Hårfjerning

Epilation ved hjælp af en tråd (triding) er en af ​​de ældste måder at slippe af med uønsket kropshår. Selvom metoden kræver en vis færdighed, kan hver pige lære og bruge det hjemme. Selvhår fjernelse kræver ingen omkostninger, undtagen tid og lidt tålmodighed. Som enhver teknik har triding sine egne nuancer, fordele og ulemper.

 • 1. Essensen af ​​metoden
 • 2. På hvilke dele af kroppen anvendes
 • 3. Hvilken tråd passer
 • 4. Forberedelse af proceduren
 • 4.1. Hudpræparation
 • 4.2. Tråd forberedelse
 • 5. Hårfjerningsteknik
 • 6. Hudpleje efter proceduren
 • 6.1. Sådan døs huden
 • 7. Trådepilator
 • 8. Fordele ved triding
 • 9. Ulemper ved proceduren
 • 10. Kontraindikationer for hårfjerning
 • 11. Ofte stillede spørgsmål og svar på dem.
 • 11.1. Hvor lang tid tager det at udføre proceduren?
 • 11.2. Gør depilation tråd i kabinen?
 • 11.3. Hvordan tråd armhule hår?
 • 11.4. Er det muligt at fjerne hår i et bikiniområde?
 • 11.5. Vil tråden fjerne håret på benene efter barbering?
 • 11.6. Sådan fjerner du hår med en tråd, så de ikke vokser ind?

Essensen af ​​metoden

Teknikken kom til os fra øst. Depilation med en regelmæssig tråd er en måde, hvorpå hårene fjernes fra roden. Tråden er snoet på en særlig måde, slidt på fingrene på hænderne, den ligger på huden, fanger håret og trækker det ud. For at beherske færdighederne har du brug for lidt tid til at øve.

Hvilke dele af kroppen gælder det for?

Epilation med en tråd bruges på nogen del af kroppen, men oftest renser østlige kvinder deres ansigt på denne måde. En tråd er praktisk at fjerne fluffen på hagen, overskæg over overlæben. Hårene fjernes med en tynd linje, der gør det muligt at lave øjenbryn.

Tråden er velegnet til aflejring af benene, bikini. Men armhulen til at fjerne vegetationen alene vil ikke lykkes på grund af ulejlighed - kræver involvering af begge hænder. Men du kan altid kontakte skibsføreren: mange saloner tilbyder service til triding.

Hvilken tråd vil gøre

For at fjerne kropshår anbefales det at bruge en bomuldstråd af mellemtykkelse. Kapron-tråde kan beskadige hænderne, foruden de er glatte og værre hårklæbende. Det er tilladt at lave epilering med naturlig silketråd, men de sælges ikke i hver syafdeling.

Silke tråd epilation er velegnet til at trække en lille pistol på ansigtet.

Forberedelse af proceduren

Epilation er en følsom proces, da hårene trækkes sammen med roden. Huden skal være forberedt på denne procedure for at reducere risikoen for irritation, skade og smerte.

Hårlængden skal være mindst 0,5 cm, ellers kan den ikke blive fanget i tråden.

Hudpræparation

 1. Den aflejrede del af kroppen rengøres med en blød skrubbe dagen før proceduren. Det hjælper med at exfoliere døde hudpartikler af epidermis, hvilket letter udgangen af ​​håret.
 2. Kort før processen dampes huden under varmt vand, så porerne åbnes.
 3. Tøm det epilerede område og anbring en lille talkum, så håret bliver bedre fanget og glider ikke af.

Tråd forberedelse

For at gøre hårfjerning med tråd, er det også nødvendigt at lære at dreje det korrekt på fingrene. Det er lettere end det kan synes ved første øjekast.

40-50 cm tråd måles. Det anbefales at desinficere det med alkohol eller andre antiseptiske midler. Spidserne er bundet sammen med en knude i enden skal få en ring. Træet sættes på indekset og tommelfingeren af ​​begge hænder. I denne position drejes de 10-12 gange (formen af ​​de otte skal vise sig).

Hårfjerningsteknikken med en tråd er enkel: Til gengæld opdrættes tommelfingeren og indeksfingrene på siderne og skifter den snoet del fra midten til den anden kant.

Hårfjerningsteknik

For enhver zone, det være sig en bikini, ben, øjenbryn eller antenner, teknikken er den samme, bare for nogle dele af kroppen vil hårfjerning være vanskeligere for eksempel på bagsiden af ​​benene. Hvis du får fat i det, kan du tilpasse dig til alt.

Instruktioner for hårfjerning tråd:

 1. Sæt tråden på fingrene, drej, lav et par bevægelser frem og tilbage.
 2. Påfør tråden på huden, så den snoet del ligger under hårene, og den større side af sløjfen er placeret over dem. Bevægelsesretningen skal være imod hårvækst.
 3. Skarpe fingre spredte fingrene i en lille loop og udvide den. Den snoet midterste vil flytte, griber hårene og trækker dem ud.
 4. Fjern tråden og se resultatet. Hvis ikke alt hår er væk, gentag bevægelsen.

Således rengør hvert centimeter huden i det valgte område, indtil det forbliver glat.

Det er nødvendigt at gøre hårfjerning med en tråd på ansigtet foran et spejl. Foot tripping kan tage meget tid, du skal være forberedt på dette.

Hudpleje efter proceduren

Denne metode til fjernelse af håret kan forårsage irritation og endda betændelse. For at reducere risikoen for ubehagelige konsekvenser, skal du sørge for at sørge for korrekt hudpleje efter depilation ved hjælp af tråd.

 • Umiddelbart efter proceduren skal huden behandles med et antiseptisk middel (chlorhexidin, miramistin, furacilin, hydrogenperoxid). Alkohol bør ikke bruges, det er meget tør hud.
 • Efter et par timer kan du anvende en beroligende fugtighedscreme. Den ideelle løsning ville være de sædvanlige børn.
 • Hvis der er opstået irritation, vil medikamenter hjælpe dig med hurtigt at fjerne det: D-Panthenol, Bepanten, Radevit, Sinaflan.
 • Efter 5-7 dage efter depilering er det ønskeligt at skrubbe huden eller gnide den med en hård vaskeklud. Dette forhindrer indgroet hår. Brug skrubbe (vaskeklud) anbefales 2 gange om ugen.

Inden for 3-4 dage efter, at epilationen blev udført med en tråd, kan du ikke:

 • solbadning;
 • tag varme bade, brug saunaer;
 • svømme i en pool med stærkt chloreret vand;
 • besøg åbne vandlegemer, hvor der er risiko for infektion.

Sådan døs huden

Den essentielle olie af pebermynte hjælper med at reducere smerte: Den er fortyndet i vand (3 dråber pr. 20 ml vand) og huden gnides med denne opløsning.

Apoteket kan købe alkoholmedicin Menovazin, som også har en køleeffekt. Ledokain i form af en spray er en stærk bedøvelse til lokal brug.

Kvinder med en meget høj smertefølsomhed inden du fjerner håret, kan tage en smertestillende pille. Men dette er en ekstrem foranstaltning, der bør undgås.

Tråd epilator

Virksomheden Bradex har udviklet et unikt værktøj - Epilator filar electric "Intex". En lille enhed er fyldt med en tråd, som også er inkluderet. Enheden er placeret som en epilator for ansigtet. Det er bekvemt for dem at gøre fjernelse af antenner, lille hår i hagen. Det er også velegnet til andre dele af kroppen. På kroppen er der et særligt lys, for ikke at gå glip af et enkelt hår.

