Afhaling af det intime område

Depilation refererer til hårfjerning fra hudens overflade, og dens mest kendte metoder er barbering og brugen af ​​en særlig creme, der blødgør og fjerner hår. Depilation påvirker ikke hårsækken og ødelægger det ikke, i modsætning til epilering - fjernelse af hår med en pære. Depilering af den intime zone er enkel, smertefri og hurtig - proceduren tager normalt ikke mere end 5 minutter.

Særlige egenskaber

Afhugning af det intime område appellerer ikke til enhver pige eller kvinde - nogle er bange for smerte og irritation, andre er helt tilfredse med deres vegetation. Som med enhver procedure har depilation positive og ikke så specielle egenskaber:

 • Tillader dig at slippe af med håret hurtigt og smertefrit;
 • Eliminerer ubehagelig lugt. Spiret hår (uanset hvor) kan holde på dets "kropsdråber" af sved og talg - sebum, og sidstnævnte har tendens til at lugte ubehageligt, plus bakterier spredt i hår. Især dette problem - gravide kvinder og dem med hormonelle ændringer lider af overdreven svedtendens;
 • Glat hud i det intime område opkræves med tillid mere abrupt end dyre undertøj, siger eksperter;
 • Kvinde depilation tillader dig ikke at fjerne håret renset, men for at fjerne længden eller slippe af med udragende hår fra under trusserne alene;
 • Depilation af en dyb bikini indebærer hårfjerning helt og især almindelig blandt unge piger.

Kvinde depilation af intime steder

Depilation i intime steder er en smertefuld procedure, men de fleste kvinder er villige til at gøre sådanne offer for skønhedens skyld. I kurset findes alle former for cremer, kosmetik og udstyr, der giver dig mulighed for at fjerne uønsket vegetation i det intime område. Hvad er fordele og ulemper ved hver depileringsmetode? Hvordan man skal sørge for hud efter fjernelse af vegetation?

Typer af depilation

Et smukt og velplejede bikiniområde er målet for mange piger. Samtidig er der tilhængere af fuldstændig fjernelse af vegetation i denne zone. Dette reducerer risikoen for at udvikle mikrober og bakterier i hovedbunden, især under menstruation. Der er dem der tror, ​​at det er nødvendigt at forlade mindst nogle af hårene for at beskytte kønsorganerne mod indtrængen af ​​skadelige bakterier og infektioner. Der er følgende typer af depilation:

 • Dybfjernelse af alt skindhår og kønslæber
 • Bikini zoner - vegetationen fjernes i hjørnerne langs undertøjslinjen og på lårets inderside;
 • Brasiliansk - "pels" fra skridtet, skam og labia.

Tender hud i den intime del kan være meget irriteret efter vegetation fjernelse. Plus, smerte er tilføjet. Derfor er den kvindelige halvdel konstant på jagt efter måder for blid og smertefri fjernelse af hår.

Ofte bruger piger følgende metoder til depilering af intime steder:

 • Barbering barbermaskine;
 • Kold og varm voks;
 • Depilatory creme;
 • epilator;
 • Sukkerpasta til shugaring.

Fordele og ulemper

Depilering af intime steder kan gøres på forskellige måder, som hver især har sine egne fordele og ulemper.

En fordel ved at bruge en barbermaskine kan betragtes som procedurens hastighed og tilgængelighed. Hvis der ikke er tid til lange kosmetiske procedurer og andre metoder til depilation, kan maskinen være en slags tryllestav. Den største ulempe er den hurtige udseende af ubehagelig stubbe. Håret bliver tykkere og sværere, de kan vokse ind i huden. Under brugen af ​​maskinen beskadiges det øvre lag af epidermis, hvilket forårsager irritation og udslæt.

Hærdning af det intime område med en speciel creme er en hurtig måde at rydde op. Ulemperne ved denne fremgangsmåde omfatter:

 • Forekomsten af ​​en allergisk reaktion
 • Ikke fuldstændig fjernelse af vegetation. Der er hårde hår;
 • Særlig lugt.
Hjemmehjælp til et bikiniområde indebærer fjernelse af uønskede hår på måder der er tilgængelige for hver kvinde.

Depilation af intime steder ved hjælp af en epilator er ret populært. For at reducere smerten anbefales det at fordamme huden og foreskalingsproceduren. Dette forhindrer hårene i at vokse ind i huden. Over tid vil proceduren være mindre smertefuld og sjælden, da håret bliver tyndt og vokser langsommere. De negative aspekter omfatter smerte og udseende af irritation efter en intim procedure.

Brugen af ​​kold og varm voks garanterer et langsigtet resultat. Det er nok at foretage en fjernelse om tre uger, så bikiniområdet er smukt og velplejet. Samtidig stopper ulemperne ved proceduren ikke altid pigerne. Under hårfjerning med varm voks er der risiko for:

 • blive brændt;
 • forårsager hudirritation og hår afbrydelse, hvis depilationsteknologien ikke følges.

Kold voks eller specielle strimler er mindre farlige, men samtidig udstråler huden ikke, som er fyldt med svær smerte. Intim depilation med sukkerpasta er mindre smertefuldt. Til proceduren med sukker, vand og citronsaft. En hård masse påføres hårene og fjernes derefter med en sikker bevægelse sammen med klæbende vegetation. Ulempen ved denne metode er ømhed, uhensigtsmæssigheden fra første gang til selvstændigt at forberede højkvalitetspasta.

Pas efter

Afhugning af det intime område slutter ikke ved fjernelse af uønsket vegetation. Pigen skal omhyggeligt tage sig af huden for at reducere de negative virkninger efter manipulationerne. Kvindelig intim zone kræver særlig forsigtig pasning. Kun i dette tilfælde kan vi tale om smuk og sund hud uden for meget "pels".

For at genoprette huden og reducere irritation, har du brug for:

 • Brug en særlig creme til at reducere betændelse og irritation;
 • Skræl hver uge for at fjerne døde hudpartikler. Dette vil undgå hårets indvækst;
 • Fugt og foder huden ved hjælp af kosmetik efter hvert bad;
 • Brug ikke syntetiske undertøj.

Andre måder at fjerne vegetation på

I dag er kvindelig depilering ikke begrænset til kun mekanisk fjernelse af vegetation. Der er andre metoder. Til dette formål skal du bruge elektrolyse. Under proceduren indsættes en nålelektrode i follikelet. På grund af impulsen er hårrotet ødelagt og dets videre fjernelse.

Fotoepilation og laserfjernelse er i princippet ens. Lysstrålen påvirker huden, som ødelægger follikelen og fører til tab af vegetation. En sådan intim depilation kræver mere end en session. Omkostningerne ved proceduren er ret høje, så ikke alle piger har råd til det.

