnt bevæger sig over huden og ikke behandler det samme område to gange.

Hvad er forskellene mellem depilatoren og epilatoren?

Hvad er forskydningsforskellen og epilatorforskellen? Dette spørgsmål interesserer mange kvinder, fordi det er så ofte nødvendigt at slippe af med overskydende hår på ansigt, ben, hænder, i bikiniområdet. Depilation processen tager meget tid, så hver kvinde forsøger at vælge en metode til vegetation fjernelse, der har en langvarig effekt.

Hvert år er der flere og flere metoder til at slippe af med uønsket hår, men hverken trækker ud med pincet eller barbering eller alle slags kemiske løsninger fjerner vegetationen en gang for alle. En af de mest almindelige fjernelsesmetoder er hårfjerning og depilering. Mange kvinder ved ikke, hvad forskellen mellem disse metoder, men det er.

Hvad er epilation?

Hvis du bruger epilatoren korrekt, vil mængden af ​​hår på de behandlede områder af kroppen blive reduceret betydeligt, og de der vokser vil være tyndere, blødere og mere behagelige at røre ved. Mange kvinder tror, ​​at epilatoren er et redskab til tortur, men benytter stadig dette værktøj i skønhedens navn. En epilator er en enhed, der primært drives af elektricitet. Når du bruger epilatoren, trækkes håret ud af roden. Hvis du anvender epilatoren korrekt, vil mængden af ​​kropshår reduceres mærkbart. Vi kan sige, at selv salgsfremmende "15 dage med glatte ben" bliver til virkelighed for dig.

Hvis du går igennem et fuldt forløb af procedurer, kan du en gang for alle slippe af med uønsket hår. For fuldstændig ødelæggelse af alt unødvendigt hår skal du gennemgå 3 komplette cykler af de procedurer, du har valgt. Det tager omkring 1,5 år. På trods af at hårfjerning er ret smertefuld, kan den nu bedøves. Smertelindring udføres på tre måder: strækker huden, massage og selvfølgelig afkøling.

 1. Elektrolyse. En smertefuld procedure, hvor huden beroliger ned fra 3 dage til en uge.
 2. Laser hårfjerning. Smertefri, men på grund af det faktum, at enheden er lille, strækker sessionen sig i flere timer.
 3. Epilering. Hurtig og smertefri procedure.
 4. Elos-hårfjerning. Kombineret laser hårfjerning metode med elementer af fotoepilation.

Det skal bemærkes, at der er kontraindikationer for epilering, såsom: åreknuder, hudsygdomme, iskæmi, takykardi, hypertension, og hvis karrene er placeret tæt på huden.

At udføre hårfjerning behøver noget træning. Først skal du vaske og barbere dine ben med en barberkniv. Vent 2 til 3 dage for håret til at vokse lidt. Damp derefter huden. Og du kan fortsætte med fjernelse af hår. Det er nødvendigt at udføre epilatoren fra bunden opad. Hver gang smerten vil falde. Efter epilering smør huden med et middel, der er designet til at fugt og lindre irritation. Vask epilatoren under vand eller rengør den med en speciel børste.

Hvad er depilation?

Men depilering er en metode til hårfjerning, som ikke bryder hårets rod. Du kan sige, at dette er en mekanisk måde at slippe af med uønsket hår.

 1. Barbering. Ineffektiv måde at beskadige huden på.
 2. Særlige cremer og geler. Den mest smertefri og nemme metode.
 3. Wax. Depilation med varm, varm og kold voks.
 4. Shugaring. Hårfjerning med sukkerpasta.
 5. Elektrisk afskærmning. Træk hår med små pincet.

Der er også kontraindikationer, når du bruger en depilator. Disse er allergiske reaktioner, dermatitis, eksem og psoriasis, sygdomme i svampe, bakteriel, viral ætiologi; diabetes mellitus epilepsi; forbrændinger (sol er ikke en undtagelse); nedskæringer, sår, slid, lav smertefejl, forskellige forkølelser, og du kan ikke bruge depilator 3 før og 3 dage efter menstruation og under menstruationen.

Hvad er forskellen mellem epilatoren og depilatoren, og hvad er bedre at vælge?

Hvad er forskellen mellem depilator og epilator?

Det kan selvfølgelig virke overraskende, men på den ene side synes der at være en forskel, og på den anden side eksisterer det ikke.

