Sådan fjerner du håret permanent hjemme: effektive måder vil spare dig for dette problem

Moderne, omsorg for en pige kender til hårfjerning for altid hjemme. Uønskede hår kan vises ikke kun på arme og ben, men også på ansigtet, i bikiniområdet. For altid at se fantastisk ud, skal du tænke gennem billedet til mindste detalje, herunder depilering og epilering. Salon hårfjerning procedure er dyrt, så kvinder af mode vedtage erfaringer fra tidligere generationer og bruge folkemedicin retsmidler.

Det er sjældent muligt at fjerne håret permanent, men du kan hurtigt og enkelt gøre det let, blødt og usynligt. Det vigtigste er at være tålmodig og målet bliver nået. Før en detaljeret undersøgelse af problemet skal det præciseres, at depilation indebærer fjernelse af den synlige del af håret, og epilering betyder fjernelse af vegetation sammen med follikelet. Derfor betragtes den anden metode mere effektivt og praktisk.

Folk hårfjerning opskrifter

Folk behandler altid folks midler med øget tillid, fordi de med glæde lærer af erfaringerne fra tidligere generationer. Så i dette tilfælde. Af de mest almindelige måder at fjerne hår, husker vores bedsteforældre disse metoder:

 • Juice fra skrællen eller kernen af ​​umodne valnød. De behandles problemområder. Man bør huske på, at produktet maler huden i en bronzebrun farve, så det er bedst at eksperimentere i den kolde årstid, når kroppen er skjult under tøj. Der er to måder at bruge nøddeskal på. I det første tilfælde knuses det og fortyndes med vand. Og for den anden metode skal materialet brændes for at få asken. I nogen tid påføres blandingen på huden. Det er nødvendigt at bruge metoder regelmæssigt, indtil håret helt forsvinder.
 • Kaliumpermanganat bruges også aktivt til at fjerne hår. En mættet opløsning påføres huden inden du går i seng efter at have taget vandprocedurer. Det vigtigste er ikke at overdrive det, for ikke at overdrive huden. Det kan også plette områder af kroppen, så du skal anvende i lukkede områder.
 • Tinktur af jod efterlader kun positiv feedback. For at skabe en løsning skal du blande 1,5 gram stof med 5 gram ricinusolie. Tilsæt komponenterne 2 gram ammoniak og 50 ml alkohol. Insistere på, at opløsningen skal være flere timer før den misfarvning. Det kan bruges i 3-4 uger for permanent at fjerne vegetationen.
 • Nile frø ødelægger hårfollikelstrukturen. Egnet infusion af pulveriseret frisk høstet frø. De blandes med vegetabilsk olie og anvendes jævnligt på berørte områder i 2-3 uger.
 • Dødens rødder og frø skal slibes og blandes med alkohol, indtil der er dannet vand. Insisterer på, at blandingen skal være 2-3 uger, og brug derefter indtil håret forsvinder. Det er vigtigt at huske, at plantens saft er giftigt, så du kan bruge det meget omhyggeligt uden at komme ind, ellers kan du forbrænde organernes slimhinder.
 • Juften af ​​grønne druer giver en positiv effekt. Har brug for at presse umodne bær. Kan bruges til ansigtsbehandlinger.
 • Quicklime anvendes på ufølsomme hudområder. Ti gram kalk blandes med calciumsulfit og påføres i en halv time. Vask af med varmt vand. Perederzhivat værktøj anbefales ikke.

Tip! Før du bruger folkemedicin til fjernelse af hår, skal du konsultere en hudlæge for ikke at få en sidereaktion i form af en allergisk reaktion eller forbrænde hudskade.

De vidunderlige egenskaber af ammoniak og hydrogenperoxid

Den langsigtede effekt efter hårfjerningsproceduren i hjemmet forbliver ved anvendelse af ammoniak og hydrogenperoxid. Disse er stoffer, der kan købes på hvert apotek.

Blandt manglerne ved stoffer identificerer brugerne manglen på øjeblikkelig virkning og vanskeligheden ved at håndtere sorte hårde hår. Imidlertid medfører lavprisen, fraværet af smerte og udelukkelse af infektion den hyppige sikre brug af folkemedicin.

Opskrifter infusioner til hårfjerning, som er baseret på ammoniak og hydrogenperoxid:

 • I en glasskål hæld 25 ml 6% peroxid, to ampuller ammoniak, 1 tsk. sodavand og varmt vand. Fugt en bomuldsstynge med en opløsning og behandle problemområdet. Vask af blandingen efter en time med vand og sæbe.
 • I lige store mængder skal du blande vand med hydrogenperoxid for at få en 3% opløsning. I en uge vil ansigtshårene lyse, blive tynde og helt forsvinde.
 • 6% hydrogenperoxid kan blandes med barberskum og påføres i 20 minutter. Vask af med sæbe og brug regelmæssigt.
 • For at fjerne hår i det intime område vil en blanding af 2 gram 30% hydrogenperoxid, 8 gram vaselin, 12 gram lanolin, en dråbe ammoniak og shampoo gøre. Det vigtigste, at blandingen ikke var for tyk. Hold på problemområdet indtil det er helt tørt. Skyl med varmt vand og sæbe.
 • 6% peroxid blandes med 5 dråber ammoniak og fløde sæbe. Hold på problemområdet i ca. 20 minutter. Vask den anbefalede aggressive sammensætning af kamilleekstrakt eller afkogning af kalendula.

Tip! For at kontrollere hudens reaktion på sammensætningen skal du anvende den i 15 minutter i albuebøjningszonen. Hvis der ikke er rødme og kløe, kan stoffet anvendes på andre dele af huden.

Sådan fjerner du ansigtshår?

Fjern hår fra ansigtet hjemmet metoder skal være meget forsigtige. Du kan beskadige huden og ødelægge det blide billede. Blandt de mest problematiske områder skelner overlæben, hagen og kinderne.

Bedstemors opskrifter tilbyder voks bioepilation, plukning, hydrogenperoxid og urteinfusioner.

Erfarne kvinder fremhæver effektive opskrifter:

Alkoholopløsning, der består af 35 gram medicinsk alkohol, 5 gram ammoniak, 1,5 gram jod og 5 gram ricinusolie. Det er nødvendigt at behandle huden mindst to gange om dagen for at få en hurtig effekt.

En opløsning af bagepulver opnås ved at blande en teskefuld sodavand med et glas kogende vand. Bomuldspindel dyppet i en opløsning skal fastgøres på huden og efterlades natten over.

Resin bioepilation udføres efter at stoffet er opvarmet. Det påføres håret og er dækket af et tyndt klæbrigt papir. Med en skarp bevægelse skal du fjerne klistermærket, og med det trækker hårene ud med pæren.

Tip! Vær opmærksom på det, der regelmæssigt trækker håret ud på hagen, du kan få en stiv børstehår.

Sådan fjerner du hår i bikini zone

Huden i bikinizonen er blødere end på andre dele af kroppen. Efter hårfjerning kan der derfor forekomme irritation, ledsaget af kløe og rødme.

Sammen med roden kan hårene fjernes ved hjælp af en særlig elektrisk epilator. Men selv det kan efterlade skader på den følsomme hud i det intime område. Derfor er det umiddelbart efter brug af enheden nødvendigt at behandle huden med fugtighedsgivende midler og et antiseptisk middel.

