Epilation med alexandrit laser

indhold

Hvis du ledte efter oplysninger om en alexandrit laser, betyder det, at du er træt af at lide med traditionelle metoder til fjernelse af hår og dem, der forårsager smerte.

Derfor faldt dit valg på en smertefri hårfjerningsmetode ved hjælp af en laser, og du valgte netop alexandrit laser, så beskriver vi mere detaljeret om princippet om dets arbejde, fordele og kontraindikationer.
Denne type laser er næsten den sidste generation, der ikke tæller diodlaseren. En af de nyskabelser, der er til stede i alexandritlaseren, er tilstedeværelsen ved toppen af ​​et specielt kølesystem. På grund af denne innovation oplever huden ikke overdreven opvarmning, så udseendet af forbrændinger og irritationer på epidermis minimeres til det maksimale. Nu forbliver det hele for professionalismen hos den kosmetolog, der udfører denne procedure.
Det vil sige, det forekommer i to faser:

 1. Huden går igennem en køleproces.
 2. Dette efterfølges af en laserpuls.

Denne metode til fjernelse af overskydende hår er laserens virkning på det mørke pigment i huden, et stof kaldet melanin, som absorberer laserstrålen. Det er sådan, at håret bliver ødelagt og ikke længere vokser.

Men der er en lille nuance af denne teknik er meget effektiv til mørkt hår, men blondt hår, som rødt, lysblondt og gråt hår fjernes med lav effektivitet. Antallet af procedurer, der kræves inden fuldstændig hårfjerning, er anderledes, for let hår har du brug for meget mere end for mørke.
Efter den første session kan du mærke effekten. De, der brugte denne procedure, fik efter den første session modtaget glat hud i en hel måned.
Vi vil advare dig om, at du ikke vil kunne fjerne hår fra et bestemt område i en session i en session. For at opnå denne effekt skal du gennemgå en proces med laser hårfjerning, som du individuelt vælger for en klient.

I den allerførste session vil du kun fjerne de hår, der er i fase med aktiv vækst, det vil sige hår der vokser lige nu på din krop. Efter to eller tre dage efter proceduren kan indtrykket måske fremgå, at håret allerede er begyndt at vokse, men det er ikke sådan. Du ser bare hårsækkene, der vil falde ud af din krop alene. Siden håret er ophørt med at leve, vil kroppen opfatte det som et fremmedlegeme, som man skal kæmpe med.
Efter tre til fire uger vil hår, som har været i sovemodus, begynde at vokse. Denne proces vil betyde, at du skal tilmelde dig en laser hårfjerningssession igen. Men ikke alle vil være sådan her, for at besøge proceduren for alle er individuel. Vi kan give dig en omtrentlig gentagelsesperiode for forskellige områder af kroppen:

 • Hvis du fjerner ansigtshår 27-30 dage.
 • Hvis i kroppen på 41-44 dage.
 • Zonen af ​​hofter, ben, skinker, den hvide linje i underlivet og arme er 47-50 dage.

En af de største ulemper ved denne type laser er, at mikroforbrændinger forbliver på kroppen. Men vi vil straks rolige dine forbrændinger så små og ubetydelige, at de om tre eller fire dage vil passere.

For at gøre dette er det vigtigste at følge alle anbefalinger fra den kosmetolog, der har udført din hårfjerningsprocedure. Du skal huske at proceduren kan tage så lang tid som fem minutter eller en hel time. Tiden for proceduren afhænger af det område, hvor hårfjerningen finder sted, og selvfølgelig på tykkelsen af ​​håret.

Kosmetologen vil også advare dig om dette, men vi kan ikke undlade at nævne dette: 1-1.5 uger efter proceduren kan du ikke solbade i solen, ellers vil huden, hvor proceduren fandt sted, dækkes i røde eller hvide pletter.

Epilation zoner af kroppen, som alexandrit laser arbejder
Ved hjælp af en laser kan du slippe af med overskydende vegetation helt på hele kroppen. Hænder, fødder, ansigt, krop - laseren fjerner håret og vil ikke efterlade et spor af dem. Mænd kan være interesseret i epilering af nakke, ryg eller ører, og endda på brystet. Dette er ikke at sige, at denne procedure udelukkende eksisterer for kvinder, selv mænd kan gøre deres kroppe endnu mere attraktive, også i det intime område.

Fordelen ved denne procedure er også i den kendsgerning, at det er helt smertefrit i forhold til andre metoder til fjernelse af hår.

Derfor vælger kvinder ofte laser hårfjerning i zonen af ​​dyb og standard bikini. Mænd behøver ikke at barbere eller trække hår hver gang, du kan lave epilering i den intime zone, for mænd eksisterer det kun i en dyb type, det vil sige fra lyske til hofte.

Epilationsprocedure med alexandrit laser

For at gøre proceduren så komfortabel for dig som muligt, skal du forberede dig på det.
Det er meget nemt at gøre dette, først skal du barbere det område, hvor håret bliver fjernet 2-3 dage før proceduren. For uanset smerte bør det ekstra hår ikke være mere end fem til seks millimeter. Som forberedelse til sessionen, når du barberer det ønskede område, føres bladet langs hårets vækst, så irritation og indgroede hår ikke fremkommer.

Før du starter proceduren, undersøges du af en kosmetiker, bestemmer han, hvor dybt hårsækkene er. Derefter justerer enheden indstillingerne for at fjerne håret så effektivt som muligt.

Alesandrit laser fjerner hår selv på de steder, hvor det ikke altid er muligt at barbere, fordi det virker i bevægelse. Derfor kan du i et hvilket som helst område bruge en komplet hårfjerning.
Håret fjernes på grund af det faktum, at laserstrålen absorberes af melanin. Dette stof absorberer laserstrålen og dermed håret selv og dets pære bliver ødelagt.
Som allerede nævnt er epidermis omkring håret, selvom det også er modtageligt for virkningen, men på grund af kølesystemet næsten ikke beskadiget. Efter epilering behandles hudområdet, hvor proceduren blev udført, med anæstetisk gel.

Dette er den mest smertefri epileringsmetode, fordi du næsten ikke oplever smerte, maksimum er en lille prikken (på følsomme områder).

På grund af det faktum, at laserapparatet ikke har kontakt med din krop, er chancen for at blive inficeret med en hvilken som helst sygdom fra en anden patient nul.

Hudlæsioner som forbrændinger, ar eller alder pletter forekommer ikke. Dette kan kun ske, hvis du ikke blev udført af en erfaren kosmetolog.

Evnen til at dække et stort område af din krop, så proceduren varer kort tid.

Du kan se effekten efter 3 dage, når alt det resterende hår falder ud.

Efter færdiggørelsen af ​​procedurerne vil effekten vare flere år.

 • 1-1,5 uger før og efter sessionen anbefaler vi at du ikke soler i solen og i solariet, ikke gå til saunaen og badet.
 • Husk, hvis du har udpeget et besøg i proceduren for laser hårfjerning, så inden for en måned skal du stoppe med at bruge pincet, voks eller elektrisk epilator.
 • 2-3 uger før sessionen, tag ikke medicin indeholdende antibiotika.
 • Den første uge skal du bruge solcreme i epileringszonen. Dette bør gøres for ikke at forårsage alvorlig irritation på huden.
 • Efter 2-3 dage efter proceduren kan du ikke gøre tung motion og tage et varmt brusebad.
 • Dette er ikke helt nødvendigt, men 2 dage efter sessionen er det bedre at smøre huden efter epilering med en antiinflammatorisk creme.
 • Afstå fra at bruge alkoholbaseret kosmetik en uge efter proceduren.
 • 3 og 4 type hud ifølge Fitzpatrick, det vil sige mørk hud.
 • Lys nuancer af hår, såsom rød, lysebrun eller grå.
 • En nylig solbrænding, som du fik 1-2 uger siden.
 • Til piger, der bærer en baby eller fodrer det.
 • Kvinder i menstruationsperioden. Fordi følsomheden af ​​hele kroppen øges betydeligt.
 • Folk, der lider af diabetes af den første og anden type.
 • Infektioner eller hudsygdomme, der er i aktiv fase.
 • Fremgangsmåden er kontraindiceret hos personer, der lider af epilepsi.
 • Hvis du har en lav smerte tærskel.
 • Et stort antal mol eller pigmentpletter inden for hårfjerning.
 • Hvis der er åbne sår, ridser, slid eller hæmatomer i det område, hvor epilationen finder sted.
 • Dem, der tager hormonelle stoffer.
 • Folk, der har sygdommen åreknuder.
 • Eventuelle neoplasmer på huden, både godartede og ondartede.

Lad os opsummere, laser hårfjerning er den førende metode til hårfjerning, og alexandrit laser er den næstsidste generation af sådanne enheder. Det er ikke perfekt, der kan forekomme mikroforbrændinger på huden, men det sker kun, når kosmetologen ikke fungerer korrekt.

I sammenligning med andre typer hårfjerning fjerner hårfjerning ved hjælp af en laser ikke smerter. Du kan fjerne hår i ethvert område, hvor overskydende vegetation forårsager ubehag eller forlegenhed.
Generelt behøver du ikke at tvinge din krop til at opnå ideel skønhed, du skal bare træffe den rigtige beslutning.

Diode eller Alexandrit?

Gennemgå oplevelsen af ​​hårfjerning på Alexandrite laser

Om proceduren for laser hårfjerning gå en række legends og myter. Men som de siger - "Hvis du ikke kontrollerer det, vil du ikke tro det"... Derfor besluttede jeg at samle mine tanker og skrive denne anmeldelse.

