Jeg vil ikke være en kat! Der er anmeldelser af ansigtshår fjernelse til kvinder?

Jeg tror, ​​du bør ikke forklare, hvor meget ulejlighed disse nasty snorre leverer. Tidligere så jeg ikke rigtig mærke til dem, men nu kommer kommentarerne. Min mand, grinende, kalder mig en kat... Jeg kan ikke engang forestille mig, hvad årsagen var.
Shugaring og voksstrimler er ikke særlig ønskelige. Jeg købte mig den anden dag, komushek for depilation, og alting ville være fint, kun det efterlader en forbrænding, og huden begynder at skrælle, plus kløende skræmmende...
Spørg et godt værktøj, og vær venlig at hjælpe med gode råd, fordi jeg ikke har mere styrke!

Min mand kalder mig ikke en kat, men sommetider griner han også. Jeg troede ikke engang, at jeg ville få et sådant problem, jeg ser hovedårsagen til hormonforstyrrelser, men fordi jeg er opmærksom på årsagerne, går fluffen under min næse ikke overalt... men efter 30 begyndte de at mørkere lidt, cremer til depilation passer heller ikke, allergi tortureret, dækning, kløe osv. Nu forsøger jeg at finde pålidelige metoder til at blegne ansigtshår fra improviserede midler. Nogen der forsøgte at lave en opløsning af peroxid? Sådan gøres det korrekt, kan smør hvad skal man tilføje? Hjælp, måske prøvede nogen det? Jeg ville være meget taknemmelig for hjælpen)

Alle specielle cremer og behandlinger med folkemæssige midler har normalt ikke en langvarig virkning, jeg har prøvet mange måder at fjerne de små hår, der opstod som følge af hormonforberedelser. Kun laserkorrektion hjalp efter den tredje procedure, at hårene forsvandt for evigt.

Helt enig med Natalia, hjælper laserkorrektionen mig også! Selvom jeg vil sige, at min ven blev hjulpet af et folkemøde, selvom det ikke passede alle, fik det mig til at være allergisk.

Oksana, og hvad et folkemødehjælp hjalp din kæreste? Jeg kender fra folkemyndigheder kun klargøringen med hydrogenperoxid, det er vores mødre, der har lidt så meget, og vi kan bruge kosmetologernes ydelser, fordi laser hårfjerning virker vidundere. Jeg plejede at bruge voksplader til ansigtet, men det viste sig at være smertefuldt og ineffektivt, så jeg opdagede proceduren for epilering af uønskede antenner.

Jeg ved ikke, hvordan du selv besluttede at slippe af med dette ubehagelige problem! Dette er den samme person, hvorfor bringe dig selv ulejlighed. Og hvis efter proceduren i kulde eller varme! Resultatet bliver mærkbart "på ansigtet." Ingen tonalka hjælper ikke. Det er bedre at kontakte specialisterne i virksomheden, kosmetologer. At udholde en eller to gange, men effektivt!

I mit liv havde jeg også erfaringerne med at slippe af med antenner ved hjælp af populære metoder - jeg brugte grønne druer. Jeg blev rådgivet at gnide overskæg med saften af ​​umodne druer. Udover at spilde tid, blev der intet mere modtaget. Hvis du vil være resultatet, skal du vælge laserkorrektion. Kun denne metode vil helt eliminere overskæg og give dem mulighed for at komme igen.

Den kendte pige-leder Alina har nu et sådant ansigt, det er grimt at se.
Men manden er meget flot og sød. Det er rigtigt, at de grimme er meget lydhør. Jeg vil så slippe dette link til hende. Lad eliminere fejl, efter al sommeren fremad.

skønhed

At være eller ikke at epilere i ansigtet?

For tusindvis af år siden kunne kvinder, som beboede Jorden, ikke engang tro, at deres arvinger fremover ville have et helt arsenal af våben, der lignede torturværktøjer af inkvisitorer, og alt for at slippe af med de hadede hår på deres krop. I de dage gav de samme hår varme, og kvinder fremhævede snarere princippet "Jo mere jo bedre!". Senere, for eksempel i den sumeriske religion blev kropshårfjerning selv fordømt af guderne. Den, der ikke er enig, lykke vil vende sig væk fra ham i hele syv år (nu har vi de samme problemer med et brudt spejl)! © https://lady.webnice.ru [-1.193.124.189.214.808.e08ea5eac4023fc74c05b98d1dade2a0]

Men de egyptiske guder havde intet imod det. Sandsynligvis fordi egyptiske kvinder var meget til fordel. Da deres glatte hud blev betragtet som et symbol på skønhed, ungdom og uskyld, dømte damerne ikke at bruge de mest sofistikerede og utrolige tilpasninger for at opnå det ønskede resultat. Hårfjerning fandt sted uden fugt og blødgøring og blev udført med noget skarpt skærpet objekt op til en sten eller en skal! Afgørelser kom til ende, da Nefertiti opfandt en klæbrig blanding af voks, honning og urter. Cleopatra blev også en tilhænger af sine metoder, først ved hjælp af voksstrimler.

Samtidig kæmpede de græske kvinder med denne "ulykke" med pincet eller blæst ud, og de romerske kvinder gik til badene, hvor specielle slaver "kosmetik" reddede dem fra uønsket vegetation med særlige tråde: de sår det på hvert hår og trak det ud. Meget smertefuld og lang procedure. Men skønhed kræver offer!

Det forekommer mig, at selv i vores tid, hvor mange mennesker skiltes måder at slippe af med de allestedsnærværende hår, er ofre til skønhedsalteret det samme, om ikke mere. Jeg vil forklare mit synspunkt, idet jeg har overvejet de eksisterende metoder. Og nu taler vi ikke om hele kroppen, men om vores lille ansigt, som altid er i syne, og i de første minutter af kommunikation er vores telefonkort, vil jeg ikke være bange for dette ord.

Barbering. Denne metode afvises straks, når det kommer til antennene over overlæben, hår på hagen, kindben eller tidsmæssige områder. Vi søger at slippe af med dem, og ikke for at gøre dem tykkere og mørkere. Og det er præcis, hvad der vil ske, hvis du fjerner håret på dit ansigt med en barberkniv.

Epilator. Samme historie. Det anbefales ikke til brug. Ellers kan du helt belønne dig selv med inflammatoriske processer på steder med hårfjerning, og i fremtiden også med indgroede hår. Har du brug for det?

Depilation cremer. Det ser ud til at være en god metode. Ja, ikke langsigtet nok til en uge, ikke mere. Men det vigtigste er ikke sikkert for følsom hud. Uden foreløbige prøver af fløden på albuens skæl, anbefales det kraftigt ikke at påføre det på ansigtet. Sådan hast er fyldt med irritation, kløe, rødme og endda kemiske forbrændinger. Det samme "dejlige sæt" kan tjene ved at holde fløden på huden lidt længere end den angivne tid på pakken.

Wax. Det gør ondt! I enhver temperatur manifestation. Varm voks er fyldt med forbrændinger, så der bruges oftere voks- eller voksstrimler. Den største ulempe ved denne procedure ud over de smertefulde fornemmelser er, at hårene kun fjernes fra overfladen af ​​huden, den grydebælgede bagstykke fortsætter med at vokse, og proceduren kan kun gentages, når den (bagdelen) vokser med 4-5 mm.

Elektrolyse. Personligt er jeg meget bange for denne procedure og vil aldrig beslutte det, selvom mine allerbedste venner, der har bestået det, selv lede mig til den mest erfarne kosmetolog. Den tyndeste nål trænger ind i hårsækkenet, gennem det strøm, der anvendes, hvilket dræber hårets kimzone. Nej, lad ham leve, og jeg sammen med ham! Hvis proceduren er vellykket, vil denne type hårfjerning give den længste effekt. Men hvis ikke, så vil dit ansigt vise arsorter, taler om hudskader. Igen har du brug for det?

Laser hårfjerning. Alas, udføres kun med succes, hvis du er en brunette. For resten hjælper det ikke meget for piger, hvis hår ikke er meget mørke, fordi laseren virker på hårets mørke pigment og forårsager skade på follikel. Desuden er denne metode, hvis den anvendes ukorrekt, også fyldt med forbrændinger og pletter, som vil vare i flere måneder. Stil et spørgsmål eller forstår du?

Epilering. Det fremmes som det nyeste hundrede procent, og vigtigst af alt - en sikker måde at fjerne hår ved at rette en stråle af lys på follikelet og overophede det. Er det sikkert? Jeg vil argumentere. 100% i dag kan du ikke stole på noget. Igen, hvis du støder på en højt kvalificeret specialist, så er du en glad person, der slap af antenner i 2-3 uger. Hvis det ikke er tilfældet, udleveres forbrændinger og spor af udbrud, og i nogle patienter forbliver brændemærker i op til seks måneder. Jeg synes, spørgsmålet er klart.

Og nu hvad skal du spørge, gå med et overskæg? Nej, selvfølgelig! Men for dem, der har en lav tærskelværdi og grad af mistillid til alle, er der maskiner og personer, der administrerer dem, højt, jeg kan anbefale flere sikre, mest smertefri, enkle og vigtigst - tilgængelige metoder til behandling af ansigtshår. Kontrolleret og godkendt af mere end en generation af kvinder.

1. Afklaring. Hårene over overlæben er ikke nødvendige for at fjerne, de kan simpelthen gøres usynlige. Den nemmeste måde er at tørre problemområdet med en bomuldspinne vandigt fugtet med 3% hydrogenperoxidopløsning. Proceduren varer 5 minutter og udføres dagligt, indtil håret er fuldstændigt bleget. Det samme kan ske med citronsaft, men altid frisk. Forresten er denne metode gældende for håret på dine hænder, hvis du er en stikkende brunette og føler sig genert af "sort silke" på dine hænder.

