Kan jeg bruge Emla creme under graviditet?

De ønsker alle at være smukke. Gravide kvinder i dette tilfælde er ingen undtagelse. Som mange andre forsøger de at gøre mere for at se ekstraordinære ud. Forberedelse til den kommende depilation er de alle interesserede i spørgsmålet om, hvorvidt de kan bruge en bedøvelsescreme. Det vides at det indeholder kemikalier, men vil det ikke skade det ufødte barn?

Emla under graviditet: gavn eller skade?

Ligesom mange lægemidler bør Emla creme under graviditet anvendes med stor omhu. Dens komponenter (lidokain og prilocain) har evnen til at trænge ind i hemato-placental barrieren. Og selv om undersøgelser har vist, at disse anæstetika ikke påvirker fostrets sundhed, betyder det ikke, at cremen kan anvendes sikkert af alle kvinder, der bærer et barn uden undtagelse.

I brugsanvisningen til cremen er der et punkt på kontraindikationer. Det står, at i forbindelse med lidocains og prilocains penetrerende evne, kan denne creme kun anvendes af gravide kvinder efter at have konsulteret en læge.

Hvorfor skal du konsultere en læge?

En gravid kvindes krop er unik, fordi den kan reagere fuldstændig uforudsigeligt på enhver intervention. Derfor skal du altid konsultere en læge, inden du bruger Emla creme under graviditet. En læge, der observerer en gravid kvinde, skal kende hendes svagheder, for eksempel tendensen til allergiske reaktioner.

Lægen er forpligtet til at advare kvinden om de mulige konsekvenser af cremenes risiko og fordele. Ikke alle patienter ved, hvilke lægemidler der kan kombineres og som ikke kan. Hvis den forventede mor har sundhedsproblemer og tager stoffer, bør lægen forklare, hvilken kombination af dem der kan medføre komplikationer i kombination med anæstetika.

Hvis en kvinde allerede har født og har et ønske om at gøre depilation, så skal hun vide, at lidokain og prilocain kan trænge ind i modermælken. Derfor bør du, efter fødslen, afstå fra at anvende cremen indtil afslutningen af ​​amningen.

Anmeldelser om brugen af ​​Emla creme gravid

På internettet kan du få oplysninger om, om du kan bruge gravid Emla creme. Faktisk er alt skrevet i instruktionerne. Hovedregler:

 1. Kontakt læge.
 2. Efter tilladelse fra lægen til at udvise forsigtighed (for at lave en test på hånden).
 3. Brug ikke dette værktøj ofte.

En kvinde i denne stilling bør først og fremmest tænke på, hvad barnet vil opleve i dette tilfælde. Enhver risiko bør minimeres. Derfor, før du tager chancen, skal du læse anmeldelser om Emla creme under graviditet. Find ud af, om der har været tilfælde af allergiske reaktioner eller andre kropsreaktioner på denne creme. Måske bør du finde en mere godartet metode til anæstesi eller depilation.

Glat hud i 3-4 uger

Denne metode til hårfjerning er endnu ikke blevet! Bare smør det.

Stop med at teste helvede plager

Den mest populære og effektive metode til fjernelse af hår

Jeg forsøgte at vokse hjemme, men fik resultatet

Udbetaler ikke for dyre hårfjerningsprocedurer!

Emla under graviditet

Mamlife - en ansøgning om moderne mødre

Er det muligt for gravide kvinder at bruge Emla medicin på lidokain, mens epilering med flydende harpiks? Jeg gør det regelmæssigt og nu er tærsklen af ​​følsomhed blevet lavere.. Jeg ville have brug for smertelindring)

I applikationen kan du se alle billederne af denne post, samt kommentere og læse andre indlæg fra forfatteren.

Kommentarer

- Hvad er nyt, hvilken slags væske tjære er bedre end sukker?

"Jeg har lavet Shugaring al graviditet med emlo. Jeg læste mange artikler. Intet kriminelt fundet. Jeg spurgte lægerne - de forstod ikke, hvad jeg talte om))).

- hvor køber du emlu?

- @_little_mama_, kold harpiks, det ser ud til at blive kaldt.. Gul som tyggegummi i overensstemmelse med dets konsistens.. Jeg har gjort det i lang tid)

- @ ksunik_24, har du ikke købt endnu, sandsynligvis på et apotek? Beautician sagde 5 procent nødvendigt

- @ ksunik_24, på apoteket, et lille rør på omkring 400 rubler, lige nok til en dyb bikini og armhuler til mig personligt))

- Jeg ansøger hver måned))))

- @ bambuchas, dette er ikke tjære, men der er også et sukker sukker selv)))) Jeg er færdig med det)

- @ rina_kisss, der er det)) Jeg gør 3 år sikkert, og jeg ved det ikke)) Kort sagt, ja

- @ rina_kisss synes sådanne underlige instruktioner at være mulige under graviditeten, men det ser ud som om det trænger ind et sted der...

- @bambuchas, jeg vil ikke gå uden emela))) du kan tjene et tonus for dig selv, jeg føler noget med det)

- @ rina_kisss, men det gør stadig ikke ondt så meget?!

- @ bambuchas, nej. det trænger ind i huden med 2-3 mm, det går ikke længere, især pubis er der knogle.

- @rina_kisss, fortæl mig, hvordan skal du ansøge? Hvor meget? Under filmen?

- @ rina_kisss, er det også muligt at slim? Jeg taler om bikinier) denne gang vil jeg fjerne alt, jeg forlader normalt strimlen.. Men vi skal allerede have det for før eller senere. Før fødslen bliver alt rengjort))

- @ bambuchas, i 50 minutter sætter jeg hele fisse))) og pakker mig med en film og går, jeg tager den fra mesteren)))) hun kører alt, mens fryseren holder, men infektionen går hurtigt

- Og jeg køber Lightdep fryser tæt selv jeg føler mig ikke elektro

- Lidokain absorberes perfekt, har en systemisk virkning på kroppen, jeg vil ikke anbefale at bruge det under graviditeten.

- @bambuchas, gør dybt på dette falder på slimhinden) alt er godt

- @ nelly83, noget jeg ikke kan finde instruktioner, er det muligt under graviditeten? Hvad er der i sammensætningen er interessant..

- @ bambuchas, men i Emla er der. Hvis ærligt, så troede jeg endda, at det ikke var at læse kompositionen, og du kan afklare, om du er gravid eller ej, det er bare en salve. Jeg brugte denne creme og den første og anden ber. Hvis du er bange for noget, så brug emlah

- @ nelly83, så her i Emla lidocaine, skriver de, at han passerer gennem moderkagen

- Farve du dit hår?

- @ nelly83, aha) trænger også ind?)