For det første vil jeg kort fortælle dig om fordele og ulemper:

- Fordelene ved proceduren for laser hårfjerning: giver en synlig effekt.

- Ulemper ved laser hårfjerning procedure: meget smertefuldt; ret dyrt; klare ikke med lyse og grå hår; efter proceduren kan ikke solbade; otte procedurer er meget få.

Nå, nu om alt i orden... Jeg har skrevet om denne metode til at håndtere uønsket hår i lang tid, fordi jeg selv har brugt laser hårfjerning i en temmelig lang periode. Min første bekendtskab med laser hårfjerning begyndte for mere end ti år siden. Det var stadig i de fjerne tidspunkter, hvor området, der derefter blev behandlet med laser, blev omhyggeligt målt med en linjal, og prisen blev beregnet ud fra prisen på en kvadratcentimeter af det kropsområde, der blev behandlet. På det tidspunkt så jeg ikke nogen særlig effekt. Der var en følelse af, at håret simpelthen blev barbert med en laser og ikke mere.

Laser hårfjerning på ansigtet

Umiddelbart bemærker jeg, at den moderne procedure for laserfjerning har gennemgået væsentlige ændringer. De berørte metoden til beregning af omkostningerne. Nu betragtes det enten fra det område, der skal epileres eller fra antallet af laser blink. Der er ingen konsensus, og alt afhænger af salonen, hvor du ansøger. Jeg betaler normalt for det område, der skal behandles. Så vil jeg fortælle dig om, hvordan selve proceduren går, og om de resultater, det hjalp mig med at opnå.

For det første bemærker jeg, at proceduren for laser hårfjerning ikke kan kaldes "let kittende" overhovedet! MEN! Jeg er klar til at lide lidt smerte, så i et par måneder kan jeg helt glemme barbermaskinerne, hvorfra der ikke opstår noget godt på min hud, undtagen forfærdelig irritation.

Forberedelse af proceduren

For nylig er laser hårfjerning udført af min kosmetolog gennem enheden - Alexandrite laser "Triple". Det gør det muligt for mesteren, takket være et stort antal indstillinger, at vælge de nødvendige parametre: type strøm, intensitet, strømstyrke og så videre. I enden af ​​enheden er der et specielt tip, der har en køleeffekt og med hjælp fra hvilken mesteren udfører alle de foranstaltninger, der tager sigte på at bekæmpe uønskede hår.

For ikke at gå glip af noget hår, vil kosmetologen helt sikkert bruge et specielt forstørrelsesglas med en kraftig baggrundsbelysning, som sammen er meget nødvendige enheder.

Derudover er der i specielle tilfælde brugt specielle briller, som pålideligt beskytter øjnene mod laser blink.

Brug af creme

Som jeg sagde ovenfor, er proceduren for laser hårfjerning ret smertefuldt. Og strømmen installeret på enheden bliver, jo mere ubehag vil du føle. Men øget effekt indebærer automatisk en bedre effekt. Derfor er den mest ubehagelige periode for laser hårfjerning både i deres erfaring og i kosmetologers mening den periode, der ligger før menstruationscyklusen, da det er forbundet med et fald i smertegrænsen og kun smertefulde fornemmelser bliver til noget frygtelige. Dette gælder især for det dybe bikiniområde. Men hvis der ikke er noget valg, og jeg stadig har brug for at udføre proceduren, bruger jeg Emla anæstetisk creme.

For at opnå den maksimale virkning af dens virkning, skal cremen påføres en time før proceduren og dække stedet med en film. Du kan også bruge mere radikale metoder. For eksempel spørg en læge om at injicere Lidocoin. Han er meget bedre lindrer smerte. Men alligevel er det bedre at forsøge at fokusere på hvordan kølemundstykket virker. Dette vil bidrage til at lette smerten. Jeg forsøgte at blive distraheret af bøger, blade, musik og andre ting - det hjælper ikke)))

Kontraindikationer

Jeg ønskede også at henlede opmærksomheden på, at laser hårfjerning ikke bør udføres på garvet hud. Samt du kan ikke solbade i de næste par dage efter det. Overtrædelse af denne grundregel kan ikke alene føre til hudens stærkeste pigmentering, men også til dannelsen af ​​forbrændinger på den.

Det er derfor, at hvis man efter proceduren ikke har mulighed for at undgå udseendet i solen, bør man helt sikkert bruge solcreme. Hvis du er ejer af mørk hud, så er det bedst at bede mesteren om at lave et par testflasker på forskellige steder og observere reaktionen. Jeg ved ikke hvor, men så vidt mine herrer fortalte mig, er sådanne testblinker helt gratis og er obligatoriske tests for alle.

Et vigtigt punkt er, at mellem procedurer for laserfjerning ikke i princippet kan anvende andre metoder til at håndtere unødvendige hår, der er baseret på trækker. Hvis det er muligt at rydde op i kropsdelene, er det bedst at bruge en barbermaskine. Og ideelt - en depilatory creme, der "opløser" håret. Hvis denne regel overtrædes, vil hele effekten af ​​laser hårfjerning minimeres.

Hvor lang tid skal vente på effekten?

Du bør ikke forvente, at efter den første procedure vil din hud være perfekt. Faktum er, at hår begynder at falde gradvist ud, og ikke på et øjeblik. Det tager mindst to uger - og det er hvis dine hår er tynde nok. Hvis de er tykke, så tag tålmodighed og vent... Nogle gange kan du "hjælpe" hårene lidt - trække dem ud med fingrene. Men det er ikke værd at gøre. Med tiden vil de forsvinde af sig selv.

Nægter at mødes

Forhåb ikke gentage mine fejl: Planlæg ikke nogen datoer eller vigtige forhold... Du skal være forberedt på, at udsættelse for det område, der behandles med laserfjerning, vil få folk til at chokke... Det ser ud til at sige mildt, ikke æstetisk tiltalende.

Når proceduren er afsluttet, vil det tage lang tid at få absolut alle de røde prikker og ridser. Nå, hvis du stadig ikke tænkte på forhånd, kan du bruge noget creme. Jeg blev stærkt hjulpet af fløde "Elokom". Jeg hørte, at nogle mennesker bruger "Panthenol" eller "Livredder", men min kosmetolog siger, at "Elokom" er mere effektivt. Men det skal bruges straks efter proceduren - så vil der være en effekt.

Før du går til proceduren, skal du forstå princippet om virkningen af ​​laser hårfjerning. Det er baseret på effekten på hårpigmentet, derfor kan denne procedure ikke klare grå eller meget lyse hår; forlader forfærdelige forbrændinger på garvet og mørk hud. Derfor er laser hårfjerning en ideel mulighed for ejere af hvid hud og sort hår.

Hvor mange procedurer skal der gøres?

Fra min egen erfaring var jeg overbevist om, at løftet om at redde dig fra hele håret på kroppen i fem eller seks procedurer er intet andet end... et reklamebevæg! MEN! Regelmæssige besøg hos kosmetologen med henblik på at gennemføre proceduren, overholdelse af lægenes forskrifter og instruktioner vil bidrage til at opnå en hurtig, men positiv og varig virkning. Jeg er selv mørk, så mit hår er mørkt. Og kun om det sjette år (.) Af regelmæssige laser hårfjerningsprocedurer opnåede jeg, at min fluff over min overlæbe helt forsvandt. Og dette er et af de behandlede områder, som jeg er helt tilfreds med. Sandsynligvis fordi hun fik konstant og nøje opmærksomhed.

For at være ærlig, imponerede de første procedurer ikke på mig, og jeg begyndte at tænke på, at laser hårfjerning er spild af tid, penge og indsats. Men det var ikke nødvendigt at stoppe, fordi der ikke var andet valg. B - nedgangen blev gradvist blødere, næppe mærkbar og forsvandt fuldstændigt. Og proceduren for hårfjerning er jeg blevet mindre og mindre. Af den måde vil jeg sige, at jeg i sommeren ikke havde nogen punkter eller forbrændinger fra proceduren på mit ansigt. Sandsynligvis på grund af den type hud og dygtige hænder af mesteren.

Jeg har arbejdet på mine arme, ben, bikini og armhuler i næsten tre år. Jeg bruger procedurerne som regel ifølge denne ordning: om sommeren, før starten af ​​stranden sæson, da jeg endnu ikke havde tid til at brune. Og om vinteren, kort før nytår, da brunbrunet endelig kom.

Selvfølgelig vil jeg gerne gøre mere ofte procedurer, men jeg elsker virkelig det solbrune udseende i min hud og lykkeligt tan i princippet, derfor på nogen måde. Som følge heraf begyndte der efter tre år at være "skaldede" steder på mine ben, der var også mindre hår på mine hænder. Men af ​​en eller anden grund reagerer hænderne værre på proceduren, og resultatet er mindre mærkbart. Mine ben gør mig glad af det faktum, at der er virkelig tomme steder og mange af dem! Men hænderne... Ja, håret er blevet mindre, de er tyndere, men stadig holder hårene helt op og forstyrrer mig igen. Det bedste resultat i bikiniområdet: der er håret blevet ikke bare tyndere, det er blevet meget mindre. De er blødere og lettere modtagelige for laserfjerning.

Forresten vokser de "der" langsommere. Og når de vokser tilbage - næppe mærkbar. Og det skyldes alt, at jeg ofte udfører proceduren i bikiniområdet (jeg brune ikke der). Selvfølgelig vil mange sige, at en almindelig elektrisk epilator eller en barberkniv har samme effekt. Men nej! Tværtimod begynder hårene ikke kun at genvinde, men også for at blive stærkere, hvis man fjerner eller barberer huden. Og efter barbermaskinen er det også ubehageligt at stikke.