Den anden metode: 1 tablet hydroperit knus i pulver, tilsæt nogle få dråber ammoniak og samme mængde 3% hydrogenperoxidopløsning. Rør omhyggeligt til en homogen tykk masse. Den resulterende blanding påføres området for afklaring og holdes i 10 minutter. Skyl derefter med varmt vand og påfør en nærende creme på huden. Proceduren skal gentages mere end en gang om ugen, og inden det gennemføres, er det nødvendigt at sikre, at der ikke er sår eller bumser i det valgte område. Ellers kan irritation opstå.

2. Fjernelse. Hvis dit hår ikke vokser meget tykt, og de er ret mørke, vil gode pinsetter være nok. Vask dine hænder med sæbe og tør pincet med alkohol. For at reducere smerten i proceduren, 5-7 minutter før proceduren kan påføres huden med en tampon gennemblødt i varmt vand. Under proceduren bør huden i det behandlede område være lidt spændt, og efter behandling skal den tørres af med alkoholkrem. Endelig, for at undgå rødmen af ​​huden, kan en tampon gennemblødt i koldt vand påføres det behandlede område.

3. Shugaring. Denne hårfjerningsmetode kom til os fra øst. Det er meget enkelt, billigt og tilgængeligt for enhver kvinde. Princippet ligner meget voks voksning, men shugaring har sine fordele.

Omkostninger. De vigtigste komponenter i shugaring er sukker og vand, overkommelige for kvinder selv med det laveste indkomstniveau.

Hypoallergi. 100% naturlig formel af sukker og vand indeholder ingen duftstoffer og kemiske tilsætningsstoffer. Derfor er shugaring egnet til enhver hud, selv for de mest følsomme og tilbøjelige til allergi.

Lav skaderate. Under proceduren fjernes de levende celler i huden ikke, sirupkapperne og fjerner kun hår. Samtidig er hårets længde, som giver højkvalitetsafhældning, kun 1-2 mm.

Manglende "indgroet" hår. Efter shugaring forbliver glat hud, hår vokser efter 10-20 dage - alt dette uden problemer og betændelse.

Så vi shugaring derhjemme!

Du skal bruge: 10 spiseskefulde sukker, 1 spsk vand, en halv citron.

Bland sukker, citronsaft (frøfri) og vand i en ildfast beholder, sat på minimal varme og omrør hele tiden, kog. Udskift ikke temperaturen i blandingen, reducer ikke eller tilføj brand - det er meget vigtigt! Kort efter begyndelsen af ​​madlavningen bliver sukkeret gennemsigtigt, luftbobler vises i den. Derefter bliver blandingen mørkere, tag en gyldenbrun farve og lugt af karamel.

Kog sirupen i ca. 10 minutter, fjern derefter fra varmen og lad afkøle. Forsigtigt, for ikke at forbrænde dig selv, tag en lille smule shugaring sirup på din finger. Hvis blandingen ikke spredes og den kan rulles ind i en bold, bliver alt gjort korrekt. Hvis ikke, så brugte du for meget vand, du vil ikke kunne fjerne håret med denne sirup.

Vi går videre til proceduren. Tag en lille sirup med fingrene, fordel det på hudområdet med hår, vent et stykke tid og rive det af med en skarp bevægelse mod hårvæksten. Som ved voksning kan du bruge vævsstrimler til at lette proceduren. Hvis blandingen afkøles i processen, varme den lidt over lav varme og fortsæt. Efter epilering vaskes resten af ​​shugaring-blandingen med et varmt brusebad.

Ansigtshår fjernelse med laser for evigt: anmeldelser

Hvis du ikke ved hvordan du kan slippe af med ansigtshår for evigt, har du sandsynligvis ikke behøvet at fjerne dem med en laser. Repræsentanter for det stærkere køn gennem den innovative procedure kan medføre overskydende vegetation under næse og skæg. Hos kvinder vokser de enkelte hår i disse områder, men på grund af deres tilstedeværelse mister ansigtet sig til glatte udseende skønheder.

I udlandet er laser hårfjerning en fælles procedure, men for vores landsmænd ser det ud til at være eksotisk. En laser behandler forskellige sygdomme og fjerner vorter. Men hvordan fjerner hårfjerning med en laser, er det ikke klart for alle indbyggerne. Derfor er det fornuftigt at studere egenskaberne i proceduren.

Hvad er det

Laser depilation er en smertefri, atraumatisk og yderst effektiv metode til fjernelse af overskydende hår. Under indflydelse af strålen af ​​hår kollapser og falder ud. Ny vækst på det behandlede sted observeres ikke. Effekten opnås på grund af ødelæggelsen af ​​melanin med en laser - et mørkt pigment, der er indeholdt i follikelet.

Enheden virker synligt, kun ødelægger pæren og opretholder de tilstødende vævs normale tilstand.

Hvor effektiv er laserfacerhårfjerning, tallene siger. Dette er 70-80% af håret i den aktive vækstfase. For at fjerne dem helt skal en kvinde deltage i 2 - 3 sessioner. Kontraktsprocedurer udføres ikke, mellem dem er det nødvendigt at overholde intervallet på 1 - 2 måneder. I løbet af denne tid vækker løvløgene og begynder at frigive nye hår. Dette øger chancen for høj kvalitet af vegetation fjernelse med hver efterfølgende epilering.

Laser hårfjerning og foto epilation er ikke det samme. I andet tilfælde udføres hårfjerning ved hjælp af kryptonlamper med en bred vifte af stråling (ultraviolet og infrarød). For at beskytte kroppen mod strålebølger er det nødvendigt at anvende lysfiltre. Strålingsstrækningen tilstrækkelig til fuldstændig eliminering af uønsket hår varierer i området 600 - 1200 nm. Bølgelængden af ​​en alexandrit laser, som oftest anvendes til ansigtshårfjernelse, er 755 nm.

Hvordan virker det

Princippet om laser hårfjerning er ukompliceret. Specialisten tager enheden og leder strålen til det område, der ikke tilfredsstiller klienten. Lægen indstiller strålingsparametrene på forhånd med fokus på patientens individuelle egenskaber og præferencer.

Hvad gør strålen? For det første opvarmer det håret og gløder derefter follikelen og ødelægger melanin.

Hele processen tager en brøkdel af et sekund, og området af ansigtsbehandling pr. Sekund er 1 kvadratmeter. cm. Det betyder, at specialisten klarer at ødelægge flere løg på en gang. I fremtiden er situationen som følger: Håret på den behandlede overflade vokser slet ikke, eller vegetationen går først efter 2-3 år.

Hvilken laser er bedre

Laser hårfjerning udføres kun i salonen. Føreren kan bruge lasere af forskellige typer:

 • Diode. Diode laser sessioner er billigere end andre enheder. Proceduren giver et hurtigt resultat, men fjerner ikke til slutningen de blonde hår, der gerne koncentrerer sig på overlæben hos kvinder.
 • Neodym. Denne laser kan fjerne mørkt og blont hår. Depilation tager lidt tid, men det er smertefuldt og efterlader nogle gange forbrændinger på et ømt ansigt.
 • Alexandrit. Laser hårfjerning i ansigtet, dømmende efter anmeldelser af kvinder, der betalte for tjenesten ved hjælp af en alexandrit enhed, kan løse problemet med hypertrichose forbundet med hormonelle ubalancer. Men kun mørke hår fjerner aggregatet, det påvirker ikke lysene.
 • Neodym med Q-switched. Den mest avancerede version af laseren klæber med hår af enhver skygge, der vokser på huden af ​​enhver type og farve. Neodymlaser kan bruges selv efter at have besøgt en garvningslokale og på huden garvet under naturlige forhold. Andre mørke skinnede lasere virker ikke. Der er ingen fare for at blive brændt ved brug af en neodymlaser. Men sådanne procedurer er dyre.

Den gennemsnitlige pris på en laser ansigts hårfjerning session er 1.500 rubler. Under kursusprocedurer kan administrationen af ​​salonen lave rabat.

Fordele og ulemper

Fordelene ved laser hårfjerning er flere, og de alle kan lide tjenesten forbrugere. For det første er evnen til at fjerne hår fra ansigtet uden at bryde hudvævet. Dette er meget vigtigt for kvinder, fordi ansigtet altid er i syne. Dette resultat opnås på grund af den målrettede effekt af strålen på håret med hele sin struktur.

Kunder kan også lide det faktum, at resultatet af laser hårfjerning er mærkbart efter den første procedure. Håret falder uden irritation og vokser ind i huden. Antallet af fordele ved laser hårfjerning fuldender muligheden for radikal fjernelse af hår fra et følsomt kvindelig ansigt og en grovere mand. Således ekspanderer forbrugernes kreds af tjenesten.

Blandt ulemperne ved laser depilation noterer vi kun prisen, som ikke er tilgængelig for nogen person, og en række alvorlige kontraindikationer, hvis tilstedeværelse er årsagen til, at mesterens afvisning af at afholde en session til en bestemt kunde.

Hvad er kontraindikationerne til laserfjerning på ansigtet:

 1. Diabetes mellitus.
 2. Graviditet og HBV.
 3. Herpes i det akutte stadium.
 4. Infektiøs patologi.
 5. Dermatologiske sygdomme i ansigtet.
 6. Godartede / maligne neoplasmer på ansigtet.

Laseren påvirker ikke de dybere lag af epidermis, det påvirker kun det cellulære niveau. Men det er ikke desto mindre uacceptabelt at forsvinde kontraindikationer til laser laser hårfjerning sessioner på grund af sundhedsrisici.

anmeldelser

Læger ser ikke noget dårligt i at fjerne ansigtshår med en laser og skriver til anmeldelserne, at for at få gode resultater er det nok ikke at have kontraindikationer og at overholde alle anbefalinger fra en kosmetolog. Det er obligatorisk at komme til at gentage sessioner, da en procedure ikke vil være tilstrækkelig til permanent at slippe af med ansigtshår. Også eksperter opfordrer til at gøre laser hårfjerning kun i salonen med et godt ry og kun blandt erfarne mestre. Trods alt er ofte den negative tilbagemelding fra kvinder om fjernelse af hår fra ansigtet med en laser relateret til, at de blev betjent af en ukvalificeret kosmetolog.

