Elos epilatorer til hjemmebrug: Funktioner ved valg og brug af enheder

Ikke så længe siden blev Elos hårfjerning på markedet for kosmetiske tjenester, men blev hurtigt populært og populært blandt piger. Brug af dobbelt eksponering - lys og elektrisk strøm giver en signifikant bedre og sikrere effekt end nogen anden hårfjerningsproces.

I dag erstatter hjemmet Elos epilator selvfølgelig de fleste andre måder at håndtere uønsket vegetation på, fordi den er enkel og nem at bruge.

For at vælge en god enhed til brug i hjemmet, skal du forstå, hvilke typer Elos epilatorer der findes, hvad er deres funktioner, og hvilke parametre du skal være opmærksom på, når du køber. Når du har detaljerede oplysninger om sådanne enheder, får du en nyttig epilator med maksimalt nyttige funktioner og tilstande. Derefter vil brugen kun give glæde og det forventede resultat.

Funktioner af enheden Elos epilator og dens fordele

Epilator-elos funktion er baseret på virkningen af ​​to energier: lysemission og lavfrekvent strøm. En sådan symbiose fremskynder ikke kun proceduren ved at forbrænde follikelen hurtigere, men betragtes også som mere sikker for huden. Selv apparater til hjemmebrug fjerner alt uønsket hår fra et udvalgt område af kroppen komfortabelt og effektivt.

De vigtigste fordele ved at bruge Elos epilatorer omfatter:

 • ingen ømhed, kun lille ubehag på hudoverfladen er mulig;
 • kan anvendes på alle hudtyper og hår i forskellige farver, selv lys;
 • enkel og nem at bruge, giver dig mulighed for at slippe af med håret, selv i svære at nå steder;
 • absolut sikkerhed, ingen rødme, irritation eller sår på huden;
 • efter 5-6 procedurer vil håret stoppe med at vokse for evigt.

Det er dette antal fordele kombineret med den bekvemmelighed og brugervenlighed, der gør hjemme Elos epilatorer så populære og efterspurgte.

Hvordan vælger du den bedste mulighed elos epilator

For at finde en god Elos epilator til hjemmebrug, som giver dig mulighed for effektivt og sikkert at udføre hårfjerningsprocedurer, er det vigtigt at forstå hvilke egenskaber det skal have. Blandt de vigtigste parametre, som du skal være opmærksom på, når du køber, kan du nævne:

 • antallet af blinker - påvirker epilatorens driftstid;
 • dyser og tilstande - gør det muligt at fjerne hår på alle dele af kroppen, selv fra overfladen af ​​følsom hud;
 • enkelhed og klarhed i ledelse og indstillinger
 • bekvemmelighed og ergonomisk brug;
 • prisen.

Afhængigt af hvilket resultat du vil have, hvor lang tid elos epilatoren skal bruges, og hvilke økonomiske muligheder kunden har, kan du overveje forskellige modeller af enheder.

Typer af enheder til fjernelse af hjemmet

Efter at have forstået de vigtige parametre i enheden til hjemmeprocedurer, kan du sammenligne disse egenskaber med forskellige epilatorer og finde den mulighed, der optimalt og effektivt udfører de funktioner, der er tildelt det. Til dato er valget af enheder til Elos epilation ret stort, så det bliver nemt at købe. Versioner af elos epilatorer er repræsenteret af sådanne modeller:

 1. ILuminage Me Touch er den mest avancerede version, den har det største antal blinker - op til 300.000. Det har flere blitztilstande og er udstyret med en ekstra vedhæftet fil til mild og sikker ansigtshårfjernelse. Stilfuldt design, behagelig krop og intuitiv interface.
 2. Epilator Me Quartz 100.000 blinker - det optimale forhold mellem enhedens pris og kvalitet. Giver effektivitet, lethed og høj hastighed af proceduren. Sikkerheden ved fjernelse af håret er garanteret af epilatorens egenskaber.
 3. Me Soft ILuminage 200.000 blink er en brugervenlig enhed, der er egnet til at fjerne hår af enhver farve. Afhængigt af det valgte niveau af lysintensitet kan du hurtigt og effektivt udføre proceduren. Praktisk i håndtering af vanskelige steder, og også tilpasset ansigtsepilation.
 4. Mig Min Elos Tanda 5.400 flash er en af ​​de første epilatorer, enkel og nem at bruge. Udmærker sig forskelligt i omkostninger fra lignende modeller, men samtidig behandler det også effektivt og omhyggeligt problemet med overskydende hår.

Nogle gange er det svært at vælge en Elos epilator blandt de mange muligheder, men en sammenligning af deres funktioner og omkostninger gør det muligt at træffe den bedste beslutning.

Sådan bruges Elos epilator hjemme

På trods af enkelthed og bekvemmelighed hos hjemmepilatører mig min elos, er du nødt til at forberede deres brug. For det første kan nogle få uger før brugen ikke udsætte huden for solens stråler, anvende kemiske peeling eller gøre injektioner. For det andet, et par dage før proceduren, bør håret blive barbert og lad det vokse lidt. Så epilatorens elosbjælke "fangster" håret og påvirker follikelen nøjagtigt.

Det tredje vigtige øjeblik for hårfjerning er at oprette elos epilatoren. For at indstille den optimale tilstand og strøm, skal du omhyggeligt læse instruktionerne og forstå enhedens enhed. Kontroller, at hudens reaktion skal udføres i svageste tilstand. Derefter kan du gradvist og forsigtigt håndtere hele huden.

Efter proceduren bør huden ikke smøres med noget, i de næste 2-3 uger skal du besøge badet, og saunaen er kontraindiceret. Derudover bør du også afstå fra at være i solen og om nødvendigt bruge solcreme. Reglerne for hudpleje er ikke komplicerede, men de vil bidrage til at forhindre forekomsten af ​​negative virkninger.

Således valg og køb af home elos epilator - proceduren er enkel og tager ikke meget tid, hvis du oprindeligt forbereder og beskytter dig selv med information. Sammenligning af vigtige egenskaber og forskellige modeller vil give mulighed for at foretage det rigtige køb.

ELOS epilatorer til hjemmebrug

Elos epilation syntes ret for nylig på markedet for kosmetologitjenester, men det er hurtigt ved at blive populært og blive populært blandt kvinder. Producenter tilbyder et bredt udvalg af Elos epilatorer til hjemmebrug.

Hvad er disse enheder, hvad er princippet om deres arbejde, hvad de skal vælge - de hyppigste spørgsmål om piger interesseret i denne metode til at slippe af med hår på uønskede steder.

Funktioner og principper for drift

ELOS står for elektro-optisk synergisme. Forsker Michael Crayd opdagede, at en kombination af radiofrekvensstråling og lysenergi har en mere effektiv effekt på hårsækken. Denne kombination betragtes også som mere sikker for huden.

