Hvad er karakteristisk for Elos hårfjerning, hvad det er, og hvordan denne metode kombinerer fordelene ved andre former for hårfjerning

ELOS epilation er en service, der for nylig har taget plads på kosmetologimarkedet. På trods af nyheden er efterspørgslen efter det vokset aktivt.

En af hovedårsagerne til dette fænomen er at finde ELOS-epilation på listen over de mest effektive procedurer. Effektens intensitet på grund af dets egenskaber, hvilket ikke indebærer andre alternative metoder.

Så hvad er det - ELOS-hårfjerning, hvilke problemer løser denne teknik, hvordan man forbereder sig til proceduren, og hvad der skal gøres efter det, hvad er bedre end ELOS, laser eller fotoepilation, hvad enten det er skadeligt eller værdigt - det vil vi fortælle om alt dette yderligere.

Princippet om drift

ELOS hårfjerning er en metode til at ødelægge overskydende hår. Dens essens er en pegeffekt på hårene ved hjælp af en bipolær strøm og en lyspuls energi.

Enheden til ELOS-hårfjerning styrer lysimpulser og strøm ved hjælp af en flash. Udbruddet påvirker kun aktivt voksende hår. Hun ødelægger ikke hvilende løg.

Intensiteten af ​​virkningen af ​​to kræfter kombineret med det kølesystem, der er til stede i anordningen. Det tillader dig ikke at føle alvorlig smerte under proceduren.

Fordele og ulemper

Relevansen af ​​Elos hårfjerning skyldes flere årsager:

 • Evnen til at fjerne enhver form for hår. Denne procedure er underlagt en række uønskede hår.
 • Session sats Proceduren kræver en relativt kort tid.
 • Minimal risiko for smerte og komplikationer. Takket være evnen til at justere enheden og det innovative kølesystem er det usandsynligt, at der kommer forbrændinger og smerter.
 • Manglende rehabiliteringstid. Efter proceduren må der ikke træffes foranstaltninger, du kan solbade og føre et normalt liv uden tvivl og frygt.
 • Højeste effektivitet. I dag er ELOS-hårfjerning en af ​​de bedste metoder til at fjerne problemet med overskydende hår.
 • Nul risiko for infektion. Dette sikrer manglende kontakt med enheden.

Proceduren har også ulemper:

 • Høj pris Desværre kræver målet i dette tilfælde ganske mange penge.
 • Manglende evne til selv at gennemføre en session. For det første er dyrt apparat obligatorisk, og for det andet er der brug for særlige færdigheder.
 • Behovet for flere sessioner for bedre effekt. I tilfælde hvor hårvæksten er meget aktiv, eller der er et stort antal dvale pærer, kan det endda kræve femten sessioner.
 • Mange kontraindikationer. Da strømstyrken er kombineret med lysintensiteten, anbefales proceduren ikke stærkt til dem, der er mindst en af ​​de kontraindikerede virkninger.

Microdermabrasion - hvad det er for hvem det er nyttigt og hvordan man får den maksimale effekt og fornøjelse af det.

Og hvordan adskiller laserpoleringen sig fra det, og hvilke indikationer og kontraindikationer af denne procedure bør læses her.

Forskelle fra lignende procedurer

Hvis du vil vide, hvordan ELOS-hårfjerning er forskellig fra laser eller fotoepilation, og at vælge mellem disse metoder, skal du være opmærksom på deres forskelle fra hinanden.

Laser hårfjerning er forskellig fra ELOS hårfjerning ved et stort antal komplikationer og ubehagelige fornemmelser, da enheden med en laser ikke giver et kølesystem.

For fuldstændig hårfjerning ved hjælp af en laser kræves der et større antal procedurer. Hvis pærerne er dybe, vil laseren simpelthen ikke nå dem.

Fotoepilation er værre end ELOS-epileringseffekt, fordi kun lysintensiteten uden strøm anvendes. Det skal heller ikke udføres med grå og meget lyse hår, fordi resultatet ikke vil imponere. Komplikationer efter det er ikke udelukket.

I denne video vil kosmetologen vise og fortælle dig mere om forskellene mellem ELOS og laser og fotoepilation:

Effektområder og brug af mænd

På grund af punktet kan denne teknik anvendes til at fjerne vegetation på ethvert område af kroppen. Effekten af ​​strøm og lys reguleres afhængigt af hudens følsomhed på det valgte område.

Ødelæggelsen af ​​hår med ELOS-hårfjerning er også velegnet til mænd, men de skal deltage i flere sessioner. Den mandlige krop er præget af hurtig hårvækst, da det er provokeret af testosteron.

Kontraindikationer og virkninger

Brugen af ​​denne teknik er ikke tilladt med nogle funktioner i kroppen:

 • blodsygdomme
 • enhver form for diabetes;
 • metalimplantater;
 • sygdomme i huden i alle faser
 • allergisk over for lys og strøm;
 • sygdomme i nervesystemet
 • onkologiske sygdomme;
 • hypertension;
 • lupus erythematosus.

Konsekvenserne efter ELOS-hårfjerning lover kun at være positive, hvis der selvfølgelig ikke var kontraindikationer, og proceduren blev udført af en samvittighedsfuld og erfaren kosmetolog.

De vigtigste behagelige effekter er blødhed i huden, dens blødhed og fraværet af "hamp" (skåret hår).

Indikationer og forberedelse

Hovedindikationen for ELOS-hårfjerning er tilstedeværelsen af ​​uønsket hår i forskellige dele af kroppen. Især hvis væksten af ​​hår på nogen af ​​dem kan kaldes specifik, for eksempel et skæg hos kvinder.

Der er flere trin til at forberede sig på en ELOS epilationssession:

 • Undtagelses solarium. Et par uger før manipulationen af ​​den nuværende og lyse energi fra garvningen er bedre at nægte.
 • Razor behandling af det ønskede område. Denne handling skal ske dagen før sessionen.
 • Høring af læger. Hvis kosmetologen mistænkes for at have kontraindikationer, kan han henvise til nogle læger (gynækolog, endokrinolog osv.).

Nå, hvilke biologisk aktive stoffer der anvendes til ikke-injektion mesoterapi i ansigtet og hvilke resultater det giver dig, kan du finde her.

Magnetoterapi er et af områderne fysioterapi, der har fundet bred anvendelse i kosmetologi, mere detaljeret i en separat artikel.

Hvordan går det?