At bruge en sådan maskine derhjemme er let og simpelt. Det er en tråd epilator er ikke så dyrt - omkring $ 21.

Fordele ved triding

 • kræver ikke økonomiske omkostninger
 • Enkel teknik, du kan hurtigt lære de rigtige bevægelser;
 • hår vokser ikke lang tid op til 4 uger;
 • der er ingen risiko for en allergisk reaktion;
 • egnet til at fjerne hår (hårdt, tyndt, mørkt, lys);
 • hudskader er udelukket
 • Ved regelmæssig brug bliver håret tyndere, vokser sjældnere.

Ulemper ved proceduren

 • smerteligt;
 • kræver en vis færdighed
 • fjernelse af ansigtshår alene kan forårsage ulejlighed;
 • efter epilation er der irritationer, betændelser;
 • på en stor grund tager meget tid.

Generelt er fjernelsen af ​​kropshår ved hjælp af en tråd et komplet alternativ til sådanne procedurer som voksaflejring, shugarning og epilering med en mekanisk epilator.

Kontraindikationer for hårfjerning

Det er umuligt at gøre triding med hudsygdomme, med et stort antal mol, vorter, papillomer i det epilerede område.

Under de infektiøse og inflammatoriske processer i kroppen skal sessionen udskydes til genopretning.

Må ikke epilere på huden med en frisk brunbrun, med eventuelle slid, udskæringer, sår, sår.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Hvor lang tid tager det at udføre proceduren?

Det er umuligt at besvare dette spørgsmål præcist, alt afhænger af hver kvindes evner også på hårdets hårdhed, deres hårdhed. I gennemsnit kan fjernelsen af ​​whiskers tage 7-10 minutter, og det tager cirka en time at læse benene.

Gør depilation tråd i kabinen?

Ja, men ikke i alle. Ikke alle kosmetologer ejer tridteknikken.

Hvordan tråd armhule hår?

Manuel måde at epilere dig selv på virker ikke. Men proceduren vil være let at gøre med maskinen "Inteks" fra Bradex.

Er det muligt at fjerne hår i et bikiniområde?

Ja, der er ingen kontraindikationer til dette.

Vil tråden fjerne håret på benene efter barbering?

Ja, men længden skal være ca. 1 cm, så tråden nemt kan fange og trække dem.

Sådan fjerner du hår med en tråd, så de ikke vokser ind?

Teknikken i sig selv påvirker ikke indvækst. Hår vokser under huden efter en epilation, som trækker den ud af roden. Dette skyldes, at håret ikke vokser i lang tid, og det øvre lag af epidermis begynder at stramme follikelhullet.

Det var den grundlæggende instruktion og alle nuancer at fjerne uønsket kropshår med en almindelig tråd. Efter rådene vil hver pige være i stand til selv at prøve egen teknik.

Sådan laver du hårfjerningstråd

Fra oldtiden er epilering kendt for østasiatiske kvinder, og har for nylig vundet popularitet i Rusland. Teknologien er ganske enkel, og enhver kvinde kan nemt mestre det. Det vigtigste er, at du ikke behøver at bruge kemikalier, og derfor betragtes metoden som sikker og meget overkommelig. Sådanne procedurer udføres hjemme, og dømmes af de mange anmeldelser, den har høj effektivitet. Så hvordan gør epilation tråd?

Essensen af ​​teknikken

Epilation (depilation), dvs. fjernelse af uønsket hår kan udføres på forskellige dele af kroppen og på forskellige måder. Fra asiatiske lande kom vi til en teknik kaldet triding eller hårfjerning ved hjælp af en tråd. Kernen er, at teknologien er baseret på at trække hår ud fra roden ved hjælp af en trådsløjfe, hvor de sidder fast.

Depilation ved tråd kan udføres på en hvilken som helst del af kroppen, hvor hår har vist sig, men bruges oftest til ansigtet, inkl. fjernelse af antenner og formende øjenbryn. I princippet kan enhver holdbar tråd anvendes til proceduren. Orientalske skønheder brugte en silketråd, men en bomuldstråd er bedst egnet til fuldstændigt at eliminere allergiske reaktioner. Hårfjerning ved tråd refererer til skønhedssalon-aktiviteter, men det er nemt at mestre hjemme.

Fra de positive sider af den betragtede metode er det muligt at udpege følgende specifikke egenskaber:

 1. Proceduren, der udføres hjemme, vil bidrage til at spare penge.
 2. Effekten af ​​hårfjerning varer op til 1 måned.
 3. Hvis det udføres korrekt, tager proceduren ikke meget tid.
 4. Enkeltheden af ​​teknologien, som gør det muligt at mestre det af enhver person.
 5. Sammenlignet med at bruge voks eller pincet, kan fjernelse med en tråd betragtes som smertefri.
 6. Nøjagtigheden af ​​grænser sikres, hvilket er særligt vigtigt ved behandling af øjenbryn.
 7. Fremgangsmåden forårsager ikke en allergisk reaktion.
 8. Ved konstant brug af denne metode bliver håret tyndere og vokser meget mindre ofte.

Du kan være interesseret i at lære om fjernelse af mol på ansigtet.

På video-epileringstråden:

Om laser fjernelse af edderkopper på ansigtet findes her.

For at pålidelig vurdere kapaciteten i den overvejede teknik, er det nødvendigt at nævne nogle problemer:

 1. Behovet for at bruge et desinfektionsmiddel efter proceduren for at eliminere infektion.
 2. Hvis hårfjerningen udføres forkert, er der risiko for indgroede hår.
 3. Rødhed er mulig på følsom hud, hvilket kræver en kold kompress at fjerne.
 4. Med en lav smertetærskel og meget følsom hud er smerte mulig.
 5. Garanteret for at fjerne hårlængden på mindst 4 mm.

Generelt omfatter depilation følgende trin: foreløbig forberedelse, præcis interlacing af trådene, direkte hårfjerning og pleje efter proceduren. For at gøre alt rigtigt er det nødvendigt at beherske sådan visdom: teknikken til at interlacing tråden, den nødvendige vinkel og kraften til at trække. Det er vigtigt at tage højde for de individuelle egenskaber: hudfølsomhed, hudaflastning, parametre i hovedbunden.

Forberedende aktiviteter

Før du beslutter dig for at gøre hårfjerningstråd, skal du forberede huden til proceduren. Først og fremmest er det grundigt rengjort af snavs og fedt ved hjælp af geler, tonic, lotioner. Før hovedbegivenheden er det ønskeligt at reducere den mulige smerte.

For at gøre dette dampes huden med et håndklæde gennemblødt i varm urteafkogning (for eksempel farmaceutisk kamille eller calendula) i 6-8 minutter. Derefter skal huden tørres grundigt og fjerne fugt med en serviet.

Gennemførelse af proceduren

Hvordan man laver depilation? Når hårfjerning udføres, hvordan man laver en løkke er det vigtigste spørgsmål i hele proceduren. Operationen vil kræve en bomuld eller silketråd med en længde på ca. 47-55 cm. Segmentet er opdelt i 2 dele, hvis ender er bundet i en knude (på begge sider).

Ved hjælp af fingre er en cirkel dannet af trådene, som derefter snoet med en figur otte (med forskellige størrelser af ovaler over og under). Torsion udføres 10 gange med en sådan tilstand, at et snoet center dannes.

Epilering udføres som følger. Tråden presses mod huden, så de fjernede hår er placeret under den snoet sektion, og den større ovale er over dem. Med en skarp bevægelse strækkes den mindre løkke, mens den snoede sektion stiger og tager fat i håret med det. Sådanne manipulationer udføres på alle hudområder indtil fuldstændig fjernelse af hår. Hårfjerningsteknikken kræver visse færdigheder, der kommer efter flere træningsforsøg. Over tid foretages bevægelserne automatisk med den nødvendige intensitet.

