Hårfjerning med en tråd: hvordan man gør epilering og depilation på ansigtet med en silketråd, anmeldelser

Indsendt af: admin i Fashion 04/01/2018 Kommentarer Off på Hårfjerning med en tråd: hvordan man gør epilering og depilation på ansigtet med en silketråd, anmeldelser er deaktiveret 190 Visninger

Hårfjerning

Moderne kosmetologi tilbyder flere muligheder for at fjerne hår fra forskellige dele af kroppen. Næsten hver kvinde står over for barbering, hårfjerning og forskellige metoder til fjernelse af hår. For nylig er metoden til hårfjerning ved hjælp af en tråd blevet meget populær. Denne teknik har været kendt i nogen tid, men den er blevet populær lige nu. Mange piger, der har lært om denne unikke teknik, kan permanent forlade andre måder at fjerne overskydende hår.

Funktioner af proceduren

Hårfjerning ved hjælp af en silketråd kaldes trilling. Historien om denne metode begynder i Asien, hvor mænd og kvinder dermed blev kvitt overflødig vegetation på deres kroppe. Silketråd bruges til hårfjerning af enhver del af kroppen, men oftere på ansigtet. Det menes at dette er den mest gunstige og smertefri mulighed, og dens virkning varer i flere uger.

Tråd fjernelse af hår bruges til at justere formen på øjenbrynene og for at slippe af med hår på benene. Silketråden er i stand til at klare selv med tykke hår, hvilket gør denne metode til depilation særligt signifikant.

Trådfjerning betragtes som en salonprocedure, fordi kun en sand professionel kan mestre denne teknik og anvende den på klienter. Men mange håndværkere kan selv lære denne enkle videnskab for at gennemføre proceduren derhjemme. Dette vil ikke kun spare penge, men tillade også pigen at lære noget nyt.

Selve processen består af tre punkter:

Ved første øjekast ser det ud til, at alt er ret simpelt, men det er det ikke. Forkert plexus og forkert vinkel kan ødelægge epilationsprocessen.

I skønhedssaloner er der en service "elektrolyse af wolframfilament", der bruger to typer filamenter: 0,8 og 0,1 millimeter i diameter. Afhængig af hårets tykkelse vælger masteren den ønskede tråd, som anvendes til elektrolyse. Denne metode er mere effektiv og smertefri sammenlignet med hjemmelavet.

Elektrolyse med wolframfilament kan medvirke til, at håret på ben, arme og armhuler efter nogle få måneder holder op med at vokse. Derfor går mange piger til denne metode. Derudover vil denne enhed i masterens hænder give dig mulighed for at spare tid på fjernelse af selvhår.

faciliteter

For at udføre trillingen er det nødvendigt at forberede en stærk tråd, et stort spejl, rensemiddel, baby creme, talkum eller pulver og en salve til langsom hårvækst. For ikke at skade dine fingre under proceduren skal du erhverve specielle armaturer til forankring af tråde, som kan købes hos en kosmetikbutik. Ved afslutningen af ​​proceduren er der brug for is eller kold komprimering, hvilket vil reducere rødme og hævelse.

Sådan bruges derhjemme?

Fjernelse af hår hjemme med egne hænder er ikke svært, hvis du følger instruktionerne. Hele processen vil ikke tage meget tid, hvis du forsigtigt forbereder dig på det.

 1. Først skal du rense huden mod sved og fedt. For at gøre dette er en svag alkoholopløsning egnet, hvilket vil hjælpe med at desinficere huden.
 2. Huden skal dampes ud, så det ikke er så smertefuldt at fjerne håret. For at gøre dette er det bedst at tage et varmt bad eller anvende en varm kompressor i 10 minutter. Efter tiden tørres huden med et serviet og drysses med pulver.
 3. Nu skal du lave en tråd. Dens ender skal være bundet sammen, så læg alle fingrene på begge hænder, undtagen tommelfingrene. Dette skal gøres på en sådan måde, at der dannes en sløjfe, der skal snoet adskillige gange.
 4. Tommelfinger og indeksfingre skal skubbe begge sløjfer, så de er asymmetriske.
 5. Begge sløjfer udgør nummer 8. Det skal påføres det sted, hvor hårene fjernes, så sløjfestedet er under håret i retning af deres vækst. Den store løkke skal være på toppen af ​​hårene.
 6. Vridningsstedet forlænges under håret og spredes hurtigt fingrene i den nedre løkke. Place twisting fanger det ønskede hår og trækker det.
 7. På denne måde fjerner du alt unødvendigt hår.
 8. Efter at have gennemført proceduren til fjernelsesstedet, er det bedst at vedlægge et koldt håndklæde. Dette vil medvirke til at reducere rødmen og lindre svag hævelse.

Det anbefales at lære at tride på benene for at justere for at få fat i det ønskede hår. Det er næsten umuligt at gøre dette på en nybegynderes ansigt, så det er nødvendigt at "få en hånd". Først efter at du lærer at fjerne overskydende hår med perfekt nøjagtighed, kan du gå til øjenbryn og antenner.

Det er vigtigt for denne metode til depilation at vælge en bestemt tråd. For eksempel sælges der i kosmetiske butikker særlige tråde, der er beregnet til denne procedure. Hvis det ikke var ved hånden, kan du bruge en regelmæssig stærk tråd lavet af økologisk bomuld.

Hvordan lærer man?

Ved første øjekast synes trykket at være en vanskelig og uforståelig metode, men med en omhyggelig tilgang kan man være overbevist om det modsatte. For at lære at fjerne hår med en tråd selv, har du brug for omhu og tålmodighed, uden hvilken du ikke kan lære noget.

For at minimere risikoen for fejl, skal du korrekt vælge trådens længde og tykkelse. Det skal være kort nok og ikke meget tynd for at gøre det nemmere at klare. Du kan forlænge tråden efter den fulde udvikling af teknikken.

Belysning i rummet skal være lys, så du kan se områder af hud, der skal depileres. Hvis du følger disse regler, kan du lære den trillende på kort tid.

Hvordan twist?

Det største problem i tridingproceduren er at dreje tråden. For at lægge det ned, tager mange piger meget tid og kræfter, og ikke alle lykkes. Der er ikke noget svært ved at dreje tråden, det vigtigste er, at det er stærkt nok og har en lille længde.

Tråden skal have formen på en otte, som er snoet i midten flere gange. Dette er nødvendigt for at skabe en sløjfe, der så afhenter det ønskede hår og fjerner det.

Hvordan holder man?

Der er en særlig instruktion om, hvordan du holder tråden korrekt, når du fjerner hår. Ved denne metode er begge hænder involveret, hvor tommelfingeren og indeksfingrene holder sløjfen. Nogle herrer rådgiver at holde topsløjfen i en knytnæve.

Hænderne skal være tørre, så tråden ikke glider under sessionen. Når du fjerner hår, er kun tommelfingeren og indeksfingrene involveret, som skal skæres skarpt fra hinanden, når håret tages.

Hvordan epilere?

Før proceduren for fjernelse af antennerne over læben eller øjenbrynskorrektionen skal du forberede en tråd på 35-45 centimeter lang. Hendes ender har brug for at forbinde og lave en knude. Derefter skal du strække tråden med begge hænder og vride, så i midten var 5-6 vendinger. Det vigtigste er, at i løbet af epilering skal en sløjfe være lidt større end den anden - det bliver lettere at trække hårene ud.

For at gøre alt perfekt, udføres proceduren foran et stort spejl om dagen. Hårklemme tråd, godt presset det til huden. Den snoet del skal være over håret og den lille løkke - under den. Den nederste løkke med en skarp bevægelse for at strække sig, så at vridningsstedet tog et hår op og hurtigt opkastede det.

Det er vigtigt at med denne metode også hårfollikler fjernes, hvilket gør det muligt at udføre proceduren en gang om måneden siden hår vokser derefter langsomt.

Øjenbryn er justeret fra næsen, og kun derefter flytte til et sted over øjenlåget. Antennen fjernes fra kanten, langsomt bevæger sig til området over læben.

Det er helt muligt at lære at epilere et ansigt ved hjælp af en silketråd. Men det er ikke nødvendigt at håbe, at alt vil fungere første gang. Flere forsøg - og udvikling af teknologi vil blive gennemført.

effekter

At prøve er en lidt smertefuld procedure, men ved at gøre det regelmæssigt kan du lære at ikke mærke smerte. Efter hårfjerning vil epileringsstedet rødme og svulme lidt, men dette kan undgås ved at påføre is eller et koldt håndklæde. Tvivlende øjenbryn og antenner med pincet er lige så smertefuldt som trillingen, men nogle gange tager det mere tid og kræfter.