Princippet om funktionen af ​​hjemmeapparater er på mange måder ligner de professionelle. De tjener også speciel radiofrekvens og lysimpulser, som bidrager til ødelæggelsen af ​​hårsækkene.

Lys får håret til at varme op og øge dets ledningsevne. Umiddelbart efter en elektromagnetisk puls forårsager det yderligere opvarmning af håret, og det fører til ødelæggelsen af ​​follikelet. Follikelens død er en garanti for manglen på hårvækst for evigt.

Enheden giver dig mulighed for at fjerne lige blondt hår på mørk hud. Fremgangsmåden er ret simpel og næsten smertefri.

Advarsel! For at opnå det ønskede resultat kræves der en hel række procedurer på grund af tilstedeværelsen af ​​hår i forskellige faser af vækst. Handlingen i Elos epilatoren er kun rettet mod de hår, der ikke er i sovende fase.

Modeller og specifikationer

Fabrikanter tilbyder forskellige typer af Elos photoepilators beregnet til husholdningsbrug, så for udvælgelsen af ​​den mest hensigtsmæssige skal man beskæftige sig med hver enkelt egenskab. De mest populære er de følgende modeller:

 1. Iluminage 300.000 Touch. Denne enhed er lavet i Israel og har stor efterspørgsel rundt om i verden. Det har det største antal udbrud - 300.000. Enheden har et system, der udfører køling af huden under proceduren, hvilket hjælper med at reducere ubehagelige fornemmelser. Enheden er nem at bruge. Kan bruges på alle hudtyper.
 2. Me Quartz 100.000. Produceret i Israel. Den bedste løsning i form af pris og kvalitet. Fjerner selv blonde hår og kan bruges på enhver fototype af hud, bortset fra meget mørkt. Enheden har en temmelig høj hastighed til behandling af hudoverfladen. Enheden slukker automatisk, hvis den ikke bruges i et minut. Det kan anvendes selv til ejere af særlig følsom hud.
 3. Mig Blød 200.000 ILuminage. Hjemmepilator Elos Soft giver dig mulighed for at fjerne hår i enhver farve. Det kan justere lysets intensitet, som giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at udføre proceduren. Enheden er ret praktisk at bruge selv på utilgængelige steder.
 4. Mig Min Elos 5.400 Tanda. Han er en af ​​de første og mest enkle. På trods af sin ret lave pris håndteres det effektivt og omhyggeligt problemet med uønsket vegetation.

Elos Me fotoepilatorer er nemme at bruge, som gør det muligt for dem at udføre proceduren, både på deres fødder og i et så svært tilgængeligt område som bikiniområdet.

Funktioner i brug

Før du bruger enheden, skal du først omhyggeligt læse de vedlagte instruktioner og indstille tilstanden til den mest passende hudtype og hårfarve. I ethvert apparat har sine egne nuancer, hvis viden vil tillade at undgå negative virkninger. Det anbefales også at konsultere en kosmetolog, da der er kontraindikationer til proceduren. En specialist vil også hjælpe med at bestemme typen af ​​hud og hår.

En dag eller to før proceduren er håret barbert. Hår, der er vokset direkte til epilering med 1-2 mm, vil gøre det nemmere at udføre energi, hvilket giver dig mulighed for at opnå den maksimale virkning fra proceduren.

Hele processen med Elos eksponering for uønskede hår består af følgende trin:

 1. Når proceduren udføres for første gang, er den minimale effekt indstillet - dette vil gøre det muligt for huden at blive testet for strålingsfølsomhed. Indstil også alle de nødvendige parametre.
 2. Særlige sikkerhedsbriller er slidt.
 3. En særlig kølemel påføres det behandlede område af huden, hvilket reducerer det ubehag, der kan opstå under proceduren. For nogle enhedsmodeller er dette trin ikke nødvendigt.
 4. Applikatoren bevæges langsomt langs overfladen af ​​huden inden for det område, der skal behandles. Kør ikke enheden to gange på ét sted. For en tilgang anbefales det ikke at forsøge at fange et stort område.
 5. Efter eksponering påføres en beroligende creme på huden.

For hvert område af kroppen har sine egne anbefalinger og tidsintervaller, inden for hvilken effekten skal udføres. For eksempel vil det for en klassisk bikini tage ca. 20 minutter, for en dyb den tager cirka en time. Huden i det intime område er yderst følsomt, og derfor er anvendelsen af ​​en kølegel i dette tilfælde ønskelig.

Det tager cirka 30 minutter at epilere benene, og fuldstændig hårfjerning skal ske i to tilgange.

Det er vigtigt! Hvis der opstår ubehag under proceduren, anbefales det at reducere enhedens strøm.

Efter proceduren bør du undgå langvarig udsættelse for direkte sollys, det anbefales at bruge garvende cremer. Du bør også afstå fra at besøge bade, saunaer, sportshaller.

Service Elos epilator

Mange enheder efter nogen tid kræver udskiftning af lamper eller dyser. Nogle gange er disse dele ret vanskelige at finde og skal gå til særlige workshops, der tjener disse enheder.

Jo flere enheder der er designet til at blinke, jo længere vil det vare.

Anmeldelser og vurderinger

Anmeldelser af Elos epilator til hjemmebrug kan findes forskellige. Men de fleste kvinder er enige om, at for at opnå det ønskede resultat kræves flere procedurer, så du skal være tålmodig.

Anmeldelser om manglen på effekt efter brug af enheden er hovedsageligt forbundet med ukorrekt teknik i proceduren, såvel som hormonelle lidelser.

Elos epilatorer til hjemmebrug er mindre magtfulde end professionelle, på grund af producenternes ønske om at forhindre sandsynligheden for at skade sig selv af ikke-professionelle brugere.

Mindre strømindretninger påvirker direkte hastigheden for at opnå det ønskede resultat, så for fuldstændig hårfjerning vil det tage længere tid, i modsætning til salonprocedurer.

De bedste Elos epilatorer til hjemmebrug anerkendes af Syneron-enheder, og især følgende modeller:

 • Mig Min Elos Tanda 5.400;
 • Me Quartz 100.000.

Da disse epilatorer ikke er beregnet til professionel brug, er enhedens indstillinger enkle og ligetil, mens de er af tilstrækkelig kvalitet og billig.

konklusion

Elos hårfjerning er en innovativ metode til at slippe af med hår på uønskede steder, baseret på en kombination af lys og radiofrekvens stråling. Producenter tilbyder mange modeller af enheder designet til brug i hjemlige forhold.