Den indledende fase tager højde for organismens egenskaber og det område, kunden vælger. Lægen tager hensyn til disse detaljer for at justere apparatet.

Før du bruger enheden, anvender lægen et lag gel på hudoverfladen. Denne manipulation er vigtig for at sikre smertefrihed. Kunden bør bære mørke briller for at undgå stråling.

Desuden leder skønhedseksperten enheden til den valgte zone og skaber med den effekten af ​​en flash. Det er meget nemt at bære, selvom det virker på et bikiniområde.

Der vil kun være en følelse af behagelig prikken og varme. Det gør ikke ondt. Efter afslutningen af ​​sessionen påføres en creme på den del af kroppen, der berøres af enheden.

For eksempel er omkring otte procedurer nødvendige for at fjerne hår i bikiniområdet og på benene. I det første tilfælde vil hver af dem tage omkring en halv time, og i det andet - omkring en og en halv time.

For at eliminere whiskers bør besøge skønheden parlor omkring ti gange, og til behandling af armhuler - kun tre gange.

Anbefalinger efter sessionen

Det eneste, der skal ændres i den sædvanlige livsstil, er at undgå at besøge saunaen og badet i et par dage efter hver session. På den første dag er det bedre ikke at gå til solarium. Solbadning i solen i et par uger er muligt, men kun i kort tid og underlagt brug af beskyttende kosmetik.

Før det næste besøg på kosmetologikontoret skal du barbere den ønskede zone. Barberskrabere og depilatorisk creme er velegnede til dette formål. I intet tilfælde skal du ikke bruge hvad der fjerner hårene sammen med deres rod. Dette vil forværre virkningen af ​​Elos hårfjerning.

Nu tilbyder vi at se på fotoet af resultaterne efter ELOS-epilation:

Priser og anmeldelser

Prisen bestemmes ved at tage hensyn til den del af kroppen, der kræver proceduremæssig indgriben. For dem, der ønsker at vide, hvor meget ELOS-hårfjerning koster, tilbyder vi dig de gennemsnitlige priser for en procedure:

 • dyb bikini - 4000 - 6000 rubler;
 • skinner - 5.000 - 8.000 rubler;
 • armhuler - 2000 - 3000 rubler;
 • "Antenne" - 1000 - 2000 rubler.

Anmeldelser af proceduren kan høres meget forskellige. En person beundrer oprigtigt effekten, og nogen tværtimod mener, at det er ekstremt svært at kalde denne metode til at slippe af med håret godt. I denne sag afhænger meget af objektiviteten og særegenhederne hos hud og hår hos dem, der har oplevet teknikken på sig selv, for eksempel:

"Jeg fjernede ELOS-hårfjerning på hele overfladen af ​​benene. Resultatet skuffede ikke, men prisen er meget høj. Selvfølgelig kunne jeg lide ELOS-hårfjerning, men jeg vil ikke gøre det længere, da jeg anser det for en vej ud af kritiske situationer. "

 • Gulnara, 22 år gammel:

  "Jeg har en udpræget orientalsk type udseende, og tykt hår er hans trofaste følgesvend. Mest af alt plejede jeg at blive forstyrret på grund af øjenbryn. ELOS-epilation har hjulpet mig med at slippe af med komplekserne og få mig til at glemme alt sammen pinceterne. Selvfølgelig tog det mange procedurer, men jeg fortryder det ikke! "

  "Jeg havde en gang brug for hormonbehandling, hvilket negativt påvirker området over læberne. Min overskæg dekorerede mig slet ikke. Hvad jeg netop ikke forsøgte at slippe af med fejlen! Min mor tilbød mig en ELOS-epilation, fordi hendes ven arbejdede i en skønhedssalon og bar det ud. Jeg er meget glad for, at jeg var enig i at tage et så dristigt skridt for mig! Jeg synes, det er den bedste måde at slippe af med de modbydelige "antenner"! "

 • Christina, 30 år gammel:

  "Alt efter sådan fjernelse var stor, men jeg vil ikke tage denne foranstaltning længere. Prisen er meget høj. Hvis du kun sparer penge for en session, skal du overveje, at du brugte det næsten forgæves. Hår vil naturligvis være mindre, men de der forbliver vil vokse, som om der ikke var sket noget. "

 • ELOS-epilation - er det værd at skader en tegnebog? I dag går denne teknik til stedet for en af ​​de dyreste.

  I betragtning af kravene i hele kurset vil det i nogle tilfælde være nødvendigt at bruge en masse penge. Hvis du har et spørgsmål i dit hoved om, hvorvidt spillet er værd at lyset, tage hensyn til effektiviteten og alle dens positive aspekter.

  Konklusion - denne type hårfjerning retfærdiggør de nødvendige omkostninger, men hvis der ikke er unødvendige materielle ressourcer og behovet for det, skal du finde et alternativ.

  Og til sidst inviterer vi dig til at se en video om historien om oprettelse og teknologi af ELOS-epilation:

  Elos epilation: effektiv hårfjerning. Anmeldelser, billeder før og efter proceduren

  Moderne kosmetologi i løbet af det sidste årti har været langt fremme. Og teknologien til hardwareteknikker til fjernelse af uønsket hår står ikke stille, men forbedrer hver dag.

  ELOS epilering er blevet en ny standard for sikkerhed og effektivitet til forskellige salonprocedurer. Anmeldelser, billeder før og efter anvendelsen af ​​metoden taler udelukkende til hans fordel.

  Funktioner Elos epilation

  Permanent hårfjerning ved hjælp af denne teknik skyldes effekten på hårfollikelen af ​​to typer energi på én gang: pulserende lys (IPL) og bipolar radiofrekvensstrøm (RF).

  At være en underart af fotoepilation, anses proceduren med rette for at være den mest effektive, da den er baseret på resultaterne af elektroepilering og laserhårfjerning.

  Fremgangsmåden udføres absolut på nogen del af kroppen. Med pulserende lysenergi opvarmes håret selv og dets follikel. På grund af opvarmningen kommer den elektriske strøm ind i det opvarmede område til den maksimale dybde: 5-6 mm. Det er meget dybere end i tilfælde af fotoepilation, og endda laser. Samtidig er follikelet underkastet destruktion.

  Enhver hårfjerningsteknologi er meget mere effektiv, når den udsættes for mørkt hår på grund af indholdet i dem af en større mængde melanin, som laserstrålen reagerer på.

  I modsætning til laserteknikken og fotoepilationen håndterer ELOS på grund af indflydelse fra lasere af forskellige spektre og dyb penetration, hår i enhver farve: mørk, lys og rød.

