Sammenligning af den bedste epilator Braun (2018).

For mere end tre årtier siden optrådte de første Braun-epilatorer. I løbet af denne tid forbedret produktionsteknologi og øgede krav til hårfjerningsmaskiner. Så hvad tilbyder Braun til den moderne kunde?

Funktioner af udvalgte modeller

Linjen af ​​epilatorer BraunSilk Epil er præget af garanteret tysk kvalitet. Det flydende instrumenthoved med pincet giver glat hud i flere uger. Fabrikanten forbedrer konstant sine produkter og tilføjer epilatorer flere funktioner til hurtig og behagelig hårfjerning. Køle-, massage- eller blæserfunktioner er designet til at reducere smerte. Teknologi Close Grip og MicroGrip løfter hår, så du kan fjerne selv den korteste.

Fordele og ulemper

Fordelene ved braun epilatorer omfatter følgende:

 • Apparater godkendt af hudlæger.
 • På grund af de begrænsende vedhæftede filer er de velegnede til både fødder og sarte områder.
 • Børster til rengøring af epilatoren inkluderet.
 • Lang strømledning og / eller genopladeligt batteri.
 • Ergonomisk design, der gentager kroppens naturlige kurver.
 • Effekten af ​​epilering i flere uger.
 • Uanset om maskinen er færdig med et låg eller en kosmetikpose.
 • Let at bruge og vedligeholde.
 • Nogle modeller suppleres med apparater til fjernelse af hår og / eller ansigtsafskrækning.

Ulemper ved Braun-epilatorer:

 • Ikke det laveste lydniveau.
 • De høje omkostninger ved individuelle modeller.

Hvad skal man kigge efter, når man vælger

For ikke at tabe penge, når du køber en Braun-epilator, bør du overveje følgende punkter:

 • Antallet af pincet påvirker procedurens tid.
 • Valget af hastigheder. Du kan vælge det bedste til forskellige hårstruktur og forskellige zoner.
 • Strøm system. Er der et batteri, eller enheden virker kun på netværket.
 • Hvad er der til rådighed for at lindre smerter.
 • Er det muligt at bruge en maskine til våd fjernelse af hår?
 • Tilstedeværelsen af ​​baggrundslyset.
 • Er der flere tips og funktioner.

Braun 1370 Silke-epil


Epilatoren Braun SE 1370 vil nemt og enkelt fjerne overskydende hår (selv vokse sammen) fra enhver del af din krop. Denne model er udstyret med en bekvem dyse, som gør det muligt at fjerne håret, hvilket er optimalt til så delikate områder som bikini og armhuler. Tyve keramik-dækkede pincet vil forsigtigt fjerne hår, der starter fra selve roten, og giver perfekt hudglathed i op til flere uger. Single-speed mode vil bidrage til en vellykket betjening af enheden til både begyndere og kvinder, der allerede har erfaring med epilering. Enheden er meget nem at bruge og vil kunne opretholde huden af ​​fløjlsagtig silke-epil 1 i lang tid - dette er den grundlæggende model af Silk-Epil epilatorlinjen. Det fjerner nemt hår på roden, efterlader huden glat og silkeagtig i flere uger, ikke dage: derfor elsker kvinder det.

Epilatoren Braun 1370 er et af de mest enkle og billige tilbud fra dette firma, som er universelt. Du kan ikke finde specielle forskellige funktioner i denne enhed, da der kun er en højhastighedstilstand, og kun en dyse er inkluderet i pakken. Samtidig håndterer modellen fuldstændigt det oprindelige ansvar. Designet er ganske behageligt og er udstyret med et specielt flydende hoved, som omhyggeligt gentager hver kvindes kurve uanset den valgte zone og trænger ind på vanskelige steder uden særlige vanskeligheder. Braun 1370-modellen er drevet af det elektriske netværk, så tilstedeværelsen af ​​et 220 V-udløb er en indledende nødvendighed.

fordele:

 • Teknologi 20 pincett.
 • Dyse til følsomme kropsområder.
 • Anbefalet af hudlæger som en mild måde at fjerne hår i lang tid.
 • Teknologi 20 pincet: Fjerner forsigtigt hår fra roden, hvilket giver en langvarig effekt.
 • Pensel til rengøring.
 • Compact.
 • Inkluderet er kun det mest nødvendige.
 • Demonteres og rengøres let.
 • I hånden er det behageligt.
 • Nem.
 • Lang strømledning.

ulemper:

 • 1 hastighed.
 • Arbejde fra netforsyningen.
 • Støjende.
 • Springer hår og plucks ganske smertefuldt.
 • Hårspredning i R 0,5m
 • Der er ingen mulighed for at skylle hovedet.
 • Kun en dyse.
 • Ingen baggrundsbelysning.
 • Svært at opnå perfekt glathed.

Et eksempel på at arbejde med denne epilator fra brugeren:

Braun 7979 Silke-epil 7 SkinSpa


Fjernelse af uønsket hår er ikke altid en behagelig proces. Men ved brug af epilatoren Brown 7979 Silk-Epil 7 SkinSpa gør denne procedure så enkel og praktisk som muligt. Enheden giver dig mulighed for at udføre hårfjerning så hurtigt og enkelt, at brugeren ikke oplever ubehag.

Denne epilator er designet til at udføre tør og våd hårfjerning. Dens krop er fuldstændig forseglet, hvilket betyder at enheden kan bruges på badeværelset og under brusebadet og på tør hud. En masse omsorgsfuldt "fingre" fanger selv de tyndeste hår og leder dem til pincettene, der er i stand til at fjerne hår 0,5 millimeter lange, selvom det passer godt til huden. Resultatet opnået som et resultat af proceduren opbevares i flere uger.

Producenten tog sig af tilstedeværelsen af ​​en speciel dyse til peeling. Brug af en børste, som ved hjælp af massagebevægelser renser huden på døde hudceller, hvilket giver en jævn og strålende virkning, hvilket giver en effekt, der ikke er ringere end professionel afskalning.

Epilatoren kan fungere med to hastigheder. Når du tænder den første hastighed udføres mild blid hårfjerning til begyndere. Brug af enheden med en anden hastighed kan du udføre proceduren for hårfjerning meget hurtigere og mere effektivt. Du kan udføre epilering ved brug af skum, med jævne mellemrum at vaske epileringshovedet.

For at opdage uklare hår er enheden udstyret med baggrundsbelysning. Det er meget mere praktisk og behageligt at bruge enheden gør flere vedhæftede filer: til tørt hårfjerning; til peeling til behandling af intime områder bikini område stop; Trimmer.

Enheden er drevet fra batteriet, og til opladning er der en oplader og en 12 volt adapter. Før enheden er fuldt opladet, tager det 60 minutter, og autonomt arbejde i kontinuerlig drift er muligt i 40 minutter, hvilket er helt nok til alle nødvendige kosmetiske procedurer.

Epilator Braun Silke-epil 7

Braun Silk Epil 7 er en linje af kvinders trådløse epilatorer fra en velrenommeret producent, der længe har etableret sig på den positive side og konsekvent frigiver højkvalitetsudstyr til personlig pleje.

Til dato omfatter denne serie følgende modeller:

 1. WetDry kan udføre både tør og våd fjernelse af håret, mens enheden ikke kræver en dyseændring. Mange vælger denne mulighed på grund af muligheden for proceduren i vandet, hvilket reducerer smerten.
 2. Young Beauty er designet til hårfjerning i nærværelse af korte hår. Denne enhed gør huden så glat som muligt. Når du genbruger denne model, vil den faktisk ikke føle smerte.
 3. SkinSpa er en multifunktionel enhed, der muliggør epilering eller dyb peeling, afhængigt af hvilken type dyse der vælges.
 4. Dual har mulighed for samtidig at udføre både barbering og hårfjerning, hvilket som følge heraf øger hudens glathed betydeligt. Derudover er det udstyret med at udføre procedurer i vand.

beskrivelse

Alle epilatorer Braun Silke Epil 7 er moderne udstyr til at sikre hudens glathed, hver model er unik og udstyret med individuelle funktioner. I deres produktion anvendes den mest avancerede udvikling på dette område.

