Honning voks - det bedste hårfjerningsprodukt

Mange kvinder foretrækker at gøre hårfjerning hjemme, og ikke i skønhedssaloner. Nogen bruger til denne klassiske barbermaskine, nogen særlig fløde, der er en elsker af flydende voks eller voksstrimler. I denne artikel overvejer vi fordelene og ulemperne ved en af ​​de typer af shugaring - honningepilation.

Honning opskrift

At gøre hårfjerning med honning hjemme, er let at finde en færdig sammensætning i butikken. Men hvis det ønskes, kan du forberede en særlig blanding af deres egen. Listen over ingredienser er lille: Tag forholdet mellem en til en honning og sukker (for eksempel 100 gram honning og 100 gram sukker) og saft af en halv citron.

Bland alle ingredienserne i en emaljepande, og bland om nødvendigt, hvis blandingen er for tyk, tilsæt en skefuld vand. Sæt opvasken med pasta i et vandbad og ved lav varme, omrør hele tiden, vent på forberedelsen af ​​sammensætningen. Honning voks bliver klar, når alt sukker er opløst, og massen bliver lysebrun. Sørg for ikke at bringe blandingen i kog, ellers vil sukkeret karamellisere, og massen bliver uegnet til depilering.

Hvis du ikke beregner og koger for meget honningsvoks, skal du ikke have travlt med at blive forstyrret: sammensætningen kan opbevares i køleskabet i lang tid. Før først efterfølgende brug skal det opvarmes i vandbad eller i mikrobølgeovn.

Gennemførelse af proceduren

Før du fortsætter med proceduren, skal du sørge for, at pastaen har afkølet til den ønskede temperatur og ikke brænder huden. Hvis du gjorde alt rigtigt, skal blandingen være plast og let rulle i små bolde.

For at opnå det bedste resultat og for at minimere risikoen for indgroede hår er det tilrådeligt at skrælle den hud, der skal behandles.

Påfør den forberedte masse i et tyndt lag på huden langs hårvæksten, påfør en tidligere forberedt stofstrimmel oven på og press den godt sammen med strækbevægelserne. Skarpt, nødvendigvis mod væksten af ​​håret rive båndet fra huden. Det er vigtigt at rive stoffet med en hurtig bevægelse, ellers vil håret forblive på plads.

Et lille tip: rive stripen ved indånding eller udånding. For vores hjerne er vejrtrækningen mere prioriteret end nogen andre signaler, så smerten fra depilation vil ikke være så stærk.

Efter proceduren vaskes restene af blandingen med rent, varmt vand, men brug ikke sæbe eller brusegeler for at undgå mulig hudirritation.

Epilation bikini område

Honningepilation har en blødgørende og antiinflammatorisk virkning, derfor anbefales det til hårfjerning på følsomme områder, for eksempel til behandling af bikiniområdet.

Forbered blandingen ifølge ovenstående opskrift, fjern kun citronen fra sammensætningen, da den kan have en negativ indvirkning på slimhindefladerne. For at honningens voks skal rive huden godt og beskadige den mindre, pulver det behandlede område godt med talkum eller babypulver.

Rul en lille kugle med honningblanding, tryk den på huden og skær den kraftigt af. For at gøre proceduren for bikini epilering mere behagelig, brug specielle cremer og salver med bedøvelseseffekt.

Fordele og ulemper ved proceduren

Som enhver anden procedure har hårfjerning med honning også sine fordele og ulemper. Blandt fordelene ved denne procedure er:

 1. Convenience: Du kan vælge den rigtige tid og sted for dig at epilere.
 2. Lønsomhed: omkostningerne ved komponenter til fremstilling af honningpasta er små, og de kan altid findes i enhver hostess køkken.
 3. Resultatets varighed: Efter at have udført honningshugaring vokser håret ikke i tre til fire uger. Og hvis du gør en honningepilation konstant og samtidig bruger en speciel creme til langsom hårvækst, vil udseendet af nye hår vokse til 6 uger.
 4. Over tid vil håret blive meget tyndere og tyndere.
 5. Brug kun naturlige ingredienser. Honning depilation har en gavnlig effekt på huden, hvilket gør det ikke kun glat, men også blødere og mere hydreret takket være de gavnlige elementer indeholdt i honning.
 6. Minimal risiko for indgroede hår.

Ulemperne ved denne procedure indbefatter:

 1. Mulige allergiske reaktioner: Da honning eller andre komponenter kan forårsage allergier, skal du sørge for at udføre en test, før du starter proceduren. Påfør en lille mængde af blandingen på håndleddet og efter 12 timer, kontroller resultatet.
 2. Sårhed: proceduren er forbundet med udseendet af alvorlig smerte. Men over tid vil smerten blive mindre, og den første procedure kan udføres ved brug af specialbedøvelsescremer.
 3. Efter proceduren forbliver små røde prikker på de fjernede hårs sted. Dette er en standard hudreaktion på hårfjerning med en voks eller epilator. Rødhed skal passere efter et par timer.
 4. Ulemperne ved denne procedure inkluderer også det faktum, at du ikke kan solbade eller gå i saunaen i 2 dage efter epilering.

Kontraindikationer

Før du begynder at fjerne hår med honning voks, gør dig bekendt med kontraindikationerne for denne procedure:

 • allergisk overfor en hvilken som helst af bestanddelene i blandingen
 • enhver form for forbrændinger, herunder solskoldning, derfor er det uønsket at udføre proceduren efter udsættelse for solen eller besøge en garvningslokale;
 • hudsygdomme;
 • slid, sår, sår, sår;
 • diabetes mellitus
 • åreknuder
 • hjertesygdom og trombose.

