Epilation uden smerte ved brug af "Emla"

Emla - et stof til lokalbedøvelse i form af en creme. Det er vist til ekstern anvendelse til anæstesi af integrier og slimhinder. Cremen indeholder amidanæstetika: Prilocaine og lidokain, som trænger dybt ind i dermis og deaktiverer sensibiliteten af ​​nerveender. Den smertestillende virkning på huden varer 2 timer og på slimhinderne - op til 20 minutter.

Creme Egenskaber

Arten af ​​lægemidlets virkning på forskellige områder af dermis varierer afhængigt af anvendelsesområdet, dosis af midlet og den tidsperiode, på hvilken den okklusive dressing er blevet påført. Ved anvendelse af lægemidlet bør der tages hensyn til dets egenskaber:

 • 1 time efter påføring anesteserer salven 2 mm af dermis i dybden;
 • 2 timer efter påføring er følsomheden af ​​nerveenderne tabt 3 mm fra hudoverfladen;
 • 10 minutter efter behandling af slimhinder observeres deres anæstesi.

Forløbet af anæstesi påvirkes ikke af personens alder og hudfarve. Den eneste indikator, der påvirker lægemidlets virkning, er en anomali af nervøsitet - atopisk dermatitis. I dette tilfælde vil effekten af ​​brugen af ​​"Emla" være mærkbar efter 20 minutter.

Cream ansøgning

Instruktionen indeholder en lang liste over indikationer for brug: Det anbefales at bruge cremen før nogen procedurer, der involverer skade på de øverste lag af dermis. Du bør ikke forsømme den stærke smerte, fordi den konstante irritation af nerveenderne kan have negativ indflydelse på de tilstødende organers arbejde og endda hjertet.

Emla reducerer smertestærsklen betydeligt under følgende procedurer:

 • Ørepiercing, piercing;
 • Tatovering, tatovering;
 • Injektioner af aggressive stoffer og vitaminer;
 • Subkutane kosmetologinjektioner;
 • Epilation og depilation.

Den mest aktive salve "Emla" bruges til at behandle bikiniområdet inden hårfjerning. Det største antal nerveender er lokaliseret i dette område, så det er ekstremt svært at undvære medicinsk udstyr. For vellykket epilering (laser eller foto) er det nødvendigt at bruge 8-10 g for hele bikiniområdet og til depilation (med voks, sukker og mekanisk enhed) - 3-5 g.

Sikkerhedsforanstaltninger

Instruktioner til lægemidlet hævder, at cremen er helt sikker for alle aldersgrupper og sundhedsforhold. Den eneste undtagelse er methemoglobinæmi og allergi over for stoffets komponenter. Gravide kvinder og ammende mødre kan bruge salven før bikini epilation, og sørg for, at kroppen ikke har overfølsomhed over for lidokain.

Cremen kan forårsage lokale bivirkninger i form af kløe og brænding. Hud er præget af lunger og kortvarig hæmoragisk udslæt, på slimhinderne er en knap mærkbar hævelse tilladt. Skader på mikrober forårsager punktblødninger og hyperæmi (overskridelse af kapillærerne med blod).

Når du bruger værktøjet, skal du overholde følgende regler:

 1. Instruktionen forbyder indtagelse af salve på området omkring øjne og ører;
 2. Det er ikke tilladt at anvende cremen på de beskadigede områder af bikiniområdet og huden og slimhinden.
 3. Hvis der er takykardi eller apati, sløvhed, skal værktøjet fjernes helt.

Regler for anvendelse

Pakken indeholder salve og okklusiv dressing. Påfør cremen skal være senest en time før hårfjerning. Anæstesi er kun færdig, hvis alle regler følges. Brugsanvisning:

 1. Dæk hele bikiniområdet med et tykt lag af "Emla", så huden ikke viser sig.
 2. Afskærm filmen af ​​den okklusive dressing fra overfladen af ​​skabelonen og hold den på epileringsområdet.
 3. Fjern kanterne og lad i 1-2 timer: bedøvelse salve skal være på huden i mindst 40 minutter, og på slimhinden - mindst 10, ellers vil effekten være ufuldstændig eller helt fraværende.
 4. Fjern filmen og fjern rester.

Før du fjerner hår, skal du sørge for, at overfladen af ​​huden er helt ren fra rester af "Emla". Af særlig betydning er for voksning og shugaring depilation, da klæbemidlet ikke vil kunne fange hele vegetationen, og proceduren vil blive forsinket. Med hensyn til foto og laser hårfjerning - de er mindre lunefuldt for tilstedeværelsen af ​​midler på huden, fordi deres handlingsprincip er baseret på brænding af hår og løg i bikiniområdet.

Cremen kan være en katalysator for udseendet af blå mærker og blå mærker efter proceduren, men alle ufuldkommenheder i huden skal gå væk inden for 2-3 dage. Emla anbefales ikke til genbrug, før skaden i de øverste lag af dermis passerer. Denne regel er let at følge, fordi håret i bikiniområdet vises ikke tidligere end i 2-3 uger.

analoger

Hvis cremen af ​​en eller anden grund ikke passer til dig, og anæstesi er nødvendig før epilering af det følsomme område, brug middel-analoger. Den klassiske version er stoffet "Lidocaine Spray". Det har praktisk talt ingen kontraindikationer og tolereres godt af mennesker i alle aldre.

Spray produktet over hele bikiniområdet, og begynd straks hårfjerning. Forringelse af følsomhed opstår efter 1-3 minutter, men varer ikke mere end en time. Cremen forhindrer smertefulde fornemmelser ikke kun under, men også efter proceduren, mens hudlæsioner helbreder. Ved brug af Lidocaine Spray, vil kløe og brænding umiddelbart efter hårfjerning mærkes.

Nyheden af ​​markedet for lokalbedøvelse er Light Dep creme, Emlas modstykke i virkeligheden, men ikke i sammensætning. Den vigtigste aktive ingrediens i anestemien er mindre giftig end lidokain, og har en hurtigere virkning. Tap af følsomhed af huden i bikiniområdet sker inden for 15-20 minutter (i sjældne tilfælde er det nødvendigt ikke at fjerne den okklusive dressing inden for en time). "Light Dep" er billigere end "Emla", men salven vil kun blive købt hos de officielle repræsentanter for NNPTSTO.

Forbruger anmeldelser

Cremen fandt mange kvindelige fans fra et kvindeligt publikum, der konfronterede epilering af intime områder. Som ethvert værktøj har Emla fordele og ulemper.

