Elektrisk hårfjerning ansigt

Hver pige kæmper for sin skønhed og indser, at tiden er flygtig, og for at blive ung længere, er det vigtigt at tage aktive skridt. Oftest er det hjemme- eller salonpleje for sig selv, fitnesscentre eller morgen jogs, korrekt ernæring, afvisning af dårlige vaner. Men nogle gange for at opnå perfektion forhindrer overskydende ansigtshår, som nogle gange opstår hos kvinder på grund af hormonelle eller andre årsager. Men giv ikke op og skub dig ind i komplekser. I dag er dette spørgsmål fuldstændigt løst ved hjælp af en sådan procedure som ansigtselektrolyse. Det handler om, hvad det er og hvad der sker, hvordan det udføres, hvilken virkning det giver, og hvilke konsekvenser det truer, og diskussionen følger.

Elektrolyse og dens typer

Denne metode er ikke ny. Det har været brugt i næsten hundrede år og har været kendt siden begyndelsen af ​​forrige århundrede. Det bruges af både mænd og kvinder.

Epilationschok kan være af flere typer.

Termolyse er en elektrolyseprocedure, hvor der arbejdes med en vekslende højfrekvent strøm. Hårfollikelen opvarmes øjeblikkeligt og koaguleres. Denne metode kræver indføring af en nål nøjagtigt i lampens nedre segment, ellers vil det være ineffektivt. Termolyse giver dig mulighed for at håndtere store områder med overskydende vegetation.

Elektrolyse - epilering, som er lavet ved hjælp af direkte elektrisk strøm. En nålelektrode indsættes i hårpærens bund og danner natriumioner, der en gang i vævet danner en lille dosis alkali, der ødelægger follikelen. Denne metode, i modsætning til den foregående, tillader også arbejde med buede hår, men det tager også længere tid.

Blend er et kryds mellem termolyse og elektrolyse. Dette udtryk er afledt af det engelske ord "blid", hvilket betyder blanding. Han tog det bedste ud af begge metoder og minimerede alt negativt i dem. Denne version af hårfjerning er endda egnet til at fjerne tykt, tykt eller dybtliggende hår.

Flush er en underart af termolyse. I denne procedure arbejder skønhedseksperten også med højfrekvent strøm, men eksponeringen her er flere gange mindre, hvilket gør proceduren meget mindre smertefuld og traumatisk. Dens navn kommer fra den engelske "flash", hvilket betyder "flash". Men for elektrolyse i ansigtet og i bikinizonen er denne mulighed ikke egnet.

For at enhver form for hårfjerning bliver mulig, er det nødvendigt, at hårets længde ikke er mindre end 4 mm, men ikke mere end 3-4 cm.

Hvis der er et valg, hvilken fremgangsmåde der skal foretrækkes, elektrolyse eller laser, skal du vide, at sidstnævnte bliver hurtigere og mindre ubehageligt, men vil koste meget mere. Imidlertid virker laserintervention ikke med blonde hår.

Indikationer og kontraindikationer

Blandt indikationerne for elektrolyse af ansigtet - tilstedeværelsen af ​​overskydende hår i området af kinderne, hagen eller overlæben. Nogle gange er det også brugt til at rette øjenbrynene. Det gøres også for mænd, der har hudirritation og en inflammatorisk proces fra daglig barbering.

Men der er mange kontraindikationer til denne procedure. Blandt dem er:

 • graviditet og amning
 • diabetes mellitus
 • virussygdomme;
 • akutte og kroniske hudsygdomme;
 • onkologi, ondartede neoplasmer;
 • tilstedeværelsen af ​​metalproteser eller guldtråde i epilationens område
 • installeret pacemaker;
 • alvorlig hypertension
 • dårlig blodpropper
 • iskæmisk hjertesygdom;
 • allergisk mod strøm eller narkotika til anæstesi.

Desuden er det uønsket at gøre elektrisk hårfjerning til dem, der tager hormoner og går til solarium. Brug ikke det om sommeren, i en periode med høj solaktivitet, da der er risiko for hyperpigmentering.

Hvordan er proceduren

Til elektrolyse af ansigtet bør udarbejdes på forhånd. Så to uger før det påtænkte besøg til kosmetologen ikke kan solbade, gå til bad, sauna og swimmingpool. Og dagen før sessionen ville det være rart at gøre en hjemmemæssig skrælning, eksfolierende unødvendige celler og lette adgangen til hårsækkene til kosmetologen.

Da denne procedure er meget smertefuld, umiddelbart før det er nødvendigt at være enig med skibsføreren om anæstesimetoden. Dette kan være en særlig creme eller lokalbedøvelse i form af injektioner.

Ved begyndelsen af ​​sessionen er huden dekontamineret med tonic eller lotion, så er anæstesi udført. Hvis disse er injektioner, bliver lidokain eller ultracain oftest taget. Hvis anæstetikfløden anbringes, anbringes den i et solidt tæt lag og fastgøres med en klæbende film eller en okklusiv dressing på toppen og efterladt på ansigtet i ca. en time.

Under epilation sidder klienten komfortabelt i sofaen og holder en neutral elektrode i hånden. Lægen arbejder med en steril engangsnåle, som med en jævn, sikker bevægelse kommer ind i basen af ​​hvert enkelt hår. En elektrisk impuls påføres derefter follikelen, og det behandlede hår fjernes.

Ved afslutningen af ​​proceduren, som tager ca. 15-30 minutter, desinficeres ansigtet igen, og der anvendes et sårhelende præparat på det, for eksempel levomycol, panthenol, dermazin.

Allerede efter den første session bliver uønsket hår mindre med 10-20%, men de skal holdes lidt. Det nøjagtige beløb afhænger af hårets hårdhed og på det område, der behandles. I gennemsnit er det 3-7 procedurer, der udføres intermitterende i to måneder. Med hver session bliver hårene mindre, og resten ser lysere og tyndere ud.

Prisen på en sådan procedure er 40-50 rubler per minut af forarbejdning. Separat skal du betale nålens omkostninger - ca. 200 rubler - og anæstesi.

Rehabiliteringsperiode

Ligesom før epilering, efter to uger kan du ikke gå til solarium, sauna, bad, pool, ligge i et varmt bad og tage hormonmedicin. Og du bør undgå motion.

I løbet af de første to dage er det bedre ikke at vådte det behandlede område. Anvend ikke kosmetik og parfume på ansigtet. Tre eller fire dage skal du smøre huden med levomicol, bepanthen, kontraktubex eller en livredder, og også at tørre ansigtet flere gange om dagen med en antiseptisk lotion.

Umiddelbart efter proceduren kan huden være hævet og betændt. Dette er en normal reaktion, som vil passere af sig selv. Også nogle gange er der hævelse eller røde pletter, en let forbrænding eller kløe.

Når sårene heler, bliver de dækket af en skorpe, som i intet tilfælde ikke kan rives! Du skal vente, indtil den forsvinder af sig selv.

For at undgå bivirkninger i form af alder pletter eller ar, skal du strengt følge alle anbefalinger fra en kosmetolog. Desuden skal specialisten selv vælges meget omhyggeligt, fordi der på grund af en forkert udført procedure kan forekomme forbrændinger og andre ubehagelige konsekvenser. Før du overgiver dig til mesterens hænder, skal du være sikker på hans erfaring og høje kvalifikationer.