Hvornår skal proceduren udføres?

Når det er bedre at udføre laser hårfjerning, er det bedst at starte det, når hårene begynder at vokse. Denne fase kaldes den "aktive vækstfase". Hvis du venter på "recovery fase", så vil effekten af ​​epilering være meget værre.

Ud fra min egen erfaring vil jeg sige, at det er bedst at gå til en mester. Han vil fuldt ud studere din hudtype, funktioner i smertegrænsen, forstå, hvordan proceduren bevæger sig og hvor effektiv hver af dem er.

På trods af at reklame vil gøre sit bedste for at overbevise dig om, at laser hårfjerning er sikker, hurtig og pålidelig... Tro ikke på det))) Min erfaring og praksis tyder på, at laser hårfjerning kun er egnet til patientfolk, der ikke er bange for store omkostninger... Du behøver ikke kun en masse tid, men også en imponerende finansiel investering for at opnå den ønskede effekt. I de første to år troede jeg ikke på noget, jeg havde meget tvivl om selve proceduren og dens effektivitet... Men trods dem gik jeg stædigt til målet og skrev igen og igen til en kosmetolog. For mig er laser hårfjerning ophørt med at være uden for det vanlige. Det er som en tur til frisøren. Eller morgenhygiejne. Eller gå til tandlægen en gang om året. Jeg forstår, at det under alle omstændigheder er nødvendigt, og at virkningen af ​​det eksisterer.

Jeg vil gerne tilføje lidt mere feedback. Et halvandet år er gået siden skrivelsen af ​​det første digt, som du læser ovenfor. I denne periode stoppede jeg ikke med at gå til kosmetologen og regelmæssigt laver laser hårfjerning. Resultatet forbløffer mig. Håret over overlæben er helt væk. Jeg kan ikke se dem, og det er ikke nødvendigt at hele tiden skære dem eller noget. HA NEJ! For mig er det sandt lykke, da der altid har været visse komplekser om dette. Og i andre dele af kroppen er resultatet mere mærkbart. Så der er isolerede hår på benene, som endda kan tælles, hvis det ønskes. Sidste gang jeg gik til proceduren var i begyndelsen af ​​sommeren, det var januar i gården, og jeg var bare glad for, at der ikke var behov for at bruge en barberkniv eller epilatorcreme. Hårene mærkes ikke, de er ikke synlige. Jeg kan bare nyde min glatte hud og ikke være bange for, at et sted vil der være et gennemsnitligt sort hår, der ødelægger hele mit billede. Hvad var benene før og hvad blev - ikke en kamp!

Bikini området er perfekt! Der er selvfølgelig single point hår, men de mærkes ikke. Jeg barberer ikke "der" i uger! Men i første omgang var håret hårdt og sort. Som før er hænderne værre end resten af ​​kroppen. Sandsynligvis fordi der er delvist pigmenterede hår og det tager længere tid. Men jeg tror ikke, det er meget dårligt. Jeg er tilfreds med resultatet.

Sammenfattende historien, jeg vil endnu engang bemærke, at laser hårfjerning er en dyr, smertefuld og lang procedure. Men samtidig er det effektivt! For mig er det bedre at regelmæssigt besøge en kosmetolog i omkring otte år, end at gå en "prikken pindsvin" hele mit liv, når håret vokser.

Hjælp anmeldelser, hvem brugte Alexandrite laser til epilering af benene?

Jeg vil gerne dele med mit hår for evigt. En ven rådgiver Alexandrit laser, siger at det er smertefrit, og du kan hurtigt fjerne al vegetation. Rådgive hvem der udførte sådan fjernelse af hår? Hvor mange forsøg er der påkrævet for at fjerne mit blonde, men lidt tykt hår på benene? Hvad er prisen? Hvor smertefri eller kan du lindre før proceduren? Mit vil jeg være glat og del med min maskine. Og så fortæl en anden information, og hvem skal tro, jeg forstår ikke.

Denne metode til hårfjerning selv anvendes ikke. Forsøgte mine to veninder. En og efter 10 behandlinger vokser håret. Han mener, at dette resultat, fordi laseren allerede er gammel, har udviklet sin ressource. I vores lille by er valget ikke så stort. Proceduren er både smertefuld og dyr. Og resultatet på tykke hår kan næsten ikke mærkes. Stadig nødt til at tage hensyn til hormoner. Du kan få et nulresultat. Jeg besluttede ikke at gøre mens epilering med alexandrit laser.

Piger, min søster personligt er meget tilfreds med denne metode, det eneste hun sætter i minus er den tid, det tager at gøre denne procedure. Men stadig bedre end at stå med en maskine. Jeg har det temmelig mørkt med mørke hår og noterede sig en positiv trend efter to procedurer. Men kosmetologen advarede om, at normalt de næste få procedurer ikke vil have et mærkbart resultat, men i sidste ende, efter 7-8, når de sovende hår ødelægges, vil det være muligt at tale om sejr. Så piger, jeg venter en uge eller to, og også på vejen for glatheden af ​​deres ben!)))

Åh, jeg vil også prøve Alexandritlaseren, fordi den passer til mig ifølge beskrivelsen. Jeg har meget mørkt hår og kropshår på grund af hormonale årsager, så jeg håber at fjerne dem alle til slutningen på denne måde. Barbering og shugaring giver en effekt i et stykke tid, og om sommeren vil du især være smuk.

Olga, hvis du vil slippe af med håret for evigt, er det nok den bedste måde. Den allerførste begyndelse af processen foregår kun ofte ikke i en session og ikke hurtigt, være forberedt på dette.

Og jeg er interesseret i, om der er irritation af huden, når du bruger denne laser, jeg har følsom hud og ikke alle midler er egnede, shugaring viste sig at være helvede generelt. Og hvor ofte skal du gentage kurser? Jeg tror ikke på hårfjerning for evigt.

Epilation med alexandrit laser

Epilation med alexandrit laser betragtes som den bedste måde at fjerne hår på. Det har længe været brugt inden for kosmetologiområdet, fordi det gentagne gange har vist sig at være i brug og et garanteret resultat. Denne metode vil være uundværlig for ejere af mørkt hår på kroppen, såvel som for dem, der er vant til at føle konstant selvtillid.

Særlige egenskaber

Før vi taler om funktionerne i alexandrit laser, skal du lære at skelne mellem ting som hårfjerning og depilation. I det første tilfælde ødelægges hårsækkene, eller vegetationen fjernes sammen med roden, og den anden fjernelse af hårfjerning giver kun en overfladisk fjernelse af uønskede hår. Depilation påvirker ikke yderligere hårvækst, så efter et par dage kommer hårene igen på kroppen.

Alexandrit laser har den højeste effektivitet. Med det kan du fjerne ca. 90% af al vegetation, der er på huden på procedurens tidspunkt.

Denne enhed har en høj hastighed, og på grund af den lange bølge kan du indstille parametrene, som ligger i området 700-820 Nm. Denne faktor har en særlig betydning, for med det kan lægerne justere individuelt for hver klient.

En sådan anordning anbefales at behandle kun mørke hår, fordi han ikke ser vegetation med svag pigmentering. Det anbefales ikke at bruge denne metode til hårfjerning til kvinder, der regelmæssigt deltager i en garvningslokale. Laseren kan ikke genkende vegetationen på den garvede hud og begynder at angribe de brune epithelceller.

Fordele og ulemper

Når det kommer til ny teknologi, spørger mange mennesker, om denne teknologi er farlig. De kunder, der besluttede at fjerne hår med dette udstyr, kan ikke bekymre sig. Denne type laser er blevet anvendt inden for skønhedssektoren i lang tid, og ifølge den udførte overvågning ledsages ikke negative bivirkninger.

Fordelene er følgende:

 • hvis vi taler om komfort, så hvis du følger alle anbefalingerne, vil sådan fjernelse ikke ledsages af smertefulde fornemmelser. For at proceduren skal være behagelig skal du have den nødvendige hudtype, vegetation. Du skal også kompetent forberede sig på arrangementet;
 • Hvis proceduren ikke udføres af en gammel enhed, kan du ikke være bange. Varemærker, der producerer alexandrit laser, tilbyder deres publikum kun produkter af høj kvalitet. Candela lasersystemet er blandt de mest populære udstyr;
 • Laserudstyr i de seneste udgaver er udstyret med elektroniske komponenter, der giver dig mulighed for at foretage præcise indstillinger for hver klient. I denne teknik er der et kølesystem af huden, som lindrer smerte;
 • Lasere har høj effektivitet samt en tilstrækkelig diameter af lysfladen for at kunne håndtere en stor mængde vegetation på kort tid. I en enkelt flash behandles flere follikler på en gang, hvilket reducerer perioden af ​​ubehagelige fornemmelser i et par sekunder;
 • proceduren varer fra et par minutter til en time baseret på det område af området, der justeres;
 • alexandrit epilation kan bruges til enhver del af kroppen, undtagen øjen og øreområdet;
 • kosmetologer rapporterer, at denne type hårfjerning er præget af en meget interessant bivirkning: foryngelse. Laseren strammer huden, eliminerer pigmentering og andre pigmenter;
 • Effektens varighed refererer til den største fordel. Efter en fjernelse af hårfjerning vil du bemærke, at vegetationen er forsvundet i flere år eller for evigt.