Som et alternativ til denne metode kan du bruge en depilatory creme i ansigtet.

På videoen, hvordan man laver hårfjerningstråd:

Hvad skal man gøre efter proceduren

Efter epilering bør der træffes visse beskyttende og forstærkende handlinger. Først og fremmest skal det behandlede hudområde desinficeres med antiseptiske æteriske præparater. Det anbefales at anvende is, som vil have en beroligende virkning og eliminere rødmen. Det er overhovedet ikke overflødigt at dække huden med en fugtgivende, nærende creme eller lotion med højt fedtindhold.

Inden for 6-7 dage efter proceduren skal du annullere et bad (sauna), strand, solarium. Eksponering for ultraviolette stråler bør være så begrænset som muligt. For at udelukke hårdannelse på epilationsstedet, anbefales det at skrælle eller brug en skrubbe 7-8 dage efter proceduren.

På trods af teknikkens sikkerhed kan der være omstændigheder, hvor en sådan epilering (og enhver anden) er uønsket.

Læs også om laserfjernelse af ansigtsbeholdere på forsiden af ​​linket.

På video hårfjerning floss derhjemme:

Om fjernelse af vorter i ansigtet findes i artiklen.

Der er følgende kontraindikationer:

 • Tilstedeværelsen af ​​ydre defekter på huden i form af vorter, mol, papillomer;
 • åreknuder
 • hud patologier;
 • overdreven solbrænding og solskoldning
 • akutte infektionssygdomme
 • onkologiske problemer.

Det er ikke tilrådeligt at udføre hårfjerning under graviditeten, fordi smerte symptom kan skade barnet og under amning.

Epilation ved hjælp af en tråd blev ikke for ingenting brugt i århundreder i øst, hvor det viste sig effektivitet. Populariteten af ​​denne metode skyldes talrige positive kvaliteter. Ved at udføre en sådan procedure derhjemme kan du hurtigt og nemt løse det irriterende problem med hårvækst på uønskede steder.

Instruktion: Hvordan bliver hårfjerning gjort hjemme + foto

Epilering med en tråd er en ret gammel måde, som startede i øst for mange år siden. Hårfjerning udføres ved hjælp af en silke eller bomuldstråd.

I dag bruges denne metode oftest af kvinder, men i det gamle øst blev den også brugt af mænd, idet overskydende ansigtshår (skæg og overskæg) blev fjernet.

Og selvom for vores europæiske kvinder, anses denne metode for at være en nyhed (nu kaldes den triding), det er allerede ved at blive stadig mere populær. Efter alt kan du gøre hårfjerning som en tråd i skønhedssalonen og lige hjemme. Og resultatet vil kun give hyggelige følelser.

Hvorfor epilering med flossing er en god måde at fjerne hår på

Fordelene ved at tride meget. Først er nøjagtigheden. Det vil sige, hvis du f.eks. Vil gøre epilering af øjenbryn med en tråd derhjemme, så vil dette være den bedste måde, intet som en silketråd skaber ikke en sådan nøjagtig og smuk øjenbryn.

Triding - hårfjerning ved tråd

Vær opmærksom! Ved udførelsen af ​​denne procedure til fjernelse af benene er det vigtigt, at hårene straks trækkes ud af flere stykker, hvilket sparer tid. Hårene opstyres, det vil sige, de slår ikke af i midten, hvilket garanterer et langt og højkvalitetsresultat - omkring en måned med absolut glat, følsom hud.

Efter mindst 3-4 procedurer udføres, begynder hårene at vokse mere og langsomt, så over tid er en absolut afmatning i hårvækst mulig, som alle moderne kvinder kun kan drømme om.

Smertefulde fornemmelser under trådens epilering er til stede, men selvfølgelig mindre udtalte end ved voksning eller ved anvendelse af pincet.

Forsøg er helt sikkert - infektion er helt udelukket

Et andet plus, ved hjælp af hårfjerning af håret, er helt og holdent fjernet alle hår, selv dem, der ikke er synlige. En vigtig faktor er, at i skønhedssalonen skal en sådan procedure betale en masse penge. Men efter at have lært at gøre hårfjerning med en tråd derhjemme, kan man ikke kun spare penge, men også udføre proceduren og korrektionen på et hvilket som helst passende tidspunkt.

Processen med triding kan styres af dig selv.

Denne procedure har imidlertid sine ulemper. Til gennemførelse er det nødvendigt at tage højde for hårets længde, som skal være mindst 3 mm. Desuden er epilering med en tråd ikke effektiv til grove og tykke hår.

Forkert brug af tråden kan få ubehagelige konsekvenser, hårene begynder at vokse ind i huden, det bliver grovere, vokser hurtigere. Derfor er det bedre at starte epilering med en tråd med mindre synlig hud.

Hvad er vigtigt at overveje, når epilerende tråd

Epilering med en tråd derhjemme kan udføres under hensyntagen til følgende punkter: Et forsøg på at udarbejde denne metode og korrekt forberedelse af proceduren.

Princippet om metoden

Først skal du finde ud af, hvordan denne metode virker, og beherske sin teknik. Til dette skal du forberede en tråd (silke eller bomuld),

Trådlængden skal være mindst 50 centimeter.

Spidsen af ​​tråden er bundet tæt, og resterne fjernes.

Trin-for-trin proces med triding:

 1. Ved hjælp af to fingre, pegefingeren og den store tråd strækkes tråden i en cirkel og snoet flere gange for at danne et tal på otte (vrid bedre 7-10 gange), men samtidig skal en sløjfe forblive længere og den anden mindre.
 2. Tråden presses tæt på huden, den snoet del er i bunden af ​​hårene, og sløjfen er øverst.
 3. Den lille løkke strækker sig dramatisk, midten stiger op med hårene og trækker dem fra pærerne.
For første gang er det bedre at gøre trushing i kabinen

Det vigtigste er rigtigt for et godt og højkvalitetsresultat - mærk trådt og fjern hårene med præcise skarpe bevægelser.

Forberedelse af proceduren

Forberedelse af huden før proceduren tager et meget vigtigt sted: Jo bedre huden er forberedt, jo bedre bliver epilering med floss derhjemme.

Til dette skal du:

 • rent håndklæde
 • varmt vand
 • decoctions af urter, såsom kamille, kendt for sine anti-inflammatoriske og beroligende egenskaber.
Kamilleafkok har en beroligende virkning på huden og som et antiseptisk middel

Håndklædet er fugtet i bouillon og påført den zone, der vil blive udsat for hårfjerning. Om et par minutter bliver huden dampet og klar til proceduren. Umiddelbart inden epilering skal huden tørre godt, så den ikke har dråber eller fugt på den.

Hvor meget tid kræves for proceduren

Først til færdigheden i denne procedure kommer, kan processen med hårfjerning tage meget tid. Men så snart færdighed og erfaring kommer, vil proceduren for fjernelse af øjenbryn tage ca. 15-20 minutter. Yderligere 5 minutter vil blive brugt til at skabe en smuk linje med øjenbryn, fuldstændig fjernelse af antenner, overskydende hår mellem øjnene, nær ørerne.

Indånding kan udføres med varmt vand eller infusioner af urter

For at gøre hårfjerning hjemme effektivt, skal du forberede følgende:

 • varmt vand til dampning af huden, du kan afkoge urter,
 • håndklæde,
 • frosne isbiter

Isbiter er nødvendige for den efterfølgende bedøvelse og beroliger ansigts sarte hud.