- Nå, hvis du læser, hvad der er skrevet, lad det trænge igennem, så jeg læser ikke

Download og chat med moms i nærheden i Mamlife - en app til moderne moms

Instruktioner Download pdf

om brugen af ​​lægemidlet til lægemiddelbrug

Registreringsnummer: П N014033 / 01

Handelsnavn: EMLA ®

International ikke-proprietært eller sammensat navn: lidocaine + prilocaine

Doseringsform: topisk og topisk fløde

Sammensætning (for 1 g fløde)

aktive ingredienser: lidokain 25,0 mg, prilocaine 25,0 mg;

Hjælpestoffer: Macrogol glycerylhydroxystearat (ARLATON 289) 19,0 mg, carbomer 974 P (carboxypolymethylen) 10,0 mg natriumhydroxid 5,2 mg for at bringe pH til 8,7-9,7 renset vand til 1,0 g.

Beskrivelse: ensartet creme af hvid farve.

Farmakoterapeutisk gruppe: lokalbedøvelsesmiddel

ATX kode: N01BB20

EMLA creme indeholder som aktive ingredienser lidocaine og prilocaine, som er lokalanæstetika af amidtypen. Anæstesi af huden skyldes penetrationen af ​​lidokain og prilocain i lagene af epidermier og dermis. Graden af ​​anæstesi afhænger af dosis af lægemidlet og varigheden af ​​applikationen.

Efter påføring af EMLA ® creme på intakt hud i 1-2 timer, er anæstesiens varighed efter fjernelse af okklusiv dressing 2 timer. Der var ingen forskelle i effekt (herunder tid til at opnå en analgetisk effekt) og sikkerhed ved påføring af cremen på intakt hud mellem ældre (65-96 år) og yngre patienter. På grund af effekten af ​​EMLA ® creme på overfladiske beholdere er midlertidig blanchering eller rødme af huden mulig. Sådanne reaktioner hos patienter med udbredt neurodermatitis (atopisk dermatitis) kan forekomme hurtigere inden for 30-60 minutter efter påføring af cremen, hvilket indikerer en hurtigere indtrængning af cremen gennem huden.

I tilfælde af en punkteringsbiopsi (4 mm diameter) giver EMLA ® creme tilstrækkelig bedøvelse til intakt hud hos 90% af patienterne 60 minutter efter påføring af cremen, når nålen indsættes i en dybde på 2 mm og efter 120 minutter, når nålen indsættes til en dybde på 3 mm. Effektiviteten af ​​EMLA ® creme afhænger ikke af hudens farve eller pigmentering (hudtype I-IV).

Når der anvendes kombinationsvacciner mod sådanne infektioner som mæslinger, røde hunde, huder eller intramuskulære kombinationsvacciner mod difteri, kighoste, stivkrampe, polio og infektioner forårsaget af Haemophilius influenzae type b samt vaccination mod hepatitis B, er anvendelsen af ​​EMLA ® creme ikke påvirket den gennemsnitlige antistoftiter, udseendet eller forsvinden af ​​specifikke antistoffer i serumet eller antallet af patienter, som opnåede et beskyttende eller positivt antistof-titer efter immunisering.

Slimhinden i kønsorganerne

Anæstesi af slimhinden i kønsorganerne opnås hurtigere end bedøvelse af intakt hud på grund af hurtigere absorption af lægemidlet. Hos kvinder, efter 5-10 minutter efter påføring af EMLA®-creme på slimhinden i kønsorganerne, opnås anæstesi, som er tilstrækkelig til at lindre smerten forårsaget af brug af en argonlaser; Anæstesiens varighed er 15-20 minutter (under hensyntagen til individuelle karakteristika fra 5 til 45 minutter).

trofiske sår i underekstremiteterne

Efter påføring af cremen under behandling af trofasår i underekstremiteterne er anæstesiens varighed på op til 4 timer. Ingen negativ virkning af lægemidlet på helingsprocessen af ​​sår eller i forhold til bakteriefloraen.

Systemisk absorption af EMLA ® creme afhænger af dosis, anvendelsesvarighed og tykkelse af huden (afhængigt af kroppens område) samt andre træk i huden, såsom hudsygdomme og barbering. Når de påføres på den ulcerative overflade af de nedre ekstremiteter, kan sårets egenskaber påvirke lægemidlets absorption, for eksempel værdien (med en forøgelse i sårets område øges absorptionen).

Hos voksne anvendte 60 gram creme til en intakt hud i hofteområdet på 400 cm2 (1,5 g pr. 10 cm 2) i 3 timer, og systemisk absorption for lidokain var ca. 3% og prilainain 5%. Suge er langsom. Den maksimale koncentration af lidokain (gennemsnitlig værdi 0,12 μg / ml) og prilainin (gennemsnitsværdi på 0,07 μg / ml) i blodplasmaet blev nået efter ca. 4 timer fra anvendelsesmidlet for cremen. Risikoen for toksiske symptomer findes kun, når koncentrationen af ​​aktive stoffer i blodplasma er 5-10 μg / ml. Ved anvendelse af EMLA®-creme på intakt hud 8-12 timer efter barbering er den maksimale plasmakoncentration af lidokain og prilocain hos både unge og ældre patienter meget lav og langt under det mulige giftige niveau.

Trofiske sår i underekstremiteterne:

Tiden for at nå den maksimale koncentration af lidokain (0,05-0,84 μg / ml) og prilainin (0,02-0,08 μg / ml) i blodplasmaet er 1-2,5 timer fra det øjeblik, hvor lægemidlet på såroverfladen (5 -10 g fløde i 30 min.

Ved gentagen påføring af cremen på den ulcerative overflade blev akkumulering af prilocain, lidocain eller deres metabolitter i blodplasmaet ikke observeret. 2-10 g EMLA ® creme blev påført på mavesoverfladen op til 62 cm 2 i 30-60 minutter fra 3 til 7 gange om ugen (15 gange pr. Måned).

Slimhinden i kønsorganerne:

Tiden til at nå den maksimale koncentration af lidokain og prilocain i plasma (henholdsvis 0,18 μg / ml og 0,15 μg / ml) er ca. 35 minutter efter påføring af lægemidlet på vaginal slimhinden (10 g fløde i 10 minutter).

Indikationer for brug

- overfladebedøvelse af huden under injektioner (herunder vaccination), punkteringer og vaskulær kateterisering og overfladeoperationer, herunder små kosmetiske procedurer og epilation

overfladebedøvelse af trofasår i underekstremiteterne under kirurgisk behandling (mekanisk rengøring), for eksempel for at fjerne fibrin, pus og nekrotisk væv;

- overfladebedøvelse af slimhinden i kønsorganerne inden udførelse af smertefulde manipulationer og til smertelindring før injektioner af lokalbedøvende midler.

- overfladisk anæstesi i huden under injektioner (herunder vaccination), punktering og vaskulær kateterisering og overfladeoperationer (herunder fjernelse af molluskumkontagiosum).

- Overfølsomhed over for lokalanæstetika af amidtypen eller enhver anden bestanddel af præparatet

- for tidlige nyfødte født med en svangerskabsperiode på mindre end 37 uger

- nyfødte, der vejer mindre end 3 kg.