Men med den rigtige tilgang til et bestemt antal sessioner, kan håret fjernes permanent. Men hvis problemet skyldes et hormonalt svigt, skal du først fjerne årsagen. En elektrolyse her i lang tid hjælper ikke.

anmeldelser

Malvina. Desværre har jeg naturligvis øget hårdhed. Det har intet at gøre med hormoner, arvelighed er sådan. Herunder er der en lille fluff over læben, som virkelig forstyrrer mig. Jeg prøvede at klemme det med pincet, men det hjalp ikke meget. Jeg besluttede at fortsætte med fjernelse af hår. Først var jeg ved en konsultation, de fortalte mig der, at laser hårfjerning ikke ville tage mig, da jeg var blond. Som et resultat, stoppet ved den elektriske. Jeg var meget bekymret over, at det ville skade for tårer, men mærkeligt nok følte jeg mig ikke for meget ubehag. Men efter proceduren synes ansigtet at være i små acne - sådan en reaktion i huden, men det går om et par dage. Jeg var på syv sessioner, jeg var helt tilfreds med resultatet.

Vaska. Jeg ved ikke om ansigtet, men jeg var på elektrolyse af bikiniområdet, og det var et ægte mareridt! Helvets smerte, anæstetiske creme hjalp slet ikke, jeg måtte gennembore huden med injektioner af lidokain. Min plage varede omkring en time. Efter proceduren syntes det mig, at kroppen på dette sted blev til en stor brændende blå mærke. I første omgang ville jeg helt fjerne mit hår, men i processen besluttede jeg at den klassiske version ville være nok, da jeg ikke ville stå længere. Og efter den første session har håret ikke været mindre. Jeg er skuffet, nu kan jeg ikke lokke til at gentage sessioner. Lad ham helbrede og vende tilbage til den gode gamle voksning.

Stavridki. Og ved hjælp af elektrolyse var jeg i stand til permanent at slippe af med armhulen. Guiden brugte en termolysemetode. Dette er meget smertefuldt, især i betragtning af at sessionen varede næsten fire timer. Efter ham var det en skam at se på hans armhuler, en slags mos, jeg ønskede at gå hele tiden med udstrakte hænder, så intet rørte ved dem. På råd fra en skønhedseksperter tørrede hun uendeligt huden med kalendula og pulveriseret med talkumpulver. En måned senere besluttede jeg at gentage fokuset, men ved at bruge blandingsmetoden fra en anden mester. Denne procedure var mindre traumatisk, og det gik helt til hende mange gange. Ja, jeg var nødt til at udholde stor ulejlighed, men mine armhuler vil aldrig møde en barbermaskine og vil altid være velplejede. Det er det værd!

Hvad er elektrolyse og hvilke typer har denne metode?

Elektrolyse er den eneste metode til hårfjerning, der indtil videre er kendt, den er blevet testet i lang tid og er 100% sikker.

Denne metode blev først testet af den amerikanske øjenlæge Charles E. Michael i 1875 for at fjerne voksende øjenvipper. I de følgende årtier blev elektrolyse indført i praksis som en kosmetisk, ikke en medicinsk procedure. Og først efter 100 år kommer et apparat til hårfjerning med elektrisk strøm, der har et elektronisk display og mange forskellige driftsformer, ud.

Antallet af procedurer og varighed af sessioner

Elektrisk hårfjerning er en procedure, der skal udføres af en kosmetolog. Dens essens ligger i retning af små udledninger af strømmen i hårfollikelregionen, hvor hårets rod ødelægges på grund af den høje temperatur og den efterfølgende vækst stopper. Men kun de hår, der er i anagenfasen, det vil sige i den aktive vækststadium, kan ødelægges på denne måde. Gamle (katagene fase) og sovende (telogene fase) hår fjernes ikke fra første gang for evigt, det sker kun efter nye unge hår opstår på deres sted.

Således opnås 100% hårfjerning med en gang ikke. Du skal gennemføre et kursus på 4 til 8 komplette procedurer. Hver næste er kortere end den forrige, da mængden af ​​hår konstant vil falde. Et besøg på kosmetikrummet sker med mellemrum på 4-6 uger. Efter afslutningen af ​​kurset begynder procedurerne "doborks", dvs. fjernelsen af ​​enkelte resterende hår.

Hvor meget tid hvert besøg tager, afhænger af, hvor stort området er i fordelingen af ​​uønsket hår og hvor tyk det vokser. Kun ved rådgivning på stedet vil du blive styret af varigheden, men bemærk at selv om du ser på din hårlinie, vil kosmetologen ikke være i stand til nøjagtigt at bestemme antallet af sovende hår. Dertil kommer, at procedurernes dynamik påvirkes af hvilke metoder til fjernelse af hårfjerning der tidligere blev anvendt. Den bedste mulighed er barbering. Men efter laser og fotoepilation er en stor mængde hår ofte i sovende tilstand, deres opvågning kan kun ske ved 3-4 procedurer. Fluffhår kan også genfødes, men i hvert fald er antallet af hårfollikler, der er indbygget i vores krop, strengt bestemt ved fødslen, nye kommer ikke til udtryk i hele livet, hvilket betyder, at hår, der allerede er fjernet, aldrig vil genere dig igen.

Typer og metoder til elektrisk hårfjerning

Der findes følgende typer elektrolyse:

 1. Tang. Hvert enkelt hår er fanget af specielle pincet, hvorigennem elektrisk strøm overføres. Relativt smerteligt udseende, men det tager meget tid, så det bruges ikke i områder, hvor håret bliver tykt.
 2. Needle. Den mest almindelige type elektrolyse er nu, når en tyndeste nålelektrode indsættes under huden i spirens del af håret, hvor hårfollikelen ødelægges. Nålene kommer fra en medicinsk legering af nikkel og krom, samt med en Teflon og guldcoating til patienter med lavt smertegrænse for følsomhed og allergiske reaktioner.

Elektrolyse udføres ved forskellige metoder:

 1. Termolyse opstår ved brug af højfrekvent vekselstrøm. Denne procedure er ofte smertefuld, så du skal anvende lokalbedøvelse. Derudover kræver det et præcist slag i hårets nedre segment, hvilket er ret vanskeligt at udføre, når man arbejder med buede follikler. Men effektiviteten og evnen til at håndtere store områder med høj hastighed gør denne elektrolyse metode så populær.
 2. Flash metode kaldes avanceret termolyse. Forskellen ligger i anvendelsen af ​​en meget højfrekvent strøm. Dette gøres for at reducere procedurens skade og reducere smerten fra den.
 3. Når elektrolyse bruger en konstant (galvanisk) strøm. Under dens indflydelse i pærerne dannes en alkali, der ødelægger hårsækken. Det kan let trænge ind i det nedre segment af selv en buet kanal. I sig selv giver metoden ikke skarp smerte, men har en meget lav behandlingshastighed for hvert enkelt hår og dermed zonen som helhed.
 4. Den mest perfekte til dato - blandingsmetoden. Han absorberede de to ovenstående dyder. Ved termolysemetoden opvarmes hårsækkenet, og elektrolysemetoden ødelægges. Proceduren er mindre smertefuld og relativt hurtig, og effektiviteten er meget høj.
 5. Sekventiel blanding er en slags blid, hvor brugen af ​​en reduceret strømforstærkningspuls gør proceduren mere behagelig for klienten.

