Epilation med alexandrit laser

Epilation med alexandrit laser betragtes som den bedste måde at fjerne hår på. Det har længe været brugt inden for kosmetologiområdet, fordi det gentagne gange har vist sig at være i brug og et garanteret resultat. Denne metode vil være uundværlig for ejere af mørkt hår på kroppen, såvel som for dem, der er vant til at føle konstant selvtillid.

Særlige egenskaber

Før vi taler om funktionerne i alexandrit laser, skal du lære at skelne mellem ting som hårfjerning og depilation. I det første tilfælde ødelægges hårsækkene, eller vegetationen fjernes sammen med roden, og den anden fjernelse af hårfjerning giver kun en overfladisk fjernelse af uønskede hår. Depilation påvirker ikke yderligere hårvækst, så efter et par dage kommer hårene igen på kroppen.

Alexandrit laser har den højeste effektivitet. Med det kan du fjerne ca. 90% af al vegetation, der er på huden på procedurens tidspunkt.

Denne enhed har en høj hastighed, og på grund af den lange bølge kan du indstille parametrene, som ligger i området 700-820 Nm. Denne faktor har en særlig betydning, for med det kan lægerne justere individuelt for hver klient.

En sådan anordning anbefales at behandle kun mørke hår, fordi han ikke ser vegetation med svag pigmentering. Det anbefales ikke at bruge denne metode til hårfjerning til kvinder, der regelmæssigt deltager i en garvningslokale. Laseren kan ikke genkende vegetationen på den garvede hud og begynder at angribe de brune epithelceller.

Fordele og ulemper

Når det kommer til ny teknologi, spørger mange mennesker, om denne teknologi er farlig. De kunder, der besluttede at fjerne hår med dette udstyr, kan ikke bekymre sig. Denne type laser er blevet anvendt inden for skønhedssektoren i lang tid, og ifølge den udførte overvågning ledsages ikke negative bivirkninger.

Fordelene er følgende:

 • hvis vi taler om komfort, så hvis du følger alle anbefalingerne, vil sådan fjernelse ikke ledsages af smertefulde fornemmelser. For at proceduren skal være behagelig skal du have den nødvendige hudtype, vegetation. Du skal også kompetent forberede sig på arrangementet;
 • Hvis proceduren ikke udføres af en gammel enhed, kan du ikke være bange. Varemærker, der producerer alexandrit laser, tilbyder deres publikum kun produkter af høj kvalitet. Candela lasersystemet er blandt de mest populære udstyr;
 • Laserudstyr i de seneste udgaver er udstyret med elektroniske komponenter, der giver dig mulighed for at foretage præcise indstillinger for hver klient. I denne teknik er der et kølesystem af huden, som lindrer smerte;
 • Lasere har høj effektivitet samt en tilstrækkelig diameter af lysfladen for at kunne håndtere en stor mængde vegetation på kort tid. I en enkelt flash behandles flere follikler på en gang, hvilket reducerer perioden af ​​ubehagelige fornemmelser i et par sekunder;
 • proceduren varer fra et par minutter til en time baseret på det område af området, der justeres;
 • alexandrit epilation kan bruges til enhver del af kroppen, undtagen øjen og øreområdet;
 • kosmetologer rapporterer, at denne type hårfjerning er præget af en meget interessant bivirkning: foryngelse. Laseren strammer huden, eliminerer pigmentering og andre pigmenter;
 • Effektens varighed refererer til den største fordel. Efter en fjernelse af hårfjerning vil du bemærke, at vegetationen er forsvundet i flere år eller for evigt.

Alexandrit laser hårfjerning

Fra et teknisk synspunkt er alexandritlaseren en kraftfuld optisk kvantegenerator, hvis bølgelængde er fra 700 til 800 nm. Krom-rige kunstigt dyrket alexandrit anvendes som en radiator.

Laser hårfjerning med alexandrit laser

Ved udførelse af epilationer vil alexandritlaseren være så effektiv som muligt kun for personer med 1-3 hudfototyper. Det påvirker praktisk taget ikke 4-6 fototypen, fordi bølgelængden ikke tillader at trænge dybt ind i huden, og de tekniske egenskaber ved enhederne fører til, at proceduren med en lille kontrast mellem hårfarven og huden har en tendens til at være nul.

Brug af en alexandrit laser til epilering er en ret smertefuld procedure og kræver brug af lokalbedøvelse i modsætning til mere moderne diode epilation.

Inden proceduren startes, er det nødvendigt at vurdere hårbeklædningens tilstand: hårfarve, længde og dybde. Den krævede strålingsintensitet afhænger af disse egenskaber. På grund af det faktum, at laseren påvirker direkte melanin, under proceduren, er hårets struktur ødelagt, og hårsækkene er ødelagt. Proceduren varer normalt fra 30 til 60 minutter.

Analyse af anmeldelser om laser hårfjerning. Hvad skal man være opmærksom på? Læs i vores separate artikel: Laser hårfjerning i Moskva. Anmeldelser om proceduren. Analyse af det negative.

I de fleste enheder med alexandrit laserlæsende kontaktløse virkningsprincip - hovedet på enheden (laseremitter) kommer ikke i kontakt med hudoverfladen. Som følge heraf virker laserstrålen, der passerer gennem luften, med samme effekt på hudoverfladen som på håret. Fremgangsmåden er ret smertefuld, og hvis installationsparametrene er forkert valgt, er det muligt at brænde. For at reducere smerten har den nyeste generation af enheder et ekstra modul til køling af huden.

Tak!

Inofrmatsiya sendt til klinikets administratorer!

Bol moderne diodeinstallationer har en kontaktdyser, ofte med et integreret kølesystem.

Indikationer for anvendelse af alexandrit laser

Som enhver anden procedure har hårfjerning med alexandrit laser sine egne indikationer og kontraindikationer.

Indikationer for brug:

 • øget hårvækst på nakke og ansigt
 • høj følsomhed af huden, hvorpå andre metoder til depilering irriterer
 • indvækst af kropshår.

Tilgængelige kontraindikationer:

 • hudbetændelse;
 • herpes;
 • tilstedeværelsen af ​​diabetes
 • Tilstedeværelsen af ​​formationer på huden
 • tilstedeværelsen af ​​tan eller mørk hud
 • tilstedeværelsen af ​​infektionssygdomme
 • graviditet eller amning
 • Tilstedeværelse af lys, rødt eller gråt hår i det behandlede område
 • tilstedeværelsen af ​​åreknuder, flere mol, vorter og alder pletter;
 • skader, udskæringer og slid på huden
 • tilstedeværelsen af ​​respiratoriske virussygdomme
 • allergi eksacerbation periode;
 • tilstedeværelsen af ​​hormonelle lidelser.

