En detaljeret gennemgang af den nye multifunktionelle epilator Braun 7561 Silk-Epil 7

Epilator Braun 7561 Silke-epil 7 - en ny moderne model til fjernelse af uønsket hår på ansigt og krop. Epilatoren er selvstændig, batteridrevet. Batteriets opladningstid er 60 minutter, tiden uden genopladning er 40 minutter.

Epilatoren virker ikke under opladning. Dette er en vis begrænsning i brug, som dens ejere skriver i anmeldelser, fordi i batterilevetiden kan du ikke have tid til at udføre højkvalitets hårfjerning. Ved planlægning af tid for proceduren bør overvejes. Det bruges til både tør og våd hårfjerning.

Under proceduren reduceres smertefulde fornemmelser, når du tager et varmt bad eller brusebad, hvilket giver dig mulighed for at fjerne alle uønskede hår, selv på de mest følsomme steder - bikini og aksillære områder. Den innovative teknologi af Close-Grip Braun giver dig mulighed for nemt at fjerne fine og lette hår, samt hår 0,5 mm lange, hvilket hjælper med at opnå det perfekte resultat.

40 pincet, der er placeret under den ønskede skråning på epilatorens hoved, indfanger et større antal hår ved selve rødderne, hvilket reducerer procedurens tid. Det flydende hoved bevæger sig 15 grader og giver dig mulighed for omhyggeligt at fjerne håret på de mest utilgængelige steder og gentage kurverne i kroppen. Særlige massagefingre hæver ikke kun hårene ved siden af ​​huden, men masserer også det behandlede område af huden, hvilket reducerer smerten. Efter starten af ​​arbejdet tændes baggrundslyset, hvilket ikke hjælper med at savne et enkelt hår under epilationen.

Epilatoren er multifunktionel - den kan fungere som en elektrisk barbermaskine eller trimmer, for hvilket der er inkluderet et flydende hoved i kittet. Hovedændring kræver ikke nogen indsats.

Udseende og udstyr

Epilatoren er til salg i en virksomhedskarton i et komplet komplet sæt. Pakken indeholder:

 • epilator;
 • batterioplader;
 • fire dyser med forskellige dedikerede arbejdsområder;
 • udskifteligt hoved til barbermaskine eller trimmerfunktion;
 • børste til tør og våd rengøring.

Alle komponenter er pakket i individuelle forseglede plastposer, undtagen vedhæftede filer (de er pakket i en pakke). Epilatoren er lavet af hvidglat plastik, har et klassisk design, behageligt at røre ved, ikke tungt, komfortabelt i hånden, glider ikke. Matte perleindsatser gør designet feminint og aristokratisk. Sagen er forseglet, hvilket tillader epilering i brusebadet og rengør epilatoren i vand.

Enheden tændes og slukkes ved at trykke på en knap i midten af ​​håndtaget. Den har 2 hastigheder, som reguleres ved at dreje sølvringen rundt om knappen. Under det er en baggrundsbelysning. Baggrundsbelysningen er lys og belyser det hudområde, der for øjeblikket arbejdes på. Der er en afgift indikator. Ved afslutningen af ​​ladningen blinker den rødt, når det er fuldt opladet, lyser det grønne lys.

Nederst på håndtaget er indgangen til opladeren. Opladeren har ikke en basisplatform til opladning, ligner dem, der bruges til telefonen eller tablets. Dyser af hvid plast med et andet arbejdsområde - bikini, ansigt, akselhuler.

Det udskiftelige barberhoved kan bruges som trimmer, herunder til justering af formen af ​​kort hår (justering af skærelinien bag på hovedet ved templerne).

Epilator fordele

Så lister vi de vigtigste fordele ved epilatoren BRAUN 7561.

 1. Fjerner nemt tynde, lyse og korte hår, selv på vanskelige steder.
 2. Reducerer smerte ved at massere det behandlede hudområde.
 3. Multifunktionalitet (tør og våd hårfjerning af krop og ansigt, muligheden for at bruge både en elektrisk barbermaskine og trimmer).
 4. Tilgængelighed af en bekvem kosmetikpose.
 5. Epilatoren har et flot design, det er praktisk at bruge.
 6. Du kan foretage hårfjerning i brusebadet.

Braun 7561 Silke-epil 7, anmeldelser

 • vigtigste
 • Husholdningsapparater
 • Udstyr til skønhed og sundhed
 • epilatorer

I lang tid brugte jeg den enkleste og ret gamle model af epilatoren. Så blev hun træt, skiftet til en barbermaskine, brugte ikke epilatoren i omkring et år, ønskede ikke at gå tilbage til den "smertefulde" model. Hvad overraskede mig, den første epilering med Braun 7561 var utroligt nemt! Massage hoved gør sit job. Men det skal bemærkes, at jeg gjorde epilering i henhold til alle reglerne - skrubbe, talkum og så videre. Dysen "effektivitet" fjerner selv de korteste hår. Og bedst af alt skaber begge dyser effekten af ​​et "flydende hoved". Takket være lommelygten er det praktisk at bruge enheden i et dårligt oplyst badeværelse f.eks. Der er også et sæt dyser til forskellige zoner og en razor-trimmer. Generelt er jeg glad for enheden.
Imidlertid forstod jeg ikke ideen og bekvemmeligheden af ​​hårfjerning under vand - alle hårstængerne går i forskellige retninger, og enheden går strammere på grund af vandtrykket. Efter min mening er dette det eneste negative i denne model. Selvom jeg hørte, at mange kan lide det.
Nå, en make-up taske kunne være mere anstændigt lavet, og ikke kun en taske vedhæftet)

Generelt gælder reglerne

Jeg har en ny epilator Braun silke epil 7 Wet and Dry epilator. Bare en flok følelser. Lad os begynde med designet, som de siger, øjet glæder sig, smukt, meget behageligt i hånden, ganske let. I et sæt af 6 udskiftelige dyser, en kosmetikpose og en børste. Strømforsyningsenheden, i sammenligning med min gamle epilator Brauns bløde perfektion, er bare en fjer, hvilket er vigtigt, hvis du tager det med dig på en lang tur. Ved den første korte bekendtskab forstod jeg ikke, hvorfor Smartlight-pæren var nødvendig. Og da epilationen begyndte, var her en glæde. Tidligere var du nødt til at kikke, justere pillboxen. belysning, og nu er alt synligt, selv de mindste og tyndeste hår. Han barberer meget godt. Selv "fanger" hår, der kun "spirede". Første gang jeg besluttede mig for epilering af en følsom zone, er det naturligvis sygt, men meget bedre med et specielt tip. Det er dejligt at du kan udføre hårfjerning i bruser, epilatoren virker 40 minutter fra batteriet, denne gang er nok. Generelt anbefaler jeg enhedsklassen.

Længe valgte en passende model af epilatoren, stoppet på denne af flere grunde:
Først og fremmest: fordi, i modsætning til den langt forældede model, jeg tidligere brugte, kan Braun 7561 silkeepil 7 Wet and Dry bruges ikke kun til tør, men også til våd barbering! På badeværelset er det meget mere behageligt at udføre hårfjerning, fordi varmt vand slapper af og beroliger huden: forbedrer blodcirkulationen og reducerer smerten, hvilket gør huden mindre følsom.
For det andet: Denne model er i stand til at fjerne selv det korteste hår på størrelse med et sandkorn! Så benene bliver smukke og glatte længere!
For det tredje: Braun 7561 silke epil 7 Wet and Dry model er udstyret med SmartLight belysningssystemet. Takket være hende vil man ikke gå glip af et meget lyst eller meget fint hår.
For det fjerde: Batterilevetiden er længere end for de fleste epilatorer. Og det er meget vigtigt, når du er på forretningsrejse eller ferie.
Femte: prisen! Købt på aktier for 6000 rubler. Jeg tror, ​​at det for en sådan model er en meget rimelig pris.

