Hvad er bedst for depilation - voks eller shugaring?

Hvis voksning længe har været kendt for mange mennesker i Rusland, så kom shugaring senere. Og nu, sælgere af tjenester og produkter til sukkerfjerning roser vejen for at fjerne hår med sukkerpasta som den sikreste, smertefri og vidunderlige.

Som følge af dette fremskridt med shugaring på markedet har mange mennesker ikke helt den rigtige ide om sukkerepilation, og forventningerne til proceduren er ofte for høje. Derfor de hyppige skuffelser og et stort antal myter om sukkerfjerning, som går på internettet.

Legends and Myths

 • Uønsket hår fjernes med sukkerpasta på hårets vækst, fordi håret fjernes i anaphase, hvilket gør det muligt at gøre proceduren mindre hyppigt end voksning af hårfjerning.

Lad os straks se, hvilken anafase (anagen fase) er - det er den periode, hvor et hår vokser aktivt. Hvis du gør proceduren for første gang, vil alle hår, hvis hår er placeret over overfladen af ​​huden, blive fjernet fra hårsækkene, uanset om de trækkes ud i henhold til eller mod hårvæksten. Efter en række procedurer er hårvæksten synkroniseret, for håret bliver oftest fjernet i anafase, men det vil ikke igen være den eksklusive fortjeneste af voks eller sukkerpasta.

 • Fjernelse af uønsket hår ved shugaring er helt sikkert, forårsager ikke allergier, som i sammensætningen af ​​sukkerpasta kun naturlige ingredienser.

Faktisk kan pastaens sammensætning omfatte vand, sukker og citronsaft. Det forekommer ikke noget kemisk, men allergier til citrus er ikke så sjælden.

Foto: madlavning sukkerpasta

Vand, glucose og fructose kan være en del af pastaen. Så ja, det er den sikreste kombination af ingredienser. Fabrikanten kan tilføje til sammensætningen af ​​dufte, farvestoffer, fortykningsmidler, konserveringsmidler. Den sikreste løsning er æteriske olier. Men på nogen af ​​disse komponenter kan der være en negativ hudreaktion i form af allergi eller dermatitis.

Derfor er det ikke nødvendigt at tale med diskrimination om alle sukkerpastaer, at de er helt sikre. Det er nødvendigt at se på sammensætningen af ​​hvert enkelt produkt.

 • Shugaring procedure er absolut smertefri.

Hvad er mere smertefuldt, shugaring eller voks? Nå, det afhænger af hvad du skal sammenligne. Nogle nyfødte moms sammenligner alle sammen med smerter i fødslen. Så ja, det gør slet ikke skade.

Foto: shugaring procedure

Hvis du sammenligner shugaring med voksning, hårfjerning med en epilator eller pincet, kan forskellen være. Og forskellen kan være håndgribelig. Men mange faktorer påvirker smerten under proceduren, fordi brugen af ​​voks eller karamel ofte ikke er den afgørende faktor.

Video: Depilation

Smerter under proceduren afhænger af:

 • fra individets initial følsomhed overfor smerte;
 • fra menstruationscyklens fase hos kvinder: Der er dage, hvor det ikke er smertefuldt, men der er de dage, hvor du skal samle viljen i en knytnæve og bruge Emla til at overleve proceduren.
 • fra daglige cyklusser eller biorhythmer: om aftenen er smerten meget mere tolereret end om morgenen mv.
 • fra det humør, som du kom til proceduren, stresset led under dagen eller tværtimod behagelige øjeblikke: følelsesmæssig udmattelse kan øge smerten ved hårfjerningsprocessen;
 • fra forventningerne og holdningen til proceduren: de gik og troede, at det ville være smertefuldt, meget smertefuldt, men i virkeligheden godt føltes det, men ikke så meget;
 • fra brug af alkohol, brug af lægemidler indeholdende smertestillende midler, beroligende midler, antidepressiva mv.
 • fra ledsagende procedurer, som du har udført før epilering (dampning, skrubning);
 • på temperaturen af ​​de midler, hvormed hårfjerningen udføres: opvarmet voks eller karamel giver mulighed for proceduren med mindre smerte
 • fra færdigheden hos den person, der udfører proceduren...

Som du kan se, er sukkerpastaens og voksens rolle i tolerance for smerte under hårfjerning minimal.

Foto: Sukkerpasta

 • Sukkerpasta omslutter hvert hår, trænger dybt ind i hårsækkenet, så håret ikke brydes af under shugaring.

Sukkerpasta er faktisk for tæt til at trænge ind i hårsækken dybere end voks. Hårbrud under hårfjerning afhænger både af hårets skaftes stivhed og om rigtigheden af ​​mesterens manipulation.

Derfor, hvis du vælger din mester, for hvem du har lavet proceduren i lang tid, og er tilfreds med resultatet, bør du ikke ændre det bare fordi nogen har bedre reklame.

 • Shugaring er en glimrende måde at slippe af med hårvækst.

Hårinvækst er enten et resultat af egenskaberne hos en persons hud og hår eller en konsekvens af en forkert epileringsteknik, hvor håret bryder af ved hårfollikelens mund under hudniveauet.

Hvis håret vokser ind efter barberingen, hvis håret vokser ind efter voksning, hvis enkelthår vokser i sig selv (nogle gange sker det). Hvis håret vokser i jævn efter regelmæssig brug af skrubbe og fugtighedscreme, vil shugaring ikke løse dit problem.

Dette skyldes, at sukkerpasta ikke kan ændre vores fysiologi. I dette tilfælde vil det løse problemet med enhver metode til permanent hårfjerning, såsom epilering med en diodelaser eller enzymepilation.

Hvis du først har bemærket indgroet hår efter bioepileringsprocedurer, er der to mulige årsager:

 • proceduren blev udført forkert teknisk;
 • Fremgangsmåden blev udført korrekt, men hårets tykkelse og hastigheden af ​​deres vækst blev mindre på grund af skaderne i hårsækkenet.

Fordi her den bedste taktik vil være observation og søge efter "hans" mester.

Hvilke typer pasta til shugaring er? Hvordan vælges og forberedes pastaen før denne procedure? Du finder svar på disse spørgsmål i artiklen - hvordan man vælger en pasta til shugaring.

Vil du lære om teknikken til at udføre en dyb bikini shugaring procedure? Se videoen ved at klikke på dette link.

 • Der er ingen risiko for forbrændinger under proceduren.

