Emla creme - smertestillende til depilation

Alle kvinder og piger stræber efter at se perfekt ud. For at gøre dette sparer de hverken indsats eller tid. Et af de ret alvorlige problemer, der skal løses i kampen for skønheden, er at slippe af med unødvendig vegetation. Fremgangsmåden ved depilering er en temmelig ubehagelig opgave, og desuden er det også smertefuldt.

Nogle vedrører sådanne fornemmelser temmelig roligt, men for andre er de utålelige plager. Hvordan undgår eller i det mindste reducere smerte symptomer under procedurer for fjernelse af overskydende hår? I dag er der et stort antal forslag, som vil hjælpe ikke kun med at lindre smerter, men også helt blokere det.

"Emla" - et lægemiddel til lokalbedøvelse under depilation

Alle metoder, der gør det muligt at reducere smerteniveauet under depilation, er traditionelt opdelt i ikke-medicin og lægemiddel. Ved brug af smertestillende midler er der 3 muligheder for deres brug:

 • påføring på huden
 • indtagelse;
 • subkutane injektioner.

Blandt de mest populære anæstetika, der anvendes under depilering til påføring på overfladen af ​​huden, kan kaldes Emla creme. Brugerfeedback kan ikke kaldes positiv, fordi dette værktøj ikke hjælper alle. Anæstesiens sammensætning omfatter stoffer, der anvendes til lokalbedøvelse: lidokain og prilocain. De begynder at fungere som et smertestillende middel, når de trænger ind i huden. Og graden af ​​deres indflydelse afhænger af dosis af lægemidlet på overfladen samt på varigheden af ​​opholdet på det.

"Emla" - et lægemiddel til lokalbedøvelse under depilation

Hver pakke ledsages af instruktioner til brug af stoffet og fortæller i detaljer, hvad der skal gøres for at få det ønskede resultat:

 • Hovedbetingelsen er at anvende cremen i et tykt lag;
 • dække den behandlede overflade, på hvilken cremen påføres, med en speciel klæbemiddelklister, der er fastgjort til emballagen. Dette er nødvendigt for ikke at fordampe fugtigheden, der er en del af værktøjet og giver bedst indtrængning af bedøvelsen i huden. Ved aflejring af en stor overflade kan en almindelig film bruges i stedet for klistermærker.

Ved brug af Emla creme skal du huske, at sammensætningen ikke begynder med det samme, men kun efter 20-25 minutter. Den maksimale effekt af anæstetika opnås om en time og kan vare op til 5 timer.

Effekten af ​​cremen begynder kun 20-25 minutter efter påføring på kroppen.

Denne sammensætning er specielt designet til at påføre den på overfladen af ​​huden. Instruktionen forklarer, at i tilfælde af anæstesi, der trænger ind i en dybde på 2 mm, bør sammensætningen påføres under dressingen i mindst 60 minutter. Og hvis du skal trænge ind 3 mm, så fordobles tiden - op til 2 timer. Periodisk er det nødvendigt at opdatere lag af bedøvelsesmiddelet under forbindingen. Det er meget bekvemt, at Emla creme kan påføres på forhånd, inden man besøger salonen og ved hjælp af klistermærker til at skabe betingelser, hvor sammensætningen er godt absorberet i huden og ikke pletter tøj. Anmeldelser af dette stof er som sædvanlige forskellige: der er simpelthen entusiastiske, og der er klart negativ.

Når anæstesi anvendes

Bedøvelse salve med lidokain "Emla" bruges til sådanne salonprocedurer som:

 • piercing;
 • tatovering;
 • hårfjerning;
 • hårfjerning;
 • eventuelle kosmetiske procedurer, der kræver injektioner.
Emla creme er forbudt at påføre omkring øjnene

Instruktioner til brug af værktøjet "Emla" advarer brugerne om følgende punkter:

 • Det er forbudt at anvende cremen rundt om øjnene;
 • må ikke anvendes på beskadiget hud og åbne sår (ridser, slid, betændelser);
 • der skal sørges for at forhindre, at cremen kommer i øret;
 • Udseendet af overeksponering, nedsat hjerteaktivitet eller omvendt depression af nervesystemet tjener som et signal til straks at stoppe proceduren: Fjern klistermærker eller bandager og fjern al resterende fløde fra det behandlede område.

Under brug kan Emla udløse følgende bivirkninger:

 • hævelse;
 • rødmen;
 • hæmoragisk udslæt;
 • punktblødninger.

