Laser og blondt hår - effektiviteten af ​​epilering af blondt hår og dets funktioner.

For endelig at løse tvister om hvilke hår der udsættes for lasere, og hvilke som ikke gør det, besluttede vi at udføre en test, der skulle svare på spørgsmålet "kan ejere af lys, farvet eller gråt hår slippe af med dem for evigt ved hjælp af laser hårfjerning".

Eksperiment på laserens effekter på blondt hår i vores video

Så til vores rådighed er en Lumenis diode laser med en Light Sheer dyse, et gråt hår, et farvet hår, lys hår med naturlig pigmentering.

Enhver laserstråling af kosmetologiske enheder reagerer på melanin - hårets farvepigment. Det er logisk at antage, at laseren ikke reagerer på hår, der mangler farvestof. Men på det naturligt lyse (IKKE COED) hår skal laseren reagere.

Nå, lad os tjekke det i praksis.

Så, vi forsøger at behandle lys naturligt hår.

Diode laser Lumenis klarer perfekt med blondt hår.

Bemærk at vi forsøgte at påvirke det blonde hår på Alexandrite-apparatet - der var ingen effekt.

Næste tur er lys, men farvet hår. Der er ingen effekt. Moderne farvestoffer virker på et simpelt princip - først æser de melanin og farger derefter håret i den ønskede farve. Så hvis du farvede dit hår, og så kom du til laser hårfjerning, så er effekten kun, hvis du lader dine hårs ufortynnede rødder vokse.

Gråt hår. Her er det nødvendigt at nævne, at selv i grå hår er restmelanin til tider til stede. Hvor meget melanin i dette hår, vi ved det ikke. Lad os prøve at påvirke ham med en laser. På en eller anden måde ikke. Tilsyneladende er der slet ingen melanin...

Typer af lasere til hårfjerning - hvilken skal man vælge?

Alexandrit, diode eller rubin?

En oversigt over alle arter i vores artikel.

Ofte hos mænd med tilstedeværelse af gråt hår, efter flere sessioner af hårfjerning opstår der en situation, når alle aktive mørke hår er opdrættet, og kun gråt hår forbliver.

I dette tilfælde, hvis nogen laser anvendes, så kun en diode en. Hverken alexandrit eller rubin med lys hår klare ikke. Men hvis der ikke er noget melanin tilbage i det grå hår (det vil sige, det er virkelig 100% grå), så kan diodestrålen ikke klare. Hvad skal man gøre i dette tilfælde?

Der er en vej ud - en neodymlaser med længere bølgelængde og en påvirkning ikke kun på melanin, men også på blodkar, der fodrer hårrotten.

Når alt kommer til alt, er basisen for laser hårfjerning arresteringen af ​​hårsækkets kraft og deres yderligere døende. Derfor vil koagulation med neodym laser for at fodre hårets rod af blodkar føre til ophør af væksten af ​​selv gråt hår.

Alle tre typer blondt hår efter udsættelse for laseren.

Vi kan se, at spidsen af ​​et naturligt blondt hår er brændt, laseren har handlet på den.

Farvet hår er intakt - laseren virker ikke på blondt hår uden melanin.

Spidsen af ​​det grå hår er forbrændt, men ikke lige så stort som det naturlige blonde hår: Der er næsten ingen melanin i gråt hår, så selv en diodelaser kan ikke påvirke denne type hår. Ved epilering af gråt hår skal du bruge en neodymlaser til at hjælpe.

Ekspert mening: laser hårfjerning af blondt hår er muligt?

Indtil for nylig var blondiner med delikat, ren hud væk fra moderne fremskridt inden for hårfjernings fjernelse af overskydende hår. Denne type foto var den mest problematiske for hardware epilering. Nogle typer af hårfjerning er direkte angivet som ude af stand til at klare blondt hår på let hud. Om hvorfor traditionelt lasere og blondiner blev betragtet som uforenelige,
når farve er vigtig og hvilken slags laser bedst klæder med blondt hår, siger Natalia Grigorieva, generaldirektør for Epileyk kliniknetværket.

-Hvorfor laser hårfjerning af blondt hår betragtes som specielt?

-Let hårfjerning er et specielt tilfælde. Alle kendte metoder til hardwareepilation (foto, Elos, laser) arbejder efter et enkelt princip: En strålingsstrøm sendes til håret, som absorberes af dets mørke pigment - melanin. Forskellen mellem dem består kun i typen af ​​stråling og i dens magt. Fra skolens kursus i fysik ved vi alle, at sort absorberer lysstråler så meget som muligt og omdanner dem til termisk energi. På grund af dette opvarmer mørke genstande mere end andre.

Ved epilering er der skabt en sådan temperaturmodus og en sådan energiffekt, som uigenkaldeligt ødelægger hårsækkenet, som sikrer dets ernæring. Jo mere melanin i håret desto mørkere er de henholdsvis, jo mere opvarmer de og ophobler de energi, der ødelægger folliklerne. Let hår afspejler det meste af strålingen, så mange enheder kan simpelthen ikke klare dem. Det samme gælder for tyndt hår, som også indeholder lille melanin.

-Hvad betyder hudfarve for laserfjerning?

-Den mest umiddelbare. Hvis huden selv er mørk eller brunfarvet, vil den absorbere en del af strålingen, og dens virkning på håret vil falde. Hvis dette hår er lyst - hårfjerning er næsten umuligt. Forhvid hud vil også skubbe en del af strålerne ud, og hvis der ikke er nogen kontrast mellem farve og hårfarve, så ser laseren simpelthen ikke på det. Derfor er den bedste mulighed for effektiv hårfjerning mørkt, tykt hår på lys hud.

-Betyr det, at hårfjerning på tyndt og let hår er umuligt?

-Forbedring af laserteknologi i hårfjerning er forbundet med løsningen på dette problem. Meget afhænger af egenskaberne af selve strålingen og apparaturets evne til at omdanne dets stråling til energi af den krævede effekt. Forældede alexandrit-modeller af lasere og fotosystemer vil for eksempel ikke "tage" blondt hår, og moderne lasere fra den nyeste generation vil klare denne opgave uden særlige problemer.
Derudover er tilfælde, hvor hårfarven blandes med huden, sjældne. Selv lysebrune hår står ud på hvid hud, og en god laser vil arbejde på denne, om end lille kontrast.

-Hvilken laser kan rådgive blondiner?

-Hårfjerning til blonde piger er bedst udført på en LightSheer DUET diode laser. Den kan anvendes til enhver fototype af hud, herunder garvet, og er velegnet til epilering af let og tyndt hår. Dens tekniske egenskaber gør det muligt at styre destruktiv energi i folliklerne selv med ringe kontrast. I dette tilfælde virker strålingen tydeligt på hårsækkene, ikke spildt i huden.

- Del anmeldelser om hårfjerning for ejere af blondt hår.
-For at opsummere: Hårfjerning af let hår er muligt, anmeldelser om det blandt kunder er kun positive. I klinikkerne "Epilayk" er der en testprocedure service, du kan tilmelde dig en konsultation og se selv med din egen erfaring.

Hvad er forskellen mellem laser hårfjerning og foto epilation?