Mulige konsekvenser ved brug af alexandrit laser

Procedurer for fjernelse af uønsket hår med alexandrit laser sjældent forårsager eventuelle negative virkninger. Sådanne procedurer bør kun udføres i specialiserede autoriserede saloner og klinikker af kvalificerede specialister med specialiseret uddannelse. På trods af dette er der fra tid til anden bivirkninger:

 • en forbrænding forårsaget af dårlig udførelse af kølesystemet eller lav kvalifikation af en specialist
 • folliculitis, der opstår ved overdreven svedtendens i de første dage efter proceduren;
 • allergi i form af dermatitis, kløe eller urticaria, der forekommer som reaktion på en bedøvelsescreme eller kølegas;
 • herpes, der som regel forekommer hos personer, der tidligere har været syge;
 • øget følsomhed overfor lys, konjunktivitis og endda delvis tab af syn er mulige, når laseren rammer øjets slimhinde ubeskyttet af specielle briller;
 • pigmentering, der forekommer på mørk eller garvet hud, samt i strid med reglerne for beskyttelse af huden mod solen.

Med en lille kontrast mellem hårfarve og hud, har effektiviteten af ​​proceduren med denne type laser tendens til nul.

Hvis du har mørk hud og mørkt hår eller let hud og let hår, er den eneste måde at løse problemet med overskydende hår på, at diodehjernen fjernes.

Trin af proceduren for hårfjerning med alexandrit laser

Fremgangsmåden til fjernelse af uønsket hår ved hjælp af en alexandrit laser tager fra 30 til 60 minutter. Denne metode til hårfjerning omfatter imidlertid en lang række foranstaltninger, der kan opdeles i flere faser.

Forberedelsesfasen begynder ca. to måneder før proceduren. På nuværende tidspunkt er enhver handling rettet mod hårfjerning udelukket - du kan ikke plukke dem ud, barbere dem osv. En måned før proceduren er det forbudt at solbade og sidde i solen uden at bruge nogen form for beskyttelse mod solens stråler, da laserepilation med alexandrit laser ikke udføres på solede områder hud (i modsætning til diode enheder).

For at reducere smertens tærskel planlægges epilering med en alexandrit laser at udføres en uge før eller efter menstruationscyklussen. På dagen for proceduren udelukker brugen af ​​enhver kosmetik. Hår længere end 5 millimeter er barbert eller forkortet for at forhindre hudforbrændinger.

Ca. en time før proceduren begynder, anbringes en bedøvelse på huden. Under epilering er laservirkningen periodisk, i hvilke intervaller kølemekanismen udløses. Efter afslutningen af ​​sessionen påføres et specialmiddel på det behandlede område af huden for at forhindre forekomst af betændelse og irritation.

Det sidste stadium er ekstremt vigtigt, fordi det giver en streng overholdelse af en række regler og forbud. For eksempel, efter epilering, er alexandrit laser strengt forbudt:

 • solbade eller dukke op i solen uden brug af solcreme;
 • deltage i et bad eller engagere sig i aktiviteter, der forårsager sved;
 • brug medicin, især hormoner og antibiotika;

Laser hårfjerning. Hvad er bedre: diode eller alexandrit laser til ansigt, krop, bikini zone. Kontraindikationer og effekter, resultater, fotos

Fjernelse af uønsket kropshår er en almindelig kosmetisk procedure. Den største efterspørgsel er laser hårfjerning. Det mest almindelige spørgsmål er, hvilken laser der skal vælges - diode eller alexrit?

Hvem har brug for laser hårfjerning

 • Hypertrichose - øget hårvækst på steder, hvor de skal vokse. Behovet for og antallet af sessioner bestemmes individuelt.
 • Hirsutisme - hårdt mørkt hår hos kvinder for den mandlige type (ansigt, bryst, mave).
 • Særlige krav til arbejdstagernes hygiejne inden for visse aktivitetsområder (kokke) samt til sportsfolk (svømmere, vægtløftere, gymnastikere).
 • Overfølsomhed over for andre metoder til at udrydde uønsket vegetation på kroppen, indvækst på håret.

Hvem er forbudt

Laser hårfjerning procedure (diode eller alexrit laser) har nogle uønskede konsekvenser.

Absolut kontraindiceret til personer, der lider af følgende sygdomme:

 • epilepsi;
 • diabetes mellitus i det decopenserede stadium
 • fotodermatitis og somatiske hudpatologier;
 • maligne neoplasmer;
 • pulmonal tuberkulose i aktiv form
 • systemiske blodsygdomme;
 • grå eller dunet hår
 • tage antibiotika af tetracyclingruppen;
 • smitsomme sygdomme.

Det er uønsket at udføre proceduren, hvis:

 • medicin, der forårsager lysfølsomhed i huden bliver taget
 • tilstedeværelsen af ​​herpes i procedurens område
 • sygdomme i det kardiovaskulære system i dekompensationsform;
 • graviditet, laktationsperiode
 • godartede neoplasmer med en progressiv tendens;
 • hyperpigmenteret nevi;
 • diffus giftig goiter;
 • hormonelle lægemidler.

Diode laser

Princippet om drift af diodlaseren er at generere højeffektbjælker, der opvarmer hårsækkene. Bølgelængden er 810 nm. Ødelæggelsen af ​​pæren opstår, processen med naturlig ernæring stopper, og håret selv bliver lysere og tyndere.

På tidspunktet for generering af stråler er huden ikke såret, graden af ​​påvirkning er minimal. Tværtimod bidrager diode-laserproceduren til aktivering af hudregenerationsprocesser, lysning af pigmenterede zoner, udglatning af ar.

Fordele ved diodlaseren:

 • hår i 90% af tilfældene forsvinder for evigt;
 • 4-6 procedurer er nok til at få effekten;
 • interaktion med eventuelle hudtyper, herunder garvet, er tilladt
 • minimum rehabilitering periode
 • lav sandsynlighed for hudskader, forbrændinger, pigmentering og irritation;
 • lige effektivitet i kampen med både mørke og lyse hår.

Ud over de mange fordele ved diodelaser er der flere ulemper:

 • Høje omkostninger ved kurset.
 • Behovet for et stort antal sessioner for ejere af let hår.
 • Der kan være smertefulde fornemmelser på tynd, meget følsom hud.

Alexandrit laser

Hovedelementet i denne type laser er naturlig alexandritsten. Det opvarmer hurtigt op til en høj temperatur, bølgelængden er ikke mere end 755 nm.