Faktisk opvarmes sukkerpastaen kun til en temperatur på 37-40 ° C, fordi det eneste, der kan mærkes, når det påføres kroppen er behagelig varme. Dette er, hvis vi taler om salonproceduren, hvor præparaterne opvarmes i specielle anordninger, der kan opretholde den ønskede temperatur i lang tid.

Foto: før og efter brug i armhulen

I hjemmet kan der være ubehagelige overraskelser. For eksempel er en metode til opvarmning af karamel i mikrobølgeen fyldt med forbrændinger. Mikrobølgeovnenes egenart er, at den centrale del af det opvarmede produkt opvarmer stærkere end ydersiden.

Derfor, når du opvarmer straks en stor krukke sukkerpasta, kan dens øverste lag kun være lidt varme, og inden i kan det være meget varmt. For at forhindre forbrændinger i sådanne tilfælde er det bedre at samle pastaen fra beholderen med en metalspatel eller ske og kontrollere temperaturen på hver del på håndfladen.

Hold styr på og til pastaen, som opvarmes i et vandbad. Hvis du fjerner pastaen fra vandbadet før proceduren, er der ingen risiko. Og hvis du holder pastaen i varmt vand hele tiden, mens du fjerner hår fra kroppen, kan pastaen overophedes på samme måde. Derfor kræves testen af ​​hver portion pasta til temperatur.

 • Der er en speciel shugaring pasta, der kan bruges til at fjerne hår, selv for mennesker med diabetes.

Sådan pasta er faktisk. En anden ting er, at diabetes i sig selv ikke er en kontraindikation for sukkerepilation eller for voks. Dens anvendelse på huden forårsager ikke en stigning i blodsukkerniveauet.

Derefter er sukker og voks og andre manipulationer, undtagen dem, der er vitale, kontraindiceret.

Sukkerpasta er et fremragende forebyggende værktøj til udvikling af inflammatoriske processer på huden efter shugaring procedure.

Faktisk er koncentreret sukker sirup et fremragende konserveringsmiddel. På samme måde som voks eller fyrresin, som er en del af forberedelserne til voksning.

Derfor har den ingen særlige fordele. Og vask det af huden grundigt, da en svag sukkeropløsning derimod er et glimrende medium til vækst af bakterier.

 • Shugaring mindre traumatisk for huden, efter sukker hårfjerning er der ingen irritation og rødme.

Sukker pasta klæber og fixerer håret, men også klæber til huden og fjerner delvist de øverste døde lag af epidermis. Jo flere gange du holder en sukkerkage til din hud, jo flere lag du tager ud. Og hårstangen kan ikke fjernes uden at skade folliklen.

Hvis håret sidder dybt i huden, så kan det være, at bloddug når blodet kommer ud af munden af ​​beskadigede hårsække. Voks fungerer også.

Derfor er det hensigtsmæssigt at skumpe huden med talkumpulver for at reducere vedhæftningen af ​​hårfjerningspræparatet til huden og fjerne håret på et sted ikke mere end 2-3 gange.

Video: Sådan gør du shugaring

 • Sukkerpasta på grund af dets naturlige sammensætning bekymrer sig om huden.

Det gør bestemt ikke skade. Men i hvert fald slutter proceduren med shugaring med anvendelse af en særlig lotion efter epilering på huden, som har en beroligende, antiinflammatorisk og fugtgivende virkning.

Du bør ikke vælge mellem voks eller shugaring. Det er bedre at bestemme selv hvad du forventer af proceduren. Hvis du kan lide duften af ​​voks og fyrresin, så skal du vokse, hvis du kan lide duften af ​​karamel, så shugaring.

Foto: voksaflejring

Hvis du hader at vaske voks væk fra huden efter epilering, vil shugaring gøre det endelige hårfjerningstrin nemmere og nemmere. Hvis du vil have glatte ben uden uønsket vegetation, skal du finde din mester og lade ham vælge den bedste metode til hårfjerning.

Hvad er metoderne til smertelindring under epilering? Hvad er bedre: fløde, spray eller lokalbedøvelse? Alt om dette i artiklen - smertelindring under epilering.

Mange spørger - hvad er mere smertefuldt end shugaring eller voks? Find ud af det fra anmeldelser af almindelige mennesker her.

Er det muligt at udføre kvantepilation under graviditeten, og kan det skade et barn? Læs artiklen ved at klikke på dette link.

COSMOPOLITAN

Voks eller sukker: Hvilken slags hårfjerning passer til dig

Hvis du vil fjerne uønsket hår, vælger hver pige selv den måde, hun finder mindre traumatisk, smertefri, hurtig og ikke kræver stort kontantudlæg. Nogen vælger en barbermaskine - det er hurtigt, smertefrit og budgetmæssigt. Ulempen er, at med regelmæssig brug af en barberkniv vokser hårene så hurtigt og bliver så stikkende, at du skal gentage proceduren mere og mere ofte. Og fordi flere og flere kvinder flytter til depilation - sukker eller voks.

Hvad er forskellen mellem voksaflejring og sukkeraflejring? Og hvilken er den bedste for dig? Vi analyserede begge procedurer i detaljer og beskriver alle fordele og ulemper ved hver. Valget er dit!

Wax depilation

Udtrykket voksaflejring refererer til alle metoder til hårfjerning med klæbrig voks. Voks kan være varmt, varmt eller koldt, handlingsprincippet er det samme overalt: voks påføres huden og hår med en rod trækkes ud med en speciel strimmel.

Godbidder

 • Proceduren er hurtig, fordi en stor overflade af huden straks behandles.
 • Efter voksning er huden helt ren: voken fanger perfekt selv de korteste hår og fjerner dem fra roden.
 • Med regelmæssige procedurer bliver hårene tyndere, oftere og lettere at fjerne.
 • Voksning er billigere end sukker.

ulemper

 • Ved afskærmning med varm voks er der en chance for at brænde huden.
 • Mange piger klager over, at de efter voksopdræt står over for problemet med indgroet hår.
 • Efter voksaflejring kan voksrester kun fjernes med olie, ellers har du chancerne for at holde fast i dine egne jeans.
 • Når man vokser hår, fjernes hår straks fra en stor overflade af huden, hvilket forårsager ret stærke smertefulde fornemmelser.

Sugar Depilation

Sukker depilation (eller shugaring) er et mere naturligt alternativ til voks. Faktisk er shugaring en karamelblanding baseret på vand, sukker og citronsaft. Fremgangsmåden er som følger: Små bolde sukkerpasta rulles på huden mod hårvækst, hvorefter de trækker skarpt.

