Epilator Braun Silk-épil 5 5-511: Funktioner af enheden, betjening og valg af enheden

Kvindelige epilatorer er praktiske og nemme at bruge, de giver dig mulighed for at slippe af med uønsket hår derhjemme. Effektiviteten af ​​processen og tilfredsheden med resultatet afhænger af valget af en elektrisk enhed, fordi hver enhed har sine egne egenskaber og funktionalitet.

Epilator Braun Silk-épil 5 511 er en bekvem enhed, der har mange fordele i forhold til andre enheder, er efterspurgt blandt kunder og giver glat hud.

Før du køber en bestemt model af epilatoren, skal du kende dens funktioner og specifikationer. Derudover skal du læse anmeldelser af brugere, der allerede bruger epilatoren, fordi mange funktioner i praksis kan afvige fra den teoretiske beskrivelse. Dette vil medvirke til at træffe det rigtige valg, og i fremtiden - korrekt bruge enheden.

Beskrivelser og fordele ved brug af Braun epilator

Den trådløse epilator har en dyse og to hastighedsmåder, som gør det muligt at justere det, så det passer til dine behov afhængigt af det hudområde, der behandles. Systemet med 28 pincet forsyner forsigtigt men hurtigt alt, selv tynde hår, der efterlader en glat og blød hud. Derudover er Braun Silk-épil 5 511 epilatoren egnet til både tør og våd udtømning. Brugen af ​​en elektrisk enhed har flere vigtige fordele:

 • hår er trukket ud sammen med en rod, der efterlader en ideel glat og silkeagtig overflade af huden;
 • Effekten af ​​depilation varer 3-4 uger;
 • efter brug af Braun Silk-épil-apparatet forbliver der ingen irritation eller en allergisk reaktion, og en lille rødme forsvinder inden for få timer;
 • hver gang hårene bliver tyndere og vokser mindre ofte, hvilket er særlig vigtigt for piger med mørk og hård vegetation på deres kroppe.

Nogle brugere foretrækker at købe epilatorer med et stort antal dyser og tilstande, men ofte bruges kun en eller to af de mest egnede dem senere. Epilatoren Braun Silk-épil 5 511 har et bekvemt hårfjerningssystem og en vedhæftning, men dens komfort og funktionalitet erstatter mange andre.

Sådan vælger du en god epilator

For at udføre hjemmet fjernelse procedurer, skal du købe en god enhed. For at gøre dette er det vigtigt at forstå hvilke egenskaber epilatoren skal have, og hvor meget du kan betale for enheden. Når du køber, skal du være opmærksom på sådanne faktorer:

 • hvilke dele af kroppen vil blive depilated og dermed hvor mange vedhæftede stoffer og hvilke arter der er behov for
 • hvor praktisk håndtag og krop af epilatoren, ergonomi af enheden;
 • hvorvidt våd udtørring er påkrævet, eller du kan komme forbi med kun tørt;
 • Hvor lang tid holder batteriet, og er det muligt at arbejde fra netværket?

Braun Silk-épil 5 511 epilatoren opfylder de fleste krav til en sådan enhed, da den effektivt og sikkert fjerner overskydende vegetation. Samtidig kan den bruges i brusebadet eller sidde på sofaen uden at tilføje vand og kosmetik. Komfort, komfort og pålidelighed er de vigtigste funktioner i enheden.

Sådan bruges epilatoren

Design og funktionalitet i Braun Silk-épil 5 511 epilatoren gør det nemt at forstå og bruge. At forstå betingelserne for brug er ikke svært. Hårfjerningsproceduren med en epilator består af flere trin:

 1. Huden, hvorfra overfladen af ​​vegetationen skal fjernes, skal være ren og tør. Få dage før kan du bruge en skrubbe til at exfoliere døde hudceller og forhindre indgroet hår.
 2. Før proceduren kan du bruge en anæstetisk creme, især hvis du har til hensigt at fjerne håret i området af øm og følsom hud.
 3. Når du begynder depilering for første gang, er det værd at prøve epilatorens arbejde på et lille område af benets eller armens hud, justere en behagelig hastighed og kontrollere hudens reaktion. Først da kan du gå videre til den fulde procedure.
 4. Braun Silk-épil 5 511 epilatoren fjerner alle hår fra første gang, så det er ofte ikke nødvendigt at gentage huden over huden. Hele processen med depilation vil ikke tage meget tid.
 5. Efter proceduren skal huden behandles med lotion eller creme med en beroligende effekt. Apparatet selv skal rengøres fra fjernet hår, skylles under rindende vand og bruge en speciel børste til at rengøre.

Brug af epilatoren Braun Silk-épil 5 511 er ikke særlig vanskelig, og efter flere gange ved hjælp af depilationen vil det være let, velkendt og hurtigt.

Efter at have købt det en gang, vil hver pige i flere år kunne gøre hjemmet for at fjerne uønsket hår til enhver tid, der passer dig.

Anmeldelser om brug af epilatoren Braun Silk-épil

Jeg købte Braun Silk-épil 5 511 for mig selv for seks måneder siden, og i løbet af denne tid gjorde jeg nogle depilationprocedurer. Jeg kan godt lide dens bekvemmelighed og funktionalitet. Og selvom der ved køb ikke var et stort antal vedhæftede filer, som andre modeller, har jeg nok af de tilgængelige tilstande. Nogle gange faldt følsomheden og ømheden på huden, håret vokser langsommere og mindre. Derfor er jeg glad for mit valg.

Epilatoren Braun Silk-épil 5 511 blev præsenteret for mig af en ung mand, og siden da er jeg stoppet med at gå til kosmetologer. Hjemmeproceduren er blevet enkel og behagelig takket være enhedens bekvemmelighed. Jeg bruger et minimum af tid på at passe mig selv og få et resultat, som jeg kan lide. Ingen irritationer og allergiske reaktioner, huden er blød og blød.

Jeg købte Braun Silk-épil epilatoren på råd fra en ven, men var ikke særlig tilfreds med dette valg. Det kan kun bruges til afføring af arme og ben, da en vedhæftning ikke tillader at behandle bikini eller ansigtsområdet. Jeg vil gerne have mere funktionalitet og funktioner, selvom hårets ben fjernes hurtigt og perfekt.

Epilator Braun Silke-Epil 5. Del 2. Sammenligning af epilatorer.

25 kommentarer til "Epilator Braun Silk-epil 5. Del 2. Sammenligning af epilatorer."