Glucose-6-phosphat dehydrogenase mangel, arvelig eller idiopatisk methemoglobinæmi, udbredt neurodermatitis (atopisk dermatitis), patienter, der tager anti-antihytmiske lægemidler af klasse III (f.eks. Amiodaron) (se afsnittet "Særlige instruktioner").

Graviditet og amning

Der er ikke nok data om brugen af ​​EMLA ® creme hos gravide kvinder. I løbet af dyreforsøg blev der ikke påvist nogen direkte eller indirekte negativ virkning af lægemidlet på graviditet, fosterudvikling, på fødsels- eller postnatal udvikling. Lidokain og prilocain trænger ind i placenta barrieren og kan absorberes i fostrets væv. Der blev ikke rapporteret specifikke krænkelser af reproduktionsprocessen, såsom en forøgelse af hyppigheden af ​​misdannelser eller andre direkte eller indirekte skadelige virkninger på fosteret.

Lidokain og prilocain udskilles i modermælk i mængder, der ikke udgør en risiko for barnet, når lægemidlet anvendes i terapeutiske doser.

Dosering og indgivelse: topisk på huden eller slimhinden.

Overfladebedøvelse af intakt hud.

Påfør et tykt lag på huden og dækk med en okklusiv dressing

Påfør et tykt lag på huden og dækk med en okklusiv dressing

Overfladebedøvelse af trophic ulcera i underekstremiteterne:

Ved den kirurgiske behandling (mekanisk rensning) af trofasår i underekstremiteterne: En enkeltdosis på ca. 1-2 g / 10 cm2; Påfør cremen med et tykt lag på såroverfladen, ikke mere end 10 g fløde pr. Procedure. Påfør en okklusiv dressing. Ansøgningstid: mindst 30 minutter.

Det åbnede creme rør er beregnet til engangsbrug, røret med fløde rester skal kasseres efter brug i en patient.

I tilfælde af behandling af sår, i vævet, hvor penetrationen af ​​lægemidlet er vanskeligt, kan anvendelsesvarigheden øges til 60 minutter. Mekanisk rengøring skal startes senest 10 minutter efter fjernelsen af ​​cremen.

Ved manipulation af sårene i underekstremiteterne blev EMLA ® creme brugt op til 15 gange over en periode på 1-2 måneder uden at nedsætte effektiviteten og øge frekvensen af ​​lokale reaktioner.

Overfladebedøvelse af kønsorganerne:

Hudgeneraler:

Anæstesi før injektioner af lokalbedøvelse:

Hanner: 1 g / 10 cm 2. Påfør cremen med et tykt lag på huden. Ansøgningstid: 15 min.

Kvinder: 1-2 g / 10 cm 2. Påfør cremen med et tykt lag på huden. Ansøgningstid: 60 min.

Overfladebedøvelse af slimhinden i kønsorganerne:

Ved fjernelse af kondylomer og anæstesi før injektioner af lokalbedøvelsesmidler: Ca. 5-10 g fløde afhængigt af arealet af den behandlede overflade. Cremen skal påføres hele slimhindefladen, herunder foldene af slimhinden. Occlusive dressinger er påkrævet. Ansøgningstid: 5-10 min. Udfør proceduren umiddelbart efter fjernelse af cremen.

Anæstesi med indføring af nålen (herunder vaccination), ved skrabning af molluskumkontagiosum og andre små overfladeoperative procedurer.

Påfør cremen med et tykt lag på huden og dækk med en okklusiv dressing. Dosis skal svare til den behandlede overflade og bør ikke overstige 1 g creme pr. 10 cm 2.

alder
Anvendelsesområde
Ansøgningens varighed

En stribe EMLA ® creme 3,5 cm lang svarer omtrent til en dosis på 1 g.

Forøgelse af ansøgningstiden reducerer anæstesi. Hos børn med atopisk dermatitis bør ansøgningstiden reduceres til 30 minutter.

Påfør cremen med et tykt lag på huden og dækk med en okklusiv dressing.

Anbefalinger til anvendelse af lægemidlet

1. Pierce aluminiumsrørets beskyttende membran ved hjælp af en skruelåg, klem en tilstrækkelig mængde creme fra røret og påfør den til stedet for den foreslåede procedure. Ved anæstesi i huden kan okklusale klistermærker anvendes (5 x 5 g er fastgjort til pakken).

2. a. Tag et af de okklusale klistermærker og fjern dets centrale del.

b. Separér papirbeklædningen fra papirets kant på bagsiden af ​​forbindingen.

Ved anæstesi af trofasår i nedre ekstremiteter skal du bruge en okklusiv PVC-dressing.

3. Dæk den påførte creme med en dressing, så cremerlaget under det er tykt og ikke presser ud under underbeklædningen. Smør forsigtigt på kantene for at undgå creme lækager.

4. Hvis du bruger den okklusale klistermærke, der følger med pakken, skal du fjerne papirrammen. Tiden for påføring af lægemidlet kan optages direkte på bandagen.

5. Efter den anbefalede tid skal du fjerne forbindelsen fra dressing og fløde fra overfladen.

Ved påføring på intakt hud

Patienter med glukose-6-phosphat dehydrogenase mangel eller arvelig eller idiopatisk methemoglobinæmi er mere modtagelige for stofafhængig methemoglobinæmi. Effekten af ​​at anvende cremen på nyfødte under proceduren for at tage blodprøver fra hælen er ikke blevet fastslået. Pas på, når du anvender EMLA ® creme omkring øjnene, da lægemidlet forårsager øjenirritation. Fjernelse af beskyttelsesreflekser kan forårsage irritation eller hornhindebeskadigelse. Hvis cremen kommer i øjnene, vask øjnene straks med vand eller 0,9% natriumchloridopløsning, og beskytt øjnene, indtil beskyttelsesreflekserne genoprettes. Pas på, når lægemidlet påføres huden med atopisk dermatitis; ansøgningstiden bør reduceres (15-30 minutter).

Hos børn under 3 måneder blev sikkerhed og virkning ved anvendelse af EMLA ® creme bestemt efter anvendelse af en enkeltdosis. I disse børn observeredes der ofte en stigning i indholdet af methemoglobin i blodet op til 13 timer efter påføring af cremen. Imidlertid har den observerede stigning i blodniveauer af methemoglobin sandsynligvis ingen klinisk betydning. Patienter, der tager antiarrhythmiske lægemidler af klasse III (for eksempel amiodaron) bør under konstant overvågning og EKG-overvågning, da kan påvirke hjerteaktiviteten. Anvend ikke EMLA ® creme på et beskadiget trommehinde eller i andre tilfælde af eventuel indtrængning af cremen i mellemøret. Anvend ikke cremen på åbne sår. På grund af manglende data om absorption af lægemidlet anbefales det ikke at anvende cremen på slimhinden i kønsorganerne hos børn. Lidokain og prilocain i koncentrationer over 0,5-2% har bakteriedræbende og antivirale egenskaber. I denne henseende anbefales det at være særlig forsigtig, når der påføres cremen før subkutan administration af en levende vaccine (fx BCG). På grund af manglende data anbefales den kombinerede anvendelse af EMLA ® creme og lægemidler, der forårsager methemoglobinæmi hos børn i alderen 0-12 måneder, ikke.

