Måder at depilere en person derhjemme

Facial depilation derhjemme er en af ​​de mest populære procedurer for personlig pleje. Livets rytme er så hurtig, at ikke alle damer har råd til at rive lidt tid til at besøge en skønhedssalon. Det økonomiske aspekt i denne sag er også vigtigt, fordi ikke alle har råd til dyre procedurer fra professionelle kosmetologer. Mange af det retfærdige sex lider af uønskede hår på ansigtet og ønsker at slippe af med dem. Du kan fjerne dem hjemme, og hurtigt og billigt.

Måder at fjerne hår derhjemme

Fjernelse af antenner i hjemmet er muligt på flere måder. De mest almindelige er:

 • med depilation creme;
 • barbering;
 • fjernelse voks;
 • brug af honning;
 • shugaring;
 • fjernelse med pincet;
 • brug af epilatoren.

Fjernelse med pincet og barbermaskiner er ikke en metode til depilering. De er en mekanisk behandling af overlæben for at fjerne hår. Sådanne metoder anbefales ikke af specialister på grund af det faktum, at efter barberingen bliver håret meget hårdere og mere mærkbart, øges antallet af dem. Pincet kan beskadige huden betydeligt, endda forlader et ar. Brugen af ​​pincet til fjernelse af synligt hår før den efterfølgende dybere procedure for depilering er helt acceptabelt.

Depilatory cream er en forholdsvis effektiv måde. Essensen af ​​dens handling ligger i det faktum, at efter påføring på ansigtets hud fjernes fløden efter en vis periode sammen med døde hår. Denne metode er ikke egnet til damer med følsom hud.

Brugen af ​​en epilator betragtes som en effektiv måde at fjerne kropshår på, men det er fuldstændig uegnet til at fjerne det fra overlæben, for som ved at bruge en barberhår bliver håret tykkere til tider. Manglen på apparatur - hår kan vokse ind i huden. De mest effektive metoder er voks, honning og sukkerpasta.

Wax depilation

Den mest almindelige og dokumenterede metode i løbet af årene til at håndtere uønsket vegetation på kroppen og på ansigtet er voksaflejring. I skønhedssaloner praktiseres varme voksbehandlinger, hvis anvendelse derhjemme uden særlig træning ikke er ønskeligt. Det anbefales at udskifte varmt voks med varmt eller koldt.

I enhver kosmetikbutik kan du købe specielle voksstrimler. De er mindre effektive sammenlignet med depilation med varm eller varm voks, men de er sikre og tilgængelige for hver dame. Før du anvender produktet på det depilerede område, skal du kraftigt gnide båndet med din hånd for at varme op for voks for bedre vedhæftning til hårene. Dernæst har du brug for en skarp bevægelse for at forstyrre produktet, der styrer dets bevægelse mod hårets vækst.

Varm voks er tæt i sine kvaliteter til varme, men det er sikrere, fordi det eliminerer muligheden for at få en forbrænding.

Vassen opvarmes i 20 minutter i specialudstyr eller, for ikke at have sådan, i et vandbad. Derefter påføres den opvarmede voks med en spatel til antennene eller hagen i henhold til hårets vækst, hvorefter den er dækket af strimler til depilation. Når voksen tørrer, er det nødvendigt at skærpe striben kraftigt mod hårets vækst. Overdreven sammensætning rengøres med kosmetisk olie. Efter behandling af problemområdet i ansigtet skal du smøre det med en beroligende lotion.

Afhaling af ansigtet med honning

En af de mest overkommelige metoder til depilation er honning. Det er et miljøvenligt produkt. Derudover fører foranstaltninger til depilation med et sådant stof til det mest håndgribelige og langvarige resultat. Blandt ulemperne er produktets høj allergenicitet. Før du påbegynder hårfjerning, skal du korrekt forberede honningssammensætningen.

Opskrift på ansigtsudsmykning:

 • 450 g frisk honning med medium viskositet
 • 300 gram sukker;
 • 1 citron medium størrelse.

Honning og sukker blandes, mens du slår til sukker er helt opløst, er det ikke nødvendigt. Citronsaft er gradvist hældt i under blanding. Det resulterende stof opvarmes i et vandbad, indtil sukkeret er fuldstændigt opløst. Det er nødvendigt at konstant røre stoffet med en træpind eller spatel. Den klare tid vil fortælle graden af ​​flydende af honning, det skal blive ret flydende. Den resulterende opløsning er honning voks, om hvilken mange har hørt. Efter kogning skal den afkøles til stuetemperatur. Reglerne for fjernelse af hår på læben ved brug af honning voks svarer til dem, der anvendes med konventionel voks. Kun sensationer under procedurer og resultater afviger.

Face shugaring

Shugaring er en populær metode til at fjerne hår fra overlæben og fra hele kroppen. Lave materielle omkostninger, fraværet af stærke smertefulde fornemmelser i implementeringen af ​​hårfjerning, samt den lethed at holde til rådighed for enhver kvinde, hjælper denne metode til at være ude af konkurrence. Handlingsprincippet ligner voksaflejring. Blandingen til depilering påføres på overlæbe eller hages hud med en træspatel eller en speciel spatel, derefter dækket med strimler designet til denne procedure eller med et lille stykke bomuldsstof. Når stoffet er helt tørt, bliver stoffet eller strippen slået af med en skarp bevægelse mod hårets vækst. Efter alle aktiviteter behandles huden med en creme for at lindre irritation.

For at udføre en hjemme procedure skal du forberede 300 gram sukker, 60 ml citronsaft, 60 ml vand. Det er nødvendigt at blande alle ingredienserne og lægge stoffet på lav varme. Kog skal mørkere sukker. Stoffet skal være en mørk brun skygge. Den resulterende pasta skal afkøles, og du kan starte proceduren.

Depilation i ansigtet derhjemme er en nem proces, økonomisk billigt og kræver ikke meget tid. Den er tilgængelig for enhver kvinde, alt afhænger af hendes ønske om at blive smukke.

Populære metoder til depilation på ansigtet

Depilation i ansigtet - proceduren er lige så relevant for kvinder som fjernelse af hår på benene, i bikini og underarm.

Der er mange måder at rengøre dit ansigt mod ubehagelige hår. Men er det muligt at finde en, der vil give en langvarig effekt uden at skade huden?