Men hvad forbrugerne af en sådan kosmetologisk tjeneste siger som laser hårfjerning på ansigtet:

Lyubov, 50, Moskva: "Med mørke, mærkbare overskæg over min læbe gik jeg i årevis, indtil i vores by var der mulighed for at fjerne ansigtshår ved hjælp af en alexandrit laser. Omend dyrt, men effektivt. Mit ansigt ser perfekt og tiltrækker opmærksomhed ikke på grund af et overskæg, men på grund af et velplejet udseende. "

Maria, 27, Ekaterinburg: "Jeg har mærkbart ansigtshår efter graviditet. Som endokrinologen sagde, blandt hormonelle udsving. Barbering som en mand var uacceptabel for mig, så jeg begyndte at se efter måder at slippe af med hypertrichosis i kabinen. Jeg stødte på en erfaren specialist, han råbte mig til at fjerne børsten med en laser. Mere eller mindre anstændig effekt, jeg havde efter den første session. Og efter 3 sessioner var der ikke noget spor af mit problem. Jeg er glad. "

Galina, 34, Murmansk: "I salonen i vores by er der professionelle herrer, der fjerner hår fra forskellige dele af kroppen på forskellige moderne måder. Jeg plejede at fjerne håret med en laser i armhulerne, men efter en lang hormonbehandling på grund af gynækologiske problemer, gik jeg til min mester for at fjerne antennerne. Tidligere rådede jeg med gynækologen og endokrinologen, og de forbyde mig ikke at gøre det. Generelt slap jeg af whiskers i 4 sessioner, og jeg ser fint ud. Laser depilation har ikke provokeret nogen ubehagelige virkninger i mig. "

Laser hårfjerning - anmeldelse

Hele sandheden om laser hårfjerning på ansigtet eller hvad mange piger er så bange for at sige.

Efter en lang pause offentliggør jeg igen en ny anmeldelse. På dette tidspunkt vil det blive brugt på et så vanskeligt og delikat emne som laser hårfjerning på pigernes ansigt. Desværre måtte jeg ty til denne procedure, fordi jeg ikke havde nok tålmodighed (og sundhed med mig og min mor, der hjalp mig i kampen for skønhed) med elektroepilation, en anmeldelse, som jeg offentliggjorde for længe siden. For dem, der er for dovne til at læse den forrige store anmeldelse, vil jeg sige: Jeg var bekymret for væksten af ​​ansigtshår, det var den berygtede overskæg og sideburns, samt hele skæg og hage (og Jeg mener det område, hvor "anden hake" ofte sker.) Mit problem er relateret til hormoner, og jeg ved det, men jeg går ikke bevidst til læger, jeg ved helt sikkert, at de ikke hjalp mig klokken 16, og nu hjælper de heller ikke. dem der vil vride en finger på hovedet og råbe "på den anden side af skærmen" Jeg vil sige det - jeg er absolut ligeglad med, om jeg har børn, jeg er meget uheldig i relationer, og derfor har jeg næsten fortvivlet over at "leve som alle mennesker "men jeg vil se godt ud, bare for mig selv, og fordi erhvervet kræver.

Så efter elektrolyse lykkedes det mig at reducere antallet af uønsket hår betydeligt, men det var stadig "dobbelthage" -området og halsen, der blev den mest alvorlige hindring i kampen for et helt rent ansigt, fordi den strameste, længste (i den forstand under huden) hår, der er meget lang og smertefuldt, ikke ønskede at forlade deres sædvanlige sted. Der var også to små zoner på skæget, hvor håret også er stædigt. Desuden pressede laser hårfjerningen mig også, at min mor, af sundhedsmæssige grunde, nogle Byrden vil ikke være i stand til at hjælpe mig gennemføre proceduren, og har en ren ansigt, ikke desto mindre er det meget ønskeligt.

Hvordan valgte jeg mesteren?

Som i tilfældet med elektrolyse besluttede jeg først at evaluere mesterens arbejde og så på den mand, der allerede gennemgik eller gennemgik proceduren. Min ældre kollega, en smuk, charmerende og munter kvinde, viste sig at være den samme. Da vi blev venner besluttede jeg at fortælle hende om dit problem, fordi Jeg var nødt til at sige et ord. Efter at have hørt mig og sukkede desværre, fortalte hun sin historie: Fra 15 år kæmpede hun med den hadede sorte overskæg ved hjælp af hydrogenperoxid, fordi hun arvede sort og hårdt hår (herunder uønskede) fra den armenske far. Jeg kan forestille mig denne smerte og rædsel, fordi jeg engang forsøgte at slippe af med håret på mine hænder på samme måde, og min hud begyndte at blære 30 sekunder efter påføring af "mirakelopløsningen." Jeg lagde ikke mere sådanne eksperimenter på mig selv.

En kollega viste "whiskers" -området, og jeg var bedøvet: der var ingen pletter og spor på sin mørke hud, selvom jeg ofte læste på forskellige steder, at der var forbrændinger, alder pletter osv., Og heller ikke et hår! Det var en strålende sejr.

Og min kollega-kæreste fik mig til en aftale med sin læge. Jeg indrømmer, jeg var nødt til at komme til lægerne mere end én gang og tale om mit problem, men denne gang var jeg bekymret igen, mine hænder blev koldt, og mit hjerte var pounding. Den unge mødte mig, en sympatisk læge og omhyggeligt undersøgt. Jeg fortalte ærligt hende, at jeg havde et hormonproblem, at jeg gik til lægen, men "genoprettede mig ikke" på min egen vilje og stædighed (hun blev knust og kvalme fra ordinerede piller, og jeg nægtede at tolerere det mere ) Ingen begyndte at skælde mig Delvis heldigvis, men lægen advarede straks, at da problemet var hormonalt, så måtte jeg måske gå til hende eller en anden læges liv for proceduren, indtil jeg gik til en endokrinolog og en gynækolog endokrinolog og stabiliser ikke mine hormoner.

Vi må hylde, lægen har selvfølgelig ret på sin egen måde og takket være hende, at hun ikke vildlede mig og lovede et tidligt og 100% resultat. Min doktor sagde også, at selvom resultatet er godt, måske vil der være et par stædige hår, der skal "afsluttes" ved elektrolyse.

Før proceduren:

Lægen undersøgte omhyggeligt alle områder med uønsket hår og sagde også, at jeg var den ideelle patient, fordi jeg har hvid hud og mørkt uønsket hår.

Jeg har ikke barberet mit uønskede hår, selv om jeg tværtimod voksede et par mm (jeg er den slags person, jeg er ligeglad med, hvem vil se på mig og hvad han vil sige, det vigtigste for mig er at løse mit problem).

Jeg blev lagt på en sofa, dækket af et særligt tæppe, givet "svejserbriller", som jeg kærligt kalder dem.

En ven havde advaret på forhånd om, at det kunne være ubehageligt, det ville endda skade et sted, og hun ville lugte meget stærkt med brændt hår, så jeg var klar.

Lægen opstillede enheden og fortalte mig at vende mit hoved til siden og besluttede at starte med sideburns.

Følelser under proceduren:

Det første jeg følte var iskold luftblæsning. Det er designet til at reducere ubehag, og han lykkes meget. Lægen advarede om, at jeg under ingen omstændigheder må have en fornemmelse af, at et loddejern var fastgjort til mit ansigt, heller ikke under efter proceduren, og hvis jeg under proceduren føler, at jeg er uudholdeligt varm, så behøver jeg ikke at være en helt, men jeg må straks sige det.

Skalingen af ​​hårdt hår begyndte. Jeg kan sige, at fornemmelserne er meget mindre smertefulde end ved elektroepilation. Hvis du sammenligner det med det forrige, føles det som en anden prikken. Det føles som om lasererne "skutter" præcist i håret. Ja det lugter ubehageligt, men kan lide.

Efter behandling af whiskers, var det omvendt af hagen og skæget, og et par hår blev ødelagt på nakken. Som i tilfælde af elektroepilation er den mest smertefulde ting på nakken og på hagen, men du kan også udholde uden problemer.

Den sidste var "forarbejdet" overskæg og til de mindste detaljer (selv næppe mærkbare hår nær næseborene).

Bag skærmen støttede en ven mentalt mig, selv spurgte lægen, hvordan jeg var der, om jeg græd XD

Hele proceduren (behandling af "whiskers" fra to sider, hage, hals, skæg og overskæg) tog omkring 20 minutter fra styrke, jeg var overrasket over, hvor hurtigt alt gik.

Følelser umiddelbart efter proceduren:

Det var her, at en undervandssten venter på mig! Eller det er den visuelle effekt, der virker, det ved jeg ikke, men så snart jeg så mig i spejlet, følte jeg straks en brændende fornemmelse, som om jeg var hårdt brændt i solen. De behandlede områder var farvet som en pink gris. sammenlignet med min hvide hud. Lægen fortalte mig at behandle alle områder med panthenol, som jeg gjorde.

Rødhed fra hagen, skæget og sideburnerne kom ud efter et par timer. Rødheden blev holdt på "whiskers" i længst tid - ca. 2 dage, plus en lys skorpe følte at røre. Da jeg havde en trist begivenhed på procedurens dag, havde jeg ikke meget Jeg bemærkede, og helt overset det øjeblik, at jeg skulle købe Panthenol for mig selv og smøre alle de behandlede steder med det.

Hårene begyndte at falde ud på egen hånd omkring 5 dage efter proceduren. Visuelt faldt 30-40% af alt uønsket hår, men stædige kammerater blev tilbage, som desværre ikke forlod deres yndlingssted.

Det er umuligt at trække ud, barbere ud, trække voks væk igen, og også hår, der ikke er faldet ud alene. Skru det kun med sakse forsigtigt! (Dette er stadig så travlt, for at være ærlig, men igen, jeg var inspireret af resultatet og har til hensigt at gå til slutningen).

