Feedback om hårfjerning gjort hjemme med en epilator

Jeg vil gerne dele med dig oplevelsen af ​​hårfjerning hjemme. Generelt er epilering en temmelig smertefuld proces, men moderne producenter kan i dag ikke tænke på noget for at give brugerne komfort og bekvemmelighed ved at bruge denne gadget. Jeg personligt brugte en epilator med massage dyser for at reducere smerte. For ikke at sige, at smerten er væk for evigt, og jeg følte slet ikke noget, men det blev stadig lidt lettere at rive hårene ud. Jeg bruger epilatoren en gang om ugen eller to, og selv om sommeren gør jeg det ikke oftere, for det første er huden lidt skadet, og som følge af denne rødme, ja for det andet er jeg ikke ejer af en hurtigt voksende hårlinie. Selvfølgelig kan barbering ikke sammenlignes med epilatoren, selvom det er smertefrit, men jeg er alt for epilering, fordi det er en hurtig hårfjerning i lang tid, og du bliver vant til smerte over tid.

Catherine, du er meget heldig, at håret ikke vokser hurtigt. Faktisk købte jeg epilatoren, fordi jeg ikke havde nok nerver til at barbere hver dag, og jeg havde ikke altid nok tid til at besøge saloner. Men det jeg helt klart er enig i er, at valget af epilatorer nu er stort nok, og selv specielt til begyndere, udgives modeller, hvis kald er at reducere smerte.
For mig personligt kompenseres min overdreven hårdhed med en høj smerte tærskel, så jeg bruger en regelmæssig epilator selv for hænderne og bikiniområdet. Jeg skal dog gentage proceduren hver 5-7 dage, men er enig i, at dette ikke er det samme som at starte hver dag med barbering.

Og om de indgroede hår, der er så skræmmende på tv og på nettet, er absolut ikke et problem, hvis du følger to enkle regler:
1) det er nødvendigt at gøre kropscrub 1-2 gange om ugen
2) Glem ikke om daglig hydrering efter hvert bad eller bad.
Og det vigtigste og ubestridelige plus til hjemmet fjernelse er dens billighed og enkelhed, og smerten efter 3-4 procedurer vil være næsten umærkelig.

Piger, jeg vidste også glæden ved hårfjerning. Jeg har længe ønsket at få en epilator, men vidste ikke, hvor meget det gjorde ondt. Problemet er, at epilatoren er en intim ting, ingen vil give det en chance. Men jeg blev lidt anderledes. Jeg mødte en person på livets vej involveret i sukkerepilation (shugaring). Vi lærte hinanden at kende, og jeg besluttede at prøve epilering af hænderne først og derefter bikini og den dybe. Hun var bange for, at det var meget smertefuldt. Men det viste sig faktisk ikke at gøre ondt overhovedet, men hvad er resultatet! Det kan ikke sammenlignes med en barbermaskin! De eneste ulemper ved denne fremgangsmåde er den konstante "frigivelse" af shugaring masten for procedurerne. Derfor besluttede jeg endelig at købe en epilator.
Efter et stykke tid var jeg heldig at få en god epilator. Inkluderet har endda en ting at sætte i fryseren, som ved epilering reducerer smerte lidt. Men jeg indså, at jeg ikke havde brug for det. Min hud er allerede så vant til at trække hår ud, at hun straks tog epilatoren. Nu er epilatoren min bedste ven. Jeg har ikke haft en maskine i lang tid og behøver det ikke. Og jeg er glad for epilatoren!

Jeg foretrak også at købe en epilator. Træt af værktøjsmaskiner og shugaring derhjemme. Det er lettere at slippe af med dig selv end i kabinen. Jeg begyndte at bruge epilatoren på mine ben. Gradvis vænnet sig til de smertefulde fornemmelser. Lugt menovasin før proceduren. Det er lidt smertefrit. Så skiftede jeg til hånden epilation. Også tolereret. Langt besluttet på en bikini hårfjerning. Der måtte lider mere ubehag. Men du behøver ikke at slette maskinen dagligt.

Katy, jeg har et til et hårfjerningsskema. Det var frygteligt smertefuldt at starte selv på mine fødder, de første dage jeg gik i lange nederdele, rødderne var meget synlige og efter første gang blev ikke alle hårene fjernet. Dette arbejde kræver tålmodighed, jeg epilere om to timer. Mærkeligt, men jeg overvandt let bikini-zonen, og nu gør jeg den dybeste bikini. Overraskende synes håret slet ikke overhovedet. Piger, og hvem kæmper med indgroede hår? For mig er dette et stort problem, jeg forsøgte endda at hente den op med en nål, men der var ridser efter den. Lige nu fandt jeg vaskeklude fra nålene, før jeg trækker ud, tager jeg et bad og gnider grundigt problemområder - en fremragende løsning på problemet.
Hjem epilation er rationel og pålidelig, altid glat, vidunderlig hud!

Jeg epilerer også hele tiden. Men jeg vil ikke vende tilbage til maskinen igen, uanset hvor smidigt proceduren er med ham. Det er forfærdeligt - spiky hårde hår på en dag, de forhindrede mig altid i at falde i søvn. Piger, jeg læser her, at du skal trække ud af væksten, og så vil der ikke vokse. Når et hår trækkes ud mod vækst, er hårpæren beskadiget, og den nye vil derefter vokse under huden.

Og jeg skrev på en manuel epilator på internettet og fortryder slet ikke, det trækker ikke hårene ud, men som om det skrukker ud og derfor ikke virkelig gør ondt, er sandheden, tiden går meget, men i det mindste er den civiliseret. Som jeg husker maskiner og knive tager horror.

Åh, piger, jeg misundner dig. Du har fundet modet og brug denne infernalske maskine! Jeg plejede for det meste at barbere mine ben, nogle gange brugte jeg voks til særlige begivenheder... Og nu gav min unge mand, en venlig sjæl, mig en epilatorfillips. Ja, han er dyr og sandsynligvis god. Og hun troede også, at der hver gang ville være smerte ikke så stærk, men det er simpelthen uudholdeligt. Måske 10 gange brugte jeg det og satte det i det fjerne hjørne. Og med hver rengøring, som jeg finder epilatoren, er jeg allerede smidt ind i drzh. Det er lettere for mig at vokse - hurtigt og ikke så smertefuldt.

Jeg plejede at forsøge at slippe af med hår med en epilator, men min smertegrænse er høj, så denne procedure var simpelthen uudholdelig. Samtidig skader jeg min hud, efter at jeg har brugt epilatoren, fik jeg irritation. Jeg sværger til mig selv for ikke at have overholdt al den teknologiske mulige anæstesi hjemme, men efter den tid glemte jeg epilatoren.