 • antiseptisk, chlorhexidin eller hydrogenperoxid;
 • handsker (tråden i starten kan gnide eller beskadige hænderne);
 • fugtgivende lotion;
 • et spejl

Epilation ben

For at begynde at lære det grundlæggende ved epilering med en tråd derhjemme, er det måske værd ved epilering af benene. Når alt kommer til alt, udfører proceduren på dine fødder ikke trætte hænder, kan du finpudse dine færdigheder og derefter udføre mere subtile arbejde. Efter epilering med tråden forbliver benene glatte i 3 til 4 uger.

Tride ben er ikke svært hjemme

Lad os henvende os til den trinvise beskrivelse af hele proceduren for ben triding.

 1. Damp dine fødder med en varm kompressor. Afkøle dem og tør hele fugt fra huden.
 2. Behandl huden med et antiseptisk middel for at udelukke infektion i den uforsigtige håndtering af tråden (dette sker meget sjældent, kun fra uerfarenhed først).
 3. Begynd epilering, brug på handsker på forhånd. Specielt følsomme kvinder, der svarer til smerte, kan du bruge smertestillende midler.
 4. Når epilationen er færdig, lad huden hvile og behandle med en fugtgivende lotion.

Øjenbryn epilation

For at udføre øjenbryn hårfjerning med en tråd i hjemmet, skal du først forberede den fremtidige ideelle form for øjenbrynene.

Ved hjælp af en blyant tegnes 3 linjer, hvilket indikerer 3 målinger.

 1. Den første linje skal løbe nøjagtigt fra næsens hjørne til det indre hjørne af øjet.
 2. Den anden linje er fra næsens hjørne til det yderste hjørne af øjet, så er yderkanten af ​​øjenbryn.
 3. For at finde placeringen af ​​øjenbryns højeste punkt, skal du trække en linje gennem øjets elev til næsens hjørne.
Reglen til bestemmelse af den ideelle form af øjenbryn

Du kan begynde at epilere de hår, der ikke falder inden for de etablerede grænser. Naturligvis, før epilering af øjenbryn med en tråd, skal huden dampes og helt fjerne fugt fra den.

Nu med hjælp af en tråd, med skarpe bevægelser slår vi hår ud, først langs øjenbrynens nedre kant, fra næsebroen til templerne, så det samme langs øvre kant. Efter at have givet dine øjenbryn en ideel form, kan du berolige huden ved at sætte isbiter på den og derefter anvende en nærende regenererende creme.

Det samme princip bruges til fjernelse af uønskede antenner og andre hår på ansigtet.

Nogle piger er bange for, at deres hår vil vokse endnu stærkere efter epilering med en tråd derhjemme. Men dette er et helt forkert faktum.

Efter trider hår bliver tyndere

Efter flere behandlinger stopper de helt og holdent. Og ingen procedure, ingen voksepilation eller pincetbehandling vil ikke give et godt resultat som epilering med en tråd.

Epilation bikini område

Når der udføres hårfjerning hjemme på sådanne følsomme områder som bikiniområdet, skal der tages særlig hensyn. Hårfjerning er bedre på den øvre zone uden at påvirke de specielle, mest følsomme steder.

Epilation med floss i lysken kræver antiseptisk behandling før og efter proceduren

Epilering med tråd udføres i overensstemmelse med de samme principper som i andre dele af huden. Med undtagelse af, at det med en antiseptisk behandling er nødvendigt at behandle huden både før trillingen og straks efter den. Under proceduren er det vigtigt at have et spejl foran dig: enkelt eller med en stigende effekt.

Kontraindikationer til hårfjerning derhjemme

 • hvis der er forværrede manifestationer af kroniske hudsygdomme.
 • herpes, der strømmer i en frisk, akut form;
 • forskellige hudtumorer (både maligne og godartede);
 • hudinfektioner;
 • forbrændinger opnået på nogen måde. Selv med solbrændinger, der synes at være fuldstændig harmløse, er denne procedure kontraindiceret.
 • allergiske udslæt på ansigt og krop, herunder udslæt, dermatitis og blæseudslæt.

Hvilken hudpleje kræver efter epilering

Det er vigtigt at huske! Efter epilering skal du sørge for forsigtigt at behandle huden med et antiseptisk middel. Påfør en komprimering med hydrogenperoxid. Påfør fugtighedscreme.

Komprimering med hydrogenperoxid er påkrævet efter proceduren for epilering

Derudover skal du træffe forholdsregler, som omfatter følgende:

 • Det er umuligt at forblive i den åbne sol i lang tid, da det er let at få en forbrænding, fordi huden efter epilering er ret følsom.
 • Det er forbudt at besøge badet eller saunaen.
 • Det anbefales ikke at tage et varmt bad eller brusebad.

Således er trilling (eller epilering med en tråd) en kosmetisk procedure, der giver dig mulighed for at fjerne uønskede hår på ethvert område: ben, ansigt, intim zone. Denne teknologi kan styres uafhængigt, det giver mulighed for at udføre proceduren til enhver passende tid. Huden efter epilering er glat og øm i mindst 4 uger.

Fjern uønsket hår med en tråd. Se video tutorial:

Alt hvad du behøver at vide om bygningen. Se nyttige video:

Depilation med tråd: detaljer og funktioner. Se videoen anmeldelse:

Hvordan man gør hårfjerning tråd og hvilken type procedure

En pige, der altid vil være attraktiv, skal bruge meget tid på at passe sig selv. Manicure og makeup, smukt stylet hår, smagfuldt tøj... Plus klasser i gymnastiksalen, ordentlig ernæring, masker og scrubs til ansigt og krop. Et af hovedpunkterne blandt disse procedurer tager og fjernelse af hår. Bikini område, armhuler, ben og lige øjenbryn - alt dette skal periodisk fjernes fra overskydende vegetation. Hver ung dame har sin foretrukne måde at gøre din hud glat og øm. Nogen foretrækker voksstrimler, nogen er glade for shugaring, nogen foretrækker en lasersession i en skønhedssalon, og nogen vælger en almindelig barbermaskine. Men der er en anden kendt måde at fjerne unødvendigt hår - epilering med tråd. Det faktum at han er, om det er muligt at implementere det hjemme og hvordan man gør det, og vil blive diskuteret nedenfor.

Fordele og ulemper

Metoden til hårfjerning kom til de europæiske kvinder fra øst. I århundreder har skønheder i Indien, Kina, Egypten, Tyrkiet, Iran brugt denne metode til at slippe af med hår. Og som du ved, er østlige kvinder berømte for deres silkeagtige hud. Det er især praktisk at bruge epilering med en tråd til ansigtet, fjerne uønsket hår i øjenbrynene og over overlæben. I skønhedsstudierne tilbydes dog en epilering til huden af ​​hænder, ben, mave, underarm, tæer... I europæiske og amerikanske saloner kaldes denne procedure "triding". På grund af sin enkelhed og effektivitet bliver den mere populær og modtager kun positiv feedback.

Hvad er så god hårfjerning tråd?

For det første er det helt sikkert. Denne epilering beskadiger ikke huden, hvilket er særlig vigtigt, når du udfører denne procedure for ansigtet. For det andet trækkes hårene ud sammen med pærerne, så effekten af ​​vegetationens fjernelse af tråden varer længere end for eksempel fra den sædvanlige barbering. For det tredje, i modsætning til det samme øjenbryn, der plukker med pincet, giver epilering med en tråd dig mulighed for at få fat i flere hår på én gang. Det betyder, at proceduren foregår hurtigere og mindre smertefuldt.