Funktioner af depilation af ansigtshår

Ansigtshår fjernelse er forskellig fra procedurer i andre dele af kroppen. Huden er øm og følsom. Dette skal tages i betragtning ved valg af depilationsteknik.

Til "aggressive" typer af hårfjerning, såsom fotoepilation, elektroepilation, laserepilation, bør behandles med stor omhu. Dårlig kvalitet af sådanne procedurer kan efterlade ar, ar, alder pletter.

Det er bedre at fjerne ansigtshår med "sparsom" betyder, at det ikke beskadiger huden.

Inden proceduren skal du kontakte din læge for at udelukke forekomsten af ​​kontraindikationer.

Almindelige kontraindikationer til depilation er:

 • dermatologiske sygdomme i det behandlede område;
 • sår, skader;
 • mol, hvis der er risiko for skade
 • frisk tan;
 • graviditet: smerte under proceduren påvirker fostrets udvikling.

For at reducere smerter i løbet af en session, før det kan udføres, kan en varm komprimering påføres ansigtet. Det fremmer åbningen af ​​porer, mindre smertefuldt træk af hår.

Hårfjerning med pincet

Plukende hår med pincet er den mest populære metode til depilation på ansigtet. Det anvendes hovedsagelig til behandling af små områder eller fjernelse af særligt voksende hår.

Pincet trækker hår sammen med follikel. Resultatet opbevares i 2 uger.

Fordelene ved depilation med pincet:

 • kan udføres uafhængigt;
 • fjerner hår uanset deres struktur
 • praktisk taget har ingen kontraindikationer, det er tilladt at fjerne hår med pincet selv under graviditet og amning
 • kræver ikke finansielle omkostninger.

Brug af pincet kan dog forårsage skade og irritation af huden. Derfor skal du bruge et antiseptisk middel efter proceduren.

Barbering hår

Barbering er den mest upassende måde at slippe af med ansigtshår hos kvinder. Det skelnes af dets hurtighed og mangel på ubehagelige fornemmelser. Men efter 2-3 sessioner af barbering, vil selv lyse og uklare hår blive til stubbe som mænd, som skal skoles hver anden dag. Hertil kommer, at en barbermaskine gør ondt i huden og forårsager tørhed og irritation.

Dermatologer anbefaler ikke kvinder at fjerne ansigtshår med en barbermaskine, selv i tilfælde af ekstrem nødvendighed.

Hårfjerning flossing

Depilation (threading) er en metode, der er almindelig blandt asiatiske kvinder.

Fjern håret med en almindelig tråd snoet på en bestemt måde:

 1. En trådlængde på 50 cm er bundet således, at den danner en oval.
 2. Tråden strækkes mellem tommelfingeren og pegefingeren i begge hænder, snoet 2-3 gange, der danner to sløjfer.
 3. Til hårene, der skal trækkes ud, bliver væv påført, så det fanger håret.
 4. Forlængelse af en sløjfe med hånden skiftes væven i modsat retning, hårene trækkes sammen med roden.

Det er svært at bruge tråden kun de første par gange.

Denne teknik giver dig mulighed for at fjerne lige tyndt og fluffet hår uden at forårsage skade på huden. Generelt udføres trillingen i små områder (øjenbryn, fluff over overlæben).

Efter fjernelse af hår med en tråd på ansigtet vises næsten ikke irritation og kløe.

Resultatet af proceduren opretholdes i 3-4 uger. Systematisk depilation ved hjælp af en tråd sænker væksten af ​​nye hår, hvilket gør dem tyndere, blødere.

Depilatory cream

Cream depilation er en af ​​de sikreste metoder til at fjerne uønsket hår. Ingredienserne i depilatory cream ødelægger ikke løg. De ødelægger kun hårakslen (perkutan del).

Fløjen fjerner godt fluffhår, antenner, men dårligt klæber med mørkt, tykt hår, øjenbryn.

Uafhængig depilering forårsager ikke vanskeligheder:

 1. For at undgå allergier skal der udføres en følsomhedsprøve inden første brug.
 2. Påfør produktet på ren, tør hud.
 3. Angiv den tid, der er angivet i instruktionerne, der er vedhæftet den.
 4. Brug svage bevægelser med en speciel spatel, fjern cremen med hårene.
 5. For at berolige huden bliver ansigtet behandlet med tonisk og fugtgivende creme.

Når du fjerner antennene eller nedtonet hår på kindbenene, skal du vælge en afskallende creme designet til ansigtet. De aktive stoffer i sådanne kosmetiske midler er indeholdt i en mindre mængde, derfor mindre skadelig for huden.

Shugaring

Facial depilation med sukkercaramel hjælper med at fjerne hår med follikler. Effekten af ​​glathed vedvarer i 2 uger.

Fordelene ved shugaring over andre former for depilation er en helt naturlig sammensætning. Dette reducerer risikoen for allergi.

Karamel til shugaring kan købes i butikken eller lave mad derhjemme. Til dette har du brug for:

 • i en lille gryde blande 10 el. l. sukker, 1 el. l. vand, 1 tsk. citronsaft;
 • koge over en ild;
 • omrøring ofte koge i 7-10 minutter;
 • fjern fra varme, kølig (så karmel brænder ikke huden).

Shugaring-proceduren udføres på to måder:

 1. Karamel påføres med et tyndt, ensartet lag på det forberedte hudområde i modsat retning til hårvæksten. Anbring ovenfra og tryk på et stof eller en papirstrim. Når pastaen hærder, bliver den flået i retning af hårvækst ved hjælp af limede strimler.
 2. Fra sukkermassens hænder danner en lille bold. Spred det over det område, hvor du vil fjerne hår. Efter karamellen fanger hårene, fjernes den med en rykke i retning af hårvækst.

Shugaring forårsager sjældent hudirritation, men for forebyggelse er det bedre at tørre det behandlede område med et antiseptisk middel.

På trods af metoden er det bedre at udføre proceduren for første gang i salonen med en erfaren kosmetolog.

voks

Depilation ved hjælp af voks (voks) fjerner hår sammen med pæren og derved sikrer en varig virkning (2-3 uger).