For at undgå ubehagelige konsekvenser skal du efter nogle træk følge nogle anbefalinger:

 • Du kan ikke anvende på stedet for hårfjerningsfundament eller pulver i en dag.
 • Det er tilrådeligt at vaske med køligt vand for at mindske hævelsen og berolige huden.
 • Inden for 24 timer bør epileret hud ikke udsættes for ultraviolette stråler.
 • I flere dage efter proceduren kan du ikke pleje i badet eller saunaen, det er også uønsket at solbade.
 • For at undgå indgroede hår efter 5-7 dage skal du massere huden med en skrubbe.

Kontraindikationer

Triding er ikke for alle mennesker, så før du begynder fjernelse af håret, skal du sørge for, at denne metode ikke er kontraindiceret til dig.

Folk, der har herpes, kan ikke behandles, før de er helbredt. Det er bedre ikke at ty til denne metode til forkølelse for at undgå ubehagelige konsekvenser.

Under graviditet råder eksperter også dig til at vente med triding, så de smertefulde følelser ikke skader mor og barns sundhed.

Når du fjerner hår med en tråd, bør du undgå steder, hvor der er papillomer, vorter eller mol. En akavet bevægelse kan forårsage skade på neoplasma, og dette er yderst farligt.

Ellers er der ingen kontraindikationer for silke hårfjerning. Det eneste du skal gøre er omhyggeligt og omhyggeligt for ikke at udilsigtet trække det forkerte hår ud. For eksempel justerer øjenbrynene.

Fordele og ulemper

Enhver metode til fjernelse eller fjernelse af hår har sine fordele og ulemper. Efter at have studeret dem, kan du bestemme den mest hensigtsmæssige måde for kunden. Triding har flere fordele i forhold til andre metoder til hårfjerning, hvilket øger dens popularitet.

 • Perfekt nøjagtighed - hårfjerning er i stand til at hente selv et kort hår og trække det ud. Dette giver dig mulighed for at fjerne alt uønsket hår, hvilket gør huden perfekt glat.
 • Høj hastighed - teknikken giver dig mulighed for samtidig at fjerne flere hår for at fremskynde hårfjerningsprocessen.
 • Langt resultat - på grund af at tråden trækker håret ud med pæren, sænker deres vækst. Så du kan glemme barbering og plukning i 2-4 uger.
 • Sikkerhed - en engangs tråd bruges til trilling, så der er ingen risiko for at fange nogen infektion.
 • Mangel på indgroede hår - tråden giver dig mulighed for omhyggeligt at fjerne hår sammen med folliklerne, hvilket hjælper med at undgå hårindvækst.

 • Sårhed - de første procedurer kan virke smertefulde, men denne smerte kan tolereres.
 • Vanskeligheder - begyndere kan ødelægge øjenbrynens form, hvis du vælger den forkerte tråd eller for forsigtigt vil udføre proceduren.
 • Vokser op - forkert arbejde kan føre til hår voksende, og dette er fyldt med betændelse.

Hårfjerning ved hjælp af silketråd er blevet meget populært ikke kun blandt det retfærdige køn, men også blandt mænd. Tross alt giver tripping dig mulighed for at slippe af med barbering eller andre metoder til hårfjerning i 2-4 uger. Selv korte hår kan fjernes med en tråd, som ikke kan fjernes med pincet.

Bedømmelserne om bedriften er for det meste positive. Trods nogle smerter har proceduren mange fordele, der giver dig mulighed for at udholde denne ulempe. Efter flere sessioner forsvinder følelsen af ​​ubehag og personen bliver vant til manipulationerne.

Dem, der har selvstændigt mestret denne teknik, bemærk dens lyshed og hastighed. Derudover er de tilfredse med effektiviteten af ​​hjemmeproceduren. Efter epilering med tråd er der ingen irritation af huden, som sker efter barbering og ingen børster. Du kan fjerne hår alene på dine ben, arme og i bikiniområdet i lang tid, men du kan lave en smuk øjenbrynform eller fjerne antennerne om få minutter.

I den næste video skal du se masterklassen i den dyre salonprocedure - den trillende.

Epilation af kvindelige overskæg - en anmeldelse

Fjernelse af "antenner" tråd

Jeg har længe ønsket at lære at fjerne overskydende vegetation med en tråd, og så fandt jeg en tilfældigt en video på youtobe, hvor det var meget tydeligt vist, hvordan man gør det, og allerede for tredje gang fik jeg det og lærte at fjerne antenner med en tråd.

Denne metode er meget enkel og hurtig, fordi han kun har brug for en tråd.

Herefter er der ingen irritation og rødme.

Der er ingen indgroede hår, som det var efter voksning og shugaring. Metoden er den billigste.

Og vigtigst for mig er der ingen forbrændinger fra ham, som det kan være fra depilatory cream (jeg havde en sag, da jeg fik en kemisk forbrænding - det var frygtelig smertefuldt og helbredt i en måned).

Jeg gør en gang om ugen, hårene bliver tyndere og blødere, men det påvirker slet ikke væksten.

Generelt kan jeg især lide denne metode og er tilfreds med alt.

Epilation tråd

Fordele og ulemper

* Det vigtigste er at lære at folde.

Plus, sådan hårfjerning kræver ikke noget specielt værktøj eller dyre midler til hudbehandling - alt det, der er brug for, er en skind af silke eller bomuldstråd. Derfor kan en allergisk reaktion ikke være bange. Derudover er der mulighed for at spare penge.

mangler

Praktiske råd

Dernæst skal du spænde tråden lidt - den snoet knude i midten skal være bevægelig og følge fingrene. Det vil sige, med den rette bevægelse af fingrene bevæger nodulet til højre eller venstre.

Når denne enkle videnskab er mestret, er det tid til at prøve at få fat i et hår med en snoet tråd. Det skulle falde i en løkke snoet i midten. Efter at håret er optrådt i fangenskab, er det nødvendigt at trække en tråd og trække den fra roden.

Måske vil en sådan procedure i første omgang virke kompliceret, men det er faktisk kun nødvendigt at lære at styre tråden, og alt vil vise sig så godt som muligt.

* Epileringstråd kan ikke udføres på steder, hvor der er en muldvarp eller vorter.

Men før du anvender denne epilering til ansigt og krop, skal noget huskes. Så det udføres ikke i områder, hvor der er muld, papillomer eller vorter. Desuden, hvis huden har betændelse, sår, ridser, skrælning, herpes - det er bedre at vente, indtil det går væk. Denne procedure anbefales ikke til gravide og ammende mødre. Præcis med hendes behov for at være med åreknuder.

Epilering tråd, video:
').width ($ (this).width ()). højde ($ (dette).height ())) ">
Video på engelsk, men stadig er det klart:
').width ($ (this).width ()). højde ($ (dette).height ())) ">

For begyndere er det bedre at tage en bomuldstråd - du kan klippe dine hænder med silke.

Her, måske alle de vigtige nuancer.
Held og lykke i eksperimenterne!

Epilation i kabinen og hjemme - anmeldelse

Jeg begyndte min bekendtskab med epilering med en tråd i en almindelig skønhedssalon nær arbejde. Øjenbryn maker gjorde præcis den form, jeg havde brug for. Ikke at sige, at proceduren er smertefri. Smerten er den samme som ved fjernelse af hår med pincet. Ifølge mine følelser. Men senere besluttede jeg at forstå, hvordan det virker, og jeg forsøgte at fjerne hårene på antennene med en tråd selv. Det gør ondt nok, selv tårerne kom ud. Men effekten er bare fantastisk. Tråden fjerner mange hår på en gang. Og det vigtigste indfanger det mindste, som "tager" kun voks eller shugaring. Og der er ingen signifikant irritation eller rødme. Tross alt er huden ikke skadet. Når hånden er "fyldt", er epilering med en tråd et fremragende værktøj.

Jeg har længe ønsket at prøve en tråd, men det stopper præcist, at der ikke er nogen forskel i smerter med pincet. Og hvis en masse hår fanger, kommer det også ud mere, sandsynligvis. Er det bare iskølet?

I salonen for at reducere smerte skal du fordamme huden med et varmt håndklæde og lægge det til hårfjerningsstedet med silketråd. Sådan har salonmesteren gjort mig før epilering, føles mindre smertefuldt end pincet og fjerner mere hår ad gangen. Epileringstråd kan fjernes så tyndt som hår. Fantastisk måde at fjerne hår.

Også interesseret i denne metode til fjernelse af hår. Jeg ved, at orientalske skønheder brugte hårfjerning. Smerten skræmmer mig ikke. Men evnen til at fjerne meget fine hår og endda et par stykker på en gang passer. Jeg ved ikke, om jeg kan mestre selve teknologien hjemme. Dampning af din hud med et varmt håndklæde er en god ide. Jeg vil prøve og skrive om resultaterne.