Unødvendig vegetation på kroppen bliver en årsag til selvtillid for mange kvinder. Men hvis du beslutter dig for at opdage honningepilation for dig selv, så selv udfører proceduren derhjemme, kan du opnå en glat hud i lang tid og altid føle sig smuk.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Hjem Depilation Honning

Moderne kvinder vil altid se smukke, spektakulære og attraktive. Et af de vigtigste tegn på at pleje hver kvinde er fraværet af uønsket hår på kroppen. Du kan slippe af med uønsket hår ved hjælp af hardware metoder (laser hårfjerning, elektroepilation, foto, Elos). Tillad at opnå den ønskede effekt i lang tid (op til 10 år). Udføres udelukkende i specialiserede institutioner og har en høj pris. Ikke alle har den økonomiske mulighed. Også i skønhedssaloner er det muligt at slippe af med uønsket vegetation på kroppen i kortere tid (op til 21 dage) ved hjælp af voksning og shugaring. I dag er caramel depilation meget populær. Om effektiviteten af ​​metoden har været kendt siden oldtidens perser. For at forbedre resultatet skal du tilføje honning (produkt af biernes livstid). Det anvendelige produkt bruges også til at behandle forskellige hudsygdomme. Fjernelse af hår på kroppen med honning derhjemme kræver ikke erfaring, træningskurser, en lang række ekstra materialer. Efter at have læst de enkle regler, honning blanding, vil du gøre dine ømme kropsdele og ben glatte.

fordele

Honning depilation er en af ​​de mest overkommelige, økonomiske og sikre metoder til at slippe af med hår på alle dele af kroppen. Giver blid, smertefri fjernelse af hår. Fordelene ved "søde" depilation af en kvinde ved hjælp af denne metode omfatter:

 • Prisbilligt, billigt produkt.
 • Den depilatoriske sammensætning indeholder kun komponenter af naturlig oprindelse. Kemiske additiver har en skadelig virkning på kroppen, fremkalder en inflammatorisk proces.
 • Reducerer risikoen for indgroede hår. Honningpasta dækker hvert hår og trækker det ud af roden. Dette reducerer sandsynligheden for at bryde håret som ved voksning.
 • Effekten varer fra 2-4 uger.

Affaldet af bier har antiseptiske og antiinflammatoriske egenskaber. Fremmer helbredelse af sår, ridser på kroppen. Det har en nærende, blødgørende, fugtgivende effekt, forbedrer elasticiteten og hudtonen. Depilation med honning er ikke kun en bekvem, minimal smertefuld måde at slippe af med uønsket hår, men også hypoallergen.

Honning for første gang begyndte at blive depileret i det antikke Grækenland

mangler

Hver metode har positive og negative sider. Desværre er honning depilation ingen undtagelse. For at undgå forekomsten af ​​bivirkninger bør man være bekendt med kontraindikationer og ulemper ved fremgangsmåden. Ulemperne er:

 • Sygdomme i skjoldbruskkirtlen (diabetes).
 • Det er ikke tilladt at gøre efter et langt ophold under påvirkning af ultraviolette stråler, besøger en solarium.
 • Rødme kan opstå Det tager 45 minutter.
 • Med følsom hud, udseendet af alvorlig smerte.
 • Bee produkt udløser en allergisk reaktion. Før proceduren anbefales at teste. Påfør en lille mængde pasta i bøjlen af ​​albueforbindelsen. Ved forekomst af kløe er rødmen forbudt at anvende blandingen.
Honning depilation er meget effektiv, da honning og sukker giver dig mulighed for at maksimere den uønskede hud på din hud.

I tilfælde af forbrændinger anbefales ikke sår, ridser, epilering. Mulig infektion og udvikling af inflammatorisk proces.

Talrige positive tilbagemeldinger fra kvinder på forummet vidner om procedurens høje effektivitet og nytteværdi.

forberedelse

Depilering derhjemme vil give positive resultater, forudsat at den korrekte forberedelse af sammensætningen udføres. Det anbefales at følge teknikken. At opretholde de specificerede proportioner i overensstemmelse med den opskrift, som var behageligt for dig. Vilkår for madlavning pasta til hårfjerning:

opskrifter

Ud over honning kan du tilføje yderligere ingredienser, som har en gavnlig virkning på huden. For eksempel glycerin, urte dekoktioner, ekstrakter af medicinske planter, citron (eller citronsyre), æteriske olier. Opskrifter giver dig mulighed for at lave pastaer af tre typer tæthed (blødt, medium, hårdt).

Under fremstillingsprocessen skal du overvåge konsistensen af ​​den depilatoriske pasta.

At slippe af med uønsket hår af kvinder på kroppen med honning hjemme er bedst udført med en blanding af ikke tæt sammenhæng. Lim er meget hård tæthed i ansøgningen kræver færdigheder og faglig erfaring.

Bruges hovedsagelig i skønhedssaloner.

opskrifter:

 • For at forberede en depilatory pasta skal du: 50 ml friskpresset citronsaft, 250 g granuleret sukker, 2,5 teskefulde vand, 2 spsk honning. Effektivt som piger med følsom, tør hud.
 • Velegnet til madlavning i mikrobølgeovnen. Ingredienser: 7-9 spsk vand, 1 spsk, ikke kandiseret, honning, 6 spiseskefulde granulatsukker, 1,5 teskefulde citronsyre. Ingredienserne blandes grundigt, og beholderen placeres i mikrobølgeovnen i 1-3 minutter. Tiden afhænger af den installerede kapacitet.
 • Til alle hudtyper. Den saft af en halv citron, 250 gram sukker, honning.

Honning depilation er lavet af voks, som består af naturlige produkter og indeholder ikke konserveringsmidler

Hvis du er allergisk over for citrusfrugter, er honning depileret uden at tilføje citron. Opskrift uden at tilføje citron: 2 spiseskefulde honning, 250 sukker, 0,5 tsk eddike, 1 spsk vand. Eddike tilsættes efter fuldstændig opløsning af alle komponenter.

Forberedelse af proceduren

Depilation med honning giver positive resultater, hvis huden er ordentligt forberedt til proceduren:

 • Det første du skal være opmærksom på før proceduren - hårets længde. Hårets længde på det epilerede område af kroppen skal være mindst 3 mm.
 • Under fjernelse af uønsket hår med honning oplever kvinder smerter, især i armhulerne og bikiniområdet. For at reducere smerten tillader farmakologiske lægemidler med smertestillende egenskaber. Salve, creme appliceres topisk. Påfør 60 minutter før sessionen. Det kan tages oralt (Piralgin, Baralgetas, Tempalgin, Saridon, Pentalgin, Ketorol, Ketonal).
Under fjernelse af uønsket hår med honning oplever kvinder smerter, især i armhulerne og bikiniområdet.
 • Før hårfjerning med tilsætningen af ​​produktet af den livlige aktivitet af bier, bør du tage et bad (brusebad) uden en hård vaskeklud. Skader forårsager rødmen i huden smerte.
 • Peeling. Fjerner døde hudpartikler. Tillader dig at fjerne indgroet hår. Skrub ikke.
 • Den endelige forberedende fase. I stedet for epilering rengøres huden fra resten af ​​kosmetik, talg. Affedt huden med en mulig alkoholholdig opløsning, lotion. Påfør talcum pulver eller baby pulver. Hjælper blandingen til at belægge hårene og fjerne dem fra roden.