Depilation med voks kræver ikke meget tid og kræfter, det kan udføres både i skønhedssalonen og i hjemmet:

 1. Varm og varm voks før brug, du skal smelte og bringe til en bestemt temperatur.
 2. Forbered hudområdet (affedt med et antiseptisk pulver med pulver). Bed om nødvendigt bedøvelse.
 3. Fordel voksbevægelserne for hårvækst. Til anvendelse af voks kan du bruge en speciel træspatel.
 4. For nemheds skyld skal du klæbe på de øverste stofstrimler.
 5. Rive striperne af med en hurtig bevægelse mod hårvækst.

Dermatologer anbefaler ikke at anvende varmt voks flere gange i træk på samme område. Derfor skal hårene tilbage efter proceduren fjernes med pincet.

Koldvoksning (voksstrimler) er endnu lettere at bruge til depilation:

 1. Før brug bliver strimlerne lidt varme med deres hænder.
 2. Overlejret på det forberedte område.
 3. Glat i retning af hårvækst.
 4. Fjernet med en hurtig bevægelse i den modsatte retning.

Efter proceduren er det muligt rødme og kløe i de behandlede områder, som skal passere om 2-3 timer.

For at forhindre irritation behandles ansigtet med specielle blødgøringsmidler.

Der er et stort udvalg af metoder og værktøjer til ansigtsudsmidning. De er karakteriseret ved holdbarhed af resultatet, har deres fordele, ulemper, kontraindikationer. Efter at have gennemgået funktionerne i deres adfærd kan alle vælge en måde for sig selv.

Hvis huden efter irritation lider af irritation, kløe, rødme, så næste gang er det bedre at bruge en anden metode til at slippe af med hår.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Måder at depilere ansigtet - glem uønskede hår!

Ansigtshår fjernelse indtil for nylig var tabu. Kvinder, der lider af hormonelle lidelser og har en lille overskæg, har længe lidt af denne lille eksterne mangel. Men nu kan du ikke bekymre dig om dette problem! Der er mange måder at slippe af med håret nemt og hurtigt. Overvej de mest populære og effektive.

Hvorfor er det værd at gøre ansigtsudsmidning?

Tilstedeværelsen af ​​vegetation på pigens ansigt er en alvorlig mangel på udseende, som kan gøre livet meget vanskeligere. Små antenner, for tykke og uklare øjenbryn eller lange mørke hår på kinderne kan ødelægge ansigtsskønheden, forårsage afvisning af det modsatte køn, forårsage alvorlig skade på selvværd og forårsage komplekser.

Så hvorfor bringe til dette? Nu er der mange forskellige måder at fjerne uønsket ansigtshår på. Afhængig af vegetationens densitet, det sted, hvor hårene er placeret, og dine egne præferencer, kan du nemt vælge en depilationsmetode, som passer dig bedst. Det kan gøres både i salonen og selvstændigt hjemme.

Ansigtsdyser resultater

Fjernelse af ansigtshår med pincet

Hårfjerning med pincet er den nemmeste og hurtigste måde at depilere et ansigt på Du kan selv gøre det hjemme uden at kontakte skønhedssalonen. Ulemperne ved denne metode til at håndtere uønsket vegetation er smerte, procedurens varighed og den ret hurtige vækst af hår igen. Det er nødvendigt at trække dem sammen langs deres vækst, helst forvarmning af ansigtets hud, så porerne bliver forstørrede, og det er lettere og mindre smertefuldt at trække dem ud. Hvis du har en høj smertegrænse, skal du i 30-60 sekunder, inden du starter proceduren, anvende is til de hudområder, du vil behandle med pincet. Det vil gøre dig mindre følsom overfor smerte.

Ansigtsvoksning

I butikkerne kan du nemt købe færdiglavet voks, som kun kan anvendes på de ønskede områder. Det er meget nemt at bruge. Det er nok at pålægge et lag af blandingen på depilerede steder på ansigtet, og derefter i en skarp bevægelse rykke den mod hårets vækst. Hvis du gør dette langs deres vækst, vil de fleste af hårene forblive på plads. Du kan også bruge specielle voksstrimler til at epilere dit ansigt. Fremgangsmåden er den samme som hvis du anvender flydende voks. Men ved at bruge dem i øjenbrynene skal du være meget forsigtig med ikke at forstyrre deres form og ikke fjerne for mange hår.

Hvis der er noget sjældent hår tilbage, kan de trækkes ud med pincet. Desværre er voks ikke egnet til alle, da det kan forårsage allergier og irritationer. Før du anvender værktøjet i ansigtet, skal det kontrolleres - brug for eksempel på armen. I dette tilfælde, hvis du er allergisk overfor stoffer, der er en del af voksen, så har du i det mindste irritationer i en mere uhåndterlig del af kroppen og på mere hård hud, og de smertefulde fornemmelser vil være ubetydelige.

Fjernelse af ansigtshår med sukkerpasta

Hårfjerning med sukkerpasta er et godt alternativ til voks. På grund af det faktum, at kun naturlige ingredienser bruges til at lave en sådan pasta, kan den bruges selv til meget følsom eller atopisk hud. Fordelene ved denne depileringsmetode omfatter høj effektivitet, minimal smerte, hårfjerning med hårfollikel, så de ikke fremkommer i lang tid efter proceduren.

Sukkerpastaopskriften til ansigtsforhaling er meget enkel:

 • Forbered en lille beholder og hæld ¾ kop vand ind i den.
 • Tilsæt ½ kop sukker til vandet, tilsæt et par dråber citronsaft.
 • Anbring beholderen på ilden, og kog massen, indtil den bliver brun.
 • Til lindrende og antibakteriel virkning af pastaen på huden, kan du tilføje en tsk kamille til blandingen.

Efter afkøling er pastaen klar til brug, men for at gøre den plastik, skal du varme den i dine hænder, før du påfører det. Du kan gøre sukkeraffald på to måder:

 1. Brug en kugle fra en blanding, der ruller over overfladen af ​​huden og fjerner hår.
 2. Påfør massen til de rigtige steder, hold den lidt og rive sammen med håret, ligesom ved påføring af voks.

Effekten af ​​hårfjerning sukker pasta varer 2-3 uger.

Laser hårfjerning ansigt

Laser hårfjerning er en effektiv og smertefri måde at slippe af med uønsket ansigtshår. Under laserens virkning bliver hårrotten tyndere, og den falder ud. For at opnå en varig effekt er det nødvendigt at gennemgå et forløb af procedurer bestående af 6-10 sessioner, hvorefter det vil være tilstrækkeligt at foretage en profylaktisk session en gang hver flere måneder for at opretholde effekten.

