Antenne og ned: Laser hårfjerning af øvre lip

Laser - en af ​​de bedste metoder til hårfjerning, hvis vi taler om uønsket hår over overlæben. Processen er hurtig, effektiv og giver langsigtede resultater. Lær hvordan proceduren går, hvilke typer metoder der findes, og om det vil fungere for dig.

Hvordan har laser til epilering af overlæben (antenner)

Laserstrålen trænger ind i roden af ​​hvert hår, den passerer gennem huden og absorberes af hårsækkepigmentet. En ødelagt follikel vil ikke kunne vokse nye hår i lang tid. Og nogle gange forsvinder vegetationen for evigt.

Laser epilation er sikker, når den udføres af en professionel mester og i overensstemmelse med alle regler. Hvis du har tillid til en tvivlsom specialist, kan laseren forbrænde huden, efterlader et ar i lang tid. Derfor, før du giver penge til nogle mestere, skal du sørge for at have erfaring med at arbejde med en laser på hans ansigt.

Succesen med hårfjerning består af to faktorer: hårfarve og hudtype. Bedste af alt er proceduren opnået på mørk vegetation og let hud. Desværre er grå, grå og røde hår svært at fjerne, laser genkender dem ikke. For antennene er det en ubehagelig kendsgerning, fordi kvinder ofte bryr sig om lysfluffen over overlæben.

Laseren udsender termisk energi, så hud og hår opvarmes. Derfor brug en kølecreme efter proceduren.

Køling gel - et vigtigt element i laser hårfjerning

Du skal bruge flere sessioner for at få langsigtede resultater. Antallet af besøg på klinikken afhænger af antennens tæthed og hårvækstcyklusen. Hver session kan ødelægge højst 20% af alle hårsækkene. Dette skyldes det faktum, at alle hårene er på forskellige stadier af vækst, og kun aktivt voksende hår er underlagt laser hårfjerning. Således skal du fra 6 til 8 sessioner for at opnå et stabilt resultat.

En lasersession for antennerne tager ikke mere end 15 minutter. For andre dele af kroppen har brug for mere tid - mindst en time.

Effektiviteten af ​​proceduren øges med hver ny session. Jo længere du har laser hårfjerning, jo længere effekt får du.

Hvorfor har du brug for flere sessioner for resultater?

Mellem sessioner bør være fra 3 til 8 uger. En individuel plan for at besøge en laser klinik bør laves sammen med en professionel, kun han kan vurdere tilstanden af ​​dit hår.

Efter laserbehandling vil hårene forblive i huden i et stykke tid. Fuldt tab af de ødelagte follikler er afsluttet i 2-3 uger - så kan du planlægge næste session, hvis der ikke er kontraindikationer. Hårene i ansigt og hals kræver hyppigere besøg på klinikken, så du kan inviteres til en anden session efter 20 dage.

Laser hårfjerning over overlæben i salonen: trin for trin beskrivelse

Vær opmærksom på overholdelsen af ​​kliniske hygiejniske normer: En specialist skal arbejde i handsker og bruge engangsservietter. Laserirriteret hud er meget følsom for enhver infektion.

 1. Makeup fjernelse og rensning. Ved hjælp af antibakterielle kluter fjerner masteren al kosmetik og talg fra den nederste del af ansigtet. Hvis hårene på overlæben er lange, bliver de barberet eller trimmet med saks.
 2. Derefter påføres antenneleg på antennerne.

Kontaktgel til laser hårfjerning påføres med et tyndt lag

Klienten skal forblive i briller under hele laserfjerningsprocessen.

Fremgangsmåden ved laser hårfjerning fra overlæben vil ikke tage mere end 15 minutter

Brug tungen til at stramme huden i hjørnerne af læberne.

Fukt huden med vandspray uden at fjerne brillerne.

Kølefløde er harmløs for huden

Video: Sådan udføres laserhud fjernelse af antennerne i salonen

Forbereder til laser hårfjerning af overlæben

Lær hvad dermatologer råder før du starter proceduren, og følg deres instruktioner. Derefter vil resultaterne af hårfjerning ikke skuffe dig.

Et par dage før proceduren

 1. Konsulter med en specialist, vær oprigtig på samme tid. Nogle af hans spørgsmål kan virke underlige, men de skal besvares. For eksempel skal du fortælle dig hvilke kroniske sygdomme du har. Glem ikke, hvis du tager medicin, herunder vitamintilskud eller midler til at tabe sig. Lægen vil også spørge dig om de kosmetik du bruger. Beta-caroten, som er en del af visse cremer eller vitaminer, gør kroppen lysfølsom - dette er en vigtig omstændighed, som kan påvirke resultaterne af laser eksponering for huden.
 2. Må ikke solbade eller besøge solariumet 4-6 uger før den foreslåede procedure. Brugen af ​​garvning er også kontraindiceret. Laser hårfjerning fungerer bedst på lys hud, så et par uger før hårfjerning, glem ikke at beskytte dit ansigt mod solskoldning: brug dag cremer og makeup produkter med SPF 15 og derover.
 3. Hvis du har whitened din hud, så tager det 4 til 6 uger, før det kan udsættes for laserbestråling.
 4. 2-4 uger før laserhår fjernelse af overlæben, suspender alle andre metoder til fjernelse af håret: voksning, shugaring. Træk ikke antennene ud med pincet eller tråd, brug ikke depilatory cremer og mekaniske epilatorer.
 5. Klinikken kan tilbyde at lave en foreløbig test på laserens individuelle tolerance. Det hjælper med at vælge den bedste ydeevne for laserapparatet. Testning foregår mindst 1 dag før proceduren.

Kommunikation med en specialist hjælper med at opnå optimale resultater.

På dagen for epilering

 1. Om morgenen vask din hud med et mildt middel. Sådanne produkter er kendetegnet ved fraværet af rigeligt skum og stærk aroma. Anvend ikke en fugtighedscreme på dit ansigt, undtagen vandtætte makeupprodukter.
 2. Specialisten kan kontrollere hudens reaktion på laseren - udfør en test på et lille område på armen.
 3. Piller (for eksempel ibuprofen eller analgin) kan reducere smerte, men en hudlæge, der vil udføre proceduren, bør rådgive om et bestemt lægemiddel.
 4. Tag til klinikken en mild ansigtsvask, solcreme med et SPF 15 filter eller højere. De vil blive påkrævet efter hårfjerning.

En forkølelse kan være en hindring for en laserprocedure. Det er bedre at annullere proceduren, hvis du har virusets manifestationer. Under alle omstændigheder skal en forkølelse rapporteres til en specialist, samt tale om medicin, der måtte tages i forbindelse med det.

Inden den næste session med laserfjerning fjerner du ikke håret i 1-2 uger. Lægen skal kunne vurdere hårets vækst.

Fordele ved laser hårfjerning til overlæben

Laser - en af ​​de mest effektive metoder til fjernelse af hår. I modsætning til voksning, shugaring, handel, kan det fjerne hår i længere tid og til tider for evigt. Gentagen hårvækst er mulig, men disse hår vil blive mærkbart tyndere end de tidligere. De positive resultater af proceduren ses hos de fleste klienter i klinikker og saloner, og bivirkninger er sjældne.