Hvordan er det gjort?

Med en træspatel påføres den fremstillede sammensætning i et ikke-tykt lag til huden over hårvækst. En strimmel af bomulds non-woven stof påføres ovenpå. Tryk med din hånd og fjern med en skarp bevægelse. Om nødvendigt gentages manipulationen.

Det anbefales ikke at bruge en creme til garvning før depilation, for at besøge sportsforeninger.

Efter hårfjerning honning

Efter proceduren skal huden være forsigtig. For at forhindre den inflammatoriske proces behandles infektion i huden med et desinfektionsmiddel uden alkohol. Påfør en nærende eller fugtgivende creme. Du bør ikke solbade i 2-3 dage, gå til solarium. Måske udseendet af pigmentering, irritation.

Caramel epilation derhjemme

Reklame i magasiner og på tv er fyldt med forslag til forskellige midler til fjernelse af hår. Og det er helt forståeligt - efterspørgslen skaber altid forsyning. Enhver kvinde vil trods alt være ejer af silkeagtig og glat hud. Udover det faktum, at det er moderigtigt, er det også æstetisk, fordi det ikke er sandsynligt, at en åben badedragt vil se smuk ud på en kvinde, der forsømmer depilation af et bikiniområde, samt en kort nederdel med overdreven vegetation på benene. Derfor har smukke kvinder allerede i mange år kæmpet med kropshår på alle mulige måder. Historien om depilation går tilbage til århundredes dybder, forskellige nationer anvendte forskellige metoder til fjernelse af hår. I kurset var infusioner af urter, tjære og meget mere. I mange år var en populær metode til fjernelse af hårfjerning fjernelse af hår med voks.

Fordele og ulemper ved "sød" hårfjerning

For nylig er karamel hårfjerning samt honning hårfjerning blevet meget hurtig. Men såvel som om alle nyhederne i kosmetologi er der diskussioner om det og diskuterer de positive og negative sider, som epilering har med karamel. For objektivt at vurdere alle fordelene ved denne metode er det nødvendigt at lære mere om den teknik, hvormed karamelepilation udføres. Og endnu bedre at prøve hvad en sød epilering på deres egen oplevelse. Det er ikke for ingenting, at de siger: "det er bedre at se en gang..."

Beauticians identificere kun et par tilfælde, hvor karamel hårfjerning er kontraindiceret:

 • Har du brugt meget tid på stranden eller i solarium? Før karamelepilation er udført, skal du undersøge huden omhyggeligt i det påtænkte område af epilation: hvis det viser spor af eksponering for ultraviolette stråler - rødme, peeling og blærer - epilering er ikke værd at gøre.
 • Hvis du lider af diabetes, skal du konsultere din læge om, om karamel epilation ikke vil skade dit helbred.
 • Caramel hårfjerning er uacceptabel, hvis opskriften til fremstilling af karamel indebærer tilstedeværelsen af ​​en sådan komponent som honning til mennesker, der lider af allergiske reaktioner over for honning.

Talrige positive anmeldelser af kvinder, der bruger karamel til depilation, karakteriserer denne procedure fra den bedste side. Alle kvinder har følgende fordele, som har, om end sød, men stadig epilering, hvilket er ret smertefuldt i sig selv:

 • Depilation med honning og hårfjerning med karamel derhjemme er meget bekvemt, det kræver ikke besiddelse af særlige færdigheder.
 • Caramel, der anvendes til depilation, er ikke i modsætning til voks fedtopløselig. Takket være denne egenskab trænger karamellen hårpæren og trækker den ud, snarere end at bryde den af ​​som voks. Hår vokser meget langsommere, gradvist udtynding, til sidst forsvinder.
 • På grund af det faktum, at hårene ikke går i stykker, er muligheden for hårintag næsten udelukket.
 • Meget ofte, efter fjernelse af en bikini zone, oplever kvinder ikke bare hudirritation, men også tilstrækkeligt stærke ødemer af væv, der kan vare i flere dage. Epilation med karamel, selv hjemme, er mindre smertefuld og forårsager ikke så stærk hudreaktion.
 • Det er også meget bekvemt, at før epilering af karamel, i modsætning til voksepilation, er det ikke nødvendigt først at reducere hårets længde. Du kan straks begynde proceduren for hårfjerning.
 • Før udseendet af karamelepilation blev kvinder frygtet for en sygdom som åreknuder eller har løs hud, frataget evnen til voksepilation. Caramel til depilation behøver ikke opvarmes til høje temperaturer, hvilket gør det muligt at anvende denne metode i ovennævnte grupper af kvinder. Hertil kommer, at når caramel depilation ikke kan være bange for udseendet på huden af ​​vaskulære stjerner.
 • Med caramel depilation fjerner du ikke kun unødvendige hår, men også det cornified lag af huden, det vil sige, du gør en skrælning. Som følge heraf bliver huden ikke bare glat, men fløjlsagtig og blød til berøring.
 • For at fjerne rester af karamel fra huden efter aflejningen er færdig, skal du blot skylle med vand. Du kan også anvende på steder, der er blevet depilated, enhver fugtighedscreme, der vil hjælpe med at eliminere rødme forårsaget af hudirritation meget hurtigere.

Sådan koges karamel til hårfjerning

For at gøre en sød hårfjerning er det ikke nødvendigt at gå til salonen. Caramel hårfjerning derhjemme vil ikke forårsage nogen problemer, selvom du aldrig har gjort noget som dette før. Ate du besluttede at du har brug for karamelfjernelse - opskriften til fremstilling af karamellen selv og princippet om depilation er beskrevet nedenfor.

Det vigtigste, du skal vide, er, hvordan man laver karamel til depilation. Vær ikke bange for at du har noget, der ikke virker. Faktisk er det nemt at lave karamel til depilation - opskriften er meget enkel. Derudover er karamel hårfjerning absolut tilgængelig - opskriften indeholder billige ingredienser. Du skal bruge følgende ingredienser:

 • Sukker - 100 gram. Du kan som sædvanligt bruge sukker og sukkerrør.
 • Vand - 100 gram, du kan bruge almindeligt ledningsvand.
 • I nogle tilfælde, når der fremstilles en karamel til depilation, er en ingrediens som citronsyre inkluderet i opskriften til, hvordan man laver karamel til depilation. Citronsyre anvendes, når hjemmelavet karamellfjerning udføres hjemme.