Nedenfor er nogle af de funktioner, der er fælles for alle modeller i denne serie:

 1. Under den første epilering er en følelse af ubehag og brænding mulig, hvilket er en normal reaktion. Under efterfølgende procedurer vil smerten falde, da huden gradvist tilpasser sig denne effekt.
 2. Alle de negative konsekvenser af den implementerede procedure skal passere i den nærmeste fremtid. Hvis efter en halvanden dag irritationen stadig vedvarer og forårsager ubehag, anbefales det at rådføre sig med en læge.
 3. Før hver procedure skal epileringshovedet rengøres og desinficeres, hvilket vil reducere risikoen for bakterier i huden i gang med at glide epilatoren.

Hvordan får du smukt hår fra en vaskeklud på hovedet?
- Hårvækst over hele overfladen af ​​hovedet på kun 1 måned;
- Den organiske sammensætning er fuldstændig hypoallergenisk;
- Ansøg 1 gang om dagen
- Mere end 1 MILLION tilfredse købere af mænd og kvinder over hele verden!
Læs hele historien.

Særlige egenskaber

Brugen af ​​de nyeste teknologier, der er tilladt at udstyre epilator Braun Silk Epil 7 med en række unikke funktioner, de fleste af dem er diskuteret nedenfor:

 1. Ansøgning om forskellige modeller af teknologi Close-Grip, Micro-Grip og andre. De består i samtidig brug af snesevis af høj kvalitet pincet på en gang, hvilket gør det muligt at fjerne selv de tyndere og mest ubehagelige hår under roden, hvilket sikrer maksimal glathed i den behandlede del af kroppen.
 2. Alle modeller er udstyret med et specielt massagesystem, hvilket øger ømheden i huden og stimulerer blodcirkulationen, hvilket minimerer smerten.
 3. Dyser med barberhoveder tillader i fuld overensstemmelse at kopiere alle konturerne i det dyrkede område, som gør det muligt for dem at trænge ind selv de mest vanskelige steder.
 4. Kroppen er helt vandtæt, så hvis epilatoren slippes i et bad med vand, sker der intet.
 5. Hver model har specifikke vedhæftninger designet til at udføre forskellige funktioner.

Komplet sæt

Følgende udstyr er inkluderet i grundpakken ved køb:

 1. Den valgte model af epilatoren.
 2. Yderligere vedhæftninger eller hoveder til peeling, barbering, massage eller andre funktioner afhængigt af den valgte model.
 3. Børste designet til at passe på epilatoren.
 4. Et kabel designet til at oplade enheden fra en stikkontakt.
 5. Specialservietter til fjernelse af hår.
 6. Detaljerede instruktioner, som giver dig mulighed for at gøre dig bekendt med evnen til en bestemt model, driftsregler og andre funktioner i enheden.

karakteristika

Alle de vigtigste tekniske egenskaber for alle modeller i denne serie er anført nedenfor:

 1. Strømforsyning leveres fra det indbyggede batteri, kablet er kun nødvendigt under opladning.
 2. Der er baggrundsbelysning.
 3. Strøm er 7 watt.
 4. Varigheden af ​​kontinuerlig drift kan være 40 minutter.
 5. Evnen til at skifte mellem to forskellige hastigheder efter brugerens skøn.
 6. Mængden af ​​enhedens resterende opladning kan altid kontrolleres på den tilsvarende indikator på dens tilfælde.
 7. Vand i indretningen forhindres på grund af det vandtætte hus.

Instruktioner til brug

Ved brug af epilatorserien anbefales Braun Silk Epil 7 at bruge følgende instruktioner:

 1. Sørg for, at alle arbejdsartikler er rene, inden du arbejder.
 2. Den valgte vedhæftning sættes på epilatoren.
 3. Epilatoren er designet til brug i brusebadet med brug af kosmetik og hygiejneprodukter, så gel- eller barberskummet skal først påføres den behandlede del af kroppen, hvilket vil forenkle processen.
 4. Det er nødvendigt at sørge for, at enhedens hoved glider godt og nøjagtigt gentager alle kroppens bøjninger, så det er ikke nødvendigt at gentage flere gange på et sted.
 5. Bevægelse langs benene udføres fra bunden til toppen, når bearbejdning af området under knæet skal benet strækkes for at øge effektiviteten af ​​proceduren.
 6. Under behandlingen af ​​områder i nærheden af ​​leddene kræves der større forsigtighed for at eliminere risikoen for nedskæringer.
 7. Skummet bør periodisk fjernes fra den anvendte dyse, ellers vil det ikke være muligt at opnå den maksimale glatningsværdi.
 8. Til behandling af områder af kroppen med armhulerne såvel som i bikiniområdet er det nødvendigt at bruge specielle dyser, der muliggør epilering på de mest følsomme steder.
 9. Efter afslutning af proceduren skal epilatoren skylles grundigt med rent vand.

Sikkerhedsforanstaltninger

Ved brug af epilatorer i Braun Silk Epil 7 serien er det nødvendigt at observere en række foranstaltninger, der bidrager til at øge sikkerhedsniveauet under driften af ​​enheden, som alle er anført nedenfor:

 1. Alle kosmetiske eller hygiejneprodukter, der ikke er beregnet til at lette proceduren, herunder deodoranter, skal fjernes fra de behandlede områder af kroppen. Overtrædelse af denne regel kan føre til irritation.
 2. Epilatoren er genstand for personlig hygiejne, derfor kan den kun bruges af ejeren. Overførsel og udnyttelse af andre mennesker er en grov overtrædelse af hygiejne normer, som kan føre til infektion med farlige sygdomme.
 3. Det er forbudt at åbne enhedshuset, samt at tage ud af lavspændingsforsyningen og andre interne elementer, ellers kan der opstå elektrisk stød.
 4. Det er strengt forbudt at betjene epilatoren uden hoved eller vedhæftning.
 5. Epilatoren kan kun bruges af børn under voksen tilsyn.
 6. Epilatoren, mens den er i on-tilstand, bør ikke være i kontakt med hovedbunden, da dette kan føre til brud og skade.
 7. Hvis dyserne for glathed blev droppet eller beskadiget, er deres efterfølgende anvendelse udelukket.

Du kan købe epilatorer af Braun Silk Epil 7-serien i specialbutikker eller ordre via internettet, vareomkostningerne afhænger direkte af købsmetoden, samt en bestemt sælgers prispolitik.

Omtrentlige priser for forskellige modeller er som følger:

 1. Braun Silke Epil 7 WetDry koster omkring 7000-7300 rubler.
 2. Braun Silke Epil 7 Young Beauty koster omkring 7.500 rubler.
 3. Braun Silke Epil 7 SkinSpa koster omkring 9000-10000 rubler.
 4. Braun Silke Epil 7 Dual koster omkring 6000-7000 rubler.

Fordele og ulemper

Alle epilatorer Braun Silke Epil 7 nyder uændret popularitet på grund af det store antal positive aspekter, det har.

Hvis vi sammenligner dette modelområde med analoger, har det følgende fordele:

 1. Muligheden for proceduren på flere måder.
 2. Høj grad af pålidelighed, som det fremgår af en lang garanti.
 3. Evnen til at vælge den hastighed, der vil accelerere processen med tilpasning af huden til virkningerne på den.
 4. Langvarig bevarelse af det opnåede resultat, gentages proceduren kun efter 3-4 uger.
 5. Tilstedeværelsen af ​​et stort antal kosttilskud designet til at reducere smerte.

Hvis vi taler om de negative aspekter af sådanne enheder, så kan vi udpege for høj en pris, som ikke alle er villige til at betale.

anmeldelser

Svetlana: "Braun Silk Epil 7 SkinSpa er min anden epilator, jeg brugte den forrige i seks år. Selvfølgelig er fremskridt gået langt i den tid, en ny enhed er hurtigere, mere bekvem, mindre støj fra den, opladning er hurtigere.

