Kan jeg barbere min armhule med en epilator

Ved at købe en epilator planlægger pigerne at bruge den til alle dele af kroppen. Men at have følt "charms" af fjernelse af håret med denne enhed på benene, beslutter ikke alle at anvende den på armhulerne. Denne zone er mest følsom og kræver omhyggelig håndtering. Epilation af armhulerne med en epilator, især for første gang, er meget smertefuld. Men der er nogle måder at reducere ubehag på. Som sædvanlig begynder det hele med forberedelsen

 • 1. Fordele og ulemper ved epilering af epilering
 • 2. Forberedelse til underarm epilation
 • 3. Hvornår er det bedst at gøre hårfjerning?
 • 4. Generelle regler for hårfjerning
 • 5. Under epilation
 • 6. Efter epilering
 • 7. Tips

Fordele og ulemper

Hver metode har ulemper. Og epilatoren er ingen undtagelse.

 • smerte;
 • sandsynligheden for hårets indvækst
 • irritation efter depilering.

Men på trods af de meget smertefulde følelser fortsætter mange piger med at bruge epilatoren til at fjerne hår og vurdere fordelene ved metoden.

 1. Kræver ikke ekstra omkostninger. Efter at have købt enheden en gang, behøver du ikke længere bruge penge på tilbehør, tilbehør og en skønhedssalon.
 2. Effektivitet. Huden forbliver glat i lang tid. Brug ikke enheden for ofte.
 3. Over tid ophører proceduren med at virke smertefuldt, og hårene bliver tyndere og mindre.

Forberedelse til underarm epilation

 1. En dag før hårfjerningsproceduren skal udføre skrubning. For armhulenes sarte hud er det ikke nødvendigt at skure med grove partikler. Rengøring skal være blød, uden skade. Ellers vil efterfølgende hårfjerning være endnu mere smertefuldt. Perfekt til en almindelig ansigtsskrubbe. Det er nødvendigt at anvende struktur med massagebevægelserne med uret. Derefter vaskes det med vand og blødgør huden med et håndklæde.
 2. Moisturize. Efter skrubning er det nødvendigt at fugte huden med en creme baseret på naturlige olier. Cremen begynder aktivt at blive absorberet i hudens åbne porer. Hårsække bliver gradvist blødere og mere bøjelige. Hårfjerning vil være meget lettere.
 3. Den nødvendige længde af hår - 4-5 mm. Hvis et par dage til at barbere en lille armhule, men på tidspunktet for hårfjerning vil du se "vækst" af passende længde.
 4. Før depilation skal du tage et bad og dampe ud i huden. Derefter tørres det grundigt. Epilering på våd hud kan forårsage indgroede hår og alvorlig skade huden.

Hvornår er det bedst at gøre hårfjerning?

Det vides at i en bestemt periode af menstruationscyklusen øges følsomheden over for smerte. Derudover formindskes øget irritabilitet, tåreevne, stressmotstand. Nogle piger er interesseret i, er det muligt at barbere armhuler med en epilator under menstruation? Gør det ikke Det anbefales heller ikke at udføre proceduren i 3-4 dage før menstruation. I denne periode er den kvindelige krop meget sårbar og følsom. Det er bedre at vente et par dage. Epilation i de første dage efter menstruation overføres meget lettere.

Epilation udføres bedst om aftenen efter et brusebad og før sengetid. Huden vil forblive let betændt. Derfor bør du ikke plage hende med jakker af grove og syntetiske stoffer. Klædt i bomuldstøj, gå i seng. Om morgenen roer huden ned, og du kan sikkert gå ud.

Generelle regler for hårfjerning

Der er generelle regler, hvis gennemførelse vil medvirke til at gøre hårfjerning behagelig og undgå ubehagelige konsekvenser.

 1. Huden skal først rengøres, affedtes, dampes.
 2. Så skal du tørre det tørt.
 3. Hårlængde 4-5 mm.
 4. Enheden skal være i god stand.
 5. I diabetes, hæmofili, åreknuder, skal du først rådføre sig med din læge.
 6. Efter depilation, bør du ikke gå til poolen og damme, bade og saunaer, solarium, solbadning på den første dag.

Under epilation

For at epileringsproceduren skal være effektiv og mere eller mindre behagelig, skal du vide, hvordan du barberer armhulerne med en epilator.

 1. Hovedtræk ved underarm fjernelse er, at hårene vokser kaotisk i dette område. Det er nødvendigt at lave cirkulære bevægelser med enheden eller i opadgående retning.
 2. Udsæt ikke meget pres på enheden. Hold det vippet.
 3. Vælg langsom hastighed, især første gang. Det er mindre smertefuldt.
 4. Prøv ikke at holde epilatoren gentagne gange på et område for at undgå yderligere irritation.
 5. Stræk huden lidt under proceduren. Det vil reducere smerten.
 6. Brug dyser. De lindrer væsentligt smerte. Senere, vænne sig til det, kan du gøre det uden dem.
 7. Der er specielle smertestillende midler og cremer til epilering. De kan i høj grad lette processen. Brug dem med forsigtighed, da de kan forårsage allergier og bivirkninger.

Efter epilering

Efter afslutning af proceduren skal der påføres olie på huden eller fugtighedsbevarende midler. Dette vil blødgøre huden, forhindre det i at tørre ud og reducere betændelse. Det anbefales at behandle huden med et antiseptisk middel (furatsilin, Miramistin). Kamille eller calendula ekstrakt har en lignende virkning. Brug ikke alkoholbaseret kosmetik. Dag efter hårfjerning er ikke tilrådeligt at bruge antiperspiranter. Efter at have gennemført proceduren rådes kosmetologer til at behandle huden med anti-indgroede hårprodukter.

Tips

 1. Når du planlægger at bruge epilatoren til at fjerne hår i underarmeområdet, bør der gives fortrinsret til modeller med specielle vedhæftede filer, og der er to hastigheder.
 2. For langt hår vil gøre processen vanskelig og smertefuld.
 3. Regelmæssig brug af skrubber vil undgå problemet med indgroet hår og gøre depilation mere behagelig.
 4. Hvis du forsøger at gøre epilering flere gange, skal du forlade proceduren, og derefter genoptage den igen, det bliver igen smertefuldt. Kun med regelmæssig gentagelse vil ubehaget gradvist falde, og hårene bliver tyndere og mindre ofte.
 5. Hvis irritation ikke går væk inden for få dage, betyder det, at denne metode til armhulebetændelse ikke passer dig.
 6. For en positiv holdning skal du tænde din yndlingsmusik, film eller program. Dette vil hjælpe med at distrahere fra den ubehagelige procedure.

Hårfjerning ved underarm epilator - en procedure for de modige. Efter at have prøvet og evalueret resultatet, vil du selv kunne afgøre, om det er værd at overvinde sig selv eller ej.

Underarm epilation med epilator

En kvinde bør opretholde deres upåklagelighed, ikke at glemme de obligatoriske kosmetiske procedurer. Elektrisk epilator er bedst at have tilgængelig, fordi salonprocedurer skelnes af deres høje omkostninger, utilgængelighed. Denne enhed er specielt vigtig for armhuleområdet for at barbere upassende hår.