Fordelene ved proceduren alexandrit laser:

 • Bevist gennem årene af brug i æstetisk medicin, den høje effektivitet af enheden.
 • Den mindste sandsynlighed for negative konsekvenser efter sessionerne.
 • Høj effektivitet ved fjernelse af mørkt hår på lys hud.
 • Efter sessionen bliver huden strammere, bliver mere elastisk, unaestetisk pigmentering forsvinder.
 • Varigheden af ​​effekten forsvinder i flere år efter nogle fulde forløb og til tider for evigt.

Ulemperne ved alexandrit laser omfatter:

 • Ubehagelige fornemmelser, sårhed i proceduren.
 • Behovet for mindst 8-10 sessioner.
 • De høje omkostninger ved proceduren.
 • Ikke-universalitet, som alexandrit laser er kun egnet til personer med en bestemt type udseende.
 • Et stort antal kontraindikationer og restriktioner, forbud mod kunstig eller naturlig brunbrun.

Forberedelse til laser depilation

Laser hårfjerning, diode eller alexrit metoder, kræver overholdelse af reglerne for foreløbig træning.

Det er vigtigt:

 1. 10 dage før starten af ​​den første session skal du ikke gå på solarium eller solbade i den åbne sol.
 2. Om 2-3 uger er alle former for depilations udelukket, bortset fra barbering. Du behøver ikke at trække, lette hårene i procedurens område. For at opnå et effektivt resultat bør hårene have en tæt mørk stamme og vokse jævnt.
 3. I 10 dage udelukker brugen af ​​tetracyclin antibiotika.
 4. I tre dage må du ikke tørre det epilerede hudområde med en alkoholholdig opløsning.
 5. Inden for et par timer er det epilerede område forsigtigt barberet, huden er ryddet af tidligere anvendte kosmetik (deodorant, cremer, makeup).

Brug ikke laser under menstruation. Det er bedre at udføre det et par dage før eller efter din periode.

Laser fjernelse procedure sekvens

Laser hårfjerning, uanset hvilken metode der vælges - diode eller alexandrit, indeholder flere obligatoriske trin:

 • På forberedelsesstadiet udfører kosmetologen test. Dette vil bidrage til at evaluere hudens reaktion efter kontakt med laseren, samt vælge det optimale niveau af energi. Meget afhænger af individuelle fornemmelser, smerte tærskel, medicinske indikationer.
 • En stråle er rettet mod det epilerede område af huden. Den passerer 4 mm og absorberes af stoffet melanin til stede i kroppen.
 • Lysenergi omdannes til varme, folliklerne og hårvækstcellerne opvarmes for fuldstændigt at ødelægge dem.
 • Der er en systemisk veksel af pulser og køling. Hvis epilationen udføres på ansigtet, bæres patienten beskyttelsesbriller for at beskytte mod skadelig stråling.
 • Trin for trin fortsætter specialisten med at behandle huden. Procedurens varighed afhænger af sted og individuelle karakteristika, kan variere fra 15 minutter til 2 timer.

Hvordan og hvorfor udføres køling?

Laser hårfjerning (diode eller alexrit metoder) har et generelt indflydelsesprincip. Takket være epidermisk afkøling kan en specialist bruge høje fluancer og reducere smertefulde fornemmelser under proceduren.

Der er flere effektive kølesystemer:

 • Kontakt. En transducer indbygget i værktøjets spids gør det muligt at afkøle den høje termiske ledningsevne. Proceduren giver mindre ubehag og udføres så smertefrit som muligt. Køletransduceren beskytter epidermis ved at skabe en kølelegeme på overfladen.

Hudafkøling efter laser hårfjerning med en diode eller alexrit laser udføres med en spraykryogen

 • Spray kryogen. Kølesprayen sprøjtes på det område, der skal depileres før eller efter impulsen påføres.
 • Luftkøling. Retningstrømmen har en temperatur på -34 ° C.
 • Hvilken laser er bedre at vælge for hårfjerning på ansigtet

  Problemet med uønsket ansigtshår kan løses med en laser. Hvilket er bedre at vælge - alexandrit eller diode? Valg af valg afhænger af de individuelle egenskaber, hudtype, farve og tykkelse af hår.

  Diodelaseren giver dig mulighed for at fjerne vegetation på delikate områder med maksimalt smertefri, lige så effektivt arbejde på alle fire fototyper, også på mørk hud. For at fjerne hårene på hagen er antennerne over overlæben, 5-6 procedurer, tilstrækkelige.

  Alexandrit laser til at fjerne ansigtshår er uønsket. Det kan levere smerte, efterlade ar og til tider fremkalde væksten af ​​nyt hår. Alexandrit laser er ineffektivt for grå, lys eller let hår, da det kun virker med melanin.

  Hvilken laser er bedst til hårfjerning på kroppen

  Huden på kroppen er mindre følsom end på ansigtet eller i bikiniområdet. Men når man vælger en laserteknik, skal man tage højde for flere faktorer. Alexandrite laser betragtes som "guldstandarden" i æstetisk kosmetologi, derfor er det det mest optimale valg til kropsepilation.

  Dysens diameter er 18 mm, hvilket gør det muligt for en enkelt stråle at behandle et stort hudområde. Hyppigheden af ​​udbrud - 2 per sekund, dette medfører den mindste tid brugt på proceduren. Smertefulde følelser fjernes med et effektivt kølesystem.

  Hvis patienten ikke tilhører den europæiske fototype, er det bedre at give præference ved valg af en diodelaser. Det er mere effektivt at fjerne blondt hår og på garvet hud. Det skal bemærkes, at håret efter diodefjernelsen ikke falder straks ud, men inden for 2 uger, så proceduren er mere behagelig at udføre i den kolde årstid.

  Hvilken laser er bedre til bikiniområdet epilation

  Bikiniområdet er et særligt følsomt hudområde, så den rigtige tilgang ved valg af teknik er yderst vigtig. Epilering i dette område kan være dyb eller klassisk. Diodelaser anses for at være den mest effektive til fjernelse af vegetation i bikiniområdet.

  På grund af dets egenskaber trænger strålen dybere ind i huden, absorberes til det maksimale af melanin og påføres nogen skygge af hår. En anden fordel ved valget for den følsomme zone er, at antallet af procedurer, der kræves for effekten, er meget mindre i sammenligning med alexandrit-laser. Diode laser eliminerer forekomsten af ​​forbrændinger og ar i særligt følsomme områder. Et let ubehag er muligt, men under forudsætning af et effektivt kølesystem er smertefulde fornemmelser under sessionen praktisk taget udelukket.

