Braun Silke Epil 7 Xpressive 7681 - dyre epilator til tør og vlazhnogo barbering

Fordele: Braun Silk Epil 7 Xpressive kan bruges til tør og våd fjernelse af hår. Jeg må sige, at dette er mere end en epilator - det er også en barbermaskine og en trimmer. Derudover er der tre dyser til forskellige dele af kroppen. Det har alt hvad du behøver.

Ulemper: Braun Silk Epil Xpressive Pilot er en af ​​de bedste på markedet. Det ser ud til, at en stor minus kan kaldes alvorlig smerte under epilering, men det er kun første gang, især hvis du aldrig har brugt epilatorer. Nå, prisen er ganske høj i forhold til andre modeller.

Braun Silk Epil 7 Xpressive 7681 er en temmelig dyr epilator, så jeg taler om det her i begyndelsen af ​​min anmeldelse, så jeg ikke har nogen klager over mig.

På trods af den høje pris for denne epilator er en af ​​de bedste blandt alle sådanne enheder. Jeg vil endda sige mere, han havde ingen konkurrenter på epilatormarkedet, indtil Braun udgav sin nye Silke Epil 9-serie.

Brown Silk Epil 7 - den perfekte epilator, men måske ikke?

Så hvad er skjult i en lille sølv hårfjerning enhed, som mange drømmer om, men ikke alle beslutter at købe. For hvad fabrikanten beder om en tredobbelt pris, sammenlignet med konkurrenterne. Lad os forstå.

  • 40 pincet,
  • Dette er en af ​​de hurtigste epilatorer, hvilket reducerer tiden til at barbere;
  • Til tør og våd fjernelse af håret, batteridrevne
  • Rigtigt udstyr. Det har et OptiTrim barberhoved, en indtrækbar trimmer, et barberhoved, et indsnævret bithoved, en rengøringsbørste og et tilfælde.
  • Der er også en dyse til barbering, en dyse-massager, en dyse-trimmer og en dyse til spot hårfjerning.

Et så stort udvalg af forskellige dyser og funktioner giver dig mulighed for at vælge den, der vil gøre din hud meget glat.

Du læser sikkert på kvinders sider, i magasiner, og måske har du allerede følt på dig selv, at efter en elektrisk barbermaskine forbliver din hud glat i højst to eller tre dage. I tilfælde af Braun Silke Epil 7 epilatoren steg denne periode til 3-4 uger. Forestil dig næsten en måned at gå med glatte ben. Jeg håber, jeg ikke vil have det alene, gør du? :)

Antal pincet

Braun 7681 Silke Epil Xpressive har 40 pincet. Måske vil nogle læsere, der er bekendt med epilatorer, der har 72 pincet (jeg taler om Emjoi AP-18) måske sige, at dette ikke er en så hurtig maskine. Men jeg vil fortælle dig, mine kære, at der ikke er behov for at lave hurtige konklusioner. Silke Epil 7 er en af ​​de hurtigste og mest kraftfulde epilatorer.

Ud over sin hastighed og magt kan epilatoren prale af at fjerne selv det tyndeste og korteste hår (mindre end 0,5 mm), hvilket gør det muligt at glemme at barbere de samme hudområder for at gøre huden helt glat. Med denne epilator er et pass nok.

Ofte hører jeg fra venner og bekendtskab af piger klager, at hårfjerning tager dem meget tid. Hvis du er en af ​​dem, så vil jeg sige ja, det er faktisk tilfældet, men kun i de første sessioner. Så, når du justerer til epilatoren, vil hele processen med hårfjerning tage dig meget mindre tid.

Og hvis du stadig bruger dysen til et tættere tryk (inkluderet i kittet), så vil tiden normalt gå ubemærket.

Jeg betragter tilstedeværelsen af ​​et indbygget baggrundsbelysning for at være et stort plus, for det, som de siger nu, kan jeg godt lide det. Det er lyst nok til at se selv de mindste hår med det og fjerne dem.

Våd og tør hårfjerning

Ja, Braun Silk-épil 7 epilatoren kan bruges til tør og våd epilering.

Epilation i brusebadet er et stort plus for piger og kvinder, der ønsker at slippe af med uønsket hår i flere uger, men ønsker ikke at føle alvorlig smerte under proceduren.

Epilatoren er batteridrevet, ellers hvad slags arbejde under vand kan vi snakke om, ikke? Jeg bemærker, at det ved fuld opladning fungerer kontinuerligt i 40 minutter, og det opkræves i 1 time. I princippet var denne tid nok til at gøre hårfjerningen af ​​benene, selv ikke helt afladet. På et ben tager det mig ca. 15-20 minutter.

Braun Silk-épil 7 har et veldesignet advarselssystem. Når ladningen er lav, vises "-" tegnet, hvilket er en advarsel, og når epilatoren begynder at blinke konstant, er det tid til at oplade.

Men som sagt har 40 minutter nok til at barbere begge ben og måske armhuler på samme tid. Når alt kommer til alt, hvis du brugte før epilatoren, bliver hårene tyndere og mindre tætte, så tiden til at fjerne dem tager mindre.

tilbehør

Hvad angår de ekstra tilbehør, der følger med Braun Silk-épil 7, er de næsten standard for Brown epilatorer. Så i det komplette sæt af 5 dyser: en dyse til en følsom zone med bikini og underarm, en dyse til fjernelse af hår fra ansigtet, en massage dyse for at reducere smertefulde fornemmelser. Så hvis du lider af hår over overlæben, så kig på denne model af epilatoren.

Alle disse dyser giver dig mulighed for at gøre huden glat, som en baby. Og denne effekt vil fortsætte i flere uger.

Der er andre vedhæftede filer, der udvider epilatorens evner. Dette er et barberingshoved med OptiTrim og trimmer.

Dyse trimmer kan være nyttig i tilfælde af, at i koldt vejr er du for doven til at gøre hårfjerning, hvilket stadig ikke er synligt under tøjet, og håret på benene er allerede for meget.

Brug trimmeren til at gå gennem håret, barber det af og læg derefter barberhovedet med pincet. Således føler du næsten ikke smerten i barberingen.

Du kan også bruge barberhovedet på de dele af kroppen, hvor du føler alvorlig smerte forårsaget af fjernelse af hår fra rod.

Således kan du ved hjælp af et barberingshoved betydeligt spare på køb af engangs barbermaskiner eller patroner. Nu er de simpelthen ikke nødvendige.

Pris Brun Silke Epil 7

Ulemper ved epilatoren

Hvis du ikke ønsker at købe en dyr epilator, siger mere end 5 tusind rubler, så fungerer denne epilator ikke for dig. Inden for dit budget kan du søge efter andre modeller, der kan være den bedste løsning for dig.

Jeg anbefaler at være opmærksom på den yngre model Braun Silk-Epil, hvis Silke-Epil 7681 går ud over dit budget. Specifikt, fra linjen ville jeg uddele Braun Silke-Epil 5280, som koster ca. 1,5 - 2 gange billigere. Dette er en temmelig god model i middelpriskategorien, som har vist sig for mange piger som en pålidelig og højkvalitets epilator.