Kontraindikationer til elektrolyse

Hårfjerning ved hjælp af elektrisk hårfjerning er mulig ikke kun i bikiniområdet og på benene - det er også muligt at give elektrolyse af underlivet, armhule, bryst, ryg, arme og endda ansigtet. Faktisk kan hele huden behandles; det er umuligt kun at fjerne håret i næse og ører på grund af tilstedeværelsen af ​​et stort antal nerveender i disse zoner ved hjælp af hårfjerning. I modsætning til laser og foto hårfjerning, er det ligegyldigt hvilken farve dit hår og hud er, hvilket er et stort plus for fairhairede eller hud-mørkhudede piger og kvinder. Men for nylig er elektrolyse i stor efterspørgsel hos mænd.

Før proceduren er det vigtigt at gøre sig bekendt med en række kontraindikationer, som omfatter følgende sygdomme:

 • onkologi;
 • kardiovaskulær (iskæmisk hjertesygdom, der tidligere har haft hjerteanfald, hypertension);
 • viral;
 • smitsom;
 • hud (akut og kronisk);
 • psykiske lidelser og epilepsi;
 • hepatitis;
 • diabetes mellitus
 • blodsygdomme.

Det er ikke tilladt at udføre procedurer under graviditet og amning, når du bruger en pacemaker og med tendens til at danne keloid og hyperplastiske ar. Den intrauterinske enhed udelukker udførelsesproceduren inden for bikiniområdet og en varicose-sygdom - på steder med dens fordeling. I yderst sjældne tilfælde er der en individuel intolerance over for elektrisk strøm og allergiske reaktioner på metallegeringer, hvoraf nålelektroder fremstilles.

Forberedelse af proceduren

Forberedelsen af ​​proceduren er ret simpel. Hårets længde skal være mindst 3-4 mm, for at kosmetologen nemt kan fjerne dem, der allerede er blevet afmonteret. For 1-2 dage er det bedre at gøre peeling eller skrubbe på det epilerede område, især det anbefales at ejere af tør hud med peeling.

Før proceduren er det uønsket at drikke koffeinholdige drikkevarer, og især alkohol, er det nødvendigt at give præference for urtete, juice, vand. Vælg de mest behagelige dage afhængigt af menstruationscyklussen: normalt umiddelbart efter menstruation, fortsætter hårfjerningen med mindre ømhed end før eller direkte under menstruation, men husk at det sker med det modsatte.

Under proceduren er det ønskeligt at være afslappet, prøv at trække vejret jævnt og roligt, da smerten tillader dig. Jo flere procedurer du gør, jo lettere bliver det at overføre dem. Ikke alene bevirkningseffekten forekommer, men også hårlinksammentrækning, afstanden mellem individuelle follikler øges, henholdsvis processen bliver mere behagelig, helbredelse accelereres. Den maksimale besøgstid i 1 gang er normalt 4 timer med korte pauser. Det er vanskeligt at gøre elektrolyse i mere end denne periode både fysisk og psykologisk, især til smertefulde fornemmelser.

Smertelindring

I nogle tilfælde kan stoffer som Ibuprofen eller Tempalgin bidrage til at reducere smertefølelsen. De skal tage 30-60 minutter før proceduren. Der er situationer, hvor brugen af ​​smertestillende midler er uundgåelig. Først og fremmest afhænger det af niveauet af følsomhed for elektrisk strøm, og for det andet på området der skal epileres. Ofte placeres injektioner i armhulen og bikiniområdet. Ben og hænder laves altid uden injektioner, fordi disse områder er meget omfattende, og mængden af ​​anæstesi overskrider alle tilladte normer. I sådanne tilfælde anvendes specielle salver og cremer, de er mere end nok, hvis smertegrænsen er meget høj.

De mest berømte cremer er Emla, Light Dep og den velprøvede ungarske Lidocaine Spray. Alle disse produkter anvendes rigeligt på huden 60 minutter før elektrolyse under
okklusiv dressing, som er den mest almindeligt anvendte konventionelle madfilm. Det bør være godt fastgjort, for dette kan du bruge pletter eller smalle undertøj til en nemmere pasform af filmen i bikiniområdet. Brug af creme er tilladt før injektioner, når de sætter dem utrætteligt smertefuldt.

Hudpleje efter elektrolyseprocedure

Umiddelbart efter proceduren får næsten alle irritation, rødme og hævelse, som falder i løbet af den første dag. Hudpleje efter elektrolyse er et vigtigt element i hårfjerningsprocedurer og en garanti for hurtig healing af huden efter stress. Det afhænger af, hvordan du tager dig af dig selv i løbet af denne periode, hvor hukommelsens tilbageslag afhænger af.

Ved afslutningen af ​​proceduren behandles det epilerede område med chlorhexidin. Normalt gøres dette af kosmetologen selv, desuden kan et panthenolmiddel i form af en lys creme eller skum anvendes. For at behandle huden derhjemme skal du købe en calendula alkohol løsning. Det er nødvendigt at bruge det mindst 2 gange om dagen - om morgenen og om aftenen. Over tid vil scabs vises på stedet. De bør ikke ridses og plukkes overhovedet, de bør forsvinde alene inden for den første uge efter epilering. Brug om nødvendigt panthenol eller andre sårhelende salver.

Hudpleje Tips

På den første dag skal du undgå kontakt med vand på det behandlede område. Inden for 2 uger kan du ikke besøge saunaen, badet, swimmingpoolen og solariumet. Huden er udsat for pigmentering, og derfor går det ud i solen, det er bedre at anvende cremen med en høj SPF-faktor, selv efter denne periode. Det er på grund af den uforudsigelige reaktion på det sollys, at elektrolysen på synlige områder af kroppen er bedre at starte i den kolde årstid - om efteråret eller om vinteren for at minimere risikoen om sommeren. Hvis huden over tid
mørkede eller pletter dukkede op, kan du hjælpe med blegemiddel kosmetik, kemiske syre peeling eller særlige krop cremer.

Det anbefales ikke at anvende dekorative kosmetik efter epilering på ansigtet og brugen af ​​antiperspirant deodoranter i underarmszonen, når håret fjernes i denne zone. Aggressiv anti-sved i sammensætning er bedre at blive erstattet med talkum, som forresten kan behandle alle epilerede zoner. For at undgå overdreven sved er det tilrådeligt at udsætte noget tid med intensive træning i gymnastiksalen. Vedtagelsen af ​​luftbad bidrager til hurtig helbredelse af sår og dannelse af skorper. Dette gælder især inden for bikiniområdet. I stedet for smalle tøj er det bedre at bære en rummelig nederdel derhjemme, så luften kan cirkulere frit. Undertøj foretrækkes at bruge bomuld frem for syntetisk.

Udseendet af forbrændinger og ar efter proceduren, hvis det ikke er en individuel egenskab af kroppen, antyder, at din kosmetolog bruger for meget strøm eller krænker teknologien. Dette må under ingen omstændigheder være tilladt, så du skal være sikker på en kosmetologs kompetence og hans professionalisme.