Særligt tilfreds med tilstedeværelsen af ​​dyser designet til peeling. Efter at have købt en lille enhed fik jeg sådan en multifunktionel assistent. "

Anna: "Braun Silke Epil 7 Young Beauty er min første epilator, jeg prøvede det i første omgang på en lille del af min hånd uden servietter og yderligere midler, det var meget smertefuldt. Epilerende ben var meget bange, men underlagt alle reglerne er det ikke så smertefuldt. Næsten to uger er gået siden da, men håret er ikke vokset, hvilket er meget behageligt. "

Ksenia: "Jeg formåede at bruge allerede mange epilatorer, men jeg kunne ikke finde den mest passende mulighed for mig selv, før jeg mødte Braun Silk Epil 7 SkinSpa. Dyserne blev valgt bare perfekt, bare dem der passer mig, og evnen til at udføre samme enhed med en dyb skræl var en meget flot tilføjelse. "

Brown epilator review Silke-epil

En af de dyreste og smertefri epilatorer i verden betragtes som vandforsyningsvirksomheder fra det tyske firma Braun fra Silke-Epil 9-serien: De giver ikke kun fjernelse af hår fra tør eller våd hud, men tillader også at anvende apparater under vandprocedurer. Kvinder, der har fjernet uønsket hår med denne enhed lige i badet, hævder, at smerten er reduceret med 80% sammenlignet med en tør hårfjerningsmetode.

Nogle mennesker føler slet ikke smerte, når de fjerner hår fra benets hud og depilation med armhuler og i bikiniområdet, ifølge vurderinger er smertefuldt, men det er muligt (med tør depilering forsøger epilatoren ikke engang at fjerne hår med en epilator).

funktion

Da enhederne i Silk-Epil 9-serien giver mulighed for vandepilation, arbejder de alle fra et batteri, hvis opladningstid ifølge instruktionerne er fyrre minutter (ifølge anmeldelser bliver denne gang reduceret til en halv time i vand, nogle gange sidder batteriet tidligere). Den tid, der kræves for at oplade batteriet, er ca. en time, er det ikke muligt at fjerne hårfjerning fra netværket.

Indretningerne i den niende serie blev designet til at forbedre den tidligere serie af vandepilater, Silk-Epil 7 (for eksempel sådanne modeller som 7921, 7951, 7181). Men med fjernelse af vegetation på benene klare mere effektivt, fordi de har en forbedret hovedvedhæftning (den er fyrre procent bredere end i tidligere enheder). Som næsten alle Braun-depilatorer arbejder enheder i den niende serie med to hastigheder: den nederste er designet til at fjerne hår fra følsomme områder af kroppen og den høje - for hurtigere depilation.

Fjern uønsket hår fra Braun epilatorer med pincet.

I alle enheder i den niende serie er der tilvejebragt fyrre forskudte pincet, som er hjulpet af de specielle "SoftLift fingers", som kan løfte selv hårene, der sidder fast mod det fra fugtig hud. Det gør det lettere for dem at arbejde med det flydende hoved, hvis vinkel er femten grader, hvilket giver hende muligheden for at gentage alle konturer af kroppen og komme til vanskelige steder.

Alle epilatorer i serien giver et højfrekvent massagesystem designet til at reducere smerte (i disse modeller viste det sig ikke for første gang, og er allerede til stede i modeller af den tidligere femte serie, for eksempel 5280, 5329). Der er også en dyse til bedre kontakt med huden, som under hårfjerning holder den og tillader ikke at følge håret, reducerer smerte og fremskynder fjernelse af håret. Ifølge vurderinger er en sådan dyse særlig nyttig under armhulenes fjernelse og i det dybe bikiniområde, hvor smerten føles særligt stærk.

En anden fordel ved Braun-epilatoren er tilstedeværelsen af ​​et baggrundslys, der belyser huden og giver dig mulighed for at se de savnede hår. Det er især nyttigt, hvis du bruger enheden, mens du tager et bad eller et brusebad, når mange hår bliver næppe synlige. Belysning optrådte i Brown Epilators meget tidligere, begyndende fra den tredje serie (den findes ikke i tidlige modeller, for eksempel i Silk-Epil Eversoft-epilatorer), modtog mange positive anmeldelser, og derefter er den til stede i alle efterfølgende udviklinger.

Afhaling og afskalning

Epilatorer af den niende serie er opdelt i to grupper. Den første er Silk-Epil 9 SkinSpa-enheder og er i øjeblikket repræsenteret af to enheder, 9-969 og 9-961. Disse enheder tillader ikke kun at fjerne uønsket hår, men også for at gøre huden skrælle. Hertil kommer en tyk børste med 10.000 setae (de er placeret på to niveauer og repræsenterer tre typer setae af forskellig længde: dette gør det muligt at skifte intensive og bløde bevægelser).

Afskalning sker ved hjælp af Sonic-teknologien, hvor der forekommer ca. 3000 mikrovibrationer pr. Minut. Dette gør det muligt at fjerne døde hudpartikler fire gange mere effektivt end man kan gøre med manuel afskalning.

Epilator Silke-epil 9-969 giver en dyse til rengøring af ansigtet, som ifølge producenten renser huden seks gange mere effektivt end ved anvendelse af en gel. Denne nyskabelse i Braun-modeller viste sig ikke for første gang: børsten var allerede inkluderet i pakken til model 5329, der derefter optrådte i den næste serie, i Silke-Epil 7-929. Vedhæftet fil fik forskellige anmeldelser: man kunne lide det som en ekstra massager, andre modsatte sig det, idet det hævdes, at det kun irriterer huden og forårsager ubehag.

I begge enheder i den niende serie SkinSpa er der en dyse til fjernelse af uønsket hår fra et ansigt. Silke-epil 9-961 epilatoren omfatter en barber til tør barbering og en trimmer til trimning af hår i følsomme områder eller på benene, hvis deres længde overstiger den maksimale længde, som fabrikanten anbefaler - fem millimeter.

Det er en af ​​de første modeller til epilering i vand (alle modeller fra den foregående femte serie, der starter med grundlæggende enheder 5280, 5329, giver kun tør epilering). Selvom silke-epil 7921 dysen til hudafskalning er fraværende, er Sonic exfoliation systemet allerede tilvejebragt, og der er også en børste til eksfolierende døde hudceller.

Et af de mest komplette sæt i den syvende serie er silke-epil 7951-epilatoren. I modsætning til 7921 er ansigtsbørsten ikke beregnet til den, men den er den eneste enhed i serien, der indeholder 5 dyser (dette er den største forskel mellem 7951 og andre modeller) :

 • dyse til peeling;
 • barbering hoved;
 • trimmer hoved;
 • at fjerne uønsket ansigtshår;
 • til blide zoner (underarm og bikini område).

Det eneste der ikke er i epilatoren 7951 Silke-epil Xpressive, er tilstedeværelsen af ​​et stativ til genopladning. Det skal bemærkes, at mange ikke bemærkede hans fravær og ikke talte for hans behov for rekruttering.

Enheder til hurtig depilering

Indretningerne fra den næste gruppe er designet til at fjerne uønsket hår så hurtigt som muligt, og der er ingen vedhæftning til at skrælle i dem. I alt er denne serie af syv enheder, som hver især har sine egne egenskaber. To modeller, 9558 og 9538, sørger for en epilator til ansigtet med ti pincet, hvor designet giver dem mulighed for at samle op og fjerne meget tynde hår over overlæben, på panden, hagen og giver dig mulighed for at justere øjenbrynsmønsteret.

Den grundlæggende model af silke-epil-serien er 9-521 (undtagen vedhæftet fil for tæt kontakt med huden, som er i alle epilatorer af serien, andre er ikke fastsat i den). Epilatoren 9-561 har den mest komplette pakke. Hovedforskellen mellem modellerne består netop af antallet og formålet med udskiftelige dyser, som enhedens kapaciteter afhænger af:

 • børste for at rense ansigtet: 9-549;
 • barbering hoved: 9-558, 9-541, 9-561;
 • trimmer: 9-558, 9-541, 9-561;
 • til ansigt: 9-561;
 • stå for opladning af epilatoren: 9-549, 9-561, 9-549.