Det er meget behageligt at holde i hånden, det glider ikke, glider ikke. Det er ikke svært at holde i hånden, det er nemt at transportere i en almindelig kvinders håndtaske og tage med på en tur. Det kan siges, uundværlig på en lang tur. Der var ingen problemer med at bruge, selv uden at åbne instruktionerne, kan du intuitivt forstå, hvad der er, hvad og hvordan man bruger. Den allerførste gang er det skræmmende at bruge epilatoren, når mekanismen med pincet spinder, men efter at have brugt det forstår du, at sikkerhed er øverste hak. Epilatoren har fantastisk baggrundsbelysning, det hjælper med at opnå perfekt epilering selv i fuld mørke. Epilatoren har 6 vedhæftede filer til en række steder. Et andet plus er batteriets arbejde og hårfjerning under varmt brusebad. Denne funktion hjælper med til at reducere smerteeffekten betydeligt, for alle de smukke damer er det vigtigt. Rengøring af epilatoren er også ret nemt. Du kan rengøre den med en speciel børste, som er inkluderet i kittet. Det opkræver hurtigt, ca. en time. Når det begynder at aflade, blinker indikatoren rødt, og når den oplades blinker den grønt. Når det er opladet, lyser det grønne lys konstant.
Efter epilation er der en lille rødhed, der forsvinder om få minutter. Men min epilator med en gang kan ikke klare at skulle holde dem en anden gang, det ville fjerne de resterende hår.
Og så forsøger jeg at anvende en beskyttende creme. Resultatet er, at huden i lang tid forbliver glat og velplejet. Og straks har du lyst til en ideel, velplejede pige. Og jeg vil flyve.

Jeg har længe ønsket at gå til epilatoren, fordi træt af daglige barbermaskiner. Men jeg læste mange anmeldelser, og for at være ærlig var jeg bange for smerte. Manden præsenterede denne epilator og der var ikke noget valg tilbage - hun begyndte at prøve :) og tak Gud! Jeg er mere end tilfreds med resultatet! Som jeg sagde, fjernede jeg hårfjerning for første gang, men det skete slet ikke! Selv i sarte områder! Forresten er der specielle tip til dem, hvilket er virkelig praktisk. Første gang jeg var naturligt nervøs, var kuglerne våde, men det var dog praktisk at arbejde i enhver retning. Enheden er stor i hånden. Baggrundsbelysningen er også en god tilføjelse! Det skinner direkte på epileringszonen, og selv de letteste og tyndeste hår er synlige. Generelt er piger ikke bange for at skifte til en sådan epilator! Alle de "skræmmende historier" er bestemt ikke om ham :)

Valget af selskabet stod ikke, fordi Jeg brugte epilatoren i samme firma i 12 år og arbejdede uden klager (med tiden blev ledningen vridd fra at vride. Min mand sagde, at han kunne reparere, men jeg ønskede allerede noget mere moderne. Og valget faldt på denne model). Efter den første brug af glæde var der ingen grænse. Tidligere måtte du sidde tæt på en stikkontakt, og du optager ikke altid den rigtige belysning i nærheden. Og her og sidde hvor som helst, og højdepunkter! Og vigtigst er der ingen smerte, som om jeg barberede. Jeg gør det altid på dampet, tør hud. Men efter et par dage begyndte hårene at bryde igennem. Som følge heraf blev proceduren gentaget en uge senere. Jeg gjorde følgende gange over et lysplade, hvor det er meget tydeligt synligt at næsten halvdelen af ​​hårene er uden rødder. Det viser sig, at du virkelig barberer. Første gang jeg gjorde ved anden hastighed, den anden i første omgang, skiftede tredje gang hastigheden. Resultatet er en. Det betyder, at epilatoren ikke klare sin hovedfunktion. I den gamle model var dette ikke (hun brugte det om en gang hver 3. uge). For mig er det bedre smertefuldt og sjældent end behageligt og ofte. Jeg vil bede min mand om at reparere den gamle. Det er en skam, så mange penge. Det ville være bedre at have købt den ønskede brødmager.

Hele mit liv har jeg brugt barbermaskiner. Herved begyndte huden at skrælle, der optrådte sorte prikker (sår fra hudskader) begyndte indgroede hår at virke.
Min tålmodighed er opbrugt, og jeg købte BRAUN 7-561 Electric Epilator.
Ja, det er ikke en billig fornøjelse. Men hvis du tilføjer alle besøg på skønhedssaloner, ville jeg allerede have erhvervet mindst 4 sådanne epilatorer.
Det er i denne model 41 pincet, der fanger selv de tyndeste hår.
I starten var det meget usædvanligt at epilere. Derfor lyttede jeg til råd fra eksperter og startede fra 1 hastighed. Jeg kan sige en ting: dem der siger, at det gør ondt - lyt ikke til nogen. Vi trækker ud øjenbryn 2 gange om ugen i hele vores liv - og vi græder stadig. Hvad skal man sige om epilatorer? Alle smerter inden for grund. Ikke en eneste pige døde af depilation))
Efter proceduren, en lille rødme. men det er logisk. Det forsvinder om cirka 20-30 minutter (i hvert fald for mig).
Sindssyet tilfredsstillende dyse til bikini og trimmer zoner)))
Det eneste, der ikke er til nytte for mig, er en ansigtspakke. Men ikke alle er så heldige. Der er piger med en lille ned i antenneområdet.
Generelt er købet tilfreds.
Jeg råder alle, der ved, hvordan man tæller familiebudgettet og vurderer deres fritid.

Tidligere brugte jeg epilator 5-serien, også braun. Denne model har modtaget som gave og meget meget glad! Det renser virkelig meget rent i forhold til min gamle epilator. Også muligheden for epilering i vand, for følsom hud er et fund, et minimum af ubehagelige og smertefulde fornemmelser. Det er umuligt ikke at notere designet, enheden er meget behagelig i hånden. Generelt er modellen virkelig umagen værd.

Min ven silke-epil 7-561 er hvid, lavet af god plastik med glas (efter min mening) indsatser, hvor du ikke engang tror på hvad. Pailletter! I lyset skinner og skinner de - det er så feminint! Meget smukt og æstetisk udseende.
I midten af ​​enheden er et joystick kontrolhjul og en lommelygte placeret lidt over det, som begynder at virke, når epilatoren er tændt. Lommelygte er en meget praktisk ting! Før det var det nødvendigt at kontrollere ikke-betalte pladser ved vinduet, nu er denne nødvendighed forsvundet af sig selv.
Epilatoren er ikke tung, den sidder meget komfortabelt i din hånd. Det virker ret højt. Nå, undskyld! Silencers er endnu ikke kommet med dem. Inkluderet med det er selvfølgelig en oplader og 6 dyser. Så mange som 6 tips! En dyse til en fuldstændig tør barbering, til bikini og underarm områder, til hår i ansigtet, for maksimal hudkontakt til hurtig epilering og en dyse trimmer til at skære hår i følsomme områder, også massage ruller. Plus en kosmetikpose til opbevaring.
Hvad kan jeg sige, jeg er glad) Jeg havde allerede en epilator af Brown mærket (forresten stadig arbejder), som allerede er 8 år, så da jeg valgte en ny assistent, valgte jeg ikke meget, jeg kan ikke lide eksperimenter. Jeg råder dig, kære damer, at være opmærksom på denne baby, bare tag et kig, han er det værd!