Hvordan skal hårfjerning hjemme

For at fjerne armhulenes vegetation skal du have enorm viljestyrke og tålmodighed. Hvis du gør elektrolyse, vil de første procedurer ledsages af et kraftigt angreb af smerte, da huden i den karakteristiske zone er meget følsom. Over tid kan man vænne sig til sådanne ubehagelige fornemmelser, og den irritation, der er opstået, forsvinder 2-3 dage efter sessionen. For at sikre at alt går uden komplikationer, er det vigtigt at studere i detaljer alle nyanser af epilering af underarms med en epilator.

uddannelse

Hidtil er smertefri fjernelse af håret en realitet, hovedbetingelsen er at nøje overholde alle forberedende aktiviteter, ikke at engagere sig i farligt "initiativ". Hvis du ignorerer sådanne anbefalinger, forekommer irritation på følsom hud, der ledsages af en ekstremt ubehagelig følelse af kløe, brændende og ubehag. Forberedelse af proceduren er som følger:

 1. Før sessionen skal du tage et varmt bad (douche) for at åbne porerne, blødgøre hårfollikelstrukturen.
 2. Efter vask af kroppen og især armhulen er det nødvendigt at tørre huden med et håndklæde.
 3. Voksne hår af forskellig længde skal afskæres under hudspændingen, hvilket reducerer intensiteten af ​​smertefulde fornemmelser.
 4. Epilatoren selv bør ikke røre ved huden, ellers bliver de smertefulde fornemmelser komplementeret af traumer.
 5. Efter sessionen kan den rødme, der er kommet ud, fjernes ved hjælp af en nærende creme med en hypoallergen base.

timing

Underarm epilation med epilator er en hjemme procedure, som fortrinsvis udføres i weekender eller om aftenen. Pigen skal forstå, at den behandlede hud ikke bør komme i kontakt med tøj, miljøpatogener og patogener efter afslutningen af ​​sessionen, ellers kan dermatologiske problemer opstå.

Generelle regler

 1. Det er hensigtsmæssigt at bruge denne metode, hvis underarmshårene har nået mere end 0,5 cm i længden. Ellers er det nødvendigt at bruge pincet, men denne session vil tage meget mere fritid.
 2. En underarm epilator kan være fra forskellige virksomheder og producenter, men det er meget vigtigt, at du har en speciel dyse af den valgte model til armhulen.
 3. En sådan anordning har i det mindste to hastigheder. I starten er det bedst at bruge den indledende hastighed til at reducere til tider sværhedsgraden af ​​smertefulde fornemmelser. Erfarne damer er ideelt til den anden hastighedsgrænse.
 4. Ved arbejde med en epilator er epilering af armhulen særligt effektiv, hvis du skærer håret fra forskellige vinkler og ikke fugtiger huden på forhånd.
 5. Ikke alle har lov til at bruge denne metode til at slippe af med overskydende hår: med øget følsomhed i huden er det tilrådeligt at vælge andre midler. Brug ikke epilatoren med tendens til indgroet hår. Hæmofili, åreknuder og diabetes mellitus skal skelnes mellem kontraindikationer.
 6. Efter epilation af armhulerne med epilatoren er det absolut kontraindiceret for den første dag at besøge saunaen og solariumet, gå til badet og poolen og solbade i direkte sollys på den behandlede hud.
 7. Når du vælger en sådan elektrisk enhed til epilation af armhuler, er det vigtigt at være særlig opmærksom på multifunktionelle modeller, der har flere vedhæftede filer og driftsformer på én gang.

Sådan bruges epilatoren

Hvis der er behov for epilering af armhulerne, skal du først kontrollere den elektriske enheds sundhed og derefter udføre alle forberedende foranstaltninger. Tip: Før du starter en session, er det vigtigt at undersøge huden for slid, mikroskader, inflammatoriske og infektiøse processer. Hvis der ikke findes nogen, kan du fortsætte med proceduren:

 1. Hvis håret er for langt, skal de først skæres med en saks til en omtrentlig længde på 6-8 mm.
 2. Stræk den aksillære derma, barber tynde hår fra forskellige vinkler af epilatorknive. Hold enheden vinkelret på kroppen, fjern tyndt hår mod deres vækst.
 3. Efter slutningen af ​​sessionen smøres huden med en nærende eller en fugtgivende creme, må du ikke bære tøj, især fra syntetiske materialer.
 4. For at udføre denne kosmetiske procedure er bedst inden sengetid, men en forudsætning - sengelinned skal være lavet af naturlige materialer.

Mekanisk apparat til underarm epilation

Prisen på salonproceduren for armhulefjernelse er ikke tilgængelig for alle piger, så de forsøger at finde en alternativ, budgetmulighed. Brug af epilatoren er tilgængelig for alle, men det er den mest smertefulde metode, der kan skade følsom hud. Over tid forsvinder ubehaget fuldstændigt, armhulen vokser meget langsommere, og den resulterende virkning varer i 3 uger. For at reducere smerte anbefales det at købe en epilator med massagehjul, selv om det koster en størrelsesorden dyrere.

Underarm laser hårfjerning

Dette er en progressiv metode til epilation af armhulerne, som udføres i en skønhedssalon og er dyr. Prisen afhænger af den behandlede overflade, typen af ​​laserapparat. Proceduren er moderne, men har en stærk liste over kontraindikationer, så det er først nødvendigt at konsultere en hudlæge. Ellers er smerten fraværende, og håret fjernes i 3-4 uger. Hvis du fuldfører et kursus, vil de ikke længere vokse. Denne epilering har øget popularitet, fordi den resulterende effekt er tilstrækkelig i lang tid.

Underarm voksning

Anvendelsen af ​​voks er mindre smertefuld for armhulen, og håret vokser ikke mere end 3 uger. Kvinder træffer beslutningen bevidst, hvis smertestærskelværdien er overvurderet, og brugen af ​​epilatoren bliver til tortur. Voksstrimler er nemme at bruge derhjemme. Fremgangsmåden beskadiger ikke huden, er effektiv til hår af forskellig længde, eliminerer irritation og allergiske reaktioner på den naturlige sammensætning.

Den bedste enhed til fotoepilation derhjemme

Professionel epilering af armhulerne med en epilator udføres i en skønhedssalon, kun i dette tilfælde er det ofte et spørgsmål om progressiv fotoepilation. Enheder til fjernelse af overskydende hår er meget dyre, men giver samtidig en behagelig og smertefri session med en lang kosmetisk effekt. Særligt populære og populære modeller er installeret i skønhedssaloner, men er velegnede til hjemmebrug.

Epilator Braun Silk-épil 7 - 7181 - review

Min første epilator. Den mest detaljerede anmeldelse! MYTER OG REALITET. Gratis rådgivning: hvordan man fjerner hårfjerning på armhulerne uden besvimelse og betændelse!

ADVARSEL! Denne gennemgang indeholder oplysninger og konklusioner trukket ud fra erfaringerne fra personlig brug og ikke kræver at få fjernet hårfjerning på alle dele af kroppen.