Placer alle ingredienser i en emaljebeholder, grundigt med en mixer eller visp, bland til en homogen masse. Herefter bringes blandingen til kog i et vandbad. Blandingen skal konstant omrøres, indtil sukkeret er helt opløst.

Når den krævede konsistens er nået, skal blandingen fjernes fra varmen og afkøles. Efter at pastaen er afkølet, begynder den at ligne tyggegummi. Du skal sætte karamel på det påtænkte sted for depilation og forlade et øjeblik. Derefter en skarp bevægelse for at fjerne karamellen. Sammen med karamelpladen fjernes unødvendige hår. Under bikiniområdet er det ikke anbefalet at behandle et stort hudområde samtidig. Det er bedre at fjerne håret, før opdeling af behandlingsområdet i små områder.

Epilation honning derhjemme

Honning er efterspurgt ikke kun for søde tænder. Hjem epilation med honning er meget populær, ligesom caramel epilation derhjemme. Depilation med honning er baseret på samme princip som epilering med karamel, kun ved fremstilling af pasta anvendes der lidt forskellige komponenter:

 • Naturlig honning - 200 gram. Du kan bruge absolut nogen honning - lime, boghvede, honning fra biflodsen.
 • Frisk juice af tre citroner.

Bland honning og citronsaft, kog med lav varme. Brug ikke ikke-emaljerede jernredskaber. Derefter sætte honningen afkølet. Hårfjerning med honning derhjemme udføres ved hjælp af samme teknologi som karamellfjerning. Endnu en gang skal du være opmærksom på, at honning hårfjerning er strengt forbudt for personer, der er tilbøjelige til at fremstå allergiske reaktioner.

Hvis du ikke løber risikoen for karamelepilation hjemme, kan du gøre det i en skønhedssalon. Men desværre har denne metode til hårfjerning endnu ikke nået en sådan popularitet som voksning. Derfor er denne tjeneste ikke i nogen skønhedssalon. Men hvis du viser lidt tålmodighed, vil du helt sikkert nå dit mål og finde en kosmetolog, der er bekendt med teknikken i denne epilering. Din udholdenhed vil blive belønnet med den perfekte tilstand af din hud!

estet portal

Skønhed og sundhed

Sødt liv: hvordan honey epilation derhjemme

Kropshår forårsager irritation, ubehag og selvtillid for mange kvinder. Ikke underligt, så mange forskellige måder blev opfundet for at sige farvel til uønsket vegetation: hardwareteknikker, cremer, barbermaskiner, voksarter, forskellige kompositioner. Effektiv og langsigtet fjernelse af uønskede hår er muligt i hjemmemiljøet, især hvis der ikke er tid eller ekstra penge til at besøge salonen. Estet-portal.com vil hjælpe dig med at løse dilemmaet med valget af et epileringsmiddel. Vi anbefaler at prøve billig og effektiv fjernelse med honning hjemme.

Hvor præcis er honning brugt til kosmetiske formål?

Mange nyttige egenskaber ved honning gør dette bi-produkt til en uundværlig ingrediens i en bred vifte af forskellige kosmetiske produkter: cremer, masker, voks til hårfjerning, wraps, peels osv. "Delicious" procedurer - chokolade, kaffe, honning - tiltrækker altid dem, der vil se godt ud. Honningepilation er en sådan procedure, der kan udføres uden unødvendige problemer i salonen eller mere økonomisk - hjemme.

Epilering kan ske med honning både i salonen og hjemme.

Hvis alt er meget klart med salonversionen af ​​proceduren, skal du købe honning voks til at fjerne hår i butikken eller for at sikre, at alle ingredienserne er naturlige, at lave dit eget.

Næste vil vi fortælle:

 • hvordan man laver voks til hårfjerning honning hjemme
 • hvordan er proceduren med honning hårfjerning;
 • Hvad er de vigtigste fordele og ulemper ved honning voks hårfjerning?

Opskriften til fremstilling af voks til honningepilation

For at forberede honning voks til fjernelse af håret, skal du tage sig af følgende ingredienser:

 • et og et halvt glas frisk honning;
 • et og et halvt glas sukker;
 • medium moden citron.

Tilberedningsprocessen er som følger:

 • klemme saft fra citron
 • honning med sukkerblanding i en separat beholder
 • gradvis hæld i citronsaft, ikke at glemme at røre sammensætningen;
 • Forbered dampbadet og læg det på en tank med voks til honningepilation;
 • omrøring, vi opretholder blandingen i badet, indtil sukkeret er helt opløst;
 • fjern kapaciteten og kølig honning voks til stuetemperatur.

Hvordan laves honningepilation hjemme?

For at epilere med honning, tag:

 • færdig voks;
 • træpind eller spatel;
 • Forberedte strimler af bomuld.

Før du udfører proceduren, skal du sørge for, at huden er intakt på det område, der skal depileres.

Det er vigtigt! For at sikre, at der ikke er allergi over for honningepilation, skal du anvende honning voks på et lille område af huden og vaske det af efter 15-20 minutter. Tilstedeværelsen af ​​rødme, udslæt og kløe skal advare dig.

Først og fremmest ved anvendelse af en spatel er det nødvendigt at anvende voks ved stuetemperatur på den hårige del af huden. Nu skal du dække voksen med en klud og glatte det. Derefter skal du stramme huden omkring det epilerede område. Derefter er det nødvendigt at tage fat på stoffets nederkant og for at adskille den mod hårets vækst for at rive stoffet af med en skarp bevægelse.

Hvad er de vigtigste fordele og ulemper ved selvhår fjernelse honning?

Kvalitet ingredienser og overholdelsen af ​​alle advarsler og regler er vigtige betingelser for vellykket hårfjerning i dit sædvanlige hjemmemiljø.

 • muligheden for epilering på et passende tidspunkt
 • lave omkostninger ved proceduren
 • Muligheden for at vælge naturlige ingredienser til voks.

Ulemper med honning hårfjerning:

 • mulige allergier for honning og andre voks ingredienser;
 • mulig smertefuldhed af proceduren
 • kortvarig hævelse og rødme.

I to dage efter hjemmet fjernelse med honning kan du ikke besøge steder, hvor huden vil blive udsat for høje temperaturer og fugtighed - stranden, saunaen og solariumet. Men denne regel fungerer også for salon hårfjerning procedurer, så det gælder ikke for ulemperne ved hjemmet fjernelse.