  Hudpleje efter epilering

  For at forlænge effekten af ​​proceduren skal du følge anbefalingerne:

  • Umiddelbart efter proceduren og i løbet af de første to dage påføres et beroligende creme på det laserbehandlede område (Panthenol, Bepanten).
  • De første 24 timer kan ikke vådte den behandlede overflade. I løbet af de næste 10 dage begrænser vandbehandlingerne til 5-10 minutter.
  • Hvis epilationen udføres om sommeren, bliver de behandlede dele uden solcreme med en indikator på mindst SPF35 ikke blanke i 1-1,5 måneder.
  • De første 3 dage bør afstå fysisk anstrengelse og alle former for massage, afstå fra ture til bad eller sauna.
  • Under hele kurset anbefales det ikke at trække voksende hår ud.

  Bivirkning ved laser hårfjerning

  Meget effektiv og hurtig måde at fjerne uønsket hår på kan give ubehag, smerte.

  Det har også flere bivirkninger:

  1. Perifollikulært ødem, erytem. Det opstår umiddelbart efter proceduren og passerer inden for et par timer. Behandlingen kræver ikke.
  2. Burns. Da energi omdannes til varme, er der mulighed for forbrændinger. Dette sker på grund af ineffektiv afkøling, krænkelse af procedurens teknologi. Særligt modtagelige for forbrændinger er garvet hud såvel som IV og VI fototyper.
  3. Folliculitis. Patienter der lider af hyperhidrose, er der risiko for betændelse i hårsækkene. En bivirkning kan også observeres hos personer, der besøger poolen mellem behandlinger.
  4. Konjunktivitis, nedsat synsstyrke. Når laser hårfjerning af ansigtsområdet udføres, er det vigtigt at overholde sikkerhedsforanstaltningerne - brug sikkerhedsbriller for at undgå skade på øjnene.
  5. Ardannelse, hyper- eller hypopigmentering. Som et resultat af en termisk forbrænding under niveauet af kælderen membranen, kan en patient danne et ar, udvikle hyper- eller hypopigmentering.

  Effektvarighed

  Antallet af sessioner af laser hårfjerning, samt valg af en diode eller alexander laser til fjernelse af håret, bestemmes individuelt. For at opnå resultatet i gennemsnit mindst 7-10 procedurer. Effekten af ​​laser hårfjerning kan vare i 4-5 år, men det afhænger alt af patientens individuelle egenskaber.

  Det er umuligt at slippe af med uønsket vegetation på dit ansigt, krop eller bikini zone for resten af ​​dit liv, men i tilfælde af rettidige støttesessioner kan effekten af ​​glat hud gøres permanent.

  Video om lasere til fjernelse af hår

  Diode eller Alexandrit:

  Bikini Epilation / Hvilken laser er bedre:

  Laser hårfjerning med Alexandrite laser.

  Laser hårfjerning er en procedure, der giver bortskaffelse af uønsket hår ved hjælp af laser energi.

  Laser hårfjerning er forskellig fra andre metoder til hårfjerning, idet effekten kun er på hårsækkenet, og huden og det omgivende væv er ikke beskadiget.

  Laser hårfjerning anvendes i vid udstrækning af moderne æstetiske saloner og klinikker i over 25 år. Det hjælper med at fjerne og forhindre uønsket hårvækst på kroppen.

  Denne type af hårfjerning er den mest moderne og mest effektive metode, som giver dig mulighed for permanent at slippe af med problem hår og forårsager ikke negative konsekvenser.

  Priserne på laser hårfjerning er overkommelige og svarer til de omkostninger, der kræves for at købe forskellige hårfjerningsprodukter i flere år: voks, fløde og mousse til hårfjerning, værktøjsmaskiner og barberskum.

  Kvinder gør oftest laser hårfjerning i området med bikini, ben, underarm og antenner over overlæben.
  Mænd fjerner hovedsageligt hår på ryggen, brystet, skuldrene, nakke og ører.

  Forskellige laser hårfjerning

  Der er 4 kendte typer laser hårfjerning: brug af kortbølge (rubin, alexandrit og diode) og langbølge (neodym) laser.

  Kvaliteten af ​​hårfjerning afhænger hovedsageligt af bølgelængden og fototypen hos klientens hud. Mere effektiv eksponering for korte bølger.

  Den mest udbredte er alexandritlaseren, som har en mildere virkning end andre arter.

  Laser hårfjerning bruges til overdreven hårvækst på ansigt og krop.

  Hvordan virker laseren?

  "Ren" hårfjerning - såkaldt hårfjerning ved hjælp af alexandrit på grund af det faktum, at det giver et hurtigt resultat.

  Denne laser indeholder i sin sammensætning sten alexandrit, som bruges til at fokusere strålen.
  På grund af den optimale længde af lysbølgen (755 nanometer) er det muligt at opnå den ideelle effekt og det effektive resultat.

  Laserstrålen påvirker melanin - pigmentet i håret.
  Derefter sniger han gennem håret ind i hårsækken og brænder det. Som følge af udsættelse for strålen ødelægges hår- og hårsækkene. Efter et par dage falder hårstangen ud.

  Til strålens påvirkning forårsagede ikke forbrændinger, enheden er forsynet med et luftkølesystem. Det afkøler den behandlede zone til -4 ° C.

  Ofte reducerer en enkelt behandling tykkelsen af ​​hovedbunden med næsten halvdelen.
  Men for at få et stabilt resultat har du brug for et kursus bestående af 5-7 sessioner på grund af at strålen ikke påvirker sovende løg. Gentag proceduren i 1-1.5 måneder efter den første.

  Procedurens varighed varierer meget: fra 2 minutter til flere timer. Det påvirkes af det behandlede områdes areal, hårets spiring, hår og hudfarve.

  På grund af det lille område af dysen udføres virkningen kun på problemområdet uden at påvirke omgivelserne.

  Berøringspanelet på enheden, der bruges til fjernelse af håret, bidrager til udvælgelsen af ​​et individuelt program for hver klient under hensyntagen til funktionerne i hud og hårtype.

  Det er muligt at fjerne enkelt hår med laser hårfjerning.
  I dette tilfælde er det nærliggende væv ikke beskadiget.

  Apparatets lysbølger har en antibakteriel virkning på huden, bekæmpelse af inflammatoriske processer, regulering af talgkirtlerne, øger beskyttelsesbarrieren af ​​huden.