Velkommen! Epilator eller barbermaskine. eller ikke det og ikke andre. Og måske tjære, sukker eller fløde til depilation. Alle vælger sig selv HVOR, HVOR og HVAD fjerner "ekstra hår". Og naturen fortsætter med at bevise for os, at der ikke er noget "hår på en persons krop", hvilket gør vores kamp for en "skaldet fremtid" uendelig! Alligevel er ingen fiber ikke tilfældig.

 • "hårdhed" - øget, ifølge den mandlige type.
 • hårvækst er høj på alle områder.
 • hårfarve - fra medium blond på hænder til kastanje og sort på andre dele.
 • Hårets tykkelse er tynd på armene, tykke og hårde på andre dele.

Til hvilke formål købte jeg epilatoren:

 • epilering på benene
 • axillær epilation
 • epilering af bikiniområdet (fuld)
 • hånd epilation

Ærligt, først tænkte jeg på at købe et foto epilator, fordi Der er meget få positive anmeldelser, og prisen er høj og turde ikke købe en sådan enhed.

Jeg læste en flok anmeldelser, de fleste af alle fansne viste sig for at være en ny generation af epilatorer (Silk epil) fra Braun,

omkring 70% er helt tilfredse med epilatoren,

10-15% - find fejl,

15-20% - anbefaler ikke dette produkt.

Disse er de bedste resultater i forhold til producenterne; eller endda Braun-epilatorer mellem de "forældede" modeller og silke-epil-serien med trådløs brug. Derfor spørgsmålet: "Hvilket firma bliver min første epilator?", Var lukket for mig!

Det næste spørgsmål, som "plagerede" min hjerne: "Hvilken ændring at vælge? Med en flok dyser? Vil de være nyttige for mig? Eller måske med knive? Måske med en børste til eksfoliering?" og så videre Hjalp mig til at beslutte igen anmeldelser af piger! Mange skrev, at dyserne er stort set ubrugelige og kun øger prisen på epilatoren! Jeg fulgte dette råd og købte "uden klokker og fløjter" Silke epil 7 7181. Hvilken meget glad! Han kostede mig 4850 rubler!

Valg og funktioner:

1. Dysen med massagehjul (meget cool, jeg er bare en bastard, en god massage opnås!)))

2. Dysen løfter hår. Jeg bruger det ikke. måske en dag vil hun vente på hendes time.

3. En rengøringsbørste er en meget nyttig ting, servietter (de er stadig i tomgang), opladning, brugsanvisninger *, en taske til opbevaring (brugbar).

4. Udstyret med en kraftig indbygget lommelygte. Det hjælper med at se de savnede hår.

5. Epilatoren har 2 rotationshastigheder - medium og høj.

6 Epilator - kraftige, godt klemmer hår.

7. Kan bruges i brusebad / badeværelse. (Jeg har denne funktion uden behov, jeg har aldrig prøvet det).

* - Til instruktion til producenter mange tak! Skrevet til et minimum og kun det vigtigste! For den dovne (sparetid) er der en vejledning i billederne, alle oplysningerne præsenteres der: opladning og korrekt brug, hvordan man tager sig af enheden og hvad der ikke kan gøres med det. For at studere billedet havde jeg et øjeblik at forstå alt!

Epilatoren selv er lavet af plastik af høj kvalitet, forresten fremstillet i Tyskland, som i sig selv glæder sig! Demonter og montér - nemt! Uden at gøre en særlig indsats.

AFSNIT 1. Epilation på benene.

Beskrivelse af håret, der bliver epileret: hård, medium tykkelse, længde fra 0,5 til 1 cm.

Forberedelse: nej.

Følelser: ret smertefuldt, på en 10-punkts skala til 6-ku. Igen, på forskellige steder graden af ​​smerte betydeligt anderledes.

Konsekvenser: rødme og betændelse i huden, brændende fornemmelse og følelsesløshed. Den manifestation af røde prikker, der helt forsvinder om 8-12 timer.

Anbefalinger: Jeg anbefaler stærkt! Alt for ikke at blæse din hud efter epilering (cremer, geler, alkoholer af enhver art)! Du kan provokere en øget rødme og udseendet af betændte punkter på huden, som jeg gjorde i den første epilering))).

Nuancer: nogle hår forbliver ubemærket, så belysningen skal være naturlig og maksimal.

Forløbet tid: 1,5 timer (+ en opladning 40 min).

Beskrivelse af håret, der bliver epileret: medium hårdt, sjældent, langt fra 1 til 1,5 cm.

Forberedelse: nej.

Følelser: Kun smertefulde i visse områder, hvilket generelt ikke forårsager ubehag.

Konsekvenser: Hurtig betændelse, rødme, passerer efter 1 time.

Anbefalinger: Tag ikke de samme + vandprocedurer i 5 timer.

nuancer: hår indvækst - der er i mængden 3-7 på et ben og altid på samme ben. rode ikke ledsaget af betændelse, fordi håret er under et tyndt lag af epidermis, som kan åbnes med en fingernegle eller en nål. Denne proces medfører ikke nogen særlige problemer.

Forløbstid: 40 min - 1 time (nok batteri).

På epilatorens arbejde.

 • Energibesparende batteri. Der er nok opladning, som skrevet i instruktionerne. Afgifter på bare 40 minutter!
 • Ren barbering - "lamme", meget savnet hår, fanger kun 50% for første gang. Nogle gange skal man gå gennem ét sted mange gange på grund af det faktum, at epilatoren ikke kan fange et hår.
 • Et stort spild af tid til relativt "ren" hårfjerning - mindst 1 time.
 • Rengøring af epilatoren selv er ikke byrdefuld og lynrask, det er nok at skylle under rindende vand + brug en børste til rengøring. Tør i fri luft.

Mine følelser.

Ved hjælp af perfekt glatte ben med denne epilator får du ikke * (- * * læs kapitlet "MYTHS and REALITY"), men dit hår er blevet meget tyndere og ikke så skarpt som efter barbering og ikke så mærkbar, når det vokser. I princippet er jeg tilfreds i 5 måneder, der er intet ønske om at skifte til en barberkniv igen.

AFSNIT 2. Epilation i underarmen.

I dette kapitel vil jeg tale om hvordan man tager det første skridt til perfekt glatte armhuler og hvad du har brug for til dette.

Dedikeret til alle, der endnu ikke har besluttet.

 1. Et godt ønske om at slippe af med irritation i armhulen efter at have brugt en barbermaskine!
 2. Villighed og tålmodighed!
 3. Hjælpemidler:
 • klorhexidin 0,05% opløsning - til desinfektion
 • bomuldsstynge 1 - 2 stk
 • Lidokain - Spray - til smertelindring
 • baby pulver - almindeligt uden duftstoffer.