Mange bruger denne metode alene, men jeg stoler på mig selv mestere. Første gang, da jeg gjorde trådens epilering, var det smertefuldt, de næste par gange følte jeg næsten ikke noget. Metoden er virkelig effektiv, det vigtigste er at finde en værdig mester, som hårene ikke vil forlade. Plus, det er en helt harmløs metode.

Instruktion: Hvordan bliver hårfjerning gjort hjemme + foto

Epilering med en tråd er en ret gammel måde, som startede i øst for mange år siden. Hårfjerning udføres ved hjælp af en silke eller bomuldstråd.

I dag bruges denne metode oftest af kvinder, men i det gamle øst blev den også brugt af mænd, idet overskydende ansigtshår (skæg og overskæg) blev fjernet.

Og selvom for vores europæiske kvinder, anses denne metode for at være en nyhed (nu kaldes den triding), det er allerede ved at blive stadig mere populær. Efter alt kan du gøre hårfjerning som en tråd i skønhedssalonen og lige hjemme. Og resultatet vil kun give hyggelige følelser.

Hvorfor epilering med flossing er en god måde at fjerne hår på

Fordelene ved at tride meget. Først er nøjagtigheden. Det vil sige, hvis du f.eks. Vil gøre epilering af øjenbryn med en tråd derhjemme, så vil dette være den bedste måde, intet som en silketråd skaber ikke en sådan nøjagtig og smuk øjenbryn.

Triding - hårfjerning ved tråd

Vær opmærksom! Ved udførelsen af ​​denne procedure til fjernelse af benene er det vigtigt, at hårene straks trækkes ud af flere stykker, hvilket sparer tid. Hårene opstyres, det vil sige, de slår ikke af i midten, hvilket garanterer et langt og højkvalitetsresultat - omkring en måned med absolut glat, følsom hud.

Efter mindst 3-4 procedurer udføres, begynder hårene at vokse mere og langsomt, så over tid er en absolut afmatning i hårvækst mulig, som alle moderne kvinder kun kan drømme om.

Smertefulde fornemmelser under trådens epilering er til stede, men selvfølgelig mindre udtalte end ved voksning eller ved anvendelse af pincet.

Forsøg er helt sikkert - infektion er helt udelukket

Et andet plus, ved hjælp af hårfjerning af håret, er helt og holdent fjernet alle hår, selv dem, der ikke er synlige. En vigtig faktor er, at i skønhedssalonen skal en sådan procedure betale en masse penge. Men efter at have lært at gøre hårfjerning med en tråd derhjemme, kan man ikke kun spare penge, men også udføre proceduren og korrektionen på et hvilket som helst passende tidspunkt.

Processen med triding kan styres af dig selv.

Denne procedure har imidlertid sine ulemper. Til gennemførelse er det nødvendigt at tage højde for hårets længde, som skal være mindst 3 mm. Desuden er epilering med en tråd ikke effektiv til grove og tykke hår.

Forkert brug af tråden kan få ubehagelige konsekvenser, hårene begynder at vokse ind i huden, det bliver grovere, vokser hurtigere. Derfor er det bedre at starte epilering med en tråd med mindre synlig hud.

Hvad er vigtigt at overveje, når epilerende tråd

Epilering med en tråd derhjemme kan udføres under hensyntagen til følgende punkter: Et forsøg på at udarbejde denne metode og korrekt forberedelse af proceduren.

Princippet om metoden

Først skal du finde ud af, hvordan denne metode virker, og beherske sin teknik. Til dette skal du forberede en tråd (silke eller bomuld),

Trådlængden skal være mindst 50 centimeter.

Spidsen af ​​tråden er bundet tæt, og resterne fjernes.

Trin-for-trin proces med triding:

 1. Ved hjælp af to fingre, pegefingeren og den store tråd strækkes tråden i en cirkel og snoet flere gange for at danne et tal på otte (vrid bedre 7-10 gange), men samtidig skal en sløjfe forblive længere og den anden mindre.
 2. Tråden presses tæt på huden, den snoet del er i bunden af ​​hårene, og sløjfen er øverst.
 3. Den lille løkke strækker sig dramatisk, midten stiger op med hårene og trækker dem fra pærerne.
For første gang er det bedre at gøre trushing i kabinen

Det vigtigste er rigtigt for et godt og højkvalitetsresultat - mærk trådt og fjern hårene med præcise skarpe bevægelser.

Forberedelse af proceduren

Forberedelse af huden før proceduren tager et meget vigtigt sted: Jo bedre huden er forberedt, jo bedre bliver epilering med floss derhjemme.

Til dette skal du:

 • rent håndklæde
 • varmt vand
 • decoctions af urter, såsom kamille, kendt for sine anti-inflammatoriske og beroligende egenskaber.
Kamilleafkok har en beroligende virkning på huden og som et antiseptisk middel

Håndklædet er fugtet i bouillon og påført den zone, der vil blive udsat for hårfjerning. Om et par minutter bliver huden dampet og klar til proceduren. Umiddelbart inden epilering skal huden tørre godt, så den ikke har dråber eller fugt på den.

Hvor meget tid kræves for proceduren

Først til færdigheden i denne procedure kommer, kan processen med hårfjerning tage meget tid. Men så snart færdighed og erfaring kommer, vil proceduren for fjernelse af øjenbryn tage ca. 15-20 minutter. Yderligere 5 minutter vil blive brugt til at skabe en smuk linje med øjenbryn, fuldstændig fjernelse af antenner, overskydende hår mellem øjnene, nær ørerne.

Indånding kan udføres med varmt vand eller infusioner af urter

For at gøre hårfjerning hjemme effektivt, skal du forberede følgende:

 • varmt vand til dampning af huden, du kan afkoge urter,
 • håndklæde,
 • frosne isbiter

Isbiter er nødvendige for den efterfølgende bedøvelse og beroliger ansigts sarte hud.

 • antiseptisk, chlorhexidin eller hydrogenperoxid;
 • handsker (tråden i starten kan gnide eller beskadige hænderne);
 • fugtgivende lotion;
 • et spejl

Epilation ben

For at begynde at lære det grundlæggende ved epilering med en tråd derhjemme, er det måske værd ved epilering af benene. Når alt kommer til alt, udfører proceduren på dine fødder ikke trætte hænder, kan du finpudse dine færdigheder og derefter udføre mere subtile arbejde. Efter epilering med tråden forbliver benene glatte i 3 til 4 uger.

Tride ben er ikke svært hjemme

Lad os henvende os til den trinvise beskrivelse af hele proceduren for ben triding.

 1. Damp dine fødder med en varm kompressor. Afkøle dem og tør hele fugt fra huden.
 2. Behandl huden med et antiseptisk middel for at udelukke infektion i den uforsigtige håndtering af tråden (dette sker meget sjældent, kun fra uerfarenhed først).
 3. Begynd epilering, brug på handsker på forhånd. Specielt følsomme kvinder, der svarer til smerte, kan du bruge smertestillende midler.
 4. Når epilationen er færdig, lad huden hvile og behandle med en fugtgivende lotion.

Øjenbryn epilation

For at udføre øjenbryn hårfjerning med en tråd i hjemmet, skal du først forberede den fremtidige ideelle form for øjenbrynene.

Ved hjælp af en blyant tegnes 3 linjer, hvilket indikerer 3 målinger.

 1. Den første linje skal løbe nøjagtigt fra næsens hjørne til det indre hjørne af øjet.
 2. Den anden linje er fra næsens hjørne til det yderste hjørne af øjet, så er yderkanten af ​​øjenbryn.
 3. For at finde placeringen af ​​øjenbryns højeste punkt, skal du trække en linje gennem øjets elev til næsens hjørne.
Reglen til bestemmelse af den ideelle form af øjenbryn

Du kan begynde at epilere de hår, der ikke falder inden for de etablerede grænser. Naturligvis, før epilering af øjenbryn med en tråd, skal huden dampes og helt fjerne fugt fra den.

Nu med hjælp af en tråd, med skarpe bevægelser slår vi hår ud, først langs øjenbrynens nedre kant, fra næsebroen til templerne, så det samme langs øvre kant. Efter at have givet dine øjenbryn en ideel form, kan du berolige huden ved at sætte isbiter på den og derefter anvende en nærende regenererende creme.

Det samme princip bruges til fjernelse af uønskede antenner og andre hår på ansigtet.

Nogle piger er bange for, at deres hår vil vokse endnu stærkere efter epilering med en tråd derhjemme. Men dette er et helt forkert faktum.