Alt om hjemmet hårfjerning

Enhver kvinde før eller senere er der et spørgsmål om, hvordan man kan slippe af med hår derhjemme, og om det kan gøres for evigt. Desuden er kvinder interesseret i både traditionelle midler til at slippe af med uønsket vegetation på huden af ​​hænder, ben, underarm og dyre og effektive opskrifter til fjernelse af hår på ansigtet, hagen, overlæben og bikinizonen.

For at hjælpe dig har vi samlet i en artikel alle de oplysninger, billeder og videoer om emnet, der interesserer dig. Uanset om en sådan populær procedure som shugaring eller laser hårfjerning derhjemme er dit valg, er op til dig.

Typer af depilation

Epilation er en metode til at fjerne hår ved roden (follikel, pære), mens depilation er fjernelse af kun den synlige del af håret.

barbermaskine

Du kan bruge en barbermaskine hjemme i enhver del af huden. På ansigtet opstår fjernelsen af ​​antenne på overlæben hurtigt. På kortest tid kan du slippe af med vegetationen på huden af ​​hænder, fødder og armhuler. Nogle kvinder blev vant til at fjerne hår i bikinizonen.

Barbering er den hurtigste og billigste løsning til depilering derhjemme, men også den mest ineffektive. Efter en dag begynder håret at vokse tilbage på huden, som hver gang bliver mørkere og grovere. Også denne procedure forårsager ofte irritation, især hvor huden er den mest ømme. Hvis du bruger denne metode omhyggeligt, vil det aldrig skade dig, men der er altid risiko for at blive såret.

kemiske midler

Et godt alternativ til barbering derhjemme kan være kemisk depilation, hvilket eliminerer syv til ti dage med hår. Til implementeringen behøver ikke yderligere bedøvelse.

Hvis du føler en brændende fornemmelse under proceduren, skal du straks vaske rester af produktet fra huden, da det kan være et signal for forekomsten af ​​en allergi.

Hjemmelavede kemiske hårfjerningsprodukter er repræsenteret af mange modeller. De bruges til at fjerne benene, armene, underarmene, og for at slippe af med hår på ansigtet, for eksempel overlæns antenne. Positiv feedback modtog kemisk depilering i det intime område.

Kemikalier påføres huden i et tykt lag i fem til seks minutter. I løbet af denne tid forbrænder cremen hårsakslen og påvirker en del af pæren.

Forskellige metoder til hjemmet fjernelse

Hårfjerning flossing

Den ældste og billigste bolighjælp er hårfjerning. Hårfjerning gøres bedst på ansigtet, for eksempel for at fjerne hår på hagen, overlæbeantenne eller for at rette øjenbrynens form. Det er dog bedre at perfektere udførelsesteknikken på et mere behageligt område af benets hud.

Før epilering med en tråd er det nødvendigt at rense huden med overskydende fedt. For lidt anæstetisering af det epilerede område er det nødvendigt at påføre et varmt håndklæde i et par minutter.

For at trække håret ud, skal du have en halv meter lang bomuldsgarn, hvis ender bliver bundet sammen. Fra den resulterende ring, lav en otte med en snoet midte 6-8 gange. Se billedet.

Nu skal du forsøge at fastgøre den 8-formede tråd til huden, så de snoet sløjfer fanger hårene. For at gøre dette skal du placere indekset og tommelfingeren af ​​begge hænder i ringene på venstre og højre side af den snoet tråd. Alternativt at flytte fingrene, prøv at gribe håret ind i sløjferne, og ved kraftig stramning af hele den snoet kæde trækkes den ud.

Først synes alle ovennævnte handlinger overvældende. Men anmeldelser vedhæftende epileringstråd gør det klart, at dette er et spørgsmål om tid. Første gang du bruger omkring en time på at mestre hele plukningsteknikken hjemme, men med tiden får du den nødvendige fingerfærdighed og bliver for altid en fan af denne metode.

Plus metoder til hårfjerning med tråd er, at det er enkelt og effektivt til brug på ansigtet. Efter hendes hår vil selvfølgelig ikke forsvinde for evigt, men vil ikke ses i en hel måned. Minuserne kan kaldes risikoen for indvækst af hår og ulejligheden ved at udføre på store områder af huden. Så hvis du kun skal gøre epilering af antennerne på overlæben, så er metoden til plukning med tråd til dig. Vi tilbyder andre metoder til at fjerne vegetation fra ben, arme og underarm.

Sukkerepilation

Shugaring er en sukkerfjernelsesprocedure. Der er to populære sorter af denne metode: sukker baseret og honning tilføjet. Hver dag bruger flere og flere kvinder sukker eller honning hårfjerning derhjemme. Det skyldes, at shugaring giver et fantastisk resultat, hvis varighed varer tre til fire uger, og der er opskrifter til kogning af karamel på næsten enhver kvinders hjemmeside.

Talrige anmeldelser tyder på, at shugaring forårsager mindre skade og bevarer den lange virkning af perfekt glat hud i ansigt, overlæbe, underarmsben, ben, osv. Der er tilfælde, hvor kvinder næsten næsten kunne slippe af med uønsket hår derhjemme.

Opskriften på en sukker hårfjerningsblanding består af sukker, citronsaft og vand. For at forberede massen i en måneds brug blandes en kilo sukker med otte spiseskefulde. l. vand og familie kunst. l. citronsaft i en metalbeholder, og sæt den derefter i to minutter på en stor ild. Glem ikke at røre karamellen for at forhindre sukker i at brænde. Efter to minutter skal ilden reduceres til mindste niveau, og beholderen med sukkerblandingen skal være dækket af et låg. Kog indtil kogning i en halv time og yderligere 10 minutter efter kogning.

For at gøre en shugaring, rul den afkølede blanding i små bolde, som derefter smøres på huden over hårvæksten og trækkes ud mod deres vækst. For ikke at forveksle for første gang, se videoen før proceduren, som viser, hvordan du gør shugaring korrekt.

Honning hårfjerning

Epilation med honning hjemme, ikke værre end nogen anden, vil hjælpe med at klare overflødigt hår på ben, hænder, armhuler og ansigt. Der er anmeldelser af kvinder, der hævder, at honning shugaring er velegnet til følsomme hudområder, for eksempel til bikini eller overlæbe.

Honning opskrift:

 • tag et glas honning og sukker og klem saften fra en citron
 • bland alle ingredienserne i en metalskål og læg i et vandbad
 • Opvarm blandingen til ca. 38 ° C, men lad den aldrig koge.