Epilation af kvindelige intime steder

Enig, epilering af intime steder er en integreret procedure for hver moderne pige. Hun er så fast ind i vores liv, men rejser stadig mange spørgsmål. Hvilken vej er bedre? Gør det ondt eller ej? Hvordan pleje huden efter depilation? Og meget mere. I vores artikel hjælper vi dig med at forstå lidt og træffe det rigtige valg. Vi foreslår, at du gør dig bekendt med den bedste løsning - depilation derhjemme. Om alle hemmelighederne om hvordan man fjerner hårfjerning i det intime område derhjemme, vil du lære videre. Er du klar? Så begynder vi!

Skal jeg gøre en intim depilation?

Selvfølgelig spekulerer mange piger om det er nødvendigt at gøre intim depilation hjemme. Ikke alle er klar til at beslutte sig for en sådan procedure. Nogen er bange for smerte, mens andre - bare er du velkommen til at kontakte en specialist. Valget er under alle omstændigheder din. Men fraværet af hår på et så intimt sted er først og fremmest æstetisk og hygiejnisk.

En velplejede pige vil altid fange glæden af ​​omsorgsfulde mænd, og selv den mest behagelige og selvsikkerhed, når huden er glat og delikat. Hvordan man laver hårfjerning, intim zone hjemme? Tro mig, det er ikke så svært. Bare brug for at vælge den rigtige metode og udføre depilation så korrekt som muligt for at undgå smerte. Desuden findes der i øjeblikket stoffer, der kan reducere irritation under depilering af intime områder. Derfor skal du ikke bekymre dig, alt bliver vellykket!

Hvordan man fjerner hårfjerning hjemme? Intim zone uden irritation

Fremgangsmåden ved depilering er fjernelsen af ​​den øverste del af håret. I dette tilfælde vokser håret meget hurtigere end når stoffet påføres rodpæren. Der er metoder, hvor håret fjernes sammen med hårsækken. Det gør mange moderne piger lykkelige, for nogle gange har vi ikke tid til at gøre hårfjerning så ofte. Hver pige vil vælge den måde, der er mest bekvem og behagelig for hende.

Rejser til salonen er dyre, og du kan gøre denne procedure hjemme, hvor det er behageligt og alt er til stede. Er du enig i dette? Hvis ja, så vil vi i detaljer overveje metoder til hårfjerning i den intime zone derhjemme og kende deres fordele og ulemper.

Intim barbering

Hvis du ikke er opmærksom på nogle af ulemperne og bivirkningerne, er depilation med en barberkniv fortsat den mest populære og hurtigste metode til at slippe af med uønsket hår.

Godbidder

Mange piger vælger denne mulighed på grund af en række fordele:

 • Enkelhed og tilgængelighed. Razor kræver ikke store økonomiske omkostninger. Du kan bruge maskinen næsten hver gang. Derudover er der i vores tid maskiner med flere knive, et flydende hoved og en beskyttende belægning, hvilket i høj grad letter aflejringsprocessen.
 • Spar tid. Denne procedure behøver ikke at bruge meget tid. Håret fjernes i minutter.

ulemper

En barbermaskine har dog flere ulemper:

 • Udseendet af irritation. Denne metode kan forårsage alvorlig hudirritation.
 • Nedskæringer. Ved hjælp af en barbermaskine, accepterer du automatisk udseendet af ubehagelige nedskæringer. Ofte sker det i en fart og på grund af et meget skarpt knivblad - rødme, irritation og andre hudlidelser opstår.
 • Permanent barbering. Hvis du vælger denne sti, skal du barbere den intime zone næsten hver dag, og hårene hver dag bliver hårdere og tykkere.

Det er vigtigt! Husk at hyppig barbering kan forårsage tør hud.

 • Hår indvækst Efter sådan depilation er processen med indfødning af hår mulig, da kun hårets overflade er barberet, og pæren forbliver under huden.

Det er vigtigt! For at reducere ubehag og efterberberingseffekter kan du bruge en speciel gel, salve, creme, lotion eller barberskum. Disse midler blødgør huden under barberingen, sørg for det efter.

regler

For at undgå forskellige skader og irritationer skal du følge enkle regler:

 • Godt barber huden før barberingen.
 • Brug gel- eller barbercreme i ekstreme tilfælde - du kan bruge almindelig flydende sæbe.
 • Barber hårene diagonalt, brug ikke en barberkniv til at fordoble det samme sted.

Det er vigtigt! Barbering er det mest smertefri middel til at depilere det intime område derhjemme, men husk at resultatet er ekstremt kortvarigt - en ubehagelig børste vil dukke op om et par dage.

Depilatory cream

Denne metode anses for at være en af ​​de bedste for hårfjerning derhjemme. På kosmetologimarkedet fremstilles dette depileringsprodukt i form af cremer og aerosoler.

Det er vigtigt! De er baseret på thioglycolsyre, som opløser håret. Depilation af intime områder af cremen er velegnet til følsom og delikat hud.

ulemper

De største ulemper ved depilation creme:

 • Allergi. Når det påføres, kan der forekomme allergier over for creme ingredienser. For at kontrollere hudens reaktion på dette middel er det nødvendigt at lægge lidt creme på huden og vent et par minutter. Hvis irritation ikke vises, kan du bruge cremen. Ellers - du skal opgive et sådant værktøj.

Det er vigtigt! Glem ikke hudpleje. Efter proceduren skal du behandle huden med en nærende creme eller lotion. Dette vil ikke kun slippe af med peeling og irritation, men hårene vil vokse meget langsommere, og det er det, vi har brug for.

 • Ubehagelig lugt af kemikalier. Hvis du ikke tåler skarpe lugte, bør du forlade denne aflejringsmetode.
 • Et kort resultat. Når du bruger creme til depilation, vokser håret hurtigt nok tilbage.

Godbidder

Lad os nu se på fordelene ved denne metode:

 • Brugervenlighed. Brug af denne creme er let. Du skal bare bruge værktøjet til det intime område, vent lidt, og fjern ekstra med en spatel eller vask det af.
 • Økonomi. Ved påføring skal cremen ikke påføres for meget.
 • Hastighed og komfort. Ventetiden efter påføring af cremen til depilation vil være ca. 10 minutter. Glatheden af ​​huden opretholdes i ca. 1 uge.
 • Mangel på udskæringer og irritationer. Ved brug af cremen elimineredes risikoen for mekanisk skade på huden, som det er tilfældet med maskinen.

regler

For smertefri depilation med fløde skal du følge disse retningslinjer:

 • Før du køber, skal du sørge for at produktet passer til bikiniområdet, da der er en anden hårstruktur på kroppens områder.
 • Følg forsigtigt producentens anvisninger. For eksempel, hvis du forlader cremen længere end den angivne tid, i sidste ende - kan du få stærk kemisk forbrænding eller irritation. Af samme grund skal du undgå at få cremen i dine øjne og på andre slimhinder.
 • Ligesom i mange tilfælde af depilation, ansøge om hårvækst og rent - i modsat retning.