 • Evgenia (Moskva) er tilfreds med effekten af ​​cremen og hævder, at hun næsten ikke har nogen smerte under laserfjerning. Ulempen er den høje pris og den lange ventetid for den analgetiske virkning.
 • Vera (Rostov-til-Don) noterer sig tabet af følsomheden af ​​dermis 1 cm i dybden. Hun taler om rentabiliteten ved at bruge salven: 5 g til 2 sessioner af hårfjerning i det intime område med voks.
 • Natalia (Perm) er bedrøvet af den kendsgerning, at den anæstetiske virkning varede kun 30 minutter og forårsagede alvorlig irritation på huden.
 • Larisa (Izhevsk) sagde, at hun var bange for smerte før første brug af værktøjet, og nu laver hun sig selv hjemme. Bemærker den høje pris og hurtig forbrug af salve.

"Emla" når bikini hårfjerning

I dag er der mange måder at hjælpe med at slippe af med uønsket vegetation på kroppen. Alle er forenet under de generelle begreber "epilation" og "depilation", som ofte ofte anvendes forkert i forhold til en eller anden metode.

Epilation og depilation - hvad er forskellen?

Depilation er en simpel metode til at fjerne den synlige del af håret (stangen), de samme strukturer, der ligger i huden, er intakte, så håret vokser hurtigt igen. Et eksempel på depilation er barbering og brugen af ​​forskellige cremer og salver til fjernelse af hår. De kemiske komponenter, der indgår i deres sammensætning, ændrer hårets struktur, berøver kernen i keratinrammen og blødgør den. På grund af dette er unødvendig vegetation let fjernet fra hudoverfladen, mens roden og hårpæren ikke lider.

Epilering er en måde, hvorpå vegetationen enten fjernes fra roden eller fjernelse sker op til en overtrædelse af hårsækkenet, så nye hår vokser langsommere. De mest berømte metoder til hårfjerning:

 • Laser;
 • epilering;
 • Ultralydsmetode;
 • Hårfjerning ved shugaring;
 • voks;
 • Enzymatisk.

Det er sikkert i forhold til depilation, at epilering er mere effektiv, men det er heller ikke i stand til at løse problemet med "ekstra" hår for evigt. Faktum er, at det kun er muligt at fjerne kun de hår, der er i den aktive vækstfase, men i hårfollikelens livscyklus er der også en overgangsfase og en hvilepase. Disse perioder i forskellige follikler stemmer ikke overens, så det totale antal hår forbliver omtrent det samme.

Det er klart, at proceduren, uanset den valgte metode til hårfjerning, skal udføres gentagne gange, og det er ret smertefuldt, især i de følsomme områder i armhulerne og bikinierne. I dette tilfælde vil du komme til hjælp af lokale anæstetika, der vil gøre hårfjerningsprocessen mere behagelig.

Emla creme, dets egenskaber og brug

To aktive ingredienser i lægemidlet er lidokain og prilocainanæstetika, 25 mg hver i 1 g fløde. På grund af varierende grad af absorberbarhed komplementerer disse stoffer og forbedrer effekten af ​​hinanden, hvorfor Emla-analgetisk effekt er signifikant bedre end alle andre ikke-injicerbare lægemidler med lignende virkninger. Det faktum, at et godt resultat opnås ikke ved at øge antallet af aktive ingredienser, men ved at bruge deres egenskaber reducerer sandsynligheden for mulige bivirkninger betydeligt. På grund af denne creme er vellykket brugt hos børn fra fødslen, er kortvarig brug mulig under graviditeten, og den kan også bruges under amning.

Emla bruges til voksne og børn i alle tilfælde, når overfladebedøvelse er nødvendig, når der udføres smertefulde medicinske procedurer.

Anvendelsesområdet for cremen er dog ikke begrænset til medicinsk retning.

Ved koncentrationer større end 2% (i "Emla" 2,5%) lidocain og prilocain udøver antibakteriel og antiviral virkning, og ricinusolie, som er sammensat, det har en blødgørende og fugtgivende egenskaber. Alt dette gør Emla uundværlig til fjernelse eller fjernelse af bikini. Cremen hjælper dig med nemt at overføre procedurer som tatovering og piercing, smertefulde subkutane kosmetiske injektioner. Vi kan sige, at dette er et rigtigt fund for folk med en lav smerte tærskel.

Foranstaltningens varighed

Graden af ​​anæstesi og dens varighed afhænger af mængden af ​​påført creme og den tid, hvor den kommer på huden. Med ansøgningen inden for en time opnås et tab af følsomhed til en dybde på 2 mm og inden for 2 timer 3 mm. Den analgetiske virkning opretholdes i to timer, hvilket gør det muligt for anæstesi hjemme før depileringsproceduren.

Varigheden af ​​anæstesi og dens kvalitet er den samme for forskellige aldre og afhænger ikke af hudfarve.

Funktioner, bivirkninger og kontraindikationer

Emla påvirker hudens overfladiske kar, hvilket fremgår af blanchering eller omvendt en lille rødme af den behandlede overflade, en let brændende fornemmelse eller varme i de første anvendelsesminutter. Sådanne fænomener er midlertidige og går normalt hurtigt alene videre.

Hvis de ubehagelige symptomer, der vises, ikke forsvinder, men tværtimod stiger, bør du ikke tolereres. Sådanne fænomener som smerte, alvorlig kløe, hævelse og irritation af huden indikerer udviklingen af ​​allergier. Cremen skal fjernes straks, vask af rester af vand.

Emla creme kan ikke anvendes i tilfælde af:

 • Allergier til stoffets komponenter;
 • Eventuelle skader på huden (dermatitis, herpes) og åbne sår, undtagen trophic ulcer samt skader på applikationsstedet;
 • Methæmoglobinæmi.

Det er uønsket at anvende lægemidlet:

 • På området omkring øjnene på grund af mulig irritation og beskadigelse af hornhinden. I tilfælde af kontakt med øjnene, skylles straks med vand;
 • I auricle på grund af risikoen for at falde i mellemøret.

Sørg for at tjekke med din læge, før du bruger Emla, hvis du har alvorlige sygdomme og tager medicin.

Depilation uden smerte med Emla creme

Desværre er mange former for depilation forbundet med smertefulde fornemmelser. Skønheden kræver imidlertid ofre, og kvinder modtager modigt smerte. Denne situation kan grundlæggende korrigeres, hvis du bruger Emla creme inden hårfjerningsproceduren.