Voks i flere årtier er fortsat et af de mest effektive midler til at fjerne hår. Men denne procedure, som forårsager alvorlige smerter, fordi det på en gang kan komme af med al vegetation.

I dag populær mode procedure - shugaring. Dette værktøj er lavet på basis af sukker og kan bruges hjemme. For at forberede blandingen skal du have 5 el. l. sukker, 2 spsk. l. vand, 1 tsk. honning, 1 spsk. l. citronsaft. Alle komponenter blandes og nå den ønskede konsistens over lav varme. Det er vigtigt at få en klæbende klæbemiddelblanding. Den skal hældes i en krukke og afkøles, hvorefter den kan bruges. Den resulterende karamel bør opvarmes lidt, klistres på problemområdet og skæres stærkt af på grund af hårvækst. Proceduren er smertefuld, men effektiv. Efter sådan hårfjerning vil håret fremstå igen ikke tidligere end i 2-4 uger.

Tip! Ved anvendelse af shugaring eller aggressive midler skal huden behandles med en beroligende opløsning for at undgå rødme og irritation. Et afkog af kamille.

Sådan fjerner du hår fra næsen

Overflødig vegetation i næsen forhindrer ikke kun mænd, men også kvinder. Særlige små saks sælges for at løse problemet. Men de fjerner ikke hår for længe. Effekten er kortsigtet, og omskærelsesproceduren skal udføres mindst en gang om ugen.

En længere måde at fjerne hår fra næsen er pincet. Resultatet fortsætter i flere uger, og kan vare i en måned. Fremgangsmåden er ret smertefuld og kan skade slimhinden. For at undgå mekanisk skade skal du omhyggeligt behandle det indre næsehulrum med hydrogenperoxid. Det forhindrer mikrodamager og beskytter mod infektion.

Det anbefales ikke at bruge en almindelig barbermaskine, da muligheden for skader øges.

I kosmetiske butikker tilbyder cremer til hårfjerning. Du kan rydde næsen af ​​vegetation med deres hjælp. For at gøre dette skal der påføres et tyndt lag creme på den indre overflade af næsen og lade den stå i 5-10 minutter. En speciel spatel hjælper med at fjerne rester. Efter proceduren skal du behandle næsehulen med en blødgørende creme. Det vigtigste ved manipulationer er at trække vejret gennem munden. Før du bruger cremen, bør den kontrolleres på et lille område af huden, så der ikke er nogen bivirkninger.

Voksning i dette tilfælde er næsten umuligt, fordi det er yderst ubelejligt at klæbe klæbestrimlen på den ujævne overflade af næsen. Desuden medfører ubehag behovet for adskillelse langs hårlinjen. Det er bedre at opgive denne metode og vælge et mere bekvemt værktøj. En bekvem måde at fjerne hår fra næsen på er en speciel enhed kaldet en trimmer. Det virker på batterier og er udstyret med flere dyser. Det vigtigste ved brug af dig selv må ikke glemme at håndtere enheden med medicinsk alkohol til desinfektion. Næse skal vaskes med sæbe og tørre tørre.

Tip! Næsehår har en biologisk funktion. De beskytter kroppen mod støv og snavs. Derfor fjerner uønskede hår fra næsen, nogle af det skal stadig være uberørt.

Testerne gennemgår hjemmelavede hårfjerningsopskrifter

Talrige artikler på internettet bekræfter ikke effektiviteten af ​​hårfjerningsprodukter. De bedste svar på spørgsmålene kan fås på fora fra hjemmelavede opskrifter testere.

Maria, 23 år gammel: "Jeg plejede at bruge en barbermaskine, men jeg var træt af den konstante stubbe på mine ben. Jeg besluttede at prøve hydrogenperoxid. Hårene forstørrede først, blev blødere og efter tre uger forsvandt fuldstændigt. Jeg er glad for det.

Angela, 38: "Walnut hjælper mig om vinteren. Jeg laver blandingen ifølge opskriften fra den brændte skal. Forresten er sammensætningen ikke malet så meget som de siger overalt. Du kan lide for fuldstændig fjernelse af vegetation. "

Elizaveta Alexandrovna, 45 år gammel: "Jeg har forsøgt alt fra folkemidler til fjernelse af hår. Men jeg kan ærligt ikke lide den resulterende effekt. Så længe er huden malet. Jeg går nu til salonen. Selvom jeg ikke betaler lidt penge, er jeg helt tilfreds med resultatet. "

Irina, 18 år gammel: "For at fjerne hår i bikiniområdet bruger jeg gammelt bevist voks. Gør det ondt Selvfølgelig Men skønhed kræver offer. Det vigtigste er at behandle de beskadigede områder med en baby creme. Sår forbliver ikke.

Olga, 32 år gammel: "Jeg bruger grøn druesaft til ansigtspleje. Effekten kommer ikke snart, men jeg er klar til at vente. Efter to ugers brug dukkede et synligt resultat op. "

Husk at hjemmelavede hårfjerningsprodukter ofte ikke virker med det samme. Det bør tage lidt tid for den absolutte effekt. Derfor for at nå målet om den vigtigste regelmæssighed.

Og hvilken metode valgte du selv? Ser frem til dine kommentarer!

De bedste metoder til depilation derhjemme

Hårfjerning om sommeren er et af de mest presserende spørgsmål. Strandferier eller korte shorts i byen tåler ikke unødvendigt hår i bikiniområdet. Hvordan laver du din hud på benene og lyder glat og ømt? Depilering derhjemme er en effektiv procedure, hvor hårskakten placeret over overfladen af ​​huden fjernes.

Kvinder går til enhver form for penge og smerter for en glat krop. Det vigtigste er at vælge den mest hensigtsmæssige og optimale metode, og udstyret vil blive forbedret hver gang.

I det gamle Egypten blev uønsket hår fjernet med klæbrige harpikser af organisk oprindelse. Efter størkning spredte de ud med deres hår. Denne metode blev prototypen af ​​voksbiopilationen.

I den gamle romerske tradition var der en mere barbarisk måde, da hvert hår på benene eller arme blev såret og revet af roddelen med en stærk tråd. Princippet om drift af moderne elektriske epilatorer er baseret på denne metode.

I østlige lande eksperimenterede kvinder fra harem med harpikser såvel som med økologiske ingredienser, der gik forud for fremkomsten af ​​moderne lotioner og cremer, der stopper hårvæksten. Så hvordan man gør denne procedure er ikke smertefuldt og uden irritation?

Depilation voks hjemme, video

En effektiv, men ikke for smertefri måde er sukker (shugaring) og voks (voksning) depilation, når den hårige del fjernes af folkemæssige midler - sukkermasse, voks, tjære og andre naturlige lægemidler.

Voksmetode til hårfjerning er en af ​​de mest almindelige former for kamp med overdreven vegetation på kroppen.

Hårfjerning voks video:

Ved voksning påføres forskellige typer voks, som påføres i et tæt lag. Derefter fjernes voksen til depilation kraftigt i retning mod hårets vækst. Spørgsmålet om uønsket hårvækst forsvinder i lang tid - så længe som 3-4 uger.