Men da vi alle er individuelle, er alles hud forskellig, og smertetærsklen er anderledes, så for mange 5280 er modellen smertefuld. Hvis du føler smerte under hårfjerning, tag epilatoren med dig i brusebadet og prøv en fugtig epilering.

Efter min subjektive mening er en anden ulempe ved epilatoren manglen på arbejde fra netværket. Jeg tror, ​​at dette skyldes sikkerhedsmæssige grunde, således at nogen ikke ville gøre hårfjerningen i brusebadet med epilatoren tilsluttet. Derfor kan det kun arbejde med batteri.

Hvad kunne du lide

40 pincet håndter hurtigt og effektivt alle hår, herunder de er velplukkede cilia. Dette er et af de funktioner, jeg mest værdsatte i Silk Epil 7681-modellen.

Flydende hoved letter i høj grad fjernelse af hår fra hårdt tilgængelige steder som albuer eller knæ.

Massage dysen, som fabrikanten ønskede at reducere smerte under epilation, selv om det hjælper lidt, men smerten forbliver stadig. Men massage er stadig dejlig og nyttig.

Tre dyser giver dig mulighed for at fjerne alle hårene på din krop, selv på vanskelige steder.

Udover selve epileringshovedet indeholder kittet to yderligere: en barbermaskine og en trimmer. Jeg synes det er praktisk, da producenten kombinerede tre forskellige enheder i en enhed.

Der er et indbygget lys, hvorfra ikke et enkelt hår er skjult.

Braun Silke-Epil 7681 har to hastigheder: 1 - til en let barbering, 2 - for hurtig og effektiv.

Designet til tør og våd hårfjerning. Det er bekvemt at vaske, det er nok at vaske det epilerende hoved under vand og lad det tørre.

Inkluderet er en universal oplader, så epilatoren kan bruges i ethvert land, og til transport er der en praktisk taske.

Fabrikantgaranti: 2 år.

Hvad jeg ikke kunne lide

Ifølge nogle piger fungerer denne epilator lidt sværere end andre modeller. Men det kan bruges i brusebadet for at reducere smerte.

Det kan ikke bruges under opladning, da det kun virker fra batteriet. Så først skal du vente på opladning, og derefter gøre hårfjerning. Selv om dette er et kontroversielt punkt. Du kan opkræve nat eller dag, og om morgenen eller om aftenen på fritiden for at gøre din krop.

På grund af prisen forbliver Silk Epil 7681 utilgængelig for mange piger og kvinder. Men hvis du har ekstra 8-10.000 og du har råd til denne epilator, så tøv ikke med, køb!

Epilator Braun 7681WD ny

Mest nyttige anmeldelse

Godbidder

stilfuld, letvægts, komfortabel i hånden, prisen svarer til kvaliteten af ​​varerne, brugervenlighed, tidsbesparelse

ulemper

Fabrikanten begyndte at spare på dele under montage

tilbagekaldelse

Den første Silkeepilator fra Braun blev introduceret i 2005 og blev min uundværlige assistent. Det virker stadig og hjælper mig, selvom selvfølgelig 10 pincett og manglende belysning samt operationen af ​​epilatoren fra netværket er en stor ulempe i forhold til den moderne Braun 7681WD nye epilator, som jeg købte for et år siden. Og jeg var meget tilfreds. Da jeg plejede at bruge meget mere tid på epilering end nu (til sammenligning, 1,5 timer og 40 minutter), synes jeg en anstændig forskel. Kvaliteten af ​​hårfjerning er blevet mærkbart bedre på grund af den lyse baggrundsbelysning og 24 pincet, der passer perfekt til deres opgave. Nu kan du udføre hårfjerning uanset netværket og endda i vand. Og hyppigheden af ​​brugen af ​​epilatoren er faldet, da hudens glathed bevares i længere tid. Det var lidt kedeligt, da gearet i hoveddysen brød og epilatoren ikke kunne bruges (servicecenteret sagde, at en sådan sammenbrud sker meget sjældent), men producenten giver en garanti i 2 år og servicecentret fik alt meget hurtigt. Hvad jeg var meget glad for. I mellemtiden blev mit moderne kæledyr under reparation, min elskede 11-årige ven fra Braun reddet mig. Nyd udstyr, der indeholder mange nyttige tips, tasker til tilbehør og en stilfuld metalkasse til opbevaring. Jeg anbefaler dette produkt. Den deklarerede værdi svarer til varernes kvalitet.

Brown epilator review Silke-epil

En af de dyreste og smertefri epilatorer i verden betragtes som vandforsyningsvirksomheder fra det tyske firma Braun fra Silke-Epil 9-serien: De giver ikke kun fjernelse af hår fra tør eller våd hud, men tillader også at anvende apparater under vandprocedurer. Kvinder, der har fjernet uønsket hår med denne enhed lige i badet, hævder, at smerten er reduceret med 80% sammenlignet med en tør hårfjerningsmetode.

Nogle mennesker føler slet ikke smerte, når de fjerner hår fra benets hud og depilation med armhuler og i bikiniområdet, ifølge vurderinger er smertefuldt, men det er muligt (med tør depilering forsøger epilatoren ikke engang at fjerne hår med en epilator).

funktion

Da enhederne i Silk-Epil 9-serien giver mulighed for vandepilation, arbejder de alle fra et batteri, hvis opladningstid ifølge instruktionerne er fyrre minutter (ifølge anmeldelser bliver denne gang reduceret til en halv time i vand, nogle gange sidder batteriet tidligere). Den tid, der kræves for at oplade batteriet, er ca. en time, er det ikke muligt at fjerne hårfjerning fra netværket.

Indretningerne i den niende serie blev designet til at forbedre den tidligere serie af vandepilater, Silk-Epil 7 (for eksempel sådanne modeller som 7921, 7951, 7181). Men med fjernelse af vegetation på benene klare mere effektivt, fordi de har en forbedret hovedvedhæftning (den er fyrre procent bredere end i tidligere enheder). Som næsten alle Braun-depilatorer arbejder enheder i den niende serie med to hastigheder: den nederste er designet til at fjerne hår fra følsomme områder af kroppen og den høje - for hurtigere depilation.

Fjern uønsket hår fra Braun epilatorer med pincet.

I alle enheder i den niende serie er der tilvejebragt fyrre forskudte pincet, som er hjulpet af de specielle "SoftLift fingers", som kan løfte selv hårene, der sidder fast mod det fra fugtig hud. Det gør det lettere for dem at arbejde med det flydende hoved, hvis vinkel er femten grader, hvilket giver hende muligheden for at gentage alle konturer af kroppen og komme til vanskelige steder.