Jeg er stadig ikke tur til at købe en epilator, i det mindste nogle (jeg er bange)))

Ja, det gør ondt i begyndelsen (selv om jeg læste næsten ingen sådanne fornemmelser for nogle)

En interessant post-sammenligning. Jeg indrømmer, indtil jeg besluttede mig for en epilator))

Men jeg er bestemt ikke klar til at vende tilbage til barbermaden))

Det gør ondt meget, ikke? Jeg fortsætter med at gå rundt om cirklerne omkring epilatorerne, og posten var meget nyttig for mig, det var vigtigt at lære mere om dem. Men jeg er bange for dem. Jeg ved, at det først vil være svært, jeg har meget følsom hud. Tak for gennemgangen, gem den, og jeg vil slippe ind nogle gange. At minde mig om, at i verden er der noget andet end barbermaskiner))

Det gør ondt, ja, men med tiden begynder huden at blive brugt. Jeg blev stadig generet af indgroede hår, der var betændelser, men det er vigtigt at vælge den rigtige pleje. Jeg vil ikke rigtig gå tilbage til barbermaskinen, nu har jeg bestilt shugaring til mig selv - jeg prøver))

Epilatorer BRAUN Silke-epil 5

Til brug af nyankomne til hårfjerning skabte Braun Brown Silk Epil epilatoren 5.

Denne epilator er designet til blid, blid, men ekstremt effektiv fjernelse af uønsket hår i lang tid. Close-Grip-teknologien med fyrre pincet, som bruges i denne serie af Braun-epilatorer, giver dig mulighed for nemt at fjerne selv de mest uhåndterlige, korte og tynde uønskede hår. For eksempel fjerner epilatorpincetten Brown Silk Epil 5 hår, der er fire gange kortere end dem, der er tilgængelige til voksning, hvilket gør det til en absolut rekordholder i sin klasse.

Epilatorer Braun Silkepil 5 udstyret med en særlig teknologi WetDry, som giver dig mulighed for at udføre våd eller tør hårfjerning. Ved brug af epilatoren i vand gør epilering behagelig og rent, hvilket minimerer risikoen for hudirritation efter det. Takket være MicroGrip-teknologien bliver hår i hårfjerning fjernet permanent, hvilket efterlader huden glat og glat i flere uger.

Du kan bestille Braun-epilatoren i Silkepil 5-serien, som har et forbedret håndtag til behagelig epilering af kroppsdele og et højfrekvente massagesystem på vores hjemmeside. Der kan du også finde ud af prisen på Braun Silkepil 5 og tilbehør til denne epilator. Dyser til Braun Silkepil 5 gør denne serie af epilatorer til en helt unik kosmetologi gadget med komplet alsidighed - det kan bruges ikke kun til epilering, men også til barbering eller trimning af hår på nogen del af kroppen.

Epilator Silke epil 5 (model 5280) fra Braun

tilbagekaldelse

Hej piger! Endelig ville jeg afmelde mig om min "nye ven Brown". :)

14. juni min drøm i år blev sandt, som jeg bragte hjem i en sådan interessant taske. :)

I posen var der en sådan boks.

På boksen er malet alle epilatorens hovedkarakteristika:

Og her er sin klasse. Betjeningsvejledning:

Mitten og taske med kølegel:

Opbevaringspose:

Pensel til rengøring:

Barberingshoved med trimmer under det - barberingshoved (som jeg ikke har brug for;)):

Epilatoren selv med hovedet er allerede påtegnet af det epilerende hoved og vedhæftet med massageruller:

Sådan fjernes dysen og hovedet:

Det ser ud som hele pakken af ​​kassen og under alt hvad du behøver (børsten, strømforsyningen, epilatoren selv og dyserne foldes i en opbevaringspose - vi ser straks, at det er rummeligt og alt bliver meget kompakt:

Her vil jeg vise beskrivelsen af ​​epilatoren fra butikken, så listen over dens funktioner er tydeligt synlig :)

Og her, pigerne, fandt det meget nyttigt at medbringe nogle af omkostningerne i brugervejledningen. De vil være særligt nyttige for dem, der endnu ikke har brugt epilatoren, men planlægger at:

Og nu, hvordan brugte jeg denne vidunderlige ting for første gang og videre :) For det første tog jeg stadig en bomuldsstynde fugtet med chlorhexidin og gnider det epilerende hoved og dysen med massageruller - du ved det aldrig. Alle grundigt tørrede. Mens jeg svømmer før sengetid tager jeg en kropsskrubbe og går ned i mine ben. Jeg er overbevist om, at mine ben ikke blev olieige, jeg tørre godt af med et håndklæde. Et stort håndklæde blev lagt på hendes seng, hun sad på det og strækkede ud i benene og ud fra tæerne udførte hun epilering op til hofterne, det vil sige benene helt på begge sider. Kølemidlet er en interessant ting: ikke en panacea, men psykologisk hjælp. Ved den første epilering havde jeg kun hende kold på et ben. :) Min gel taske gemmes altid i fryseren. Jeg bruger det lidt, den sidste gang jeg slet ikke brugte det, men det er godt, at det eksisterer, det vil komme til nytte i livet. Jeg startede (og jeg råder dig generelt til at starte) ved hjælp af epilatoren fra den første hastighed, og så - den anden er selvfølgelig epilateret hurtigt, og jeg bruger den. Jeg har altid hudirritation: for første gang var det meget stærk, så faldt det hver gang, og nu er det helt minimalt - det går væk natten over.

Her forresten, en fungerende epilator :)

Umiddelbart efter epilationen påfører jeg en særlig creme på de "berørte" områder efter det, lad det bløde og gå i seng. Næste morgen er der allerede anstændige ben klar :) Personligt plejer jeg altid at være på fredage, før weekenden. Det er en gang om ugen. Jeg kan ikke gøre mindre, desværre :( Mine oprindelige egenskaber er: hudens hud er hvidt, tyndt med et blikk af vener og edderkopper, håret er sort, hårdt, tilbøjelig til at vokse. Generelt er rækken :) Raketoren forværrede situationen, Varm voks, som jeg plejede at tilbringe halvandet år før jeg købte en epilator, er heller ikke mindre bedre: det vigtigste vrøvl er at hele tiden vokse håret for at rive det ud, så det er meget mere smertefuldt for mig end en epilator, og også - afhængighed af mesterens tid og konstant frigivelse af penge. Derudover er der ingen silkeglathed i huden. Indvækst til pustler eksisterer, resultatet er maksimalt en og en halv uge og epilering kun en gang hver 3-4 uger. Horror!

