Depilation voks i patroner

Anvendelsen af ​​voksaflejring er en langt kendt og meget populær metode til at slippe af med kropshår. Som du ved, kan dette materiale anvendes til en sådan procedure i henhold til 3 teknologier: varmt, varmt og koldt. Men hver sag har sine egne "buts": det er meget let at depilere på kold måde (med færdige strimler), men det er ikke mindre smertefuldt, varmere smertefuldt på grund af den større udvidelse af porerne, men er fyldt med forbrændinger på grund af uhensigtsmæssig ydeevne. Det forbliver en varm mulighed, ideel til hårfjerning derhjemme.

Voks til varm depilation kan eventuelt købes i forskellige former - banker af forskellige størrelser eller patroner med en aftagelig eller solid rulle. Vokspatronen er en lille beholder (100-150 ml), fyldt med hærdet voks og med en bekvem rullevalse øverst for bekvem anvendelse af indholdet på huden. Før brug kræver det opvarmning op til 38 grader i en voksmølle eller mikrobølgeovn.

At dømme efter meninger fra kvinder, der har forsøgt forskellige metoder, voks til depilation i patroner har mange fordele i forhold til andre former for frigivelse, og specifikt før det samme produkt i banker.

fordele

Varmvoks ville ikke være så populære, hvis det ikke var for deres fordele:

 • hurtigt og effektivt;
 • sikker;
 • ikke dyrt;
 • laget påføres tyndt og ensartet;
 • Der er muligheder for alle typer hår og hud;
 • det er praktisk både til forarbejdning af store områder (med en bred rulle) og for små (med en smal rulning);
 • forskellige voksmønstre at vælge imellem;
 • kan opvarmes ikke kun i voksmøllen, men også i en konventionel mikrobølgeovn;
 • du kan nemt klare dig hjemme alene;
 • Når du anvender, får du ikke beskidte hænder, objekter der er i nærheden.

En af fordelene ved voks i patronerne var præget af forskellige strukturer af dette værktøj. Hvad er sammenhængene og hvorfor det er nødvendigt:

Gel-konsistens. Dette er en lys og gennemsigtig syntetisk baseret voks, som normalt er hypoallergen. Fordelen ved denne struktur er, at værktøjet ikke klæber til huden og ikke beskadiger det, men det fastgøres håret meget sikkert og trækker dem ud uden vanskeligheder og unødvendige smerter. Denne type er økonomisk, dens rester efter proceduren fjernes let med olie uden rester.

Creamy konsistens. Tyk og elastisk voks velegnet til følsom og tør hud. Bryder ikke hår, men slår dem helt op.

Klassisk voks. Ideel til sarte hudområder og fjerner godt tyndt og mellemtæt hår.

Således kan hver kunde, der har besluttet sig for voksaflejring, vælge en passende mulighed for sig selv og ende med den ønskede effekt efter proceduren.

Populære mærker

Der er mange voksmærker til epilering i patroner, og næsten hver af dem repræsenterer en hel række muligheder for enhver smag. Blandt dem er unge, for nylig dukkede op nye ting på markedet for hårfjerning produkter.

Depilflax vokspatroner

Dette er måske en af ​​de mest populære mærker, har udgivet en lang række patroner:

 • Depilflax Pink. Voks for effektiv fjernelse af kort eller hårdt hår, som har en bakteriedræbende virkning, nærende, beroligende og fugtgivende huden. Indeholder næringsstoffer og lugter som en rose.
 • Depilflax brasiliansk. Tæt, hurtigt rive af korte og korte hår, nærer og fugter huden, hvilket gør det fløjlsagtigt at røre ved.
 • Depilflax Premium Golden. Velegnet til alle hudtyper (særligt følsomme) og hår af forskellig tykkelse. Det klæber meget godt, og blandingen af ​​gylden pollen i voks gør proceduren endnu mere behagelig visuelt. Denne voks holder den indstillede temperatur i lang tid, hvilket tillader ikke at skynde sig med proceduren (meget vigtigt for begyndere). Plast og effektivt værktøj.
 • Depilflax Natural For All Skin Types. Indeholder ikke urenheder, farvestoffer og dufte, der er egnet til mennesker, der er tilbøjelige til allergi. Giver en beroligende hudeffekt under proceduren. Velegnet til at slippe af med medium og tyndt hår.
 • Depilflax Jordbær. Det har stærke antioxidantegenskaber, gennemsigtige. Det giver huden glathed og ømhed i lang tid. Anvendes i alle typer hår og hud.

Selvfølgelig er dette stadig ikke en hel liste over voks af dette mærke, og det kan fortsættes for længe. Men en ting er tydelig: blandt en bred vifte af muligheder fra Depilflaks, vil enhver kvinde helt sikkert finde den perfekte pasform.

White Line Series

Ikke mindre populær og så forskelligartet som den foregående serie, præsenterer linjen fra White Line sine interessante tilbud:

 • WhiteLine-flex Raspberry. Denne voks indeholder allerede talkum. Blødt, fjerner lige korte hår for første gang uden at bryde dem. Gør huden ikke klæbrig, egnet til enhver form for hår og dens forskellige tykkelse.
 • Hvid Line-Flex Cream Rose. Indeholder rosenolie, har egenskaberne af nærende, fugtgivende og helbredende. Det ligger nøjagtigt, fjerner meget kort hår, herunder hårdt. Til forskellige hudtyper.
 • WhiteLine-flex vin. Ingredienser - vindruekstrakt. Det skrælmer ikke huden, det ligger i et tyndt jævnt lag, der dækker håret tæt, men ikke huden. Egnet til meget kort hår af hårdhed og forskellige hudtyper.
 • WhiteLine-flex Alger. Vysokoplastichesky voks fjerner straks hår. Med kelpekstrakt, der er nyttigt til tør eller følsom hud, skaber ikke en følelse af klæbrighed, det er økonomisk at bruge.
 • WhiteLine-flex Amber. Meget blødt, uden skadelige farvestoffer og smag. Økonomisk, egnet til delikat hud og enhver form for hår.

Planet negle

Dette er et ungt mærke, en nyhed inden for kosmetologi og andre produkter til personlig pleje. Præsenterer sin serie af meget højkvalitets voksvoks:

 • PlanetNails er hvid. I sin sammensætning - titandioxid. Det har antiinflammatorisk effekt, der er velegnet til følsom hud.
 • PlanetNails er rød. Til tynd og tør hud. Det er godt at bruge til områder af armhulerne og bikini.
 • PlanetNails chokolade. Universal, velegnet til alle hud- og hårtyper.
 • PlanetNails er gylden. Især for overfølsomme områder i ansigtet, bikini og underarmene, samt for hud tilbøjelige til allergiske reaktioner.

Kapous

Kendt mærke, har allerede fået anerkendelse blandt deres fans. Det betragtes som en af ​​de bedste liposløselige voks i patroner.

 • Rød. Dette tilbud fra Kapous er velegnet til forskellige typer hud og hår, såvel som for enhver alder. Velegnet til følsom hud, forårsager ikke irritation. Gel, så smerten er ikke udtalt, fordi afhjælpe klæber kun til hovedbunden og ikke til huden. Det lugter meget godt.
 • Green. Præsenteret af en række smag (kiwi, lime, grønt æble osv.). Skabt specielt til depilation på garvet og følsom hud.
 • Hvid. Velegnet til absolut enhver hud, plejer det, fjerner håret forsigtigt og efterlader en glat og silkeagtig.