At slippe af med uønsket hår er en drøm, der kan blive din virkelighed. Elektrolyseprocessen er langsom og har mange nuancer, hvorfor det er så vigtigt at nærme sig valget af en skønhedsbehandling for denne procedure som bevidst og så forberedt som muligt. Jo hurtigere du starter, jo hurtigere glemmer du uønsket kropshår for evigt.

elektrolyse

Den moderne skønhedsindustri har udviklet sig meget langt i alt hvad angår forbedring af udseendet af den smukke halvdel af menneskeheden. Blandt salonprocedurer er det ærede sted besat af dem, der er designet til at lette de dejlige damer fra overdreven vegetation på kroppen. Sådanne procedurer kaldes "hårfjerning" og "depilation". Forskellen mellem disse to begreber ligger i virkningen på hårsækken og selve hårsakslen. Ved udførelsen af ​​en epilation ødelægges hårrotten, og depilationen indebærer fjernelse af kun den synlige del af den. Det er muligt at henvise barbering ved hjælp af maskinen, brug af specielle cremer og mousses til depilation procedurer. Der er flere typer hårfjerning: voksning, shugaring, foto og laser hårfjerning, samt den procedure, som vi vil være mest opmærksomme på i dag - elektroepilation.

Særlige egenskaber

Elektrisk hårfjerning indebærer følgende aktionsalgoritme: Ved hjælp af en speciel anordning til elektrolyse indsættes en meget tynd nålelektrode i hårsækken. En udledning af strøm passerer gennem den, hvilket skaber en høj temperatur i indflydelseszonen, "udbrænder" hårrotten. Takket være denne aggressive tilgang forsvinder uønskede hår for evigt.

Hvordan og hvor har de det?

Proceduren for elektrolyse udføres i specialiserede kosmetologiske centre og skønhedssaloner af professionelle kosmetologer. Du skal først komme til høringen og diskutere alle nyanser med en specialist, da elektroepilering har kontraindikationer. Du skal også vide, at det gør det ganske ubehageligt og længe. Lægen vil anbefale et bedøvelsesmiddel til dig og foreskrive et forløb af procedurer afhængigt af problemets sværhedsgrad.

Elektrisk hårfjerning udføres ved hjælp af en speciel enhed. De mest populære er fra ROS »S, såsom Depil-Plus 13 Mhz, Depil Plus 2, Kh-12 Plus, samt ActiveX Ultimisystem Plus Active Line og den russiske elektroepilator EHVCH-20-MTUCI. Disse enheder ikke kun effektivt og hurtigt klare overskydende hår, men også beskytte huden under proceduren. Hver enhed, der præsenteres, har sine egne egenskaber og parametre, som din kosmetolog skal fortælle dig om for at danne den mest nøjagtige ide om, hvilken effekt du kan opnå med denne epilatormodel.

Generelt er proceduren for elektrolyse ret almindelig, den udføres i mange centre af kosmetologi. I distriktet nordøstlige administrative Okrug i Moskva alene er der mere end 300 saloner, der tilbyder denne procedure.

Der er flere typer elektrolyse, som afhænger af den anvendte type elektrode:

 • Pincer metode. Betydningen af ​​denne procedure er beslaglæggelsen af ​​hvert enkelt hår med en slags "pincet", der transmitterer strøm. Denne metode er god, fordi den er ret smertefri, og med sin hjælp kan du håndtere så følsomme områder som ansigt og bikini. Procedurens varighed er imidlertid meget lang - det tager næsten 2 minutter at fjerne hvert hår, derfor anbefales det kun at udføre det kun på små områder af huden med ikke for tykt hår;
 • Nåle metode. Hårsækken er ødelagt ved indføring af en ledende nålelektrode ind i den. Disse nåle er lavet af forskellige materialer (specielle medicinske legeringer, med Teflon eller guldbelægning) og har en anden form og tykkelse.

Nålelektrolyse er opdelt i flere underarter:

 • Termolyse. Processens kerne ligger i højfrekvente effekter af vekselstrøm med lav spænding. Dette er en af ​​de mest smertefulde metoder, som indebærer injektion af anæstesi til behandlede områder af huden. Termolyse i ansigtsområdet er udelukket;
 • Galvanisk elektrolyse. Hårrotten er udsat for likestrøm. Omkring nålen dannes natriumioner, som, der interagerer med hudsekretioner, danner en alkalisk opløsning, som negativt påvirker hårpæren. Elektrolyse er mindre smertefuldt, men procedurens hastighed er ret lav;
 • Blandingsmetode. Dette er en blanding af de to tidligere metoder. Til at begynde med opvarmes hårrotten ved termolyse, og derefter sker ødelæggelsen ved elektrolyse. Til elektrolyse af denne metode er der specielle edb-enheder til det bedste udvalg af kombinationen af ​​frekvens og eksponeringsgrad;
 • Sekventiel blanding. Mere avanceret version af blandingsmetoden. Deres forskel ligger i brugen af ​​lavpulsstrøm i den sekventielle metode, hvilket reducerer smerten i proceduren;
 • Flash metode. I det væsentlige er det termolyse, men ved anvendelse af højfrekvent likestrøm. Denne metode eliminerer overdreven traume til huden og reducerer smerte;
 • Sekventiel flash Det bruges til samtidig fjernelse af hår af forskellig tykkelse. Måske den hurtigste måde at gennemføre elektrolyseproceduren på.

Valget af metode, som vil hjælpe dig i kampen mod uønskede hår, bør dikteres ved valg af behandlingszone. Elektrolyseproceduren kan udføres på ansigtet (øjenbrynsformkorrektion, overlæbebehandling for at fjerne antenner, separate zoner på hagen), arme, ben, ryg, skinker, hofter, underliv. Der er nogle begrænsninger på axillær epilation. Spiller også rollen som farve, tykkelse og tykkelse af håret. Alt dette vil fortælle dig en skønhedsekspert, som vil arbejde på dit problem.

Funktioner elektrolyse af kropsdele

Elektrolyse er en universel måde at slippe af med uønsket vegetation på alle dele af kroppen. Metoden gør det muligt at fjerne lige blond og gråt hår. Desuden eliminerer apparatet til fotoepilering, hvis det er nødvendigt, fluffens vegetation.

Typer og principper for arbejde

Depilation ved denne metode udføres ved at udsætte elstrømmen for hårsækkene. Som følge heraf dør sidstnævnte. Afhængigt af hvilken enhed til elektrolyse der anvendes, leveres den elektriske strøm af en nål, en wolframtråd eller ved hjælp af pincet.

Denne procedure tager meget tid. Dette skyldes, at en nål er indsat i hver enkelt follikel. Strømmen af ​​strømmen vælges individuelt afhængigt af patientens egenskaber og typen af ​​hud.

Elektrolyse er af to typer:

 1. Tang. Det betragtes som den mindst smertefulde. Ved hjælp af pincet, hvorigennem strømmen strømmer, fanges hårene og fjernes.
 2. Needle. Denne procedure involverer forbehandling af huden med et bedøvelsesmiddel (anæstetisk creme). Elektrolyse nåle, gennem hvilke strøm leveres, indsættes direkte i follikel.

Foruden nåle anvendes en wolframfilament i en række elektrofilatorer for at fjerne hår. Sidstnævnte injiceres også direkte i hårsækken.