Efter trider hår bliver tyndere

Efter flere behandlinger stopper de helt og holdent. Og ingen procedure, ingen voksepilation eller pincetbehandling vil ikke give et godt resultat som epilering med en tråd.

Epilation bikini område

Når der udføres hårfjerning hjemme på sådanne følsomme områder som bikiniområdet, skal der tages særlig hensyn. Hårfjerning er bedre på den øvre zone uden at påvirke de specielle, mest følsomme steder.

Epilation med floss i lysken kræver antiseptisk behandling før og efter proceduren

Epilering med tråd udføres i overensstemmelse med de samme principper som i andre dele af huden. Med undtagelse af, at det med en antiseptisk behandling er nødvendigt at behandle huden både før trillingen og straks efter den. Under proceduren er det vigtigt at have et spejl foran dig: enkelt eller med en stigende effekt.

Kontraindikationer til hårfjerning derhjemme

 • hvis der er forværrede manifestationer af kroniske hudsygdomme.
 • herpes, der strømmer i en frisk, akut form;
 • forskellige hudtumorer (både maligne og godartede);
 • hudinfektioner;
 • forbrændinger opnået på nogen måde. Selv med solbrændinger, der synes at være fuldstændig harmløse, er denne procedure kontraindiceret.
 • allergiske udslæt på ansigt og krop, herunder udslæt, dermatitis og blæseudslæt.

Hvilken hudpleje kræver efter epilering

Det er vigtigt at huske! Efter epilering skal du sørge for forsigtigt at behandle huden med et antiseptisk middel. Påfør en komprimering med hydrogenperoxid. Påfør fugtighedscreme.

Komprimering med hydrogenperoxid er påkrævet efter proceduren for epilering

Derudover skal du træffe forholdsregler, som omfatter følgende:

 • Det er umuligt at forblive i den åbne sol i lang tid, da det er let at få en forbrænding, fordi huden efter epilering er ret følsom.
 • Det er forbudt at besøge badet eller saunaen.
 • Det anbefales ikke at tage et varmt bad eller brusebad.

Således er trilling (eller epilering med en tråd) en kosmetisk procedure, der giver dig mulighed for at fjerne uønskede hår på ethvert område: ben, ansigt, intim zone. Denne teknologi kan styres uafhængigt, det giver mulighed for at udføre proceduren til enhver passende tid. Huden efter epilering er glat og øm i mindst 4 uger.

Fjern uønsket hår med en tråd. Se video tutorial:

Alt hvad du behøver at vide om bygningen. Se nyttige video:

Depilation med tråd: detaljer og funktioner. Se videoen anmeldelse:

Hårfjerning flossing på ansigt anmeldelser

Tip 1: Sådan fjerner du ansigtshår

I oldtiden fjernede piger uønsket kropshår med en tråd. Denne metode blev betragtet som hurtig, enkel og original. I dag bruges den primært til at fjerne hår på hagen, på brystet i brystvorten, over overlæben og også til øjenbrynskorrektion.

instruktion

 1. Hvis du ikke har nogen erfaring, kan denne metode endda give dig smerte. Det er meget stærkere end ved brug af pincet, hvilket er mere praktisk og designet specielt til hårfjerning. For at reducere ubehagelig smerte smør huden med en isterning. Det vil afkøle din hud lidt.
 2. For at forhindre hårene i at klæbe til overfladen af ​​huden efter fjernelsen, hvilket kan forstyrre proceduren, er det bedre at tørre huden med is med et serviet efter at tørre huden og derefter pulver det med talkumpulver.
 3. For at blødgøre hud og hårrødder smør huden med en blødgørende creme og påfør en bomuldsstynde dyppet i varmt vand. Hold det i et par minutter og start hårfjerningsproceduren. Fastgør tråden omkring håret, så du får en løkke. Stram det, og dermed fast håret vil bryde ud. Effekten varer i næsten en måned. Derefter vokser håret tilbage, men ændrer ikke sin struktur.

Behandlet hårfjerningstråd - del!

For dem der er bekymrede for fluffen på ansigtet.. Denne metode er også ideel til øjenbryn og antenner (og for alt andet er jeg sikker)! Jeg læser et par emner om hårfjerning med en tråd, som de siger, håret vokser ikke tykkere, og selv de mindste hår fjernes på denne måde - DETTE ER SANDT! Jeg søgte på YouTube - og fandt nogle video tutorials. Jeg kunne ikke holde det, jeg løb efter tråden. 15 minutter senere (og dette er første gang, det er der stadig ingen færdighed) mit ansigt har mistet sin "halo" :) Øjenbrynene er allerede blevet forarbejdet med pincet, men næste gang vil jeg prøve tråden.
Her er en god tutorial på engelsk, men alt er klart og synligt uden ord :)
Held og lykke og vær smuk.
http://www.youtube.com/watch?v=SK6Y12IpCpMfeature=related

sabretache

De gjorde det for mig så for nylig, jeg troede, at det skakede mig med et chok, det gør ondt, men effekten er super! Takket være at lære!

Egern bo

Og lige så vil det ikke vokse tykkere og mørkere? : - /

Ku

Min kosmetolog anbefaler ikke. Håret vokser dog ikke så hårdt som efter en epilering. Men sådan en hvid fluff vokser. Og (for eksempel i modsætning til elektrolyse) for eksempel holder håret ikke op med at vokse. Og elektrisk eller fotoepilation kan slippe af med håret for evigt.

Gæsten

Er der virkelig en forskel, hvordan man trækker hårene ud? )) Pincet, epilator eller tråd. essensen er en-snatch håret))

Pandora

6 hud er mindre skadet, fordi der ikke er nogen kontakt med det. Når pincet er det samme, men voksene, er epilatoren i kontakt med huden. Men i det store hele, hvis huden ikke er overfølsom, er der ingen forskel. Jeg respekterer voks meget.

Prinsesse turandot

I min barndom så jeg kun, hvordan min tante tog hår med en streng i mangel af pincet. Jeg er ikke ekspert, men det synes mig at trække håret ud er grovt. Pincet arbejder punktvis, og tråden slår ned alt, hvad der er nødvendigt og ikke nødvendigt.

Gæsten

efter pincet er tykkere end efter epilator. Hvorfor?

marquise

Mmmmmm. Og jeg prøvede, jeg kunne godt lide det. Hurtig og smertefri.

Liza

Hvem har fluffen (og hvem han ikke er glad for) - du kan trække pincetten på hårene. Og her er alt hurtigt trukket ud i løs vægt. "Hvad er der brug for og hvad der ikke er nødvendigt" - hvordan er det? :) Øjenbryn skal være mere forsigtige, så formularen ikke går i stykker. Og hvad mere er der på ansigtet "behov"? :)
Marquise - du er heldig, jeg var stadig syg, men helt tolerabel.
Jeg ved det ikke for evigt, ingen talte om for evigt. Jeg er de steder på kroppen, som jeg vil drastisk fjerne, jeg klikker på laseren - forresten, efter tre procedurer stoppede 30 procent igen.

Natalochik

Laseren og billedet hjælper også ikke alle for evigt hjælper, jeg begyndte at vokse igen om seks måneder, og jeg blev truet af penge, det er godt, at jeg kun kontrollerede det på mit ansigt, selvom skønhedseksperten sagde: Alt er skadeligt, bortset fra laseren og billedet! Du ville se mig efter procedurerne. Så det er bedre at være hjemme med en snor eller pincer, lidt syg, men gratis og du ved konsekvenserne!

Nina

Natalechik, jeg er helt enig med dig, min padruga har fjernet hår i otte år med en elektrisk epilator, og den vokser stadig i den. Som skrevet ovenfor bliver de bare farveløse nede og ja, de tynder, men stadig hundrede procent forsvinder ikke

Ivanna

vchera pervui raz zdelala epuliatcuiy nutkoi, en teper boiys, chto bydet tolko xyze. (Myz kruchut chto teper y menia bydyt chernue ysu.Neyzelu posle odnogo raza bydyt otrastat chrnue volosku?

Pauline

Jeg havde engang en ven lavet øjenbryn tråd-hun er en skønhedsekspert. Det var så pænt. og ikke mere smertefuldt end pincet, fordi alt på én gang) Jeg vil prøve det selv på mine ben for at fjerne håret)

Maria

Vær så venlig at købe en tråd, fortæl mig venligst :-)

M.

Mary, ja nogen normal tråd fra hjemmet aktier.

Maria

AAA, tak :-), efter at have ringet til alle butikkerne, har du allerede begyndt at tænke sådan, og du har bekræftet i dag :-). Tak :-)

M.