Anmeldelser Braun 7561 Silk-epil 7

Fordele: Kun af e-mails. barbermanden

Ulemper: Der var gode anmeldelser her og besluttede at købe denne enhed, men snart beklagede, var pengene spildt. Epilatoren bryder håret under henholdsvis epilation, på den anden dag er der ingen effekt

Kommentar: Jeg ville ikke råde nogen til at købe den.

Fordele: 1. Design 2. Bekvemt i hånden 3. Kvaliteten af ​​hårfjerning 4. Baggrundsbelysning 5. Autonomi fra netværket

Ulemper: Ikke identificeret

Kommentar: Epilatoren blev købt for mindre end en måned siden, fordi min tidligere enhed, der allerede er en dinosaur, købt (jeg ikke kan huske nøjagtigt) omkring 15 år siden (og måske endda tidligere), holdt op med at udføre sine direkte opgaver - smerten forblev den samme, men og hårlinjen efter kontakt med enheden forblev den samme - det vil sige alt var fast på plads. Valget faldt på denne enhed efter en kort gennemgang af populære modeller på Yandex.Market. Jeg har haft et par tilfredse anmeldelser, og jeg har uden tøven erhvervet dette mirakel! :) Først og fremmest var jeg tilfreds med designet (efter min gamle phillips syntes dette mig et kunstværk). Nå er kvaliteten af ​​epilation ud over ros: de blev ramt af nedsat smerte, glat hud næsten øjeblikkeligt (ikke nødvendigt at køre 3-4 gange på ét sted), minimal irritation efter proceduren. Også tilfreds med antallet af dyser. Generelt anbefaler jeg at bruge dejlige piger, du vil blive tilfreds! :)

Plusser: Design, arbejde uden batteri, enkelhed og brugskvalitet

Ulemper: i øjeblikket bemærkede ikke

Kommentar: Ved første øjekast tiltrak epilatoren design, alle vil sætte pris på en sådan enhed. Nå, efter første brug, værdsatte jeg helt sikkert kvaliteten af ​​barbering, jeg går nu med glatte ben og uden irritation. Og hvor praktisk det er at tage det med dig, fordi der er en speciel sag til dette, og du kan bruge det under næsten alle forhold, og uden opladning varer det lang tid. Jeg råder nu til kendskab til Braun, kontrolleret kvaliteten på mig selv.

Fordele: Udseende, bekvemmelighed, mange dyser, evnen til at bruge i vand og uden det

Ulemper: I øjeblikket ikke fundet

Kommentar: Jeg bruger epilatoren for første gang, og jeg vil gerne sige, at jeg havde forventet det værste. Jeg var klar til smerte, da de siger, at skønhed kræver ofre. Men ikke denne gang. Alt er helt behageligt. Og vigtigst af alt - et godt og langt resultat. Jeg beklager ikke, at jeg besluttede mig for epilatoren. Åh ja, meget tilfreds med udseendet! Piger vil lide det. Jeg vil ikke rose, prøv og sørg for kvaliteten af ​​Braun!

Fordele: Der er mange plusser: antal dyser på et valg af enhver: der elsker massage - vælg en dyse med massageruller; der er meget følsom overfor smerte - for dig er der en dyse til tættere kontakt med huden - Effektivitet til fashionistas - der er en dyse til følsomme områder (f.eks. bikini zone), til dem der har travlt til en date - der er et almindeligt barberhoved. Derudover har kittet en trimmer, vedhæftning til pletfjerning. En anden fordel er, at den kan bruges på badeværelset, i brusebadet, og selv når det er belyst - hvilket gør det muligt ikke at forlade et enkelt hår på huden. Konstant plus - slutresultatet, hvilket er godt: glat hud i lang tid - tre uger sikkert! Også inkluderet er en bekvem kosmetisk taske, hvor alt passer og det er nemt at tage på vejen og opladning, dvs. Det er ikke nødvendigt at gøre hårfjerning fra netværket, du har lagt epilatoren i 40 minutter, du kan sætte den i din håndtaske og tage med dig, hvad dit hjerte ønsker!

Ulemper: ikke fundet

Kommentar: Jeg vil give min ven samme epilator på jubilæet! Denne model er pengene værd, fordi kvaliteten er på toppen!

Fordele: -Ambarhed til at arbejde uden opladning (det er meget bekvemt at tage med dig til at hvile) -Vomenes design, ikke en vil være ligeglad! Kan bruges lige i vandet! -Hver kvalitet hår trækker, jeg bruger maksimalt to gange - og der er ikke noget hår!

Ulemper: Ingen fejl fundet

Kommentar: Min ven silke-epil 7-561 er hvid, lavet af god plastik med glas (efter min mening) indsatser, hvor du ikke engang tror på hvad. Pailletter! I lyset skinner og skinner de - det er så feminint! Meget smukt og æstetisk udseende. I midten af ​​enheden er et joystick kontrolhjul og en lommelygte placeret lidt over det, som begynder at virke, når epilatoren er tændt. Lommelygte er en meget praktisk ting! Før det var det nødvendigt at kontrollere ikke-betalte pladser ved vinduet, nu er denne nødvendighed forsvundet af sig selv. Epilatoren er ikke tung, den sidder meget komfortabelt i din hånd. Det virker ret højt. Nå, undskyld! Silencers er endnu ikke kommet med dem. Inkluderet med det er selvfølgelig en oplader og 6 dyser. Så mange som 6 tips! En dyse til en fuldstændig tør barbering, til bikini og underarm områder, til hår i ansigtet, for maksimal hudkontakt til hurtig epilering og en dyse trimmer til at skære hår i følsomme områder, også massage ruller. Plus en kosmetikpose til opbevaring. Hvad kan jeg sige, jeg er glad) Jeg havde allerede en epilator af Brown mærket (forresten stadig arbejder), som allerede er 8 år, så da jeg valgte en ny assistent, valgte jeg ikke meget, jeg kan ikke lide eksperimenter. Jeg råder dig, kære damer, at være opmærksom på denne baby, bare tag et kig, han er det værd!

Fordele: Vådt hårfjerning, lang opladning, lys, stilfuldt design

Ulemper: endnu ikke opdaget

Kommentar: Jeg lider længe i at vælge en passende epilator. Jeg gennemgik alle anmeldelser, gennemgik videoen og, efter lange tøven, stoppede med at vælge det (til gengæld fortalte jeg det ikke!). Forud for dette var heldigvis erfaringen med at bruge epilatoren også Browns firma, men det er meget gammelt, selvom det passer mig i næsten alt. Sandt nok gav han sine yngre konkurrenter lidt på baggrund af hurtige ændringer og forskellige modifikationer af epilatorer fra den moderne generation. Så jeg besluttede at købe denne model og denne særlige virksomhed siden I mange års brug har intet nogensinde fejlet. Nu mere om selve apparatet. For det første var jeg meget glad for at en trimmer er inkluderet i pakken og et barberhoved - de er meget nødvendige for mig (hun er nu gravid, maven er stor, det er ikke praktisk at bruge en barberkniv + permanente nedskæringer, og du kan helt sikkert gøre alt blindt). For mere bestemte personer er der en særlig dyse til følsomme områder og punktfjernelse, men jeg tør ikke bruge det - jeg har et meget intimt område. Men jeg tror, ​​når maven er væk, vil jeg helt sikkert prøve det og være sikker i brusebadet. Dette er faktisk den anden grund til at vælge denne epilator: Under varmt vand med skum og uden meget mere behagelig og smertefri epilation, er dette et rigtigt fund for mig. I det tredje lyder det sindssygt tilfreds. Først troede jeg, at dette er en absolut ubrugelig funktion, og der vil ikke være nogen mening herfra. Men i virkeligheden oplevede hun stor lettelse fra det faktum, at du kan se hvert hår og helt sikkert ikke se bort fra indtrengeren)) En massagerulle (men jeg bruger det ærligt ikke) og en rengøringsbørste er også inkluderet i kittet. Generelt er jeg tilfreds med købet, jeg anbefaler!