De er nemme at bruge, må ikke forårsage uønskede reaktioner. Da der er kontraindikationer til en sådan procedure, er det vigtigt at konsultere en specialist, inden den udføres. Før brug er det vigtigt at gøre sig bekendt med de vedlagte anvisninger for brug af enheden og procedurens specifikationer.

Elos-home epilator: Salon er ikke nødvendig

Elos epilation er et af de mest effektive, sikre systemer til fjernelse af uønsket hår, dets effektivitet afhænger af hårets, genetikkens, tilhørende betingelser og eksponeringens regelmæssighed. Du kan udføre proceduren derhjemme.

For at gøre dette er der en speciel enhed til fjernelse af lys, mørkt, rødt og gråt hår fra ansigt og krop, uanset hudtype. Det er velegnet til kvinder og mænd, arbejder i tre former for intensitet af eksponering.

Princippet om enhedens funktion og dets effektivitet

Enheden fungerer i overensstemmelse med teknologien for elektro-optisk synergi, samtidig med at man bruger radiofrekvens og pulserende lysstråling. Dette fører til, at det virker hurtigere, trænger dybere ind og er garanteret at ødelægge hårpærens follikel, så der ikke observeres yderligere hårvækst.

Efter 4 behandlinger med et interval på 2 uger reduceres hårvæksten i det behandlede område med 89 procent, og yderligere procedurer kræves en gang hver anden måned. Elos epilator er udstyret med en udskiftelig patron, det er muligt at slukke automatisk efter et minut efter sidste flash.

Hvordan virker et hjem elos epilator?

Hjemmepilatoren er forsynet med en patron til 5400 blinklys, mens du trykker på indikatorerne på siderne af enheden, begynder den at virke og sender en blitz til huden. I løbet af et sekund opstår der op til 2 blinker, så behandlingen foregår jævnligt og hurtigt, mens det glat, i modsætning til andre typer epilatorer, der kræver, at en enhed bliver plettet over huden og det er ikke særlig bekvemt.

Brugervenlighed

Home Elos epilator har færre begrænsninger. Endnu et foto og laser epilator forårsager det mindre ubehag end den elektriske epilator. Så tre dage efter proceduren kan du gå til stranden eller til solariumet, og når du bruger et foto og laser epilator, skal du vente mindst 2 uger efter proceduren.

Indikationer for brug:

- fjernelse af uønsket hår

- alvorlig betændelse i huden fra daglig barbering (læs artiklen, hvordan man fjerner irritation efter epilering)

- Fjernelse af hår, der viser gennem huden efter barbering.

Kontraindikationer:

 • allergisk over for lys.
 • graviditet.
 • tilstedeværelsen af ​​en stimulator for hjerteaktivitet.
 • hypertermi.
 • diabetes mellitus.
 • cochleært implantat.
 • ansigtsforyngelsesprocedure med laser eller kemisk skræl i de sidste 3 måneder før proceduren.
 • infektion forårsaget af herpesvirus, hudintegritet.
 • metalimplantater.
 • onkologiske sygdomme.
 • svækket immunitet.
 • precancerøse hudforhold, keloid ar i det behandlede område.
 • blodkoagulationsforstyrrelser, anvendelse af passende lægemidler.
 • systemisk lupus erythematosus.
 • epilepsi.
 • porfyri.
 • alvorlige sygdomme i indre organer.

Kundeanmeldelser

Oksana:

Irina:

I dag er der også brug af fotoepilatoren - til samme formål.

Hjem Elos epilator

Med udviklingen af ​​skønhedsindustrien erstatter Elos epilatoren, der er beregnet til hjemmebrug, de dyre hårfjerningsprocedurer. Selvfølgelig er de ikke så magtfulde som deres salongmodeller, men resultatet efter procedurerne er lige så godt.

 • 1. Hvad er forskellen mellem Elos epilator og enheder i skønhedssaloner?
 • 2. Hvordan virker Elos epilatoren og dens effektivitet
 • 3. Effekten af ​​radiofrekvensstrømmen
 • 4. Udskiftelig patron
 • 5. Er det nødvendigt at bruge briller
 • 6. Forberedelse af proceduren
 • 7. Sådan gør du elos epilation
 • 7.1. Ansigtet
 • 7.2. armhulerne
 • 7.3. Bikini område
 • 7.4. fødder
 • 8. Hudpleje efter proceduren
 • 9. Kontraindikationer
 • 10. Yderligere oplysninger
 • 10.1. Gem antal pulser
 • 10.2. Gelbesparelse
 • 10.3. Fejl, der ikke bør gentages
 • 11. Sådan vælger du den bedste epilator: top-5
 • 12. Muligheden for at udskifte dele: lamper og dyser
 • 13. Anmeldelser

Hvad er forskellen mellem Elos epilator og enheder i skønhedssaloner?

Salon Elos epilatorer har i modsætning til hjemmemodeller et godt kølesystem, der minimerer ubehag og smerte under proceduren.

For at undgå smerte under selvhår fjernelse, skal du fylde med en afkølingseffektgel, for eksempel med aloe vera-ekstrakt. Ud over at reducere ubehagelige fornemmelser giver den forbedret hudkontakt.

Visse færdigheder er nødvendige for en sikker procedure, så konventionelle enheder har reduceret effekt, hvilket reducerer risikoen for forbrændinger.

Det er værd at bemærke forskellen i omkostningerne ved enheder, salon epilatorer bruges mere ofte og i forskellige dele af huden, så deres pris er højere. Og hjemmemodeller er valgt til brugerens individuelle funktioner, så du kan spare på unødvendige funktioner.

Hvordan virker Elos epilatoren og dens effektivitet

Princippet om drift af hjemmepilatører ligner meget professionelle enheder installeret i skønhedssaloner. De skaber specielle lys- og radiofrekvensimpulser, der ødelægger folliklerne. De fleste modeller slukker for sig selv nogle gange efter sidste flash.

Producenter lover en stabil afmatning og tab af overskydende hår med hver session. Men i virkeligheden vil resultatet afhænge af lyspærernes kraft og hårets parametre. For eksempel, hjemmet Elos epilator iluminage præcis, fjern nemt tyndt sort hår, men på lyse og hårde hår er resultatet måske ikke så mærkbart.

RF nuværende effekt

Radiofrekvensstrøm påvirker vævsområdet, som har en højere temperatur i forhold til andre områder. Under epilation er dette område håret, så den nuværende opvarmer desuden folliklerne til 80 grader.

Dual energi (lys og radiobølger) reducerer bivirkningerne af blusser. Af sikkerhedsmæssige årsager bruger Elos epilatorer brug af dæmpet lysenergi, derfor er det nødvendigt at anvende RF-stråling til opvarmning til effektiv epilering.

Udskiftelig patron

Energikilden til Elos hårfjerning er en speciel lampe designet til et bestemt antal blinker, så det skal før eller senere udskiftes.