  Laser hårfjerning ved hjælp af alexandrit fjerner helt mørkt hår fra fair skin. Fjernelse af let tyndt hår er et problem. Årsagen til denne situation er, at bølgerne virker på melaninet indeholdt i håret.

  Den ideelle patient til laserfjerning med alexandrit laser er en person med let hud og mørkt hår.

  Laser hårfjerning: fordele og ulemper

  Fordele ved laser hårfjerning med alexandrit laser:

  smertefri;
  kontaktløse;
  sikkerhed;
  forekomsten af ​​forbrændinger er udelukket
  huden er ikke beskadiget;
  hastighed;
  dækker et stort område
  egnet til alle hudtyper;
  påvirker alle hårtyper;
  der er et indbygget kølesystem;
  efter proceduren er der ingen ar og irritation;
  høj ydeevne;
  øjeblikkelig handling
  Effekten vedvarer i mange år.

  Laser Apogee Plus er karakteriseret ved variabilitet:

  Varmeaktivitetsenergi reguleres: den vælges under en fototype af huden;
  impulsens varighed justeres: det afhænger af typen af ​​hår;
  indflydelsesfrekvensen korrigeres.

  Laserstrålen fjerner ikke kun overskydende hår, men hjælper også med at slippe af med epidermale pigmentformationer (post-acne, sol-lentigo, alderpigmentering og fregner).

  Nogle gange laser hårfjerning kan forårsage:

  • små forbrændinger (hvis huden er for følsom)
  Pigmentering
  • kolloidære ar

  Men alle problemer opstår, når proceduren er forkert. Kontakt derfor kun kvalificerede fagfolk.

  Nogle gange spørger patienterne om laser eksponering kan føre til kræft. Men denne frygt er ubegrundet: ultraviolet stråling er ikke en del af laserstrålen.

  Før og efter epilering

  For at forbedre kvaliteten og sikkerheden ved laser hårfjerning anbefales det at barbere håret et par dage før det udføres.

  Hvis du skal gøre en laser hårfjerning, så:

  14-15 dage før proceduren og 14-15 dage efter epilering, er det bedre at stoppe garvning og besøge solarium, bad og saunaer;
  I løbet af måneden forud for de foreskrevne procedurer kan voks, pincet og elektrisk epilator ikke bruges til at fjerne uønsket hår;
  tag ikke antibiotika i to uger før hårfjerning;
  efter epilering kan du ikke bruge alkoholholdige produkter;
  2 dage efter epilering brug antiinflammatoriske cremer;
  3 dage efter proceduren er det nødvendigt at afstå fra varme brusere og spille sport;
  brug solcreme i en uge efter epilering.

  Efter laser hårfjerning kan din hud blive rød. Men rødmen passerer hurtigt.

  Kontraindikationer

  Laser hårfjerning er sikkert, som det fremgår af kundeanmeldelser. Men du kan ikke altid bruge det.

  Epilation er kontraindiceret:

  mennesker med garvet og mørk hud;
  folk med lyst og gråt hår;
  i nærværelse af friskbrun (mindre end 2 uger);
  gravide og ammende kvinder
  på menstruationsdage
  diabetikere;
  lider af herpesinfektion i en aktiv form
  mennesker, der lider af epilepsi
  med øget hudfølsomhed
  i akutte og kroniske sygdomme
  med et stort antal mol i stedet for epilation;
  i tilfælde af hudlæsioner (ridser, slid, hæmatomer)
  mennesker med infektiøse hudlæsioner i epilationens område
  mennesker, der tager hormonelle stoffer;
  lider af åreknuder
  patienter med ondartede neoplasmer i huden.

  I vores centrum udføres laser hårfjerning af erfarne og højt kvalificerede læger, der har gennemgået særlig træning. Når de arbejder, bruger de nyt udstyr, der giver dem mulighed for hurtigt at komme af med problematisk hår, smertefrit og effektivt.

  Patienterne får en gratis konsultation, hvor specialisten vælger de mest passende parametre under hensyntagen til de enkelte fysiologiske egenskaber hos hver patient.

  Laser hårfjerning med alexandrit laser i Moskva vil gøre din hud glat og silkeagtig. Du vil glemme uønsket hår.

  Vi garanterer sikkerheden og effektiviteten af ​​laser hårfjerning.

  Alexandrite laser hårfjerning - vores ikke-kirurgiske hårfjerning metode ved hjælp af high-tech hårfjerning system!

  Specialisterne i vores medicinske center for at levere tjenester til deres patienter ved hjælp af innovativt udstyr - Apogee Plus, producenten af ​​som var firmaet Saynoshur (USA), og præference er laser hårfjerning alexandrit laser.
  Hvad er Apoges hemmelighed og overlegenhed?

  Epilation med alexandrit laser: fordele og ulemper

  I dag er ansigtsepilation med en lasermetode meget krævet, og det drejer sig især om epilering med en Alexandrit-laser.

  Det har længe været bevist, at denne metode er den mest smertefri og sikker til at fjerne unødvendigt, irriterende menneskehår, mens disse procedurer er mest effektive og effektive.

  Moderne metoder til laser hårfjerning

  Alexandrit laser ødelægger næsten hårsækkene ved at udsætte dem for stråler af lysstråler. Ekstremt høj temperatur er typisk for en sådan stråling, men patienten føler sig ikke ubehag under proceduren, da varme kun påvirker håret uden at røre huden.

  I dag findes der flere teknologier for laserfjerning i den globale kosmetologipraksis, blandt andet laser epilering med alexandrit laser og epilering med en diodelaser kan nævnes. Begge disse metoder betragtes som de mest opskalere. Derfor er folk, der beslutter sig for en sådan procedure, ofte spekulerede på, hvilken af ​​disse to teknologier der er at foretrække.

  Alexandrite laser ødelægger næsten hårsække ved at udsætte dem for stråler af lysstråler.

  Det generelle princip om indflydelse på laserets hår er det samme: impulsen har en virkning på de nedre komponenter i hårsækkets follikler, som følge heraf de fuldstændigt opløses. Sådan hårfjerning er nødvendig for at udføre kurser, der hver kan omfatte fra 4 til 8 separate procedurer - dette afhænger af de enkelte egenskaber hos en bestemt persons hår. Procedurer anbefales at besøge ikke mere end en gang hvert par uger. Patienten bør være forberedt på, at det vil tage cirka seks måneder at helt slippe af med uønsket vegetation.

  Enhver laser hårfjerningsteknologi har sine egne egenskaber. Hvis vi taler om diode laser hårfjerning, så skal den udføres på glat hud. Proceduren selv varer i gennemsnit en og en halv til to timer. Efter at have valgt denne metode skal patienten vide, at håret i ansigtet forsvinder kun efter to eller tre uger.