Fordele: Praktisk krop, Et stort antal dyser, Baggrundslyset erstatter en tur til skønhedssalonen, 2 depilationshastigheder, Tilstedeværelsen af ​​trimmer, 41 pincet, fjerner ideelt selv de mindste hår på grund af brug i brusebadreduceret smerte, næsten ingen irritation

Ulemper: høj pris

Kommentar: Jeg har brugt barberskrabere hele mit liv. Herved begyndte huden at skrælle, der optrådte sorte prikker (sår fra hudskader) begyndte indgroede hår at virke. Min tålmodighed er opbrugt, og jeg købte BRAUN 7-561 Electric Epilator. Ja, det er ikke en billig fornøjelse. Men hvis du tilføjer alle besøg på skønhedssaloner, ville jeg allerede have erhvervet mindst 4 sådanne epilatorer. Det er i denne model 41 pincet, der fanger selv de tyndeste hår. I starten var det meget usædvanligt at epilere. Derfor lyttede jeg til råd fra eksperter og startede fra 1 hastighed. Jeg kan sige en ting: dem der siger, at det gør ondt - lyt ikke til nogen. Vi trækker ud øjenbryn 2 gange om ugen i hele vores liv - og vi græder stadig. Hvad skal man sige om epilatorer? Alle smerter inden for grund. Ikke en eneste pige døde af depilation)) Efter proceduren, en lille rødme. men det er logisk. Det forsvinder om cirka 20-30 minutter (i hvert fald for mig). Sindssyg fornøjd dyse til bikini zoner og trimmer))) Det eneste, der ikke passer mig, er en dyse til ansigtet. Men ikke alle er så heldige. Der er piger med en lille ned i antenneområdet. Generelt er købet tilfreds. Jeg råder alle, der ved, hvordan man tæller familiebudgettet og vurderer deres fritid.

Plusser: Letvægts, skridsikker, kan bruges i vand, der er lys, 2 hastigheder

Ulemper: ikke fundet

Kommentar: Braun Silk-épil 7-561 epilatoren var et efterlengtet køb for mig. Jeg plejede at løse problemet med at fjerne hår fra min krop på den gamle mormors måde. Jeg har lige barbert, men nu kan jeg ikke undvære det, fordi jeg satte pris på, hvor stor det er, når din hud er rigtig glat og velplejet. Så er Braun Silk-épil 7-561 epilatoren overraskende nem at bruge, den har flere dyser i et sæt (til følsomme områder, til ansigtsepilation, en barbermaskine med trimmer, en dyse med højfrekvensmassagesystem og en dyse til effektiv og hurtig epilering), to epilationshastighed. Tilstedeværelsen af ​​to hastigheder tillader ved høje hastigheder at fjerne lange hår og ved lave hastigheder - for at fjerne korte hår. Den trimmer inkluderet viste sig også at være meget nyttig for mig, fordi med det, før jeg epilererer, skærer jeg hårene til den ønskede længde. Min epilator er også udstyret med avancerede smertelindringssystemer og giver mig mulighed for at udføre proceduren selv under hanen. Måske vil nogen sige, at barbermaskinen er mere komfortabel, men EPILATOREN er mere effektiv, og jeg lavede mit valg til fordel for epilatoren Braun Silk-épil 7-561.

Fordele: Mulighed for brug til både tør og våd barbering. Fjern selv de korteste hår. Baggrundslys. Batteridrift - hurtig opladning. Pris.

Ulemper: Ikke fundet.

Kommentar: Jeg valgte en passende epilatormodel i lang tid, jeg stoppede ved dette af en række årsager: For det første fordi, i modsætning til den langt forældede model, jeg tidligere brugte, kan Braun 7561 silkeepil 7 Wet and Dry bruges ikke kun til tør men også for en våd barbering! På badeværelset er det meget mere behageligt at udføre hårfjerning, fordi varmt vand slapper af og beroliger huden: forbedrer blodcirkulationen og reducerer smerten, hvilket gør huden mindre følsom. For det andet: Denne model er i stand til at fjerne selv det korteste hår på størrelse med et sandkorn! Så benene bliver smukke og glatte længere! For det tredje: Braun 7561 silke epil 7 Wet and Dry model er udstyret med SmartLight belysningssystemet. Takket være hende vil man ikke gå glip af et meget lyst eller meget fint hår. For det fjerde: Batterilevetiden er længere end for de fleste epilatorer. Og det er meget vigtigt, når du er på forretningsrejse eller ferie. Femte: prisen! Købt på aktier for 6000 rubler. Jeg tror, ​​at det for en sådan model er en meget rimelig pris.

Fordele: Kvalitet af arbejde, design, belysning, evnen til at bruge i brusebadet.

Ulemper: Har ikke

Kommentar: Jeg har længe ønsket at gå til epilatoren, fordi træt af daglige barbermaskiner. Men jeg læste mange anmeldelser, og for at være ærlig var jeg bange for smerte. Manden præsenterede denne epilator og der var ikke noget valg tilbage - hun begyndte at prøve :) og tak Gud! Jeg er mere end tilfreds med resultatet! Som jeg sagde, fjernede jeg hårfjerning for første gang, men det skete slet ikke! Selv i sarte områder! Forresten er der specielle tip til dem, hvilket er virkelig praktisk. Første gang jeg var naturligt nervøs, var kuglerne våde, men det var dog praktisk at arbejde i enhver retning. Enheden er stor i hånden. Baggrundsbelysningen er også en god tilføjelse! Det skinner direkte på epileringszonen, og selv de letteste og tyndeste hår er synlige. Generelt er piger ikke bange for at skifte til en sådan epilator! Alle de "skræmmende historier" er bestemt ikke om ham :)

Plusser: Baggrundsbelysning Mange dyser Mulighed for brug i vand

Ulemper: Ikke identificeret

Kommentar: Jeg fik mig selv til en epilator Braun silke epil 7. Jeg vil gerne dele mine indtryk med dig) Jeg vil fortælle dig fra starten, jeg kunne godt lide designen med glitter, denne søde til piger er meget vigtig, så den ikke kun er høj kvalitet, men også smuk, behagelig sidder i hånden, en masse dyser, cheholchik))) Jeg startede med benene - det virker næsten lydløst, ved hjælp af baggrundsbelysningen kan du se alle hårene - især hvis belysningen er dårlig - hjælper med at opnå perfekt epilering. Jeg har endnu ikke bestemt mig om epilering af den følsomme zone) Den fedeste ting er, at den kan bruges i vand - det varme vand giver dig mulighed for at reducere nogle smerter, når du epilerer! Holder opkrævning i lang tid, du kan tage med dig på ferie) Generelt er jeg sååå glad!)))) Jeg råder alle!