Der er ingen aldersgrænser.

Hvis vi taler om smerte, så i sammenligning med andre populære metoder, forårsager laseren ikke så meget smerte som voksning, handel eller elektrolyse. Stingning minimerer bedøvelsescreme.

Et stort plus kan kaldes det faktum, at laser hårfjerning er hurtig. Hver pulse af strålen behandler et hudområde på 9 x 9 mm, og kun få berøringer er nok til antennerne.

Laser hårfjerning er hurtig, kun få minutter er nødvendige til overlæben.

Laser hårfjerning kan udføres på følsom hud. Dette er en god fordel, fordi ejerne af sarte hudtyper vælger små måder at fjerne hår på, sådanne procedurer som voksning eller handel er forbudt for dem.

Tabel: Sammenligning af forskellige metoder til hårfjerning over overlæben

Ulemper ved laser hårfjerning over overlæben

Som enhver kosmetisk procedure har en laser sine egne egenskaber og er ikke en universel måde for alle. Der er begrænsninger forbundet med klientens egenskaber og laserstrålefunktionerne. Der er også ubehagelige konsekvenser for huden.

Mulige bivirkninger ved brug af antennen til antennerne

Normalt er en laserprocedure forbundet med minimal risiko, men bivirkninger kan forekomme. Blandt dem er:

 1. Hudforbrænding Det er mere almindeligt hos patienter med mørk hud: pigmentet absorberer laseren lettere.
 2. Ændring i hudfarve. Laseren kan forårsage hyperpigmentering og hypopigmentering (hyperpigmentering stimulerer produktionen af ​​melanin, fører til mørkningen af ​​huden, og hypopigmentering tværtimod bidrager til tab af pigment, huden lyser). Meget sjældent er der en ændring i hudfarve til en lilla nuance. Det forekommer på garvede hudområder.
 3. Øjenskade. Det er vigtigt at beskytte øjnene under laserbehandling af ansigtet for at undgå skader.
 4. Kløe. Huden kan være lidt kløende under og efter laser hårfjerning.
 5. Rødme. Inden for et par dage efter laseren er rødmen af ​​huden mulig, mindre ofte - tumorer omkring de ødelagte follikler.
 6. Smerte. Den prikkende og følelsesløshed i laserbehandlede områder af huden er almindelige konsekvenser af udsættelse for hår med en laserstråle. Dette er normen.
 7. Blå mærker. Hvis du har følsom hud, så kan der i de første par uger efter epilering være åbne sår på huden. Skorpen vil forsvinde om et par dage, og på dette tidspunkt vil der være en ung, glat hud.
 8. Infektion. Sjældent, men der er tilfælde af infektion. Det er vigtigt at holde det behandlede område rent for at undgå denne ubehagelige effekt.

Jeg har gjort laser hårfjerning 8 gange allerede. Det ser ud til at være lidt mindre hår, men tiden går, og begynder igen at vokse. Jeg har ret hud, blondt hår. Hun spurgte mesteren, hun besluttede at prøve en anden laser enhed til mig, og resultaterne blev meget bedre. Meget glad.

Lera

http://petrovka-beauty.ru/abc/laser-hair-removal/

Ulemper ved laser hårfjerning til overlæben

Før du beslutter dig for laser hårfjerning, skal du huske:

 1. Den største ulempe ved laser hårfjerning, som opstår størstedelen af ​​salon patienter, er den høje pris for proceduren. En session kan koste 200-350 dollars. Og vi skal huske på, at for at opnå gode resultater kræves der mindst 6 besøg på klinikken. Hvis du ikke gennemfører den igangsatte cyklus af sessioner med laser hårfjerning, annulleres alle tidligere opnåede resultater.
 2. En anden vigtig ulempe ved laseren betragtes som en streng begrænsning af typerne af hår og hud. Denne metode til hårfjerning er ikke egnet til kvinder med mørk hud, såvel som ejere af røde eller grå antenner. Laseren er ikke effektiv til den såkaldte ferskenpistol over overlæben. Der er sjældne tilfælde, når laserstrålen ikke virker på let hud og mørkt hår.
 3. Laser hårfjerningsproceduren er kun effektiv på aktivt voksende hår, men forhindrer ikke væksten af ​​nye hårsække. Dette betyder, at laseren ikke giver en permanent effekt, og der kan opnås gentagne antennevækst.

Find ud af om dit hår og hudfarve passer til laserfjerning.

Hvorfor hår kan optræde efter laserproceduren

 1. En af grundene er graviditet. I løbet af denne periode forårsager en hormonel stigning ofte væksten af ​​nye hår, selv på områder, der tidligere blev behandlet med en laser.
 2. Kan ikke fjerne alt hår på en gang. Problemet er, at alle hårene på vores krop er på forskellige udviklingsstadier. Og laser hårfjerning påvirker kun hår, der er i den aktive vækstfase. Derfor kræves flere sessioner for fuldstændig hårfjerning: det er umuligt at ødelægge alle hårene straks i folliklerne.
 3. Hormonal ubalance er den tredje mulige årsag. Ikke alene medfører graviditet en stigning i hormonniveauet. Mulige årsager omfatter overgangsalder, pubertet, hormonbehandling og individuelle klientegenskaber.

Hudpleje efter laser hårfjerning

Rødhed og ubehag på huden følger altid lasermetoden til hårfjerning. De bør ikke være bange, men disse manifestationer kan minimeres, hvis det er korrekt at sørge for huden efter proceduren, vil konsekvenserne forsvinde hurtigt og smertefrit.

 1. Rødmen og hævelse forsvinder normalt i de første to timer efter laseren. Jo mørkere din hudtone, desto længere er det ubehag, du vil opleve. Du kan lindre din hud med aloe vera gel. Dette naturlige middel kan bruges på huden ofte og uden begrænsninger.
 2. Hvis fornemmelse af varme og varme forbliver på huden en dag efter epilering, skal du bruge is.
 3. Undgå at bruge makeup- og hudpleje cremer på behandlet hud, da dette kan forårsage hudirritation.
 4. Forsøg ikke at opvarme huden fra enten indersiden eller ydersiden. Det betyder, at det er nødvendigt at begrænse adgangen til saunaen, badet, motionsrummet i det mindste i de første to dage efter laserfjerning. Sveden er farlig for den behandlede hud, det stimulerer produktionen af ​​melanocytter, hvilket fører til hyperpigmentering.
 5. Gnid ikke dit ansigt, vask forsigtigt uden skrubber og skræl.
 6. At bo i den åbne sol er uønsket i de første tre dage. Når du går udenfor, skal du altid bruge en god solcreme med et ultraviolet filter.

Hjem laser i kampen med antennerne

Ønsket om at spare penge er en af ​​grundene til, at kvinder prøver hjem laser hårfjerning enheder. Måske prisen på en salon procedure er ikke meget "bid". Men for at se de første synlige resultater skal du have mindst 2 sessioner og opnå virkelig varige resultater - op til 8 sessioner. Resultatet er et anstændigt beløb. Derfor er interessen for hjemme laser øget. Er det en rentabel investering?