Med en kvalitetsprocedure vil du ikke lide af kløende hud, betændelse og indgroet hår. Med blød glat hud kan du aktivt lede et frit liv, solbade på havet eller svømme i poolen.

Voks til depilation

Til voksning derhjemme er det godt at bruge voks, der er i en patron med en applikator designet til en dyb bikini. Sammensætningen kan anvendes selv på de mest utilgængelige steder.

Du kan opvarme voksen i et vandbad eller i en professionel varmelegeme, som smelter den. Den opvarmede masse påføres huden og venter på, at den størkner, og derefter fjernes med hårene ved hjælp af strimler til depilering. Det er nødvendigt at handle meget nøje og præcist, så nerveenderne ikke har tid til at reagere.

Til arbejde med et biavlsprodukt af forskellige temperaturer. Professionelle med færdigheder og færdigheder vil klare bedre varm og varm voks. Koldformuleringer kan anvendes hjemme ved at anvende det på strimler af specialpapir.

I et fast produkt fremstillet af en petroleumblanding eller harpiks tilsættes olie til den ønskede viskose konsistens. For at få en blød voks til depilation, tilsættes honning og bivoks til furuharpiksen som blødgørende midler.

Før bioepilation udføres en god afskalning, således at hårene stiger og nemt fjernes. Før mødet skal voksen opvarmes i en professionel varmelegeme.

Til varme voks er kropstemperaturen ideel. Den fås i patroner og opvarmes på en separat stativ.

Massen deponeret på huden, efter størkning, fjernes med hårstriber til depilering.

Hot vokspasta (38-43 ° C) påføres med en spatel eller spatel til bikiniområdet i retning af hårvækst. Derefter fjernes værktøjet, som efter en tid hærder, af en præcis bevægelse i retning mod hårvæksten.

Depilation Strips

Voks sælges også i form af færdige strimler eller med en rullerapplikator. For at reducere smerten godt at bruge holdbare ikke-vævede striber. Hvis voks til depilation er kold, så kan den opvarmes lige i hænderne. Proceduren slutter med anvendelse af et beroligende middel, som forhindrer irritation og fjerner også hårrester.

Nogle mennesker råder dig til at fjerne strimler til depilation skarpt og dækker så meget af huden som muligt. Andre mener, at voks skal fjernes omhyggeligt og gradvist. I dette tilfælde er processen virkelig overført lettere, og smerten er meget svagere.

Depilatory strips: information, application

Voksningsproceduren er smertefuld, det er bedre ikke at anvende det på mennesker, der er meget følsomme for smerte. Hos kvinder er smertetærsklen højere i midten af ​​menstruationscyklusen, så voksning bør fortrinsvis udføres i denne periode. For at reducere ubehag kan du også drikke Nurofen før en session. Smerter kan reducere kølegelen på huden efter fjernelse.

I den nasolabiale trekant er epilering farlig at udføre på grund af de mange nerveender i ansigtet og risikoen for smertechok. Også proceduren er smertefuld i armhulerne og i bikiniområdet.

Bioepilation effekt varer op til 3 uger. Efterhånden bliver hårene tynde og sparsomme, intervallet mellem sessioner vil stige.

Voksende fordele:

 • Nyt hår vil ikke vokse om cirka 2 uger.
 • Voksne hår bliver svagere og tyndere.

ulemper:

 • Smertefulde fornemmelser;
 • relativt høje omkostninger;
 • ubehageligt for bikiniområdet
 • tager meget tid;
 • Hårlængden skal være mindst 5 mm.

Sukker depilation derhjemme

Shugaring (persisk depilation) er også en populær hårfjerningsmetode. Når shugaring forbereder sukkerpasta, som fjernes efter hårdheden sammen med hår. I dette populære tilgængelige middel anvendes kun naturlige produkter: sukker, nogle gange med honning, citronsaft.

Da denne pasta ikke indeholder konserveringsmidler, farvestoffer og duftstoffer, vil du ikke se tegn på kløe og rødme på dig selv, og du vil huske om den næste hårfjerning hurtigere end efter 8-10 dage.

Efter sukkerproceduren får du ikke forbrændinger, da pastaen har en kropstemperatur. Du vil slippe af med selv de mindste hår og indgroede hår.

Sukker er også en hygiejnisk ingrediens, der ødelægger bakterier, så det er næsten umuligt at bringe en infektion udefra. Sukker depilation er perfekt til forskellige dele af kroppen: ansigt, underarm, ben, bikini område.

Der er flere kontraindikationer til denne proces:

 • Det bør ikke udføres til personer med diabetes mellitus, da selv en lille mængde af blandingen kan forårsage en forværring af sygdommen, hvis den kommer ind i blodet gennem porerne.
 • Udskift ikke citronsaft med citronsyre for at undgå irritation.
 • Shugaring er bedre, når huden helbreder alle sår og ridser.
 • Det er heller ikke nødvendigt at udføre proceduren, hvis du soler eller besøger et solarium dagen før eller efter shugaring. Solens stråler påvirker huden, og det svækker endnu mere under dobbelt belastning.

Regelmæssige shugaring sessioner vil føre til, at hårene vil blødgøre og blive svagere, hvilket betyder, at det er lettere at fjerne.

Depilatory pasta

Sådan tilberedes en blanding:

 • For at lave sukkerpasta til depilation skal du tage 10 sb. skeer af sukker, bland med 1 el. ske med vand og saft af en halv citron.
 • Sæt det resulterende produkt på en langsom brand og omrør, varme indtil glat i ca. 10 minutter. Et tegn på beredskab af pastaen anses for at være dens ændrede farve, som skal blive brun med en honningskygge.
 • Pastaen skal afkøles, den skal blive viskøs.

Sådan tilberedes shugaring pasta - video

En nyttig og effektiv blanding opnås ved at tilsætte honning til den, en valnødskal, som indeholder jod, der brænder en hårfollikel. Vand kan erstattes af en infusion af kamille, som vil have en desinficerende virkning.

Værktøjet påføres med en speciel spatel i retning af hårvækst med et lille lag. Derefter presses en strimmel af bomuldsstof imod den. Den ene kant skal være fri. Når strimlen stikker tilstrækkeligt til huden, skal stoffet abrupt og teknisk fjernes i retning af hårvækst. De mest følsomme områder behandles gradvist, ikke straks fange hele området. Resten af ​​blandingen fjernes under varmt brusebad.

Kosmetikproducenter tilbyder færdige sukkerblandinger. De fjerner helt hår, men de er lavet uden citron og erstatter det med citronsyre, hvilket nogle gange kan forårsage irritation.

Fordele ved Sugarfarn:

 • Du kan tilberede enhver mængde pasta selv;
 • slippe af med indgroede hår;
 • anvendes på forskellige dele af kroppen;
 • 2-3 uger uden voksede hår;
 • billig måde.

ulemper:

 • Fjernelse kræver færdigheder, der kommer med tiden.
 • Den nødvendige konsistens må ikke vise sig som den skal, første gang.

barbering

Næsten alle er bekendt med denne procedure for at slippe af med hår på intime steder og på benene. Barbering er den nemmeste og smertefri måde at slippe af med vegetationen, hvilket ikke tager meget tid og penge. Men samtidig er håret afskåret kun ved roden, hårpæren forbliver i huden.