Jeg advarer dig om, at det vil være smertefuldt! Meget smertefuldt! og de sædvanlige regler for brug af epilatoren fungerer ikke her. Den første "aksillære" hårfjerning tog mig 1 time. Hun samlede sin viljestyrke ind i en knytnæve og overtalte sig selv i meget lang tid, doused sig med 10 sved af frygt og smerte. At have drevet en armhule, i lang tid kunne jeg ikke beslutte mig om en anden. Epilation blev udført om aftenen, fordi min smertegrænse er faldende på dette tidspunkt.

 1. Vokse hår omkring 1 cm lang
 2. Behandl armhulen som depileret: våd bomuldsstykket med chlorhexidin og gnid huden for at fjerne bakterierne.
 3. Tør din hud udendørs - lad chlorhexidin fordampe fra overfladen.
 4. Sprøjt Ledocaine på huden, lad det bløde. Hold din armhule åben. Proceduren tager fra 1 til 5 minutter.
 5. Fugt huden med koldt vand fra vand, det viser sig "chillende" effekt (lidokain + koldt vand), våd huden med et håndklæde. Forvent ikke, at Lidocaine vil numme, det vil lidt kedeligt smerte effekten!
 6. Pulver let med talkumpulver (babypulver), så huden ikke klæber.
 7. Fortsæt med epilation: vi sætter epilatoren på HAWTHRIGHT og berører huden på huden ved at vedhæfte bevægelser, indstil den laveste epilatorhastighed. Efter hver berøring af epilatoren vil der være mindre og mindre hår i området, og du kan gå videre. Jo mindre epilatoren får fat i håret ad gangen, desto lettere bliver smerten tolereret.
 8. Efter epilering kan du desuden behandle chlorhexidin.

Resultat: Efter den første epilering optrådte følelsen af ​​"smerter" på armhulerne, det blev ikke observeret i efterfølgende tider. Irritation og betændelse var fuldstændig fraværende på grund af chlorhexidin, der var ingen blødning.

Ingroede hår i 5 måneder skal du ikke observere permanent hårfjerning! Armhulen er glat, hårene bliver 2 - 3 gange tyndere og lettere. Hårvæksten forbliver den samme.

Nuancer: Den anden epilation var emnet for de samme stoffer og anæstesi, den efterfølgende - alt det samme, kun uden ledokain.

Min mening: Jeg er glad for armhulen fjernelse, barbermaskinen er nu forbudt for dette område!

Ja, meget smerte og lidelse førte mig den første procedure, men jeg fortryder det ikke, og jeg er meget glad for, at jeg har besluttet på IT!

AFSNIT 3. Epilation i området Bikini.

Mit ideal er en dyb eller komplet hårfjerning af denne zone. Men desværre i 5 måneder var jeg i stand til kun at avancere før jeg justerede til trusserne og fangede en smule skam.

I dette tilfælde har du brug for en konstant "træning" og et sted for en lignende procedure, hvor du ikke vil blive forstyrret, og alligevel ville der være mere end et spejl og god belysning (dagslys).

Jeg kan sige, at på de steder, hvor jeg formåede at fjerne overskuddet, var den gentagne procedure meget lettere og mere behagelig. Huden reagerede overraskende roligt, med næsten ingen betændelse og rødme. Desværre er jeg ikke i stand til at udføre hårfjerning i bikiniområdet så ofte som jeg gerne vil, derfor er jeg stadig "venner" med en barbermaskine))). Måske efter alderdom kommer jeg til den "dybe bikini". )))))

AFSNIT 4. EPILCIA ON HANDS.

Epilation på hænderne er ret tolerabel, men stadig ikke smertefri. Efter epilering vender huden tilbage til normal hurtigt - efter et par timer, fordi Da håret på armene er tyndere, er skaden meget mindre. I dette tilfælde påvirker epilatoren ikke hårets tykkelse.

Alligevel er fjernelse med voks eller sukker eller tjære hurtigere og meget lettere.

. MYTER OG REALITET.

1. "Om langsommere hårvækst efter anvendelse af epilatoren" - MYTH!

Væksthastigheden for hår er dit individuelle træk ved kroppen (stofskifte), hvis du hurtigt vokser hår på dine ben, i armhulerne og andre steder efter at have skiftet til en epilator, vil alt forblive det samme!

2. "Epilator kan bruges meget sjældnere end en barberkniv" - MYTH!

Komplet nonsens! - selvom jeg selv virkelig troede på, at jeg ville spare en masse fritid =) Naive!

Hvis vi ved hjælp af en barberkniv en gang slår ned alle hårene på et givet sted, så tager epilatoren halv og den anden halvdel, og holder den H flere gange.

på den anden side vil hårvæksten forblive den samme!

der er ingen tidsbesparelse her, og hyppigheden af ​​brugen er omtrent den samme som en barbermaskine,

For eksempel underarm barbering - hver 2-3 dage, underarm epilation - 3-4 dage.

Selv tværtimod - vil epilatoren stjæle meget fritid, men til gengæld vil det tildele hår "tyndere og mindre ofte".

3. "Perfekt glat hud, som efter barbering!" - MYTH!

Brazen falsk reklame. Ingen epilator er ikke i stand til dette (((.

Lad os huske om 3 (nogle gange 4) cykluser af hårvækst:

 • Anagen (vækstfase) - 2-7 år - cellerne i follikelet opdeles, håret vokser, pigmentet dannes.
 • Catagen (mellemfase) - 1-2 uger - hår bevæger sig til overfladen af ​​huden.
 • Telogen (nedfald eller hvilefase) - ca. 3 måneder

Det viser sig på denne måde: Da håret er i forskellige stadier af vækst, så er der allerede på håret på vejen, der kommer på hårets overflade på 2-3 dage, og der er hår i så lille længde, at epilatoren ikke kan fange dem, og det er det at huden pr. definition ikke kan være 100% glat. Og så nye hår vil gøre deres vej hver 2-3 dage, selv om der vil være meget få procent af dem 20-30 af al vegetation og på grund af denne glatte hud, som i reklame, bør du ikke vente ((((.

Konklusion: Glatheden af ​​huden kan kun give en barbermaskine, og derefter i 1-2 dage.

4. "Hår bliver tyndere og mindre synligt" - REALITY!

Og det er en utvivlsomt fordel ved hårfjerning generelt! Håret bliver tyndere end 2 gange, derfor mindre pigmenteret og mindre mærkbart, desuden mindre kaustisk, fordi ikke udsat for knivskærende effekt, forbliver dens naturlige form - konisk spids.

5. "Efterfølgende epilering mindre smertefuld" - REALITY!

Hvis dette ikke var tilfældet, ville epilering som en slags "falme ud".

Tynde hår hjælper med at reducere smerten ved epilation! Jo tyndere håret, jo mindre modstand, og derfor smerte.

For eksempel - armhule fjernelse - de første 2 gange var jeg nødt til at "ikke sød", men nu bruger jeg maksimalt 5 minutter og ingen behagelige fornemmelser! Ja, selv hver dag!

Alle de konklusioner, der kunne være, jeg har allerede gjort og skrev ovenfor.

hårfjerning - Sagen er tvetydig, der er fordele og ulemper i andre forhold som andre metoder til at håndtere uønsket hår.

Epilator - absolut godt - du skal tage det!

