Antennefotoepilation: anmeldelser

Ingen hævder, at i kampen mod uønsket vegetation på kroppen, som de siger, er alle midler gode. Voks og shugaring, barbering og fløde - alle vælger sig selv. Men der er en zone, der ikke er velegnet til ovennævnte metoder.

Det handler om det kvindelige ansigt, eller rettere om antennerne over overlæben.

At være som mænd og at barbere hende er umuligt at forestille sig selv i en drøm. Fra skindende cremer begynder håret at vokse endnu mere aktivt - så denne mulighed er heller ikke egnet. En epilator, der styrer i bikini og benområdet, er utrolig smertefuldt når det kommer til læbe.

Se også:

Problemløsning

Hvad skal man gøre? Udnyt moderne metoder til fjernelse af hår. For evigt og smertefri. Og billig, fordi overlæben - ikke et ben, og endnu mere - ikke et par ben. Hver eneste af os kan spare og betale i dag.

Photoepilation - den mest populære til dato procedure for at slippe af med hår. Dens essens er ødelæggelsen af ​​hårsækkenet ved hjælp af målrettet lysstråling.

Men alt dette pales i sammenligning med resultatet - glat, behageligt at røre huden, æstetisk udseende - bedøvelse. En kvinde bliver mere selvsikker.

Anmeldelser af overlæbe epilation

Det er hvad jeg skriver på internettet for dem, der engang har besluttet sig for denne teknologi og slap af "antennerne".

Jeg er 40 år, og halvdelen af ​​mit liv blev jeg plaget af, at der altid var vegetation under min næse. Takket være rødderne (min bedstemor er fra Abkhasien). Hvordan og med hvad jeg ikke tilbagekalder det! Og bleget med peroxid og trukket ud med pincet og brugt fløde. Nogle gange ville jeg græde, fordi jeg ikke følte mig som en kvinde, hele tiden blev jeg flov over, at en mand ville føle "stubbe", når han kyssede. Men for nylig besluttede jeg mig for fotoepilation. Det var næsten usundt (der var en lille prikkende fornemmelse). Jeg kom til kontoret 5 gange, med regelmæssige ugentlige intervaller. Men min hud over min overlæbe er nu uberørt! Jeg er meget tilfreds.

Vi åbnede en ny salon og afleverede et certifikat med 20% rabat på ydelser fra en kosmetolog og en frisør. Jeg besluttede straks at lave en dyr procedure for fotoepilering af antennerne, fordi udstyret der var helt nyt, ultramoderne. Og det betyder - de vil klare sig godt. Så det skete. Først blev jeg ked af det, fordi en uge senere kom hårene ud igen. Men jeg blev allerede fortalt at komme flere gange. Og faktisk standsede alt kun efter den fjerde procedure. Der kræves kun få blinker på læben - det er ikke benene! Selv om jeg nu vil akkumulere 20 tusind og gøre mig helt fjerner håret på benene ved hjælp af apparatet Light Sheer Duet.

Jeg havde en forfærdelig "overskæg" over min overlæbe, men nu er de ikke. De gjorde mig et Record 618, de siger at han klare det tynde blonde hår. Jeg havde lige sådan en fluff, som lys, men meget mærkbar! Først tænkte jeg at bestemme en laser, men det er meget dyrt, og de siger, at det er skadeligt, der er forbrændinger og smerter. Og der var ingen smerte. Jeg havde specielle øjenværn briller. Om et par minutter behandlede kosmetologen problemet. Kun en session er tilbage, og du kan slappe af.

Jeg tilstår, at i ansigtet såvel som i armhulen og bikiniområdet voksede jeg voks. Derfor var jeg slet ikke bange for at lave fotoepilation, især da lægen påførte mig en kølegel under min næse. Efter de første blinker faldt håret med omkring 60%, efter det andet - endnu 30. Men du skal komme et par gange, ellers vil håret blive genoprettet, men det vil jeg virkelig ikke have. Ja, og de brugte penge er en skam. Generelt er jeg glad for, at jeg gik til denne procedure. Det eneste, der skændte mig, var at jeg skulle barbere (!) Antennen X to timer om dagen. Jeg var forfærdeligt skam over at gå på arbejde med et lille antydning af stubbe...

Epilation kvindelige "antenner"

Er du stadig i tvivl om at trække ud overskæg eller ej? Tvivl ikke, de burde ikke være en kvinde! (billede af mine eksperimenter med overskæg)

Smukt overskæg voksede ved min 14 år, da min dreng kammerater kun drømte om dem. Og siden da har jeg forsøgt at lære at leve med dem.
I første omgang prøvede jeg ikke at lægge mærke til dem, og for det første blev jeg ikke berøvet mandlig opmærksomhed og blev betragtet som en smuk pige med hele bjerget af mine alvorlige mangler. Det var meget sjældent for mig at sige den berømte sætning til alle baleen-damer: "Åh, og din overskæg vokser!" (Forresten var jeg altid interesseret, gør de, der siger, at det virkelig tror, ​​at vi ikke ved om vores problem?). Jeg kunne ikke finde selv det originale billede til en anmeldelse, fordi næsten alle gamle whiskers næsten ikke er synlige på alle de gamle billeder. Men jeg fandt denne rædsel...

... og huskede hvorfor jeg besluttede at ændre. Jeg er bare træt af at blive flov, når de ser på mig omhyggeligt, bliver jeg træt af at vende sig væk fra det lyse lys og frygter, at min overskæg vil "lege med alle sine farver" i solen, og jeg har også en meget krævende mand.
Og jeg troede, at at male en overskæg er vejen ud. Og malet.

Generelt maler man et overskæg med noget, men det er normalt ikke særlige blegemidler, men simpelt hårfarve (nogle blander det med blegemiddel). Jeg tog den mest populære sparsomme kombination (Estel blekepulver og 3% oxidator). Blandet i henhold til instruktionerne i et stort plastik låg med en plastisk ske. Under farvningen var huden prikket, men det tog mig 15 minutter at passere i denne form. Irritationen på huden forblev i lang tid. Efter vasken var whiskerne hvide og glansede i solen så meget, at der i hovedet var en forbindelse med hvalrosser, eller rettere deres hvide fluffede whiskers, ligesom min. Desuden var lykken ikke længe, ​​og en uge senere havde jeg allerede vokset nye sorte hår.
Da min mand så mit nye overskæg for første gang, kunne jeg ikke holde et smil tilbage. Jeg troede da naivt, at han var glad for, at overskæget ikke længere var synligt. Han tolererede i flere måneder og kunne til sidst ikke stå og sagde, at jeg ikke ville gå med et sådant unaturligt mareridt. Og så er der forår og disse ubehagelige fregner over hele ansigtet, herunder overlæben (igen vægten på fejlen).
Jeg besluttede mig for hårfjerning. Hjemme, shugaring, kogte dagen før, lå bare ned.
Alt gik overraskende hurtigt og helt smertefrit. Om 5 minutter fjernede jeg alle hårene på min overlæbe, herunder meget korte. Jeg skyllede resterne af den søde og sure blanding, kiggede ind i spejlet og forstod ikke, hvorfor jeg ikke havde trukket min overskæg før.