Værktøjets farmakologiske egenskaber

Hovedkomponenterne i Emla creme er lidocaine anæstetika og prilocain, som efter kontakt med huden producerer en bedøvelsesvirkning.

Lidokain, der trænger ind i hudvævet, blokerer nerveenderne, som følge af hvilke smerteimpulser fra hjernen holder op med at strømme. Præcainins anæstetiske virkning udvikles noget langsommere i forhold til lidokain, men prilocain er mindre giftigt.

Biotilgængeligheden af ​​lægemidlet (dets evne til at nå eksponeringsstedet) er 3-5%.

Emlas produkt er tilgængeligt i rør på 5 g hver, i en pakke er der 5 rør og 12 klistermærker, der bruges til at fixe cremen på anæstesstedet.

Pakken indeholder 5 rør af Emla 5 g hver og 12 okklusive dressinger

Emla bruges i følgende tilfælde:

 • til anæstesi i gennemføringen af ​​punkteringen
 • med overfladiske operationer (fjernelse af vorter, mol);
 • ved rengøring af trofasår
 • vaskulær kateterisering;
 • til anæstesi af slimhinderne i kønsorganerne under smertefulde procedurer
 • under kosmetiske manipulationer (depilering, epilering, tatovering, fjernelse af huddefekter mv.).

Sådan bruges til smertelindring

Processen med at trække hår fra huden kan gøres mere komfortabel med Emla creme. Før du bruger lægemidlet, skal du vide, at dets bedøvelseseffekt ikke opnås øjeblikkeligt. Handlingen af ​​Emla vil kun ses efter 30 minutter. efter påføring, men optimal effektivitet vil manifestere sig om 1 time.

Jo længere cremen er på huden, jo mere dybt dets komponenter trænger ind, og jo mere er dens analgetiske virkning. Den maksimale anvendelsesperiode for Emla er 5 timer.

Undersøgelser har vist, at en fuldgyldig analgetisk effekt er observeret hos 91% af kvinderne, de resterende 9% oplever en vis smerte. Dette kan skyldes, at der påføres utilstrækkelig mængde creme eller kort varighed af ansøgningen før proceduren. Hertil kommer, at hudens fysiologiske egenskaber påvirker effektiviteten af ​​anæstesi: hudens hud er i sig selv tykkere, jo længere agent skal være på huden.

Brug af Emla til anæstesi før aflejring udføres som følger:

 • huden skal rengøres af snavs og talg;
 • Påfør et tykt lag Emla creme på problemområdet, så huden ikke er synlig igennem det;
 • dække hudoverfladen med den påførte creme med en okklusal klistermærke. Dette skal gøres for at opnå den maksimale effekt af anæstesi. Filmen på den ene side har en klæbende overflade, så den let kan fastgøres på huden;
 • Emlas eksponeringstid er 30-60 min. En time efter påføring vil midlet trænge ind i hudlaget med 2 mm. Denne dybde er tilstrækkelig til effektivt at lette huden før depilation;
 • Fjern klistermærket og rester af cremen rent med en tør klud;
 • start aflejringsproceduren.

For anæstesi af hænder eller fødder er den krævede ansøgningstid 40 minutter.

Effekten af ​​anæstesi efter fjernelse af ansøgningen varer 2 timer. I løbet af denne tid kan du håndtere flere problemområder.

Advarsel! Efter åbning af røret kan ubrugte rester af fløde ikke opbevares.

Video: Emla ansøgning derhjemme

Funktioner i brug i forskellige zoner

Huden i bikiniområdet, i armhulerne og på overlæben er særligt følsom, så aflejringsproceduren i disse områder er mest smertefuld, og Emla skal påføres så tykt som muligt. Ansøgningen skal opbevares i mindst 1 time (mens 30-40 minutter er tilstrækkelig til anæstesi i hænder og fødder).

Vær ikke bange for utilsigtet eksponering af midler til slimhinden i kønsorganerne, fordi cremen er indiceret til anæstesi i dette område. Emla bør imidlertid bruges med ekstrem forsigtighed til at bedøve overlæben, da indtagelse af midlet i mundhulen er uønsket.

Kontraindikationer og mulige konsekvenser

Emlas medicin tilhører stofferne, så det har en række kontraindikationer:

 • overfølsomhed af huden til bedøvelsesmidler i cremen;
 • methemoglobinæmi (en tilstand karakteriseret ved et højt indhold af oxideret hæmoglobin i blodet og vævshypoxi);
 • tager visse lægemidler (sulfonamider);
 • svangerskabsperiode
 • friske sår, ridser (fløden har ingen helbredende og bakteriedræbende egenskaber);
 • individuel intolerance

Ved brug af Emla er nogle bivirkninger mulige:

 • hud eller rødme i huden
 • hævelse;
 • kløe og brænding på stedet for anvendelse af cremen
 • udslæt ikke inflammatorisk karakter.

Hvis der var en utilsigtet overdosis af Emla, så kan der være nogle konsekvenser:

 • forøget nervøs irritabilitet
 • nedsat muskelspænding og muskel svaghed;
 • åndenød;
 • kardiale abnormiteter
 • generel svaghed

Hvad kan erstatte Emla

Emla creme har en ret høj pris (365 p. For 1 rør på 5 g), og mange kvinder har ikke råd til at købe dette lægemiddel. Det kan erstattes af billigere midler.

lidokain

Til depilering derhjemme er det praktisk at bruge Lidocaine i form af en spray. Det sprøjtes over overfladen af ​​huden fra en afstand på 5-7 cm. En kraftig effekt af smertelindring sker inden for 30-40 sekunder. Imidlertid er anæstesiens varighed kun 15 minutter. Derfor er stoffet bedst brugt til små områder af depilation eller under proceduren, behandle gradvist de enkelte dele af huden med værktøjet.

Det skal bemærkes, at for den øvre læbe bedøvelsesmiddel lidocain i form af brug spray er uønsket, fordi en gang på mundslimhinden, kan medicinen undertrykke svælg refleks.

Ifølge statistikker tolererer 99,4% af befolkningen stoffet uden komplikationer. Imidlertid findes der stadig en række kontraindikationer for brugen heraf:

 • epilepsi;
 • individuel intolerance

Omkostningerne ved lidokainspray (38 g) er 360 p.

Lidokain lindrer straks huden, men den anæstetiske effekt er også kort

Acriol Pro

Cream Acriol Pro, såvel som Emla, indeholder i sin sammensætning lidokain og prilokain. Ved bedøvelse før depilation påføres lægemidlet på huden, dækkes med en okklusiv dressing og efterlades i 30-60 minutter.

