Hvordan man gør epilation epilation

Epilering ved epilatoren er en af ​​måderne at håndtere uønsket kropshår på. Producenterne lover os et par uger glat og silkeagtig hud uden et enkelt hår, men mange piger er bange for at bruge denne enhed. Epilation af armhuler og andre ømme hudområder er særligt skræmmende. I dag vil vi forsøge at fjerne frygt og for at forstå detaljeret nuancer og komplicationer ved at bruge epilatoren. Den optimale hårlængde på en halv millimeter hjælper epilatoren til nemt og sikkert at tage fat på et hår.

Hovedårsagerne til frygt for epilatoren

Hovedårsagen til frygt er smertefuld procedure. Foruden smerte klager kvinder på indgroet hår og irritation, som ofte opstår efter brug af epilatoren. Derfor er mange kvinder, der vælger at bruge denne hårfjerningsmetode for første gang, bange for at prøve at have hørt en masse "rædsel" fra dem, der modtog negative indtryk af proceduren. Lad os se på alle årsagerne til bekymring i detaljer og se, hvad der er værd at være bange for, og hvad der ikke er.

Smerter under epilation

Hver person har sin egen smerte tærskel, som hans modtagelighed for smertefulde fornemmelser afhænger af. Hvis det er lavt, og håret er tykt og hårdt, så kan epilering epilering være en reel test, som ikke alle kan stå. Hvordan man reducerer smerte under proceduren? Ofte kommer en speciel massagehandske med epilatoren, selve apparatet kan udstyres med en massage dyse. Dette gøres for at reducere smerte. Lidokain kan påføres det behandlede område i form af en spray, der vil lette smerten. Men han vil ikke slippe af med det helt, fordi huden ikke kan absorbere den til tørhed.

Især smertefuldt at fjerne lange hår. Epilation af armhulerne og bikiniområdet er også smertefuldt, da huden i disse områder er særligt øm og følsom. Den optimale længde af hår til fjernelse af dem med en epilator er 0,5 cm. Der er en almindeligt accepteret opfattelse af, at en kvinde er mest følsom over for smerte flere dage før hendes periode, så det er bedst at planlægge en procedure inden udgangen af ​​cyklussen. Det menes også, at smerter opfattes om morgenen mere end om aftenen.

Under alle omstændigheder, om at udføre denne metode til hårfjerning er op til dig. Hvis du er i tvivl, så prøv at trække håret ud med et par pincet på den zone, du planlægger at teste. Husk bare, at der i epilatoren er mere, omkring 20, og alle arbejder på samme tid, det vil sige, smerten vil være 20 gange stærkere.

Irritation efter epilering

Denne faktor er også en almindelig årsag til afvisning fra epilatoren. Det forekommer på alle forskellige måder - nogen mere, nogen mindre, afhængigt af hudens følsomhed. Dette sker fordi pincetten ikke kun trækker håret ud, men også beskadiger huden omkring den. For at reducere irritation anbefaler kosmetologer at dampe ud huden før proceduren og smøre den med et antiseptisk middel før og efter. Nogle er hjulpet af kosmetiske olier, såsom mandel, lavendel eller te træ.

Ingroet hårproblem

Epilation af armhulene, bikiniområdet og benene bliver ofte til problemet med indgroet hår, hvilket er en af ​​hovedårsagerne til at bruge epilatoren. Det er ikke ualmindeligt, at piger vokser håret så stærkt, at de skal gå til læger for at få hjælp. Derudover er de pletter og ar, som tager meget lang tid. Efter sådanne historier vil du smide epilatoren væk og vende tilbage til den gode gamle maskine. Det er dog lidt blidere på huden, og det indgroede hår efter proceduren forekommer også periodisk.

For at håret skal vokse så lidt som muligt, skal huden omhyggeligt forberedes. Foruden antiseptisk og dampende før proceduren skal du regelmæssigt bruge en skrubbe. Glem ikke at anvende det umiddelbart før og efter epilering. I kosmetiske butikker sælges specielle produkter for at forhindre indgroet hår: Du kan prøve at bruge en af ​​dem.

Hvis det indgroede hår stadig vises, er det bedst at fjerne det fra kosmetologen. Når der ikke er mulighed for at kontakte salonen, skal du slette det selv. Hovedregelen - under alle omstændigheder ikke at skubbe håret som en pimple. Før du trækker hår med pincet eller en nål, skal du sørge for at blæse huden væk og desinficere instrumentet med alkohol. Prøv at skade din hud så lidt som muligt. Sommetider har hårene en meget stor længde - op til 2 cm. I dette tilfælde vil irritationen på overfladen af ​​huden være meget stærk.

Hvordan man bruger epilatoren?

Nu hvor vi ved, hvordan man forbereder huden til proceduren, for at reducere risikoen for ubehagelige konsekvenser, kan vi fortsætte direkte til fjernelse af hår. Første gang vi anbefaler at prøve enheden i de områder, hvor håret er den tyndeste og blødeste, men du bør ikke straks bruge en epilator i bikiniområdet, er det bedre at forlade denne procedure til senere, når du føler dig mere sikker. Stræk huden lidt under epilation, lad det langsomt lede enheden i retning af hårvækst.

Tykt hår skal fjernes med langsom hastighed, ellers vil den ikke trække sig ud af roden og afbrydes.

Hvis det ikke var muligt at fjerne alt håret ad gangen, behøver du ikke genoptage det igen, tag en kort pause. Ved afslutningen af ​​proceduren, glem ikke at anvende antiseptisk eller kosmetisk olie.

Epilation af armhulerne og bikiniområdet - en procedure for modige piger. Det skal gøres meget omhyggeligt og forsigtigt, det vigtigste - ikke haste. Hvis du lider af den første procedure, vil du være i stand til at bruge epilatoren i fremtiden, fordi hver gang smerten bliver mindre og mindre. Husk at epilatoren ikke er designet til at fjerne hår fra hænder og ansigter, for disse dele af kroppen skal vælge en anden måde.

Indstil et vellykket resultat, forbered omhyggeligt og fortsæt med proceduren. Mest sandsynligt vil epilatoren snart ophøre med at skræmme dig og vende sig fra et instrument til tortur til en ægte ven og hjælper, som vil give dig en glat og smuk hud.

Epilator hårfjerning

Epilatoren er en lille maskine til fjernelse af hår fra roden fra forskellige dele af kroppen - arme, ben, underarm, bikini område, mave. I dag vil vi tale om hårfjerning ved epilatoren hjemme og afsløre hemmelighederne om, hvordan man gør det korrekt.