Så rive overskæget, piger, de maler ikke os overhovedet. Udover shugaring billigere end nogen voks og maling. Og den trimmede overskæg forbliver stadig et overskæg.
Men nu er jeg for første gang i mit liv blevet glad for at male mine læber og elske mig selv endnu mere. Jeg ønsker dig held og lykke med at håndtere vores mangler!

2 minutter og pulver ligger fejlfrit. Foto.

Hvad angår fjernelse af antenner, bryder jeg aldrig, men jeg vidste altid, at jeg har dem. Selv for 10 år siden antydede min unge mand, at mine antenner er synlige. Selvfølgelig sendte jeg ham med disse tip, men ideen om at hårene er mærkbare sad stadig i mig.

Epilation kvindelige "antenner"

Jeg er naturligvis en blondine, så hårene over læberne er blonde og ikke meget slående. Jeg har aldrig forsøgt at trække ud, barbere eller fjerne dem på nogen anden måde. Og kun at være involveret i sukker fjernelse af hår, besluttede jeg at forsøge at slippe af med hårene over læben.

Billedet viser, at antennens nummer og farve ikke er kritiske, men det ville være bedre uden dem.

Får depilation:

1) bandage Hudområdet over læben er ikke stort, så du har brug for et lille bandage. Jeg afskåret en smal strimmel fra polymerbandagen. Hvis et bandage er skåret til udsmidning af antennerne, vil det være nok til 10 gange.

2) Huden skal rengøres og affedtes med en speciel lotion.

3) For at forbedre klæbens adhæsion med hårene, er det nødvendigt at skubbe huden med talkumpulver til depilering.

4) Påfør blød sukkerpasta mod hårvækst med en spatel.

5) Vi anvender et bandage, lidt strammer op mod hårets vækst og skarpt rive i retning af hårvækst.

6) Rens huden med termisk vand.

7) Anvend beroligende mælk. Mælk reducerer rødmen og fjerner en brændende fornemmelse.

Billeder taget straks efter hårfjerning:

Men billedet efter et par timer efter depilation:

Efter min mening er denne minutprocedure ikke værd, fordi hun går på salonen eller torterer dig selv med pincet.

Detaljeret gennemgang af proceduren shugaring.

Tak for din opmærksomhed (.) Vi ses snart!

Abonner på anmeldelser

IRecommend.ru. Jeg er her lige et år

læs nødvendigvis. Min hårfjerning! +++ foto af resultatet ved hånden

Piger, nu vil jeg fortælle dig den forfærdelige hemmelighed at fjerne din overskæg.

Jeg må sige, at jeg begyndte at fjerne dem om 13 år.

Jeg er en brunette med sort hår og på min krop har jeg sort hår overalt, henholdsvis.

Da jeg netop ikke fjernede min overskæg: Jeg forsøgte creme og pincet og epilator (jeg kunne ikke det - det gør ondt). Og hvordan tror du jeg var dum? ret! Jeg har slettet dem... = (

Jeg led i dette i 7 år. Og så begyndte det på mig at noget skal ændres. Jeg slettede dem igen og købte dem i et apotek - RIVANOL!

Jeg er fra Kiev, i Kiev, han er kun i et apotek - st. Artem 55. Det koster 29.90 UAH (ca. 120 rubler) - 200 ml.

Dette er en gul løsning. Jeg smurt dem i 30 dage, jeg vandede bare området over læben.

håret tyndt blev lysere, blødere, som fluff.

Ulempen er, at da løsningen er gul, bliver læben gul med tiden, men det kan let korrigeres ved vask.

Derefter blev håret tyndt, men jeg stoppede ikke der. Jeg læste om kaliumpermanganatopløsningen. Ja, jeg ved, at det var forbudt fra os, men jeg var hjemme hos mig. Og jeg lavede en svag manganopløsning, og efter tørrede den med en citronskive, så der ikke var nogen garvningseffekt.

Men før jeg smorde mangan, tweeted jeg, hvad der var der med pincet - selvom der var meget lidt (mangan forbrænder rødderne og det er mere effektivt, når der ikke er noget der)

Fordelene ved manganhår, selv på mine fødder, er vokset langsomt tilbage, er blevet blødere og to gange mindre. Der er slet ikke noget hår under næsen), der er kun et par omkring kanterne af læberne), men dette sletter jeg med pincet (et minut).

OPDATERET! Jeg gjorde alt dette ikke kun over læben, men også med mine hænder (jeg barberede det også ved dumhed ved 13 år), jeg tilføjer et billede med hænder FØR OG AFTER, og det første billede er tæt, og det andet er tændt, men tro mig, fanger øjet fra enhver afstand. Det er sådan, at du forstår, at hårene er blevet så tynde, at de falder i solen, hvis der er, og så er der ingen

Jeg plejede at bruge en epilator en gang om måneden, men nu gør jeg det en gang om måneden til 3 hvis jeg overhovedet gør det.

Jeg håber, at min anmeldelse vil være nyttig. Piger, held og lykke til dig.

Jeg er ikke længere en hussar!

Piger, tak for at stoppe forbi

Og igen vil jeg dele, hvad der hjalp mig med at slippe af med komplekset.

Stort, stort kompleks

Tale om whiskers... Jeg tror, ​​at en kvindes luksuriøse hår kun skal være på hendes hoved

Jeg ønsker ikke at lægge min mening på nogen, jeg deler bare mine tanker.

Jeg har lys blondt hår fra naturen.

Siden barndommen er ansigtet dækket med en lille "fluff". Teenagere begyndte at dukke op i ungdomsperioden.

Som teenager var jeg ikke opmærksom, men at blive en voksen pige blev et problem for mig.

Lille historie om det "magiske spark" fra min bror

Engang gik vi til naturen. En fridag, sindsro indenfor.... men mit vidunderlige humør forsvandt fra en brorens sætning: "Jeg ville ikke tale, men du har et overskæg"

Børns umiddelbarhed har været meget nyttigt for mig. Du forstår sikkert, at jeg overvejede protokollen før jeg kom tilbage til byen for snarere at stoppe med at være en hussar.

Jeg forsøgte flere metoder til at slippe af med håret over overlæben:

1. Fjernelse af voks fra en kosmetolog - smerte, kortvarig effekt (alt er muligt individuelt), rødme efter

2. Voksstrimler til ansigtet (selvudtagning af antenner derhjemme) - svag og kortvarig effekt, traumatisk, rødme og hævelse efter Dette er mine subjektive følelser, jeg ved, at mange piger ideelt udfører denne procedure hjemme og alene!