Det kan være helt sikkert, hvis du bruger engangsbærer med beskyttelsesstrimler med forskellige ekstrakter og olier. De fugtiger huden helt og forhindrer kløe og tørhed.

Fabrikanter, der producerer barbermaskiner, giver dem et behageligt håndtag og "flydende" knive til at barbere håret på alle områder og gentage kroppens konturer. Nogle barbermaskiner er udstyret med et vibrerende hoved, som forhindrer udseendet af indgroet hår.

Barbering er den billigste og nemme måde at kæmpe med overdreven vegetation på kroppen, men det har stadig sine ulemper og ulemper:

 • Irritation kan forekomme.
 • Der vil blive øget hårvækst. Efter hvert møde med barbering bliver håret mere stift.
 • Ingen beskyttelse mod uønsket hår i lang tid. Følgende procedure skal gentages om få dage.
 • Der er risiko for skade.

Hvis de ser ud, er det nødvendigt at behandle huden med en skrubbe og alkohol. Derefter fjernes det indgroede hår med en manicurepincet, behandles igen med et antiseptisk middel.

Bladet vil klare det bedre at beskære hår, hvis du barberer det efter et bad, når huden bliver blød. Det er godt at bruge geler eller barberskum til bedre slipning af knivene.

plukning

At fjerne hår med pincet er ikke den mest behagelige procedure, foruden er det smertefuldt, trættende og tidskrævende. Denne metode bruges normalt på små områder af huden, fjerner antennerne over læben eller på hagen.

Håret trækkes ofte delvist ud med roddelen, så effekten af ​​denne procedure varer længere end barberingen: 5-7 dage.

Desinficer det behandlede område, påfør en speciel olie. Træk skal ske mod hårets vækst for at undgå at deres indvækst kommer ind i huden. For at reducere smerte, skal du lidt stramme huden. Efter sessionen skal huden hvile og derefter anvende en blødgørende creme. På grund af ubehagelige følelser er der praktisk taget ingen plukkning af armhulerne og bikiniområdet.

Depilation kan også udføres ved hjælp af elektrovibroepilator. Det produceres på ren hud, gnides med alkohol lotion. Det er tilrådeligt at holde det efter at have taget et bad på dampet hud. Proceduren er ikke så smertefuld og mest effektiv. Efter sessionen anvendes cremer og lotioner med blødgørende komponenter, som normalt indeholder urteekstrakter, vitaminer samt ekstrakter fra valnødskal og kløver.

Der er også el-anlæg, hvor hårfjerningsprocessen kan foregå direkte i badet, da de ikke er bange for vand. Ved 1 hastighed fjernes tynde korte hår og ved 2 og 3 - hårdt og langt.

Nyttige tips til hjemmetablering

 • Det smertefulde syndrom vil falde, hvis huden er dampet ud før starten af ​​sessionen.
 • Efter proceduren skal karamel eller voksrester fjernes omhyggeligt, så de ikke lukker porerne.
 • Før du gør depilation, behandle huden med et antiseptisk middel.
 • Undersøg huden for skraber, revner og sår.
 • Du bør ikke udføre proceduren under menstruationscyklusen, fordi det vil være meget mere smertefuldt.
 • Efter sessionen må du ikke solbade på sol eller i solarium.
 • Påfør et beroligende middel efter proceduren. Du kan også anvende på huden en afkok af calendula eller kamille.

Triding (filament depilation)

Hårfjerning med en tråd er en lidt eksotisk måde at slippe af med hår, hvilket kræver krævende hænder og en behagelig kropsholdning.

Fra en tråd laves 40 cm lang en cirkel, der knytter en fri ende. Brug begge hænder til at gøre nummer 8 fra garnet og løkke de uønskede hår fra midten af ​​løkken. Først øv dine ben til at forstå princippet.

fordele:

 • Den billigeste metode.
 • Dette er den mest smertefri måde.
 • Korrigerer perfekt øjenbryn, skaber den ønskede bøjning og klar form.
 • Fjernet de mindste hår.

ulemper:

 • Ligesom andre husholdningsmetoder fjernes denne ikke for meget af overskydende hår.
 • Home trilling for begyndere er tidskrævende.

Hårfjerning - video

Home Depilation Products

Håret hud ødelægger også depilatoriske cremer, lotioner, geler og specielle aerosoler beregnet til dette formål. Mange kosmetikproducenter tilbyder sæt til depilation og et stort antal muligheder, som du kan bruge hjemme.

For at bruge en lotion eller depilatory creme skal du anvende den på de intime områder. Desuden opretholdes den i en bestemt tid, der er angivet i instruktionerne. Dette gøres for at blødgøre hårene, som derefter fjernes med en speciel spatel.

I moderne formuleringer er nyttige ingredienser inkluderet, på grund af hvilken irritation ikke forekommer, bliver huden fugtig. Efter sessionen vil det kun forblive at bruge en blødgørende creme til hudpleje. Efter nogle få behandlinger bliver håret meget blødere. Ulempen kan kun kaldes umuligheden af ​​at fjerne alle hårene i utilgængelige intime steder.

Slutresultatet afhænger af hvad du vælger: billige formuleringer varer ikke mere end 3 dage, men ved at vælge et kvalitetsmærke vil du glemme den næste depilation i op til 3 uger.

Depilatory cream

Et af de mest almindelige midler til fjernelse af vegetation i det intime område er brugen af ​​en depilatory cream. De sælges i en bred vifte.

Depilatory cremer opløse håret akslen i området af sin overgang til rod. Herefter fjernes håret let. De mest kendte mærker er Veet, Gillette, Eveline, Epilex, Velvet. Veet intim depilation creme er bemærkelsesværdigt - det er jævnt fordelt på huden.

Depilatory cream med korrekt anvendelse vil ikke forårsage kløe. Det skal bruges meget omhyggeligt og ikke smøre et tykt lag. Efter at have opholdt sig på huden i 6-7 minutter er thioglycolsyre i dets sammensætning i stand til at opløse vegetationen på kroppen.

Det påføres i henhold til instruktionerne i en vis periode, og derefter fjernes med en speciel spatel sammen med overskydende hår. Hvis depilatorisk fløde forbliver i lang tid, kan konsekvenserne fremstå som irritation eller endda forbrænder.

 • Den mest effektive er depilation cremen, under påvirkning af hvilket hår er opløst, og den del, der ligger under huden for 1 mm. Efter påføring af cremen for at slippe af med håret permanent vil det ikke fungere, men deres vækst kan falde med 1,5-2 uger. Hårene bliver meget tyndere, blødere og lettere.
 • For ikke at blive irriteret i lysken, skal du vælge et værktøj til det intime område. Effekten af ​​depilation creme bør kontrolleres på forhånd på et lille område af huden. Lad ikke midlerne på slimhinden, brug en spatel. Efter brug skylles den skræmmende creme med varmt vand, og huden skal behandles med en beroligende creme.
 • Effekten varer i flere dage eller endda uger afhængigt af hårets struktur. Kontraindikationer er kun for personer med følsom hud, for at undgå tørhed er det bedre at bruge cremen til intime områder.