Alle epilatorer i serien giver et højfrekvent massagesystem designet til at reducere smerte (i disse modeller viste det sig ikke for første gang, og er allerede til stede i modeller af den tidligere femte serie, for eksempel 5280, 5329). Der er også en dyse til bedre kontakt med huden, som under hårfjerning holder den og tillader ikke at følge håret, reducerer smerte og fremskynder fjernelse af håret. Ifølge vurderinger er en sådan dyse særlig nyttig under armhulenes fjernelse og i det dybe bikiniområde, hvor smerten føles særligt stærk.

En anden fordel ved Braun-epilatoren er tilstedeværelsen af ​​et baggrundslys, der belyser huden og giver dig mulighed for at se de savnede hår. Det er især nyttigt, hvis du bruger enheden, mens du tager et bad eller et brusebad, når mange hår bliver næppe synlige. Belysning optrådte i Brown Epilators meget tidligere, begyndende fra den tredje serie (den findes ikke i tidlige modeller, for eksempel i Silk-Epil Eversoft-epilatorer), modtog mange positive anmeldelser, og derefter er den til stede i alle efterfølgende udviklinger.

Afhaling og afskalning

Epilatorer af den niende serie er opdelt i to grupper. Den første er Silk-Epil 9 SkinSpa-enheder og er i øjeblikket repræsenteret af to enheder, 9-969 og 9-961. Disse enheder tillader ikke kun at fjerne uønsket hår, men også for at gøre huden skrælle. Hertil kommer en tyk børste med 10.000 setae (de er placeret på to niveauer og repræsenterer tre typer setae af forskellig længde: dette gør det muligt at skifte intensive og bløde bevægelser).

Afskalning sker ved hjælp af Sonic-teknologien, hvor der forekommer ca. 3000 mikrovibrationer pr. Minut. Dette gør det muligt at fjerne døde hudpartikler fire gange mere effektivt end man kan gøre med manuel afskalning.

Epilator Silke-epil 9-969 giver en dyse til rengøring af ansigtet, som ifølge producenten renser huden seks gange mere effektivt end ved anvendelse af en gel. Denne nyskabelse i Braun-modeller viste sig ikke for første gang: børsten var allerede inkluderet i pakken til model 5329, der derefter optrådte i den næste serie, i Silke-Epil 7-929. Vedhæftet fil fik forskellige anmeldelser: man kunne lide det som en ekstra massager, andre modsatte sig det, idet det hævdes, at det kun irriterer huden og forårsager ubehag.

I begge enheder i den niende serie SkinSpa er der en dyse til fjernelse af uønsket hår fra et ansigt. Silke-epil 9-961 epilatoren omfatter en barber til tør barbering og en trimmer til trimning af hår i følsomme områder eller på benene, hvis deres længde overstiger den maksimale længde, som fabrikanten anbefaler - fem millimeter.

Det er en af ​​de første modeller til epilering i vand (alle modeller fra den foregående femte serie, der starter med grundlæggende enheder 5280, 5329, giver kun tør epilering). Selvom silke-epil 7921 dysen til hudafskalning er fraværende, er Sonic exfoliation systemet allerede tilvejebragt, og der er også en børste til eksfolierende døde hudceller.

Et af de mest komplette sæt i den syvende serie er silke-epil 7951-epilatoren. I modsætning til 7921 er ansigtsbørsten ikke beregnet til den, men den er den eneste enhed i serien, der indeholder 5 dyser (dette er den største forskel mellem 7951 og andre modeller) :

  • dyse til peeling;
  • barbering hoved;
  • trimmer hoved;
  • at fjerne uønsket ansigtshår;
  • til blide zoner (underarm og bikini område).

Det eneste der ikke er i epilatoren 7951 Silke-epil Xpressive, er tilstedeværelsen af ​​et stativ til genopladning. Det skal bemærkes, at mange ikke bemærkede hans fravær og ikke talte for hans behov for rekruttering.

Enheder til hurtig depilering

Indretningerne fra den næste gruppe er designet til at fjerne uønsket hår så hurtigt som muligt, og der er ingen vedhæftning til at skrælle i dem. I alt er denne serie af syv enheder, som hver især har sine egne egenskaber. To modeller, 9558 og 9538, sørger for en epilator til ansigtet med ti pincet, hvor designet giver dem mulighed for at samle op og fjerne meget tynde hår over overlæben, på panden, hagen og giver dig mulighed for at justere øjenbrynsmønsteret.

Den grundlæggende model af silke-epil-serien er 9-521 (undtagen vedhæftet fil for tæt kontakt med huden, som er i alle epilatorer af serien, andre er ikke fastsat i den). Epilatoren 9-561 har den mest komplette pakke. Hovedforskellen mellem modellerne består netop af antallet og formålet med udskiftelige dyser, som enhedens kapaciteter afhænger af:

  • børste for at rense ansigtet: 9-549;
  • barbering hoved: 9-558, 9-541, 9-561;
  • trimmer: 9-558, 9-541, 9-561;
  • til ansigt: 9-561;
  • stå for opladning af epilatoren: 9-549, 9-561, 9-549.

Modeller af denne serie er en fortsættelse af det tidligere modelområde, nemlig Silk-epil 7-epilatorer til tør og våd udtørring. Hvis man ser på basismodellen 7181 Silk-epil Xpressive, hvor du, udover dysen, ikke er forsynet med en anden til den nærmeste kontakt med huden, kan du se, at det er en af ​​de første Braun-apparater til vandepilation.

Hoveddysen i 7181 Silk-Epil Xpressive-anordningen har samme dimensioner som den femte serie afbrændere, håret fjernes ved hjælp af fyrre pincet, det har forbedrede "fingre", som kan løfte klæbende våde hår fra huden. En sådan udvikling i 7181 Silk-Epil Xpressive var meget mere succesfuld end systemet i lignende enheder fra konkurrerende virksomheder og forårsagede en masse positiv feedback fra kvinder.

Selv om epilatorer fra den niende serie anses for mindre smertefulde, vurderes de af anmeldelserne, at kvinder, der allerede har købt enheden fra den syvende serie, er tilfredse med det og ikke ser behovet for at ændre det til en mere avanceret model. Især siden epilatorer af både den syvende og niende serie er ikke billige.

Omkostningerne til Silk-Epil 7 Xpressive-enheder afhænger af modellerne fra $ 85 til $ 150, omkostningerne ved den nyeste generation af depilatorier - fra $ 150 til $ 200. Ifølge mange kvinder koster enheden disse penge. Dette hævdes især af dem, der havde mulighed for at sammenligne vandforankringsmidler med de enkleste epilatorer Brown, Silk-Epil Eversoft, hvis depilation er smertefuld nok, selv når man fjerner uønsket hår fra benene.

Epilator Braun Silke-Epil 7681 Xpressive WetDry - hurtig, effektiv, men smertefuld

Problemet med uønsket hår er meget relevant i vores tid, og nu er der forskellige måder at håndtere dette problem, jeg plejede at bruge en barbermaskine. Som et resultat, efter en dag voksede hårene, prikket, der var irritation efter barbering, måtte du stadig købe barbergeler og efterfølgende. Plus, en meget høj sandsynlighed for skader på huden. Så besluttede jeg at købe en epilator, jeg valgte i lang tid at læse anmeldelser, der er mange modeller til salg nu, der er enkle, og der er allerede forskellige klokker og fløjter.