Fordele og ulemper

Depilation er fjernelse af hår fra overfladen af ​​huden, for eksempel med en barberkniv eller en særlig creme. Forveks det ikke med hårfjerning - proceduren for at fjerne hår med en pære. Epilation er præget af en lang "glat" effekt og en gradvis udtynding af håret og ændringer i sin struktur som helhed. Det er derfor valgt som hoved modstander mod "ekstra" hår på ansigt og krop. Lad os se på fordele og ulemper ved fjernelse af hjemmet ved hjælp af en epilator:

 • Langvarig "glat ben" effekt. Efter hårfjerning ved hjælp af en epilator varer glatheden af ​​huden (og ikke kun på benene) op til 10-14 dage.
 • Væksten af ​​nye fine hår er en anden fordel ved enheden. Hårfjerning fra rod ændrer deres struktur - de bliver tynde, bløde og mister deres skygge.
 • Økonomi. Ved at købe en epilator kan du ikke tænke på at købe barbermaskiner og aftagelige kassetter, barberblad, barberskum og efter lotion.
 • Et stort udvalg af modeller giver dig mulighed for at blive på din drømmepilator: mekanisk eller foto, med baggrundsbelysning eller med en kølemundstykke, med mulighed for vandepilation eller tør.
 • Du behøver ikke at barbere hver dag - brug bare epilatoren "on demand", som normalt sker hver anden uge.

Epilering hvordan man gør

Epilator er en uundværlig enhed til effektiv hårfjerning, som i dag er i arsenalen af ​​hver anden moderne pige. Men desværre ved ikke alle, hvordan man epilaterer epilatoren korrekt. Det lader til, at han købte enheden, plugte den ind og gik over hudens overflade - uønskede hår bliver helt fjernet, og det vil være slutningen af ​​det. I teorien er det, men epilering er en ekstremt smertefuld proces, især de første par gange.

For at lette denne procedure og minimere ubehag foreslår vi at du lærer et par tips, og din første erfaring med denne enhed vil være produktiv og nem.

Typer af epilatorer

Epileringsprocessen med en husstandspililator opstår på grund af hårspyning ved hjælp af specielle anordninger. Denne proces er ret smertefuld. Men over tid (efter et vist antal procedurer) bliver smertesyndromet lavere, mens hårene bliver tyndere såvel som mindre dækketykkelse.

Afhængigt af det element, der er ansvarligt for at trække hår, er enhederne opdelt i:

 • Forår - den mest "gamle" enhed. Det var han, der gav anledning til moderne modeller. Enheden har en roterende fjeder. På grund af sin hurtige sving og trækker hår. Men foråret faldt ganske hurtigt i forfald, og kvaliteten af ​​hårfjerning var langt fra ideel. Derfor anses denne type apparat for den mest ubrugelige.
 • Pincet - arbejdshovedet på denne model består af pincet roterende i en disk. I kontakt med huden lukkes disse tænger og hårene plukkes. Afhængigt af modellen kan der være tre, fem eller syv rækker af pincet. Følgelig - for en rotation kan trækkes ud en anden mængde hår.

Det er vigtigt! Indretningerne er opdelt i to typer: som fjerner op til 20 hår og op til 40 i ét pass. Vi anbefaler at se på den anden mulighed, da det fjerner hår hurtigere.

 • Disk - dens funktionsprincip svarer til pincet. Det adskiller sig i, at i stedet for pincett i denne model drejer kurvede komprimeringsskiver, som trækker hårene ud. Til salg er modeller, der kan fjerne op til 32 hår. Sådanne muligheder for epilatorer betragtes som de bedste blandt alle andre.
til indhold ↑

Top 5 regler for effektiv fjernelse af håret hjemme

Først skal du huske at evnen til at lave hårfjerning af høj kvalitet kommer langt fra første gang. Den instruktion, der er knyttet til enheden, er som regel ikke den bedste assistent i denne vanskelige opgave.

Det er vigtigt! Professionelt bruge epilatoren, du kan et sted til den tiende procedure, undersøge dine mest smertefulde steder og vælge den ønskede hastighed på enheden.

Til at begynde med anbefaler vi at du gør dig bekendt med de grundlæggende regler for, hvordan du epilaterer epilator hjemme:

 • Hårlængden er 0,5 cm. Hvis du brugte en barbermaskin, før du køber en enhed, og du er vant til at barbere dine ben rent, så skal du forlade dit hår alene i et par dage før den første procedure, så håret vil vokse lidt. For optimal hårgreb skal enheden fange det helt, hvilket er ret svært at gøre, hvis stangens længde er for kort.
 • Minimumshastighed I den første anvendelse af apparatet skal du vælge minimumshastigheden. Høj hastighed reducerer selvfølgelig procedurens tid, men ved høje hastigheder kan pincet kun gribe og trække kun fine hår. Og i første omgang har håret en tyk stang, der kun kan fjernes ved lav hastighed.

Det er vigtigt! For at reducere smerte, brug en massage dyse over epilator hovedet, hvis der er en i sættet.

 • Varmt bad Gør det en regel at gennemføre proceduren for hårfjerning efter et varmt bad, eller i det mindste et brusebad. Hvis du er vant til at barbere dine ben under varmt vand, så vil fjernelse af uønsket vegetation vente på dig efter badet.

Det er vigtigt! Når du damper, ekspanderer hudens porer, og det vil være meget nemmere at gøre proceduren - håret bliver smerteligt og let fjernet fra hårsækken.

 • Mod hårvækst. Hårfjerning bør strengt mod hårets vækst. Ellers vil du køre bilen til det samme sted flere gange, hvilket giver dig lidt fornøjelse.
 • Et minimum af indsats. Du bør ikke trykke hårdt på enheden under epilering - det virker ikke bedre herfra, men irritationen på huden du tjener er garanteret. Kør epilatoren over huden så smidigt som muligt uden tryk.

Det er vigtigt! Det er også bedre at holde enheden med en lille hældning, således at hvert hår bliver taget korrekt.

Epilering på forskellige dele af kroppen

Du skal have hørt sætningen om tærsklen af ​​smerte, som kan variere fra person til person. Faktisk er dette udtryk sandt, bortset fra at kroppsdelernes følsomhed er næsten ens for alle.

Gør hårfjerning i bikiniområdet eller på benene - føler forskellen? At fjerne hår i det første tilfælde på denne måde er ikke alle, men barbering er heller ikke en løsning.

Forberedelse af huden på forskellige dele af kroppen opstår ulige. Så lad os se nærmere på, hvordan man epilerer med epilator på normal, følsom og for følsom hud.

Epilation ben

De mest følsomme områder på benene er anklerne og under knæene. Resten af ​​overfladen bliver ganske hurtigt "brugt" til smerten - efter 3-5 minutter bliver proceduren ikke så smertefuld som i de første minutter.

Det er vigtigt! På grund af den flade overflade er det let at fjerne overskydende vegetation på benene. Men du bør ikke forvente at afslutte brugen af ​​enheden på mindre end 30 minutter.

For at forberede ben til den kommende hårfjerningsprocedure, kan du bruge en hård vaskeklud og en skrubbe:

 1. En time før epilering, damp huden af ​​benene.
 2. Behandles med skrubbe.
 3. Gnide dine fødder med en vaskeklud, der spredes blod.