Modeller af denne serie er en fortsættelse af det tidligere modelområde, nemlig Silk-epil 7-epilatorer til tør og våd udtørring. Hvis man ser på basismodellen 7181 Silk-epil Xpressive, hvor du, udover dysen, ikke er forsynet med en anden til den nærmeste kontakt med huden, kan du se, at det er en af ​​de første Braun-apparater til vandepilation.

Hoveddysen i 7181 Silk-Epil Xpressive-anordningen har samme dimensioner som den femte serie afbrændere, håret fjernes ved hjælp af fyrre pincet, det har forbedrede "fingre", som kan løfte klæbende våde hår fra huden. En sådan udvikling i 7181 Silk-Epil Xpressive var meget mere succesfuld end systemet i lignende enheder fra konkurrerende virksomheder og forårsagede en masse positiv feedback fra kvinder.

Selv om epilatorer fra den niende serie anses for mindre smertefulde, vurderes de af anmeldelserne, at kvinder, der allerede har købt enheden fra den syvende serie, er tilfredse med det og ikke ser behovet for at ændre det til en mere avanceret model. Især siden epilatorer af både den syvende og niende serie er ikke billige.

Omkostningerne til Silk-Epil 7 Xpressive-enheder afhænger af modellerne fra $ 85 til $ 150, omkostningerne ved den nyeste generation af depilatorier - fra $ 150 til $ 200. Ifølge mange kvinder koster enheden disse penge. Dette hævdes især af dem, der havde mulighed for at sammenligne vandforankringsmidler med de enkleste epilatorer Brown, Silk-Epil Eversoft, hvis depilation er smertefuld nok, selv når man fjerner uønsket hår fra benene.

Hvordan vælger jeg en epilator til hjemmebrug?

Home epilator er et uundværligt redskab i kampen for glat hud, som skal være i arsenalen af ​​hver kvinde. Hvordan man vælger en epilator og som er bedre at købe - det afhænger af mange faktorer, så du bør omhyggeligt undersøge fordele og ulemper ved forskellige modeller for ikke at forveksle med købet. Her kommer vurderingen af ​​de mest populære modeller af berømte producenter til undsætning.

Glat hud er tilgængelig med hjemmepililator.

Brug af epilatoren

Home epilator indtager en af ​​de ledende stillinger blandt metoderne til at fjerne uønsket vegetation på kroppen. Omkostningerne til denne enhed er til rådighed for enhver kvinde, og virkningen af ​​brugen varer ca. tre uger. Dette er grunden til populariteten af ​​disse små enheder. Den eneste fejl i epilatoren er smerten i proceduren. Elektrisk epilator trækker hår på princippet om samtidig drift af flere pincet, så kvinden føler smerte og ubehag.

Kvinder bemærker, at smerten under epilation kun er til stede i de første par procedurer. Derefter bliver huden vant til virkningerne af enheden, og hårfjerning passerer uden meget ubehag.

En anden fordel ved depilatoren er sikkerheden. I modsætning til skindende cremer eller varm voks beskadiger enheden ikke huden, når den anvendes korrekt, påvirker ikke karrene og forårsager ikke en allergisk reaktion.

"Braun 9-969 Silke epil 9" er føreren blandt hjemmeepilatorer.

Kriterier for valg af epilator

Det er umuligt at sige, hvordan man vælger epilatoren, eller hvilken enhed er bedre. Det hele afhænger af de individuelle præferencer hos den kvinde, der vælger epilatoren. Forskellen mellem dyre og overkommelige enheder ligger i deres funktionalitet. Bedømmelsen af ​​de bedste modeller tager højde for både multifunktionelle enheder og de enkleste budget-epilatorer.

Når man studerer forskellige modeller, skal man være opmærksom på følgende egenskaber:

 • antal klemmer;
 • vandtæt taske;
 • Antallet af arbejdshastigheder;
 • tilgængeligheden af ​​yderligere dyser.

Antallet af klip er bestemt af antallet af hår udtrukket af en enhed på huden. Jo flere clips (pincet), jo mindre tid proceduren vil tage.

Der er modeller med vandtæt hus, som kan bruges direkte i brusebadet eller mens du tager et bad. Disse er som regel trådløse enheder, der er udstyret med deres eget batteri med evnen til at oplade efter behov. De anbefales at købe for dem, der ikke har nem adgang til stikkontakten på badeværelset.

Nogle modeller er færdige med ekstra vedhæftninger designet til at fjerne hår på ansigtet, axilla eller i bikiniområdet. Vurdering forskellige modeller af kendte producenter vil hjælpe dig med at træffe det rigtige valg og købe en rigtig højkvalitets enhed.

Omkostningerne ved enheden bestemmes af dens funktionalitet og leveringsomfang. Som regel kan simple modeller købes i gennemsnit to til tre gange billigere end multifunktionelle trådløse enheder.

Braun epilatorer

Bedømmelsen ledes af trådløse depilatorer, men beslutningen om at købe en sådan enhed har begge sine fordele og ulemper. Blandt fordelene bør nævnes kompaktiteten og mobiliteten af ​​enheden. Du kan gennemføre proceduren overalt uden at bekymre dig om adgang til elnettet. Ulempen ved trådløse depilatories er lav batterikapacitet.

Epilatoren "Braun 7561 Silke epil 7" er ikke mindre populær.

Bedømmelsen af ​​de bedste trådløse modeller hjælper med at gøre et valg til fordel for den enhed, du kan lide:

 1. Electroepilator "Braun 9-969 Silk epil 9" - salgsleder for det sidste år. "Braun Silk epil 9" har et bredt hoved, der er nem at fjerne hår på et stort område. Enheden er udstyret med en baggrundsbelysning, der er designet til at belyse det behandlede hudområde. Baggrundslyset kan dog ikke deaktiveres, det er ofte ikke nødvendigt. Pakken indeholder særlige peeling børster til at fjerne kåt hud og rengøring af ansigtet. "Braun Silk epil 9" virker autonomt, men arbejdstiden overstiger ikke 40 minutter. Den mest alvorlige ulempe ved enheden er den høje pris.
 2. Den yngre bror til modellen beskrevet ovenfor er "Braun 7561 Silk epil 7" elektroepilator. Denne pincetbeholder uden belysning og udstyr er underordnet modellen «Silk epil 9». Enheden er udstyret med et bredt hoved, der gemmer så mange som 40 pincet, såvel som to højhastighedstilstande og en massager. Et opladet batteri varer ca. 40 minutters brug. Dens omkostninger er høje, hvilket forårsager den eneste ulempe ved depilatoren, som ikke alle kan købe. "Silk epil 7" -kittet indeholder også en børste til rengøring af apparatet efter brug og et sæt af køleffektservietter, der hjælper med at berolige ubehag efter proceduren.
 3. I linjen "Silke" firma "Brown" kan du finde en mere budgetmodel - den elektrolytiske "Braun 5780 Silk-epil". Billigere denne elektriske epilator er forpligtet af manglen på et indbygget batteri, så enheden fungerer kun fra netværket. Det har en køleeffekt, så blandt kvinder bærer denne enhed titlen "den mest smertefri", og dens popularitet skyldes, at kittet indeholder flere vedhæftede filer til forskellige dele af kroppen.

Alle Silk-modeller oplades i ca. en time. Deres forskelle ligger kun i konfigurationen, og resten af ​​de to enheder er næsten identiske.

Silke modeller er kendetegnet ved deres stilfulde design og lange levetid, og derfor er de øverst på placeringen af ​​de bedste enheder. Ulempen er kun den høje pris, men som med hele teknologien i firmaet "Braun". Hvor meget er denne eller den model, der skal findes i apparatbutikken.

"Braun 5780 Silke-Epil" er kendetegnet ved dens pålidelighed og stilfulde design.

Philips til glat hud

Ifølge mange kvinder er de bedste epilatorer Phillips (Philips), og de mest populære blandt dem er Phillips hp6420 / 00. Denne diskdepot har følgende funktioner:

   • stilfuldt design;
   • fanger selv korte hår
   • komplet med en speciel børste til rengøring af enheden;
   • beskyttelse mod hudirritation;
   • to omskiftelige hastigheder.