Hjem lasere er konstant bedre. Et senere års publikation angiver større effektivitet. Den første bærbare laserenhed til brug i hjemmet blev udgivet i Japan i 2005 af Tria Beauty. Men i 2013 blev en ny version af gadgeten frigivet, og effektiviteten steg med en og en halv gang!

Lasersæt til hjemmet

Brug gadgeten til at hjælpe med detaljerede instruktioner. Som regel præsenterer den en hel tabel af hud- og hårfarver, hvilket gør det muligt at afgøre, om din hudtype er egnet til epilering. Det sidste ord er mobile applikationer fra producenter af hjemme lasere. Disse programmer tester selv din hud og hår og giver anbefalinger til brug af en laser derhjemme.

Home laser har alle de samme egenskaber som kabineapparatet

Hjemlasere bærer de samme risici som installationer i saloner. Generelt har fabrikanterne dog givet maksimal beskyttelse for kunden. For eksempel er der en særlig sikkerhedsfunktion, der eliminerer forbrændinger. Bærbare lasere er potentielt mindre farlige, men det er derfor, de er mindre effektive.

Jeg købte en laser epilator Rio Yes Laser med LCD-skærm (LAHC6) for et år siden. Før det gjorde hun flere gange fotoepilation og shugaring i salonen. Der var ingen effekt fra fotoepilation, kun penge blev spildt, og shugaring gjorde mig ondt. Jeg ved ikke meget om forskellige enheder, men alt var meget tydeligt med epilatoren, alt blev skrevet i detaljerede instruktioner. Det er meget godt, at proceduren kan udføres i hjemmet behagelige forhold, det er ikke nødvendigt at skynde sig overalt. Hver gang håret bliver svagere og så stopper deres vækst helt og holdent.

Valery

Vigtige forsigtighedsregler, når du arbejder med en hjemmelaser

 1. Du kan ikke bruge gadget til børn. Effekten af ​​laser på mennesker under 18 år er ikke undersøgt.
 2. Køb ikke en enhed, hvis du har mørk hud. Denne hud er mest sandsynligt at blive brændt. Hvis laserhår er simpelthen ubrugeligt for let hår, så er det farligt for mørk hud.

Gadgeten virker på hårsækkepigmentet

Mindst 1 dag før den foreslåede epilering af overlæben med hjemmelaser, lav en håndtest. Sørg for, at din hud og laser er kompatible.

Laser hårfjerning over husets overlæbe: trin for trin beskrivelse

 1. Inden apparatet skal bruges, skal det oplades. Dette vil tage mindst 2 timer. Natten opladning gør også ikke ondt gadgeten.

I pakken, undtagen gadgeten, skal der være en oplader, briller, gel, instruktioner

Det anbefales at barbere hår før laserbehandling.

Jo højere stråleintensiteten er, desto højere effektivitet af epilering

Behandl hudområder konsekvent

Digital visning af gadgeten angiver trinets trin under proceduren

Video: Sådan bruger du gadget til laser hårfjerning

Laser hårfjerning er en effektiv procedure, men desværre ikke for alle. Desuden kræver laseren særlig opmærksomhed på forholdsregler for at undgå forbrændinger og ar. Vær ikke lidenskabelig ved at vælge en klinik, være interesseret i alle faser af proceduren, fordi vi taler om dit ansigt. Følg de grundlæggende retningslinjer for hudpleje efter laser, så vil du være tilfreds med resultaterne af hårfjerning.

Overlæbe epilation

Et af de mest ubehagelige problemer i enhver ung pige eller kvinde i alderen er udseendet af en "pistol" over overlæben. Der er mange grunde til at provokere sådan et irriterende fænomen, men mere faktiske er mulige måder at slippe af med det. Selvfølgelig er den mest hensigtsmæssige løsning i nogle tilfælde en komplet behandling af en læge, men det giver ikke altid det ønskede resultat. Det sker også, at vegetationen over læben er et træk ved en kvindes krop. I en sådan situation er det bedst at ty til proceduren for epilering af overlæben.

Årsager til antenner hos kvinder

I medicin betragtes hårvækst over overlæben, som udseendet af vegetation omkring brystvorterne, som et intersex fænomen. Det betyder, at sådanne tegn kan være til stede hos både mænd og kvinder. Men ikke nok af nogen repræsentant for den retfærdige sex arrangerer hår på sådanne steder.

Udseendet af hår på uventede steder (herunder på den øverste svamp) kaldes "hirsutisme". Læger associerer normalt sådanne kliniske manifestationer med overdreven produktion af det mandlige kønshormon i kroppen. Derfor skal du først rådføre dig med din gynækolog og endokrinolog, hvem vil hjælpe dig med at identificere den egentlige årsag til hvad der sker:

 • Akutte eller kroniske sygdomme i indre organer. Når hirsutisme opstår, mistes dysfunktionerne i æggestokkene og binyrerne. Den farligste diagnose i dette tilfælde er udseendet af tumorer. Samtidige tegn, der giver mulighed for at mistænke en alvorlig overtrædelse i tide og rådføre sig med en læge, er en grov stemme, øget hudfedtighed og forstyrrelser i den sædvanlige menstruationscyklus.
 • Genetisk disposition eller arvelighed. Denne grund er særlig vigtig, fordi den indikerer muligheden for udseende af uønsket vegetation over overlæben, selv under betingelser med en normal tilstand af kroppen og det endokrine system. I dette tilfælde udgør antennerne ingen trussel mod organismen, men det er stadig værd at slippe af med dem.
 • Bivirkninger ved at tage bestemte lægemidler. Ofte er det forbundet med enhver form for hormonel medicin. Nogle interferoner, anabolske steroider, progestiner kan også udløse hårvækst.

Over for problemet med hårvækst over overlæben skal du være opmærksom på, hvor mange af dem der er. For eksempel er for brunetter forekomsten af ​​en lille mængde vegetation på uønskede steder som en del af kroppen.

Men du bør ikke bruge forskellige metoder til hårfjerning alene, det er bedre at konsultere din læge.

Typer af procedure og forskel fra depilation

Heldigvis er der i dag mange metoder til at fjerne hår fra enhver del af kroppen. Der er to typer procedurer: depilation og epilation. Det er bredt antaget, at der ikke er nogen forskel mellem disse to begreber, men dette er grundlæggende forkert.

Depilation refererer til fjernelse af kun en bestemt del af hårene, der rager ud over hudens overflade. Med andre ord er håret praktisk talt afskåret, og dets del forbliver intakt sammen med pæren, der ligger i follikelet, og det kan derfor vokse over tid. De mest kendte varianter af depilation anses for barbering ved hjælp af en maskine med knive, brugen af ​​særlige elektroniske depilatory maskiner.