Fordele: - design - lys - mikro massage - flydende hoved - autonomt arbejde - vådt hårfjerning

Ulemper: ikke opdaget

Kommentar: Smukt design, så glat, med gnistre, flot farve. Inkluderet er vedhæftede filer til fjernelse af hår fra forskellige dele af kroppen, hvilket gør epilering ikke så smertefuldt. Ved hjælp af en stor mængde fine pincet giver dig mulighed for at arbejde med de mest tynde og korte hår, og tak til belysningen af ​​det behandlede område, ikke ser nøje efter, alle hårene er synlige. På grund af det flydende hoved er epilationen mere behagelig. På bekostning af batteriet vil enheden arbejde i 40 minutter, og enheden og hånden er en. En af de vigtige funktioner, som jeg absolut elsker, er epilering i varmt vand med brug af skum, vand giver dig mulighed for at reducere smerte ved epilering.

Fordele: Sæt komfortabelt i din hånd, reducerer smerte ved barbering i vand, arbejder uden ledning, vedhæftning med massager, hurtigere blodcirkulation, sidder kompakt i hånden, ikke tung, alt er gjort kvalitativt, nemt at klare

Kommentar: Jeg anbefaler stærkt ham, jeg har brugt en barbermaskine i lang tid, barberet jeg hver anden dag, da jeg fik en epilator, efter at have prøvet det, var jeg virkelig begejstret for virkelig at barbere mine ben

Plusser: Ergonomisk, mange dyser, batterilevetid, baggrundsbelysning

Ulemper: Endnu ikke opdaget

Kommentar: Jeg kunne virkelig godt lide denne epilator, dyser til ansigt, bikini, barberhoved, meget bekvemt, sammenlignet med min gamle epilator bare dag og nat! Jeg har ikke prøvet at bruge det i vand endnu, men det er meget praktisk foran fjernsynet, som fungerer på et batteri, og du behøver ikke sidde ved stikkontakten! Og lysene er meget gode, du kan se alle hårene. Næsten stille, hvilket også er et plus. Håret rive ikke, slæbebåd forsigtigt, gør næsten ikke ondt. og hvordan jeg kan lide barbermaden, med en trimmer! Kun en enhed, og jeg er smuk og glat fra hoved til tå!

Plusser: Dette er absolut den bedste model af epilatoren, som jeg nogensinde har brugt! Takket være massagerullerne og evnen til at bruge epilatoren i vand, passerer en meget, meget smertefuld procedure for mig nu næsten ubemærket! Opladning er nok, virkelig i lang tid - for flere procedurer for sikker (jeg har kun en måned, så jeg kan ikke være mere præcis endnu)

Kommentar: Vidunderlig model, perfekt til dem med følsom hud.

Fordele: lyst design, et stort antal forskellige dyser, evnen til at bruge i vand

Ulemper: ingen fejl

Kommentar: For nylig testet denne epilator. Han overskredet alle mine forventninger !! Meget stilfuldt design, det virker ikke støjende, det efterlader næsten ingen smerte. Sindssy tilfreds med at du kan bruge lige i badeværelset uden et netværkskabel. Bright lights - et andet stort plus på dette produkt! Jeg prøvede forskellige modeller af epilatorer, men de kan ikke sammenlignes med dette! Det fjerner selv meget tynde og korte hår meget glat! Jeg anbefaler stærkt alle! Du vil ikke fortryde!

Plusser: Jeg kunne godt lide det faktum, at den mest forfærdelige og smertefulde procedure for benene blev smertefri. I et sæt er der en dyse for følelser. zoner og hun hjalp mig virkelig ud. Jeg brugte epilatoren for første gang, i instruktionerne blev alt beskrevet og beskrevet detaljeret dyserne med deres egenskaber. Og glat massagehoved, går lige langs benets kontur. Når du fjerner hår med baggrundsbelysningen, kan du se om du har savnet noget område, især i vandet. Stødresistent - faldt på flisen og ikke styrtede!

Ulemper: Jeg kunne godt lide alt!

Kommentar: Holder gode øvelser!

Fordele: Det flydende hoved barberer helt selv på de mest utilgængelige steder. Ved hjælp af baggrundsbelysningen savner du ikke mere end et hår. Det virker næsten uden støjende. Forår ikke smerte. Benene forbliver glatte i flere uger. Jeg kunne godt lide, hvad der virker på batteriet. Der er ingen konstant forvirrende og forstyrrende ledninger.

Ulemper: Det eneste negative og så mindre. Ikke meget tung, men det er perfekt at gå til armen

Kommentar: Generelt var jeg generelt tilfreds med denne epilator. Jeg råder dig til at prøve det hele.

Kommentar: Jeg kunne virkelig godt lide designet af denne model Braun, lys, mange dyser. Men desværre sammenlignet med min gamle Philips-epilator, ligger den bag for magt. men det er mest sandsynligt, fordi det er batteridrevet. Dyser som, hvilket gør epilering mere udvidet. Denne model er ikke skuffet, jeg vil fortsætte med at bruge den.

Plusser: Meget behagelig. Opladning varer lang tid. Delightful resultat. Hvis der er spørgsmål, er alt nemt at finde i klare instruktioner.

Ulemper: Ikke fundet.

Kommentar: Selve mærket er kendt for mig i lang tid, så det var behageligt overrasket at have prøvet en mere avanceret epilator.

Fordele: Tilstedeværelsen af ​​et stort antal dyser, hurtig opladning, baggrundsbelysningens tilstedeværelse, opladnings- / udladningsindikator

Ulemper: Ikke nok poleringsdyser

Kommentar: Før jeg brugte en billigere epilator, blev jeg glædeligt overrasket over, at Browns pris var berettiget af resultatet. Især, lommelygten bragte fornøjelse))) Hvis du skulle skifte eller gå ud i sollyset før, nu er dette problem helt forsvundet. Der er mange dyser, jeg kunne godt lide vedhæftningen til hurtig hårfjerning mest, jeg tilbragte 10-15 minutter ved at epilere mine ben, selv om jeg kunne bruge 30-40 minutter tidligere. En bekvem kosmetisk taske, vejen er bare en uvurderlig ting. Jeg forstår ikke dem, der skriver om lav batterikapacitet, jeg fandt ikke et sådant problem. Generelt, meget tilfreds, jeg vil anbefale til venner

Fordele: Baggrundsbelysning, barberingsmundstykke, ergonomisk krop, autonomt arbejde, højkvalitets hårfjerning

Kommentar: Modtaget denne enhed som gave. Vidunderlig ting! Velegnet til sin mand bruger han et barberhoved. Med baggrundsbelysning er der ingen problemer med savnede hår. Epilation tager 10 minutter. Meget godt resultat - glatte ben!

Fordele: Tilstedeværelse af en barbermundstykke, batterilevetid, belysningsepilationszone, mulighed for brug i brusebadet, design

Ulemper: Produktet oversteg alle forventninger

Kommentar: For det første kan hele kroppen behandles med en enhed, fra hoved til tå. For det andet sparer det plads i en kvindelig kosmetikpose, fordi det er en barbermaskine, en trimmer, en epilator og en lommelygte =), alt sammen i en. For det tredje sparer det penge; det er bedre at lægge en gang på en sådan enhed end at regelmæssigt købe disse enheder separat. Tilstedeværelsen af ​​belysning er generelt et særskilt emne. Personligt har jeg aldrig været i et bad, hvor der ville være nok lys. Jeg vil gå til min bedstefar og tage med mig til badehuset.