Det er vigtigt! Hvis der er udslæt eller udskæringer i bikinizonen, kan fløden ikke bruges, for ikke at forværre situationen endnu mere.

Hvordan man laver hårfjerning hjemme er et intimt emne, der bekymrer mange moderne damer. I hjemmet kan du udføre intim depilation med varm eller kold voks. Men for at bruge det er der brug for færdigheder. Proceduren kræver voks, en speciel spatel til applikation og vævsstrimler (ikke altid). Påfør den forvarmede voks på huden, tryk den med en speciel strimmel og skarpt trække med en rykke hårvækst. Det er hele proceduren!

Det er vigtigt! Du kan købe færdige strimler, som allerede er påført voks og klar til brug.

Godbidder

Vi fremhæver de vigtigste fordele ved denne procedure:

 • Tilgængelighed. Til salg er der specielle anordninger, der giver dig mulighed for at opvarme voks til den ønskede temperatur derhjemme. For at gøre dette skal du blot indsætte en speciel kassette, tænde enheden og om et par minutter får vi det færdige materiale til aflejring af bikiniområdet. Således vil hele processen blive meget hurtigere og lettere.

Det er vigtigt! Hvis du ikke har et specielt forberedelse til dannelse af flydende voks, kan du bruge et vandbad eller en mikrobølgeovn.

 • Brugervenlighed. En smal strimmel giver dig mulighed for at anvende voks på små områder i området. Derfor er voksstrimler meget nemme at bruge.
 • Langt resultat. Efter depilering af det intime område med voks, vil nye hår ikke vokse snart, om 3-4 uger. Ved regelmæssig brug af voksstrimler vil du bemærke, at håret er blevet meget tyndere.

ulemper

Men der er en ulempe ved denne depilation:

 • Termiske forbrændinger. Hvis du forkert opvarmer voksen, for eksempel overexploderer, kan du få alvorlige forbrændinger og skader på huden.

Det er vigtigt! Glem ikke om pleje af bikiniområdet før og efter proceduren. Brug en skrubbe for at forhindre indvækst af hår, hvilket undertiden er så ubehageligt.

regler

Nogle subtiliteter af voksaflejring:

 • I det intime område kan hår på mindst 5 mm i længden fjernes.
 • Prøv at fjerne håret kraftigt, i et fald.
 • Hvis der er synlige hår på huden efter fjernelse af voksen, anbefales det ikke at gentage epilering på samme sted, da der kan forekomme mikrotraumer og blå mærker, hvilket er helt ubrugeligt for os.

Det er vigtigt! Hvis erfaringerne med depilering derhjemme slet ikke er, anbefaler vi dig ikke at starte med det samme fra det intime område. Få bekendtskab med voks på mere tilgængelige steder, for eksempel på ben eller en armhulezone. Efter at have trænet godt, kan du fortsætte med aflejring af bikiniområdet.

electrodepilator

Der er piger, der vælger en populær metode til selvhår fjernelse til depilation - epilatoren. Denne metode har flere ulemper end fordele. Hvad slags? Om dette vil vi lære videre.

Godbidder

Så lad os blive fortrolig med fordelene ved hårfjerning med epilator:

 • Høj kvalitet og holdbarhed af resultatet. Kvaliteten af ​​denne barbering vil være meget højere end ved brug af maskinen, da pincetten trækker hårene sammen med pæren.
 • Økonomi. Epilator behøver ikke konstant at købe. Det er nok at købe en gang og bruge i temmelig lang tid.

ulemper

Lad os nu lære den ubehagelige side af at bruge epilatoren:

 • Smertefulde fornemmelser. Epilatoren fjerner håret næsten smerteligt, for eksempel på benene, men når man fjerner det intime område, gør det proceduren uudholdelig tortur. Derfor er det muligt at anvende en mere blid metode til en sådan delikat zone.

Det er vigtigt! Du kan bruge moderne typer elektriske epilatorer, der afkøler huden under depilation, eller dem der kan arbejde i vand.

 • Begrænsninger. Denne metode er strengt ikke egnet til meget langt og tykt hår. Hårlængden må ikke være mere end 4 mm, ellers vil epilatoren simpelthen ikke gøre sit job.
 • Irritationer. Ved første brug er stærke irritationer og udslæt af huden mulige. Men med den efterfølgende ansøgning vil du blive brugt, og der vil være mindre ubehag.
 • Indgroet hår. Når du bruger epilatoren, er det helt sikkert et så ubehageligt aspekt som hårindvækst. Dette problem er ret vanskeligt at løse, så det er bedre at advare hende på forhånd.

Det er vigtigt! For at reducere ubehag under depilation med en epilator, kan du bruge forskellige typer smertestillende midler, for eksempel en antiseptisk spray, der vil sløre smerten lidt, men det er kun et stykke tid.

Nu ved du, hvordan man gør hårfjerning i det intime område derhjemme ved hjælp af elektrisk epilator.

Shugaring

Shugaring er en ny procedure, men vinder popularitet hver dag. Det har nogle ligheder med voksaflejring - blandingen påføres huden, hvorefter den fjernes. Men der er forskelle mellem to lignende procedurer. Vi vil fortælle lidt om det.

Godbidder

Så har shugaring flere fordele:

 • Smertefri procedure. Dette er den vigtigste fordel ved denne metode, da de ekstra hår fjernes ved hårvækst og ikke mod.
 • Beskader ikke huden. Sukkerpasta beskadiger ikke det øverste lag af huden, og sukkers egenskaber gør det muligt at undgå udslæt og irritationer.
 • Tilgængelighed af ingredienser og tidsbesparelser. Efter lidt træning, kan en shugaring pasta laves af dig selv hjemme. Derfor behøver du ikke bruge meget personlig tid til at gå på skønhedssalonen og penge til at købe et specielt værktøj.
 • Vokser ikke ind i håret Efter depilation ved hjælp af shugaring vokser håret praktisk talt ikke, ligesom i overfladen bliver huden overfladisk.

ulemper

Der er en downside shugaring:

 • Ikke alle vil være i stand til at forberede en sådan sukkermasse - det kræver erfaring og tålmodighed.
 • Aflejringsprocessen tager tid.
 • Denne metode har en række kontraindikationer og betingelser, hvor anvendelsen af ​​metoden simpelthen er umulig: forekomsten af ​​hudforbrændinger, irritation og anden hudskade og diabetes.
 • Shugaring kan gøres i tilfælde, hvor hårets længde ikke er mindre end 4-6 cm. Nogle piger har simpelthen ikke råd til at dyrke hår af en sådan længde.