For salonindretninger anvendes mere kraftfulde lamper med en øget levetid. Deres udskiftning sker kun af specialister.

De fleste af de populære modeller af Elos epilatorer har udskiftelige patroner, selvfølgelig er deres pris dyrere, men de arbejder længere.

Skal jeg bruge briller

Når du udfører Elos epilation i salonen, er briller en must-have egenskab, fordi kraftige blink på enheden kan beskadige synet, hvilket påvirker øjets nethinde negativt.

Derfor skal du sørge for, at kittet indeholder sikkerhedsbriller, når du køber en hjemmepililator. Nogle billige (kinesiske) konfigurationer indebærer ikke deres tilstedeværelse, så du skal købe dem separat.

Forberedelse af proceduren

Forberedelse til hjemmet Elos hårfjerning ligner forberedelsen til salonproceduren. Da anordningen påvirker det genfødte hår, er det nødvendigt at afbryde brugen af ​​skræmmende cremer og voksstrimler på forhånd.

Et par dage før hårfjerning anbefales det at barbere det påtænkte område. Før proceduren kan du ikke lægge på huden nogen kosmetik og deodoranter.

Sådan gør du elos epilation

Først og fremmest anbefales det at konsultere en specialist, da denne epilering har sine egne kontraindikationer. Derudover vil en erfaren kosmetolog hjælpe med at bestemme typen af ​​hud og hår.

 1. Umiddelbart inden du starter arbejdet, skal du gøre dig fortrolig med instruktionerne, undersøge enheden og vælge den ønskede tilstand.
 2. For første gang er den minimale effekt indstillet til at kontrollere huden for lysfølsomhed.
 3. En kølemel påføres det behandlede område.
 4. Hold tavlen på enheden let på huden og bevæge sig i forskellige retninger.
 5. Du bør ikke forsøge at fange et stort område i en procedure.

For hver del af kroppen har sine egne regler, anbefalinger og tidsrammer.

For at udføre epilationen over læben, kinderne eller hagen er det bedre at tiltrække slægtninge, fordi en lejlighedsvis lysflash kan forårsage uoprettelig skade på øjnene. Husk, at de, der er til stede ved proceduren, også skal have beskyttelsesbriller.

De fleste områder i ansigtet er følsomme for ændringer i hormonniveauer, så før en procedure skal en kvinde besøge en endokrinolog, måske hjælper hun med at stabilisere situationen, og behovet for hårfjerning forsvinder i sig selv.

armhulerne

Behandling af et lille område af armhulerne tager kun 15-20 minutter. Nogle kvinder henledte opmærksomheden på, at efter Elos epilation faldt ikke kun håret, men også sveden.

Bikini område

Uønskede hår kan fjernes om 20 minutter, det tager en time for dyb fjernelse af hår. Det intime områdes egenart er en øget smertegrænse, derfor er brug af en speciel gel obligatorisk. Hvis ubehaget er for stærkt, bør du reducere epilatorens effekt ved at ændre den valgte tilstand.

Ved fjernelse af hår på benene tager det omkring 30 minutter. Fuld hårfjerning udføres for to tilgange. Først behandles benene af enheden tre gange med pauser på to måneder. Så laves en lang pause i 90 dage. Så snart aktiv hårvækst begynder, betyder det at du kan starte anden cyklus.

Hudpleje efter proceduren

På trods af de minimale risici for skade udsættes follikler for stærke virkninger og ændringer. Derfor er den første gang, at huden kræver omhyggelig forsigtighed:

 • brug solcreme;
 • Undgå kontakt med direkte sollys med det behandlede område;
 • nægte at besøge poolen, sauna bade.

Efter sessionen skal huden behandles med panthenol eller andre regenererende midler.

Kontraindikationer

Hårfjerning med lys og radiobølger har en række kontraindikationer, så du skal konsultere eksperter, før du køber dyre Elos-epilatorer og risikerer dit helbred. Så epilering er kontraindiceret:

 • under graviditet og amning
 • hvis du har herpes eller andre hudinfektioner;
 • diabetes;
 • epilepsipatienter;
 • mennesker følsomme for lys;
 • med kræft.

Yderligere oplysninger

Du behøver ikke at chase den billigste model, for i dette tilfælde taler vi om sundhed og skønhed. Se på bevidste mærker med mange gode anmeldelser, for eksempel firmaet Tanda. Du må muligvis betale flere penge, men til gengæld gives en kvalitetsgaranti.

Gem antal pulser

Fabrikanter angiver det maksimale antal blink, som lampen er designet til. Jo højere denne figur, jo længere instrumentet vil vare.

Gelbesparelse

Kølegelen reducerer ikke kun smerten, men forbedrer også kontakten mellem huden og enheden. Det beskytter huden mod forbrændinger og alder pletter, så et forsøg på at spare på sin mængde vil have en dårlig effekt på huden.

Fejl, der ikke bør gentages

Nogle kvinder klager over manglen på resultater, håret kan fortsætte med at vokse med:

 • manglende overholdelse af hårfjerningsteknikken
 • hormonel ustabilitet
 • øget hårdhed.

For at opnå det ønskede resultat kræves der en vis grad af færdighed, så mange vender sig til saloner til kvalificerede kosmetologer. Hvis du vil fjerne hår derhjemme, så forvent ikke 100% af resultatet fra første gang.

Top 7 bedste hjemmelavede elos epilatorer. Hvilket er bedre at købe

Elos epilatorer bliver mere og mere populære. Mange piger og kvinder stiller sig selv spørgsmål: Hvad er bedre end andre, og hvad hjem brug elos epilator at købe.

Hvor effektive er hjemme Elos epilatorer

Elos-epilator påvirker hårsækkene med to typer stråling på én gang - lys og radiobølge (ELOS - Electro Optical Synergy, dvs. elektro-optisk interaktion).

Energien fra blitzen af ​​lysstråling reducerer produktionen af ​​hår i pæren, og den termiske energi af elektromagnetiske radiobølger hæmmer deres vækst.

Hvis før denne slags hårfjerning kun kunne gøres i salonen, kan du nu købe en Elos epilator til hjemmebrug. Det er nemt at bruge og meget effektivt, og på næsten alle hudtyper og i enhver farve og kvalitet af hår.

Fordelene ved Elos hårfjerning:

 • en mindre fremgangsmåde i forhold til andre former for hårfjerning (for at opnå en varig effekt er der ca. 6-8 ugentlige procedurer)
 • selve sessionen er meget kortere - ca. 30 minutter;
 • fremragende effekt på både hvid og mørk hud;
 • hår kan fjernes overalt på kroppen, herunder fluffen over læben;
 • proceduren er smertefri;
 • kan bruges om sommeren uden frygt for solbadning;
 • sikker metode
 • evnen til at tilpasse enheden til dine behov
 • der er næsten ingen chance for en forbrænding;
 • fjernelse effektivitet af uønsket hår - op til 90% eller mere;
 • besparelser på salonprocedurer.