Acryl Pro har kontraindikationer, bivirkninger og mulige virkninger svarende til Emla creme. Forskellen mellem stofferne ligger i deres omkostninger (et rør af 5 ml Acryl Pro koster 216 p.)

Acriol Pro er ens i sin virkning og kontraindikationer til Emla creme, men prisen er lavere

Lys dep

Light Dep bruges ofte af kosmetologer til at bedøve huden inden depileringsproceduren. Ud over lidokain og prilocain indeholder den epinephrin, en komponent der forhindrer dannelsen af ​​irritation, rødme og hævelse i det behandlede hudområde.

Efter påføring af cremen opstår den analgetiske virkning inden for 15-60 minutter, og anæstesiens varighed er 4 timer.

For en 15 ml Light Dep tuba behøver du kun betale 750 gnid.

Light Dep produkter kan købes i forskellige størrelser og emballage.

Forbruger anmeldelser

Jeg besluttede at lave en laserepilation i foråret. Jeg spurgte mine veninder, der gjorde hende til skade eller ej. Alt andet. Nogen gør ondt, nogen er helt tolerante. Generelt afhænger det hele af smertegrænsen. Så vidt jeg ved, er min smertetærskel gennemsnitlig. Jeg kan lide. Det skete, da jeg fjernede hårfjerning på mine ben, alt var helt tolerabelt. Jeg ved, at huden i bikiniområdet er følsom nok og straks besluttede, da jeg ville gøre hårfjerning i bikiniområdet, ville jeg bestemt bedøve. Bedøvet med Emla creme. Alt er godt, men hvorfor er det så dyrt? Efter min mening er prisen absolut uberettiget. Og ifølge effekten vil jeg sige, at cremen virker og bedøver ganske godt. I det mindste følte jeg næsten ikke smerte.

Inna

http://www.medcentre.com.ua/medikamenty/emla-krem.html

Desværre er epilationen med Emlo i mit tilfælde stadig smertefuldt for mig. Ja, der er følelsesløshed i huden og følelsen af ​​faldet med 5-10%, så jeg satte cremen 2 i stedet for 1 point ud af 5. Men resten er tilbage for mig er spild af penge, men den varme hårfjerning - bare tortur et varmt strygejern. Det er en skam!

Merag

http://irecommend.ru/content/obezbolivayushchee-pri-epilyatsii-sovety-i-oshibki-mechta-stala-yavyu-kak-ne-tak-pobochka-ch

Først smedte jeg Emla creme på den ene halvdel af bikinizonen, læg en film på toppen, så den passer godt til spredningsområdet. Efter en timers venter fjernede hun filmen, tørrede af flødenes rester og fortsatte med henrettelsen. Omkring fem minutter gik jeg stadig med ånden, fordi min første epileringsoplevelse blev meget godt deponeret i min hukommelse. Indsamle mine tanker, jeg trak tilbage et stykke pasta ii... Jeg følte ikke noget, absolut ingenting! Kigget ned: ikke hår, ingen smerte, hvordan så?

LetoNo4i

http://irecommend.ru/content/blagodarya-kremu-emla-teper-mozhno-delat-epilyatsiyu-sovershenno-bezboleznenno-sposob-primen

Mine første indtryk af Emla var negative. Jeg går til beautician for laserprocedurer, hun sætter Emla altid i et tykt lag under filmen i 30 minutter, men effekten var kun et par gange ud af tiere. For nylig steg priserne i kabinen, og hun råbte mig til at smøre mig selv på forhånd, hvilket fuldstændigt ændrede effektiviteten på en positiv måde. Jeg søger også under filmen inden du forlader huset. Det viser sig, at jeg holder 2 timer før proceduren. Nogle gange blev det behandlede område endda rødt, men da det begynder at blive følelsesløst, føler jeg mig altid en let brændende fornemmelse. På tidspunktet for proceduren er hudoverfladen altid fuldstændig følelsesløshed. Med denne tilgang er forskellen meget stor. Selv da skønhedseksperten sagde, at hun forsøgte en endnu stærkere og mere smertefuld behandling, blev forskellen ikke følt.

nataliaelisabeth

http://irecommend.ru/content/podruzhilas-s-nei-ne-srazu-0

Emla creme lindrer effektivt huden før depilation. Værktøjet har et lille antal kontraindikationer. For at opnå det forventede resultat skal du følge anbefalingerne om korrekt anvendelse og eksponering af lægemidlet.

Instruktioner til brug Emla

Emla creme med anæstetisk effekt, som indeholder lidokain og prilocain. Det anvendes eksternt til lokalbedøvelse af ethvert område. Ofte anvendes i kosmetologi med injektioner, tatovering eller hårfjerning, især i bikiniområdet. Kremets sammensætning vil fungere, når du fjerner hårfjerning eller i enhver situation, når du skal dumpe huden. Nedenfor beskriver vi sammensætningen, brugsvejledningen og kontraindikationer.

Foto: 5 rør af 5 gram Emla creme til lokalbedøvelse

Cremen bruges til kirurgiske indgreb i overfladelagene i huden eller mekanisk behandling af trofasår. Der er tilfælde, hvor der er nok creme uden yderligere bedøvelse ved injektion. Du kan fjerne vorterne hældte andre overfladiske formationer på huden og slimhinderne.

Det bruges til overfladisk anæstesi. Salven trænger ind i epidermis og dermis. Effekten varer op til to timer. Vi kan sige, at det blev skabt til mennesker, der er bange for smertefulde fornemmelser. De bedøver endda injektionsstedet. Det kan bruges til sådanne manipulationer hos børn.

Sammensætning (1 gram fløde)

 • Aktive stoffer: lidokain 25,0 mg, prilocain 25,0 mg;
 • Hjælpestoffer: macrogol glycerylhydroxystearat (ARLATON 289) 19,0 mg, carbomer 974 P (carboxypolymethylen) 10,0 mg natriumhydroxid 5,2 mg til at bringe pH til 8,7-9,7 renset vand til 1,0 g.

Instruktioner til brug

Røret skal åbnes og gennemboret. Påfør den krævede mængde. Hvis huden er bedøvet, skal der anvendes en okklusalforing. Det er knyttet til pakken. Først skal du fjerne den centrale del og derefter løsne papiret fringing fra foringen på den anden side. Til trophic ulcers gælder en pude af PVC.