Hvad jeg fik med epilatoren:

 1. Evnen til at udføre hårfjerning hver uge og ikke vokse hår til galskab.
 2. Evnen til at udføre hårfjerning på et hvilket som helst tidspunkt af dagen eller natten og i dette øjemed må ikke forlade huset, ikke afhænge af nogen og på noget, et koma af elektricitet :)
 3. Brug hårfjerning så meget tid som du har brug for, ikke haste og gøre hendes elskede "samvittighedsfuldt".
 4. Til min store glæde vokser håret efter epilatoren næsten ikke, end jeg altid var, naturligvis skræmt af herrene! Og hvis 1 - 2 vokser ind, så uden betændelser, sår, kan de let trækkes ud med øjenbrynpincetter.
 5. Håret syntes at have tynet lidt, og selv på syvende dag er de ikke synlige udefra - kun fra siden kan man se, at de kan trækkes igen. :)

Hvad jeg specielt synes om min epilator:

 1. Flot feminint design, meget behagelig krop, som passer perfekt i din hånd og glider ikke ud af det.
 2. Meget nem håndtering af enheden: Det er elementært at samle og demontere det, det er meget bekvemt at gemme det og endda tage det et eller andet sted med dig.
 3. At epilatoren er forbundet. Ja, du tager ikke fejl! Jeg ville bare være kablet, fordi det betragtes som mere holdbart, og vigtigst, det giver dig mulighed for at starte fjernelse af hårfjerning til enhver tid og udføre det så meget som du har brug for! For eksempel: min første hårfjerning varede en time og 10 minutter, og tager normalt 45-55 minutter. Epilatoren på batteriet kan kun arbejde 30-40 minutter. Og ville det være fornuftigt for mig i en sådan enhed? :) Ledningen er lang, greb den med hovedet!
 4. Epilator kan vaskes. Snarere er dets dyser og hoveder. Det eneste jeg ikke ser pointet er at placere epilatoren under vandstrømmen. Hvorfor. Det gør jeg: Tag stikket ud af netværket, fjern dysen og epileringshovedet, og her adskilles de af det varme rindende vand med flydende sæbe med en pensel. Så lægger jeg alle de vaskede emner på stoffet, de tørrer ud om natten, om morgenen samler jeg epilatoren og sætter den i dækslet. Alt er klar til den næste epilering!
 1. Denne enhed hjælper mig perfekt til at løse problemer med vegetation på mine ben og derfor i pleje af mig selv som helhed. :) Han gør det kvalitativt - hår perfekt taget, ikke bryde af. Og en anden bonus: Sammen med håret udfører han en smuk peeling - hudens ben bliver meget glat og behagelig. :)
 2. En meget interessant ting til alle piger - ER DET HURT? Ja, det kan jeg helt sikkert sige at for en ikke-masochistisk fornemmelse er det stadig med lidt smerte. Men! Varm voks, hvor der er en fornemmelse af, at din hud bliver flået som papir, er ikke her! Smerten er lidt som en stun gun eller noget. :) Og! Mens du kører epilatoren langs et afsnit flere gange, tilpasser nerveenderne så meget, at det slet ikke gør ondt! Jo kortere hår, jo mindre smerte. Jo højere det epilerede område, jo mere smertefuldt, men ikke til vanvid, selvfølgelig. Simpelthen er de nedre ben ikke så smertefulde som de øvre. Kalvens indre overflade er også følsom. Ved afslutningen af ​​menstruationscyklussen har mange piger en lavere smertegrænse, det vil sige, det bliver lidt mere smertefuldt. Men tro mig, DETTE ER TOLERABELT! Og resultatet er det værd! Jeg personligt epilator hårfjerning gjort meget mindre smertefuldt end før!
 3. Tilstedeværelsen af ​​massage ruller. Vidunderlige ting! Stor hjælp til at lindre smerter! Jeg masserer dem meget pænt, og jeg råder dig til at koncentrere din opmærksomhed netop på disse fornemmelser og ikke på de smertefulde. Det er lettere på denne måde!
 4. Ingen unødvendige vedhæftede filer til mig og andre lotioner. Jeg prøvede engang bare en barbermundstykke på armhulerne. Jeg forstod det ikke og brugte det ikke. Men generelt ville jeg ikke bruge det. Resten i at vælge alt i gang!
 5. Pris. Her vil jeg vise alt med eksempler. Epilator koster 4290 rubler. Hot voks af ben koster helt på min mester 800 rubler. Hvis du fjerner hårfjerning hver 4. uge, viser det sig 9600 om året, og jeg har stadig en shugaring dyb bikini 800 rubler! Derefter betalte jeg 19 200 for året. Nogen sådan, men jeg mener ikke, at de er pennier, og generelt kan de ekstra 9.600 være knyttet et sted, for eksempel at købe dine yndlings kvindelige ting. :) Så sådanne udgifter, forudsat at du skal konstant vokse hår og så videre. Som jeg skrev ovenfor. Så græder jeg en gang, og hver uge gør jeg mig hårfjerning uden noget offer fra min side, og i teorien vil enheden tjene i flere år. I min situation betaler epilatoren sig selv meget hurtigt og mange gange!

Hvorfor bruger jeg ikke epilatoren:

 1. Til armhulsområdet kommer jeg altid rundt med en mandlig razor med et flydende hoved 2-3 gange om ugen. Jeg vokser meget hurtigt på disse steder, det giver ingen mening at trække håret der - det er lettere at barbere. Og så er det allerede blevet sagt at armhule epilation er risikabelt.
 2. Til bikini zone. Jeg har lavet en dyb bikini med mestre i over seks år. Først var der en varm voks, så varmt, og nu har jeg lavet shugaring i omkring to år. Hår er endnu mere problematisk end på benene, men shugaring passer mig perfekt. Epilator og vil være mere smertefuldt og anbefales ikke på grund af mulig inflammation forårsaget af hudtraumatisering og skræmmende. Derfor tog jeg ved et uheld en finger på min hånd en gang og en anden - bag mit knæ, og det viste sig at være meget smertefuldt, men uden skade. Det er svært at forestille sig, hvad der vil ske, hvis du tager fat i noget i en sådan ømzone - det er forfærdeligt! Selvfølgelig, selvfølgelig, efter eget valg. Jeg fortsætter med at tro, at mesteren vil gøre alt meget sikrere, fordi at spare på sundhed er upassende. Intet, 9600 om året og 800 rubler om måneden - jeg vil ikke være fattig, have det ønskede resultat og sikkerhed. Nogle gange gør jeg en shugaring en gang hver tredje uge, hvilket er endnu bedre. Generelt købte jeg epilatoren til benene. :)

Nu vil jeg vise dig resultaterne af epilatoren, som jeg skød, da jeg først brugte den:

Sådan ser det ud i super makro-tilstand. :)

Kvinders påstande om epilatoren, som personligt dybt vrede mig. :)

 1. "Han buzzes, for det tager jeg afsted." Piger, vil du have epilatoren til at rive ud dit hår i breakneck-hastighed med dine pincet og endda lydløst? Det er umuligt - hans "motor" skal også arbejde på en eller anden måde. Og så: er han summende som en traktor? Og alligevel: vil du høre musik eller få et resultat?
 2. "Det gør ondt." Ja, jeg er enig i, at punktet er meget individuelt, men (!) I kvinders liv er der altid mange smerter (periodiske, generiske osv.). Vi er så arrangeret. Smerten ved epilation sammenlignet med disse alvorlige smerter er bullshit! Og jeg vil straks tage en kopi af Lia Akhedzhakova fra adorefilmen "Office Romance", som jeg elsker øjenbryn: "Nå, du er en kvinde, gnider Erpit". Det er rigtigt! Resultatet er bestemt værd lidt tålmodighed, især da du aldrig skærer dig selv, f.eks. En barberkniv - epilatoren er meget sikrere end den. Skønhed kan godt kræve fornuftige ofre. Og så beslutter du.
 3. Sammenligning med trimmer osv. Du kan ikke sammenligne trimning af hår og fjerne dem fra roden. Hvis du vil have rigtig glat hud og et ret holdbart resultat, så er epilatoren for dig!