Hvad er ulemperne?

Men der er ingen perfektion i verden - selv sådan en billig og overkommelig procedure som hårfjerning har sine egne ulemper.

For det første skal du først vokse håret - det skal være 4-5 mm langt, det vil sige, blive helt mærkbart. For det andet skal ved hjælp af denne metode store områder af huden blive behandlet længere end ved anvendelse af shugaringpasta eller voks. Og for det tredje er det nødvendigt at mestre teknikken til at arbejde med en tråd - og det kræver en vis tid og tålmodighed.

Men ikke gudene brænder gryder! Det tager kun lidt øvelse, og alt vil gå som urværk. Og for at forstå hvad der er, hjælper vores instruktioner.

Praktiske råd

Før du epilerer med en tråd, skal du forberede huden til proceduren. Til dette skal du:

 • varmt vand;
 • sæbe;
 • talkum;
 • tykt håndklæde;
 • creme til ansigt eller krop (afhængigt af det behandlede område).

Så det område, der vælges til epilering, skal vaskes godt med sæbe eller brusegel. Når det kommer til ansigt - ansigtsrens. Så blød et håndklæde i meget varmt vand, klem og tryk tæt på vækststedet for overskydende hår. Hold i omkring et minut. Dette gøres for at dampe huden og lette proceduren. Derefter skal huden tørre helt.

Nu kan du gøre hårfjerning! Hele punktet er at lære at holde fast og vride tråden. For at gøre dette skal du skære en skind silke eller bomuldsgarn omkring 45 cm lang fra skindet og binde enderne, så den er en cirkel.

Kast derefter denne cirkel på tommelfingeren og indekserne i begge hænder. Nu skal den resulterende ring af tråd snoet i midten 8 eller 10 gange. Udført! Hvad der er i hænderne ligner et omvendt figur-otte eller uendeligt tegn. En af løkkerne i størrelse skal være mindre end den anden.

Dernæst skal du spænde tråden lidt - den snoet knude i midten skal være bevægelig og følge fingrene. Det vil sige, med den rette bevægelse af fingrene bevæger nodulet til højre eller venstre.

Når denne enkle videnskab er mestret, er det tid til at prøve at få fat i et hår med en snoet tråd. Det skulle falde i en løkke snoet i midten. Efter at håret er optrådt i fangenskab, er det nødvendigt at trække en tråd og trække den fra roden.

Måske vil en sådan procedure i første omgang virke kompliceret, men det er faktisk kun nødvendigt at lære at styre tråden, og alt vil vise sig så godt som muligt.

Men før du anvender denne epilering til ansigt og krop, skal noget huskes. Så det udføres ikke i områder, hvor der er muld, papillomer eller vorter. Desuden, hvis huden har betændelse, sår, ridser, peeling - det er bedre at vente, indtil det passerer. Denne procedure anbefales ikke til gravide og ammende mødre. Præcis med hendes behov for at være med åreknuder.

For begyndere er det bedre at tage en bomuldstråd - du kan klippe dine hænder med silke.

Her, måske alle de vigtige nuancer. Vi ønsker dig held og lykke i eksperimenterne!

Hvis du har spørgsmål, kan du spørge dem i kommentarerne. Vores eksperter vil forsøge at besvare dem.

Sådan laver du hårfjerningstråd

Fra oldtiden er epilering kendt for østasiatiske kvinder, og har for nylig vundet popularitet i Rusland. Teknologien er ganske enkel, og enhver kvinde kan nemt mestre det. Det vigtigste er, at du ikke behøver at bruge kemikalier, og derfor betragtes metoden som sikker og meget overkommelig. Sådanne procedurer udføres hjemme, og dømmes af de mange anmeldelser, den har høj effektivitet. Så hvordan gør epilation tråd?

Essensen af ​​teknikken

Epilation (depilation), dvs. fjernelse af uønsket hår kan udføres på forskellige dele af kroppen og på forskellige måder. Fra asiatiske lande kom vi til en teknik kaldet triding eller hårfjerning ved hjælp af en tråd. Kernen er, at teknologien er baseret på at trække hår ud fra roden ved hjælp af en trådsløjfe, hvor de sidder fast.

Depilation ved tråd kan udføres på en hvilken som helst del af kroppen, hvor hår har vist sig, men bruges oftest til ansigtet, inkl. fjernelse af antenner og formende øjenbryn. I princippet kan enhver holdbar tråd anvendes til proceduren. Orientalske skønheder brugte en silketråd, men en bomuldstråd er bedst egnet til fuldstændigt at eliminere allergiske reaktioner. Hårfjerning ved tråd refererer til skønhedssalon-aktiviteter, men det er nemt at mestre hjemme.

Fra de positive sider af den betragtede metode er det muligt at udpege følgende specifikke egenskaber:

 1. Proceduren, der udføres hjemme, vil bidrage til at spare penge.
 2. Effekten af ​​hårfjerning varer op til 1 måned.
 3. Hvis det udføres korrekt, tager proceduren ikke meget tid.
 4. Enkeltheden af ​​teknologien, som gør det muligt at mestre det af enhver person.
 5. Sammenlignet med at bruge voks eller pincet, kan fjernelse med en tråd betragtes som smertefri.
 6. Nøjagtigheden af ​​grænser sikres, hvilket er særligt vigtigt ved behandling af øjenbryn.
 7. Fremgangsmåden forårsager ikke en allergisk reaktion.
 8. Ved konstant brug af denne metode bliver håret tyndere og vokser meget mindre ofte.

Du kan være interesseret i at lære om fjernelse af mol på ansigtet.

På video-epileringstråden:

Om laser fjernelse af edderkopper på ansigtet findes her.

For at pålidelig vurdere kapaciteten i den overvejede teknik, er det nødvendigt at nævne nogle problemer:

 1. Behovet for at bruge et desinfektionsmiddel efter proceduren for at eliminere infektion.
 2. Hvis hårfjerningen udføres forkert, er der risiko for indgroede hår.
 3. Rødhed er mulig på følsom hud, hvilket kræver en kold kompress at fjerne.
 4. Med en lav smertetærskel og meget følsom hud er smerte mulig.
 5. Garanteret for at fjerne hårlængden på mindst 4 mm.

Generelt omfatter depilation følgende trin: foreløbig forberedelse, præcis interlacing af trådene, direkte hårfjerning og pleje efter proceduren. For at gøre alt rigtigt er det nødvendigt at beherske sådan visdom: teknikken til at interlacing tråden, den nødvendige vinkel og kraften til at trække. Det er vigtigt at tage højde for de individuelle egenskaber: hudfølsomhed, hudaflastning, parametre i hovedbunden.

Forberedende aktiviteter

Før du beslutter dig for at gøre hårfjerningstråd, skal du forberede huden til proceduren. Først og fremmest er det grundigt rengjort af snavs og fedt ved hjælp af geler, tonic, lotioner. Før hovedbegivenheden er det ønskeligt at reducere den mulige smerte.

For at gøre dette dampes huden med et håndklæde gennemblødt i varm urteafkogning (for eksempel farmaceutisk kamille eller calendula) i 6-8 minutter. Derefter skal huden tørres grundigt og fjerne fugt med en serviet.

Gennemførelse af proceduren

Hvordan man laver depilation? Når hårfjerning udføres, hvordan man laver en løkke er det vigtigste spørgsmål i hele proceduren. Operationen vil kræve en bomuld eller silketråd med en længde på ca. 47-55 cm. Segmentet er opdelt i 2 dele, hvis ender er bundet i en knude (på begge sider).