Piger. Jeg har et sådant spørgsmål. Jeg bruger epilatoren i mange år. Der er næsten ingen smerte, fordi håret bliver tyndt og sjældent, MEN. Hvis jeg barberer mine underarmområder, begyndte mit hårde hår at vokse på mine arme - lige under. Jeg barber mine ben. (Epilator). De begyndte at dyrke hår på hagen.

Hvem har en lignende.

Jeg begyndte at få ideen om, at min krop kæmper for håret. Og det faktum, at jeg vychipyvayu- begynder at fylde hårets vækst på andre steder. Horror.

Epilation af hænder. FOR OG IGEN

Generelt er dette spørgsmålet.
Gør du Hvilken metode? Fordele og ulemper.

Val, jeg plejede at barbere mine hænder i overgangsalderen.)))) Efter det blev det værre.

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Ingen barbering anbefales.
Creme, foto / elektroepilation, epilator, voks, shugaring

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Jeg gør ingenting, jeg har nok problemer med mine ben og alt andet) Nå er jeg helt enig med dette, dvs. Jeg tænkte ikke engang på det, før jeg rejste til mine familiemedlemmer i udlandet, og så er det generelt uanstændigt at gå med sådan vegetation, at epilere og inkludere våben uden fejl, jeg var i chok)

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Nå i Rusland i 90'erne var det ikke almindeligt at barbere mine ben, jeg taler ikke engang om en bikini zone.
Men nu)))

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Jeg har de samme tanker

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Jeg plejede at studere, da jeg i skole brugte en barbermaskine til at barbere mine hænder på en tvist)))) voksede så som en abe, jeg måtte skifte til en epilator !! Jeg havde alle nuancer på min epilator, herunder mine hænder !! men det gjorde mig virkelig meget for at barbere hænder, men de blev mindre. lige nu barberer jeg alt sammen med en epilator (bortset fra hænder, jeg kan ikke, lige tårer flyder)) allerede som 5 år og der er næsten ikke noget hår !!
og min mor barberer min epilator og alt er allerede 10 år gammel, hun har 3 hår per måned, og det er alt))))) Skønhed)))

Jeg vil shugaring om sommeren for at prøve. hvem har allerede gjort? som et resultat, hvor meget er nok.

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

))) god anmeldelse. Sandsynligvis vil jeg også prøve at samle det op))
Jeg oplevede en shugaring kun på "antennerne".

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.
 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

i en måned glemte de nok dem.

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Og fra skygge bliver det ikke værre, i hårets forstand blev det ikke hårdere?

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.
 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Val, og nu gør du det? Og hvor gjorde du? Kan være i lichku)

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Gjorde kosmetologen i Bor mental%, prisen på 100 eller 150 rubler. nu er der ikke tid til at tilmelde sig

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.
 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Jeg gjorde armhulerne. Det gør ondt, men er acceptabelt. De vokser ikke jævnt efter en uge. Skal skære, det begynder at vokse hurtigere.
Jeg var ikke imponeret shugaring.

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

tak)))) så er det bedre ud af vane epilator)))))

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Jeg var nødt til at gå med pincett eller epilator

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Jeg lærte at gøre shugaring mig selv. Jeg gør mig selv og hænder. Effekten er meget sund! Jeg prøvede en masse voks, laser hårfjerning, jeg brugte epilatoren i lang tid, men jeg gjorde det ikke, kun mine ben og bikini, jeg gjorde det kun med voks, jeg var stadig nødt til at prøve elektrolyse, men de siger, at det gør ondt i ondt. Og for et år siden forsøgte jeg shuffaring og satte mig på det, jeg kunne godt lide effekten meget, hårene blev mindre, meget lettere, der er ingen vækst overhovedet, i modsætning til epilatoren, hvorefter håret vokser frygteligt, og det vigtigste er absolut ikke irriteret glat hud, ikke en enkelt Der er ingen rød pimple efter shugaring.

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Mærkeligt, jeg og min mor fra epilatoren på håret vokser mindre hår. kan alle på forskellige måder !!

og du selv laver en blanding til shugaring. Jeg læste opskriften på internettet, ligesom intet kompliceret)))

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Jeg troede også, at det ikke var noget særligt, sukker og vand, men jeg rørte ved det. (hun begyndte at lave mad, så på internettet opskrifter, videoer, men det fungerede stadig ikke, da det var for blødt, det var tykt. Det er lettere at købe færdige. Jeg køber pasta i E'''n'e og også i C lidt billigere I dag bestilte Aravia en mere tæt pasta til sommeren fra spaen.

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

hvis ikke hvor meget det koster ?? og hvor meget er det nok ??

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

I joint venture kostede 300 gram af banken 556 r med org og levering. En kæreste den anden dag i Elena købte en stor krukke Aravia i 1020 r, ja, i en seng vil det samme koste 850-900 rubler. Og i den kreative pasta til salg kan jeg ikke huske præcis hvad der kaldes, efter min mening Alexandria, men det er allerede fra 2500 tr og højere, men det er mere egnet til skønhedssaloner. Hvor meget er nok, det er sådan, du vil bruge det, hvis du kun begynder at prøve det selv, kan hele banken forlade, jeg havde det i begyndelsen, men som pigen nedenfor skrev, at alt kommer med erfaring, tog det mig et år at bringe denne sag til maskinen, nu kan en bank på 600 gram vare i et halvt år, men det afhænger også af mængden af ​​vegetation, en gang om måneden strækker jeg helt, ben, hænder, bikinier.

Hårepilation på hænderne: typer, forberedelse af huden og resultater

Udviklingen af ​​moderne teknologier inden for skønhed med hvert år, går kun fart. En række kosmetiske tjenester giver dig mulighed for at vælge enhver smuk repræsentant for menneskeheden den mest effektive og acceptabel for sin version af en procedure til at passe på din krop. Du bør ikke overse en så vigtig proces som hårfjerning på hænderne. Disse dele af kroppen er næsten altid synlige, og som du ved, skal alt, der er tilgængeligt for offentligheden, være i en ryddelig tilstand.

Epilering af hår på hænderne - hvad er det, handlingsprincippet på håret og i menneskekroppen

Hårfjerningsprocessen er, at det fjerner uønsket hår fra hænderne og giver det et æstetisk udseende. Ejerne af mørke og tykke på hårets natur, hvilket er meget mærkbart, er særligt stærke i udførelsen af ​​denne procedure. De gør deres ejer kompleksovat og genert. Selvfølgelig er der heldige kvinder med glat hud på deres hænder. Det skyldes oftest genetisk disposition, men hvis det ikke er tilfældet - fortvivl ikke, er der mange forskellige procedurer til løsning af dette problem.

Der er et tegn: hvis du har meget hår på dine hænder, vil deres ejer være rig.