Flere vigtige punkter:

 1. Jeg har ikke og har aldrig haft et forhold til Braun. Jeg valgte det, fordi det er kendt, det har længe været på markedet, og deres epilatorer anses for at være blandt de bedste.
 2. Jeg er ikke sælger af noget. Og jeg agiterer dig ikke mod epileringens herrer, jeg forsøger ikke at forlade dem uden arbejde. :) Desuden fortsætter jeg regelmæssigt med at besøge en sådan mester.

Mine tips til dig om epilatoren, som du kan bruge, hvis du vil :)

 1. Følg alle sikkerhedsforanstaltninger ved brug af epilatoren, som afspejlet i instruktionerne. Før du køber, skal du sørge for dig selv eller med hjælp fra læger, at det ikke er kontraindiceret for dig.
 2. Glem ikke at bruge hård kropscrub (salt, sukker, kaffe) før epilering og generelt et par gange om ugen for ikke at lade dit hår vokse og gøre det bedre at "krybe ud" før epilering.
 3. Brug epilatoren forsigtigt, for ikke at klemme huden og forsøge ikke at miste den ud af dine hænder, så han ved et uheld ikke knuser det og griber enhver form for tråd, tråd eller hår.
 4. Tænk på kablede epilatorer, især hvis du skal købe den til benene (en stor del af kroppen, der kræver meget epilator tid). Det er min model, der allerede er taget ud af produktionen, men du kan finde den et andet sted, hvis det interesserede dig.
 5. Før du køber den nyeste dyreste model, tænk på hvilken af ​​de vedhæftede filer der tilbydes den, du vil bruge, og om dette køb berettiger prisen.
 6. Jeg tror, ​​at du skal tage en epilator med mindst 40 pincet, hvilket er meget mere effektivt end 20. Logisk. :)
 7. Kølende mitten, og især massageruller - funktioner der virkelig letter din epilering. Uden ruller ville jeg ikke personligt have taget epilatoren.
 8. Lad være med at være doven for at rengøre og vaske epilatoren umiddelbart efter epilering, indtil mikroorganismer begynder at formere sig i skrællede hudpartikler og fjernet hår, og selv da vil du altid have epilatoren klar! Jeg skrev ovenfor, at jeg råder dig til at vaske dyserne og hovederne separat, og ikke at erstatte epilatoren selv under vandstrømmen.
 9. Det er godt at gøre epilering efter badning før sengetid - huden er dampet og afslappet. Umiddelbart efter - nødvendigvis betyder efter epilering, så hudirritation vil passere natten over. I løbet af dagen anbefaler jeg det slet ikke. Især at udsætte en frisk epileret hud under den åbne sol!

Nå, nu vil jeg vise dig resultatet fra epilatoren som helhed, da mine ben nu normalt ligner :)

Det forekommer mig personligt, at resultatet er mere end godt. Og dette er i mine problemområder. Hvem har mindre aggressivt hår og færre i antal - for dem bliver det endnu mere udtalt: Benene er glattere, håret vil vokse langsommere. Jeg er personligt tilfreds med denne epilator, som tre elefanter! :) Til de piger, der stadig tvivler på at købe det, anbefaler jeg med venlig hilsen at du beslutter - 80 procent, at du vil være tilfreds med købet! Og endnu engang takker jeg alle pigerne fra vores yndlingssite, som hjalp mig med at beslutte mig for et så vigtigt valg for mig! Siden 15. juni (for den første epilering), glæder jeg mig simpelthen. :)

Epilator Braun 5329 Silke-epil 5

Generelle egenskaber

Avancerede valgmuligheder

Braun 5329 Silkeepil 5 anmeldelser

Erfaring med brug, personlig mening og evaluering.

Fordele:
hurtig, smertefri, perfekt glat barbering, brugervenlighed, flot udseende, udstyr, bevist mærke.

ulemper:
endnu ikke registreret.

kommentere:
Problemet med overskydende hår til en vis grad gælder for alle kvinder. De irriterer mig forfærdeligt, så epilatoren er et must-have element i mit hus. Vælg Braun, fordi dette mærke allerede har tjent min tillid til andre teknologiske elementer. Hovedvedhæftning: 40 pincet er forskudt, hvilket fremskynder hårfjerningsprocessen. Massage dysen blev samlet alene, du kan ikke klare det, men du kan erstatte den med en anden, hvis du har en (der er et sæt dyser i den næste epilatorserie). På trods af min kritiske holdning til massageren må jeg indrømme, at han virkelig reducerer ubehag i epilationsprocessen. Hoved flydende, hvilket er meget bekvemt, når epilering armhuler, knæ! Hovedrengøring er ret nemt. I forbindelse med hårfjerning under dysen ophobes de fleste af hårene - bekvemt - et renere sted, hvor du fjerner håret. Leveres med en børste (billedet ovenfor), hvilket fremskynder rengøringsprocessen. Desuden kan du vaske det under vand - det vil ikke ruste - fantastisk! Producenten skjuler ikke det faktum, at epilatoren er mere effektiv på kort hår og giver dig mulighed for at forkorte langt hår med en dyse-trimmer. Det er bare at barbere dem til den ønskede længde af epilatoren. Jeg brugte det kun én gang. Epilatoren selv har en ergonomisk form. Meget flot og komfortabelt i hånden. Glat og smukt. Det stilfulde design har imidlertid påvirket brugervenlighed: knappen har et rundt udseende. dvs. Du skal dreje hjulet til højre eller venstre, når du vælger en hastighed (der er to). Epilation er meget hurtig og smertefri! Det er nok at gå et eller to gange ét sted, og der er ikke noget hår tilbage. Dette er den vigtigste funktion for mig.

Fordele:
vidunderlig epilator. Jeg bruger det i 3 år, fejler ikke.

ulemper:
Jeg vil gerne bruge dette i vand, men denne model understøtter ikke dette.

kommentere:
Jeg vil rådgive kærester.