Ved hjælp af fingre er en cirkel dannet af trådene, som derefter snoet med en figur otte (med forskellige størrelser af ovaler over og under). Torsion udføres 10 gange med en sådan tilstand, at et snoet center dannes.

Epilering udføres som følger. Tråden presses mod huden, så de fjernede hår er placeret under den snoet sektion, og den større ovale er over dem. Med en skarp bevægelse strækkes den mindre løkke, mens den snoede sektion stiger og tager fat i håret med det. Sådanne manipulationer udføres på alle hudområder indtil fuldstændig fjernelse af hår. Hårfjerningsteknikken kræver visse færdigheder, der kommer efter flere træningsforsøg. Over tid foretages bevægelserne automatisk med den nødvendige intensitet.

Som et alternativ til denne metode kan du bruge en depilatory creme i ansigtet.

På videoen, hvordan man laver hårfjerningstråd:

Hvad skal man gøre efter proceduren

Efter epilering bør der træffes visse beskyttende og forstærkende handlinger. Først og fremmest skal det behandlede hudområde desinficeres med antiseptiske æteriske præparater. Det anbefales at anvende is, som vil have en beroligende virkning og eliminere rødmen. Det er overhovedet ikke overflødigt at dække huden med en fugtgivende, nærende creme eller lotion med højt fedtindhold.

Inden for 6-7 dage efter proceduren skal du annullere et bad (sauna), strand, solarium. Eksponering for ultraviolette stråler bør være så begrænset som muligt. For at udelukke hårdannelse på epilationsstedet, anbefales det at skrælle eller brug en skrubbe 7-8 dage efter proceduren.

På trods af teknikkens sikkerhed kan der være omstændigheder, hvor en sådan epilering (og enhver anden) er uønsket.

Læs også om laserfjernelse af ansigtsbeholdere på forsiden af ​​linket.

På video hårfjerning floss derhjemme:

Om fjernelse af vorter i ansigtet findes i artiklen.

Der er følgende kontraindikationer:

 • Tilstedeværelsen af ​​ydre defekter på huden i form af vorter, mol, papillomer;
 • åreknuder
 • hud patologier;
 • overdreven solbrænding og solskoldning
 • akutte infektionssygdomme
 • onkologiske problemer.

Det er ikke tilrådeligt at udføre hårfjerning under graviditeten, fordi smerte symptom kan skade barnet og under amning.

Epilation ved hjælp af en tråd blev ikke for ingenting brugt i århundreder i øst, hvor det viste sig effektivitet. Populariteten af ​​denne metode skyldes talrige positive kvaliteter. Ved at udføre en sådan procedure derhjemme kan du hurtigt og nemt løse det irriterende problem med hårvækst på uønskede steder.

Sådan fjerner du uønsket hår med en almindelig tråd derhjemme

Hårfjerning eller gevindskæring er en metode, der tager sin oprindelse fra øst. Det kræver kun en tråd og en vis færdighed. Denne bortskaffelsesmetode er ret effektiv og billig, mens alle kan mestre implementeringsmetoden og udføre proceduren alene i hjemmet. For at beherske det grundlæggende at gøre triding, skal du blive fortrolig med de grundlæggende regler og funktioner.

Hvad er trilling, hvor kom denne "kunst" fra?

Triding er en af ​​de ældste teknikker til fjernelse af uønskede hår, som kom til os fra øst. For første gang opfandt arabiske kvinder brugen af ​​en almindelig tråd til fjernelse af hår.

Først blev hårfjerningsteknikken kun brugt af adelen. På den tid blev denne metode ikke kun brugt af kvinder, men også af mænd - til korrektion af skæg og overskæg. Fremtiden har metoden været spredt i europæiske lande.

Ved hjælp af en snoet tråd blev kvinder væk fra uønsket vegetation i 2-4 uger.

Til dato bliver denne metode stadig mere populær, fordi den kræver minimale omkostninger, er effektiv og sikker.

Fjernelse af hår med en tråd opstår gennem en løkke, som greb dem tæt og trækker dem ud. Under processen går håret ikke i stykker, men trækkes sammen med rodet, som et kvalitativt resultat opnås.

Du kan bruge denne metode til hårfjerning på alle dele af kroppen.

Indikationer og kontraindikationer

Det anbefales at foretrække at trive i nærvær af allergiske reaktioner på komponenter, der anvendes i andre epileringsmetoder, også med øget vækst af uønsket hår.

Næsten alle kan fjerne hår med en tråd, der er få begrænsninger på brugen. Udførelsen af ​​teknikken er kontraindiceret i:

 • åbne sår på hudoverfladen;
 • nogle dermatologiske sygdomme (dermatitis);
 • et stort antal mol, papillomer, udslæt.

Advarsel! Det anbefales ikke at fjerne uønsket vegetation ved hjælp af en tråd under graviditet og under amning.

Triding kan bruges på ethvert hudområde. I bikini-zonen kan selvhårfjernelse ved hjælp af en tråd imidlertid medføre problemer, og det er ikke altid muligt at fjerne grove hår med denne metode, og irritation opstår ofte på den følsomme hud i den intime zone. Denne metode anvendes også sjældent på benene, fordi fjernelsen af ​​uønsket vegetation på et stort overfladeareal er en temmelig besværlig proces.

Fordele og ulemper

Depilation har mange fordele. Disse omfatter:

 • effektiviteten af ​​proceduren. Der kræves ingen specielle materialer til det, kun en kugle af tråd;
 • sparer tid. Under epilation er en række hår fanget, så de fjernes ret hurtigt;
 • simpelt og tilgængeligt princip i proceduren
 • lav risiko for komplikationer. Under udførelsen af ​​teknikken forekommer ikke fangsten af ​​huden, og sandsynligheden for irritation, inflammation er derfor minimal;
 • effekten varer lang tid ca 2-3 uger;
 • universalitet af metoden - den kan bruges til enhver form for hår.

Den eneste ulempe ved trilling er, at tråden kun tager lange hår, så det bliver nødvendigt at dyrke dem i nogen tid for at fuldføre proceduren. En anden ulempe er procedurens ømhed.

Hvordan forbereder man sig på triding?

Før du fortsætter med proceduren, bør du omhyggeligt gøre dig bekendt med alle funktionerne i, hvordan du fjerner hårfjerning hjemme.

På grund af det faktum, at den trile epilering er ret smertefuld, skal huden først fremstilles for at reducere forekomsten af ​​irritation, skader og smertefulde fornemmelser. Til dette har du brug for:

 1. Dagen før proceduren skal du rengøre huden med en skrubbe. Det fremmer eksfoliering af keratiniserede partikler, hvorved frigørelse af hår lettere.
 2. Umiddelbart før proceduren er det nødvendigt at tage et bad eller et brusebad for en bedre åbning af porerne.
 3. Det hudområde, hvor hårene skal fjernes, skal tørres grundigt og behandles med talkumpulver - dette vil bidrage til bedre gribning af hår og forhindre dem i at glide.

Opfyldelsen af ​​disse regler vil gøre det muligt hurtigt og sikkert at udføre hårfjerning med en tråd derhjemme.

Sådan hentes tråden?

En bomuldsgarn, medium i tykkelse, bruges som regel til at udføre trillingen. Det anbefales ikke at bruge en capron tråd, fordi det er ret glat og hårdt fanger hårene, foruden det kan skade hænder.

Du kan også bruge naturlig silketråd, men det er ikke altid muligt at finde det i syafdelingerne. Silke thread epilation er den mest velegnede til at udføre denne teknik.