Enhver epilering har i princippet den samme proces: Laserergien eller energien i intensivt lys absorberes selektivt af melaninet indeholdt i det menneskelige hår, som omdannes til termisk energi, hvilket ødelægger selve håret. Ødelæggelsen af ​​hårsækkene sker enten ved hjælp af laserstråling eller stråling af en lampe med bredbåndspulseret lys (dette kaldes ofte fotoepilation eller kvanteepilation). Med hensyn til deres fysiske og biologiske virkninger er laser hårfjerning og fotoepilation forskellige.

Hvorfor har jeg brug for flere laser hårfjerningsprocedurer?

Den mest effektive laser hårfjerning vil være i fase af aktiv hårvækst (anagen). Derfor vil hår, der er i inaktiv tilstand, ikke ødelægges under proceduren for laserfjerning eller fotoepilation. Derfor gentages procedurerne. Deres antal og mangfoldighed er rent individuelle og afhænger af kroppens område og kendetegnene for hårvækstcyklusen i dette område. Den utvivlsomme fordel ved proceduren er dens virkning - efter et fuldt kursus af laser hårfjerningsprocedurer stopper hårvæksten på det behandlede område for evigt.

Hardwaremetoderne til permanent hårfjerning omfatter:

 1. elektroepilation (praktisk taget ikke brugt på grund af bivirkninger)
 2. laser hårfjerning
  • neodym-laser clearScan YAG
  • alexandrit laser ClearScan ALX
 3. foto epilation (synonymer - kvantepilation) - BBL

Laser hårfjerning af lys, grå og ned hår

Statistisk set er alle metoder, der arbejder med principperne for selektiv fotothermolyse, ineffektive til fjernelse af lyse hårtyper.

Til lyse hårtyper omfatter:

 • tyndt brunt hår
 • lys blondt hår
 • rødt hår
 • gråt hår
 • vellus hår

Alle laserteknikker og bredbåndspulserede lysteknikker påvirker i henhold til teorien om selektiv fotothermolyse et bestemt pigment (hårmelanin), som selektivt absorberer laser energi og omdanner det til varme og ødelægger cellerne i hårpærens vækstzone. Manglen eller utilstrækkelig mængde af melanin i håret tillader ikke laserstrålen at opvarme pæren til den ønskede temperatur for at ødelægge pærens vækstzone.

Til hårfjerning af lyse hårtyper anvendes Meladin - en naturlig forstærker af melanin, hvilket øger indholdet af melanin i håret og dets pære, hvilket gør det muligt at fjerne laser hårfjerning af lyse hårtyper.

ClearScan ALX alexandrit laser og BBL fotoepilation viser gode resultater i fjernelse af lyse hårtyper.

Hvordan udløser ClearScan ALX epilering med alexandrit laser

Under epilation med Sciton ClearScan ALX alexandrit laser, absorberes laserstrålen selektivt af hårsækkenes melanin. Alexandrit-laserens energi fører til opvarmning af hårpæren og ødelæggelsen af ​​uønsket hår for evigt.

Komfortabel hårfjerning med alexandrit laser

Epilering med ClearScan ALX alexandrit laser giver maksimal patientkomfort, da det er mindst smertefuld blandt alle metoder til laserfjerning. Dette er muligt på grund af tilstedeværelsen af ​​et kraftigt og effektivt system af kontaktkøling af huden.

Hvorfor er ClearScan ALX alexander laser hårfjerning effektiv og sikker?

Det er velkendt, at læger, der arbejder i æstetisk medicin, har alexandritlasere en ulempe - en høj risiko for forbrændinger blandt alle lasere, der anvendes til epilering. Derudover vokser risikoen for forbrændinger på mørke hudtyper og når garvning. Dette tvinger fagfolk til at reducere laserstyrken for at undgå forbrændinger. Reduktion af laserens effekt fører til et fald i effektiviteten af ​​epilering og til ufuldstændig destruktion af hårsækken. I dette tilfælde bliver håret tyndere og kan ikke fjernes med en enkelt laserteknik! Der er tilfælde, hvor efter et mislykket forsøg på laserhårfjerning på lavpower lasere i stedet for et hår begynder to tynde hår at vokse, hvilket forværrer den kosmetiske defekt, og sådan hår er ikke længere underlagt yderligere fjernelse af nogen laser.

Sciton forskere har fundet en løsning på hvordan man kan forbedre sikkerheden ved epilering med en alexandrit laser uden at reducere effektiviteten af ​​proceduren.

Med en ClearScan ALX alexandrit laser kan en ekspert ændre aggressiviteten af ​​en laserstråle afhængigt af patientens hudtype uden at mindske effektiviteten!

Hvordan er proceduren for epilering med alexandrit laser?

De fleste epilationslasere fjerner hårflash efter flash. Specialisten bevæger laserstrålen og dækker hele det behandlede område med laserblink. Ved epilering af store områder kan der kræves tusindvis af laserimpulser! Rutinemæssigt arbejde dæk en specialist, der påvirker hastigheden og kvaliteten af ​​hårfjerningen negativt. Alexandrite Laser ClearScan ALX har en scanner, der automatisk epilerer hudområder uden at vide træthed. Dette sikrer kvaliteten af ​​fjernelse laser ClearScan ALX.

Inkonsekvent scanning - ClearScan-scanneren virker ved en unik algoritme og placerer laserflasherne på en sådan måde, at der ikke er to på hinanden følgende blink på tilstødende hudområder. Denne teknologi eliminerer overophedning og risikoen for hudforbrændinger under proceduren. Samtidig kontrollerer scanneren, at laseren behandler det epilerede område 100% uden huller!

Vi fandt en måde at effektivt epilere lyse hårtyper med alexandrit laser!

Læger ved, at indtil for nylig var epilering af lyse hårtyper umuligt med et hvilket som helst laser- eller fotoepilationsapparat. Lys, gråt eller dunet hår indeholder ikke pigment (melanin) og absorberer ikke laser energi - det vil sige, det kan ikke fjernes. Til lyse hårtyper indbefatter også rødt, tyndt brunt og derefter bleget hår. Denne hårkategori er ikke genstand for laserhårfjerning ved hjælp af neodym- og diodlasere uden særlige forstærkende midler. Alexandrite Laser ClearScan ALX giver dig mulighed for at justere parametrene for pulsen på en sådan måde, at det var muligt at epilere "betinget blondt hår."

COSMOPOLITAN

4 typer hårfjerning, der vil slippe af med håret for evigt

At glemme barbermaden og cremen til depilation, uden hjælp fra fagfolk kan ikke gøre. Vi besluttede at finde ud af om spillet er værd at lyset, og om det er muligt at gøre huden perfekt glat for livet.

elektrolyse

I dag betragter mange denne metode forældet, men vi anbefaler kraftigt ikke at skrive det af, fordi det ikke har nogen konkurrenter med hensyn til effektivitet.

Hvordan virker det? Føreren indsætter en speciel nål i hårsækkenet og ødelægger den med en nuværende udledning. Derefter forbliver håret fjernet med pincet, mens det skal gå ud uden anstrengelse. Hvis du føler hvordan mesteren trækker den ud, betyder det at noget gik galt, og en ny vil helt sikkert blive vist på dette sted.

Hvem er egnet? Denne metode virker på enhver hudtype og fjerner endda helt blondt hår, som andre typer epilering ikke kan klare.