  Men jo lettere håret, desto længere tid vil procedurerne være. Da ELOS-hårfjerning er smertefri, passer den bedst til de mest følsomme områder: bikini og underarm. Billeder før og efter anvendelse af teknikken viser tydeligt gode resultater. På samme tid indikerer anmeldelser en langsigtet effekt fra den anden session.

  Vær opmærksom! ELOS er ineffektivt mod grå og dunet hår, fordi de ikke indeholder melanin i det hele taget, responderer laseren ikke på dem. Desuden vil for mørk og garvet hud også føre til en lavere procentdel af effektiviteten.

  Inden proceduren startes, påføres der en speciel gel på det område, der skal behandles, hvilket vil fungere som strålens leder. For at beskytte klientens øjne mod lyssignaler, lægger kosmetologen specielle beskyttelsesbriller til ham og passerer apparatet rundt om kropsområdet. Det producerer korte og kraftige strålingstråler. Efter epilering påføres et antiseptisk middel på den behandlede hud.

  Vigtigt at vide! Hvis i løbet af sessionen ikke er tætspidsen af ​​applikatoren tæt på at presse mod huden, vil proceduren ske uden deltagelse af elektrisk strøm og vil blive reduceret til normal fotoepilation.

  Fordele ved hårfjerningsmetoden

  Talrige anmeldelser, billeder før og efter sessionen er den bedste bekræftelse på, at ELOS epilation ud over de ovennævnte fordele har følgende fordele i forhold til andre metoder:

  1. Slippe af med tyndt hår og hår med svag pigmentering;
  2. Det er effektivt på garvet hud;
  3. Persistensvirkning, evnen til at fjerne overskydende hår for evigt;
  4. Stimulering af huden til den naturlige produktion af elastin og kollagen, som starter processen med foryngelse. Små rynker glattes, pigmentpletter forsvinder;
  5. Smerte og mangel på ubehag: Under proceduren kan klienten føle en kort prikken eller bare høre et klik
  6. Minimal risiko for bivirkninger, herunder forbrændinger, ar og tab af hudpigment, sammenlignet med andre procedurer. Kølegelen og applikatorens dyse minimerer termisk belastning på huden;
  7. Proceduren kræver ikke voksende hår og undgår solskoldning;
  8. Den korte varighed af sessionen på grund af dækningen af ​​dyseapparatet i et stort område.

  Hvem passer bedre til ELOS-hårfjerning

  Teknikken er vist i følgende tilfælde:

  • I nærværelse af indgroede hår;
  • Hvis hudirritation skyldes hyppig brug af barbermaskinen;
  • Eliminering af gennemskinnelige hår gennem huden efter barbering;
  • Fjernelse af uønsket hår på kroppen.

  Kontraindikationer til proceduren

  ELOS epilation har en række fælles og individuelle kontraindikationer:

  • Onkologi;
  • Øget lysfølsomhed;
  • Diabetes mellitus;
  • Åreknuder;
  • epilepsi;
  • Tilstedeværelsen af ​​herpesvirus og sygdom i den akutte fase;
  • laktation;
  • Brug af en pacemaker;
  • Metalimplantater;
  • Hudsygdomme

  Derudover vil teknikken være ineffektiv i tilfælde af nervøs udmattelse og overbelastning, ændringer i klientens hormonelle baggrund, for eksempel under anvendelse af hormonelle medikamenter eller graviditet med sygdomme i det endokrine system.

  Det er vigtigt at huske! Før proceduren skal du gennemgå en konsultation med en kosmetolog.

  Forberedende fase

  Før ELOS hårfjerning skal du opfylde følgende krav:

  1. Et par måneder før det udføres, må du ikke ty til metoder til fjernelse af kropshår med follikelet: vask ikke voks, fjern ikke hår med pincet og epilator;
  2. 2 uger før proceduren bør du ikke solbade og gå til solariumet;
  3. Før du besøger kosmetologen, bør hårets længde ikke være mere end 1-2 mm, dagen før proceduren, bør håret være barberet.

  Antallet af sessioner for fuldstændig forsvinden af ​​hår

  Den mest effektive procedure for at slippe af med uønsket vegetation for evigt er ELOS epilation. Anmeldelser, billeder før og efter proceduren bekræfter dette klart.

  Denne type hårfjerning påvirker den del af håret, der er i det aktive vækststadium.

  Det omtrentlige antal sådanne hår på kroppen er 10% af deres samlede antal, det er denne mængde hår, der er ødelagt efter en procedure og falder ud efter nogle få uger.

  For den mest effektive hårfjerningsprocedure er det nødvendigt at gentage proceduren, fordi efter et stykke tid begyndte det hår, som på tidspunktet for ELOS epilation begyndte at sove, at vokse.

  Antallet af sessioner, der kræves af klienten, tildeles individuelt. Det hele afhænger af pigmentering af hår, deres tykkelse og hudtype. Vedvarende resultater vises efter 5-6 procedurer med intervaller på 1 måned eller mere ifølge kosmetologens anbefalinger. Efter så mange sessioner kan du glemme uønsket vegetation i 5 år.

  Komplet hårfjerning kan tage for evigt et år.

  Mulige bivirkninger

  I tilfælde af et fejlagtigt installeret program på enheden kan der forekomme forbrændinger og irritation, som forsvinder om få dage.

  Beautician anbefalinger efter procedurer

  Efter hudpleje anbefales særlig pleje. I den første uge efter sessionen bør du ikke bruge kosmetik i det behandlede område.

  Det er nødvendigt at vente lidt med at besøge saunaer, solsenge.

  Det er værd at undgå solskoldning i flere uger efter ELOS epilation. Om nødvendigt brug solcreme.

  Spire hår mellem behandlinger bør kun fjernes med en barbermaskine, du bør ikke trække dem ud og bruge depilation creme.

  Ifølge de fleste kosmetologer er den moderne epileringsmetode af ELOS placeret som en af ​​de sikreste og mest effektive hårfjerningsteknologier på alle dele af kroppen.

  Billeder før og efter hårfjerning Elos

  Effekt (foto før og efter) hårfjerning i bikiniområdet.

  Effekt (foto før og efter) fjernelse af hår på benene.

  Effekten (foto før og efter) af hårfjerning i armhulen.

  Effekten (foto før og efter) fjernelse af hår på hænderne.