For det første fjerner epilatoren hårets follikel (rod), og depilatoren fjerner kun den øvre synlige del af håret. For det andet holdes resultatet af depilation langt mindre end resultatet af epilering. For det tredje kræver hårfjerning gentagne gentagelser af procedurer, i modsætning til depilation. For det fjerde er depilation mere smertefuld end epilering. For det femte udføres epilering i specialsaloner af en mester, men depilering kan gøres hjemme. Og endelig er depilering meget billigere end epilering. Dette er de vigtigste punkter, hvad der skelner epilatoren fra depilatoren.

Hvordan man vælger en depilator, og hvad er bedre at vælge: en depilator og en epilator, det er op til dig at beslutte, fordi alt er individuel. Sørg for at tage højde for hudens egenskaber, hårets struktur, hastigheden af ​​deres vækst og selvfølgelig smertens tærskel. Det vigtigste, glem ikke først at sikre, at du ikke har en allergisk reaktion på den fremgangsmåde, du har valgt. Også, når du vælger en epilator eller depilator, overveje området, der skal fjernes fra håret. Uanset hvad du vælger, er det vigtigste, at ikke alene resultatet passer dig, men også processen selv.

Konklusion om emnet

Der er forskellige former for hårfjerning og depilation, og hver kvinde bør vælge den måde, der passer til hende. Det er nødvendigt at tage hensyn til typen af ​​hud, dens følsomhed samt kontraindikationer af den valgte metode.

Hvordan epilator er forskellig fra depilator

I den moderne verden at overvåge deres udseende er blevet meget lettere. I dag er der et stort antal værktøjer til rådighed, der hjælper med at passe sig selv. Blandt dem, epilatoren og depilatoren, som lindrer os fra unødvendigt hår på forskellige dele af kroppen. Men hvordan er de forskellige, lad os forstå denne artikel.

Hvad er forskellen mellem epilation og depilation?

Ikke mange mennesker forstår, hvordan en epilator adskiller sig fra en depilator. Hårfjerning uden at skade deres follikulære del er depilation. Med denne procedure er pæren ikke påvirket og forstyrrer ikke den naturlige vækst af hår. Slip af vegetationen på kroppen på denne måde kan være i kort tid. Og forskellen mellem epilering og depilation er, at den første permanent fjerner uønsket uønsket hår i et udvalgt område af kroppen.

Typer af hårfjerning

I den moderne verden er proceduren for epilering rettet mod fuldstændig ødelæggelse af hårkanalens pære og overgrowth. Typer af hårfjerning og forskellen mellem dem:

 1. Elektrolyse. Mange anser denne procedure forældet. Men glem ikke det endnu, fordi denne metode ikke har nogen konkurrenter på sit område. Elektrolyseprocessen er, at en specialist indsætter en tynd nål og udlader folliklen med en strøm, og fjerner håret med pincet.
 2. Laser hårfjerning. Denne metode til hårfjerning tager meget lidt tid, og du føler næppe smerter. Laseren beskadiger hårsækkene og blodkarrene, som de fodrer. Efter proceduren er det vigtigt ikke at trække hårene ud, men vent to uger, indtil de selv falder ud. Denne metode har kontraindikationer: diabetes mellitus, slid, mange mol, ridser, hudallergier og udslæt, graviditet, amning.
 3. Epilering. Denne procedure giver et hurtigt og godt resultat, men for at få det, har du brug for lidt tålmodighed. Ved hjælp af en intens lyspuls er håret beskadiget, og det falder for evigt i tyve dage. Det vigtige punkt er at gennemføre denne procedure i hårfjerningens intensive fase, ellers vil der simpelthen ikke være nogen virkning.

Hvilken epilator er bedre

Hårfjerning med en pære er en meget smertefuld procedure. Mange producenter af epilatorer forsøger at lette denne proces, men de har endnu ikke formået at gøre det helt smertefrit. Når du allerede ved, hvad epilatoren er forskellig fra en depilator, vil det være nemt at vælge det nødvendige apparat til fjernelse af hårbeklædning. Hvis smerter ikke kan undgås, er det nødvendigt at dvæle på bekvemmelighed og kvalitet.

elektrisk

Ulempen ved denne indretning ligger i selve procedurens smerte, især i følsomme og følsomme områder af kroppen. Producenter forsøger at håndtere dette problem, og hver gang de forbedrer epilatorerne og kommer op med nye metoder til smertelindring. Enheden arbejder på princippet om små pincet, som roterer i en cirkel, tager fat i håret og trækker dem ud fra roten. Hastighedstilstande giver dig mulighed for omhyggeligt at fjerne ikke meget stort, tyndt hår eller omvendt, lang, mens du ikke bryder dem.