Jeg valgte Braun Silke-Epil 7681 Xpressive WetDry epilator, primært på grund af den fristende beskrivelse, lovede producenterne "praktisk smertefri fjernelse af håret", det var det vigtigste kriterium, jeg er meget følsom overfor smerte. Plus der var flere tips til hårfjerning og barbering og en bekvem kosmetikpose til opbevaring. Jeg købte for et år siden, omkring 7.000 rubler.

Der var også en metalkasse, meget smuk, jeg tilpassede den til opbevaring af kosmetik. Men til opbevaring af epilatoren er en kosmetikpose perfekt, toppen er kunstlæder, beklædningen indeni, lukkes med lynlås, firmaets logo er broderet på toppen.

I kosmetikposen passer alle komponenter.

Epilatoren er meget behagelig at holde i hånden, overfladen glider ikke, kroppen er vandtæt, den kan bruges i vand. Drives med batteri, fuld opladning i cirka 2 timer fra elnettet, opladeren inkluderet. Afgiften holder godt, jeg har nok til 2 procedurer med fuld epilering, hvis jeg kun epilerer ben, så 4 procedurer vil være nok roligt.

To hastigheder, skiftes af et roterende hjul i midten. I bunden af ​​indikatorerne "+" og "-" kan de bruges til at afgøre, om epilatoren er opladet, hvis minus er markeret med rødt, sidder epilatoren, plus den er markeret med grønt. Stabil på, mens epilatoren er tændt.

Der er også baggrundslys for bedre hårfjerning, for ikke at savne hårene, men for mig er det ubrugeligt, lyset fra det er lidt diffust, og der er ingen mening i tilfælde af dårlig belysning, og med god er det ikke relevant.

Det epilerende hoved har 40 pincet til hurtigere fjernelse af uønsket hår, du kan ikke bruge det uden en dyse. Inkluderer 4 tips til fjernelse af hår. På fotografiet bedømmer massage-dysen efter min mening den mest effektive, narkotikarullerne en smule, fordi dysen er mere åben og flere hår er slået ud på en gang, og alligevel er smerten følt. Mine ben er fine, kun de første procedurer var lidt smertefulde, så blev jeg vant til det, men min bikini og armhuler var meget smertefulde, mine øjne var på min pande og jeg kunne ikke vænne mig til det.

Jeg kan også lide denne vedhæftning meget, det er allerede uden massageruller, for det løfter hår og epileringsprocessen er meget hurtigere, men sværere.

Denne vedhæftning til punktfjernelse, anbefales til epilering af uønsket ansigtshår, jeg bruger det ikke, der er en anden lignende epilation vedhæftning i følsomme områder, det er lidt bredere, hvilket giver dig mulighed for at fjerne flere hår på én gang. Anbefales til bikini og underarm.

Som jeg skrev ovenfor har epilatoren to rotationshastigheder. Beskrivelsen viste, at når du bruger denne dyse med langsom hastighed, kan smerte minimeres. Jeg har heller ikke ret, eller vi bliver bedraget. Det er urealistisk smertefuldt, med en langsommere hastighed er det endnu værre, da proceduren er forsinket, trukket ud af 1-2 hår, opnås denne masochistiske procedure. Med en hurtig hastighed er smerten mindre, og alt kan gøres meget hurtigere og glemme.

I sættet er der stadig et barberhoved, bare en uundværlig ting efter min mening. Det kan bruges før epilering, da korte hår er mindre smertefulde end lange, fjerner epilatoren håret 0,5 mm langt. Du kan også bruge barbermaskinen på egen hånd, for eksempel at fjerne hår i følsomme områder. Alt dette gøres smertefrit, det er umuligt at skære dig selv med en elektrisk barbermaskine og på en eller anden måde beskadige din hud. Men også ikke at opnå den ideelle glathed, som for eksempel ved brug af en almindelig barberkniv.

Der er også ekstra beskyttelse mod utilsigtet aktivering, en switch øverst.

Ud over opladeren er der også en børste til rengøring af epilatoren. Du kan også roligt vaske det under vand og tørre det på et håndklæde.

Jeg er tilfreds med købet, men der er mange flere fordele end at bruge en barbermaskine.

Epilation kan udføres både på tør hud og i et bad under et brusebad, forresten i et bad under vand, er smerten mindre, badet slapper også lidt af. Huden efter epilering forbliver glat i 1,5 uger, og ikke i 1 dag, som efter en barbermaskine. Nye hår vokser allerede tynde, men de bliver ikke mindre, da epilatoren fjerner hår fra roden, men ikke fra pæren. Det er forskellige ting. Til epilering behøver du ikke bruge nogen geler, det har sine egne besparelser.

Efter epilering er der en lille irritation på huden, røde pletter, men det går ret hurtigt, der er ingen smerte efter epilering. Hårene vokser med tiden, det er bedst at fjerne dem med en hård skrubbe eller forsigtigt for hånden.

Braun Users Club

Braun Produkter: Epilatorer

De vigtigste "chips" af den nye generation af epilatorer 7000 serien fra BRAUN:
1. Tilstedeværelsen af ​​et batteri - for uafhængighed fra strømkilder.
2. Muligheden for at vaske med vand - for bedre hygiejne..
3. Tilstedeværelsen af ​​et flydende epileringshoved (15 grader i begge retninger i forhold til apparatets akse) - for at forbedre kontakt og kontrol.
4. Forbedret massage rulle mekanisme, for at forbedre blødhed.
5. Tilstedeværelsen af ​​vådservietter i stedet for en kølehandske.
6. Modificeret Hair Lift system.
7. Opdateret design.

Anvendelse 7681 Silke-epil Xpressive - styling i bikiniområdet, epilering for hele kroppen og delikate ansigtsområder.
Funktioner af epilatoren 7681:

  • 40 pincet i et skakbræt mønster, dækker mere effektivt området for hårfjerning.
  • Belysning af Smart Light - hjælper ikke at gå glip af noget lys eller tyndt hår.
  • System Hair Lift (modificeret Soft Lift) - løfter forsigtigt og hurtigt hårene og leder dem til pincet.
  • Muligheden for at skylle hovedet under rindende vand gør apparatet endnu mere alsidigt.
  • Drevet af batteri eller netværk, giver dig mulighed for at bruge epilatoren, uanset udgang.
  • Batteriets levetid: 40 min. En batteriladningsindikator og en indikator for lavt batteriniveau hjælper med at kontrollere batteriets ladningsniveau betydeligt.
  • 2 hårfjerningshastigheder efter eget valg.

Dyser og ekstra tilbehør:

  • Barberhoved med OptiTrim-dyse - gør det ikke bare muligt at barbere, men også at trimme håret til den optimale højde, herunder som forberedelse til epilering.
  • Det specielle design af barberhovedet giver dig mulighed for at kombinere Brauns kvinders barberknivteknologi med en eliteepilator. Hvad er der ikke to i en?
  • Præcisionshoved - Taperhoveddyser til punktfjernelse.
  • Underarm Cap - Dysen armhule fastgørelse.
  • Pre-epilating klud (16 stykker) - blødgør proceduren for begyndere.
  • Også i sæt: rengøringsbørste, lynlås taske.