10 grunde til at købe en premium Elos epilator

Før du køber en Elos epilator til hjemmebrug, skal du beslutte dig om, hvilken man foretrækker at tage. På en sådan enhed er det bedre ikke at redde, fordi det er vigtigt for sundhed og velvære.

ELOS - elektro-optisk interaktion

Premium-klasse enheder har mange grunde til at stoppe valget på dem:

 1. De testes, og deres sikkerhed er bekræftet af certifikater.
 2. Høj effektivitet at slippe af med uønsket hår.
 3. Smerteløse procedurer.
 4. Sættet indeholder briller for at beskytte dine øjne mod blinklys.
 5. Evnen til at ændre patronen (i nogle modeller medtages straks).
 6. Tilstedeværelsen af ​​en speciel adapter til ansigtet.
 7. High power lamper.
 8. Garanteret lang fejlfri drift.
 9. Praktisk berøringskontrol.
 10. Evnen til at bruge alle familiemedlemmer (undtagen børn).

Hvem vil ikke bruge Elos epilator

Trods alle de positive egenskaber og sikkerhed er Elos epilator ikke egnet for alle.

Før du køber en maskine til hjemmebrug, skal du vide om begrænsningerne.

Årsagerne til, at det er bedre at ikke bruge Elos epilatoren er:

 • øget hudfølsomhed over for sollys;
 • brugen af ​​visse lægemidler (krævet medicinsk konsultation)
 • alkoholindtagelse
 • hudsygdomme og skader;
 • onkologiske sygdomme;
 • graviditet og amning
 • diabetes mellitus
 • dårlig blodpropper
 • alvorlig hjerte-kar-sygdom
 • tilstedeværelsen af ​​en pacemaker
 • mentale abnormiteter.

Det er vigtigt at huske! Det er helt forbudt at bruge Elos-epilator til børn under 14 år.

Top 7 mest populære hjem Elos epilatorer

At vælge, hvilken Elos-epilator til hjemmebrug at købe, kan du stå over for mange tilbud. For at afgøre, hvilken enhed der skal stoppes, skal du finde ud af, hvad hver producent tilbyder.

Iluminage Touch 300.000

Denne enhed, fremstillet i Israel, er godkendt af FDA (Food and Drug Administration - Food and Drug Administration, USA), der anvendes over hele verden.

Photoepilator Iluminage Touch 300 000

features:

 • Sættet indeholder briller for at beskytte dine øjne, en dyse til epilering på dit ansigt.
 • En hårtørrer er indbygget i epilatoren for at afkøle huden, hvilket gør processen smertefri.
 • Der kræves ingen yderligere træning.
 • 300.000 lyskilder, nok i lang tid.
 • Nem at håndtere. Det er nok til at passere over huden med en applikator i enhver retning, da seriel flash begynder at fungere.
 • Uanset hudtype fjerner effektivt hår.

Dette er en fransk epilator. Ikke egnet til alt hår (på rødt, gråt og lys ineffektivt), gælder ikke for sort hud.

features:

 • Den har mere strøm (12 J) end den foregående prøve samt vinduets størrelse (7,5 cm2).
 • 3 år bestået klinisk forskning, opfylder standarden for medicinsk udstyr IEC 60601-1, der er helt sikkert.
 • Effekten er mærkbar efter den første procedure, for 8-10 sessioner er der en fuldstændig bortskaffelse af uønsket hår.
 • Luftkøling.
 • Høj grad af hårfjerning.
 • Arbejdsjustering: 6 effektniveauer, skifte baseret på hårlængde (4 sorter) og hudfarve (5 typer).
 • Sættet indeholder 2 par beskyttelsesbriller, en kølegel, en rensespray, en mærkepenne og et sæt beskyttelses klistermærker.

Vær opmærksom! Hvis der er mol i hårfjerningszonen, skal de forsegles.

Mig min elos kvarts

Elos-epilator er lavet i Israel, ligesom den første prøve. Velegnet til salon og hjemmebrug, og du kan købe den til en meget lavere pris end den foregående 2.

Photoepilator Me My Elos Quartz

features:

 • Antallet af udbrud er lidt beskedent - 100.000, men effektiviteten er ret høj.
 • Lad os anvende på alle hudtyper undtagen meget mørke (6 fototype) og til hår af enhver farve, herunder meget lys og grå.
 • Fungerer på teknologi godkendt af FDA.
 • Høj hastighed hudbehandling.
 • Det er muligt at skifte lampen og bruge forskellige dyser.
 • Flere niveauer af intensitet.
 • Egnet selv for følsom hud.
 • Automatisk afbrydelse i fravær af arbejde inden for et minut.

RIO IPL PRO

Denne enhed er oprindeligt fra Storbritannien. Med hensyn til magt er det lidt bag ovenstående modeller, men der lægges stor vægt på sikkerheden.

Photoepilator RIO IPL PRO

features:

 • Der er beskyttelse mod børn.
 • UV filter.
 • Gradvis stigning i intensitet for at undgå forbrændinger.
 • Flashen brænder kun, når 4 sensorer kommer i kontakt med huden, hvilket hjælper med at beskytte øjnene.
 • Luftkøling.
 • Sluk automatisk, hvis den ikke bruges i 20 minutter.
 • Stort område af indvirkning.
 • Der er ingen briller i sættet, men der er en disk med trinvise instruktioner på russisk. Derudover er der to kvartslamper.
 • Ikke egnet til mørk og sort hud, såvel som til lys, rødt og gråt hår.

Remington ipl4000

Produceret i Kina. Lampens levetid er kun 1500 blink, men i det komplette sæt er der 2 ekstra enheder. Point er ikke inkluderet. For ansigtet er ikke brugt. Men prisen er ret lav, hvilket tiltrækker et stort antal købere.

features:

 • Der er et UV-filter, som beskytter huden mod forbrændinger.
 • Godkendt af hudlæger.
 • Hårfjerning er smertefri og hurtig.
 • 5 niveauer af intensitet.
 • Der er en hudkontakt sensor.
 • Effekten er mærkbar efter 1 session.
 • Fabrikanten garanterer bortskaffelse af hår i op til 4 måneder.

Silk'n Glide Infinity

Epilator lavet i Israel. Han har kun en ulempe - der er ingen mulighed for at skifte lampen, patronen kan ikke fjernes, men dens forsyning varer i flere år.