Gør det ondt Før en session bliver de nødvendige zoner oftest bedøvet med lidokain. Men med øget følsomhed vil du stadig være ubehagelig. Hele processen tager i gennemsnit fra en halv time (området over overlæben) til fire timer (epilering af benene). Proceduren er smertefuld, men indsatsen vil blive belønnet med perfekt glathed næsten for evigt. Det vigtigste er ikke at lave en dato for de næste par dage: små skorper vil forblive på huden. De bør ikke røres.

Laser hårfjerning

Proceduren er næsten smertefri og tager mindre tid end den foregående. Huden er ikke beskadiget, så konsekvenserne kan ikke være bange.

Hvordan virker det? Laserstrålen opvarmer håret og ødelægger både follikelet og det fartøj, der fodrer det. Efter proceduren forbliver hårene på hudoverfladen. Det er meget vigtigt at vente en og en halv til to uger uden at trække dem ud og ikke fjerne dem med voks, så de falder ud af sig selv. Sessionen tager lidt tid: benene er 20 minutter, benene er helt 40, og bikiniområdet kan gøres på bare 10-15. Der er flere typer lasere, som afviger i bølgelængden af ​​det udsendte lys og varigheden af ​​impulserne. Lad os forstå fordelene ved hver.

Hvad er kontraindikationerne? De mest almindelige er hudsygdomme, diabetes, graviditet og amning, flere fødselsmærker, allergier i det akutte stadium, forbrændinger, slid, ridser, herpes, onkologi.

Er der nogen risici? Vælg omhyggeligt en klinik og mester. Efter proceduren har en ikke-professionel beautician eller på en defekt enhed en chance for at få alvorlige forbrændinger eller for at provokere udseendet af pigmentpletter.

alexandrit

Opkaldt på grund af brugen af ​​krystal alexandrit beriget med krom. I modsætning til andre brænder det hår på overfladen, så straks efter proceduren bliver huden glat. Det anses for ideelt for området over overlæben.

Hvem er egnet? Hvidhudede brunetter, da strålingen absorberes af celler indeholdende melanin. Jo mørkere og hårdere håret er, jo mere mærkbar effekten. Det er bedre at starte kurset to uger før eller efter solbadning - risikoen for forbrændinger er højere end ved brug af andre lasere.

Gør det ondt Flashen ledsages af en strøm af kold luft, så det er let tolereret, og selv ejere af overfølsom hud vil være behagelige.

diode

Det betragtes som helt sikkert. Programmet er simpelthen blokeret, hvis systemet har den mindste tvivl om korrektheden af ​​proceduren. Håret vil forsvinde fra huden 10-14 dage efter sessionen.

Hvem er egnet? De fleste af enhederne arbejder også med garvet hud, det er nok, at 3-5 dage passerer efter udsættelse for solen.

Gør det ondt En omledning - vakuumdyser, kølesystemer - hjælper med at minimere smerte. Det maksimale, du kan mærke, er opvarmning af huden og en lille prikken. Rødhed vil passere om en time.

Neodym

Neodym-laserstrålingen absorberes dårligt af melanin og god af hæmoglobin, så det bruges til behandling af blodkar, tatovering fjernelse og foryngelsesprocedurer.

Hvem er egnet? Systemet var oprindeligt designet til mørkhudede og mørkhudede mennesker, så det er heller ikke en hindring for det. Sessioner kan udføres selv om sommeren. Blandede enheder kombinerer alexandrit- og neodymlaser, så de fjerner hår af enhver tykkelse.

Gør det ondt Indretningerne fra den nyeste generation er udstyret med et kølesystem, og du vil sandsynligvis ikke have nogen ubehag.

photoepilation

Denne procedure hjælper med at opnå et hurtigt synligt resultat, men for at slippe af med håret helt, skal du have meget tålmodighed.

Hvordan virker det? Pærerne fjernes med intens pulserende lys. Udbruddet "dræber" håret, når det er i vækstfasen, og i løbet af de næste 20 dage falder det ud. Tricket er at fange denne fase. Ellers vil håret fremstå igen, bare tyndere og lettere, det bliver næsten umærkeligt, men ikke helt fjernet.

Hvem er egnet? Først og fremmest brunetter. Det er vigtigt, at håret bliver mørkere end hudtonen, så hvis du er garvet blondine, så er denne metode bestemt ikke til dig. Og husk på, at fotograferingens fulde forløb er ret lang og tager i gennemsnit fra 6 måneder til et år.

Gør det ondt I den nyeste generation af enheder leveret af kølesystemet, hvilket gør processen næsten smertefri. Det er stadig at finde en klinik hvor det nyeste udstyr er installeret. Af den måde, ethvert professionelt apparat godkendt af American Health Association FDA. Det betyder, at metoden er sikker og effektiv. Bed om at vise enhedens pas. Fraværet af et dokument er en grov overtrædelse.

Elos epilation

I lang tid blev anset for meget effektiv og sikker. Men den høje pris og et stort antal begrænsninger reducerede antallet af sine fans betydeligt.

Hvordan virker det? På grund af den kombinerede effekt af lysstråleens energi og den elektriske strøm (Electro Optical Synergy) bliver hårene ødelagt i vækststadiet. eksternt

Proceduren er ikke forskellig fra foto eller laser. Nogle gange forbliver et lille ødem på huden, som normalt falder i løbet af dagen - det skyldes brugen af ​​strøm. Det er på denne metode er ofte rabatter og kampagner. Vær opmærksom, nogle gange skrupelløse saloner gemmer på rettidig udskiftning af dysen og reducerer omkostningerne ved proceduren ved hjælp af den gamle.

Hvem er egnet? For et mærkbart resultat kræves der en stærk kontrast mellem hud og hår. Og husk: proceduren kan ikke udføres, hvis du lige er kommet tilbage fra stranden med en stærk solbrændthed eller kommer til havet. Elos hårfjerning i dette tilfælde kan forårsage en overtrædelse af pigmentering.

Gør det ondt Da denne metode fremkom i Rusland, blev den placeret som helt smertefri. Men i virkeligheden afhænger det hele af din medfødte smerte tærskel. Under alle omstændigheder vil mesteren først anvende anæstesi på det behandlede område. Men mange indrømmer at efter denne procedure er proceduren vanskelig at udholde.

Hvilken hårfjerning passer til lys, gråt og rødt hår

De lykkelige ejere af blonde krøller, glitrende røde tråde og det ædle grå hår står over for, at når man forsøger at håndtere uønsket hud på krop eller ansigt, giver resultaterne meget at ønske, hvis de er til stede.

Fra overalt er der skarpe løfter med øjeblikkelig virkning med en helt behagelig procedure.

Stadig flere og flere magiske maskiner med fantastiske innovationer, der leveres med blinkende løfter og fristende detaljer, kommer konstant ind på markedet.

I lyset af den offentlige interesse i videnskabelig dokumentation kaster virksomhederne overvældede kunder med forskning og patenter.

De forvirrede salon-ejere og dumbfounded kunder skynder sig på innovationer med håbet om et mirakel at igen sejre for sig selv, at de spilder store sedler og tid.

Det ser ud til at køre en egern i et hjul på ét sted...

Hvad er de særlige træk ved blondt hår og er det muligt at fjerne dem for evigt?

Som du ved, har naturen ingen fejl, og alt farve er smukt.

Foto fra www.shutterstock.com

Blonde hår har dog deres egen egenskaber, og hvordan man fjerner dem effektivt, undgår markedsføringsfælden, forsøger at forstå nedenfor.