laser

Til denne type hjemmepilator anvendes en halvlederlaser, som er billigere end salonudstyr og samtidig lav effekt. Denne ulempe gør enheden svagere: epilatoren kan behandle små områder af huden, hvilket gør processen vanskelig og tidskrævende. Professionelle salonapparater klare denne procedure bedre og hurtigere, selv om deres omkostninger er flere gange dyrere. I betragtning af at derhjemme tager denne procedure meget tid, kræfter og ikke altid er praktisk, vælger mange salonen og stoler på eksperter.

lys

Photoepilator (lys), baseret på arbejdsmetoden, som bruger intens stråling, en lysstråle, der ødelægger folliklerne, hvorefter hårene på kroppen fjernes. Denne type hårfjerning bruges af mange moderne saloner. Med denne enhed kan du slippe af med unødvendig hårplantage fra bikiniområdet, ben, hænder, underarm og ansigt. Efter denne metode bliver enhver hudtype sund og glat.

Typer af depilation

En enkel og overkommelig måde at fjerne hår på uønskede områder af kroppen - depilation. Dens essens er at fjerne overfladens del af håret uden at påvirke pæren. Du ved allerede, hvordan epilering er forskellig fra depilation. Overvej nu de mest populære typer af depilation:

 1. Barbering - en metode, hvor vegetationen på kroppen fjernes ved hjælp af maskinen. Denne procedure er tilgængelig for alle og kræver ikke særlige færdigheder.
 2. Anvendelse af beroligende cremer. Hårfjerning ved hjælp af specielle cremer og lotioner med kemisk sammensætning, hvilket forenkler aflejringsprocessen.
 3. Brugen af ​​kvindelige depilatorier. Disse enheder kan købes hos husholdningsapparater, de kræver ikke særlig viden, det vigtigste er at vælge en bekvem og højkvalitets enhed.
 4. Brug voks. Denne metode kan findes i skønhedssaloner eller gjort hjemme. Dette kræver en særlig voks og lidt tålmodighed.
 5. Shugaring eller søde depilation. Denne type hårfjerning er meget almindelig i saloner, der ofte bruger honning til denne procedure.

Hvilken depilator er bedre

Når du ved hvordan depilatoren adskiller sig fra epilatoren, skal du vælge den bedste metode til depilering. Først skal du finde ud af, hvor længe du behøver at slippe af med vegetationen på kroppen, hvilken effekt du har brug for at få, og på hvilke dele af kroppen. Hvis du frit trimmer delikate områder, og din hud ikke lider af betændelse, vil en konventionel maskine gøre for dig. Og hvis du sætter pris på tid og omkostninger for dig, er det ligegyldigt, så du kan bruge en shugaring, en voksepilator eller en depilator maskine.

mekanisk

Metoden til at fjerne overskydende kropshår ved hjælp af maskinen er mekanisk depilering. Processen tager meget tid og kræfter, og efter hyppig brug af en barbermaskine bliver huden irritabel og kræver særlig pleje. Samtidig bliver håret stiv, en lille børste vises hver dag. Mekaniske depilatorier er ikke egnede til alle, selvom omkostningerne er de laveste.

kemisk

Ved kemisk opbevaringsmiddel betyder en creme eller en speciel lotion. Med denne metode kan du slippe af med uønsket hår i alle dele af kroppen og selv i sarte områder. Hvilken slags depilationskrem er bedre at købe, man kan næsten ikke fortælle, men mange læger råder dig til ikke at blive involveret i denne metode, fordi hydrogensulfid anvendes som en del af fløden, hvilket kan påvirke kroppen negativt.

biologisk

For langvarig glat hud efter fjernelse af overskydende hår er det bedst at bruge en biologisk eller voks epilator. Metoden er at bruge varm eller kold voks, som påføres kroppen, hvor du skal slippe af med uønsket vegetation. Det skal huskes, at denne proces er meget smertefuld, så den er ikke egnet til personer med høj følsomhed. For proceduren er det nødvendigt at hårene vokser godt.

elektrisk

Hvis du ikke ønsker at lide af den daglige kamp med overskydende kropshår, så skal du få en elektrisk afskærmning. Den består af små tænger, der roterer i en cirkel, griber hår og trækker dem ud. Denne proces er smertefuld, men dens virkning varer meget længere end andre typer af depilators. Derudover fremstiller mange producenter nye funktioner i deres apparaters funktioner, hvilket gør proceduren for hårfjerning mere behagelig.