Laser hårfjerning - anmeldelser

Negative anmeldelser

Jeg gik til diodlaseren. Stramt mørkt hår på let hud.
resultater:
Ansigt - tørrer huden stærkt, rød acne op til 3 uger. Hår falder ud, men i slutningen af ​​hver procedure i procentvise termer, ikke meget. Sæt en mørk pigmentplade.
Bikini - var en procedure. Resultatet er "0".
Mave - efter proceduren faldt 5-10 procent hår. Men tænk på proceduren på maven godt, fordi Der er en negativ påvirkning ikke kun på huden, men også på væv og organer. Konsekvenserne af proceduren - maven pouted og der var en mellemliggende menstruation mellem den normale cyklus. Derfor er laser hårfjerning på underlivet ikke sikkert.

Victoria

I kabinen har jeg allerede lavet foto-varme fjernelse (LHE) af procedurer 20 (jeg tror nøje på udryddelse) på mit ansigt. De første procedurer 5 hår blev tyndere og syntes at blive mindre, og så jublede de op og voksede i samme mængde som før proceduren, nogle steder blev de endnu hårdere. Smerten er uudholdelig, voks og i sammenligning går ikke, efter at proceduren brænder, uger 2 går ud af skorsterne, og så begynder håret at vokse. Mest sandsynligt er enten mit kaukasiske gen uforgængeligt eller et apparat af dårlig kvalitet.

Aeliya

Åh, piger! Jeg gjorde foto epilering i 1,5 (!) År, hver 3 uger med 2 maksimale blink i stedet for en. Resultatet er endnu værre end det var før (fordi de ikke tillod at epilatoren blev brugt, var det nødvendigt at barbere).
Mørkt hår, hormoner i perfekt rækkefølge.
Konklusion: SHOW!

bloodycookie

Fordele: ikke opdaget;

Ulemper: Dyre, spor forbliver uklare

En ven har en lille overskæg over hendes overlæbe, Nå, nu tænkte hun på at fjerne, hun blev rådgivet til laserepilation, ja jeg gik med hende, jeg blev også overtalt og sagde meget godt, vi vil fjerne for evigt med et par tricks.

Vi kom for første gang, proceduren var smertefuld, jeg kom ud med en rød læbe, mere præcist med det faktum, at der over det blev kun et lille hår fjernet, næsten ingenting er ændret. Vi gik 3 flere gange. Og vi havde nok.

Efter denne epilation er der røde pletter, og jeg går ud for at forestille mig at gå i mere end et halvt år, det er ikke meget smukt, som lille acne. Min ven gik endnu mere med dem, jeg ville ikke gøre noget andet, alle kom op og spurgte hvad der var med din læbe. Og så ved du ikke, hvad du skal svare. Generelt, hvis det ikke er så synligt, er det bedre ikke at gøre det overhovedet.

Jeg kunne ikke lide det, jeg er glad for, at alt nu er gået.

Ariadna777

Jeg har gennemgået flere laser hårfjerningsprocedurer, og jeg vil gerne dele med dig min mening og mine konklusioner vedrørende denne procedure.

Først ønskede jeg at epilere mange områder på kroppen: både bikiniområdet og armhulerne. Men det ville have kostet mig en smuk penny, og jeg vil gerne tjekke på forhånd: Er det rigtig godt i virkeligheden, og er det så effektivt, at denne skarpe laser hårfjerning? Og derfor valgte jeg i begyndelsen en meget lille zone for epilering: zonen af ​​"antenner" over overlæben. Disse ondskabsfulde "antenner" har længe givet mig en masse vanskeligheder, hver uge fortyndede jeg voksen og med hjælp hyrede de besatte hår. Og jeg håbede (og jeg blev lovet i salonen) at ved hjælp af laser hårfjerning ville jeg miste håret over min læbe helt og for altid.

Passerede i alt fire sessioner, og i sidste ende - hårene voksede og vokser som tidligere. Selvom jeg bemærkede, at de begyndte at vokse lidt sjældnere, men denne forskel er så lille, at jeg kunne være forkert. I sidste ende bruger jeg stadig voks til epilering.

Jeg tror, ​​at jeg har et svagt resultat på grund af den anvendte type laser. Jeg blev behandlet på en alexandrit laser. Det ville være bedre, hvis jeg valgte en diodelaser, sådanne lasere trænger dybere ind i huden og påvirker hårsækkene mere dybt. Derfor er resultatet af dem bedre. Så hvis du står over for valget af typen laser til fjernelse af håret - anbefaler jeg dig at prøve alle de samme diode type laser.

Mit bikini- og underarmområde er meget renset, fordi håret er mørkt og hårdt, og zonerne betragtes som hurtigste til at fjerne overskydende hår. Kort sagt, jeg har brug for ikke mere end 10 procedurer, og så kan Pts sjældent gå til profylakse, men det er muligt at fjerne Ptsytica selv. Pt er svært at trække tilbage - jeg har gået i mere end et år - til ca. 12-13 procedurer. Samtidig blev alt det fluffede hår fjernet - det er slet ikke der, men i stedet begyndte hårdt sort hår at vokse, ligesom øjenbryn på kinderne - jeg kan slet ikke fjerne det, de vises 5 uger efter epilering og skarpt og stærkt synlig)

Tatyana Serebrovskaya

Jeg har lys blondt hår på mine ben. Jeg barberede dem ikke før, men lette dem med peroxid (jeg kunne ikke barbere af allergiske grunde), de var bløde - ikke shchitina. Men med tiden fik det mig. Jeg købte et kursus på 5 laser hårfjerningsbehandlinger. Følelser tolerable, lidt som et andet strejf af brændenød. Jeg lavede 4 stykker og blev gravid. Så en pause i 12 måneder. Og hun gik for at afslutte den betalt 5. For dette år viste 20% af håret. Jeg tror, ​​at efter den sidste vil jeg overhovedet glemme dem. Jeg tror, ​​det hele afhænger af mesteren. De første 4 er godt udført af en kosmetolog, og den sidste af en anden mester Hun gav mig 6 ​​forbrændinger med blærer. Jeg troede, jeg ville slå hende til enden (.

Mimishka88

Jeg vil gerne dele med dig min historie om bekendtskab med laser hårfjerning. Det hele begyndte med, at 14 år gamle hår begyndte at dukke op på min "hvide linje" af underlivet (under navlen), med alderen blev de mørkere og hårdere (muligvis på grund af talrige manipulationer med det formål at fjerne dem eller måske testosteron som jeg skala årsagen til dette mirakel). Endnu har jeg ikke plaget denne zone-razor, pincet, epilator, depilatory cremer. Effekten var kortvarig, og efter en uge eller to vendte alle hårene tilbage til fuld cirkel. Og nu, efter mere end 10 år med at håndtere dem, besluttede jeg på en måde at finde en måde at slippe af med hår i lang tid, hvis ikke for evigt. I starten planlagde jeg at gøre elektroepilering på denne zone for at afslutte alt på én gang til et punkt, om end smertefuldt (men mit testosteron hjælper mig til at udholde smerten ret roligt). Jeg gik til salonen, men det viste sig, at elektroepilation ikke blev gjort på min mave på maven, de foreslog, at jeg laver en laserepilation, der sikrer, at den hvide linje i maven efterlader sig efter en sådan procedure. De sagde, at laser hårfjerning er mindre smertefuld end elektro hårfjerning, og for at overbevise, blev et par hår fjernet ved hjælp af elektroepilation (det er ikke så smertefuldt som jeg var bange for den måde, det er helt muligt at lide). Så jeg har en naturligt mørk hud, der hurtigt tenner, 10 dage gammelt solbrændt i en solseng, besluttede jeg på en laser. Mester sagde, at min sværdning og hårde hår tager godt selv på mørk hud. Kontoret, hvor jeg gjorde epilationen, var relateret til en medicinsk stol, der udfolder sig, dækket af en hvid engangsark, en lampe, en læge i en hvid frakke, handsker og en maske, selve laseren (en stor enhed) synes at være okay. Lægen gnider huden, hvor der er hår (længden for epilering skal være 1-3 mm), vælger laserens driftstilstand afhængigt af din lystype og begynder at fungere. Korte blink i laseren og påfør derefter en afkølingsdyse til huden på flash-stedet, hvis det køler, ved jeg ikke, at jeg ikke har bemærket. Lægen fjernede den "hvide linje" i 5-7 minutter, mens duften var som en brændende kylling (fordi dit hår brænder væk fra varmen), gned din hud med alkohol for at dekontaminere og rense den forkølede del af håret. Herefter har huden lidt lidt i de første par timer, og der var rødme. Om morgenen gik det, hårene, der tilsyneladende vokser efter epilering, er ifølge lægen (din hud skubber hårrødder, der er beskadiget af laseren). Jeg kom ud i mere end en uge, så smadrede jeg ud og satte dem væk med pincet, da jeg skulle gå til en poolfest. Mit hår efter epilation voksede ikke i 3 uger, jeg formåede at gå til havet og få en god solskoldning. Jeg bemærkede, at håret blev blødere, tyndere, og de var mindre.

53 dage efter den første procedure (jeg ventede 3 uger til solbrændt at gå lidt) gik jeg til den anden. Den samme læge, samme procedure, men der skete noget med laserens kraft eller med min hud. Under proceduren var infertiliteten stærkere end i den første procedure, lægen fjernede omhyggeligt alle mine hår, og så tættere på slutningen sagde hun at du sandsynligvis ville have en forbrænding, huden blev rød. Sovende var også sindssyge smertefulde.