Det er godt at anvende talkum, som har en afkøling og antiseptisk virkning. Pulver det behandlede område med dem, fordel det jævnt over overfladen. Før du anvender depilation cremen på det intime område, skal du kontrollere din hud for allergi og følsomheder.

1-2 dage før proceduren, påfør cremen på albuebøjningen. Hvis der ikke er nogen irritation, kan du fortsætte til sessionen. Husk, at efter manipulationerne vil huden være følsom for mange eksterne påvirkninger.

Kontraindikationer:

 1. smitsomme sygdomme;
 2. forbrændinger, betændelse, irritation;
 3. herpes;
 4. følsomme skibe eller åreknuder i det behandlede område
 5. godartede papillomer, fødselsmærker, vorter.

Dyb depilering derhjemme

Mange damer foretrækker kun at gøre depilationen af ​​bikini zone kun hjemme, ikke stoler på hende at føre mesteren fra salonen. Selvom dette ikke er den mest komfortable kosmetiske procedure, der forårsager irritation og ubehag, er det også umuligt at nægte det.

Dyb bikini anbefales:

 • folk der har meget uønsket hår;
 • professionelle atleter og fotomodeller.

Kontraindikationer for dyb depilering af det intime område:

 • høj følsomhed over for sammensætning
 • diabetes mellitus
 • smitsomme virussygdomme
 • herpes infektioner;
 • inflammatoriske processer i huden;
 • hjerte-kar-sygdomme.

Bikiniområdet skal vaskes grundigt og rengøres med en blød skrubbe med salicylsyre og glykolsyre. Det blødgør hårets rødder og renser huden på urenheder, hvilket gør depileringsprocessen ikke så smertefuld. Ved afslutningen af ​​proceduren tørre bikiniområdet og behandle med pulver, slippe af med overskydende fugt.

Home Depilation Kits

For at udføre proceduren derhjemme kan du simpelthen købe et depilation kit, som har:

1) voks. Kan sælges i beholdere, patroner, patroner. Det er en meget elastisk gennemsigtig plastmasse med en behagelig aroma, som ligner honning. Det er af forskellig tæthed, og skabes også personligt for mænd.

2) Affedtningspasta, som forbereder huden og håret til yderligere handling. Huden holder mindre til voks, og hårene taler imod godt.

3) Voskoplav. En indretning til opvarmning af voks.

4) Fedtopløsende sammensætning til vask af voks.

5) Svamp til påføring af voks. Det kan være metal eller træ, der ligner en popsicle stick. For at rense det af voks gnider vi også det med en sammensætning, der opløse fedt.

6) Strimler til voksdannelse. Det er bedre at vælge imellem ikke-vævet materiale.

Vælg selv denne type depilation, som passer til dig. Vær forberedt på, at disse procedurer er smertefulde, men i sidste ende får du en glat og ren hud!

Hjem epilering

Hver kvinde vil altid være smuk og velplejet. En af de vigtigste elementer i pleje - fraværet af uønsket hår på kroppen, og hjælpe med at løse dette problem eller rejser til salonen eller fjernelse af hårfjerning derhjemme. For mange er den sidstnævnte mulighed at foretrække, fordi den er billigere og hurtigere.

Måder at fjerne håret hjemme

 • barbering;
 • voksning (voksaflejring);
 • shugaring;
 • kemisk depilering (cremer og geler);
 • epilering ved hjælp af enheder - epilatorer.

Ofte vælger kvinder metoder, der giver mulighed for at slippe af med overskydende hår så længe som muligt. I hjemmet er det bedst at bruge voks, sukkerpasta, epilatorer, herunder laser og fotoepilatorer. Nedenfor ser vi nærmere på forskellige former for depilering og hårfjerning.

Honning hjemme epilering

Honning er et naturligt og sundt produkt, som ikke kun kan bruges som mad, men også for at fjerne uønsket vegetation. Det er meget nemt at forberede en blanding til shugaring. Du skal bruge honning og sukker i forholdet 1: 1 og en halv citronsaft.

Bland et glas honning og et glas sukker i en tyk plastikbeholder, tilsæt citronsaft og sæt honningblandingen i et vandbad. Lav ild betyder. Honning vil efterhånden blive flydende, sukkeret vil smelte. Rør blandingen, så den til sidst bliver homogen. Når dette sker, sluk for varmen, og sæt honningens beholder afkølet. Det skal ikke være for varmt for dig at ikke blive brændt, men heller ikke koldt. Den optimale temperatur er kropstemperatur.

Klargør huden, inden du fortsætter med proceduren. Tag et brusebad til porerne (dette reducerer smerte), tør hud med lotion og tør grundigt. Derefter kan du starte.

Med en træspatel skal du tage en lille honningblanding og læg den på huden med et tyndt lag. På en gang er det ikke nødvendigt at fange et stort område på en gang, et område på 5-6x10-12 cm vil være nok. Derefter læg på toppen af ​​et stykke klud, størrelsen af ​​lidt større end honning påført, glat godt på hårvækst. Vent 10-15 sekunder og riv stripen af ​​med en hurtig bevægelse mod hårets vækst.

Således kan du fjerne hår i ethvert område. Men før du koger blandingen, skal du kontrollere, om du er allergisk over for honning. For at undgå hudirritation må du ikke bruge sæbe, cremer og deodoranter i flere timer efter proceduren.

På grund af det faktum, at hårene trækker ud med roden, er du forsynet med glat og smuk hud i op til en måned. Sådan hårfjerning derhjemme er nyttig, fordi honning indeholder vitaminer og gør huden fløjlsagtig og øm!

Epilering ved hjemmet epilator

Epilatorer er små enheder, som du hurtigt kan slippe af med overskydende hår derhjemme. Du kan købe en sådan enhed i næsten enhver hardware butik. Omkostningerne ved epilatorer varierer fra 1000 til 10.000 rubler og afhænger af firmaets berømmelse, samt på de ekstra "klokker og fløjter", der er inkluderet i kittet. Blandt dem kan være dyser til forskellige zoner, smertestillende midler, ekstra pincet, forskellige hastigheder, evnen til at bruge i vand mv.

Enheds handling er, at det trækker hår ud af roden, og de vokser ikke fra 2 uger til en og en halv måned. Men denne procedure er ret smertefuldt, og selv med brugen af ​​anæstetiske cremer løses alle ikke ved hjælp af en epilator for at fjerne hår i bikini eller armhule.

Kemisk hårfjerning derhjemme

Dette er en epilering ved hjælp af specielle cremer, der kan købes i kosmetiske butikker, skønhedssaloner eller på internettet. De er billige - fra hundrede rubler, men de virker kun på den synlige del af håret, så efter et par dage vises en "børste".

Cream har brug for en speciel spatel til at distribuere over hele overfladen af ​​huden i det ønskede område og lade i 5-10 minutter. Derefter fjernes den samme spatelcreme sammen med hårene. Hvis du efter proceduren bruger hårvæksthæmmere, kan du opnå en længere effekt.

Det er vigtigt ikke at overdrive sammensætningen på huden, ellers er der risiko for kemisk forbrænding. Ofte brug sådanne cremer er også ikke det værd, fordi de har negativ indvirkning på huden på grund af det store antal skadelige kemikalier.