Clever Blog

Smart blog om skønhed og sundhed

Hvad er en epilator og hvordan man bruger den

I dag er der mange muligheder for fjernelse af hår, for at vælge en passende mulighed for at fjerne uønsket kropshår. Det overvejende antal kvinder foretrækker efterliggeren og epilatoren. Hvad er deres forskelle?

En epilator er et husholdningsapparat, der er designet til at fjerne uønsket hår ved at gribe og rive det ud af roden. Fra kvinders synsvinkel er epilatoren et redskab til tortur, som de udholde kun fordi "skønhed kræver ofre".

Depilator - ethvert middel eller udstyr, der er i stand til midlertidigt at fjerne håret, mens det ikke påvirker pæren. Den første depilator blev opfundet for nogle få århundreder siden, og dette er en barbermaskine. I løbet af denne tid har den gennemgået mange ændringer. Mange mennesker tror, ​​at en elektrisk depilator er en epilator, men dette forslag er ikke sandt. Nu er den elektriske depilator, der hedder trimmer, ved at få sin fart. Denne elektriske afskærmning kan fungere både fra et netværk og fra batterier. Trimmere er meget kompakte og velegnede til depilating et bikini område, så deres popularitet vokser. Moderne kvinder er også meget brugt fløde. De opererer på princippet om en depilator, men har en særlig formel med hæmning af hårvækst.

Forskelle mellem depilator og epilator

Disse to principper afviger teknisk. Depilatoren klipper kun med den synlige del af håret, og epilatoren fokuserer på at fjerne roten. Deres forskelle omfatter også:

 1. Begge metoder kan skade huden. Dette forårsager ofte irritation og rød udslæt. Den sikreste måde at slippe af med hår er brugen af ​​depilatory cream, som forsigtigt påvirker den delikate hud.
 2. Depilatorer og epilatorer har forskellige omkostninger. En barbermaskine eller fløde vil være billig, men selve sessionerne skal gentages hver tredje dag. Epilatorer er dyre, men har en virkning på 3-4 uger. Og den elektriske depilator er endnu dyrere på grund af dets anvendelighed og brugervenlighed.

Hvad er bedre at vælge: depilator eller epilator?

For at gøre det rigtige valg skal du fokusere på disse vigtige aspekter:

 1. Skriv din hud. Hvis huden er for følsom, er det bedre at give fortrinsvis depilatorisk creme end en barberkniv eller epilator.
 2. Mængden af ​​hår. Hvis du har en stor mængde uønsket hår, er det bedre at bruge epilatoren, fordi det ved konstant brug kan gøre håret tyndt og svagt. Du kan også vælge en elektrisk afskærmning. Han vil spare din tid og vil være uundværlig i rejser.
 3. Smertefornemmelser. Hvis du har en lav smerte tærskel, så er epilatoren ikke for dig. Den bedste mulighed er en elektrisk afskærmning, det forårsager ikke ubehag under hårfjerningsprocessen.
 4. Budget. Flere rør af depilatory cream vil koste dig så meget som en budget epilator.

Enhver kvinde kan bekræfte, at barbering af benene er nemmere, men effekten af ​​barbering vil være kort. Epilatoren sænker hårvækst på grund af det faktum, at roten trækker dem ud, og nye hår fremstår ikke før 3-4 uger.

Hvordan gør epilatoren og principperne for dens anvendelse

Epilatoren fungerer i henhold til følgende princip: flere diske roterer og rører aktivt, mens håret trækkes ud af roten. Dette arbejdssystem kaldes multi-pincet, det bruges af alle producenter og er i stand til at fange de mindste hår (op til 0,5 mm). De fleste epilatorer har 2 eller 3 hastighed pincer systemer: den første hastighed er en lav hastighed og trækker en kort og tyndt hår, mens de to andre anvendes på steder med lange, grove hår, som ikke er bange for hårde ryk.

For at forstå, hvordan du bruger epilatoren og hvordan du skal epilere epilatoren korrekt, skal du overveje typerne af epilatorer.

Spring epilator. En fjeder er indbygget i epilatorens hoved. Hårfjerningsprocessen ligger i, at fjederen bøjer sig til siden og plukker håret. Dette er den første generationens epilator. Deres ulempe er det hyppige slid på foråret og som følge heraf dens udskiftning. Denne art er allerede blevet forældet.

Disk epilator. Operationsprincippet er det samme som foråret, men der anvendes par skiver, ved kontakt, hvor hårene trækkes ud. Denne art er efterhånden blevet en pincet.