Disk elektroepilator "Philips hp6420 / 00" fungerer kun fra netværket, så det er billigt. Dens forskelle fra de dyrere modeller er manglen på et indbygget batteri. Forskellen ligger ligeledes i konfigurationen, som Philips hp6420 / 00 ikke er anderledes - selve ophængeren og hovedbørsten.

"Philips hp6420 / 00" - en af ​​de bedste budgetmodeller

En anden god enhed fra Philips er "hp 6570/00" -modellen. Det adskiller sig fra den tidligere Philips-model med en stilfuld sag til opbevaring og transport af enheden. Enheden er slået fra strømmen og er udstyret med to hastigheder, men skifte mellem dem er lidt ubelejligt. Tangenpiller "hp 6570/00" er også støjende på arbejdspladsen.

Epilatorer af mærket Rowenta

Den Rowenta Aquaperfect Soft EP9330 elektroepilator har opnået stor popularitet. Dens fordele er lavpris og avanceret konfiguration, som også omfatter en barbermaskine, trimmer og flere dyser. Denne enhed er udstyret med et batteri med lav effekt, som skal oplades efter hver brug. Den betydelige forskel i prisen på epilatoren af ​​dette firma og andre trådløse enheder fører mange til at vælge modellen "Aquaperfect Soft".

Roventa epilatorer - store producenter

Video: epilator review

Når du vælger en enhed til privat brug, skal du fokusere på dine egne præferencer og økonomiske muligheder. Hver model har både ulemper og fordele, som ofte ikke afhænger af prisen. Du kan blive bekendt med andre metoder til hårfjerning derhjemme.

Instruktioner til brug af epilatoren Braun Silke Epil

Ved brug af epilatoren kan Braun Silke Epil gøre det muligt for dig at slippe af med uønsket vegetation i lang tid. Producenten sikrer, at den høje kvalitet af proceduren udføres, opdateres løbende og bringer noget nyt til linjen i sine epilatorer.

Artiklen vil diskutere de vigtigste typer af producerede enheder, deres forskelle, fordele og ulemper, egenskaber ved ansøgningen.

Beskrivelse af enheder fra Braun

Det tyske firma Braun tilbyder mange typer af epilatorer. Her er et par fra den præsenterede linje:

Braun Silke-Epil 1370. Giver dig mulighed for at slippe af med overskydende hår fra alle dele af kroppen, der efterlader huden glat og fløjlsagtig i lang tid. Den begrænsende dyse, der er inkluderet i modellen, hjælper med at fjerne vegetation selv på delikate hudområder som bikiniområdet. Tyve keramik-dækkede knive bidrager til blid hårfjerning. Enheden fungerer kun i one-speed mode. Denne model er grundlæggende i en lineal og adskiller sig ikke i en særlig række funktioner.

7979 Silke-epil 7 SkinSpa. Den præsenterede model eliminerer uønskede hår ikke kun hurtigt og nemt, men også praktisk talt smertefrit. Det kan anvendes både på tør hud og under brusebadet. Apparatet er helt stramt og passerer ikke vand. Du kan fjerne selv de mindste hår, 0,5 mm lange, tæt på huden. Epilatoren arbejder ved to hastigheder. For det intime område er der en speciel dyse og begrænser. Kittet indeholder også en dyse-trimmer og en dyse til peeling. Enheden fungerer på et batteri til genopladning, som følger med en oplader. Varigheden af ​​hans arbejde med batterier er ca. 40 minutter, hvilket er nok til at udføre alle de nødvendige kosmetiske procedurer.

9-538 Silke-epil 9. Epilatoren er designet til at fjerne selv de mindste hår, mindst 0,5 mm i længden. Enheden fungerer fra akkumulatoren, enheden til opladning går ind i et sæt. Varigheden af ​​sit arbejde på batteriet er 40 minutter. Hovedet på enheden er 40% mere, hvilket giver dig mulighed for at fange store hudområder, hvilket reducerer den tid, der kræves for proceduren. Exfoliating børste hjælper med effektivt at fjerne døde hudceller, forbedre dets udseende.

9-549 Silke-epil 9. Tillader dig at holde din hud glat i længst mulig tid på grund af fjernelse af hår endnu mindre end 0,5 millimeter. Hovedet på enheden er bredere med 40%, bidrager til at fange et bredere område. Enheden giver også mulighed for peeling. Epilatoren arbejder også med batteristrøm, hvilket giver mulighed for at udføre proceduren på både tør og våd hud.

5180 Silke-epil Xelle. Bidrager til den mest blide epilering. Massage ruller stimulerer huden under proceduren, og en særlig handske afkøles før og beroliger efter. Stimulering af huden gennem et dobbeltmassagesystem reducerer smerte. Tilstedeværelsen af ​​lys hjælper med at slippe af med selv de mest upåklagelige hår.

Basismodellen 1370 er mest velegnet til kvinder, der ikke har brug for supportfunktioner, og som ønsker at spare. Den mest omfattende funktionalitet er præsenteret i model 9-549 Silke-epil 9. Personer med overfølsomhed opfordres til at foretrække modellen 5180, udstyret med et dobbeltmassagesystem og en kølehandske.

Ved valg af den mest passende epilator vil Brown Silk Epil hjælpe anmeldelser af kvinder ved hjælp af en bestemt model.

Og så om hvad man skal gøre, hvis man efter shugaring i bikiniområdet havde pustler.

Fordele og ulemper i sammenligning med analoger fra andre virksomheder

Braun produkter har flere fordele sammenlignet med jævnaldrende fra andre virksomheder. Disse omfatter:

 • alle modeller er godkendt af hudlæger;
 • På grund af de restriktive dyser, der er inkluderet i kittet, er deres anvendelse velegnet både til ben og til bikiniområdet.
 • enhederne er udstyret med en lang strømledning eller genopladelige batterier
 • designet er tænkt ud for muligheden for en mere behagelig epilering, gentager kroppens naturlige kurver;
 • effekten af ​​den udførte procedure opretholdes i lang tid;
 • de fleste maskiner er udstyret med et specielt tilfælde eller en kosmetisk taske;
 • alle modeller er nemme at bruge;
 • Mange modeller har yderligere vedhæftede filer.

De største ulemper er den relativt høje pris for nogle modeller og ikke nok lavt lydniveau.

Funktioner i ansøgningen om epilering af benene og bikiniområdet

Før proceduren er det vigtigt først at gøre dig fortrolig med, hvordan du bruger epilatoren korrekt. Undersøgelsen af ​​alle nuancer giver dig mulighed for at udføre hårfjerning af højeste kvalitet og undgå negative virkninger.

Når du fjerner hårfjerning, skal du følge sekvensen af ​​følgende trin:

 1. Kontroller, om alle genstande er rene, og sæt dysen på. Sørg for, at hovedet fungerer godt og glider glat over overfladen af ​​huden.
 2. Nogle modeller er designet til brug i vand ved hjælp af geler og andre kosmetik. Deres brug letter processen med hårfjerning, reducerer smerten.
 3. Når du fjerner hår, skal bevægelserne udføres fra bunden - dette vil muliggøre bedre indfangning af alle hårene og derved øge kvaliteten af ​​den udførte hårfjerning.
 4. Når du bruger ekstra midler, skal du regelmæssigt fjerne skummet og rense dysen.
 5. Når du fjerner hårfjerning i det intime område, skal du bruge en speciel dyse, der er inkluderet i sættet.
 6. Efter afslutningen af ​​proceduren skal du rengøre enheden grundigt.

Ved brug af modellen med en kølemundstykke skal den påføres før og efter proceduren, hvilket vil medvirke til at reducere smerte, reducere irritation.

anmeldelser

Anmeldelser af epilatorer Brown mest positive. I hvilke kvinder skriver, hvem har forsøgt handlingen af ​​produktlinjen af ​​denne producent på sig selv:

Marina: "Jeg bruger den enkleste model af epilatoren Brown Silk Epil 1370. Den er meget velegnet til mig og ganske enkel at bruge. Epilatoren klare sig godt med sin hovedopgave - benene forbliver glatte i mindst 2 uger.