Efter den første procedure var varigheden af ​​effekten:

Sideburns, hage, skæg og nakke - 2 uger;

-måneders overskæg. Det var som et eventyr.

Jeg gjorde den anden procedure en måned efter den første. Så viste det sig, at det var på dette tidspunkt, at min krop besluttede at tiden var kommet til "disse dage", som jeg advarede lægen på forhånd for at vide, at smertetærsklen stiger i denne periode, så min læge øgede ikke laserkraften.

Efter at have undersøgt mig sagde lægen, at metoden virker for mig, og du kan fortsætte med at kæmpe for et rent ansigt.

Selvfølgelig, i menstruationsperioden er det meget mere smertefuldt at gøre proceduren, men jeg tolererede det ved at knytte mine tænder. På det tidspunkt tog behandlingen af ​​alle zoner op til 20 minutter.

Ligesom sidste gang helbredte overskæget den længste.

3 uger er gået siden proceduren, og først nu har enkelte hår begyndt at nikke, ellers er det et glat ansigt, jeg kan bare ikke glæde mig (pah-pah-pah, for ikke at jinx det).

Efter proceduren smører jeg omhyggeligt alt sammen med Panthenol. Snart går jeg til den tredje procedure, jeg opdaterer og supplerer anmeldelsen.

Opdatering pr. 11. maj 2017:

I dag gik jeg til den tredje procedure. Kraften var forøget lidt, denne gang var det lidt mere smertefuldt end normalt, gik rødmen efter behandling hurtigt væk, undtagen overskæget. Smerten i overskægsområdet forbliver stadig. Jeg håber det vil gå hurtigt. Endelig lærte jeg, at proceduren udføre på alexandrit laser,fordi Jeg har en følsom, "reaktiv" hud, der reagerer voldsomt mod laserflares. Lægen ser resultatet, som jeg og min mor kan se. Jeg vil fortsætte med at overvåge mit ansigt og udføre procedurerne igen.

omkostninger:

Til behandling af whiskers, skæg, hages og sideburns - 42 hviderussiske rubler, som er cirka $ 20.

Tak til alle, der mestrer min store anmeldelse, ønsker jeg dig sundhed og succes i kampen for skønhed!

Laser hårfjerning - anmeldelser

Negative anmeldelser

Jeg gik til diodlaseren. Stramt mørkt hår på let hud.
resultater:
Ansigt - tørrer huden stærkt, rød acne op til 3 uger. Hår falder ud, men i slutningen af ​​hver procedure i procentvise termer, ikke meget. Sæt en mørk pigmentplade.
Bikini - var en procedure. Resultatet er "0".
Mave - efter proceduren faldt 5-10 procent hår. Men tænk på proceduren på maven godt, fordi Der er en negativ påvirkning ikke kun på huden, men også på væv og organer. Konsekvenserne af proceduren - maven pouted og der var en mellemliggende menstruation mellem den normale cyklus. Derfor er laser hårfjerning på underlivet ikke sikkert.

Victoria

I kabinen har jeg allerede lavet foto-varme fjernelse (LHE) af procedurer 20 (jeg tror nøje på udryddelse) på mit ansigt. De første procedurer 5 hår blev tyndere og syntes at blive mindre, og så jublede de op og voksede i samme mængde som før proceduren, nogle steder blev de endnu hårdere. Smerten er uudholdelig, voks og i sammenligning går ikke, efter at proceduren brænder, uger 2 går ud af skorsterne, og så begynder håret at vokse. Mest sandsynligt er enten mit kaukasiske gen uforgængeligt eller et apparat af dårlig kvalitet.

Aeliya

Åh, piger! Jeg gjorde foto epilering i 1,5 (!) År, hver 3 uger med 2 maksimale blink i stedet for en. Resultatet er endnu værre end det var før (fordi de ikke tillod at epilatoren blev brugt, var det nødvendigt at barbere).
Mørkt hår, hormoner i perfekt rækkefølge.
Konklusion: SHOW!

bloodycookie

Fordele: ikke opdaget;

Ulemper: Dyre, spor forbliver uklare

En ven har en lille overskæg over hendes overlæbe, Nå, nu tænkte hun på at fjerne, hun blev rådgivet til laserepilation, ja jeg gik med hende, jeg blev også overtalt og sagde meget godt, vi vil fjerne for evigt med et par tricks.

Vi kom for første gang, proceduren var smertefuld, jeg kom ud med en rød læbe, mere præcist med det faktum, at der over det blev kun et lille hår fjernet, næsten ingenting er ændret. Vi gik 3 flere gange. Og vi havde nok.

Efter denne epilation er der røde pletter, og jeg går ud for at forestille mig at gå i mere end et halvt år, det er ikke meget smukt, som lille acne. Min ven gik endnu mere med dem, jeg ville ikke gøre noget andet, alle kom op og spurgte hvad der var med din læbe. Og så ved du ikke, hvad du skal svare. Generelt, hvis det ikke er så synligt, er det bedre ikke at gøre det overhovedet.

Jeg kunne ikke lide det, jeg er glad for, at alt nu er gået.

Ariadna777

Jeg har gennemgået flere laser hårfjerningsprocedurer, og jeg vil gerne dele med dig min mening og mine konklusioner vedrørende denne procedure.

Først ønskede jeg at epilere mange områder på kroppen: både bikiniområdet og armhulerne. Men det ville have kostet mig en smuk penny, og jeg vil gerne tjekke på forhånd: Er det rigtig godt i virkeligheden, og er det så effektivt, at denne skarpe laser hårfjerning? Og derfor valgte jeg i begyndelsen en meget lille zone for epilering: zonen af ​​"antenner" over overlæben. Disse ondskabsfulde "antenner" har længe givet mig en masse vanskeligheder, hver uge fortyndede jeg voksen og med hjælp hyrede de besatte hår. Og jeg håbede (og jeg blev lovet i salonen) at ved hjælp af laser hårfjerning ville jeg miste håret over min læbe helt og for altid.

Passerede i alt fire sessioner, og i sidste ende - hårene voksede og vokser som tidligere. Selvom jeg bemærkede, at de begyndte at vokse lidt sjældnere, men denne forskel er så lille, at jeg kunne være forkert. I sidste ende bruger jeg stadig voks til epilering.

Jeg tror, ​​at jeg har et svagt resultat på grund af den anvendte type laser. Jeg blev behandlet på en alexandrit laser. Det ville være bedre, hvis jeg valgte en diodelaser, sådanne lasere trænger dybere ind i huden og påvirker hårsækkene mere dybt. Derfor er resultatet af dem bedre. Så hvis du står over for valget af typen laser til fjernelse af håret - anbefaler jeg dig at prøve alle de samme diode type laser.

Mit bikini- og underarmområde er meget renset, fordi håret er mørkt og hårdt, og zonerne betragtes som hurtigste til at fjerne overskydende hår. Kort sagt, jeg har brug for ikke mere end 10 procedurer, og så kan Pts sjældent gå til profylakse, men det er muligt at fjerne Ptsytica selv. Pt er svært at trække tilbage - jeg har gået i mere end et år - til ca. 12-13 procedurer. Samtidig blev alt det fluffede hår fjernet - det er slet ikke der, men i stedet begyndte hårdt sort hår at vokse, ligesom øjenbryn på kinderne - jeg kan slet ikke fjerne det, de vises 5 uger efter epilering og skarpt og stærkt synlig)

Tatyana Serebrovskaya

Jeg har lys blondt hår på mine ben. Jeg barberede dem ikke før, men lette dem med peroxid (jeg kunne ikke barbere af allergiske grunde), de var bløde - ikke shchitina. Men med tiden fik det mig. Jeg købte et kursus på 5 laser hårfjerningsbehandlinger. Følelser tolerable, lidt som et andet strejf af brændenød. Jeg lavede 4 stykker og blev gravid. Så en pause i 12 måneder. Og hun gik for at afslutte den betalt 5. For dette år viste 20% af håret. Jeg tror, ​​at efter den sidste vil jeg overhovedet glemme dem. Jeg tror, ​​det hele afhænger af mesteren. De første 4 er godt udført af en kosmetolog, og den sidste af en anden mester Hun gav mig 6 ​​forbrændinger med blærer. Jeg troede, jeg ville slå hende til enden (.

Mimishka88

Jeg vil gerne dele med dig min historie om bekendtskab med laser hårfjerning. Det hele begyndte med, at 14 år gamle hår begyndte at dukke op på min "hvide linje" af underlivet (under navlen), med alderen blev de mørkere og hårdere (muligvis på grund af talrige manipulationer med det formål at fjerne dem eller måske testosteron som jeg skala årsagen til dette mirakel). Endnu har jeg ikke plaget denne zone-razor, pincet, epilator, depilatory cremer. Effekten var kortvarig, og efter en uge eller to vendte alle hårene tilbage til fuld cirkel. Og nu, efter mere end 10 år med at håndtere dem, besluttede jeg på en måde at finde en måde at slippe af med hår i lang tid, hvis ikke for evigt. I starten planlagde jeg at gøre elektroepilering på denne zone for at afslutte alt på én gang til et punkt, om end smertefuldt (men mit testosteron hjælper mig til at udholde smerten ret roligt). Jeg gik til salonen, men det viste sig, at elektroepilation ikke blev gjort på min mave på maven, de foreslog, at jeg laver en laserepilation, der sikrer, at den hvide linje i maven efterlader sig efter en sådan procedure. De sagde, at laser hårfjerning er mindre smertefuld end elektro hårfjerning, og for at overbevise, blev et par hår fjernet ved hjælp af elektroepilation (det er ikke så smertefuldt som jeg var bange for den måde, det er helt muligt at lide). Så jeg har en naturligt mørk hud, der hurtigt tenner, 10 dage gammelt solbrændt i en solseng, besluttede jeg på en laser. Mester sagde, at min sværdning og hårde hår tager godt selv på mørk hud. Kontoret, hvor jeg gjorde epilationen, var relateret til en medicinsk stol, der udfolder sig, dækket af en hvid engangsark, en lampe, en læge i en hvid frakke, handsker og en maske, selve laseren (en stor enhed) synes at være okay. Lægen gnider huden, hvor der er hår (længden for epilering skal være 1-3 mm), vælger laserens driftstilstand afhængigt af din lystype og begynder at fungere. Korte blink i laseren og påfør derefter en afkølingsdyse til huden på flash-stedet, hvis det køler, ved jeg ikke, at jeg ikke har bemærket. Lægen fjernede den "hvide linje" i 5-7 minutter, mens duften var som en brændende kylling (fordi dit hår brænder væk fra varmen), gned din hud med alkohol for at dekontaminere og rense den forkølede del af håret. Herefter har huden lidt lidt i de første par timer, og der var rødme. Om morgenen gik det, hårene, der tilsyneladende vokser efter epilering, er ifølge lægen (din hud skubber hårrødder, der er beskadiget af laseren). Jeg kom ud i mere end en uge, så smadrede jeg ud og satte dem væk med pincet, da jeg skulle gå til en poolfest. Mit hår efter epilation voksede ikke i 3 uger, jeg formåede at gå til havet og få en god solskoldning. Jeg bemærkede, at håret blev blødere, tyndere, og de var mindre.