Forceps epilator. Operationsprincippet er det samme som med disken, men her er der små plader, der, når de roteres, udfører plukkede bevægelser og trækker hårene fra roden. Alle arbejder fra et netværk eller batterier. Denne elektriske epilator er den mest moderne og efterspurgte, så vi vil fokusere mere på det.

Sådan bruges epilatoren

Alle kvinder har et spørgsmål, hvordan man bruger epilatoren korrekt. Nedenfor er praktiske tips om, hvordan du gør hårfjerning epilator. Tværtimod tager enhver elektrisk epilator tid til at lære at bruge det korrekt. Normalt kommer erhvervserfaring til den tiende procedure. For at fremskynde denne proces skal du overveje anbefalingerne om, hvordan du bruger epilatoren korrekt.

 1. Hvis du tidligere brugte en af ​​de depilators, som renser hårene, så skal du hårene vokse, før du begynder at fjerne håret. Det vil tage 2-3 dage, hårene vil vokse med 0,5 cm i løbet af denne tid og vil let klamre sig på epilator pincet.
 2. Den første session udføres bedst ved minimumshastighed. Epilatoren vil fange selv de fineste og fineste hår, og du vil være i stand til at regulere smerten. Brugen af ​​en massage dyse anbefales også, så smerten er mindre.
 3. Det er bedst at foretage en epilationssession efter et varmt brusebad eller bad. Når de udsættes for varmt vand, ekspanderer porerne, hvilket gør det nemmere og smertefrit at fjerne hårpæren. Men glem ikke, at den elektriske epilator ikke er en barbermaskine, og du kan ikke erstatte den under en vandstrøm.
 4. Du kan rette dig selv, hvordan du bruger epilatoren under proceduren, men det er bedre at holde epilatoren mod hårvækst. Denne metode giver dig mulighed for straks at trække alle hårene ud og ikke at køre epilatoren flere gange på samme steder.
 5. Du behøver ikke gøre en indsats og skubbe epilatoren på huden. Dette vil kun føre til irritation. Det er bedre at lave glatte bevægelser og holde epilatoren i en lille vinkel, hvilket vil give pincetten mulighed for at fange alle hårene.

Epilering af forskellige dele af kroppen

Alle ved, om der er en smertetærskel, og alligevel er det også forskelligt i alle dele af kroppen. Derfor skal du forberede huden før epilering. Overvej hvordan du skal bruge epilatoren korrekt på alle overflader af huden.

Epilation ben

Denne procedure vil være let, fordi på dine fødder den glateste overflade, men du bør ikke forvente, at du kan klare det på en halv time. Forberedende forberedelse består i dampning og gnidning af fødderne med en vaskeklud eller påføring af skrubbe. Dette vil hjælpe med at fjerne det cornified lag af huden, og processen med at trække hår ud vil medføre mindre smerte.

Underarm epilation

Her er huden meget følsom og kræver specificitet. Før du epilerer i 1-2 dage, skal du ikke barbere armhulerne, så hårene bliver længere og lettere fanget af pincetten. For at reducere smerte under proceduren skal du lidt stramme huden, hvilket bidrager til hurtig og effektiv fjernelse af håret. Efter epilering skal du afkøle huden med en isterning og anvende babyolie. Dette vil fjerne irritation.

Bikini linjen er den mest følsomme overflade. Epilering anbefales at gøre her ved brug af kølemidler (mitten eller spray). Før du tager epilatoren, skal du fjerne et par hår med pincet, så huden forstår proceduren. Efter selve epileringssessionen skal du behandle huden med alkohol og sprede den med en babycreme for at berolige og genoprette beskadiget hud.

Fordelene ved epilatoren omfatter den langsigtede effekt og funktion samt bekvemmelighed og komfort i brug. Men i modsætning hertil bliver smerte, indgroede hår og irritationer i følsomme områder. Derfor bør hver kvinde vælge, hvordan man bruger epilatoren og hvilke zoner, der skal gennemgå denne procedure. Men ovenstående anbefalinger og tips bør ikke ignoreres, fordi de vil bidrage til at gøre hårfjerning mere behageligt.

Hvilken opstiller er bedre: typer, udvælgelseskriterier, anmeldelser

Hår vokser på benene eller i den intime zone forårsager ubehag, og hver kvinde søger den mest effektive måde at slippe af med dem, hvis ikke for evigt, men i det mindste for den maksimale periode. Depilators gør et godt stykke arbejde med denne opgave, men hvordan man vælger fra en sådan sort er den bedste?