Indvirkning på evnen til at køre og arbejde med køretøjer

Påvirker ikke evnen til at køre køretøjer og arbejde med udstyr.

Cream til lokal og ekstern brug (aluminiumrør) på 5 g og 30 g.

På 5 g i aluminium tuba loddet af en aluminiumsmembran og lukket med skruen på hætten. 5 rør sammen med okklusale klistermærker og instruktioner til brug i en papkasse med kontrol af den første åbning.

30 g i et aluminiumrør, forseglet med en aluminiumsmembran og lukket med en skruehætte. 1 rør med instruktioner til brug i en æske.

3 år. Må ikke anvendes efter udløbsdatoen, der er trykt på pakningen.

Opbevares ved temperaturer under 30 ° C uden for børns rækkevidde. Må ikke fryses.

Navn og adresse på den juridiske enhed i hvis navn registreringsbeviset udstedes

Aspen Pharma Trading Limited

3016 Lake Drive, Cityives Business Campus, Dublin 24, Irland

Reciefarm Karlskoga AB, Sverige

Björkbornnsvagen 5, SE-691 33 Karlskoga, Sverige

Recipharm Karlskoga AB, Sverige

Bjorkbornsvagen 5, SE-691 33 Karlskoga, Sverige

Udførelse af kvalitetskontrol

1. AstraZeneca AB, Sverige

SE-151 85 Södertalle, Sverige

2. Recifearm Karlskoga AB, Sverige

Björkbornnsvagen 5, SE-691 33 Karlskoga, Sverige

Navn, adresse på den organisation, der er godkendt af ejeren af ​​registreringen
Lægemiddelattester til medicinsk brug
krav fra forbrugeren
Aspen Health LLC
123317, Moskva, Presnenskaya emb., 6/2, etage 31
Tlf.: +7 (495) 969-20-51, fax: +7 (495) 969-20-53
EMLA ® er et varemærke ejet af AstraZeneca.
® AstraZeneca 2007-2014

EMLA - officielle brugsanvisninger

Registreringsnummer: П N014033 / 01

Handelsnavn: ЭМЛА®

International ikke-proprietært eller sammensat navn: lidocaine + prilocaine

Doseringsform: topisk og topisk fløde

Sammensætning (for 1 g fløde)
aktive ingredienser: lidokain 25,0 mg, prilocaine 25,0 mg;
Hjælpestoffer: Macrogol glycerylhydroxystearat (ARLATON 289) 19,0 mg, carbomer 974 P (carboxypolymethylen) 10,0 mg natriumhydroxid 5,2 mg for at bringe pH til 8,7-9,7 renset vand til 1,0 g.

Beskrivelse: ensartet creme af hvid farve.

Farmakoterapeutisk gruppe: lokalbedøvelsesmiddel

ATX kode: N01BB20

farmakodynamik
EMLA creme indeholder som aktive ingredienser lidocaine og prilocaine, som er lokalanæstetika af amidtypen. Anæstesi af huden skyldes penetrationen af ​​lidokain og prilocain i lagene af epidermier og dermis. Graden af ​​anæstesi afhænger af dosis af lægemidlet og varigheden af ​​applikationen.
Intakt hud
Efter påføring af EMLA® creme på intakt hud i 1-2 timer, er anæstesiens varighed efter fjernelse af okklusiv dressing 2 timer. Der var ingen forskelle i effekt (herunder tid til at opnå en analgetisk effekt) og sikkerhed ved påføring af cremen på intakt hud mellem ældre (65-96 år) og yngre patienter.
På grund af effekten af ​​EMLA® creme på overfladiske beholdere er midlertidig blanchering eller rødme af huden mulig. Sådanne reaktioner hos patienter med udbredt neurodermatitis (atopisk dermatitis) kan forekomme hurtigere inden for 30-60 minutter efter påføring af cremen, hvilket indikerer en hurtigere indtrængning af cremen gennem huden.
Til nålbiopsi (4 mm diameter) giver EMLA® creme tilstrækkelig bedøvelse til intakt hud hos 90% af patienterne 60 minutter efter påføring af cremen, når nålen indsættes til en dybde på 2 mm og efter 120 minutter, når nålen indsættes til en dybde på 3 mm. Effektiviteten af ​​EMLA® creme afhænger ikke af hudens farve eller pigmentering (hudtype I-IV).
Når der anvendes kombinationsvacciner mod sådanne infektioner som mæslinger, røde hunde, hude eller intramuskulære kombinationsvacciner mod difteri, kighoste, stivkrampe, poliomyelitis og infektion forårsaget af Haemophilius influenza type b samt vaccination mod hepatitis B, er anvendelsen af ​​EMLA® creme ikke påvirket den gennemsnitlige antistoftiter, udseendet eller forsvinden af ​​specifikke antistoffer i serumet eller antallet af patienter, som opnåede et beskyttende eller positivt antistof-titer efter immunisering.
Slimhinden i kønsorganerne
Anæstesi af slimhinden i kønsorganerne opnås hurtigere end bedøvelse af intakt hud på grund af hurtigere absorption af lægemidlet. Hos kvinder, 5-10 minutter efter påføring af EMLA® creme på genitalorganernes slimhinde, opnås anæstesi, der er tilstrækkelig til at lindre smerten forårsaget af en argonlaser; Anæstesiens varighed er 15-20 minutter (under hensyntagen til individuelle karakteristika fra 5 til 45 minutter).
Trophic ulcers / lower limbs
Efter påføring af cremen under behandling af trofasår i underekstremiteterne er anæstesiens varighed på op til 4 timer. Ingen negativ virkning af lægemidlet på helingsprocessen af ​​sår eller i forhold til bakteriefloraen.