For at gøre dette, husker vi strukturen af ​​stangen og pigmenteringsegenskaberne, kasserer de vigtigste epilatormyter og dvæler på de teknikker, der passer til dig.

I denne artikel vil vi kun beskæftige sig med problemer med langvarig eller endelig fjernelse af håret, hvilket forlader midlertidig visning for en anden gang.

Hvad gør hårfarve?

Hvorfor kan nogle mennesker prale af en helt sort moppe, andre bærer ashy tresses, og nogle kan have orangefarvet hår?

En bred vifte af farver afhænger af kombinationen af ​​to typer af naturlige farvestoffer - eumelanin (sortbrun) og pheomelanin (gul-rød).

Et interessant træk ved den første er, at det distribueres granulært, det vil sige ikke-ensartet, og den anden fylder rummet jævnt.

Naturligvis er eumelanin ansvarlig for sortimentet af mørke nuancer, og i mangel heraf fremkommer en naturlig blond.

Og med den aktive syntese af pheomelanin observerer vi forskellige variationer af de brændende og kobber titiske krøller.

Den underliggende årsag til denne fordeling er naturligvis genetik.

En yderligere indflydelse på denne faktor har en tilstand af hormoner.

Med alderen ophører pigmentet med at blive produceret, hvilket efterlader stangen næsten hvid - dette er den ægte farve af umalet keratin.

Ikke desto mindre bemærker vi ofte, at skyggen på forskellige dele af kroppen er anderledes. Dette skyldes den forskellige aktivitet af folliklerne.

Derudover kan farven ændre sig i hele livet som et resultat af hormonelle forandringer, idet man tager visse lægemidler, stress, kostvaner og andre mange faktorer.

Lysstænger er tyndere end mørke stænger, men deres antal er større.

Men en person kan blive grå, ikke kun gennem årene, men også under påvirkning af eksterne og interne faktorer. For eksempel bliver vegetarerne gråere tidligere på grund af mangel på protein og vitaminer.

Alvorlig stress kan føre til en næsten øjeblikkelig whitening af frisure. Denne liste indeholder også en række sygdomme, UV-stråling og andre.

Hvad får hår til at vokse frem og tilbage?

Efter at have behandlet spørgsmål fra den naturlige palette, skubber øjets kant på et interessant aspekt af væksten i vores "helt".

Hvad eller hvem skal skylden for konstant udseende af uønskede kopier på overfladen?

Hele strukturen kan groft opdeles i to dele: det livløse er det, vi ser på overfladen, og den levende er hele rodstrukturen placeret i dybet af dermis.

Strukturen af ​​den første gør os ikke genert, da det på ingen måde påvirker valg af metode.

Det eneste der vil være vigtigt i processen med vores fortælling er kerne af stangen, som består af keratin.

Dette protein nægter kategorisk at tjene som leder for alle former for elektricitet og ultralyd. Husk denne kendsgerning! Han vil komme til nytte igen og igen i at udsætte bedrag.

Vi går videre, eller rettere, dybere. Alt dette design vokser fra posen, som ligger i fordybningen af ​​huden.

Dette værk er kronet med en papilla, som små blodkar passer ind i, forsyner forsigtigt mad til den nyfødte prøve og rydder op efter den.

I den samme papilla er en detail - kim matrix, der er ansvarlig for produktionen af ​​en ny generation.

Men hvad der er meget usædvanligt er, at naturen rationelt bevarede hovedcellerne i en lille afstand - fra siden i fordybningen under musklen, der løfter håret.

Så giver matrixen et signal, hvormed stammen "gutter" skynder sig til papilleten og multiplicerer, bliver til et nyt embryo. Dette er det andet vigtige punkt, som derefter vil være nødvendigt for at forstå kampens metoder.

Foto fra basicmedicalkey.com (med vores tilføjelser)

Og nu, bevæbnet med viden, vil vi begynde at bekendtgøre kendte metoder og annonceringslofter.

En kort historie med "sensationer" i kampen med blondt hår

Den højeste efterspørgsel og den kendte ømhed i de fleste teknikker opfordrer aktivt opfindere til at søge efter mindre følsomme alternativer.

Den første boom opstod i 1959, da den elektriske pincetteknik blev patenteret, bredt publiceret som et smertefrit og permanent alternativ til elektrolyse.

I de næste 20 år så verden en utrolig bølge af populariteten af ​​disse pincet.

Deres kerne var at gribe kimen med et værktøj som standard trækker og derefter passere en strøm, som skulle opvarme pæren og "forbrænde" alt til jorden.

Dette produkt har brudte poster i mængden af ​​tjente penge. Professionelle versioner af dette system blev også frigivet, med hvilke kosmetologer arbejdede i klinikker.

Senere blev der lavet små ændringer i funktionen af ​​denne mekanisme: Den fysiske påvirkning blev tilført gennem en særlig elektrodeelektrode, en transparent gel blev påført mellem den og huden og en likestrøm blev påført, der lignede medicinsk elektroforese.

Denne modifikation blev kaldt perkutan elektrolyse.

Foto fra www.shutterstock.com

Disse vidunderlige maskiner sælges til denne dag. Men det ville være for godt at være sandt.

Husk, vi diskuterede det vigtigste strukturelle materiale - keratin, og berørte dets egenskaber - den minimale ledningsevne?

Så i betragtning af denne kendsgerning vil intet komme ind i vækstzonen, og derfor vil der ikke være noget at bekæmpe med uønskede "smukke mænd".

Det er med andre ord en tidskrævende og temmelig dyr metode til at pukke øjenbryn, overskæg og andre. Intet videnskabeligt bevis var og er det ikke.

Den amerikanske FDA Association har to gange hævdet, at der ikke er tegn på effektiviteten af ​​disse maskiner.

En anden høj "sensation" bedøvede forbrugere i 2005, da det smukkeste system under navnet Applisonix blev patenteret.

Operationsprincippet var som følger: Ultralydbølger trænger ind i basisvævene gennem vegetationens celler, omdannes til varme og dræber enhver antydning af fornyet vækst.

Ekstremt ligner den tidligere "deltager" ved tilstedeværelsen af ​​pincet, er kun ultralyd involveret i stedet for elektricitet.

Foto fra www.shutterstock.com

Slagordene var meget højt: "ingen smerte, hudreaktion." Pseudovidenskabelige undersøgelser finansieret af producenten blev også citeret.

Den nye enhed kunne ikke ryste på markedet, og cheferne skyndte sig på at erhverve en nyhed, der overførte alle deres kunder til innovation.

Efter 3 år forsvandt Applisonix pludselig fra synet sammen med firmaet, stedet og alle reklamematerialer og efterlod bedøvede og onde salonforvaltere i et selskab med rasende patienter, frataget penge og resultater.

Alt viser sig at være ret simpelt - horn "mursten" ved simpelthen ikke, hvordan man udfører ultralyd og enhver form for strøm.

Der var forsøg på at bruge det samme mønster og infrarød stråling og radiofrekvensbølger. Essensen blev reduceret til én ting - der var ingen forståelig forskning, men den ret aggressive politik for promovering kombineret med lyse videoer, magasinindsatser og flimring på internettet var skør.

Det hele endte ganske banalt: at have eksisteret i et og et halvt år gik firmaerne konkurs og forlod den forvirrede offentlighed uden noget middel, men med hår.

For at undgå tidligere, nuværende og sandsynlige fremtidige gimmicks, lad os tegne et sæt regler for ledelsen.