Mange har hørt, at der ud over at bruge maskinen er andre metoder til fjernelse af hår. Disse omfatter laserprocedure, fotoepilation, cremer, såvel som elektriske epilatorer og depilatorier. Salon ødelæggelse af hårpærer giver et godt resultat, men adskiller sig i en høj pris, hvilket ikke skal siges om populære og overkommelige depilatories.

De vigtigste typer af depilatories på handlingsprincippet

Prædikatorens princip er at flytte den del, der skærer ud, udstikker hår eller fjerner dem fra roden. Den sidste procedure er smertefuld, men virkningen af ​​den varer fra 2 til 3 uger, fra minuserne er det værd at bemærke, at depilationen varer flere timer på grund af at værktøjets hoved dækker et lille område.

Det er værd at bemærke, at værktøjer, der helt fjerner et hår, ofte omtales som "epilatorer", men mange henviser dem også til depileringsværktøjer, da de kun fjerner vegetationen et stykke tid.

Af minuserne af sidstnævnte antages det, at nogle hår vokser ind, hvilket bliver et problem for den anden procedure.

Afhængig af eksponeringsmetoden er elektriske mekanismer:

Forårsbeskyttelsesmidler

De mekanismer, der er baseret på en fjeder, trækker håret ud ved at bøje det. En sådan anordning optrådte først i butikkerne, fordi der på det tidspunkt ikke var noget valg blandt kvinder var det i god efterspørgsel.

På nuværende tidspunkt produceres foråret epilatoren kun af nogle virksomheder, der understreger dens lave omkostninger. Ulemperne ved modellerne kan overvejes:

 • sårhed i proceduren
 • irritation;
 • hår indvækst;
 • kort levetid på foråret.

Disk mekanismer

Disk epilatorer er arrangeret efter samme princip som de første, de bruger kun et sæt buede plader til greb. Denne type er praktisk taget ikke tilgængelig, da den blev erstattet af en pincet. Fra de positive karakteristika kan noteres:

 • rimelig pris;
 • praktiske;
 • procedureens hastighed.

Ulemperne, som i den foregående indretning, er:

 • smerte;
 • afbrydelse og indfødt hår.

pincer enhed

Modellerne har i deres hoved roterende og skiftevis låsende pincet, som er anbragt i et tavlermønster.

Enhederne er blevet et alternativ til de foregående enheder og kørte dem praktisk taget ud af markedet.

Fra de positive karakteristika kan noteres:

 • god præstation
 • minimal smerte
 • lav mængde indgroede og brudte hår.

Udvælgelseskriterier

Inden du vælger en enhed for at fjerne overskydende vegetation, bør du bestemme, hvilke zoner det skal bruges til.

 1. For eksempel, hvis du planlægger at behandle kun ben med dem, vil enhver billig model gøre, da smertetærsklen i deres hud er højere end andre steder, især i intime. Det skal dog bemærkes, en højere komfortmulighed med baggrundsbelysning.
 2. Øget følsomhed i huden tillader ikke brugen af ​​enkle modeller, hvilket medfører betydelige skader. Derfor anbefales det at vælge en enhed med udskiftelige hoveder i nærvær af massering af handlinger på det område, der skal epileres. Hvad angår brugen af ​​kølemiddels, er kvindernes meninger forskellige.
 3. Det mest velegnede værktøj kan betragtes som en model, der kan anvendes ved anvendelse af en speciel gel eller i vand, hvilket reducerer smertsyndrom med mere end 50%. Det vil dog være sværere at udføre manipulationerne end på tør hud på grund af hår, der holder fast i kroppen.
 4. Til følsomme steder i bikini og armhuler er en anordning med en barberkniv eller trimmer fastgørelse egnet. Brug af det gør ikke ondt, men har andre ulemper:
 • klippe hår vokser hurtigt;
 • hyppig brug forårsager ubehag for det behandlede område.

Hvis smertestillende midler, der er flere gange højere end omkostningerne ved konventionelle, ikke kan erhverves af en eller anden grund, kan du lette proceduren, hvis du tager et bad foran den og anvender smertestillende stoffer til huden.

Hvilken producent er bedre?

På trods af billedernes billighed, bør en mere behagelig drift gives fortrins til en pålidelig producent. I dag er virksomheder, der er opført på listen over producenter af høj kvalitet, teknologier:

 • Panasonic;
 • Brown;
 • Roventa;
 • Phillips.