Overhovedet ikke)) I dag prøvede jeg det selv, meget bedre end end med pincet, og rødheden går væk meget hurtigt. jeg kan lide det)

Kari

For dem der er bekymrede for fluffen på ansigtet.. Denne metode er også ideel til øjenbryn og antenner (og for alt andet er jeg sikker)! Jeg læser et par emner om hårfjerning med en tråd, som de siger, håret vokser ikke tykkere, og selv de mindste hår fjernes på denne måde - DETTE ER SANDT! Jeg søgte på YouTube - og fandt nogle video tutorials. Jeg kunne ikke holde det, jeg løb efter tråden. 15 minutter senere (og dette er første gang, det er der stadig ingen færdighed) mit ansigt har mistet sin "halo" :) Øjenbrynene er allerede blevet forarbejdet med pincet, men næste gang vil jeg prøve tråden. Her er en god tutorial på engelsk, men alt er klart og synligt uden ord :) Held og lykke og vær smuk. http://www.youtube.com/watch?v=SK6Y12IpCpMa mp; feature = relateret


håret bliver ikke sort?

Nikki

Piger har et spørgsmål.
og efter fjernelse af en tråd, efter hvor meget tid begynder håret at vokse igen?
bliver de hårdere?
Hvor mange gange om måneden skal man lave hårfjerningstråd?
og hvis der er en hvalp efter tråden på det sted?

Gæsten

ROUGHER DE IKKE ER. Træet har aldrig nogen indflydelse på hårets struktur, i modsætning fra andre ovennævnte måder at fjerne hår. Med stor praksis i dette ansættelsesforhold kan jeg sige med tillid, at dette er den mest umiddelbare, hurtige og ikke har nogen kONTRAINUS metode til fjernelse af håret. FOR EKSEMPEL, ØJBRØDER, KORREKTIONERENDE TRÅD, SPARER FORMEN I FORHOLD TIL 2 MÅNEDER.

Gæsten

de skulle ikke blive sorte, fordi de er trukket ud og ikke skåret af!

Gæsten

[11/18/2011 23:46:53] Sag: Jeg kender en god elektrolysemester til piger, hun har gjort sit arbejde i lang tid og meget godt, hun er meget effektiv til at bedøvelse og er ikke smertefuld og dyr overhovedet. dem der bor i Moskva kan fortælle dig! Her er hendes nummer 8 916 370 22 63 lilje

tro

håret bliver ikke sort?

Hvem har fluffen (og hvem han ikke er glad for) - du kan trække pincetten på hårene. Og her er alt hurtigt trukket ud i løs vægt. "Hvad er der brug for og hvad der ikke er nødvendigt" - hvordan er det? :) Øjenbryn skal være mere forsigtige, så formularen ikke går i stykker. Og hvad mere er der på ansigtet "behov"? :)
Marquise - du er heldig, jeg var stadig syg, men helt tolerabel.
Jeg ved det ikke for evigt, ingen talte om for evigt. Jeg er de steder på kroppen, som jeg vil drastisk fjerne, jeg klikker på laseren - forresten, efter tre procedurer stoppede 30 procent igen.


[yauote = ÁLiza] Den der har fluffen (og hvem han ikke er glad for) trækker på hårene med pincet. Og her er alt hurtigt trukket ud i løs vægt. Hvad er der brug for og hvad der ikke er nødvendigt - hvordan er det? :) Øjenbryn skal være mere forsigtige, så formularen ikke går i stykker. Og hvad mere er der på ansigtet? :)
Marquise - du er heldig, jeg var stadig syg, men helt tolerabel.
Jeg ved det ikke for evigt, ingen talte om for evigt. Jeg er de steder på kroppen, som jeg vil drastisk fjerne, jeg klikker på laseren - forresten, efter tre procedurer stoppede 30 procent igen.
Hej, Lisa. Fortæl mig, vær venlig, hvor kan jeg købe filamenter til elektrolyse? Jeg kan ikke finde i Odessa. Og i St. Petersborg har jeg nogen at købe. Tak. Her er min spiste. adresse: orlenko [email protected] mail. py

skønhed

piger, jeg råder dig, virkelig effekten er cool og rødmen går hurtigt væk

Lena

For en uge siden lavede hårfjerningstråd over overlæben. Det var meget smertefuldt, men proceduren varede ikke lang tid, så det er meget muligt at lide. Og alt ville være fantastisk, hvis det ikke var for en, men. Den allerførste dag blev en masse bumser udøst og havde ikke været væk fra mit ansigt i en uge, på trods af at jeg dagligt gnider mit ansigt med tonic og bruger salicylsyre. Huden er tørret op, inflammationen er gået, men efter en uge (!) Forbliver acne stadig i ansigtet, kun uden et hvidt hoved. Hårene er allerede begyndt at dukke op, og jeg synes, at de har ændret farve og struktur, jeg er meget bekymret over, at jeg har gjort værre. Ligegyldigt hvor meget brugen af ​​tråd er rost, alt er individuel, og mit råd til alle piger er bedre IKKE at risikere, hvis du har følsom eller problem hud.

Helena

Velkommen! du ved nu, at der er mange løsninger på dette problem, maskinen er allerede et århundrede og ikke for lang, fløde, voks varm, kold, phyto-harpiks og et andet kig her http://www.epilmag.ru/video/ og du er ikke kun fra hår Slap af med det, men jeg tror, ​​at din hud ikke vil lide af det.

Gæsten

Min kosmetolog anbefaler ikke. Håret vokser dog ikke så hårdt som efter en epilering. Men sådan en hvid fluff vokser. Og (for eksempel i modsætning til elektrolyse) for eksempel holder håret ikke op med at vokse. Og elektrisk eller fotoepilation kan slippe af med håret for evigt.


Hvis billedet og elektrolysen hjalp med at fjerne håret for evigt, ville denne tjenesteydelse på dette tidspunkt have været uopkrævet. Alt hjælper midlertidigt. Kun elektro og foto giver en længere effekt. Og selvfølgelig er der midler til at fjerne hår for evigt, kun ingen vil fortælle dem om dem) Bare forestil dig, hvad en stærk industri det er - produkter og tjenester til epilering)

Gæsten

efter epilering med en tråd - det er nødvendigt at behandle chlorhexidin og der vil ikke være nogen udslæt)
Lena

For en uge siden lavede hårfjerningstråd over overlæben. Det var meget smertefuldt, men proceduren varede ikke lang tid, så det er meget muligt at lide. Og alt ville være fantastisk, hvis det ikke var for en, men. Den allerførste dag blev en masse bumser udøst og havde ikke været væk fra mit ansigt i en uge, på trods af at jeg dagligt gnider mit ansigt med tonic og bruger salicylsyre. Huden er tørret op, inflammationen er gået, men efter en uge (!) Forbliver acne stadig i ansigtet, kun uden et hvidt hoved. Hårene er allerede begyndt at dukke op, og jeg synes, at de har ændret farve og struktur, jeg er meget bekymret over, at jeg har gjort værre. Ligegyldigt hvor meget brugen af ​​tråd er rost, alt er individuel, og mit råd til alle piger er bedre IKKE at risikere, hvis du har følsom eller problem hud.

Lena

Men der er ingen kontraindikationer for brugen af ​​chlorhexidin?

Natalia

Mest sandsynligt blev procedurens sterilitet forstyrret, og du blev bragt med en streng (jeg håber det ikke blev genanvendt), at infektionen fik, så acne sprang ud, og du kan have meget følsom hud. Jeg prøvede det selv, men jeg ville sandsynligvis ikke risikere kunder, fordi alt går i stykker. skydevåben også. og at dømme af klienterne (jeg er en kosmetolog), bliver mørkningen mørkere med tiden ((laseren har prøvet sig godt, og mine klienter er tilfredse, men ikke billige og smertefulde også. Det fjerner ikke skud i praksis, voks fjerner alt, men så bløder pulveret. - Selektivt, men i lang tid.

Natalia

Jeg lavede hårfjerning tråd 2 uger siden. Hidtil har hårene næsten ikke vokset, men akne gik på huden, først ikke signifikant, og så mere og mere. Jeg gjorde det samme hårfjerning på min hage (selvom der næsten ikke var noget der), men det er her de største problemer er. Pts forlader ikke akne i lang tid. så meget frustration. selvom metoden og mesteren blev anbefalet til mig af min bekendtskab, hvis hår begyndte at vokse tyndere efter en sådan procedure og gik i fluff. er nu meget ked af det, og betændelsen falder ikke, men bliver endnu mere (.

Lena

Her har jeg det samme. Natalia, behandlede du din hud med noget efter proceduren?