Laser hårfjerning af ansigtet udføres udelukkende i skønhedssalonen af ​​en professionel kosmetolog. Omkostningerne ved proceduren er dog høj, og effekten er mange gange bedre og varer længere end ved fjernelse af hår med voks, sukkerpasta eller pincet. Nedenfor kan du se billedet før og efter depilering af ansigtet:

Electroepilation ansigt

Elektrolyse er en af ​​de mest effektive metoder til at slippe af med ansigtshår. Det består i skade på hårsækken. Processens kerne er indførelsen af ​​en ekstremt tynd nål til hårvækststedet og hårlampens nederlag ved hjælp af en elektrisk impuls. For et godt resultat og en varig effekt skal du gennemgå et forløb af procedurer.

Nåle hårfjerning ansigt har flere ulemper:

 • Sandsynligheden for små sår og mikrorammer, hvis hårfjerning er for tæt på hinanden.
 • Huden efter proceduren kan være rødmet, irriteret, hævet. Processen med dens opsving kan tage 1-2 uger, afhængigt af dens følsomhed og hastighed af regenerering.

På trods af manglerne er elektrolyse en af ​​de mest populære måder at fjerne ansigtshår på. Forklaringen er enkel - enkelhed og smertefrihed i proceduren kombineret med en langvarig virkning og fuldstændig fravær af uønskede hår.

Det har en række kontraindikationer, hvoraf de vigtigste er:

 • Graviditet.
 • Tager visse lægemidler, såsom lysfølsomme stoffer som calendula eller St. John's wort.
 • Tilstedeværelsen af ​​en pacemaker eller metalelementer på kroppen.
 • Nogle hudproblemer omfatter albinisme, ardannelse, betændelse og akut acne.

Depilation tråd

Ansigtshår fjernelse er en metode opfundet mange århundreder siden i fjerne Asien. Nu vinder han mere og mere popularitet. På trods af nogle domme er det en billig og sikker metode til at slippe af med vegetationen. Essensen af ​​det er at lave en loop med en tråd, som så griber og trækker håret ud. I sin handling og resultat har det ligheder med brugen af ​​pincet. Alt, hvad der kræves til proceduren, er en bomuldstråd.

Det er bedst at kontakte en skønhedssalon, hvor en professionel hurtigt og praktisk smertefrit lindrer dig af hår. Men hvis du ikke har lyst til at betale penge, så kan du mestre denne procedure og udføre det selv hjemme. Her er en af ​​de træningsvideoer, der hjælper dig med at lære, hvordan du udfører ansigtsdynning med tråd:

Valget af ansigtshårfjernelsesmetode afhænger primært af sværhedsgraden af ​​problemet med uønskede hår. Mekaniske metoder til depilation, såsom hårfjerning med pincet, voks eller tråd, er billige og mulige til brug hjemme, men effekten er kort. Glatheden af ​​huden vil vare kun 1-2 uger. Desuden er disse metoder ret smertefulde og kan forårsage irritation. Det er bedre at kontakte eller skønhedsekspert, som efter en omhyggelig undersøgelse af din hud vil hjælpe dig med at træffe den bedste beslutning og vælge den mest hensigtsmæssige metode til depilering for dig. Du må ikke engang få brug for nogen af ​​procedurerne, det vil være nok til at gennemgå et behandlingsforløb, der er ordineret af en læge for at slippe af med ansigtshår.

Effektive opskrifter til ansigtshår fjernelse for altid hjemme

Hver kvinde søger at se det perfekte ansigt i spejlet uden fejl.

Og tilstedeværelsen af ​​overskydende hår på ansigtet kan være et alvorligt problem - de kan ikke gemmes med fundament eller pulver, så du skal finde måder at slippe af med det.

Der er masser af hjemmet og salon teknikker til at håndtere ansigtshår. Mange hjemme metoder er meget effektive og er populære hos kvinder.

Artiklens indhold:

Populære metoder

De mest populære teknikker med mekanisk handling - plukning, ved hjælp af en barbermaskine, creme og voks til hårfjerning.

Og i de senere år er sukkerabsorption og brugen af ​​Rivanol, som effektivt hjælper med at bekæmpe overskydende ansigtshårhed, også blevet mere og mere populært.

Traditionel metode


Barbering indebærer at anvende en speciel creme eller gel på et område med overskydende vegetation (over læben eller hagen) og omhyggeligt skærer håret med en barberkniv.

Barbering uønsket vegetation er den mest almindelige, men ikke den mest effektive metode.

Bortset fra det faktum, at ved at bruge en barberkniv, fjernes kun den synlige del af håret, når de rager gentagne gange, begynder de at vokse hurtigere og tykkere og bliver mere synlige på ansigtet.

Piger sprækker ikke kun øjenbryn, pincett bruges ofte til at kæmpe med antenner, men kun hvis hårene vokser nogle steder. Denne handling fjerner også hårsækken.

Begge metoder kræver konstant gentagelse med forskellige intervaller, afhængigt af hvor hurtigt nyt vegetation forekommer.

Depilatory cream

Brug af specielle cremer tillader depilation hjemme hos enhver passende tid.

Sådanne værktøjer er nemme at bruge - de skal anvendes på problemområdet, vent nogle minutter, som angivet i instruktionerne til en bestemt creme. Fjern derefter cremen med en særlig skraber eller skyl med vand.

Afhængigt af de individuelle egenskaber skal en sådan procedure derfor gentages en gang hver 3-7 dage.

Læs her anmeldelser om korrektionen af ​​næsefyldstoffer.

På denne adresse https://cosmetolog-expert.ru/plastika-litsa/nos/septo vil vi detaljeret beskrive septoplastiet af næseseptumet.

Sukkerepilation

Epilationssukker kaldes ellers shugaring. Det er ret effektivt og er særligt populært, fordi det fjerner hår i op til tre uger.

For at holde, kan du bruge færdiglavet pasta, som købes i kosmetiske butikker, eller kog det selv.

Til madlavning skal du:

 • frisk juice af en halv citron
 • 1 spiseskefuld renset vand
 • 10 spiseskefulde granulatsukker.