Det er vigtigt! Således vil det kornede lag af huden vaskes væk, og håret bliver meget lettere at fjerne.

Underarm epilation

Armhulenes hud er mere øm og følsom, hvilket betyder at det kræver en særlig tilgang. For at reducere smerte under epilering bør huden være lidt spændt. Således bliver hårene hurtigere og mere effektivt fanget af pincettene på enheden.

Det er vigtigt! For lange armhuler kan forårsage smerte, når du trækker ud. Før proceduren skal du omhyggeligt klippe håret, og efter fjernelse behandle armhulerne med isbiter og babyolie for at fjerne irritation.

Epilation bikini område

Sandsynligvis er det mest følsomme område af en pigers krop bikinilinjen. Epilering med epilator anbefales med foreløbig brug af en kølemiddel eller spray, der har en frysende effekt.

Det er vigtigt! Før du fortsætter med proceduren, fjern et par hår fra bikiniområdet med pincet. På denne måde vil du lade din hud vide, at hårfjerningsproceduren er foran.

Da huden i denne del af kroppen er meget delikat, efter manipulation smøres den med en fugtgivende baby creme eller et specielt middel efter depilering, så den skadede hud kan genoprettes så hurtigt som muligt.

Problem med indgroede hår

Epilering af ben, bikini og underarms områder resulterer ofte i indgroede hår, hvilket er en af ​​hovedårsagerne til at bruge epilatoren.

Det sker ofte, at håret vokser så meget, at du skal gå til læger for at få hjælp. Derudover kan de forblive ar og blemmer, som helbrede langt fra straks. Efter sådanne historier er der et ønske om at smide enheden væk og vende tilbage til den gode gamle maskine. Det er dog lidt blidere på huden, og indgroede hår efter barbering forekommer også periodisk.

For at reducere mængden af ​​indtaget hår, skal huden omhyggeligt forberedes:

 • Udover damp og antiseptisk, før proceduren skal regelmæssigt bruge en skrubbe.
 • Glem ikke at bruge det før og efter proceduren.
 • I kosmetiske butikker kan du finde specielle værktøjer, der forhindrer hårets indvækst, du kan prøve at bruge en af ​​dem.
 • Hvis det indgroede hår stadig dukkede op, så fjerner du det bedre at kontakte en kosmetolog. Men hvis du ikke har mulighed for at kontakte salonen, så prøv at fjerne det selv. Hovedreglen er ikke at klemme et hår som en bums.

Det er vigtigt! Før du trækker det ud med en nål eller tænger, skal du sørge for at blæse huden væk og desinficere instrumentet med alkohol. Prøv så forsigtigt som muligt for at få det indgroede hår for ikke at skade huden for meget.

Videooptagelser

Nu ved du alt om, hvordan du gør epilering korrekt. Vi håber, at du vil lykkes, og procedurens ømhed vil ikke være så stærk som du forventede, når du implementerer tipsene fra denne artikel.

Jeg er skønhed

Magazine om skønhed i alle dens manifestationer

Hvordan man fjerner håret med en husstandsepilator hjemme: anmeldelse af proceduren, anbefalinger

En husstandsepilator er en overkommelig og effektiv enhed til fjernelse af kropshår. Det er et alternativ til voksning, shugaring. I dag lærer vi at gøre epilation epilator hjemme, hvordan man vælger den rigtige enhed. Du kan lære om fotoepilation og denne artikel.

Typer af epilatorer

Epilation med en husstandspilator i hjemmet sker på grund af plukning af hår ved hjælp af specielle anordninger. Dette er en ret smertefuld proces. Men over tid (efter et vist antal procedurer) falder smertsyndromet, og hårene svækker, bliver tyndere, og tykkelsen af ​​dækket falder. Afhængigt af det element, der er ansvarligt for at trække hår, er enhederne opdelt i typer:

 • Spring. Den mest "gamle" enhed. Han gav anledning til senere ændringer. Enheden har en fjeder, der roterer. På grund af de hurtige omdrejninger sker plukning af hår. Foråret faldt dog hurtigt i forfald, mens kvaliteten af ​​hårfjerning var langt fra ideel. Den mest smertefulde type enhed.
 • Tang. Arbejdshovedet består af pincet, der roterer i disken, lukker i kontakt med huden, mens du trækker hår ud. Det sker tre, fem, syv rækker af pincet. Følgelig kan i en rotation fjernes en anden mængde hår. Enhederne er opdelt i to grupper: som fjerner op til 20 hår og op til 40. Vi anbefaler dig at se på den anden type (som fjerner håret hurtigere).
 • Disc. Operationsprincippet ligner pincet. Forskellen er, at i stedet for pincett roterer buede skiver, som er komprimerede og trukket hår ud. Præsenteret ved salg af modeller, der fjerner op til 32 hår. Også en god mulighed for at købe for dig selv. Kvaliteten anses for at være bedre, eller relativt lig med pincet (op til 40 hår).

Når du vælger en epilator, skal du være opmærksom på antallet af hastigheder. Også vigtigt at vide? Hvornår skal du bruge en bestemt tilstand. Der er sådanne sorter:

 1. Langsom (Slow). 1. hastighed, som er velegnet til hårdt og kort hår. Ikke egnet til langt hår - enheden trækker ikke dem, men bryder simpelthen.
 2. Normal (Normal). 2. hastighed, hvilket skaber optimale betingelser for at trække hår af forskellige længder. Til stede på næsten alle enheder. Når du køber, skal du sørge for at se det i enheden.
 3. Hurtig (hurtig). 3. hastighed, hvilket vil fremskynde fjernelsen af ​​hår imidlertid øger smerten. I enheder fra forskellige producenter kan være fraværende (ikke kritisk).

Epilatorer kan også udfyldes med forskellige dyser: køling, smertestillende midler, massage. Fra antallet af yderligere elementer vil afhænge af prisen. Imidlertid har alle disse egenskaber næsten ingen virkning på kvaliteten af ​​epilationen selv (og nogle gange er de ret irriterende og hindrer).

Før epilering

Før du epilererer med din hjemmepilator anbefaler vi dig at gøre følgende:

 • Skrub eller skræl dine fødder. I nogle dage skal du rense huden. På grund af dette vil uudslettede hår blive befriet fra tynd hud, de vil hurtigt kunne komme igennem.
 • Vask grundigt med en vaskeklud. En time eller to før epilationen skal du rense kroppen af ​​snavs, sved. Også for en bedre procedure.
 • Sørg for integriteten af ​​huden. Hvis huden har slid, sår, betændelse, solskoldning, så skal du udsætte proceduren. Huden skal være ren og sund.

Kvaliteten af ​​proceduren afhænger af, hvordan du kan forberede din hud til epilering med en husstandsepilator.