Kapous er stadig mange patronvoks af forskellige farver, men hver af dem har sit eget formål og forskelle i sammensætning. Dette giver en glimrende mulighed for at vælge en mulighed for din smag.

Hvordan man vælger voks

Der er flere kriterier, som du skal være opmærksom på, når du køber i første omgang, hvilket vil hjælpe med at lette udvælgelsen af ​​et egnet produkt med al sin mangfoldighed i butikker.

Komposition. Voks, som naturligvis ikke er sundhedsskadelig og ikke vil medføre hudproblemer, skal være helt naturlig uden tilsætning af konserveringsmidler, parfume og farvestoffer. Naturlige ingredienser, der giver produktet en særlig aroma eller farve, er velkomne, forudsat at de ikke har en negativ reaktion. Dette kan være urteekstrakter af urter eller æteriske olier.

Behandlingsområde. Du bør ikke risikere og optræde irritation på de delikate dele af kroppen og vælge den første tilgængelige løsning, der passer til et helt andet område. En bred vifte giver dig nu mulighed for at vælge enten den voks, der gælder for enhver del af kroppen eller skabes specifikt til bestemte områder.

Rullebredde. Hvis patronen kun er nødvendig til forarbejdning af store områder (torso, ben, hænder), tag en beholder med en bred rulle. Til fjernelse af små områder af bikini, ansigt eller underarms - et smalt klip.

Pris. Afhænger af budgettet. Du kan bruge en stor mængde på et dyrt middel med glamourøse effekter (guldbelægning, glitrende voks, favoritfarve osv.), Men ikke det faktum, at kvaliteten af ​​sådanne muligheder vil nødvendigvis være bedre end billigere muligheder.

Sådan bruges

Patronvoks er ideel til brug derhjemme. Der er ingen særlige vanskeligheder, så alle kan klare det. Det vigtigste er at forberede huden til hårfjerning på forhånd:

 1. lav peeling scrub 2-3 dage før proceduren;
 2. vaske, rense og tørre huden før behandling
 3. Påfør talcumpulver, smid det let ind, så vokset kun klæber til hårene, ikke til huden.

Nu kan du fortsætte med voksning af hår:

 1. patronen skal opvarmes i en voksmølle, i et vandbad eller i en mikrobølgeovn, indstilles lodret (ellers vil voksen begynde at dræne under opvarmning);
 2. Påfør et 2-3 mm lag voks på det ønskede område (du må muligvis bruge flere gange på samme sted) til hårvækst;
 3. Lim stripen ovenfra, lidt længere end voksstrimmel, det er godt at trykke og glatte det;
 4. skarpe og selvsikkert rive strimlen i retning modsat hårvæksten parallelt med overfladen af ​​det behandlede område;
 5. Påfør en hud beroligende middel (lotion, etc.).

Nå, hvis du har en creme eller lotion på dine hænder, der hæmmer hårvækst, vil dette kun forlænge effekten. Men hvis ikke - du kan undvære det.

Bemærk: Mellem vokspatroner skal placeres lodret, så indholdet ikke løber ud. Og hvis voksen køler ned - du kan genopvarme den igen i mikrobølgeovnen).

Efter en så stressende procedure som for eksempel voksaflejring vil hudpleje være nødvendig for at "bringe det til liv":

 1. Efter behandlingen skal de første dage lindre og fugtige huden med særlige midler;
 2. 2-3 dage efter depilation skal undvære bad, sauna og fysisk anstrengelse (for at undgå forøget sved)
 3. Må ikke solbade i solarium eller under solen i 2-3 dage;
 4. Efter 2-3 dage, gentag peeling proceduren for at eliminere muligheden for hår indvækst.

Vigtigt: Sørg for at rengøre patronrullen grundigt efter proceduren, ellers kan næste depilering forårsage infektion.

Voks hårfjerning i patroner er en meget billig, bekvem og nem måde at slippe af med uønsket kropshår i lang tid. For at undgå de problemer, der er forbundet med forkert procedure, er det imidlertid vigtigt at sætte kompetent ind på spørgsmålet om at vælge det rigtige voks og følge alle regler for udførelse af depilering.

Voks i patroner

For at få helt glatte ben, armhulen og bikiniområdet uden unødvendige hår, udfører kvinder forskellige former for hårfjerning. Nogen går på skønhedssaloner for at slippe af med unødvendig vegetation, og en person er vant til at gøre alt alene alene hjemme.

Unge damer, der foretrækker at udføre denne operation hjemme, mener, at det ikke bare er mere rentabelt og sikkert, men også praktisk, fordi du ikke behøver at gå hvor som helst, og du kan foretage en hårfjerningsprocedure på et hvilket som helst passende tidspunkt.

Derudover er der et bredt udvalg af udstyr til fjernelse af hår. For nylig har voksning været ved at blive populært, og det skyldes, at voks har dukket op i patronerne, hvilket gør denne procedure meget lettere.

Særlige egenskaber

Voks i patroner - dette er et nyt værktøj til depilation, som for nylig er kommet på hjemmemarkedet. Det giver dig mulighed for nemt at fjerne overskydende hår fra forskellige dele af kroppen, for eksempel ben, underarms, bikini område.

I specielle kassetter, der bruges til hårfjerning, er frosset voks. Patroner har visse dyser, der tillader et jævnt lag at påføre agenten på huden.

Afhængigt af formålet med hvilken patronen anvendes, kan dispenserelementets bredde variere. For eksempel bruges brede dyser til at fjerne hår på benene, da de skaber en bred voksstrimmel, hvilket gør proceduren hurtig og smertefri. Smalle vedhæftede filer er mere bekvemme at bruge til at slippe af med vegetation i axillary og bikini området.

Det er værd at bemærke, at patronvoks til forskellige områder har en forskellig sammensætning og egenskaber, da hårene vokser, for eksempel på benene, adskiller sig i deres struktur fra dem, der forekommer i armhulerne.

Voks i kassetter kan købes både separat og i et kit til depilation.

De vigtigste fordele ved en kassette til hårfjerning:

 • Vassen er i stand til at opfange et lag af døde celler og derved udøve effekten af ​​peeling. På grund af dette bliver epidermier mere øm og glat, og også regenerering af huden opstår.
 • Naturlige ingredienser, der er en del af sådan kosmetik, giver nærende og fugtgivende effekter på dermis. Ved forhøjede temperaturer har planteekstrakter og olier en bedre virkning på huden.
 • Det har en lang handlingstid. Med hver efterfølgende voksning bliver hårene tyndere og mindre mærkbare.
 • Dette kosmetiske produkt er overkommeligt, du kan købe det til en rimelig pris.

Der er flere typer voks i epilationpatronerne:

 • Azulenium er perfekt til forskellige typer af epidermier. På grund af dets umættede kulbrinte (azulene) kan dette produkt også anvendes til følsom hud uden at forårsage irritation, rødme og andre manifestationer af en allergisk reaktion. De vigtigste fordele ved dette produkt:
 1. klare hårfjerning på forskellige dele af kroppen;
 2. har antiinflammatoriske virkninger
 3. har en blødgørende virkning
 4. bryder ikke håret, men trækker det ud af roden.

På grund af den blide cremede struktur er epileringsproceduren mindre smertefuld.

Depilation voks i patroner

Hver dag et voksende antal kvinder, der foretrækker at passe sig selv uden at ty til salontjenester. For det første giver det betydelige besparelser i både tid og penge. Og for det andet er det ikke svært at købe materialer og selvplejeprodukter. Derfor er voksaflejring med brug af patroner blevet meget populær derhjemme.