Alle ingredienser blandes i en metalbeholder, læg på lav varme og konstant omrøring, bringe til en gylden farve. Blandingen skal være viskøs. Efter boblenes forsvinden afkøles massen.

Klæbemiddel appliceres mod hårets vækst og afbryder en skarp bevægelse i modsat retning.

Ulemperne ved denne hårfjerningsmetode er dens smerte (især under de første procedurer) samt behovet for at vokse hår op til en længde på 5 mm.

Brug af harpiks eller voks

Du kan købe voks i enhver butik med kosmetik. Det smeltes i et vandbad og påføres derefter antennerne på hårets vækst med en pind, som sædvanligvis kommer sammen med voks eller harpiks.

Derefter er sammensætningen dækket af papir eller en stofstrimmel, og efter hærdet af massen revnes voksen af ​​med en bevægelse mod hårvæksten.

Også solgt specielle voksstrimler, hvis anvendelse er meget bekvemt. Du behøver ikke at smelte voksen, bare gnide strimlerne grundigt.

Denne epilering er meget effektiv, da den fjerner uønsket vegetation i flere uger, men bringer smertefulde fornemmelser under proceduren. Derfor bruger nogle kvinder en bedøvelsescreme før brug.

Rivanol opløsning

Rivanol er et desinfektionsmiddel og helbredende middel, men dets særlige træk er fjernelse af vegetation på huden. Mange kvinder bruger dette produkt til at fjerne hår, da det er sikkert og meget effektivt.

Rivanol er særligt effektiv til fine hår, da de falder helt ud, i andre tilfælde må du muligvis bruge andre metoder til fjernelse af hår.

Rivanol virker på pærerne, så håret svækker og falder ud, med tiden vokser de tilbage, men bliver tyndere og svagere.

For at forberede opløsningen skal du bruge 10 g Rivanolpulver og 1 liter renset vand. Det resulterende værktøj er nødvendigt for at håndtere antennene eller hagen en gang dagligt, effekten bliver mærkbar efter 1-1,5 uger. Det anbefales ikke at bruge Rivanol i mere end to uger.

Til dette gøres opløsningen på den delikate hud ved albuebøjningen og overvåger reaktionen om dagen - hvis der ikke er rødhed, og der ikke er irritation og kløe, kan Rivanol anvendes på ansigtet.

Se i videoen, hvordan du korrekt forbereder en pasta til shugaring derhjemme.

Mormors teknikker

Ud over populære metoder er der måder, der har været brugt i mere end et årti. De involverer brugen af ​​forskellige folkelige opskrifter og improviserede midler.

Tinktur af valnødder og pinjekerner

Til fremstilling af effektive midler er det nødvendigt at samle skaller og skillevægge af nødder (som er mellem kernerne) i en mørk glasbeholder, og derefter fylde dem med 70% alkohol, 150 ml er nok.

Blandingen opnået i den samme beholder anbringes på et mørkt sted i 7 dage.

Når tinkturen er klar, anbringes den på problemområdet med en bomuldspude, inden du går i seng. Resultatet bliver mærkbart efter to ugers brug.

Nilefrø

Nettle er berømt for sine afskallende egenskaber. For at forberede infusionen har du brug for 40 g knuste frø frø, hæld 200 ml vegetabilsk olie i en mørkret glasskål og lad blandingen være i 2 uger.

Det anbefales at bruge friske frø. Klar infusion tørre områder med uønsket vegetation rigeligt (to uger dagligt). Nile tørrer pærerne, hvilket fører til gradvis fjernelse af hår.

Druesaft

Den umodne drue er en fremragende naturlig depilator. Påfør saft af druer, præ-klem det gennem gasbind, og tør derefter problemområderne.

For at bruge saften har du brug for hver dag 2-3 gange. Denne metode fjerner ikke hårsækkenet, men sænker sit arbejde, hvilket fører til udtynding og misfarvning af hår.

gurkemeje

Den populære krydderurtgurk har egenskaben om at hæmme hårvæksten, især hvis den virker direkte på pærerne.

Derfor bruges det ofte til at bekæmpe uønsket vegetation ved at blande gurkemeje med vand eller en fugtighedscreme i et forhold på 2: 1.

Blandingen påføres på problemområder i 20 minutter og vaskes derefter af med vand.

Hydrogenperoxid

Hydrogenperoxid giver dig mulighed for hurtigt at klare mærkbart ansigtshår, da det har en affarvende egenskab.

Tørre problemområderne med hydrogenperoxid (3%) hver dag, du kan se resultatet i en uge. Produktet påvirker pærerne, så håret bliver tyndere og vokser langsommere.

Alkoholopløsning

Du kan slippe af med problemet med en effektiv alkoholopløsning, der indeholder ammoniak (1 tsk.), Vodka (2 tsk.), Jod (5 dråber) og Druefrøolie (1 tsk.).

Med denne løsning skal du tørre området med uønskede hår hver dag i 2 uger. Om nødvendigt kan kurset gentages efter et par dage.

Denne sammensætning har negativ indflydelse på hårsækkenes funktion, svækker det, så håret falder ud.

Sæbe og aske

Sigt grundigt igennem en fin sig af træaske. Kogende vand og enhver flydende sæbe tilsættes til den, blandes til en pasta.

Blandingen skaber et alkalisk miljø, som ødelægger pæren og fjerner det. Anvend denne folkemedicin i 15 minutter.

Det anbefales, at indehavere af følsom hud vaskes lidt tidligere. Anvend dette værktøj skal være inden for to uger.

Med kaliumpermanganat

Advarsel! Det er nødvendigt at bruge denne metode med ekstrem forsigtighed, da det er muligt at blive brændt, hvis manganet er for koncentreret.

Forbered en svag opløsning af kaliumpermanganat, fuldstændig opløsning af krystallerne. Løsningen skal have en lyserød farve.

Det fugtede med en bomuldspinne og blev anvendt på problemområdet i løbet af ugen. Hår bliver snart tyndere og nedbrydes ved roden.

Med jod

Den langvarige effekt af depilation giver anvendelsen af ​​jod. For at opnå en arbejdstankning:

 • medicinsk alkohol 35 ml;
 • Flydende ammoniak ml;
 • Jod 1,5-2 ml;
 • Castorolie 5 ml.

Alle ingredienser blandes i en glasbeholder, lades stå i 3-4 timer. I løbet af denne tid bliver tinkturen lysere og ikke længere pletter huden, når den påføres.