Voksning - hårfjerning voks derhjemme

Hårfjerning ved hjælp af voks er en af ​​de mest almindelige procedurer for fjernelse af hårfjerning. Voks sælges i kassetter, i briketter, i banker eller i form af voksstrimler. Det er bedst at købe voks i kassetter eller patroner, der sættes i voksvoks og opvarmes.

Denne fremgangsmåde, såsom voksning med varm voks, anses for at være den mest effektive, fordi den opvarmede sammensætning åbner porerne, hvilket letter hårfjerning og gør processen mindre smertefuld.

 1. Til voksning med varm voks har du brug for kassetter, voksvoks og specielle papirstrimler. Opvarmning af sammensætningen ved voksning, påfør forsigtigt den til den forrensede og tørrede hud med en strimmel på 5x10 cm på hårets vækst. Sæt en stribe papir på toppen, glat det ud, vent et par sekunder. Herefter rive strimlen kraftigt mod hårets vækst.
 2. Når du fjerner alle uønskede hår, skal du tørre huden med en klud fugtet med olie. Det fjerner voksrester og fugter huden og beskytter den mod irritation.
 3. Første gang en sådan procedure kan tage meget tid, men med praksis lærer du at gøre din hårfjerning meget hurtigt. Smerter forsvinder også over tid, selv i følsomme områder som det dybe bikiniområde.

Hjemmepilation i bikiniområdet

Mange kvinder er også populære hårfjerning hjemme bikini zone. Ikke alle kan gå til salonen og klæde sig foran en fremmed, det er mere bekvemt at gøre det selv hjemme.

Det er bedst for bikiniområdet at bruge shugaring. Barbering kan forårsage alvorlig irritation, og håret begynder at vokse efter et par dage. Epilator cremer kan skade et sådant følsomt område, og voksning er dårlig, fordi hårene fjernes mod vækst, hvilket øger risikoen for indvækst.

Shugaring pasta kan købes i butikken, eller du kan lave mad derhjemme. For at gøre dette blandes 8 ss. sukker med 2 el. vand, tilsæt en halv teskefuld citronsyre, og sæt den på en langsom ild i en lille gryde. Efter et par minutter vil sukkeret koge. Rør det og se farven. Når det bliver ravt (ikke rødt!), Sluk for ilden. Hele madlavningsprocessen tager 10-15 minutter. Hæld blandingen i en tæt plastbeholder, lad den afkøle til stuetemperatur, og så kan håret fjernes.

Mash lidt pasta i dine hænder, så det bliver blødt. Påfør det på huden mod hårets vækst, vent nogle få sekunder og fjern med en hurtig bevægelse på væksten. På grund af det faktum, at pastaen fjernes ved vækst af hår, bryder de ikke, deformeres ikke og vokser derfor ikke.

Efter proceduren skal du tage et bad for at fjerne det resterende sukker og derefter smøre huden i bikiniområdet med fløde.

Mænds hårfjerning derhjemme

Nogle mænd fjerner også uønsket kropshår. For dem er alle de samme metoder velegnede som kvinder, men man skal huske på, at mænds hår normalt er grovere og tykkere. Hårfjerningsprocedurer kan forårsage alvorlig smerte, så før du eksperimenterer hjemme, er det bedre at gå til salonen og konsultere en kosmetolog.

Forskellen mellem den "mandlige" epilation og den "kvindelige" epilering ligger også i, at mænd er mere "hårede", og derfor vil midlerne til epilering behøve tilsvarende mere. Og da den mandlige krop producerer meget testosteron, vokser nye hår hurtigere end kvinder.

Tips og tricks fra vores redaktionskort

 • Rengør altid din hud, før du gør epilering hjemme. Efter nogen procedurer skal du behandle det med en antiseptisk og derefter med en nærende creme uden nogen kemiske tilsætningsstoffer.
 • For at forhindre, at håret vokser efter epilering, to dage efter proceduren, skal du rengøre huden med en skrubbe og en hård vaskeklud. Gentag dette et par gange om ugen. Scrub på den ene side og god fugtgivende på den anden er en fremragende forebyggelse mod indvækst.
 • Hvis hårfjerning ledsages af alvorlig smerte, køb en creme, gel eller spray med en bedøvelsesvirkning. Disse midler anvendes kort før starten af ​​proceduren og helt lindre smerter.


Video: Metoder til hårfjerning derhjemme

Måder af depilation hjemme med egne hænder

Nedenfor er de 10 gratis og billige metoder til depilering derhjemme med deres egne midler med improviserede midler: fra smertefri til depilation med helvede smerter. Ikke altid piger eller mænd har de økonomiske midler til at gøre dyre laser hårfjerning eller endda købe en depilatory creme.

Metode 1. Barber hår

Du skal have til rådighed en barbermaskine og fløde baseret på aloe juice. Før barbering anbefales det at dampe applikationsområdet, f.eks. Ved blot at tage et bad. Der er mange kosmetiske produkter til påføring på huden inden barberingen. I hjemmet kan du bruge skum shampoo eller gel.

procedure

Påfør et skummende stof på den dampede hud, så barber håret med en maskine mod deres vækst, sektion efter sektion. Skyl det behandlede område og påfør cremen. Hyppigheden af ​​anvendelse af denne depileringsmetode afhænger af den enkelte hårvækst og på barberingsområdet.

Metode 2. Hårfjerning ved hjælp af tråd


Denne metode til barbering indebærer hårfjerning sammen med roden. Velegnet til let tilgængelige steder på kroppen, såsom øjenbryn, ben, arme, bryst. Dette er en af ​​de billigste måder, da det kræver, at du har en almindelig tråd til syning og en creme, der passer til din hudtype.

procedure

Vi afskærer trådens tråd, helst en mørk farve, to længder på ca. 10 cm. Fjernelsehastigheden afhænger af færdigheden. Ægyptere på stranden for turister at gøre denne procedure i maksimalt et minut. Læg de to linjer parallelt med hinanden foran dig og vrid dem sammen.

Derefter fastgør den resulterende billet til fjernelseszonen og trækker tråderne endeligt fra forskellige sider i retning mod hårets vækst. Unwinding tråden vil klamre sig til håret og trække det. Efterpå påfør cremen på huden. Ved konstant brug af denne metode vil mængden af ​​hår over tid falde i de områder, hvor du udfører regelmæssigt fjernelse. Efter påfør din valgte creme.

Metode 3. Hårfjerning ved hjælp af brød sodavand


Kræver bagepulver, olivenolie, gasbind og fugtighedscreme. Andel: 20 g sodavand pr. 100 ml olie.

procedure

I den færdige opløsning fugtes en gasdug og påføres et tørt hudområde. Det anbefales ikke at vaske det behandlede område i 5-6 timer. For større effekt kan våde gaze overlades på stedet for hårfjerning natten over. Effekten opnås efter 5-6 doser i intervaller på 1 dag. Efter vask er det nødvendigt at behandle huden med en fugtighedscreme. Du kan ikke udføre proceduren i ansigtet og mere end tolv gange i træk.