Sammenlignet med en nålelektropler giver pincet hurtigere hårfjerning.

Afhængig af typen af ​​elektrisk strøm er elektrofilering opdelt i følgende typer:

 1. Termolyse. Under proceduren udsættes problemområderne for huden for højfrekvent vekselstrøm. Sessionen med elektrolyse af denne type tager mindre tid på grund af den hurtige ødelæggelse af pæren. Hvis en person beslutter sig for at bruge termolysens muligheder, så kan dette kun ske i kosmetologens salon. Selvhårfjernelse ved denne metode anbefales ikke.
 2. Elektrolyse. Hår fjernes på grund af galvanisk strøm. Væv ødelægges ved elektrokemiske reaktioner, der kører direkte i follikelet. Elektrolyse tager længere tid end termolyse.
 3. Bland. Denne metode kombinerer mulighederne for de to tidligere. Under proceduren leveres skiftevis først til overfladen, der skal behandles, og derefter galvanisk strøm. Elektrolysblandinger betragtes som en meget effektiv procedure, men tager lang tid.
 4. Flash. Metoden er en forbedret version af termolyse. Elektrisk hårfjerning indebærer eksponering for en strøm med større effekt, hvilket reducerer procedurens varighed. Denne metode er angivet til fjernelse af fine hår.

Der er også sekentshial blid og sekhenhenial flash metoder, som er avancerede metoder til hårfjerning. I det første tilfælde giver den elektriske epilator dig mulighed for at ændre amplituden af ​​strømmen og i den anden - for at indstille frekvensen. Apparater, der anvender flash flash-teknologien, giver også mulighed for at indstille varigheden af ​​den aktuelle puls, og dermed øge effektiviteten af ​​proceduren: Metoden hjælper med at slippe af med vegetation af forskellig tykkelse.

Uanset hvilken type procedure det er muligt at fjerne mørk og lys vegetation fra enhver hudtype ved hjælp af en elektrisk epilator. Det er ligeledes ligegyldigt det område af kroppen, hvor manipulationerne finder sted.

Electroepilation ansigt

Elektrofilering af ansigtet giver dig mulighed for at slippe af med enhver form for vegetation, herunder pistolhår. Denne metode giver en varig og varig effekt.

Der er flere typer elektrolyse afhængigt af det område, hvor behandlingen udføres:

 1. Elektrolyse af overlæben. Den mest populære procedure for piger med øget vegetation. I dette tilfælde anvendes denne procedure ofte af mænd. Elektrofilering af antennerne giver mulighed for den indledende behandling af området over overlæben med bedøvelsesmidler. Huden i dette område er meget følsom. Elektrolyse over overlæben tager ca. 10 minutter.
 2. Electroepilation øjenbryn. Også snarere krævet procedure. Metoden giver dig mulighed for at give øjenbrynerne den rigtige form. Desuden eliminerer proceduren pigen eller manden fra behovet for konstant at trække håret ud i dette område. Behandling med elektrisk epilator udføres kun over øjenbrynene og i næsebroens område. I andre dele af fjernelsen udføres ikke på grund af hudens øgede følsomhed.
 3. Elektrolyse pande. Relativ sjælden procedure. Det bruges til at øge størrelsen af ​​panden visuelt ved at fjerne en del af håret på hovedet.

I en række tilfælde er elektroepilering af hagen vist. Desuden er denne procedure ikke kun mænd, men også kvinder, der lider af rigelig vegetation på kroppen. Aktiv vækst af hår på forsiden af ​​hovedet på grund af følgende grunde:

 • endokrine patologier;
 • genetisk disposition
 • langvarig brug af hormonelle lægemidler;
 • brug af biostimulerende cremer.

Nålelektrofilatoren gør det muligt at udjævne de negative konsekvenser, der opstår i forhold til de angivne faktorer. Denne enhed er særligt effektiv mod vellus ansigtshår. Men før du fortsætter med fjernelse af vegetation, skal du undersøges af en læge for at udelukke forekomsten af ​​kontraindikationer til proceduren.

Kontraindikationer

Elektrolyse nåle beskadiger de ydre lag af huden, og derfor er denne procedure ikke for alle. Derudover er der en række sygdomme, i kombination med hvilken udsættelse for chok på kroppen kan forårsage negative virkninger.
Forberedelse til elektrolyse af personen bestemmer, at en specialist skal undersøge kontraindikationer for proceduren. Brug denne metode til hårfjerning kan ikke, hvis følgende omstændigheder:

 • forløb af kroniske eller akutte hudpatologier;
 • diabetes mellitus
 • åreknuder inden for den planlagte behandling
 • Tilstedeværelsen af ​​kardiovaskulære sygdomme;
 • hypertension;
 • hepatitis af enhver art;
 • tidligere pacemaker implantation;
 • onkologisk patologi.

Elektrofililering på ansigtet udføres ikke, hvis der blev fundet fremtidige behandlinger:

 • modermærker;
 • akne;
 • ulcera;
 • betændelse og andre huddefekter.

Du kan heller ikke bruge elektrisk epilator, hvis kroppen indeholder metalgenstande:

 • stifter;
 • tandproteser;
 • sæler;
 • intrauterin indretning.

Forberedende fase

Uanset hvilken type elektrisk epilator og behandlingsområde, skal hver person forberede sig til denne procedure. To uger før næste session kan du ikke besøge offentlige eller private bade, pools og saunaer. Du bør også undgå langvarig udsættelse for ultraviolet stråling (ikke solbade i sol og solarium). Selv de mest effektive nåle efterlader en forbrænding og andre ubehagelige konsekvenser, hvis elektrofilatoren arbejder på friskbrun.

Det anbefales stærkt ikke at tage hormonelle lægemidler i flere dage før sessionen. Sidstnævnte fremskynder vækst af vegetation på kroppen, på grund af hvilken effektiviteten af ​​udsættelse for en elektrisk epilator falder. En række specialister anbefales at behandle huden i det område, hvor hårfjerning er planlagt med en skrubbe dagen før sessionen.

Den optimale længde af vegetationen skal være 2-3 cm. Derfor er det på 1-3 dage (afhængigt af væksten) nødvendigt at barbere håret. Fjern vegetation på andre måder (undtagen razor) er umuligt.

Umiddelbart inden elektrolyse anvendes et bedøvelsesmiddel på området for fremtidig behandling:

 1. Injektion. Brug for det meste en 2 procent opløsning af ultracain eller 1-2 procent lidokain. Virkningen af ​​lægemidlet er begrænset til 2-3 timer.
 2. Bedøvelse creme "Emla". Værktøjet skal påføres huden senest 2 timer før elektrolyse, 2 mm tykt. Cremen skal lukkes med en okklusiv dressing eller klæbende film før proceduren. Sidstnævnte bruges til at forhindre luft i kontakt med bedøvelsen. Ellers tørrer cremen. Virkningen af ​​lægemidlet er begrænset til 20-30 minutter.
 3. Spray. Brugte stoffer baseret på lidokain eller novokain.

Før du behandler huden med smertestillende midler, er det nødvendigt at fjerne alle spor af kosmetik og urenheder fra ansigtet. Dette vil reducere sandsynligheden for infektion af dermis med patogene mikroorganismer og udviklingen af ​​komplikationer i form af vævsundertrykkelse.

