Epilation før fødslen

Graviditet er en vigtig og afgørende periode i hver piges liv, og det er ikke en grund til at opgive selvpleje. Har jeg brug for hårfjerning før fødslen og er det tilladt for gravide piger? I denne artikel vil vi se på de tilgængelige metoder til hårfjerning og finde ud af, hvilke der ikke vil skade fremtidens mor.

Typer af depilering og hårfjerning: funktioner ved fjernelse af håret før fødslen

Alle metoder til hårfjerning kan opdeles i 2 typer: depilation og epilation. Hårfjerning omfatter alle hardware teknikker, som vil blive diskuteret nedenfor, mens alle andre metoder til hårfjerning er relateret til depilation.

1. Razor

Kan jeg bruge en barbermaskine inden fødslen? Ja.


Razor hårfjerning er den nemmeste, billigste og nemmeste måde at fjerne hår på. Barbering har ingen kontraindikationer for gravide, men det har mange ulemper. Hårene vises allerede efter et par dage, samtidig er de ret hårde, og huden efter barbering med en barberkniv, især i bikiniområdet, er meget irriteret.

Her er det vigtige spørgsmål, hvordan man barberer før fødslen, fordi adgangen til bikinizonen er vanskelig på grund af maven. Svaret er enkelt: Brug proceduren til at stå ved hjælp af et spejl. Hvis vi taler direkte om barbering inden fødslen, er proceduren bedst udført hjemme alene, inden de går ind i barselshospitalet.
Før du barberer, sørg for at tage et varmt brusebad, massage din hud. Varmt vand vil åbne porerne, blødgøre og hud og hår. Derudover skal du bruge en barbergel i brusebadet for at minimere rødme og irritation.

2. Depilatory cream

Kan jeg bruge cremen før fødslen? Ja.

Depilation creme under graviditet - en hurtig måde at fjerne uønsket hår. På trods af den stærke lugt, for en gravid piges sundhed, bærer cremen ingen fare: sammensætningen påføres kun i et par minutter og absorberes ikke i blodet. På grund af den stærke lugt anbefales det at udføre proceduren i et rum, hvor der er en ventilator eller klimaanlæg.
Hvis du planlægger at fjerne hår fra flere zoner på en gang, opdele arbejdet i flere faser. For eksempel fjerner i dag benene, og i morgen - armhulen.
Hver depilationskrem er ledsaget af instruktioner - sørg for at læse den, inden sammensætningen påføres og udføre en allergitest.

3. Husholdningsepilator

Kan den bruges før levering? Ja.

En praktisk enhed, der giver dig mulighed for at udføre hårfjerning derhjemme.
Fordele: trækker hår fra roden - resultatet varer op til 2,5-3 uger.
Ulemper: smerte, indgroet hår.
Hvis du er vant til at bruge epilatoren før graviditet og let tåler hårfjerning ved hjælp af denne metode, kan du bruge denne enhed under graviditet, men kun i mangel af en fare for ophør. "Mød" med en hjemmepilator under graviditet anbefales ikke.

4. Hardware epilation

Kan den bruges før levering? Nej.

Elektrolyse, fotoepilering, laser hårfjerning og ELOS - alle disse vedrører hårfjerning af hårdt hår. Hardware metoder er effektive, men kategorisk kontraindiceret til gravide piger. Derfor vil vi straks fortsætte med at overveje de to mest populære procedurer blandt piger: voksning og shugaring.

5. Voksning

Er det muligt at voks voks før levering? Ja.

Hårfjerning voks har mange fordele. For det første er det lethed at udføre proceduren - du kan foretage hårfjerning inden levering hjemme, ved hjælp af voksstrimler. For det andet varer virkningen af ​​voksfjernelse op til 3-4 uger.
Men der er ulemper. Fremgangsmåden er ret smertefuld, nogle mødre kan være allergiske over for voks. Der er også sandsynligheden for indgroede hår.

6. Shugaring

Er det muligt at gøre shugaring før fødslen? Ja.

Shugaring dyb bikini før fødslen er populær blandt kvinder i arbejde. Hårfjerning sukker pasta er forskellig fra voksning mindre smertefuldt. Når du anbringer voksstifterne til huden og derfor epilerer det samme område flere gange, øger smerten, irritation kan opstå.
I tilfælde af shugaring er alt andet: pasta sticks kun til hårene. Selvfølgelig får huden en let peeling under proceduren, men det vil kun gavne :)
Vinder shugaring og sammensætning: pastaen er naturlig og forårsager ikke irritation og udslæt på huden.

Shugaring 9 måneder gravid

Perfekt til forberedelse til fødsel. Føreren kan udføre de mindst smertefulde depilation ved hjælp af anti-stress teknikker og udføre proceduren i små områder. Således kan du bekvemt skifte shikring af bikiniområdet og være klar til en så vigtig begivenhed. Epilation af bikiniområdet inden fødslen på forhånd, og dermed slippe af med hår i flere uger i forvejen. Du behøver absolut ikke at fjerne hår på barselshospitalet.

Vær opmærksom! Hvis du ikke har gjort hårfjerning før, er hårfjerning ved en af ​​de metoder, der er nævnt ovenfor i graviditetens første trimester, uønsket.
foto

Lad os opsummere

Af de ovenfor diskuterede fremgangsmåder er følgende egnede til gravide piger:
• barbermaskine;
• depilatory cream
• husholdningsepilator
• voks;
• shugaring.

Effekten ved at bruge en barberkniv og depilationskrem er kortvarig sammenlignet med andre metoder til fjernelse af hår. Husholdningsepilator er mere effektiv, men smertefuld for kvinder i arbejde.
I dag er de mest effektive metoder til at slippe af med uønskede hår til forventede mødre, shugaring og voksaflejring.
Det du vælger, er op til dig, og vi vil hjælpe dig med at forblive smuk og attraktiv i løbet af denne periode med graviditet.

Marafet før fødslen

Post.Ru Børns projekt sider tillader ikke kommentarer, der overtræder lovgivningen i Den Russiske Føderation, samt propaganda og antidokumenterede udtalelser, reklame, fornærmelser til forfatterne af publikationer, andre paneldeltagere og moderatorer. Alle meddelelser med hyperlinks slettes også.

Brugerkonti, der systematisk overtræder reglerne, bliver blokeret, og alle beskeder, der er tilbage, slettes.

Du kan kontakte projektets redaktører via feedback formularen.

Epilation bikini område før fødslen

Forfatterens oversættelse fra Sphinx depilation salon

Oversættelse: Anastasia Nazarova, redaktør af bloggen til sphinx depilation salon

Praktisk set i alle klinikker er det en almindelig praksis at barberer skindhår i de afgrøde kvinder. Denne procedure er obligatorisk, da Det kan være nødvendigt at lave udskæringer og søm. Imidlertid føles mange fremtidige mødre ikke meget komfortable, når lægen barberer deres intime zone i det øjeblik, hvor sammentrækningerne begynder. I denne henseende tager mange gravide kvinder sig til tjeneste for voksning eller hårfjerning før fødslen. De fleste kvinder på lang sigt af graviditeten deltager i skønhedssaloner til dette formål, fordi på grund af den store mave til at udføre epilering selv fysisk ubehageligt og næsten umuligt (gør hårfjerning i salonen er ikke kun anbefales til gravide kvinder. Læs mere i vores artikel 5 grunde til at gøre voksning i salonen)

Mange læger insisterer på hårfjerning i bikiniområdet, ikke kun før fødslen, men også under hele graviditeten.