  Diodepilationen har en mere betydelig ulempe. Epilering med en diodelaser vil ikke medføre korrekte resultater, når de udsættes for gråt hår, samt blødt hår med en lys skygge.

  Ved fuldstændig bortskaffelse af uønsket vegetation vil der gå omkring seks måneder

  Fjernelse af uønsket hår med alexandrit laser kræver også et langt kursus. Ofte kan skønhedssaloner slippe af med vegetation ved laser hårfjerning med en alexandrit emitter i en enkelt session, men sådan reklame er helt usand.

  Det er velkendt, at strålingen i færd med hårfjerning kun har en ødelæggende virkning på de hårsække, som i øjeblikket er i aktivitetsfasen. Så snart folliklerne, som tidligere var inaktive, "vækkes fra søvn", begynder håret straks at bryde igennem på huden igen. Derfor for at slippe af med irriterende vegetation, skal du gennemgå mere end én procedure.

  Der er ingen tvivl om fordelene ved epilering ved hjælp af en alexandrit laser: proceduren varer ikke mere end 45 minutter, og selve processen er fuldstændig smertefri for patienten. Desuden er denne metode til hårfjerning perfekt til alle eksisterende hårtyper. Når man bruger andre metoder til hårfjerning, bliver det let og for tyndt hår simpelthen ikke detekteret, mens alexandritlaseren giver en fremragende effekt efter den første procedure. Denne hårfjerningsteknologi er absolut blottet for ubehagelige bivirkninger, hvilket også er den afgørende fordel.

  De korte bølger, der er forbundet med alexandritlaseren, giver et håndgribeligt resultat.

  Men hvis der i epilationen anvendes en alexandrit laser, vil procedurernes forløb være meget dyrere sammenlignet med andre metoder til fjernelse af hår. De høje omkostninger ved procedurer kan være en hindring for brugen af ​​denne metode til hårfjerning er ikke meget velhavende mennesker. Under alle omstændigheder bør sådanne procedurer kun udføres i centrum for laserfjerning, hvor højt kvalificerede specialister arbejder, og der er det nyeste udstyr.

  Sammenligning af to hovedmetoder til fjernelse af hår

  Før man vælger en af ​​metoderne, er det nødvendigt at studere alle nuancer af epileringsproceduren ved hjælp af alexandrit- og diodlasere. Diodelaserens bølgelængde er normalt lidt højere end bølgelængden af ​​alexandritlaseren, så diodehjernen betragtes som sikrere. Denne fordel er imidlertid meget betinget. Desuden giver de korte bølger, der er forbundet med alexandritlaseren, et håndgribeligt resultat på grund af forbedret absorption af hårets melanin.

  Faktisk kan den optimale puls effekt på hver laser hårfjerningsindretning individuelt tilpasses en specifik klient baseret på deres hårs egenskaber. Når epilering alexandrit laser aktive bestanddel er oftest ikke mere end 35 J pr 1 cm2, mens når fjerne hår puls effekt diode laser varierer typisk fra 50 til 60 J per 1 cm2. Intensiteten af ​​smerte, der ledsager epileringsproceduren, afhænger direkte af denne værdi, og i denne forstand bliver alexandritlaseren mere fordelagtig.

  Med hensyn til puls diameter, diodelaseren stand til at udsende impulser nå en diameter på ikke mere end 9 mm, medens emitteren alexandrit kan dække huden del med en diameter på 18 millimeter. Så diode epilation i forhold til alexandrit vil kræve meget tid. Desuden er jo mindre lysstrålediameteren, jo vanskeligere er det for en kosmetolog at kontrollere effekten af ​​en puls på det behandlede hudområde. Som et resultat kan nogle områder blive savnet, selv forbrændinger er mulige.

  Alexandrit emitter kan dække et hudområde med en diameter på 18 millimeter

  En af de vigtigste forskelle mellem de to mest populære hårfjerningsteknologier ligger i helt forskellige kølesystemer. Et kontaktsystem er karakteristisk for en diode laser og et kontaktløst kryogent system til en alexandrit laser. En særlig dyse er installeret på laserapparatet til diodeepilation, hvilket kontaktområde af huden, som tidligere er blevet behandlet, afkøles ved kontakt. I tilfælde af alexandrit laser, straks før impulsens begyndelse, irrigerer huden med en kryogen, hvorved der skabes en bedøvelsesvirkning. Derfor, hvis vi sammenligner kølesystemerne, er alexandritlaseren i en mere gunstig position.

  Sammenfattende sammenligningsresultatet kan vi konkludere, at den mest optimale metode til at slippe af med uønsket hår stadig er en epilering af alexandrit laser. Selvom denne opfattelse ikke kan være entydig og ubestridelig, da hver metode til fjernelse af hår har sine egne fordele og ulemper. Under alle omstændigheder er det nødvendigt at indsamle alle mulige oplysninger om institutionen, inden de beslutter at fjerne hår i en bestemt salon med laserhårfjerning, og kendskab til anmeldelser fra andre besøgende.

  I dag er Cleopatra skønhedssalongkæde fortjent til kunderne.

  Cleopatra procedurer

  I dag er Cleopatra skønhedssalernetværk fortjent populært hos kunder, der søger at slippe af med unødvendig vegetation. I salonen af ​​laserhårfjerning "Cleopatra" er alle berettiget til fotoepilation af den nyeste Alexandrite-typen "Gentle Lace" -laser. I øjeblikket har det kun et indbygget dynamisk kølesystem, på grund af hvilke fremragende resultater opnås ved brug af denne laser.

  "Gentle Lazy" blev hurtigt meget populær inden for kosmetologi verdensplan af fagfolk, fordi han fuldt ud sikret permanent fjerner uønsket hår, mens patienterne i processen med hårfjerning er praktisk talt ikke føler ubehagelige eller smertefulde fornemmelser. Brugen af ​​denne enhed fører ikke til irritation af huden, da kun retningsstråler af lys bruges til hårfjerning. En enkelt impuls påvirker hudområdet fra 100 til 250 mm2, som følge af, at proceduren tager meget lidt tid. Men selv med så høj tempo er filigree-nøjagtigheden af ​​enhver manipulation fuldt bevaret.

  Gentle Laze blev hurtigt meget populær blandt kosmetologiprofessorer over hele verden.

  Procedurer udført af laseren til hårfjerning "Gentle Laze", altid give en stabil og høj kvalitet effekt. Efter seks måneder efter kun to sessioner af laserfjerning med denne enhed reduceres mængden af ​​hår på ansigtet med ca. 80%, og det resterende hår bliver betydeligt tyndere og lettere end før kurset.