Essensen af ​​voksning (voksning)

For at fjerne overskydende hår fra overfladen af ​​huden bliver voksen påført hårets vækst, og så kommer det pludseligt ud i modsat retning, det vil sige mod hårets vækst.

Ved adskillelse fra voksens hudoverflade fjernes håret fast på det sammen med folliklerne. Som et resultat bliver huden glat i 3-4 uger.

Den optimale hårlængde til voksning er 3-4 mm.

Voksende depilation involverer forskellige måder at anvende voks på huden på:

 • ved hjælp af en spatel
 • fra patronen.

Det skal bemærkes, at anvendelsen af ​​kassettevoksning forenkler proceduren meget, da vokslaget er ensartet og tyndt. Dette sparer både materielt forbrug og tid.

Vassen påføres over hårvæksten og kommer ud i modsat retning.

Hårfjerning med kassette voks

Patronen er en plastikbeholder af rektangulær form, som er fyldt med voks. Patronens låg har en rulle. Med det er voksen jævnt fordelt over overfladen af ​​huden.

Voks med forskellige hudvenlige kosttilskud lægges i kassetterne.

Hvad er nødvendigt for depilation

For at Waxing skal kunne producere de forventede resultater, skal du forberede alle nødvendige materialer og værktøjer før du starter proceduren:

 • vokspatron;
 • Voskoplav;
 • papirstrimler;
 • antiseptisk (chlorhexidin, alkohol, etc.);
 • voks remover.

Sådan opvarmes voks i patronen

Kassettevoks er varm i temperatur, det vil sige, den skal opvarmes. Ellers kan sådanne råmaterialer ikke påføres huden. Voks materiale kan opvarmes på flere måder.

Brug voks voks

Den enkleste og mest pålidelige metode til voksopvarmning er brugen af ​​en særlig opvarmningsanordning. Voskoplav inkluderet i gitteret og det viste den temperatur, som anbefales af producenten af ​​vokspatronen.

Voskoplav designet til at opvarme patronen med voks

Efter at have nået den ønskede temperatur, vil apparatet give et signal, der angiver, at råmaterialerne er klar til brug. Moderne modeller er udstyret med en termisk sensor, som hjælper med at opretholde den ønskede temperatur af voks gennem hele proceduren.

Brug af mikrobølgeovnen

Hvis du ikke har vokssmelte ved hånden, kan du varme patronen i en mikrobølgeovn. For at gøre dette skal du frigive kassetten fra emballagen, folien og sende den til ovnen. Opvarmningstid varierer inden for 1-3 min. Det afhænger af mængden af ​​voks i patronen samt på mikrobølgeffekten.

Efter opvarmning skal du forsigtigt påføre voks til håndleddet og afgøre, hvor let det er at anvende, og om der er fare for at forbrænde huden. Hvis det er nødvendigt, kan patronen opvarmes yderligere i 10-15 sekunder. Det er muligt at opvarme voks så mange gange som ønsket - det påvirker på ingen måde dens egenskaber og kvalitet.

Vandbad

For at opvarme råmaterialerne skal du tage en beholder med vand og sætte det i et vandbad. Alt denne konstruktion skal stå på lav varme. Vandet, hvor patronen er placeret, må ikke koges.

Voks vil blive betragtet som klar til brug, hvis den har en flydende konsistens, og dens temperatur er behagelig for huden. Den tid det tager for patronen at varme op på et vandbad afhænger af tykkelsen af ​​dets vægge såvel som på densiteten af ​​selve råmaterialet.

Nine trin voksning

Fremgangsmåden til fjernelse af overskydende hår fra kroppen ved hjælp af voks i patronen er ret simpelt og nemt at beherske.

 1. Ryd hud mod urenheder.
 2. Desinficere huden med chlorhexidin.
 3. Placer vokspatronen i en særlig voksmølle eller opvarm den i en mikrobølgeovn eller i et vandbad.
 4. Kør en voks test linje på en papirstrip eller håndled. Dette skal gøres for at sikre, at voksen er varm nok, ligger jævnt og er klar til brug.

Når du anbringer voks på en stribe papir, kan du bestemme, om råmaterialerne er i brug

Voks skal spredes over huden.

Resten af ​​voks glattes over.

På en papirstrimmel med voks blev hårene fjernet sammen med rødderne

Hvis voks voks bruges til at opvarme voksen, så må patronen ikke fjernes fra varmeren under proceduren.

Video: Voksning af hjem voks i patroner

Professionelle tips

For at hårfjerningen ved hjælp af voks skal være så effektiv som muligt, og ubehag under depilering og konsekvenserne efter proceduren er minimal, anbefaler eksperter at følge nogle anbefalinger.

Hvad er ønskeligt at gøre før depilation

12-24 timer før proceduren anbefales det at skrubbe huden. Dette vil fjerne stratum corneum og lette træk af hår sammen med folliklerne. Desuden øges hårets længde, der endnu ikke er vokset til 3-4 mm, efter at have skrubbet huden. Derfor kan voksen fange og fjerne dem sammen med roden.

Skrubbebehandling giver dig mulighed for at forhindre udbrud af indgroede hår i fremtiden, da det er lettere for nye svækkede hår at trænge ind i den tyndere hud.

Umiddelbart inden voksning anbefales huden at dampe: Du kan tage et varmt brusebad, eller du kan kun 10-15 minutter. Vedhæft et håndklæde gennemblødt i varmt vand til problemområdet (55-60 ° C). Dette præparat åbner porerne og gør det lettere at fjerne hår.

Før du anvender voks på huden, kan du anvende babypulver, hvilket minimerer hudskade, når voksstrimlen slides af, og sparer også huden fra utilsigtede forbrændinger, når du bruger opvarmet voks.

Post-voksningsprocedurer og aktiviteter

2-3 dage efter voksaflejring rådgiver kosmetologer to gange om ugen for at skrubbe huden for at forhindre indgroede hår. Til disse formål er det nødvendigt at bruge specielle lotioner og cremer til indgroet hår.

Når du behandler huden med en skrubbe, kan du bruge malet kaffe, salt, sukker som faste partikler.

Da huden under proceduren udsættes for visse mekaniske virkninger, dannes der mikrotraumer på den, gennem hvilken patologisk mikroflora let kan trænge ind og forårsage inflammatoriske processer. For at undgå dette, er det bedre inden for 2-3 dage efter depilering at udelukke besøg i pools, saunaer, gym.

Eksperter anbefaler også at bære undertøj lavet af naturlige stoffer. Faktum er, at syntetiske fibre ikke tillader luft at passere igennem, og det fører til overdreven svedning. Sveddråber er en ideel yngleplads for skadelige mikroorganismer, som, som kommer ind i hudens porer, forårsager betændelse i form af pustler og endda koger.

Efter voksdannelse er det bedre at opgive stramme tøj, fordi der i dette tilfælde er risiko for at ændre hårfolliklens stilling. Derfor er der i fremtiden en høj sandsynlighed for, at håret vokser under huden.

Kontraindikationer for voksaflejring

Du må ikke bruge voksaflejring i følgende tilfælde:

 • friske sår, ridser, udskæringer;
 • udslæt i form af acne, pustler mv.
 • insektbid;
 • forbrændinger af forskellig art;
 • neoplasmer i form af papillomer, vorter osv.
 • åreknuder
 • graviditet, fordi smerte kan provokere livmoderkontraktioner.

