Epilator Braun 5-541 Ben krop

+ 157 nbsp Bonus rubler Mængden af ​​Bonus rubler bestemmes i overensstemmelse med reglerne for M. Bonus. "class =" c-btn c-btn_help notranslate ">?

Mest nyttige anmeldelse

Jeg købte Braun silke-epil 5-541 epilatoren i bytte for en gammel model fra Braun, og generelt var jeg meget tilfreds med købet. Acceptabel pris, ubrudt design, i modsætning til en almindelig epilator, kan de bruges direkte i brusebadet ved hjælp af en barberingsgel, fjerner de mindste hår, så vokser de oftere og meget langsommere, opladninger fra lysnettet og kan derefter bruges uden ledning, så der er ingen bindende til stikkontakten. Det er synd, at der ikke er lys og kosmetik i sættet, men det er ikke kritisk. Køber glad.

Tak!

Kommentaren vil blive offentliggjort.
efter moderering

Epilator Braun Silke epil 5 5-541: Funktioner og egenskaber ved enheden

For at fjerne hår på forskellige dele af kroppen gav kun et godt resultat og leverer et minimum af ubehagelige fornemmelser, skal du bruge en effektiv og funktionel enhed.

Epilator Braun 5 541 er designet specielt til kvinder og udfører sin funktion for at slippe af med uønsket vegetation på kroppen.

Før du køber epilator Braun Silke epil 5 541, skal du forstå dens egenskaber og egenskaber i applikationen. Derefter vil brugen af ​​enheden være læselig og give det ønskede resultat.

Epilatorens hovedkarakteristika

Ved at vælge en epilator Braun 5 541 modtager hver pige en multifunktionel enhed, der giver dig mulighed for at fjerne selv de korteste hår. Det kan bruges til både tør og våd udtørring, afhængigt af brugerens situation og præferencer. Derudover kan du ringe til andre vigtige egenskaber ved epilatoren:

 • 28 mikro pincet til en jævn effekt;
 • massage system til at stimulere huden og få det maksimale resultat;
 • ergonomisk krop med skridsikker greb for nem håndtering
 • batteri drift, hvilket gør det muligt at gøre depilation på et hvilket som helst passende sted;
 • 2 hastighedsmåder og 4 dyser, herunder en trimmer og et barberingshoved, gør det muligt at bruge enheden til forskellige funktioner.

På grund af sådanne egenskaber er Braun 5 541 epilatoren efterspurgt og populær blandt kvinder, der foretrækker højkvalitetshjempleje for sig selv. Desuden varer effekten af ​​depilation i 3-4 uger. Dette resultat er smerte ved proceduren, og glat og blød hud efter brug af enheden fra firmaet Brown vil bringe glæde af berøring og komfort.

Braun 5-541 Silke-epil 5 Wet tør

Den samme model i en anden version

Apparatens flydende hoved gentager alle konturerne i kroppen, hvorfor epilatoren ikke savner et enkelt hår på vej. Alle disse og andre præstationsindikatorer vil hjælpe dig til altid at være en selvsikker og attraktiv kvinde. For hver dame, denne enhed vil tjene som en fremragende gave. Braun 5-541 Silke-epil 5 Wet Tør er din sande allierede i en vanskelig kamp mod uønsket hår, samt en trofast følgesvend under alle dine rejser og rejser.

Epilator Braun 5-541 Silke-epil 5 Wet tør

Generelle egenskaber

Avancerede valgmuligheder

Braun 5-541 Silke-epil 5 Wet Anmeldelser tør

Erfaring med brug, personlig mening og evaluering.

Fordele:
Praktisk, kompakt, letvægts, stille, epilator kan bruges i brusebadet, der er en ekstra barbering dyse.

kommentere:
Jeg har et lille barn, og derfor er tiden for mig selv meget mangelfuld. Der er ingen mulighed for at gå til salonen for at få fjernet håret, at bruge tid på at blive i salonen og på vej der og tilbage. Denne epilator for mig er en gudstjeneste. Salon på mit sted, og herren er mig! Jeg bruger epilatoren i brusebadet med en massage dyse, det gør proceduren næsten smertefri. Det tager mig bogstaveligt 10-15 minutter at epilere mine ben. Epilatoren fjerner hår af enhver længde meget ren. Effekten varer i næsten 3 uger. Til armhuler bruger jeg et barberhoved - hurtigt og ingen irritation. Det vigtigste for mig i epilation er: hurtighed, fravær af smerte, resultatet - perfekt glatte ben i lang tid. Alle disse kvaliteter er forenet i denne særlige epilator. Jeg anbefaler!