Så den tredje procedure var med mig i dag. Efter den anden procedure gik 2 måneder og ærligt, hvis jeg ikke kigget på hårhudets depigmentering, vokste jeg ikke meget. Mørk og hård om 10, den er ekstremt lille i forhold til hvad der var tidligere. For det meste var der slet ikke noget hår. På nogle steder er de blevet tynde og meget mindre pigmenterede.

Nyligt lavet laser hårfjerning af armhuler og total bikini. Armhulen tolerance, et sted 10-14 dage, din hud skubber hår, og derefter gå i en måned med glatte armhuler og ikke huske om barbermanden. For sommeren er det bare skønhed. Jeg vil have mere. Især siden alt gik som det ville være smertefrit.

I alt bilini. Tidligere skal dette barberes 3-4 dage før proceduren, så hårene her er korte, men der er. Jeg gjorde alt i en anden salon på en anden laser. Disse piger er meget meget smertefulde. Her bedøves, bedøv ikke, selvom min tærskel for følsomhed, være sund, jeg var dækket af en koldsweet. Den samlede du forstår betyder fuldstændig fjernelse af hår, herunder i området, lad os sige ynkeligt dine præster.

Det gør ondt at udholde. Jeg led på grund af en god og forstående mester. Resultatet er et par timer, denne zone er tændt, så forsvinder den brændende fornemmelse. Håret kommer ud samme dag 14. Fra første gang vil du ikke fjerne alt for perfekt glat hud, dette er et meget følsomt område, laserstrømmen anvendes sparsomt, men samtidig falder du 85% hår og du vil nyde dette område i et stykke tid Du behøver ikke at plage andre muligheder for fjernelse af hårfjerning. Jeg vil komme ind i denne procedure igen, da hun reddede mig, før han gik til søs. Jeg tog bare næsten ikke maskinen er fantastisk.

Neutrale anmeldelser

Og det gjorde mig ondt efter proceduren. Benene er fine, men bikini er næppe nået. Så læste jeg, at det var godt at sprøjte med panthenol direkte i kabinen. Næste gang jeg var bevæbnet, men jeg købte noget vrøvl, var det bare, at han solgte kosmetik i butikken - det hjalp slet ikke, sprøjtes og dryppede, tørrede derefter i lang tid og overførte alle håndklæderne. Og kun i apoteket købte jeg lægemiddelformen, der er stadig et smiley trukket på pakken. Apotekeren sagde, at den tyske original. Og helt andet. Så jeg råder alle sammen. Han lægger sig jævnt, så tørrede han op og tog en film, så han slet ikke selv tørrede af. Og smerten er godt fjernet, det kan bestemt ikke tolereres direkte, men ubehageligt.

olgabu

Fordele: Hvis du har tålmodighed, penge og regelmæssige procedurer, kan du slippe af med hår

Ulemper: smertefuldt, hår falder ud ujævnt

Det var tilfældet, da jeg bukkede for at reklamere for en perfekt glat hud uden et enkelt hår FOREVER.

Det var dyrt, så jeg besluttede at kun bikini. Jeg ville økonomisk ikke trække benene.

En procedure kostede 900 rubler. Det tog omkring 20-30 minutter, afhængigt af mængden af ​​hår. Men tiden flød meget langsomt, hvert hår var fyldt med en laser (på det tidspunkt fik jeg at vide, at det var den fineste), fornemmelserne var ret smertefulde. på nogle steder kunne jeg næsten ikke stå, måske har jeg selvfølgelig en lav smerte tærskel. måske synes andre ikke så smertefuldt. Jeg støttede 4 procedurer med et interval på en måned eller to.
Faktisk var der ikke noget hår, men de var ikke kun i den vækstperiode, hvor jeg fjernede dem, og de, der sad inde, klatrede ud efterfølgende. som følge heraf var jeg i løbet af året konstant delvist i mit hår))) Men der var færre af dem. Men bogstaveligt et år senere begyndte de at vokse fuldt ud som tidligere. Det vil sige, hårfjerning bør udføres regelmæssigt. Passerede kurset omkring 6-9 gange (afhængigt af håret) - en pause et stykke tid, så tilbage.

Og en anden ubehagelig faktor: Efter proceduren går håret ikke straks ud, udseendet er lidt charred. / Kun inden for en uge begynder de at falde af, og det er ujævnt, dvs. nogle falder ud og andre begynder at vokse og barbere dem. Det viser sig på stranden, puljen er stadig ikke okay.

Jeg indså, at denne type af hårfjerning for mig ikke er egnet, og jeg valgte en billigere og mere bekvem måde - enten voksning eller shugaring (sukker)

Mimishka88

Fordele: Hurtighed af proceduren, hår falder ud i et par uger, det er ikke nødvendigt at barbere, resultatet er

Ulemper: smertefuldt, dyrt, der er kontraindikationer, du har brug for mindst 5 sessioner !, en brænde.

Nyligt lavet laser hårfjerning af armhuler og total bikini. Armhulen tolerance, et sted 10-14 dage, din hud skubber hår, og derefter gå i en måned med glatte armhuler og ikke huske om barbermanden. For sommeren er det bare skønhed. Jeg vil have mere. Især siden alt gik som det ville være smertefrit.

Total bikini (uden et foto, du ved hvorfor). Tidligere skal dette barberes 3-4 dage før proceduren, så hårene her er korte, men der er. Jeg gjorde alt i en anden salon på en anden laser. Disse piger er meget meget smertefulde. Her bedøves, bedøv ikke, selvom min tærskel for følsomhed, være sund, jeg var dækket af en koldsweet. Den samlede du forstår betyder fuldstændig fjernelse af hår, herunder i området, lad os sige ynkeligt dine præster.

Det gør ondt at udholde. Jeg led på grund af en god og forstående mester. Resultatet er et par timer, denne zone er tændt, så forsvinder den brændende fornemmelse. Håret kommer ud samme dag 14. Fra første gang vil du ikke fjerne alt for perfekt glat hud, dette er et meget følsomt område, laserstrømmen anvendes sparsomt, men samtidig falder du 85% hår og du vil nyde dette område i et stykke tid Du behøver ikke at plage andre muligheder for fjernelse af hårfjerning. Jeg vil komme ind i denne procedure igen, da hun reddede mig, før han gik til søs. Jeg tog bare næsten ikke maskinen er fantastisk.

spring_illusion

Metoden har helt sikkert sine fordele og ulemper.

Af fordelene - muligheden for mindst en måned at ikke huske om hårfjerning i det laserbehandlede område.

Af minerne - prisen og manglende evne til at slippe af med håret for evigt. Hertil kommer, at lægerne i løbet af den indledende konsultation sædvanligvis slukker og overvurderer laserens evner - jeg blev f.eks. Lovet at 7 sessioner ville være nok for mine øjne og ører til at glemme uønsket hår i mindst et år.

Men efter 1,5 måneder efter den næste procedure fortsætter hårene, selvom de er tyndere end de tidligere, frem.

UPDATE

Efter 9 procedurer i klinikken, hvor jeg fjernede hårfjerning, forsvandt håret ikke for godt, på ingen måde. Intervallet mellem sessioner steg til 2,5 måneder, men håret vokser stadig. Mere subtil, men ikke desto mindre fluff. Og over hele det behandlede område.

På spørgsmålet, hvordan er det forvisset om, at pakken med 9 sessioner jeg købte var mere end nok plus det faktum, at jeg allerede havde 2 procedurer før det, dvs. Alt i alt ikke engang 9, men 11 sessioner, hævder klinikforvaltningen øjnene i stil med "som regel alle mennesker holder op med at vokse på nuværende tidspunkt" og tilbød 30% rabat på alle efterfølgende besøg.

Personligt troede jeg ikke oprindeligt på løfterne om "for evigt", så resultatet var ret tilfredsstillende for mig, men hvis du besluttede dig for en laser, bare håbet at glemme håret på det behandlede område, vil du højst sandsynligt blive skuffet.

KONKLUSION

Hvis din hud ikke tåler standardmetoder til hårfjerning og materialets kapaciteter tillader det, er laseren en forholdsvis effektiv måde at fjerne hår med maksimal frekvens.

I andre tilfælde er det muligt at undvære det, og foretrækker billigere og dokumenterede metoder.

Piger, omgået 2 kosmetik Moskva. 1 time lavet i elitesenteret på elosa benet kostede mig 10.000. det var så slemt, at jeg troede jeg skulle dø! så læste hun, at der er en super dude candela, de skriver, at det ikke gør ondt, det er ikke som om det var på Elosa, men det lå i 50 minutter og det var syg. Efter proceduren fortalte lægen, at du er nødt til at gøre bedøvelse engang sådan en smerte tærskel, og det er en time før proceduren for at købe salve, smøre, lægge benene med klæbende film. Forresten gav jeg 10 tusinde rubler, og for disse penge skal jeg smøre det med en foreløbig film. Hår efter den anden procedure faldt ud på samme måde som efter den første, et sted falder, hvor det ikke er. Så fløj en ven ind fra Amerika og sagde, at de havde en laser vectus boom der, jeg fandt ham der for 12 tusind trommestikker, men min ven fortalte mig, at de betaler 150 kroner. Få styrken og fortsæt det nu.

ritvariyter

Plusser: Hår bliver blødere, nogle gange holder op med at vokse i lang tid

Ulemper: Du kan ikke solbade, du kan ikke trække håret, er ikke effektivt på gråt hår og mørk hud

Jeg har oplevet denne teknik i tre år nu. Alle kvinder har deres egne komplekser - jeg har hår på uønskede steder. Så så snart jeg havde penge, som jeg kunne bruge alene, indgik jeg en høring og samme dag gjorde jeg den første procedure. Efter at have læst oplysningerne på forskellige steder var jeg næsten klar til et mirakel, at mit hår ville forsvinde i tre procedurer. Alt viste sig at være lidt anderledes, men jeg var ikke særlig skuffet, fordi der stadig var en positiv effekt, men jeg er en ret pragmatisk person, og jeg forsøger at søge fordele i alt.