Metode 4. Depilatory Cream

Det kræver krebs fra enhver producent og en speciel spatel. Brugen af ​​sådanne kosmetiske midler indebærer en kemisk virkning på huden, så det er bedre at vælge effektive produkter før og efter hårfjerning.

procedure

For hver depilatorisk fløde beskrives hele processen i instruktionerne og består oftest af at anvende fløden og venter en tid og fjerner spatelen med bløde hår. Derefter anbefales det at skylle huden godt og smøre med en fugtighedscreme. Både i kabinen og hjemme er denne metode til fjernelse effektiv, men ikke økonomisk.

Metode 5. Hårfjerning ved hjælp af hjemmelavet afskallende creme

Nødvendige komponenter: vand, en halv citron, sukker, honning, et stykke bomuldsklud, kropscrubber fugtighedscreme.

Følgende procedurer eksisterer:

 • Vi koger vand og hæld tre spiseskefulde vand i en glasbeholder, og tilsæt derefter to spiseskefulde sukker og honning. Bland til en ensartet struktur og klem citronen. Når blandingen bliver en gullig farve, dække beholderen og lad den køle af. Også, for mere hårdt hår, kan citron erstattes med citronsyre.
  Tag et brusebad og rengør området for hårfjerning med en kropsskrub, anvend den resulterende skræmmende creme i 20 minutter. Efter hele proceduren skylles med varmt vand i områder med fjernelse med et stykke bomuldsklud og påfør en fugtighedscreme. Resultatet varer ca. en uge.
 • Tag et halvt glas vand og bring det koge. Derefter tilsættes fire skeer tyk honning og blandes, indtil der dannes et homogent stof. Efter at hældningen er hældt i en glasbeholder og lad den køle af. Før brug skal du tage et bad, rengøre huden med en skrubbe. I den frosne masse tilsættes to skeer af naturlig citronsaft og blandes. Påfør den resulterende creme til området for hårfjerning og hold i ca. 30 minutter. Yderligere som i proceduren ovenfor.

Metode 6. Nettle depilation

Om sommeren derhjemme kan du forberede tinktur til fjernelse af hår. Til dette har du brug for knuste frø frø og solsikkeolie. Denne metode har samme virkning som professionel fotoepilation.

procedure

I små glasbeholdere tilsættes knustne frøfrø og solsikkeolie i proportioner på 40 g pr. 100 ml. Du har også brug for 50 ml nudelsaftjuice. Den færdige blanding skal infunderes i mindst 8 uger på et mørkt og køligt sted. Det er nødvendigt at høste fløden på princippet om en krukke til en procedure.

Efter at have åbnet en forberedt flødebeholder, er det nødvendigt at spænde det gennem gasbind og straks anvende på tør hud. Efter 20-30 minutter skal du tage et varmt brusebad. For effekten er det nødvendigt at gentage proceduren op til tolv gange med et interval på to til tre dage. Denne metode til depilering er ikke beregnet til området af ansigt og armhuler. Hvis proceduren følges korrekt, vil håret ikke vokse i ca. 5-6 måneder.

Metode 7. Hårfjerning ved hjælp af voks

I hjemmet for at fjerne hår med voks skal du købe voks selv, helst med en rulleapplikator til påføring af et tyndt lag. Du skal også have en bomuldsklud, skrubbe og fugtighedscreme.

procedure

Varm voksbeholderen under varmt vand under brusebadet, indtil der dannes et viskøst stof. Visse voks kan opvarmes i mikrobølgeovnen. Et tyndt lag varmt voks skal påføres på hudområdet, der er rengjort med en skrubbe. Et stykke klud påføres øverst og presses tæt på stedet for fjernelse. Derefter mod væksten af ​​hårstrimler væk fra strimlen med voks fra huden. Resultatet varer ca. en uge.

Metode 8. Hårfjerning med urter og harpiks

For denne metode til depilation skal du have naturlig harpiks af ethvert træ, æblejuice, citronsaft. I oldtiden blev citronsaft erstattet af gastrisk galde af dyr.

procedure

Det er nødvendigt at skifte den opvarmede harpiks i mikrobølgeovnen med 40 ml æblejuice og 10 ml citronsaft. Påfør blandingen med et tyndt lag på et tørt område af huden og vent 40-50 minutter. Skyl godt med vand. Proceduren udføres i gennemsnit fra 5 til 8 gange med et interval på tre til fire dage. Efter hver applikation er det nødvendigt at fugte huden med en creme. Effekten varer op til tre måneder.

Metode 9. Hårfjerning med pincet

Denne metode kan ikke bruges til fjernelse af ansigtshår til mænd og til depilering af underarmeområdet. Selve processen tager meget tid, men effekten varer i 3-4 uger. Du skal bruge pincet eller øjenbrynpincetter og en fugtighedscreme.

procedure

Efter et varmt bad fjernes hvert hår mod hårvækst med hånden med pincet eller pincet. Det vigtigste er ikke at fange mere end et hår og lave skarpe bevægelser i en vinkel på 15-20 grader fra fjernelseszonen. Effekten varer mere end en måned.

Metode 10. Fjernelse ved hjælp af apparater: Elektrisk depilator, bærbar laser og fotoepilator

Disse enheder håndterer effektivt fjernelse af håret hjemme, men ikke økonomisk. Modellen af ​​sådanne enheder opdateres løbende. Resultat fra en til seks måneder.

Depilation i spørgsmål og svar

Er det sandt, at håret vokser langsommere efter sukkerudslæt?

Ja, med hver procedure vokser håret langsomt.

Kan jeg gøre sukker depilation, hvis jeg har en tatovering?

Det er muligt, men tatoveringens "alder" skal være mindst 2 måneder.

Er det sandt, at depilation gør tatoveringen bleg?

Dette er en misforståelse. Under ingen form for depilation vil farven på tatoveringen ikke falme.

Er det muligt at gøre depilation inden udgivelsen?

Det er muligt, men senest to dage før afrejse.

Måder af depilation hjemme med egne hænder

Nedenfor er de 10 gratis og billige metoder til depilering derhjemme med deres egne midler med improviserede midler: fra smertefri til depilation med helvede smerter. Ikke altid piger eller mænd har de økonomiske midler til at gøre dyre laser hårfjerning eller endda købe en depilatory creme.

Metode 1. Barber hår

Du skal have til rådighed en barbermaskine og fløde baseret på aloe juice. Før barbering anbefales det at dampe applikationsområdet, f.eks. Ved blot at tage et bad. Der er mange kosmetiske produkter til påføring på huden inden barberingen. I hjemmet kan du bruge skum shampoo eller gel.

procedure

Påfør et skummende stof på den dampede hud, så barber håret med en maskine mod deres vækst, sektion efter sektion. Skyl det behandlede område og påfør cremen. Hyppigheden af ​​anvendelse af denne depileringsmetode afhænger af den enkelte hårvækst og på barberingsområdet.

Metode 2. Hårfjerning ved hjælp af tråd


Denne metode til barbering indebærer hårfjerning sammen med roden. Velegnet til let tilgængelige steder på kroppen, såsom øjenbryn, ben, arme, bryst. Dette er en af ​​de billigste måder, da det kræver, at du har en almindelig tråd til syning og en creme, der passer til din hudtype.

procedure

Vi afskærer trådens tråd, helst en mørk farve, to længder på ca. 10 cm. Fjernelsehastigheden afhænger af færdigheden. Ægyptere på stranden for turister at gøre denne procedure i maksimalt et minut. Læg de to linjer parallelt med hinanden foran dig og vrid dem sammen.