Fordele:
Nå epiliruet, fanger virkelig små hår, meget bekvem belysning, anstændig arbejdshastighed.

ulemper:
Der er ingen fejl, ikke forvent perfekt glat hud, det er stadig en mekanisk hårfjerning, men resultatet er fremragende! Små hårfangster, men der er sådan, at ingen epilator bare ikke krog. Nogle gange er det tweaked, men det er også ret logisk, huden skal være glat, ikke foldet, knæene skal være ubøjlede, armene skal være rettet (når epilering armhulerne) og så er alt fint.

kommentere:
Dette er min anden epilator. Den første var også Brown, han brugte sandsynligvis det i mere end 10 år, men han kunne ikke lide hastigheden, selvom enheden arbejdede for ære. Jeg ledte efter udskiftning af det samme mærke, jeg havde brug for den maksimale hastighed. Jeg kan ikke se punktet om at købe en epilator med en sky af vedhæftede filer, jeg tog den ene, fordi den har 40 pincet, det var et afgørende plus. Håber berettiget, epiliruet hurtigere, baggrundslyset er meget nyttigt at klare hårene ud. Han fjerner håret meget mindre smertefuldt, det glædeligt overrasket. Jeg er meget tilfreds. Jeg forstår ikke anmeldelserne om, hvad der fjernes ikke første gang - det er normalt)) De vokser alle på forskellige tidspunkter. Epilering er meget ren. For at gøre det perfekt, piger, skal du vokse dit hår så meget som muligt, som med andre måder at slippe af med uønsket hår på, eller gå til de metoder, der ødelægger hårsækkene og ikke bare fjerne håret). Så at Pts gør sit arbejde godt med regelmæssig brug proceduren tager ikke meget tid. Dysen til en behagelig ansigtsmassage, jeg ønsker ikke at massere mere. Det er svært at bedømme effektiviteten, huden er allerede helt ren. Jeg vil prøve igen. Mens jeg plejer at bruge masker, scrubs og massage svamp, plus anvende olie og massage huden, indtil den absorberes.

Oversigt over epilatoren Braun Silke-Epil 5 SES 5/880

En gennemgang af epilatoren, fra en mandlig repræsentant, fra pennen (eller rettere på tastaturet), som forinden ikke er bekendt med subtiliteterne i sådanne procedurer, er et ejendommeligt fænomen. Derfor blev det besluttet at inddrage en ekspert, det vil sige en pige, til det kommende arbejde med teksten.

Så fra den lange udsmykkede introduktion går vi til en konkret og realistisk præsentation. Vi præsenterer opmærksomheden på epilatoren Braun Silk-pil 5 SES 5/880.

Om virksomhed

Brandet opnåede verdensomspændende berømmelse i 1950'erne. efter starten af ​​produktionen af ​​elektriske barbermaskiner. I 60'erne. Selskabet bliver et åbent aktieselskab, hvis andel er købt af Gillette-koncernen (30%). Sidstnævnte absorberes senere af firmaet Procter. Gamble. Oplysninger om Brauns officielle hjemmeside (angivet at producenten er "en del af PG-familien") og oplysninger om emballagen af ​​epilatoren, der testes (produktet importeres til Rusland af en af ​​de juridiske enheder inden for Procter Gamble).

Ifølge åbne kilder fremstiller Braun i øjeblikket elektriske barbermaskiner, tandbørster, hårplejemidler, epilatorer, termometre, køkkenudstyr, kaffemaskiner, kaffekværn, blenders, juicer, strygejern osv. Det er nemt at bekræfte disse oplysninger. Bare gå til enhver russisk butik af elektronik og husholdningsapparater. Sortimentet af produkter mærke Braun er ret bredt og varieret, kendt for mange købere.

Virksomhedens fabrikker er beliggende i hele Europa (i Tyskland, Irland, Spanien, Ungarn, Polen osv.) Samt i Mexico og Kina. Det skal bemærkes, at den testede prøve af epilatoren Braun Silk-epil 5 SES 5/880, der dømmes af forsikringerne på emballagen, blev fremstillet i Tyskland. Vi har ingen grund til at misforstå sådanne oplysninger. Den tyske forsamling er stadig værdsat af købere i Rusland. Vi vil overveje dette et plus på enheden.

Enhedskarakteristika

Leveringssæt

1. Epilator - 1 stk.

2. Hoved med pincet til hårfjerning - 1 stk.

3. Dyser - 3 stk.

4. Beskyttelseshætte til dyse - 1 stk.

5. Børste til rengøring - 1 stk.

6. Oplader - 1 stk.

7. Beskyttelsescover - 1 stk.

8. Instruktion - 1 stk.

Emballage og udseende

Emballagen på hver side er dækket af tekstlige oplysninger om model og billeder af enheden, der illustrerer dens fordele og særpræg. Pretty standard tilgang til mange producenter.

Jeg bemærker, at ikke den yngste og som følge heraf ikke den billigste model i serien kunne pakkes mere solidt. Kassen ser ikke meget præsentabel ud. Jeg antager, at sådanne enheder ofte bliver en gave til det retfærdige sex. Derfor kan producenten være mere opmærksom på modellen "tøj".

Ekspertens kommentar: "Jeg vil ikke være opmærksom på emballagen. Til sidst kan gaven også pakkes i specialpapir. Hvad er inde er meget vigtigere."

Mere emballage kan ses på billedet.

Kommentar fra "ekspert": "Det er stadig mere bekvemt at holde enheden i et specielt tilfælde, og det er i sættet. Så lad os forlade emballagen alene."

Epilatoren selv er lavet i den klassiske stil for Braun produkter. Minimalisme, detaljer i detaljer, afrundede former, tilbageholdenhed i farver. Jeg bemærker, at en sådan tilgang på et tidspunkt satte en separat retning i udformningen af ​​husholdningsapparater, kaldet neofunktionalisme eller "braun-stil". Måske er det tilfældet, når der ikke er behov for at ændre noget.

Epilatoren er lavet i huset hovedsageligt af mat plast. Sideindsatsene, som delvist bevæger sig til forsiden af ​​enheden, er blanke. En gummibåndindsats er forsynet på forsiden for at forhindre enheden i at glide ud af hænderne. Bagsiden af ​​enheden har også en ribbet men plastoverflade.

Epilatorens profil er lavet i form af en bue, som hjælper med mindre indsats for at komme til den ønskede del af kroppen under brugen.

Kommentar "ekspert": "Det er vigtigt, at epilatoren er så behagelig som muligt på hånden på grund af sin form. Jeg tror det ikke er muligt at droppe det under brug. I betragtning af at enheden kan bruges i brusebadet, er denne formular (med ribberede kanter) en stor fordel ".

På forsiden er betjeningen af ​​enheden. Det handler om den eneste tænd / sluk-knap. Der er også en lysindikator, der angiver opladningsniveauet for batteriet, graden af ​​tryk på enheden under brug osv. Yderligere oplysninger finder du i afsnittet om test af modellen.

Topbillede af epilatorhovedpincetten, delvist lavet af metal. Mere på billedet.

1. For tættere kontakt med huden;

2. For begyndere (med blade);

Børsten til rengøring af enheden er lavet af plast og har flere rækker af børstehår. Det ser asketisk ud, men ret funktionelt og holdbart.

Kommentar "ekspert": "Et godt kit. Det er svært at finde fejl. Der er alt hvad du behøver, og endda lidt mere."

Processen med udpakning af enheden, samt funktionerne i de enkelte elementer og andre dele af sættet kan ses i videoen nedenfor.