Fordele:
let, praktisk, praktisk, pålidelig.

kommentere:
super-ting epilator fra Braun. Ideel glat hårfjerning, evnen til at bruge epilatoren i bruseren, mest af alt glæder. Og hurtigt og ikke så smertefuldt. Yderligere dyser bruger også imod mine tvivl. Mest lide massage rullen. Afgiften varer lang tid, for flere epilationer.

Fordele:
Tager forsigtigt alle hårene, selv 0,5 cm lange. Selv voks kan ikke klare dette. Jeg kunne godt lide, at der er 2 driftsformer, hvilket betyder at det er muligt at vælge ikke kun vedhæftede filer, men også anvendelsesmåder til forskellige zoner.

ulemper:
Jeg tror de ikke er.

kommentere:
Futuristisk design, intet ekstra. Ser meget stilfuldt ud. Tysk kvalitet og det siger alt - der er ingen "huller" mellem enheden og dysen, dyserne ændrer sig selv nemt, så det er meget nemt at skifte fra epilering til barbering eller omvendt. Vi var tilfredse med det ergonomiske og meget praktiske håndtag. Epilatoren passer komfortabelt i din hånd, det glider ikke, hvilket er meget vigtigt, når du epilerer i brusebadet. Håndtaget gummeret med specielle riller mod glidning. Det epilerende hoved flyder med muligheden for vådrensning, du kan simpelthen skylle det under rindende vand, og det er klar til brug igen. Muligheden for epilering ved brug af skum. Oplader hurtigt. Batteriladningen er nok til flere epilationer. Hvis proceduren tager 10 minutter, er det nemt at beregne, at 30 minutters batterilevetid vil være nok til 3 procedurer.

Fordele:
håndtere form, kontroller, tang, dyser.

ulemper:
ingen håndtaske.

kommentere:
meget god, kan bruges i vand, ikke meget støjende, ikke lade hårene igennem. Jeg anbefaler.

Fordele:
Selv meget tynde hår er nok.

ulemper:
Endnu ikke set.

kommentere:
Jeg kunne godt lide enheden!

Tilføj en anmeldelse Annuller svar

diskussioner

Diskussion af funktionalitet, egenskaber og funktioner. Spørgsmål og svar.

Leder du efter en analog?

Et udvalg af modeller til hver af de vigtigste egenskaber:

Epilator Braun 5-541 Silke-epil 5 Wet tør

epilator, barbering, batteri, skylning, flydende hoved, brug med skum

Beskrivelse: epilator, barbering, batteri, skylning, flydende hoved, brug med skum

Anmeldelser om Epilator Braun 5-541 Silke-epil 5 Wet tør

Fordele:
Kan bruges i brusebadet De mest nødvendige vedhæftninger passer godt i hånden

ulemper:
Ingen baggrundsbelysning


Kommentar: En god epilator. Kan bruges både i brusebad og på tør hud. Barberer godt. Benene efter brug er glatte. Flot design. Modellen er behagelig at holde hånden, glider ikke. Dyser i det sæt, der er mest nødvendige. Det er en skam, der er ingen baggrundsbelysning. Med dårlig belysning kan du ikke mærke de fine hår. Opladning er nok til fuldt ud at udføre proceduren for hårfjerning. Jeg råder alle! God enhed!

ulemper:
endnu ikke opdaget

Kommentar: Et stort sæt funktioner til dem, der har brug for lidt mere end blot en epilator)))
Meget behagelig læg i hånden - venstre og højre - det samme. Ribben og indlæg på kroppen tillader ikke epilatoren at glide ud af hænderne selv i vand. Forresten, for første gang at tage et elektrisk apparat i brusebadet er psykologisk svært)))
Et 5-541 batteri er bare en gave. Tidligere var det nødvendigt at bosætte sig tæt på stikkontakten, ikke altid med bekvemmelighed. Nu er processen meget mere behagelig))) Forresten oplades det hurtigt, og der er nok opladning.