Fremgangsmåden for at slippe af med uønsket vegetation forårsager ikke irritation. Efter langvarig brug er smerte under epilering næsten ikke følt.

Jeg anser det ikke for nødvendigt at overpay for yderligere funktioner. Den eneste ulempe er problemet med hårindvækst, hvilket sandsynligvis er karakteristisk for de fleste typer epilering. "

Irina: "Siden jeg er meget bange for smerte, besluttede jeg at prøve Brown epilator epilator 5180. Jeg blev tiltrukket af tilstedeværelsen i modellen af ​​massage dyser og en kølehandske i sættet, hvilket hjælper med at reducere ubehag. Under proceduren føles smerten selvfølgelig, men det er ikke så uudholdeligt som ved brug af andre epilatorer. Generelt er enheden tilfreds. "

Hvad synes du? Forlad din feedback i kommentarerne under artiklen.

konklusion

Epilatorer Braun Silke-epil er repræsenteret af en lang række forskellige enheder, der er forskellige i funktion og inkluderet i kitens dyser. Takket være denne rækkevidde kan du individuelt vælge den mest passende model.

Ved hjælp af disse epilatorer kan du opnå en varig virkning fra den udførte procedure - i mindst flere uger vil huden forblive glat og silkeagtig.

Oversigt over epilatoren Braun Silk-Épil 9561

Mange kan være uenige, men forfatteren mener, at alle kvinder er inddelt i praktisk og romantisk. Romantiske naturer stole på følelser, relationer - immaterielle og ubeviselige, og bliver nu mindre almindelige. Og praktiske damer ser på verden gennem materielle objekter og stærke bånd, der føles meget godt i denne civilisation skabt af mænd og mænd. Producenter styres af et praktisk publikum med forventning om, at den har højere solvens. Men uanset hvor rationelle og fimistiske de nævnte damer har set, er de damer.

De bryr sig om ekstern skønhed og glemmer ikke selvtillid. De kræver af sig selv og miljøet, så deres husholdningsapparater skal ikke kun fungere perfekt, men også æstetisk forkæle deres ejer.

Det er sandsynligt, at den gennemgåede Silk-Épil 9561 epilator fuldt ud tilfredsstiller behovet for praktiske kvinder til at fjerne uønsket vegetation på deres krop og ansigt, samtidig med at de repræsenterer sig som en model af elegant design. Hvis alt er som lovet, så kan dette produkt virkelig være den bedste gave og moderne gave.

Generelle og tekniske data

Tekniske specifikationer

 • Arbejdspraksis: pincer
 • Maksimalt antal pincet: 40 stk
 • Antal hastigheder: 2
 • Baggrundsbelysning: en LED
 • Strøm: batteri
 • Genopladningstid: 1 time
 • Spænding: 100-240 volt
 • Nuværende frekvens: 50/60 hertz
 • Effekt: 7 watt
 • Kropsmateriale: Plast
 • Støjniveau: 72 decibel

Epilator dimensioner og vægt

 • Længde: 130 mm
 • Bredde: 64 mm
 • Højde: 40 mm
 • Vægt (netto): 196 g (målt af forfatteren)

Pakke dimensioner og vægt

 • Længde: 180 mm
 • Bredde (dybde): 65 mm
 • Højde: 195 mm
 • Vægt (brutto): 592 g (målt af forfatteren)

Pakning og emballering


På højre side - beskrivelser af seks tilbehør og batterilevetid - 40 minutter. På bagsiden af ​​pakken beskrives fem store konkurrencefordele.

Til indskrifterne anvendte flere sprog - engelsk, russisk, tyrkisk, ukrainsk. Teksten er skrevet i en ret lille skrifttype, hvilket gør det nemmere at navigere gennem billederne, de er ret kvalitative og informative, selvom de også er små i størrelse.

I bunden af ​​boksen er detaljerne fra producenten (epilatoren lavet i Tyskland) og importøren, levetiden og garantierne er angivet - de er de samme og udgør 2 år. Apparatets aktuelle spændingsegenskaber afspejles også der, en stregkode og piktogrammer om anvendelsesbetingelserne er plottet, der er en bemærkning om behovet for at læse instruktionerne før brug.

Ved den øverste ende af kassen er der et formet snit i et af lagene af pap, hvis du skal placere kassen på et stativ med holdere. Generelt udføres kassen i et kortfattet design, selv fastholdt, der lægges vægt på epilatoren selv, som kan overvejes i detaljer.

Kassen åbner er ret usædvanlig - dens flip side er foldet tilbage. Inde i pakken er der en form for sort plastik og en gennemsigtig blister, mellem hvilken der er en epilator. Den sorte form tjener også som en beholder, hvori:

 • Gennemsigtig plastforseglet pose, inden i hvilken alle dyserne og hovedene, kosmetiske tasker, børste og stand til genopladning;
 • Strømforsyning, helt pakket i klar plast;
 • Betjeningsvejledning på 24 sprog.

Således består det komplette sæt Silk-Épil 9561 af følgende positioner:

 1. Enhed med indbygget batteri; [/ *]
 2. Epilerende hoved; [/ *]
 3. Barbering hoved; [/ *]
 4. Dysen med et massagesystem til fjernelse af håret; [/ *]
 5. Dyse til tæt hudkontakt til hårfjerning; [/ *]
 6. Dyse til epilering af et ansigt (i det følgende benævnt en dyse til delikat epilering); [/ *]
 7. Shaving head trimmer; [/ *]
 8. Stand til genopladning; [/ *]
 9. Strømadapter; [/ *]
 10. Opbevaringspose; [/ *]
 11. Rengøringsbørste. [/ *]

Design og udseende

Silk-Épil 9561's krop har en strømlinet form, lidt indsnævret i bunden. Den ligger godt i hånden under drift, på forsiden er tommelfingeren bekvemt placeret inde i hastighedsvælgeren, og under resten af ​​fingrene er der en ribbet del på bagsiden.

Frekvensomskifteren, der er lavet i form af en ring med lås mod utilsigtede bevægelser, opstår af forfatteren i praksis for første gang. En sådan løsning blev valgt, sandsynligvis fordi standardhåndtaget bevæger sig op og ned er ikke underligt ved et uheld flyttet under procedurer.

Den dublet værdi skala på ringens yderkant og oplåsningsknappen gør det muligt at skifte, uanset om enhedens hoved er rettet op eller ned i øjeblikket. Glæder rimeligheden af ​​sådan en lille smule ved første øjekast øjeblik.

På bagsiden af ​​enheden i midten er der flere kanter at holde sagen godt sammen med fingrene. Umiddelbart over dem er en knap, når du klikker, kan du fjerne hovedet fra sagen. Koblingen af ​​dele og elementer i epilatoren er lavet ikke kun godt, men også æstetisk - linjerne er glatte, kroppen ser lys ud. På trods af det brede hoved er enheden elegant fremstillet.

Hvis du fjerner hovedet fra epilatoren, kan du se påskriften "Made in Germany" på indersiden af ​​sagen og på hovedet - en trecifret kode, der angiver årets og ugens produktion af produktet. Den gennemgåede prøve har koden 647, det vil sige den blev fremstillet i den 47. uge i 2016.

Enheden virker ikke tung, men vægten er håndgribelig. Det meste falder på enhedens krop og ikke på hovedet, hvilket er godt for at kontrollere manipulationer.

På bunden af ​​enheden er der en forsænkning, hvor der er to kontakter til tilslutning af strømadapterstikket. Dem, som denne kendsgerning skræmmer lidt, kan være beroliget af en af ​​klubbens ekspertudtalelse om, at brugeren ikke er truet med elektrisk stød under alle omstændigheder.

Jeg blev lidt overrasket over den første inspektion af piktogrammet med plus- og minustegnene placeret på forsiden af ​​enheden. For det første foreslog forfatteren, at dette er en indikation af kontaktens polaritet for korrekt tilslutning af strømadapteren, som ikke er blevet bekræftet. Senere blev det klart, at piktogrammet er en indikator for batteriladning, og dette berettiger det ærede sted.