Fordele: høj kvalitet samling antal dyser rummeligt batteri baggrundsbelysning et stort antal pincet

Ulemper: Fungerer ikke under opladning

Kommentar: I de sidste par år har jeg kun brugt epilatorer til epilering af mine ben, da regelmæssig barbering og cremer forårsager forfærdelig irritation. Derfor er der noget at sammenligne denne model. Epilatoren kunne lide sin ergonomi, den er praktisk i hånden, et flydende hoved, et rummeligt batteri og højkvalitets lyse lys. Meget smart, for hårfjerning af ben under knæ tager ikke mere end 15 minutter. Og den vigtigste opdagelse for mig var, at den også kan bruges som barbermaskine og trimmer. Nu om sommeren er jeg fuldt bevæbnet !!

Plusser: Trimmer Backlight Hurtig hårfjerning

Ulemper: ikke fundet

Kommentar: Velegnet til hvert familiemedlem, du kan epilere enhver del af kroppen, eller bare barbere uønskede hår takket være trimmeren! Muligheden for brug i vand er et glimrende supplement. Arbejde fra batteriet er generelt 5 plus, bekvem form, lys, smukt design.

Plusser: Passer godt i hånden. Muligheden for hårfjerning i vand. Fjerner hurtigt hår og mange dyser. Selvstændigt batteri.

Ulemper: En lille batterikapacitet (opladningen holder omkring 40 minutter). Dette er ikke lille, men undertiden er denne tid ikke nok, og at bruge epilatoren, når det oplades, anbefales ikke.

Kommentar: Jeg plejede at bruge epilator 5-serien, også braun. Denne model har modtaget som gave og meget meget glad! Det renser virkelig meget rent i forhold til min gamle epilator. Også muligheden for epilering i vand, for følsom hud er et fund, et minimum af ubehagelige og smertefulde fornemmelser. Det er umuligt ikke at notere designet, enheden er meget behagelig i hånden. Generelt er modellen virkelig umagen værd.

Plusser: Design, belysning.

Ulemper: Ikke i konfigurationspuderne til køling af huden (som for eksempel i billigere epilatorer er det). Og prisen er selvfølgelig for høj.

Kommentar: Jeg er tilfreds med Braun 7561 Silk-epil epilatoren. Glat går over huden, barberer godt, efterlader glat hud. Følelser når epilering, selvfølgelig smertefuldt, men jeg vil tro på, at de med tiden vil forsvinde. Jeg havde en lille irritation, men efter natten gik. Først forstod jeg ikke formålet med baggrundslyset, men i epilationsprocessen følte jeg det var et plus - det hjælper med at se tynde eller ubemærket hår.

Fordele: autonomi, ganske kapacitetsbatteri, lysstyrke giver mange dyser mulighed for vådt fjernelse af håret (selv om det er forfærdeligt at prøve, men der er en sådan mulighed), ladet / afladningsindikatoren passer godt i hånden, glider ikke

Ulemper: Under opladning kan du ikke bruge prisen for høj

Kommentar: En meget bekvem epilator, du kan tage med dig på ferie til landsbyen og ikke kigge efter en stikkontakt)

Plusser: Højkvalitets barbering uden smerte

Ulemper: høj pris

Kommentar: Så jeg har oplevet denne epilator på mig selv, jeg har aldrig brugt det før. Det viser sig, at du kan barbere uden smerte. I denne model er der alt, hvad moderne unge har brug for. Mange dyser, lys og endda fungerer uden netværk. Og det har også to hastigheder Et mirakel og ikke en enhed. Og hvordan klare vi uden det før?

Fordele: Muligheden for at barbere på badeværelset, super design, komfortabelt, lys, trimmer inkluderet!

Ulemper: Sommetider efterlader hår

Kommentar: Meget værdig model! Alt er gennemtænkt, komfortabelt, alt for os er piger. Jeg anbefaler stærkt. Derudover er der måske ingen høj pris for fejl.

Plusser: Epilering på våd hud, lys, kropstæthed

Ulemper: Jeg bemærkede ikke

Kommentar: Braun silke-epil er en fremragende epilator, for mig er en ægte opdagelse, at epilering kan gøres under brusebadet, der er ingen smerter på våd hud, og huden bliver perfekt glat! Baggrundslyset giver dig mulighed for at lave selv de mindste hår og fjerne dem. En fremragende epilator, og min mand kunne godt lide barberhovedet)) Batteriladningen varer meget lang tid, kittet indeholder også epileringstip i følsomme områder, jeg kunne ikke have forestillet mig, at jeg ville beslutte en epilering i det intime område, men med denne enhed viste det sig sig at være helt ikke skræmmende og næsten ikke smertefuldt.

Plusser: Baggrundslys kit

Kommentar: Modtaget som gave til denne model! 100% tilfreds !! Hår fjerner ikke afbrydes, massage dysen reducerer ubehagelige øjeblikke))). Meget nyttig dyse trimer, brug den regelmæssigt. Samlet set en meget anstændig Braun 7561 Silke-Epil 7.

Fordele: Ved første øjekast lignede jeg det faktum, at Braun 7-561 kommer med mange forskellige dyser, jeg tællede seks i alt. Der er massage tips og tips til de mest delikate steder. Du kan bruge epilatoren på badeværelset, hvilket er meget bekvemt og hygiejnisk, og selvom du udfører depilation under varmt vand og ved brug af skum, vil de smertefulde og ubehagelige følelser være næsten umærkelige. Den indbyggede lommelygte er i stand til at belyse de mest "vanskelige" dele af kroppen, hvilket gør barberingen mere præcis og høj kvalitet.

Ulemper: De er næsten ingen, bortset fra at en lille høj pris, ja, du kan tilføje en håndtaske til instrumentet opbevaringssæt.

Kommentar: Braun 7-561 epilatoren er helt tilfreds, smerten fra den er meget mere tolerant sammenlignet med min gamle model. I lang tid brugte jeg kun værktøjsmaskiner, men nu vil jeg også bruge epilatoren.

Fordele: batterilevetid, hårfjerning i hår, mild fjernelse af hår

Ulemper: Fungerer ikke ved opladning, når hårfjerning i armhulerne tager hårdt kort hår

Kommentar: Efter min gamle epilator (også meget god) Jeg kunne godt lide denne epilator meget godt i min hånd, dejligt design, gode plusser for mig er epilering i vand og batterilevetid, mange vedhæftede filer, og i tillæg til alt en kosmetikpose, hvor alle er Godt er placeret, og du kan tage det overalt!

Fordele: Baggrundsbelysning, mulighed for brug i brusebadet, der giver ekstra komfort! Hurtig genopladning.

Ulemper: endnu ikke opdaget

Kommentar: Piger, der endnu ikke har fået en epilator med belysning og evnen til at bruge det i brusebadet, vær så venlig! :)

Fordele: Batteridyser

Ulemper: Ikke identificeret

Kommentar: Braun silke epil 7 epilator er designet til hårfjerning også i vand. Det har massageruller, der masserer huden på benene og derved minimerer smerter, som jeg ikke rigtig følte, da jeg brugte denne epilator. 40 pincet giver dig mulighed for at fjerne hår og endda de korteste fangster, og baggrundsbelysningssystemet er en ekstra bonus designet til højkvalitets hårfjerning. Det flydende hoved følger godt af benets konturer. 2 hastigheder. Vælg den der er mere egnet til dig. Jeg råder dig til at købe denne model. Fremragende værdi for pengene.