Puden skal påføres oven på et tykt lag af creme, men så det ikke presser ud kanterne. Det er nødvendigt at jævnt distribuere. Ansøgningstiden er skrevet på puden selv for større bekvemmelighed. Efter udløbet af den ønskede tid skal du fjerne bandagen sammen med cremen. Og straks fortsæt til den udpegede manipulation.

Hvis du har brug for at bedøve bikiniområdet, så som en beklædning, anbefaler nogle kosmetologer at bruge cellofan eller madpakning og sætte på tætte bukser.

Hvor meget for at holde fløden på huden?

Emla anvendes på det område, der skal bedøves. Så påføres en speciel film på toppen. Det er nødvendigt at holde cremen lang nok til, at sammensætningen har effekt på det behandlede hudområde. For eksempel skal du vente mindst 60 minutter, inden du vokser proceduren. Generelt afhænger mængden af ​​creme og eksponeringstid afhængig af din individuelle smertegrænseværdi. Hvis der efter en time forbliver smerten, hold næste salve på huden endnu længere.

Til overfladisk kirurgi anvendes 1 gram i 1-2 timer under en okklusiv dressing. Om nødvendigt kan denne tid nå 5 timer. Dette gøres ved at fjerne små læsioner på huden, inden du injicerer eller indsætter et kateter, mens du tager et stykke hud.

For at rense trophic ulcera, anbring et tykt lag i en halv time. Lukker også med en okklusal overlay. Maksimal du kan bruge 10 gram salve. Hvis en halv time er kort, bør tiden forlænges til en time. For hver patient for hver behandling kræver et nyt rør. Rengøring skal starte i de første 10 minutter efter fjernelse af rester af Emla.

Foto: Indikationer, dosis og anvendelsesmåde, anvendelsestidspunkt

1-2 g anvendes til bedøvelse af kønsorganernes hud. Hos mænd optræder eksponeringen inden for 15 minutter, hos kvinder - ca. en time. Hvad angår slimhinden, påføres den 5-10 gram i 5-10 minutter. I dette tilfælde er puden ikke nødvendig. Proceduren begynder straks efter rensning af cremen.

Til depilering af et bikiniområde skal du anvende et lag i mindst en halv time. Du kan gøre dette ved en reception med en kosmetolog. Eller for at bruge mindre tid skal du ansøge hjemme en time før besøget i skønhedssalonen og fjerne resterne omhyggeligt og begynde at fjerne bikini.

For børn bør brug af Emla være forsigtig. I en alder af tre måneder kan et maksimum være i en time. Indtil år skal også være overladt ikke mere end denne gang. Fra 12 måneder kan du øge tiden til fem timer afhængigt af proceduren.

Video: Anæstesi creme før epilering.

Analoger Emla

Der er andre cremer og salver med bedøvelsesvirkning. Deres sammensætning omfatter også en lokalbedøvelse som lidokain. De indeholder enten lidokain eller er derivater. Disse omfatter salver og cremer:

 • Katedzhel;
 • Anestezol;
 • lidocain;
 • Artifrin;
 • Menovazin;
 • Kamistad;
 • articain;
 • ultrakain;
 • Dentinox.

Kontraindikationer og forholdsregler

Dette lægemiddel kan ikke ordineres til dem, der har intolerance eller en allergisk reaktion på cremenes sammensætning. Brug heller ikke salve til premature babyer. fordi dette kan føre til udvikling af methemoglobinomy eller forværre det. Med stor omhu kan den ordineres til dem med medfødt methemoglobinæmi, såvel som med atopisk dermatitis.

Påfør ikke cremen for at åbne sårområder. Undgå også kontakt med øjnene. For at gøre dette må du ikke bruge huden omkring øjnene. Det er forbudt at anvende på øret, hvis der er risiko for at falde ind i mellemøret. Anvendelse under graviditet har endnu ikke afsløret forekomsten af ​​bivirkninger.

Kundeanmeldelser

Emla creme har vist sig at være en effektiv smertestillende blandt køberne. Næsten alle forbrugere har en overflade analgetisk effekt. Den er velegnet til små manipulationer. Positive følelser fra hårfjerningsproceduren forbliver frygt for smerte elimineret. De fleste anser en høj pris en ulempe. Det koster omkring 2000 rubler. I pakningen med 5 rør (rørpris 400 rubler). Også nogle er ikke tilfredse med længden af ​​eksponeringstiden, som skal vente en time eller mere for at dumpe huden korrekt.

Emla Anesthetic Depilation Cream

Til dato er der mange måder at fjerne unødvendig vegetation på, men de fleste har en ulempe - smerte under proceduren.

For nogle er smerten tolerabel, og for andre er det en ægte plage. Bedøvelse creme til depilation Emla hjælper med at reducere ubehag og lette hårfjerningsprocessen.

Beskrivelse og egenskaber af fløden

Den analgetiske virkning af cremen skyldes indholdet af det af to aktive ingredienser: lidokain og prilain. Begge stoffer supplerer og forbedrer virkningen af ​​hinanden, på grund af hvilket det nødvendige anæstetiske resultat opnås.

Ud over den bedøvende effekt har de aktive ingredienser i cremen antibakterielle egenskaber, og ricinusolie har en blødgørende og fugtgivende virkning på huden.

Produktet er pakket i aluminiumrør på 5 og 30 gram. Æsker med 5 rør på 5 gram hver er også tilgængelige. Sættet indeholder særlige klistermærker, hvorefter cremen påføres.

Lægemidlet anvendes til lokalbedøvelse og er indiceret til:

 • udfører kirurgiske indgreb på overfladen af ​​kønsorganernes hud eller slimhinder
 • indførelsen af ​​katetre;
 • udførelse af kosmetiske procedurer (depilering, hårfjerning, tatovering, fjernelse af hudfejl osv.).

Cremen kan påføres på alle zoner. Undtagelsen er det område, der ligger i nærheden af ​​øjnene og auricleen.

Sikkerhedsforanstaltninger

Ved påføring af cremen på huden kan der være en brændende fornemmelse, en let varme, blanchering eller tværtimod rødning af applikationsstedet. Disse symptomer er kortvarige og går for det meste væk.

Forsigtig! Hvis de forstyrrende symptomer ikke formindskes, men intensiverer, er der smerter, kløe, hævelse, irritation - dette indikerer en allergisk reaktion. I dette tilfælde er det nødvendigt at fjerne cremen ved at vaske området med en stor mængde vand.

Ifølge brugsanvisningen kan fløde ikke anvendes til:

 • overfølsomhed overfor nogle af stoffets komponenter
 • eventuelle krænkelser af hudens integritet, skade. Undtagelser er trofiske sår;
 • methemoglobinæmi (forhøjede blodniveauer af methemoglobin).