Derefter fastgør den resulterende billet til fjernelseszonen og trækker tråderne endeligt fra forskellige sider i retning mod hårets vækst. Unwinding tråden vil klamre sig til håret og trække det. Efterpå påfør cremen på huden. Ved konstant brug af denne metode vil mængden af ​​hår over tid falde i de områder, hvor du udfører regelmæssigt fjernelse. Efter påfør din valgte creme.

Metode 3. Hårfjerning ved hjælp af brød sodavand


Kræver bagepulver, olivenolie, gasbind og fugtighedscreme. Andel: 20 g sodavand pr. 100 ml olie.

procedure

I den færdige opløsning fugtes en gasdug og påføres et tørt hudområde. Det anbefales ikke at vaske det behandlede område i 5-6 timer. For større effekt kan våde gaze overlades på stedet for hårfjerning natten over. Effekten opnås efter 5-6 doser i intervaller på 1 dag. Efter vask er det nødvendigt at behandle huden med en fugtighedscreme. Du kan ikke udføre proceduren i ansigtet og mere end tolv gange i træk.

Metode 4. Depilatory Cream

Det kræver krebs fra enhver producent og en speciel spatel. Brugen af ​​sådanne kosmetiske midler indebærer en kemisk virkning på huden, så det er bedre at vælge effektive produkter før og efter hårfjerning.

procedure

For hver depilatorisk fløde beskrives hele processen i instruktionerne og består oftest af at anvende fløden og venter en tid og fjerner spatelen med bløde hår. Derefter anbefales det at skylle huden godt og smøre med en fugtighedscreme. Både i kabinen og hjemme er denne metode til fjernelse effektiv, men ikke økonomisk.

Metode 5. Hårfjerning ved hjælp af hjemmelavet afskallende creme

Nødvendige komponenter: vand, en halv citron, sukker, honning, et stykke bomuldsklud, kropscrubber fugtighedscreme.

Følgende procedurer eksisterer:

 • Vi koger vand og hæld tre spiseskefulde vand i en glasbeholder, og tilsæt derefter to spiseskefulde sukker og honning. Bland til en ensartet struktur og klem citronen. Når blandingen bliver en gullig farve, dække beholderen og lad den køle af. Også, for mere hårdt hår, kan citron erstattes med citronsyre.
  Tag et brusebad og rengør området for hårfjerning med en kropsskrub, anvend den resulterende skræmmende creme i 20 minutter. Efter hele proceduren skylles med varmt vand i områder med fjernelse med et stykke bomuldsklud og påfør en fugtighedscreme. Resultatet varer ca. en uge.
 • Tag et halvt glas vand og bring det koge. Derefter tilsættes fire skeer tyk honning og blandes, indtil der dannes et homogent stof. Efter at hældningen er hældt i en glasbeholder og lad den køle af. Før brug skal du tage et bad, rengøre huden med en skrubbe. I den frosne masse tilsættes to skeer af naturlig citronsaft og blandes. Påfør den resulterende creme til området for hårfjerning og hold i ca. 30 minutter. Yderligere som i proceduren ovenfor.

Metode 6. Nettle depilation

Om sommeren derhjemme kan du forberede tinktur til fjernelse af hår. Til dette har du brug for knuste frø frø og solsikkeolie. Denne metode har samme virkning som professionel fotoepilation.

procedure

I små glasbeholdere tilsættes knustne frøfrø og solsikkeolie i proportioner på 40 g pr. 100 ml. Du har også brug for 50 ml nudelsaftjuice. Den færdige blanding skal infunderes i mindst 8 uger på et mørkt og køligt sted. Det er nødvendigt at høste fløden på princippet om en krukke til en procedure.

Efter at have åbnet en forberedt flødebeholder, er det nødvendigt at spænde det gennem gasbind og straks anvende på tør hud. Efter 20-30 minutter skal du tage et varmt brusebad. For effekten er det nødvendigt at gentage proceduren op til tolv gange med et interval på to til tre dage. Denne metode til depilering er ikke beregnet til området af ansigt og armhuler. Hvis proceduren følges korrekt, vil håret ikke vokse i ca. 5-6 måneder.

Metode 7. Hårfjerning ved hjælp af voks

I hjemmet for at fjerne hår med voks skal du købe voks selv, helst med en rulleapplikator til påføring af et tyndt lag. Du skal også have en bomuldsklud, skrubbe og fugtighedscreme.

procedure

Varm voksbeholderen under varmt vand under brusebadet, indtil der dannes et viskøst stof. Visse voks kan opvarmes i mikrobølgeovnen. Et tyndt lag varmt voks skal påføres på hudområdet, der er rengjort med en skrubbe. Et stykke klud påføres øverst og presses tæt på stedet for fjernelse. Derefter mod væksten af ​​hårstrimler væk fra strimlen med voks fra huden. Resultatet varer ca. en uge.

Metode 8. Hårfjerning med urter og harpiks

For denne metode til depilation skal du have naturlig harpiks af ethvert træ, æblejuice, citronsaft. I oldtiden blev citronsaft erstattet af gastrisk galde af dyr.

procedure

Det er nødvendigt at skifte den opvarmede harpiks i mikrobølgeovnen med 40 ml æblejuice og 10 ml citronsaft. Påfør blandingen med et tyndt lag på et tørt område af huden og vent 40-50 minutter. Skyl godt med vand. Proceduren udføres i gennemsnit fra 5 til 8 gange med et interval på tre til fire dage. Efter hver applikation er det nødvendigt at fugte huden med en creme. Effekten varer op til tre måneder.

Metode 9. Hårfjerning med pincet

Denne metode kan ikke bruges til fjernelse af ansigtshår til mænd og til depilering af underarmeområdet. Selve processen tager meget tid, men effekten varer i 3-4 uger. Du skal bruge pincet eller øjenbrynpincetter og en fugtighedscreme.

procedure

Efter et varmt bad fjernes hvert hår mod hårvækst med hånden med pincet eller pincet. Det vigtigste er ikke at fange mere end et hår og lave skarpe bevægelser i en vinkel på 15-20 grader fra fjernelseszonen. Effekten varer mere end en måned.

Metode 10. Fjernelse ved hjælp af apparater: Elektrisk depilator, bærbar laser og fotoepilator

Disse enheder håndterer effektivt fjernelse af håret hjemme, men ikke økonomisk. Modellen af ​​sådanne enheder opdateres løbende. Resultat fra en til seks måneder.

Depilation i spørgsmål og svar

Er det sandt, at håret vokser langsommere efter sukkerudslæt?

Ja, med hver procedure vokser håret langsomt.

Kan jeg gøre sukker depilation, hvis jeg har en tatovering?

Det er muligt, men tatoveringens "alder" skal være mindst 2 måneder.

Er det sandt, at depilation gør tatoveringen bleg?

Dette er en misforståelse. Under ingen form for depilation vil farven på tatoveringen ikke falme.

Er det muligt at gøre depilation inden udgivelsen?

Det er muligt, men senest to dage før afrejse.

Sukkerepilation (Shugaring)

Skal jeg barbere lysken