  Nyttige videoer om Elos hårfjerning

  Elos hårfjerning resultater: billede før og efter:

  Elos epilation: Hvad er fordelene og kontraindikationerne

  Elos epilation er en nyskabende måde at fjerne uønsket hår på ansigt og krop. Takket være den udviklede teknologi til at kombinere tidsprøvede metoder er det den sikreste, mest effektive og komfortable metode til epilering.

  Hvad er Elos hårfjerning

  Før du beslutter dig for proceduren for fjernelse af uønsket vegetation, er det værd at vide, hvad er Elos hårfjerning.

  Udtrykket ELOS betyder, at metoden kombinerer virkningerne af lys og elektromagnetisk energi. Lys påvirker melanin i hårkonstruktioner, hvilket forårsager, at akslen falder sammen som følge af ensartet opvarmning. Elektriske strøm ødelægger vaskulære komponenter i hårsækken. Denne kombination øger effektiviteten af ​​proceduren med 30%. Follikler i dette tilfælde er fuldstændig ødelagt. Sandsynligheden for deres genopretning og genvækst af hår minimeres.

  Hvor sikkert er Elos hårfjerning, hvad det er og om metoden er egnet, kan du finde ud af ved at studere metoden mere detaljeret. Apparater til proceduren er udstyret med et innovativt kølesystem og effektstyring afhængigt af hårets tykkelse og mængden af ​​pigment. Dette gør hårfjerningsprocessen smertefri og sikker. Metoden kan anvendes uden frygt for alle dele af kroppen, herunder de mest følsomme. Hårtykkelsen påvirker ikke resultatet.

  Hvordan fjerner elos hårfjerning

  Optisk og radiobølgeenergi ødelægger hårsækken. Denne epileringsmetode har en varig virkning på grund af den fuldstændige og uigenkaldelige ødelæggelse af hårsækkenet, som garanterer glat hud i 4 måneder uden beskadigelse og indgroet hår. Lysstråler opvarmer hårsækkenet, og RF-bølger ved høje temperaturer ødelægger kemiske forbindelser i strukturen af ​​follikel og håraksel uden at skade epitelet.

  Optisk og elektrisk energi forstærker således hinanden, hvilket gør det muligt at reducere effekten af ​​optisk stråling med 60% uden tab af effektivitet.

  Den mest innovative enhed til Elos hårfjerning - E-max. Dette system omfatter 5 applikatorer med forskellige kombinationer af aktive faktorer: optisk, elektrisk, laser og infrarød stråling. Apparatet kan også afkøle huden ved 5 ° C, kontrollerer procedurens effektivitet og sikkerhed. Behandling foregår på punktprincippet. 1 cm? Epitelet behandles i 1 sekund. Området for samtidig behandling afhænger af applikatoren.

  Hvor mange procedurer er der brug for

  Elos hårfjerning påvirker håret i en tilstand af aktiv vækst. Sleeping og i retrograde fase follikler hverken lys eller elektromagnetiske bølger virker ikke. Da alt håret ikke samtidig kan være i samme udviklingsfase, vil en procedure ikke fungere.

  Hvordan man justerer den nødvendige metode og hvor mange procedurer der er brug for, afhænger af organismens individuelle egenskaber. Nogen vil være nok 4, og nogen vil have 7. For en manipulation kan du ikke fjerne mere end 80% af håret.

  De første 3 procedurer udføres 1 gang pr. Måned. Efter den tredje manipulation synkroniseres alle resterende follikler i hvilestadiet. Efter 2-5 måneder kan hår vågne op på samme tid og begynde at vokse. Dette er en god tid til den fjerde og endelige procedure.

  Antallet af manipulationer afhænger af hårets placering, da resten af ​​hårsækkene i forskellige dele af kroppen varer i forskellige tider. Over overlæben på samme tid kan 65% af håret ligge i aktiv vækst og kun 20% på benene. Fasen af ​​søvn i ansigtet varer ikke mere end 6 uger og på benene - op til 2 år. Disse nuancer bør overvejes ved tildeling af gentagne procedurer.

  Sammenligning af elos epilation med andre hårfjerningsmetoder

  I modsætning til elos-teknikken kan fotoepilering ikke påvirke håret med en lille smule pigment - lys og grå. Desuden kan hårsækkene i denne sag regenerere og give hårvækst i 1,5-2 år.

  Laser hårfjerning påvirker kun hårene med en tilstrækkelig mængde pigmenter og en stor kontrast mellem hårets og hudens farve.

  Elektrolyse kræver høj præcision fra en specialist. Elektroden skal komme ind i hårsækkenet, ellers vil proceduren være ineffektiv. Derudover er det ret smertefuldt, så kun et begrænset område af hud kan behandles i en session.

  Fordele ved Elos Hårfjerning

  Elos teknikken giver dig mulighed for at fjerne hår af enhver tykkelse og farve, herunder grå og ned hår.

  LPG-stråling er mere blid end en laser eller en elektrisk strøm, så risikoen for komplikationer er lavere: forbrændinger, irritation og rødme i huden, udvikling af depigmentering og hyperpigmentering af huden.

  Fremgangsmåden kan udføres på garvet eller garvet hud, og til foto- og laserfjerning er et forøget indhold af melanin i cellerne i epidermis en kontraindikation for proceduren.

  Elos-proceduren fører til irreversibel ødelæggelse af hårsækkene.

  Personen føler sig minimal ubehag ved udførelse af elos epilation på grund af evnen til at afkøle huden i løbet af sessionen.

  Elos hårfjerningsprocedure

  Elos hårfjerning kræver nogle foreløbige forberedelser, på grund af hvilke manipulationen selv vil være effektiv og med de mindst komplikationer.

  Forberedelse til elos epilation

  Forberedelse til Elos hårfjerning omfatter flere obligatoriske procedurer:

  1. 30 dage før, bliver du nødt til at opgive alle metoder til fjernelse af uønsket hår, hvilket indebærer at trække hårstangen ud, for eksempel voksning, shugaring, ved hjælp af en elektrisk epilator. Kun tilladt barbering.
  2. 14 dage før sessionen skal du opgive solbrænding i den åbne sol og i solariumet. Risikoen for pigmentering i tilfælde af friskbrun øges kraftigt.
  3. 2 dage før hårfjerning skal du barbere håret på huden, der skal behandles. Længden af ​​de regrowne hår må ikke overstige 1 mm.
  4. Inden proceduren udføres, er det ikke nødvendigt at påføre creme eller olie på huden.
  5. Hvis vi taler om hårfjerning i ansigtet, i løbet af måneden før den første session af elos, er du nødt til at opgive laserkorrektionen, forskellige typer af peeling, for at reducere sandsynligheden for depigmentering og pigmentpletter.
  6. Hvis tilbagefald af herpesinfektion er mulig, 2-3 dage før proceduren, bør du starte et profylaktisk forløb af at tage antiherpetiske lægemidler og fortsætte med at tage dem i yderligere 2-3 dage efter hårfjerning.