Barbering hoved

For at trimme hår op til en længde på 5 mm skal du sætte et trimmerhoved over hovedet og dreje kontakten på hovedet til venstre position (ikonet "lukket lås"). Ved hjælp af en så udrustet epilator blev alle hudområder, som det skulle testes yderligere behandlet på. På hovedet hviler dysetrimmeren på plastikskruer med to punkt. Til fjernelse er det nødvendigt at trække opad, for hvilke fremspring der er tilvejebragt på sidens sider.

Bevægelsen af ​​epilatoren skal udføres mod hårets vækst. Hvis hårene vokser i forskellige retninger eller ikke stiger fra overfladen af ​​huden, tager det flere gange at trimme alt. Med dysen trimmeren på, flyder hovedet ikke, så det er vanskeligere at skære håret til den ønskede længde på ujævne overflader, som dine knæ. Generelt er processen meget hurtig og umærkelig, bortset fra bevægelsen af ​​dysen på hudoverfladen. Hvis hårene er lette, er hænderne f.eks. Tilstrækkelige til at give et æstetisk udseende.

Til barbering ved hjælp af en barberkniv, flyt omskifteren til den rigtige position (låse åben), og til trimning uden dyse, returner den til den øverste position.

En trimmer indbygget i barberhovedet kan bruges til at justere grænsen for hårlinjen. Til hygiejniske formål anbefales brug af epilatoren kun personligt.

Et barberhoved er nyttigt, hvis du har brug for at sikre glat hud på kortest mulig tid, eller du ikke vil udholde ubehag på følsomme hudområder (og epilering er helt umuligt uden dem desværre). Ved hyppig brug må du ikke glemme behovet for at rengøre, smøre og udskifte shaverelementerne over tid.

Barbering er så umærkelig som et hårklipp. Men tid til hårfjerningsprocessen vil tage meget mere end for hårfjerningen af ​​det samme område. Hvor meget mere afhænger af hårets kvalitet; jo længere og tykkere håret er, jo mere tid er det nødvendigt.

For at rense barberhovedet skal du fjerne den øverste del ved at trykke på knapperne på elementets sider. Selve delen vil springe fra bunden, så den skal forsigtigt fjernes i en opadgående retning for ikke at beskadige barberbladene.

Epilerende hoved

Samlet set giver alle disse funktioner det epilerende hoved et unikt udseende, ifølge forfatterens mening, mere yndefulde og mindre skræmmende. Bredden af ​​tromlens arbejdsområde er imponerende - 3,4 cm. Dette hoved kan bruges med en af ​​de tre dyser, såvel som på tør eller våd hud.

For korrekt tilslutning af dyser skal man være opmærksom på hvilken side der er en lille trekant, der ekstruderes ind i dysens overflade ved en af ​​kanterne for at kombinere den med den tilsvarende betegnelse på bunden af ​​hovedet. For at fjerne enhver vedhæftet fil skal du trykke på den samtidigt i begge ender og trække den op. Der blev ikke fundet nogen problemer med udskiftningen af ​​flytbare elementer, men som på en hvilken som helst enhed har du brug for færdigheden til hurtigere udskiftning.

Dysen med et massagesystem til fjernelse af hår

Mundstykkens massageeffekt opnås ved hjælp af flere elementer. Hovedbelastningen bæres af to akser med frit bevægende massageruller (11 stk hver), hvoraf den ene påvirker huden før epilering, og den anden efter.

En plastrem med stiplede fremspring påført den i to rækker er installeret foran den anden akse. Og på dysens sider er to halvcirkler med lignende fremspring, kun mindre, som er placeret langs buelinjerne. En del af dysen i kontakt med huden, fast ikke statisk, hvorfor hele strukturen tilpasser sig kroppens konturer, uanset positionen af ​​epilatorlegemet.

Epilation af benet til låret med en massage dyse tog 4 minutter. Ifølge forfatterens følelser, som regelmæssigt udfører hårfjerning af dette område, var det den mest smertefri oplevelse at fjerne hår helt. I de tidligere anvendte epilatorer var massage dysen, men princippet om pinceternes egenskaber var tilsyneladende anderledes, og derfor har denne proces aldrig været så behagelig. For smertefuldhed er dette sammenligneligt med en let prikkende fornemmelse. Takket være et meget bredt hoved bliver hårfjerning virkelig endnu hurtigere.

Tør epilering på armen er meget mere følsom end på benet, men resultatet er perfekt glat hud. En dyse, som tilpasser sig kroppens konturer, gør epilering på knæ og hænder mere bekvemt og tillader samtidig ikke at føre epilatoren i modsat retning. I dette tilfælde kan enhedshuset være placeret i forskellige vinkler til hudoverfladen, men der ses ikke noget fald i effektiviteten.

Dyse til tæt hudkontakt

Forfatteren tør ikke prøve epilering på følsomme områder med en dyse for tæt kontakt med huden. Test blev udført på fodens overflade. Processen tog nøjagtig samme tid - 4 minutter, men fornemmelserne var lidt mere smertefulde end med en massage dyse, men kun lidt. Denne vedhæftning tilpasser sig ikke kroppens konturer, men måske på grund af dette passer den bedre til overfladen, hvilket påvirker resultatet. Huden, proepilirovaniya dysen til tæt kontakt, berøring er glattere end den, for hvilken hårfjerning blev brugt massage dyse.

I arsenalen af ​​epilatorer fra Braun er der en effektivitetsdyse, som kombinerer funktionaliteten af ​​en dyse til tæt hudkontakt og massage. Forfatteren har erfaring med at bruge effektivitet, og når man sammenligner det med en dyse for tæt kontakt med huden, vil præferencen først gives, da selv en lille massage effekt, der er skabt af hende ikke på bekostning af effektiviteten, reducerer smerten ved epilering betydeligt.

Dyse til delikat epilering

Under de første procedurer med denne dyse anbefales det også at anvende tromles første (lave) rotationshastighed. Jeg synes, det er mest nyttigt for dem, der er forsigtige med at epilere følsomme områder (armhule, bikini, ansigt).

Erfaringen med at bruge denne dyse var mislykket. Hverken ved den tørre metode eller på våd hud eller på hud med skum kunne forfatteren ikke tolerere epilering af armhulen. Dysen blev ikke engang testet på de resterende følsomme områder. I nogle af de behandlede områder optrådte dråber af kapillærblod under hårfjerning, hvilket naturligvis er uacceptabelt til epilering. Denne dyse forbliver ubrugt. Endnu engang er det værd at bemærke, at fornemmelser under epilering er et rent individuelt anliggende, derfor bør du ikke opgive brugen uden at teste vedhæftet fil.

Autonomt arbejde og genopladning

Enheden kan genoplades både på stativet og uden det ved direkte at forbinde ledningsstikket til kontakterne i recessen på bunden af ​​epilatorlegemet. Strømforsyningen er meget kompakt, hvorfor pladsen til opbevaring af sættet vil være mindre end for lignende enheder af andre mærker, og at pakke det i en kosmetikpose vil tage mindre nerver fra ejeren.

Epilatoren arbejder med den medfølgende strømadapter. Forbindelsespunkterne på ledningen med stikket og opladeren er forstærket med gummiforstærkere for at beskytte mod kinks. Adapteren har en IPX4 beskyttelsesklasse, som hjælper med at beskytte den mod stænk, der falder i nogen retning.

Stativet er en let afrundet platform på gummiben, i midten af ​​hvilken der er et stik til montering af enhedshuset på den. Hvis epilatoren er placeret på stativet med hovedet, hvilket øger dets højde, er designet ustabilt.

Opladning af enheden fra et fuldt udladet til en fuldt opladet tilstand er en time som angivet i manualen. Strømadapteren bliver varm i løbet af denne tid, men ikke varm.

Indikator for batteriladning. "- +" piktogrammet nedenunder på forsiden er markeret med to farvedioder - grønt på det sted, hvor pluset er placeret og rødt - under minus. Afhængigt af batteriets tilstand virker en af ​​dem.