 1. Hår er ikke en guide! Point. Gennem dem er det umuligt at savne noget - hverken nuværende eller mekaniske vibrationer. Det eneste der opvarmer strukturen er den lette teknologi, men samtidig skal vegetationen være mørk. Her bor vi videre.
 2. Smerter er umuligt! Desværre er det urealistisk at fjerne spire uden at forårsage ubehagelige fornemmelser. Tænk over det, fordi der er en skade - hvordan kan det være ufølsomt? Derfor, når du ser en anden appel om en behagelig session, så tænk flere gange før du investerer dine hårdt tjente penge.
 3. Gratis udgangsstang fra dybden af ​​huden. Hvis du trækker en spire, ser du epidermis puder, der stiger bagved det, er dette det vigtigste signal, at roten ikke er påvirket.
 4. Lær metodeets historie. Dette er et kedeligt punkt, fordi du vil have en fornemmelse: at få effekten hurtigt, smertefrit og interessant, og helst også billigt.

Men den triste sandhed er, at effektivitet og sikkerhed er blevet testet og testet gennem årene og årtierne. Vær ikke doven til at konsultere uafhængige mennesker, læs artikler og find ud af flere gange.

Jeg vil virkelig tro at disse elementer vil bidrage til hurtigt at besejre og debunk myterne, for at spare fortjente mønter og dyrebar tid.

Spredte fortællinger og legender, det er tidskontrollerede metoder. Lad os starte med lyset.

Er laserhårfjerning egnet til blondt hår?

Den optiske gruppe (laser eller IPL fotoepilation) fangede sindene hos de bedste repræsentanter på næsten alle områder af livet.

Men her er det fuldt berettiget. Laseren blev forudset af Einstein selv i teorien og blev praktisk taget skabt i slutningen af ​​det sidste århundrede. Og næsten umiddelbart vundet anerkendelse.

I det væsentlige er det en koncentreret stråle af den mest kraftfulde energi af en strengt defineret bølgelængde. Og hans fætter - IPL - dækker en ret bred vifte af farver. Men ideen i begge tilfælde er meget ens.

Begge typer energi har egenskaben at blive absorberet af det mørke pigment eumelanin.

Energien fanget af granulerne omdannes til varme. Cellerne opvarmes og bliver sig selv et "masseødelæggelsesvåben", der ødelægger deres nærmeste naboer.

Denne proces er kendt ved definitionen af ​​selektiv fotothermolyse.

Den skadede follikel er langsomt genoprettet og giver efter en lang tid anledning til en "svag baby". Med andre ord opstår hårfjerning i en vis periode (op til flere måneder), hvorefter en fortyndet prøve vises.

I dette aspekt skal vi fremhæve flere punkter: For det første er disse teknikker ikke i stand til at redde lidelsen fra uønsket dækning for altid.

Resultatet er kun for at reducere væksten og udtyndingen "børn".

Tidligere lærte vi en interessant ting om opbevaring af stamceller væk fra centrum. Så, varmen er ikke nok til at komme til vigtige formationer, og det betyder, at hårene vil fremstå, og proceduren skal gentages.

For det andet påvirker en hvilken som helst lyskilde kun mørke genstande, det vil sige blondiner, rødhårede eller graderende ansigter, vil ikke få noget resultat.

Årsagen til dette er indlysende - de mangler hovedabsorberen - sort pigment. Kun han er i stand til at levere varme til genstanden. I ovenstående tegn vil energien simpelthen sprede sig over overfladen og endda forårsage negative virkninger på grund af absorption fra selve huden.

Forskere tog højde for ineffektiviteten af ​​optik for lysfarvede mennesker og besluttede at kombinere den velkendte metode til højfrekvent diatermi med de ovenfor beskrevne lysstråler.

Det viste sig ganske interessant et system kaldet ELOS. Ideen om hans arbejde er at opvarme stangen med optisk stråling, og derefter langs den opvarmede vej følger den mindste modstandslov, en løbende kørsel, der endelig ødelægger roten.

Ifølge løfter blev denne kombination skabt med det formål at inkludere fairhairede kunder i deres lister.

Resultaterne er imidlertid ret tvetydige (du kan læse en artikel om denne metode her), og det er fornuftigt at se lidt på de langsigtede resultater.

Elektrisk hårfjerning blondt hår for evigt

Er der virkelig ingen anstændig og pålidelig behandling for bærere af naturlig skønhed?

Selvfølgelig er der en løsning! Udstyret, som opfylder alle krav til en pålidelig metode, har været på markedet i mere end 100 år, har oplevet op- og nedture, men for øjeblikket vender tilbage til markedet igen og igen at vinde de stillinger, den efterlod.

Det handler om elektrolyse. Føreren indsætter forsigtigt en speciel sonde i spiringens mund, forsyner elektricitet, som direkte og indirekte ødelægger hele strukturen, herunder stammeelementer, follikulær papilla og karrene.

På dette tidspunkt vises en lille ar med tiden. Intet vil nogensinde vokse fra dette sted igen.

I dag er det den eneste måde at helt og helt slippe af med problemet. FDA bekræftede den kendsgerning, at behandlingen er unik for fuldstændig fjernelse af omslaget.

Og selvfølgelig er elektricitet absolut ingen forskel i naturens farve - den vil være lige så effektiv for alle uden undtagelse, da lederen er en nålesonde, og ikke selve håret.

Så efter at have klargjort oprindelsen af ​​en bestemt farve og fundet ud af de grundlæggende øjeblikke i hårets struktur og fysiologi, gik vi gennem en moderne måde at bekæmpe uønskede elementer på.

På denne måde blev fuldstændige inaktiv "mirakler", effektive muligheder, men kun egnet til brunetter, elimineret, og en metode forblev, der opfylder alle krav i den endelige epilering: den har en langsigtet historie med dokumenteret effektivitet og sikkerhed, bevist over hele verden, effektiv for alle typer og alle zoner, og vigtigst af alt, der bringer succes til livet.

Hvad er den mest effektive og sikre hårfjerning?

Der er ingen kvinde, der ikke ville drømme om den perfekte bikini linje. Det perfekte billede i dag slutter ikke med et eksempel på frisyre og fejlfri makeup. Velplejet udseende består af mange vigtige små ting: manicure, pedicure, hårtilstand, glat fejlfri hud. Her kommer vi til hovedpunktet - dette er tilstanden på huden på visse overflader, mere præcist hårlinjen på benene, bikini, armhuler. Det er ingen hemmelighed, at mange er plaget af tilstedeværelsen af ​​ansigtshår. Sådan fjerner du håret i lang tid uden konsekvenser, smertefulde fornemmelser, og vælger den mest effektive metode til epilering.

Epilering kan udføre både hjemme og i salonen, hvilken type hårfjerning er den mest effektive demonteret, undersøgt i detaljer de metoder til hårfjerning. I første omgang klassificerer vi metoder efter procedurens sted.

Typer af hårfjerning

Typer af depilation derhjemme:

 1. barbering;
 2. kemisk metode;
 3. voksning;
 4. elektrisk depilation
 5. shugaring;

Hårfjerning mekanisk

Ved hjælp af en barbermaskine, en af ​​de mest primitive måder, men han har stadig en ledende position i lyset af procedurens tilgængelighed.