Fordele: 2 arbejdshastigheder for blid og effektiv fjernelse af håret, batteridrift. Epilatoren er baggrundsbelyst! Det kan bruges i bruseren, et stort antal dyser, samt i sæt: rengøringsbørste, pose til opbevaring

Ulemper: ingen fejl

Kommentar: Jeg kunne virkelig godt lide designet, da jeg lige så det allerede havde et positivt indtryk, selv om jeg ikke engang var begyndt at bruge den. Endelig er der ingen ledning, der irriterer mig! Og det er svært at savne selv de mindste hår med baggrundslyset. Det kan bruges i bruseren! Dette er praktisk, især for dem der har meget tør eller følsom hud! Der er mange dyser, det giver komfort! Også inkluderet er et dæksel (det er praktisk at tage epilatoren med dig)! Generelt var jeg tilfreds. Jeg råder: en stor epilator, skynde sig at købe.

Fordele: 1) På grund af dyserne gør det ikke ondt 2) Der er hurtige tilstande 3) Lys hjælper med at finde hvert sidste hår 4) Der er en dyse til barbering og en dyse til omrystning

Ulemper: virker ikke ved genopladning

Kommentar: Meget tilfreds med denne epilator, jeg troede det ville være en sår procedure. Det står også i instruktionerne, at det er bedre at gøre dette om aftenen, så rødmen vil passere om natten, var jeg bange for, at det ville være meget smertefuldt, men som det viste sig, var det næsten ikke ondt, og der var ingen rødme

Fordele: Baggrundsbelysning, mindre støjende (sammenlignet med Braun 3370), kører på batteriet

Ulemper: Jeg kan ikke rigtig lide barberingsdysen, det er ubelejligt at slukke for trimmeren

Kommentar: Det har længe drømt om en baggrundsbelyst epilator. Braun opfyldte fuldt ud forventningerne! Virkelig set hvert hår. Ønsket i kombination med en dyse til hurtig hårfjerning. Hun løfter hårene med en særlig kam. Jeg råder alle, du vil ikke fortryde!

Fordele: Høj kvalitet hårfjerning, muligheden for brug i vand, et par ekstra vedhæftede filer, batteridrift.

Ulemper: høj pris

Kommentar: Jeg kunne virkelig godt lide epilatoren, jeg var meget tilfreds. Nem at bruge, føler ikke ubehag eller stærk smerte under epilering. Jeg anbefaler, omend lidt skræmmende for sin pris.

Plusser: Dyser, lys

Kommentar: Meget tilfreds med denne epilator. Min gamle model tog meget smertefuldt ud hår. Og med denne epilator næsten ingen smerte, takket være massage dysen. Der er lys. Generelt køb denne epilator uden tøven.

Fordele: Baggrundsbelysning, kompakt, vådt hårfjerning

Ulemper: Det er de ikke

Kommentar: Først var der en gammel, enkleste Braun-epilator, så jeg vil sammenligne det med det. 1. Baggrundsbelysning. Hjælper med at opnå perfekt hårfjerning. 2. Flydende hoved. For ujævn steder :) 3. 6 lokkemad. Velegnet til ethvert område af kroppen. 4. Batteri. Min sidste epilator arbejdede kun på netværket - forfærdeligt ubelejligt, du er nødt til at gå til stikkontakten, lad den ikke være overalt. I det nye er alt praktisk - en lang batterilevetid, da købet aldrig er blevet opkrævet. Jeg kan ikke sige noget om opladningshastigheden. 5. Kompaktitet. Både epilatoren selv og alle dens "præendenser" er placeret i den gennemsnitlige makeup taske. 6. Epilering i vand. Den mest nyttige funktion. Epilation er mindre smertefuldt.

Plusser: Mange dyser, opbevaringspose, batteridrift

Ulemper: Det er ikke praktisk at bruge i vand.

Kommentar: Praktisk epilator på batteriet. 6 dyser, herunder en barbermaskine og trimmer. Og han har også en baggrundsbelysning, hvorfra det er meget bekvemt at epilere i et svagt oplyst rum. Det kan også bruges i vand. Men jeg kunne ikke lide det, fordi håret sidder fast i huden. Der er et bekvemt bikini hoved. Inkluderet med rengøringsbørste og omslag. Fjerner kort hår.

Fordele: Praktisk, letvægts, 6 dyser og en kosmetikpose i et sæt, Smartlight-pære, flydende hoved, kan bruges i brusebad, batteridrift

Ulemper: kan ikke bruges under opladning

Kommentar: Erstattet den nye epilator Braun silke epil 7 Våd og tør epilator. Bare en flok følelser. Lad os begynde med designet, som de siger, øjet glæder sig, smukt, meget behageligt i hånden, ganske let. I et sæt af 6 udskiftelige dyser, en kosmetikpose og en børste. Strømforsyningsenheden, i sammenligning med min gamle epilator Brauns bløde perfektion, er bare en fjer, hvilket er vigtigt, hvis du tager det med dig på en lang tur. Ved den første korte bekendtskab forstod jeg ikke, hvorfor Smartlight-pæren var nødvendig. Og da epilationen begyndte, var her en glæde. Tidligere var du nødt til at kikke, justere pillboxen. belysning, og nu er alt synligt, selv de mindste og tyndeste hår. Han barberer meget godt. Selv "fanger" hår, der kun "spirede". Første gang jeg besluttede mig for epilering af en følsom zone, er det naturligvis sygt, men meget bedre med et specielt tip. Det er dejligt at du kan udføre hårfjerning i bruser, epilatoren virker 40 minutter fra batteriet, denne gang er nok. Generelt anbefaler jeg enhedsklassen.

Fordele: Tilstedeværelse af lys, massage dyse, flydende hoved, batteri drift, barbering dyse, evnen til at arbejde med vand

Ulemper: Antallet af pincet kunne være mere for at fremskynde arbejdet og antallet af hår fjernet ad gangen

Kommentar: Tidligere brugte jeg en anden virksomheds epilator, oplevelsen af ​​at bruge denne metode til hårfjerning i mere end 7 år. Så snart jeg begyndte at beskæftige sig med denne maskine - kendt for selv de professionelle: - tilstedeværelsen af ​​baggrundsbelysningen, denne ting er uundværlig, da den ofte konfronteret mig med det faktum, at efter et tilsyneladende perfekt proepilirovannyh fødder, til at gå ud, så du bemærker nogle hår, der kunne ikke ses af rumlyset. - tilstedeværelsen af ​​forskellige vedhæftede filer (flydende hoved, massage hoved, dyser til forskellige zoner, barbering hovedet etc.) - Arbejde på batteriet, behøver ikke at være i nærheden af ​​en stikkontakt, netledning vil ikke forveksles konstant. Batteriladningen holder op godt. - Muligheden for epilering i brusebadet, mulighed for at vaske med vand. - Smukt design, to arbejdshastigheder. MEN jeg fandt minus: det tog mig meget mere tid at fjerne hår end med min gamle epilator. Der er to muligheder: enten er det en mangel eller rettere en lille mængde pincetteskiver, som skal gøres 3-4 gange på ét sted for at fjerne hår; Baggrundsbelysningen gør sit job, og jeg ser bare disse hår, som jeg ikke har bemærket før med den gamle epilator. I hvert fald, hvis du har travlt et sted, vil barberingsdysen spare, fjerne det meget hurtigere og bedre.