Hvis du har brug for at slippe af med en kvinders antenner, er epilering bedst egnet. Denne procedure indebærer behandling af ikke kun den øvre del af håret, men også follikelen. Dette giver dig mulighed for at udvide effekten af ​​glat hud, reducere væksten i hårvækst - eller endda slippe af med dem helt. Epilation svækker de nyligt voksende hår, hvilket gør dem mere skrøbelige og lette, og risikoen for hudirritation efter procedurerne er minimal.

Måder med epilering er meget mere. Og hver af dem er egnet til at fjerne den hadede overskæg over læben, så det er meget nemt at finde den procedure, der vil være den mest komfortable og overkommelige for dig.

Laser hårfjerning

Til dato er det nok den mest effektive måde at fjerne uønsket vegetation på. Det er selvfølgelig også ret dyrt. Men hvis du kun behøver at behandle områderne over overlæben, så tager du hensyn til alle fordelene ved denne procedure, bliver valget indlysende.

Fjernelse af vegetation udføres ved anvendelse af et specielt apparat. Sensoren, som er placeret mester over det ønskede område på kroppen, udsender automatisk en koncentreret energistråle, der har kemiske og fysiske virkninger på hårvævet.

De vigtigste "mål" for sådanne enheder er normalt melanin og caroten - to stoffer indeholdt i folliklerne, uden tilstedeværelse af hvilken konstruktion og yderligere vækst af hår er umuligt.

På grund af lokal ødelæggelse bliver håret ikke bare fjernet og bliver mere skrøbeligt, men forsvinder for evigt - efter ca. 5-6 sessioner med et interval på 30 dage.

Blandt fordelene ved laserhårfjerning af overlæben kan man også bemærke følgende:

 • Proceduren varer ikke længe.
 • Der er ingen virkninger på huden, da laseren ikke påvirker det omgivende hårvæv.
 • Smertefri.
 • Langere effekt (sammenlignet med andre metoder).
 • Evne til at slippe af med antenner en gang for alle.

Laser hårfjerning udføres i kosmetologiklinikker og centre, hvor processen ledes af en erfaren specialist. Du kan blive påkrævet supplerende træning, som er at nægte at barbere og bruge kosmetik på dagen for proceduren.

Denne metode er som regel kontraindiceret, hvis du har diabetes, svækket immunitet, akutte sygdomme eller forværring af kroniske patologier.

photoepilation

Ved dens princip kan det ligne en laser hårfjerning. I dette tilfælde anvendes den sædvanlige lysstråling som energikilde. Vedhæftet til det ønskede område, gør sensoren flere hurtige blink i løbet af et sekund. I dette tilfælde absorberes lysenergien af ​​melanin og keratin i hårsækken og går i varme. Forøgelse af temperaturen ødelægger hurtigt hårpigmenterne - og som følge heraf fører de til deres fuldstændige ødelæggelse. Effekten af ​​fotoepilation opretholdes i op til 5 år.

Da effekten af ​​lysenergi kun er effektiv for pærerne i vækststadiet, er det ønskeligt at gentage proceduren omkring 4-6 gange for at opnå en helt glat og ren hud.

Sammenlignet med samme laser hårfjerning, kan det bemærkes, at denne metode har ulemper, der bør tages i betragtning:

 • Virkningen efter flere sessioner er måske ikke så god som forventet. Håret vil blive genoprettet før eller senere.
 • Efter proceduren er uønskede konsekvenser mulige - såsom rødme og hævelse.
 • Noget smertefuldt.
 • Det er umuligt at anvende, hvis hvidt fluffet hår vokser over overlæben.
 • I dette tilfælde kan omkostningerne ved proceduren kun være ca. 1.500 rubler for overlæben.

Elektronisk hårfjerning er en anden meget alsidig metode, der passer til næsten enhver kvinde med problemet med overskydende vegetation over hendes læbe. Til proceduren anvendes en særlig elektrisk stang, hvorved hvert hår behandles separat.

Selvfølgelig er en sådan procedure meget lang, mens det også kan forårsage ubehag. Imidlertid er disse ubehagelige fejl mere end opvejet af et meget imponerende og langvarigt resultat.

Hvis vi overvejer mere detaljeret princippet om anvendelse af professionel elektrisk hårfjerning, er den baseret på den samme termiske effekt, som har en destruktiv virkning på hårsækken. I dette tilfælde opnås det ved direkte at introducere en tynd elektrode ind i hårsækken.

Elektrisk hårfjerning selv er ubehagelig, så når det udføres i zonen i overlæben, er lokalbedøvelse simpelthen nødvendig. Proceduren udføres i form af et kursus bestående af 4-5 sessioner (med intervaller på to måneder).

Hun har praktisk talt ingen kontraindikationer - bortset fra at patienten har en pacemaker. Derefter kan problemet med hårvækst over overlæben glemmes for evigt.

Elos epilation

Det er en mere moderne universel metode, der anbefales til kvinder i de mest forsømte og vanskelige situationer i forbindelse med udseendet af hår på upassende steder. Proceduren kombinerer faktisk en laser og en elektrisk metode sammen med fotoepilation, derfor har den en bred vifte af applikationer og kombinerer alle kontraindikationer, der er karakteristiske for ovennævnte metoder.

Selvfølgelig, hvis du beslutter dig for at bruge Elos epilation, skal du forberede dig på, at en session vil koste mindst 2500-3000 rubler. På den anden side er mange kosmetologer enige om, at denne metode (som elektrolyse) er den mest effektive og kan garantere en absolut løsning på problemet med uønsket hårvækst.

Epilation af kvindelige overskæg - en anmeldelse

Hårfjerning på overlæben. Anmeldelse baseret på 17 år! Epilation hjemme alene. Foto proces. Voksning af hår er nemt!

At kvinder kan have et overskæg, selvfølgelig lærte jeg længe før jeg fandt sort hår på min overlæbe.

På omkring 13-14 år gammel så jeg først et overskæg. Mærkeligt nok forårsagede denne kendsgerning mig ikke panik (eksempler på mor og bedstemor er foran mine øjne - vi har alle vegetation på overlæben gennem kvindelinjen). På den fjerne tid blegede jeg sort overskæg med en opløsning af hydroperit og var glad. Men vegetationen forsvandt ikke overalt, det blev bare mindre synligt.

Omkring år 2000 besluttede min mor, at jeg ville stoppe med at male min overskæg. Og hun sendte mig til at udforske om photoepilation (eller laser, jeg kan ikke huske).

Det var sommer. Og jeg var heldig, for i salonen, hvor jeg kom til at "slippe af med overskæget for evigt", arbejdede en vidunderlig mester, som afskød mig fra denne tvivlsomme procedure, lokket mig til siden af ​​voksepilation. Lige siden jeg og voksen er ikke adskilt.

Min overskæg.

Almindelig sort overskæg. Fotoet kører ikke, det er selvfølgelig værre.

Jeg kan ikke lide at gå rundt med sådan affald på mit ansigt.

Hvad har du brug for at fjerne hår på din overlæbe derhjemme?

Jeg fjerner hår med voks. Denne metode er den bedste for mig (jeg prøvede det med tråd og ild og med specielle strimler og plukket det - alt nonsens!) Kun voks, kun hardcore!

For det første har du brug for voks.