Braun 7280 Silke-epil Xpressive

Instruktioner og filer

For at læse instruktionerne skal du vælge filen i listen, du vil downloade, klikke på knappen "Download", og du bliver taget til den side, hvor du skal indtaste koden fra billedet. Hvis svaret er korrekt, vises en knap i stedet for billedet for at modtage filen.

Hvis der er en knap "View" i feltet med filen, betyder det at du kan se vejledningen online uden at skulle downloade den til din computer.

Hvis materialet på din side ikke er komplet, eller du har brug for yderligere oplysninger om denne enhed, f.eks. En driver, yderligere filer som firmware eller firmware, kan du stille et spørgsmål til moderatorer og medlemmer af vores samfund, som vil forsøge at reagere hurtigt på dit spørgsmål.

Du kan også se instruktioner på din Android-enhed.

Oversigt over epilatoren Braun Silke-epil 7-537

Glatte ben - drømmen om hver pige. For at opnå en langvarig glathedvirkning går de retfærdige sexrepræsentanter for forskellige procedurer. De mest populære metoder til at håndtere væksten af ​​uønskede hår på kroppen er forskellige former for hårfjerning og depilation.

Mange mennesker forvirrer disse begreber og ser ikke meget forskel på dem. Men alt det samme er epilering en kunstig hårfjerning (fra Fr. Epiler - "hårfjerning") ved at ødelægge hårsækkene på en eller anden måde eller fjerne hår fra roden. Denne procedure omfatter hårfjerning med pincet, en særlig elektrisk epilator, shugaring (sukkerepilation), voksning, fotoepilation osv. Og depilation er fjernelsen af ​​den synlige del af håret uden en rod - for eksempel en barberkniv eller en speciel creme.
I dag vil vi tale om den mest effektive måde at bekæmpe uønsket hårvækst i hjemmebrug med en epilator på.
Den anerkendte verdensekspert på området anses for at være verdens største producent af produkter til krops- og hårpleje, Broun. Broun epilatorer udvikles ved hjælp af moderne teknologier og forbedres løbende.
Den tyske producent tilbyder udstyr til fjernelse af uønsket hår i forskellige serier: Silke-epil, Face Epilators, Stylers til Silk-Epil Bikini-området og Silk-Expert Photoepilators.
Sortimentet af Broun Silk-Epil produkter består af 5 kategorier af flere modeller af epilatorer i serie 9, 7, 5, 3 og 1. De er forskellige på mange måder. Lad os tale om fordelene og ulemperne ved epilatoren Braun Silk-Epil-serien 7.
Vi begynder gennemgangen. Hvis nogen troede, at min indtræden var meget lang, ville det efter min mening være nyttigt for dem, der lige er begyndt at lære bekendtgørelsen af ​​hårfjerning og lignende pleje af pleje. Helt ærligt er jeg en af ​​dem.

Pakning og emballering

Komplet sæt

Alt var pænt pakket. Etui, rengøringsbørste og ekstra dyse blev pakket i en separat pose. Stof taske-kosmetik taske lavet af tykt syntetisk stof passer perfekt til epilatoren, dyserne og andet tilbehør.

Tekniske specifikationer

epilator

dyser

En dyse til effektiv og hurtig hårfjerning sikrer tættere hudkontakt på enheden. Faktisk er det en standard vedhæftning, der skjuler og beskytter hovedets kontaktdele og efterlader kun pinceterne til det fulde arbejdsområde. Det anbefales ikke at bruge denne dyse ved første brug for at reducere de ubehagelige følelser fra proceduren.

Begge dyser er forsynet med en glat drejning, hvilket sikrer, at epileringshovedet forsigtigt og jævnt kommer i kontakt med huden i næsten alle vinkler.

Epilator Braun Silke-epil 7

Braun Silk Epil 7 er en linje af kvinders trådløse epilatorer fra en velrenommeret producent, der længe har etableret sig på den positive side og konsekvent frigiver højkvalitetsudstyr til personlig pleje.

Til dato omfatter denne serie følgende modeller:

  1. WetDry kan udføre både tør og våd fjernelse af håret, mens enheden ikke kræver en dyseændring. Mange vælger denne mulighed på grund af muligheden for proceduren i vandet, hvilket reducerer smerten.
  2. Young Beauty er designet til hårfjerning i nærværelse af korte hår. Denne enhed gør huden så glat som muligt. Når du genbruger denne model, vil den faktisk ikke føle smerte.
  3. SkinSpa er en multifunktionel enhed, der muliggør epilering eller dyb peeling, afhængigt af hvilken type dyse der vælges.
  4. Dual har mulighed for samtidig at udføre både barbering og hårfjerning, hvilket som følge heraf øger hudens glathed betydeligt. Derudover er det udstyret med at udføre procedurer i vand.

beskrivelse

Alle epilatorer Braun Silke Epil 7 er moderne udstyr til at sikre hudens glathed, hver model er unik og udstyret med individuelle funktioner. I deres produktion anvendes den mest avancerede udvikling på dette område.

Nedenfor er nogle af de funktioner, der er fælles for alle modeller i denne serie:

  1. Under den første epilering er en følelse af ubehag og brænding mulig, hvilket er en normal reaktion. Under efterfølgende procedurer vil smerten falde, da huden gradvist tilpasser sig denne effekt.
  2. Alle de negative konsekvenser af den implementerede procedure skal passere i den nærmeste fremtid. Hvis efter en halvanden dag irritationen stadig vedvarer og forårsager ubehag, anbefales det at rådføre sig med en læge.
  3. Før hver procedure skal epileringshovedet rengøres og desinficeres, hvilket vil reducere risikoen for bakterier i huden i gang med at glide epilatoren.

Hvordan får du smukt hår fra en vaskeklud på hovedet?
- Hårvækst over hele overfladen af ​​hovedet på kun 1 måned;
- Den organiske sammensætning er fuldstændig hypoallergenisk;
- Ansøg 1 gang om dagen
- Mere end 1 MILLION tilfredse købere af mænd og kvinder over hele verden!
Læs hele historien.

Særlige egenskaber

Brugen af ​​de nyeste teknologier, der er tilladt at udstyre epilator Braun Silk Epil 7 med en række unikke funktioner, de fleste af dem er diskuteret nedenfor:

  1. Ansøgning om forskellige modeller af teknologi Close-Grip, Micro-Grip og andre. De består i samtidig brug af snesevis af høj kvalitet pincet på en gang, hvilket gør det muligt at fjerne selv de tyndere og mest ubehagelige hår under roden, hvilket sikrer maksimal glathed i den behandlede del af kroppen.
  2. Alle modeller er udstyret med et specielt massagesystem, hvilket øger ømheden i huden og stimulerer blodcirkulationen, hvilket minimerer smerten.
  3. Dyser med barberhoveder tillader i fuld overensstemmelse at kopiere alle konturerne i det dyrkede område, som gør det muligt for dem at trænge ind selv de mest vanskelige steder.
  4. Kroppen er helt vandtæt, så hvis epilatoren slippes i et bad med vand, sker der intet.
  5. Hver model har specifikke vedhæftninger designet til at udføre forskellige funktioner.