53 dage efter den første procedure (jeg ventede 3 uger til solbrændt at gå lidt) gik jeg til den anden. Den samme læge, samme procedure, men der skete noget med laserens kraft eller med min hud. Under proceduren var infertiliteten stærkere end i den første procedure, lægen fjernede omhyggeligt alle mine hår, og så tættere på slutningen sagde hun at du sandsynligvis ville have en forbrænding, huden blev rød. Sovende var også sindssyge smertefulde.

Så den tredje procedure var med mig i dag. Efter den anden procedure gik 2 måneder og ærligt, hvis jeg ikke kigget på hårhudets depigmentering, vokste jeg ikke meget. Mørk og hård om 10, den er ekstremt lille i forhold til hvad der var tidligere. For det meste var der slet ikke noget hår. På nogle steder er de blevet tynde og meget mindre pigmenterede.

Nyligt lavet laser hårfjerning af armhuler og total bikini. Armhulen tolerance, et sted 10-14 dage, din hud skubber hår, og derefter gå i en måned med glatte armhuler og ikke huske om barbermanden. For sommeren er det bare skønhed. Jeg vil have mere. Især siden alt gik som det ville være smertefrit.

I alt bilini. Tidligere skal dette barberes 3-4 dage før proceduren, så hårene her er korte, men der er. Jeg gjorde alt i en anden salon på en anden laser. Disse piger er meget meget smertefulde. Her bedøves, bedøv ikke, selvom min tærskel for følsomhed, være sund, jeg var dækket af en koldsweet. Den samlede du forstår betyder fuldstændig fjernelse af hår, herunder i området, lad os sige ynkeligt dine præster.

Det gør ondt at udholde. Jeg led på grund af en god og forstående mester. Resultatet er et par timer, denne zone er tændt, så forsvinder den brændende fornemmelse. Håret kommer ud samme dag 14. Fra første gang vil du ikke fjerne alt for perfekt glat hud, dette er et meget følsomt område, laserstrømmen anvendes sparsomt, men samtidig falder du 85% hår og du vil nyde dette område i et stykke tid Du behøver ikke at plage andre muligheder for fjernelse af hårfjerning. Jeg vil komme ind i denne procedure igen, da hun reddede mig, før han gik til søs. Jeg tog bare næsten ikke maskinen er fantastisk.

Neutrale anmeldelser

Og det gjorde mig ondt efter proceduren. Benene er fine, men bikini er næppe nået. Så læste jeg, at det var godt at sprøjte med panthenol direkte i kabinen. Næste gang jeg var bevæbnet, men jeg købte noget vrøvl, var det bare, at han solgte kosmetik i butikken - det hjalp slet ikke, sprøjtes og dryppede, tørrede derefter i lang tid og overførte alle håndklæderne. Og kun i apoteket købte jeg lægemiddelformen, der er stadig et smiley trukket på pakken. Apotekeren sagde, at den tyske original. Og helt andet. Så jeg råder alle sammen. Han lægger sig jævnt, så tørrede han op og tog en film, så han slet ikke selv tørrede af. Og smerten er godt fjernet, det kan bestemt ikke tolereres direkte, men ubehageligt.

olgabu

Fordele: Hvis du har tålmodighed, penge og regelmæssige procedurer, kan du slippe af med hår

Ulemper: smertefuldt, hår falder ud ujævnt

Det var tilfældet, da jeg bukkede for at reklamere for en perfekt glat hud uden et enkelt hår FOREVER.

Det var dyrt, så jeg besluttede at kun bikini. Jeg ville økonomisk ikke trække benene.

En procedure kostede 900 rubler. Det tog omkring 20-30 minutter, afhængigt af mængden af ​​hår. Men tiden flød meget langsomt, hvert hår var fyldt med en laser (på det tidspunkt fik jeg at vide, at det var den fineste), fornemmelserne var ret smertefulde. på nogle steder kunne jeg næsten ikke stå, måske har jeg selvfølgelig en lav smerte tærskel. måske synes andre ikke så smertefuldt. Jeg støttede 4 procedurer med et interval på en måned eller to.
Faktisk var der ikke noget hår, men de var ikke kun i den vækstperiode, hvor jeg fjernede dem, og de, der sad inde, klatrede ud efterfølgende. som følge heraf var jeg i løbet af året konstant delvist i mit hår))) Men der var færre af dem. Men bogstaveligt et år senere begyndte de at vokse fuldt ud som tidligere. Det vil sige, hårfjerning bør udføres regelmæssigt. Passerede kurset omkring 6-9 gange (afhængigt af håret) - en pause et stykke tid, så tilbage.

Og en anden ubehagelig faktor: Efter proceduren går håret ikke straks ud, udseendet er lidt charred. / Kun inden for en uge begynder de at falde af, og det er ujævnt, dvs. nogle falder ud og andre begynder at vokse og barbere dem. Det viser sig på stranden, puljen er stadig ikke okay.

Jeg indså, at denne type af hårfjerning for mig ikke er egnet, og jeg valgte en billigere og mere bekvem måde - enten voksning eller shugaring (sukker)

Mimishka88

Fordele: Hurtighed af proceduren, hår falder ud i et par uger, det er ikke nødvendigt at barbere, resultatet er

Ulemper: smertefuldt, dyrt, der er kontraindikationer, du har brug for mindst 5 sessioner !, en brænde.

Nyligt lavet laser hårfjerning af armhuler og total bikini. Armhulen tolerance, et sted 10-14 dage, din hud skubber hår, og derefter gå i en måned med glatte armhuler og ikke huske om barbermanden. For sommeren er det bare skønhed. Jeg vil have mere. Især siden alt gik som det ville være smertefrit.

Total bikini (uden et foto, du ved hvorfor). Tidligere skal dette barberes 3-4 dage før proceduren, så hårene her er korte, men der er. Jeg gjorde alt i en anden salon på en anden laser. Disse piger er meget meget smertefulde. Her bedøves, bedøv ikke, selvom min tærskel for følsomhed, være sund, jeg var dækket af en koldsweet. Den samlede du forstår betyder fuldstændig fjernelse af hår, herunder i området, lad os sige ynkeligt dine præster.

Det gør ondt at udholde. Jeg led på grund af en god og forstående mester. Resultatet er et par timer, denne zone er tændt, så forsvinder den brændende fornemmelse. Håret kommer ud samme dag 14. Fra første gang vil du ikke fjerne alt for perfekt glat hud, dette er et meget følsomt område, laserstrømmen anvendes sparsomt, men samtidig falder du 85% hår og du vil nyde dette område i et stykke tid Du behøver ikke at plage andre muligheder for fjernelse af hårfjerning. Jeg vil komme ind i denne procedure igen, da hun reddede mig, før han gik til søs. Jeg tog bare næsten ikke maskinen er fantastisk.

spring_illusion

Metoden har helt sikkert sine fordele og ulemper.

Af fordelene - muligheden for mindst en måned at ikke huske om hårfjerning i det laserbehandlede område.

Af minerne - prisen og manglende evne til at slippe af med håret for evigt. Hertil kommer, at lægerne i løbet af den indledende konsultation sædvanligvis slukker og overvurderer laserens evner - jeg blev f.eks. Lovet at 7 sessioner ville være nok for mine øjne og ører til at glemme uønsket hår i mindst et år.

Men efter 1,5 måneder efter den næste procedure fortsætter hårene, selvom de er tyndere end de tidligere, frem.

UPDATE

Efter 9 procedurer i klinikken, hvor jeg fjernede hårfjerning, forsvandt håret ikke for godt, på ingen måde. Intervallet mellem sessioner steg til 2,5 måneder, men håret vokser stadig. Mere subtil, men ikke desto mindre fluff. Og over hele det behandlede område.

På spørgsmålet, hvordan er det forvisset om, at pakken med 9 sessioner jeg købte var mere end nok plus det faktum, at jeg allerede havde 2 procedurer før det, dvs. Alt i alt ikke engang 9, men 11 sessioner, hævder klinikforvaltningen øjnene i stil med "som regel alle mennesker holder op med at vokse på nuværende tidspunkt" og tilbød 30% rabat på alle efterfølgende besøg.

Personligt troede jeg ikke oprindeligt på løfterne om "for evigt", så resultatet var ret tilfredsstillende for mig, men hvis du besluttede dig for en laser, bare håbet at glemme håret på det behandlede område, vil du højst sandsynligt blive skuffet.

KONKLUSION

Hvis din hud ikke tåler standardmetoder til hårfjerning og materialets kapaciteter tillader det, er laseren en forholdsvis effektiv måde at fjerne hår med maksimal frekvens.