Det eneste der Jeg kan rådgive for kærester af "glat kniv" - Dette er at se på epilatoren af ​​det samme firma, kun en anden model, i hvilken konfiguration der er et indbygget blad!

Sandsynligvis vil min næste "shaitan-maskine" kun være en sådan model.

Vi gør den korrekte epilering af armhulerne med en epilator. Secrets and subtleties

Hvis du har forsøgt mindst en gang at gøre en sådan procedure som epilering af en underarm epilation, så ved du, hvor meget det gør ondt. Desværre, selv efter det begynder de at vokse igen, så du skal konstant overvåge denne sag, så huden forbliver glat og uden overdreven vegetation.

Underarm epilation med epilator betragtes som en af ​​de mest smertefulde måder at slippe af med armhulen. Hvis du beslutter dig for dette, så vær forberedt på at de første par procedurer du oplever forfærdelige smerter, fordi huden i dette område er meget følsom. Men hvis du bruger denne metode i flere måneder, så vil du se, hvor meget lettere alt vil passere. Først efter at have brugt det, er hårvækst tilbage ikke svært, men tværtimod bliver det tyndere. Derfor, hvis du kan modstå epilation af armhulerne de første par gange, så vil du ikke føle smerte overhovedet.

Epilator eller barbermaskine

Du har hørt fra mange, at hårene vokser konstant efter epilatoren, og det er meget dårligt, så du ikke vil bruge det. Faktisk er du på den ene side ret, fordi indgroede hår kan forekomme, men det er meget nemt at slippe af med dem. Du bør klart bestemme hvilken metode til epilering armhuler du vil bruge: en barbermaskine eller epilator. Hvis du holder op med en barbermaskine, skal du hele tiden bruge den hele tiden, fordi det nye hår vokser meget hårdere. Så hvis du efter barbermaskinen straks greb epilatoren og besluttede at prøve lykken, vil det være meget smertefuldt. Når razeren ikke anbefales at bruge denne enhed.

Razor: Nye hår vokser meget hurtigt, skal de barbere dem næsten hver dag. Derudover bliver de mere stive og tykkere.

Epilator: Nyt hår vokser ikke så hurtigt som det gør efter en barbermaskine, men du bliver nødt til at vænne sig til proceduren, fordi du vil være i smerte for de første par sessioner. Men hårene bliver tyndere og til sidst vil epilering være en fornøjelse for dig.

Hvis du selv bestemmer, at du vil sætte barbermassen til side, og fra nu af vil du kun bruge epilatoren, så det er bedre at få en enhed med specielle massagehjul på den. De virker på en sådan måde, at de gør huden mildere, og smerten bliver ikke så stærk. Du kan også læse artiklen "Sådan hvidter du armhulenes hud og fjerner mørke pletter"

Vi gør den korrekte epilering af armhulerne med en epilator. Secrets and subtleties

Hvis du har forsøgt mindst en gang at gøre en sådan procedure som epilering af en underarm epilation, så ved du, hvor meget det gør ondt. Desværre, selv efter det begynder de at vokse igen, så du skal konstant overvåge denne sag, så huden forbliver glat og uden overdreven vegetation.

Underarm epilation med epilator betragtes som en af ​​de mest smertefulde måder at slippe af med armhulen. Hvis du beslutter dig for dette, så vær forberedt på at de første par procedurer du oplever forfærdelige smerter, fordi huden i dette område er meget følsom. Men hvis du bruger denne metode i flere måneder, så vil du se, hvor meget lettere alt vil passere. Først efter at have brugt det, er hårvækst tilbage ikke svært, men tværtimod bliver det tyndere. Derfor, hvis du kan modstå epilation af armhulerne de første par gange, så vil du ikke føle smerte overhovedet.

Epilator eller barbermaskine

Du har hørt fra mange, at hårene vokser konstant efter epilatoren, og det er meget dårligt, så du ikke vil bruge det. Faktisk er du på den ene side ret, fordi indgroede hår kan forekomme, men det er meget nemt at slippe af med dem. Du bør klart bestemme hvilken metode til epilering armhuler du vil bruge: en barbermaskine eller epilator. Hvis du holder op med en barbermaskine, skal du hele tiden bruge den hele tiden, fordi det nye hår vokser meget hårdere. Så hvis du efter barbermaskinen straks greb epilatoren og besluttede at prøve lykken, vil det være meget smertefuldt. Når razeren ikke anbefales at bruge denne enhed.

Razor: Nye hår vokser meget hurtigt, skal de barbere dem næsten hver dag. Derudover bliver de mere stive og tykkere.

Epilator: Nyt hår vokser ikke så hurtigt som det gør efter en barbermaskine, men du bliver nødt til at vænne sig til proceduren, fordi du vil være i smerte for de første par sessioner. Men hårene bliver tyndere og til sidst vil epilering være en fornøjelse for dig.

Hvis du selv bestemmer, at du vil sætte barbermassen til side, og fra nu af vil du kun bruge epilatoren, så det er bedre at få en enhed med specielle massagehjul på den. De virker på en sådan måde, at de gør huden mildere, og smerten bliver ikke så stærk. Du kan også læse artiklen "Sådan hvidter du armhulenes hud og fjerner mørke pletter"

Underarm epilation: er resultatet værd for smerte?

Når man køber en epilator, vil mange kvinder kun bruge den til benene, fordi historierne om uudholdelig ømhed og indgroet hår er meget skræmmende. Faktisk er armhuleepilationen udført for første gang ved hjælp af denne enhed ligner middelalder tortur, så denne del af kroppen er meget følsom, og huden på den er ret øm. Men der er måder at reducere smerte på.

FAST ARTIKEL NAVIGATION

Fordele og ulemper med at bruge epilatoren

Enhver metode til at slippe af med uønsket hår, herunder epilatoren, har sine ulemper:

 • Smertefulde fornemmelser: personer med lavt smerte tærskel og meget følsom hud er usandsynligt at kunne bruge det.
 • Mulig indvækst af håret.
 • Hudirritation efter brug.

Denne enhed har imidlertid sine fordele, og der er mange af dem:

 1. Omkostningsbesparelser. Pengene vil kun blive brugt på køb af enheden, i fremtiden behøver du ikke bruge penge på ekstra forbrugsstoffer (skum og geler, knive og værktøjsmaskiner) og besøg hos kosmetologen.
 2. Effektivitet. Huden forbliver glat i 2-3 uger, og senere endnu længere. Ofte udføre en ubehagelig procedure er ikke nødvendigt.
 3. Over tid vil epilering af armhulerne blive meget mindre smertefuldt, fordi hårene bliver tyndere, mindre almindelige og vil være meget lettere at fjerne.