Hvordan laver man pasta?

Før du gør depilation i det intime område derhjemme, skal du forberede en pasta til shugaring. Du kan lave pastaen selv ved hjælp af enkle og overkommelige ingredienser. Tro mig, det vil være meget billigere end at bede om hjælp fra en salon.

For at gøre dette skal du tage følgende ingredienser:

 • 1 kg sukker.
 • 7 spiseskefulde citronsaft.
 • 8 spiseskefulde vand.

Det er vigtigt! For den første prøve er det bedre at tage ingredienserne i forhold til et meget mindre beløb.

Og her er processen med madlavning og påsætning af pastaen:

 • Bland alle ingredienserne i en metalpande og sæt i brand.
 • Blandingen koges på lav varme, omrøres konstant, indtil det øjeblik, hvor sukkeret er helt opløst, og pastaen begynder at skumme.
 • Vi venter til massen bliver lysebrun i farve, fjern fra varme.
 • Hæld pastaen i en plastikbeholder for at afkøle helt.
 • Når massen kan tages i hånd, kan du sikkert gå videre til depilering af det intime område.

Det er vigtigt! For at undgå mulig irritation, dryss babypulver på huden før proceduren. Vi anbefaler ikke at bruge talkum - det klæber porerne og indgroet hår kan forekomme.

 • Vi tager en lidt klar blanding og mnem i hænder, indtil det bliver lysegult.
 • Efter - vi fordeler det på vækst af hår og skarpt trækker vi mod vækst.

Det er vigtigt! Færdiglavet pasta kan opbevares sikkert i køleskabet og opvarmes inden brug i vandbad eller i mikrobølgeovn. Således sparer du betydeligt mad og tid til forberedelsen.

Anbefalinger til depilation af det intime område

Efter næsten alle depilations forekommer hudirritation. Bare rolig, det er en helt normal reaktion på denne procedure, da de øvre lag af epidermis fjernes. Derfor har huden efter depilation brug for passende pleje.

For at fjerne irritation før og efter depilering er det nødvendigt:

 • Vask af fløden til depilering skal være køligt vand.
 • Rengør og prescarb huden før aflejring.

Det er vigtigt! For at undgå indgroede hår og irritation efter depilation, skal du skrælle en dag før proceduren og en gang om ugen efter.

 • Anvend ikke skindprodukter på irriteret eller beskadiget hud.
 • For kun at fjerne hår på dampet hud - dette vil gøre proceduren mindre smertefuld og sikker.
 • Hvis du stadig bliver såret, mens du bruger en barbermaskine eller epilator, salver du stedet med efterskæringen.
 • Den sædvanlige børns creme hjælper med at fjerne irritationer.
 • Efter proceduren bærer i mindst nogle få dage ikke trange tøj og undertøj.
 • Efter barbering eller voksning - tør huden med et effektivt antibakterielt middel.

Det er vigtigt! Hvis du følger alle anbefalingerne, kan du permanent bevare glatheden af ​​huden på det mest følsomme sted.

Videooptagelser

Som du allerede har forstået, er der mange måder at slippe af med vegetation i den intime zone. Hver af dem har begge ulemper og fordele. Intim depilering derhjemme er mulig og tilgængelig for næsten alle. Du kan kun vælge én metode, og du kan prøve forskellige metoder for at forblive den mest behagelige depilation. Du må indrømme, at manglen på hår på et intimt sted er nøglen til et godt humør og selvtillid. Lad ingen vide det, men du vil føle dig bedst. Du må aldrig spare penge på skønhed og sundhed, forbliver altid lyse, stilfulde og charmerende! Du fortjener det!

Oversigt og sammenligning af metoder til depilering af intime zoner derhjemme

Der er mange grunde til altid at se perfekt selv i de mest intime steder. Du kan være sikker på, at en invitation til en fest i poolen eller på en eksotisk tur ikke vil tage dig overraske, og din egen refleksion i spejlet vil være glædeligt for øjet og øge selvværd.

Komplekset af behagelige fornemmelser vil supplere den blide glatte hud og glæden ved renhed. Der er også mange måder at gøre disse følelser til dine faste ledsagere.

Vi vil ikke dvæle på professionelle teknologier, overveje mulighederne der er tilgængelige i hjemmet. Vælg hvilken metode der er tættere på din krop.

Depilation af en intim zone voks og strimler

Voksning har været kendt siden uendelig tid. Dens grundlæggende principper har været uændrede siden da: Smeltet formbar voks påføres uønskede hår, og efter hærdning fjernes det sammen med dem.

Hovedårsagen til populariteten af ​​denne metode er praktisk. Ved at forbedre dine evner hver gang kan du ikke bruge mere end et par minutter om måneden på denne procedure.

I flere uger kan du lede en aktiv livsstil, gå til stranden og poolen eller solbade, og være helt sikker på, at bikiniområdet er i perfekt stand. Voks fjerner ikke kun hår, men bremser også væksten. Ubehagelige følelser bliver mindre og mindre følte, som i efterfølgende øjenbrynskorrigeringer.

Fremragende ruller, strimler og specielle servietter samt patroner. Takket være disse værktøjer er depilering derhjemme blevet endnu mere behagelig og overkommelig for begyndere. Ved hjælp af apparater er det ikke svært at anvende voks til tidligere utilgængelige områder, fjerne det smertefrit og få et bedre resultat.

Hvis du ønsker det, kan du få en professionel voksvarmer, selvom, som erfaringer viser, husholdningsapparater, der kan findes i alle hjem, gør et godt stykke arbejde med denne opgave.

Der er flere måder at forberede voks på. Du kan smelte hele volumen ved at opvarme eller knead til en klæbrig tilstand i små stykker, brug hver enkelt så længe den bevarer sine egenskaber, og forbered derefter den næste strimmel på samme måde.

Den anden mulighed er mere optimal: det er svært at forudse selv en professionel på forhånd, hvilket volumen der skal bruges. Valg af metode afhænger af udslip og emballering af voks. Produktet i granulat er beregnet til langtidsopbevaring, en stor pakke er nok i flere år. Bring det til "kampberedskab" kan være i en traditionel kasserolle på komfuret. Professionel voks er også tilpasset til opvarmning i mikrobølgeovnen.

Det er ingen hemmelighed, at bikiniområdet er meget følsomt. Det er derfor, at de polymerbaserede strimler er en ideel måde at fjerne hærdet harpiks på: de er slidstærke og giver højkvalitets depilering.

Samtidig er brugen af ​​strimler ikke altid tilrådeligt. Som praksis viser, er varm voks lettere at fjerne med fingrene fastgjort til håret.