Det er svært at afgøre, hvilken af ​​dem der indtager en ledende stilling. På baggrund af statistik over vurderinger vurderer hver kvinde det selskab, hun kunne lide fra listen, til at være den bedste til produktion af udstyr til depilation. Dette sker fordi hver virksomhed bruger en anden handlingsmekanisme for sine produkter, og hver klient finder den, der er mest acceptabel for hende.

For eksempel er produkter til hårfjerning i nogle virksomheder udstyret med en diskmekanisme, der er kendetegnet ved høj hastighed, som er ideel til benene. Depilatoren sørger også for en reduktion i rullehastighed til brug i følsomme områder.

Andre producenter specialiserer sig i pincet. Braun elektriske apparater viser høj ydeevne ved fjernelse af de mindste hår. Denne fordel skelner betydeligt Silk-Epil 3-serien i pris.

Bedste Depilators: Review og Feature

Når man køber en god epilator er vigtig ikke kun producentens ry, men også kendskabet til hvilke krav det skal opfylde. I første fase skal det afgøres, hvad der er den grundlæggende faktor for at vælge et instrument, pris eller kvalitet, hvis sidstnævnte hersker, så skal en god model:

 • har mere end en hastighedsgrænse
 • Tilnærmelse samtidigt for flere zoner;
 • har et anæstesystem
 • indeholder mere end en funktion
 • har høj ydeevne og mindst tid til at opkræve.

Acne på brystbenet hos kvinder - hvorfor de ser ud og hvordan man kan slippe af med dem, læs vores publikation.

Sådan farves mørkt hår i teknikken ombra - læs i denne artikel.

Herfra lærer du ved hjælp af hvilke metoder du kan justere ansigtsformen og understreger kindbenet.

Tre af de bedste depilatorer

Modeller udvælges ud fra graden af ​​positiv feedback og de reelle meninger af kvinder.

Braun Silke Epil 9

Enheden fra den tyske fabrikant har følgende egenskaber:

 • bevægeligt arbejdsbasis dækker et stort område;
 • en børste er tilvejebragt i hovedet og giver massage med vibrationens virkning
 • har evnen til at arbejde i vand
 • effektiv til fjernelse af tørre og våde hår
 • Tilstedeværelsen af ​​to tilstande giver dig mulighed for at håndtere intime områder;
 • har baggrundsbelysning
 • indeholder 40 mini pincet;
 • Pakken indeholder yderligere vedhæftede filer til massage, ansigtsrensning og barbering;
 • En time opladning af batteriet giver 40 minutters kontinuerlig drift.

Philips HP 6581

Følgende position er optaget af den slovenske enhed, som har funktioner som:

 • 2 hastighedsindstillinger;
 • modstandsdygtighed mod vand
 • Tilstedeværelsen af ​​belysning;
 • vaskbart hoved;
 • 32 pincet;
 • i et sæt barberings- og massage dyser;
 • batterilevetid 40 minutter.

Panasonic ES-ED90-P520

Modellen lavet i Folkerepublikken Kina, som har følgende egenskaber, stod fast på sidste trin i top tre:

 • indeholder i et sæt af 6 dyser, herunder barbering og massage;
 • har 2 hastighedsindstillinger;
 • giver mulighed for hårfjerning i vand;
 • består af 48 pincet;
 • det er muligt at tænde baggrundslyset;
 • Opladet enhedens driftstid 40 minutter.

Hvilken depilator er bedre at købe til den intime zone?

Hvis du vælger en enhed til bikini-zonen, bør du ikke være bange for irritation, fordi den vises efter næsten alle former for fjernelse af hår. Som regel vil der ikke være noget spor af rødme den næste dag. Derudover fører specielle dyser til de mindste skadeområder.

For at vælge en god model til depilering af det intime område, skal man huske på, at det skal opfylde følgende krav:

 • produceret af et pålideligt selskab
 • have en behagelig form for hånden
 • at have ekstra funktioner, herunder "blid" -tilstanden.

Overholder ovennævnte kriterier, og også under hensyntagen til kvindens mening blev følgende modeller den mest populære:

 1. Silke Epil 7 7181;
 2. Philips Bikini Perfect HP 6375;
 3. Rowenta Silence Bikini EP 5420.

Den omtrentlige pris for sådanne epilatorer varierer fra 2.000 til 5.000 rubler.

Hvad er den bedste depilatoriske creme?

For at fjerne uønsket vegetation på kroppen, har ikke kun elektriske apparater, men også depilatoriske cremer vist sig. De er forskellige:

 • smertefri;
 • fugtgivende virkning;
 • aktionshastighed
 • langsommere hårvækst.