3. Pincet. Med ham intet overhovedet. Det gør ondt og så lang tid. Jeg havde en meget hyppig, tynd overskæg.

4. Fjern antennene med en streng! Dette er min frelse, det er bare en MIRACLE

Dette er en af ​​de ældste metoder til hårfjerning, der anvendes i oldtidens Persien, men i dag er det populært i næsten alle lande i verden, især i vest. Det er også populært blandt kvinder fra arabiske lande. I Persienes draenei bliver den pige, der for første gang fjerner hendes hår, således en kvinde.

I 1,5 år fjerner jeg kun antennerne på denne måde! I førerens kabine.

Omkostningerne ved proceduren er 300 rubler. Du kan finde omkostningerne ved tjenester billigere.

Jeg plejede at gøre denne procedure for 100 rubler, men på grund af bevægelsen fandt jeg en anden god mester.

Procedurens varighed: 1-2 minutter! Det er bare en gave.

Følelser: Selvfølgelig er der ubehag. Hver person har sin egen smerte tærskel, jeg tolererer altid, af hensyn til effekt og selvtillid

Efter proceduren er der en lille rødme på huden, der går igennem 10-15 minutter.

Huden behandles med en antiseptisk opløsning, og du er færdig.

Effekt: Jeg sparer fra 1 til 1,5 måneder. Det er, jeg glemmer bare det!

Hårene ændrede strukturen helt. De er tynde, faldt i antal meget mærkbart.

Mesteren (østlige pige) sikrer, at antennerne forsvinder ved hver procedure.

For ikke at være ubegrundet her er mine resultater:

Du kan læse om proceduren og teknikken selv her: http://epilation-depilation.ru/threading.html

Jeg besluttede at dele og tale om sådan et sart problem med dig ikke tilfældigt.

Husker hvor mange oplevelser det gav mig.... det er muligt, at denne enkle, overkommelige måde, der ikke har ubehagelige konsekvenser, passer til dig!

Jeg blev af med problemet uden hjælp fra kosmetologer (+++ fotos)

Det syntes mig, at min fluff ikke var meget mærkbar. Jeg er en brunette. Fluffen, selvom den er mørk, er lys... og kun et par hår var tykkere end andre. Men de er ikke slående, ikke?

Så jeg roede mig selv til en dag en lille niece spurgte "Pichima har et overskæg?". Den rædsel! Børn kan ikke lyve. Vi skal gøre noget ved det. Efter en uheldig bekendtskab med laser hårfjerning ønskede jeg ikke at eksperimentere mere, især på ansigtet. Og intet bedre end at trække dette par hår, tænkte jeg ikke på.

Efter mørkebrunt, sort og rødt hår ville jeg blive blondine! Blonde lavet af mig i kabinen. Og senere hjalp en velkendt frisør derhjemme hende med at opretholde sin blondhed. Hun fortalte alt om oxider. Jo højere %% desto stærkere er oxidet. Til varme brunetter 9-12%, for tyndt og ret hår 3%. Hvorfor ikke oplyse dette overskæg?

I butikken af ​​professionel kosmetik til hår købte jeg et lille hætteglas på 6% af iltningsmidlet (du kan bruge 3%) fra Estel til 30 rubler og en pose blegemiddel (som de hedder) af samme firma til en tilsvarende pris. Nok af dette sæt i meget lang tid. På 1 del af pulver 2 dele oxid. Bland uden brug af metal. Jeg blandede børsten i en krukke med en hårmaske. I færdig form er dette en violet masse med en konsistens af cremefløde. Ansøg om i 15 minutter. Klemmes lidt. Nogle gange har jeg rødme i kort tid, hvis du holder den længere.

Problemet med mørke antenner kan glemmes i lang tid. Downy hår bliver helt usynlige, men tykkere gør deres vej i løbet af få dage, hvis de er i vækstfasen. Sidste gang jeg udførte blekningen den 14. januar. Fluen er blevet meget tynd og lys, fordi det ofte ikke er nødvendigt. Men det samme par hårde hår måtte trækkes ud. At misfarve kun på grund af dem dovenskab. Måske hvis jeg ikke havde været så doven, ville resultatet have været bedre. Jeg læser (og min bekendtskab, en frisør sagde også), at ved permanent blekning af hår er ødelagt. Det forsvinder slet ikke, men det bliver livløst - tyndt og blegt.

Jeg vil advare. Oxid skal stadig vælges individuelt (men ikke mere end 6% for antennerne nøjagtigt). Håret er sortere og tykkere, jo større er sandsynligheden for, at farven vil gå til yellowness. Hvide overskæg er ikke synlige, men gule dem ser forfærdelige ud. Bare se grimme pulverformede tendrils eller i foundation.

28.07.11
Tilføjet billede 3. Lavet en uge efter afklaring.

Whiskers går hussarer, men ikke skrøbelige kvindelige væsner;) + foto

Jeg tror, ​​at enhver pige, der er kommet for at læse om dette problem, vil forstå mig. Disse forfærdelige komplekser, der konstant vender væk fra blik, latterliggørelse mv. Har plaget mig siden 14 år. Jeg følte mig konstant ubehagelig, græd og simpelthen vidste ikke, hvad jeg skulle gøre med dette?

Efter at have læst foraene så jeg flere udgange:

 1. Foto / elektrolyse (jeg ved ikke engang hvordan man kalder det), for som jeg i alderen 14 år ikke havde penge eller lyst til at gå til klinikken hele tiden og gradvist slippe af med problemet. Jeg ønskede alt på én gang.
 2. Afklaring. Dette er en meget god mulighed. MEN !! kun for dem, der har meget små og ubemærket antenner. Nå faldt det så, at det ikke handlede om mig)
 3. Wax. Hurtigt, skarpt, ligesom jeg ønskede. Men hvordan var jeg bange for at gøre det. Skræmningen siger, at "du er, de vil vokse 28 gange tykkere og 34 gange længere, hej, gør det ikke." Nå under alle disse slogans indflydelse kastede jeg denne mulighed for helvede.

En dag lavede jeg en manicure, og samtalen blev "om pigen". Og pigen fortalte mig, at hun (du har ingen idé om, hvor glad jeg var) har det samme problem som mig! Endelig fandt jeg en allieret til at hjælpe mig med at klare dette problem - tænkte jeg. Faktisk er det, hvad der skete.

Og nu vil jeg fortælle dig, hvordan jeg gør alt.

For det første har vi brug for voks (hot !!). Det sælges enten i pakker eller individuelt. Ikke så dyrt, jeg vil fortælle dig det. I vores butik koster en flise 5 UAH. Dette er nok for mig i 1 session. Jeg bruger dem et sted 3 gange om måneden. Det generer frygteligt, men skønhed kræver ofre.