Hvis oplevelsen af ​​selvdestillation slet ikke er, er det bedre ikke at starte fra bikiniområdet. Få bekendtskab med voks på mere lige og tilgængelige dele af kroppen, for eksempel fjerne hår på benene. Denne procedure er meget mindre smertefuld selv i første omgang, udover hårlinjen har en mindre stiv struktur.

Sørg for, at der ikke er ridser eller andre skader på hudens overflade, før du fortsætter med aflejringen. Sørg for, at du ikke er allergisk over for den valgte voksklasse. Hårets længde er også vigtig: for kort kan en voks ikke fange, og for lang tid er en voks ekstremt ubelejligt i arbejdet; Den bedste mulighed er ca. 1 cm. Hvis hårene er lidt kortere end den angivne længde, skal du bruge babypulver: det forbedrer hitchen.

Påfør voks skal være i løbet af hårvækst, og fjern - mod.

Det er mere rimeligt at fjerne resterne en efter en med pincet. Hold din hud stram, hold evt. Fri hånd med fingrene. Forresten mindsker følsomheden ved at trykke på visse punkter. Disse færdigheder er meget nyttige til depilation af det intime område, hvis hud er mere følsom og sårbar, og håret er tykkere og tykkere.

Der er fare for at brænde labia: overvej at hænder er mindre følsomme for høje temperaturer. Hvis det er muligt ikke at stole på taktile følelser, skal du sørge for, at temperaturen ikke overstiger 60 °. Komplicerer sagen og de anatomiske egenskaber i det intime område: utilgængelighed og ujævn overflade.

Voksning er nogle gange nødvendigt i ekstreme situationer, hvilket i sig selv ikke er meget praktisk, og skaber også risikoen for kontakt med slimhinden. Hvis dette sker utilsigtet, skal du straks fjerne voks ved hjælp af varmt (men ikke for meget!) Vand eller avocadoolie.

Naturligt fugtigt miljø hjælper med at slippe af med uønsket stof. I løbet af proceduren må du ikke berøre ansigt og øjne.

Når du fjerner hår, skal du flytte fra kanterne indad. Først og fremmest rydder du den synlige del af pubis, som gradvist bevæger sig mod labia. Her er det nødvendigt at foretage et ændringsforslag til de enkelte karakteristika, nogle kvinder rapporterer i hemmelighed, at det er mere hensigtsmæssigt for dem at anvende voks i retning af pubis og at skyde i modsat retning. Det sidste stadium er anusområdet.

Begyndere det giver mening at vokse små områder og fjerne det gradvist. Smerten kan være en uoverstigelig hindring på vej til skønhed, du risikerer at opholde sig med en fnug af frosset voks fast på hårene. Hvis der er sket en hændelse, vaskes vokset af med varmt vand eller opløses med naturolie, ikke andet end mineralolie.

Det er bedre at studere grænserne for smertens tærskel gradvist, begyndende med det tidspunkt, hvor bevægelser bliver mere præcise og verificerede, og ubehag går langs vejen, kan du øge området. Hvis du har fjernet voksen med en skarp bevægelse og i den rigtige retning, forbliver huden glat og ubleget, så gøres alt korrekt.

Forsigtig ikke midlerne før og efter depilation, købt i specialforretninger. Når du vælger en voks, skal du være opmærksom på dens sammensætning. Tilstedeværelsen af ​​olier reducerer ubehag, kamilleekstrakt tjener som et antiseptisk middel, og mineraler forbedrer hitchen, hvilket igen mindsker risikoen for mikrotraumas. Diabetes du er kontraindiceret sukkerholdige bestanddele i voksens sammensætning.

Det er fornuftigt at gøre voksaflejring på forhånd, således at rødheden og sporene af mindre skader kan forsvinde, for eksempel et par dage før den ansvarlige dato. Den gunstige periode anses også for at være 5-7 dage efter kvindesyklusen: på dette tidspunkt falder smertens tærskel.

Under sin rige historie har voksdannelse formået at omslutte sig med farverige "rædselshistorier", de fleste er forbundet med betændelse eller irritation af hud og hår, der er indlejret i det. Moderne kosmetik - fjernelse af irritation og fjernelse af hårrester - vil helt sikkert bidrage til at undgå det ubehag, som denne teknologi måske har skabt.

Hvordan shugaring?

Teknologien til shugaring er i mange henseender ligner voksaflejring, kun i stedet for voks anvendes en sukkerholdig blanding.

Rødderne af denne teknik går tilbage til den dybe antikvitet. Ikke desto mindre er denne folkemedicin fortsat meget populær, især i landene i øst. Ifølge anmeldelserne, efter proceduren, får pigens krop en sødlig smag.

Ifølge dens konsistens er blandingen af ​​malkningshugaring kun lidt anderledes end den for voks, derfor er det i anvendelsen tilladt at anvende de samme hjælpemidler, der er involveret i voksproceduren: striber, specielle servietter for at fjerne hårrester.

Shugaring er meget tiltrækkende for dem, der foretrækker naturlige kosmetiske og hygiejneprodukter. Nogle gange er det ikke bare et spørgsmål om smag, men et spørgsmål om trivsel. Syntetiske analoger kan indeholde stoffer, der forårsager allergiske reaktioner eller irritation i individuelle tilfælde.

Det er helt zaknomerno, at den mest tillid er forårsaget af et værktøj til depilation, udarbejdet af sig selv. Fremgangsmåden til fremstilling er ret simpel og økonomisk.

Du kan forberede en blanding til shugaring derhjemme, her er de komponenter, der tjener som grundlag:

 • 10 spiseskefulde sukker;
 • Juice presset fra en halv citron
 • Spisesked af vand.

En yderligere betingelse skal være opfyldt: Et omhyggeligt placeret stof bør opvarmes strengt til gyldenbrunt, hverken mørkere eller lettere. Kun den angivne nuance vil give den ønskede effekt.


Hvis det ønskes, kan du tilføje andre ingredienser, her er de mest berømte af dem:

 • honning;
 • Kamille;
 • Tinktur fra skallen af ​​en umodne valnød.

Kamille er kendt som et naturligt antiseptisk middel. Valnød i modningsprocessen er et ægte lagerhus af jod - dette beløb er nok til at forbrænde hårsækkenet. Honning i dette tilfælde spiller rollen som en katalysator, hvilket forbedrer virkningen af ​​de andre komponenter. Da blandingen har en fuldstændig blød sammensætning, er der ved afslutningen af ​​proceduren ingen grund til at anvende sedativer, det er nok at vaske huden med varmt vand uden sæbe.