I andre tilfælde er det muligt at undvære det, og foretrækker billigere og dokumenterede metoder.

Piger, omgået 2 kosmetik Moskva. 1 time lavet i elitesenteret på elosa benet kostede mig 10.000. det var så slemt, at jeg troede jeg skulle dø! så læste hun, at der er en super dude candela, de skriver, at det ikke gør ondt, det er ikke som om det var på Elosa, men det lå i 50 minutter og det var syg. Efter proceduren fortalte lægen, at du er nødt til at gøre bedøvelse engang sådan en smerte tærskel, og det er en time før proceduren for at købe salve, smøre, lægge benene med klæbende film. Forresten gav jeg 10 tusinde rubler, og for disse penge skal jeg smøre det med en foreløbig film. Hår efter den anden procedure faldt ud på samme måde som efter den første, et sted falder, hvor det ikke er. Så fløj en ven ind fra Amerika og sagde, at de havde en laser vectus boom der, jeg fandt ham der for 12 tusind trommestikker, men min ven fortalte mig, at de betaler 150 kroner. Få styrken og fortsæt det nu.

ritvariyter

Plusser: Hår bliver blødere, nogle gange holder op med at vokse i lang tid

Ulemper: Du kan ikke solbade, du kan ikke trække håret, er ikke effektivt på gråt hår og mørk hud

Jeg har oplevet denne teknik i tre år nu. Alle kvinder har deres egne komplekser - jeg har hår på uønskede steder. Så så snart jeg havde penge, som jeg kunne bruge alene, indgik jeg en høring og samme dag gjorde jeg den første procedure. Efter at have læst oplysningerne på forskellige steder var jeg næsten klar til et mirakel, at mit hår ville forsvinde i tre procedurer. Alt viste sig at være lidt anderledes, men jeg var ikke særlig skuffet, fordi der stadig var en positiv effekt, men jeg er en ret pragmatisk person, og jeg forsøger at søge fordele i alt.

Hvis vi går ind i detaljerne, er mine indtryk som følger. For tre år siden var denne procedure ikke så sædvanlig som den er nu, og prisen for procedurerne varierede meget fra klinik til klinik. Desuden udførte nogle, der udnyttede patientens uvidenhed, ikke laserfjerning, men fotoepilation til samme pris. Photoepilation er mere skadelig og mindre effektiv. Jeg vil ikke gå i detaljer, du kan lære om dem på internettet, men jeg anbefaler dig at undgå denne procedure. Så jeg havde valg mellem mange klinikker, og som følge heraf valgte jeg det meget godt - en klinik med professionelle læger og lave priser, hvor laser hårfjerning virkelig blev gjort, og ikke noget andet.

Efter hver procedure fjernes volods og follikler ikke permanent, efter at de forbliver "hamp", som falder inden for to uger. Derefter begynder nyt hår at vokse. Det er meget vigtigt at komme til proceduren, når håret ikke har afsluttet sin vækst, fordi laseren er mest effektiv på håret på vækststadiet. Det er, så snart du bemærker, at der er hår, skal du straks tilmelde dig proceduren, som regel et sted i 1-1,5 måneder.

Faktisk er mit hår plaget mig meget mindre end 3 år siden.

Jeg følte mig næsten ikke smerte - fornemmelserne er ikke noget, der ville være behageligt, men jeg kan ikke sige, at det gør mig ondt. Jeg har aldrig haft forbrændinger. Læger advarer stadig, at du ikke kan tage et varmt brusebad efter hårfjerning, mens huden er rødt. Faktisk, når jeg kom ind i et varmt brusebad og en gul spejl dukkede op omkring en af ​​folliklerne, som derefter forsvandt efter et par dage.

Så jeg anbefaler i princippet. Under forudsætning af ovenstående betingelser er det muligt at opnå god succes.

AnimaZoo

På det tidspunkt, hvor jeg lærte om laser hårfjerning, var jeg på plads. Efter fødslen ønskede jeg at håndtere mig selv, mit udseende. Og jeg tilmeldte mig den første session med laser hårfjerning. Zone besluttede at vælge armhulen. Jeg tænkte: Hvis alt går glat, og jeg kan lide resultatet, så begynder jeg at behandle mere omfattende zoner af uønsket hår.

Jeg havde en laser Alexandrite, enheden candela. Jeg valgte ikke laser på forhånd, bare det, der blev tilbudt i kabinen, var det, der blev brugt. Det er bare det her, på Irecommend, læste jeg, at pigerne på forhånd valgte de forskellige typer lasere, at de var forskellige. Så måske, hvis jeg valgte en anden laser, så ville effekten være bedre...

I dag har jeg fem sessioner bag min ryg. Dette er selvfølgelig ikke nok til at slippe af med hårvækst helt, men jeg håbede, og jeg blev flere gange fortalt af bekendte og salonarbejdere, at fem sessioner mindst skulle halvere hårvæksten i det behandlede område.

Ja, hvis hårvæksten er faldet, kun med 15-20 procent, ikke mere. Ærligt ventede jeg på et mere eksplicit resultat. En specialist i salonen siger at jeg har meget aktive hårsække i armhulen, så jeg har brug for flere sessioner for et synligt resultat. Men på en eller anden måde var jeg skuffet over proceduren, og sandsynligvis vil jeg ikke længere gå der. Så tilsyneladende, skæbnen af ​​mig til alderdom at bruge en hadet maskine.

Tati @ na

Fordele: Hår i det mindste meget tynd, glat hud, ingen grund til barbering, ingen irritation som efter barbering, det resterende hår bliver tyndere, resultatet er

Ulemper: smertefuldt, hår vokser stadig i, hår fortsætter med at vokse, dyrt, det er nødvendigt at genoptage proceduren, det er ikke klart antal sessioner

HVAD ER VIGTIGT AT OVERENSAGE I LASER EPILATION:

 1. Kog penge. Mere end du forventer. Ca. en og en halv til to gange mere.

Jeg forklarer: dette er en sådan markedsføring. Jeg læste i reklame salon (og ikke en) at i 4-6 sessioner kan du slippe af med vegetation for evigt! Fristende? Ja. Kun nu blev jeg fortalt på den tredje session, at "ja nej, for 4 ingen kunne gøre det, vi sværger også med vores kolleger, lad dem skrive i reklamen som det skulle - 8-10 sessioner til nogen 11. Som et resultat Jeg forlod 6 sessioner for 8000 = 48000rub. Så tog jeg en pause - jeg måtte hvile min tegnebog :))). Da jeg besluttede at genoptage, begyndte denne periode med spring i valutaer, og proceduren begyndte at koste 9200. Det blev besluttet at søge efter noget billigere.

 1. I 2 uger før og efter proceduren kan ikke solbade. Hverken solen eller solariumet.

3. Læs kontraindikationerne.

4. Også efter proceduren kan du ikke gå i saunaen mindst en uge (ideelt - 10 dage). Hvad er grunden til, at de ikke forklarede det for mig, men i et sådant tilfælde er det bedre at flytte end ikke at gennemse, som de siger))

5. Efter proceduren falder hårene inden for 2 uger hårdt, de kan kun barberes, men ikke trækkes ud.

6. Min personlige rådgivning:

 • Det er bedre at begynde at træne om vinteren for langsomt at lave det nødvendige antal procedurer for en behagelig tilstand; Den mest uvelkomne start for kurset er sommer.
 • I salonen, gå til 2m forskellige læger: Procedurens smertefulde afhænger også af mesterens lys / hårde hånd.
 • Det er bedre at gå ikke en gang om måneden, men en gang i 6-8 uger, da håret i løbet af denne tid bliver bedre restaureret, og det er muligt at behandle dem bedre.
 • For folk med lav smerte kan du tage en smertepille i en halvanden time.

I løbet af disse 2 år tilbragte jeg 70.000rub til hårfjerning. Beklager jeg Nej. For efter min mening er mit liv blevet meget enklere, selv om jeg ikke helt har slået af med overskuddet. Hvis du ikke har kontraindikationer, penge nok og i det mindste ønsker at lette processen med at bringe bikiniområdet i orden, anbefaler jeg at gennemgå mindst et par kurser for laserfjerning. Men overpaying til jade køling er ubrugelig - den anden laser (italiensk) var meget mere loyal over for mine ømme steder. Og forvent ikke at dette virkelig vil løse problemet med uønsket hår FOREVER - nu er mange mennesker opmærksom på det, at ingen laser kan give dig en fuld garanti.

Positive anmeldelser

Passerede et kursus med laser hårfjerning og yderst tilfreds med resultatet! Jeg læser her om acne og forbrændinger i piger. Dette bør IKKE være, hvis du gør proceduren med denne specialist med honning. uddannelse og et godt, moderne apparat i klinikken.
Jeg gjorde LE i klinikken i Levon Chakhoyan, jeg kom der efter mislykkede procedurer i en anden mindre kendt klinik, hvor jeg ikke fik effekten, jeg antager, at jeg strammede indstillingerne, eller jeg ved ikke hvad.
Chakhoyan tog 3 procedurer på en CANDELA GentleLase laser, dette er den sidste generation af alexandrit laser.
Under billedet efter den sidste tredje procedure) som du kan se, er der intet hår, og der skal ikke være meget lang tid! Laser hårfjerning er helt sikkert velegnet til dem, der er for dovne til at kæmpe med børstehår og synes det er tid, det er ikke tid til at få voksstrimler eller depilatoriske cremer))

Jeg har prøvet forskellige metoder til fjernelse af håret. Effekten var ikke nok i lang tid, indtil jeg ved et uheld kom til Laser Jazz-klinikken. Proceduren blev udført med en laser. Der er mange af dem, de blev valgt individuelt, da jeg har tendens til allergiske reaktioner og irritation. Resultatet slog mig, passerede kurset og blev helt af med unødigt hår i bikiniområdet og benene. Den mest komfortable procedure af alt, hvad jeg gjorde før.