For det andet er Voskoplav nødvendig. Special maskine, der smelter dig denne voks. Dette er super bekvemt. Men så længe jeg ikke fik det selv, gør jeg alt på dampbadet i koppen.

Tredje pinde er træ, som du vil anvende voks på. Træbehov, da de ikke opvarmes hurtigt, og chancen for at forbrænde dig selv er minimal.

For det fjerde er baby pulver nødvendig. Det er nødvendigt at anvende det før hele proceduren på ren hud, for ikke at forhindre skade. Pulveret kan være noget, det betyder slet ikke noget.

Og fuldender denne top shopping maselko kosmetik, der ville berolige vores hud efter proceduren. Du kan også nogen. Spørg konsulenten i butikken - de finder dig den rigtige.

 1. Rens huden med simpelt vand. Uden nogen midler, sæber og så videre. Bare så vores hud ville være ren.
 2. Påfør noget pulver. Bare en lille smule. Fordi voksen vil gå dårligt.
 3. Smelt vores voks i et dampbad eller voks voks.
 4. Skriv lidt voks på en træpind og påfør huden. Se voksens temperatur, det skal være så smeltet som muligt, men ikke varmt, når du anvender det. Jeg sætter en lille pind, vent et par sekunder, indtil det køler ned og så påføres på huden.
 5. yderligere venter vi 40 sekunder, indtil voksen hærder. og rive af ANTI vækst af hår i en skarp bevægelse. Størrelsen på en "kage" på din hud skal være et sted 2-3 cm.

Nå, gentag disse procedurer, indtil alle hårene bryder ud. Forhandleren smører maselkom og venter en time. I en halv dag er huden IKKE URINAR, og vi anvender ikke kosmetiske produkter. Denne procedure udføres bedst om natten.

Hvordan glemmer man den ondskabsfulde "overskæg"?

Jeg er naturligt brunhåret, håret vokser som gær ((Benene skal barbere hver dag, epilatoren varer maksimalt 5 dage (og selvfølgelig vokser overskæg over overlæben (jeg kan ikke sige at de er sorte og tykke, men de kan ses og det forekommer mig, at de er ret mørke ((jeg gjorde det ikke med dem - jeg rev det ud med pincet, voks, fløde, resultatet er det samme. Efter noget tid begynder håret at vokse endnu mere, de bliver hårdere og mørkere ((( om sommeren er der intet andet - de brænder ud og det ser ud til ikke så synligt, og om vinteren er problemerne....... jeg led så meget, indtil jeg engang vandrede Manikyusha foreslog at lette sin overskæg på kosmetologen, jeg troede det var en eller anden måde dumt, kom til skønheden, bad om hårfjerning, hun så og sagde, at der ikke var noget punkt i hårfjerning da håret er tyndt og vil bryde det, vil det vise sig forfærdeligt, jeg foreslog at lette dem også! Jeg var enig og undrede det. Hvad for mig selv fandt jeg fordelene:
- de er ikke synlige i ansigtet, ja, du ved, at de er, men de er ikke synlige. (godt.... hvis du kigger på det i lang tid og bevidst, så vil du selvfølgelig se...)
- håret bliver tyndere over tid, bliver svagere, vokser mindre !!
- Du kan lette antennerne en gang om måneden eller to, det vil sige i en hel måned, tænker du ikke på dette problem.
- proceduren tager omkring 15-20 minutter (hvis sammenlignet, plukkede jeg dem ud... godt... måske en time eller 1,5)
- helt smertefri (selvom du bliver nødt til at trække vejret i ca. 15 minutter med munden, fordi duften ikke er meget behagelig "hits" lige i næsen, men det er mindre end den smerte, du oplever, når du epilerer)
- prisen for al den fornøjelse er ret demokratisk (vi har 150 rubler i byen)

For mig er denne præcisering et ægte panacea for overskæg! Den eneste "minus" - hvis nogen har følsom hud, kan der være en allergi, men i dette tilfælde tror jeg, kosmetologen vil rådgive noget!

Hvis nogen også bruger denne metode, skriv, sammenligne følelserne!

Antenne og ned: Laser hårfjerning af øvre lip

Laser - en af ​​de bedste metoder til hårfjerning, hvis vi taler om uønsket hår over overlæben. Processen er hurtig, effektiv og giver langsigtede resultater. Lær hvordan proceduren går, hvilke typer metoder der findes, og om det vil fungere for dig.

Hvordan har laser til epilering af overlæben (antenner)

Laserstrålen trænger ind i roden af ​​hvert hår, den passerer gennem huden og absorberes af hårsækkepigmentet. En ødelagt follikel vil ikke kunne vokse nye hår i lang tid. Og nogle gange forsvinder vegetationen for evigt.

Laser epilation er sikker, når den udføres af en professionel mester og i overensstemmelse med alle regler. Hvis du har tillid til en tvivlsom specialist, kan laseren forbrænde huden, efterlader et ar i lang tid. Derfor, før du giver penge til nogle mestere, skal du sørge for at have erfaring med at arbejde med en laser på hans ansigt.

Succesen med hårfjerning består af to faktorer: hårfarve og hudtype. Bedste af alt er proceduren opnået på mørk vegetation og let hud. Desværre er grå, grå og røde hår svært at fjerne, laser genkender dem ikke. For antennene er det en ubehagelig kendsgerning, fordi kvinder ofte bryr sig om lysfluffen over overlæben.

Laseren udsender termisk energi, så hud og hår opvarmes. Derfor brug en kølecreme efter proceduren.

Køling gel - et vigtigt element i laser hårfjerning

Du skal bruge flere sessioner for at få langsigtede resultater. Antallet af besøg på klinikken afhænger af antennens tæthed og hårvækstcyklusen. Hver session kan ødelægge højst 20% af alle hårsækkene. Dette skyldes det faktum, at alle hårene er på forskellige stadier af vækst, og kun aktivt voksende hår er underlagt laser hårfjerning. Således skal du fra 6 til 8 sessioner for at opnå et stabilt resultat.

En lasersession for antennerne tager ikke mere end 15 minutter. For andre dele af kroppen har brug for mere tid - mindst en time.

Effektiviteten af ​​proceduren øges med hver ny session. Jo længere du har laser hårfjerning, jo længere effekt får du.

Hvorfor har du brug for flere sessioner for resultater?

Mellem sessioner bør være fra 3 til 8 uger. En individuel plan for at besøge en laser klinik bør laves sammen med en professionel, kun han kan vurdere tilstanden af ​​dit hår.

Efter laserbehandling vil hårene forblive i huden i et stykke tid. Fuldt tab af de ødelagte follikler er afsluttet i 2-3 uger - så kan du planlægge næste session, hvis der ikke er kontraindikationer. Hårene i ansigt og hals kræver hyppigere besøg på klinikken, så du kan inviteres til en anden session efter 20 dage.