  Procedure trin

  Epilering udføres i denne rækkefølge:

  1. Patienten ligger på en sofa og lægger på briller, der er designet til at beskytte øjnene mod blinklys.
  2. En gel påføres huden med en yderligere køleeffekt. Det er nødvendigt at beskytte mod stråling og god kontakt af applikatoren med overfladen. Hvis spidsen ikke er tæt nok til at komme i kontakt med huden, vil effekten af ​​LPG-stråling gå tabt.
  3. Specialisten håndterer huden med en applikator. Flashen ledsages af en prikkende fornemmelse, korte tweaks. En halv time før proceduren kan huden behandles med lokalbedøvelse i form af creme eller spray.
  4. Varigheden af ​​sessionen afhænger af overfladearealet, for eksempel varer epilering af et dybt bikiniområde i 40 minutter og skinner - op til 30 minutter.
  5. Efter proceduren behandles huden nødvendigvis med en antiseptisk opløsning og en beroligende spray eller fløde såsom Panthenol, Bepanten, etc.

  Håret bliver sprinklet i 3-4 uger. Efter hver næste session vil antallet af regrown hår falde, og de der vises vil være tyndere og lettere end før.

  Funktioner af proceduren for forskellige dele af kroppen

  Epilering kan gøres på enhver del af kroppen. For at fjerne hår på ryggen, brystet, maven, skal du bruge 6-8 sessioner. Elos armhule epilation omfatter op til 10 procedurer. En yderligere effekt af det - reducerer svedenes intensitet.

  Hårfjerning på forskellige dele af ansigtet hjælper med at glatte hudoverfladen og forbedre dens farve. Vegetation kan fjernes fra overlæben, kindbenene, hagen og andre dele af ansigt og nakke.

  Tilstedeværelsen af ​​hår på ansigtets hud har en direkte hormonel afhængighed, sygdomme som polycystisk ovariesygdom mv., Fører til øget hårvækst, hvilket kan medføre en stigning i antallet af procedurer op til 15. Eldannelse af overlæben begynder med fjernelsen af ​​"antenner" med barbermaskine eller saks. Det er nødvendigt at tage højde for, at dette er et meget smertefuldt område, hvilket betyder, at det er bedre at straks ty til anæstesi.

  Epilation af benene, helt eller delvist, er en populær kosmetisk procedure. Det største antal hår er koncentreret på benene, kun 30% af dem er i aktiv vækst. Epilering af benene kræver helt flere sessioner, og afstanden mellem dem vil være maksimalt muligt - 8 uger.

  Processen med Elos hårfjerning i salonen

  Elos-proceduren i kabinen er mere effektiv på grund af de forskellige muligheder for professionelt udstyr. For hver zone vælges en egnet applikator med det ønskede slagområde og en kombination af fysiske egenskaber. Manipulation udført af en professionel mester er mindre tilbøjelige til at ende med komplikationer og æstetiske defekter.

  Elos hårfjerning derhjemme

  Apparater til fjernelse af hjemmet er ganske komfortable og sikre, men de er mindre professionelle i effektivitet. Før brug er det vigtigt at studere instruktionerne og vælge driftsmåde for enheden, som svarer til brugerens individuelle egenskaber.

  Begynd med den minimale effekt, estimering af egen følsomhed. Applikatoren påføres huden og ledes i forskellige retninger, hvilket kun påvirker hvert område 1 gang pr. Session. For alvorligt ubehag eller smerte afbrydes sessionen, og strømmen reduceres.

  Hudpleje efter epilering

  Inden for 2-3 uger efter epilering bør du afstå fra solbadning og besøge solariumet. For at beskytte huden ved behov for at blive i solen skal du bruge en creme med en beskyttelsesfaktor på mindst SPF 30. Dette vil beskytte mod udseendet af alderspletter.

  Til hudpleje skal du bruge en fugtighedscreme egnet til hudtype. Overophedning er uønsket, så man skal overlade at besøge saunaen, poolen, motionsrummet i rehabiliteringsperioden.

  Du kan ikke trække voksende hår efter proceduren. Depilation med voks, silke tråd, elektrisk epilator og shugaring er forbudt. Det er kun tilladt at anvende en særlig depilationskrem eller barbermaskine.

  Kontraindikationer og virkninger

  Som enhver anden kosmetisk manipulation har teknikken nogle kontraindikationer og konsekvenser.

  Komplikationer kan opstå som følge af ubekræftet arbejde hos masteren, ukorrekt programmeret emissionsspektrum eller en ukorrekt valgt effekt af enheden. Mulige negative konsekvenser:

  1. En lille lokal hævelse, som går inden for 2-4 timer efter proceduren. Lejlighedsvis opbevares op til 2 dage.
  2. Kortvarig hyperemi i huden på den behandlede del af kroppen.
  3. Misfarvning af huden, dannelse af skorper, blærer, sår, der forsvinder inden for 3 dage efter epilationssessionen.

  Har elos epilation kontraindikationer forbundet med helbredstilstanden hos klienten. Manipulationen udføres ikke, hvis patienten har fundet:

  1. Akut smitsom sygdom.
  2. Højt blodtryk med hyppige komplikationer.
  3. Tilstedeværelsen af ​​en pacemaker, metalimplantater.
  4. Oncology.
  5. Immundefekter.
  6. Bakterielle, svampe, virale sygdomme i huden i akut form.
  7. Eksem, psoriasis, neurodermatitis.
  8. Hormonbehandling, brug af stoffer, der øger følsomheden af ​​huden til lys.
  9. Sygdomme, der øger lysfølsomhed: porfyri, lupus, epilepsi eller allergi mod solen.
  10. Diabetes mellitus i dekompensationstrinnet.
  11. Graviditet eller amning.
  12. Reduceret blodkoagulation, antikoagulerende midler.
  13. Piercing i behandlingsområdet.
  14. Keloid ar og precancerøse forhold på huden i behandlingsområdet.
  15. Til epilering af armhulerne og lysken er kontraindikationer sygdomme i brystet eller organerne i det urogenitale system.