Blandt manglerne ved depilation bemærkes shugaring først og fremmest sin skrøbelighed: proceduren skal gentages omkring tre gange om måneden. Der er også kontraindikationer som diabetes: Der er risiko for, at partiklerne i den sukkerholdige blanding trænger ind i blodet, hvilket er uacceptabelt i denne sygdom. Man bør ikke miste den individuelle intolerance af stoffet, for eksempel en allergi mod honning.

Normalt vaskes blandingen let med vand, hvis det er nødvendigt, kan du bruge et hygiejnebind: tryk det bare i et par sekunder til det område, der kræver ekstra rengøring.

Tør huden med naturlig grøntsag, men ikke mineralolie.

Hvis du allerede har mestret shugaring, skal du ikke tage for lange pauser mellem behandlinger. Hver af dem vil bringe mindre og mindre ubehagelige fornemmelser, hårene i bikinizonen begynder at blive fjernet meget lettere, deres vækst vil falde. Hvis du stopper shugaring eller voksaflejring af den intime zone, vil alt efterhånden vende tilbage til det normale, du bliver nødt til at starte hele tiden igen.

Brug depilatory cream

Depilering af intime områder med creme er den bedste løsning til følsom for smertefuld hud, men det tolereres godt af kontakt med kemikalier.

Depilatory cream er bredt repræsenteret på markedet for kosmetik i form af salver og aerosoler. De er baseret på thioglycolsyre, hvis opgave er at opløse håret.

Moderne cremer påføres med et tyndt lag i nogle få minutter. I ansøgningsprocessen bør de grundlæggende regler overholdes.

Følg producentens anvisninger nøjagtigt, forvent ikke at øge effekten, og efterlade cremen i huden længere end den angivne tid: langvarig kontakt kan forårsage kemiske forbrændinger eller irritation. Af samme grund undgå kontakt med slimhinder.

Hovedprincippet om depilation forbliver uændret: vi sætter på hårvækst, vi fjerner "mod håret", som regel nævnes dette i instruktionerne.

Ved afslutningen af ​​proceduren fjernes agenten sammen med rester af håret med en speciel spatel, der er inkluderet i sættet.

Den næste depilation vil være nødvendig om et par dage eller uger - afhængigt af typen af ​​kosmetiske produkter. Det mest effektive er de midler, der ødelægger ikke kun den synlige del af håret, men også trænger ind i huden og påvirker hårsækken. Som følge heraf bliver hårene tændt, gjort tyndere, deres vækst falder ned.

Intim barbering

På trods af mange ulemper og bivirkninger er mekanisk barbering fortsat den mest berømte og hurtigste måde at slippe af med uønsket hår.

Sandt nok kan det kun anbefales med forbehold. De, der vælger denne sti, bliver nødt til at barbere bikiniområdet hver dag, og med hver barbering bliver hårene hårdere og tykkere.

I nogle tilfælde forårsager denne metode irritation, da huden i den intime zone er meget øm. Måske er de eneste fordele ved mekanisk barbering effektivitet og omkostningseffektivitet.

Hårfjerning i epilatorens intime område

I skønhedsbranchen begyndte epilatoren at blive brugt relativt nylig. Epilatorens funktion for bikiniområdet er hårfjerning sammen med pæren.

Det oprindelige mål for udviklerne var at stoppe hårets vækst helt, da follikulær apparatet blev nådesløst ødelagt. Desværre viste hans evne til at regenerere sig at være højere end formodentlig, og ingen formåede at slippe af med sit hår i den intime zone for evigt.

Den korte effekt er imidlertid indlysende: Epilatoren virker hurtigt og sikkert næsten uden at forårsage uønskede bivirkninger. I gennemsnit tjener epilatoren troligt sine elskerinder hver gang hver anden uge.

Elektriske epilatorer til intime zoner er udstyret med en hastighedsvælger og yderligere vedhæftede filer. Der er ingen universel rådgivning her: hvad af den foreslåede passer til dig, kun personlig erfaring vil fortælle.

Før epilering skal du behandle bikiniområdet med en rensende og affedtende lotion. Da mekanisk hårfjerning er en ret traumatisk proces, skal du bruge et beroligende middel til enden og afstå fra kontakt med tøj i et stykke tid.

Der er en mere moderne løsning: Portable foto og laser epilatorer til den intime zone. De adskiller sig fra professionelle enheder i mindre strøm, samtidig giver de flere beskyttende funktioner.

Blandt de negative faktorer noterer brugerne udseendet af dobbelt hår. Nogle gange med uforsigtig håndtering opstår der mekaniske skader på huden. Nogle modeller har ikke tilstrækkelig fleksibilitet til at fjerne hår fra vanskelige områder.

Hvilken vej er bedre?

Den optimale metode til depilering bør vælges individuelt. Man bør tage højde for forskellige faktorer: niveauet af smertegrænsen, følsomheden af ​​huden, modtagelighed for naturlige og syntetiske stoffer.

Det største antal tilhængere købte voksafhældning efterfulgt af den gode gamle shugaring. Samtidig må det ikke glemmes, at selv sådanne sikre og tidstestede metoder har kontraindikationer. Vi kan ikke udelukke den menneskelige faktor: den økonomiske situation, personlige præferencer.

Mange piger og kvinder er ikke interesserede i at eksperimentere hjemme og bruge professionelle serviceydelser i specialiserede saloner, hvor de kan tilbydes mere avancerede teknologier: foto- og laserfjerning.

Hudpleje efter depilering

Selv en overfladisk virkning på huden, såsom depilation, er iboende en mikrotrauma. Af denne grund kræver huden i de første par dage mere delikat behandling. Undgå aggressive hygiejneprodukter.

I tilfælde af mekanisk skade med en barbermaskine eller epilator skal der påføres eftershave lotion.

Hvis en creme eller depileringsspray forårsager irritation, neutraliser den uønskede virkning med en baby creme.

Vær opmærksom på hudens tilstand: Hvis det er tørt, øges sandsynligheden for, at håret indtrænger. Ikke fortryde fugtighedscreme, hvis det er muligt, uden parfume og antiperspiranter i det intime område.

Pas på komfortable trusser, undgå tætsluttende tøj. Husk, at de ubehagelige konsekvenser af proceduren bør komme til intet i løbet af dagen.

Det er meget ønskeligt at finde ud af og neutralisere årsagerne, tør hud - den vigtigste.

Takket være disse enkle løsninger, behøver du ikke at opleve ubehag. Huden vil modtage yderligere beskyttelse mod skadelige bakterier og mulige virkninger såsom inflammation eller pigmentering.

Mangel på hår på den intime del af kroppen og huden i perfekt stand er nøglen til et godt humør og tillid, ikke kun under en strandferie. Effekten er sammenlignelig med smuk undertøj: selvom den er skjult for andres øjne, føles ejeren i en højde.