Redaktionelt styre

Hvordan vælger du den rigtige enhed

En særlig enhed, der fjerner hår med roden kaldes en epilator. Før du køber, skal du være opmærksom på følgende egenskaber:

 1. Producenten af ​​enheden: Det er bedre at give præference for kendte mærker.
 2. Strømindstillinger: Batteri, lysnettet eller kombineret.
 3. Antallet af hastigheder. De bedste modeller har 2-3 hastigheder (1 - for hurtig fjernelse, 2 - for følsomme områder, 3-medium mulighed).
 4. Design og form af enheden. Det er vigtigt, at enheden ikke er for tung, og det var behageligt at holde i hånden.
 5. Antallet af pincet: Jo mere de bliver, jo hurtigere bliver proceduren. Den optimale mængde er 32, et større antal betyder for hurtig og derfor smertefuld epilation.
 6. Antallet af dyser for at lette processen. For eksempel er en trimmer til en bikini zone med hjælp til det muligt at lave intime haircuts eller en dyse til pletfjerning, hvilket er uundværligt for at rette øjenbrynene. Dysen til peeling hjælper i kampen mod indgroede hår, der exfolierer det øverste lag af huden.
 7. Forskellige muligheder for anæstesi: såsom afkøling, massage og stretching af huden, i sidstnævnte tilfælde er det næsten umuligt at blive skadet under epilering.

Epilator er en enhed til personlig hygiejne, det er uacceptabelt, at flere mennesker bruger det.

Før epilering

For at epileringsproceduren skal være så smertefuld som muligt, er det nødvendigt at forberede:

 1. Dagen før begyndelsen af ​​hårfjerning er det nødvendigt at behandle huden inden for hårfjerning med en blød skrubbe, afbryde et besøg i poolen eller saunaen.
 2. Derefter skal huden være fugtet, enhver creme vil være egnet, hvoraf der er naturlige olier. Efter fugtgivende bliver epilering af armhulerne nemmere, fordi hårene bliver blødere og mere bøjelige.
 3. Det er vigtigt at hårene er omkring 5 mm lange. Det er let at opnå dette: Hvis du har lidt at barbere armhulerne med en maskine i 3-4 dage, så har håret nået den ønskede længde efter hårfjerningstidspunktet.

Hvornår er det bedst at udføre proceduren?

Under menstruationen falder smertens tærskel, og hudfølsomheden øges. Derfor er epilering i denne periode bedre ikke at gøre, men at overføre det til de første dage efter menstruationens afslutning.

Det ville være mere korrekt at udføre proceduren for hårfjerning ved epilatoren efter et varmt brusebad - om aftenen. Efter epilering vil huden være let betændt og irriteret, så det er bedst at bære bløde naturlige undertøj efter det og gå i seng. Om morgenen vender huden normalt tilbage til det normale, roer sig ned, og du kan sikkert gå på business.

hårfjerning

For at få det bedste resultat af hårfjerning og gøre det mere behageligt, bør du bruge et par generelle anbefalinger:

 1. Proceduren vil være mindre smertefuldt, hvis før denne voksning er blevet gjort i nogen tid.
 2. Før du begynder at fjerne hår med en epilator, skal du grundigt dampe huden og derefter tørre den grundigt (enheden virker ikke på våd hud).
 3. Axillært hår vokser i alle retninger, så enheden skal flyttes op og ned eller i en cirkel.
 4. Ved epilering er det ønskeligt at strække lidt på huden og vælge enhedens mindste hastighed - smerten bliver mindre.
 5. Enheden behøver ikke at skubbe, det er værd at holde det lidt vippet.
 6. Epilator kan ikke udføres på samme sted mange gange, det vil forårsage irritation og hududslæt.
 7. Hår længere end 5 mm er ekstremt svært at fjerne, så de skal trimmes lidt (barber ikke).
 8. Særlige smertestillende midler til hårfjerning (cremer og spray) hjælper meget godt, de letter let hårfjerningsprocessen. Det vigtigste er, at de ikke forårsager allergier.

Video om hvordan man underarm hårfjerning.

Efter epilering pleje

Efter proceduren skal huden behandles med antiseptika (hydrogenperoxid, komprimerer med kamille eller kalendula), og anbring derefter et beroligende middel. Inden for 1-2 dage bør du ikke bruge deodoranter.

Brug ikke epilatoren for åreknuder, sår, udslæt og revner i huden.

Fortsat at opretholde glat hud er ikke let, så når man vælger en epilator, er det værd at tage denne proces alvorligt. For at epilation af armhulene ikke bliver plage, er det nødvendigt at tage højde for hudens følsomhed, smertens tærskelværdi og vælge en enhed, der er mest forsynet med midler til at lindre ubehagelige fornemmelser. Derefter garanteres en glat krop og positive følelser.

Hvad er en epilator og hvordan man bruger den?

Blandt hjemme metoder til fjernelse af uønsket hår tager epilatoren en førende position. Elektrolyse er velegnet til enhver del af kroppen, herunder ben- og bikiniområdet, og det er ikke svært at gøre det. Fjernelse af vegetation er hurtig, enheden er let og sikker at bruge, og prisen på enheden er tilgængelig for alle.

Epilator beskytter glat hud

Hvordan enheden virker

Begyndere ved ofte ikke, hvad en epilator er, og hvordan man bruger den korrekt. En epilator er en enhed, der fjerner håret fra roden ved at drive flere dusin små pincet. Når enheden er tændt, begynder pincetten at bevæge sig i en given hastighed, tage fat og trække hår ud i det epilerede område.

Elektrolyse giver dig mulighed for at slippe af med uønsket hår i lang tid, op til fire uger. Det nøjagtige resultat afhænger af egenskaberne af væksten i håret på en kvindes krop.

Fordele ved enheden:

 • brugervenlighed;
 • universalitet (egnet til ben, der anvendes i bikini og underarms område);
 • langsigtet resultat
 • kompakthed;
 • overkommelig pris.

Du kan vælge en epilator for enhver smag og tegnebog. Der er enkle low-end modeller med en beskeden bundle, samt multifunktionelle enheder udstyret med en række dyser, hvilket gør hårfjerning næsten smertefri.

Hvordan er behandlingen af ​​armhulen

Der er to fejl i epilatoren. For det første er metoden smertefuld, og for det andet er der risiko for, at håret indtrænges på grund af deres fjernelse. Det er muligt at undgå indgroede hår, hvis du lærer at gøre proceduren korrekt, men smerten bliver nødt til at udholde.

Som regel er smerte kun til stede i de første to eller tre procedurer, og så bliver huden vant. Særligt ubehag mærkes, når man skifter fra en normal barberkniv eller afskallingscreme til brug af elektrolyse.

Sådan bruges epilatoren

Korrekt brug af epilatoren er let, du bør kun tilpasse sig denne proces. Denne metode er velegnet til alle områder, herunder bikiniområdet, benene og armhulerne.

Mange er tabt, uden at vide, om du kan barbere armhulerne med en epilator. Der er ingen kontraindikationer for dette. Den eneste advarsel - barbering armhuler ubehageligt. Men fabrikanterne forsøger at gøre alt for at rette op på denne situation, så markedet kan møde modeller med specielle dyser, der forenkler fjernelsen af ​​hår i armhulen.

Epilation af benene - ikke så behageligt som resultatet af hende

I grundkonfigurationen har epilatoren et bredt hoved designet til at behandle benene. Efter at have vænnet, er det muligt at epilere andre dele af kroppen med et almindeligt hoved, for eksempel at fjerne hår i bikiniområdet samt armhuler. Modeller er dyrere udstyret med specielle dyser - til hårfjerning i det intime område, i armhulerne og antennerne.