Hårfjerningsproces

Epilering af benene skal startes fra bunden og omhyggeligt behandle hvert afsnit. Leder epilatorbehovet mod hårvækst. For hårfjerning zone bikini, underarms installere valgfri vedhæftede filer efter ønske. Vælg også en langsommere hastighed (genstand for korte hår). Det vil være nyttigt at studere yderligere anbefalinger.

Tips:

 • Hårlængden skal være fra 0,5 mm. Meget korte hår bliver simpelthen ikke fjernet - epilatoren kan ikke fange dem.
 • Hold epilatoren vinkelret på kroppen. Kvaliteten af ​​hårfjerning, deres yderligere spiring afhænger af denne regel. Manglende overholdelse af denne regel kan resultere i indgroede hår.
 • Reduktion af smerte. Smerteløs epilation epilator er usandsynligt, at du vil lykkes, men du kan stadig reducere ubehag. Det er nødvendigt at stramme huden - så du reducerer smerterne betydeligt. Du kan også bruge smertestillende midler, læg is (i en pose) på huden før terapi.
 • Epilationshastighed. Vi skrev allerede om det ovenfor. Vælg den anden (eller tredje) hastighed. Men på ingen måde den første langsom! Ellers brydes hårene bare af.
 • Gør regelmæssig fjernelse af håret. Skift ikke det med en barbering! Ellers kan irritation, betændelse, indgroede hår forekomme.

Efter proceduren

Nedenfor er nogle tips om hvad man skal gøre efter at epilere hjemme:

 • Påfør en blødgøringsmiddel. Huden efter epilering af epilatoren vil blive betændt (fra en time til en dag i begyndelsen - individuelt). Derfor vil en let beroligende lotion eller mælk mod hårvækst hurtigt lindre irritation. Selvom det ikke er nødvendigt.
 • Dag ikke at solbade, ikke gå til solarium. I løbet af dagen skal du beskytte irriteret hud mod nye belastninger. For ikke at provokere mere betændelse.
 • Gentag proceduren i 2-4 uger. Når håret spire og nå en længde på ca. 5 mm, fortsæt igen for at fjerne det.

Hårfjerningsprocessen med en husstandsepilator hjemme er en simpel, men ikke hurtig proces. Det er ret ubehageligt (som mange andre teknikker). Men den procedure, der udføres af dig selv, sparer penge og giver et glimrende resultat! Pas på dig selv og vær smuk!

Hvordan man gør hårfjerning epilator?

Skønhed hos en kvinde er regelmæssig pleje af hendes hår, ansigt og krop. Æstetisk udseende af damer giver silkeagtig hud uden et enkelt hår. Hver repræsentant for det svagere køn stræber efter dette ideal. For at opnå deres ønske om at have hud uden overdreven vegetation, er piger klar til at lide smerte, tilbringe en fabelagtig mængde i salonen med en kosmetolog, eksperimentere med populære opskrifter derhjemme. Er der sådan en ting: Hår epilering for evigt ved hjælp af en miniature enhed - en epilator?

Hvad betyder "epilation" og "depilation"?

Ofte forveksles betydningen af ​​disse tilsyneladende synonymer. Hver handling skal defineres for uønsket hår. Når de udsættes for hårfodens follikulære struktur med et specielt kosmetisk apparat, samt med fuldstændig fjernelse af håret, taler de om epilering.

Hvordan virker epilatoren?

En enhed designet til at fjerne hår er en integreret del af kropspleje. Epilatoren drives af elnettet. Enheden er udstyret med flere metalskiver eller et antal pincet.

Den klassiske model af enheden har ikke aftagelige vedhæftninger og fjerner kun hår fra benene. Modificerede epilatorer er i stand til at behandle områder med vegetation på dårligt tilgængelige steder (armhuler, bikiniområde).

I moderne modeller af epilatorer er der en aftagelig top, i stedet for hvilke forskellige typer modifikatorer af enhedens arbejdsflade er installeret. Ved hjælp af dyser kan huden på det behandlede område masseres og afkøles. Dyser til epilatoren behandles let og rengøres efter hver brug.

Hvilken metode er bedst at gøre hårfjerning?

Hårfjerning indebærer en del ømhed i proceduren. Mange kvinder ser ikke forskellen mellem barberings hår og hårfjerningsapparater. Fordelene ved den anden mulighed er indlysende. Efter brug af epilatoren:

Vegetation på huden vokser ikke i lang tid (mere end 2 uger).
Efter hardware epilation er risikoen for irritation minimal. Når du bruger en barberhøvel, forekommer udslæt ofte i form af røde bumser.
Udseendet af mørke pletter (hårpærer) på huden efter proceduren er udelukket.
Kvinden oplever ikke smertechok. For eksempel: når man fjerner hår ved hjælp af shugaringmetoden, når karamelpasta påføres huden, efter at den er fjernet fra huden, kan pigerne ikke komme til deres sanser i lang tid fra den opståede smerte.
Det øverste lag af huden bliver helt rent.

Prioriterede epilator

Varigt resultat

Fjernelse af uønsket hår med en barberkniv har ikke langvarig resultat. Med sin hjælp er kun halvdelen af ​​håret fjernet. Den nederste del af den forbliver under huden og ser ikke æstetisk ud efter barberingsproceduren.

På den anden dag efter barberingen kommer håret ud under det øvre lag af epidermis og detekteres ved at holde det over overfladen med en hånd. Vegetationen bliver stiv og hakket.

Pengebesparelser

Brug af et hjem epilator kan betydeligt spare på at besøge dyre saloner. Det er muligt at udføre proceduren for fjernelse af vegetation i alle zoner hjemme, der anvender reglerne for brug af en modificeret enhed.

Højkvalitets hårfjerning uden ekstra tilbehør

Epilatoren kan bruges uden brug af ekstra kosmetik: creme, skum, sæbe, balsam. Ved udførelse af proceduren på andre måder antages det, at der er eksterne genstande og manipulationer (voksstrimler, opvarmningsanordninger).

Den positive kvalitet af enheden til hårfjerning er dens bærbarhed. Du kan tage bilen med dig på enhver tur. Nem pleje, enkel håndtering af dele efter brug er de ledende kvaliteter af enheden.

Offline drift

Opgraderede enheder har ikke ledninger. Elektriske strømforsyninger, der modtages fra strømforsyningen, er indbygget i enhedens nederste base. Epilatoren kan bruges inden for en time.

Kontraindikationer til brug af epilatoren

Brugen af ​​denne type hårfjerning for nogle mennesker er ikke egnet af de relevante grunde:

Perifere aarsygdomme (åreknuder, trombose).
Krænkelse af integriteten af ​​det øvre lag af epidermis og dermis (udskæringer, sår, papillomer).
Enhver graviditets trimester.

Mens man bærer et foster, anbefaler gynækologer ikke at bruge en epilator af flere årsager:

Væskefjernelsesproceduren involverer tilstedeværelse af spasmer i nogle grupper af muskelfibre.
Blodtrykket stiger.
Epilation udelukker ikke tilstedeværelsen af ​​smerte. Under stress situationer producerer binyrerne norepinephrin, "hormonet af frygt", hvilket kan påvirke den gravide kvinders følelsesmæssige tilstand negativt.