  Procedure omkostninger

  Omkostningerne ved fjernelse af hårfjerning er noget højere end nogen anden metode til fjernelse af hår. Men prisen er mere end opvejet af procedurens høje effektivitet.

  Omkostningerne ved 1 session afhænger af tykkelsen, strukturen og graden af ​​pigmentering af håret på behandlingsområdet. For at fjerne mørke hårde hår, vil der være færre sessioner, hvilket betyder at kurset bliver billigere.

  anmeldelser

  Arina, 32, Kirov

  Først gjorde jeg fotoepilation på ansigtet, men det fluffede hår blev forblevet. Besluttet på Elos og ikke beklagede. Til 3 procedurer og ingen spor tilbage.

  Olga, 36 år gammel, Sevastopol

  Elos interesseret i overlæbe hårfjerning, anmeldelser af proceduren er gode. Hun håbede ikke på hendes udholdenhed og bad om anæstesi. Alt hurtigt og effektivt forsvandt, og "antennerne" og fluffen.

  Anna, 27 år gammel, Moskva

  Jeg har problemer med hormoner, på grund af dette er der meget hår på min krop. Jeg gik til lægerne i lang tid, men intet har ændret sig. Jeg besluttede Elos og har ingen beklagelse, ja, ikke billig. Men det er 1 gang. Efter et fuldt kursus af hår vokser ikke længere.

  Elos epilation - hvad det er, fordele, kontraindikationer, konsekvenser, anmeldelser af læger

  Elos epilation - hvad er det, hvis denne procedure er vist for alle at slippe af med uønsket hår på kroppen - alt dette har interesseret mange kvinder for nylig.

  Hvad er Elos (elos) hårfjerning

  Elos epilation er en moderne metode til permanent fjernelse af uønsket kropshår ved hjælp af en enhed, der udsender kombineret (laser eller LPG) bølger af laserfrekvensområdet, fotoepilation og en strøm af svag strøm.

  Processen begynder med virkningen af ​​en laserstråle, der opvarmer håret, dets rod og blodkar, og ved hjælp af en elektrisk udladning ødelægges den beskadigede og svækkede pære.

  Enkelt sagt, Elos hårfjerningsproceduren giver dig mulighed for hurtigt at slippe af med uønsket kropshår med den virkning at reducere deres evne til at vokse. Over tid vokser håret på kroppens behandlede områder ikke længere helt.

  Denne procedure er en af ​​de mest effektive af alt, der er blevet opfundet for nylig, og i dag betragtes som en innovativ udvikling inden for kosmetologi.

  Denne metode til hår ødelæggelse er velegnet til enhver del af kroppen og for enhver form for hår på den. Den innovative metode passer bedst til områder, der forårsager kvinder de fleste problemer: bikini og aksillære huler. Proceduren giver dig mulighed for at minimere ubehag på disse steder.

  Fordele ved Elos Hårfjerning

  Fordelene ved denne metode i sammenligning med andre lignende teknologier er indlysende:

  • Proceduren eliminerer risikoen for pigmentpletter, derfor for dem, der har hudproblemer, anbefales det at fjerne Elos hårfjerning.

  Det er vigtigt, at dette er en sådan handling, som er vist for patienter med nedsat pigmentering, herunder alder.

  • Risikoen for ødem på huden fjernes næsten.
  • Forbrændinger, rødme og andre ubehagelige virkninger af hårfjerning minimeres.
  • Med denne metode kan du slippe af med hår, hvis rødder er svage og ikke modtagelige for andre former for eksponering for dem.
  • Efter udsættelse for huden, efterlader Elos hårfjerning ikke spor på den.
  • Denne metode til langvarig handling, men for at konsolidere resultatet er det nødvendigt at udføre flere procedurer. Det nøjagtige beløb kan kun bestemmes af en professionel kosmetolog.
  • Elos hårfjerning giver dig mulighed for at fjerne hår på et hvilket som helst tidspunkt af året, hvilket gør denne retning af hardware kosmetologi uundværlig i feriesæsonen. Kun denne metode har sådan en fordel.
  • Under hårfjerningssessionen rører apparatet ikke på huden, hvilket betyder, at der ikke er nogen sandsynlighed for infektion.
  • Teknologien giver dig mulighed for permanent at slippe af med problemer med indgroede hår på kroppen.
  Laser hårfjerning er meget ligesom elos, men samtidig har det betydelige forskelle.

  Elos epilation eller laser (diode laser): hvilket er bedre

  Laser og Elos er ens i deres eksponeringsmetode. Men efter laserterapi efter et par år kan hår begynde at vokse igen. Efter elos er hårfjerning ikke længere mulig. Denne effekt skyldes det faktum, at hårsækken er fuldstændig ødelagt i flere sessioner. Og efter fjernelsen af ​​laseren kun et stykke tid stopper væksten af ​​hår.

  Denne procedure anses for at være mindre smertefuld end andre hårfjerningsmuligheder. Effekten opnås på grund af evnen til at regulere niveauet af påvirkning på hår og pærer.

  Men mange kunder i salonerne bemærkede, at muligheden for laser hårfjerning er mere "blid". Denne effekt skyldes i høj grad personlige følelser og graden af ​​følsomhed i huden mod smerte.

  Ifølge vurderinger er laser hårfjerning en mere mild metode end elos

  Både laseren og ELOS er ikke-samtidige procedurer. For fuldstændigt at slippe af med uønsket hår kræver flere besøg til kosmetologen.

  Det samme mellem disse procedurer og bruddet mellem besøg hos en specialist. Det er mindst to måneder.

  Laserproceduren er mest effektiv til let og tyndt hår. Med sin hjælp kan du nemt fjerne kun en let "fluff" på kroppen.

  Elos hårfjerning viser, at kropshår ikke er en grund til fortvivlelse. En sådan egenskab ved denne metode ligger i dens komplekse virkning på hovedbunden.

  Metoderne varierer også i løbet af proceduren. En enkelt hårfjerning i armhulen med en laser vil vare ca. 15 minutter afhængigt af hårets tykkelse og hårdheden. I øvrigt varer en epilation elos session ikke mere end 10 minutter.

  Kontraindikationer

  Skønhedseksperter anbefaler, at du konsulterer din læge, inden du udfører denne procedure.