Hvorfor fjerne hår i bikiniområdet under graviditeten?

 • Hårfjerning i bikiniområdet hjælper med at opretholde renheden af ​​intime steder og reducere antallet af bakterier, der kan komme ind i kroppen gennem intime huller. Kropshår er en fremragende yngleplads for bakterier, der kan forårsage betydelig skade på kroppen. fordi Under graviditeten svækkes en kvindes immunsystem, og indkomsten af ​​bakterier kan påvirke hendes helbred og barnets helbred negativt.
 • Fjernelse af intimt hår med voks eller sukker under graviditeten hjælper med at undgå irritation og andre ubehagelige fornemmelser i form af kløe eller sved. fordi mens gravide huden bliver mere følsom, og svedkirtlerne arbejde hårdere (især for en længere periode), i bikini-området hår kan forårsage konstant kløe og irritation, især hvis håret tætte, tykke og hårde. Barbering af håret i bikiniområdet anbefales ikke, fordi barbering er mere irriterende for huden end voks eller sukker fjernelse. Desuden varer effekten af ​​barbering under graviditeten kun nogle få timer, fordi På grund af ændringer i hormonniveauer vokser håret på kroppen af ​​en kvinde mere intens. Det anbefales heller ikke at fjerne hår med depilation cremer. I betragtning af det faktum, at under graviditet, er det hudens følsomhed forbedres, en høj risiko for allergiske reaktioner (For mere information om mulige negative virkninger af hårfjerning cremer i vores artikel rigtige spørgsmål cremer: De farer og bivirkninger).
 • Effekten af ​​voks- eller sukkerepilation varer fra 2 til 4 uger, så du vil være fuldt forberedt på fødslen længe før de begynder. Dette vil meget hjælpe dig, når du befinder dig i leveringsrummet.

Under graviditeten har du brug for en meget ansvarlig tilgang til valget af salonepilation. Giv kun præference til de saloner, hvor herrene har lægeuddannelse. Især på lang sigt. Graviditet - tilstanden af ​​den uforudsigelige, så det er bedre at have tillid til dig selv i hænderne på en professionel, der vil tage sig af dit helbred og dit velbefindende, hvis du pludselig bliver dårlig under proceduren. En medicinsk professionel ved bedst hvad man skal gøre for ikke at skade dig eller barnet.

Vær opmærksom på hudpleje efter epilering. Regelmæssig intensiv hydrering er nøglen til skønhed og sundhed i huden. Hvis der er langvarige bivirkninger på din hud, såsom rødme, irritation, bumser, kløe eller allergiske reaktioner, bør du konsultere en læge.

Gør hårfjerning inden fødslen

Fremtidige mødre tvivler altid på at vælge barbering eller fjernelse af håret før fødslen. Hårfjerning i barselshospitalet er obligatorisk, det letter lægernes arbejde, når de sys og gør snit.

Intim hårfjerning betragtes som hygiejnisk, fordi den reducerer sveden og reducerer sandsynligheden for bakterier multiplikation. En kvinde med ren og glat hud føles trygge og komfortable.

Metoder til fjernelse af uønsket hår i bikiniområdet er forskellige:

 1. Barbering - den nemmeste måde at bruge maskinen på, men efter at barberingen vokser hårdt, ofte irritationer og nedskæringer øger sandsynligheden for infektion.
 2. Depilatory cream - sammensætningen af ​​midlerne omfatter stoffer, der ikke er helt nyttige til huden og kan forårsage allergiske reaktioner, faktisk er det det samme som ved brug af en barbermaskine. Gravide kvinder bør undgå depilation ved denne metode.
 3. Shugaring er en hygiejnisk procedure til fjernelse af hår med sukkerpasta, som er 100% naturlig. Efter shugaring er der praktisk talt ingen indvækst.
 4. Waxing Depilation - mesteren maskerer bikiniområdet med filmvoks og fjerner alle uønskede hår.

Hvis en kvinde i almindelighed kan vælge en af ​​måderne uden at tænke, skal en gravid kvinde og endnu mere i senere perioder gøre et bevidst valg for ikke at skade barnet. Ud fra hygiejnisk og sikkerhedsmæssigt synspunkt er det foretrukket at gøre salonepilation med voks eller shugaring. Disse metoder har en lav sandsynlighed for skade på de øvre lag af epidermis, forekomsten af ​​irritation og kløe.

For gravide er epilering særligt relevant:

 1. Langvarig virkning - fra 2 til 4 uger.
 2. Mindste irritation, ingen risiko for infektion (under graviditet, immunitet svækkes ofte).
 3. Moderat smerte, hele processen styres af en erfaren mester.

Anbefalinger inden proceduren for hårfjerning

 • Valget af salon og mester.

Det er bedre at give præference til fagfolk med medicinsk uddannelse. Det er obligatorisk at overholde hygiejnebestemmelserne (arbejde i handsker, desinfektion).

Hvis en kvinde aldrig har gjort hårfjerning, er det bedre at starte på forhånd, så hårene tættere på fødtiden bliver tyndere, og de smertefulde fornemmelser er ikke så udtalte.

 • Voks eller shugaring?

  Metoden er valgt af master baseret på hans erfaring. Shugaring er normalt at foretrække, da sukkerpasta forårsager mindre irritation, hvorefter hår ikke vokser så ofte.

  Epilation Salon Epil Salon giver alle typer epilation. Vores eksperter hjælper dig hurtigt og smertefrit at slippe af med uønsket hår i ethvert område af kroppen. For gravide vælger vi moderne værktøjer, som effektivt løser problemet og ikke skader mor og barn. Alle kosmetik, vi arbejder med, er blevet certificeret.

  Epilation før fødslen

  Epilation før fødslen

  Ilona »20. maj 2016, 06:27

  Re: Epilation før fødslen

  Nastya "20. maj 2016, 23:21

  Re: Epilation før fødslen

  Veronica »23. aug, 2016, 10:12

  Re: Epilation før fødslen

  Bee »26. sep. 2016, 00:27

  Re: Epilation før fødslen

  Daria "26. september 2016, 00:59

  Re: Epilation før fødslen

  Karina333 "26. sep. 2016, 01:12

  Re: Epilation før fødslen

  Daria "26. sep. 2016, 01:29

  Re: Epilation før fødslen

  Ilona »26. sep. 2016, 02:25

  Re: Epilation før fødslen

  Inna "27. september 2016, 00:05

  Re: Epilation før fødslen

  Daria "27. september 2016, 17:24

  Hvem er nu på konferencen

  I øjeblikket søger i dette forum: Ingen registrerede brugere og gæster: 1

  Epilation før fødslen

  Besvaret: 44

  Jeg tænker også på dette emne. Jordemor ikke sagde noget til mig, men jeg vil selv have alt til at være smukt. Kun på hvilken måde? fløde er ikke en mulighed. elektroepilator eller bioepilation?