Jeg har en bank af voks, købt i 2007 i butikken af ​​professionelle gadgets til en skønhedssalon. Banken er stor, jeg har ikke brugt endnu halvdelen. Trods voksens årti er det ikke forringet, det har ikke mistet sine egenskaber, selvom jeg antager, at al mulig holdbarhed er gået.

Men jeg bruger stadig denne voks, og jeg har ikke til hensigt at ændre det, før det slutter.

For det andet: Vi har brug for specielle pinde til voksning.

Jeg har træ, købt i samme 2007, i samme butik og en stor emballage.

Tredje: brug særlige striber til voks.

Her købte jeg dette materiale to gange. En gang i samme 2007, og for anden gang i 2012-2013 bestilte jeg Ali, eller ebee, kan jeg ikke huske allerede.

Strimler til voksning er yderst økonomiske til hårfjerning. En strimmel er nok til to epilationer, og selv for tre.

For alt dette rigdom i 2007 betalte jeg omkring 2.500 rubler. Den anden batch af strimler kostede mig 100 rubler.

Fjerde: brug for en mikrobølgeovn.

Nå, eller en særlig enhed til opvarmning af voks. Jeg bruger en mikrobølgeovn.

Jeg samler den nødvendige mængde voks på en pind, sæt den i en glasburk og læg den i ovnen i ca. et minut.

I løbet af denne tid smelter voksen til den ønskede, korrekte konsistens, så den let kan påføres.

Jeg vil advare.

Før du påfører voks på huden, skal du sørge for, at voksen ikke er ildig og ikke koger vand! Ellers risikerer du at blive efterladt uden det øverste lag af huden (jeg var så). Voksen bør ikke være meget varm, det skal være behageligt varmt. Bør ikke brænde.

Femte: ikke obligatorisk.

Har brug for noget pulver. Det sædvanlige mest enkle pulver.

Jeg bruger et pulver til at behandle det område af hud, som jeg vil epilere. Dette skaber beskyttelse for huden, så varm voks ikke beskadiger huden.

Trin for trin epilering af overlæbe voksning derhjemme.

Så jeg har forberedt alt, hvad der er nødvendigt for hårfjerning.

Anvendt pulver på huden.

Så hurtigt, indtil voks hærdet, anvender jeg det med en pind på huden mod hårvækst

Det er, jeg anvender voks fra hjørnet af læberne til toppen. På denne måde at anvende voks tager jeg så mange hår som muligt, og deres fjernelse bliver lettere.

På voksen, som endnu ikke er afkølet, limer jeg de forkortede strimler.

Jeg glatter strimlerne, knuser dem til voks, så alt er bundet op tæt - whiskers og voks og strimlerne.

Det værste!

Nu skal vi rive af strimlerne. Jeg har en stærk hånd. Jeg sletter selv et overskæg i 10 år. Og det gør mig stadig ondt. Men det er ikke helvete, nej, jeg føler bare, når voks kommer ud af huden.

Jeg river af strimler i retningen "fra neden - op". Jeg tager spidsen og hurtigt, stærkt rive af.

Med korrekt epilering vil huden ikke komme ud, og alle hårene forbliver på strimlen.

Foto udstedt i citatet, som et syn, efter min mening, slet ikke behageligt. (derfor, uden særlige behov, ikke se)

Efter at jeg har slettet striberne, gnider jeg mit ansigt med lidt fugtighedscreme. Det første år købte jeg stadig specialværktøjer, så stoppede jeg. Efter min mening er dette unødvendigt affald.

Nu har jeg behandlet overlæbe skarlet.

Resultatet

På trods af den "fyldte hånd" gik jeg for langt med at holde voks på mit ansigt (uanset hvad du gjorde for en undersøgelses skyld - alt dette fotograferede distraheret mig)

Du ser de røde områder er virkningerne af over-voksning.

Men det går hurtigt. Maksimum den næste dag (hos mig)

Ingen overskæg, men et tip af dem også!

Jeg vil nødvendigvis bemærke det øjeblik, da jeg lige begyndte at gøre voksepilation, så havde jeg en forfærdelig irritation - hvid smerter acne. Jeg forstår, at huden blev vant til virkningerne. I øjeblikket er der ingen acne, irritation eller noget andet negativt, nej.

Hele proceduren tager mig ikke mere end fem minutter. Voksning Jeg kan virkelig godt lide på grund af økonomien af ​​tid og penge.

Det eneste negative er smerte, men jeg er allerede kommet til det.

Jeg kan ikke anbefale proceduren til fjernelse af overlæbe!

Laserepilation af overlæben

Ofte bliver kvinder gidsler af antenneproblemet. Laser hårfjerning læber lindre dig fra ubehag og begrænsninger, og huden bliver fløjlsagtig. Indigneret af de ubehagelige problemer, mange piger løses ved radikale metoder og barberer eller pluker hår. Det hjælper i et par dage, men i løbet af årene bliver håret hårdere og ser næsten ud som børster.

Cosmetology Center Epil Salon tilbyder en effektiv og sikker laserfjerningstjeneste på overlæben i Moskva. Salonen har personale med medicinsk uddannelse, og kundeservice udføres i et behageligt miljø og med moderne udstyr.

Fordele ved proceduren

 • Laser hårfjerning af antennene over overlæben forårsager ikke skade på huden.
 • Forårsager ikke allergi, irritation og forbrændinger.
 • Efter den første procedure går omkring 15-40% af håret tabt. De vokser ikke længere, og hvis de ser ud, bliver de meget svagere og lettere.
 • Prisen for laser hårfjerning læber er ikke meget høj, men resultatet - bare smukke.

Moderne kosmetologi tilbyder dusinvis af muligheder for at slippe af med uønskede hår. En af lederne på denne liste er laserfjernelse.

Omkostninger til

For at laserhår fjernelse af antennerne over overlæben skal lykkes og så effektivt som muligt, er det nødvendigt at gennemgå en række procedurer anbefalet af en specialist: fra 3 til 10. Tallene for hver person er individuelle og varierer afhængigt af hudfototype, hårfarve og flere andre faktorer.

Priserne på laser hårfjerning læber er ikke meget høje. Det skal forstås, at i en procedure kun en del af håret i vækststadiet fjernes. Resten ("sovende") kan du kun fjerne i løbet af en måned.

Sådan forbereder du dig

Huden på ansigtet er delikat og meget følsomt, så laserfjerning over læben kræver, at mesteren skal tage professionel handling, og klienten skal følge nogle af forberedelsesreglerne:

 • 14 dage før du besøger salonen, må du ikke solbade, besøge ikke solariumet og stop med at bruge tetracyklin antibiotika.
 • 2 uger før proceduren fjerner ikke håret på nogen måde.
 • 3 dage før laser hårfjerning over overlæben, skal du stoppe med at bruge alkohol kosmetiske eller terapeutiske midler.
 • Fjern håret 4-8 timer før du besøger en kosmetolog.