 • Fordele. Dens fordele er proceshastigheden (bogstaveligt talt et par minutter).
 • Ulemper. En væsentlig ulempe ved mekanisk fjernelse af hår er den korte varighed af effekten, meget næste dag skal proceduren gentages. Og som følge af gentagen mekanisk påvirkning - irritation af huden, især følsomme områder. På grund af hyppig brug bliver håret stivere.

Kemisk metode

Det indebærer anvendelse af forskellige emulsioner, salver, pulvere, cremer - forskellige kosmetiske midler. Handlingsprincippet - ødelæggelsen af ​​den øverste del af håret.

 • Fordelene ved denne metode: hurtigt, bekvemt, smertefrit.
 • Ulemper. Lille effektvarighed, mulige allergiske reaktioner forårsaget af kemiske reagenser.

voks

Det nye navn på proceduren, der har de ældste rødder, brugte denne metode i Nifertiti. Ved princippet om behandling skelnes kulde og varme former for voks.

Den kolde vej er den mest smertefulde. Ved hjælp af strimler på huden påføres blød voks, derefter fjernes ved hjælp af særlige klud. Ved hjælp af voksstrimler af forskellige størrelser er det muligt at behandle de mest vanskelige områder.

Med den varme metode forvarmes den hårde voks til en temperatur på 40 ° C. Huden opvarmes langsomt, porerne forstørres, og derfor er hårfjerningen ikke så smertefuld. Voksemetoden bruges frit i hjemmet. Primært brug af voks ved hjælp af voks til store områder - skinne, lår, bikini område

 • Fordele. Lang nok effekt.
 • Ulemper. Smertefulde metode. Især kold måde, udseendet af indgroede hår er muligt.

elektrolyse

Mekanisk hårfjerning ved hjælp af forskellige typer af depilatories.

 • Fordele. Vækst af hår begynder efter ti dage, en positiv effekt med konstant brug er hårets udtynding, nogle af folliklerne dør. Fjernelsesprocessen bliver mindre smertefuld, reducerer hårets tykkelse.
 • Ulemper. Brug af en epilator til at fjerne hår i bikini og underarm er næsten umuligt på grund af smertefulde fornemmelser.

Shugaring (bioepilation)

Afhældningsmetode med sukkerpasta. Pasta kan fremstilles af dig selv. Opvarmet sukker med citronsaft. At bringe sukkeropløsningen til farveændring (mørkning), en konsistens til en kasoobrazny tilstand. Det næste trin er at køle opslæmningen til en acceptabel temperatur, der anvender overfladen, der skal behandles.

 • Fordele. Fordelene ved bioepilation er moderat ømhed, hastighed, tilgængelighed, mere varig virkning. Håret ændrer strukturen, bliver tyndere, lettere, manglende behov for tilpasninger, materialer.
 • Ulemper, hårets længde for effektiviteten af ​​proceduren skal være fra 6 mm. Det er muligt genfødt fluff hår, mørkt og hårdt. Kontraindikation - individuel intolerance.

Hvad er den mest effektive hårfjerning, du beslutter, under hensyntagen til individuelle egenskaber.

Hardware metoder til hårfjerning

Princippet om drift af hardware metoder er effekten på hårsækkenet med dens efterfølgende ødelæggelse ved hjælp af forskellige typer energi til at påvirke områder af kroppen. Proceduren i salonen giver et langsigtet resultat, evnen til at stoppe væksten af ​​hår. Lad os prøve at finde ud af, hvilken epilering der er bedre.

Typer hårfjerning metoder:

 1. laser;
 2. elektrolyse;
 3. photoepilation;
 4. Elos hårfjerning.

Laser hårfjerning

Hårpæren er ødelagt af laserstrålen.

 • Fordele. Langsigtet effekt, øjeblikkelig effekt, selvom partiskår bliver mindre. Fremgangsmåden anbefales til alle dele af kroppen.
 • Ulemper. Hvis proceduren udføres uprofessionelt, er der mulighed for at få ar fra forbrændinger. Også proceduren er ikke egnet til lyse eller grå hårtyper.

Bivirkninger - tørhed, skrælning, kløe, hævelse.

elektrolyse

Ødelæggelsen af ​​hårsækkene sker under påvirkning af elektriske mikrostrømme ved hjælp af en tynd nål.
En smertefuld procedure, der kræver et månedligt besøg hos en kosmetolog gennem hele året. Anbefales til at fjerne ansigtshår.

 • Fordele. Varigheden af ​​effekten, evnen til at slippe af med uønskede hår i mange år.
 • Ulemper. Sår følelse og omkostninger ved proceduren.

Bivirkninger af elektrolyse - kløe, ardannelse af hudforbrændinger, inflammatoriske processer på behandlingsstederne.

photoepilation

Håret fjernes under påvirkning af en koncentreret lysstråle. Ingen smerte.

 • Fordele. Proceduren er velegnet til enhver form for hår (pistol, hårdt). Varigheden af ​​photoepilation effekten. er individuel. Afhængig af kroppens egenskaber er det muligt i flere år.
 • Ulemper. Lys og gråt hår påvirkes ikke af proceduren.

Bivirkning af fotoepilering, misfarvning af huden

Elos epilation

Forkortelsen ELOS betyder elektro-optisk synergi, en kombination af metoder, foto, elektriske effekter på hårsækkenet, der ødelægger dets struktur. Den synlige effekt opnås efter 8-10 procedurer. I dag er den mest effektive og sikre hårfjerning.

 • Fordele. Der er ingen smertefri syndrom, huden er ikke beskadiget, håret fjernes for evigt.
 • Ulemper. Langsigtet, dyr metode.

Elos afskaffelse af vegetationen Elos eliminerer praktisk taget kontraindikationer til udførelse af procedurer, da det er en mere perfekt og sikrere metode.

Kontraindikationer - Tilstedeværelse af kræft og graviditet.

Den type hårfjerning ved hjælp af Elos-teknologien giver et udtømmende svar på spørgsmålet om, hvilken epilering der er den mest effektive og sikre.

Mere detaljeret vil vi stoppe med valget af en måde at epilere en bikinizone på. Hvilken slags hårfjerning passer bedst til bikiniområdet? Eksperter anbefaler at bruge til bikini zone, følgende metoder: Waxing fjernelse, shugaring, elektrisk, foto og laser hårfjerning.

I salonerne er der mulighed for elektro-, foto- og laserhårfjerning i de mest følsomme områder under lokalbedøvelse, men reaktioner på bedøvelsen er mulige i form af ødem. Hvilken slags hårfjerning er bedre, når du vælger et foto, en laser eller en elektrolyse, skal du huske at det er godt for den ene, den anden er i det mindste ubrugelig. Derfor, hvilket er bedre at gøre hårfjerning i bikini zone, du vælger. Den bedste epilering for evigt, blandt hardware metoder - procedure for Elos teknologi. Hvilken procedure er bedre at udføre, det er umuligt at besvare dette spørgsmål utvetydigt. Hvad betyder, at du kan ofre, hvilken tidsperiode i din placering? Men vi håber stadig, at vi med vores hjælp vil orientere os hurtigere i procedurens valg.

Om myter og sandhed om laser hårfjerning

Udgivelsesdato: 28. maj 2015.

Karina Musaeva, læge på LazerJazz Laser Cosmetology Clinic, besvarede alle spørgsmål om myter og sandhed om laser hårfjerning.

Hvad er forskellen mellem epilation og depilation? Hvem er egnet? Og hvad er mere effektivt?