Vi lærer at det bedste voks eller shugaring: anmeldelser, fordele og ulemper

Hårfjerning ved hjælp af voks eller sukker bliver en populær procedure. Drømme for at slippe af med overskydende vegetation på kroppen, er mindre sandsynligt, at piger og kvinder bruger en barbermaskine, fordi dette værktøj kun fjerner den synlige del af hårene, og de vokser hurtigt.

Derfor, for at huden kan glæde sine ejere så glat som muligt så længe som muligt, anvender de enten sukker eller lipidepilation. Det er nødvendigt at overveje, hvad der er bedre - voks eller shugaring, og hvad er fordelene og ulemperne ved disse to metoder.

Principper for metoder

Begge metoder til fjernelse af hårfjerning gør det muligt for alle at slippe af med overskydende vegetation på arme, ben, i armhulerne og i bikiniområdet i nogle få uger, fordi i løbet af disse procedurer fjernes håret sammen med rødderne (pærer).

Voksning, voksning eller voksning sker med en sammensætning indeholdende bivirkninger, fyrharpiksharpiks, paraffinvoks og naturlige olier. Dens konsistens er hård (i form af granuler eller briketter) og bløde (sælges i krukker eller rullekassetter), er strimler med en klæbrig sammensætning bredt fordelt.

Før vegetationen fjernes, opvarmes hård voks til + 50 ° C, så den bliver viskøs og smeltet, og derefter efter afkøling til + 40 ° C påføres et lille område af hud med en speciel spatel. Lagsammensætningen skal være tynd og ensartet. Ovenpå pålægger, at have trykket en hånd til en krop, en papirstrimmel. De klæbrige stoffer indeholdt i voks under påvirkning af varme trænger ind under huden og når hårsækkene, omslutter dem. Du skal kraftigt trække strimlen i modsat retning af hårvækst, som vil bryde ud med rødderne.

Fremgangsmåden med anvendelse af varm sammensætning udføres i kosmetologikontoret.

Blød voks, i modsætning til fast, behøver ikke opvarmes, så denne epilering kaldes kold. De færdige strimler med sammensætningen købt i butikken opvarmes heller ikke, men deres temperatur bør ikke være under + 20 ° C. Metoden til hårfjerning på kold måde er ellers ikke forskellig fra voksning med varme stoffer. Sommetider kan voksstrimler påføres flere gange på huden, hvis der er enkelte hår på området. Kolde metoder er nemme at udføre uden hjælp fra en kosmetolog hjemme.

Efter afslutning af alle typer procedurer skal huden tørres med oliven, kokos eller lavendelolie for at fjerne voksrester, da den ikke vaskes med vand. Inden for to dage efter epilering skal du beskytte huden mod udsættelse for ultraviolette stråler, ikke at solbade og ikke at gå i solbadet for at undgå inflammation i epidermis eller pigmentering.

Selv om metoden for sukkerhårfjerning (shugaring) optrådte i Rusland for nylig, men han som voks har allerede en hel hær af fans. Det er nødvendigt at kende forskellen mellem shugaring og voksning og hvad der er almindeligt mellem dem.

Hovedforskellen ligger i materialet til hårfjerning. Fjernelse af vegetation fra kroppen udføres ved hjælp af sukkerpasta. Den består af kun naturlige ingredienser: vand, sukker og citronsaft. Når du sammenligner voks med shugaring, skal du vide, at masterens sukkerpasta påføres huden opvarmet til en temperatur på + 37... + 39 ° C som i den varme voksningsprocedure. Men i modsætning til epilering med harpikser bliver sukkersammensætningen aldrig brugt koldt.

Resten af ​​handlingsprincippet svarer til fremgangsmåden til voks voks. Opvarmet pasta appliceres på området med hovedbunden, stivner på den og bliver til en kage, der med en skarp bevægelse fjernes fra kroppen sammen med hår der sidder fast på den. Denne metode behøver ikke papirstrimler. Efter proceduren kan rester af en klæbrig pasta let vaskes af med varmt vand.

Fordele ved voks / shugaring

Det er nødvendigt at finde ud af, hvad man skal vælge - shugaring eller voks. Mange kvinder har svært ved at vælge mellem dem, da begge procedurer overgår hinanden i nogle indikatorer. Hvis du beslutter dig for at fjerne overskydende vegetation fra kroppen ved hjælp af sukkerfjerning, bør du vide, at dens fordele er:

 1. Sammensætning for shugaring kan tilberedes hjemme, så han, i modsætning til voks, vil kræve mindre kontanter.
 2. På grund af de naturlige komponenter, der udgør sukkerpastaen, udsættes huden ikke for irritation og allergiske reaktioner.
 3. Da hår altid trækkes ud af sukkerepilation i retning af deres naturlige vækst og ikke imod det, som med voksmetoden, hæmmes de ikke på overfladen af ​​huden og vokser ikke ind i det.
 4. Huden efter fjernelse af vegetationen er let og hurtigt rengjort.
 5. Risikoen for epidermis brænder under denne procedure er lille, fordi pastaens temperatur er lav.

Voksning har også flere fordele i forhold til shugaring:

 1. En blanding af paraffin, harpiks og voks kan påføres et stort område af huden, så den tid, der bruges på proceduren, er meget mindre end sukkerepilationen.
 2. Sammensætningen fanger hår af kort længde, og denne omstændighed gør det muligt at fjerne unødvendig vegetation fra et område af kroppen i 1 modtagelse. Og hvis sukkerpasta anvendes i stedet for voks, fjernes håret kun fra anden eller tredje gang.
 3. Ved regelmæssig voksning bliver hårene tynde senere, vegetationen bliver mindre og det bliver lettere at slippe af med det hver gang.

Således, hvis du vil spare tid på hårfjerningsproceduren, bør du ikke tænke på dilemmaet af hvad du skal bruge - voks eller shugaring - du bør ikke engang tænke over det. Hvis du er bekymret for skønhed og sundhed i din hud, skal du vælge en shugaring.

Ulemper voks / shugaring

Trods fordelene ved begge procedurer har hver af dem ulemper, som også skal overvejes nøje.

 1. Nogle gange kan en varm voks metode forårsage hudforbrændinger, selvom fagfolk forsøger at forhindre dette.
 2. I følsomme mennesker forårsager ingredienserne i sammensætningen allergier. Men citronsaft indeholdt i sukkerpasta kan også forårsage hudirritation, så forskellen med shugaring er i dette tilfælde ikke signifikant.
 3. Voksrester skal fjernes fra huden med olier i lang tid.