Shugaring bør først startes, efter at blandingen er afkølet lidt. Påfør det på huden med dele i retning af hårvækst, og på toppen af ​​klæbemiddellaget for at fastgøre stoffet, som derefter trækkes mod hårvæksten.

Honning hårfjerning vil forårsage dig en masse smerte, men du bør være beroliget af det faktum, at du bliver nødt til at gentage plaget kun efter en måned.

Anæstesi af huden på det rigtige sted med specielle cremer eller geler hjælper med at beslutte sig for en shugaring.

elektrolyse

Elektrisk hårfjerning derhjemme er kun mulig, hvis der er en elektrisk epilator. Dette er en permanent hårfjerningsmaskine. Princippet for dets drift er baseret på levering af alternerende (termolyse) eller konstant (elektrolyse) elektrisk strøm direkte til hårsækken. Fremgangsmåden udføres med en nål, som injiceres i huden. Denne metode vil tage en masse smerter, hvis du beslutter dig for at gøre det på ansigtet, især på steder, hvor overlæben tendrils vokser eller i bikiniområdet. Elektrolyse af ben, arme og underarms vil være mindre smertefuldt. Under alle omstændigheder, før proceduren, skal du dumme huden med en speciel creme.

Elektrolyse er en succes, fordi det giver dig mulighed for permanent at slippe af med uønsket vegetation. Til dette er det nødvendigt at udføre en række procedurer. Men ellers er dette en dyr og tidskrævende operation, som kun koster sjældne tilfælde uden smerte.

 • Højkvalitets apparater til elektrolyse er dyre.
 • Processen med at bruge en elektrisk epilator involverer foreløbig træning.
 • Ofte forbliver ar eller forbrændinger efter manipulationen af ​​piercing.
 • Hvis du ikke følger reglerne for hudpleje, er infektion mulig.
 • Der er mange kontraindikationer til brug, såsom åreknuder, hud og kræft, diabetes, adolescent, graviditet, iført pacemaker osv.

Vibration epilation

Når det drejer sig om elektrolyse, indebærer mange fejlagtigt en procedure til fjernelse af håret med en elektrisk vibrerende epilator, hvis forskel er at plukke håret ved en mekanisk metode. Se billedet.

Dette værktøj har også sine fordele. Ved hjælp af vibro-epilatoren kan du ikke slippe af med håret for evigt, men du kan gøre det hurtigt. Under proceduren fjernes håret sammen med pæren, så de begynder at vokse kun efter to uger.

Laser epilation

Laser hårfjerning derhjemme er en anden metode, der vil hjælpe dig med at glemme hår for evigt. Til denne procedure er der enheder, der fjerner vegetation fra laser fra ansigt, ben, hænder og underarms hud. En sådan anordning kaldes en laser epilator. Brug det derhjemme kan gøres dyb laser hårfjerning zone bikini. Når du har prøvet denne enhed for at fjerne tendrils i din overlæbe, vil du for evigt sætte afsat pincett og en barberkniv. Denne metode giver ikke smerter, kun prikkende og er helt sikkert. En anden fordel er, at før laser hårfjerning ikke kræver nogen bedøvelse.

Af alle fordelene ved laser hårfjerningsproceduren er et ubehageligt øjeblik, at epilatoren ikke kan bruge lys, gråt og rødt hår. Laser hårfjerning kan ikke give noget resultat selv under puberteten i kroppen.

Mange kvinder kan også stoppes af den høje pris på en laser hårfjerningsmaskine og en lang række procedurer. For permanent at glemme håret på huden af ​​hænder, ben, armhuler, ansigt og overlæbe, skal du gøre en laser hårfjerningsprocedure hver tredje til fire uger i seks til otte måneder.

Det er vigtigt at vide, at før laser hårfjerning i en måned, er det uønsket at være under ultraviolette stråler. Før laserproceduren er det også forbudt at gøre shugaring eller andre former for hårfjerning (barbering er tilladt).

Efter laser hårfjerning i løbet af dagen kan du ikke tage et bad, bad og massage.

Væg 94? Og du vejer 58! Slankelse for det dovne! Moderne teknik fra Elena Malysheva.

Honning hjemme epilering

For at have en smuk og glat hud, gør mange kvinder ofte epilering og depilation. Forskellen i hårfjerning og depilation er lille. Ved fjernelse fjernes kun hårets overflade, og pæren forbliver intakt. Til dette bruger kvinder barbermaskiner og pincet. Også biokemiske procedurer udføres i skønhedssaloner. Når hårfjerningsproceduren udføres, fjerner kvinden håret med pæren. Således er der en chance for, at håret ikke kommer igen. Til hårfjerning ganske ofte bruger mange kvinder en særlig elektrisk enhed - en epilator.

Selvfølgelig kan du altid bede om hjælp fra specialister, i særlige skønhedssaloner, og de vil hjælpe med at gøre proceduren for at fjerne uønsket hår hurtigt og smertefrit. Men du kan også udføre hårfjerning og depilering selv. I dag bruger hver kvinde en stor mængde hårfjerningsprodukter. For dette kan være nyttigt forskellige produkter, der altid er tilgængelige i hver værtinde. For eksempel: Honey depilation udføres ved hjælp af honning voks og citronsaft, som er tilgængelige i hvert køkken.

Honning hjemme epilering

Honning er en viskøs og sød produkt, der er meget gavnlig. Den er tilgængelig i næsten ethvert hjem. Det kan bruges ikke kun til behandling af forskellige sygdomme og fyldninger til bagning, men også som en komponent til honningepilation.

Honning for første gang begyndte at blive depileret i det antikke Grækenland. Det var derfra, at enkle honning voks opskrifter kom til os. Depilation med voks udføres på alle hudområder, det vigtigste er, at proceduren skal udføres korrekt, og følsom hud bør ikke beskadiges.

Til honningepilation kan du købe et færdigt produkt i kosmetikforretninger. Men det er bedre at lave en særlig voks fra honning, og i dette tilfælde vil du være sikker på, at de produkter, du bruger, er miljøvenlige og ikke vil skade dit helbred.