Lena

Endnu engang lavede jeg epilationen med en tråd, efter fjernelse brugte jeg øjeblikkeligt chlorhexidin, som rådgivet, ikke vaske i 24 timer, rørte det ikke med mine hænder. Resultatet er den samme irritation på den anden dag, jeg er bekymret for, at der ud over de røde pletter forekommer akne igen. Jeg gnider min hud med lotion og chlorhexidin, punkt salicylic. Men vil det hjælpe? Ikke alt denne metode er velegnet, piger være forsigtige, tænk hundrede gange før du gør det. Og hvis huden er følsom, er det ikke risikoen værd.

Gæsten

Umiddelbart efter at det er nødvendigt at anvende is i 30-40 minutter. Jeg prøvede på mig selv

Gæsten

Piger, en god måde, men glem ikke at du ikke kan gøre det under og straks i menstruationsperioden) ellers øger sandsynligheden for inflammation signifikant

Karina

Åh, dette kropshår! Nå, ingen måde at flygte fra dem (

Kenul

Hvem ved, om man skal købe en trådepilator? Gør det rent dit hår godt? Bliver håret tyndt?

Gunilla

Jeg kunne ikke trække et enkelt hår med en tråd. (

Gæsten

efter epilering med en tråd - det er nødvendigt at behandle chlorhexidin og der vil ikke være nogen udslæt)


Bare rolig. Hun boede i fem år i Usbekistan. Alle usbekiske kvinder, der starter fra fem år, besidder denne færdighed. Efter 4-5 gange ophører med at vokse. Efter proceduren smør cremen "Borough Plus" i grøn emballage.

Lia

Hej piger, jeg kan fjerne hår med en tråd, det jeg vil fortælle dig, hårene er meget rene, men jeg får betændelser, min hud bliver rød, jeg ved ikke, hvordan alle tænker, men hårene bliver ikke sorte eller grove på grund af Jeg kan ikke gøre irritationer med tråd, så tager det lang tid, undskyld, hvem har en razdrozheniye ?!

Lia

læse højere, plin, ja, hvorfor huden razdrozhayutsya, hvad synd

Lia

Talende om smerte, ja, der er ingen smerte, så jeg gjorde eletro, det var bestemt mere smertefuldt, men jeg tolererede det.

Hårfjerning over læben i hjemmet. Trinvise instruktioner med fotos. FOTO FØR OG AFTER!

I dag, takket være KamillaBeauty videoen på You Tube, fik jeg hurtigt styr på teknikken til at fjerne uønsket ansigtshår med en tråd.

Trinvise instruktioner fra PHOTO er præsenteret i min anmeldelse af øjenbrynskorrektion med en tråd

Kort sagt ser det sådan ud:

Fordelene ved at plukke antennerne ved tråd:

1. Hårene plukkes meget hurtigt og i store mængder. Hvorfor vil du stoppe, fordi det gør ondt. Men jeg forstod at næste gang håret bliver meget mindre og plukning vil være meget hurtigere og mindre smertefuldt.

2. Bare et par minutter, og hele området over overlæben er blevet ryddet af uønskede hår! Over læben er nu glat og klar hud! Bare et øje for ømme øjne! Jeg er glad!

Ulemper ved at binde antennerne ved tråd:

1. Huden bliver naturligvis rød efter hårfjerning med en tråd, men rødmen passerer hurtigt nok (efter ca. en halv time var det slet ikke synligt).

Resultat af at plukke området over LIPE-tråden (klik for at forstørre)

Da jeg kiggede på billederne, blev en hvid fluff under min læbe slået.

Nu vil jeg også slette det.

Hvis du ser tæt på, så på tråden kan du se de hår, der blev plukket. Jeg følte mig meget begejstret da jeg så dem og indså, at jeg gjorde alt rigtigt.

Jeg anbefaler alle til at prøve at fjerne ansigtshår!

Jeg anser denne metode ideel og MEGA hurtig til at fjerne uønsket hår.

Også ved hjælp af en tråd blev jeg hurtigt af med uønsket hår over øjnene.

Tak for din opmærksomhed og se dig i de nye anmeldelser!

Korrektion af mine øjenbryn om 10 år!

Sådan fjerner du blå mærker under øjnene eller Min favorit concealer

Min tryllestav! Skal have Elena Krygina.

Behandlet hårfjerningstråd - del!

håber

Min kosmetolog anbefaler ikke. Håret vokser dog ikke så hårdt som efter en epilering. Men sådan en hvid fluff vokser. Og (for eksempel i modsætning til elektrolyse) for eksempel holder håret ikke op med at vokse. Og elektrisk eller fotoepilation kan slippe af med håret for evigt.


Jeg ved ikke om elektrolyse, jeg vil ikke lyve. Men det faktum, at fotoepilation eliminerer håret for evigt - undskyld, skat. Hvis sådanne mirakelmetoder eksisterede, ville der ikke være problemer for kvinder. Der er simpelthen metoder med forskellige perioder med handling. Ja, nogle hår forsvinder, men de er ikke så meget. Men generelt forbliver problemet.
I dag forsøgte jeg at lave mig hårfjerningstråd. I første omgang virkede det ikke, men da det var muligt at fjerne den første hårfjerning.) Det vigtigste er at vænne sig til det, for at forstå den meget teknik, der tager fat i håret med en snoet tråd. Kort sagt, med overskæg klarte et sted i 20-30 minutter. Jeg ved ikke, hvor længe de ikke vil se. Jeg vil gerne tro, at i det mindste ikke hver dag vil dukke op. Så er det muligt at tinker med denne tråd selv. Hun tog en enkel, forstærket kortere, som er ret holdbar og som sædvanligvis sys. Så silke er slet ikke påkrævet.

håber

Piger, tidligere, i mine ungdoms dage (og måske i nogle af jer, jeg-48) var der sådan en fløde Bocage (fransk selskab) (jeg kan ikke huske nøjagtigt, men efter min mening, Lankom) Depilatory. Så hans sammensætning var sådan, at efter at hans hår ikke voksede i lang tid, og generelt med sit efterfølgende udseende, ændrede han strukturen til tyndere. Hvor så kiggede jeg lige ikke efter denne creme, intet andetsteds! Selvfølgelig, hvis der var sådanne cremer, hvor mange penge vores kosmoindustri ville tabe! Men sikkert er der sådanne cremer som denne Bocazu! Måske et sted uden for Rusland og solgt mere.

håber

Efter min selvhår fjernelse tog tråden næsten to dage. Intet hår endnu! Huden er glat glat over læben!) Selvom effekten varer en uge, vil det være fantastisk! Ingen grund til at gå til salonen hver gang!) Så skriver jeg om nogle få dage, hvor længe effekten vil være. Det var tilpasset til at fjerne tråden, så det viser sig ganske hurtigt. Prøv det, det lykkes du også. Først behandles med chlorhexidin, og derefter, når det tørrer, drys med talkumpulver. Efter proceduren behandlede hun igen chlorhexidin og smurt med Traumeel gel, så det var sikkert ingen irritation. Held og lykke til alle!

Lia

Bare rolig. Hun boede i fem år i Usbekistan. Alle usbekiske kvinder, der starter fra fem år, besidder denne færdighed. Efter 4-5 gange ophører med at vokse. Efter proceduren smør cremen "Borough Plus" i grøn emballage.

det vil sige efter 4-5 gange hårfjerning med en tråd stopper de med at vokse!? er det sandt Nå ved jeg ikke, er det?

håber

Piger, jeg skriver i forlængelse af mine tidligere indlæg. Generelt havde jeg nok hårfjerning i en uge og en halv. Alle disse uger og en halv var huden glat uden hår. Så begyndte de at komme på sjældne steder. Men ikke så hårdt som før. Så nu i løbet af de nye hår rydde op. Men jeg var tilfreds med metoden. For det første er det ikke nødvendigt at gå overalt - hun har selv tilpasset sig til at lave hjemme. For det andet plejede jeg at have en trist oplevelse af fotoepilation, da der ikke var noget hår efter det også i ca. to uger, og bumser dannede over min læbe efter det, som synes at være lige begyndt at blive bedre igen. Så nu bruger jeg tråden.)

Gæsten

Endnu engang lavede jeg epilationen med en tråd, efter fjernelse brugte jeg øjeblikkeligt chlorhexidin, som rådgivet, ikke vaske i 24 timer, rørte det ikke med mine hænder. Resultatet er den samme irritation på den anden dag, jeg er bekymret for, at der ud over de røde pletter forekommer akne igen. Jeg gnider min hud med lotion og chlorhexidin, punkt salicylic. Men vil det hjælpe? Ikke alt denne metode er velegnet, piger være forsigtige, tænk hundrede gange før du gør det. Og hvis huden er følsom, er det ikke risikoen værd.