Hårfjerning i intime steder - bedste måder, anmeldelser

Hårfjerning på intime steder er et ret følsomt problem, som næsten alle kvinder står overfor. I mode, den ideelle bikini linje, og for at opnå det, skal du lægge stor indsats. Salonprocedurer, barbermaskiner, specielle cremer: Alt dette giver ikke altid det ønskede resultat. Hvilken måde at vælge og hvad skal man gøre, så huden bliver så glat og øm så lang som muligt? Du vil lære om dette ved at læse denne artikel.

I mode, den ideelle bikini linje, og for at opnå det, skal du lægge stor indsats

Skal jeg fjerne hår i intime områder?

Dette spørgsmål betragtes som ret kontroversielt. På den ene side hævder mange, at depilering ikke kun er en måde at blive mere seksuel og attraktiv på: Hårfjerning er en hygiejnisk procedure. Modstandere af fjernelse mener dog, at hår på visse steder i den menneskelige krop ikke kun er der. Især beskytter håret i den pubic zone mod skadelige bakterier. Det er ikke for ingenting, at vores bedstemødre ikke engang kendte navnet på hårfjerning på intime steder, og de havde ingen problemer med dette: Infektioner var mindre almindelige, og kvinder fødte meget oftere end i dag, hvor mange kvinder flittigt fjernes fra den "naturlige barriere" i det intime område.

Overbevisende undersøgelser viser imidlertid, at depilering af de "delikate" områder af den kvindelige krop fører til en øget sandsynlighed for, at en urogenital infektion ikke eksisterer. Derfor kan håret fjernes sikkert (hvis du selvfølgelig vil have det).

Tip! Det kan kun begrænses til korrektion af hår: Fjern dem på siderne, og i midten justeres med en speciel trimmer. Så du reducerer risikoen for irritation til et minimum.

Huden i de intime områder af menneskekroppen er øm og følsom. Derfor kan valg af en depileringsmetode være ekstremt vanskelig.

Hvad er hårfjerningsmetoder?

Huden i de intime områder af menneskekroppen er øm og følsom. Derfor kan det være ekstremt svært at vælge en depileringsmetode. Som regel bruges følgende metoder til at fjerne hår på intime steder derhjemme:

 • barbering med maskinen;
 • hårfjerning med særlige cremer;
 • hårfjerning voks;
 • shugaring;
 • brug af en husstandspilator.

Lad os tale om fordele og ulemper ved alle ovennævnte metoder.

Tip! For at få håret til at vokse langsomt tørres huden regelmæssigt af med valnøddekok: det hjælper med at øge tiden mellem depileringsprocedurerne.

barbermaskine

De fleste kvinder bruger en barbermaskine til at slippe af med unødvendig "vegetation". Dette er virkelig meget praktisk, men for at opnå det ønskede resultat er det vigtigt at observere en række betingelser:

 • du kan kun barbere hår på dampet hud, det er tilrådeligt at gøre det efter et bad eller i brusebadet;
 • Du kan ikke nægte specielle cremer og geler til hårfjerning på intime steder: de blødgør håret og beskytter huden. Ellers kan irritation og betændelse forekomme;
 • For at beskytte følsom hud mod irritation bør håret barberes ikke diagonalt mod hårvækst, som mange gør, men diagonalt.
De vigtigste fordele ved proceduren er fuldstændig smertefrihed, billighed og evnen til hurtigt at fjerne alt unødvendigt hår.

De vigtigste fordele ved proceduren er fuldstændig smertefrihed, billighed og evnen til hurtigt at fjerne alt unødvendigt hår. Men der er også ulemper: barbering ved hjælp af en maskine forårsager ofte ganske stærke betændelser i det intime område på grund af, at knivene beskadiger den sarte hud. Derfor er maskinen ikke egnet til alle: Til kvinder, hvis hud er særlig følsom, er andre metoder egnede.

Tip! Brug kun nye maskiner til hårfjerning i bikinizonen! Hvis knivene er stumme, risikerer du at beskadige huden lidt. Hvis det stadig sker, skal du tørre sårene med hydrogenperoxid eller et andet desinfektionsmiddel: dette vil undgå udvikling af inflammatoriske processer.

Voks til depilation

For at fjerne hår med voks har du brug for voks selv, specielle spatler til dets anvendelse og strimler af uvævet materiale.

Fremgangsmåden er ekstremt enkel: voks påføres håret, en stofstrimmel limes til den. Derefter skal strimlen brydes med en skarp bevægelse. Det ser ud til, at der ikke må opstå vanskeligheder. Voksning har dog også en række finesser:

 • håret skal være mindst 5 mm i længden: ellers vil voksen ikke være i stand til at "gribe" dem;
 • strimmel bryder mod hårvæksten i en skarp bevægelse. Ikke alle kvinder er i stand til at klare en sådan opgave: Når voksen bliver revet af huden, opstår der ganske smertefulde fornemmelser;
 • En dag før hårfjerning på intime steder med voks, skal huden behandles grundigt med en skrubbe: Dette vil gøre proceduren mere effektiv.
Fremgangsmåden er ekstremt enkel: voks påføres håret, en stofstrimmel limes til den. Derefter skal strimlen brydes af en skarp bevægelse.

Ved hjælp af voks kan du fjerne hår i lang tid: voks, i modsætning til en barbermaskine, skærer ikke bare hårene, men fjerner dem sammen med roden.

På grund af det faktum, at proceduren er smertefuld, kan mange kvinder simpelthen ikke udføre en sådan "udførelse" over sig selv. Hertil kommer, at de intime områder i vores krop har en ret kompliceret "relief", derfor at klare håret ved hjælp af voks er en ret vanskelig opgave. Hvis du vil prøve voksaflejring af intime områder, skal du besøge skønhedssalonen: herrer anvender specielle formuleringer til klientens hud, som reducerer ømhed. Derudover kan du lære de grundlæggende principper for voksaflejring og spørge master alle dine spørgsmål.

Tip! Der er specielle striber til hårfjerning på intime steder: voks er allerede blevet anvendt på dem. En sådan strimmel limes til huden som en plaster og fjernes med en skarp bevægelse. Anvendelsen af ​​strimler af voks forenkler processen med fjernelse af hår.

epilator

Den mest populære enhed til hårfjerning på intime steder, er selvfølgelig epilatoren. Hårfjerning i intime områder med en epilator er ret smertefuldt, så det er tilrådeligt at købe en speciel kølemodel eller epilator, der kan fungere i vand. Hvis dit hår er tykt og mørkt nok, skal du forlade epilatoren.

Påfør epilatoren er meget enkel: han tager fat i håret og fjerner det fra roden. Resultatet er, at huden forbliver glat og øm i lang tid. Desuden bliver hårene mere og mere tynde, takket være den regelmæssige brug af epilatoren, og smerten vil efterhånden blive mindre intens. For at gøre proceduren mere effektiv, er det imidlertid nødvendigt at eksfoliere det intime område regelmæssigt og udføre udtørring efter badet, når huden bliver blød og dampet.