Ved påføring af cremen bør man undgå øjenområdet på grund af sandsynligheden for irriterende og skadelige virkninger på hornhinden.

I tilfælde af kontakt med slimhinde øjne skal de straks vaskes med rigeligt vand. Du bør også undgå at få stoffet i auricleen, på grund af risikoen for mulig indtrængning af stoffet i mellemøret.

Det er vigtigt! Før du bruger Emla creme, hvis du har sygdomme eller når du tager medicin, anbefales det at konsultere en specialist.

Applikationsfunktioner

Foranstaltningens karakter varierer afhængigt af anvendelsesområdet, dosen af ​​lægemidlet og det tidspunkt, hvor forbindingen skal opretholdes. Ved behandling af hud med en creme er det nødvendigt at overveje følgende funktioner:

 1. Efter en time efter applikationen bedømmer cremen dybden 2 mm.
 2. Efter to timer - 3mm.
 3. Efter 10 minutter, når de påføres slimhinder, er deres komplette anæstesi noteret.

Hjælp! Varigheden af ​​den smertestillende virkning opretholdes i to timer - dette gør det muligt at udføre anæstesi hjemmefra før proceduren.

For at udføre en dyb bikini hårfjerning procedure, skal du have to pakker med creme på 5 gram hver, for en klassisk procedure er et rør nok.

Før du bruger værktøjet anbefales det at foretage en følsomhedstest. Til dette formål anbringes en lille mængde af stoffet på huden, og efter 15 minutter evalueres reaktionen. Hvis der opstår uønskede manifestationer, anbefales det at nægte at bruge dette middel.

Trin for trin

Når du anvender produktet, skal du følge rækkefølgen af ​​følgende trin:

 1. Påfør cremen til det område, der skal behandles. Stoffet skal påføres med et tykt lag og forsøger ikke at springe over nogen områder, ellers vil fuld bedøvelse ikke opnås.
 2. For at lukke et websted med den særlige klistermærke sættes den creme, der er inkluderet i pakken. Dette vil bidrage til bedre penetration af de aktive ingredienser i huden og forbedre effekten. Til dette formål kan du bruge den sædvanlige madfilm. Ved epilering af et bikiniområde anbefales det at dække det behandlede område med madfilm og bære tykke undertøj.
 3. At opretholde i ca. en time - det er normalt nok til at opnå den nødvendige smertelindring. Hvis den ønskede effekt ikke er opnået, næste gang du kan opretholde i længere tid.
 4. Fjern filmen eller et særligt klistermærke, og fjern rester af cremen med servietter. Ved voksning eller shugaring er det vigtigt, at der ikke er spor af cremen, ellers vil proceduren være vanskelig, da hårene bliver dårligt fanget.

Cremen kan bidrage til blå mærker og blå mærker efter depilation. Men normalt forsvinder de 2-3 dage efter proceduren.

Er der nogen analoger

Emla creme er ret dyrt, så hvis det ikke passer til dette eller andre grunde, kan du afhente sine billigere kolleger, som har en lignende virkningsmekanisme.

Effektivt hjælper med at dæmpe huden med lidokain spray. Det tolereres godt og giver næsten ikke uønskede reaktioner.

For anæstesi er det nok at sprøjte lidt på det nødvendige område Anæstesiets indtræden ses allerede efter 1-3 minutter og varer ikke mere end en time.

Hjælp! Emla creme har en smertestillende virkning efter proceduren. Ved anvendelse af samme spray Lidocaine kan epilering være ubehageligt.

En anden lægemiddelanalog til virkningsmekanismen er Light Dep. Cream. Det vigtigste aktive stof, anesthoderm, har en hurtigere virkning og er mindre giftig end lidokain. Anæstesi i bikiniområdet er blevet observeret allerede efter 15-20 minutter.

anmeldelser

Anmeldelser af Emla kan findes meget forskellige. Nogle kvinder noterer sig narkosens høje effektivitet, mens andre ikke nævner den forventede virkning. Del dine erfaringer med brugen af ​​dette værktøj i kommentarerne under artiklen.

Her er nogle eksempler på, hvad kvinder skriver om dette stof:

Marina: "Brugen af ​​barbermaskiner til fjernelse af overskydende vegetation har længe været ude af mode, næsten alle udvej til metoden til voksning eller shugaring. Kun jeg, med min øgede smertefølsomhed, fortsatte med at bruge barbermaskinen. Én gang talte jeg med en ven, at læreren rådede hende til at reducere smerten Emla creme.

På internettet studerede sammensætningen, kontraindikationer til dette stof og besluttede at prøve. Jeg købte en creme på 5 gram og satte en bikini på området lige før du besøgte kosmetologen. Jeg var meget glad for, at der under proceduren ikke var nogen smertefulde fornemmelser. Nu bruger jeg Emla creme til bikini epilering hele tiden. Min mand er især glad for, at jeg nu har alt der perfekt. "

Inna: "Desværre er epilering ved hjælp af Emla creme alligevel smertefuldt. Følsomhed efter dets anvendelse falder, men ikke så meget som vi gerne vil. Derfor viste dette værktøj sig for at være spild af penge for mig. "

konklusion

Emla creme giver dig mulighed for effektivt at fjerne den smertefulde fornemmelse under og efter epilering. Før du anvender det, er det vigtigt at læse brugsanvisningen nøje og følge det tydeligt. Fra den korrekte brug af midler afhænger sandsynligheden for at opnå det forventede resultat.

Emla salve - epilering kan være smertefri

Til epilation giver dyb bikini ikke alvorlig smerte, men det er almindeligt at bruge mange anæstetiske cremer. Emla er den mest populære af dem, og det er selvfølgelig umagen værd at studere instruktionerne til brug, inden de fortsætter til epilationen af ​​bikinizonen.

Det handler om denne creme og vil blive diskuteret nedenfor. Overvej indikationer, kontraindikationer, sammensætning og anvendelsesmåde for lægemidlet.

Sammensætning, indikationer og kontraindikationer

Emla Creme er udviklet og produceret af et schweizisk lægemiddelfirma. Det er almindeligt anvendt i kosmetologi som en effektiv bedøvelse.

På grund af sine egenskaber er Emla fantastisk til bikini epilering. Cremen trænger dybt ind i lagene af epidermis og derved tilvejebringer en smertestillende virkning i temmelig lang tid. Dette mellemrum er nok til en kosmetisk procedure.