Hvis vi går ind i detaljerne, er mine indtryk som følger. For tre år siden var denne procedure ikke så sædvanlig som den er nu, og prisen for procedurerne varierede meget fra klinik til klinik. Desuden udførte nogle, der udnyttede patientens uvidenhed, ikke laserfjerning, men fotoepilation til samme pris. Photoepilation er mere skadelig og mindre effektiv. Jeg vil ikke gå i detaljer, du kan lære om dem på internettet, men jeg anbefaler dig at undgå denne procedure. Så jeg havde valg mellem mange klinikker, og som følge heraf valgte jeg det meget godt - en klinik med professionelle læger og lave priser, hvor laser hårfjerning virkelig blev gjort, og ikke noget andet.

Efter hver procedure fjernes volods og follikler ikke permanent, efter at de forbliver "hamp", som falder inden for to uger. Derefter begynder nyt hår at vokse. Det er meget vigtigt at komme til proceduren, når håret ikke har afsluttet sin vækst, fordi laseren er mest effektiv på håret på vækststadiet. Det er, så snart du bemærker, at der er hår, skal du straks tilmelde dig proceduren, som regel et sted i 1-1,5 måneder.

Faktisk er mit hår plaget mig meget mindre end 3 år siden.

Jeg følte mig næsten ikke smerte - fornemmelserne er ikke noget, der ville være behageligt, men jeg kan ikke sige, at det gør mig ondt. Jeg har aldrig haft forbrændinger. Læger advarer stadig, at du ikke kan tage et varmt brusebad efter hårfjerning, mens huden er rødt. Faktisk, når jeg kom ind i et varmt brusebad og en gul spejl dukkede op omkring en af ​​folliklerne, som derefter forsvandt efter et par dage.

Så jeg anbefaler i princippet. Under forudsætning af ovenstående betingelser er det muligt at opnå god succes.

AnimaZoo

På det tidspunkt, hvor jeg lærte om laser hårfjerning, var jeg på plads. Efter fødslen ønskede jeg at håndtere mig selv, mit udseende. Og jeg tilmeldte mig den første session med laser hårfjerning. Zone besluttede at vælge armhulen. Jeg tænkte: Hvis alt går glat, og jeg kan lide resultatet, så begynder jeg at behandle mere omfattende zoner af uønsket hår.

Jeg havde en laser Alexandrite, enheden candela. Jeg valgte ikke laser på forhånd, bare det, der blev tilbudt i kabinen, var det, der blev brugt. Det er bare det her, på Irecommend, læste jeg, at pigerne på forhånd valgte de forskellige typer lasere, at de var forskellige. Så måske, hvis jeg valgte en anden laser, så ville effekten være bedre...

I dag har jeg fem sessioner bag min ryg. Dette er selvfølgelig ikke nok til at slippe af med hårvækst helt, men jeg håbede, og jeg blev flere gange fortalt af bekendte og salonarbejdere, at fem sessioner mindst skulle halvere hårvæksten i det behandlede område.

Ja, hvis hårvæksten er faldet, kun med 15-20 procent, ikke mere. Ærligt ventede jeg på et mere eksplicit resultat. En specialist i salonen siger at jeg har meget aktive hårsække i armhulen, så jeg har brug for flere sessioner for et synligt resultat. Men på en eller anden måde var jeg skuffet over proceduren, og sandsynligvis vil jeg ikke længere gå der. Så tilsyneladende, skæbnen af ​​mig til alderdom at bruge en hadet maskine.

Tati @ na

Fordele: Hår i det mindste meget tynd, glat hud, ingen grund til barbering, ingen irritation som efter barbering, det resterende hår bliver tyndere, resultatet er

Ulemper: smertefuldt, hår vokser stadig i, hår fortsætter med at vokse, dyrt, det er nødvendigt at genoptage proceduren, det er ikke klart antal sessioner

HVAD ER VIGTIGT AT OVERENSAGE I LASER EPILATION:

 1. Kog penge. Mere end du forventer. Ca. en og en halv til to gange mere.

Jeg forklarer: dette er en sådan markedsføring. Jeg læste i reklame salon (og ikke en) at i 4-6 sessioner kan du slippe af med vegetation for evigt! Fristende? Ja. Kun nu blev jeg fortalt på den tredje session, at "ja nej, for 4 ingen kunne gøre det, vi sværger også med vores kolleger, lad dem skrive i reklamen som det skulle - 8-10 sessioner til nogen 11. Som et resultat Jeg forlod 6 sessioner for 8000 = 48000rub. Så tog jeg en pause - jeg måtte hvile min tegnebog :))). Da jeg besluttede at genoptage, begyndte denne periode med spring i valutaer, og proceduren begyndte at koste 9200. Det blev besluttet at søge efter noget billigere.

 1. I 2 uger før og efter proceduren kan ikke solbade. Hverken solen eller solariumet.

3. Læs kontraindikationerne.

4. Også efter proceduren kan du ikke gå i saunaen mindst en uge (ideelt - 10 dage). Hvad er grunden til, at de ikke forklarede det for mig, men i et sådant tilfælde er det bedre at flytte end ikke at gennemse, som de siger))

5. Efter proceduren falder hårene inden for 2 uger hårdt, de kan kun barberes, men ikke trækkes ud.

6. Min personlige rådgivning:

 • Det er bedre at begynde at træne om vinteren for langsomt at lave det nødvendige antal procedurer for en behagelig tilstand; Den mest uvelkomne start for kurset er sommer.
 • I salonen, gå til 2m forskellige læger: Procedurens smertefulde afhænger også af mesterens lys / hårde hånd.
 • Det er bedre at gå ikke en gang om måneden, men en gang i 6-8 uger, da håret i løbet af denne tid bliver bedre restaureret, og det er muligt at behandle dem bedre.
 • For folk med lav smerte kan du tage en smertepille i en halvanden time.

I løbet af disse 2 år tilbragte jeg 70.000rub til hårfjerning. Beklager jeg Nej. For efter min mening er mit liv blevet meget enklere, selv om jeg ikke helt har slået af med overskuddet. Hvis du ikke har kontraindikationer, penge nok og i det mindste ønsker at lette processen med at bringe bikiniområdet i orden, anbefaler jeg at gennemgå mindst et par kurser for laserfjerning. Men overpaying til jade køling er ubrugelig - den anden laser (italiensk) var meget mere loyal over for mine ømme steder. Og forvent ikke at dette virkelig vil løse problemet med uønsket hår FOREVER - nu er mange mennesker opmærksom på det, at ingen laser kan give dig en fuld garanti.

Positive anmeldelser

Passerede et kursus med laser hårfjerning og yderst tilfreds med resultatet! Jeg læser her om acne og forbrændinger i piger. Dette bør IKKE være, hvis du gør proceduren med denne specialist med honning. uddannelse og et godt, moderne apparat i klinikken.
Jeg gjorde LE i klinikken i Levon Chakhoyan, jeg kom der efter mislykkede procedurer i en anden mindre kendt klinik, hvor jeg ikke fik effekten, jeg antager, at jeg strammede indstillingerne, eller jeg ved ikke hvad.
Chakhoyan tog 3 procedurer på en CANDELA GentleLase laser, dette er den sidste generation af alexandrit laser.
Under billedet efter den sidste tredje procedure) som du kan se, er der intet hår, og der skal ikke være meget lang tid! Laser hårfjerning er helt sikkert velegnet til dem, der er for dovne til at kæmpe med børstehår og synes det er tid, det er ikke tid til at få voksstrimler eller depilatoriske cremer))

Jeg har prøvet forskellige metoder til fjernelse af håret. Effekten var ikke nok i lang tid, indtil jeg ved et uheld kom til Laser Jazz-klinikken. Proceduren blev udført med en laser. Der er mange af dem, de blev valgt individuelt, da jeg har tendens til allergiske reaktioner og irritation. Resultatet slog mig, passerede kurset og blev helt af med unødigt hår i bikiniområdet og benene. Den mest komfortable procedure af alt, hvad jeg gjorde før.

Jeg har længe hørt om proceduren for laser hårfjerning. Der var ingen penge for hende. Der kan en eller to sessioner ikke gøre, så jeg ventede på min fødselsdag at bruge gaverne. Denne gang er kommet. Næste dag tilmeldte jeg mig denne procedure om aftenen, og jeg kom tilbage tilfreds på forhånd. Mens jeg sad i køen, talte jeg meget med forskellige piger. De fortalte mig om deres præstationer, og disse historier overraskede mig. Alle (piger ikke bekendt med hinanden) sagde, at effekten er meget stor og er synlig efter 8 sessioner. Men der er minus her, hvis du har grå hår, som min kæreste i armhulerne, så er sådanne hår ikke meget kvalitativt taget af laseren. Intet andet sådan, godt, det faktum, at jeg personligt ikke engang kan solbade er min forretning, og midlerne til fjernelse af hår er fantastisk. Du skal bare være tålmodig og gå videre. Det vigtigste er at indstille sig positivt, først var jeg lidt syg, men så lærte jeg at distrahere mig selv. Generelt lyttede jeg på mine yndlingssange og proceduren fløj lige forbi. Jeg gjorde det på Arbat eStetik-klinikken i Moskva. Det er meget vigtigt at kompetent finde en specialist.