Regelmæssig hårfjerning nedsætter væksten i håret, svækker pærerne, og når du bruger visse typer procedurer, er det muligt at slippe af med uønsket hår for evigt! Det vigtigste er ikke at ty til brugen af ​​en barberkniv, da denne metode bidrager til dannelsen af ​​såkaldte hamp - mørke hår, der er tydeligt synlige under huden og endnu ikke er kommet udenfor.

Jeg kan ikke prale af manglende hår på mine hænder, men i min ungdom har jeg ikke lagt stor vægt på denne kendsgerning. Det gav mig ikke noget ubehag, da håret var meget lyst, næppe synligt, og som det syntes for mig, så ingen af ​​dem omkring dem også det. Men det ændrede sig straks: under mit første besøg på manicuristen. Jeg kom til skønhedssalonen i en kortærmet T-shirt og ventede allerede på denne vidunderlige kvinde på hendes arbejdsplads. Ved første øjekast i mine hænder rødede hun en lille smule og sagde: "Bare vær ikke fornærmet. Hvorfor skal du ikke epilere hænder? Ugly fordi du er en pige. " At sige, at jeg skamede mig, er ikke at sige noget. Men jeg er taknemmelig for hende for hendes ligegyldighed, for i det samme øjeblik indså jeg, hvor vigtigt det er at passe på min krop og hvordan alle udsejlningsfejl er virkelig synlige for andre.

Typer og teknikker til hårfjerning på hænderne

Hvert år er sortimentet af tjenester i kosmetologi blevet bredere, hvilket gør det muligt at vælge den mest komfortable og acceptable metode til fjernelse af hår. Valget afhænger i mange henseender af økonomiske muligheder: Der er dyre procedurer, og der er også sådanne, der vil koste meget lidt.

Tabel: typer af salonprocedurer for hårfjerning på hænderne og teknologien til deres gennemførelse


Tabel: typer af hårfjerningsprocedurer i hjemmet og teknologien til deres gennemførelse

For dem, der ønsker at spare på køb af pasta til shugaring, vil en opskrift på at lave karamel hjemme være nyttig. Til dette skal du:

 • 6 spiseskefulde sukker;
 • 2 spsk vand
 • lidt over en halv teskefuld citronsyre.

Sukker med vand skal omrøres og indstilles på lav varme under omrøring kontinuerligt. Når massen får en lille gylden nuance, tilsættes citronsyre. Vi fortsætter med at blande blandingen kontinuerligt over lav varme. Kontroller pastaens beredthed med en skål koldt vand: Tilsæt lidt af sammensætningen til vandet, massen bør straks tykes og være så bøjelig som plasticin. Hvis konsistensen er egnet, hæld karamel i beholderen (helst varmebestandig).

Den mørke gyldne nuance af pastaen indikerer produktets beredskab.

Vi venter, indtil det køler ned (ca. 2 timer), og du kan fortsætte med proceduren. For at gøre processen nemmere, brug talkum eller babypulver, efter at have pulveriseret et stykke hud. Hvis pastaen viste sig at være tæt, skal du bruge den manuelle metode: bland den i dine hænder, applicér på huden mod hårets vækst, rive stærkt i højden. Hvis sammensætningen er blød, skal du forsigtigt påføre den på huden, fastgøre bandagebåndene på toppen, glatte ud mod hårvæksten, med en sikker bevægelse fjerne stripen langs væksten.

Hvor længe varer epileringseffekten på hænderne, og hvor ofte skal proceduren gentages?

Hyppigheden af ​​at gentage proceduren afhænger af typen af ​​hårfjerning. Ved voksning vokser sukkerpasta eller epilator hårfjerning ikke til ca. 3 uger, men dette tal kan variere fra kroppens individuelle egenskaber og hormonniveauer. Øgede testosteronniveauer fremkalder accelereret hårvækst. Med laser og fotoepilation er det muligt at komme af med uønsket hår permanent, for det er nødvendigt at gennemgå 5 til 10 procedurer en gang hver og en halv eller to måneder, og de, der har valgt Elos epilation for at nå dette mål, anbefales at gennemgå et kursus fra 6 til 8 procedurer med et interval på 5 uger.

Kontraindikationer og mulige konsekvenser af hårfjerning

Kontraindikationer for epilering omfatter:

 • alle former for hudsygdomme (for eksempel psoriasis, eksem);
 • tilstedeværelsen af ​​udskæringer, sår eller slid på det epilable område
 • diabetes mellitus
 • epilepsi;
 • iskæmisk hjertesygdom, hypertension;
 • onkologiske sygdomme.

Under graviditet og amning er laser, ultralyd og fotoepilation strengt kontraindiceret. Hos unge begynder hårvæksten på omkring 12 år. I denne alder anbefaler eksperter kun at bruge en depilatory cream eller en barbermaskine, men brugen af ​​maskiner bidrager til væksten af ​​tykkere, stivere og mørkere hår bagefter. Dertil kommer, at barberingseffekten er meget kortvarig: efter 2-3 dage begynder håret at vokse igen, så det anbefales ikke at bruge en barbermaskine. Fra 14 år er brugen af ​​voks og sukkerpasta tilladt. Det anbefales, at unge bruger hardwarebaserede hårfjerningsmetoder fra 18 år, men nogle gange med forældrenes tilladelse falder denne aldersgrænse til 16-17 år.

Forældres anbefalinger vil hjælpe en teenager fra en tidlig alder til at overvåge deres udseende.

Forberedelse af hud til epilering

Forberedelse af hændernes hud til epilering er vigtig, da det afhænger af det, hvor effektivt og smertefrit proceduren vil passere. Hvis vi taler om salontyper af hårfjerning, skal du i en måned, du bliver nødt til at opgive solbadning, stoppe med at bruge voks og shugaring i to uger, og to dage før proceduren skal du barbere dit hår med en maskine.

Når du forbereder dig til shugaring og voksning, anbefaler eksperter, at du begynder at skrubbe huden 1-2 gange om ugen i forvejen, og før proceduren anbefales det at tage et bad for at dampe huden for bedre hårfjerning ved hjælp af karamel eller voks. Før du fortsætter med shugaring, skal huden affedtes og renses, og derefter er det nødvendigt at pulver med talkum eller pulver. Desinfektion kan udføres ved hjælp af chlorhexidin, efter vask af huden med almindelig babysæbe med et neutralt niveau Ph. Før du forbereder dig på at arbejde med epilatoren anbefaler eksperter omhyggeligt at massere det epilerede område af huden for at reducere smerte under proceduren.

Hvordan man laver en smerteløs håndepilation

Med anæstesi under proceduren for epilering af hændernes hud er Emla eller Lidocaine Spray populær. For at undgå smerte følger mange kvinder menstruationscyklussen: Det anses for at være den mest smertefri procedure, der finder sted i de første 7 dage efter de kritiske dage. Og tværtimod anbefales det ikke at gøre epilering flere dage før cyklusens begyndelse, da det er i denne periode, at smerten bliver mest akut.