Hvordan bestemmer du enhedens kvalitet til fjernelse af hår?

Apparater til hårfjerning skal vælges strengt individuelt. Valget afhænger af flere faktorer:

Justering af hastighedsgrænsen. For hver zone i huden er der en egen hastighedsgrænse. Bikini- og akselarealerne behandles effektivt med metalskiver med lav hastighed. Epilering af andre dele af kroppen sker ved højhastighedstilstand.

Yderligere dyser. En positiv ting ved køb af en epilator vil være tilgængeligheden af ​​yderligere enheder til enheden i form af vedhæftede filer og massageruller. Funktionen af ​​yderligere enheder: reducere smerte under epilering.

Størrelse. Epilatorens størrelse bør ikke overstige din palms størrelse. For at lette brug skal apparatets form svare til penselens fysiologiske kurver.

8 regler for en behagelig procedure

For at maksimere afslapning og få et effektivt resultat af hårfjerning, skal du følge nogle regler.

For at den første procedure ikke skal være for smertefuld, skal epilering begynde med hudområder, hvor der er den mindste mængde hår.
Det anbefales at fjerne vegetation i flere faser med pauser.
Hårlængder mindre end fire millimeter bør ikke skæres. For at opnå maksimal effekt bør epilatorskiver helt tage fat i håret, hvilket ikke sker i en given længde. Vent et par dage, og brug kun hardwaremetoden til fjernelse af hår.
Det anbefales at starte epilering ved lave hastigheder på skæreskiver. Du kan øge hastighedsgrænsen, efter at du har justeret huden til virkningerne af enheden.
Varmt vand udvider hudens porer, hvilket gunstigt påvirker fjernelseffektiviteten.
Distraktion: musikalsk akkompagnement. Nok til at omfatte en behagelig rolig musik, ikke at forvente smerte og forbedre den følelsesmæssige baggrund.
Minder fra livet om hyggelige øjeblikke. Positive øjeblikke fra fortiden påvirker produktionen af ​​"hormonet af glæde."
Fantasy, drømme: Ideer om, hvad du vil have som et øjeblik, der allerede er blevet rigtigt, har en positiv effekt på følelser.

Korrekt epilering: højdepunkter

Valget af individuelle dyser til et specifikt behandlingsområde. Læs omhyggeligt brugsanvisningen til enheden. For områder med øget smerte (bikinier, armhuler), indeholder kittet specielt tilbehør med et flydende hoved.
Håret fjernes udelukkende i en lodret vinkel af dysen. Inden for lysken og axillære folder - i en cirkulær bevægelse.
For at reducere de smertefulde symptomer skal huden være lidt strammet i modsat retning fra epilatorhovedet.
Nogle modifikatorer er udstyret med et blæsersystem. Termostaten aktiveres ved forarbejdning af områder med hård vegetation.
Proceduren anbefales i en halv time før sengetid. Tegn på rødme og irritation forsvinder under søvn.
Efter fjernelse af vegetationen skal der anvendes fugtgivende kosmetik.

Epilatorbehandling af individuelle zoner

Dyb bikini

Før epilering anbefales det at behandle et lille område af inguinalområdet med pincet. Denne foranstaltning er nødvendig for at forberede huden til smerte.

Det anbefales ikke at anvende analgetika i form af tabletter indeni. Efter proceduren skal du behandle huden med et alkoholholdigt præparat og en nærende kosmetik.

Axillære huler

For at opnå den maksimale effekt med et minimum af smerte er det nødvendigt at stramme huden fold i modsat retning fra epilator fastgørelsen. Metalknive på enheden kan ikke klare for tæt vegetation. Før epilering skal langt hår udskæres forsigtigt med negleklipper. For at mindske risikoen for irritation skal du behandle huden med en neutral kosmetik og påføre kold på overfladen.

Epilation ben

Før proceduren udføres hygiejneforanstaltninger: damp ud i fødderne, gnid huden med en hård vaskeklud. For at begynde at fjerne hår fra et mindre smertefuldt sted - ydersiden af ​​låret. Popliteal fossæerne og anklerne behandles derefter. Tiden for epilering af underekstremiteterne er op til 60 minutter eller mere.

Problemer med indgroet hår efter epilering

Hvad betyder betegnelsen "indgroet hår"? Ved regelmæssig brug af epilatoren ændres strukturen af ​​uønskede hår. Vegetation bliver blød og sjælden. Som følge af dyb hårfjerning kan enkelte hår "vokse" inde i huden.

Dette problem kan undgås, hvis du anvender skrubber, eksfolierende cremer flere timer før proceduren. Tyndning af hornhinden i huden vil ikke hæmme den naturlige vækst af hår.

Hvis problemet stadig vises, anbefales det at besøge en kosmetologs kontor. Hårinvækst kan udløse inflammatoriske hudsygdomme.

Hvordan man laver voksaflejring?

Hvordan laver voks voks? Et sådant spørgsmål bekymrer mange af det retfærdige køn. Kvinder søgte altid at se velplejede og forbedre deres udseende, i det omfang det var muligt. En af de kosmetiske procedurer, der er designet til at fremstille hudens ben og arme til det ideelle, er depilation. Der er mange måder at gøre depilation, forlader huden blød og blød, men folk glemmer ikke den gamle velkendte metode - voksaflejring.

Hvordan vokser voksning

Kvaliteten sikres ved, at håret kan fjernes fra roden og efterlader ingen ruhed på huden fra de trimmede hår. Mange er tilfredse med det langsigtede resultat: du behøver ikke at gå ofte tilbage til denne procedure, du kan midlertidigt glemme behovet for manipulation.

Og en yderligere kendsgerning, som har en betydelig indflydelse på valget af kvinder til fordel for voksaflejring, er dens næsten øreværdi og muligheden for at udøve derhjemme. Udover benene og bikinizonerne anbefales det ofte at være opmærksom på hænderne. Det er epilationen af ​​hænderne, der i nogle tilfælde giver glans og velplejede udseende til ejeren, selvom hårene på hænderne ikke altid fanger øjet.

Efter at have valgt selv en slags korrekt valg, stiller smukke damer altid et spørgsmål om, hvordan man gør epilering korrekt, hvilken voks er bedre at vælge, og hvordan man anvender det på huden.

Først skal du rengøre overfladen af ​​huden på fødder eller hænder. Så skal du anvende voks i retning af hårvækst, læg et serviet eller en strimmel klud ovenpå. Vassen hærder, trænger dybt ind i hårsækkene. Derefter strimmes stripen stærkt mod hårets vækst. Efter hårfjerning på denne måde har huden et meget glattere og mere attraktivt udseende end med andre procedurer, og finansieringsomkostningerne tendens til at være nul. Depilation voks tilbydes i dag i mange skønhedssaloner, men det er ikke mindre realistisk at gøre alt alene hjemme.