Plusser: Let at bruge. Fjerner komfortabelt hår i bikiniområdet. Smukt design.

Kommentar: Jeg var meget tilfreds med dem! Huden blev vant til epilering så hurtigt, at jeg bogstaveligt talt efter 1 minut stoppede følelse af smerte. Selv om dette ikke var tilfældet med andre epilatorer, måtte jeg udholde det). Jeg brugte det om aftenen, men der var ingen rødhed om morgenen. Wow! Jeg vil også bemærke et plus, at det kan bruges både på tør hud og på våd hud. Du kan sikkert tage det med dig i badet og glemme ubehagelige hår.

Fordele: Kvaliteten af ​​hårfjerning. Massage dyse, men generelt nogle fordele!

Ulemper: de eksisterer simpelthen ikke

Kommentar: Der var min vidunderlige epilator mig en storm af følelser fra at bruge epilatoren jeg ponravilsya.Udalil alle hår, selv de mest ikke mærkbar på grund podsvetke.Posle epilering huden uden irritation på trods af, at huden er meget chuvstvitelnaya.Mozhno skylles under vand er plyus.Eto bare en drøm.. Inkluderet er 6 barberhoveder. Trimer. Massageruller, der går igennem epileringsprocessen meget smertefrit. Til følsomme områder. Dyse til spotfjernelse. Ingen effektivitet. Jeg er meget glad for at jeg har Jeg har denne priborchik! Køb vil ikke fortryde. Der er ingen fejl. Antal hastigheder - 2 Antal tang - 40 Belysning. Flydende hoved. Massager og bare en vidunderlig stemning)))))

Fordele: Massage dyse, dyse effektivitet, SmartLight

Ulemper: Ikke imponeret over hårfjerning under vand, en taske i stedet for en kosmetikpose

Kommentar: I lang tid brugte jeg den enkleste og ret gamle model af epilatoren. Så blev hun træt, skiftet til en barbermaskine, brugte ikke epilatoren i omkring et år, ønskede ikke at gå tilbage til den "smertefulde" model. Hvad overraskede mig, den første epilering med Braun 7561 var utroligt nemt! Massage hoved gør sit job. Men det skal bemærkes, at jeg gjorde epilering i henhold til alle reglerne - skrubbe, talkum og så videre. Dysen "effektivitet" fjerner selv de korteste hår. Og bedst af alt skaber begge dyser effekten af ​​et "flydende hoved". Takket være lommelygten er det praktisk at bruge enheden i et dårligt oplyst badeværelse f.eks. Der er også et sæt dyser til forskellige zoner og en razor-trimmer. Generelt er jeg glad for enheden. Imidlertid forstod jeg ikke ideen og bekvemmeligheden af ​​hårfjerning under vand - alle hårstængerne går i forskellige retninger, og enheden går strammere på grund af vandtrykket. Efter min mening er dette det eneste negative i denne model. Selvom jeg hørte, at mange kan lide det. Nå, en make-up taske kunne være mere anstændigt lavet, og ikke kun en taske vedhæftet)

Epilator Braun 7561 Silke-epil 7

Generelle egenskaber

Avancerede valgmuligheder

Braun 7561 Silke-epil 7 anmeldelser

Erfaring med brug, personlig mening og evaluering.

Fordele:
Meget behagelig! Godt i hånden, glider ikke. Pludselig var jeg tilfreds med lommelygten, det er virkelig tydeligt synligt. Plukker hurtigt og effektivt. Har læst, der afbryder hår. Hun gjorde en hård test: Epilering til brusebadet, tørt efter epilering, stirrede på det angrebet og slog i det epilerende hoved, det syntes at der var mange revne hår. Men en uge er gået, og kun enkelte hår har dukket op, hvis du ser det meget omhyggeligt ud. Fremgangsmåden er forholdsvis smertefri, selv med en dyse tæt på huden. Før det var epilatoren anderledes med en massage dyse, som trofast tjente i 12 år. Så den gamle er til tider mere smertefuld!

ulemper:
Carping det hele op. Min mor har bestilt en sådan epilator uden trimmer til intime områder, så hun har en fantastisk kosmetisk sag i sættet. Der passer ikke kun epilatoren, men også instruktionerne og meget plads tilbage! Én ting er dårligt, penen på den kosmetiske taske spørger. Jeg bestilte mig selv med en trimmer, en trimmer er so-so, nonsens, men i stedet for en kosmetik taske er der en meget lille taske. Ikke alene er der intet trivielt, men der er også en risiko for eksempel i en kuffert at bryde dyserne. For ikke små penge på en eller anden måde ufatteligt, en flyve i salven, og hele tønderen forkæler!

kommentere:
Den første epilator købte min mor, begge dele af sin tid til skrot, selvom de arbejder. Efter hendes anerkendelser besluttede jeg at det var tid for mig, der regelmæssigt arbejdede for at gå på pension. Køber godt med det gamle, bare jorden og himlen!

Fordele:
trådløs, kompakt, tilstedeværelsen af ​​lys, blødt hårfjerning, tilstedeværelsen af ​​dyser til tør barbering, bekvemt udstyr, meget let at rengøre.

ulemper:
flere gange skal du bruge på samme sted, så det er helt glat.

kommentere:
Glade for denne model epilator. Han fjerner næsten smerteligt hår. Jeg har noget at sammenligne med, jeg har 5 års epilator af et andet mærke. "Går" på huden jævnt uden at skade huden. Og især jeg er glad for de ekstra vedhæftede filer!)) Jeg trækker ikke hår overalt, og her... en tørskærende vedhæftning er kun en frelse. Ingen irritation, ingen udskæringer og næsten glat hud. Sandheden af ​​den tid det tager mere smerter end at bruge en konventionel barbermaskine. Og selvfølgelig er epilatoren selv sød, lille og lys. Der er flere tips og endda en trimer.

Fordele:
dyser er forskellige, lys, resultatet (glat hud) i lang tid.

ulemper:
ikke fundet.

kommentere:
Alt tilbehør i kittet er lavet af kvalitetsmaterialer. Mange dyser (hver har eget formål), der er også vedlagt detaljerede instruktioner, hvor det klart og tydeligt er skrevet, hvad hver dyse tjener til og hvordan man bruger den. Det er behageligt og bekvemt at holde denne epilator i hånden (plus et smukt design), det er praktisk at bruge, bare for at oplade og let at rengøre efter barberingsprocessen. Det flydende hoved passer godt til huden og fanger lige fine hår, hvilket giver hurtige og højkvalitetsresultater samt lyse lys til en mere grundig barbering. Evnen til at bruge på tør og våd hud. Derudover er der en rengøringsbørste og en taske til opbevaring af epilatoren og alle dets komponenter. Resultatet: grundig hårfjerning, glathed i benene er perfekt, og epileringsproceduren er smertefri.

Fordele:
Epilatoren fungerer ret godt, belysning hjælper med at se tynde hår.

ulemper:
måske har jeg allerede for tynde hår på mine ben, så han kunne ikke fange dem alle, jeg skulle gentage hele processen efter en uge.

kommentere:
fordi Jeg har en lav følsomhed tærskel, så er axillær hårfjerning helvede.

Tilføj en anmeldelse Annuller svar

diskussioner

Diskussion af funktionalitet, egenskaber og funktioner. Spørgsmål og svar.

Leder du efter en analog?

Et udvalg af modeller til hver af de vigtigste egenskaber:

Intern lyske acne hos kvinder

Hvordan barberer du dine epilatorben korrekt?