  Og hvorfor ikke fløde? Jeg regnede med ham, men nu ved jeg ikke :)

  Jeg mumlede på internettet, og sandheden er ikke en mulighed :( Hvis kun meget omhyggeligt, så jeg ikke kommer ind i skridtet, anbefales det at kramme%)

  Det forekommer mig for skadeligt. Under alle omstændigheder anser jeg ikke cremen overhovedet.

  Jeg ville ikke gider specielt, du fjerner sandsynligvis stadig dit hår med en vis regelmæssighed.
  bare vær forsigtig med dem (især nye til dig) måder, der kan forårsage rødme, betændelse, bumser, så var der noget info, som et sted i RD kan tages for infektion og sendes til dig-ved hvilken afdeling ((((

  ja, en læge om dette øjeblik også nævnt en bums eller et snit med et antydning af betændelse og dosvidos kære barsels hospital, godt for observation (((

  Jeg fjerner hele tiden håret under "nul" ved hjælp af en normal barbermaskine og gel, ingen irritation og bumser)

  +1
  Jeg har allerede været så god til at barbere, at jeg let gør det i blinde, fordi på grund af underlivet kan du stadig ikke se noget :))

  Når du bliver optaget på barselshospitalet, når de ser på dig på stolen, vil de "opdatere" dit hårklipp præcis, hvor du har brug for det til syning. Ingen kræver nul, et par mm er helt acceptable.

  Jeg havde 1 mm, hvis ikke mindre (jeg voksede tilbage et par dage efter barberingen). De barberet ALLE igen 8 / Min mand var selv fornærmet - han forsøgte, han forsøgte, men de viste sig stadig at være mange))))))))))

  Så jeg ønsker ikke rigtig at blive givet i hænderne på dexterøse jordmødre, des mere siden min mand har kødædende gnidning i hænderne i et stykke tid og tilbyder hjælp til at få hånden fuld))), men med de sammentrækninger, der er begyndt, er der en chance for at skære sig selv adgang til taxavejen (((

  Jeg gør voks fra graviditetens begyndelse - der sker ikke noget forfærdeligt. Jeg tror ikke, at noget senere vil ændre sig..

  Og voks TAM er ikke horror-horror. Jeg mener, er det værd at prøve hvis aldrig nogensinde?

  Her ved jeg ikke, hvad med, om jeg skal prøve første gang under graviditeten. Jeg har lavet voks TAM :) i omkring 5 år allerede - derfor er det slet ikke for mig horror-horror.

  Tak for svaret :) Og i den normale tilstand, hvordan var det at starte?

  Ærligt husker jeg ikke :)) Men min smertegrænseværdi er tilsyneladende høj nok, fordi jeg behandler mine ben med armhuler med en epilator, og det gør mig slet ikke ondt.

  ja. Ben-underarms epilator Jeg passerer allerede 2-3 år. Men armhuler med et knæk. Alt er klart for mig!

  måske har jeg noget galt med en smertefuld tærskel - men rædselsskrækkelsen var første gang :( yyy
  i normal tilstand kan du bruge en bedøvelsesgel (de fortalte mig efter) - jeg ved ikke gravid

  Jeg startede under graviditeten.. første gang var horror-horror. )))))) men smerten er øjeblikkelig, og resultatet er gyldigt! og nu ikke så smertefuldt. )

  Generelt er barbering helt valgfri, hvis du ikke vil. Desuden fører det til en dødelig infektion. Og de barberer, fordi det er mere bekvemt at sy den type op, men min jordemor fortalte mig, at en erfaren læge ikke forstyrrer håret!
  Og hvis du er vant til at barbere, og det virker smukt for dig (jeg har for eksempel vænnet sig til det), så kan du spørge din mand, når de svage begynder at begynde :)

  Så jeg hørte, at hvis du kommer uden barbering, vil de alligevel barbere. Og hvad og hvordan vil de gøre det? Jeg vil ikke tjekke noget :)

  hvis du er vant til barbering, så hjemme, selvfølgelig er det bedre at gøre det alligevel :)
  og hvis du ikke vil, så kan du være ked af dem, fordi det er ulovligt! :) Men du forstår, at i en sovok organisation kan det kun være værre. Så det er bedre at føde til et gebyr, eller med en jordemoder, eller at barbere og ikke at bade! :)

  gør det en engangs barbermaskin, som når du åbner og smider med dig.

  Nå, hvis det er sandt, kan de endda barbere? Og så er jeg meget irriterende "spejlsygdom" :)

  kan jeg klatre? Jeg ved ikke noget om barselshospitalet, men jeg ved ikke hvordan og hvad de barberer der under operationer, hvor barbering er nødvendig. Så jeg så det selv, så jeg giver en tand, selvom jeg (jeg taler om operationer) betalte et beløb på tusindvis af 100-200-300, betyder det ikke, at du bliver barberet med en engangsbærer, fordi sygeplejersken gjorde det i min nærhed Patientens dumme barbermaskine, som i omkring et år lå på toilettet for hospitalspersonalet (((Og jeg troede også, hvorfor er der en barberhøvel - det er derfor det viser sig!
  Jeg ville (hvis ja hvis) for enhver brandmand, kaste jeg min barbermaskine i en taske, jeg indsamler til barselshospitalet.

  Ja, jeg har allerede besluttet at gøre det :)

  Det afhænger af din følsomhedstærskel, da jeg voksede voks i salonen i graviditets første trimester, ikke vidste om graviditet, skreg jeg som skør, næsten til bevidsthedstab, følsomheden er steget, og jeg vidste bare ikke om det, for nu Jeg ville ikke acceptere sådan smerte, som du har tid, nok generisk, hvorfor tvinge dig selv til at gøre det igen, nogle gange fjerner jeg hårene undtagen hovedet med en barbermaskine (epilatoren gør også ondt) og derefter smeder man cremen efter barbering (du kan nivea eller vest ) for følsom hud)). En lille shchipet, og hvis du ikke ridser og lad cremen sive, forsvinder irritationen.
  Generelt skal du ikke lide sådan, i fødsel har du ingen tid til skønhed, overbelast ikke hjernen med tåge, det er bedre at forberede dig grundigt til fødsel - hvordan du kan trække vejret i løbet af hvilke perioder med arbejde osv.

  som du gættede, begyndte i går bare åndedrætsøvelser for at beherske lektionen))), men også alle slags "shaggy" omstændigheder indføres også i tænkning, fordi så kvalitativt, som før, kan jeg ikke længere være i stand; hænderne når ikke, og jeg skærer regelmæssigt ((((

  Barber inden fødslen. Hvordan barberes og hvorfor?

  Ni måneder med at vente er forbi, og det længe ventede og spændende øjeblik for fødslen af ​​en baby nærmer sig endelig. Forberedelse til levering er en ansvarlig og følsom proces. Og hvis der ikke er nogen problemer med de nødvendige lægemidler, er tøj til den fremtidige mor og baby, ernæring, intime hygiejneproblemer, nemlig barbering inden fødslen, meget spændende og giver tvivl til de gravide kvinder.

  Indhold:

  1. Moderne syn på prænatal hygiejne.
  2. Medicinsk begrundelse for behovet for barbering.
  3. Sådan fjerner du intim vegetation.
  4. Tips og råd.
  5. Anmeldelser af gravide kvinder om barbering.