Jeg stod også over for tin, som alexandrit, elektrolyse led kun de første 3 sekunder. Måske en lav smerte tærskel, jeg ved ikke. Jeg gjorde voks-shugarnig før, kun 3 gange var nok for mig. Nu fandt jeg et værelse i centrum. Jeg ved ikke, hvilken slags laser, men på en eller anden måde passerer den forsigtigt uden et helvede i helvede. Tingles selvfølgelig, men ikke så umuligt at udholde. Plus, bare varm, ikke brændende, som alexandrit, at du klæber sig til lagnen med al din magt. Jeg kan ikke huske nøjagtigt navnet, måske en blød laser eller sådan noget. På Clean on er (billig sammenlignet med hvad der er nær). Jeg laver en dyb bikini, armhuler og overlæbe. Det fulde kursus er næsten komplet. Og effekten er. Håret er ikke længere barberet næsten (så strømmen forblev "overlevende krig"). Mesterne er sjove der, altid så smilende, omsorgsfuld.

generelt, før jeg brugte også diode og jeg brugte hjemme epilatoren, kan jeg dele min erfaring, hvis nogen er interesseret.

pussycat

Jeg gør bikini og armhuler. Han lavede i alt fem gange med en pause på to måneder mellem procedurer. Armhulen er væk fra den anden procedure, bikini er der stadig. Jeg vil selvfølgelig afslutte og tynde og lette, at laseren ikke vil kunne ødelægge kosmetologens finish med elektrisk hårfjerning. Generelt barberer jeg nu mine armhule en gang om måneden, bikiniområdet en gang hver tredje uge. Og selvfølgelig er hårene ikke det samme som før, de blev tynde og lette, næsten umærkelige. For at gøre det ærligt, er det fantastisk at gøre ondt, og selv Emla hjælper aldrig. Vi kom op med et område, der behandles for at blæse kold luft (is) ud af et rør med noget som en støvsuger, lidt, men det lindrer smerter.

strekozza44

Fordele: Langsigtet effekt.

Ulemper: Prisprocedure.

Det har længe været moden at tænke på at skrive en anmeldelse om en sådan kosmetologisk service som laser hårfjerning.

Til at begynde med tog jeg fat på denne procedure for længe siden, og det er netop tilfældet, da det hjalp mig, og effekten varede i mange år.

Jeg forstår hver pige, en kvinde, som for os er meget vigtig, hvordan vi ser, og især når det kommer til bikinilinjen. Jeg mener jo, at jeg på et tidspunkt blev overvundet af ønsket om at slippe af med overskydende hår i bikiniområdet. Så det blev evigt stanochki, rødme, noget hvor indgroet hår.

Og så besluttede jeg, tilmeldte mig, kom. Var advaret om barbering, der må jeg på dagen for proceduren. Ikke alene var jeg flov over, da mesteren fjernede hårfjerningen, så smerten var forfærdelig, du kender stedet sådan.
Det tog et par dage, og det "døde" hår begyndte at vinkle med en pære, det er ikke i live, så det er næsten umuligt at barbere det, kunne ikke holde det og trækkes ud med pincet. Næsten to måneder gik jeg uden et enkelt hår.

Det skræmte mig, at da jeg gik til anden session, havde jeg to eller tre hår ud af en pære. HORROR. Jeg blev beroliget ved at forklare, at laserflashet udløste væksten af ​​alle hårene i pærerne, hvilket er godt, for nu vil strålen fjerne dem.

Resultatet er som følger: 5 sessioner, og jeg har ikke tænkt på barbering af hår i en bikini linje i 5 år. og kun det sidste år begyndte at skære gennem hårene, så jeg tilmeldte mig denne tortur.

Vigtigt: Du kan ikke solbade to uger før og to uger efter proceduren. Der kan være pigmentpletter i procedurens område.

Jeg vurderede denne procedure for mig selv for 100 point. Mange er utilfredse med resultatet, og her skal man tage hensyn til individets individualitet.
Prøv det værd.

eureka

Jeg gør på Elos. Jeg startede fra februar, jeg klarte 3 sessioner før varmen og solen, nu tager jeg en pause til efteråret, jeg er bange for forbrændinger. Lavet en bikini, armhuler og ben helt. Jeg er tilfreds med resultatet, det tog omkring 80%, nu fjerner jeg resterne med en epilator. Jeg tror i efteråret 2 gange at rette og nok. Selv hvis resultatet vil vare i 5 år, så siger mesteren i det mindste, jeg vil være tilfreds. Flere penge ville blive brugt til voksning af endeløse epilationer eller smerten og tårerne fra epilatoren hjemme. Jeg bor hos en mand, jeg kan ikke og vil ikke vokse fletninger. Så held og lykke til jer alle, piger.

FebruaryLegend

Der var så meget hår på min krop på alle steder, som mindede mig om en orangutang. Jeg mente, at hele kroppens epilering ville tage penge som en bil. Som følge heraf købte min mor en professionel Elos epilator i sin skønhedssalon. Ikke som alle her reklamerer for 20 tusind rubler. Og det er til professionel brug med et stort håndtag (mindre ubehagelige skud) plus et kølesystem - et lag frostform på håndtaget, som afkøler huden straks efter flashen.

Som et resultat gjorde i øjeblikket 2 gange armhule, ben og lav bikini. Jeg er bange for at gøre alt med det samme (pludselig er det dårligt). Ved smerter, ben og armhule affald. Bikini er ubehageligt. Jeg tror, ​​at den dybe vil være lige syg.
Ifølge resultatet i armhulerne -80% af håret. Benene er et sted 50% væk, og bikini er det værste af alt, fordi håret på hofterne er lettere og tyndere.

Jeg vil afslutte med dette og vil tage hænder, hofter helt, underliv og antenner.
Piger er søde, jeg har lige prøvet en million: foto, elektro, voks hårfjerning. Og stadig skrabe hendes mand med denne frygtelige stubbe. Komplekser, tårer, indgroet hår, afvisning af korte nederdele og mange ting. Jeg begyndte at slippe af med det og se resultatet. Jeg ønsker dig det samme!

Salome

Fordele: Glat hud, ingen irritation som efter barbering, resultatet er sparer tid og kræfter

Ulemper: smertefuldt, dyrt, du har brug for mindst 5 sessioner!

Jeg har laser hårfjerning i lang tid, og af hvilken grund. Først brugte jeg elektrisk epilator, og det var et mareridt, alle ben var i indgroede hår, og hver gang blev de mere og mere, og hver gang denne procedure blev mere smertefuld og på en ikke meget smuk dag var jeg træt af at lide og vendte tilbage til barbering. Det var et endnu større mareridt, for hvis jeg barberede mine ben om morgenen, om aftenen, kunne jeg ikke selv røre ved dem, de var stikkende. Håret på mine ben er ikke meget hårdt og mørkt, men voksede tilsyneladende meget godt))

Og jeg besluttede mig for laser epilering. Det var selvfølgelig meget smertefuldt, jeg var dækket af sved og led, jeg gik gennem 6 procedurer, efter den første blev halvdelen af ​​håret forsvundet, og resten forsvandt gradvist. Selvfølgelig faldt håret ikke ud, måske var det nødvendigt at gå igennem et par procedurer, men resultatet var helt fint med mig, der var små, lette, bløde hår. Som jeg barberet hver 3-4 uger, og derefter selektivt.

4 år er gået, og jeg barber mine ben, men det sker en gang hver 2-3 uger. Og jeg er meget tilfreds, det er på ingen måde sammenlignelig med hvad det var.

morozea

Fordele: Håret går straks ud, glat hud, langtidsvirkende, løfte for evigt, slippe af hårets indvækst, ingen grund til barbering, ingen irritation som efter barbering, resultatet er at spare tid og kræfter

Ulemper: smertefuldt, hår fortsætter med at vokse dyrt, du har brug for mindst 7 sessioner, men jeg formoder, at det er mere.

Ben. Hår er næsten væk, kun enkelte hår er tynde og knap mærkbar, med 10.02.14 og nu barberet ben en gang i april gik til puljen, dette er ikke barbere - hår er ikke mærkbar, og jeg altid glemmer at barbere dem, der har. Til dette sætter jeg en solid 4 (ud af 5) - bekvem, komfortabel, men du kan stadig gøre proceduren.

Armhulerne. Desværre gør min armhule mig mindre glad. Til dette kan jeg sætte 3 (ud af 5). Voloskov forlod her mest af alt se billedet. Ja, de er tynde og sjældne, men ikke desto mindre er de. Jeg barberer også tankesonen nu sjældent, sidste gang i maj. Jeg kan ikke sige, at jeg voksede op især til et fotoskyt - der er ingen tid. Selv om jeg tidligere ikke ville komme ud med den vegetation på gaden. Nu er det lettere, men jeg vil gøre mindst to procedurer.