Farmakokinetik
Systemisk absorption af EMLA® creme afhænger af dosis, anvendelsesvarighed og tykkelse af huden (afhængigt af kroppens område) samt andre funktioner i huden, såsom hudsygdomme og barbering. Når de påføres på den ulcerative overflade af de nedre ekstremiteter, kan sårets egenskaber påvirke lægemidlets absorption, for eksempel værdien (med en forøgelse i sårets område øges absorptionen).
Intakt hud:
Hos voksne anvendte 60 gram creme til en intakt hud i hofteområdet på 400 cm2 (1,5 g pr. 10 cm 2) i 3 timer, og systemisk absorption for lidokain var ca. 3% og prilainain 5%. Suge er langsom. Den maksimale koncentration af lidokain (gennemsnitlig værdi 0,12 μg / ml) og prilainin (gennemsnitsværdi på 0,07 μg / ml) i blodplasmaet blev nået efter ca. 4 timer fra anvendelsesmidlet for cremen. Risikoen for toksiske symptomer findes kun, når koncentrationen af ​​aktive stoffer i blodplasma er 5-10 μg / ml. Ved anvendelse af EMLA®-creme på intakt hud 8-12 timer efter barbering er den maksimale plasmakoncentration af lidokain og prilocoin hos både unge og ældre patienter meget lav og langt under det mulige giftige niveau.
Trofiske sår / underekstremiteter:
Tiden til at nå den maksimale koncentration af lidokain (0,05-0,84 μg / ml) og prilainin (0,02-0,08 μg / ml) i blodplasmaet er 1 -2,5 timer fra det øjeblik, hvor lægemidlet på såroverfladen (5 -10 g fløde i 30 min. Ved gentagen påføring af cremen på den ulcerative overflade blev akkumulering af prilocain, lidocain eller deres metabolitter i blodplasmaet ikke observeret. 2-10 g EMLA® creme blev påført på mavesoverfladen op til 62 cm 2 i 30-60 minutter fra 3 til 7 gange om ugen (15 gange pr. Måned).
Slimhinden i kønsorganerne:
Tiden til at nå den maksimale koncentration af lidokain og prilocain i plasma (henholdsvis 0,18 μg / ml og 0,15 μg / ml) er ca. 35 minutter efter påføring af lægemidlet på vaginal slimhinden (10 g fløde i 10 minutter).

Indikationer for brug
Hos voksne:

 • overfladebedøvelse af huden under injektioner (herunder vaccination), punktering og vaskulær kateterisering og overfladeoperationer, herunder mindre kosmetiske procedurer og epilation;
 • overfladebedøvelse af trofasår i de nedre ekstremiteter under kirurgisk behandling (mekanisk rengøring), for eksempel for at fjerne fibrin, pus og nekrotisk væv;
 • overfladebedøvelse af slægtsorganernes slimhinde før de udfører smertefulde manipulationer og til smertelindring før injektioner af lokalbedøvelsesmidler.
  Hos børn: overfladisk anæstesi i huden under injektioner (herunder vaccination), punktering og vaskulær kateterisering og overfladiske kirurgiske indgreb (herunder fjernelse af molluskum contagiosum).

  Kontraindikationer

 • overfølsomhed over for lokalanæstetika af amidtypen eller enhver anden bestanddel af lægemidlet
 • for tidlige nyfødte født med en svangerskabsperiode på mindre end 37 uger; nyfødte med en vægt på mindre end 3 kg.

  Med omhu

  Glucose-6-phosphat dehydrogenase mangel, arvelig eller idiopatisk methemoglobinæmi, udbredt neurodermatitis (atopisk dermatitis), patienter, der tager anti-antihytmiske lægemidler af klasse III (fx amiodaron) (se afsnittet "Særlige instruktioner").

  Graviditet og amning

  Graviditet.
  Der er ikke nok data om brugen af ​​EMLA® creme hos gravide kvinder. I løbet af dyreforsøg blev der ikke påvist nogen direkte eller indirekte negativ virkning af lægemidlet på graviditet, fosterudvikling, på fødsels- eller postnatal udvikling. Lidokain og prilocain trænger ind i placenta barrieren og kan absorberes i fostrets væv. Der blev ikke rapporteret specifikke krænkelser af reproduktionsprocessen, såsom en forøgelse af hyppigheden af ​​misdannelser eller andre direkte eller indirekte skadelige virkninger på fosteret.
  Amning.
  Lidokain og prilocain udskilles i modermælk i mængder, der ikke udgør en risiko for barnet, når lægemidlet anvendes i terapeutiske doser.

  Dosering og indgivelse: topisk på huden eller slimhinden.
  Voksne
  Overfladebedøvelse af intakt hud.

  Emla creme under graviditeten

  Umiddelbart vil jeg bemærke, at jeg er imod narkos lokalforstyrrelser uden først at konsultere en læge, fordi selv en meget let lokalbedøvelse kan forårsage farlige konsekvenser, hvis du oplever uforudsete allergiske reaktioner. 1) Emla creme, 5%. (Ingredienser: lidokain, prilocain). Anæstesi under epilation med Emla-creme har 5% ikke en dårlig virkning, hvis midlet påføres med et tyndt lag, og en madfilm påføres ovenpå i ca. en time. Derudover behøver du ikke at gnide Emla creme. Smerter vil være meget mindre akutte. Dens eneste kontraindikationer er individuel intolerance og methemoglobinæmi. Under graviditeten.

  Hej alle piger! Har nogen brugt det? Det indeholder lidokain, i første trimester besluttede jeg ikke at fjerne, tror jeg måske i 2 du kan? Jeg bruger det til epilering af den dybe bikini zone :) Uden det kan jeg ikke tolerere det overhovedet :(

  God morgen, piger! Spørgsmålet er modent! Jeg har 25-26 uger, jeg spørger kun dem, der virkelig har erfaring med dette. Hun lider af kropshår hele tiden. Og Emla fandt cremen for min glæde, smurt alt under plastikpakken, jeg kunne virkelig godt lide resultatet, følte ikke noget og så epilerede med en almindelig epilator. Under graviditeten forsøgte jeg ikke, der er ingen specielle kontraindikationer i instruktionerne. Nu skal vi hvile, og her igen er hårets problem blevet meget akut, jeg ønsker ikke at gå til salonen for voks eller shugaring, meget.

  Måske vil nogen komme til nytte. Hvor meget jeg ikke gjorde denne depilation for mig selv og klienter. Jeg forstår ikke, hvordan du tolererer alt dette, piger. Jeg er selv bange for smerte for at være ærlig.. så jeg selv kan lave en dyb bikini - oh min Gud, så meget tid, indsats og tårer er væk! Gennem mange års praksis i denne sag forstod jeg: Emla er penge til vinden, cremen hjælper slet ikke med depilation eller andre procedurer (f.eks. Injektioner). Og det er det værd. Der er en god bedøvelse, som jeg bruger i injektioner, men det er desværre ikke tilgængelig for den almindelige person. Derfor er der to metoder til smertelindring, som endog nogen har råd til.

  hej alle sammen ))) Jeg har et sådant spørgsmål, det er meget smertefuldt for mig at gøre hårfjerning i en bikini region, kosmetologen rådede EMLA creme, brugte nogen det? Er det muligt under graviditeten? del din oplevelse!

  Jeg vil dele. Det har længe drømt om at slippe af med unødvendig unødvendig vegetation, drømmen var en drøm. Nå, så en gang for alle, trætte af barbering, ved hjælp af cremer, irritation. Beee. Epilatorer er slet ikke mine, det gør ondt og mit hår vokser bagefter, jeg har ikke prøvet shugarg og voks. Så var der graviditeter, fodring. Nå, her, siden jeg afsluttede GW, løb jeg straks til procedurerne, selvfølgelig kunne jeg ikke slippe af med det samme, jeg ville have brug for 6-8 procedurer. Lad os prøve :))) Og søndagen blev børnene tilbage med sin mand, og jeg gik til klinikken.