Brug sammensætningen med jod bør være om morgenen og aftenen i to uger, og gentag derefter kurset efter en uge.

Rødder og frø af dope

For at forberede bouillon med 150 gram rodfrugter eller frø af en plante og en liter vand koges de over medium varme indtil en lidt fortykket masse.

Frø kan anvendes i en alkoholisk tinktur - i en lurvet form hældes de med 40% alkohol indtil en viskøs masse opnås og efterlades i en glasbeholder på et mørkt sted i 14-21 dage.

Både afkogning og tinktur anvendes på samme måde - de påføres dagligt på hårede områder, indtil det ønskede resultat opnås. Datura gør hårsækkene svage og hårt tynde.

Soda opløsning

En teskefuld almindelig bagepulver omrøres i et glas kogende vand, og lad opløsningen afkøles til kropstemperatur.

I den færdige blanding fugte en bomuldsstynge eller et lille stykke klud og komprimere på problemområdet - dække med en film på toppen og fastgjort med tape.

Kompressen skal holdes længe nok, så den kan efterlades natten over. Afhængig af hårets tykkelse og pærens styrke skal proceduren udføres fra 3 til 14 dage i træk.

Umodne valnød

Umodne valnødjuice er meget effektiv. For at bruge det er det nok at skære den grønne frugt og tørre problemområderne, så sørg for at saften kommer på alle hårene.

Det er normalt nok at tørre ansigtet med det et par gange, da saften har et højt indhold af jod, som har en ødelæggende virkning på hårrødderne.

Advarsel! Grøn valnød efterlader synlige mørke pletter på huden. Brug ikke denne metode før du forlader huset.

Ask fra nødder

En valnødskal kan også slippe af med uønsket ansigtshår. Det er grundigt rengjort, knust og brændt, og den resulterende aske opløses i vand i forholdet 2: 1.

Cedar harpiks

Proceduren ligner voksepilation, men i stedet for voks anvendes en harpiks af sibirisk fyr (ceder), som kan købes på apotek.

Harpiksen i opvarmet tilstand påføres med et tyndt lag til problemområdet, derefter dækket af en klud eller gasbind, hvorefter den afrives med en skarp bevægelse og fjerner ikke kun stammen, men også hårsækken.

Ud over hurtig og effektiv fjernelse af affald vegetation hjælper harpiksen langsom vækst.

Fjernelse efter tråd

Denne metode løser problemet mekanisk. Fjernelse foretages i henhold til ordningen:

 • holdbar tynd bomuldsgarn ca. 50 cm lang er skåret;
 • enderne er bundet;
 • pegefinger og tommelfinger af begge hænder indsættes i den modtagne ring;
 • ringen skal snoet 8-10 gange, så hver hånd har trekanter (hele strukturen ligner uendelig tegn);
 • tråden bringes tæt på huden;
 • skiftevis udvide og klemme fingrene på den ene side og derefter på den anden, således at den snoede del af de otte bevæger sig fra side til side;
 • hår falder ind i den snoede del af tråden og trækkes ud.

Denne metode har høj effektivitet, men smertefuld. Det er muligt at øge præstationen ved at fordamme huden på det behandlede område. Efter proceduren anbefales at behandle huden med et antiseptisk middel.

kalk

Anvendelsen af ​​quicklime i kombination med calciumsulfit i proportioner på 2: 1 kan betydeligt svække hårsækkene og forhindre hårvækst over tid.

Komponenterne blandes i en tyk opslæmning og anbringes på problemområdet i en halv time og vaskes derefter af med vand.

Hjemmelavet ler

Derhjemme kan du lave en speciel ler, som hjælper med at fjerne uønsket ansigtshår. Ingredienser krævet:

 • 100 g eddike 9%;
 • 1 kg granuleret sukker;
 • 100 ml vand
 • et halvt hætteglas med greens.

Alle komponenter blandes i en gryde og putter på medium varme. Blandingen bør koges for at opnå en tæt konsistens.

Når leret køler ned, skal det påføres problemområdet og derefter med en skarp bevægelse for at bryde mod hårets vækst.

Nogle mere effektive opskrifter til fjernelse af hår på ansigtet er præsenteret i videoen.

anmeldelser

Talrige metoder til bekæmpelse af uønsket hår tillader hver kvinde at finde den måde, der er egnet til hjemmebrug for hende.

Du kan dele din mening om nogen af ​​disse metoder eller fortælle om din unikke måde at løse problemet på i kommentarerne i artiklen.

Ansigtsbehov fjernelse derhjemme

Et lille, ubemærket hår ned er til stede på hele vores krop, som naturen tilsigtede. Men når hårene på ansigtet af en kvinde vokser for rigeligt, har en tæt struktur og mørk farve - det bliver et problem. Heldigvis kan du slippe af med ansigtshår og endda dig selv hjemme. Der er forskellige værktøjer, hårfjerningsteknikker, der giver dig mulighed for at fjerne lyse, mørke, hårde og bløde hår fra ansigtet.

 • 1. Hvorfor vises ansigtshår hos kvinder?
 • 2. Metoder til hårfjerning ansigt
 • 2.1. Laser hårfjerning
 • 2.2. photoepilation
 • 2.3. elektrolyse
 • 2.4. Elos - epilering
 • 3. Afhaling af ansigtet derhjemme
 • 3.1. Trimmer, pincet
 • 3.2. Barbermanden
 • 3.3. tråd
 • 3.4. Mekanisk epilator maskine
 • 3.5. Depilatory cream
 • 3.6. Voks (voksning)
 • 3.7. Shugaring
 • 4. Folkemetoder til ansigtsbehandling
 • 4.1. Hydrogenperoxid og flydende sæbe
 • 4.2. Alkoholopløsning
 • 4.3. Soda opløsning
 • 4.4. valnød
 • 4.5. Kaliumpermanganat
 • 5. Hvad er de bedste måder at ikke udvej på?
 • 6. Generelle kontraindikationer
 • 7. Sådan plejer du dit ansigt efter depilation og epilation
 • 8. Afslutningsvis

Hvorfor vises hår på kvinder?

Hovedårsagen til udseendet af uønskede hår i rigelige mængder hos piger, hvor de ikke bør være - et overskud af hanhormonet testosteron.