De mest populære og effektive depilatory cremer er:

Fordelene ved værktøjet kan overvejes:

 • hurtigt resultat
 • blødgøring og fugtgivende hud
 • langsom hårvækst og udtynding.

Sally hansen

Cremen er velegnet til følsom hud og endda til ansigtet, såvel som:

 • besidder hypoallergen og fugtgivende egenskaber;
 • blødgør og plejer huden
 • sparer varige resultater.

Cliven

Depilatoren er præget af tilstedeværelsen i sin sammensætning af mandelolie, glycerin og lanolin, som brænder for huden og gør den fløjlsagtig.

For alle andre parametre svarer det til tidligere cremer.

Moderne former for depilation har praktisk taget erstattet salonprocedurer, selvfølgelig forventes sidstnævnte at få et bedre resultat, men som regel har ikke alle kvinder råd til at betale et beløb, der overstiger omkostningerne for depilators i flere sessioner.

Hvilken depilator er den bedste: anmeldelser

Braun 9-969 Silke-epil 9

Ikke så længe siden købte jeg Braun 9-969 Silke-Epil 9, jeg gav ham en lille mængde på ca. 9.500 tusind rubler. Behagelige indtryk startede lige fra varens emballage, da han havde det originale omslag.

Enheden er meget tilfreds med hurtig fjernelse af hår, der samles i en speciel beholder og ikke flyver væk på modsatte sider. Jeg var også glad for at kittet indeholder massagebørster til ansigt og krop, som jeg bruger næsten dagligt.

Panasonic ES-2013

På råd fra venner købte jeg en epilator, for at være ærlig, da jeg gik i butikken, forstod jeg ikke funktionerne overhovedet. Jeg tog den billigste model Panasonic ES-2013, som var på salg, fordi jeg i grunden havde brug for depilation af benene, anbefalede sælgeren det til mig.

Det skal bemærkes, at brugen af ​​vanen er smertefuld nok, men senere blev jeg vant til det og begyndte endda at eksperimentere med bikiniområdet. Jeg vil ikke opfordre til at købe en billig model, da de sandsynligvis de dyre arbejder smertefrit, men epilatoren kom op for mine ben.

Rowenta EP1030

Jeg blev præsenteret med en Rowenta EP1030 epilator til min fødselsdag, desværre har en ven ikke vidst, at jeg allerede havde en enhed. Men det kunne ikke desto mindre modstå tilbagemeldingen om den nye model. Ved at bruge en ny epilator kom jeg til den konklusion, at hårintag ikke er afhængig af modellen, forblev problemet på samme niveau.

De smertefulde fornemmelser er forskellige, da Roventa har massageruller, de er lidt kedelige, den gamle model var enkel, så jeg har noget at sammenligne med. Jeg kunne også godt lide, at to bevægelser var nok til helt at fjerne hårene, jeg var nødt til at tinker med min enhed.

Det forekom ubelejligt, at enheden kun fungerer fra netværket, men ledningslængden kompenserer delvis for dette.

Philips HP 6540

Epilatoren er en uundværlig ting for mig, fordi jeg har brug for regelmæssig depilation i det intime område. Hvis en almindelig barberkniv kommer ud af benene, er det generelt forbudt for et bikiniområde.

Da jeg er seriøst engageret i svømning, skal åbne rum altid have et velplejet udseende. Jeg købte en Philips HP 6540 enhed, fordi der er en ekstra enhed til følsomme steder. Der er smerte, men du kan vænne dig til det, jeg strækker min hud til dette.

Jeg var glad for, at modellen helt fjerner alle hårene, og det synes næppe synligt, jeg har personligt på dag 13. På den første dag er der irritation i form af punkter, men om morgenen passerer de.

Rowenta Soft Extreme EP8710

På råd fra en konsulent købte jeg mig selv en Rowenta Soft Extreme EP8710 epilator. Jeg beklagede næsten mit køb og delte min anmeldelse. Jeg føler mig næsten ikke smerte på grund af massagerullen og koldblæsning.

Belysning hjælper med at se små hår, men selv dette er ikke så vigtigt, fordi enheden gør benene glatte. Jeg kunne godt lide den specielle dyse til peeling, som fjerner indgroede hår og gør huden blød. Derudover har kittet en bikini trimmer, en barbering dyse og til epilering følsomme områder.

Og et par flere tips om valg af en depilator - i den næste video.

Laser hårfjerning - anmeldelser

Huden mørkner på intime steder: årsager og hvordan man kan slippe af med pletter