  Jeg har lavet en dyb bikini i 4 år hver måned (selvom jeg forlader en trekant eller stribet for ikke at føle sig helt nøgne). Så jeg har nogle tricks til at gøre dette, for at sige det mildt, ubehagelig procedure næsten ubemærket. Forresten gjorde jeg en dyb bikini 3 dage før fødslen! For det første er epilering bedst udført 3-4 dage efter menstruationens afslutning, så er smertetærsklen lavere, før epilering altid går smertefuldt. For det andet, omkring en time før hårfjerningen, sætter jeg på epilationen.

  Kære BB-shechek, Hej alle! Mit navn er Nastya, jeg vil gerne tilbyde mine tjenester til epilering. Jeg tager det hjemme !! Så jeg forlader i ethvert område af moské.

  Vi tilbyder vores tjenester til elektrisk hårfjerning derhjemme KVALITETSHASTIGHED KOMFORT STERILITET Lad os slippe af med håret for evigt. I øjeblikket er der ingen permanent hårfjerningsmetode, der er overlegen i effektivitet og sikkerhed til elektrolyse! Alle oplysninger under cut))) Det er også en masse kommentarer og anmeldelser på min blog http://www.babyblog.ru/user/lenta/stizom1 Elektrolyse - det er den eneste sikre metode til hårfjerning evigt. Elektrolyseproceduren består af rettet elektrisk energi til hårvækstzonen. Denne energi ødelægger hårvækstzonen og hæmmer hårvækst igen.

  Så jeg kom til at skrive et indlæg om selve behandlingen. Det skal bemærkes, at jeg længe havde forsinket dette øjeblik, men efter regningen af ​​de piger, der skrev mig med spørgsmål om clubfoot over et dusin, åbnede jeg min bærbare computer og satte mig ned for at skrive denne tekst.

  nærmere under snittet elektrolyse garanterer 100% fjernelse og permanent hår på nogen del af kroppen :. ansigt, ben, lår, under armene, bikini område osv elektrolyse metode er velegnet til både kvinder og mænd, betyder ikke noget, hvilken type og farve af huden. Elektrolyse fjerner alt hår, herunder "problem" til andre metoder: pistol, grå, blond og endda indgroet. Ved at lave elektrolyse kan du være sikker på at alt hår fjernes uden undtagelse, uanset hudfarve, hårfarve og selvom væksten.

  Hårfjerning fra bikiniområdet med traditionelle metoder - en barbermaskine, varm voks, en epilator - er præget af overfølsomhed, såvel som udseendet af irritation og indgroede hår. For at opnå den maksimale effekt (hårfjerning for evigt) i mangel af smerte, kan du bruge laser hårfjerning. Disse fordele tillader laser hårfjerning at indtage en ledende position på listen over moderne metoder til fjernelse af uønsket hår. Epilering af en bikinizone med en laser er den mest effektive måde at slippe af med håret for evigt. Vores medicinske center tilbyder flere typer af delikat epilering: Undertøj Bikini linje - hårfjerning fra inguinal fold.

  For 10 år siden ville jeg være meget overrasket over, at jeg ville skrive et sådant indlæg. Injektioner af skønhed, plastik, Botox, mesoterapi, skrælning, alle disse ord var ukendte for mig og endog anstrengt. "Det er nødvendigt at blive gammel smukt." - Det var mit slogan. Men nærmer sig alderen, som de siger "berry igen", måtte jeg tage denne udtalelse op til fornyet overvejelse. Og da refleksionen i spejlet ophørte med at behage, besluttede jeg at studere og anvende mig selv, hvad der kaldes injektionsmetoder i kosmetologi. Desuden en masse tekst.

  Jeg går ikke til huset! detaljer under katten

  I øjeblikket er der ingen mere effektiv måde at bekæmpe overskydende hår på kroppen og fjerne dem permanent. Under huden, ved selve basen af ​​håret, er den tyndeste nål, der rører ved hårpæren, indsat, så udtømmes en elektrisk strøm til nålen, hvilket ødelægger folliklen. Elektrisk hårfjerning er meget billigere end lignende procedurer udført ved hjælp af højteknologi (laser, foto og ELOS-hårfjerning). Det ødelægger alle typer og sorter af hår: indgroet, gråt, fluff. Du kan have en hvilken som helst type og farve på huden. Elektrolyse er effektiv til enhver del af kroppen.

  Producentens anbefalinger + anmeldelser af mine deltagere (fra BB og fra andre forum) KØB! Men først vil jeg være opmærksom på, at jeg har brug for at følge instruktionerne for brug (det er meget detaljeret). Jeg vil fremlægge producentens anbefalinger, som blev diskuteret i emnet for mit køb (sendt spørgsmål til producenten). Piger, tag det ikke til arbejde, læs helt, så værktøjet har den maksimale virkning. Vi venter alle på denne effekt! 1) Det anbefales ikke at bruge under graviditet, laktation, da der ikke var frivillige blandt denne kategori af forbrugere. Det samme gælder for onkologiske sygdomme.

  Jeg skriver dette indlæg til piger, der har mange spørgsmål om lip augmentation, men har ikke fundet svarene på disse spørgsmål af en række årsager. Jeg ønskede at forstørre læberne i lang tid i ca. 3 år Men fra begyndelsen stoppede frygt og derefter graviditet mig. Men ønsket om at have plumpede læber var så stor, at jeg til sidst sagde til mig selv: "læber i foråret bliver det punkt")). Jeg valgte en læge i lang tid, studerede fora, men jo mere.

  Jeg har brugt hele mit voksne liv med stregmærker. Vi mødte 13 år på det tidspunkt, da jeg begyndte at vokse hurtigt.

  Piger, jeg foreslår at du slippe af med håret for evigt! Nu foregår handlingen - de første 2 sessioner er helt GRATIS. Omkostningerne ved de efterfølgende procedurer er 600 rubler per time.

  Piger, hej alle, jeg tilbyder dig mine tjenester for at fjerne uønsket hår! Accepter hjemme! Jeg rejser også til et hvilket som helst distrikt i Moskva.

  Implanon NKST blev introduceret til mig i juni, jeg havde langt med valget af prævention i de næste 2 år med min læge. Jeg ønskede ikke særlig at reklamere for et sådant usædvanligt svangerskabsforebyggende middel, som få mennesker bruger i øjeblikket. Dette er et nyt ord i moderne gynækologi. En implanon blev indsat i venstre arm af underarmen. Dette er faktisk lidt ubehageligt, men der er ingen smerte! Jeg fortæller dig dette som en berømt lille pantie! Proceduren tog ca. 20 minutter fra kraften. Jeg trådte det ind i "Demeter" under kontrol af 2.