Stadier af

Laser hårfjerning af overlæben i Moskva, udført hos Epil Salon, vil radikalt fjerne uønsket hår. Før proceduren vil vores specialister helt sikkert rådgive om hvilken metode der er bedst at ty til. Laserhårfjerning af overlæben udføres i trin:

 1. Sminkeren behandler hudområdet med en speciel gel.
 2. Ved hjælp af apparatet virker det af en laserstråle på hårsækkene.
 3. Behandler epileringssted med en beroligende gel.

Kontraindikationer

 • Graviditet og amning.
 • Onkologiske sygdomme.
 • Diabetes mellitus.
 • Hudsygdomme og læsioner i epilationens område.
 • Kroniske infektionssygdomme i eksacerbationsperioden.

Laser hårfjerning af læberne er kontraindiceret til fjernelse af dunet, lys og gråt hår.

Pleje efter epilering

Efter proceduren for laserhårfjerning af antennerne er afsluttet, kan der være en lille rødhed på overlæbehuden, der forsvinder inden for få timer uden at forårsage ubehagelige fornemmelser. på følgende måde:

 • 14 dage for at undgå direkte udsættelse for sollys og besøge solarium
 • 3 dage bruger ikke alkoholprodukter til hudbehandling, afstå fra at besøge saunaen og badet, samt at tage et varmt bad.

Sådan tilmelder du proceduren

Laser hårfjerning læber i Moskva - en procedure hvorefter huden bliver smuk og øm. Du kan finde ud af, hvor meget det koster og tilmelde dig hos Epil Salon, hvor du vil blive ventet af lydhør personale og behagelige forhold, via telefon eller ved at efterlade et online ansøgningsskema på hjemmesiden.

Epilering af hår over overlæben: typer og anmeldelser

Vidste du, at epilering af overlæben hos kvinder er en let tilgængelig procedure? Har du dette problem, og du ved ikke, hvordan man skal klare det?
Epilation - virkningen på hårsækkene på et bestemt område af menneskets hud ved hjælp af yderligere enheder. Resultatet af proceduren er hårtab i lang tid.

Det er nødvendigt at skelne mellem begreber som hårfjerning og depilering. Under depilation forekommer hovedvirkningen på hårakslen, follikulær bunden påvirkes ikke. Epilation er en dybere penetration i hårstrukturen. Effekten er manglen på hår i længere tid.

Typer af hårfjerning

I kosmetologikontoret kan klienten tilbyde følgende typer af denne service:

 • enzymepilation;
 • Laser hårfjerning;
 • elektrolyse;
 • laser.

Hver procedure har sine fordele og ulemper. Bemærk nogle af dem.

Under enzymepilation påføres en specielt opvarmet sammensætning af enzymer på hårområderne på ben og arme. Efter lidt tid er håret let fjernet. Der er ligheder med voksaflejring. Der er ingen direkte indvirkning på hårsækkene. Håret bliver tyndere og lettere. For intime steder og ansigtsprocedurer er ikke egnet. fordele:

 • ingen rødme
 • effekten er straks synlig;
 • huden er blød;
 • Det er muligt at udføre proceduren i et kosmetologikontor efter høring af en dermato-kosmetolog.

Med fotoepilation trænger lysstrålen ind i huden og ødelægger hårsækken. Der kræves et par korte sessioner. Resultatet varer 2-5 år. Det er muligt at bruge til fjernelse af hår på ansigtet og i intime steder. Rødmen og hævelse af huden efter proceduren er mulig. fordele:

 • langvarig virkning
 • smertefri metode;
 • egnet til hår af enhver farve.

Elektrolyse - fuldstændig fjernelse af hele strukturen af ​​håret og dets pære. Mange kontraindikationer. Udføres først efter konsultation med en dermatocosmetolog. Sørg for at lave en test på et lille område af huden, som muligt en allergisk reaktion. Smertetærsklen er høj - mange klienter overgår proceduren allerede på dette stadium. Tjenesten anvendes på alle dele af kroppen. Plus - den mest langsigtede effekt, fuldføre hårfjerning.

Laser hårfjerning - laser effekten på hårsækkenet, som efter nogle få procedurer vil stoppe med at vokse. En af ulemperne ved proceduren er tyndt hår (hvid fluff, svært at fjerne med en laser). fordele:

 • forårsager ikke en allergisk reaktion
 • hud er ikke skadet, men kun hårets struktur ødelægges.

Alle disse moderne teknikker beauticians bruger effektivt i deres arbejde. For eksempel hårfjerning over overlæben for evigt.

Hårfjerning anmeldelser

Uønsket hårvækst i denne del af ansigtet forekommer hos kvinder hovedsageligt af to grunde:

 1. Hormonale svigt (mandlige hormoner hersker).
 2. Genetisk prædisponering (arvet).

Hvis hormonfaldet undertiden kan justeres med medicin, vil genetikken ikke gå overalt. I begge tilfælde kommer moderne teknikker til undsætning.

Hvis du planlægger epilering af overlæben, er anmeldelserne stadig bedre at lære.

Funktioner Elos epilationszone i overlæben. Kvinder anmeldelser

ELOS epilation er udbredt i fremmede lande og har været kendt i mere end 10 år. I Rusland er denne teknik blevet populært relativt nylig.

Hvad er ELOS-hårfjerningsproceduren?

Dette er et produkt af innovative teknologier, der er blevet et gennembrud i kosmetologi. Kombinerer fotoepilation og laserepilation. Fremkalderen af ​​metoden er et firma fra Israel "SYNERON Medical".

Elos epilation er en fantastisk løsning til fjernelse af ubehageligt ansigtshår

Elektromagnetisk og lysenergi under proceduren påvirker kroppen. Særligt udstyr fjerner hår. Der er en ødelæggelse af hårsækkenet med lysenergi, hvorefter pæren fjernes på grund af strømmen af ​​elektrisk strøm til den.

Proceduren udføres i overensstemmelse med punktprincippet. Det vedrører ELOS udelukkende af hårsække og virker ikke sammen med huden, som beskytter mod sår, forbrændinger og anden hudskade.

ELOS-hårfjerning fjerner forsigtigt og forsigtigt hår, der har en positiv effekt på huden, som efter proceduren bliver glat og elastisk. Apparatet, som proceduren finder sted, har en køleeffekt, som direkte påvirker smerten, eliminerer dem.

Elos Hårfjerningsapparat

En af de mest almindelige typer af denne teknik er ELOS epilering af overlæben. Anmeldelser af specialister og kvinder, der har gennemgået denne procedure, viser sin høje effektivitet.

Hvordan er ELOS epilering af overlæben

Proceduren begynder med en grundig forberedelse til det.

Nedenfor er tips og tricks, der hjælper dig med at forberede ordentligt.

 • 2 uger før proceduren ikke anbefales at solbade i solariumet, tag et solbad.
 • Før proceduren, 2-3 dage før, skal du barbere hårene på læben, så de vokser til den ønskede længde.

Du kan ikke gøre ansigtsskrælning i måneden før ELOS epilation

I anmeldelserne påpeger kosologer, at intet skal være påvirket på overlæben i den forberedende periode, så huden i dette område ikke er irriteret, men er så klar som muligt for den kommende procedure.