At holde kalenderen i menstruationscyklusen vil hjælpe med at vælge den mest gunstige periode for proceduren for hårfjerning

Hvor lang tid skal håret være til fjernelse af håret

Den optimale længde af hår til fjernelse af håret afhænger af typen af ​​procedure:

 • Ved epilering med en voks, sukkerpasta eller epilator bør håret være omkring en halv centimeter i længden;
 • når laser og Elos hårfjerning hår ikke skal overstige 1-2 mm;
 • Med fotoepilation er den optimale hårlængde 1 mm.

Fordele og ulemper ved hårfjerning

Som du ved, kræver skønhed ofre, og de vigtigste ulemper ved epilering omfatter smerte under proceduren og aggressive virkninger på huden. Uanset hvilken metode til fjernelse af håret det i nogen grad skader huden, og i den henseende vil det kræve ekstra pleje med cremer, der reducerer betændelse og lindrer irritation. Men den vigtigste fordel ved denne procedure betaler for alle ofrene: det er den glatte og delikate hud i hænderne, som vil behage sin ejer med et æstetisk udseende og som følge heraf vil give hende tillid til sig selv.

Sikkerhedsforanstaltninger til epilering af hænder

Som du ved, renlighed - garantien for sundhed. Det er vigtigt at bruge sterile materialer under proceduren, det er ikke værd at spare på engangsforbrugsstoffer. Der skal lægges særlig vægt på områder med mol og papillomer. Det er vigtigt ikke at skade eller skade dem under epilering for at undgå efterfølgende sundhedsproblemer, og i hudområder med deres øgede antal er det bedre at helt forlade epilering.

Det er meget vigtigt at vælge en kompetent specialist, der vil udføre proceduren med høj kvalitet og kompetent. Når jeg lavede en aftale med en nybegynder mester. Pigen, selv om hun var meget opmærksomme, pæne, men proceduren for hårfjerning varede næsten dobbelt så lang som planlagt i tide. Og siden jeg havde besøgt hendes kontor, måtte jeg gå på arbejde, jeg kunne ikke undgå problemer på den dag.

Håndpleje efter epilering

Efter epilering med voks, sukkerpasta eller epilator kan hårene vokse ind og klø, men det kan undgås ved at bruge skrubber under vandprocedurer. Det er ønskeligt at bruge skrubber ikke mere end 2 gange om ugen, men ikke tidligere end 4 dage efter hårfjerning. Brug af beroligende fugtighedscreme anbefales. Hvis der er betændelse eller irritation, er det nødvendigt at bruge enhver antiseptisk salve. Barbering efter epilering er stærkt modløs, da brugen af ​​en barbermaskine forårsager hurtigere hårvækst. Det er bedre at vælge en anden hårfjerningsmetode, der passer bedst til dig og ikke længere vender tilbage til maskinen, ellers vil alle bestræbelser være forgæves. Du kan ikke solbade og gå til et solarium i 48 timer efter proceduren, og efter laser hårfjerning øges denne tidsperiode til 7-10 dage. Dem, der valgte elosepilation, anbefales det at forlade solbrændingen og dyb kemisk peeling mindst 2 uger før den. Efter laser- og Elos-hårfjerning bør du ikke bruge skrubbe i 2 uger fra procedurens tidspunkt.

Anmeldelser af læger om fjernelse af hår

For at slippe af med overskydende hår én gang for alle er det nødvendigt at ødelægge hårsækkene under huden. For dette er det nødvendigt at ødelægge pærens bund, fordi det er der, at de celler, der er ansvarlige for dets livsvigtige aktivitet, er placeret. Ingen pærer - ingen hår. Pærerne er dog placeret på forskellige dybder: i den aktive hårvækst - mere dybe og aldrende pærer - tættere på overfladen. For at proceduren skal være virkelig effektiv, er det nødvendigt at ødelægge hårsækkenet i det aktive vækststadium. Faktum er, at det er næsten ubrugeligt at fjerne hår på et senere udviklingsstadium: en ny udvikler allerede under en aldrende pære. I forskellige dele af kroppen er det aktive stadium af hårudvikling anderledes: for eksempel på ben og på ansigtet omkring 20% ​​af det aktive hår, i bikini og armhuler af sådant hår omkring 50%. Helt fjern hår kan kun bruge elektrolyse, laser og lys hårfjerning

Dermatolog, direktør for Moskva Center for Kosmetisk Æstetik Dmitry V. Gutkin

Laser hårfjerning er stadig den bedste måde at stoppe hårvækst og begrænse deres overskud. Men hvis årsagen er hirsutisme eller andre hormonelle lidelser, er det værd at vende først til endokrinologen for at eliminere de primære årsager til problemet. Hvis der ikke er medicinske kontraindikationer for proceduren, er det helt sikkert.

Konstantin Samoilov, dermatolog

Tillid til deres udseende giver hver kvinde en særlig charme og charme. På dette afhænger dens harmoniske indre tilstand, som overføres til alle mennesker rundt på det ikke-verbale niveau. På vejen til perfektion er det vigtigt at være opmærksom på hele din krop, ikke at glemme hænderne på dine hænder, for en smuk person er smuk i alt. Med en ordentlig tilgang til hårfjerningsproceduren kan du i lang tid slippe af med uønsket vegetation og i nogle tilfælde for evigt.

Epilatorer: "for" og "imod"

Lady Mail.Ru skønhedsredaktør Dasha Rozhko besluttede at finde ud af, hvad fordelene og ulemperne ved hjemmepilation er, og hvordan man opnår helt glatte ben, uden hvilket det er umuligt at forestille sig tandem "sommerflyve kjoler og sandaler med hæle".

Hvert år opfinder og forsker forskere noget nyt på skønhedsområdet. I dag har moderne epilatorer ikke noget til fælles med dem, der var på markedet for 5-10 år siden. Det er som om vi sammenlignede musikafspilleren med hjul og den helt nye Ipod.

Jeg kan huske min første epilator, jeg kan huske, hvordan unbearably smertefuldt han trak sit hår ud. Men tanker om glat hud hjalp mig i det vanskelige spørgsmål, og jeg blev efterhånden vant til det. Senere ændrede jeg mit "torturinstrument" til en ny model af et andet mærke, og så indså jeg, at køb af nye enheder til skønhed ikke er en luksus, men en nødvendighed, der gør det muligt at gøre livet mere behageligt. Så nu forsøger jeg at opdatere min skønhedshjælpes personale fra tid til anden.