Laser hårfjerning over overlæben i salonen: trin for trin beskrivelse

Vær opmærksom på overholdelsen af ​​kliniske hygiejniske normer: En specialist skal arbejde i handsker og bruge engangsservietter. Laserirriteret hud er meget følsom for enhver infektion.

 1. Makeup fjernelse og rensning. Ved hjælp af antibakterielle kluter fjerner masteren al kosmetik og talg fra den nederste del af ansigtet. Hvis hårene på overlæben er lange, bliver de barberet eller trimmet med saks.
 2. Derefter påføres antenneleg på antennerne.

Kontaktgel til laser hårfjerning påføres med et tyndt lag

Klienten skal forblive i briller under hele laserfjerningsprocessen.

Fremgangsmåden ved laser hårfjerning fra overlæben vil ikke tage mere end 15 minutter

Brug tungen til at stramme huden i hjørnerne af læberne.

Fukt huden med vandspray uden at fjerne brillerne.

Kølefløde er harmløs for huden

Video: Sådan udføres laserhud fjernelse af antennerne i salonen

Forbereder til laser hårfjerning af overlæben

Lær hvad dermatologer råder før du starter proceduren, og følg deres instruktioner. Derefter vil resultaterne af hårfjerning ikke skuffe dig.

Et par dage før proceduren

 1. Konsulter med en specialist, vær oprigtig på samme tid. Nogle af hans spørgsmål kan virke underlige, men de skal besvares. For eksempel skal du fortælle dig hvilke kroniske sygdomme du har. Glem ikke, hvis du tager medicin, herunder vitamintilskud eller midler til at tabe sig. Lægen vil også spørge dig om de kosmetik du bruger. Beta-caroten, som er en del af visse cremer eller vitaminer, gør kroppen lysfølsom - dette er en vigtig omstændighed, som kan påvirke resultaterne af laser eksponering for huden.
 2. Må ikke solbade eller besøge solariumet 4-6 uger før den foreslåede procedure. Brugen af ​​garvning er også kontraindiceret. Laser hårfjerning fungerer bedst på lys hud, så et par uger før hårfjerning, glem ikke at beskytte dit ansigt mod solskoldning: brug dag cremer og makeup produkter med SPF 15 og derover.
 3. Hvis du har whitened din hud, så tager det 4 til 6 uger, før det kan udsættes for laserbestråling.
 4. 2-4 uger før laserhår fjernelse af overlæben, suspender alle andre metoder til fjernelse af håret: voksning, shugaring. Træk ikke antennene ud med pincet eller tråd, brug ikke depilatory cremer og mekaniske epilatorer.
 5. Klinikken kan tilbyde at lave en foreløbig test på laserens individuelle tolerance. Det hjælper med at vælge den bedste ydeevne for laserapparatet. Testning foregår mindst 1 dag før proceduren.

Kommunikation med en specialist hjælper med at opnå optimale resultater.

På dagen for epilering

 1. Om morgenen vask din hud med et mildt middel. Sådanne produkter er kendetegnet ved fraværet af rigeligt skum og stærk aroma. Anvend ikke en fugtighedscreme på dit ansigt, undtagen vandtætte makeupprodukter.
 2. Specialisten kan kontrollere hudens reaktion på laseren - udfør en test på et lille område på armen.
 3. Piller (for eksempel ibuprofen eller analgin) kan reducere smerte, men en hudlæge, der vil udføre proceduren, bør rådgive om et bestemt lægemiddel.
 4. Tag til klinikken en mild ansigtsvask, solcreme med et SPF 15 filter eller højere. De vil blive påkrævet efter hårfjerning.

En forkølelse kan være en hindring for en laserprocedure. Det er bedre at annullere proceduren, hvis du har virusets manifestationer. Under alle omstændigheder skal en forkølelse rapporteres til en specialist, samt tale om medicin, der måtte tages i forbindelse med det.

Inden den næste session med laserfjerning fjerner du ikke håret i 1-2 uger. Lægen skal kunne vurdere hårets vækst.

Fordele ved laser hårfjerning til overlæben

Laser - en af ​​de mest effektive metoder til fjernelse af hår. I modsætning til voksning, shugaring, handel, kan det fjerne hår i længere tid og til tider for evigt. Gentagen hårvækst er mulig, men disse hår vil blive mærkbart tyndere end de tidligere. De positive resultater af proceduren ses hos de fleste klienter i klinikker og saloner, og bivirkninger er sjældne.

Der er ingen aldersgrænser.

Hvis vi taler om smerte, så i sammenligning med andre populære metoder, forårsager laseren ikke så meget smerte som voksning, handel eller elektrolyse. Stingning minimerer bedøvelsescreme.

Et stort plus kan kaldes det faktum, at laser hårfjerning er hurtig. Hver pulse af strålen behandler et hudområde på 9 x 9 mm, og kun få berøringer er nok til antennerne.

Laser hårfjerning er hurtig, kun få minutter er nødvendige til overlæben.

Laser hårfjerning kan udføres på følsom hud. Dette er en god fordel, fordi ejerne af sarte hudtyper vælger små måder at fjerne hår på, sådanne procedurer som voksning eller handel er forbudt for dem.

Tabel: Sammenligning af forskellige metoder til hårfjerning over overlæben

Ulemper ved laser hårfjerning over overlæben

Som enhver kosmetisk procedure har en laser sine egne egenskaber og er ikke en universel måde for alle. Der er begrænsninger forbundet med klientens egenskaber og laserstrålefunktionerne. Der er også ubehagelige konsekvenser for huden.

Mulige bivirkninger ved brug af antennen til antennerne

Normalt er en laserprocedure forbundet med minimal risiko, men bivirkninger kan forekomme. Blandt dem er:

 1. Hudforbrænding Det er mere almindeligt hos patienter med mørk hud: pigmentet absorberer laseren lettere.
 2. Ændring i hudfarve. Laseren kan forårsage hyperpigmentering og hypopigmentering (hyperpigmentering stimulerer produktionen af ​​melanin, fører til mørkningen af ​​huden, og hypopigmentering tværtimod bidrager til tab af pigment, huden lyser). Meget sjældent er der en ændring i hudfarve til en lilla nuance. Det forekommer på garvede hudområder.
 3. Øjenskade. Det er vigtigt at beskytte øjnene under laserbehandling af ansigtet for at undgå skader.
 4. Kløe. Huden kan være lidt kløende under og efter laser hårfjerning.
 5. Rødme. Inden for et par dage efter laseren er rødmen af ​​huden mulig, mindre ofte - tumorer omkring de ødelagte follikler.
 6. Smerte. Den prikkende og følelsesløshed i laserbehandlede områder af huden er almindelige konsekvenser af udsættelse for hår med en laserstråle. Dette er normen.
 7. Blå mærker. Hvis du har følsom hud, så kan der i de første par uger efter epilering være åbne sår på huden. Skorpen vil forsvinde om et par dage, og på dette tidspunkt vil der være en ung, glat hud.
 8. Infektion. Sjældent, men der er tilfælde af infektion. Det er vigtigt at holde det behandlede område rent for at undgå denne ubehagelige effekt.