  Jeg vil fortælle vores historie, pludselig vil min erfaring være nyttig for nogen. Alle forældre bryr sig om deres børns sundhed, og vores familie er ingen undtagelse. Men som de siger, er den gamle kvinde proruha. Så... Da min datter var 4 måneder gammel, begyndte problemer med vandladning - klemme ud drop-drop, nogle gange ledsaget af græd. De viste en børnelæge, passerede urin til analyse (for at eliminere den inflammatoriske proces). Jeg delte med lægen mine mistanker om synechia (dengang havde jeg allerede læst om det på internettet). Efter inspektion og kigger derhen.

  Jeg har lavet en dyb bikini i 4 år hver måned (selvom jeg forlader en trekant eller stribet for ikke at føle sig helt nøgne). Så jeg har nogle tricks til at gøre dette, for at sige det mildt, ubehagelig procedure næsten ubemærket. Forresten gjorde jeg en dyb bikini 3 dage før fødslen! For det første er epilering bedst udført 3-4 dage efter menstruationens afslutning, så er smertetærsklen lavere, før epilering altid går smertefuldt. For det andet, omkring en time før hårfjerningen, sætter jeg på epilationen.

  Vi tilbyder vores tjenester til elektrisk hårfjerning derhjemme KVALITETSHASTIGHED KOMFORT STERILITET Lad os slippe af med håret for evigt. I øjeblikket er der ingen permanent hårfjerningsmetode, der er overlegen i effektivitet og sikkerhed til elektrolyse!

  Jeg har lavet en dyb bikini i 4 år hver måned (selvom jeg forlader en trekant eller stribet for ikke at føle sig helt nøgne). Så jeg har nogle tricks til at gøre dette, for at sige det mildt, ubehagelig procedure næsten ubemærket. Forresten gjorde jeg en dyb bikini 3 dage før fødslen! For det første er epilering bedst udført 3-4 dage efter menstruationens afslutning, så er smertetærsklen lavere, før epilering altid går smertefuldt. For det andet, omkring en time før hårfjerningen, satte jeg på området for at blive epileret.

  Kære BB-shechek! Hej alle! Mit navn er Nastya! Jeg tilbyder dig en høj kvalitet og billig procedure til fjernelse af uønsket hår. Nyt! Tattoo af strazikov og gnistre for kun 300 rubler

  Emla under graviditet

  Emla er et lægemiddel, der har lokalbedøvende effekt.

  ATH kode

  Aktive ingredienser

  Indikationer for brug Emla

  Den anvendes i form af et overfladebedøvende middel, der anvendes ved udførelse af injektioner, kateterisering i vaskulærområdet og desuden under kirurgiske operationer og punkteringer.

  Også cremen bruges på benene til at udføre overfladisk anæstesi til trophic ulcera, og også før der udføres smertefulde procedurer i slimhindeområdet (kun hos voksne patienter).

  Lægemidlet bruges dog ofte, når man udfører nogle kosmetiske procedurer:

  • fjernelse af tidligere foretagne tatoveringer, fjernelse af hår, ar-korrektion;
  • eliminering af rynker samt korrigering, der påvirker nasolabiale folder osv.
  • før man udfører mesoterapi
  • før indførelsen af ​​stoffer (Restylane, Botox, etc.);
  • eliminering af telangiektasi.

  Udgivelsesformular

  Frigivelsen udføres i form af en creme i rør af 5 g. Inden i pakken er der 5 sådanne rør komplet med 12 forseglede klistermærker. Det kan også produceres i rør med et volumen på 30 g - inde i boksen indeholder 1 sådan rør.

  farmakodynamik

  Anæstetisk medicin Emla forhindrer generationen af ​​impulser inden for receptorer af sensoriske nerver, og forhindrer desuden ledningen af ​​excitationspulser i området af nervefibre.

  Farmakokinetik

  Højdepunktet for effekten af ​​cremenes effekt observeres efter 60 minutter efter påføringen af ​​medicinen. Varigheden af ​​eksponeringen er 30 minutter.

  Brug af Emla under graviditet

  Der er ikke nok information om brugen af ​​prilocain med lidokain hos gravide kvinder.

  Ovennævnte elementer kan passere gennem moderkagen. Der er ingen oplysninger om, at de kan føre til forstyrrelser i reproduktionsprocessen (en stigning i risikoen for udviklingsforstyrrelser samt direkte eller indirekte negative virkninger på fostret), men risikoen for at bruge stoffer hos mennesker er under alle omstændigheder ikke godt forstået.

  Oplysninger om virkningen af ​​prilocain med lidokain i løbet af graviditeten, udvikling af foster og foster samt fødselsprocessen og udviklingen af ​​barnet efter fødslen, som blev opnået under dyreforsøg, betragtes ikke som fuldstændige.

  Men samtidig menes det, at med en kort brug af Emla i en gravid kvinde vil fordelene ved brugen være højere end risikoen for komplikationer.

  Små mængder lidokain med prilocaine passerer ind i modermælken. Når du bruger cremen i de anbefalede dele, vil risikoen for udsættelse for spædbarnet være ekstremt lav. Dette giver dig mulighed for at fortsætte amningen i løbet af brugsperioden.

  Kontraindikationer

  • Tilstedeværelsen af ​​intolerance over for lægemidlet
  • Anvendelse hos spædbørn, der er født med en svangerskabsperiode på mindre end 37 uger
  • Formålet med cremen er forbudt for nyfødte, hvis vægt er mindre end 3 kg, og det terapeutiske system er forbudt at behandle overflader med åbne sår.

  Forsigtighed er påkrævet ved ordination af en creme til personer med mangel på G6PD-elementet, atopisk dermatitis og ud over denne methemoglobinæmi af idiopatisk eller arvelig karakter.

  Det terapeutiske system anvendes omhyggeligt, når det anvendes i området nær øjnene (dette kan forårsage irritation), før BCG-proceduren, med atopisk dermatitis og med mangel på stoffet G6PD.

  Bivirkninger af Emla

  Brug af lægemidlet kan forårsage nogle bivirkninger: udseende af ødem, allergi, erythem og pallor. Derudover kan lokale symptomer opstå - kløe eller brænding på behandlingsstedet.

  Dosering og indgift

  Det er nødvendigt at bruge stoffet udadtil - at behandle hud eller slimhinder.

  Ved små kirurgiske indgreb eller injektioner anvendes der ofte 1,5-2 g af en creme til behandling af 10 cm 2 af hudoverfladen, hvorefter dette område lukkes med forseglet klistermærke (i 1-5 timer).

  Anvend om nødvendigt proceduren på et stort hudområde, anbring 1,5-2 g / cm 2 af stoffet, og luk derefter dette sted med et forseglet klistermærke (i 2-5 timer).

  Som overfladebedøvelse i behandlingen af ​​trofasår på benene påføres lægemidlet i en portion på ca. 1-2 g / cm2 (proces med et tykt lag af creme). Det er tilladt at anvende maksimalt 10 g af et lægemiddel i en procedure. Samtidig påføres et hermetisk klistermærke i 30 minutter. Hvis der er vanskeligheder med stoffets gennemtrængning i vævet, er det muligt at forlænge klistermærket i op til 60 minutter. Mekanisk rengøring skal begynde i maksimalt 10 minutter efter at klistermærket er fjernet. I løbet af 30-60 dage får cremen ikke mere end 15 gange.