  Moderne syn på prænatal hygiejne

  For nogle få år siden blev spørgsmålet om at skære kvinder i arbejde ikke engang diskuteret. Og hvis den fremtidige mor ikke havde tid til at tage sig af dette på forhånd, kæmpede sygeplejersken nådesløst med hår, ikke interesseret i patientens mening. En barbermaskine eller kniv til det var en nødvendighed på listen over nødvendige ting.

  I dag trænger tendenser fra vest til kulten af ​​hårløse kroppe, det har også påvirket intime steder. Denne tilgang til personlig hygiejne afspejles i prænatal forberedelse. Skal jeg barberes inden fødslen, bør kvinden i arbejdskraft bestemme for sig selv. Læger på ingen måde vil ikke insistere på dette utvetydigt. Og hvis det er besluttet, at fødsel ikke er en grund til at dele med hårene, vil du ikke se den overraskede jordemoder, og du vil ikke høre gynækologens kategoriske mening.

  Men sådanne synspunkter om problemet med barbering kan ikke understøtte personalet på dit hospital. Og selvom læger ikke har ret til at insistere på at fjerne hår på intime steder, er det bedre at kende på forhånd lægeudtalelsen og høre på hans råd.

  Medicinsk begrundelse for behovet for barbering

  Mange damer betaler nok opmærksomhed til deres intime hårklipp. Men sådan vokser ikke gennem årene. At dele med hår i en kort periode er helt sikkert muligt. Og hvis denne proces giver anledning til tvivl, er det nødvendigt at finde ud af hvorfor at barbere sig før fødslen.

  Mange eksperter, der udtrykker deres holdning til dette spørgsmål, anbefaler at barbere håret i perineum ikke af hensyn til veletablerede krav, men for at sikre bekvemmeligheden og sikkerheden ved forskellige manipulationer under og efter fødslen. Vægten af ​​skønhedens intime zone og generisk hygiejne opvejer klart sundhed og sikkerhed.

  Faktorer, der berettiger behovet for barbering:

  1. Hår i intime steder - et godt sted for udseendet af bakterier. Det er umuligt at gøre håret helt sterilt. Forskellige infektioner og infektioner i fødslen kan provokere disse mikroorganismer.
  1. Fødselsprocessen overvåges nøje af det medicinske personale. Hovedets udgang ledsages af ændringer i hudens farve og spænding. Overdreven spænding og muligheden for uønskede tårer er indikeret af en mærkbar hvidblegning af huden. Tæt vegetation tillader ikke at se disse ændringer og i tide til jordemor at gøre et pænt snit.
  1. Syning i tilfælde af pauser er ønskeligt at udføre på en hårløs overflade. Behandling af søm efter fødslen er også svært på grund af de ekstra hår.
  1. Postpartumperioden ledsages af livmoder sekret. Og overskydende vegetation i perineum vil bidrage til ophobning af infektioner og udvikling af inflammatoriske processer.

  Beslutningen om at gøre en enestående kvinde i arbejde, men sikkerheden og bekvemmeligheden af ​​en så vigtig proces som fødsel afhænger også af sådanne baggrunde som at barbere intime områder.

  Sådan fjerner du intim vegetation

  Du kan selvfølgelig ikke undre sig over dette spørgsmål og overlade proceduren til en erfaren jordemoder på hospitalet. Men nogle kvinder oplever skam eller forlegenhed foran en fremmed. Ja, forbigående fødsel må ikke give tid til at udføre depilationen på hospitalet. Forbered også huden og lad det roe sig ned efter en sådan intim proces i en hospitalsindstilling er meget vanskelig.

  Derfor er det ønskeligt at udføre prænatal pubic og perineal forberedelse derhjemme. Hvordan barberes før fødslen, når en ret afrundet mave lukker den nødvendige gennemgang? Ved hjælp af det sædvanlige spejl kan du lette processen. For at gøre dette, sæt spejlet på stolen, som sætter et ben. Åben anmeldelse giver dig mulighed for at barbere med lethed.

  Hvis denne valgmulighed er uacceptabel, kan du kontakte din mor, ven eller endda din fremtidige far til hjælp. Her afhænger alt af personlige forhold, skamhed eller afsky for partnere.

  Ud over mulighederne for barbering bruger nogle mødre specielle depilatory cremer til hårfjerning, voksstrimler eller epilatorer. Også tilbyder salon procedurer med service af intime hårklipp. Men under graviditeten er det ikke sikkert at ty til denne type tjeneste.

  Fremtidige mumier bekymrer sig også om timingen af ​​intim træning. At kende den omtrentlige fødselsdato, kan du navigere sikkert. Forlad ikke denne træning i sidste øjeblik. Når sammentrækningerne begynder, kan du få tid til at barbere, men i de fleste tilfælde har patienterne ikke tid til det. Selvom en smule fejlberegnes og hårene lidt vokser tilbage, er det stadig bedre end tyk vegetation. Manglede muligheden for at forberede sig hjemme - på hospitalet vil hjælpe. Bare glem ikke at tage med dig en ny barbermaskine, en frisk kniv og barberkrem.

  Tips og tricks

  Ud over timing og metoder til hårfjerning i perineum, skal du vide, hvordan man barberer korrekt før fødslen. For at gøre dette skal du følge disse retningslinjer:

  1. Tag et varmt bad for at blødgøre hårene. Hvis vand er begyndt at flyde væk, er det strengt forbudt at gøre dette.
  1. Sørg for at vaske dine hænder og behandle intime steder med personlig pleje. Egnet til desinfektion miramistin, oktinisept.
  1. Irritationer kan undgås ved brug af en barbergel. Det er meget bedre end skum giver glidning. Gelen påføres et par minutter før barberingen.
  1. Du kan forsøge at barbere tørre ved hjælp af talkumpulver.
  1. Kør kun en barbermaskine på hårets vækst, uden at strække huden og ikke tillade stærkt tryk.
  1. Efter udførelsen skylles stedet med varmt vand. Ansøg om denne intime gel. Derefter behandles huden med lotion.
  1. Komprimerer med kamille eller en snor hjælper med at berolige huden.
  1. Vælg lotioner og geler med lavt alkoholindhold for at undgå unødig irritation.

  Brug den rigtige teknik og passende plejeprodukter, og barbering bliver ikke til tortur for dig.

  Kvinde anmeldelser om barbering

  Meninger af kvinder i arbejdskraft og fremtidige mumier er radikalt forskellige. Nogle kvinder i deres anmeldelser på forummet udtrykker forvirring over behovet for sådan uddannelse og kategorisk nægter at slippe af med hår i perineum.

  Andre udfører en sådan procedure konstant, uanset den afrundede mave. Derfor er spørgsmålet om barbering for dem ikke relevant, det er en normal hygiejnisk proces.

  Den tredje kategori er neutral og ser frem til chancen. Jeg vil have tid - godt, jeg har ikke tid - de vil hjælpe dig på hospitalet hvis det er nødvendigt.

  Meningerne konvergerer kun i en. Hvis vi allerede slipper af håret, så er det bedre at gøre det på forhånd, hjemme, ved at vælge egnede metoder og midler.

  Vælg en kvinde i arbejde, hvad hendes skridt vil dukke op for lægerne. Men husk at barbering før fødslen har ikke kun den æstetiske side, men også hygiejnisk.