Følgende tips hjælper dig med at lære at bruge epilatoren:

 1. For at gøre proceduren smertefri skal du først dampe huden og også massere den.
 2. Så er det nødvendigt at behandle det epilerede område med et antiseptisk middel. Det anbefales også at tørre instrumenthovedet.
 3. For hårfjerning skal begge hænder. Den ene hånd skal udføres med enheden tændt mod håret. Samtidig skal den anden hånd strammes huden.
 4. Efter proceduren skal du igen behandle huden med en antiseptisk opløsning eller en creme mod hårindvækst. Skyl og rengør instrumentet.

Hvis der er spørgsmål og vanskeligheder, vil vores artikel om anæstesi af epilation komme til undsætning.

Elektrolyse udføres kun på regrown hår, mindst 4 mm lang. Korte hår, pincet af enheden vil ikke kunne epilere.

Tips til begyndere

For dem, der lige begynder at bruge epilatoren, kommer nogle enkle tips til at redde hvad man skal gøre for at opnå maksimale resultater og minimere smerte.

Efter at have købt en ny epilator, skal du først gøre epilering af benene. Benene er mindre følsomme, hvilket giver dig mulighed for hurtigt at vænne sig til smerten.

Den mest smertefulde, ifølge kvinder, er bikiniområdet. På dette område er håret tykt og hårdt, så hårfjerning og trækker dem ud er meget smertefuldt.

Enheden er meget nem at bruge.

Barbering din armhule epilator gør kun ondt først, efter nogle få procedurer bliver huden brugt. Dette skyldes det lille område af det behandlede område.

Det er bedst at udføre hårfjerning på den sidste dag i menstruationen eller et par dage efter det. I løbet af denne periode er huden mindre udsat for smerte, så elektrolyse bliver næsten smertefri.

Kvinder bemærker, at smerten er sløvet i intervallet 18 og 20 om aftenen, så denne gang er mest gunstig for at fjerne uønsket hår.

Det skal huskes, at epilatoren fjerner håret strengt mod linjen i deres vækst.

Smerte lindring procedure

For at lindre smerter under proceduren kan du bruge specielle sprayer med anæstetisk effekt. Som regel er det spray og lotioner med lidokain.

Det er bedre at vælge en spray - det er praktisk at anvende det, i modsætning til en lotion. Du kan også bruge ampullen af ​​stoffet. For at bedøve en zone skal du lave en opløsning fra en halv ampull fortyndet med samme mængde almindeligt vand. For at undgå smerte under proceduren passer lidokain bedst. Huden bliver følelsesløs, og smerten under hårfjerningen halveres.

Et varmt bad vil hjælpe med at reducere smerte

Når man fjerner vegetation i bikinizonen, skal lidocaine være forsigtig med ikke at komme ved slemhinde.

Du kan også tage en pille af ethvert ikke-steroide antiinflammatorisk stof før proceduren. Dette vil betydeligt dumme smerten og godt modstå proceduren.

Dyre modeller af epilatorer er udstyret med specielle køle- og massagedyser. Dette giver dig mulighed for at fjerne ubehagelig smerte. Elektrolyse under vand anses for at være den mest smertefri, men kun en trådløs enhed med et vandtæt hylster, hvis pris "bider" er egnet til dette.

I kosmetiske butikker kan du ofte finde forskellige cremer og lotioner med en køleeffekt. De anbefales at blive brugt til fjernelse af hår fra ben, arme eller underarm, så det ikke gør ondt, men det anbefales ikke at bruge kølecreme i intime områder.

Kontraindikationer og forholdsregler

Depilator bør ikke anvendes af gravide kvinder. Smerter oplevet af moderen under proceduren kan forårsage en række neurologiske sygdomme hos babyer.

Enheden bør kasseres i de sidste stadier af åreknuder, da dette kan have negativ indflydelse på den videre udvikling af sygdommen.

Elektrolyse er forbudt i tilfælde af hudirritationer, sår eller purulente betændelser. Ellers kan du ved et uheld inficere og forværre tilstanden.

Det anbefales ikke at barbere for korte eller for lange hår. I det første tilfælde vil proceduren ikke have nogen virkning, mens i sekunder vil hårene blive forvirret omkring pincetten, og smerten vil stige betydeligt.

Video: Ulemper og fordele ved epilatoren

Det er meget nemt at bruge epilatoren, prøv bare. De smertefulde fornemmelser vil blive kedelige med tiden, men vil ikke helt forsvinde. Men det er den bedste måde at slippe af med uønsket hår derhjemme.

Underarm Epilation: En oversigt over alle typer

Hvis tidligere kvinders naturlige hårdhed blev hilst velkommen, har piger nu med udviklingen af ​​medierne og stereotyperne, som er pålagt os af vestlige skønhedsstandarder, at behandle uønsket vegetation på mange forskellige måder. Underarm epilation - denne procedure er blevet ganske almindelig for mange kvinder. Hvilke metoder kan bruges til denne hårfjerning og er det sikkert?

Alle typer hårfjerning til underarm

På et følsomt sted vokser håret tykt og hårdt. Med daglig barbering er der en følelse af barb. Der er radikale metoder til at fjerne armhulehår, men fornemmelserne fra dem er smertefulde.

 1. voksning
 2. sukker shugaring
 3. epilator
 4. Elos hårfjerning
 5. laser hårfjerning
 6. elektrolyse
 7. hårfjerning
 8. depilation creme.

Epilering af armhuler med voks er mindst en af ​​de mest smertefulde procedurer, men det er ret effektivt. Selvfølgelig vil væksten efter flere gange ikke stoppe, men hårene bliver meget tyndere og skøre. Det er bedst af alt at udføre denne procedure i skønhedssaloner, fordi det er meget svært at gøre alt alene, da arbejdshandlen kun er en, og den anden er risikoen for at trække håret ikke i den rigtige vinkel, end at fremkalde deres indvækst. Men diskutere stadig hvordan man laver voksarmhule hjemme.

Først vil vi bestemme metoden. Der er flere af dem:

 1. Varmt voks;
 2. Kold voks (striber).

Først skal du rense huden, at skrubbe. Sørg for at forberede en beholder, hvor der vil være varmt kogt vand og bedre afkogning af urter, kamille eller plantain. Fortsæt nu til "execution". Hvis den første metode vælges, påfør en forvarmet voks på huden med en speciel spatel (du finder den i butikken), fordel den i et tyndt lag;

Med den kolde metode er alt meget enklere, selv om det ærligt ikke hjalp mig (tykt hår og ret hård kold voks tog ikke). Vi opvarmer strimlerne i hånden (de kan købes i butikken, der er mange virksomheder, for eksempel veet), vi lim dem på den nødvendige del og vent et halvt minut, og med en skarp bevægelse rive vi af strimlen i retning af hårvækst. For at fjerne voksrester fra huden kan du bruge specialservietter eller almindelig solsikkeolie.