Fremgangsmåden for at slippe af med uønsket hår på overlæben ved denne metode er opdelt i flere faser.

Først og fremmest skal du konsultere en specialist. For at finde ud af de nødvendige oplysninger om kontraindikationer til proceduren skal du tage en blodprøve, urin.

Før du begynder proceduren, skal du lave de forberedende procedurer.

 • Kontroller, om der er en allergisk reaktion.
 • Påfør på huden cremen.
 • Behandle området, der skal udsættes for apparatet.
 • Brug solbriller, der beskytter mod stråling, ligge i en stol.

Ved hjælp af kraftige, men korte lysflammer af ELOS hjælper hårfjerning med at fjerne overskydende hår.

Resultat af Elos-proceduren: før og efter

Proceduren er ejendommelig ved fjernelse af hår, der er i aktiv vækst, så det bliver nødvendigt at gentage sessionen for at opnå et fremragende resultat. Elos hårfjerning fjerner hårsækkene på overlæben, ifølge anmeldelser af kvinder, der har gennemgået denne procedure, til 5 - 10 sessioner. Proceduren varer ca. 30 minutter.

Hudpleje efter proceduren

I de første par dage bør være meget omhyggeligt og omhyggeligt behandle huden over overlæben. Det er forbudt at berøre det område, der har været udsat for apparatet med fingrene eller andre genstande.

2-3 uger er det uønsket at tage et varmt brusebad, udsætte huden for høje temperaturer, gå til bad, sauna og solarium.

Kosmetologer behandler ofte huden på overlæben med sårhelingmidler. De anbefaler Panthenol.

Midler til heling af huden efter proceduren

Brug ikke ansigtsscrubs, lotions, tonics i den første uge efter proceduren. Når alt kommer til alt, vil alt, hvad der indeholder alkohol, have en negativ virkning på følsom hud. Det er nødvendigt at beskytte huden mod sollys og brug en creme med tilsvarende beskyttelse.

Hvis du følger alle ovenstående regler og følger anbefalingerne, er helbredelsesperioden meget kortere og vil passere uden alvorlige konsekvenser.

Positive effekt (fordele)

Hidtil er den mest effektive procedure ELOS epilering af overlæben.

indgroet hår efter elas epilation sker ikke

Ekspertanmeldelser fremhæver de mange fordele ved den israelske metode til fjernelse af uønsket hår:

 • Proceduren er helt ufarlig for kroppen og huden, og det har desuden en positiv effekt på huden, hvilket gør den glat, delikat og fløjlsagtig.
 • Forberedelse til hårfjerning tager ikke meget tid og består af de enkleste trin.
 • Genoprettelsen af ​​huden efter epileringens epilering er smertefri og nem. Du skal blot følge nogle enkle regler og følge anbefalingerne fra kosmetologen.
 • Enheden forlader ikke ar.
 • Fjernet hår af enhver type, uanset hud, dets tilstand og egenskaber.

Mulige konsekvenser

Vigtigt at vide! Før du går på salonen for at fjerne hår, skal du lære alt om selve proceduren, salonen, der vil udføre den, kontrollere licensen, specialkvalifikationerne og læse anmeldelser om den.

Efter ELOS epilering af overlæben opstår der komplikationer i tilfælde hvor lægen er analfabeter og ikke fungerer korrekt, opfylder enheden ikke kravene til sikkerhed og kvalitet.

Processens succes afhænger primært af specialisten.

Mulige konsekvenser:

 1. De mest almindelige virkninger er forbrændinger. De opstår, når proceduren finder sted uden brug af en kølegel eller bruger den i utilstrækkelige mængder. Enheden har en effekt i en bestemt tilstand. Hvis det er analfabeter at afhente, vil der blive forbrændinger.
 2. Hud som følge af ikke-professionel fjernelse af håret kan blive betændt og blive irriteret. Ofte forekommer sådanne komplikationer hos piger med meget følsom hud, som forkert blev plejet.

Har brug for at huske! Hvis en kvinde ikke fulgte skønhedsekspertens anbefalinger i den forberedende periode og var uagtsom i sin forberedelse til proceduren, ville hun have komplikationer. Derfor er det vigtigt at tage fuldt ansvar for forberedelsen af ​​ELOS epilationen.

Indikationer for proceduren

Den vigtigste indikation for proceduren er hår på overlæben, iøjnefaldende, indgroet i huden.

Årsager til hårligheden over læben

En af grundene til den aktive vækst af hår over overlæben er hirsutisme. Det er præget af stærk hårvækst i ansigt, overlæbe, bryst, ryg. Hvis symptomerne på hirsutisme udtages, skal du fjerne håret på forskellige måder, hvoraf den mest effektive er ELOS epilation.

Udseendet af hår - et symptom på fejl i hormonsystemet

Hårvækst er nogle gange et symptom på mere alvorlige sygdomme forbundet med nyrernes arbejde, de kvindelige kønsorganer. Problemer med det endokrine system medfører også for hårdt hår. Nogle gange er den aktive vækst af hår over hele kroppen, herunder på overlæben, resultatet af overvægt, rygning, udseende af ondartede tumorer. Derfor er det vigtigt at gennemgå en fuldstændig undersøgelse og identificere årsagen.

Ren hud ser altid godt ud

Overdreven vegetation forårsager altid ubehagelige følelser. Men i den moderne verden er det ikke et problem at slippe af håret på kroppen og over overlæben. ELOS epilation, lavet i henhold til reglerne, vil kun efterlade et godt indtryk.

Elos lip epilation: laser hårfjerning. Detaljer i den nyttige video:

Hvordan er Elos hårfjerning ansigt? Se ekspertvideokonsultation:

Elos epilation er et alternativ til laser epilation. Slip håret for evigt. Se en interessant video:

Laser hårfjerning hjælper dig med at slippe af med håret over overlæben.

Mange kvinder kæmper med uønsket vegetation på deres overlæbe i årevis. Fordelen ved moderne kosmetologi giver en radikal metode til løsning af dette problem. Et par sessioner af laser hårfjerning vil være nok til at slippe af med obsessive follikler for evigt.

Fluffy overskæg er en mands stolthed, men hvis en kvinde står over for et sådant problem, skal det haster med det. Der er mange årsager til uønskede antenner, men uanset dette tilbyder moderne kosmetologer en række fjernteknikker. Den mest effektive blandt dem, til højre, er laser epilering af overlæben. Gennemførelse af denne procedure garanterer at slippe af med antenner for evigt.

Hvorfor har kvinder et overskæg?

Næsten alle kvinder har lys, næppe mærkbar, fluff over overlæben. Dette er helt normalt, og bekymre dig derfor ikke. Angst bør kun høres, når hårene bliver mørke, tykke og synlige.

Hovedårsagerne

Læger identificerer flere hovedårsager til uønsket hår på en kvindes ansigt:

 • Hormonale svigt
  Dette er den mest almindelige årsag. Det handler om at hæve niveauet af mandligt hormon i blodet. Faktisk er testosteron nødvendigt for den kvindelige krop til korrekt udvikling af follikel i æggestokkene, og derfor producerer kroppen det gennem leveren, æggestokkene og binyrerne.