De mest almindelige årsager til hormonelle lidelser kan være:

 • langvarig stress, kronisk søvnmangel
 • ukorrekt ernæring, brugen af ​​mange skadelige produkter;
 • kroniske og akutte inflammatoriske processer i kroppen;
 • onkologiske sygdomme;
 • graviditet;
 • overgangsalderen;
 • hormonmedicinering;
 • genetisk prædisponering.

Hår kan begynde at vokse på kvindernes ansigt, pludselig i enhver alder og fra begyndelsen af ​​puberteten. Det er umuligt at skjule et problem i et sådant område, og mange foretrækker at fjerne det.

Ansigtshår fjernelse metoder

Gør hårfjerning i ansigtet for evigt muligt kun under salons betingelser, specielle hardware metoder.

Laser hårfjerning

Laserstrålen virker på hårets rod, fuldstændig ødelægger den. Teknikken er næsten smertefri. For at slippe af med vegetationen for evigt, skal du gennemgå 5-8 procedurer med et interval på 2 måneder. Laseren virker kun på de follikler, der er i den aktive fase. Sovepærer forbliver intakte. For ødelæggelsen af ​​alle follikler skal du overholde den angivne tilstand.

Men ikke alle kan fjerne uønsket ansigtshår med en laser epilator - det har næsten ingen virkning på meget tynde og lette hår. Mørke overskæg kvinder fjernes godt.

photoepilation

Sammenlignet med en laser er det et mere effektivt værktøj, og giver dig også mulighed for at fjerne ansigtshår for evigt. Xenon lampeblinker virker ikke kun på mørke hår, men også på lysere. Ved hjælp af fotoepilation kan du fjerne antennene, hårene på hagen, i ørernes område. Du skal gå op til 8 sessioner med intervaller på 1,5-2 måneder for at slippe af med overskydende hår for evigt.

elektrolyse

Hårroten ødelægges af en elektrisk puls, som føres gennem en nåleelektrode, der påføres hvert enkelt hår. Elektrisk ansigtshår fjernelse er en lang, smertefuld og dyr teknik. Det vil ikke være muligt at slippe af med alt håret fra en session for evigt, du bliver nødt til at vente på opvågningen af ​​sovepærer. Det tager 5-8 procedurer for at opnå det perfekte resultat.

Elos - epilering

Enheden kombinerer genereringen af ​​elektriske impulser og lygter. Elos fjernelse af uønsket ansigtshår foregår også i flere sessioner med intervaller på 5-7 uger. Huden forbliver glat i mange år.

Kun disse teknikker giver dig mulighed for permanent at slippe af med uønsket vegetation på kroppen. De bør udføres af specialister, der har de relevante certifikater.

Afhaling af ansigtet derhjemme

Ikke hver pige for at fjerne antennerne over læben er klar til at deltage i de dyre procedurer, der er beskrevet ovenfor i løbet af året.

Du kan slippe af med uønsket ansigtshår alene, valget af depilationsteknikker er ret bredt.

Trimmer, pincet

Ved brug af pincett eller en elektrisk trimmer er det praktisk at fjerne fjernelsen af ​​antennerne over overlæben og hårene på hagen. Værktøjet er let at bruge, selv om det er lidt ubehageligt - hårene trækkes ud af roden. Dette er en god, nem og overkommelig måde at permanent glemme problemet med overskydende hår. Efter plukning vokser håret ikke i 2-3 uger.

Barbermanden

Fjernelse af et ansigt med en barbermaskine hjemme er den nemmeste metode, men også den mest uønskede. Enhver pige kan selvstændigt barbere hårene på kinderne eller over læberne hjemme, kun resultatet kan forværre alt. Blød fluff risikerer at blive til en stikkende børstehår. Desuden er resultatet kun nok i 2-3 dage. At ty til barbering er kun tilladt i ekstreme tilfælde.

tråd

I mange østlige lande er kvindens overskægsepilation og øjenbrynformning lavet af tråd. Det tager lidt tid og tålmodighed at lære at holde tråden ordentligt og få den til at bevæge sig. Håret trækkes ud med roden, så resultatet holdes i lang tid - 2-3 uger. Dette er ikke en kostbar og effektiv fjernelse af håret, men ikke hver pige kan gøre det til sig selv.

Mekanisk epilator maskine

Mekanisk epilator trækker håret fra roden og hakker dem med roterende pincet. Mange modeller af maskiner til depilation har specielle tip. Du kan undvære dem. Epilering af overlæben med et sådant apparat er ofte smertefuldt, men kun i de første 2-3 sessioner. Derefter tynder hårene tyndere og smerten falder. Maskinen klæber med pistolen og med stive hår. Fjern hår i ansigtet med en epilator en gang hver 2-3 uger.

Depilatory cream

Slap af uønsket hår med en kemisk creme kan enhver kvinde. Det er meget nemt at bruge det - produktet påføres håret og holdes i et stykke tid (fra 3 til 15 minutter). Derefter vaskes det af med varmt vand, der efterlader huden glat. Metoden er helt smertefri.

Cremen kan fjernes hår på enhver del af ansigtet. Men det virker kun på overfladen af ​​håret, brænder det, roden forbliver intakt. Fjern håret på ansigtet, med fløde vil vise sig hurtigt, men effekten varer kun i 3-5 dage. Gør proceduren ofte.

Voks (voksning)

Voks - et praktisk og effektivt værktøj til selvdæmpning i ansigtet. Du kan købe produktet i en kosmetisk butik. Der er en voks af medium blødhed, hård og meget blød. Hårfjerning over overlæben eller i hagen området anbefales at lave en blød eller medium voks. Klæbemiddel appliceres på huden, limes på toppen af ​​en strimmel (kan skæres af bomuldsstof eller købes færdigfremstillet) og trækkes mod hårets vækst. Vegetationen fjernes sammen med rødderne, så processen er palpabel, smertefuld. Dette er en langsigtet metode til at slippe af med overskydende ansigtshår, hvis virkning varer op til 4 uger. Ingroede hår opstår ofte efter voksning. Huden skal konstant skrabes for at undgå problemer.

Shugaring

Metoden til hårfjerning ligner voksning. I stedet for voks anvendes sukkerbaseret pasta, der udelukkende består af naturlige ingredienser. Kun hår med en rod fjernes ved vækst. Shugaring epilering af overlæben er mindre smertefuld, da pastaen næsten ikke klæber til huden og ikke trækker den, men kun hår. Midler bedre renser små våben, eliminerer udseendet af allergier. Glat hud varer 3-4 uger.