Enhedstestning

Under opladningen lyser indikatoren på frontpanelet på epilatoren i grønt og slukker derefter, hvilket angiver procedurens afslutning. Den samme indikator signalerer forskelligt, og når batteriet udlades (betingede signaler er beskrevet i instruktionerne). På forberedelsen af ​​batteriet til arbejde tog mere end 2 timer. Håndbogen siger, at efter opladning kan epilatoren arbejde op til 30 minutter. I fremtiden bemærker jeg, at enheden fungerede i ca. 40-45 minutter. Det er sandsynligvis, at varigheden af ​​brugen afhænger af arbejdsbyrden.

Efter at have studeret vejledningen fortsatte vi med at teste epilatoren. Til at begynde med, værdsat igen processen med at ændre dyserne og afbryde hovedet med pincet fra enheden. Mundstykkets fastgørelsesmekanisme og hovedet med pincet ser lidt skrøbeligt ud. Men i testprocessen var der ingen problemer. Læs mere om at ændre dyser på video.

Kommentar fra "ekspert": "Udarbejdelsen af ​​enheden til arbejde giver ingen spørgsmål. Alt er intuitivt klart, men dyserne ser virkelig skrøbelige ud. Det ser ud som om du trykker dem lidt hårdere og plastiket knækker."

Nedenfor ses et uassemblet foto af epilatoren (i færd med at skifte dyser).

Herefter skal du kontrollere de ekstra funktioner og evner i epilatoren. Hvis du holder tænd / sluk-knappen nede i nogle sekunder, startes blokeringsfunktionen fra utilsigtet start (transportlås). Du kan deaktivere denne tilstand ved gentagne gange at trykke på en enkelt knap. Hvis det er for ivrig at trykke den medfølgende epilator på huden, bliver indikatoren rød og antyder, at det er nødvendigt at svække indsatsen (SensoSmart-funktionen). Mere om dette i videoen nedenfor.

Nedenfor er et billede af det foreslåede arbejdsområde, inden du bruger enhederne (til venstre for foten af ​​benet, der skulle "terroriseres" af den gamle epilator til højre ved den nye model).

Ekspertens kommentar: "De smertefulde fornemmelser ligger inden for grænserne af den tilladte. Selv om det ser ud til at den nye epilator fungerer mere strengt. Men resultatet er bedre. Det er synd, at modellen ikke har en beholder til at samle hår."

Bag scenerne var den næste fase af testningen. Epilatoren blev brugt i badet og stod testen af ​​vand med ære. Alle dyser er blevet testet. Hver har sine egne fordele. Basic ("for tættere kontakt med huden") giver dig mulighed for at fjerne håret mere effektivt. Med en massage dyse er epilatoren mere følsom. Dysen "for begyndere" fjerner de mindste hår.

Forresten skabte sagen design bekymring for kontakt med vand. Det syntes, at selv med hensyn til forsikringerne i instruktionen vedrørende vandets modstandsdygtighed, kan man forvente et maksimum for at vaske dyserne og hovedet med pincet under vand. Men epilatoren modstod helt neddykket i vandet. Enheden kan faktisk bruges i brusebadet, men vi anbefaler stadig at gøre det i konstant tilstand med forsigtighed.

Ekspertens kommentar: "Muligheden for at gøre hårfjerning i brusebadet er naturligvis en stor hjælp. Ikke så smertefuldt, hygiejnisk, effektiv. Hvis du bruger epilatoren" på tør ", skal du straks droppe denne sag."

Jeg ønskede ikke at stoppe der. Enheden havde brug for en mere alvorlig belastning. Og i det øjeblik kom hårede mænds ben til undsætning. Dette er hvor du kan frolic nok, teste en lignende teknik.

Til at begynde med blev en benafdeling udvalgt og markeret, der skulle være udsat for "mobning". Tidligere måtte det gå gennem en trimmer. Ellers ville epilatoren bare blive kvalt af indsatsen. Forberedt plot på billedet nedenfor.

Det blev imidlertid besluttet ikke at stoppe der og igen kontrollere de resterende dyser, begyndende med "massage". I fremtiden skal det erkendes, at dets anvendelse blev givet med mindre moralsk indsats. Smerter er meget beskedne, effekten er til stede.

resultater

Fabrikanten hævder, at levetiden for sådanne enheder er 2 år. Det er kort tid. Prisen på enheden er ikke så demokratisk at nyde udsigten til hyppig udskiftning af epilatoren. Derfor skal den endelige dom på modellen udskydes. Det er indlysende, at apparatets mekanisme vil fungere længere end den angivne periode. Dette er indirekte antydet af en anden fabrikants model, der blev anvendt i test sammenligningen. Men vil epilatoren forblive så produktiv som den er nu? Spørgsmålet forbliver åbent.

Ekspertkommentar: "Jeg kunne godt lide epilatoren. Det er virkelig værd at erstatte din gamle model, i det mindste på grund af det vandtætte tilfælde. Jeg antager, at efter nogle få procedurer vil smerten blive lavere. Ingen aflyste afhængigheden.".

- rig pakke;

- batteri produktionsteknologi;

- mærke og håndværk;

- relativ visuel skrøbelighed i strukturen

Braun epilatorer - kvalitetsprodukter fra en pålidelig producent

På trods af forfølgelsen af ​​krigere for naturlighed, er det i vores tid at skulle slippe af med uønsket vegetation. For at opnå det ønskede resultat bruger pigerne forskellige metoder. Som du ved, er meninger om epilatorer forskellige: for nogle er det en frygtelig ubelejlig og smertefuld procedure, og for nogle er det frelse. I dag vil jeg gerne lave en kort gennemgang af epilatorbrun silke epil 7 og 5 generationer.

Braun silke epil 5 - ekstra blødt hårfjerning

Ifølge eksperter er denne linje ideel for begyndere og efterlader de mest positive følelser. Takket være Brauns teknologiske fremskridt er epilator braun silke epil 5 udstyret med 40 pincet, der fjerner hår i optimal hældningsvinkel til huden og tager dem fra selve rødderne. Derfor er sandsynligheden for "klager" af hårfjerning af ringe kvalitet reduceret, fordi pincetten opfanger hår med en længde på 0,5 mm.