Vassen i patronen er nem at bruge til depilering derhjemme. I dette tilfælde elimineres hårene effektivt sammen med folliklerne. For at forbedre kvaliteten af ​​proceduren anbefales det at følge råd fra fagfolk.

Epilation voks hjemme (instruktion)

 • Vokspatroner
Der er to typer: med et bredt hoved og en smal.
 • Body smør
Absolut nogen vil gøre (jeg bruger Johnson Baby med aloe). Hvad er det for? At vaske af voks.

Mobil applikation "Happy Mama" 4.7 Kommunikation i ansøgningen er meget mere praktisk!

Jeg kan sige, at det ikke er nødvendigt at købe voks voks. Jeg opvarmer i mikrobølgeovnen. effekten er den samme!

Personligt ifølge mine følelser var det smertefuldt at gøre hårfjerning, men efter fødslen så det ud til, at det ikke var så smertefuldt)))))

Hej alle sammen Stod over for et sådant problem! Jeg købte voks i en patron opvarmet, anvendt hårvækst, fastgjort en strimmel (presset tæt) kraftigt trukket ingen virkning (prøvede igen kun langsomt det samme og flere gange generelt, så snart jeg ikke havde nogen resultater. Fortæl mig, hvad jeg gør forkert?

Hårlængde på 5 mm skal være. hvis hele voks er blevet revet af, men håret er på plads, så er voks nok ikke meget varmt Hvis voksen "smurt" skrællet af - så var huden våd

Hej piger, og ingen forsøgte at trække strimlerne ikke mod vækst, men som en shugaring i højden.

Jeg har også et spørgsmål i emnet. Jeg købte voks i en krukke og strimler for... faktisk forstået hvad. Butikken sagde, at den kan opvarmes i en mikrobølgeovn. men hvordan? Tidligere kom en kosmetolog til mig med en enorm voks vokspotte, men nu skal sygeplejersken (jeg er handicappet)... hun vil gøre det for første gang! Jeg tror, ​​jeg kan give hende en hånd eller et ben til at træne, fordi min smertegrænse er achrih høj, det er for mig selv at røre ved venstre side er ubehageligt. Vi vil epilere hagen.

Piger, fortæl mig venligst to spørgsmål:

1. hvordan man opvarmer voks i mikrobølgeovnen? og andet

Hvordan kan jeg lære en person at gøre dette? (Jeg fandt ikke detaljerede instruktioner på YouTube, i dag leder jeg efter en halv dag ((((

Jeg ville virkelig være meget taknemmelig for dig!

at varme op - sæt i mikrobølgeovnen i 1 minut, og træk den ud, bland den op og igen i 1 minut. Og så før opvarmning (bør ikke være for varmt - 37-38 grader)

Det er bedre at først prøve det et eller andet sted på armen / benet siden en lille knack vil ikke skade.

Piger, der har problemer med strippestrimler: Tag et gammelt bomuldsark, skær det i strimler, tag en vokssmelte og opvarm voksen godt, lige varmt, hvad ville det have været, dens temperaturgrænse, forbrændinger kommer ikke fra voks selv, men fra de revne på følsomme hårsteder - måske. Held og lykke til dig! Allerede meget tid på at gøre det! Alt er fint, og håret er reduceret), men jeg fjerner også det fra maven)

Og glem ikke om den blide fed fløde eller olie (kokosnød / sind) efter proceduren.

Til intime steder, voks i kapsler eller pulver, opvarmning i mikr. Ovne, påføring der. spisepinde, fjern fingrene.

Til armhuler er epilatoren velegnet til høje hastigheder)

Piger, jeg anbefaler efter fjernelse af hår fra roden for at prøve myrolie. Dette er et orientalsk middel, der hjælper med at slippe af med uønsket hår permanent. Forsøg på et ben på et ben hjælper virkelig, håret bliver sjældnere meget sammenlignet med det oliebårne ben. Jeg bemærkede også, at når jeg fjerner voks, vokser mit hår mere end fra sukkerpasta til shugaring. Men sukkerpasta er ikke særlig bekvemt at fjerne, det er mere bekvemt end voks i patroner. Jeg læste et sted, hvor de begyndte at producere sukkerpasta i patroner, jeg vil gerne prøve. Sucks for piger hvis hud er revet af med voks, skadet - GIRLS GIVER IKKE BATTERIER))) applicerer det rigeligt på huden, pulveret beskytter huden under epilation og har ingen effekt på rodhårfjernelsesprocessen.

Jeg drikker ikke så meget for at gøre det med mig selv))

Voks til hårfjerning Depilflax ROSA (Rose) (voks i en patron) - anmeldelse

Epilation voks hjemme. Del 1: Voks i patroner. Jeg vil fortælle dig alle detaljerne samt en bonus: Sådan reduceres smerte under epilering.

Hej alle sammen!

Foråret kommer, så anmeldelser om metoder til at slippe af med uønsket vegetation vil være relevante snart. Jeg overholder ikke reglerne for "Bodypositive", så jeg er glad for at fortælle dig om min opdagelse med hensyn til epilering.

Med 15 år slettet jeg alt, hvad jeg ikke kunne lide, varmt voks fra Veet, jeg kunne godt lide alt (link til anmeldelse), men jeg ønskede en variation, så jeg besluttede at søge nye muligheder. Varm voks fra Veet er en bestemt analog af en shugaring, der er karameliseret pasta. Og jeg ville have rigtig voks.

Jeg begyndte at forstå dette. Det viste sig, at voks kommer i tre former:

 • Kaldt - i form af strimler (jeg havde en vellykket oplevelse - men det er ikke særlig praktisk for mig)
 • Varmt - det er patroner (oftest brugt til arme og ben - det er det jeg bruger)
 • Hot-in granulater eller plader, som skal smeltes før brug (bruges til bikini-området, underarm og ansigter - jeg bruger i de første to versioner)

Jeg sidder helt på voks; Jeg bruger slet ikke en barberkniv eller depilation cremer. Og jeg vil gerne sige, at jeg er meget tilfreds.

I dag er det den anden type voks - hede. Jeg gentager igen, jeg bruger den til arme og ben. Nej, jeg er ikke så hård, jeg plejede bare at lege med en barbermaskine, skære af mine arme, mit hår var hårdt og nu fjerner jeg dem. Og jeg kan bare lide den vanvittige følelse af ømhed og glathed efter voksning.

Varm voks er voks i patroner. For ham har brug for en særlig voks. Selvfølgelig, hvis du tog voksen for første gang, så kan du komme med en mikrobølgeovn eller pande med varmt vand, men al denne visdom er ikke for mig, så jeg forstyrrede ikke og købte mig voks voks.

Jeg valgte voks baseret på tre elementer: pris / kvalitet / feedback. De mest populære virksomheder var Depilflax, til en pris, de er også under gennemsnittet, og mærket er generelt hørt. Til stor glæde eller skuffelse har jeg lige ved siden af ​​mig markedet shopping kompleks Dubrovka, hvor mange af alle mulige ting, men jeg fandt en pavillon, hvor disse vokser 130 rubler hver. Og de er originale.

Stær forskel mellem smag der er ingen blomster i dette mærke, men da jeg nu bruger pink og han også deltog i fotograferingen, vil jeg skrive om ham. Voksen er lyserød, den er også lyserød på foden, den pletter ikke huden, det lugter behageligt, jeg vil ikke sige, at der er roser, men der er en sødlig blomsteraroma. Huden skræler ikke, fanger håret godt, huden er i det mindste, resten bliver rengjort med olie. Jeg har ingen irritation efter det.