Hvordan kan du reducere smerte?

For at reducere smerten, når du fjerner hårfjerning hjemme, kan du bruge pebermynteolie. For at gøre dette blandes olien i et volumen på tre dråber med 20 ml vand, og den resulterende opløsning behandles med overfladen af ​​huden før proceduren.

Du kan også bruge kølemiddel - Menovazin, som kan købes på ethvert apotek. Fremragende spray også Lidocaine, som har udtalt bedøvelsesegenskaber. Det kan appliceres topisk ved at sprøjte på de nødvendige hudområder.

I undtagelsestilfælde tillod brugen af ​​nogen smertestillende inderside.

Hårlængde til trilling

Hårets længde for kvaliteten af ​​proceduren bør ikke være mindre end 5 mm, ellers kan tråden ikke kunne fange dem.

Teknik ved hjælp af tråd

For at udføre hårfjerning skal du først lære at dreje det på dine fingre. Til dette har du brug for:

 1. Tag ca. 40-50 cm tråd.
 2. Desinficer det med alkohol eller andre antiseptiske midler.
 3. Slut enderne til at danne en ring.
 4. Sæt tråden på indekset og tommelfingeren af ​​begge hænder.
 5. Drej det 10-12 gange, så figuren otte kommer ud.

Processen med at udføre hårfjerning med en tråd er enkel. Men for at beherske teknikken for, hvordan man korrekt renser håret med en tråd, tager det lidt tid at træne. Den nederste linie er, at tommelfingeren og indeksfingrene på hver hånd skiftevis skiltes til siderne, hvorved den snoede del skifter fra den ene side til den anden.

Proceduren for forskellige dele af kroppen er den samme, kun bagsiden af ​​benene kan forårsage vanskeligheder. Teknikken er som følger:

 1. Til at begynde med sættes tråden på fingrene og snoet som beskrevet tidligere.
 2. Så skal det påføres hudoverfladen, så det snoet område er placeret under hårene og en stor løkke på toppen. Bevægelser udføres mod hårvækst.
 3. Fingrene skarpt skilt i en lille løkke, hvorved den udvides. Bevægelsen af ​​den snoet midte gør det muligt at få fat i hårene og trække dem ud.
 4. Det er nødvendigt at hæve tråden og evaluere resultatet. Hvis hårene forbliver, er det nødvendigt at gentage hele processen fra begyndelsen.

Udfør den procedure, der er nødvendig for at færdiggøre fjernelse af hår fra huden.

Hjælp! Husk, at for fjernelse af hår på benene ved hjælp af denne teknik tager lang tid.

Efter proceduren behøver huden også pleje. Umiddelbart efter hårfjerning er det nødvendigt at behandle huden med et antiseptisk middel og derefter med en fugtighedscreme. Et par dage efter epilering skal den behandlede overflade rengøres med en skrubbe - det forhindrer hårets indtrængning.

Tråd Epilatorer

Til dato er der en elektrisk tråd epilator, skabt af Bradex. Enheden fylder med en speciel gevind, der følger med i sættet.

Enheden er udstyret med en baggrundsbelysning, som gør det muligt at gå glip af et enkelt hår. Det er nemt at bruge derhjemme, det er også velegnet til hårfjerning på alle dele af kroppen.

konklusion

Tripping er en effektiv måde at fjerne uønsket vegetation med en fælles tråd. Metoden er ganske enkel, kan bruges hjemme, kræver ikke særlige omkostninger. Resultatet efter proceduren er lagret i lang tid. Der er ingen særlige kontraindikationer for brugen af ​​triding. Under proceduren er der ingen kontakt med huden, og derfor er risikoen for irritation, skader på huden og betændelse reduceret.

Epilering tråd: hvordan man gør proceduren, og hvad du behøver at vide om trickets intricacies

Orientalske skønheder vidste, hvordan man pleje deres krop. I oldtiden var det ikke et indfald, at slippe af med overskydende hår, men en forudsætning for alle indbyggere i harem. En kvindes hud skal være glat og silkeagtig. Dette blev opnået på enkle, men meget effektive måder. En af dem - hårfjerning tråd. I Europa og Rusland var denne teknologi ikke så populær som i øst, men i dag oplever det en genfødsel. Og det er forklaringen: Det er tilgængeligt for alle og kræver ingen omkostninger.

Essensen af ​​metoden

Epilering med tråd er ikke så almindelig i saloner som for eksempel shugaring, men det blev begyndt at blive behandlet mere og mere ofte. Den anden betegnelse for denne metode til fjernelse af hår er tråde. Det er baseret på at trække hår ud med en loop lavet af en enkel tråd. Vævtrådsløjfer fanger hele vegetationen i det behandlede område og fjerner det uden spor.

Under trillingen brydes hårene ikke, men trækkes ud sammen med follikelet. Hårpæren er skadet, og det nye hår vokser langsomt.

Proceduren kan udføres uafhængigt eller overdrage det til mesteren. Hvis du selv beslutter at beherske metoden selv, skal du i begyndelsen øve på områder, der ikke kræver målrettet arbejde med en tråd, f.eks. På benene. Med fremkomsten af ​​erfaring kan du begynde at arbejde på mere følsom hud.

Hvis vi har epileringstråd, der hovedsagelig anvendes af det rimelige køn, i de østlige lande, bringer mænd på denne måde deres skæg og overskæg i orden. Men for at tråden skal klare tykke hår har brug for erfaring og dygtighed.

Oftere er tråden brugt til at fjerne hår:

Find ud af, hvad der er bedre: micellært vand eller hydrofil olie.

fordele

 • Tilgængelighed. Proceduren kan udføres hjemme, du behøver ikke andet værktøj og armaturer end en tråd.
 • Lav pris. I hjemmet vil det være helt gratis, i salonerne er sådan fjernelse relativt billigt.
 • Høj præcision hårfjerning. Med denne metode kan du oprette den perfekte øjenbryn linje eller fjerne hår i vanskelige områder.
 • Høj hastighed ydeevne. Med rette færdigheder kan du hurtigt fjerne hår på store områder. Tross alt bliver hårene trukket ud, ikke en efter en, men alle sammen.
 • Den langsigtede effekt af proceduren. Hårene fjernes fuldstændigt: med hårfollikel. På deres sted vil der naturligvis fremstå en ny vækst, men det vil være om tre til fire uger, og hver ny generation af hår bliver svagere og tyndere.
 • Lav skaderate. Huden lider slet ikke af epilering, der er ingen irritationer. Hvis du beslutter dig for at gøre epilering samme dag, hvor publikationen er planlagt, kan du ikke bekymre dig om, at spor forbliver efter manipulationerne. Normalt går alt uden spor.
 • Kvaliteten af ​​proceduren. Ved hjælp af triding kan du slippe af med bare spire hår, "pistol" eller næsten usynlige fine hår.
 • Sikkerhed. Denne metode til hårfjerning er velegnet til dem, der har hudproblemer. Tråden fanger kun hårene, mens huden slet ikke gør ondt.

Der er mange fordele, men denne metode til hårfjerning er ikke ideel. Som med enhver form for hårfjerning har støbeformen sine ulemper.

Videoen fortæller dig, hvordan hårfjerningsmetoden med en tråd er, og hvordan man udfører proceduren derhjemme:

mangler

 • Sårhed i proceduren. Hårene trækkes ud under proceduren. Naturligvis kan denne proces ikke være smertefri. Men denne smerte er uforlignelig med det der forekommer under tweezing eller bioepilation. Desuden falder følsomheden med hver procedure, og det afhænger af organismens individuelle karakteristika.
 • Risikoen for indfødning af hår. Forkert fjernelse af håret og manglende overholdelse af anbefalinger til hudpleje efter proceduren kan føre til sådanne ubehagelige konsekvenser. Dette gælder ikke kun triding, men også andre metoder til hårfjerning.
 • Behovet for færdigheder med tråden. Fra første gang kan det ikke fungere. Men træning vil hurtigt beherske trideteknikken.