  Der er flere forskellige brugsmønstre af lægemidlet til behandling af slimhinder i kønsområdet.

  Som et bedøvelsesmiddel inden udførelse af injektioner af lokalbedøvelsesmidler er det foreskrevet i mængden på 1-2 g / 10 cm 2 overflade. Påfør cremen skal være et tykt lag. For kvinder er anvendelsesperioden for lægemidler 1 time og for mænd - højst 15 minutter.

  Under fjernelse af kondylomer såvel som anæstesi skal ca. 5-10 g af stoffet påføres i slimhinden inden indsprøjtningen af ​​lokalbedøvelsesmidler. Hold stoffet påkrævet i 5-10 minutter. Manipulation bør udføres straks efter rensning af cremen fra slimhinden.

  For børn et lægemiddel der anvendes til bedøvelse ved udførelsen af ​​injektion og også andre kirurgiske indgreb, naturen af ​​overfladen - i en del af højst 1 g / 10 cm2. Lægemidlet bør påføres med et tykt lag, og luk derefter det behandlede sted med et forseglet klistermærke.

  Ved behandling af atopisk form for dermatitis er det nødvendigt at reducere anvendelsestidspunktet til 15-30 minutter.

  Emla bruges ofte til kosmetiske procedurer - for eksempel til epilering i bikiniområdet og andre områder. I dette tilfælde bruges et tykt lag af creme til at behandle de ønskede hudområder og holde lægemidlet i ca. 0,5-1 timer, før proceduren begynder. Hvis du skal epilere på et stort hudområde, kan du have brug for flere rør af stoffet.

  overdosis

  Når du bruger medicin i overensstemmelse med instruktionerne, er sandsynligheden for forgiftning ekstremt lav. Blandt de mulige symptomer på overdosering udsender en følelse af stærk spænding, og desuden undertrykkelsen af ​​hjertefunktionen og arbejdet i centralnervesystemet.

  Med udviklingen af ​​neurologiske manifestationer i en alvorlig grad er det nødvendigt at udføre symptomatiske foranstaltninger. For eksempel, hvis du oplever anfald, skal du bruge antikonvulsive midler.

  Efter påbegyndelsen af ​​eliminering af symptomer på systemisk forgiftning er det nødvendigt at overvåge patientens tilstand i flere timer.

  Interaktioner med andre lægemidler

  Personer, der bruger antiarytmiske lægemidler af 3. klasse, bør anvende Emla creme med forsigtighed.

  Det anbefales ikke at kombinere lægemidlet med stoffer, der forårsager udviklingen af ​​methemoglobinæmi hos patienter under 1 år.

  Opbevaringsforhold

  Emla skal opbevares på et lukket sted for små børn. Det er forbudt at fryse fløden. Temperaturen, når indholdet af stoffer ikke må overstige 30 ° C.

  Holdbarhed

  Emla kan bruges i 3 år fra fremstillingstidspunktet af lægemidlet.

  Ansøgning om børn

  Emla kan tildeles børn fra fødslen under hensyntagen til indikationer for forskellige aldersgrupper. Nyfødte op til 2 måneder gamle, babyer 3-11 måneder og børn på 1-11 år bruges til overfladisk anæstesi på huden på injektionsstedet (for eksempel når der tages blodprøver eller for at indføre et kateter i perifer venen), og også når der udføres overfladiske operationer.

  Også cremen kan bruges til at eliminere molluscum contagiosum.

  analoger

  Analoger af cremen er følgende stoffer: Artifrin med anæstesol, lidocain og artikain med Kamistad og Ultrakain, ud over denne Katedzhel med lidokain, Detilenoks og Menovazin. De fleste af disse stoffer er løsninger til udendørs brug. Også blandt dem er geler.

  anmeldelser

  Emla får mange forskellige tilbagemeldinger fra patienter. De fleste af dem er positive, selv om der er kommentarer fra utilfredse mennesker. Ofte omfatter kommentarer udtalelser fra piger, der brugte stoffet under epileringsprocedurer, og de fleste af dem siger, at cremen var nyttig. Men på samme tid er der også negative anmeldelser af de mennesker, der ikke følte medicinens anæstetiske virkninger overhovedet.

  Som et resultat kan vi sige, at cremenes effektivitet for hver enkelt patient er individuel. Der er også en opfattelse, at cremer med lignende egenskaber er i stand til at bedøve udelukkende hudoverfladen, og hårene placeres dybere, hvorfor der opstår smertefulde fornemmelser alligevel. Derfor nægter enkelte kosmetologer at bruge Emla som et bedøvelsesmiddel under epileringsprocedurer, som de giver deres klienter anæstesiske injektioner.

  Emla under graviditet

  cool! dyrt... kun et rør er opnået - en procedure, ja?

  Lokalbedøvelse som en type Emla.

  Emla creme er det eneste bedøvelsesmiddel, der er godkendt af hudlæger. Påfør det i et par timer før proceduren og dække området med en film. Men der er en masse "nej": anæstetika indsnævrer hårdemuskelens lumen, og vi skal udvide det modsatte så meget som muligt, så proceduren er mindre smertefuld. Her er et dobbeltkantet sværd. Rådgivning: Før proceduren under badning skal du lave en skrubbe og forsøge at gøre depilation midt i menstruationsperioden på klubben, efter smerten eller på tærsklen eller efter smertens tærskel er for høj (på grund af blodgennemstrømning)

  Jeg plejede at forsøge at gå på elektroepilation - emla hjalp slet ikke mod smerter.

  En voks mig tolereret generelt godt

  Emla creme til depilation. Min erfaring.

  Shugaring og emla i 1. trimester

  I brugsanvisningen til cremen er der et punkt på kontraindikationer. Det siger, at data om virkningerne af emla på gravide ikke er nok, men de blev testet på dyr og afslørede ikke noget negativt. Og så lidocain og prilocaine har en gennemtrængende evne selvfølgelig, derfor er det bedre at bruge det først efter at have konsulteret en læge. Så spørg, måske vil det. Hvis ikke, vil du bruge det efter graviditet, så cremen er supersky, samtidig med at det kan være nyttigt for barnet. Jeg plejede at smøre mine ben og penne før vaccinationer. Og jeg glemte - under amning kan du emlu)

  Ja, du behøver ikke anæstesi til shugaring! jo mere emloj, især under graviditeten. Jeg er nødt til at arbejde fra Arabia køling gel med mynte. arbejder på princippet om distraktion. og mig og klienten roligere.

  Jeg gik for nylig til Shugaring, og bare hylede fra smerten. Selvom jeg gør 4 år. Føreren sagde at hun skulle købe en creme, hun er gravid selv og alle gravide kunder går med cremen. Så jeg vil nok købe

 • Depilation Cream Veet

  Måder at depilere ansigtet - glem uønskede hår!