Alternativt kan du i hjemmet rykke armhulerne (bioepilation), men se videoen på forhånd. Denne metode forårsager ikke hårindvækst, fordi Sukker er en fremragende hudskrubber i blandingen selv. Shugaring er let at fjerne håret på hænderne, i den intime del, armhulerne. For at forberede den blanding, vi har brug for:

 • en halv citron (mere præcist saft);
 • ti spiseskefulde sukker;
 • spiseskefulde vand.

Alt bland og sæt gryderet. Vores mål er at bringe blandingen til homogenitet, så rul det bare i små bolde, som fordeles over huden. Rive af hårvækst. Ulemper ved metoden er smerte og mulig indfødning af håret.

En anden temmelig smertefuld metode til epilering af armhulerne er fremstillet af en speciel enhed - epilatoren. Bare sig, proceduren er ikke behagelig, men en af ​​de mest effektive. For lidt at gøre op for ubehag under epilering kan du bruge isen, som blot tørrer huden. Selv om det er endnu bedre, købe i første omgang en epilator med en massage dyse eller en vand en. Elektrofililering af armhulerne udføres som håret vokser, så snart de er 4 mm over huden, indtil dette punkt enheden simpelthen ikke vil "bemærke" dem. Efter at huden skal være beroliget med fløde efter epilering eller koldt vand. Overvej, selvom dette er den sikreste epilation, men der er kontraindikationer:

 1. Inflammede lymfeknuder;
 2. Elektrolyse samt brasiliansk hårfjerning er kontraindiceret under graviditeten;
 3. Irritation på huden, i pærerne;
 4. Electroepilation i armhulerne udføres ikke med mastopati.

Elos armhule epilation er noget mellem en laser og en elektrisk. Nogle smerter er der, men de er ret tolerante. Virkningen er lavet af en speciel enhed (hvis du sparer penge, kan du købe og gøre elos hårfjerning hjemme), som i første omgang ødelægger pærerne med en laser og fjerner de resterende hår med pincet. Denne metode hjælper med at fjerne uønsket vegetation næsten for evigt. Det er svært at sige, hvor længe epilation elos varer, alt afhænger af hastigheden af ​​hårvækst og kroppens tilstand som helhed.

En meget populær procedure - laser hårfjerning af armhulerne, udføres også på en speciel installation. Dette er en temmelig massiv maskine, som kan være af flere typer (mere præcist, som har lasere af forskellige typer). Disse lasere ændres afhængigt af den zone, der er valgt til epilering. Før proceduren skal du bære specielle briller. Den eneste ulempe ved metoden: Den fjerner gråt og blondt hår meget dårligt, og resultatet vil kun ses efter en uge. Til spørgsmålet om, hvorvidt det er smertefuldt, kan jeg sige, at som en person, der har været på procedurerne flere gange, nej. Det vigtigste er at fortælle mesteren straks, at den brænder dårligt, så vil laserlængden (ipl) justeres under smertegrænsen. Og selvfølgelig er fornemmelserne stort set afhængige af zonen. Desværre er alle historier om "kyndige mennesker", at denne metode løser problemet med øget hårdhed for livet eller eliminerer hyperhidrose - et eventyr. Maksimalt overskydende hår vil ikke genere i ca. 3 år (men dette er betinget af fuldførelse af hele kurset).

Næste i køen er en underarm fotoepilation. I modsætning til laser klipper det med hår, grå, sort eller lys. Der er en opfattelse af, at foto-hårfjerningsmetoden kan behandle underarm sved. Varigheden af ​​proceduren på dette websted er omkring 10 minutter, plus det er en metode uden nogen smerte overhovedet. Selvfølgelig er omkostningerne ret høje, det starter ved 1500 rubler pr. Procedure, og du har brug for mindst 6, men disse penge er det værd. Proceduren udføres kun af autoriserede klinikker, men kontroller disse dokumenter, inden du ligger under mekanismen. Overvej at alvorlige konsekvenser er mulige under graviditet og overgangsalderen.

Selvfølgelig, hvis du vælger voks eller en barbermaskine, så vælger mange piger sidstnævnte. Det gør ikke ondt, billigt. Men efter barbering er irritation den mest almindelige forekomst. Men der er en anden måde, der er helt harmløs, og vigtigst af alt - smertefri - depilation creme. Mange produkter er hypoallergeniske, må ikke forårsage irritation og indvækst af hår. For eksempel kan du udføre denne procedure derhjemme med Emla creme. Nem og enkel, plus emballagen har også en speciel padle til fjernelse af hår. Teknologier står ikke stille, og epilering med depilatory cream kan nu selv tage et brusebad, for eksempel ved brug af mærket Vit. Du vil ikke slippe af med dit hår for evigt, men i en uge vil du helt sikkert løse problemet.

Det er værd at overveje, at der er skade fra hver metode. Dette kan være en allergisk reaktion, hormonal svigt. Der er tilfælde, hvor håret begyndte at vokse med endnu større intensitet efter laseren. Vi anbefaler stærkt at besøge det tematiske forum, hvor du kan læse anmeldelser om hårfjerning på forskellige områder, herunder underarms. Det er umuligt at sige, om en procedure til at slippe af med uønsket hår er skadeligt uden at kende kroppens egenskaber, så rådfør dig med din læge.

Video: Hvilken metode til fjernelse af hår er bedre og sikrere

Priserne på laser og fotoepilation er nøjagtigt de samme som for Elos, kun Petersborg og Donetsk var noget anderledes og hævede omkostningerne ved proceduren med 500 rubler i gennemsnit. Husk, vi giver kun omtrentlige tal, lærer mere præcist fra administratoren af ​​det valgte kabinet, forsøger at besøge saloner i rabatperioden eller købe en kupon, så proceduren vil være relativt billigt.

Nogle tips og hemmeligheder

Epilering af underarmene anbefales ikke af nogle læger generelt. Det menes at denne zone er en af ​​de mest følsomme, og hårene på det er generelt bedre at bare barbere. Sukker og voks effekter er uønskede i tilfælde af betændte lymfeknuder, må du ikke bruge fløde i de øjeblikke, hvor huden er betændt eller der er åbne sår.

Det menes at lavkvalitetscreme simpelthen blokerer porerne, hvorefter ikke kun indgroede hår, men også purulent acne dannes. Vær opmærksom på dagen i måneden, gør hårklipp og hårfjerning på månen, for piger er det meget vigtigt. Under menstruationen forværres alle fornemmelser, så elektrofilering i løbet af denne periode kan simpelthen ikke gøres.

Hud nødvendigvis har brug for træning. Massage, peeling, douche. Ellers kan pigerne have komplikationer: betændelse, irritation. Hvad man skal vælge, er op til dig, alle fornemmelser er strengt individuelle, såvel som midlertidige perioder med hårvækst, det er svært at bestemme, hvad der er bedst i absentiet: sukkerarmhinde epilation eller barbering.

Hvordan slippe af med nits hurtigt og pålideligt

Anvendelsen af ​​bagepulver til pleje, behandling og fjernelse af hår