- Det er nødvendigt at skelne mellem hårfjerning og hårfjerning. Epilation er en radikal hårfjerning. Laser hårfjerning for eksempel fuldstændig dræber hårets reproduktive apparat, dit hår efter kursets afslutning vil ikke længere vokse i dette område, og fra procedure til procedure bliver de mere tynde og sparsomme og bliver til en fluff. Epilation er vist til det bredeste udvalg af mennesker (hud og hårtype) med meget få undtagelser. Laser hårfjerning er ikke egnet til grå hår og ejere af meget let vellus hår, med næsten ingen pigment (hårpigmentet er en fælde til lysepilationsteknologier). Til redheads: laser hårfjerning kan fjerne stivhed, gøre håret mere sparsomt, men det vil være problematisk at fjerne det radikalt. At løse disse problemer - der er elektrolyse.

Depilation er fjernelsen af ​​en håraksel placeret over overfladen af ​​huden: det er barbering, pincet, kemisk hårfjerning, voks, shugaring, en elektrisk afskærmning, depilation med en tråd. Men uønsket hår fortsætter med at vokse, og det er en livslang "kamp" og en høj risiko for at vokse hår, posttraumatisk pigmentering, grov huddannelse og risikoen for at binde en sekundær infektion.

Er det en myte eller er det rigtigt, at sådanne metoder øger hårvæksten til sidst?

- Jeg vil naturligvis anbefale at være opmærksom på laser hårfjerning - det er den eneste metode, der ikke kun fjerner håret permanent, men forynger også huden (forbedrer dens tekstur, gør det glattere, strammer, fjerner små vaskulære defekter og pigmentering) og løser for evigt sådanne ubehageligt og almindeligt problem, som indgroet hår og fra de første sessioner. Laseren er steril, men hjemme metoderne er ikke. Men lad os gøre det i orden: Hvis du bruger en barbermaskine (ben, hænder, ansigt), bliver fluffhåret (og de fleste af dem på vores krop - tynde, næppe mærkbare hår) hårde, mørke. Det vil sige, at du i væsentlig grad øger området for depilation med sådanne metoder, hvilket er grunden til myten, at håret efter hårdannelse kan blive større. En barbermaskine forårsager ofte irritation, folliculitis. Electro-depilation beskadiger delvist og skifter hårets reproduktive apparat. Hår bliver tyndere, men de garanteres så småningom at vokse ind i huden. Faktum er, at vi deponerer håret tilfældigt - mod vækst langt og bredt - og det fører til væksten af ​​svækkede hår. Under laser hårfjerning er der en direkte indvirkning på folliklerne, så spørgsmålet om voksende hår løses først og fremmest fra den første session. Mere præcist, laser hårfjerning er en direkte indikation for at håndtere voksende hår og folikulitis (irritation fra voksende hår, acne).

Fortæl os mere om årsagerne til indgroet hår. Og er det stadig muligt at håndtere dette problem derhjemme?

- Indvækstprocessen afhænger i høj grad af antallet af lag af det epidermale lags skalaer og dens densitet. Hvis der er mange lag af epidermis på overfladen, gør de huden tæt og det nyligt voksende tynde hår er svært at trænge gennem beskyttelseslaget. Derfor følger håret vejen for mindst og mindre risikabel modstand, det vil sige, det bøjer og vokser ikke lodret, men horisontalt. Hvis vi sammenligner typen af ​​hår og hud, så er folk med hårde og mørke hår mere tilbøjelige til at indføje hår. Årsagen ligger i, at mørke og hårde hår vokser mere intensivt end lys.

Årsagerne til at indtage hår er som følger:

1. Ændringer i hormonniveauer (med en stigning i hormonet østrogen i 1 halvdel af menstruationscyklussen). Sådanne ændringer kan også forekomme med endokrine dysfunktioner og øget østrogenproduktion.

2. Skader under hårkanal epileringsprocessen.

3. Formation af et mikroskopisk ar i hårkanalen efter depilation. Årsagen til kanalovergrowing kan også være skade.

4. Skader på et hår (ved at bryde det) er lavere end niveauet af epidermis, som opstår som følge af forkert udført epilering.

5. Barbering, som udføres mod hårets vækst, især stump blad.

6. Brug ubehageligt og stramt linned, især fra syntetiske materialer. Sådanne undertøj bidrager ikke til fordampning af fugt fra hudoverfladen og forårsager ofte forekomsten af ​​en bakteriel infektion. Derfor anbefales syntetisk undertøj ikke at blive båret umiddelbart efter epilering, da der i dette tilfælde forekommer inflammation af indgroet hår.

Jeg anbefaler ikke at kæmpe hjemme med dette problem. Da alle metoder til "hair pick-up" er en meget stor risiko: posttraumatisk pigmentering, ardannelse, høj risiko for betændelse (sekundær infektion). Med sådan et problem kan ikke klare sig hjemme. Det er nødvendigt at kontakte en kosmetolog.

Hvor bedst kan du fjerne uønsket ansigtshår?

- Øjenbryn kan plukkes med pincet, justeret med tråd. Men fluffhår på ansigtet i overlæns zone (antenne), hage, templer, pande - bedre ikke det værd. Dette er et meget vigtigt område, selv for laser hårfjerning. For eksempel er ca. 2-5% hår på overlæben i aktiv vækstfase, det vil sige, de vokser meget hurtigt. Det er nødvendigt at lave 10-15 sessioner, selv på en laser. Hvis du barberer, trækker ud, fjerner voks, bliver håret mørkere, hårdere og længere. På disse områder er følsom hud, så du er garanteret konstant irritation. Voks i 80% af tilfældene fører til forbrændinger, huden bliver pigmenteret, der vises en mørk strimmel på læberne, hvilket yderligere understreger uønskede hår. Laser hårfjerning på overlæben tager minutter og koster omkring to tusinde ₽. I otte måneder er du garanteret at slippe af med både hår og komplekser.

Typer af metoder til permanent hårfjerning: fotoepilation, elektrolyse, forskellige typer af lasere - alexrit, diode, elosepilation.

Hvordan er de forskellige, og hvad er mere effektive?

- I øjeblikket betragtes den mest effektive metode til hårfjerning - laser og Elos-hårfjerning. Igen, fordi de giver mulighed for et halvt år til helt at løse problemet med uønsket hår på enhver del af ansigt og krop med maksimal komfort for patienten. Når en patient tænker på, hvordan man løser problemet med uønsket hår på ansigt og krop, overvejer han / hun normalt tre typer permanent hårfjerning: elektroepilation, fotoepilation og laser. Lad os sammenligne metoderne.

Electro Epilation VS Laser Hair Removal

Elektrolyse synes ved første øjekast at være mere overkommelig, men denne procedure er meget smertefuld, tager meget lang tid (sammenlignet med en laser - timer, ikke minutter), udføres gentagne gange, og der er også stor risiko for ardannelse. Dette er en god metode til fjernelse af gråt hår såvel som meget lyst, pigmentfrit hår i blondiner og rødhåret, da princippet om laserhårfjerning ("ray trap" - hårpigmentet) ikke virker i dette tilfælde.

Bemærk:
Lette hårfjerningsteknikker er lidt fysik. Hvordan virker de? Fælden til lys er melanin, som er indeholdt i hårstangen - det vil sige pigmentet. Når et melaninmål opvarmes, er laserenergien, herunder ødelæggelsen af ​​follikelen og hele reproduktionsapparatet i håret (stamceller).