Komplet sæt

Følgende udstyr er inkluderet i grundpakken ved køb:

  1. Den valgte model af epilatoren.
  2. Yderligere vedhæftninger eller hoveder til peeling, barbering, massage eller andre funktioner afhængigt af den valgte model.
  3. Børste designet til at passe på epilatoren.
  4. Et kabel designet til at oplade enheden fra en stikkontakt.
  5. Specialservietter til fjernelse af hår.
  6. Detaljerede instruktioner, som giver dig mulighed for at gøre dig bekendt med evnen til en bestemt model, driftsregler og andre funktioner i enheden.

karakteristika

Alle de vigtigste tekniske egenskaber for alle modeller i denne serie er anført nedenfor:

  1. Strømforsyning leveres fra det indbyggede batteri, kablet er kun nødvendigt under opladning.
  2. Der er baggrundsbelysning.
  3. Strøm er 7 watt.
  4. Varigheden af ​​kontinuerlig drift kan være 40 minutter.
  5. Evnen til at skifte mellem to forskellige hastigheder efter brugerens skøn.
  6. Mængden af ​​enhedens resterende opladning kan altid kontrolleres på den tilsvarende indikator på dens tilfælde.
  7. Vand i indretningen forhindres på grund af det vandtætte hus.

Instruktioner til brug

Ved brug af epilatorserien anbefales Braun Silk Epil 7 at bruge følgende instruktioner:

  1. Sørg for, at alle arbejdsartikler er rene, inden du arbejder.
  2. Den valgte vedhæftning sættes på epilatoren.
  3. Epilatoren er designet til brug i brusebadet med brug af kosmetik og hygiejneprodukter, så gel- eller barberskummet skal først påføres den behandlede del af kroppen, hvilket vil forenkle processen.
  4. Det er nødvendigt at sørge for, at enhedens hoved glider godt og nøjagtigt gentager alle kroppens bøjninger, så det er ikke nødvendigt at gentage flere gange på et sted.
  5. Bevægelse langs benene udføres fra bunden til toppen, når bearbejdning af området under knæet skal benet strækkes for at øge effektiviteten af ​​proceduren.
  6. Under behandlingen af ​​områder i nærheden af ​​leddene kræves der større forsigtighed for at eliminere risikoen for nedskæringer.
  7. Skummet bør periodisk fjernes fra den anvendte dyse, ellers vil det ikke være muligt at opnå den maksimale glatningsværdi.
  8. Til behandling af områder af kroppen med armhulerne såvel som i bikiniområdet er det nødvendigt at bruge specielle dyser, der muliggør epilering på de mest følsomme steder.
  9. Efter afslutning af proceduren skal epilatoren skylles grundigt med rent vand.

Sikkerhedsforanstaltninger

Ved brug af epilatorer i Braun Silk Epil 7 serien er det nødvendigt at observere en række foranstaltninger, der bidrager til at øge sikkerhedsniveauet under driften af ​​enheden, som alle er anført nedenfor:

  1. Alle kosmetiske eller hygiejneprodukter, der ikke er beregnet til at lette proceduren, herunder deodoranter, skal fjernes fra de behandlede områder af kroppen. Overtrædelse af denne regel kan føre til irritation.
  2. Epilatoren er genstand for personlig hygiejne, derfor kan den kun bruges af ejeren. Overførsel og udnyttelse af andre mennesker er en grov overtrædelse af hygiejne normer, som kan føre til infektion med farlige sygdomme.
  3. Det er forbudt at åbne enhedshuset, samt at tage ud af lavspændingsforsyningen og andre interne elementer, ellers kan der opstå elektrisk stød.
  4. Det er strengt forbudt at betjene epilatoren uden hoved eller vedhæftning.
  5. Epilatoren kan kun bruges af børn under voksen tilsyn.
  6. Epilatoren, mens den er i on-tilstand, bør ikke være i kontakt med hovedbunden, da dette kan føre til brud og skade.
  7. Hvis dyserne for glathed blev droppet eller beskadiget, er deres efterfølgende anvendelse udelukket.

Du kan købe epilatorer af Braun Silk Epil 7-serien i specialbutikker eller ordre via internettet, vareomkostningerne afhænger direkte af købsmetoden, samt en bestemt sælgers prispolitik.

Omtrentlige priser for forskellige modeller er som følger:

  1. Braun Silke Epil 7 WetDry koster omkring 7000-7300 rubler.
  2. Braun Silke Epil 7 Young Beauty koster omkring 7.500 rubler.
  3. Braun Silke Epil 7 SkinSpa koster omkring 9000-10000 rubler.
  4. Braun Silke Epil 7 Dual koster omkring 6000-7000 rubler.

Fordele og ulemper

Alle epilatorer Braun Silke Epil 7 nyder uændret popularitet på grund af det store antal positive aspekter, det har.

Hvis vi sammenligner dette modelområde med analoger, har det følgende fordele:

  1. Muligheden for proceduren på flere måder.
  2. Høj grad af pålidelighed, som det fremgår af en lang garanti.
  3. Evnen til at vælge den hastighed, der vil accelerere processen med tilpasning af huden til virkningerne på den.
  4. Langvarig bevarelse af det opnåede resultat, gentages proceduren kun efter 3-4 uger.
  5. Tilstedeværelsen af ​​et stort antal kosttilskud designet til at reducere smerte.

Hvis vi taler om de negative aspekter af sådanne enheder, så kan vi udpege for høj en pris, som ikke alle er villige til at betale.

anmeldelser

Svetlana: "Braun Silk Epil 7 SkinSpa er min anden epilator, jeg brugte den forrige i seks år. Selvfølgelig er fremskridt gået langt i den tid, en ny enhed er hurtigere, mere bekvem, mindre støj fra den, opladning er hurtigere.