I sammensætningen af ​​midler i lige dele indeholdt lidokain og prilocain. De blokerer nerveimpulser på scenen af ​​deres dannelse. Desuden suppleres sammensætningen med hjælpestoffer, herunder vand, ARLATON 289, carbomer 974P, natriumhydroxid.

Indikationer for brug er mange salon- og hjemmeprocedurer, såsom:

 • piercing;
 • tatovering;
 • tatovering;
 • epilation (herunder epilator);
 • andre lignende procedurer.

Der er visse advarsler, der bør tages alvorligt:

 • du kan ikke bruge cremen på øjenlågene og omkring øjnene (det vil sige at tatovering af øjenlågene ikke passer);
 • ikke at anvende på den beskadigede og betændte dermis (ridser, slid osv.);
 • det er uacceptabelt at ramme auricleen;
 • Et presserende behov for at stoppe proceduren ved undertrykkelse eller overeksponering af nervesystemet, der ændrer hjerteslagets rytme. I dette tilfælde skal du straks fjerne forbindinger og fløde fra huden.

Bivirkninger er mulige, som med ethvert stof, så du bør først prøve at anvende salve på et lille hudområde. Disse manifestationer omfatter:

 • allergisk reaktion;
 • blanchering af huden
 • kløe eller brændende
 • hævelse;
 • udslæt;
 • små blå mærker (punkt).

Det er strengt umuligt at anvende salven i følgende tilfælde:

 • methæmoglobinæmi;
 • atopisk dermatitis;
 • allergisk over for stoffer i lægemidlet.

I dette tilfælde kan Emla anvendes under graviditet og amning, således at depilationen "i position" vil være smertefri.

Ansøgning om fjernelse af bikini

For den bedste effekt af stoffet Emla, når bikini hårfjerning er nødvendig for at vide, hvordan man påfører cremen på huden. Faktisk er der intet svært i dette, men det er værd at gennemføre flere trin korrekt:

 1. Påfør lægemidlet på huden i bikiniområdet. 1-2 g salve er nok.
 2. Inkluderet med cremen er der et særligt klistermærke, der skal fastgøres oven på det behandlede område med fløde. Det er designet til at lede alle komponenter ind i huden.
 3. Derefter skal du stå en time. Fjern nu filmen og fjern rester af cremen.
 4. Du kan udføre hårfjerning.

Effekten af ​​cremen varer cirka to timer, hvorefter følsomheden er fuldt tilbage.

De ubestridelige fordele ved dette lægemiddel omfatter:

 • brugsikkerhed
 • høj effektivitet;
 • brugervenlighed;
 • tilstedeværelsen af ​​antibakteriel virkning
 • nærer og fugter huden.

Ulemperne er kun de bivirkninger, der er anført ovenfor.

Lægemidlet sælges i små rør af 5g. Leveres med en film med et klæbende lag på den ene side. I kartonpakke 5 sådanne rør. Omkostninger inden for 2000 rubler.

Kan også fås i rør af 30g. Omkostningerne er omkring 2000 rubler.

Hvis Emla-salve af en eller anden grund ikke passer dig, kan du bruge andre midler til lignende handlinger.

Lignende stoffer

Foruden Emla-creme anvendes andre midler med en lignende virkning til bikini-depilering:

 1. Versatis. Fås i form af plaster, i en pakke med 30 stk. Baseret på lidokain. Omkostningerne på omkring 3.100 rubler.
 2. Katedzhel.
 3. Lidocain.
 4. Anestezol.
 5. Artifrin.
 6. Kamistad.
 7. Menovazin.
 8. Ultrakain.
 9. Dentinox.
 10. Articain.

Alle ovennævnte stoffer er tilgængelige i form af cremer, salver eller pletter. Handle om det samme. Sammensætningen indbefatter lidokain eller dets derivater.

konklusion

Epilering kan godt være en behagelig afgivelse fra overskydende vegetation, og ikke en smertefuld forpligtelse. Med den korrekte brug af bedøvelse vil du ikke føle ubehag, og resultatet bliver fremragende.

Før du køber og bruger stoffet, skal du læse vejledningen - de er nu offentligt tilgængelige på internettet, ellers kan salven være forgæves købt.

Det er tilrådeligt at rådføre sig med din læge for at vide sikkert dine kontraindikationer og undgå ubehagelige konsekvenser.

Ved første øjekast synes Emla creme som et dyrt værktøj, men man kan se på det anderledes. En 30g pakke er nok til 15 procedurer for hårfjerning fra et bikini område! Det drejer sig om et år. Og 2.000 rubler om året er ikke så stort for skønhed og komfort.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Emla creme - smertestillende til depilation

Alle kvinder og piger stræber efter at se perfekt ud. For at gøre dette sparer de hverken indsats eller tid. Et af de ret alvorlige problemer, der skal løses i kampen for skønheden, er at slippe af med unødvendig vegetation. Fremgangsmåden ved depilering er en temmelig ubehagelig opgave, og desuden er det også smertefuldt.

Nogle vedrører sådanne fornemmelser temmelig roligt, men for andre er de utålelige plager. Hvordan undgår eller i det mindste reducere smerte symptomer under procedurer for fjernelse af overskydende hår? I dag er der et stort antal forslag, som vil hjælpe ikke kun med at lindre smerter, men også helt blokere det.

"Emla" - et lægemiddel til lokalbedøvelse under depilation

Alle metoder, der gør det muligt at reducere smerteniveauet under depilation, er traditionelt opdelt i ikke-medicin og lægemiddel. Ved brug af smertestillende midler er der 3 muligheder for deres brug:

 • påføring på huden
 • indtagelse;
 • subkutane injektioner.

Blandt de mest populære anæstetika, der anvendes under depilering til påføring på overfladen af ​​huden, kan kaldes Emla creme. Brugerfeedback kan ikke kaldes positiv, fordi dette værktøj ikke hjælper alle. Anæstesiens sammensætning omfatter stoffer, der anvendes til lokalbedøvelse: lidokain og prilocain. De begynder at fungere som et smertestillende middel, når de trænger ind i huden. Og graden af ​​deres indflydelse afhænger af dosis af lægemidlet på overfladen samt på varigheden af ​​opholdet på det.