Påfør epilatoren er meget enkel: han tager fat i håret og fjerner det fra roden. Resultatet er, at huden forbliver glat og øm i lang tid.

Tip! Efter brug af epilatorer noterer mange kvinder håret indvækst. For at undgå dette skal du skrubbe huden regelmæssigt, og tør det med et hårdt håndklæde efter brusen. For at gøre resultatet endnu bedre, brug fugtgivende og blødgørende cremer.

Depilatory cremer

Intim hårfjerning creme synes at være en af ​​de nemmeste måder at klare overflødig vegetation på og opnå det perfekte bikini område. Det kan trods alt være enklere: Cremen påføres huden, og efter et par minutter fjernes det sammen med hårene. Denne procedure har imidlertid en række nuancer:

 • Depilatory cream er ikke for alle. Hvis din hud er irritabel og følsom, bør du opgive fløden: den indeholder aggressive kemikalier;
 • creme kan ikke påføres slimhinden: dette kan provokere udviklingen af ​​en alvorlig inflammatorisk proces;
 • Ved hjælp af cremen kan kun fjerne tyndt hår. Desuden skal deres længde nå 3-4 mm.
Depilatory cream er ikke for alle. Hvis din hud er irritabel og følsom, skal du opgive fløden: den indeholder aggressive kemikalier

Depilatory cream er ikke for alle. Det kan dog virkelig give et godt resultat: effekten varer lang tid, og håret vokser mere og mere tyndt.

Tip! Før du bruger købt depilation creme, test det på et lille område af huden. Hvis huden bliver rød, bør brugen af ​​fløden til det tilsigtede formål opgives.

Shugaring

Hårfjerning fra kroppen ved hjælp af sukkerpasta har været kendt siden oldtiden. Denne metode er ret effektiv og enkel, fordi det er muligt at forberede en blanding til shugarning selv hjemme. Du skal bruge sukker, vand og lidt citronsaft. Alle komponenter blandes og smelter i et vandbad, indtil blandingen ligner karamel. Når massen afkøles, påføres den på huden og kommer af med håret.

De utvivlsomme fordele ved shugaring omfatter:

 • hypoallergen sammensætning;
 • Yderligere komponenter kan tilsættes til blandingen for at nære og blødgøre huden, såsom honning;
 • sammensætningen indfanger endda ret korte hår;
 • pasta giver ikke irritation på huden, hvilket er meget vigtigt, når håret fjernes i intime områder;
 • Effekten af ​​shugaring fortsætter i lang tid: mange kvinder sammenligner det med hårfjerning på intime steder med en laser.
Shugaring temmelig smertefuld måde: ikke alle kvinder modstår det

Glat hud varer i flere uger, i hvilken tid det har tid til fuldt ud at komme sig fra en ret traumatisk procedure.

Men for at lære at lave en blanding med den rigtige konsistens skal du øve. Desuden er shugaring ret smertefuldt: ikke alle kvinder modstår det.

Tip! Du kan ikke tilberede shugaringpasta alene, men købe den på en skønhedssalon. Det sælger pastaer med forskellige tilsætningsstoffer, der nærer og fugter huden. Derudover er konsistensen af ​​købspastaen ideel til proceduren. Læs omhyggeligt sammensætningerne: Hvis pastaen indeholder konserveringsmidler og farvestoffer, er det bedre at nægte købet: Se efter en bedre version.

trimmer

Denne metode er velegnet til piger, der ikke ønsker at skade deres hud. Trimmeren skærer forsigtigt hår, så risikoen for irritation eller betændelse minimeres. Ved hjælp af en trimmer kan du oprette et bikini-design uden at skade huden eller slimhinden.

Trimmeren er dog ikke for alle: Den ideelle glathed kan ikke opnås med det - håret bevares, men bikiniområdet har et smukt, velplejet udseende. Derfor, hvis din hud er meget følsom, må du muligvis stoppe barberingen og vælge en trimmer.

Trimmer skærer forsigtigt hår, så risikoen for irritation eller betændelse minimeres.

Tip! Til salg finder du specielle kvinders trimmere med forskellige dyser. Ved hjælp af disse vedhæftede filer kan du fjerne hår i armhulen, skabe intime haircuts og endda trimme øjenbryn. Derfor bør du være opmærksom på disse multifunktionsenheder: de giver dig mulighed for straks at løse flere problemer.

Kvinder anmeldelser

Hvis du ikke ved hvordan man vælger en metode til fjernelse af hårfjerning på intime steder, vil anmeldelser hjælpe dig med at navigere i de forskellige produkter, som producenterne tilbyder.

Olga: "Jeg besluttede at fjerne hår i bikiniområdet ved hjælp af en epilator. Piger, jeg har aldrig oplevet sådan smerte i mit liv - en ægte udførelse! Derfor kom jeg igen til barbermaskinen igen: det gjorde ikke ondt og hurtigt. "

Tatyana: "Efter at jeg var færdig i salonen proceduren for shunting af intime steder, besluttede jeg at jeg havde fundet min egen metode til depilation. Næsten ingen smerte, og huden i tre uger er glat, som en baby. Nu laver jeg pasta i hjemmet: shugarnig er den enkleste, mest nyttige og effektive metode til depilation, testet! ".

Svetlana: "Mit valg er en klassiker. Jeg bruger kun barbermaskiner til hårfjerning. Jeg køber engang i supermarkedet: en maskine - en barbering. Af den måde, så irritation på huden ikke opstår, brug specielle olier til barbering. Dette vil hjælpe med at undgå indtrængen og irritation. "

Det er vigtigt at finde "din" metode til depilation, hvilket passer dig. Og det kan kun gøres gennem forsøg og fejl.

Elena: "Jeg prøvede alle metoder til depilation i den intime zone. Så besluttede hun at det var bedst ikke helt at fjerne håret, men at lave en intim frisyre med en trimmer. Barber håret helt kun på siderne. Alt ser meget pænt ud, min mand kan også lide mig. Jeg har glemt at vokse hår, smerter, pustler og tidligere, da jeg brugte barbermaskiner, var alt dette. "

Tamara: "Depilation cremen kom op til mig, men ganske dyrt. Billige med opgaven klare ikke. Jeg bruger proceduren hver anden til tre dage: huden er glat, som en baby. "

Det er således muligt at hævde kun en ting med tillid: Det er vigtigt at finde "din" afhugningsmetode, der passer til dig. Og det kan kun gøres gennem forsøg og fejl.

Facial epilator

10 tricks til dem, der barberer deres ben: hvordan man gør dem glatte i lang tid