Særligt tilfreds med tilstedeværelsen af ​​dyser designet til peeling. Efter at have købt en lille enhed fik jeg sådan en multifunktionel assistent. "

Anna: "Braun Silke Epil 7 Young Beauty er min første epilator, jeg prøvede det i første omgang på en lille del af min hånd uden servietter og yderligere midler, det var meget smertefuldt. Epilerende ben var meget bange, men underlagt alle reglerne er det ikke så smertefuldt. Næsten to uger er gået siden da, men håret er ikke vokset, hvilket er meget behageligt. "

Ksenia: "Jeg formåede at bruge allerede mange epilatorer, men jeg kunne ikke finde den mest passende mulighed for mig selv, før jeg mødte Braun Silk Epil 7 SkinSpa. Dyserne blev valgt bare perfekt, bare dem der passer mig, og evnen til at udføre samme enhed med en dyb skræl var en meget flot tilføjelse. "

Beskrivelse af epilatoren Braun 5280 Silke-epil Xelle

Tekniske specifikationer

Anmeldelser af epilator Braun 5280 Silke-epil Xelle

værdighed

  • 1. Alt fjerner vidunderligt!
  • 2. Belysning - gå ikke glip af noget, skinn ikke i øjnene.
  • 3,40 pincet - hurtig fjernelse, god fart.
  • 4.Britva - til delikate steder.
  • 5. Ledningen er af normal længde (i tidligere anmeldelser klagede de, at det var kort, jeg havde endda nok meget længere end at oplade telefonen).
  • 6. Epilator hjælper med at sikre fleksibiliteten i din krop.

mangler

  • 1. Fræsning - hjælper ikke. Jeg købte epilatoren for første gang, i starten var det lidt smertefuldt, naturligvis uden for vane. Mitten holdt effekten af ​​0, og jeg har meget følsom hud. Du kan bare beundre det, holde det i håndtag, med kold hovedpine ansigt på panden.
  • 2. Jeg passer absolut ikke til bikini og underarms. Hvem har følsom hud, du kan især ikke stole på det. Hvem har allerede gjort hårfjerning intime steder af heltinden!
  • 3. Støj. Jeg forsøgte for første gang (jeg gentager). Den omfattede. Jeg var bange. Skræmte katten. Jeg ventede. Det var forfærdeligt at bringe til foden, det ligner lyden af ​​en kødkværn)))))), efter 20 minutter blev jeg og mit kæledyr helt vant til lyden der blev lavet.
  • 4. Det bliver tilstoppet, det er nødvendigt at afbryde til rengøring, men dette er et plus på samme tid - der er tid til at trække vejret, rengøring er problemfri.

kommentar
Samlet glad. Hvis det ikke var for min følsomhed, ville jeg generelt rose, men da der er en barbermaskine, kompenseres alt. Tag det sikkert.
Sammenlignet med andre modeller med flydende hoveder, blæser jeg med muligheden for at skylle under vand, har jeg specielt ikke brug for det. Det flydende hoved og på en konventionel maskine, jeg ikke havde brug for, er blæsende i det væsentlige den samme unødvendige mitten. Vaskning under vandet er hygiejnisk, men du bruger faktisk tid på tørring, og derefter har du fugtet børsten med et antiseptisk og grundigt gjort, når du har afsluttet proceduren.
Jeg håber, at min anmeldelse vil hjælpe dig med at træffe det rigtige valg!
otvali2013, 2012-04-10 Rating 4

værdighed

  • Jeg valgte meget lang tid, læs alle anmeldelser på websteder. Jeg indså, at jeg havde brug for en epilator med 40 pincet og muligheden for styling i bikiniområdet. Kæreste bestilte Braun 3170. Modtaget i går. Men dagen før fjernede hun alt håret på benene med en barberkniv, hun besluttede at prøve på hænderne. Det var meget skræmmende, da jeg læste anmeldelser)))) Jeg spurgte en ven. Generelt holdt hun mig, og jeg grinede hysterisk af frygt. EPILATOR - for fans af sado-maso))) Det gør ondt moderat, men skønhed kræver offer.
  • fordele:
  • 1. Baggrundsbelysning (det mangler på model 3170, hår er ikke synlige, det er nødvendigt at bruge en lampe for effektivitet)
  • 2. 40 pincet (på model 3170-20 stk, epilater er blødere, men længere og mindre effektive)
  • 3. OptiTrim-dysen lignede design
  • 4. Kølehandske - det reducerer smerte, men jeg brugte det ikke før, men efter epilering

mangler

  • Ikke fundet. En lille ulempe (men uden det vil sandsynligvis ikke være overhovedet) var en lille irritation. Smørret med fløde, om morgenen fik en perfekt glat og følsom hud uden rødme!

kommentar

værdighed

  • På benene gør det næsten ikke ondt! 40 pincet fjerner hår bedre end 20, baggrundsbelysningen er super!

mangler

  • barberingsdysen overhovedet ikke barberer

kommentar
Jeg plejede at bruge phillips i omkring 7 år, alle sagde, at hvis jeg købte en ny, ville jeg ikke mærke forskellen, men jeg var meget glædeligt overrasket! New Browns epileringskvalitet er meget! bedre og praktisk talt ikke smertefuldt, hvilket ikke kan siges om den gamle Philips. PS.For dem, der er bange: første gang det gør ondt. men det er værd at smage det og anden gang det ikke gør ondt!
kattysweety, 2010-06-17 Bedømmelse 5

værdighed

mangler

kommentar
Jeg vil bare give en kommentar til dem, der køber for første gang og sværger ved støj og ubrugelige tips osv. Jeg har brugt epilatorer i over 7 år, jeg har prøvet forskellige modeller.
Støjende epilatorer alle vender sig til det hurtigt. Epilation af benene er generelt ikke skræmmende og ikke smertefuldt, medmindre du selvfølgelig svager fra enhver injektion. Massage har mere og mere hjælp, de har flere epilerende elementer, men en stor del af smerten fjernes med en massage.
Hoved til hårfjerning mere følsomme steder - med mere sjældne elementer i hårfjerning, på grund af dette, er smerten reduceret. Men jeg vil forstyrre dig, for første gang er epilering af armhulerne og bikiniområdet smertefuldt, selv meget. Det er til dette formål, at mitten til afkøling kommer ind, og det hjalp mig virkelig første gang. Så hvis du bruger epilatoren hver uge, bliver dit hår mindre, og huden vil blive brugt, og smerten vil næsten gå væk. For mig nu, efter 5 års epilering af bikini-zonen, er det som at bruge en barbermaskine.
Men siden epiliruy i intime steder kun bikini zone, for resten bruger jeg en barbermaskine og et trimmer hoved.
Så efter min mening er alle disse tips i epilatoren vigtige og praktiske.
Jeg har brugt denne enhed i flere år, det virker stadig fint og mislykkes ikke.
Held og lykke til alle!
kozmari, 2012-10-19 Vurdering 5

værdighed

  • Den kølemiddel, der virkelig hjælper med de første brugenstider.
  • Der er en barbering dyse.
  • Fremhævning, et klart plus. Uanset hvor lyse rummet er, hjælper en mini-lommelygte stadig.
  • Taske, snarere en lille taske, hvor det er rigtig bekvemt at gemme alle komponenterne i enheden.
  • Muligheden for at vaske dele under vand forbedrer rengøringsprocessen betydeligt.
  • Ledningen er lang, behagelig.
  • Epilatoren er stilfuld, den passer godt i hånden, det er bekvemt at bruge på vanskelige steder.

mangler

  • Massage ruller forlænger lidt hårfjerningsprocessen, selvom det personligt ikke generer mig overhovedet. Fabrikanten skriver, at du skal trække lidt af huden, det hjælper faktisk (og smerten er mindre, og det viser sig hurtigere)
  • Stikket falder ud. Jeg tapede bare proppen og nu er alt godt holdt.
  • Der er et lille mellemrum mellem dysen og selve apparatet efter et klik. Dette påvirker ikke enhedens kvalitet.