Fremskridt i proceduren

Under hver procedure anvendes kun engangs nåle. Ellers kan en person være inficeret med patogene stoffer, herunder HIV.

Når en elektroepilationssession udføres, skal kosmetologikamerets klient tage en siddende eller liggende stilling og tage en neutral elektrode i hænderne. Specialisten indsætter en nål fra enheden direkte ind i hårsækken. Efter tryk på den tilsvarende knap anvendes en elektrisk strøm. Effekten og varigheden af ​​pulsen er indstillet før starten af ​​sessionen og justeres om nødvendigt afhængigt af organismens respons.

Under proceduren kan en person mærke prikken eller ømhed i behandlingsområdet. Som følge heraf opstår folliklernes død, som udsættes for elektrisk strøm. Derefter fjernes hvert hår med pincet. Endvidere laves lignende manipulationer med resten af ​​ansigtshår.

Hudpleje er vigtig efter elektropilering. Umiddelbart efter afslutningen af ​​alle manipuleringer påføres et antiseptisk præparat på ansigtet: "Chlhexhexyl", alkohol. Det anbefales også at behandle huden med salve "Levomekol", "Panthenol" eller andre midler, der eliminerer den inflammatoriske proces og stimulerer regenerering af beskadigede væv.

Electroepilation af intime zoner

Huden i bikiniområdet er meget følsom over for ydre påvirkninger. Dette gælder især for vævene, der udgør de kvindelige kønsorganer. Derfor bør bikinielektrolyse udføres med forsigtighed.

Kontraindikationer til proceduren i det intime område ligner dem, der er beskrevet ovenfor. Det skal tilføjes, at elektroepilation af bikinizonen ikke udføres for personer under 18 år. Dette forklares ved, at frem til den specificerede alder fortsætter organismenes vækst og udvikling, og derfor ændres koncentrationen af ​​hormoner. Derudover udføres elektrolyse af det intime område ikke under menstruation.

Det er også nødvendigt at opgive denne procedure for kvinder under graviditet og amning. Kroppen er stresset efter hver nålindsætning og udsættelse for stød. Disse faktorer påvirker fostrets udvikling negativt. Og intens smerte kan forårsage en krænkelse af laktationsprocessen. På grund af alvorlig stress producerer kroppen desuden hormonerne adrenalin og norepinephrin, der senere trænger ind i barnet, hvilket kan påvirke dets udvikling.

Anæstesi under elektrolyse af bikiniområdet er et obligatorisk trin forud for proceduren. Huden skal behandles med bedøvelse, som forhindrer udseendet af smerte under proceduren.

Electroepilation dyb bikini på nogen måde:

Der er ingen kontraindikationer til brugen af ​​en hvilken som helst metode til hårfjerning fra den intime zone, selvom det er planlagt at behandle en dyb bikini (labia og pubis).

Forberedelse af proceduren følger et lignende scenario:

 1. Ca. en uge bør afstå fra at besøge bade, saunaer, svømmebassiner.
 2. 5-7 dage før du bruger en elektrisk epilator, skal du stoppe med at tage hormonelle lægemidler og blodfortyndere (aspirin).
 3. For de sidste 3-4 dage skal du ikke barbere håret i skridtet. De skal være ca. 2,5 mm.
 4. At helbrede sygdomme i den seksuelle kugle.

Anæstesi af bikiniområdet udføres ved hjælp af lidokain eller novokain. Om nødvendigt påføres de aktive ingredienser i form af injektioner. Til bedøvelse af bikini-zonen anvendes Elma-cremen ikke på grund af den lave effektivitet af sidstnævnte. For at reducere intensiteten af ​​de ubehagelige fornemmelser anbefales det at bruge en elektrisk epilator efter menstruationsperiodens afslutning og ikke flere dage før den næste menstruationsperiode.

Bikiniområdet behandles også med antiseptiske formuleringer. Dette vil reducere risikoen for infektion i reproduktionssystemets organer.

Efter færdiggørelsen af ​​de forberedende manipulationer indsætter beauticianen en elektrode i hårsækken og forsyner strøm, hvorved det lokale væv dør. Derefter fjernes vegetationen med pincet. Varigheden af ​​sessionen afhænger af behandlingsområdet.

Elektrolyse af andre zoner

Elektrisk epilator kan bruges til at fjerne hår på alle dele af kroppen, herunder områder med overfølsomhed:

 1. Electroepilation af armhuler. En af de mest populære procedurer. Inden hver session behandles dette område nødvendigvis med bedøvelsessammensætningen på grund af at huden her er meget følsom. I tilstedeværelsen af ​​inflammatoriske sygdomme, hvis forløb ledsages af en stigning i lokale lymfeknuder, er elektroepilatoren ikke brugt til at fjerne hår i armhulen. Varigheden af ​​en session er 40-60 minutter. Armpit hårfjerning kræver 4-6 procedurer.
 2. Elektrokilering af benene. Det har en relativt lav ømhed. Metoden giver et rackresultat i flere år. Håret på benene er meget tykt, og derfor vil fjernelsen af ​​vegetationen tage mere tid. Epilering på ben tager 60-200 minutter. For helt at slippe af med vegetationen kræver 6-12 sessioner.
 3. Electroepilation hænder. På de øverste lemmer er det mest tynde hår. Dette begrunder brugen af ​​elektrisk epilator for at fjerne vegetationen på hænderne. Effekten af ​​en strøm på dette område mindre hyppigt end på andre dele af kroppen forårsager negative konsekvenser. Håndfjerning tager op til 100-400 minutter. Fuldstændig slippe af med vegetationen på de øvre lemmer kan være i 8-12 sessioner.
 4. Elektrokilering af maven. Huden i dette område er præget af øget følsomhed og tendens til inflammation. Derfor anbefales det at fjerne vegetation på maven ved hjælp af termolyse på grund af den korte varighed af eksponering for sidstnævnte. Grundlæggende er hårfjerningen i dette område udført af mænd.

Antallet af sessioner, der kræves for at fuldstændig slippe af med vegetationen i bestemte områder af kroppen, bestemmes afhængigt af det nuværende vækststadium og andre menneskelige karakteristika. Du kan kun fjerne aktive hår. Vegetation, der er i "sovende" tilstand, er ikke udsat for elektrisk stød.

Varigheden af ​​hver session bestemmes af typen af ​​hår og hud. Det tager i gennemsnit cirka en time at fjerne vegetation på et område på 10 cm2. På benene er proceduren hurtigere. Når man arbejder i bikiniområdet og armhulerne, tager det længere tid på grund af, at kosmetologen forsigtigt skal indsætte elektroderne under huden og forsøger ikke at komme ind i lymfeknuderne.

For at slippe af med vegetationen på benene er der nogle gange nok tre sessioner af elektrolyse. Øjenbryns formkorrektion udføres i 4-6 procedurer. Den mest problematiske er området over overlæben. Håret her er meget tyndt. Fjernelse af antenner tager derfor mere end 7 sessioner.

Hver efterfølgende procedure udføres ikke tidligere end 1,5-2 måneder efter den foregående. I løbet af denne tid begyndte håret, som var i inaktiv tilstand, at vokse.