  Epilation før fødslen

  Gæst »Tue Feb 20, 2007 2:41 pm

  Natuska »Tue Feb 20, 2007 2:58 pm

  Marusia Jan »Tue Feb 20, 2007 2:59 pm

  BA / I »Tirs Feb 20, 2007 8:56 pm

  Nastik 2006 »Ons Feb 21, 2007 1:08 am

  Gæst »Ons Feb 21, 2007 1:44 pm

  Lenore »Ons Feb 21, 2007 2:11 pm

  WWW.mama »Ons Feb 21, 2007 2:23 pm

  Gæst »Ons Feb 21, 2007 4:34 pm

  Re: Epilation før fødslen.

  Light »Ons Feb 21, 2007 5:43 pm

  WWW.mama »Ons Feb 21, 2007 5:54 pm

  WWW.mama »Ons Feb 21, 2007 5:56 pm

  Cherry_one »Ons Feb 21, 2007 5:57 pm

  WWW.mama »Ons Feb 21, 2007 5:57 pm

  Cherry_one »Ons Feb 21, 2007 5:57 pm

  Fjern unødvendigt. Epilering under graviditet

  Gør epilering under graviditet?

  Meget ofte bliver spørgsmålet om hårfjerning mere relevant under graviditeten. Dette skyldes det faktum, at hårvækst er aktiveret under påvirkning af hormonelle forandringer i kroppen. Disse kan være både naturlige fysiologiske forandringer og problemer, der kræver behandling. Derfor, inden du vælger en bestemt metode til hårfjerning, bør du finde ud af årsagerne til deres overdrevne vækst. Med dette spørgsmål kan du kontakte gynækolog-endokrinologen og foretage en undersøgelse. Samtidig begrænser graviditeten kvinderne ved at anvende nogle metoder til hårfjerning. Hvordan man holder skønhed og glathed i huden?

  Dette er den måde, vi kvinder arbejder på, at vi for at opnå perfektion hele tiden skal ændre, supplere og til tider rette op på det, vi har af naturen: Juster vores vægt, skift hårfarve og opbygge negle. Et væsentligt problem er skabt af vegetation, der forekommer i uønskede steder. I forhistoriske tider var tilstedeværelsen af ​​hår, som beskytter kroppen, arme og ben, berettiget. Nu har de mistet deres funktion, og det overvældende flertal af den kvindelige befolkning går ind på vejen for kamp for glat hud.

  Der er to hovedmuligheder for at slippe af med uønsket vegetation: depilering og hårfjerning. I det første tilfælde fjernes en del af håret, der ligger over overfladen af ​​huden, i det andet bliver håret fjernet fra roden. Det er nemt at gætte, at effekten af ​​depilering er mindre stabil, og epilering giver dig mulighed for at opretholde glat hud i en relativt lang periode.

  Væksten i hår i de fleste mennesker er ens. Forskellen passer til 1 - 2 uger, med forventning om dette og de omtrentlige "gyldighedsperioder" for alle de anvendte metoder vil blive givet.

  hårfjerning

  Denne metode har helt sikkert sine fordele: lave omkostninger, enkelhed og hurtighed ved fjernelse af hår. Desværre er der også ulemper: hvis benene har en tendens til at reagere roligt på barberingen, så er irritation meget sandsynligt i bikiniområdet. Ridser og nedskæringer er også mulige. Da håret fjernes uden rod, kan det på en dag eller to igen findes på overfladen af ​​huden. Og indtil håret når en betydelig længde, vil det være ret hårdt, hvilket kan forårsage ubehag.

  Ved graviditet er barbering ret acceptabelt. Før barberingen tag et varmt brusebad, massage din hud. Varme udvider porerne, gør hår og hud blødere, fugtede, og derfor vil proceduren blive lettere.

  For at reducere risikoen for irritation kan du bruge specielle barbermaskiner til kvinder. For det første er en sådan maskine mere bekvem i form, det er mere bekvemt at holde det i hånden, det glider ikke. For det andet har den en særlig strimmel med blødgørende og fugtgivende ingredienser. Vær opmærksom på de produkter, der anvendes til barbering (skum, cremer, geler) og efter barbering (beroligende, blødgørende, fugtgivende). Nu er der en temmelig bred vifte af produkter skabt specielt til kvinders hud. Til glat hud, barberer hårvæksten. Men hvis det er meget følsomt, og proceduren er påkrævet - barberer for hårvækst. Resultatet kan være lidt værre end forventet, men der vil være færre bivirkninger.

  Anvendelsen af ​​depilatory cremer.

  Denne metode kaldes nogle gange en mild barbering. Depilatory cremer (nogle producenter producerer dem i form af skum) indeholder kemikalier, der ødelægger hårets struktur. Som følge af dette hår, der ligger over hudoverfladen, fjernes med en spatel (i nogle situationer anvendes en almindelig vaskeklud) sammen med den påførte masse. Dette fjerner kun den del af håret der rager ud over huden.

  Fordelene ved denne metode er enkelhed og hastighed, samt en overkommelig pris og evnen til at udføre proceduren derhjemme. Desuden påvirker depilatorierne mere forsigtigt og samtidig eksfolierer og fugter huden. hår vokser på omtrent samme hastighed som barbering, men det er noget blødere og svagere. Sammensætningen, der påføres huden, på trods af den særlige lugt, er sikker for gravide, da den påføres i huden i kort tid og absorberes ikke i blodet. Ikke desto mindre, forsøg at udføre proceduren i et godt ventileret rum, og så vil det være nyttigt at tage et frisk pust. Hvis du har meget arbejde, skal du ikke forsøge at gøre alt på én gang. På en dag, fjern håret, for eksempel på benene, og på en anden dag behandle det aksillære område. Depilatory cream i princippet egnet til ethvert hudområde. Men bemærk at der for specielt følsomme områder (bikiniområder) er specielle cremer samt ansigtshårfjernelse: på hagen, over overlæben langs håret på panden. Ulemper ved denne metode: I løbet af graviditeten er sandsynligheden for hudirritation ret høj, så sørg for at begynde med at kontrollere følsomheden (en annotation til værktøjet siger, hvordan man gennemfører en test). Hår vokser hurtigt nok, og hårdt hår må ikke delvist fjernes. Når hårgenvækst er manifesteret af folliculitis er mulige - betændelse i hårsækkenet. I dette tilfælde er det nødvendigt at anvende antiseptika, for eksempel 1-2 gange om dagen til behandling af huden med salicylalkohol, med særlig omhu for at overvåge hudhygiejnen.

  hårfjerning

  Dette er den nemmeste måde at fjerne hårfjerning på. Selvfølgelig kan et eller to uønskede hår på kroppen fjernes på denne måde. Det er også egnet til korrektion af øjenbrynens form. Før brug skal du desinficere pincet såvel som huden ved hjælp af et antiseptisk middel (fx chlorhexedin eller miramistina).