Voks til depilering derhjemme kan være varm, varm og kold.

Kold voks Koldvoksning tager meget tid og er meget smertefuldt. Brug af koldt hår voks er godt for at fjerne tynde og meget korte hår.

Varm voks Epilation med varm voks er kontraindiceret til dem, der har problemer med venerne, fordi det varme stof sædvanligvis udvider blodkarrene. Hvis du udfører proceduren med voksning med varm voks, er det ikke meget pænt, du kan få en termisk forbrænding. Den eneste fordel ved denne metode kan kaldes den smertefri proces. Mest velegnet til bikini zoner.

Varm voks Velegnet til alle kvinder og har næsten ingen kontraindikationer. Kombinerer de positive kvaliteter af metoder med varmt og koldt voks: ikke meget smertefuldt, udføres hurtigt og nemt. Varm voks koster normalt mere end varmt eller kold af indlysende årsager.

Depilation procedure med voks

Hvordan voks voks? Hvordan forbereder man sig på implementeringen? Det første trin i alle procedurer er hudpræparation. Kort før selve proceduren (fra 3 til 5 dage før det) anbefales det at barbere stedet for den planlagte behandling med en barberkniv, så hårene er vokset til 5 mm (den optimale længde for størst effektivitet og reduktion af smerte). Umiddelbart inden håret fjernes med voks, skal det behandlede område af huden vaskes grundigt og tørres tørt med et håndklæde. Ingen kosmetik kan påføres før depilation!

Fremstilling af materialer til hårfjerning:

 1. Vassen skal opvarmes til 40 ° C (konsistens af flydende honning) ved hjælp af et vandbad eller specielle indretninger til opvarmning af voks.
 2. For jævnt at anvende voks på huden, skal du bruge en træspatel.
 3. Det er nødvendigt at forberede sig ud for papirservietter eller strimler af klud af sådanne størrelser, at det var behageligt at anvende dem på de ønskede områder af huden.
 4. Forbered kosmetisk eller almindelig vegetabilsk olie, som vil være nødvendig for at fjerne voks efter depilation ved hjælp af en bomuldsstynge.
 5. Fugtgivende lotion eller spray eller ethvert andet kosmetisk produkt, der kan fugtige huden efter depilering, lindre irritation og berolige. Anbefales ofte lotioner, der nedsætter hårvæksten eller forhindrer deres indvækst.

Selve proceduren Korrekt voksning skal ske i henhold til brugsanvisningen for stoffet, der er vedhæftet købet. Hvis du gør alt for det maksimale i overensstemmelse med instruktionerne, kan du undgå sådanne misforståelser, da en hud brænder eller vokser fast på den, hvilket er svært at fjerne. Brug massen til håret bør allerede være opvarmet, anvend voks til en speciel træspatel til hårvækst. Derefter dækkes og presses fast med en vævsstrimler eller væv. Vent 2-3 minutter, indtil voksen hærder, og fjern derefter stoffet i retning mod hårets vækst.

Begivenheder efter proceduren

Efter proceduren i 2-3 dage anbefaler vi ikke at besøge saunaen, badet, solariet, du kan ikke solbade under solens åbne stråler, du vil udelukke brugen af ​​kosmetik og parfume.

Mange spørgsmål bliver bedt om til kosmetologer om, hvorvidt du kan gøre hårfjerning under menstruation.
Intet dårligt vil ske, men processen vil være mere smertefuld for patienten, og du bliver nødt til at bruge mere tid på det, fordi sagen bliver værre. Derfor, hvis du er nødt til at foretage hårfjerning under menstruation af en eller anden grund (der er ingen aftale med en kosmetiker, tog eller flybilletter venter, du planlægger at tage ferie), så er det konkrete svar "ja, men du bliver nødt til at lide ulejlighed." Samtidig er det nødvendigt at holde hygiejnen til det maksimale og bruge tamponer, hvis det er en bikini zone.

Hvis du har mulighed for at udføre hårfjerning senere, er det bedre at udskyde hjemmeforsøg eller en tur til kosmetologen. Er det værd at gøre det hurtigt eller ej? Det er op til alle at beslutte, baseret på deres tålmodighed og begrundelse for hast og haste.

Forsigtig! Det er værd at nægte at vokse umiddelbart efter garvning eller besøge en strand, ellers kan du sammen med en strimmel voks fjerne det øverste lag af huden, fordi solskoldning svækker epidermis. Derfor planlægger at besøge en skønhedsekspert eller gøre depilation hjemme, er det bedre at vente 1-2 dage.

Sådan barber du dine ben med epilator

Hjemmemekanisk epilator er en fantastisk løsning til piger, der elsker at tage sig af deres skønhed alene. Overholdelse af enkle regler for barbering af epilatorbenene i lang tid vil holde huden jævn og smuk uden negative konsekvenser.

 • 1. Hvilken epilator er bedst til aflejring af ben
 • 2. Regler for hylde af høj kvalitet derhjemme
 • 3. Sådan forbereder du på epilator hårfjerning
 • 3.1. Maskinforberedelse
 • 3.2. Hudpræparation
 • 3.3. Smertelindring
 • 4. Smertefri fjernelse instruktioner
 • 4.1. Hvordan man laver hårfjerning ben, trin for trin handlinger:
 • 5. Hudpleje efter proceduren
 • 5.1. For ikke at vokse hår
 • 6. Fordele og ulemper ved at bruge en epilator til benene
 • 7. Kontraindikationer
 • 8. Spørgsmål og svar
 • 8.1. Hvorfor er mine ben ikke glatte efter en epilator?
 • 8.2. Hvordan epilere fødder med epilator korrekt: våd hud eller tør?
 • 8.3. Bliver håret vokset efter hårfjerning?

Hvilken epilator er bedst til aflejring af ben

Den mest populære og positive på markedet er epilatorer fra Braun, Philips og Rowenta. Det anbefales at tage en maskine med et antal pincet på mindst 25, med to hastighedsmåder. Dyser på kvaliteten af ​​depilation påvirker ikke, men gør proceduren for nogle områder mere behagelig.

Regler for højkvalitets depilering derhjemme

Forberedelse til hårfjerning anbefales det at tage hensyn til nogle nuancer for at opnå det perfekte resultat.

Depilation med en mekanisk enhed er en alvorlig sag: Hår udtrækkes fra roden, hvilket kan føre til betændelse og alvorlig irritation. Det er især vigtigt at kende reglerne for dem, der planlægger at bruge metoden for første gang.