Så, hvordan man bruger det:

 1. Skrub overfladen du har brug for på en dag. Ikke på denne dag, men på en dag, ellers vil dagen for din hud være meget traumatisk.
 2. Før epilering kan du gå i brusebadet og ikke til badet - for ikke at dampe ud, men at vaske hele cremen og sveden mv. Kort sagt er det vigtigt at beskytte huden på det ønskede sted.
 3. Mens jeg tager et brusebad, vokser voksen allerede i voksmøllen. Jeg forlader til opvarmning 10-15 minutter, det sker sikkert hurtigere, men jeg er normalt optaget af noget
 4. Uden at fjerne voksen fra netværket skal du anvende voks på hårets vækst (på benet fra top til bund). Anvend papir til fjernelse af hår.
 5. Glat papir i 15 sekunder.
 6. Vi trækker mod hårets vækst (på benet fra bunden op) parallelt med huden. Dette er meget vigtigt, ikke rykker fra dig selv, ikke til siden, men på dig selv parallelt med huden, ellers vil du sætte dig selv syge blå mærker.
 7. Proces således al den ønskede overflade.
 8. Til sidst tager jeg et rent serviet og går igen hurtigt, hvor voksen ikke er helt fjernet.
 9. Vi slukker voks voks, fedt rigeligt med fødder / håndolier - jeg har det enten fersken fra apoteket eller kokosnøtten. Ja, i almindelighed, enhver olie passer.
 10. Vi går til brusebad og brusebad uden vaskeklud, vask det epilerede område af kroppen. Så klæbrigheden fjernes, men siden olien var før brusebadet forbliver huden fugtig.

Tekniske specifikationer

Voks fjerner 99% hår og ændrer derefter med pincet. Huden efter voksning er den blødeste, da døde celler af epidermis også er fanget. Det samme sted flere gange er bedre at passere ikke med voks - irritation kan forekomme. Strimler efter denne voks vask ikke, de kommer til at udstede Men jeg bruger en stribe flere gange under epilation, det vil sige:

Smurt - vedhæftet - flået af - pudset - fastgjort samme strimmel - flået af og så videre.

Så på mine to ben tager det 4 strimler om ad gangen. Typisk omfatter emballagen på 100 strimler, emballage 120 rubler. Der er nok emballage i mere end seks måneder.

Hår vokser virkelig sjældnere og tyndere over tid, så intervallerne mellem epilering øges: Jeg har 2-2,5 uger. Til den første hårfjerning med sådan voks, hvis håret er hårdt, er det nødvendigt at vokse 5-6 mm i længden, for de næste 4 mm skal det være nok.

Denne patron er nok til mig i 4-5 gange, det vil sige en hårfjerning af arme og ben koster helt 30 rubler. Rentabel at sige

På mine ben og arme har jeg en episode af The Big Bang Theory, eller omkring 20 minutter.

Foto "Før" og "Efter" rydder op.

Om smerte:

Jeg har lavet epilering med varm voks fra Depilflax i mere end et år, så jeg føler næppe nogen smerte. Jeg ville bedømme hende med 2 ud af 10, og dette er i knæ og albue (jeg mener området ved siden af ​​folderne), det er hvor huden er tyndere. I starten var det jo mere smertefuldt. Men for mig er epilatoren meget værre. Jeg vil lægge et monument til kvinder, der bruger epilatorer.

Selvfølgelig har alle deres egen tærskelværdi, men i epilering er denne smerte engang, og hvis du trækker strimlen korrekt parallelt med huden, vil det næsten ikke være. Det er det værd.

Selvfølgelig taler mange piger om brugen af ​​Emla salve til hårfjerning, men hun har en så lille mængde og sådan en ret stor pris, at det er meget dyrt. Ledokoin er også ikke langt fra Emla. Derfor vil jeg fortælle dig, hvad jeg brugte i begyndelsen. Dette er et penny drug fra apoteket - Menovazin. Det koster fra 10 til 30 rubler per flaske, er lidt vand, det vil sige, det forbruges meget økonomisk. Påfør 10-15 minutter før hårfjerning, det affedter kun den ønskede overflade. Følsomhed over for smerte falder stærkt, men du ventede 10-15 minutter for lægemidlet til at arbejde.

Jeg anbefaler denne voks: Det viser sig ganske billigt, hurtigt og resultatet er lang.

Sådan bruges vokspatroner til depilering

På trods af det faktum, at der i dag er mange forskellige måder at håndtere uønsket vegetation på kroppen, mangler voks stadig sin relevans, og denne teknik bruges af kvinder rundt om i verden. I specialforretninger kan du finde voks i krukker, kassetter og voksstrimler. Hver af disse former for frigivelse har visse fordele og er designet til at fjerne hår fra forskellige dele af kroppen. Mange mestre foretrækker voksaflejring i patroner, da sådanne kassetter er meget praktiske og økonomiske at bruge.

Vokspatron - hvad er det

Voks i depilationskassetter dukkede op på markedet for nylig, så nogle af det retfærdige køn ved ikke, hvad denne opfindelse er. En sådan patron er lavet af hård plastik, det ligner en kassette med voks inde i den.

Øverst på patronen er der en speciel dyse, der giver dig mulighed for at påføre produktet på huden med et tyndt lag (først efter voksens opvarmning). Før du begynder hårfjerning, skal du varme op patronen i en voksmølle eller i et vandbad. Mestere af hårfjerning hævder at kassettvoks er meget praktisk og økonomisk. Dens utvivlsomme fordel er, at man ved hjælp af det næsten aldrig får snavsede tøj.

Fordele og ulemper

I dag kan du købe voks til depilation i patroner, ikke kun i specialbutikker og skønhedssaloner, men også på internettet. Sådanne produkter fremstilles af en række mærker og adskiller sig ikke kun i patronens sammensætning og udseende, men også i deres tilsigtede anvendelse.

Til salg kan du finde voks designet til at behandle forskellige hudtyper og forskellige hår (forskellig i tykkelse og farve). Som enhver anden metode til hårfjerning har voksfjerning også sine fordele og ulemper, som du helt sikkert skal være bekendt med, før du fortsætter med proceduren.

De vigtigste fordele ved patronvoks omfatter:

 • egnet til forarbejdning af store områder (lår og skind);
 • for sammensætningen at varme op og opnå den ønskede temperatur, er 15 minutter tilstrækkelig;
 • enkelhed og brugervenlighed;
 • hurtig ansøgningsproces - ingen speciel spatel er nødvendig til voksfordeling;
 • risikoen for forbrændinger minimeres
 • rimelig pris (i næsten alle større byer koster patroner mellem 150-400 rubler);
 • rentabilitet i ansøgningen.

Sådan popularitet af vokspatroner til hårfjerning skyldes, at de er meget nemme at bruge selv med mangel på erfaring og færdigheder. Absolut hver pige kan klare hårfjerning på denne måde. Og med hver session vil proceduren tage mindre og mindre tid.

Ulemperne ved voks:

 • Sammensætningen anbefales ikke til brug på følsomme områder af kroppen (dyb bikini, ansigt), da hårfjerning kan være meget smertefuldt;
 • proceduren kræver streng overholdelse af aktionsalgoritmen, ellers kan behandlingen ikke være så effektiv;
 • hvis behandlingen af ​​underbenene udføres, skal voksen konstant opvarmes;
 • hvis pigen har meget følsom hud eller hun overtræder behandlingsteknikken, er der risiko for irritation.