Under opladningen blinker den grønne diode, og når batteriet er opladet, er det konstant tændt. Ved at advare brugeren om, at batteriet næsten er afladet, er minus fremhævet ved at blinke rødt. Det skal bemærkes, at plus- og minusikonerne, der er angivet på piktogrammet, ikke svarer til polariteten af ​​de kontakter, der er angivet på strømadapterstikket, hvilket introducerer brugeren til en vis forvirring. Det er ikke muligt at indsætte stikket forkert i det tilsvarende slot på stativet eller selve apparatet - det har en bestemt form.

Indtryk af brug

Beskæring til 5 mm. Den medfølgende barberingsmundstykke med en trimmer hjælper helt ud, hvis det er umuligt at epilere et sted. Med sin hjælp kan du forkorte vegetationen, give den en klar kontur eller barbere det let og behageligt.

Vådt hårfjerning. Brug af epilatoren, mens du tager et brusebad med en dyse for tæt kontakt med huden, følte sig ikke for forskellig fra normal. Dysen bevægede sig mere jævnt, hvis der var en shower gel eller skum på hudoverfladen. Mest sandsynligt vil der ikke være en sådan forskel i bevægelse med massage dysen, da rullerne er i kontakt med huden. Mens du brugte brusebadet, forsøgte epilatoren ikke at glide og falde.

På grund af det faktum, at epilatoren kan bruges under bad eller bad, er apparatet vandtæt, men oplysninger om dette kan kun findes på den officielle hjemmeside. Vejledningen bemærker kun, at i sådanne tilfælde er det nødvendigt at bruge enheden uden ledning.

Tør hårfjerning med en massage dyse. Videoen viser tidspunktet for epilering med en massage dyse. Du kan sørge for, at effektiviteten af ​​et pas er meget høj, det giver dig mulighed for at fjerne al hårfjerning hurtigt. Til optagelse af video på epilatorens legeme var baggrundslyset fast.

Smerter er et yderst subjektivt spørgsmål, men fra forfatterens oplevelse ved brug af lignende apparater kan man sige, at med tørt hårfjerning (som tidligere er mere synlig end vådt) Silk-Épil 9561 med en massage dyse er den mest smertefri løsning.

Tør hårfjerning med en dyse for tæt kontakt med huden. Til sammenligning er der en video med epileringstidspunktet ved hjælp af en dyse for tæt kontakt med huden, det viser, at effekten af ​​dens anvendelse ikke er værre - efter første pass er der ikke et enkelt hår. Følelser er dog lidt mere smertefulde end med en massage dyse.

Yderligere funktioner

Tilpasning til kroppens konturer sker på grund af det flydende barberhoved og en massage dyse til det epilerende hoved. Andre dyser giver ikke en sådan effekt. Denne teknologi gør det muligt at gøre hudkontakten så komfortabel og effektiv som muligt på enhver position i enhedens krop. I praksis viste det sig at være meget praktisk, især når epilering af overfladen af ​​hænderne.

Baggrundslyset er implementeret ved hjælp af en enkelt LED på forsiden af ​​enheden mellem hovedet og omskifterhastighederne. Belysningsområdet forstørres på grund af den halvkugleformede gennemsigtige kuppel, under hvilken lyselementet er placeret.

Baggrundsbelysningen er lys, det er ikke nødvendigt at se tæt på huden under epilering. Under behandling af våd hud hjælper baggrundslyset også meget, men effekten er mindre, da en sådan overflade afspejler meget lys.

Opbevaringsposen er en hvid taske af syntetisk stof 14 cm bred og 20 cm lang. På grund af tilstedeværelsen af ​​et stand til opladning og et smukt design af epilatoren, kan det antages, at opbevaring i sagen ikke antages. Dette tilbehør er nyttigt til transport af kittet. Materialet på dækslet er let at rengøre, på trods af den beskidte farve. For at lukke posen rundt om halsen er to snoet snøre gevind, som spænder den åbne kant, hvis den trækkes i modsatte retninger. Kniplinger så strakte kan binde sammen. Det hele sæt af epilatoren passer let ind i støvlen.

Børste til tør rensning er lille, ligner valget til at spille stringed instrumenter. Setae længe, ​​i en række. Holderen er halvcirkelformet, hvid, det samme som børsterne. Ved rengøring er penslen ret behagelig, men det er ikke praktisk at fugte i alkohol, hvis beholderens hals ikke er for bred.

Det anbefales at rense epileringshovedet uden dyse på en af ​​to mulige måder: behandl det med en børste, der er fugtet med alkohol eller skyl den under rindende varmt vand, hvorefter det er nødvendigt at ryste dråberne af det og tørre det. Skyl hovedet hurtigere end rengøring, men i begge tilfælde er der enkelte hår, der er tilstoppet mellem detaljerne i strukturen. Som nævnt er rengøring af barberhovedet det samme som i tilfælde af en elektrisk barbermaskine.

Støjniveau

Tekniske egenskaber ved den digitale lydniveaumåler HY1361I:

 • Måleområder: 30-130 dBA; 35-130 dBu
 • Opløsning: 0,1 dB
 • Nøjagtighed: ± 1,5 dB
 • Frekvensområde: 31,5-8500 Hz
 • Scanfrekvens: 2 målinger pr. Sekund

Den første måling blev taget 20 cm fra enheden og giver dig mulighed for at forestille dig, hvor støjende det vil virke for brugeren. Når epilatoren fungerer ved første hastighed, er lydniveauet 77 dB, hvilket er sammenligneligt med råber og latter tæt. Ved anden hastighed er parameteren lidt større - 79 dB.

Den anden måling blev udført i to meter, hvilket vil give os mulighed for at forestille os den støj, som den anden person vil høre, være i samme rum, hvor epilationen udføres. Ved første hastighed var niveauet 69 dB, ved anden - 70 dB, hvilket svarer til støj fra høje samtaler.

Den tredje dimension simulerer situationen, når epilatoren bruges i det næste rum med døren lukket (en meter på hver side af døren). Lydniveauet ved den første hastighed var 50 dB, ved anden - 52 dB opfattes dette som lydniveauet for en normal samtale.

konklusion

To udskiftelige hoveder på enheden og yderligere vedhæftede filer til hver af dem vil gøre huden glat på enhver del af kroppen. Ved hjælp af epilatoren i badet eller under brusebadet kan du kombinere forretninger med fornøjelse. Et flydende barberhoved, en unik massage dyse og et ultra bredt epilerende hoved gør hårfjerningsprocessen hurtig, enkel og behagelig. Ifølge den personlige opfattelse af forfatteren vil erfarne brugere af epilatorer såvel som dem med en smertegrænse under gennemsnittet fuldt ud kunne nyde de brede muligheder i denne model.

De nyeste topmodeller af epilatorer fra forskellige producenter er ens i konfiguration til hinanden, de fleste med barberingselementer, så Silk-Épil 9561 har alvorlige konkurrenter. Prisen på denne epilator er ikke den mest demokratiske, men køberne vælger det, for hvilket hovedpunktet er produktionslandet - Tyskland eller brandets ry - Braun.

ulemper:

 • Selv ved brug af en dyse til ansigtshårfjerning tolererede forfatteren ikke epilering på armhulen.
 • Under vådt hårfjerning dyser ikke dysen på huden, går rykk, det er bedre at bruge med en shower gel.
 • Udførelsen af ​​ladningsindikatorikonet er meget kontroversiel og endda vildledende.

Fordele:

 • Perfekt glat hud efter et enkelt pass af epileringshovedet.
 • Kan bruges i badet og under bruseren.
 • En massage dyse hjælper med at gøre epilering næsten umærkelig.
 • Hurtig hårfjerningsproces - for eksempel kan overfladen af ​​et ben behandles i 4 minutter.
 • Udsmykket udseende af enheden.
 • Barberhoved med trimmer udvider mulighederne.
 • Drives af strømadapter.

5 naturlige opskrifter af kefir masker til hår præcisering

Epilation uden smerte ved brug af "Emla"