Ulemper sukker hårfjerning:

 1. Fjerner ikke alle hårene fra første gang.
 2. Fremgangsmåden er en lang proces, da en kage kan behandles med et lille område.
 3. Sukker, der er fastbundet med huden, kan ikke kun fjerne håret, men i sammenligning med voks er det i stand til stærkere at ødelægge det cellulære lag af epidermis.
 4. Det er sværere at arbejde med pasta i armhulerne og bikiniområdet.

Det er nødvendigt at tage højde for alle nuancer i begge metoder, før de tager stilling til en af ​​dem.

Kontraindikationer voks / shugaring

Enhver person, der ønsker at slippe af med overskydende hår med sukker eller voks, skal være opmærksom på, at ikke alle har lov til at udføre en sådan procedure som epilering.

Du kan ikke fjerne vegetationen på kroppen for personer med diabetes og HIV-inficerede, fordi du under huden kan nemt lægge en infektion, der vil forårsage en purulent-inflammatorisk proces. Selv efter overfladisk skade med voks eller sukker, genoprettes folk med disse sygdomme langsomt. Epilering anbefales ikke til gravide kvinder.

Da shugaring og voksning ledsages af ubehagelige fornemmelser, bør de ikke laves til personer med lavt smerte tærskel. Af samme grund er det værd at nægte at vokse hårfjerning og brugen af ​​sukkerpasta til kvinder, der lider af koronar hjertesygdom og hypertension eller i anden halvdel af menstruationscyklussen, når smerten føles stærkere.

Mulige virkninger af voks / shugaring

Ud over de infektiøse processer forårsaget af mikrober og vira (herpes, Staphylococcus aureus, hepatitis) og allergiske reaktioner, der irriterer epidermierne, kan voks- og sukkerprocedurer føre til følgende konsekvenser:

 1. Hvis en person tager antibiotika eller orale præventionsmidler, kan hans hud blive følsom. Som følge heraf vil der efter kløen blive kløe eller hævelse af kropsdelen.
 2. Hos mennesker med papillomer og muld i bikiniområdet kan en sukker- og voksmetode bidrage til omdannelsen af ​​godartede tumorer til maligne, hvis de er beskadiget af deres pasta og sammensætning.
 3. Hvis epilering er udført forkert, vises blå mærker og blå mærker i områder med vegetation fjernet.
 4. Det mest almindelige problem efter dårlig kvalitet voks metode og shugaring er indvækst af hår under huden. Regelmæssig brug af skrubber hjælper med at reducere sandsynligheden.

Hvis du ikke har farlige sygdomme og kontraindikationer og gør hårfjerning professionel i et sterilt miljø, så kan du ikke bekymre dig om kvaliteten af ​​sukker eller voksprocedurer og dens sikkerhed for sundhed.

Hvad er mere smertefuldt end voks / shugaring?

At vælge en metode til depilation, kvinder er interesseret i spørgsmålet om, hvad der er mere smertefuldt af disse procedurer - shugaring eller voksning. Siden under sukkerepilation med en pasta behandles små områder af huden successivt, oplever personen mindre ubehag. Fremgangsmåden ved brug af voks udføres samtidigt på et større område af kroppen, og når papirstrimmel er revet ud af huden, vil kvinden have mere ubehagelige følelser end under shugaring.

Hvad er dyrere?

For ikke at skade deres sundhed, dårlig kvalitet og uheldig fjernelse hjemme, foretrækker folk at vende sig til fagfolk. Voksmetoden (kold eller varm), lavet i kosmetologikontoret, vil være billigere end shugaring. Prisen afhænger også af, hvor håret vil blive fjernet i kroppen. Den dyreste er proceduren for benene, den billigste - for underarmszonen.

Efter at have undersøgt alle fordele og ulemper ved voksning og shugaring, vælger hver kvinde den metode, der passer bedst til hende. Begge procedurer har et stort antal supportere, fordi de gør huden glat i lang tid.

anmeldelser

Tatyana, 34, Moskva

I flere år, med fokus på anmeldelser af venner, oplevede jeg på mig selv og shugaring og voksprocedure. Mere som voks for hastighed. Effekten af ​​glatte ben varer 3 uger.

Zoya, 25 år gammel, Tula

Jeg prøvede sukker hårfjerning 2 måneder siden med mesteren. Smerten kunne blive udholdt, rødmen forsvandt næste dag. Huden var glat i omkring fire uger. Jeg vil gøre mere.

Inna, 22 år, Perm

Først gjorde jeg voksning i underarmene på salonen. Resultatet tilfreds dage 10. Jeg forsøgte shugaring. Denne procedure er mere behagelig: mindre smerte. Hårgenvækst efter 2 uger.

Hvad er bedre - voks eller shugaring?

Hver pige spekulerede altid: hvilken epilering er bedre - voks eller sukker? I denne artikel hjælper vi dig med at forstå fordelene ved hver af disse metoder, samt at forstå, hvilke muligheder der er bedst for dig.

Når piger begynder at lære om denne eller den type epilering, spørger de sikkert: Hvad er mere smertefuldt - voks eller skygge, hvordan adskiller man sig fra voksepilation, hvad er sikrere og giver det længste resultat? Lad os tænke på fakta.

 1. Hver person har sin egen smerte tærskel; det afhænger af de fysiologiske egenskaber, der er forbundet med mennesket fra fødslen. Hvad er mindre smertefuldt - voks eller shugaring - hver pige definerer sig selv individuelt.
 2. Både voks og sukkerpasta, selv dem, der udelukkende er fremstillet af naturlige stoffer, kan indeholde allergener, så før du beslutter dig for den bedste måde at gøre hårfjerning på - med voks eller sukker - skal du advare en specialist, hvis du har allergiske reaktioner.
 3. Shugaring adskiller sig fra voks ved flere faktorer: For det første anvendes forskellige materialer til disse typer af hårfjerning: enten voks eller sukkerpasta. Voks anvendes normalt over hårvækst og fjernes mod; Sukkerpasta, derimod, anvendes mod hårets vækst og fjernes efter vækst, hvilket gør proceduren for mange kvinder mindre smertefuld.
 4. Hvad er forskellen mellem shugaring og voks? Mange siger, at shugaring er billigere hjemme, men du skal justere for at lave madpastaen korrekt, og voksning er en hurtigere metode, både hjemme og i salonen, især hvis du skal behandle en stor overflade, f.eks. Ben.
 5. Depilation voks eller shugaring? Når det kommer til en så intim procedure som en bikini depilation, vil du selvfølgelig at den skal gå så hurtigt som muligt, og resultatet bliver bevaret så længe som muligt. Eksperter bemærker, at voks og sukker depilation er meget lignende procedurer, men shugaring er anderledes, fordi det er bedre egnet til de områder, hvor håret er hårdere. Så i området med den dybe bikini zone er sukkeraflejring bedre.