Folk ansigts depilation metoder

Mange kvindelige skønhedshemmeligheder, vi fik fra vores forfædre. Da der ikke var moderne teknologi og teknikker, fjernede pigerne antennerne i ansigtet og uønsket vegetation på andre dele af kroppen ved hjælp af tilgængelige værktøjer og naturlige komponenter.

Hydrogenperoxid og flydende sæbe

I Sovjetunionen blev ansigtshårfjerning nr. 1 betragtet som peroxid. Lægemidlet, som helt sikkert eksisterer i hvert hjem, blegner hårene, gør dem svage, tynde, umærkelige.

En kunst. l. 3% peroxid blandes med samme mængde flydende sæbe og tilsættes 0,5 tsk. sodavand. Massen påføres på bandagen, påføres ansigtet og holdes i 20-25 minutter og vaskes derefter af med vand. Således kan hårfjerning gøres over læben i ørernes område på hagen. Ved regelmæssig brug af metoden bliver hårene tyndere. Huden forbliver ren i op til 2 uger.

Alkoholopløsning

Lægemiddel 70% alkohol i mængden af ​​2 spsk. skeer bland 1 tsk. ammoniak og samme mængde ricinusolie. Til blandingen tilsættes et par dråber jod. Ved anvendelse af en bomuldspindel påføres væsken på det epilerede område; Efter tørring gentages proceduren, hvorefter huden vaskes. Metoden er velegnet til blondt hår i ansigtet, mørke kan ikke tages. Hårene brændes og huden forbliver ren i 7-10 dage. Pas på, at denne løsning let kan brænde følsom hud. Hvis du føler en brændende fornemmelse og ubehag, bør proceduren stoppes.

Soda opløsning

Det bliver påkrævet: bagepulver - 1 tsk., Varmt vand, kogt - 50 ml. Soda er godt opløst i vand. Cotton swab fugtede i blandingen og læg på fluffen over overlæben. Fremgangsmåden udføres 2-3 gange om måneden, over tid bliver håret tyndere og vokser langsomt.

valnød

Overraskende er det muligt at slippe af med antennerne i ansigtet i lang tid ved hjælp af almindelig valnød, mere præcist dens hud (den indeholder et stof, der ødelægger hårrotten). Dette er den mest effektive gratis teknik. Det vil tage 3 grønne frugtmøtter. Afskal møtrikkerne, tør godt og sæt i brand. Den resulterende aske fortyndes med 1 spsk. l. flydende sæbe og påført ansigtet.

På denne måde er fjernelsen af ​​whiskers på pigernes læber gjort hårene på hagen. Ulempen er, at efter gulvopløsningen kan gule pletter forekomme på huden, som forsvinder kun efter 2-3 dage. Hvis proceduren udføres en gang om måneden i løbet af året, så falder alle folliklerne sammen og håret vokser ikke længere.

Kaliumpermanganat

Du kan permanent fjerne ansigtshår med kaliumpermanganat. Men det vil tage tålmodighed.

For 50 ml varmt vand tages der en knibspulver i selve knivens spids. Krystallerne er godt opløst i vand, en tampon er fugtet i det og påført huden i 20 minutter. Fremgangsmåden er ønskelig at gentage 2-3 gange om måneden. Efter ca. 20-25 dage begynder hårene at dø og falde ud. For at fjerne alle løgene skal du lave sådanne lotioner regelmæssigt i 6-8 måneder. Om det er værd at tage en lang proces er en subjektiv beslutning.

Efter kaliumpermanganat vises brune pletter på huden, som ikke vaskes straks væk, hvilket skal tages i betragtning. Denne metode gøres ved at fjerne håret på hagen, afhugning af antennene, håret i øret.

Hvad er de bedste måder at ikke udvej på?

 1. Fra salonteknikeren er det bedre ikke at fjerne antennerne ved elektrisk udstødning. Høj risiko for mikrobrændinger. På huden kan der forblive små mørke pletter, der ikke går væk.
 2. Fjernelse af overlæben ved enhver populær metode bør udføres med forsigtighed ved allergi.
 3. Du må ikke slippe af med ansigtshår hjemme med en barbermaskine.
 4. Med stor omhu bør du fjerne håret på overlæben med en alkoholopløsning - det tørrer huden meget.

Generelle kontraindikationer

Uanset metoden kan du ikke depilere en person, når:

 • diabetes;
 • onkologiske sygdomme;
 • eventuelle hudsygdomme
 • skader, ridser, slid, sår i det depilerede område;
 • infektiøse og inflammatoriske processer i kroppen.

Hardware teknikker er kontraindiceret under graviditet. Papillomer, fødselsmærker, vorter kan være en kontraindikation til næsten alle teknikker undtagen pincet.

Hvordan man plejer ansigt efter depilation og epilation

Uanset teknikken skal huden efter berøring ikke berøres af beskidte hænder, udsætte sin første dag for rigelig solstråling, svæve. Kosmetik (lotioner, tonics, cremer) indeholdende alkohol er også udelukket.

Epilering over overlæben med en skrivemaskine, voks eller shugaring kan forårsage hudirritation. Efter sessionen skal huden behandles med antiseptisk og efter en time eller to for at smøre med kosmetisk olie eller babycreme 2 gange om dagen.

Hvis der opstår betændelse, vil antibiotiske salver hjælpe (Miramistin, Levomekol, Sintamicin).

For at undgå indgroede hår 5 dage efter proceduren rengøres huden med en skrubbe. Processen gentages 2 gange om ugen.

Fjernelse af antennerne hjemme med en kemisk fløde tørrer huden. Det bør fugtes regelmæssigt.

Den bedste måde at undgå allergi på er at lave en test af produktet på en lille del af armen, før den påføres ansigtet.

Afslutningsvis

En person, i modsætning til ben eller endda hænder, kan ikke skjules. Det er bedre ikke at risikere og slippe af med ansigtshår med de sikreste og mest velprøvede metoder med den mindste sandsynlighed for negative konsekvenser.

Moderne salve til behandling af intim kløe

Hårspray Estel CUREX Versus Winter - Anmeldelse