  Før du besøger salonen skal du besøge følgende specialister:

  Proceduren kan ikke udføres, hvis:

  • En kvinde ammer eller gravid.
  • Klienten kan have en allergisk reaktion på lys.
  • Der er sygdomme i kroppens hæmatopoietiske system.
  • Individuel intolerance over for kølegelens komponenter, der anvendes i proceduren.
  • Klienten lider af epileptiske anfald.
  • Det er umuligt at udføre proceduren på den skadede hud.
  • Umiddelbart efter at have besøgt en garvningslokale eller en strand er det også umuligt at fjerne hår ved hjælp af ELOS. Det skal tage mindst to uger.
  • Der er mistanke om kræft eller i nærvær af neoplasmer med ukendt ætiologi.
  Onkologiske sygdomme er en kontraindikation for at udløse epilering
  • Hvis klienten har åreknuder, er denne procedure kontraindiceret.
  • Elos hårfjerning bør ikke udføres, hvis der er metalimplantater i kroppen.
  • Proceduren kan nægtes patienter med en pacemaker.
  • I perioden med at tage visse former for antibiotika er Elos hårfjerning forbudt.
  • Virkningen af ​​denne type hårfjerning vil ikke være, hvis klienten accepterer hormonelle svangerskabsforebyggende midler.
  • Under menstruation er denne procedure absolut umulig.

  Hvordan er proceduren for hårfjerning i salonen

  Trin for trin procedure er som følger.

  uddannelse

  Særligt forberedelse til processen er ikke nødvendig, men du skal huske nogle regler:

  En måned før proceduren kan du ikke vokse dit hår

  1. Mindst en måned før proceduren er det umuligt at anvende mekaniske midler til fjernelse af håret, især elektrolyse. Voks hår kan også ikke være.
  2. En dag før hårfjerning skal du barbere håret på det ønskede hudområde.
  3. Du behøver ikke at rense håret over overlæben selv - dette er skønhedsekspertens arbejde umiddelbart før proceduren.

  Gennemførelse af proceduren

  Hårfjerningsprocessen ved hjælp af denne enhed ligner en laserprocedure: patienten lægger på specielle beskyttelsesbriller, passer ind i en behagelig stol, og kosmetologen anvender en kølesammensætning på huden og begynder at arbejde med enheden.

  Klienten ser blinker af lys - det er sådan, at hårpærer fjernes. Efter proceduren påføres en creme indeholdende panthenol på patientens hud.

  I gennemsnit varer hårfjerningsproceduren ca. 40 minutter. Eksperter siger at eksponeringstiden afhænger af hovedbundens størrelse, dens tæthed og stivhed.

  De mest følsomme områder til at blinke af lys er bikiniområdet og armhulerne.

  Efter den første procedure kan der forekomme hår. Men de vil ikke længere være i live, fordi de mangler rødder. Om et par dage vil de falde væk. Hver gang håret bliver tyndere og svagere.

  Elos overlæbe epilation - funktioner

  Ved fjernelse af hårfjerning over overlæben bør omhyggeligt fremstilles:

  • To uger før proceduren skal du stoppe med at besøge solariumet eller stranden.
  • For at udelukke muligheden for herpesudslæt skal antivirale lægemidler tages tre dage før proceduren.
  • Skønhedseksperten er forpligtet til at kontrollere forekomsten af ​​allergiske reaktioner hos kunden.
  Elos epilation (hvad det er, læses ovenfor) overlæbe: foto før og efter

  Fremgangsmåden ved epilering over overlæben er ca. 30 minutter. For at opnå den bedste effekt anbefaler eksperter at holde mindst 10 sessioner. Dette vil ødelægge alle hårsækkene, der er i fase med aktiv vækst.

  Elos ansigt epilation - funktioner

  Elos hårfjerning fjerner selv umærkelige hår, hvilket gør det uundværligt at manipulere ansigtet. Denne ejendom er baseret på en kombination af elektromagnetiske og lydbølger. Denne handling gør ikke ondt og renser helt huden.

  Efter ansigtets afslutning skal du følge disse regler:

  1. Efter anvendelse af hardwareproceduren bliver huden på ansigtet glat og har brug for ekstra beskyttelse. Eksperter anbefaler ikke at vaske med for varmt vand.
  2. Du bør ikke udsætte dit ansigt for ultraviolette stråler i mindst tre dage.
   Det er nødvendigt at afstå fra at besøge poolen, saunaen og badet.
  3. I løbet af ugen kan du ikke bruge skrubber og andre stoffer, der kan skade huden.
  4. Kemiske peeling er kontraindiceret både før proceduren og en måned efter den.

  Elos bikini epilation, dyb bikini - funktioner

  Det er altid svært at fjerne hår i det intime område på grund af smertefulde fornemmelser. Men denne type hårfjerning hjælper med at klare dette problem.

  Dens fordele:

  • Arbejdet med denne zone varer kort tid, og derfor vil smerten være minimal i tide.
  • Proceduren har en varig virkning. Og pauserne mellem sessionerne gør det muligt for patienten at hvile sig og fuldt ud gendanne sig.
  • Fraværet af "sorte pletter", der forårsager betændelse, hudirritation og udslæt.
  • Metoden er også egnet til den mest følsomme hud.
  • Svært tilgængelige områder på kroppen er ikke et problem for enheden.
  • Kort rehabiliteringstid.

  Forberedelsen af ​​proceduren er at opgive solbadene i to uger før dens gennemførelse. Det er nødvendigt at konsultere den deltagende gynækolog om mulige kontraindikationer.

  Et par dage før Elos hårfjerning er det nødvendigt at barbere vegetationen i bikiniområdet

  Håret i det intime område bør være barbert en til to dage før proceduren. Mekanisk trække hårene kan ikke være i løbet af hårfjerningen.

  Før proceduren påføres en kølesammensætning og et bedøvelsesmiddel på huden, da denne del af kroppen er meget følsom. Derefter sætter kosmetologen de ønskede parametre på enheden.

  Efter færdiggørelsen af ​​arbejdet vil specialisten nødvendigvis anvende en beroligende gel på huden. Nogle gange efter eksponering kan huden blive rødmet, men det er en normal tilstand.

  Fremgangsmåden ved hårfjerning i det intime område kan ikke udføres, hvis:

  • der er udslæt på huden eller det er skadet.
  • Der er en mistanke om infektionssygdomme.
  • under graviditet og amning.
  Elos epilation (hvad det er, du vil lære af denne artikel) bikini område er forbudt under graviditet og amning

  Kosmetologer siger, at slutresultatet og varigheden af ​​procedurer i det intime område afhænger af organismens individuelle karakteristika. I gennemsnit for at opnå en varig effekt har du brug for 10 procedurer. Til lette og tynde hår vil sessioner af elos terapi få brug for mere.