I nogle tilfælde fra denne metode til hårfjerning, og det er bedre at nægte.

Kontraindikationer

 • Forværring af kroniske hudsygdomme.
 • Herpes i akut form.
 • Godartede og ondartede tumorer på huden.
 • Hudinfektioner
 • Brænder på huden af ​​enhver art.
 • Allergisk udslæt.

Hvis der ikke er alvorlige hudproblemer, kan du fortsætte med proceduren. Men husk at det er smertefuldt og forårsager ubehag, derfor anbefales det ikke under graviditeten.

Her kan du se video af fodmassage.

Sådan gør du

Før du tager hårfjerning, skal du først forberede den hud, du planlægger at behandle. Hvis du for første gang beslutter dig for at gå ind i en trilling, skal du afsætte tid nok til dette, uden at proceduren kan blive forsinket.

Før epilering skal du gå ind i badet og dampe ud i huden, du kan også få en varm komprimering på behandlingsområdet. Dette vil gøre proceduren mindre smertefuld. Så skal du anvende skrubbe: Denne enkle manipulation vil løfte hårene og lette deres fjernelse.

Til hårfjerning skal du bruge:

 • desinfektionsvæske (baseret på alkohol eller hydrogenperoxid);
 • tråd;
 • handsker (de bæres for ikke at skade dine hænder med en tynd tråd, fordi du skal hele tiden strække den);
 • fugtgivende lotion.

Hvis din hud og alle de nødvendige værktøjer og genstande er klar, kan du begynde at genskabe skønheden.

Metoden af

 1. Behandl hudområdet med desinfektionsvæske og tør godt.
 2. Hænderne skal være rene: de skal vaskes og også behandles med peroxid eller alkohol.
 3. Brug handsker. Hvis du bruger ikke-steril, så behandles de også med et desinfektionsmiddel.
 4. Skær et stykke tråd omkring 50 cm lang og binde dens ender for at lave en ring.
 5. Træk fingrene gennem den dannede ring og drej tråden i form af et tal otte. Du skal gøre dette ved at rulle en håndflade væk fra dig. Gør dette 5-8 gange. Det viste sig to ringe af forskellig størrelse, forbundet med en rulle af snoet garn. Så han vil fjerne hårene, flytte en vej, så den anden.
 6. I hver nyoprettede løkke er en tommel og pegefinger. Hvis du vekselvis forbinder og sprer fingrene på den ene og den anden side, vil drejningen af ​​trådene bevæge sig, og ringene ændres i størrelse. Øv det først i luften.
 7. En tråd otte påføres det behandlede område af huden, så den større ring er over hårene, der skal fjernes, og rullen af ​​snoet tråd under hårene i retning af deres vækst.
 8. Strøm designet ved at adskille og slutte fingrene i hænderne i en mindre ring. De snoet tråde begynder at flytte, hårene bliver grebet og trukket ud.
 9. Behandl det ønskede område af huden ved at flytte konstruktionen af ​​filamenterne.
 10. Afkøl huden med en kold kompress og anvend en lotion eller gel for at fugtiggøre.

Hvilken tråd vil gøre

For proceduren vil enhver tråd til syning i spolerne gøre. Den behandles ikke på nogen måde og forbereder ikke proceduren.

Hovedtrådskrav:

 • hun må være stærk;
 • har et godt twist;
 • har en tæt struktur.

Silke passer bedst til disse egenskaber. Akryl er ikke ringere end det - dets tråde er ikke så stærke, men de har et godt twist. Du kan tage den sædvanlige bomulds tråd, det gør sit job godt. Den eneste ulempe er hurtig slid. Hun bare hun vil ofte bryde, og fra tid til anden skal det ændres.

Features hårfjerning flossing på ansigtet

Metoden bruges oftest på ansigtet. Med det kan du komfortabelt engagere sig i øjenbrynskorrektion. Det giver dig mulighed for at fjerne en lang række hår med en bevægelse, det er meget mere praktisk end at arbejde med pincet. Her beskrives og andre metoder til fjernelse af øjenbryn for evigt.

Metoden kan også anvendes til hårfjerning:

 • over læben
 • på hagen;
 • mellem øjenbrynene;
 • på kindbenene
 • på panden.

På mesterens overflade bruger nogle gange en anden teknik arbejde. De vind en ende af tråden på fingeren, og hold den anden ende i munden, og så regulere bevægelsen. Der er endda specielle mekaniske enheder, der simulerer trådglidning. De kan fremskynde processen betydeligt.

Husk at tråden under alle omstændigheder skal fange og fjerne hår udelukkende i retning af deres vækst!

Hvis det gøres korrekt, så vil unødige hår ikke snart komme i lyset. Du kan ikke tænke på dem i flere uger. Men hvis det er forkert at indstille trådenes bevægelsesretning, vil hårene i løbet af proceduren bryde eller bryde i stedet for at trække ud. Sådanne områder vil opdatere hårlinjen meget hurtigere. Gentagen hårfjerning er mulig, når hårene vokser til en længde på 20-40 mm.

Videoen viser hvordan man fjerner ansigtshår med en streng:

At finde en erfaren mester med speciale i triding er ret svært. Teknikken er lige begyndt at vinde popularitet. Men fordelene ved denne metode bruges i stigende grad i hjemmet.

anmeldelser

Dømmer efter anmeldelserne, fjerner metoden til hårfjerning tillid til beundrere. Måske vil det snart erstatte de traditionelle metoder til bekæmpelse af uønsket vegetation:

 • Tatyana: "Mit første indtryk af metoden var ikke det bedste. På tommelfingeren efter en halv times arbejde forblev sådanne forfærdelige spor af tråd, der besluttede at smide disse eksperimenter. Men da jeg forsøgte at prøve handskene, var jeg overbevist om, at alt ikke var så slemt. Jeg har ikke prøvet det på mit ansigt, jeg træner på mine fødder. Jeg forstod, at det vigtigste er at tilpasse mig selv og arbejde ordentligt med denne tråd. "
 • Victoria: "Jeg tror, ​​at for ansigtet er den bedste metode til hårfjerning. Kun jeg bruger det: hurtigt, præcist og resultatet bliver permanent bevaret. "
 • Anna: Jeg blev bekendt med denne metode i Egypten. Først kunne jeg ikke forstå, hvorfor en pedicurist mocking mine fingre sådan. Jeg kunne ikke lide følelsen af ​​proceduren. Men resultatet! Han er imponerende! På sådanne glatte fingre ser en pedicure anderledes ud. Jeg behersker teknikken mig selv for at holde mine ben i samme tilstand.

Epilation med tråd er en gave til dem, der søger en naturlig, hygiejnisk og forholdsvis sikker og smertefri metode til at fjerne overskydende hår i ansigtet og andre dele af kroppen. Mens det kun tilbyder nogle saloner, men proceduren er nem at lære og er i stand til at erstatte de traditionelle midler til fjernelse af hår. Og du behøver ingenting for dette - en enkel tråd og en lille indsats. Du kan også være interesseret i, hvordan du fjerner ansigtshår for evigt.

Håret er elektrificeret - hvad skal man lave hjemme

Hvorfor vokse hår på store tæer?