Samtidig er der fælles træk: begge metoder virker, hvis håret er synligt på hudoverfladen med 5 mm, men resultatet varer op til flere uger. I begge tilfælde kan indgroet hår forekomme, men mange bemærker, at efter indrykning er indgroet hår mindre. Dette skyldes procedurens teknik og hårfjerning i retning af vækst.

Så, hvordan adskiller shugaring sig fra voksning? Hvad er bedre sukker eller voks? Alt er individuel og afhænger af hvilken zone du vil rydde fra uønsket hår, hvad er din smertegrænse, hvor meget tid du har, og hvilket resultat du forventer.

Kom til vores salon og stol på de professionelle inden for sukker og voks hårfjerning.

Hvad er mere smertefuldt - voks eller shugaring til et bikini område?

Uønsket vegetation i bikiniområdet rengøres ved forskellige metoder. Razor, depilatory cremer giver kortvarig effekt op til 7 dage, depilation - op til 3 uger. Sukker og voks depilation i toppen af ​​popularitet. Voks eller shugaring, hvilket er bedre? Vi vil fortælle om metoder i detaljer.

Kontraindikationer

Depilation masters anbefaler ikke at fjerne vegetation med voks eller karamel i intime områder med:

 • krænkelse af hudens integritet (slid, ridser, udskæringer);
 • feber, forværring af kronisk sygdom
 • sygdomme i reproduktive system, der ledsages af sekretioner, rødme, hævelse af huden og slimhinderne;
 • patologier af blodcirkulationen i bækkenorganerne eller reproduktionssystemet
 • mol, papillomer, vorter i manipulationens område;
 • svampe eller virale læsioner af dermis;
 • menstruation;
 • af graviditeten.

I alle andre tilfælde bør kvinder prøve sukker- eller voksmetoden.

Fremgangsmåden til fjernelse af hår på intime steder refererer normalt til en ret smertefuld og ikke særlig behagelig

Lindre smerte

Shugaring eller voks er en ubehagelig kosmetisk procedure. Især i bikiniområdet. Anbefalinger fra herrer vil bidrage til at minimere smertefornemmelser:

 • kvinder er bedre i et godt humør til en session. I en stressende periode på arbejdspladsen eller i dit personlige liv er det bedre at nægte shugaring eller voksning af den intime zone;
 • dermatologer anbefaler at revidere kosten. Milk-vegetabilsk kost reducerer følsomheden af ​​huden og slimhinden i den intime zone. For at gøre dette, udelukker kaffe, alkoholholdige drikkevarer fra den daglige menu, introducere mineralvand med en alkalisk reaktion;
 • Den bedste tid til shugaring eller voksning er om eftermiddagen og de første to uger efter din periode. På grund af udsving i hormonniveauer i denne periode er det lettere at udholde smerte og ubehag fra kampen mod uønsket vegetation;
 • tag et varmt bad eller bad før du går til skønhedseksperten. Huden vil dampe ud;
 • Når mesteren anvender voks eller karamel til overfladen, tag en dyb indånding og hold vejret som du rykker. Dette øger membranets aktivitet, fjerner følsomheden i et stykke tid;
 • 40 minutter før sessionen, tag en pille med bedøvelsesmiddel. Masters of shugaring og waxing rådes til at anvende et smertestillende middel til huden og slimhinden. Dæk med klæbende film, lad i 30 minutter. Efter det skal du fjerne rester af det farmakologiske lægemiddel.

Hvordan vokser?

Hvis du kom til voksning, så foretrak du voksmetoden. Overvej hvordan manipulationen finder sted. Depilation masters udfører proceduren i henhold til følgende algoritme:

 • rengør arbejdsområdet mod støv og sved ved brug af neutrale pH-geler;
Når du anvender voks på din hud, kommer den ud sammen med stykker af hud, som den stikker på.
 • anvende antiseptisk i form af en spray eller lotion;
 • varme voks i voks. Til manipulation skal produktet anvendes i granulat, patroner eller dåser. Hvilken type at vælge, bestemmer kun forankringsmesteren;
 • behandle arbejdsområdet med talkum eller kosmetisk pulver for bedre vedhæftning af massen
 • efter opvarmning med en spatel, påfør massen på huden i løbet af hårvæksten. Stik papiret eller stoffet i form af strimler. Forlad i 2 sekunder;
 • træk over den frie kant og pludselig rive i retning mod vækst;
 • gentag det samme indtil fuldstændig fjernelse af uønsket vegetation;
 • i sidste ende behandles overfladen med en antiseptisk, fugtighedscreme eller lotion.

Fordele og ulemper

Voksning har mange fordele. Kosmetologer og kunder Bemærk:

 • hastighed. Et par trygge bevægelser og uønsket vegetation forbliver ikke et spor. Hvis en professionel arbejder, varer hele kosmetikproceduren 15 minutter for første gang. I de næste sessioner vil procedurens varighed blive endnu kortere;
 • effektivitet. Voksmasse fjerner hår af enhver farve og densitet. Laser depilation er effektiv på mørk og hård vegetation. Ejere af lystypen vælger andre metoder til bekæmpelse af kropshår;
 • sikkerhed. Hvis en kvinde har metalstrukturer i sine knogler, et implantat eller andre fremmedlegemer, så er en laser hårfjerningssession kontraindiceret. Voksning har ingen sådanne kontraindikationer;
 • lav pris. Masse, klud og papir, spatler koster en krone. Efter at have set et par lektioner på internettet, vil du være i stand til selv at gennemføre proceduren.

Som enhver skønhedssession har voksning fejl.