For at forberede voks skal du forberede følgende komponenter:

 • Frisk honning (ikke meget flydende) - 1,5 kopper;
 • Granuleret sukker - 1,5 glas
 • Moden citron af lille størrelse.
 1. Frisk honning og fint sukker blandes i en beholder med medium volumen.
 2. Gradvist tilsat juice af moden citron.
 3. På komfuret er det nødvendigt at sætte gryden med vand på en stor ild (gryden skal være større i diameter end den med komponenterne).
 4. Placer beholderen med ingredienserne oven på panden, når vandet koger.
 5. På dette dampbad skal honning-sukkerblandingen stå indtil honningen bliver meget flydende og sukkeret smelter ikke.
 6. Bland under blandingen ofte med en træsked eller spisepinde.
 7. Derefter afkøles voks til stuetemperatur.
 8. For proceduren skal du bruge en træpind til at samle nogle honning voks og anvende det på huden. Strimlen må ikke overstige 6 cm i bredden og 11 cm i længden.
 9. Området af huden med honning voks bør dækkes med en ren klud (det er bedre at tage bomuld), og med stærke bevægelser for at glatte stoffet over huden.
 10. For proceduren skal du stramme huden omkring stoffet og holde den fast.
 11. En strimmel af stof skal grebes ved kanten tættere på huden og i retning mod hårets vækst. Skarp bevægelse bør fjerne stoffet fra huden.
 12. Påfør honning voks og udfør proceduren skal være sådan en mængde, indtil huden er glat.
 13. Efter proceduren må du ikke vaske din hud med sæbe eller fugte med lotioner for ikke at forårsage irritation.

Honning depilation er meget effektiv, da honning og sukker giver dig mulighed for at maksimere det uønskede hår på huden. Men inden du gennemfører hårfjerningsproceduren med honning derhjemme, bør du kontrollere din hud til nedskæringer og ridser (der bør ikke være noget), og test for en allergi reaktion på honning.

Hjemmepilation med honning - profferne

 • Honningepilation er ikke en meget dyr proces.
 • Honning depilation er lavet af voks, som består af naturlige produkter og indeholder ikke konserveringsmidler.
 • Du kan udføre proceduren for depilation på et hvilket som helst passende tidspunkt på dagen.
 • Honning depilation bryder dem ikke. Derfor kan de ikke vokse ind i huden.

Epilation med honning hjemme - ulemper.

 • Honning epilering kan forårsage en allergi reaktion.
 • Honning depilation forårsager alvorlige smerter, hvis det udføres forkert (hold hånden i stor afstand fra huden).
 • Efter proceduren kan der være let hævelse eller rødme på ømme hudområder.
 • Efter depilering er det ikke tilladt at besøge saunaer, solarium eller strande i 48 timer.

Ved at følge disse enkle regler kan du i lang tid slippe af med uønskede hår på huden og samtidig ikke betale høje omkostninger i skønhedssaloner for procedurer, der også kan skade dit helbred. Depilation af honning er en billig og ret overkommelig procedure.

Shugaring med honning hjemme: opskrifter, apparater

Siden antikke tider gør kvinderne en masse indsats for at fjerne deres sarte hud af ubehagelige hår på kroppen og ansigtet, ved hjælp af shugaring, blandt effektive metoder, en metode, der længe er opfundet af orientalske skønheder.

Hvad er en shugaring?

Ifølge en af ​​versionerne blev denne hårfjerningsteknologi og de pastaopskrifter, der blev anvendt til dette, opfundet i det gamle Persien (undertiden hedder Shugaring "Persisk epilering"). Nogle kilder hævder, at denne metode blev brugt af den egyptiske dronning Nefertiti. Andre tilskriver forfatterskabet til den berømte Cleopatra.

Men det er ikke så vigtigt. Det vigtigste er, at hvis millioner af kvinder fra årtusinder til årtusinder lagrer og overførte disse opskrifter og anvendte denne metode, betyder det, at det fortjener opmærksomhed og tillid.

Shugaring er en metode til depilering eller kortvarig fjernelse fra huden af ​​den synlige del af håret, under påvirkning som hårsækkene delvis svækker, håret vokser langsommere og bliver tyndere.

I hjemmet er proceduren som følger: En klæbrig tyk sukkerpasta med tilsætning af forskellige komponenter (citron, mælk, honning) påføres huden, der er ens i tekstur til sukker sirup. Hårene holder sig meget godt, hvorefter den påførte masse fjernes med skarpe bevægelser, trækkes let ud af pæren.

Pasta er ikke svært at lave mad selv. Heldigvis er ingredienserne alle meget enkle, naturlige, overkommelige og der er i næsten ethvert hjem.

Hvordan man laver en blanding til shugaring?

 • Valg af den rigtige opskrift
 • Bland alle ingredienser
 • Opvarm blandingen over lav varme, indtil sukker er helt opløst, omrør lejlighedsvis

Efterhånden bliver blandingen en ravfarvet skygge. Farven på pastaen (mørkere eller lettere) afhænger af de anvendte ingredienser og deres forhold i opskriften, mængden af ​​sukker og præparationsbetingelserne.

Konsistensen af ​​blandingen skal være plastisk og praktisk til påføring på huden. Men det er ikke for viskøst og formbar, så det let kan fjernes fra huden, når det bliver revet fra det behandlede område.

På dette stadium er det vigtigste ikke at overdrive sammensætningen i brand og ikke at fordøje (mørk brun pasta kan være uegnet til proceduren). Fra første gang lykkes det ikke alle at opnå en blanding af den ønskede konsistens, fordi madlavning af pasta hjemme kræver ikke kun tid, men også en vis færdighed.

Alternativt, til shugaring kan du bruge færdige pastaer, der kan købes hos enhver kosmetisk butik.

Shugaring Teknik

Denne procedure er enkel, hurtig nok, effektiv, relativt smertefri og forårsager ikke irritation. Desuden kan det være nødvendigt at desuden udføre søde depilering derhjemme:

 • en lille smal spatel (den kan udskiftes med en træpind fra en popsicle)
 • smalle strimler af klud (bomuld)

Efter at shugaringpastaen er kogt og afkølet, kan du fortsætte direkte til selve proceduren.

For at hårfjerningsproceduren i sig selv er temmelig smertefuld, skal den finde sted med maksimal effekt, og for at mindre traumatisere huden skal de dele af kroppen, hvor depilationen udføres, udføres korrekt.

Før depilering skal huden affedtes og rengøres af kosmetik, fedt, cornified partikler med en speciel lotion eller almindeligt talkum (majsstivelse).

Før depilering skal håret have en vis længde: 3-8 mm (den optimale længde er 4-5 mm). Med længere hår kan proceduren være meget smertefuld.