Kontraindikationer og forholdsregler

På trods af at dagens voks bruges til at løse en række kosmetiske opgaver, er det nødvendigt at bruge dette produkt med forsigtighed, da der ved analfabeter kan forekomme bivirkninger. Eksperter kategorisk anbefaler ikke at bruge voks til hårfjerning i patroner i følgende tilfælde:

 • Tilstedeværelsen af ​​dermatologiske lidelser (eksem, inflammation, forskellige former for dermatose);
 • åreknuder
 • diabetes mellitus
 • et stort antal papillomer.

På trods af at graviditet ikke er en absolut kontraindikation for voksning, rådgiver de fleste eksperter mod denne metode, fordi behandling på grund af ændringer i den hormonelle baggrund kan forårsage alvorlig smerte og irritation.

Hvad kræves for proceduren

Hvis du planlægger at binde depilationen, før du fortsætter til handling, skal du fylde med alt nødvendigt. Dette vil i høj grad lette processen og spare tid. Følgende enheder og forbrugsvarer vil blive påkrævet:

 • voks i kassetter;
 • voksning (hvis ikke, kan du bruge en mikrobølgeovn eller smelte sammensætningen i et vandbad);
 • vævsstrimler til depilation;
 • olie-baseret creme;
 • antiseptisk.

Mange piger starter hårfjerning uden forudgående desinfektion, hvilket forårsager rødme og irritation efter proceduren.

Instruktioner til brug af voks

Det skal huskes, at voks er ret hård, og med analfabeter kan det påvirke hudens tilstand negativt. Derfor anbefaler mesterne at udføre proceduren med stor forsigtighed. Hvis vi taler om hårfjerning i bikinizonen, ville det være meget mere hensigtsmæssigt at søge hjælp fra en professionel end at gøre behandlingen selv.

uddannelse

Uanset hvad der anvendes, vokspatroner til depilering eller voks i krukker, er det nødvendigt at huske følgende nuancer:

 1. To dage før proceduren er det nødvendigt at bruge skrubber og skræl. Sådanne sammensætninger rydder ud af de hornede partikler af epidermis, således at fjernelse af hår bliver lettere og mere behageligt.
 2. En uge før proceduren anbefales ikke at solbade.
 3. Depilation vil kun være effektiv, hvis stængernes længde er 3-5 mm. Det er ikke anbefalet at dyrke dem stærkere, fordi i dette tilfælde kan smerten være mere udtalt.
 4. Med en lav smerte tærskel, kan huden forbehandles med en bedøvelsesspray.

Hvis huden har ridser, slid og betændelse, er epilering bedre at udsætte til næste gang.

Voksning og hårfjerning

Selvom det er ret nemt at bruge vokskassetter, kan hårfjerning for første gang på grund af manglende erfaring tage lang tid. Hvordan man bruger voks i en patron? Klassisk hårfjerning udføres ifølge følgende algoritme:

 • du skal først opvarme voksen;
 • huden behandles med antiseptisk;
 • så påføres et tyndt lag voks på huden (lige fra patronen) mod hårvækst. I dette tilfælde anbefales sammensætningen at anvende, før trækker epidermis;
 • efterfølgende påføres et stofstrimmel på vokslaget
 • Et stykke klud skal presses ordentligt på huden, og hæk det derefter over kanten og rive af med en skarp bevægelse langs hårets vækst.

Brugte strimler er ikke egnet til videre brug, de skal kasseres.

Hvad skal man gøre næste

Efter proceduren er afsluttet, skal huden behandles med en særlig lotion efter voksning. En sådan sammensætning vil ikke kun fjerne voksrester, men lindrer også irriteret epidermis. Efter hårfjerning er produkterne tilgængelige i form af lotioner og sprayer samt i form af specialservietter. Hovedkomponenterne af sådanne produkter er ofte essentielle olier. Hvis pigen har en udsættelse for irritation, kan der efter 30 minutter efter epilering påføres en panthenolbaseret creme på huden.

Kunde meninger

På trods af at voksning er en forholdsvis effektiv procedure, nægter flere og flere piger at vokse til fordel for shugaring. Dette skyldes, at sukkerpasta virker mere forsigtigt og næsten aldrig skader huden. Med hensyn til voks forbliver risikoen for skader på huden, selvom hårfjerningen udføres af en professionel.

Kvinder, der foretrækker at bruge denne klassiske metode, sikrer, at patronerne er en meget bekvem opfindelse, som til tider forenkler processen med at påføre sammensætningen og gør proceduren mere hygiejnisk og behagelig.

konklusion

Hvis vokspatroner anvendes til depilering, anbefales det at købe sammensætningen efter hårets type og tykkelse. Hvis voksen er valgt korrekt, vil smerten ikke være så udtalt, risikoen for irritation og rødme vil også minimeres.

Voks i patroner til depilation

Moderne damer har en tendens til at have en glat, følsom hud på kroppen. Hairiness, der dækker underbenene, armhulerne, intimt område, ansigtskønner feminint, raffineret look, indikerer uforsigtighed. Kropshår er et tegn på ikke grooming, mangel på hygiejne. Det er uforgiveligt for nuværende piger at have tykt hår på deres ben, armhuler, bikini-område. For at fjerne hår skal du bruge voks, sukker, strøm, elektriske apparater (mekanisk epilator, laser), en barbermaskine. En populær hårfjerningsmetode er voksning. Voksningsmetode for depilation praksis har længe været. Det anses for en bekvem, overkommelig og effektiv metode til at håndtere uønsket hår i alle dele af kroppen.

Voksende fordele:

 • langvarig virkning, der varer 3 uger
 • muligheden for at holde hjemme
 • egnet til alle hårtyper;
 • fjerner let grove, sorte, lange hår
 • arbejder i områder med følsom hud (bikini zone, på ansigtet);
 • forårsager ikke irritation
 • regelmæssig brug af tynde hår
 • rimelig pris.

Blandt ulemperne udsender ømhed, indvækst af hår, ujævn fjernelse med selvledende procedure i hjemmet. Ovenstående ulemper påvirker ikke populariteten af ​​voksning. Kvinder foretrækker i stigende grad voksning.

Funktioner ved brug af vokspatroner

Voksemiddel til hårfjerning solgt i banker, patroner, strimler. For at fjerne hår på store områder af kroppen er det behageligt at bruge voks i patroner. Kassette til voks (kassette) - en lille kasse med en dyse, hvorigennem stoffet til epilering strømmer. Inde - et stykke frosset voks. Tilgængelig til salg, du kan nemt købe dem i kosmetiske butikker, boder. Omkostningerne afhænger af producenten, patronens volumen, bredden af ​​rullen til applikationen. Benene bruger brede dyser i bikiniområdet, smalere er mere behagelige under armene.

Til første brug anbefales det at købe et sæt, der indeholder voks i patroner, voks voks, striber til hårfjerning og en kosmetik til brug efter epileringsproceduren.

Voskoplav - en dyr ting. Kvinder, der regelmæssigt laver voksaflejring ved hjælp af en kassette-metode, hævder, at for at spare penge kan et vandbad og en mikrobølgeovn bruges til at opvarme stoffet, der skal epileres.