"Emla" - et lægemiddel til lokalbedøvelse under depilation

Hver pakke ledsages af instruktioner til brug af stoffet og fortæller i detaljer, hvad der skal gøres for at få det ønskede resultat:

 • Hovedbetingelsen er at anvende cremen i et tykt lag;
 • dække den behandlede overflade, på hvilken cremen påføres, med en speciel klæbemiddelklister, der er fastgjort til emballagen. Dette er nødvendigt for ikke at fordampe fugtigheden, der er en del af værktøjet og giver bedst indtrængning af bedøvelsen i huden. Ved aflejring af en stor overflade kan en almindelig film bruges i stedet for klistermærker.

Ved brug af Emla creme skal du huske, at sammensætningen ikke begynder med det samme, men kun efter 20-25 minutter. Den maksimale effekt af anæstetika opnås om en time og kan vare op til 5 timer.

Effekten af ​​cremen begynder kun 20-25 minutter efter påføring på kroppen.

Denne sammensætning er specielt designet til at påføre den på overfladen af ​​huden. Instruktionen forklarer, at i tilfælde af anæstesi, der trænger ind i en dybde på 2 mm, bør sammensætningen påføres under dressingen i mindst 60 minutter. Og hvis du skal trænge ind 3 mm, så fordobles tiden - op til 2 timer. Periodisk er det nødvendigt at opdatere lag af bedøvelsesmiddelet under forbindingen. Det er meget bekvemt, at Emla creme kan påføres på forhånd, inden man besøger salonen og ved hjælp af klistermærker til at skabe betingelser, hvor sammensætningen er godt absorberet i huden og ikke pletter tøj. Anmeldelser af dette stof er som sædvanlige forskellige: der er simpelthen entusiastiske, og der er klart negativ.

Når anæstesi anvendes

Bedøvelse salve med lidokain "Emla" bruges til sådanne salonprocedurer som:

 • piercing;
 • tatovering;
 • hårfjerning;
 • hårfjerning;
 • eventuelle kosmetiske procedurer, der kræver injektioner.
Emla creme er forbudt at påføre omkring øjnene

Instruktioner til brug af værktøjet "Emla" advarer brugerne om følgende punkter:

 • Det er forbudt at anvende cremen rundt om øjnene;
 • må ikke anvendes på beskadiget hud og åbne sår (ridser, slid, betændelser);
 • der skal sørges for at forhindre, at cremen kommer i øret;
 • Udseendet af overeksponering, nedsat hjerteaktivitet eller omvendt depression af nervesystemet tjener som et signal til straks at stoppe proceduren: Fjern klistermærker eller bandager og fjern al resterende fløde fra det behandlede område.

Under brug kan Emla udløse følgende bivirkninger:

 • hævelse;
 • rødmen;
 • hæmoragisk udslæt;
 • punktblødninger.

Kontraindikationer

Kontraindikationer til brugen af ​​midlerne "Emla" kan være tilstedeværelsen af ​​methemoglobinæmi og kroppens respons på dets bestanddele. I tilfælde af implementering af alle anbefalinger, der er angivet i instruktionen, er overdosis usandsynligt. Det er nødvendigt at bemærke, at mange brugere, der efterlader deres kommentarer til bedøvelsen, taler om fuldstændig bedøvelse og rådes til at anvende denne særlige mulighed for depilation.

I tilfælde af allergiske reaktioner på stoffets komponenter er der altid mulighed for at finde en erstatning i form af andre smertestillende midler. Disse kan være: Menovazin, Anestezol, Dentinox, Kamistad og andre.

Kontraindikationer til brugen af ​​midlerne "Emla" kan være tilstedeværelsen af ​​methemoglobinæmi og kroppens respons på dets bestanddele.

Emla patches bruges også til at fjerne affald vegetation. Ulempen ved denne mulighed er, at patcherne er små. Og hvis du overvejer at ad gangen du kun kan bruge 3 stykker, så er applikationsområdet væsentligt indsnævret. Dybest set bruges de i små og de mest smertefulde områder: armhulerne og bikiniområdet. Tilbagemelding fra dem, der brugte "Emla", for det meste positive. Smertelindring er indlysende, og resultatet varer lang nok til at fjerne vegetationen.

Andre smertestillende midler

Udover cremen med lidokain til epilering af "Emla", på dagens marked for smertestillende midler til epilering, vises alle nye navne, der ikke er ringere i deres kvaliteter til traditionelle og velkendte for alle anæstetika.

Lys depæstetisk kosmetisk creme

Nyheden er Light Dep - en kombineret version af bedøvelsen, der med succes kan erstatte Emla i tilfælde af individuel intolerance over for nogen af ​​dets komponenter. Principen for drift af Light Dep er at blokere hovedpine receptorer i epidermis. Men samtidig er hudfølsomheden over for eksterne faktorer som temperaturfald eller rørende rester. Brugen af ​​dette værktøj er fuldstændig harmløs for helbredet, forårsager ikke bivirkninger og allergiske reaktioner.

Signifikant reducerer smerten under depilering ved at tage stoffer som tempalgin, ibuprofen eller analgin. Det anbefales også at tage dem på forhånd - mindst 40 minutter før begyndelsen af ​​depilation.

Særlige skrubber, salver og geler, der exfolierer hudpartiklerne nær hårsækkene, hjælper med at lindre smerter og frigør dem og gør fjernelsen næsten smertefri.

Lidocaine Asept spray til lokal brug

For lokalbedøvelse under depilation ud over de ovennævnte muligheder, anvendes sådanne medicinske opløsninger i vid udstrækning: lidokain og prilocain.

Lidokainopløsning anvendes sædvanligvis på overfladen af ​​problemområdet og anvendes også i form af subkutane injektioner, som begynder at virke inden for 15 minutter. Men når du smører overfladen - som den krævede mængde medicin har akkumuleret. Den tid der kræves for dette er normalt individuel for hver enkelt klient og afhænger af en række komponenter. For eksempel tykkelsen af ​​subkutant fedt, kropstemperatur, mængden af ​​opløsning på overfladen, den tid den er der.

Kontraindikationer til brug af lidokain er dens intolerance over for kroppen.

Prilocaine sammenlignet med andre smertestillende midler, begynder at virke meget langsommere. Derudover har den meget mindre bivirkninger. For at forlænge og forbedre smertestillende virkning, anbefales det at anvende disse lægemidler i kombination.

Forberedelser til lokalbedøvelse af moderne kosmetologi er yderst bredt repræsenteret. Derfor vælger alle den mest passende mulighed. Anmeldelser om Emla er blandet. Det hele afhænger af organismens individuelle egenskaber såvel som selve hårfjerningsproceduren.

Brysthår fjernelse

Anbefalinger til hårfjerning med kaliumpermanganat