I en session er det muligt at slippe af med 15-20% af vegetationen i et separat område af kroppen. Det resterende hår bliver gradvist udtynding og lynnedslag.

Hvordan pleje huden efter elektrolyse?

Efter epilering vil det tage op til en uge for huden at komme helt tilbage i behandlingsområdet. I denne periode er der ofte komplikationer som rødme og hævelse af dermis. Antallet af naturlige konsekvenser efter proceduren omfatter også:

 • røde punkter dannet ved elektrodens indføringspunkter;
 • hvide pletter, der vises efter et par dage i stedet for røde prikker;
 • kløe, der plager 80% af tiden.

Disse fænomener finder sted uden udefrakomster i gennemsnit på en uge. Imidlertid er det vigtigt i de første dage efter fjernelse med en elektrisk epilator nogle regler, som du kan forhindre udvikling af komplikationer.

Pleje regler

Efter hver elektrolysesession er det nødvendigt at behandle den berørte hud:

 • opløsning af calendula og trikhopol;
 • antiseptiske midler.

Regelmæssig brug af disse produkter vil beskytte huden mod indtrængen af ​​patogene mikroorganismer og vævsundertrykkelse. Det anbefales også at anvende på de behandlede områder betyder at have sårheling og fugtgivende virkning:

 • "Panthenol";
 • "Bepanten";
 • "Kontraktubeks";
 • "Olazol";
 • salver, der omfatter kamille og aloe.

I de første dage på steder hvor kosmetologen injicerede nålen, er der skorper. Udseendet af sidstnævnte er ofte ledsaget af intens kløe. Det anbefales ikke at kamme eller skræl skorpen. I dette tilfælde er dannelsen af ​​ar på hudoverfladen mulig. Du skal vente, indtil skorpen forsvinder alene.

På den første dag skal du undgå kontakt med den behandlede hud med vand. Hvis du har epilerende ansigtshår, kan du vaske med termisk væske. Inden for to dage kan du ikke søge på kroppen i behandlingsområdet:

 • cremer (med undtagelse af sårheling og fugtgivende);
 • deodoranter og andre kosmetiske midler.

Efter eksponering for elektrofilatoren øges følsomheden af ​​huden i flere dage. I løbet af denne periode kan enhver kontakt med irritanter forårsage en intens allergisk reaktion samt fremkalde en forværring af kroniske derma patologier. Det er vigtigt, indtil kroppen genvinder fuldstændigt, at opgive iført tøj, foretrækker naturlige materialer.

Af samme grund er det forbudt at besøge offentlige bad, saunaer, svømmebassiner. Det anbefales ikke at deltage aktivt i ugen, så sveden ikke kommer ind i de behandlede områder. Ellers vil der forekomme hudbetændelse.

I to uger skal du stoppe garvning.

Komplikationer og måder at håndtere dem

Manglende overholdelse af de beskrevne anbefalinger samt fejl fra en kosmetolog begået under elektrolyse fører til følgende komplikationer:

 1. Hyperpigmentering. Spots på huden vises, hvis huden udsættes for ultraviolet stråling, eller en person skrælner skorper fra problemområder.
 2. Infektion af huden med efterfølgende betændelse. Opstår på grund af manglende overholdelse af reglerne for antiseptisk behandling. Infektion forårsager ofte vævsundertrykkelse, hvilket fører til udvikling af mere alvorlige komplikationer.
 3. Burns. Opstår på grund af fejl i kosmetologen. Forbrændinger forekommer på grund af overskridelse af den tilladte effekt af strømmen.
 4. Hår indvækst Oftere opstår disse komplikationer ved forbrændinger. Sidstnævnte fremkalder udviklingen af ​​den inflammatoriske proces omkring de inaktive follikler. I denne zone dannes der et lille ar, som forstyrrer den normale udvikling af hår. Som følge heraf vokser de under huden, hvilket også forårsager betændelse i lokale væv.
 5. Ar. Udvikle på grund af hudens tendens til ardannelse. Desuden, hvis du skaler på steder, hvor nålen blev indsat, er ar også dannet.
 6. Blødning. Udseende af hæmatomer (blå mærker) skyldes beskadigelse af blodkarrene under elektrolyse. Interne blødninger forekommer i tilfælde, hvor nålen strækker sig ud over hårsækken. Måske udseende af hæmatomer og mennesker med blodpatologier.

hyperpigmentering

For at undgå dannelse af pigmentpletter anbefales det at anvende solcreme på problemområder i flere dage. Hvis udviklingen af ​​denne komplikation ikke kunne forhindres, er det nødvendigt at behandle de berørte områder med præparater, der indeholder E-vitamin. Masker med syrer eller enzymer anbefales også. Sidstnævnte bør anvendes to gange om ugen. Den positive effekt opnås ved hjælp af blegemidler.

Hyperpigmentering kan skyldes folinsyre mangel. Til profylakse efter proceduren anbefales det at kompensere for mangel på dette stof i kroppen.

Det skal bemærkes, at hyperpigmentering af huden er en normal reaktion af kroppen i tilfælde, hvor den dybe bikini zone er epileret af elektrisk strøm. I denne situation er komplikationen midlertidig og foregår uden udefrakommende indgreb.

infektion

I tilfælde af hudinfektion anbefales det at behandle det med Levomekol salve. Værktøjet hæmmer aktiviteten hos mange patogene mikroorganismer og bidrager til fjernelse af inflammation. Hvis der er en tendens til dannelse af sår, skal du straks anvende en varm komprimering efter proceduren, og efter et par minutter behandles salicylalkohol eller te-træolie.

ardannelse

For at fjerne ar, er det nødvendigt at starte behandlingen i de første dage. Til disse formål skal du anvende salven "Kontraktubex", "Medgel", "Dermatiks". Midler kan bruges til at forhindre ardannelse i huden. Samtidig bør E-vitamin påføres huden.

I tilfælde af gamle ar, der optrådte for mere end et år siden, er elektroforese ordineret, fonophorese eller ultraphoresis. Hvis mikroskopiske pits forbliver på kroppen, skal der udføres flere afskalingsprocedurer med frugt, salicylsyre, carbolsyre og andre syrer.

forbrændinger

Forbrændinger er en almindelig komplikation af elektrolyse. Huden er beskadiget på grund af kraftig overophedning. For at eliminere forbrændinger gælder:

 • "Panthenol"
 • "Levomekol";
 • "Olazol";
 • salve med kamille og aloe.

Disse midler kan bruges til at forhindre hudfejl. Faren for forbrændinger er, at overophedning af vævet forstyrrer kollagensyntese. Som følge heraf mister huden sin elasticitet, og pigmenteringspletter og ar vises på behandlingsstedet.

Elektrolyse hjem

At gennemføre elektrisk hårfjerning i dag kan være hjemme. Det moderne marked tilbyder mange elektriske epilatorer, der giver det samme resultat som i kosmetologikontoret. Sådanne enheder virker oftest på termolyseprincipen, selvom der findes modeller, som opererer på grundlag af andre teknologier.

Afhængigt af typen af ​​elektriske epilatorer er strømmen af ​​de nuværende og andre indikatorer styret af den indbyggede computer.

model

Udstyr til elektrolyse er af flere typer. De mest populære er:

 • Humle 1000;
 • EHVCH-20-MTUCI;
 • COEP-1 "Galatea";
 • EP200 og EP300;
 • Xilia Epil linje;
 • Ros s;
 • Kh-12 Plus;
 • Sorisa.