Photoepilator Silk'n Glide Infinity

features:

 • Velegnet til kvinder og mænd med enhver form for hud (undtagen sort) og hår, på enhver del af kroppen (men ansigtspakken er ikke inkluderet i kittet).
 • Lampen har en ressource på 400.000 pulser.
 • Slip modes (egnet til at bruge lav energi og fremskynde proceduren) og pulsering (god ved høje energiniveauer giver dig mulighed for at kontrollere effekterne på forskellige hudområder og undgå gentagelse).
 • Ved hjælp af Bluetooth og programmet installeret på smartphone, kan du se, hvor mange blink, lampen har forladt, læs procedurerne og planlæg dem med påmindelser, og bloker også enheden for uønsket brug.
 • Hudfarvesensor.
 • Op til 92% af uønsket hår fjernes.
 • Eksponeringsområdet på 3 cm2 er praktisk til brug i ansigtet og i bikiniområdet.
 • Fabrikantens erklærede fuld kropshårfjerningshastighed er 20 minutter.
 • Bevist effektivitet og sikkerhed.
 • Lille størrelse og vægt.

Mig PRO Ultra

En god israelsk maskine til en rimelig pris.

Photoepilator Me PRO Ultra

features:

 • Velegnet til alle hårtyper.
 • Kan bruges på enhver hudtype.
 • Det har et stort forarbejdningsområde - 6 cm2.
 • Lampens levetid - 120.000 blink.
 • Pakken indeholder briller og en dyse til ansigtet.
 • Seriel flash.
 • Proceduren er smertefri og sikker.
 • Effekt efter 4 sessioner.

Hvordan man laver hjem Elos hårfjerning

Hvis du allerede har besluttet, hvilken elos epilator til brug i hjemmet for at købe, og det allerede er købt, så skal du først og fremmest læse instruktionerne til brug, og kun derefter fortsætte til proceduren. I hver epilator er der nuancer, som du behøver at vide for ikke at skade dit eget helbred.

Vær opmærksom! Inden der udføres elosepilation i bikini- og brystkirtlerne, er det nødvendigt at foretage en ultralydsscanning og konsultere en mammolog og en endokrinolog.

Hvis laserforyngelse af huden eller kemisk peeling er blevet udført, skal de efterfølges af mindst tre måneder, før det kan gøres ved Elos epilation.

2 uger før proceduren er kosmetiske injektioner forbudt i de områder, der skal udsættes for, og i 4 dage - enhver hudirriterende manipulation (dampning, afskalning osv.).

En dag eller to før hårfjerning, skal alt hår være barbert.

Voksne hår på 1-2 mm vil give energi bedre, derfor er effekten maksimal.

Proceduren selv udføres som følger:

 1. Beskyttelsesbriller er slidt, en kølegel påføres epileringsområdet (med nogle modeller er det ikke nødvendigt).
 2. Enheden vælger den ønskede tilstand (baseret på typen af ​​hud og hår), strømmen til den første session er minimal.
 3. Applikatoren bevæger sig langsomt langs huden, mens de allerede behandlede steder koster to gange i en session, anbefales det ikke at berøre dem.
 4. Hvis der er alvorligt ubehag, skal intensiteten reduceres.
 5. Efter proceduren påføres en beroligende creme på huden.

Sådan plejer du din hud efter hjemmet hårfjerning

Uanset hvor smertefri proceduren er, er huden stadig såret, så pas på den efter epilering skal være særlig forsigtig.

Nøgleanbefalinger:

 • I de første par dage anbefales ikke vand og varme (bad, sauna, bad, pool, gym osv.) Og brug af skrubber.
 • Når du går ud i solen, skal du anvende solcreme til din hud.
 • Kun barbering af hår fremstår mellem behandlinger, ingen voks, pincet eller andre muligheder for at fjerne dem.
 • Brug en sårheling, beroligende og fugtgivende creme.

Proceduren for at slippe af med uønsket hår derhjemme er ret simpelt og sikkert.

Det vigtigste er at vælge den rigtige epilator afhængigt af behovene, typen af ​​hud og hår, såvel som på grundlag af økonomiske muligheder.

Selv relativt billige enheder fra dokumenterede producenter kan hjælpe med at fjerne hår hurtigt og smertefrit. Overholdelse af instruktionerne og reglerne for pleje vil fremskynde processen med at opnå en glat og smuk hud.

Lær hvordan du bruger Me Quartz home epilator:

I denne video kan du lære om princippet om drift af elos-epilatorer:

IIuminage Precise Epilator Review:

Hjem ELOS epilator. Oversigt over teknologi, sammenligning af modeller, kundeanmeldelser.

Artiklens indhold:

At slippe af med uønsket hår én gang for alle er drømmen om millioner af kvinder rundt om i verden. Og hvis tidligere skønheder var tilfredse med traditionelle epileringsmetoder - hårfjerning med voks eller pincet, så med udviklingen af ​​den tekniske udvikling vil jeg have en mere perfekt metode.
Perfekt hårfjerning er:

 • Hårfjerning på enhver hudtype
 • Hårfjerning i enhver farve, inkl. Pushkovye, lys og rød
 • Kort procesforløbet
 • Permanent hårfjerning

Utroligt, hvis flere år siden halvdelen af ​​disse forhold simpelthen ikke var muligt, er der i dag en perfekt teknik, som fuldt ud opfylder de fastsatte krav. Elos epilator - en nyskabelse i spørgsmålet om fjernelse af uønsket hår.

Revolutionær hårfjerningsmetode - ELOS

Electro Optical Synergy-teknologi er en teknik til interaktionen mellem to strålingsspektra-lys (IPL) og radiobølge (RF). Kombinationen af ​​disse to energier fjerner selv lyse og dunke hår på huden i enhver skygge - selv meget mørk. Dybden af ​​den indvirkning, der ikke forårsager skader på huden, er 20-30% højere end ved brug af kun foto- eller laserfjerning. Under proceduren ødelægges hårsækkenet under den samtidige virkning af laser energi og højfrekvent strøm.

IPL (Intense Pulsed Light) er mere almindeligt kendt som fotoepilation, mens udsættelse for huden får en flash af lysstråling, hvis energi akkumuleres i pæren og stopper hårproduktionsaktiviteten.

RF (Radio Frequency) er en række elektromagnetiske radiofrekvensstråling, som virker på follikelet med termisk energi, hvilket fører til at stoppe hårvæksten.