Blandt disse femte generationens epilatorer er følgende modeller kendetegnet:

 • epilator braun 5280 til ansigt, krop og ben;
 • epilator braun 5580 til ansigt, krop og ben;
 • Epilator Braun 5380 til ben og krop;
 • epilator braun 5280 til ben og krop;

Hver har:

 • En kølehandske, der er designet til at afkøle huden før proceduren (for at dumme smerten) og efter proceduren for at reducere sandsynligheden for irritation. Dette ekstra tilbehør er en speciel handske fremstillet af et specielt materiale med flere rum. Den forkølede emballerede gel placeres i et af rummene. 5580, som de andre, har en instruktion, der angiver, hvor mange minutter det er nødvendigt at holde mitten på kroppen.
 • Massage system, der er rettet mod den mest komfortable procedure. Højfrekvent massage (5280 er udstyret med et dobbeltmassagesystem) stimulerer og beroliger huden.
 • Close-Grip teknologi - brug 40 pincet til maksimal effektivitet. Bemærk venligst, at maksimalt antal pincetter ikke oversteg 20 stykker før denne generation.
 • Flydende hoved, som gentager alle bøjninger i kroppen for bedre hårfjerning.
 • Softlift fingre, der eliminerer problemet med "savnede" hår. Disse "fingre" hæver selv de tilstødende hår. Derefter leder de håret til pincetet ved hjælp af speciel teknologi.
 • Backlight system. Det er meget praktisk, da 5580, som at arbejde med det, ikke kræver ekstra belysning og er praktisk til arbejde selv i mørk belysning om aftenen.
 • En to-hastighedskontakt, der gør det muligt at justere hastigheden fra ekstra blød til ekstremt effektiv.

5780 har sådanne vedhæftninger som en trimmer, en barbering dyse, til følsomme områder, til ansigtet, en effektivitet dyse, der giver minimal hudkontakt. Mens braun 5280 epilatoren har et barberhoved og trimmer.

Den syvende "vand" generation

I denne linje er der modeller designet til brug i vand: på badeværelset eller i brusebadet. Faktum er, at for nogle personer i det retfærdige køn er det meget mere smertefrit at udføre proceduren i vand end på tør hud.

Silke epil 7 serien indeholder følgende modeller:

 • epilator braun 7681 til ben, ansigt og krop;
 • epilator braun 7281 til krop og ben;
 • epilator braun 7181 til ben;

Blandt de nyskabelser, der skelner mellem disse epilatorer fra den gamle generation, er servietter at forberede huden til epilering - rensning og blødgøring, forbedrede massageruller samt en reduceret afstand mellem pincet og hud.

Derudover er en genopladning en særpræg - mens braun 5580 epilatoren skal oplades i mindst en time, er en epilator fra den 7. generation klar til drift efter 40 minutter, og den installerede ladningssensor vil ikke lade dig glemme, at du genoplader tid. Således vil en lav ladning ikke tage dig ved overraskelse. De kan også bruges med skum.

Den mest sofistikerede, men også dyre model er Braun 7791. Ud over alle de fordele, som epilatoren 7681, 7791 har, er udstyret med en gummidyse på sagen. Det gør det muligt for epilatoren at glide, når man arbejder med skum.

Sammenfattende kan vi sige, at blandt en lang række braunmodeller kan enhver kvinde finde noget af sin egen. Dette er hovedkonkurrencen til epilatoren Philips. Og det er ligegyldigt, at epilator braun silke epil kun har positive anmeldelser, da firmaet Braun GmbH er verdensledende. Det er vigtigt, at disse anmeldelser fortjenes takket være pålidelig ydeevne, brugervenligt design og den nyeste teknologi.

Epilator Braun Silk-épil 5 5/880 SensoSmart lilla

Vil du skrive en anmeldelse?

Din feedback er blevet sendt. Det vil blive offentliggjort inden for 72 timer.

Braun Silk-épil 5 WetDry Starter Kit fjerner korte hår, som voks ikke fanger, hvilket giver glat hud i op til 4 uger. Den innovative SensoSmart-teknologi er ideel til begyndere, fordi den hjælper med at styre trykket på huden under epilation og fjerne endnu flere hår i én bevægelse. Den trådløse epilator er helt vandtæt, så den kan bruges i bad eller brusebad til mild fjernelse af hår. Pakken indeholder 5 ekstra tilbehør: en dyse til højfrekvensmassage, en dyse til nybegyndere, et beskyttelsesdæksel, en dyse til tæt kontakt med huden og en kosmetikpose.

Funktioner og funktioner:

-Verdens første kloge epilator med SensoSmart teknologi, der regulerer epileringsprocessen

-Let at bruge epilator til blid epilering er velegnet til begyndere og giver op til 4 ugers glathed.

-WetDry trådløse epilator er egnet til blid epilering i bad eller brusebad.

-Dysen til højfrekvent massage stimulerer huden forsigtigt og reducerer ubehag

-5 ekstra tilbehør, herunder en dyse til nybegyndere, et beskyttelsesdæksel, en dyse til tæt kontakt med huden, en skønhedsekspert

Silke-Epil 5

Epilatorer Braun Silke Epil 5

De vil hjælpe dine ben med at forblive glatte og attraktive i lang tid. Hvis du stadig ikke ved hvilken enhed du skal vælge for effektiv og smertefri fjernelse af uønsket hår, skal du vælge en model, der har fungeret godt og allerede har fået positiv feedback. Denne serie af epilatorer vil helt sikkert glæde alle, der lige har opdaget epilering. Begyndere uden problemer vil klare denne opgave, fordi disse enheder er udstyret med en særlig teknologi til at fjerne de korteste hår Close-Grip. 40 pincet fjerner hår hurtigt og praktisk taget smertefrit, og massagesystemet sørger for hudstimulering og reduktion af ubehagelige fornemmelser. Pincet er i tæt kontakt med huden, da de er placeret i en vis vinkel, fanger hårene i roden og efterlader en perfekt glat hud. Silke Epil 5 epilatorer - den optimale løsning for alle, der beslutter at prøve epilering for første gang.

fordele

 • SoftLift fingre hjælper effektivt med at løfte selv korte (0,5 mm) hår, der er tætte på huden og direkte henføres til pincetten.
 • Flydende hovedudstyr er udstyret med et flydende hoved, som kan bevæge sig frem og tilbage op til 15 grader. Det giver optimal kontakt med huden, fuldstændig gentagelse af konturerne i din krop, justering til bøjningerne. Braun Silk Epil 5 er altid en behagelig epilering uden anstrengelse.
 • Baggrundsbelysning - Tilstedeværelsen af ​​baggrundslysfunktionen gør brug af epilatorer endnu mere bekvem. Hvis der ikke er nok god belysning i rummet, vil dine ben efter proceduren stadig være glat og smukt, fordi SmartLight ikke vil lade dig savne et enkelt hår.
 • Valg af hastighed - du kan vælge den hastighed, der passer bedst til din hud. Den første er egnet til behandling af mere følsomme områder, og den anden - for mere effektiv fjernelse af hår. Moderne epilator Braun Silke Epil 5 vil tage sig af din skønhed og gøre dine ben glatte i lang tid.
 • Nem rengøring - Enheden i slutningen af ​​proceduren kan skylles under rindende vand.
 • Inkluderet med nogle modeller er en speciel børste designet til dyb og grundig rengøring af ansigtet. Det hjælper med at fjerne sminke og forskellige urenheder. Denne metode er meget mere effektiv end almindelig vask.
 • Nogle apparater leveres med en unik kølehandske. Silke Epil 5 epilatorer er en mulighed for at fjerne uønsket hår behageligt, fordi mitten vil hjælpe med at forberede huden til epilering og berolige den efter proceduren.
 • Muligheden for tør og våd brug - vælg den metode, der passer bedst til dig. WetDry-teknologien giver dig mulighed for sikkert at bruge enheden, mens du tager et bad eller bad.