,ja piger, risikerer ikke! gå baleen. men risikerer ikke

Alice

Der var ingen betændelse efter tråden. lige før damping ansigtet med miner 10.potom ansigt gnidning med tonic tråd kan også smides i kogende vand. Tør alt efter med isbiter

Rose

Tidy 3. år) ingen irritation, ingen betændelse! sådan de jomfruelige og tynde vokser tilbage

Gæsten

Bare rolig. Hun boede i fem år i Usbekistan. Alle usbekiske kvinder, der starter fra fem år, besidder denne færdighed. Efter 4-5 gange ophører med at vokse. Efter proceduren smør cremen "Borough Plus" i grøn emballage.


Ja, ja, det siger du rigtigt! Måske er der udslæt, men for alle personligt! Før brug er det tilrådeligt at behandle med talkumpulver (passende babypulver). Jeg er selv fra Usbekistan, og min mor bruger altid kun denne metode. I østlige lande er denne metode den mest effektive, og de bruger kun det! Det kan ses, at kroppen bliver vant til dem over tid)

Lali

Afhjælpning fra Indien med hvidt lotus ekstrakt. Fjerner hår for evigt.
[email protected]

ræv

Min kosmetolog anbefaler ikke. Håret vokser dog ikke så hårdt som efter en epilering. Men sådan en hvid fluff vokser. Og (for eksempel i modsætning til elektrolyse) for eksempel holder håret ikke op med at vokse. Og elektrisk eller fotoepilation kan slippe af med håret for evigt.

ræv

Forresten er elektro- og fotoepilation meget mere skadelig end voks eller tråd. tråd hygiejnisk end din metode. og din kosmetolog med honning. ved uddannelse

Mariska

Jeg gør regelmæssigt trådantenner, hurtigt glat fri, ingen irritation. Og jeg rive væk med huden, mens den helbreder, de nye kommer ud, der er ingen særlig forskel. Og elektro hjælper, jeg laver sideburns i et halvt år fra tykt, forfærdeligt sort hår nu er fluff lidt mørk, jeg vil have elektro mustaches, men jeg er bange for smerten, der er ikke så tolerabel. Og min herre fjerner mine øjenbryn med en tråd, formularen er smuk, og udseendet er velholdt i lang tid; Jeg er selv af sydlig blod, jeg kan sige, at vi ikke har en midlertidig virkning, da vi og kvinder) husker sætningen: når en kvinde gør noget, bemærker de det ikke, når hun stopper - det bliver mærkbart)

Gæsten

Jeg bestilte min egen på dette websted http://www.dream-thing.ru/nitepil/
God ting! Først nu bruger jeg det.

Natasha

piger er ikke sandt depilation med en tråd er meget smertefuldt og udslæt af bums jeg har gjort i dag og nu er jeg ked af det

Natasha

Jeg vil gerne prøve cedertørskallerne sige for evigt, at du kan slippe af med de forbandede antenner.

leila

Jeg tilbyder tjenesten af ​​ansigtshår fjernelse, korrektion, farvende øjenbryn! Kvalitativt. Moskva. Optag via telefon: 8-916-539-39-89, Leila

Angel

I socialt. netværk uheldet snuble over en persons notat om hårfjerning tråd. Under linket, jeg læste om metoden, så jeg videoen. Fik en ide! Bare epilation skulle tilbringe den anden dag. Generelt kunne det ikke stå! Ran for tråden. Jeg besluttede mig ikke for at gøre det dygtigt, så ikke at risikere mit ansigt, men at begynde at træne med mine ben. Hånd fyldt i lang tid. Men jeg lykkedes det andet ben hurtigt! Billige og vred! ) Jeg forsøgte ikke at fjerne alt, men jeg er tilfreds med resultatet hidtil. Der er brændende for nu. Nå så lad os se, hvad der vil ske med huden og håret på benene. Heldigvis er vinteren nu, så det er ikke så skræmmende for konsekvenserne. Indtil forår kan du stadig rette op på det. Mens dette er et eksperiment. Tiden vil fortælle :)

Zaria 84

Jeg lavede en elos på ansigtet 9 gange, en gang om måneden. Effekten er næsten nul, hårene er blevet lidt mindre og kun. Nu tror jeg, at det er bedre at voks eller floss?

Nastya

Jeg bliver snart 16 år gammel, jeg er frygtelig bange for, at jeg vil gøre tråden værre
Jeg havde et lys ned, og ved dårskab troede jeg, at min "overskæg" var tydeligt synlig, jeg begyndte at søge efter penge og fandt, hvor det var skrevet, at hårene ville forsvinde for evigt, løbe til apoteket, købte iod, ammoniak, ricinusolie og alkohol, begyndte at gøre alt som det var skrevet, men håret begyndte at vokse, blev lang og sort, det er forfærdeligt!
Jeg blegede dem med ammoniak og peroxid, og nu kan de ses endnu mere!
http://irecommend.ru/content/vy-vse-eshche-somnevaetes-vydergivat-usy-ili-net-ne-somnevaites-ikh-ne-dolzhno-byt-u-zhenshc
i det andet billede kan du se denne piges overskæg, som var før
Jeg har det samme nu
men du skriver alle om det faktum, at efter at spundet hår vokser, ikke sort og groft
om et par timer har jeg et møde med en fyr, jeg er flov, og nu vil jeg forsøge at slippe af med mit hår med en streng
Dette er mit sidste håb

Maria

I går hørte jeg først om denne procedure. Fluen over øjenbryn gør ikke ondt, men fornemmelserne er interessante. Men så blev jeg tilbudt at prøve at fjerne fluffen over overlæben. Det var boolol!) Men jeg grinede til tårer. I omkring fem minutter var jeg bare klar til at "punge mine læber")) Gudskelov, der var ingen irritation, min læbe gjorde ondt, lad os kontrollere, hvor længe min hurtigt voksende vegetation er nok)

sleepyhead

Jeg læste alt og forstod ikke en ting: fra denne type epilation vokser håret ikke i, er det? Ingen skriver om det.

Gæsten

Ja, og ingen skriver om garvning efter denne epilering, er det muligt lige i solen? Pigmentering opstod ikke for nogen efter tråden?

Gæsten

I går gjorde jeg første gang i salonbrynene og over læberne. Det gør ondt, men det tolereres jo tættere på læberne, jo sværere er det :). Huden var meget rød, især over læberne, kun en time var gået. Alt er glat, jeg er glad, det gør jeg stadig

madlavning

Åh, dette kropshår! Nå, ingen måde at flygte fra dem (


fortæl mig hvor mange dage hårene vokser tilbage?

Gæsten

Hej piger, jeg kan fjerne hår med en tråd, det jeg vil fortælle dig, hårene er meget rene, men jeg får betændelser, min hud bliver rød, jeg ved ikke, hvordan alle tænker, men hårene bliver ikke sorte eller grove på grund af Jeg kan ikke gøre irritationer med tråd, så tager det lang tid, undskyld, hvem har en razdrozheniye ?!


Piger, jeg kan bare ikke beslutte at fjerne antennerne med en streng. Og jeg har virkelig brug for, konstant udenforstående være opmærksom på det. Fortæl mig, så bliver de ikke mørkere og hårdere?

Gæsten

Kun fra Egypten forsøgte de hårfjerning fra øjenbryn og kvindelig antenneeffekt

Anastasia

Piger, jeg forsikrer dig om, at der ikke er noget køligere end en tråd! Jeg har gået uden et overskæg i den anden uge før), trækker ud med pincet, den anden dag trængte hårene ind, og her samles de ikke, hvilket jeg er meget glad for. Jeg råder! Og bekymre dig ikke om, at industrien er længere og sortere!)) De vil ikke blive det)) Forestil dig, hvilken slags torner der ville være piger fra østlige lande, fordi de laver epilering med en tråd over hele deres ansigt. )) så tråd i dine hænder og gå for det! Og lyt ikke til dem, der siger pinch pincet, de er alle whiskered med sorte hår og onde "rådgivere"

Gæsten

Jeg råder dig til at være forsigtig med denne metode. Fjernet en streng af antenner. Generelt er alt super, det gør ikke ondt hurtigt, men efter 3 dage udbrød hvide bumser (pustler), som jeg måtte behandle med Baziron salve, som nu koster næsten 800r, og kun 2 uger senere forsvandt betændelsen. og så passerer stedet stadig. Selvom alt var sanitiseret før og efter.

Martha

Det er bedre at slette med en alexanderth laser, en gang for alle)
Jeg fandt et meget godt studie med smarte kosmetologer og priser! Ja, og permanente rabatter og kampagner, undertiden endda certifikater i sociale netværk pause.
Her er deres hjemmeside www.doctorbarmina.ru/

Gæsten

Jeg prøvede at fjerne håret over læben, de sorte hår blev efter min mening endnu mere. Jeg bemærkede, at selv under fjernelse er de mindste hår epilere, selv dem der ikke slår øjet. men nu føles det som om de er endnu større.