 1. Hårets længde skal være mindst 5-6 mm, ellers vil pincetterne næppe fange dem, og proceduren vil vare lang tid.
 2. På tidspunktet for epilering i kroppen bør der ikke være inflammatoriske processer, ellers er risikoen for irritation af epidermis stærkt forøget.
 3. I dag er der modeller af maskiner, der giver dig mulighed for at fjerne hår lige i vandet. Begge typer enheder har både positive og negative sider.
 4. Enheden skal holdes vinkelret på huden eller i en lille hældningsvinkel.
 5. Epilatorens hoved findes altid imod hårets vækst.
 6. Ved minimumshastighed opfanger pincet hår bedre.

Epilator - en personlig plejeapparat. Det bør ikke gives til slægtninge, veninder og til nogen.

Sådan forbereder du på hårfjerning epilator

Før epilering af benene med epilatoren er det nødvendigt at forberede apparatet og huden korrekt til processen.

Maskinforberedelse

Før hver procedure skal hovedet med pincet behandles med et antiseptisk middel (almindelig alkohol kan anvendes). Hvis depilationen er færdig for første gang, er det tilrådeligt at "lege" med enheden, flytte den rundt om kropsområdet, hvor der ikke er noget hår, for at kunne mærke enheden og lære at holde den ordentligt. Det gør ondt for nogle mennesker til at barbere deres ben med en maskine, men processen er ofte mindre følsom.

Hudpræparation

Niveauet af følsomhed er anderledes for alle. Meget afhænger af hårets struktur: Jo hårdere og tykkere de er, desto mere smertefuldt er depilationen lovet at være. Men du kan reducere ubehag ved epilering af benene med epilatoren, ved at kende de enkle regler.

 • Skrub huden godt, kort før proceduren. Scrub fjerner perfekt døde hudpartikler, hvilket gør det lettere for hår at gå ud.
 • Umiddelbart før epilationen skal benene dampes for at maksimere porerne. Det vil være nyttigt at gøre massagen til en hård vaskeklud, det vil reducere smerten.
 • Før du barberer dine ben med en maskine, tør din hud med et håndklæde og let pulver med talkumpulver.

Smertelindring

Volumenet af den epilerede zone på benene er stor nok. Ikke alle kvinder er villige til at udholde hårets smerte i 15-25 minutter. Med en høj smertetærskel kan du tage en pille af ethvert egnet analgetikum 20 minutter før processen.

For at reducere følsomheden af ​​huden vil hjælpe isstykker, en opløsning af Menovazin eller Lidocaine i form af en spray.

Smertefri fjernelse instruktioner

Efter forberedelse af benene til depilation og valg af den passende mulighed for anæstesi, kan du fortsætte med proceduren. Det er bedre at bruge det i badet selv (uden vand), for ikke at forurene gulvet med flydende hår.

Hvordan man laver hårfjerning ben, trin for trin handlinger:

 1. Epilatoren er taget i arbejdshånden, huden er lidt strakt med anden hånd.
 2. Fremgangsmåden begynder ved at køre hovedet på enheden mod hårets vækst med et let tryk på huden (det er ikke nødvendigt at trykke på det). Det anbefales at gradvist bevæge sig opad.
 3. Bevægelsen skal være lys, hurtig, rykkende. For at fjerne alt hår skal du ofte holde pincetten på samme sted flere gange.

Disse er grundlæggende tips til korrekt barbering epilator, for begyndere. Allerede efter et par depilations sker alt på maskinen. Håret bliver gradvist tyndt og svagt, og smertefornemmelser reduceres betydeligt. De fleste kvinder, som konstant praktiserer mekanisk hårfjerning, må ikke bruge smertestillende midler.

Hudpleje efter proceduren

For at forhindre irritation og infektion i de skadede åbne follikler anbefales det at behandle huden med et antiseptisk middel umiddelbart efter sessionen. Efter en time er det ønskeligt at smøre fødderne med kosmetisk olie eller blødgørende creme.

Hvis irritation opstår, og huden bliver rød, vil salver / cremer hjælpe: Panthenol, Bepanten, Panthenstein, Radevit.

Til benbetændelse er det nødvendigt at behandle 2-3 gange om dagen med følgende lægemidler: Levomekol, Sinaflan, Sintomycin salve, Miramistin.

Inden for 2-3 dage efter depilation bør man ikke tage varme bade, besøge saunaer, svømmehaller, solbade.

Piger med hud, der ikke har tendens til betændelse, behøver ikke særlig pleje for deres fødder - det er nok til at behandle huden med et antiseptisk middel, og næste dag kan du leve et normalt liv.

For ikke at vokse hår

Voksende hår under huden er det største problem for dem, der hele tiden gør hårfjerning. For at forhindre problemer bør du bruge en hård skrubbe eller hård vask. Det er tilladt at begynde peeling af epitelet ikke tidligere end 5-7 dage efter proceduren, så kan du skrubbe benene hver 3-4 dage.

De, der har til hensigt at barbere deres ben med en maskine hele tiden, bliver nødt til at vænne sig til sådan pleje, da det ikke er sandsynligt, at det lykkes fuldstændigt at forhindre indfødning af håret.

Fordele og ulemper ved at bruge epilatoren til benene

Enhver procedure til fjernelse af uønsket vegetation på kroppen har sine fordele og ulemper.

 • tilgængelig (biler er ikke så dyre);
 • økonomisk (ikke nødvendigt at betale for tjenesten i salonen hver gang);
 • hår vokser ikke 2-4 uger;
 • Der kræves ingen særlige færdigheder, bare følg de enkle instruktioner.
 • smerteligt;
 • hår vokser i;
 • inflammation, irritation af huden kan forekomme.

Kontraindikationer

Mekanisk epilering af ben er uacceptabel for piger, der lider af hudsygdomme. Du kan ikke gøre proceduren med et stort antal mol, papillomer, vorter i det depilerede område. Det er nødvendigt at udsætte sessionen, hvis der er inflammatoriske processer i kroppen og i smitsomme sygdomme.

Gravide kvinder, der tidligere har været til denne metode, kan bruge maskinen, men med stor forsigtighed og i den mest komfortable stilling.

Hvis du barberer dine ben under menstruation eller før det starter, vil smerten blive højere.

Spørgsmål og svar

Hvorfor er mine ben ikke glatte efter en epilator?

Kropshår vokser ujævnt: nogle er længere, andre er kortere. Pincet kan ikke fange for korte hår, de tillader ikke huden at forblive glat.

Hvordan epilere fødder med epilator korrekt: våd hud eller tør?

På en tør krop rager maskinen meget bedre. Du kan depilere benene og våd hud, men det vil tage mere tid.

Bliver håret vokset efter hårfjerning?

Ja, oftere begynder håret efter maskinen at vokse ind i laget af epidermis, men du kan klare det ved regelmæssigt at skrubbe benene.

Hvordan man gør epilation epilation

Epilator er en af ​​de mest effektive enheder til at slippe af med overskydende hår på kroppen. Men mange er bange for selv at røre det på grund af de smertefulde fornemmelser. Det andet problem er indgroede hår eller pseudo-folliculitis. Nyttige tips om hårfjerning hjælper med at håndtere disse problemer, og din hud vil til sidst erhverve den efterlængte glathed.