  Test af laserhårfjerning på hundredtusindvis af patienter i forskellige dele af verden har gentagne gange vist sin succes, den højeste effektivitet og samtidig den faktiske smertefrihed. Ved at benytte denne metode til at slippe af med uønsket hår, kan patienterne være sikre på, at det irriterende problem virkelig bliver løst med maksimal effektivitet.

  Hårfjerning med alexandrit laser: funktioner og fordele ved epilering

  Fjernelse af uønsket vegetation ved hjælp af hardware metoder til kosmetologi bliver en stadig mere almindelig og populær service i saloner. Mange piger har oplevet sikkerheden og effektiviteten af ​​sådanne procedurer, så de er klar til at bruge penge til at løse problemet for evigt. En af de ældste og mest solgte hårfjerningsmuligheder er epilering med en alexandrit laser, på trods af at der findes andre nyere teknikker.

  Alexandrite laser, som diode laser, har en sikker punkt effekt på håret, ødelægger sin follikel. Hvilke af disse metoder er bedst brugt afhænger af mange faktorer. Men før der træffes beslutning om en sådan procedure, er det nødvendigt nærmere at vide, hvad en laser hårfjerning alexandrit laser, for at sammenligne fordele og ulemper ved dens gennemførelse, såvel som at forstå, hvordan man korrekt pleje for huden før og efter indgrebet.

  Egenskaber og fordele ved laser hårfjerning

  Den største fordel ved laser hårfjerning er, at de efter flere procedurer stopper med at vokse helt. Alexandrit laser er ingen undtagelse, fordi dens stråle nøjagtigt og sikkert påvirker hårsækkenet, hæmmer dets videre funktion. En af de hyppigst forekommende enheder i kosmetologi rum er CANDELA - en pålidelig og enkel laser enhed, som har bevist sin effektivitet og holdbarhed.

  Denne procedure har mange fordele:

  • absolut smertefrihed
  • universalitet - egnet til hår af enhver farve, selv blond og grå;
  • en lille smule tid til proceduren afhængigt af hudområdet fra 15 til 40 minutter;
  • sikkerhed og manglende bivirkninger for huden.

  Efter den første procedure vil alle aktive follikler dø, men de, der har sovet i et stykke tid, kan vågne op. Det er på grund af dette, at flere sessioner er nødvendige. Som regel er 5-6 besøg til kosmetologen nok til, at alexandritlaseren kan klare al uønsket vegetation på en bestemt del af kroppen.

  Diodelaseren er ens i sin virkning for alexandrit, men der er nogle forskelle. For eksempel har de et andet princip om hudanæstesi og anden varighed af proceduren. Epilering ved hjælp af en alexandrit laserstråle er at foretrække for disse to parametre, især hvis det udføres med et CANDELA apparat. Faktisk er der i sine pålidelighed og sikkerhed mange overordnede på dette område blevet overbevist.

  Ulemper og kontraindikationer til brug

  Den største ulempe ved laser hårfjerning er dens høje omkostninger, især i betragtning af behovet for flere sessioner. Selv argumentet om at håret forsvinder for evigt, ikke for hver pige er tung, at betale et sådant beløb for tjenesten.

  En anden ulempe er listen over kontraindikationer, det vil sige epilering med alexandrit laser er ikke egnet til alle klienter i skønhedssalonen. Tilfælde, hvor den ikke kan bruges, omfatter:

  • forbrændinger, udskæringer, sår og andre dermatologiske problemer på huden;
  • åreknuder - hvis du planlægger at fjerne hår på benene
  • Tilstedeværelsen af ​​diabetes eller tumorer i kroppen
  • graviditet og amning.

  I betragtning af disse kontraindikationer kan en kompetent kosmetolog anbefale andre måder at slippe af med uønsket vegetation. Det er vigtigt ikke kun at fjerne håret, men at gøre det sikkert og effektivt.

  Forberedelse af proceduren og dens gennemførelse

  Epilering ved hjælp af en alexandrit laser er i lighed med mange andre hardwareprocedurer, og omfatter de samme forberedende faser og funktioner. En vigtig betingelse for effektiviteten af ​​hårfjerning er hårets længde - det skal være mindst 5 mm, ellers vil alexandrit laserens stråle ikke fange det. Derfor skal det hudområde, der skal behandles, være barberet en uge før du besøger kosmetologen.

  Hele måneden forud for proceduren skal afvises fra solbadning, så hudens følsomhed ikke øges. Og da følgende hårfjerningsprocedurer vil finde sted i intervaller på 1-1,5 måneder, skal hele perioden være beskyttet. Derfor begynder mange piger en cyklus sessioner i efteråret for at få det ønskede og varige resultat af sommeren.

  På epilationsdagen er det ikke tilrådeligt at behandle huden med cremer, lotioner eller andre kosmetiske midler for ikke at tilstoppe porerne. Huden skal være ren og tør. Yderligere kosmetologs sekvens indbefatter de følgende trin:

  1. Goggles bæres på kundens øjne, fordi laserstrålen påvirker melatonin, som er indeholdt i håret. Og øjets iris består også af det, så briller vil medvirke til at forhindre forekomsten af ​​negative konsekvenser.
  2. I nogle tilfælde behandler en specialist huden med en speciel lotion med anæstesi, selvom de fleste piger roligt udholder lidt ubehag og ikke kræver det.
  3. Derefter tændes kosmetologen for strømmen på enheden og starter hudbehandling. Alexandrit-strålenes egenart i den hurtige, næsten øjeblikkelige forbrænding af hårene, så proceduren tager ikke meget tid.
  4. Efter epilering anvender specialisten en fugtgivende beskyttende creme til huden for at forhindre mulig betændelse eller irritation på overfladen.

  Laser hårfjerning procedure er en simpel og ret hurtig proces. Og for at konsolidere effekten og desuden beskytte huden, skal du følge flere regler for pleje af det efter proceduren.

  Regler for hudpleje efter epilering

  På trods af enkeltheden og sikkerheden ved alexandrit-laseren udsættes huden for usædvanlig for interventionen og kræver derfor særlig pleje og beskyttelse. Pleje regler omfatter:

  1. Laserstrålen brænder kun hårene, men de forsvinder ikke straks, men kun i 3-4 dage. Skynd dig proces og træk dem behøver ikke.
  2. I løbet af ugen efter proceduren er det bedre ikke at bruge nogen kosmetik til dette hudområde. En undtagelse kan være en beskyttende creme, som rådgiver kosmetologen.
  3. Ved badning må du ikke gnide din hud med en hård vaskeklud i mindst 3-4 dage.
  4. I genopretningsperioden er det også uønsket at besøge et bad eller en sauna, massage det behandlede hudområde.