Jeg har længe hørt om proceduren for laser hårfjerning. Der var ingen penge for hende. Der kan en eller to sessioner ikke gøre, så jeg ventede på min fødselsdag at bruge gaverne. Denne gang er kommet. Næste dag tilmeldte jeg mig denne procedure om aftenen, og jeg kom tilbage tilfreds på forhånd. Mens jeg sad i køen, talte jeg meget med forskellige piger. De fortalte mig om deres præstationer, og disse historier overraskede mig. Alle (piger ikke bekendt med hinanden) sagde, at effekten er meget stor og er synlig efter 8 sessioner. Men der er minus her, hvis du har grå hår, som min kæreste i armhulerne, så er sådanne hår ikke meget kvalitativt taget af laseren. Intet andet sådan, godt, det faktum, at jeg personligt ikke engang kan solbade er min forretning, og midlerne til fjernelse af hår er fantastisk. Du skal bare være tålmodig og gå videre. Det vigtigste er at indstille sig positivt, først var jeg lidt syg, men så lærte jeg at distrahere mig selv. Generelt lyttede jeg på mine yndlingssange og proceduren fløj lige forbi. Jeg gjorde det på Arbat eStetik-klinikken i Moskva. Det er meget vigtigt at kompetent finde en specialist.

Jeg stod også over for tin, som alexandrit, elektrolyse led kun de første 3 sekunder. Måske en lav smerte tærskel, jeg ved ikke. Jeg gjorde voks-shugarnig før, kun 3 gange var nok for mig. Nu fandt jeg et værelse i centrum. Jeg ved ikke, hvilken slags laser, men på en eller anden måde passerer den forsigtigt uden et helvede i helvede. Tingles selvfølgelig, men ikke så umuligt at udholde. Plus, bare varm, ikke brændende, som alexandrit, at du klæber sig til lagnen med al din magt. Jeg kan ikke huske nøjagtigt navnet, måske en blød laser eller sådan noget. På Clean on er (billig sammenlignet med hvad der er nær). Jeg laver en dyb bikini, armhuler og overlæbe. Det fulde kursus er næsten komplet. Og effekten er. Håret er ikke længere barberet næsten (så strømmen forblev "overlevende krig"). Mesterne er sjove der, altid så smilende, omsorgsfuld.

generelt, før jeg brugte også diode og jeg brugte hjemme epilatoren, kan jeg dele min erfaring, hvis nogen er interesseret.

pussycat

Jeg gør bikini og armhuler. Han lavede i alt fem gange med en pause på to måneder mellem procedurer. Armhulen er væk fra den anden procedure, bikini er der stadig. Jeg vil selvfølgelig afslutte og tynde og lette, at laseren ikke vil kunne ødelægge kosmetologens finish med elektrisk hårfjerning. Generelt barberer jeg nu mine armhule en gang om måneden, bikiniområdet en gang hver tredje uge. Og selvfølgelig er hårene ikke det samme som før, de blev tynde og lette, næsten umærkelige. For at gøre det ærligt, er det fantastisk at gøre ondt, og selv Emla hjælper aldrig. Vi kom op med et område, der behandles for at blæse kold luft (is) ud af et rør med noget som en støvsuger, lidt, men det lindrer smerter.

strekozza44

Fordele: Langsigtet effekt.

Ulemper: Prisprocedure.

Det har længe været moden at tænke på at skrive en anmeldelse om en sådan kosmetologisk service som laser hårfjerning.

Til at begynde med tog jeg fat på denne procedure for længe siden, og det er netop tilfældet, da det hjalp mig, og effekten varede i mange år.

Jeg forstår hver pige, en kvinde, som for os er meget vigtig, hvordan vi ser, og især når det kommer til bikinilinjen. Jeg mener jo, at jeg på et tidspunkt blev overvundet af ønsket om at slippe af med overskydende hår i bikiniområdet. Så det blev evigt stanochki, rødme, noget hvor indgroet hår.

Og så besluttede jeg, tilmeldte mig, kom. Var advaret om barbering, der må jeg på dagen for proceduren. Ikke alene var jeg flov over, da mesteren fjernede hårfjerningen, så smerten var forfærdelig, du kender stedet sådan.
Det tog et par dage, og det "døde" hår begyndte at vinkle med en pære, det er ikke i live, så det er næsten umuligt at barbere det, kunne ikke holde det og trækkes ud med pincet. Næsten to måneder gik jeg uden et enkelt hår.

Det skræmte mig, at da jeg gik til anden session, havde jeg to eller tre hår ud af en pære. HORROR. Jeg blev beroliget ved at forklare, at laserflashet udløste væksten af ​​alle hårene i pærerne, hvilket er godt, for nu vil strålen fjerne dem.

Resultatet er som følger: 5 sessioner, og jeg har ikke tænkt på barbering af hår i en bikini linje i 5 år. og kun det sidste år begyndte at skære gennem hårene, så jeg tilmeldte mig denne tortur.

Vigtigt: Du kan ikke solbade to uger før og to uger efter proceduren. Der kan være pigmentpletter i procedurens område.

Jeg vurderede denne procedure for mig selv for 100 point. Mange er utilfredse med resultatet, og her skal man tage hensyn til individets individualitet.
Prøv det værd.

eureka

Jeg gør på Elos. Jeg startede fra februar, jeg klarte 3 sessioner før varmen og solen, nu tager jeg en pause til efteråret, jeg er bange for forbrændinger. Lavet en bikini, armhuler og ben helt. Jeg er tilfreds med resultatet, det tog omkring 80%, nu fjerner jeg resterne med en epilator. Jeg tror i efteråret 2 gange at rette og nok. Selv hvis resultatet vil vare i 5 år, så siger mesteren i det mindste, jeg vil være tilfreds. Flere penge ville blive brugt til voksning af endeløse epilationer eller smerten og tårerne fra epilatoren hjemme. Jeg bor hos en mand, jeg kan ikke og vil ikke vokse fletninger. Så held og lykke til jer alle, piger.

FebruaryLegend

Der var så meget hår på min krop på alle steder, som mindede mig om en orangutang. Jeg mente, at hele kroppens epilering ville tage penge som en bil. Som følge heraf købte min mor en professionel Elos epilator i sin skønhedssalon. Ikke som alle her reklamerer for 20 tusind rubler. Og det er til professionel brug med et stort håndtag (mindre ubehagelige skud) plus et kølesystem - et lag frostform på håndtaget, som afkøler huden straks efter flashen.

Som et resultat gjorde i øjeblikket 2 gange armhule, ben og lav bikini. Jeg er bange for at gøre alt med det samme (pludselig er det dårligt). Ved smerter, ben og armhule affald. Bikini er ubehageligt. Jeg tror, ​​at den dybe vil være lige syg.
Ifølge resultatet i armhulerne -80% af håret. Benene er et sted 50% væk, og bikini er det værste af alt, fordi håret på hofterne er lettere og tyndere.

Jeg vil afslutte med dette og vil tage hænder, hofter helt, underliv og antenner.
Piger er søde, jeg har lige prøvet en million: foto, elektro, voks hårfjerning. Og stadig skrabe hendes mand med denne frygtelige stubbe. Komplekser, tårer, indgroet hår, afvisning af korte nederdele og mange ting. Jeg begyndte at slippe af med det og se resultatet. Jeg ønsker dig det samme!

Salome

Fordele: Glat hud, ingen irritation som efter barbering, resultatet er sparer tid og kræfter

Ulemper: smertefuldt, dyrt, du har brug for mindst 5 sessioner!

Jeg har laser hårfjerning i lang tid, og af hvilken grund. Først brugte jeg elektrisk epilator, og det var et mareridt, alle ben var i indgroede hår, og hver gang blev de mere og mere, og hver gang denne procedure blev mere smertefuld og på en ikke meget smuk dag var jeg træt af at lide og vendte tilbage til barbering. Det var et endnu større mareridt, for hvis jeg barberede mine ben om morgenen, om aftenen, kunne jeg ikke selv røre ved dem, de var stikkende. Håret på mine ben er ikke meget hårdt og mørkt, men voksede tilsyneladende meget godt))

Og jeg besluttede mig for laser epilering. Det var selvfølgelig meget smertefuldt, jeg var dækket af sved og led, jeg gik gennem 6 procedurer, efter den første blev halvdelen af ​​håret forsvundet, og resten forsvandt gradvist. Selvfølgelig faldt håret ikke ud, måske var det nødvendigt at gå igennem et par procedurer, men resultatet var helt fint med mig, der var små, lette, bløde hår. Som jeg barberet hver 3-4 uger, og derefter selektivt.

4 år er gået, og jeg barber mine ben, men det sker en gang hver 2-3 uger. Og jeg er meget tilfreds, det er på ingen måde sammenlignelig med hvad det var.

morozea

Fordele: Håret går straks ud, glat hud, langtidsvirkende, løfte for evigt, slippe af hårets indvækst, ingen grund til barbering, ingen irritation som efter barbering, resultatet er at spare tid og kræfter

Ulemper: smertefuldt, hår fortsætter med at vokse dyrt, du har brug for mindst 7 sessioner, men jeg formoder, at det er mere.

Ben. Hår er næsten væk, kun enkelte hår er tynde og knap mærkbar, med 10.02.14 og nu barberet ben en gang i april gik til puljen, dette er ikke barbere - hår er ikke mærkbar, og jeg altid glemmer at barbere dem, der har. Til dette sætter jeg en solid 4 (ud af 5) - bekvem, komfortabel, men du kan stadig gøre proceduren.

Armhulerne. Desværre gør min armhule mig mindre glad. Til dette kan jeg sætte 3 (ud af 5). Voloskov forlod her mest af alt se billedet. Ja, de er tynde og sjældne, men ikke desto mindre er de. Jeg barberer også tankesonen nu sjældent, sidste gang i maj. Jeg kan ikke sige, at jeg voksede op især til et fotoskyt - der er ingen tid. Selv om jeg tidligere ikke ville komme ud med den vegetation på gaden. Nu er det lettere, men jeg vil gøre mindst to procedurer.