Alt har sin tid

Plukende hår er ikke en behagelig procedure, men den er stadig massiv under epilering. For din egen fred og velvære skal du planlægge din tid på forhånd.

Husk først at den uundgåelige irritation af huden ikke går straks. Normalt tager denne proces omkring en dag. Hvis du bliver nødt til at gå ud, skal du planlægge proceduren under hensyntagen til tidspunktet for nyttiggørelse.

For det andet kan kendskab til de fysiologiske egenskaber ved ens egen organisme bidrage til at reducere smerte. Som regel øges følsomheden på kritiske dage, og i de første dage efter afslutningen sænkes den. Derfor er det bedst at gøre hårfjerning to til tre dage efter menstruation.

Den daglige cyklus betyder også noget. Det bemærkes, at mellem klokken fire om eftermiddagen og seks om aftenen er smertegrænsen for høj. Denne gang passer bedst til sådanne procedurer.

For det tredje, to eller tre dage efter epilering, skal du sørge for at skrælle huden med en skrubbe. Nye hår virker tynde og svage, nogle af dem kan ikke passere gennem huden og vokse ind i det og forårsage betændelse. Skruen exfolierer døde hudpartikler og frigiver "passagen" til dyrkning af hår.

Hvis indgroede hår ser ud, skal du ikke forsøge at få dem med en nål. I denne situation er der allerede betændelse, forværre ikke det. Vær tålmodig, lad være med irritation, om få dage vil håret spire sig selv.

Generelle anbefalinger

Måske vil nogen blive beroliget af det faktum, at ingen piger for første gang kunne lave en ideel og fuldstændig smertefri epilering. Men for at processen skal gå hurtigere, bedre, skal du følge visse regler. Ikke alle er tilgængelige i brugsanvisningen til epilatoren:

 1. Hårets længde skal være fra 4 til 8 mm.
 2. En time før hårfjerning tager et varmt brusebad.
 3. Med en lavere smerte tærskel, brug anæstesi fløde, spray.
 4. Rens og tør huden på behandlingsstederne.
 5. Efter proceduren skal du bruge beroligende, fugtgivende cremer og lotioner.

Epilator klip er i stand til at fange hår omkring en halv centimeter lang. Hvis de er for korte, bliver du nødt til at vente et par dage. Hvis meget lang, arm først med saks.

Fra ren, blød hud fjernes hårene lettere, smerten bliver mindre. Det kommer trods alt af, at huden strækker sig bag det udtrukne hår, og varmt vand udvider porerne og forenkler denne proces. Brug en hård vaskeklud, gnid godt de steder, der skal behandles. På denne måde vaskes keratinøse partikler af epidermis af, hårene spredes og stiger over huden. Præcis en time at vente efter et brusebad er ikke nødvendigt, så længe huden tørrer ud godt.

En lokalbedøvelse hjælper med at lindre smerter. Du kan købe det hos de fleste kosmetikforretninger. Nogle behøver kun et par isterninger at passere over huden direkte foran epilatoren. Der er tips om brugen af ​​konventionel medicinsk alkohol: De tømmer blot hud og pincet af enheden.

Ren og tør hud er en garanti for hurtig og højkvalitets epilering. Brug specielle lotioner, tør huden før proceduren. Blot overskydende fugt med et serviet eller vente, indtil det tørrer sig selv.

Der er epilatorer, der har en speciel tilstand til at arbejde i vand. De er meget mere komfortable end normalt, så hvis du kan få dig selv denne. De bruger det, tager et bad eller et bad. Selvfølgelig gælder det tidligere råd fra dette "våde" regime ikke.

Efter hårfjerning forbliver de røde prikker på huden. Plus, irritationen fra mekanisk stress. Derfor skal du smøre de behandlede steder med en fugtighedscreme. Du kan bruge en særlig aftershave.

Langsomt og stabilt, vil du fortsætte

Fjernelse af hår med en epilator kører ikke bare dem frem og tilbage over huden. Dette skal gøres korrekt, så vil der være et resultat, derudover, mindre smertefuldt. Her er nogle tips:

 • sæt en behagelig hastighed;
 • i vanskelige steder (armhuler, bikini), stram huden med dine fingre;
 • føre epilatoren mod hårvækst og i sidste ende - ved vækst;
 • Tryk ikke tæt på den behandlede overflade af huden.

Næsten alle moderne epilatorer har mindst to hastigheder. Begynder høj hastighed generelt kontraindiceret. Lidt mindre smerte. Desuden er lav hastighed designet til tykt hårdt hår. Højt vil klipene simpelthen lade dem komme igennem.

Allerede efter flere procedurer vil det være muligt at "accelerere" for at spare tid. Men hårfjerning sker som regel i ca. 30 minutter og i første omgang endnu længere.

Bevægelsesretningen mod hårets vækst løfter dem. Så falder de lige ind i pinceterne uden at glide mellem dem. Og kun i slutningen kan du gå gennem de få tilbageværende hår i modsat retning.

I første omgang lærer du at holde og lede epilatoren korrekt. For at hekte hvert hår skal vi let vippe det. Og tryk ikke ind i huden! Enheden fungerer ikke bedre, men ridser vil helt sikkert blive leveret.

Steder med hudfoldninger - det sværeste at håndtere. Vær ikke bange for at strække huden korrekt, så det er bekvemt at placere epilatoren. For eksempel kan du lægge din hånd bag hovedet for at fjerne hår i armhulen.

Apparater til epilatoren

Forskellige modeller af epilatorer er knyttet til mange modeller. Efter at have eksperimenteret med dem, vil du helt sikkert vælge den, som du vil gøre hårfjerning hele tiden. Men der er yderligere nyttige "ting", der øger dets kvalitet og smertefrihed.

Hårbørster. Normalt monteret på epilatoren selv, når du befinder dig er placeret foran. Hvert hår løftes og rettes, hvilket gør det lettere for pincet at greb det.

Dyse massager. Gør en mild massage af huden under brug af enheden Reducerer følelsen af ​​smerte. Hvis der ikke findes en sådan vedhæftning, kan du selv lave en massage før du fjerner håret.

De producerer specielle typer af epilatorer med masserende diske. De trykker på huden på steder, der trækker hår, hvilket reducerer ubehaget betydeligt.

Isbeholder. Desensibilisering på grund af frysning har længe været kendt. Hvis der er en sådan beholder i din epilator, skal du fylde den med vand og placere den i fryseren i flere timer. Så installer i enheden og start, smerten vil være mindre.

Så har modet - og gå til glat hud! Lad dig være trøstet, at hver gang smerten bliver mindre og mindre. Gør alt rigtigt, og resultatet vil kun glæde.

Laser hårfjerning derhjemme - et smertefrit trin til perfekt glat hud

Hvilke midler der skal bruges til behandling af åbne sår?