BIKINI OMRÅDET. Jeg er glad for det. Sammenlignet med hvad var og var - var jeg næsten tilfreds. Jeg sætter 4 bolde. Jeg barberede mig kun en gang i april - jeg var i humør, men jeg barberer ikke det - også skinnende hår i bikinien. Det eneste der forstyrrede: Den sidste procedure var en anden pige, der gjorde det. Så hun er i bikiniområdet, tilsyneladende båret væk, gik ned lidt lavere på benet, kun 0,5 cm under normal. Først var jeg endda glad for den overdrevne opmærksomhed og udholdenhed. Men nu er der helt nye hår på stedet - dvs. Under påvirkning af varme fra laseren vågnede de sovende. Nu skal du afslutte dem (((((

SAMMENFATNING: Jeg beklager ikke, at jeg næsten slap af den irriterende vegetation. I det mindste vil jeg gøre to procedurer. Efter barbering ingen irritation - selv i bikiniområdet. Jeg barberer meget sjældent, håret vokser langsomt og tyndt, næsten usynligt. Praktisk, komfortabel.

04/08/2015 Så mere end et år er gået siden den sidste tiende procedure. Jeg har aldrig gjort det igen: enten er der ingen tid, så penge, så bare dovenskab. I det mindste beklager jeg lidt - jeg skulle have haft et par procedurer ok for at afslutte det til det ideelle. Og nu har priserne steget selv stash for at forestille sig, hvad prisen nu er. Håret er ikke øget, og det glæder sig. Jeg barberer en zone ekstremt sjældent !! I bikinizonen vokser nogle få hår meget lidt, tyndt, efter barbering er der ingen irritation, som jeg husker tidligere, acne blærer. 99% tilfreds

Fordele: Håret forsvinder i lang tid, håret ophører med at vokse til glat hud, i nogle områder håret går væk for evigt, der er ingen irritation, der er ingen stubbe

Ulemper: smertefuldt, langt, dyrt, der er kontraindikationer.

Efter hver procedure dræbes flere og flere follikler. Andelen af ​​nyligt voksende hår bliver meget mindre.

Siden begyndelsen af ​​proceduren er antallet af voksende hår igen visuelt reduceret med 50-70%!

Og de zhivchiki, der stadig vokser, virker mere subtile, lyse, langsomt voksende.

For eksempel, hvis tidligere på nogle Ghastlier tilfældighed, jeg var nødt til at barbere med en barberkniv i et stykke tid (brug ikke den sædvanlige electrodepilator), derefter gennem 12-15ch på barberet sted kunne have lidt fangst på penechki.

Derfor skulle barberingsproceduren gentages dagligt.

Fra starten af ​​procedurerne på Palomar-ikonet kan du sikkert forlade 4-5 dage mellem barberingen! Dette er et gennembrud! Plus, denne forfærdelige stub er forsvundet, som kan dræbe en person, der har rørt det til døden.

Efter fem procedurer vokser ca. 30-40% hår og de er to til tre gange tyndere end de var.

Dyb bikini

Også en stor effekt. Du kan tale om 20-30% af de resterende hår fra det tidligere "cover". Men de vækkede hår i denne zone forbliver ret tykke.

armhulerne

Armhulen blev tyndere, blødere, mindre, men i dette område var effekten mindre.

I øjeblikket er ca. 50% af det tidligere niveau vokset.

Fordele ved laser hårfjerning:

 • Håret stoppede med at vokse
 • Du behøver ikke at vokse hår før proceduren
 • Du kan barbere hår mellem sessioner.
 • Hår forsvinder i lang tid (i nogle områder i 5-6 år, i nogle - FOREVER!)

Ulemper ved laser hårfjerning:

 • Det gør ondt
 • Du kan ikke solbade og anvende garvning i 2-3 uger før og yderligere 2 uger efter proceduren
 • Dyrt (men til et højt formål - det er det værd)
 • Lang (processen med helt at slippe af med hår kan tage 2-3 år)
 • Der er kontraindikationer.

Jeg er meget tilfreds med resultatet!

Ispanochka

Plusser: Hår er næsten væk.

Fra ungdomsårene havde jeg et problem med øget hårdannelse af benene. På grund af dette er jeg meget kompleks. Du vil barbere dine ben - næste dag (endnu tidligere) håret vokser igen, benene er stikkede som en kaktus. Epilatorens udseende gjorde mit liv lettere, men han gav mig ikke den glathed, som det fremgår af reklame.

Laser hårfjerning besluttede at gøre, når der var gratis penge. Siden mit hår blev mørkt og hårdt, sagde skønhedseksperten straks, at de næsten ville forsvinde. Det vigtigste er at gøre alle procedurer - 6-7, ikke mindre. Fremgangsmåden udføres alexandrit laser, varer cirka en time. Jeg ville ikke sige, at det var meget smertefuldt - tolerant, nogle gange på nogle hår var der en følelse af, at de stak en skarp nål i mit ben. Efter proceduren blev benene røde, beautician behandlede dem med et særligt præparat i form af skum, om aftenen forsvandt rødheden. Brændinger, som undertiden er skrevet om, har aldrig været. I to dage, anbefales det ikke at tage et varmt bad, gå til bad eller saunaen (men jeg har så skete, at efter en af ​​procedurerne var en sommerbolig med sauna - konsekvenserne var ikke til fødderne, men bedre til at lytte til lægen). Det anbefales ikke at solbade, at gå til en garvning salon før procedurer, ideelt set at gøre laser hårfjerning om vinteren, når der næsten ikke er noget tilbage fra sommertanden. Hårfjerning på blondt hår virker ikke - kosmetologen advarede om det med det samme og sagde, at det var spild af penge.

Pausen mellem den første procedure og den anden var omkring en måned, mellem den anden og den tredje - allerede 2,5 måneder. På grund af det lange interval mellem behandlinger rammes hårfjerning ikke så meget på tegnebogen. Men generelt er denne fornøjelse ret dyrt, benene - 5.000 rubler (i hvert fald i vores by).

Det skete så, at jeg kun var på tre sessioner af hårfjerning, og derefter gik til et andet land, henholdsvis blev kurset afbrudt. Men som et resultat af 3 behandlinger, jeg kan sige dette - 75% af håret væk for evigt, har de resterende hår bliver meget, meget tynd og lys, de vokser meget langsomt, efter barbering huden forbliver glat i flere dage, og derefter bruge en elektrisk epilator - næsten en måned.

Et par måneder er gået, efter den sidste procedure var jeg bange for, at håret ville vokse tilbage - men det er de ikke. Benene vil virkelig være glatte, hvis et par hår forbliver, er det ikke så skræmmende.

lilu99

Djævelen er ikke så forfærdeligt som han er malet: Jeg havde ikke brug for lugtesalt, i den forstand, at jeg gjorde den første procedure laser epilering dyb bikini - og ikke så smertefuldt - ikke erotisk massage kursus, men ganske tålelig. Først var jeg "barberet" "der". Følelser fra proceduren kan sammenlignes med at trække flere hår på en gang med pincet, du føler endda hvordan hårsækkene brister fra laseren. Ikke at sige, at det er en meget behagelig fornemmelse, men smerten går hurtigt, og for dem, der bruger pincet, synes det generelt som et spyt. Hele proceduren varede omkring 40 minutter, hvorefter alt blev behandlet med en forbrændingsbehandling, og straks efter at jeg gik hjem. Om aftenen den samme dag begyndte rødheden "der" at aftage, og om natten blev jeg smurt med Bepanten lotion. To dage senere bemærkede jeg, at hårene begyndte at falde lidt ud, selv om nogle blev trukket ud ved hjælp af pincet. Generelt anbefalede min kosmetolog at bruge en skrubbe og vaskeklud, så håret ville komme hurtigere ud. Kort sagt, alt er cool, godt undtagen måske prisen :)

Olya

For nylig lavede den anden procedure med laser hårfjerning bikini og armhuler. efter den første har været to og en halv måned, endda en smule mere.. effekt kunne lide - hår under armene er blevet tyndere og blødere, og mindre tilbøjelige til at vokse, så at sige.. i bikini - alle super, det vil sige, de naturligvis mange flere, men de er meget tyndere og på nogle steder forsvandt helt..

nu som for smerte: i første omgang fik jeg en impulse et eller andet sted omkring tolv, men så tog jeg ikke mærke til det.. og denne gang - til 14...hh.. hvis sidste gang jeg oykala nogle gange, så savnede jeg det et par gange, det var så godt såre. Næste gang, da impulsen stadig er lidt højere, så skal du smøre med emla. Men effekten glæder mig derfor, jeg vil afslutte de overlevede hår.

Guseva

Jeg er til laser hårfjerning. Jeg har svage skibe, så elektrofilering og voks passer mig ikke. Jeg har endnu ikke afsluttet kurset, men selv nu er resultaterne gode. På ansigtet er vækstcyklusen kortere, så i løbet af et år har jeg allerede gjort 3 procedurer. I de sidste seks måneder som væksten af ​​hår er ikke bemærket. Ben gjorde farvel to gange, og alting er fint også. Der er hår. men så tynd og sjælden, at det ikke blander sig. Jeg gør det, før jeg tager afsted, jeg tror det vil vare i lang tid. Jeg synes, det er absolut materielt berettiget, for ikke alle har lyst og tid til at barbere eller bruge voks og så videre. Jeg kan råde dig til at fange lagre i forskellige klinikker, du kan ofte gøre laser hårfjerning til en masse sane penge. Jeg går til min kosmetolog Alla Alexandrovna Leun.

Hun advarede mig omgående, at proceduren ikke ville være hurtig, fordi hun omhyggeligt behandler hvert afsnit, men det er effektivt

Øjenbrynens arkitektur i detaljer: tatovering, korrektion, farvning og makeup med billeder før og efter

Healing creme eller salve til intime områder