kommentar
Før du køber rummaged gennem en masse fora, skal du læse en masse anmeldelser. Til sidst besluttede jeg, at jeg ønskede Brown, ud over barbermundstykket, 40 pincet. Efter købet har jeg aldrig fortrydet købet, jeg bruger lidt mere end et år.
Epilator og barbermaskine, som himlen og jorden, forskellen er meget vigtig.
Handsken gjorde livet lettere i de første få anvendelser, der nu ligger sikkert i fryseren, bruges som et middel til afkøling bare i varmt vejr, hjælper det stadig, hvis myg har bidt osv.)))
Måske, efter 3-5 gange i brug var smertefornemmelserne dårlige. Irritation på huden er, men går efter et par timer. Efter min mening er manglerne ikke alvorlige, og i det hele taget begrunder enheden forventningerne. Tak for din opmærksomhed! Jeg håber det hjalp dig med at gøre valget :)
Anonim, 2013-06-04 Rating 4

værdighed

  • Design, rart at holde i din hånd.
  • Baggrundsbelysning er en meget nyttig ting.
  • Forskellige dyser

mangler

  • Det er nødvendigt at bruge på et sted mange, mange gange. Kontention er berettiget)

Epilator Braun

Glat hud på kroppen - drømmen om enhver kvinde. At implementere det i dag er ret realistisk, fordi Braun-epilatorer kommer til redning - klassiske elektriske eller nyeste fotoudstyr med funktioner til bestemmelse af hudtonen og valg af den optimale flash-effekt. Den elektriske epilator er nem at bruge og kræver ikke ekstra omkostninger - det er nok at købe en maskine en gang og nyde glatheden i huden i op til 4 uger efter brugen. At købe en epilator er en alvorlig grund til at opgive dyre sessioner på en kosmetologs kontor.

Egenskaber og fordele

Braun er et tysk mærke med en bred vifte af elektriske apparater til krop og hårpleje, blandt hvilke epilatorer af produkter er særligt bemærkelsesværdige - klassiske instrumenter med pincet til princippet om hårfjerning (mærket har også en fotoepilator). Essensen af ​​enhver epilation er at kunstigt fjerne håret fra roden og ødelægge dets follikel - dette garanterer glatheden i huden i 2-4 uger. Når follikelet er genoprettet, begynder væksten af ​​nyt, mindre hårdt hår. På grund af skader på follikelen ændres også de friske hårs tekstur.

Braun startede sit arbejde for næsten 100 år siden. I 1921 åbnede Max Brown en lille ingeniørbutik i Kronberg (Tyskland), som senere blev en global bekymring. I dag er apparater til kropspleje og barbering blandt kategorierne husholdningsapparater særligt fremtrædende - elektriske barbermaskiner til hår, skæg, epilatorer og trimmere. De vigtigste fordele ved Braun-epilatoren:

  • Pålidelig producent med et århundrede af tillid til historie;
  • 10 års upåklagelig drift af enheden (dette er nøjagtigt den garanti, som producenten giver);
  • Linjen omfatter elektriske pincett (med 20 eller 40 pincet) og den eneste fotoepilator IPL BD 5001 "Silk Expert" med et unikt hudtonegenkendelse system;

Funktioner af pincet epilatorer:

  • Hver af dem arbejder med 2 hastigheder;
  • Udstyret med en slags "fingre" til at løfte hår og deres 100% optagelse - SoftLift-systemet, selv i modeller 1 og 3 i serien;
  • Tilstedeværelsen af ​​Smartlight-baggrundsbelysning, som ikke tillader at savne lys og tynde hår. Den er præsenteret i næsten alle modeller (undtagen "Silke Epil" 1);
  • Komfortabel, let buet form, der passer fint i hånden. Jo nyere modellen er, jo mere elegant er dens "krop", som hver har et skridsikker håndtag;
  • For at lindre smerte maskiner har massage ruller i hovedet;
  • Afsluttet med tips med pincet til behandling af områder af kroppen, der er særlig sårbare overfor smerte - det intime område, armhulen og ansigtet;
  • Modeller adskiller sig i typen af ​​hårfjerning (tør og våd). Epilatorer mærket "WetDry" er velegnede til at arbejde under vand - mens du tager et bad eller brusebad;
  • Alle epilatorer arbejder på netværket, men der er selvstændige modeller med 100% vandmodstand - de er nemme at bruge i brusebadet eller tage med på vejen.
  • Batterilevetiden for den trådløse epilator er 1 time 40 minutter;
  • Skak arrangement af pincet til hver model;
  • Modeller kan udfyldes med kølemiddel (ægte frelse mod smerte og irritation) eller servietter;
  • Og den største fordel ved epilatorer - glat hud i 2-4 uger.

Braun epilatorer er de bedste af deres art. Hovedet med pincet i den nyeste version af "Silke Epil 9" er blevet 40% bredere end den forrige og fanger et endnu større antal hår - med det bliver epileringsprocessen ikke så trættende.

arter

Den mest almindelige type maskine er en elektrisk pincet epilator, som fungerer fra det elektriske netværk og fjerner hår fra hele kroppen. Det er nemt at arbejde med en elektrisk epilator - bare tilslut den. Princippet om hans "pincet" arbejde består i at fange hvert hår og trække det ud sammen med pæren. Enhver elektrisk epilator, der fungerer på netværket, er kun egnet til "tør" epilering.

Kvindebelyst undervandsepilator gør epileringsprocessen mindre følsom på grund af vand - det har en beroligende effekt på epidermis. Alle moderne epilatorer har 2 hastigheder. Den første bruges til at behandle tyndt, blødt hår, den anden - for at fjerne mørke hårde hår og områder med de fleste af dem - ben, hænder. Braun "Silke Epil" vandpilater mærket "WetDry" er 100% vandtætte og arbejder under vand uden elektricitet. Tiden af ​​deres trådløse arbejde er 100 minutter.

Photoepilator giver 100% smertefri fjernelse af håret og giver dig mulighed for at fjerne hår i en periode på flere måneder til flere år. I linjen Braun præsenterede den eneste model "Silk-ekspert" IPL BD 5001 med en unik IPL-teknologi til automatisk fjernelse af hudtonen til fjernelse af hår. Essensen af ​​hans arbejde ligger i effekten af ​​lys på hårsækkenet, som er ødelagt af høj temperatur, og hårets krop simpelthen "falder ud" fra poren. Én flash af epilatoren ødelægger en hårpære, dvs. epileringsprocessen vil være lang. Photoepilator hjælper med at fjerne kun mørkt hår, lys, desværre, de indkommende lysstråler genkender ikke.

I sortimentet af mærket er ikke repræsenteret laser og elektrisk epilator.

Depilatorvarmer: hvordan man smelter voks

Hvordan fjerner du antennerne over din overlæbe en gang for alle hjemme?