Jeg har gjort laser hårfjerning 8 gange allerede. Det ser ud til at være lidt mindre hår, men tiden går, og begynder igen at vokse. Jeg har ret hud, blondt hår. Hun spurgte mesteren, hun besluttede at prøve en anden laser enhed til mig, og resultaterne blev meget bedre. Meget glad.

Lera

http://petrovka-beauty.ru/abc/laser-hair-removal/

Ulemper ved laser hårfjerning til overlæben

Før du beslutter dig for laser hårfjerning, skal du huske:

 1. Den største ulempe ved laser hårfjerning, som opstår størstedelen af ​​salon patienter, er den høje pris for proceduren. En session kan koste 200-350 dollars. Og vi skal huske på, at for at opnå gode resultater kræves der mindst 6 besøg på klinikken. Hvis du ikke gennemfører den igangsatte cyklus af sessioner med laser hårfjerning, annulleres alle tidligere opnåede resultater.
 2. En anden vigtig ulempe ved laseren betragtes som en streng begrænsning af typerne af hår og hud. Denne metode til hårfjerning er ikke egnet til kvinder med mørk hud, såvel som ejere af røde eller grå antenner. Laseren er ikke effektiv til den såkaldte ferskenpistol over overlæben. Der er sjældne tilfælde, når laserstrålen ikke virker på let hud og mørkt hår.
 3. Laser hårfjerningsproceduren er kun effektiv på aktivt voksende hår, men forhindrer ikke væksten af ​​nye hårsække. Dette betyder, at laseren ikke giver en permanent effekt, og der kan opnås gentagne antennevækst.

Find ud af om dit hår og hudfarve passer til laserfjerning.

Hvorfor hår kan optræde efter laserproceduren

 1. En af grundene er graviditet. I løbet af denne periode forårsager en hormonel stigning ofte væksten af ​​nye hår, selv på områder, der tidligere blev behandlet med en laser.
 2. Kan ikke fjerne alt hår på en gang. Problemet er, at alle hårene på vores krop er på forskellige udviklingsstadier. Og laser hårfjerning påvirker kun hår, der er i den aktive vækstfase. Derfor kræves flere sessioner for fuldstændig hårfjerning: det er umuligt at ødelægge alle hårene straks i folliklerne.
 3. Hormonal ubalance er den tredje mulige årsag. Ikke alene medfører graviditet en stigning i hormonniveauet. Mulige årsager omfatter overgangsalder, pubertet, hormonbehandling og individuelle klientegenskaber.

Hudpleje efter laser hårfjerning

Rødhed og ubehag på huden følger altid lasermetoden til hårfjerning. De bør ikke være bange, men disse manifestationer kan minimeres, hvis det er korrekt at sørge for huden efter proceduren, vil konsekvenserne forsvinde hurtigt og smertefrit.

 1. Rødmen og hævelse forsvinder normalt i de første to timer efter laseren. Jo mørkere din hudtone, desto længere er det ubehag, du vil opleve. Du kan lindre din hud med aloe vera gel. Dette naturlige middel kan bruges på huden ofte og uden begrænsninger.
 2. Hvis fornemmelse af varme og varme forbliver på huden en dag efter epilering, skal du bruge is.
 3. Undgå at bruge makeup- og hudpleje cremer på behandlet hud, da dette kan forårsage hudirritation.
 4. Forsøg ikke at opvarme huden fra enten indersiden eller ydersiden. Det betyder, at det er nødvendigt at begrænse adgangen til saunaen, badet, motionsrummet i det mindste i de første to dage efter laserfjerning. Sveden er farlig for den behandlede hud, det stimulerer produktionen af ​​melanocytter, hvilket fører til hyperpigmentering.
 5. Gnid ikke dit ansigt, vask forsigtigt uden skrubber og skræl.
 6. At bo i den åbne sol er uønsket i de første tre dage. Når du går udenfor, skal du altid bruge en god solcreme med et ultraviolet filter.

Hjem laser i kampen med antennerne

Ønsket om at spare penge er en af ​​grundene til, at kvinder prøver hjem laser hårfjerning enheder. Måske prisen på en salon procedure er ikke meget "bid". Men for at se de første synlige resultater skal du have mindst 2 sessioner og opnå virkelig varige resultater - op til 8 sessioner. Resultatet er et anstændigt beløb. Derfor er interessen for hjemme laser øget. Er det en rentabel investering?

Hjem lasere er konstant bedre. Et senere års publikation angiver større effektivitet. Den første bærbare laserenhed til brug i hjemmet blev udgivet i Japan i 2005 af Tria Beauty. Men i 2013 blev en ny version af gadgeten frigivet, og effektiviteten steg med en og en halv gang!

Lasersæt til hjemmet

Brug gadgeten til at hjælpe med detaljerede instruktioner. Som regel præsenterer den en hel tabel af hud- og hårfarver, hvilket gør det muligt at afgøre, om din hudtype er egnet til epilering. Det sidste ord er mobile applikationer fra producenter af hjemme lasere. Disse programmer tester selv din hud og hår og giver anbefalinger til brug af en laser derhjemme.

Home laser har alle de samme egenskaber som kabineapparatet

Hjemlasere bærer de samme risici som installationer i saloner. Generelt har fabrikanterne dog givet maksimal beskyttelse for kunden. For eksempel er der en særlig sikkerhedsfunktion, der eliminerer forbrændinger. Bærbare lasere er potentielt mindre farlige, men det er derfor, de er mindre effektive.

Jeg købte en laser epilator Rio Yes Laser med LCD-skærm (LAHC6) for et år siden. Før det gjorde hun flere gange fotoepilation og shugaring i salonen. Der var ingen effekt fra fotoepilation, kun penge blev spildt, og shugaring gjorde mig ondt. Jeg ved ikke meget om forskellige enheder, men alt var meget tydeligt med epilatoren, alt blev skrevet i detaljerede instruktioner. Det er meget godt, at proceduren kan udføres i hjemmet behagelige forhold, det er ikke nødvendigt at skynde sig overalt. Hver gang håret bliver svagere og så stopper deres vækst helt og holdent.

Valery

Vigtige forsigtighedsregler, når du arbejder med en hjemmelaser

 1. Du kan ikke bruge gadget til børn. Effekten af ​​laser på mennesker under 18 år er ikke undersøgt.
 2. Køb ikke en enhed, hvis du har mørk hud. Denne hud er mest sandsynligt at blive brændt. Hvis laserhår er simpelthen ubrugeligt for let hår, så er det farligt for mørk hud.