  Således giver alexandritlaseren dig mulighed for hurtigt og effektivt at slippe af med uønsket vegetation, og reglerne for at forberede huden og pleje det efter proceduren ligner mange andre metoder til hårfjerning.

  Laser hårfjerning med alexandrit laser - anmeldelser, fordele og kontraindikationer

  Laser hårfjerning udføres af alexandrit laser, anmeldelser, - en procedure, der giver dig mulighed for effektivt at håndtere uønsket facial hår og krop hår, men for at opnå det ønskede resultat, er det nødvendigt at kende enheden opererer princippet, fordele og ulemper ved den procedure, de mulige konsekvenser og bivirkninger, samt at tage hensyn til tilgængelige kontraindikationer...

  Laser hårfjerning med alexandrit laser - anmeldelser, enhed drifts princippet

  Laser hårfjerning giver dig mulighed for at slippe af med sådanne problemer som uønsket ansigts- og kropshår i nogle år, hvorfor denne service er blevet meget populær i kosmetologi i dag. Teknikker, der arbejder i denne retning, er der flere, men særligt effektive, ifølge brugerfeedback, laser hårfjerning ved hjælp af alexandrit laser. Hovedelementet i konstruktionen af ​​denne enhed er mineral-alexandritet, der henviser til de dyrebare.

  Længde af lysstrømmen kan variere i området fra 700 til 820 nanometer, hvilket gør det muligt for den person, der udfører hårfjerningen, at justere enheden under hensyntagen til patientens hud og hårs individuelle egenskaber. I gennemsnit ødelægges omkring 90% af vegetationen efter kort tid.

  alexandrit laser - på foto

  Brug alexandrit stråle anbefales ikke til alle kvinder - primært det bruges til hårfjerning lys hud med mørkt hår - sort, mørk brun eller rød, men de blondiner med lys og tynd vegetation ikke egnet teknologi. Kosmetologer rådes ikke til at udføre fjernelse af hår med alexandrit til patienter med solskoldning på huden, hvilket kan føre til ikke kun irritation af huden, men også forbrændinger.

  Et af funktionerne i princippet om alexandrit laser er svaret på mørke hår, men han ser simpelthen ikke vegetation med svag pigmentering. Med hensyn til garvet hud behandler strålen det mørke stof, melanin, som et mål og angriber det.

  Mulige konsekvenser og kontraindikationer

  Laser hårfjerning med alexandrit laser, ifølge vurderinger fra kosmetologer og patienter, har en række fordele i forhold til andre teknologier, der gør det muligt at fjerne uønsket vegetation fra kroppen, herunder:

  Processens sikkerhed - under anvendelse af teknologi i kosmetologi med en klar implementering af instruktioner og overholdelse af sikkerhedsforanstaltninger blev der ikke identificeret negative konsekvenser;

  Smerteløsning - processen med hårfjerning med alexandrit er ikke 100% smertefri, men tolereres forholdsvis let, især hvis hudpræparatet blev udført korrekt. På mange måder afhænger denne faktor også af en kosmetologs kvalifikationer;

  Høj hastighed - mulig på grund af apparatets styrke og størrelsen af ​​spotlysflowet til en flash, strålen virker på flere løg på en gang, ødelægger deres struktur og fjerner hår;

  Ingen begrænsninger - det er muligt at behandle med alexandritstråling enhver del af kroppen, herunder de delikate zoner, den eneste undtagelse er huden omkring øjnene og ørerne;

  Foryngelse af huden - ifølge specialister inden for kosmetologi eliminerer epilatoren af ​​denne type ikke kun effektivt hår, men strammer også huden, hvilket gør det elastisk og elastisk.

  Langsigtet - behandling med alexandrit hjælper dig med at glemme uønsket vegetation i mindst et par år.

  Ulemperne ved laserbestråling af denne type findes også, og ifølge patientanmeldelser består de af kursets varighed og de høje omkostninger ved tjenesten. For fuldstændig fjernelse af hår fra det ønskede område skal der gennemføres et kursusforløb, da en stråle af denne type ikke er effektiv til at vokse hår og på sovepærer. Omkostningerne ved proceduren er høje sammenlignet med andre former for eksponering - det skyldes de høje omkostninger ved udstyr og forbrugsvarer.

  En anden ulempe ved anvendelsen af ​​alexandritstråling kan kaldes sin ikke-alsidighed med hensyn til hudfototyper og hår.

  Fordele og ulemper ved at bruge alexandrit laser

  Blandt konsekvenserne af at bruge på grundlag af alexandrit depilator som kan skyldes forkert håndtering eller forkert indretning sektion forberedelse til proceduren, isoleres sædvanligvis rødme på den behandlede del.

  Brug af en laser på garvet hud er fyldt med forbrændinger, i nogle tilfælde kan pustulære formationer forekomme. I tilfælde af alvorlige krænkelser af teknologien kan hudprocedurer forblive ar, en allergisk reaktion, hudens farve kan også ændre sig. Ligesom enhver anden enhed har alexandritstrålen sine egne kontraindikationer til brug:

  • Hudsygdomme af forskellig art;
  • Kroniske infektioner i akut form;
  • Diabetes mellitus;
  • Sygdomme i hjertet og blodkarrene;
  • Fødselsperioden og amning
  • Dårlig blodpropper
  • Individuel intolerance over for laserstråling mv.

  Dette er ikke en komplet liste over sygdomme, som kan forårsage uønskede konsekvenser, så før du beslutter dig for fjernelse af hårfjerning, søg råd fra en professionel kosmetolog.

  En og en halv måned før proceduren anbefales det ikke at bruge kropsskrubber, samt produkter, der indeholder syrer og vitamin A. Efter at have fjernet håret, skal du forlade et øjeblik i svømning. Hårene der vises på kroppen mellem sessioner bør ikke fjernes selv.

  Som det kan ses af de anmeldelser, der er laser hårfjerning udføres af alexandrit laser, men opnår det ønskede resultat og holde det i et par år, og det er disse faktorer, der gør proceduren så populær i dag, på trods af den høje pris på service og de mulige konsekvenser. Det vigtigste er at anvende på beviste skønhedssaloner med et upåklageligt ry.

  Tip 1: Sådan vælges en tandpasta

  Øjenbrynskorrigeringsmetode tråd