Fordele ved elos epilation
For at forstå og værdsætte alle fordelene ved den innovative metode til ELOS epilation, lad os simpelthen sammenligne de mest populære metoder til fjernelse af uønsket hår.

fremgangsmåde

Forløbet af procedurerne

Epilering af garvet og mørk hud

Fjernelse af lys, fluffy, rødt hår

Smertefornemmelser

Varigheden af ​​en procedure (ben + armhuler + region. Bikini)

voks

Hver 3-4 uger (hele tiden)

barbering

Hver 1-2 dag (konstant)

Nej (der er fare for hudskade og irritation

Laser hårfjerning

Hver 3-4 uger i 1 år

Standard fotoepilation

Hver 2 uger i 8 måneder - 1 år

Nej (en let rødme af huden efter proceduren er mulig)

ELOS hårfjerning

Hver uge i 6 uger

Iluminage - fotoepilation derhjemme

ELOS - hårfjerning - metoden til hårfjerning er ikke kun perfekt, men også ret overkommelig derhjemme.
Syneron har udviklet og patenteret ELOS teknologi og er producent af professionelt medicinsk og skønhedsudstyr. Og for nylig blev fordelene ved epilering af ELOS blevet tilgængelige til hjemmebrug - virksomheden Syneron Medical skabte ELOS epilatoren til brug i hjemmet Iluminage.

Hvad er forskellen mellem Iluminage mig og andre epilatorer?

Ikke flere begrænsninger - slet
hår i det bredeste udvalg af nuancer:

 • rød
 • pushkovye
 • mørk
 • lyse

Nu kan du fjerne håret på huden
enhver skygge:

 • lyse
 • garvet
 • mørk
 • Meget mørkt
 • oliven

Ikke mere smerte og ubehag

Helt smertefri procedure. Det maksimale, som du føler, er let varme på huden. Ingen ridser, rødme og revner i huden.

Resultat efter 6 ugers brug.

Lange kurser af hårfjerning procedurer er en ting fra fortiden. Huden er glat efter 6 ugers brug.

Absolut sikkerhed

Home photoepilator Iluminage Precise har et FDA US certifikat, der bekræfter den fulde sikkerhed for brugen og maksimal effektivitet.

10 ubestridelige fordele ved ELOS epilator ILUMINAGE

Fremstillet af en unik ELOS-teknologi!

Fjernelse af hår af enhver farve på huden af ​​enhver skygge!

Fjern op til 94% uønsket hår på kun 6 ugers brug!

Hurtig og bekvem: kun 7 procedurer inden for 6 uger og 1 procedure pr. Måned - absolut nok til at opretholde et stabilt resultat!

Du kan fjerne ansigtshår!

Smertefri procedure, ingen restitutionsperiode!

Absolut sikker metode til at fjerne uønsket hår!

Det kan endda bruges om sommeren - du kan solbade!

Lampelevetid - op til 300.000 blink, ikke en enkelt fotoepilator har sådan en ressource!

Højteknologisk enhed gør alt selv!

apparat

anvendelsesområde

Hår / hudfarve

Ressource (antal) af blink

Sikkerhedscertifikat

Iluminage Touch

Hele krop + nedre ansigt

Iluminage Precise Touch

Armhuler, bikini område, ben + nedre ansigt

I dag kan du sikkert sige Illuminaj - de bedste Elos epilatorer til hjemmebrug!

ELOS hårfjerning - det er rentabelt.

Vælg den bedste Elos epilator - ikke en nem opgave. Mange mennesker begynder at tvivle - er det værd at købe en enhed til hjemmebrug? Måske er det bedre at gå til salonen? Beregn omkostningerne ved et forløb af procedurer ELOS-hårfjerning i salonen og sammenlign med omkostningerne ved enheden. Imponerende? Og ressourcen af ​​ELOS-lampen - Iluminage-epilatoren er sådan, at det vil være nok i næsten et levetid!

Elos epilator Iluminage - kunde anmeldelser.

Takket være den unikke teknologi for epilering af ELOS er den meget effektiv og samtidig sikker. Mere end 3.000.000 hårfjerningsprocedurer udført årligt er det bedste bevis på effektiviteten af ​​teknologien.

Men anmeldelser fra kvinder, købere af Iluminage epilatorer, der allerede har oplevet alle fordelene ved epilation Elos.

Natusik
Jeg turde ikke i lang tid - trods alt var det et dyrt køb, men jeg vil gerne sige, at jeg ikke fortryder noget! Jeg bruger den første uge, og mit hår er blevet mærkbart mindre!

Julia
Elos epilation er en meget dyr fornøjelse i en skønhedssalon, så uden tøven købte jeg dette apparat til mig selv som en gave!

ZhenYa
Vi tror at købe med en kæreste i halvdelen, det vil være meget mere rentabelt end at gøre epilation i en skønhedssalon.

Stadig i tvivl?

8 grunde til at købe et hjem Elos-epilator Iluminage

Epilator Tanda mig - skal jeg købe og hvad er det?

ELOS-teknologien er patenteret af producenten og anvendes kun i Iluminage-epilatorer. Men i Rusland på internettet kan du finde imitatorer kaldet Tandame touch.
Tanda me photoepilator er også fremstillet af Syneron og er en meget enklere model af Elos epilator sammenlignet med Iluminage.
Tanda photoepilators sælges kun i Nordamerika og er placeret der som et økonomi mærke. Tanda me photoepilators leveres ikke til Rusland - alt du kan finde på internettet er enten smugler eller forfalsket.
Naturligvis Tanda mig røre fotoepilatorer er ikke certificeret ikke tilladt at cirkulere i Rusland. Ved at købe dem kan du ikke være sikker på, at de er fuldt funktionelle og sikre.
Også relativt billige kinesiske fakes for Elos epilatorer begyndte at dukke op på markedet.
Fakes blev afsløret af os mange gange under Tanda mærket siden Den kinesiske industri er primært fokuseret på det amerikanske marked.

Constellation of Beauty Company er eksklusiv distributør af Iluminage-epilatorer i Rusland. Ved at købe Elos epilatorer fra os kan du være sikker på originaliteten, effektiviteten og sikkerheden af ​​det produkt, der købes. Vi har givet kvinder skønhed i over 20 år.

Sådan bruger du et hjem Elos epilator

Elos - hårfjerningsteknologi i skønhedssaloner bliver hvert år mere og mere populært. Fremskridt står dog ikke stille, og Elos-epilatoren, der er designet til hjemmebrug, fremstår på markedet for kosmetologisk udstyr. Hvad er denne teknologi, og hvordan sker der hårfjerning?

ELOS teknologi

ELOS står for elektro-optisk synergisme. Faktum er, at videnskabsmand Michael Crand fra University of Toronto i 2000 lavede en interessant opdagelse. Han fandt ud af, at effekten på en hårpære med en kombination af lysenergi og radiofrekvensstråling (RF) er mere effektiv.

Princippet om drift

Både laser og fotoepilation bruger lamper som en kilde til lys. Det grundlæggende princip for fotobiologi er, at lyset kun absorberes, hvis der er et mål for det. Dette mål er hårpigmentet melanin.