Fordele:
Kan bruges i vand, længe nok opladning, fjerner de mindste hår, 2 hastigheder

ulemper:
fandt ikke


Kommentar: Epilatoren er meget cool, fjerner selv de mindste hår, i 2 uger allerede glatte ben! Og brug. Læs mere på Yandex.Market.

Fordele:
Du kan bruge den i bruser Barber selv en lille børste sparing tilstand til begyndere (eller kojier som mig) Charmerende design Et par tips

Fordele:
1) Nøjagtighed af fangst 2) Flydende hoved 3) Mulighed for brug i bruser 4) Valg af hastighedsindstilling

ulemper:
1) Micro minus er ikke nok til en tråd af en håndtaske eller etui til kompakt opbevaring (den tidligere enhed havde sådan en ting, meget praktisk)


Kommentar: Et drømmeapparat til fjernelse af hår. Jeg har brugt epilatorer i mere end 10 år, jeg har prøvet alle mulige forskellige virksomheder og har ikke mødt en mere behagelig enhed til mig selv. Det var imponerende at efter ham virkelig. Læs mere på Yandex.Market.

En anden BLOG

En lille smule af alt.

Hovedmenu

Optag navigation

Braun Silk-epil 5-541 WetDry epilator review og test

Unge mødre skal ofte gøre alt på flugt, og med en lille hjælper - Braun epilator - kan du slappe af og have en skønhedssalon lige i dit badeværelse!

Til dette formål har jeg brugt Braun Silk-épil7 7681 modellen til tør og våd hårfjerning i mere end tre år, og jeg er meget tilfreds. Og nu har Buzzaar, markedsføringsagenturet, givet mig mulighed for at teste det nye produkt - Braun Silk-epil 5-541, og på den "egne hud" af mine smukke ben for at mærke resultatet - uovertruffen glathed!

Dens største fordel (som med Silk-épil7 modeller) er WetDry-funktionen, som giver dig mulighed for at fjerne hår ikke kun på tør hud, men også under et brusebad med din yndlingsgel og endda ligge i et varmt skumbad, hvilket gør epileringsprocessen mere behagelig. Det gummierede skridsikker greb er behageligt og sikkert i vådt forhold (håndtaget er forresten mere komfortabelt med den nye model).

Med de medfølgende 4 dyser: skærehoved, som gør det muligt at bruge apparatet som en almindelig elektrobrtvu, dyse-trimmertilbehøret til intim kontakt med huden, som tilpasser sig perfekt til konturerne af kroppen, og min favorit massage dyse med aktiv svingning teknologien til en blid, smertefri hårfjerning. Dyserne ændres hurtigt og bekvemt.

Resultatet af epilationen er fremragende: 28 MicroGrip-pincet forsigtigt fjerner selv den korteste (en sandkorns størrelse) samt hår ved siden af ​​huden. Benene forbliver glatte i mere end to uger.

 • Den største fordel, som den rent faktisk er beregnet på, er at den fjerner hår hurtigt (jeg vælger altid maksimum fra to hastigheder), rent og uden smerte;
 • Du kan epilere "tør" eller i brusebad / bad med gel;
 • behageligt greb;
 • de mest nødvendige dyser i et sæt;
 • opladning holder op til 30 minutter, jeg har nok til flere procedurer;
 • smukt "girlish" design;
 • acceptabelt pris / ydelsesforhold.
 • ingen lommelygte;
 • ingen kosmetiske tasker til opbevaring af epilatoren og tilbehør;
 • kun en knap til at tænde / slukke og skifte hastigheder.

Disse mangler er uden model Braun Silk-épil7 7681, men alt dette er ikke grundlæggende trivia.

Generelt er Braun Silk-epil 5-541 WetDry en vidunderlig epilator af høj kvalitet. Jeg kunne godt lide det, så jeg anbefaler det til andre!