Hvis du har længe drømt om at købe en sådan enhed, skal du ikke forsinke købet, for med en sådan funktionel enhed vil du altid se perfekt ud. Epilatoren Silke Epil 5 har en ergonomisk form, der ligger bekvemt i hånden, glider ikke under brug. Du vil bemærke en fantastisk effekt umiddelbart efter epilering: huden vil være utrolig glat og silkeagtig at røre ved. Måske vil den første procedure virke lidt ubehagelig for dig, men over tid tilpasser huden og hårfjerning ikke forårsager ubehag. Du vil bemærke, at hårene er blevet meget blødere og tyndere, de er lettere at fjerne. Med alle fordelene forbliver prisen på Silke Epil 5 ret overkommelig og acceptabel.

Epilator Braun 5180 Silke-epil 5 - "Brown er bedre end Phillips - absolut! Testet på sig selv inden for en måned (sammenligning af nye modeller af to firmaer) "

Lang tanke over købet, rummaged gennem mange steder og fora om epilatorer. I begyndelsen af ​​anmeldelserne, at denne procedure er meget smertefuld, var jeg bange for, fordi jeg er meget bange for smerte, men så besluttede jeg. Og her er mange spørgsmål, som jeg helt sikkert plager alle begyndere - hvilken slags epilator at vælge? hvilket selskab? hvilket system af pincet? Der er mange spørgsmål, men der er endnu flere svar, og alle er modstridende. Nogle siger, at de brugte Phillips, og nu Brown og spekulerer på, hvordan de tidligere kunne Phillips. Andre tværtimod, Phillips, og nød Brown. Jeg læste det hele og bare briste, rushing fra et selskab til en anden hver dag mere og mere. Jeg spurgte om bekendte for tilstedeværelsen af ​​en epilator og hvilket firma de bruger. Det viste sig, at afstemningen førte mig til Phillips. Overtalte ikke at købe dyrt, fordi jeg aldrig har prøvet, hvad det er, og hvad reaktionen vil være, pludselig vil jeg ikke kunne bruge den og så i det mindste ikke så ked af det brugte beløb. Udbytte til overtalelse, selvfølgelig, jeg beklagede det, jeg købte den enkleste og billigste epilator. Der er fordele ved dette køb - jeg oplevede to typer pincet på mig selv. Jeg købte den enkleste og ikke dyre Philips med metal diske uden nogen vedhæftede filer. Fjerner hår er ikke dårligt, men ikke meget høj kvalitet. Han savner meget og bryder af, et sted måtte gå 10 gange for at opnå mindst et eller andet resultat. Der er ingen lommelygte, der er ingen vedhæftning til at løfte hår, fordi de vokser i forskellige retninger på deres fødder. Bekymret for en måned og besluttede at købe en model dyrere, så der var en lommelygte og nogle ting at løfte hår.
Og igen opstod spørgsmålet: Phillips med keramiske plader (mange positive anmeldelser) eller Brown? Pludselig fandt jeg ud af, at min ven har en phillips med keramiske diske, efter at have prøvet dette mirakel af teknologi, jeg var helt skuffet over dette firma, fjerner mit hår endnu værre end min enkle epilator, mine ben kunne blive depileret igen på den anden dag. Til sidst var jeg helt sikker på, at jeg ville få Brown.
Jeg tør ikke epilere i bikinizonen, og mine armhule er på en eller anden måde skræmmende, jeg havde brug for en epilator lige til benene, så jeg ønskede ikke at betale for mange tips. Vælg 5180 med et minimum af dyser, men med 40 pincet
fordele:
- lommelygte er et mirakel af teknologi, du kan se alle hårene og behøver ikke at se på omsorg for det savnede hår
-flydende hoved - følger perfekt kropskonturer
-dyse 1 - med massage ruller, lidt distraherer fra smerte og løfter hår
-to hastigheder, 1. for at fjerne små og tynde hår, 2. for tykkere. Jeg fjernede hårene og Phillips og Brown ved første hastighed. Ved første øjekast, phillips mindre smertefuldt, men. Årsagen kan forstås efter sammenligning mellem de to firmaer. Phillips har ingen vedhæftede filer, epilatoren skal holdes i en vinkel på 90 grader, det er godt, hvis nogen har en høj smertetærskel, du kan koncentrere dig om kontaktvinklen mellem epilatoren og kroppen. Og hvad har folk der har en lav smerte tærskel, her er det ikke at beregne vinklerne, en tanke, hurtigt ville det hele være overstået. Så på grund af det faktum, at der ikke er nogen vedhæftning, der fastgør kontaktvinklen, bryder hårene tilfældigt, man slår ud og den anden til at bryde. Og efter min mening har Brown et skak arrangement af pincet meget mere bekvemt på grund af det faktum, at kropshår vokser tilfældigt, snarere end en solid clearing :) Brown har et flydende hoved med massage ruller reparerer epilatoren i den rigtige vinkel til kroppen og hårene trækkes ud mere kvalitative Nå, 40 pincet gør deres job til 5+ Men du skal lide lidt. Jeg var bare lidt ikke tilfreds, men følelsen af ​​glathed af benene gjorde mig øjeblikkeligt glem at det var ubehagelige øjeblikke med epilering.
- der er en kølemitten i sættet, jeg brugte det ikke, jeg kan ikke sige noget
- fungerer fra netværket, men ledningen er lang, giver ikke ulejlighed
-Har en opbevaringspose
- ikke højt, Phillips er højere
-lavet i tyskland
ulemper:
-de er det ikke
-ledningen falder ikke ud, jeg sidder fast i den, indtil den klikker, som jeg så trækkede ud med vanskeligheder
- indgroede hår er ordentlig kropspleje. Det sker for mig fra en barbermaskine
-smerte, samme epilator har intet at gøre med, alle har forskellige smertetærskler. Det er bedre, når epilatoren og 2 uger glatte ben, end hver dag, smertefrit med en barberkniv.
konklusion:
Jeg er glad for at jeg købte Brown. Overbevist endnu en gang om, at den tyske teknologi-kvalitet!
billede?
1 epilation hoved brun
2-epilation hoved Philips
3- Brown og Philips i sammenligning
4- epilator med dyse
5 - Resultatet af epilatoren Brown

chic anmeldelse! Du har fjernet alle mine tvivl! Mange tak, jeg tager denne)

Tak, jeg selv havde problemer med at vælge mellem disse firmaer og vidste ikke hvilken priskategori der skulle tages. Jeg håber, at du ikke bliver skuffet. Nøglen til en god hårfjerning er at lede denne epilator, ikke se på ubehag ved første hastighed og langsomt. Ellers vil epilatoren hoppe over og bryde hårene. Held og lykke!

Shugaring aravia professionel

Hvordan man laver voks til depilation derhjemme