Med hensyn til hårfjerning er det bedre at prøve og eksperimentere - så vil du helt sikkert finde noget af dit eget. Nogle vælger barbering for hastighed. Ofte er disse piger med lette tynde hår, der virkelig spekulerer på, hvorfor de helst skal fjernes med en voks eller epilator. Sidstnævnte foretrækker at stole på deres fødder til fagfolk i skønhedssalonen. Stadig andre vælger epilatorer og bruger dem hjemme. Og den fjerde er generelt en blanding af de tre tidligere typer og bevæger sig konstant fra den ene metode til den anden. Jeg er snarere en fjerde type pige, men jeg bruger hele tiden epilatoren, i stedet for andre metoder. Og her er hvorfor:

Fordele ved hjemmepilation:

1) Fordelene ved hårfjerning er, at du kan fjerne hår til enhver tid - du behøver ikke at gå et sted, justere til guiden. Praktisk, hvis du er en travl pige.

2) Ved kontinuerlig brug af enheden bliver håret over tid tyndere og blødere, hvilket ikke kan siges om den samme barbering, der tværtimod styrker hårets aksel, hvilket gør det tættere og fremkalder vækst.

4) Moderne epilatorer gør barbering behagelig og smertefri.

5) Efter hårfjerning vokser de ikke fra 2 til 4 uger - det afhænger alt af dine hormonniveauer. Men i hvert fald er en epilation før ferien nok til ikke at tænke på glatheden af ​​benene i spaen.

Ulemper ved hårfjerning derhjemme:

1) Efter epilatoren er det meget vigtigt at pleje huden ordentligt, ellers er indvækst mulig. Skrælning, skure og skrubbe bør være dine vigtigste venner. Det er nødvendigt at exfoliere huden 1 dag før epilering og 2 dage efter proceduren.

2) For at gøre håret mere sparsomt, skal du hele tiden bruge epilatoren i mindst et år.

3) Epilation trækker hår ud, så vent ikke på en 100% anæstesi. De, der ikke tåler smerte, anvender bedøvelsessalve før proceduren, men moderne epilatorer gør proceduren mere behagelig.

Hvad er nyt?

Hvad opfandt ikke fabrikanterne, for at gøre livet nemmere for piger og reducere smertegrænsen ved fjernelse af hår. Af de seneste innovationer, der blev sendt til redaktøren, blev jeg mest imponeret af to Rowenta-enheder på én gang.

Den første af dem - epilator Soft Extreme EP8710. Det reducerer smerte under epilation, der påvirker huden med en strøm af cool luft og mikro-massage med vibrerende bolde. Grundlaget for den unikke teknologi var undersøgelsen af ​​vores reflekser: Vi tager automatisk til at gnide det sted, hvor smerten opstod. Det samme princip virker og epilatorens mobilmassage dyser, intensivt masserer huden under epilering, derudover sender impulser, der beroliger det pro-epilerede område. Enheden anvender en proprietær teknologi Rowenta "microcontact" - 24 højprecisionspincetter fjerner selv de mindste hår. Faktisk viste det sig, at epilatoren virkelig fjerner selv det mest tynde og lille hår. En kølemundstykke og mikromassage afledes af smerte og gør epileringsprocessen behagelig. Epilatoren har en baggrundsbelysning VisionLight - det tillader ikke at gå glip af et enkelt hår. Processen med hårfjerning selv tog mig kun 20 minutter (shin område), og efter proceduren var der ingen irritation på huden, så du kan bruge enheden, selv før du går på arbejde eller dating.

Inkluderet med epilatoren er en dyse til peeling (det anbefales at skrælle huden 2 dage efter epilering for at undgå indvækst), samt et barberhoved, dyser til epilering af følsomme områder og en bikini trimmer. 100% hygiejne og nem vedligeholdelse opnås takket være et aftageligt vaskbart epileringshoved.

Den anden nyhed - Aqua Perfect EP9330 epilatoren har også en dobbelt anæstetisk teknologi: den samme massage dyse og muligheden for epilering i vand! Undersøgelser har vist, at vandet lugter huden, reducerer følsomheden og risikoen for irritation. Også huden blødgør huden og samtidig øges porerne, så denne mulighed er ideel til piger med følsom hud. Denne enhed har også et VisionLight-baggrundsbelysning, men designet af epilatoren er lidt anderledes. På kroppen er der specielle fremspring der skaber ekstra beskyttelse mod glidning, når de anvendes i brusebad eller bad. Jeg oplevede en nyhed i bruser: armhulen fjernelse tog omkring tre minutter på styrken og var meget komfortabel og smertefri. Selvom du vil gøre proceduren for første gang, sprøjter gnisterne fra øjnene ikke bare!

Inkluderet med epilatoren er også en barbermundstykke, en dyse til peeling og følsomme områder. Især hensigtsmæssigt var dysen til skrælning, hvilket klare sig meget bedre end mange skrubber med det formål at forhindre hårindvækst. Den brede roterende overflade af dysen fjerner hurtigt døde hudpartikler, der forhindrer hårets indvækst. Regelmæssig udskiftning er ikke nødvendig, da det eksfolierende materiale er barket af korktræet.

Hånd hårfjerning

Vores hænder er ofte i syne. Vi laver en manicure, så fingrene er smukke, vi pryder vores hænder med ringe og armbånd. Hvis overfladen er dækket af tykk hårvækst, vil ingen dekoration hjælpe. Glatte hænder er i mode nu, og mørkt hårdt hår er moveton. Ikke alle ved, hvilke procedurer der er tilgængelige for fjernelse af hår på hænderne, hvad er deres egenskaber og hvordan man fjerner hårfjerning alene. Svarene på alle disse spørgsmål er angivet nedenfor.

Hvad er forskellen mellem epilation og depilation?

Depilation er en ældre, grovere metode. Med sin hjælp kan du kun slippe af med det ydre hårlag, hvilket betyder at hårene snart igen vil bryde igennem. Men selv denne teknik har sine fordele. Vi kan sige, at alt er meget bekvemt her. Det er meget nemt at tage en lille barbermaskine med dig. På ferie, på forretningsrejse, godt, bare hjemme, når hvert minut tæller, kan du altid hurtigt lægge dine hænder i orden.

Det vigtigste - glem ikke at bruge barberskum. Mange tror, ​​at kun mænd har brug for det, men det er en misforståelse. Skum perfekt blødgør huden og hårene selv. Det forbedrer friktionen, så barberingen udføres meget let, og efter at huden ikke forårsager irritation. For maksimal effekt efter barbering kan du bruge gelfløde til at beskytte dig selv 100% mod ubehagelige fornemmelser.

Det er vigtigt! Efter påføring af barberskum på dine hænder, giv hende et par minutter for at få det til at fungere. Du behøver ikke at starte bladet straks.

Hvorfor depilation er dårligere egnet?

Du bliver nødt til at ty til denne teknik ofte, hvis du vil have din hud til at forblive glat. Jo oftere du barberer, jo tættere, mørkere og fatter dit hår bliver. Enig, det er ikke den effekt, jeg gerne vil opnå.