Braun 5-541 ben krop

Instruktioner og filer

For at læse instruktionerne skal du vælge filen i listen, du vil downloade, klikke på knappen "Download", og du bliver taget til den side, hvor du skal indtaste koden fra billedet. Hvis svaret er korrekt, vises en knap i stedet for billedet for at modtage filen.

Hvis der er en knap "View" i feltet med filen, betyder det at du kan se vejledningen online uden at skulle downloade den til din computer.

Hvis materialet på din side ikke er komplet, eller du har brug for yderligere oplysninger om denne enhed, f.eks. En driver, yderligere filer som firmware eller firmware, kan du stille et spørgsmål til moderatorer og medlemmer af vores samfund, som vil forsøge at reagere hurtigt på dit spørgsmål.

Du kan også se instruktioner på din Android-enhed.

Kort beskrivelse

Ideel til begyndere

Braun 5-541 er specielt designet til at minimere ubehag og irritation, der kan opstå under epilation, og er derfor ideel til begyndere. Brug af epilatoren i varmt vand forbedrer hudens mikrocirkulation, lindrer irritation og gør proceduren så behagelig som mulig.

Braun 5-541 giver to arbejdshastigheder: højere - for mere intensiv og hurtig procedure, mindre høj - for langsom og delikat. Epilatoren er udstyret med en anti-slip belægning, der hjælper med at kontrollere kontakten på apparatet med huden nøjagtigt.

Pakken indeholder flere dyser, hvorved du kan opnå den absolutte glathed i huden: en dyse til maksimal hudkontakt, en dyse til højfrekvent massage, et barberhoved og en trimmer.

Blødhed og effektivitet

MicroGrips brede og lange pincet fjerner lige korte hår, mens stablingen af ​​pinceterne på en forskudt måde sikrer maksimal effektivitet af proceduren.

Komfort og sikkerhed

Timeladning af epilatoren er nok til 30 minutters kontinuerlig drift. Braun 5-541 er helt vandtæt, så den kan bruges på badeværelset og i bruseren.

Epilator BRAUN Silke-epil 5-541 Wet tør

Foto «Epilator BRAUN Silke-epil 5-541 Wet tør »

For at bestille en bestilling skal du indtaste dit telefonnummer.

En repræsentant for call center vil kontakte dig for at få yderligere oplysninger om ordren.

Online lån

Du kan købe dette produkt på kredit, uden at gå hjem. Lav en anmodning - og inden for 5 minutter træffer banken beslutning om din udlån.

Opbevar kredit

Du kan købe dette produkt på kredit hos Kholodilnik.ru butik, samt bruge online forhåndsgodkendelse af lånet på hjemmesiden.

Log ind eller registrer dig

Vi er opmærksomme på!
Køb på kredit er ikke tilgængelig for juridiske enheder.

Afbetalingsplan

Du kan købe dette produkt i rater i op til 24 måneder uden overbetaling og forskudsbetaling. Du kan lave en afbetalingsplan både online på hjemmesiden og i Kholodilnik.ru butik

Log ind eller registrer dig

Vi er opmærksomme på!
Ved at købe udstyr i rater kan du ikke bruge andre typer rabatter. Køb efter rater er ikke tilgængelig for juridiske enheder.

Kontakt os

Varer kan ikke refunderes.

Varer af god kvalitet, der ikke kan udveksles (returneres) er opført i listen godkendt af den russiske føderations regering den 19. januar 1998. Nr. 55. Læs mere

 • beskrivelse
 • parametre
 • levering

Epilator Silke-Epil 5 Wet Tørret kan bruges i bad eller brusebad til ekstra komfort, hvilket gør det til et ideelt valg for kvinder, der fjerner hårfjerning for første gang. 28 pincet fjerner selv de korteste hår, som er uden for kraften til glat hud op til 4 uger. Varmt vand hjælper med at berolige og slappe af huden, hvilket gør det muligt at gøre epilering mere behagelig.

DEL MED VENNER:

Regler for spørgsmål og feedback

Skrive en anmeldelse kræver
registrering på stedet

Log ind på din Wildberries konto eller tilmeld dig - det tager ikke mere end to minutter.