Gadgeten virker på hårsækkepigmentet

Mindst 1 dag før den foreslåede epilering af overlæben med hjemmelaser, lav en håndtest. Sørg for, at din hud og laser er kompatible.

Laser hårfjerning over husets overlæbe: trin for trin beskrivelse

 1. Inden apparatet skal bruges, skal det oplades. Dette vil tage mindst 2 timer. Natten opladning gør også ikke ondt gadgeten.

I pakken, undtagen gadgeten, skal der være en oplader, briller, gel, instruktioner

Det anbefales at barbere hår før laserbehandling.

Jo højere stråleintensiteten er, desto højere effektivitet af epilering

Behandl hudområder konsekvent

Digital visning af gadgeten angiver trinets trin under proceduren

Video: Sådan bruger du gadget til laser hårfjerning

Laser hårfjerning er en effektiv procedure, men desværre ikke for alle. Desuden kræver laseren særlig opmærksomhed på forholdsregler for at undgå forbrændinger og ar. Vær ikke lidenskabelig ved at vælge en klinik, være interesseret i alle faser af proceduren, fordi vi taler om dit ansigt. Følg de grundlæggende retningslinjer for hudpleje efter laser, så vil du være tilfreds med resultaterne af hårfjerning.

Laser hårfjerning af overlæben: typer og anmeldelser på fora

Selvom laser hårfjerning betragtes som en af ​​de mest pålidelige måder at fjerne mørkt hår over overlæben, men det er ikke så nemt som det kan synes. Hvis laser hårfjerning finder sted på forældet eller lav kvalitet udstyr, vil mesteren være ukvalificeret, de forkerte parametre vil blive indstillet, antennene forsvinder ikke hvor som helst, men pigmentpletter, ar, ar kan danne sig.

Før du foretrækker nogen skønhedssalon, er det nødvendigt at lære alt om det så meget som muligt. Du skal først se på lokalerne, afklare kvalifikationerne hos den mester, der vil udføre hårfjerningen, finde ud af, hvordan laserudstyret skal udføre hårfjerningen, læs anmeldelserne på forummet.

Hvordan er epilering over overlæben

Laserepilering af overlæben er en metode til at slippe af med håret ved hjælp af blinklys af en laserstråle, når lyset passerer gennem hårskakten ind i pæren og ødelægger det, så det nye hår ikke længere kan stamme i det.

Laserstrålen påvirker kun folliklerne, hvis hår er placeret over overfladen af ​​huden. Håret, der er i dvale (denne fase kan vare op til otte år) kan ikke påvirkes af laseren.

Dette skyldes, at melanin, som er ansvarlig for hårfarve, absorberer strålingsenergi, opvarmer op til 80 grader og falder sammen under indflydelse af forhøjet temperatur. Hvilket fører til en kædereaktion, da ødelæggelsesproceduren også påvirker cellerne i nærheden med melanin og passerer til hårsækken, som følge heraf dør det.

Hvis temperaturen er temmelig svag, og håret ikke opvarmes til 70 grader, vil pæren kun blive beskadiget, den vil ikke dø, og efter en vis tid vil håret igen vises over hudoverfladen, men lysere og svagere.

Derfor kan mange laserapparater, der er placeret i skønhedssaloner, kun fjerne mørkt hår på en let krop og kan ikke klare mørkt og let hår, der vokser på brunbrun eller mørk hud. Blondt hår afspejler en laserstråle, og mørk hud påtager sig et slag, der var beregnet til hovedbunden. Som følge heraf vises ar, forbrændinger eller alder.

Det er af denne grund, at mange er skeptiske over muligheden for at fjerne hår over overlæben: Som regel står kvinder med et mørkt ansigt normalt over for problemet med whiskers.

I dag virker nogle laserapparater lidt anderledes: laserstrålen virker destruktivt ikke på melanin, men på hæmoglobin, som er i hårcellerne af helt hvilken som helst farve og oxyhemoglobin, ligger den i kapillærerne, der nærer håret.

Som et resultat er hårlinjen ødelagt, og løg, der er berøvet af mad, dør. Laserudstyr af denne type gør det muligt at fjerne alle typer hår:

Laser Hair Removal Apparatus

Det uønskede hår, der vokser hos kvinder over overlæben, er normalt blandet: blandt dem er både lyse og mørke hår, i sjældne tilfælde er de hårde, oftest bløde, tynde, blandt dem er der meget farveløs.

Derfor er det nødvendigt at bruge moderne udstyr, der er beregnet til at skade oxyhemoglobin og hæmoglobin, for deres epilering. Indretninger, der lindrer hår, der kun påvirker melanin, kan ikke klare denne opgave kvalitativt.

Ødelægger mørkt hår, disse enheder fremkalde mørkere og vækst af blondt hår, fordi på fora kan du finde en masse negative anmeldelser om laser hårfjerning af antenner.

Så på en måde, hvor god epilering af overlæben vil blive udført, afhænger i høj grad af laserudstyret, så du skal kende principperne for disse enheder.

Laser hårfjerning sker ved hjælp af to typer udstyr:

 1. Longwave - Neodymium.
 2. Shortwave - diode, alexadrit, rubin.

Rubinlaseren, hvor bølgelængden er 694 nm, er fuldstændig uhensigtsmæssig for at slippe af med håret over overlæben: Ifølge pigerne er der efter proceduren ganske mange ar. Det kan kun påvirke det mørke hår på let hud.

Dette betyder, at hvis huden er lidt solbrændt, så efter denne depilation, kan pigmentering eller arr konstant danne på overlæben. I skønhedssaloner er disse enheder sjældne i dag, og kosmetologer arbejder på mere moderne enheder, men du skal vide om dette problem før proceduren.

Funktioner ved brug af laserapparat til epilering på ansigtet

Størrelsen af ​​lysstrålen af ​​en alexandrit laser er 755 nm. I de fleste skønhedssaloner er udstyr af denne type. Ifølge pigerne er brugen af ​​denne laser ikke altid effektiv, da den fremkalder hårvækst, da den kun virker sammen med melanin.

Selvom laser alexandrit-enheder i dag gør et fremragende arbejde med at fjerne hår på benene, men for at fjerne overskæget over overlæben, er det uønsket at bruge det.

Hvis der ikke findes nogen anden mulighed i din lokalitet, er det nødvendigt at omhyggeligt studere enhedens egenskaber og opfylde alle krav til proceduren. Det er ønskeligt at fjerne whiskers om vinteren, når effekten af ​​sollys på huden er minimal.

Størrelsen af ​​diodlaserlysstrålen er 810 nm. Omfanget af dens effekter er mere omfattende, det kan klare grå og blondt hår, der kan bruges til garvet hud. Mange moderne enheder interagerer ikke med melanin, men med resten af ​​cellerne og skibene i håret, der fodrer folliklen.