Fordele ved at bruge en vokspatron:

 • nøjagtighed. "Nej" til forurening af hænder, tøj, omgivende husholdningsartikler;
 • hastighed. Voksning med en kassette tager lidt tid, fordi rulledysen fremskynder processen med at påføre produktet på huden;
 • bekvemmelighed. Ingen spisepinde, servietter, krukker;
 • økonomi. En kassette dyse justerer optimal voksstrøm. En tynd voksfilm er nok til fuldstændigt at fjerne uønsket vegetation;
 • indholdet af en patron er nok til fuld dobbelt-tredobbelt epilering af benene.

Funktioner af proceduren

Voksens egenskaber:

 • Før proceduren skal du rense hårfjerningsområdet med sæbe og vand.
 • Sørg for, at hårets længde er 2-5 mm;
 • læg vokskassetten i en voksmølle, opvarm stoffet til den ønskede temperatur;
 • skru ned dysen, vent på spontan afstrømning af voks;
 • Påfør et tyndt lag på behandlingsområdet (langs hårets vækst);
 • læg en strimmel på applikationsstedet, tryk på den, skub kraftigt mod de enkle hår;
 • rester af voks straks fjernet. Hærdet stof er svært at fjerne fra huden;
 • Efter fuldførelse af proceduren skal du anvende lotion (creme, balsam), som bekymrer sig om epidermis efter epilering.

For at lindre smerte, brug lokalanæstetika (lidokain, Emla salve, anæstesispray). Tilhængere af naturligt bedøvet med is. Før proceduren anbefales det at dampe, tørre huden grundigt, drys med talkumpulver. Våd epidermis kan ikke "kobles" med voks. Voksning er kontraindiceret til personer under 18 år, kvinder med knoglesygdom i benene, der lider af diabetes. Må ikke anvendes til beskadigelse af epidermis (sår, udskæringer, slid, ridser, udslæt).

Depilation voks hjemme. Hårfjerning på ben, dyb bikini zone, fordele ved proceduren i patroner

Voksning af hårfjerning betragtes som en meget effektiv måde at fjerne uønsket hår på. Effekten af ​​denne procedure varer i flere uger. Det foregår i skønhedssaloner, men teknikken giver dig mulighed for at gøre med hjemmeforhold.

Hvad du behøver at vide om voksaflejring

Essensen af ​​voks hårfjerning er at trække dem sammen med roden. Efter depilation forbliver mikroskopiske læsioner på huden, hvorigennem infektion let kan trænge ind. Derfor er streng overholdelse af reglerne og forholdsreglerne for voksning og desinfektion hjemme meget vigtigt.

Hvis disse regler ikke følges, kan der opstå hudproblemer i form af betændelse og irritation. For at rette op på voksaflejring er det nødvendigt, at hårene ikke er kortere end 3-4 mm. Hvis de er for korte, bliver det svært at fjerne dem.

Som hudplejeprodukt er det bedre at bruge specialiseret mælk, som hjælper med at bremse hårvæksten og lindrer også irritation.

Du kan desinficere din hud ved hjælp af chlorhexidin, myromistin, hydrogenperoxid, samt salicylalkohol eller apotekets alkoholtinkturer af kamille eller kalendula.

Depilation voks fordele

Den største fordel ved voksaflejring er, at resultatet efter det er sparet i mere end en uge. Depilation med voks hjælper med at fjerne hår på alle dele af kroppen, og håret fjernes effektivt.

Voks kan sjældent fremkalde alvorlig hudirritation, da den indeholder omsorgsfulde ingredienser. Med systematisk depilation sessioner vokser hårene tyndere og meget langsommere.

Ulemper voks voksning

Depilation med voks er en smertefuld proces, og dette er dets største ulempe. Men der er nogle måder, der kan reducere smerte i hjemmet.

Kontraindikationer

Der er mange kontraindikationer for voksdannelse:

 • hudsygdomme;
 • udskæringer og sår;
 • diabetes;
 • åreknuder og andre aarsygdomme
 • allergisk over for voks.

Før du begynder depilationen, er det tilrådeligt at lave en test, som vil hjælpe med at bestemme den enkelte reaktion på voks: du skal lægge lidt penge på indersiden af ​​dit håndled, hold det i et par minutter. Hvis ingen allergisk reaktion følges, kan proceduren startes.

Det er nødvendigt at huske mol, der ikke kan blive såret. Du bør ikke udføre denne procedure for gravide for at undgå stress under proceduren. Pas på denne procedure for kardiovaskulære sygdomme.

Forberedelse til voksaflejring

Før du starter en session, er det nødvendigt at rense huden godt, og også at dampe lidt ud, mens du tager et bad eller bruger et brusebad. Det er nødvendigt at anvende en kropsskrubbe til renset og dampet hud, hvilket vil medvirke til at rense huden dybere og for at sikre en bedre kontakt med voks med huden.

Det er nødvendigt, at huden til begyndelsen af ​​sessionen var tør. For at opnå den mest tørre hud er det bedre at bruge talkum eller pulver.

Et vigtigt punkt for en kvinde er at vælge den rigtige tid til depilation. Faktum er, at smertegrænsen hos kvinder øges i den første uge af menstruationscyklussen. Derfor er det netop denne gang er den mest hensigtsmæssige depilation.

Hudbedøvelse hjemme før voksning

Proceduren betragtes som smertefuld, men effekten af ​​den vil være lang. For at reducere smerten efter en voksning i hjemmet anbefales det at tage et koldt brusebad. Hjælper med at lindre smerteis, som du først skal forberede.

Kuber med afkogning af kamille, som har en antiseptisk og beroligende virkning, er især nyttige til huden.

Du kan bruge lidokainspray, som er bedøvelsesmiddel. Denne spray er et sikkert værktøj, men det anæsterer kun det øverste lag af huden og ikke helt slippe af med smerten, vil ikke fungere.

Der er specielle værktøjer til bedøvelse af huden i form af cremer, som omfatter lidokain og andre smertestillende midler. Selv i apoteker kan du finde en frysende creme, der lindrer huden godt takket være dens køleeffekt. Men fuldstændig bedøvelse med hjælp vil det ikke være muligt at opnå, fordi cremen ikke trænger så dybt ind i huden som vi gerne vil.

Hvordan man selvstændigt forbereder voks til depilation

Der er flere måder at lave voks til depilation derhjemme.

Varm voks

Bivoks (130 g) og palme voks (360 g) blandes og opvarmes på et dampbad, indtil de er opløst. Derefter skal du tilføje glycerin (7 ml) og tea tree olie (2-3 dråber.).

Varm voks

Alle ingredienser (bivoks (100 g), kolofonium (200 g), kosmetisk paraffin (50 g) skal blandes og anbringes i dampbad. Før du begynder at bruge, skal blandingen afkøles til en temperatur på 40 ° C.

Når det køler af, begynder blandingen at blive tykkere og bliver plastisk. Når voksen er afkølet, kan den opdeles i portioner og opbevares i køleskabet.

Hot voks depilation

Denne form for depilering er en fordel, da den forøgede temperatur gør huden mindre følsom for smerte, og den er mindre skadet. Kludstrimler er ikke påkrævet. Imidlertid er varm voks kontraindiceret for åreknuder, da udsættelse for varme fremkalder udvidelsen af ​​vener.

Varm voks har en tyk tekstur, den er ikke meget klæbrig og spredes næsten ikke. Når det fryser alene, bliver det som en film, der er let at fjerne. Denne blanding kaldes filmvoks.