BIKINI OMRÅDET. Jeg er glad for det. Sammenlignet med hvad var og var - var jeg næsten tilfreds. Jeg sætter 4 bolde. Jeg barberede mig kun en gang i april - jeg var i humør, men jeg barberer ikke det - også skinnende hår i bikinien. Det eneste der forstyrrede: Den sidste procedure var en anden pige, der gjorde det. Så hun er i bikiniområdet, tilsyneladende båret væk, gik ned lidt lavere på benet, kun 0,5 cm under normal. Først var jeg endda glad for den overdrevne opmærksomhed og udholdenhed. Men nu er der helt nye hår på stedet - dvs. Under påvirkning af varme fra laseren vågnede de sovende. Nu skal du afslutte dem (((((

SAMMENFATNING: Jeg beklager ikke, at jeg næsten slap af den irriterende vegetation. I det mindste vil jeg gøre to procedurer. Efter barbering ingen irritation - selv i bikiniområdet. Jeg barberer meget sjældent, håret vokser langsomt og tyndt, næsten usynligt. Praktisk, komfortabel.

04/08/2015 Så mere end et år er gået siden den sidste tiende procedure. Jeg har aldrig gjort det igen: enten er der ingen tid, så penge, så bare dovenskab. I det mindste beklager jeg lidt - jeg skulle have haft et par procedurer ok for at afslutte det til det ideelle. Og nu har priserne steget selv stash for at forestille sig, hvad prisen nu er. Håret er ikke øget, og det glæder sig. Jeg barberer en zone ekstremt sjældent !! I bikinizonen vokser nogle få hår meget lidt, tyndt, efter barbering er der ingen irritation, som jeg husker tidligere, acne blærer. 99% tilfreds

Fordele: Håret forsvinder i lang tid, håret ophører med at vokse til glat hud, i nogle områder håret går væk for evigt, der er ingen irritation, der er ingen stubbe

Ulemper: smertefuldt, langt, dyrt, der er kontraindikationer.

Efter hver procedure dræbes flere og flere follikler. Andelen af ​​nyligt voksende hår bliver meget mindre.

Siden begyndelsen af ​​proceduren er antallet af voksende hår igen visuelt reduceret med 50-70%!

Og de zhivchiki, der stadig vokser, virker mere subtile, lyse, langsomt voksende.

For eksempel, hvis tidligere på nogle Ghastlier tilfældighed, jeg var nødt til at barbere med en barberkniv i et stykke tid (brug ikke den sædvanlige electrodepilator), derefter gennem 12-15ch på barberet sted kunne have lidt fangst på penechki.

Derfor skulle barberingsproceduren gentages dagligt.

Fra starten af ​​procedurerne på Palomar-ikonet kan du sikkert forlade 4-5 dage mellem barberingen! Dette er et gennembrud! Plus, denne forfærdelige stub er forsvundet, som kan dræbe en person, der har rørt det til døden.

Efter fem procedurer vokser ca. 30-40% hår og de er to til tre gange tyndere end de var.

Dyb bikini

Også en stor effekt. Du kan tale om 20-30% af de resterende hår fra det tidligere "cover". Men de vækkede hår i denne zone forbliver ret tykke.

armhulerne

Armhulen blev tyndere, blødere, mindre, men i dette område var effekten mindre.

I øjeblikket er ca. 50% af det tidligere niveau vokset.

Fordele ved laser hårfjerning:

 • Håret stoppede med at vokse
 • Du behøver ikke at vokse hår før proceduren
 • Du kan barbere hår mellem sessioner.
 • Hår forsvinder i lang tid (i nogle områder i 5-6 år, i nogle - FOREVER!)

Ulemper ved laser hårfjerning:

 • Det gør ondt
 • Du kan ikke solbade og anvende garvning i 2-3 uger før og yderligere 2 uger efter proceduren
 • Dyrt (men til et højt formål - det er det værd)
 • Lang (processen med helt at slippe af med hår kan tage 2-3 år)
 • Der er kontraindikationer.

Jeg er meget tilfreds med resultatet!

Ispanochka

Plusser: Hår er næsten væk.

Fra ungdomsårene havde jeg et problem med øget hårdannelse af benene. På grund af dette er jeg meget kompleks. Du vil barbere dine ben - næste dag (endnu tidligere) håret vokser igen, benene er stikkede som en kaktus. Epilatorens udseende gjorde mit liv lettere, men han gav mig ikke den glathed, som det fremgår af reklame.

Laser hårfjerning besluttede at gøre, når der var gratis penge. Siden mit hår blev mørkt og hårdt, sagde skønhedseksperten straks, at de næsten ville forsvinde. Det vigtigste er at gøre alle procedurer - 6-7, ikke mindre. Fremgangsmåden udføres alexandrit laser, varer cirka en time. Jeg ville ikke sige, at det var meget smertefuldt - tolerant, nogle gange på nogle hår var der en følelse af, at de stak en skarp nål i mit ben. Efter proceduren blev benene røde, beautician behandlede dem med et særligt præparat i form af skum, om aftenen forsvandt rødheden. Brændinger, som undertiden er skrevet om, har aldrig været. I to dage, anbefales det ikke at tage et varmt bad, gå til bad eller saunaen (men jeg har så skete, at efter en af ​​procedurerne var en sommerbolig med sauna - konsekvenserne var ikke til fødderne, men bedre til at lytte til lægen). Det anbefales ikke at solbade, at gå til en garvning salon før procedurer, ideelt set at gøre laser hårfjerning om vinteren, når der næsten ikke er noget tilbage fra sommertanden. Hårfjerning på blondt hår virker ikke - kosmetologen advarede om det med det samme og sagde, at det var spild af penge.

Pausen mellem den første procedure og den anden var omkring en måned, mellem den anden og den tredje - allerede 2,5 måneder. På grund af det lange interval mellem behandlinger rammes hårfjerning ikke så meget på tegnebogen. Men generelt er denne fornøjelse ret dyrt, benene - 5.000 rubler (i hvert fald i vores by).

Det skete så, at jeg kun var på tre sessioner af hårfjerning, og derefter gik til et andet land, henholdsvis blev kurset afbrudt. Men som et resultat af 3 behandlinger, jeg kan sige dette - 75% af håret væk for evigt, har de resterende hår bliver meget, meget tynd og lys, de vokser meget langsomt, efter barbering huden forbliver glat i flere dage, og derefter bruge en elektrisk epilator - næsten en måned.

Et par måneder er gået, efter den sidste procedure var jeg bange for, at håret ville vokse tilbage - men det er de ikke. Benene vil virkelig være glatte, hvis et par hår forbliver, er det ikke så skræmmende.

lilu99

Djævelen er ikke så forfærdeligt som han er malet: Jeg havde ikke brug for lugtesalt, i den forstand, at jeg gjorde den første procedure laser epilering dyb bikini - og ikke så smertefuldt - ikke erotisk massage kursus, men ganske tålelig. Først var jeg "barberet" "der". Følelser fra proceduren kan sammenlignes med at trække flere hår på en gang med pincet, du føler endda hvordan hårsækkene brister fra laseren. Ikke at sige, at det er en meget behagelig fornemmelse, men smerten går hurtigt, og for dem, der bruger pincet, synes det generelt som et spyt. Hele proceduren varede omkring 40 minutter, hvorefter alt blev behandlet med en forbrændingsbehandling, og straks efter at jeg gik hjem. Om aftenen den samme dag begyndte rødheden "der" at aftage, og om natten blev jeg smurt med Bepanten lotion. To dage senere bemærkede jeg, at hårene begyndte at falde lidt ud, selv om nogle blev trukket ud ved hjælp af pincet. Generelt anbefalede min kosmetolog at bruge en skrubbe og vaskeklud, så håret ville komme hurtigere ud. Kort sagt, alt er cool, godt undtagen måske prisen :)

Olya

For nylig lavede den anden procedure med laser hårfjerning bikini og armhuler. efter den første har været to og en halv måned, endda en smule mere.. effekt kunne lide - hår under armene er blevet tyndere og blødere, og mindre tilbøjelige til at vokse, så at sige.. i bikini - alle super, det vil sige, de naturligvis mange flere, men de er meget tyndere og på nogle steder forsvandt helt..

nu som for smerte: i første omgang fik jeg en impulse et eller andet sted omkring tolv, men så tog jeg ikke mærke til det.. og denne gang - til 14...hh.. hvis sidste gang jeg oykala nogle gange, så savnede jeg det et par gange, det var så godt såre. Næste gang, da impulsen stadig er lidt højere, så skal du smøre med emla. Men effekten glæder mig derfor, jeg vil afslutte de overlevede hår.

Guseva

Jeg er til laser hårfjerning. Jeg har svage skibe, så elektrofilering og voks passer mig ikke. Jeg har endnu ikke afsluttet kurset, men selv nu er resultaterne gode. På ansigtet er vækstcyklusen kortere, så i løbet af et år har jeg allerede gjort 3 procedurer. I de sidste seks måneder som væksten af ​​hår er ikke bemærket. Ben gjorde farvel to gange, og alting er fint også. Der er hår. men så tynd og sjælden, at det ikke blander sig. Jeg gør det, før jeg tager afsted, jeg tror det vil vare i lang tid. Jeg synes, det er absolut materielt berettiget, for ikke alle har lyst og tid til at barbere eller bruge voks og så videre. Jeg kan råde dig til at fange lagre i forskellige klinikker, du kan ofte gøre laser hårfjerning til en masse sane penge. Jeg går til min kosmetolog Alla Alexandrovna Leun.

Hun advarede mig omgående, at proceduren ikke ville være hurtig, fordi hun omhyggeligt behandler hvert afsnit, men det er effektivt

Hvordan man bruger sukkerpasta til shugaring: fra opvarmning og på hudpleje efter depilering

12 bedste hår trimmere