Epilation er en mere elegant metode. Der er flere forskellige populære teknikker, men de koger alle sammen til en ting - håret fjernes fra roden. For at vokse tilbage, skal han mindst en uge, men faktisk - omkring 2-3. Hele denne gang vil du kunne nyde en perfekt glat hud af hænderne.

Typer af epilering i hånden

Shugaring

Shugaring er meget populær. Selvfølgelig har du hørt om denne søde måde. Dette er en af ​​de nemmeste og sikreste hårfjerningsmetoder. Han har mange fordele:

 • Det kan gøres hjemme. Du behøver kun 10 spiseskefulde sukker, en sked vand, en halv citron og en krukke, hvor alt dette kan opvarmes.
 • Dette er en billig metode. Enig, en pakke sukker og citron vil koste dig 50 rubler. Selvom du køber et færdigt produkt (for eksempel shugaring i patroner), koster det ikke mere end 200 rubler. Det er demokratisk.
 • Det er hurtigt. Forberedelsen tager omkring ti minutter, og selve processen er endnu mindre. Du skal handle hurtigt, indtil pastaen er kold.
 • Han forårsager næsten ikke irritation. Hvis du slår ordentligt og rives af strimlen, skal der ikke være nogen problemer.
 • Ingen indgroede hår. Shugaring eller trækker håret fra roden eller forlader det på armen. Det trimmer ikke hårene, så vækstretningen ændres ikke.
 • Metoden kræver ikke særlige færdigheder og træning.

voks

Den næste visning er voksning. Hun har også sine egne egenskaber, men hun ligner en shugaring. Forskellen er i materialet - i stedet for en sukkerblanding anvendes voks med forskellige temperaturer. arter:

 • Varm voks Dens temperatur kan nå 50 grader, og det er meget. Hvis du har meget følsom tynd hud, er det bedre ikke at prøve denne metode, ellers kan der opstå en forbrænding. Mest af alt er teknikken egnet til ejere af tykt sort og tykt hår. Foragt ikke denne metode, selv mænd, der også vil rydde pladsen til albuen.
 • Varm voks Temperatur - fra 37 til 40 grader. Normalt kan sådan voks købes i fast form. For at varme det op kan du bruge mikrobølgeovnen. Du kan også lave et vandbad. Det er godt for kvindelige hænder med let, men tykt hår.
 • Kold voks Dette er den slags, der sælges i færdig form. Den består af to strimler tæt limet til hinanden. For at bruge voks bliver det nok bare at gnide strimlerne med hånden. Når voksen er blødgjort, skal du adskille strimlerne og fastgøre dem på de ønskede hudområder. Husk at fjerne dem med en skarp bevægelse mod hårvækst. Denne metode er den mest smertefulde på grund af den lave temperatur, som ikke hjælper med at blødgøre huden, men du kan gøre alt selv.

Dine anmeldelser om hårfjerning? Epilerende hænder?

Jeg gjorde epilering sidste år med varm voks. Jeg kan sige, at jeg ikke så meget forskel). Og de piger, der har nok mørke hår på deres hænder, roser proceduren. Men lad os ikke skjule det, det er temmelig ubehageligt. Og for mange kvinder kan det endda virke meget smertefuldt. Men voksstrimler rådgiver ikke. Mange piger er allergiske overfor dem. Og desuden irritere de blot huden, hvilket fører til udslæt og endda indfødning af håret.

Hårfjerning ved epilatoren er heller ikke en sød procedure). Epilatoren er meget hurtig, men hårene er bogstaveligt talt ret smertefulde. Mange piger lever bare ikke kan stå, så ofte i salonerne bruger speciel creme. der er meget gode til at lindre smerte.

Og selvfølgelig er laser hårfjerning påført. Jeg tror, ​​at denne procedure er den mest behagelige. Derudover er det ikke smertefuldt, det giver også smuk hud uden irritation. Dette er meget vigtigt. Selve proceduren er behagelig - bare ligg i en lænestol og nyd). Det eneste værd at sige er, at prisen for denne procedure er ret høj. Og hvis du har tykt hår og mørke procedurer vil have brug for mere end med tynde hår. Lad os alle beslutte, hvad hun kan lide mere. Men jeg tror, ​​at hårene på hænderne i moderation ikke ødelægger de kvindelige håndtag.

Metoder til hårfjerning på hænder

I århundreder har kvinder søgt at se attraktive ud. Fitness klubber, massagebehandlinger, træningsprogrammer, kurbade, besøg hos skønhedseksperten hjælper med at opretholde den ønskede form. Det er ingen hemmelighed, at det med alderen bliver svært at være ung og smuk. Der er dog måder at hjælpe med at opnå gode resultater. Siden tiderne i det gamle Ægypten har ønsket om det retfærdige køn at have en glat, fløjlsagtig hud været kendt. Hvordan håndteres uønsket vegetation og opnår fremragende resultater i depilation? Hvordan holder huden glat så længe som muligt? Disse spørgsmål er blevet spurgt af kvinder gennem århundrederne. På tidspunktet for det gamle Egypten blev metoden til at fjerne uønsket vegetation med sukker, kendt i den moderne verden som shugaring, opdaget. Med udviklingen af ​​videnskab og teknologi er der blevet opdaget nye metoder til fjernelse. Begyndte at bruge laseren, strømmen af ​​lys, en elektrisk udladning.

Disse teknologier hjælper med at fjerne håret permanent ved at ødelægge follikelstrukturen. Til dato er metoderne dyre, kræver en betydelig mængde kontanter. Anmeldelser fra kvinder viste, at de er meget effektive, de tillader at klare uønsket vegetation for evigt.

Et alternativ til ovennævnte procedurer er hårfjerning med en epilator, shugaring, voks, en barbermaskine, epilering med en creme. Procedurer udføres i skønhedssaloner og hjemme. De er billige, udføres hurtigt og nemt, de kan gøres selvstændigt. Ved hjælp af metoder udføres ophængningen af ​​arme, ben, bikini-område, underarms, ansigtsdel.

Forskellen mellem hårfjerningsprocesser og hårfjerning

Ofte i leksikonet bruger konceptet til fjernelse af uønsket vegetation: hårfjerning og depilering. Hvad er forskellen mellem dem? Epilation - eliminering af hår gennem fuldstændig ødelæggelse af follikel. Det udføres udelukkende i skønhedssaloner med specielt udstyr. Udført af en specialist. Fordelen ved metoden er permanent hårfjerning. På grund af brugen af ​​kraftige energistrømme, er laseren det muligt at opnå høje resultater, proceduren er smertefri, kræver ikke en lang rehabiliteringsperiode. Den største ulempe er den høje pris. Depilation - fjernelse af den synlige del af håret. Tilstrækkeligt billige teknikker udføres uafhængigt eller i saloner. Den mest almindelige er brugen af ​​barbermaskiner og cremer. Ulempen - det er nødvendigt at udføre periodisk det maksimale interval mellem procedurer fra to til fem dage. Afhængigt af mulighederne og ønskerne kan du vælge den rigtige metode til eliminering af uønsket vegetation.