  Husholdnings epilator

  Faktisk er denne enhed et sæt pincet, der trækker hår fra roden. Fordelene ved metoden er, at proceduren kan udføres hjemme, på ethvert passende tidspunkt. Enheden er kompakt nok og tager ikke meget plads. I starten skal epilering ske ganske ofte - ca. 1 gang om ugen. Dette skyldes ujævn hårvækst. Senere, med regelmæssig brug af epilatoren vokser hårene langsommere, bliver tyndere, svagere, lettere at fjerne. Effekten af ​​en procedure varer længere. I fremtiden, med regelmæssige procedurer, er det påkrævet mindre ofte: Erfaringer viser, at de fleste kvinder i løbet af 3-4 uger klarer at undgå brugen.

  Desværre har proceduren mange minusser. Først og fremmest er denne smerte den mest almindelige grund til ikke at bruge denne metode til fjernelse af hår. Hver person har sin egen smertestærskel, og derfor er det muligt at finde ud af, om en sådan procedure kun er egnet til dig kun ved erfaring. Producenter af epilatorer kender til dette problem, og om muligt forsøger at løse det. Derfor er moderne epilatorer udstyret med specielle dyser (afslappende, massering, afkøling), hvilket reducerer sværhedsgraden af ​​smerte. Men det er desværre ikke altid muligt at bedøve proceduren tilstrækkeligt. Desuden vil hårfjerning på et stort område (for eksempel på benene), især de første procedurer, kræve en lang lang tid. En almindelig komplikation ved brug af en husstandsepilator er indfødning af hår. Dette er den næsthyppigste årsag til at finde nye metoder til fjernelse af hår.

  Til dels kan dette problem løses ved hjælp af regelmæssig brug af kropscrub samt peeling baseret på frugtsyrer. Der er også specielle cremer til forebyggelse af indgroet hår. De omfatter stoffer, der fremskynder helbredelse, blødgør epidermis, exfolierer døde hudceller delikat. Regelmæssig brug af disse produkter vil gøre din hud blødere, smidig og øm, det vil ophøre med at være en uoverstigelig barriere for svagt voksende hår, med det resultat at hår vokser meget sjældnere. Hvis håret er vokset, kommer en tynd steril nål til din hjælp (den, som leveres med engangssprøjten til engangsbrug, passer bedst til). Gnide det indgroede hår med et antiseptisk middel, fjern forsigtigt håret fra under epidermis med en nål, og anvend antiseptisk igen. Hvis håret er vokset på et ubehageligt sted til manipulation, kan du kontakte din kosmetolog med dette problem.

  Anmærkningerne til husstandsepilater indikerer, at deres brug ikke anbefales under graviditeten. Men bortset fra smerte, bærer enheden ingen fare. Hvis du har brugt epilatoren i lang tid og lider roligt ud af proceduren, er dens anvendelse under graviditet tilladt (bestemt, hvis der ikke er nogen trussel om opsigelse). Men du bør ikke starte din bekendtskab med epilatoren, mens barnet venter - sæt det til side for postpartumperioden.

  På trods af fremkomsten af ​​nye produkter har denne metode længe været anset for at være en af ​​de mest effektive. Dens essens er, at en tyndeste nål - en elektrode, hvorigennem en svag udledning af elektrisk strøm anvendes - indføres i hver hårfollikel i det behandlede område. Afhængig af typen af ​​elektrolyse opstår follikel destruktion på grund af eksponering for høje temperaturer, mikroskopiske doser af alkali eller deres kombination.

  Fordelene ved metoden er, at den kan bruges til at fjerne hår i enhver zone på ansigt og krop. Elektrolyse gør håret meget tyndere og svagere efter nogle få behandlinger. Af minuserne skal det bemærkes, at denne procedure kræver specialudstyr og en uddannet specialist, så du skal helt sikkert søge hjælp fra en skønhedssalon eller et medicinsk center. Billige denne tjeneste kan ikke kaldes. Elektrolyse er følsom (og undertiden endda smertefuld), og proceduren varer ganske lang tid. Derudover er der et betydeligt antal kontraindikationer for denne procedure. En absolut kontraindikation er graviditet (effekten af ​​en elektrisk strøm på kroppen kan påvirke fertiliteten negativt), brugen af ​​en pacemaker. Det er uønsket at udføre elektrolyse med tendens til at danne keloider (ar med overskydende bindevæv over huden), maligne tumorer, infektionssygdomme og svære somatiske sygdomme (sygdomme i det kardiovaskulære system, dekompenseret diabetes mellitus, markeret hyperthyroidisme).

  bioepilyatsiya

  Såkaldt hårfjerning med voks. Historien antyder, at denne metode blev brugt i det gamle Egypten. Avanceret voksning er blevet meget populært i det seneste. Til proceduren ved anvendelse af naturlig voks (sammensætning baseret på pine harpiks), som kan indeholde additiver (alger, kamille og andre). Voks med tilsætning af kakaosmør er blevet meget populær. Ud over høj effektivitet er det behageligt at bruge, fordi der opvarmes chokoladearoma.

  Voksen kan være varm, varm eller endog kold. Varm voks pakket i patroner med rulle. Efter at voksen er opvarmet til den optimale temperatur (ca. 40 ° C) påføres den i et tyndt lag over hårvæksten, så påføres der et stykke specialpapir, og papiret bliver revet fra huden med en skarp bevægelse. På et stykke papir sammen med voks fjernes hår. Efter proceduren olieres huden for at fjerne voksrester, om nødvendigt behandles med særlige fugtighedsgivende og beroligende midler.

  Epilation med varm voks er fantastisk til fjernelse af hår på hænder og fødder. På mere følsomme områder er det mere bekvemt at bruge varmt voks til at fjerne hår. Det har en højere temperatur, derfor når du påfører voks på huden, åbner porerne og hårfjerningen bliver mindre smertefuldt. Varm voks påføres huden med en spatel, fjernet såvel som varm, med specialpapir.

  Nogle gange bruger kosmetologer phyto-harpiks til epilation - den påføres med en spatel og fjernes med en håndbevægelse. Anvendelsen af ​​phyto-harpiks er et omhyggeligt, næsten smykkejob, der tager højde for alle naturlige kurver i kroppen. Dette gør det ikke kun muligt effektivt at fjerne overskydende vegetation, men også for at skabe et indviklet mønster af det resterende hår. Phyto-harpiks har den største popularitet, når man opretter bikini-design.

  Kold voks bruges udelukkende hjemme. Vokspladen opvarmes i hænderne, påføres med indsats på huden og fjernes derefter sammen med hårene.

  Fordelene ved voksning er den relative hastighed af proceduren, den langvarige virkning (3-4 uger), den gradvise udtynding af håret og aftagelsen af ​​deres vækst. Proceduren kan udføres både i salonen (prisen er meget overkommelig) og hjemme. For første gang er det tilrådeligt at kontakte en specialist for at afklare alle detaljer og nuancer af processen. I fremtiden, hvis du ønsker det, kan du klare dig selv.

  Blandt ulemperne ved proceduren - smerte, risikoen for indgroet hår, manglende evne til at udføre proceduren i områder, der lider af åreknuder. Voksning er kontraindiceret i tilfælde af alvorlig somatisk patologi, hudsygdomme (herunder neoplasmer). Graviditet er ikke en kontraindikation for bioepilation, men kun hvis du tidligere har brugt denne metode og ved, at den passer dig. Som i tilfælde af hjemmepililatorer bør start af denne metode mod baggrund af udvikling af graviditet ikke skyldes mulig smerte. Efter proceduren i løbet af dagen skal du afstå fra at besøge saunaen, badet og solariumet. I brusebadet på denne dag, prøv at gøre uden sæbe og gel, da de kan komme ind i åbne porer og forårsage irritation.