Vigtigt er den manglende virkning af indgroet hår i en shugaring

Ulemperne ved voksning omfatter:

 • behovet for en minimumslængde. For at fange et hår har du brug for 5 mm. Hvis uønsket vegetation er kortere, vil massen ikke fjerne stammen og pæren. Derfor bliver kvinder nødt til at gå i et stykke tid med voksende hår;
 • Med en høj vokstemperatur er det muligt at forbrænde eller beskadige huden. Derfor kvalifikation af master og høj kvalitet udstyr, et værktøj til en kosmetisk session;
 • Anvend ikke voks på huden for åreknuder, trombose og andre vaskulære patologier;
 • mere tilbøjelige til at vokse til en stang end med andre former for depilation.

Ulemper og fordele ved shugaring

Nogle mestere til spørgsmålet: Hvad er bedre, svar at sukkermanipulation. Hun er kendt siden oldtidens Egypten og Grækenland. Fordelene ved sukker hårfjerning eksperter omfatter:

 • hastighed. Massen påføres straks på huden eller slimhinderne (med dyb bikini). Ingen grund til at ligge i 20 minutter som med laser hårfjerning. Alt er hurtigt og behageligt;
 • alsidighed. Karamel fjerner uønsket vegetation af enhver længde, densitet. Derfor vil ejerne af skøn hud og svarte skønheder få et positivt resultat af en kosmetisk session med karamel;
 • mangel på udskæringer, slid og forbrændinger på huden og slimhinden efter kosmetisk manipulation. I modsætning til voks opvarmes karamel ikke i en speciel enhed, den drives ved en temperatur på 60 grader. I denne tilstand er det umuligt at skade huden;
 • miljøvenlighed. Karamel er lavet af naturlige materialer, indeholder ikke dufte, farvestoffer og konserveringsmidler. Derfor er risikoen for allergi minimal.
Sukker er et af de stærkeste konserveringsmidler i sin sammensætning.

Det er bedre at nægte shugaring på:

 • overfølsomhed af dermis. Hvis huden i den intime zone og slimhinden reagerer aggressivt på enhver kosmetisk procedure, er det bedre at ikke anvende karamel;
 • shugaring for den fremtidige mor er ikke den bedste måde at bekæmpe hårvækst i den intime zone. Pludselige bevægelser af rivesukkerpasta sammen med hår og follikler i følsomme individer fremkalder en sammentrækning af livmoderen, truslen om for tidlig fødsel. Derfor er en gravid kvinde bedre at vælge en trimmer eller en barbermaskine;
 • Citrusallergi er en vigtig kontraindikation for shugaring. Hvis derma reagerer lyst på citronsaft, som ofte indgår i pastaen, skal du vælge midlerne uden denne komponent eller med sikre analoger.

Shugaring teknologi

Teknologien ved sukkeraflejringsproceduren er enkel:

 • rengør arbejdsfladen med antiseptisk. Alkohol- og alkoholopløsninger er ikke egnede;
 • behandlet med talkum eller babypulver;
 • Forbered karamel. Hvilket er bedre: tag en hård og arbejdsmæssig teknik eller anvend væske, slippe af med uønsket vegetation ved hjælp af papir eller en spatel? Det hele afhænger af stedet, hudens individuelle egenskaber. Hvis du vil medbringe skønhed og renhed i de intime områder, så brug en øget tæthed af karamel. En lille kage knæder hænder. Massen er klar, når den har en pearly skygge, den er varm og klæber godt;
 • Fordel karamel mod væksten af ​​follikler;
 • trækker over den frie kant af tortillas. For at forhindre ubehag strækker de huden med deres hænder og rives af massen i løbet af hårvæksten. Hvad er mere smertefuldt: rive hår og fjerne follikler mod vækst som ved voksning eller undervejs? I anmeldelserne siger kvinder, at shugaring er lettere at bære;
 • Gentag manipulationen 2-3 gange for at løse problemet fuldstændigt, kombinere forskellige typer sukkerpastaer for at rense dermis;
 • Efter kosmetisk session genanvendes antiseptisk, i slutningen anbefales en fugtighedscreme eller kropsmælk.

Derma pleje efter depilation

Efter at løse problemet: voks eller shugaring, og passerer proceduren, er det nødvendigt at passe godt på huden i det intime område:

 • nægte at besøge saunaen, badet og solariumet. Høj temperatur, ultraviolet og høj fugtighed stimulerer aktiviteten af ​​talgkød og svedkirtler. Så øger chancerne for pustler, acne og andre ubehagelige konsekvenser af sessionen;
 • De første 2 dage foretrækker naturligt linned med fri pasform. Kassér syntetisk blonder eller et stramt, forførende stykke. Vælg en model af bomuld, linned, silke. Under det naturlige materiale trækker huden vejret, vandbalancen og udskillelsen af ​​talgkirtlerne bliver hurtigt genoprettet;
 • Vælg et mildt rengøringsmiddel med en neutral pH for brusebadet. Aggressive geler og lotioner med smagsstoffer, farvestoffer og emulgeringsmidler forårsager irritation, udslæt og rødme. I perioden med genopretning af epitelet forlader du badet og poolen. Vandmiljøet fremkalder betændelse og indvækst af hår;
 • fjerner regelmæssigt de keratinøse epithelceller. Hvis de døde partikler ophobes, så kommer porerne tæt, stænger vokser ind, pustler og andre ubehagelige fænomener vises. For det intime område anbefaler dermatologer brugen af ​​sparsomme stoffer med en gennemsnitlig størrelse af slibende partikler eller malet kaffe;
 • Hvis du ønsker at forlænge effekten af ​​glat hud, skal du anvende specielle vækstblokkere dagligt. Cremer, geler og lotioner indeholder kemikalier og planteekstrakter, der virker på follikelet. Med regelmæssig anvendelse øges hårsækkenet "i søvn", og intervallet mellem voks- eller sukkerfjerning øges hver gang. Masters anbefaler, at lotion eller creme er af samme serie som massen for at bekæmpe uønsket vegetation i det intime område.

Sukker eller voks: Sammenlign typer af depilering

skønhed

indhold

Du kan fjerne hår på forskellige måder: Vi sammenligner voksaflejring og shugaring - hvad er forskellen, og hvilken skal du vælge?

På trods af at tendensen er naturlig, foretrækker de fleste piger stadig at fjerne håret. Nogle fortsætter med at bruge barbermaskinen til dette - den er hurtig, sikker og billig, men denne metode er dårlig, fordi den kræver konstant brug, og håret efter det bliver spist og hårdt og meget hurtigt.

Laseren er god, men den kan ikke bruges året rundt og er en relativt dyr måde at slippe af med overskydende vegetation. Hvordan adskiller voksaflejring sig fra sukkeraflejring og hvilken af ​​dem bør du foretrække?