Gæsten

Og jeg fandt på internettet en pige, der fjerner hår med en tråd. Hun kom til henne et par gange, hun forsikrede mig om, at alt ville passere og generelt, en gang i fire måneder, gik klienterne allerede til hende. Jeg besluttede at det var for klogt at komme til hende hele tiden. Jeg fandt en tutorial på internettet, jeg begyndte at gøre alt selv. I løbet af de sidste fire måneder, to gange om ugen (jeg kan sige, at mine antenner ikke var meget sorte). Så meldte jeg mig til sin øjenbryn styling, da hun kom til hende, begyndte hun at fortælle mig, at du renser hårene selv, du ved ikke hvad og hvordan du ikke gør det rigtigt, de indgroede hår vil dukke op, faktisk skræmte mig. Kan nogen fortælle mig det? frygtede hun mig? eller er det virkelig nødvendigt at vide i hvilken retning, i hvilken vinkel?

ale

Så fjern håret over øjenbrynene og panden. Den første time er der en lille rødhed og endog irritation i form af et par små støt, men med den rette pleje går alt væk. Derefter glemmer jeg håret i en måned eller to, men fra tid til anden ses 10 stykker uønsket hår over øjenbrynene, jeg fjerner dem roligt med pincet. Det er sådan, at fluffen på panden er blevet lidt mørkere, men det er ikke noget problem, for igen tager du tråden og sletter alt. Sandheden på overskæget prøvede ikke, bange. Selv om antennerne ser mere ud som en fluff på panden, hvor der ikke er dannet hamp efter fjernelse af tråden og den samme fluff vokser, vil jeg ikke risikere det.

Jeg er

Og igen er det ikke for tynd følsom hud. Lavet 3 gange om måneden. Hår vokser tilbage det samme. Da de fortalte mig, at de, når de kommer i kontakt med voks, skader huden, når de kommer i kontakt med pincet, bliver de grove og sorte, derfor er de de samme fra tråden, og det er sandt. De begynder at vokse om cirka en uge, som en skildfisk, men når de vokser tilbage, indser de, at de er de samme. Min irritation startede om 3-5 dage og voksede. Hverken dyre salver, lønprocedurer hjalp ikke. Retentionen er 7-10 dage, og pletterne er 2 måneder gamle. Jeg forstår, at det begynder at vokse indgroet hår. Generelt passede denne metode ikke mig, det er bedre at gå med hår end med acne.

Eve

Jeg fjerner pincet i mange år, og jeg kan med sikkerhed sige, at med regelmæssig fjernelse bløder håret mørkere og bliver tykkere. Nå, det trak kun ud på siderne, sporadisk, de der syntes særdeles fremragende. Hvis jeg havde rørt alt på min overlæbe, ville der være noget. Derfor er mit råd ikke at røre ved alt, især pistolen. Hvis du ikke vil have den modsatte effekt efter et stykke tid.

Et par tips om hvordan man vælger en tråd, hvor det er bedre at fjerne håret og hvad man skal behandle!

Denne metode til hårfjerning lærte jeg for nogle år siden. I flere år har jeg nu brugt det, og jeg er meget tilfreds med det.

Hårfjerning med en tråd er en af ​​de mest bekvemme, naturlige og sikre metoder til hårfjerning, og også den billigste!

På grund af mit hormonale svigt skal jeg bruge tråden oftere, især i ansigtet. Jeg har brugt tråden i flere år, og derfor kan jeg give nogle tips til begyndere.

1. Det mest naturlige middel - uden tilsætningsstoffer og urenheder - den sædvanlige tråd, der ikke bringer skade. Jeg ved ikke, måske var nogen irriteret efter ham, men jeg havde ikke noget med sådan en tynd, meget tør, meget følsom hud, jeg er selv bange for at jinx det.

2. Overkommelig, for i hvert hus er der en tråd med en nål.

3. Billige - billige midler og behøver ikke ekstra dyre værktøjer, geler, strimler osv.

4 Mere eller mindre effektiv - efter det bemærkede jeg bestemt ikke den super lange effekt af glat hud, men sort hår kommer ikke ud som efter pincet.

Nå, det er alt sammen generelt. Minuserne er smerte. Men hvilken slags epilering er smertefri? Alle epilationer er smertefulde, fordi et hår trækkes ud af huden - smerte er en naturlig reaktion. Så det kan ikke betragtes som minus.

Mine tips:

1. Træden skal vælges tykkere, men ikke for tyk. Det skal være af mellemtykkelse - så det ikke rives straks, men heller ikke for tykt.

Under ingen omstændigheder kan silketråden tages. Fra hendes næsten ingen mening, og hendes hænder vil være meget smertefulde og arbejde med dette er simpelthen umuligt.

2. Det er bedst at rense håret med tråd, hvor korte hår vokser, i det mindste tror jeg det. Mange piger fjerner tråden overalt, men det gør ondt meget. Mange mennesker fjerner både på deres fødder og på deres arme, og det er ret godt, men igen meget PAIN!

Personligt foretrækker jeg at fjerne ansigtshår, du kan stadig gøre øjenbrynskorrektion, men du skal være meget forsigtig med øjenbryn! Det er nødvendigt at lære. Og så, mange kan lide det. Så som du kan se, er anvendelsesområdet for dets anvendelsesområder bredt.

3. Og selvfølgelig hvad skal man håndtere! Personligt har jeg for nylig tørret huden med chlorhexidin. Men for nylig lærte jeg om det mest effektive middel til behandling af huden - det er selvfølgelig salicylisk 1% alkohol! Hvad jeg blander med, skrev jeg i min anmeldelse. Fremragende pålideligt værktøj - Jeg råder alle sammen.

læs nødvendigvis. Min hårfjerning! + Video anmeldelser

Piger, nu vil jeg fortælle dig den forfærdelige hemmelighed at fjerne din overskæg.

Jeg må sige, at jeg begyndte at fjerne dem om 13 år.

Jeg er en brunette med sort hår og på min krop har jeg sort hår overalt, henholdsvis.

Da jeg netop ikke fjernede min overskæg: Jeg forsøgte creme og pincet og epilator (jeg kunne ikke det - det gør ondt). Og hvordan tror du jeg var dum? ret! Jeg har slettet dem. = (

Jeg led i dette i 7 år. Og så begyndte det på mig at noget skal ændres. Jeg slettede dem igen og købte dem i et apotek - RIVANOL!

Jeg er fra Kiev, i Kiev, han er kun i et apotek - st. Artem 55. Det koster 29.90 UAH (ca. 120 rubler) - 200 ml.

Dette er en gul løsning. Jeg smurt dem i 30 dage, jeg vandede bare området over læben.

Fordele:

håret tyndt blev lysere, blødere, som fluff.

Ulempen er, at da løsningen er gul, bliver læben gul med tiden, men det kan let korrigeres ved vask.

Derefter blev håret tyndt, men jeg stoppede ikke der. Jeg læste om kaliumpermanganatopløsningen. Ja, jeg ved, at det var forbudt fra os, men jeg var hjemme hos mig. Og jeg lavede en svag manganopløsning, og efter tørrede den med en citronskive, så der ikke var nogen garvningseffekt.

Men før jeg smorde mangan, tweeted jeg, hvad der var der med pincet - selvom der var meget lidt (mangan forbrænder rødderne og det er mere effektivt, når der ikke er noget der)

Fordelene ved manganhår, selv på mine fødder, er vokset langsomt tilbage, er blevet blødere og to gange mindre. Der er slet ikke noget hår under næsen), der er kun et par omkring kanterne af læberne), men dette sletter jeg med pincet (et minut).

OPDATERET! Jeg gjorde alt dette ikke kun over læben, men også med mine hænder (jeg barberede det også ved dumhed ved 13 år), jeg tilføjer et billede med hænderne FØR OG AFTER, og det første billede er tæt, og det andet er tændt, men tro mig, når der er meget hår fanger øjet fra enhver afstand. Det er sådan, at du forstår, at hårene er blevet så tynde, at de falder i solen, hvis der er, og så er der ingen

Jeg plejede at bruge en epilator en gang om måneden, men nu gør jeg det en gang om måneden til 3 hvis jeg overhovedet gør det.

FOTOER BEMÆRKET I FORBINDELSE MED PERMANENT THEFT!

Mine videoer.

Jeg håber, at min anmeldelse vil være nyttig. Piger, held og lykke til dig.

Alt om hvordan man bruger et skæg trimmer og for en overskæg trimmer korrekt

Hvorfor hår ses omkring halo og hvordan man skal klare det