Hånd hårfjerning

Frakken er forskellig i tykkelse, farve - afhængig af de enkelte kendetegn ved hårvækst hos hver kvinde. Nogle har mørkt hår, mens andre er sjældne, lyse. Tilstedeværelsen af ​​mørkt hår på hænderne giver den æstetiske mangel til det retfærdige køn. Hvordan løser man problemet under moderne forhold, når der er mange forskellige metoder til fjernelse? Overvej denne artikel.

Hærdning af hænder området udføres i området fra albuen til hånden. Fordelen ved stedet - fjernelsen skal udføres sjældent, håret vokser langsomt. Hvis du har et næppe mærkbart lysdæksel på dine hænder, bør du ikke bekæmpe det. Hvis dit hår er mørkt, skal en tyk struktur fjernes.

Epilation - eliminering af hår gennem fuldstændig ødelæggelse af follikel

Mange hårfjerningsmetoder er ikke egnede til håndområdet, da håret vokser næste dag, og der vises svarte pletter i området. Huden i hænderne er øm, glat, når man vælger en metode til fjernelse af uønsket vegetation, er det nødvendigt at tage hensyn til omstændighederne.

Metoder til hårfjerning i hænderne

De enkleste og mest almindelige procedurer i hjemmet omfatter følgende metoder til at eliminere uønsket hår:

 • hånd depilation creme;
 • shugaring;
 • voksende hænder;
 • electrodepilator.

  Voksende hænder giver gode resultater, idet hårene fjernes sammen med roden

  Brug ikke en barbermaskine. Fjerner problemet i kort tid, forårsager en kosmetisk defekt. Voksende hår bliver tykkere og stivere.

  Depilatory cream

  Den nemmeste og hurtigste måde at fjerne uønsket vegetation på. Det har en kemisk sammensætning. Det bruges hjemme. Sættet består af olier, lotioner, der giver mulighed for at udføre pleje efter proceduren. Anbring det tidligere rengjorte håndområde, modstå den angivne tid på pakken. Resterne af cremen fjernes med en spatel, vaskes af med vand. Afhængigt af sammensætningen af ​​cremen kan trænge ind i huden med nogle få millimeter. Værktøjet ødelægger ikke folliklerne. Uønsket vegetation spiser i to eller tre dage. Den største fordel ved metoden er smertefrihed, lethed at holde. Ulempen er, at kemiske komponenter kan udløse allergiske reaktioner. Før brug anbefales det at lave en test. Påfør huden depilation fløde, hold i et par minutter. Hvis rødmen ikke overholdes - udfør proceduren. Cremen fjerner ikke alt hår, nogle gange skal processen gentages.

  voksning

  Denne metode har etableret sig som en af ​​de mest effektive. Det tager tid, men den største fordel - håret fjernes fra roden. Vassen opvarmes til en temperatur på 36 grader. Den angivne temperatur gør det muligt at undgå forbrændinger. Påføres huden med et tyndt lag med en voks voks applikator. Stil tiden. Når voksstrimlerne hærder, fjerner vi det med skarpe bevægelser i retning mod hårets vækst. Fordel - den gentagne procedure udføres om to til tre uger. Hårene bliver bløde, i struktur ligner fluff. Ulempen er en høj smerte tærskel, høj pris.

  I de fleste tilfælde er det ikke nødvendigt at fjerne håret på hænderne - du kan bruge lynhinde

  Shugaring

  Epilering af uønsket vegetation med sukker. Kendt siden oldtiden. Metoden er baseret på fremstilling af sukkerbaseret pasta, der minder om voksteknikker til voksning. Valget af pasta afhænger af hårets stivhed. Brug deres eget kogte eller købt i et apotek, kosmetiske butikker. Fordelen er lav pris, hvis du laver dig selv fra de enkelte komponenter. Fjerner uønskede hår i to uger. Ulempen er vanskeligheden ved at fjerne tykt hårdt hår. Hvis du optager en pasta med utilstrækkelig tæthed, vil det ikke være muligt at fjerne alle hårene. Den fremstillede blanding påføres i området af hænderne mod hårets vækstretning, alderen ad gangen før størkning og fjernet i retningen. Basiset af pastaens sammensætning er sukker, honning eller citronsaft tilsættes det, komponenterne giver yderligere hudpleje. I løbet af en enkelt procedure er det tilladt at anvende pasta på et område højst fire gange.

  electrodepilator

  Enheden til proceduren derhjemme. Moderne udviklinger hos førende producenter gør det muligt at reducere smertetærsklen i proceduren ved at øge antallet af pincet, evnen til at udføre tør og våd udtørring, forfrysning af hænderområdet med specielle puder. Til hænder er det ret et effektivt middel. Omkostningerne afhænger af prisen på den købte enhed. Tillader dig at fjerne uønsket vegetation i to til tre uger. Ulempen er irritation efter proceduren, indgroet hår. På strukturen bliver de bløde, mind en ned. Efter proceduren anbefales det at anvende hudblødgørende lotioner, cremer, scrubs.

  Hårbelysning

  Om sommeren, under påvirkning af sollys, kan du ikke bruge håndfjernelsesmetoder til uønsket vegetation. Solskoldning bidrager til misfarvning af hår. Om vinteren og forårene er det muligt at lette hændernes vegetation ved hjælp af lette lotioner, agenter indeholdende hydrogenperoxid, perhydrol, en oxidator til blondiner. Ulempe - det er nødvendigt at vælge den rigtige andel, i henhold til anbefalinger fra kosmetologer, ellers kan du skade huden. Lightening anbefales regelmæssigt. Kemisk sammensætning kan forårsage allergiske reaktioner. Fordel - kræver ikke stor indsats, over tid bliver vegetationen blød, næppe mærkbar.

  Kontraindikationer

  Metoder til fjernelse af uønsket vegetation, især ved brug af kemiske komponenter, har kontraindikationer relateret til kvindens sundhed.

  Om sommeren, under påvirkning af sollys, kan du ikke bruge håndfjernelsesmetoder til uønsket vegetation.

  Udfør ikke depilation med en creme eller lyn, hvis du har observeret:

  • hudskade (forbrændinger, sår);
  • onkologiske sygdomme;
  • venøs insufficiens
  • diabetes mellitus
  • graviditet;
  • hormonforstyrrelser
  • allergiske reaktioner.

  Når du vælger en depileringsmetode, skal du kontakte din kosmetolog.

  Sådan fjerner du hår på hænderne for evigt

  Moderne kosmetologi tilbyder flere pålidelige måder at slippe af med hår på dine hænder for evigt.