Umiddelbart før proceduren skal voksen smelte. Til dette formål skal du bruge voks voks eller termostat, som kan udskiftes med et vandbad. Eksperter anbefaler dog at bruge en speciel enhed, da den er forsynet med en termisk sensor, der opretholder den ønskede temperatur under hele proceduren.

Temperaturen skal nå 50 grader. Det er vigtigt ikke at overophede voksen for at undgå forbrændinger.

Når alt er tilberedt, bør voksen omhyggeligt påføres i retning af hårvækst. I en opvarmet form ligger materialet i et tæt lag, der omslutter hårene. Så snart voks vokser til konsistensen af ​​ler, er den skarpt revet af. Ved afslutningen af ​​sessionen skal du fjerne overskydende voks med en klud eller svamp med enhver olie.

Det er også nødvendigt at desinficere huden, og derefter udføre beroligende procedurer, der hjælper med at afkøle huden og lindre irritation.

Når du bruger varmt voks, skal du følge disse regler:

 • Materialet kan ikke gemmes, en tilstrækkelig mængde af den vil give den bedste effekt. Voksen kan ikke overophedes, men det er nødvendigt at opnå en flydende konsistens.
 • Det lag, som kommer i kontakt med hudoverfladen, skal anvendes i retning af hårvækst, denne regel gælder ikke for efterfølgende lag.
 • Vokslaget skal være tæt, så det ikke bryder efterfølgende.

Varm voksvoksning

Denne type afhærdning er anderledes, fordi den ikke forårsager forbrændinger.

Denne type voks til depilering derhjemme sælges i banker og i kassetter. Før brug opvarmes det til konsistensen af ​​det som en viskoset honning. Leveres med en træspatel, som er designet til at påføre sammensætningen.

Fra oven skal du lægge en papir- eller kludstrimmel og derefter skarpe den kraftigt.

Derefter gnides huden med et desinfektionsmiddel og en anti-irriterende lotion påføres.

Kold voksaflejring

Depilation med kold voks derhjemme er den hurtigste og nemmeste procedure. Men det betragtes ikke som effektivt som varm og varm voks. Nogle gange er det nødvendigt at behandle de samme hudområder flere gange. Desuden forårsager denne procedure oftest hudirritation.

Depilation med kold voks er velegnet til benets hud. Hvis vi snakker om armhulen, så er det bedre for denne zone ikke at bruge denne metode, fordi armhulen vokser i forskellige retninger.

Til denne type depilation anvendes færdige tykke voksstrimler, med hvilke kosmetiske klud sælges. Disse klud er designet specielt til at fjerne voksrester efter proceduren.

Den enkleste procedure for voks voksning derhjemme med færdige strimler.

Før sessionen skal huden udarbejdes som for resten af ​​depileringsprocedurerne. Derefter skal du opvarme voksstrimlen i dine hænder og gnide den mellem dine palmer. Når det er opvarmet, skal du fjerne beskyttelsesfilmen og forsigtigt holde en strimmel langs hårlinjen og klæbe det tæt på huden.

Derefter fjernes den med en hurtig bevægelse mod hårvækst. Gentag denne procedure for at opnå det ønskede resultat.

Voks applikation i patroner

Til voksafhaling hjemme med den mest ensartede anvendelse af produktet anvendes der patroner, som kræver voksning, strimler eller bånd.

På tør hud pålægge en sammensætning i retning af vækst af hår. Påfør en strimmel ovenfra og tryk den med en glatningsbevægelse for bedre greb. Dernæst skal du tage en strimmel ved spidsen og skarpe rive den, igen mod hårets vækst. Overskydende voks fjernes med olie.

Huden efter en voksningssession derhjemme kræver anvendelse af antiseptiske og sedativer.

Depilation vokser hjemme på forskellige områder af kroppen

Varm voks er mest alsidig i brug, da den bruges på alle dele af kroppen. Undtagelsen er ansigtets hud, da den høje temperatur her kan fremkalde hudirritation.

Varm voks bruges til at fjerne hår fra ryggen, benene og armene. Og sammensætningen i patronerne er også velegnet til at fjerne ansigtshår.

Kold voks i voksstrimler bruges til udtørring over overlæben, på brystet og i bikiniområdet.

Funktioner af depilation af ansigt, underarms, bikini område

Fjernelse af voks i armhulen er det sværeste, da det ikke er nemt at behandle dette område derhjemme. Denne del af kroppen er ujævn og holder strimlerne så glat som muligt, og det er meget svært at fjerne dem.

Håret der vokser i forskellige retninger, så det vil tage flere forsøg på at fjerne håret med armhulerne. Derudover er armhulen meget tynd og delikat hud, der let kan beskadiges.

For effektivt at slippe af med håret i bikiniområdet er det bedre at vente på det øjeblik, hvor hårene vil være mindst 5 mm, ellers vil det være svært at opnå en god effekt.

Påfør voks til små områder, og hold strimlen i retning af hårvækst. Bryde det er kun nødvendigt mod vækst af vegetation. Efter sessionen er det uønsket at bruge stramt tøj.

Forløbet af proceduren

Uanset valg af metode skal huden være forberedt før proceduren. Det er nødvendigt at vaske huden på armhulerne og bikiniområdet grundigt og tage et brusebad for at beskytte huden. For at sikre bedre hudkontakt med voks, skal du skrælme døde hudceller med en skrubbe eller skurepude.

Helt tør hud skal påføres før påføring af voks. Det tørres forsigtigt med et håndklæde ved hjælp af talkum.

Hudpleje efter voksning

Efter proceduren skal du fjerne overskydende voks fra overfladen af ​​huden. Til dette er enhver olie eller fedtfløde egnet. Derefter skal du desinficere huden og berolige den. For eksempel kan du bruge et koldt brusebad, gnide huden med is eller bruge en beroligende.

Sådan fjerner du betændelse på huden

 • Du kan tørre huden med en bomuldsstynde fugtet med afkogning af calendula eller kamille. Dette vil betydeligt reducere kløe og hjælpe med at helbrede sår. Så skal du behandle huden med en nærende creme.
 • Alopulp kan påføres det berørte område i ti minutter.
 • Du kan bruge panthenol, som har gode desinfektions- og smertestillende egenskaber.
 • Børns cremer og pulvere kan hjælpe med at lindre brænding og kløe.

Sådan fjerner du voksrester

Overdreven voks fjernes med en kosmetisk eller vegetabilsk olie eller en fed kropscreme ved at påføre den på en bomuldsstynge.

Sådan undgår du indvækst

For at undgå indgroede hår skal du bruge en skrubbe mindst en gang om ugen efter proceduren. Du kan kun bruge skrubbe tre dage efter depilationen, så huden kan komme sig.

Hvor lang tid virker voksaflejring?

Hvor hurtigt hår vokser efter voksaflejring er stærkt påvirket af kroppen med sine egne individuelle egenskaber.

I gennemsnit varer voksaflejring i 15 til 20 dage.

Med langvarig brug af voks vil hårene vokse langsommere og blive tyndere og tyndere.

Depilation voks hjemme: video

Instruktioner til voksning af dine fødder derhjemme:

Instruktioner til depilering af en bikini zone med voks derhjemme:

Voksning en temmelig smertefuld procedure. Men det har betydelige fordele, da håret begynder at tynde, vokse langsommere og blive tyndere på grund af den hyppige udførelse af hårfjerningssessioner i hjemmet. Desuden varer effekten af ​​denne procedure lang tid.

Kvinde barbering maskine

TehnoProsto | Websted om husholdnings- og edb-udstyr. Nyheder, anmeldelser, råd om valg