Derfor er disse lasere helt klare med at slippe af med hår på overlæben, og ifølge kvinder er 5-6 procedurer nok til at slippe af med problemet. Omkostningerne ved en diode laser fjernelse service er næsten det samme som alexandrit, men problemet er, at de er relativt nye, så de er ikke i alle saloner.

Bedste af alt kan en ikke-enkelt laser klare fjernelsen af ​​antennerne, dens lysstrålestørrelse er 1063 nm. Denne enhed kan bruges til at slippe af med mørkt hår på garvet eller mørk hud, og selv slippe af med hår i ørerne, det virker med områder, hvor der er hår af blandet type. Denne laser genkender automatisk skyggen og farven på håret, hudens type og struktur.

Valg af professionel mester

For at laser hårfjerning skal lykkes og permanent slippe af unødvendigt ansigtshår, er det vigtigt at vælge den rigtige skønhedssalon, hvor proceduren finder sted.

Ud over moderne udstyr er kvalifikationen af ​​mesteren, der vil gøre denne procedure vigtig. Det er nødvendigt at have tilstrækkelig erfaring og viden samt medicinsk uddannelse, ellers er moderne teknologi ikke en garanti for et effektivt resultat.

En kosmetologs kvalifikation kan ses allerede i de indledende faser af arbejdet: han er forpligtet til at sende patienten til lægen, som skal afgøre, om hårfjerning kan udføres.

 • godartede og ondartede tumorer
 • graviditet;
 • allergier;
 • hudsygdom eller skade på overlæben;
 • brugen af ​​antibiotika og andre lægemidler, hvis liste bestemmes af lægen.

I tilfælde af influenza, koldt og andre luftvejssygdomme udskydes processen for at fuldføre genopretningen. Det anbefales heller ikke at gøre hårfjerning, hvis vorter og mol findes i problemområdet, men dette punkt skal præciseres: Der er mulighed for hårfjerning, når dette område ikke påvirkes.

Forberedelse af proceduren

Sommertid er den mest ugunstige periode med epilering, da solen har størst effekt på huden. Før du begynder at fjerne uønsket hår, skal du overveje at den første procedure er bedst udført i det sene efterår, når brunbrunet fra kroppen er næsten væk.

Men selv på dette tidspunkt, et par uger før epilering, bør højkvalitets solcreme anvendes på ansigtets hud. Hvis dette ikke er gjort, og brunbrunet vil være lige lille, så efter proceduren kan der forekomme pigmenteringspunkter (bedømmer gennem anmeldelserne, disse tilfælde er ikke ualmindelige).

I slutningen af ​​efteråret er det også nødvendigt at starte overskægsfjerning på grund af, at laserstrålen kun kan virke på den follikel, hvis hår ligger over hudoverfladen. For at permanent fjerne håret over overlæben, vil det derfor tage omkring 5 procedurer med et interval på en måned, og det er ikke værd at være under solens direkte stråler på dette tidspunkt.

2-4 måneder før proceduren, bør du ikke trække håret med pincet, fjerne dem med voks, epilator eller andre afskallingsmetoder, som kan skade hårsækkene. Det anbefales ikke at gå ud uden solcreme.

Det er også forbudt at solbade, en måned før epilationen, du skal give op til solarium. En uge før proceduren er det nødvendigt at holde op med at anvende lotioner eller tonics til ansigtet, der indeholder alkohol, må ikke anvende dekorative kosmetik på operationsdagen.

Når håret er meget længe, ​​skal proceduren omhyggeligt skæres. Deres størrelse bør ikke være større end 1-2 millimeter, da de vil brænde under operationen. Hvis "hamp" vises, kan du ikke slette dem selv, du skal vente, indtil de forsvinder.

Derfor skal kosologologen inden epilering helt sikkert være opmærksom på øjeblikket og gøre alt for at de forkullede hår ikke er til stede eller have deres mindste antal.

Hårfjerningsproces

Før proceduren er det nødvendigt at lave en allergitest for at sikre, at der ikke er allergi over for laserstrålen, såvel som til anæstetiske cremer og geler, som vil blive brugt til epilering. Trods det faktum, at stedet over overlæben ikke betragtes som det mest følsomme område, gør det slet ikke ondt.

Værelset hvor epilationen skal finde sted, skal luftes, vinduerne er tæt lukket. Før operationen er skønhedseksperten og patienten forpligtet til at bære sikkerhedsbriller, således at laseren ikke ved et uheld slår øjnene og brænder hornhinden. Direkt under operationen er klienten i en speciel stol; i løbet af laserflares kan der forekomme en let prikkende eller brændende fornemmelse.

Så når laser hårfjerning er færdig, skal du være forberedt på, at i 2-3 dage vil huden være meget irriteret, rødme kan forekomme. Hvis du ikke overholder visse regler, kan der forekomme komplikationer, som alderspots.

I løbet af dagen efter operationen er det umuligt at vådte det område, hvor operationen blev udført. I de første 3 dage er det forbudt at anvende kosmetik, herunder pulver, fundament, læbestift. For et par uger at forlade puljen, saunaer, bade: en infektion kan let komme ind i hårsækkene og forårsage en inflammatorisk proces.

Mellem sessioner kan du ikke solbade og besøge solariumet. Selv om vinteren er det nødvendigt at undgå direkte solstråler og brug solcreme hele tiden.

Efter operationen er det nødvendigt at tage højde for, at hvis udseendet af whiskers fremkalder betydelige hormonforstyrrelser, er det nødvendigt at identificere årsagen (for at udføre test for hormoner) for at kunne slippe af med dem permanent ved hjælp af laserfjernelse og undergå terapeutisk behandling. Ellers vil på trods af effektiviteten af ​​hårfjerning mørkt hår fremstå hele tiden.

Anmeldelser på fora

Efter den første session forsvandt det meste af håret, selvom jeg har mørkt og meget stiv hår. Efter den anden session er der meget lidt hår tilbage. Jeg anbefaler det til alle. Epilation blev udført på en neodym-laser. Før det forsøgte jeg på dioden en - absolut slet ikke.

Jeg prøvede flere sessioner på Alexandrite laser, men resultatet, for at sige det mildt, gjorde mig ikke glad. Først da jeg fandt en diode laser i en anden salon, var jeg meget tilfreds. Der var næsten ingen smerter, kun lokal prikken i løbet af operationen. Jeg er glad for, at jeg kom til klinikken for rabatperioden og sparede meget.

Allerede 5 gange med mellemrum på to måneder gør jeg laser hårfjerning til bikini og underarms. Efter den anden session med armhulerne godt, men bikinien giver ikke op. Lægen sagde, at med resterende lys og tynde hår vil blive behandlet ved hjælp af elektrolyse. Nu arbejder jeg armhulerne med en maskine en gang om måneden og en bikini en gang hver 3. uge.

Laser hårfjerning af ben

Sådan fjerner du håret permanent hjemme: effektive måder vil spare dig for dette problem