REGLER FOR SPØRGSMÅL OG FEEDBACK

Anmeldelser og spørgsmål skal kun indeholde oplysninger om produktet.

Anmeldelser kan give kunderne en indløsningsprocent på mindst 5% og kun på de bestilte og leverede varer.
For et produkt kan køberen ikke forlade mere end to anmeldelser.
Du kan vedhæfte op til 5 billeder til anmeldelser. Produktet på billedet skal være tydeligt synligt.

Følgende anmeldelser og spørgsmål må ikke offentliggøres:

 • peger på køb af dette produkt i andre butikker
 • indeholdende kontaktoplysninger (telefonnumre, adresser, email, links til tredjepartswebsteder)
 • med vederstyggelighed, der tilsidesætter andre kunders eller butiks værdighed
 • med en overflod af store bogstaver (store bogstaver).

Spørgsmål offentliggøres først, efter at de har modtaget et svar.

Vi forbeholder os ret til at redigere eller ikke offentliggøre en anmeldelse og et spørgsmål, der ikke overholder de gældende regler!

Epilator Braun Silke-epil 5 5-541 Wet tør

Epilatoren Braun 5-541 minimerer ubehag fra proceduren og kan bruges til både våd og tør epilering.
Ideel til begyndere
Braun 5-541 er specielt designet til at minimere ubehag og irritation, der kan opstå under epilation, og er derfor ideel til begyndere. Brug af epilatoren i varmt vand forbedrer hudens mikrocirkulation, lindrer irritation og gør proceduren så behagelig som mulig.
To hastigheder
Braun 5-541 giver to arbejdshastigheder: højere - for mere intensiv og hurtig procedure, mindre høj - for langsom og delikat. Epilatoren er forsynet med en anti-glid belægning, der hjælper med at justere kontaktens grad af kontakt med huden.
Omhyggelig pleje
Pakken indeholder flere dyser, hvorved du kan opnå den absolutte glathed i huden: en dyse til maksimal hudkontakt, en dyse til højfrekvent massage, et barberhoved og en trimmer.
Blødhed og effektivitet
MicroGrips brede og lange pincet fjerner lige korte hår, mens stablingen af ​​pinceterne på en forskudt måde sikrer maksimal effektivitet af proceduren.
Komfort og sikkerhed
Timeladning af epilatoren er nok til 30 minutters kontinuerlig drift. Braun 5-541 er helt vandtæt, så den kan bruges på badeværelset og i bruseren.

Regler og begrænsninger

Prisen leveres af OZON.ru-partner (Internet Solutions LLC).
Tilgængelige leveringsmuligheder: point udstedende ordrer og kurertilførsel. Præmien omfatter ikke levering til udstedelsessteder eller budforsendelse. Leveringsbonus tager 3-10 arbejdsdage. Opbevaringstid i PVZ er begrænset. Oplysninger om ordren sendes til messenger (messenger), Viber (Viber), der er installeret på din smartphone. Når du modtager den første besked, får du valget af at læse beskeder fra denne butik eller blokere (hvis du ikke vil modtage beskeder gennem det). I tilfælde af blokering eller hvis messenger ikke er installeret, sendes beskeden via SMS til det nummer, der er angivet i ordren.
Efter modtagelsen beder vi dig om at tjekke præsentationen af ​​prisen.

Når du bestiller, bedes du angive det telefonnummer, der er registreret i Den Russiske Føderation. Hvis der er angivet et telefonnummer registreret uden for Den Russiske Føderation, modtager du ikke meddelelse om ordren eller et opkald fra leveringstjenesten. Når du vælger et bestemt leveringssted eller andre leveringsmetoder, kan antallet af indløst miles variere.
Vi gør opmærksom på, at du selvstændigt skal modtage den bestilte pris på det sted og tidspunkt, der er angivet i ordren, ved fremlæggelse af et identitetsdokument. I tilfælde af at du ikke har modtaget prisen eller har nægtet at modtage den, vil miles, der er indløst til denne pris, ikke returneres.
Læs venligst de komplette regler for premium levering.

Hvordan barberer armhulen for første gang? Liste over nuancer

Årsager til ansigtshår hos kvinder