Wax depilation

Under dette udtryk ligger flere måder at fjerne hår ved hjælp af klæbrig voks: det kan anvendes varmt, varmt eller koldt, men essensen af ​​handlingen forbliver omtrent det samme.

Voksen påføres på huden på nogen af ​​måder, der omslutter hårene og fjernes derefter fra huden ved en skarp bevægelse af strimlerne af papir, der sidder fast på toppen af ​​det eller stoffet, som river håret fra roten.

Fordelene ved voksning

Fremgangsmåden udføres hurtigt nok - et stort nok stykke hud behandles samtidigt.

Efter depilering bliver huden jævn og delikat - voksen fanger perfekt selv de mest frække og korte hår og fjerner dem straks fra roden.

Ved konstant brug af denne metode bliver hårene mærkbart tyndere, svagere og mindre hyppige, hvilket letter deres fjernelse.

Denne metode anses for den billigste efter barbering.

Ulemperne ved voksning

I tilfælde af overfølsomhed i huden eller utilstrækkelig kvalifikation af en kosmetolog er der risiko for at forbrænde huden, når der anvendes varmt voks.

Hele få piger anser udseendet af indgroet hår til at være en væsentlig ulempe ved voksaflejring, hvilket er ret vanskeligt og ubehageligt at kæmpe.

Hår- og voksrester skal fjernes forsigtigt med olie efter proceduren er afsluttet, ellers er der risiko for at holde fast i dine egne jeans eller efterlade fedtpletter på dem.

Forarbejdning straks en stor overflade af huden, især i første omgang, kan mærkes meget smertefuldt, hvilket ikke er for alle.

Sugar Depilation

Metodeprincippet ligner det forrige, men det er lidt mindre smertefuldt og virker forskelligt. Ved shugaring påføres en karamelblanding af vand, sukker og citronsaft på huden, mens blandingen i voksmetoden anvendes på hårvækst og fjernes i modsat retning.

Fordelene ved shugaring

Denne procedure er lidt mindre smertefuld, så det er lettere for mange piger at tolerere.

Problemet med indgroet hår med shugaring forekommer meget mindre hyppigt i forhold til voksaflejring: Når håret fjernes i retning af deres vækst, rives de også ud af rødderne, men rynker på hudoverfladen, der fremkalder yderligere vækst, forbliver ikke.

Efter proceduren er det nok at skylle huden med varmt vand - resten af ​​karamelblandingen fjernes meget lettere og hurtigere end voks.

Shugaring pasta er normalt lavet af naturlige ingredienser, hvilket reducerer risikoen for irritation og allergier efter selve proceduren.

Karmelpasta kan nemt fremstilles af dig selv og bruges hjemme, som er egnet til genert piger eller til dem, der ønsker at spare på et besøg hos en kosmetolog.

Ulemper ved shugaring

Hårfjerning under sukkeraflejring tager mere tid: du kan kun behandle et lille stykke hud på størrelse med en halv palme.

I nogle tilfælde beskadiger sukkeraflejring øvre celler i epidermis, hvilket kan være uønsket.

Nogle gange anbefaler depileringsspecialister sig ikke at anvende shugaringmetoden til særligt følsomme områder, f.eks. I bikini og lyskeområdet eller underarmene.

Kamelpasta fanger ikke alle hårene så godt, så første gang du måske ikke kan fjerne dem alle uden spor, hvilket betyder at du bliver nødt til at gentage proceduren igen.

Prisen på shugaring i saloner er som regel højere end voksaflejring.

Hvad er bedre - shugaring eller voksning

I de senere år har flere og flere kvinder foretrukket salonbehandlinger til fjernelse af uønsket vegetation i stedet for at bruge en almindelig barberkniv. Og det er ikke overraskende, fordi professionel behandling giver dig mulighed for at opretholde glatheden af ​​huden på benene og i bikiniområdet i op til flere uger.

Til dato er de mest tilgængelige procedurer shugaring og voksning. På trods af at begge metoder er meget ens, er der også betydelige forskelle mellem dem. Hvilken metode foretrækkes: shugaring eller voks?

Voks og sukker hårfjerning - handlingsprincipper

At bestemme for dig selv hvad der er bedst, voks eller shugaring, skal du finde ud af, hvad essensen af ​​metoderne er, og hvordan de udføres. Shugaring er en universel metode til hårfjerning, som udføres ved at anvende sukkerpasta fremstillet på basis af vand og citronsaft.

Denne teknik er så smertefri som muligt og er egnet til behandling af enhver zone, endda delikat hud i bikiniområdet. Under behandlingen behandles sukkerpastaen rundt om stilken og trænger ind i folliklen, så under snatchen bliver hårene trukket sammen med roden.

Fremgangsmåden udføres ifølge følgende algoritme:

 • mesteren behandler huden med en særlig antiseptisk opløsning for at reducere risikoen for infektion og irritation;
 • derefter påføres karamel på det valgte område med et tykt lag (sammensætningsdensiteten er valgt afhængigt af typen af ​​hår og det område, der skal behandles). For at gøre sammensætningen så tæt som muligt på pæren, skal den gøres mod hårvækst;
 • så anvender mesteren stofstrimler oven på den påførte pasta og presser dem;
 • en skarp bevægelsesstrimler kommer ud i retning af hårvæksten;
 • derefter genbehandling af huden med antiseptiske midler, og derefter anvender mesteren en beroligende lotion.

Nogle mestere udfører proceduren manuelt - små kugler, der rulles op fra karamel, fordeles på et bestemt hudområde, hvorefter laget fjernes med en rykkebevægelse. Denne teknik er ikke ringere i effektivitet, men tager mere tid.

Voksning er også velegnet til alle hudområder, proceduren kan udføres ved hjælp af kold, varm eller varm voks.