Shugaring forårsager ikke så skarpe smerter som f.eks. Voksning, og de fleste kvinder gør uden smertestillende medicin. Over tid, når antallet af hår falder og huden tilpasser sig, kan proceduren blive fuldstændig smertefri.

Men når proceduren udføres for første gang eller med en lav smerte tærskel (især når hår er fjernet på intime steder), kan du bruge en lokalbedøvelsesmedicin designet til at reducere følsomheden af ​​huden.

De, der først besluttede at gøre denne procedure, bør ikke straks begynde med hårfjerning i det følsomme bikiniområde eller i armhulen, for en start kan det f.eks. Gøres på benene.

Hårfjerningsprocedure

Sukker depilation kan gøres på to måder.

Mulighed 1:

 • Påfør blandingen med et tyndt lag med en spatel på huden i retning mod hårvæksten, og dækk den med en stofstrimmel, og tryk den på hudoverfladen.
 • At fryse stiv masse sammen med en strimmel i retning af hårvækst.

Mulighed 2:

Du kan fjerne hår ikke kun ved hjælp af stofstrimler, men også med dine hænder ved hjælp af bløde karamelkugler. For at gøre dette skal du bruge fingrene til at forsigtigt ælte et lille stykke af den tilberedte pasta til en plastisk tilstand, holde den fast og rulle den ud mod hårvæksten på hudområdet, der tidligere er behandlet med talkumpulver. Derefter, med en skarp bevægelse i retning af hårvækst, fjern karamellen fra hudoverfladen sammen med hårene, og strække lidt med huden med din fri hånd.

I dette tilfælde er hårsækken delvis ødelagt, hvilket sikrer et langsigtet resultat og minimerer hårvækst i fremtiden. Efter afslutningen af ​​proceduren skal rester af massen for depilering og skylles med varmt vand.

For at reducere ubehag for at forhindre mulig betændelse eller rødme, kan den behandlede hud tørres med tonic, lotion, creme med nærende, fugtgivende, beroligende effekt. I løbet af dagen må du ikke gnide eller strække huden, hvis det er muligt ikke vådt, nægte at besøge gymnastiksalen, swimmingpoolen, saunaen, for ikke at bære infektionen gennem hudens åbne porer.

Vigtigt: Du kan ikke gentage proceduren i det samme område mere end 2-3 gange. Det er ønskeligt at vende tilbage til de resterende hår efter fuldstændig genopretning af huden.

Opskrifter pasta med honning til shugaring derhjemme

Til følsom hud, mange mennesker kan lide at bruge honning når depilating. Pastiner, der indeholder dette produkt, er ikke kun effektive til fjernelse af uønskede hår, men samtidig blødgør huden, øger dens tone, exfolierer godt, eliminerer tørhed, desinficerer og helbreder den microrani, der kan forekomme under proceduren.

Opskrift nummer 1

Til madlavning pasta skal:

 • Honning - 2 spsk. l.
 • Citronsaft
 • Sukker - 250 g
 • Vand - 1 spsk. l.

Rør i vand, sukker og citronsaft. Der tilføjer honning. Hold blandingen på lav varme. Tilberedningstid - 15-30 minutter.

Pasta, kogt korrekt, skal vise sig gyldenbrun, plastik, blød og let at rulle ind i en bold efter afkøling. Hvis du overdriver det, får du hård karamel, som ikke kan bruges til shugaring.

Opskrift nummer 2

 • honning og sukker - et glas hver
 • citronsaft - friskpresset

Honning og Citron Pasta Opskrifter

I traditionelle sukker hårfjerning opskrifter, citronsyre er oftest brugt. Men det er denne komponent, der kan forårsage irritation i de mest følsomme områder. Derfor, for zoner med dyb bikini og i andre områder med delikat hud, kan du fjerne hår med en speciel pasta, der erstatter for eksempel citronsaft med honning i opskriften.

Opskrift nummer 3

 • vand - 1/3 kop
 • honning - 2 spsk. l.
 • sukker - 250 g

Opskrift nummer 4

 • sukker - 4 spsk. l.
 • vand - 2 spsk. l.
 • flydende honning - 1 tsk.

Pastaen er fremstillet som følger: honning tilsættes omhyggeligt til sukkeret opløst i vand, alle ingredienserne blandes. Så skal alt ske på samme måde som i opskrifterne af sukkerpasta med citronsaft. Det er, tilberedes til en homogen konsistens og udseendet af en gul-gylden nuance over lav varme.

Selvfølgelig kan shugaring ved hjælp af en pasta fremstillet med tilsætning af honning og uden citronsaft anvendes ikke kun i sarte områder, men også for at fjerne hår over hele kroppen.

Fordele og ulemper ved shugaring, kontraindikationer

 • Denne metode til hårfjerning passer til nogen af ​​de mest delikate og følsomme dele af kroppen.
 • Effekten af ​​brugen af ​​shugaring vedvarer i to til tre uger.
 • Hår, der vokser efter en sådan fjernelse bliver mærkbart tyndere, og deres vækst falder ned.
 • Denne procedure har praktisk talt ingen kontraindikationer (i shugaringopskrifterne anvendes kun naturlige ingredienser og kunstige urenheder, tilsætningsstoffer og farvestoffer er helt fraværende).
 • Den lave omkostninger ved procedurer, især hjemme (for depilation kræver ikke dyre ingredienser og speciel træning).
 • Huden er ikke skadet: i processen med at fjerne sukkermassen fjernes kun hår, og det øverste lag af huden er næsten ikke beskadiget.
 • Der er ingen rødme, irritation og skrælning.

Shugaring er en procedure, hvor kemikalier ikke anvendes og kan betragtes som praktisk sikkert for huden. Men for alle dens fordele må man huske på, at denne depileringsmetode er kontraindiceret til alle, der oplever allergiske reaktioner på honning og citronsyre.

Listen over kontraindikationer omfatter:

 • solskoldning og andre forbrændinger og forskellige hudlæsioner
 • hudsygdomme, dermatitis, irritation
 • åreknuder og trombose
 • diabetes og sukkerintolerans
 • epilepsi
 • eventuelle hudlæsioner

Hvis der ikke er problemer med sundhed, så er shugaring en hurtig og sikker metode til depilering derhjemme. Hvis du observerer enkle regler, har fået tålmodighed og har arbejdet lidt, kan du gøre din hud smidig og smuk på egen hånd uden at bruge meget.

Sådan fjerner du håret permanent hjemme: effektive måder vil spare dig for dette problem

Top 15 bedste elektriske barbermaskiner til mænd