  Hår på hænderne ser ekstremt uæstetisk ud. Samtidig er de mest overkommelige og billige måder at fjerne dem på - fjernsynskrem, barbering, voks, shugaring, hjemmepilatorer - ikke egnet til dette følsomme område, da de kun giver et kortsigtet resultat. Moderne kosmetologi tilbyder flere pålidelige måder at fjerne uønsket hår på dine hænder for evigt.

  Sådan fjerner du hår på hænder for evigt: laser hårfjerning

  Denne type hårfjerning betragtes som en af ​​de mest pålidelige. Først og fremmest fordi for hårfjerningsproceduren bruger de flere typer lasere med forskellige handlingsprincipper, derfor har du mulighed for at vælge den mest passende mulighed afhængigt af farven på dit hår og huden.

  Reklameoplysningerne i skønhedssaloner kan løfte, at for fuldstændig hårfjerning skal du bruge 4-5 sessioner af laserfjerning. Disse løfter kan ikke være præcise pr. Definition. Faktum er, at de fleste lasere kun kan påvirke regrownes hår, mens i en menneskekrop 80% af hårene er i ro og gradvist vokser. Selvfølgelig er denne proces ujævn, for at en fuldstændig fjernelse af håret på hænderne kan det være nødvendigt med et meget større antal sessioner - ca. 10-11. Desuden kan hårene efter nogle år begynde at vokse igen, og derefter vil et andet besøg hos kosmetologen være påkrævet.

  Traditionelt bruger skønhedssaloner flere typer laser.

  1. Diode laser er blevet brugt i kosmetologi i lang tid. Det tillader brugen af ​​bølger af forskellig længde, der giver individuelle betingelser for kunder af forskellige typer. Du skal vide, at hårfjerning ved brug af en diodelaser kan være ret smertefuldt, især i et så delikat område som underarmen. Desuden kan denne type laser ikke klare det blonde hår og virker ikke godt på hvid hud.
  2. Neodym laser fungerer helt anderledes. Det virker ikke på melanin, men på kapillærerne limer deres vægge sammen. Således er hårsækkenes ernæring stoppet, og pæren dør af. Den største fordel ved denne procedure er, at den passer til kunder med enhver farve på hår og hud.
  3. Alexandrit laser. Denne type udstyr gør det muligt at opnå de bedste resultater. For det første har den en optimal bølgelængde på 755 nm, som sikrer den bedste kontakt med melanin og som følge heraf effektiv hårdødelæggelse. For det andet virker alexandritlaseren øjeblikkeligt, så du behøver ikke at vente længe efter hårets ødelæggelse; Efter proceduren er du garanteret ren og glat hud. Og endelig er denne type laser ikke i kontakt med huden, så i løbet af sessionen er forbrændinger og mikrotrauma udelukket.

  Laser hårfjerning er absolut kontraindiceret under graviditet og amning, i nærværelse af kroniske og inflammatoriske sygdomme i det akutte stadium. Denne form for hårfjerning skal også opgives, hvis du har mange mol på dine hænder såvel som eventuelle dermatologiske problemer.

  Før proceduren er skønhedseksperten forpligtet til at besvare alle spørgsmålene i detaljer og give nyttige anbefalinger. Et par timer før sessionen bør du ikke lægge på dine hænder nogen cremer og olier. Umiddelbart før epilationen kan skønhedseksperten anvende et bedøvelsesmiddel til det behandlede område. Som regel tager en laserhår fjernelse af underarmene 30-40 minutter. Efter proceduren er det nødvendigt at bruge et helbredende middel, f.eks. Depantenol, for at undgå saunaen, det varme bad i nogle dage, og når du går ud i solen, skal du sørge for at bruge solcreme eller bære langærmet tøj.

  Elos epilation

  I de senere år er ELOS-hårfjerning blevet særlig populær, hvilket kombinerer fordelene ved laser og fotoepilation. Hertil kommer, at denne procedure helt påvirker hudens tilstand. I processen med ELOS-hårfjerning virker den aktuelle hårfollikel, og ved hjælp af en lyspuls bliver selve håret hurtigt ødelagt.

  For at fjerne håret helt, kan det tage 7-8 procedurer med en pause på 3 uger. Mange mennesker stopper sådanne perioder, for i virkeligheden for at opnå et bæredygtigt resultat skal du vente næsten et år. Men ved hjælp af denne metode kan du slippe af med håret på dine hænder for evigt. Der er risiko for, at håret begynder at vokse igen, for eksempel når en kvinde ændrer sin hormonelle baggrund under graviditeten, men det vil være sjældent og svagt, og til deres endelige fjernelse vil der være behov for yderligere 1-2 sessioner af Elos hårfjerning.

  Før proceduren er det nok at vokse hår med 1 mm, eller gør slet ingenting med dem. Med hver session vil nye hår blive mere og mere tynde og begynder at falde i bunker.

  elektrolyse

  Selvfølgelig kan elektroepilation af hænder betragtes som en af ​​de mest pålidelige, men samtidig modstridende måder at permanent fjerne hår på dine hænder. Principen om elektrolyse blev opfundet tilbage i det 19. århundrede og består af følgende: En ultratyn nål indsættes i hårrotten, en elektrisk impuls gives, hårpæren ødelægges. Derfor er denne metode garanterer at slippe af med håret for evigt. For at afgøre, om du skal vælge denne metode, skal du tydeligt repræsentere alle nuancer af proceduren.

  • Sårhed i proceduren. Regelmæssige smertestillende midler og spray i dette tilfælde er usandsynligt at hjælpe, så oftest skal du ty til lokalbedøvelse ved hjælp af injektioner.
  • Rehabiliteringsperioden. Tilstedeværelsen af ​​microranoks på det behandlede område, som skal tørre og helbrede, er næsten uundgåeligt. Du skal nok bruge helbredende præparater og dække dine underarme med tøj, for efter proceduren kan dine hænder måske ikke se bedst ud.
  • Varighed. Elektrolyse sessionen kan vare i temmelig lang tid (det kan tage 2-3 timer at nå håndsområdet). Derudover skal procedurernes forløb strække sig i næsten et år: Efter hvert besøg hos kosmetologen bør du vente til sårene heler, og også de hår, der ikke er fjernet, vil vokse fuldt ud.

  I moderne kosmetologi er der mange måder at minimere alle de negative aspekter af epilering. Hvis du er klar over de mulige konsekvenser i forvejen, vil det være meget lettere for dig at håndtere dem. På trods af en række vanskeligheder vil resultatet i form af glatte, smukke hænder uden ekstra hår glæde dig i mange år.

Creamsprøjt til afskalling Veet. Hvem prøvede?

Hvad skal man gøre, hvis shugaring klæber sticks til hænderne