Photoepilation VS Laser Hair Removal

Photoepilation optrådte tidligere, i dag er en moralsk forældet metode, som spillere og dvd-afspillere. Det vil sige, de arbejder, men hvorfor? Photoepilation er cirka 20% mindre effektiv, smertefuld, længere end laser hårfjerning! Begrænsninger er indlejret i selve teknologien. Med fotoepilation produceres en bølgebjælke, og de er alle forskellige længder. Derfor absorberes en del af dem af huden, del af blodkarets pigment og kun en del af hårpigmentet. Det vil sige, fotoepilation vil kun være effektiv for personer med hvid hud og sort hår! Andre vil tage et langt og smertefuldt kursus. Hvis du øger strømmen til blondt hår, vil der blive forbrændinger. Hvis du ikke øger - lav effektivitet.

Alexandrit laser

Laseren hedder "alexandrit", fordi den bruger en kunstig alexandrit krystal, beriget med krom. Alexandritlaseren har en bølgelængde på 755 nanometer. Denne laser kaldes guldstandarden for epilering for det faktum, at 755 nanometer er den samme bølgelængde, der maksimalt absorberes af hårpigmenter, ikke hud og ikke skibe (denne bølgelængde refererer til det infrarøde farveområde, dvs. i området med stærk hårabsorption ved melanin ). Det er således på alexandritlaseren, at den maksimale absorption af håret og follikelpigmentet sker uden at påvirke huden. Procedurens høje hastighed: Ved fotoepilation er et ur på et alexandrit laser-minut. Det virker med alle typer hår- og hudfototype, herunder garvet hud (2 uger før og 2 uger efter garvning).

Diode laser

Hvis hårpærerne er placeret dybt nok (hårdt hår og børster), skal du være opmærksom på diodlaseren: Hårfjerning med denne enhed udføres på den længste lysbølge - 800-940 nm. Men deres æstetiske fejl er, at klienten ikke forlader med glat hud. Hårene begynder at falde ud kun 10-14 dage efter epilering, de vokser stadig ved inerti, så du skal barbere dette område, hvilket ikke er meget praktisk, hvis vi taler om ansigtet! Dioder kan ikke klare sig godt med tyndt dunet hår, der er på ansigtet eller med svage hår i slutningen af ​​epileringskursuset. Alexandrite laser er ikke udskiftelig i dette tilfælde! Det virker med enhver form for hår- og hudfototype, men for svage mennesker er det sikrere end alexandrit, hvis det ikke er kendt, om lægen har de rette kvalifikationer og erfaring.

Elos epilation

ELOS epileringsteknologi er meget mere effektiv og komfortabel i forhold til andre typer epilering, fordi ELOS epilation ikke er photoepilation og ikke laser epilation, men en kombination af to typer energi: laser og RF energi. En sådan fælles handling muliggør den mest nøjagtige ødelæggelse af hårstrukturen og stopper væksten. LazerJazz Elos epilation udføres på den nyeste generation Elos Plus. LazerJazz-klinikken var den første i Rusland, hvor i 2013 dette unikke udstyr viste sig. Elos Plus er anerkendt som den hurtigste og sikreste enhed til Elos hårfjerning. At han er udstyret med en smertefri dyse Motif HR. I dag er ELOS-hårfjerning anerkendt på verdensplan som en af ​​de sikreste hårfjerningsmetoder. ELOS-hårfjerning opsummerer alle fordele ved eksisterende teknologier - fotoepilation, laserepilation, elektrolyse, kombinerer elektrisk og optisk energi. Under proceduren ødelægges hårfolliklen under samtidig påvirkning af energien af ​​en højfrekvent lyspuls og strøm. Ideel til områder med høj følsomhed - armhuler, bikini, mænds ansigtshårfjerning, hårdt dybtliggende hår. Passer perfekt med et retfærdigt hår. Og begrænsninger på perioden for afholdenhed fra hårfjerning, efter og til stranden, nedenfor - kun en uge! RF-energi gør epilering til en foryngende, kraftig løfteprocedure.

Hvad er fordelene ved laser hårfjerning?

- Fra den første procedure forsvinder problemet med indgroet hår (laser hårfjerning er en indikation for behandling af dette problem). For laser hårfjerning er det ikke nødvendigt at dyrke hår (som for voks), de kan være helt barberet mellem behandlinger, men i modsætning til barbering vil hårets stivhed og intensitet aldrig vende tilbage. Laseren forbedrer kvaliteten af ​​huden - justeret sin tone (postravmatichnaya svinder pigmentering fra indgroede hår, forbedre sin mikro-relief ( "forlade huller", hvorfra voksede håret) Det vil sige, gør huden bliver utrolig silkeblød, dette er ikke en tilnavn, det er en kendsgerning..

Hvor mange laser hårfjerning behandlinger har du brug for en levetid effekt?

- Sådanne fysiologiske egenskaber som hudfarve, tykkelse og hårfarve har deres virkning, men først og fremmest er det apparatet og kendskabet til en læge, en laserterapeut. Dette er en særskilt specialisering inden for æstetisk medicin. Derfor skal du altid være interesseret i disse aspekter, inden du registrerer dig for laserfjerning. På forskellige områder af ansigt og krop har håret en anden vækstcyklus. For eksempel er hår i bikini og armhuler samt fluff på ansigtet hormonafhængige zoner, dvs. i disse zoner er væksten hurtigere end for eksempel benhår. For den mest effektive laser- og Elos-hårfjerning skal du komme til den aktive fase (håret er synligt). Løbet af laser hårfjerning på alexandrit laser eller Elos hårfjerning er 4-5 procedurer, håret vokser ikke i omkring 1,5-2 måneder. Under hver procedure ødelægger vi ca. 30% af uønsket hår, de follikler, der er i den aktive fase, resten af ​​"sovende". Bikini, under armene, overlæbe - hormon-afhængige område, der hår vokse hurtigere, kortere cyklus, dvs. proceduren skal udføres hyppigere: 1 gang om måneden, omkring 12 procedurer, der er i et gennemsnitsår.

Hvis du tager et kursus i kabinen, kan og skal du bruge husholdningsapparater mellem dine sessioner: en barbermaskine, en epilator?

- Fremgangsmåden ved laser hårfjerning bør registreres, så snart patienten er begyndt at forstyrre de regrowne hår. Dette er mindst 4-8 uger. Du kan barbere håret, men i det mindste ikke trække det ud, fjern det med en epilator, da en effektiv laserprocedure kræver "levende" hårsække.

Har jeg brug for særlig hudpleje eller nogle forholdsregler efter besøget epilation?

- På laserdagen er hårfjerning ikke anbefalet swimmingpool, kemiske peeling, scrubs, varmt bad - alt hvad der kan forårsage hudirritation. Panthenol. Aloe, antioxidanter - E-vitamin, hvis ikke allergisk. Kontraindikationer standard sæt til hardware kosmetologi: onkologi, inflammatoriske sygdomme i huden i proceduren, tilstedeværelsen af ​​pacemakeren (elos- epilering), graviditet og amning, aktive tan (mindre end 2 uger).

Healing Salver

Anbefalinger om hvordan man kan slippe af med kropshår for evigt: folkemagasiner, salonprocedurer, hjemmelavede metoder