  Intervallet mellem besøg hos kosmetologen skal være mindst en måned. Efter tre sessioner kan et besøg hos en specialist udsættes i seks måneder.

  Efter proceduren kan du ikke arbejde på håret med en elektrisk epilator og bruge kropscrubs. Bad og varmt bad er kontraindiceret i løbet af ugen. I rehabiliteringsperioden - to eller tre dage - skal du bære undertøj lavet af naturlige stoffer.

  Hvor meget koster elos hårfjerning?

  I hovedstaden saloner prisen af ​​denne procedure er ret høj. For mænd vil brugen af ​​denne metode koste 10-15% mere end for kvinder.

  De samlede omkostninger ved fjernelse af håret (hvad du allerede ved) er baseret på beregning af antallet af impulser, hårets størrelse og den zone, hvor den skal fjernes.

  Så, en impuls til at fjerne kropshår på den billigste klinik koster omkring 180 rubler. Og på kroppen - 250 rubler. For at fjerne hår på overlæben kan du kun bruge 10-15 pulser. Dette tal vil stige betydeligt, når det kommer til kinder eller nakke.

  Hjemmepilation Elos

  Denne procedure er ikke kun tilgængelig i skønhedssaloner, men også hjemme. At udføre hårfjerning Elos derhjemme skal bruge et par ting:

  1. Apparat til fjernelse af hår.
  2. Særlige sikkerhedsbriller.
  3. Gel for at afkøle huden.
  4. Anæstesi lægemidler.

  Enheden til privat brug koster omkring 25 tusind rubler. Det er designet til et vist antal udbrud, som skal være nok til at slippe af med uønsket hår på det rigtige sted.

  Minus enheder til privat brug er deres lave strøm, og ikke alle kan købe professionelt udstyr.

  De mest populære hjemmet hårfjerning maskiner er produceret af Syneron Medical. Dette firma opdagede og patenterede teknologien for Elos hårfjerning. Hun producerer også enheder til brug i hjemmet. Der er to typer enheder under dette mærke: Iluminage Touch og Iluminage Precise.

  Virksomheden positionerer sin knowhow som en effektiv og absolut sikker enhed, som er tilgængelig for selv en ikke-professionel. Med denne enhed i seks måneder kan du slippe af med uønsket hår på ansigt og krop.

  Det antages, at disse enheder har den højeste lampelevetid - 3 millioner blink.

  Eksperter anbefaler dog ikke at udføre denne procedure derhjemme. En person uden tilstrækkelig viden kan skade sig selv.

  Elos hårfjerning - anmeldelser af læger, onkologer

  Ved evaluering af effekten af ​​Elos hårfjerning er kosologer opdelt i to omtrent lige lejre. Nogle siger om metodenes høje effektivitet, andre advarer om, at resultatet ikke altid opfylder forventningerne.

  Elos epilation af armhuler, overlæbe, bikini zone: foto før og efter

  Nogle eksperter mener, at ca. 20% procent af kropshår forbliver.

  For at slippe af håret helt, efter at have fuldført hovedretten, vil der blive krævet yderligere procedurer.

  De skal holdes omkring en gang om året.

  Andre kosmetologer mener, at denne procedure er 100% effektiv.

  De råder deres patienter til at vælge beviste klinikker og gode læger.

  Dette vil give mulighed for at opnå positive resultater på kort tid.

  Specialist-dermatologer udtaler enstemmigt, at proceduren er harmløs, hvis alle forholdsregler følges, og selve processen udføres ved hjælp af licenseret udstyr og en professionel kosmetolog.

  Ifølge hudlæger er denne type hårfjerning den mest "blide". Det traumatiserer ikke huden og efterlader ingen spor.

  Onkologerne er forsigtige med denne procedure. De tror, ​​at kun en helt sund person kan drage fordel af det. Selv tilstedeværelsen af ​​godartede tumorer kan være en kontraindikation for denne type hårfjerning. Og det er bedre ikke at risikere dit helbred.

  Elos epilation er forbudt på huden, hvor der er muld og vorter

  Mulige konsekvenser

  Eksperter siger, at proceduren kun er helt sikker, hvis alle forholdsregler træffes:

  1. Elos hårfjerning bør ikke udføres, hvis der er mol, vorter eller andre neoplasmer på hårvækststedet. Dette kan føre til melanom.
  2. Hvis der efter proceduren er en forbrænding på det behandlede område, betyder det, at apparatet til dets gennemførelse er forkert justeret, eller nogle af dets dele er allerede slidt ud.
  3. Efter elos epilation kan forekomme langvarig smerte. Dette kan skyldes en individuel smertegrænse eller en dårligt udført procedure.
  4. I tilfælde af lav kvalifikation af en specialist eller ukorrekt justeret udstyr på "ømme" dele af kroppen, kan ar forblive.
  5. Fremgangsmåden er kontraindiceret til klienter med skjoldbruskkirtlen og alle former for diabetes. I dette tilfælde kan der forekomme forværringer af kroniske sygdomme.
  Efter proceduren skal huden beskyttes mod solen ved hjælp af garvemidler.

  Hudpleje efter epilering

  At passe på huden efter proceduren er ret simpel:

  • I de første par dage er det nødvendigt at undgå direkte sollys på huden og bruge specielle garvningsprodukter.
  • I tre dage anbefales det ikke at bruge dampbad og saunaer samt at tage for varmt bad.
  • Det er også umuligt at bruge hudens scrubs og aggressive midler til brusebadet.
  • Gentagne procedurer bør kun udføres som foreskrevet af en specialist inden for en bestemt tidsperiode.
  • Hår, der vises mellem sessionerne, skal fjernes med en creme, i intet tilfælde skal du trække det ud med pincet eller bruge en elektrisk epilator.

  Nu ved at vide, hvordan man udfører elos hårfjerning, og hvad det er, skal du stadig huske, at metoden ikke er for alle og har en række alvorlige kontraindikationer for helbredet.

  Elos epilation - hvad er det:

  Teknologien til at vælge epilering og kontraindikationer:

  Braun Series 7 7865cc Electric Shaver Review

  Oversigt over VOX for Depilation og Shugaring