Når niveauet af hormonet stiger, bemærker kvinder først og fremmest aktiveringen af ​​vækst i områder, der ikke er typiske for kvinder: ansigtet, brystet.

I sådanne tilfælde er det nødvendigt ikke bare at fjerne håret, men også at besøge en endokrinolog. Lægen vil kunne undersøge dig og ordinere passende medicinsk behandling.

 • Genetisk faktor
  Vi taler om sager, når et lignende problem vedrører din mor og bedstemor.
 • Alder ændres
  Nogle gange hos kvinder ældre end 35 år er der et alvorligt fald i syntesen af ​​østrogen, hvilket medfører udseende af uønskede hår. Dette kan være et signal om, at det er nødvendigt at besøge ikke kun en endokrinolog, men også en gastroenterolog, som omhyggeligt undersøger leveren.
 • Sygdomme i mave-tarmkanalen og skjoldbruskkirtlen
  Det er værd at kontakte en specialist: uønsket hår kan forekomme ikke kun på grund af sygdomme i galdeblæren og skjoldbruskkirtlen, men også signalere en hjernetumor.
 • Stofbrug
  Mange læger ordinerer deres patienter hormoner, der kan stimulere testosteron niveauer. Kontakt din læge er nødvendig - han vil rette behandlingsprogrammet, og sygdommen vil blive elimineret.
  • Slip af håret med en laser vil tillade moderne Elos epilation.
  • Tegning af neglene derhjemme kan gøres meget smukt og effektivt, hvis du læser vores artikel.

  Laser hårfjerning over overlæben

  I kampen mod uønsket hår viser kvinderne vidundere af opfindsomhed og opfindsomhed. Mange piger gør det regelmæssigt for at rense fluffen med pincet eller voks. Sådanne procedurer giver kun kortsigtede resultater og forårsager mange problemer.

  For at løse problemet en gang for alle tillader epilering af overlæben med en laser. Denne procedure udføres i skønhedssaloner.

  Begrænsninger og kontraindikationer til laser hårfjerning

  Tilmelding til en procedure i en god salon er kun mulig efter diagnosen af ​​en læge. En hudlæge vil være i stand til at diagnosticere, at du har mulige kontraindikationer til laser hårfjerning. Proceduren er kontraindiceret, hvis patienten har:

  • diabetes mellitus
  • Tilstedeværelsen af ​​hud, kræft, kardiovaskulære og infektiøse og inflammatoriske sygdomme
  • Mikrotrauma i huden på det behandlede område

  Proceduren bør også udskydes under graviditet og amning.

  Forbereder til laser hårfjerning af overlæben

  Ved at tildele en proceduredato forklarer de fleste erfarne kosmetologer for patienterne vigtigheden af ​​korrekt forberedelse. For at laserhårfjerning af overlæben skal være rigtig succesfuld, er det nødvendigt at opgive besøg i solarium, sauna og bad ca. ti dage før sessionen. I denne periode anbefales det ikke at solbade.

  Eksperter advarer også om, at du ikke kan lette og fjerne hår før proceduren. Kun på dagen for sessionen skal webstedet omhyggeligt barberes.

  Funktioner af proceduren

  Det er værd at vide, at laser hårfjerning af hår over læben er en af ​​de mest effektive metoder. Proceduren er helt sikker for patienten: i hans arbejde bruger skønhedseksperten kun moderne udstyr, der ikke traumatiserer huden.

  Til epilering over overlæben gav et hundrede procent resultat, skal du gå 3-4 sessioner. Intervallet mellem disse procedurer skal være cirka en og en halv måned. Det er bemærkelsesværdigt, at en session ikke tager lang tid - mesteren skal bruge 10-15 minutter til at behandle stedet.

  Proceduren finder sædvanligvis sted smertefrit og mærkes af patienten som en let prikkende fornemmelse. I tilfælde hvor klienten føler sig alvorlig smerte, kan masteren bruge et lokalbedøvelsesmiddel. Det er bemærkelsesværdigt, at det kan tage cirka en halv time at handle med stoffet, og derfor er det bedre at advare kosmetologen på forhånd.

  Fremskridt i proceduren

  Hårfjerning begynder med definitionen af ​​en patients hudfototype. Denne analyse vil give skønhedseksperten mulighed for at finde ud af niveauet af melaninkoncentration i det behandlede område af huden, og indstil dermed den ønskede bølgeform på laseren.

  Dernæst vælger masteren passende til klientstørrelsesbrillerne. De bør passe tæt for at beskytte patienten mod tab af syne og konjunktivitis.

  Når alle forberedelser er afsluttet, undersøger kosmetologen omhyggeligt det ønskede hudområde og smører derefter huden med en speciel creme.

  Laser hårfjerning handling

  Virkningen af ​​proceduren er synlig med det samme, men det er vigtigt at forstå, at nogle af hårsækkene er i sovende tilstand. Efter en tid aktiveres disse follikler, og kosmetologen skal besøge igen. Tre sessioner er nok for de fleste kvinder, men afhængigt af organismens individuelle karakteristika kan antallet af sessioner variere.

  Efter pigernes epilation er der en lille rødhed og svag hævelse. Du kan slippe af med disse effekter med enhver creme indeholdende kortikosteroider. Det er også bemærkelsesværdigt, at fluffen forsvinder uden spor, mens de hårde hår efterlader liggende øer, stænger. At trække dem ud er ikke det værd - om få dage vil de falde ud.

  Proceduren tillader ikke kun at slippe af med håret, men også væsentligt forbedrer andre kvalitetsegenskaber af huden. Integrene bliver glatte, fløjlsomme, og alder pletter og acne forsvinder.

  • Koralskalering er en moderne procedure, der gør det muligt at forbedre hudens tilstand betydeligt og give det en tone.
  • Epilation, udført af alexandrit laser, kan give kvinder en følelse af komfort og tillid, du kan finde ud af mere her.

  Hvordan pleje huden efter epilering?

  Med laserfjernelse spilles en stor rolle ikke kun af forberedelsesfasen, men også ved korrekt hudpleje efter proceduren. Eksperter anbefaler piger til helt at opgive kosmetik indeholdende alkohol, mentol og æteriske olier indtil færdiggørelsen af ​​et sæt procedurer.

  Vask med varmt og koldt vand anbefales heller ikke - det skal være knap varmt. Hvis du udfører proceduren om sommeren og foråret, når solen er særligt aktiv, skal du få en god creme med UV-beskyttelse.

  Piger og kvinder er nødt til at huske, at skønhedens hemmelighed ligger lige i korrekt selvpleje. Efter et forløb af procedurer kan du ikke kun dele med antennerne permanent, men også føle dig feminin, selvsikker og sexet.

  Laser hårfjerning hjælper dig med at slippe af med håret over din overlæbe: video

  Der er mange måder at forklare, hvordan man kan slippe af med antenner. Jo mere en person bliver informeret om dem, desto lettere er det for ham at vælge det rette middel.

  Depilatory creme til intime områder

  Shugaring Pasta Opskrifter Med Citronsyre