 • varm metode er bedst egnet til behandling af bikiniområdet, da det er den mest smertefri. Men da en sådan forarbejdning kræver en særlig kapacitet, smeltende voks, udføres den oftest i saloner. For det første opvarmes voksen til 80 grader, så den tager den nødvendige struktur. Efter at massen er afkølet lidt, bliver den forsigtigt påført bikiniområdet (til hårvækst). Efter 2-4 minutter kommer voksen ud i modsat retning. For at forhindre en forbrænding bør du kontrollere temperaturen på håndleddet, inden du påfører voks;
 • Den varme metode kan udføres både i saloner og hjemme. Under proceduren anbringes voks på det valgte område ved hjælp af en speciel patron, sammensætningen skal først opvarmes til 45-50 grader. Når massen er jævnt fordelt over huden, lægges der en papirstrimmel oven på den. Efter et par minutter bliver det taget af frie kanten og revet væk fra hårets vækst. Denne behandling er ikke egnet til følsomme områder, men det kan bruges til at fjerne hår på benene;
 • Med den kolde metode udføres behandlingen lidt anderledes. En strimmel forpålagt voks opvarmes i hænderne, er fastgjort til det valgte område og fjernes.

Efter disse typer af hårfjerning guider anbefaler for et par dage at forlade et varmt bad og ture til stranden.

Hvad er de samme og forskellige metoder?

Af det ovenstående bliver det indlysende, at begge metoder ligner hinanden meget, da operationsprincippet og ordningen for at udføre dem er de samme. Hvis du spørger en erfaren kosmetolog, hvad der gør shugaring forskellig fra voksning, vil guiden svare, at forskellen kun er i den anvendte sammensætning. Som statistikkerne viser, foretrækker de fleste mestre shugaring, da karamel har en mere universel struktur end voks.

Ved hjælp af shugaring kan du nemt fjerne hår selv på løs hud og åreknuder, men voks er kontraindiceret i en sådan situation.

Procedurerne varierer også med følgende kriterier:

 • ømhed. Hvad er mere smertefuldt: voks eller shugaring? Shugaring er en mindre smertefuld procedure. Især hvis hårfjerningen udføres af en erfaren specialist;
 • traumer. Voks er et ret groft stof, som, hvis det er analfabet, kan føre til rivehår og let skader på huden;
 • irritation. Hvis voksning udføres flere gange på samme sted, vil sandsynligheden for irritation og rødme være næsten 100%;
 • tid. Hvad er hurtigere voks eller sukker hårfjerning? For helt at fjerne hårene fra benene ved hjælp af voksning, vil det tage ca. 1-1,5 timer, mens shugaring vil tage mindst 2 timer.

Hjælp! Mange piger foretager valg baseret på smertefulde proceduren. Det er nødvendigt at forstå, at fornemmelserne i løbet af sessionen i vid udstrækning afhænger af mesterens erfaring, såvel som på smertetærsklen hos klienten.

Fordele og ulemper ved voksning

På trods af, at voksepilation gradvist mister sin relevans, er den stadig valgt af mange kvinder.

Dette skyldes følgende fordele ved teknikken:

 • varig effekt. Huden efter en sådan behandling kan forblive glat op til en måned;
 • lethed og hastighed. Hvis du vil fjerne håret på denne måde, kan du endda hjemme;
 • Med regelmæssig behandling kan du sænke væksten af ​​hår.

ulemper:

 • proceduren er temmelig ubehagelig, især når det gælder håndtering af bikiniområdet;
 • For at hårene skal "tage fat" skal stangens mindste længde være 0,5 mm;
 • sandsynligheden for hårets indvækst
 • Hvis du er overfølsom, kan voks forårsage alvorlig irritation og allergi.

Fordele og ulemper ved shugaring

Hårfjerning med karamel er ikke kun mere behagelig, men har også flere fordele:

 • karamel koster lidt mindre end voks og sælges i næsten alle specialforretninger, og hvis du ønsker det, kan du tilberede det selv;
 • efter skyggehuden bliver den meget blød og fløjlsagtig;
 • Fremgangsmåden forårsager ikke en allergisk reaktion. Irritation kan kun forekomme hos kvinder, der ikke tolererer citron
 • hvis du gør epilationen korrekt, er de indgroede hår garanteret ikke at blive vist;
 • glatheden af ​​huden opretholdes i op til 4 uger.

ulemper:

 • sukker hårfjerning tager længere tid;
 • i mangel af erfaring, ikke alle hår kan fjernes fra første gang, hvorfor behandlingen skal gentages.

Det er vigtigt! At beslutte om metoden anbefales det at prøve både voksning og shugaring, og kun derefter drage konklusioner om effektiviteten af ​​procedurerne.

Hudpleje efter proceduren

Uanset hvilken metode der blev udført hårfjerning, voks eller sukker, bør hudpleje efter sådanne procedurer være ens:

 • Efter afslutningen af ​​proceduren skal huden behandles med en desinfektør. Miramistin eller chlorhexidin er bedst;
 • Hvis der forekommer rødme eller irritation på huden, bør du anvende antiseptiske salver, såsom Solcoseryl;
 • når peeling vises, anbefales det at bruge panthenol-baserede cremer, de vil bidrage til at eliminere problemet om et par dage;
 • De næste 3 dage efter epilering er det forbudt at tage et varmt bad, gå i bad og sauna og ligeledes solbade.

For at mindske risikoen for irritation anbefales de første dage at afvise at bære tætte tøj fremstillet af syntetiske materialer.

Hvilken metode at vælge

Hvad skal man vælge for en bikini - voks eller shugaring? De fleste herrer er af den opfattelse, at shugaring virker mere forsigtigt og delikat. Desuden beskadiger sukker ikke huden. For at fjerne hår i det intime område anbefales det derfor at dvæle på denne metode.

Hvad angår depilering af underekstremiteterne, er der ikke meget forskel. Metoden kan vælges afhængigt af præferencer. Som praksis viser, foretrækker de fleste kvinder at vokse hjemme, da denne hårfjerning tager mindre tid.

anmeldelser

Hvad er bedre: shugaring eller voksning? Tilbagemeldingen om begge disse teknikker er for det meste positiv. Men da shugaring er en mere innovativ procedure og ikke beskadiger huden med den rigtige teknik, vælger mere end 70% det.

Vi vil være glade, hvis du deler din mening i kommentarerne i artiklen.

Unge damer, der besøger skønhedssaloner eller udfører hårfjerningsbehandlinger derhjemme, er helt tilfredse med både voksning og shugaring og insisterer på, at disse metoder til bekæmpelse af uønsket vegetation er en ægte frelse.

konklusion

Hvis du vælger mellem sukker og voks hårfjerning, bør du selvfølgelig give den første metode. Shugaring leverer mindre smerte, og virkningen varer lidt længere. Hertil kommer, at ved regelmæssig behandling stopper hårene på de epilerede områder simpelthen med at vokse.

Sådan løftes håret på rødderne - effektive måder

Fordele og teknologi af biotatuazha