  Laser hårfjerning

  Under denne procedure påvirker laserflashen hårsækken, opvarmer den og derved forårsager dens død.

  Fordelene ved laser hårfjerning er, at det er meget effektivt, det udføres hurtigt og passer til enhver zone. Fremgangsmåden kan forårsage ubehag, men det kan ikke kaldes smertefuldt. Risikoen for indgroet hår efter proceduren er minimal.

  Den største ulempe ved laserhårfjernelse er selektivitet. På grund af det faktum, at varme udfører pigmentmelaninet, er proceduren kun egnet til de mennesker, der har ret mørkt hår og ret hud (derfor anbefales det at udføre det om vinteren, før den aktive sol vises). Hvis proceduren udføres ukorrekt, kan der efter sessionen forekomme mindre forbrændinger, som snart vil helbrede. Desuden er omkostningerne ved sådan hårfjerning ret høj, og det udføres udelukkende i saloner og æstetiske klinikker af dermatologer og kosmetologer. Proceduren er kontraindiceret under graviditet, det anbefales ikke at udføre det i tilfælde af forværrede hudsygdomme, alvorlig somatisk patologi. For folk, der tager fotosensibiliserende stoffer (hvis du tager stoffer, skal du være opmærksom på oplysningerne i vejledningen), er denne type hårfjerning heller ikke egnet. Efter proceduren bør du undgå udsættelse for ultraviolet stråling i det område, hvor proceduren blev udført, anvend solcreme. I flere dage er det nødvendigt at begrænse kontakt med vand.

  photoepilation

  Dens princip er noget anderledes - det er baseret på effekten af ​​en flash af lys. Det pigmentmelanin, der er indeholdt i håret, absorberer lysenergi og omdanner det til varme. Intensiteten af ​​varmeeksponering er ret høj, med det resultat at koagulation (forsegling) af de skibe, der leverer hårsækkenet med næringsstoffer, forekommer. Follikelen modtager ikke tilstrækkelig ernæring, og som følge heraf kommer atrofi. Dette fører til hårtab og forebyggelse af ny vækst.

  Fordele: proceduren passer til hår placeret overalt på kroppen. Der er ingen begrænsninger på hårets længde, struktur og farve (med undtagelse af meget lys og gråt hår).

  Ulemper: Desværre er proceduren meget dyr, der kræves et forløb af flere procedurer (deres antal bestemmes af den læge, der udfører fotoepilationen). Denne version af hårfjerning anbefales ikke under graviditet (metoden er forholdsvis ny, og der er ingen data om dets sikkerhed for den gravide kvinde og baby). Gør ikke proceduren for alvorlige somatiske sygdomme, såvel som hudsygdomme.

  Hvordan forlænges effekten?

  Uanset hvilken metode til hårfjerning der diskuteres, ønsker vi, at dens virkning skal være så lang som muligt. For at hjælpe i dette kan midler (lotion, serum, cremer), der forhindrer væksten af ​​hår. De er sammensat af stoffer, der suspenderer udviklingen af ​​hårsækken. Ved regelmæssig brug af sådanne værktøjer kan afstanden mellem to sessioner af hårfjerning være betydeligt længere. Blandt dem - en lotion, der nedsætter hårvæksten, fra Beauty Image, Epilex 2 Serum fra Ericson Laboratoire, en body lotion, der nedsætter Johnsons hårvækst. Det er også muligt at anvende specielle alkaliske formuleringer, der ved hjælp af ultralyd penetrerer dybt ind i huden og forhindrer dannelsen af ​​hårsækken.

  Sammenfattende skal det siges, at mens man venter på et barn, må man kun anvende afskallingsmetoder uden frygt. Epilering, som proceduren er mere kompliceret, er kun egnet til dem, der allerede er bekendt med det. Desuden er de metoder, der er egnede til denne tid, kun bioepilation og brugen af ​​en husstandsepilator. Sådanne teknikker som elektrisk, foto og laser hårfjerning, på trods af dens høje effektivitet, anbefales det at udsætte indtil postpartumperioden.

  Sådan barberer du dig selv før fødslen

  Barbering inden fødslen kræver, at sygeplejersken er i stand til at kontrollere processen under barnets udseende. Hvis kvinden allerede har indtrådt i den generiske proces, er den hygiejniske procedure ikke brugt, du skal forberede babyens udseende på forhånd.

  grunde

  Barbering inden fødslen hjælper med til at sikre manipulationens bekvemmelighed. Hår bliver ofte ynglepladsen for skadelige bakterier, der kan komme ind i moderen og babyen. Behandling af perineum udføres hjemme, i en skønhedssalon eller i barselshospitalet.

  Hvorfor barberer inden fødslen:

  1. at eliminere udseendet af skadelige bakterier, der danner på hårlinjen;
  2. til at udføre en episiotomi, og også at jordemor kunne estimere forandring af en skygge og intensitet af et integument;
  3. For at suturere og behandle dem efter fødslen skal du forsigtigt barbere perineumet;
  4. reducere akkumuleringen af ​​infektioner i postpartumperioden forårsaget af uterussekretioner.

  Sikkerheden og bekvemmeligheden ved fødslen af ​​et spædbarn til verden afhænger af den rigtige, intime hygiejne. Det er nødvendigt at barbere bikiniområdet for kejsersnit for ikke at inficere moderens krop med en infektion.

  Skal jeg barbere før jeg fødes? Barbering af hår i det intime område er ikke en forudsætning. Det er vigtigt at huske at hårlinjen bidrager til spredning af infektioner, forstyrrer overvågningen af ​​den generiske proces.

  Hårfjerning vil påvirke leveringen både positivt og negativt. Mikroskader forårsaget af razor eksponering bliver en kilde til infektion. Dette sætter barnet og moren i stor risiko.

  Barberingsmetoder

  Det er ret svært at barbere før fødslen på grund af en stor mave. Proceduren er betroet af jordemor i barselshospitalet, mesteren i salonen, manden. Det er bedre at forberede huden på forhånd, da fødslen kan være forbigående.

  Måder at barbere sig foran hospitalet:

  • værktøjsmaskiner;
  • creme - depilatory;
  • epilator;
  • voks;
  • Laser hårfjerning;
  • laser.

  Den mest almindelige metode er hårfjerning med en barbermaskine. Dens anvendelse forårsager ofte hudirritation hos kvinder. Høj sandsynlighed for nedskæringer og microcracks.

  Depilatory cream er sikker og forårsager ikke skade. Det forkerte valg af midler forårsager irritation, rødme i huden. Cremen er ikke effektiv til ejere af hårdt hår.

  Epilator anbefales ikke til gravide på grund af den smertefulde procedure. Men med regelmæssig brug fjernes hår i 3-4 uger. For at reducere smerten ved hjælp af barberskum.

  Voksning er tilladt, hvis den gravide kvinde har udført proceduren før. Det er bedre, hvis specialisten gennemfører sessionerne for at undgå blå mærker, skader, revner. Epilation bikini sparer effekt i 3-5 uger.