"Hummer 1000" er en elektrisk epilator til brug i Rusland. Modellen har en relativt lav pris. Humlebee 1000 er nem at bruge. På basis af denne elektriske epilator er der modeller med en elektrokoagulator samt enheder, der fjerner hår ved hjælp af flash-metoden.

EHVCh-20-MTUSI er en nålelektrolyse. Enheden fjerner vegetationen ved termolyse.

COEP-1 "Galatea" er en anden russisk lavet elektroepilator, som ikke er underordnet i sine egenskaber til "Humlebee 1000". Ved hjælp af denne enhed er det ikke kun muligt at fjerne elektrohår fjernelse hjemme, men også koagulering ved hjælp af Blend- og Flash-metoderne. Enheden har en pedal, en fjernbetjening og en indbygget timer.

Polske elektroepilatorer ЕР200 og ЕР300 er forskellige i forholdsvis lav pris. Det første apparat arbejder ved elektrolysemetoden, den anden termolyse.

De italienske modeller af Xilia Epil-linjen betragtes allerede som professionelt udstyr, som følge af hvilken elektroepilation derhjemme finder sted med minimal risiko for komplikationer. Arbejdet med sådanne enheder styres af den indbyggede computer. Inkluderet med enheden giver en speciel stativ. Afhængig af typen af ​​elektrisk epilator fjerner Xilia Epil-serien enheder hår med 5-7 forskellige metoder.

En af de dyreste apparater til fjernelse af hår derhjemme betragtes som modeller af mærket Ros's. Det spanske selskab producerer enheder med indbyggede 123 programmer. Derudover er Ross elektriske epilatorer i stand til at huske op til 527 forskellige indstillinger, afhængigt af de enkelte karakteristika hos en bestemt person. Brugen af ​​spanske modeller derhjemme er ikke berettiget på grund af den for høje pris.

Men Ross producerer enheder med færre funktioner. Disse elektriske epilatorer er billigere og suppleres med flere dusin firmware. Denne serie omfatter især apparatet Kh-12 Plus, som fjerner hår ved termolyse.

Elektroililatorer af Sorisa-mærket udfører en epilering termokemisk og på andre måder. Disse enheder suppleres også af iontoforesens funktion.

Electroepilatorvalg

Elektrolyse derhjemme udføres i overensstemmelse med de samme regler som proceduren i kosmetologerum. I dette tilfælde afhænger valg af apparat og dermed resultatet direkte af personen. For at købe en kvalitetsenhed skal du forstå, hvordan disse modeller fungerer:

 1. Forårselektropler. Håret fjernes på grund af den roterende spiral.
 2. Disk elektroepilatorer. Sådanne indretninger fjerner hår ved hjælp af specielle diske.
 3. Pincet og nålelektrolyse.

Den mest foretrukne til brug i hjemmet er elektropilatorer af den sidstnævnte type. Det anbefales ikke at købe modeller med en wolframfilament. For at arbejde med det skal du vide, hvordan du skal klippe og skærpe det korrekt. Eventuelle forkerte handlinger reducerer effektiviteten af ​​proceduren betydeligt og øger sandsynligheden for komplikationer som hæmatomer og ar.

Til hjemmebrug egnede billige elektriske epilatorer med et begrænset antal funktioner. Hvis du vælger enheden, skal du være opmærksom på dens egenskaber og hudtype, hår, med hvilken enheden fungerer.

Fremgangsmåden til elektrolysehjemmet

I hjemmet kan du fjerne hår med elektrisk epilator fra alle dele af kroppen. Hvis bikiniområdet behandles, anbefales det at tage den mest komfortable stilling og bruge et spejl med stærkt lys.

Før proceduren skal anæstesi påføres huden. Når håret fjernes fra mindre følsomme områder, kan Elma creme anvendes. Ellers bør præferencer baseres på lidokain eller novokain. Det er vigtigt at teste bedøvelsen før en procedure på et lille område af kroppen.

Før du begynder at epilere, skal du behandle den elektriske epilators nåle med alkohol eller en anden desinfektionsmiddel. Det er nødvendigt at gøre dette, selvom kun én person anvender enheden. Desinfektion beskytter huden mod indtrængen af ​​patogene mikroorganismer under proceduren.

Efter færdiggørelsen af ​​de beskrevne manipulationer kan du indsætte nålen direkte ind i hårsækken og anvende elektrisk strøm. Så snart den tid, der kræves for at starte processen med at dø af vævene, udløber, piper elektropladeren eller vibrerer. I slutningen skal du fjerne håret med almindelige pincet.

Ved afslutningen af ​​proceduren bør alkoholopløsning eller antiseptisk sammensætning anvendes på problemområder. Vilkår for pleje af dermis er de samme som når man besøger skønhedssaloner.

I hjemmet anbefales det ikke at fjerne vegetation fra bikini og underarms. Lymfeknuder er placeret i disse områder. Hvis en person ikke har tilstrækkelig erfaring med en elektrolytisk epilator, trænger det uforsigtigt til nålen til lymfesystemet og forårsager betændelse i det lokale væv. Dette fører til forekomsten af ​​alvorlige komplikationer, som kræver kirurgisk indgreb under visse forhold.

Når du vælger en elektrisk epilator til hjemmebrug, skal du også købe flere nåle på forhånd. Sidstnævnte skal udskiftes med nye med en vis frekvens.

Electroepilator er en universel enhed, der giver hurtig bortskaffelse af uønsket vegetation på kroppen. Denne enhed kan imidlertid ikke bruges, hvis inflammation er til stede inden for fremtidig behandling. Du bør også opgive købet af elektrisk epilator til personer med hjerte-kar-patologier, hormonforstyrrelser og myokardieinfarkt.

De fleste moderne elektriske epilatorer giver dig mulighed for at indstille individuelle indstillinger for bestemte typer hud og hår. Mange producenter af disse enheder udfører uddannelse af specialister. Takket være disse kurser kan du lære alle de finesser at arbejde med elektrisk epilator.

Når du først kontakter skønhedssalen, anbefales det at tjekke hos specialisterne, hvis de er blevet uddannet af producenten. På grund af det faktum, at professionelle elektriske epilatorer nu er tilgængelige for en bred vifte af forbrugere, er der ofte mennesker på markedet, der ikke har tilstrækkelige færdigheder til at arbejde med dette udstyr. Som følge heraf er antallet af patienter, der søger medicinsk hjælp til infektion og suppuration af huden efter proceduren, stigende.

Electroepilation er en universel metode til at slippe af med overskydende vegetation på kroppen. Det kan bruges til at fjerne hår fra forskellige områder, herunder armhulerne og det dybe bikiniområde. Det anbefales ikke at håndtere øre og næse. Varigheden af ​​en elektrolysesession afhænger af hårets type. I gennemsnit tager fjernelsen af ​​vegetationen cirka en time. For folk, der ikke ønsker at deltage i kosmetologiske saloner, tilbyder det moderne marked elektriske epilatorer til hjemmet.

Hvad er bedst for depilation - voks eller shugaring?

5 bedste barbermaskiner