Melanin, absorberer lysets energi, omdanner det til varme og opvarmer hårets aksel og blodkarrene, som giver det til høje værdier. Under en række fotokemiske processer dør hårsækken.

RF nuværende effekt

Hvordan er radiofrekvensbølger involveret i hårdgørelsesprocessen? På grund af deres fysiske parametre påvirker de de dele af stoffet, der har en højere temperatur i forhold til de tilstødende.

Et sådant område i hårfjerningsprocessen er hårsækken. Funktionen af ​​radiofrekvensstrøm reduceres til yderligere opvarmning af hårfollikelen til temperaturer over 70 grader.

Kombinationen af ​​to forskellige energier kan reducere bivirkningerne af udsættelse for lys. Årsagen er, at Elos enheder arbejder med lavere værdier af lysenergien og får et godt resultat på grund af yderligere opvarmning af follikelet ved hjælp af RF-stråling.

ELOS - hjemme epilator

At slippe af med unødig vegetation for evigt er drømmen om mange kvinder. Derfor er Elos epilatorer til selvbrug nu meget populær. Hvordan adskiller de sig fra salonanaloger?

Udskiftelig patron - dyrt, men praktisk

Lampen er lyskilden til både laser og elos - hårfjerning. Lampen har en vis ressource med antallet af blink. Vær derfor forberedt på, at du på et tidspunkt skal udskifte det.

I klinikken er Elos-maskiner også udstyret med lamper, men de er meget kraftfulde og arbejder længere. En sådan lampe er erstattet af en specialist, der servicerer enheden.

Nogle epilatorer til hjemmebrug sælges straks med en udskiftelig patron. De koster mere, men de vil vare længere.

Når du køber en enhed, skal du sørge for at du også får sikkerhedsbriller. Dette er vigtigt, fordi lyse skarpe blink fra epilatoren kan irreversibelt beskadige nethinden.

Forskelle fra kabinen udstyr

Apparatet til hårfjerning i salonen har et yderligere kølesystem. Dette reducerer smerten i proceduren.

For at hjemmet hårfjerning ikke forårsager ubehag, bør du købe en køling gel, for eksempel med aloe vera. Det er ikke kun nødvendigt for smertelindring, men også for at forbedre kontakten af ​​spidsen med huden.

Hvordan man laver hjem Elos-epilation

Før du begynder, skal du læse instruktionerne og vælge den tilstand, der passer til din hud og hårtype.

Endvidere er aktionssekvensen som følger:

 1. Til den første procedure skal du indstille enheden til sin minimumskapacitet. På denne måde vil du teste din hud for strålingsfølsomhed.
 2. Påfør huden en kølegel.
 3. Applikatoren skal køres i forskellige retninger inden for det behandlede område.
 4. Du bør ikke behandle en zone mere end én gang inden for samme session.

Hårbehandling på benene tager cirka en halv time. Gennemførelsen skal ske i to trin. I første fase behandles benene 3 gange med et interval på 2 måneder. Så lav en pause i 3-4 måneder. Aktivering af hårvækst - et signal til at starte anden cyklus af procedurer. Deres antal vil blive bestemt af graden af ​​hårtab.

Bikini område

Det tager cirka 20 minutter at arbejde med dette område. En dyb bikini epilat i mindst en time.

Funktioner af arbejdet på dette område - i sin øgede følsomhed overfor smerte. Sørg for at bruge en kølegel. I tilfælde af alvorlig ubehag reducere intensiteten af ​​eksponeringen.

Axillære huler

Epilation tager 15-20 minutter. Nogle brugere bemærker, at en sådan behandling ikke kun fjerner vegetationen, men reducerer også udskillelsen af ​​svedkirtler.

Du skal være meget forsigtig, når du arbejder på dette område. Det er bedre at bede om hjælp fra kære, da en lysende flash nemt kan beskadige nethinden.

Gør ikke Elos hårfjerning i øjet uden hjælp!

Området over overlæben, kindben og hagen er hormonafhængige zoner. Hvis brugeren af ​​epilatoren er en kvinde, bør hun absolut konsultere en endokrinolog. Måske efter korrigering af hormonbalancen vil behovet for ansigtshårfjerning forsvinde.

Efter proceduren

Det skal tages i betragtning, at selvom proceduren har en lille indvirkning ved første øjekast, undergår huden væsentlige ændringer på hårpærens niveau. Derfor er det nødvendigt at håndtere det omhyggeligt de første par dage:

 • undgå direkte sollys
 • brug solcreme;
 • begrænse vandbehandlinger - swimmingpool, sauna, jacuzzi.

Umiddelbart efter epilering er det værd at behandle med en beroligende og sårhelende creme. Panthenol fungerer godt til dette formål.

anmeldelser

Fordele ved Elos teknologi

Home elos-maskine er en bekvemmelighedsstandard for mange brugere. Hvad er fordelene ved sådanne epilatorer:

 1. Uafhængig procedure gør det muligt at konfigurere enheden bedre efter dine behov.
 2. De arbejder godt med lys og dunet hår, i modsætning til foto og laser epilatorer.
 3. Det giver mulighed for at anvende lave værdier af kraften i lysenergi, og derfor er risikoen for bivirkninger, der er karakteristiske for lysbehandling (forbrændinger og pigmenteringsændringer) minimal.

Fejl, der ikke bør gentages

På trods af de indlysende fordele er der mange skeptikere, der hævder, at de ikke får et positivt resultat efter brug af Elos epilatoren. Hvad kunne være årsagen?

Effektivitet afhænger af enhedens kvalitet.

Forfølg ikke for billig, hvis vi taler om vores helbred. Det er værd at få epilatorer af de kontrollerede, velbeviste virksomheder: Iluminage, Syneron.

Gemmer antallet af pulser

Fabrikanter angiver det maksimale antal blink, som lampen er designet til. Det er bedre at tage lampen med det maksimalt angivne antal pulser. Omkostningerne ved en sådan enhed vil være højere. Men lampen vil arbejde længere.

Gelbesparelse

En stor rolle i elos-teknologien spiller en køling gel, gennemtrængelig for lysstråling. Det er takket være gelen, at der opstår en tæt kontakt mellem applikatoren og epidermis. Desuden beskytter den huden mod udseende af forbrændinger og pletter af hypo- og hyperpigmentering. Spare gel vil påvirke hudens tilstand negativt.

Den fuldstændige ødelæggelse af hårsækkenet i forbindelse med hårfjerning Elos opnås som et resultat af en række procedurer. Salon hårfjerning er virkelig værd at mange penge, så hjemme Elos epilator er et ideelt valg for mange kvinder.

Hvordan slippe af med unødvendig "vegetation" hvor som helst på kroppen uden smerte

rivanola