  Fotoepilering under graviditet er forbudt. Dette skyldes, at virkningen af ​​metoden på fostrets udvikling ikke er blevet fuldt undersøgt. Det anbefales at udelukke fotoepilation, hvis kvinden ikke tidligere har brugt tjenesten, har en lav smertegrænse, og er også i de sene stadier af at bære barnet.

  Laser hårfjerning før fødslen påvirker ikke fosteret negativt. Bestråling af huden fører ofte til tør hud, kløe. Metoden er ikke effektiv for ejere af let hår.

  Barberingsteknologi

  At uafhængigt barbere det intime område i lang tid, brug et spejl, det vil hjælpe med at se skridtområdet og lette processen. Det anbefales at udføre proceduren 2-3 uger før den forventede dato.

  Sådan barberer du dig selv før fødslen:

  1. tag et varmt brusebad
  2. vask hænder med sæbe og desinficere med en barbermaskine, for eksempel Miramistin;
  3. et spejl er installeret på stolen, så ved at placere benet er skridtet tydeligt synligt;
  4. spejl kan sættes på bunden af ​​badeværelset;
  5. På den behandlede overflade påføres creme, barberskum;
  6. brug en barbermaskine til at fjerne håret i retning af dets vækst for at minimere skader på huden;
  7. Efter proceduren skylles bikiniområdet med varmt vand og behandles med et antiseptisk middel.

  For at forberede sig på fødsel bør der anvendes engangs barbermaskiner, der er forbehandlet med alkohol. Efter proceduren anbringes en beroligende creme, kamille ekstrakt eller serie.

  Barberer de inden fødslen på et barsels hospital? Ja, jordemor hjælper den gravide til at barbere sig ordentligt inden fødslen, men moderen skal tage en maskine eller barberkrem med hende til barselshospitalet.

  Hvis du ikke kan barbere dig selv, kan en kvinde bede om hjælp fra hendes mand. Desinfektionsregler ændres ikke. En mand skal vaske hænderne grundigt før proceduren.

  Kvinden har et intimt område, før man går på hospitalet, skal være helt barberet. I lang tid, når maven blander sig, vender kvinder til skønhedssaloner. Erfarne kosmetologer i sterile forhold fjerner uønsket hår.

  Tips

  Intim barbering inden fødslen hjælper med at undgå hudskade, nedskæringer og irritation. Der er ikke behov for at udskyde hygiejneprocedurer før arbejdsgang. Det er forbudt at barbere sig, hvis vandet har afledt eller sammentrækninger er begyndt, da der er risiko for infektion, og fødslen af ​​et barn kan være hurtigt.

  Hvad skal du barbere inden fødslen:

  Skal jeg barbere min lyske inden fødslen? Ja, i tilfælde af brud og udskæringer af perineum, vil fraværet af hår lette processen med suturering. Hår i lysken er også en yngleplads for infektioner.

  Før proceduren i hjemmet anbefales det at tage et varmt brusebad. Dette vil gøre det muligt for huden at dampe ud og reducere smerte. Ved brug af en maskine eller en epilator er det nødvendigt at bruge et gel- eller barberskum.

  For at reducere irritation efter proceduren skal der anvendes kølecreme, antiseptika. Rødheden af ​​huden fjernes med kamille og en række lotioner. Til dette hældes 2 spiseskefulde tørrede urter med kogende vand og afkøles.

  Hvornår kan barbere efter fødslen? Ved syning er barbering tilladt senest en måned efter barnets fødsel. Hvis fødslen af ​​barnet gik godt uden tårer og nedskæringer, kan du udføre proceduren i en uge.

  Depilatory cream anbefales fra den 39. uge af graviditeten. Det fjerner forsigtigt håret, vil ikke forårsage mekaniske skader. Cremen bruges til bikini depilation umiddelbart før fødslen.

  Om epilation

  Epilation udføres kun i specialiserede saloner og klinikker. Metoden adskiller sig fra depilation, idet hårene permanent fjernes fra roden. Til dette skal du gennemgå et forløb af procedurer.

  Kan jeg gøre hårfjerning før fødslen? Hvis en kvinde før graviditeten gjorde hårfjerning i salonen, så er proceduren tilladt. Hvis den fremtidige mor har svangerskabsdiabetes og hudsygdomme, er epileringsproceduren forbudt.

  Laser hårfjerning er kun effektiv til mørkt hår. Metoden er baseret på laserstrålens indvirkning på pæren, næsten smertefri. For at opnå effekten kræves mindst 3 procedurer.

  Under fotoepilation påvirkes håret af strøm. For fuldstændig hårfjerning i bikiniområdet har du brug for op til 10 sessioner, der hver tager cirka 40 minutter. Metoden anbefales ikke under graviditet.

  Elos hårfjerning er en ret ny metode. Det kombinerer en lysstråle og en strøm samtidigt. Indflydelse på fostrets udvikling er ikke blevet fastslået, derfor bør mødre afstå fra denne metode til fjernelse af hår.

  Hvornår kan jeg gøre hårfjerning efter fødslen? De første 3 uger kan ikke være kosmetiske procedurer. Hvis leveringen var vanskelig, forlænges perioden til 2 -3 måneder. Når amning ikke anbefales at gennemføre foto epilation sessioner.

  Kontraindikationer

  Der er en række kontraindikationer til udførelse af hårfjerning til gravide og ammende kvinder. De er forbundet med det særprægede at bære et barn og moderens sundhed.

  Depilation inden fødslen er kontraindiceret i følgende sygdomme:

  • diabetes mellitus
  • tendens til allergiske reaktioner
  • tilstedeværelsen af ​​ar og ar
  • højt blodtryk
  • hudsygdomme;
  • øget kropstemperatur;
  • hududslæt og rødme;
  • åreknuder.

  Brugen af ​​barbermaskiner og cremer kan forværre tilstanden af ​​huden, føre til tørhed og flak. Smerter fremkalde stress for en svækket kvindelig krop. Derfor er brugen af ​​voks og sukkerpasta forbudt i tilfælde af fare for abort og tidlig fødsel.

  Hormonjustering øger følsomheden af ​​huden, så i helbredende sår og nedskæringer heler længere. Epilering anbefales ikke til brug, når vandet har trukket sig tilbage eller sammentrækninger begynder.

  Den optimale tid til depilering er 2-3 uger før rejsen til barselshospitalet. Dette vil gøre det muligt for huden at slappe af efter proceduren, microcracks og udskæringer vil have tid til at stramme. Beauticians anbefaler at bruge en barbermaskine eller voks, og i senere perioder - en creme til følsom hud.

  Hvis der efter en depileringssession forekommer udslæt, irritation, rødme i huden og alvorlig kløe før fødslen, konsulter en læge. For at lindre symptomer anvendes lægemidler og afkog af urter.

  Epilering af en fremtidig mands dybe bikini er et vigtigt punkt i forberedelsen af ​​processen med at føde en baby. Når man vælger en hårfjerningsmetode, er det værd at overveje hudens egenskaber, under graviditeten, forekomsten af ​​allergier overfor kosmetik. Hvis en kvinde ikke kan udføre proceduren alene, bør du bruge hjælp fra sin mand, en nær ven, en skønhedsekspert.

 • Øjenbryn tatovering korrektion

  Elektrolyse: Fordele og ulemper