Kontraindikationer

Kontraindikationer til brugen af ​​midlerne "Emla" kan være tilstedeværelsen af ​​methemoglobinæmi og kroppens respons på dets bestanddele. I tilfælde af implementering af alle anbefalinger, der er angivet i instruktionen, er overdosis usandsynligt. Det er nødvendigt at bemærke, at mange brugere, der efterlader deres kommentarer til bedøvelsen, taler om fuldstændig bedøvelse og rådes til at anvende denne særlige mulighed for depilation.

I tilfælde af allergiske reaktioner på stoffets komponenter er der altid mulighed for at finde en erstatning i form af andre smertestillende midler. Disse kan være: Menovazin, Anestezol, Dentinox, Kamistad og andre.

Kontraindikationer til brugen af ​​midlerne "Emla" kan være tilstedeværelsen af ​​methemoglobinæmi og kroppens respons på dets bestanddele.

Emla patches bruges også til at fjerne affald vegetation. Ulempen ved denne mulighed er, at patcherne er små. Og hvis du overvejer at ad gangen du kun kan bruge 3 stykker, så er applikationsområdet væsentligt indsnævret. Dybest set bruges de i små og de mest smertefulde områder: armhulerne og bikiniområdet. Tilbagemelding fra dem, der brugte "Emla", for det meste positive. Smertelindring er indlysende, og resultatet varer lang nok til at fjerne vegetationen.

Andre smertestillende midler

Udover cremen med lidokain til epilering af "Emla", på dagens marked for smertestillende midler til epilering, vises alle nye navne, der ikke er ringere i deres kvaliteter til traditionelle og velkendte for alle anæstetika.

Lys depæstetisk kosmetisk creme

Nyheden er Light Dep - en kombineret version af bedøvelsen, der med succes kan erstatte Emla i tilfælde af individuel intolerance over for nogen af ​​dets komponenter. Principen for drift af Light Dep er at blokere hovedpine receptorer i epidermis. Men samtidig er hudfølsomheden over for eksterne faktorer som temperaturfald eller rørende rester. Brugen af ​​dette værktøj er fuldstændig harmløs for helbredet, forårsager ikke bivirkninger og allergiske reaktioner.

Signifikant reducerer smerten under depilering ved at tage stoffer som tempalgin, ibuprofen eller analgin. Det anbefales også at tage dem på forhånd - mindst 40 minutter før begyndelsen af ​​depilation.

Særlige skrubber, salver og geler, der exfolierer hudpartiklerne nær hårsækkene, hjælper med at lindre smerter og frigør dem og gør fjernelsen næsten smertefri.

Lidocaine Asept spray til lokal brug

For lokalbedøvelse under depilation ud over de ovennævnte muligheder, anvendes sådanne medicinske opløsninger i vid udstrækning: lidokain og prilocain.

Lidokainopløsning anvendes sædvanligvis på overfladen af ​​problemområdet og anvendes også i form af subkutane injektioner, som begynder at virke inden for 15 minutter. Men når du smører overfladen - som den krævede mængde medicin har akkumuleret. Den tid der kræves for dette er normalt individuel for hver enkelt klient og afhænger af en række komponenter. For eksempel tykkelsen af ​​subkutant fedt, kropstemperatur, mængden af ​​opløsning på overfladen, den tid den er der.

Kontraindikationer til brug af lidokain er dens intolerance over for kroppen.

Prilocaine sammenlignet med andre smertestillende midler, begynder at virke meget langsommere. Derudover har den meget mindre bivirkninger. For at forlænge og forbedre smertestillende virkning, anbefales det at anvende disse lægemidler i kombination.

Forberedelser til lokalbedøvelse af moderne kosmetologi er yderst bredt repræsenteret. Derfor vælger alle den mest passende mulighed. Anmeldelser om Emla er blandet. Det hele afhænger af organismens individuelle egenskaber såvel som selve hårfjerningsproceduren.

Emla epilation anmeldelser

Umiddelbart vil jeg bemærke, at jeg er imod narkos lokalforstyrrelser uden først at konsultere en læge, fordi selv en meget let lokalbedøvelse kan forårsage farlige konsekvenser, hvis du oplever uforudsete allergiske reaktioner. 1) Emla creme, 5%. (Ingredienser: lidokain, prilocain). Anæstesi under epilation med Emla-creme har 5% ikke en dårlig virkning, hvis midlet påføres med et tyndt lag, og en madfilm påføres ovenpå i ca. en time. Derudover behøver du ikke at gnide Emla creme. Smerter vil være meget mindre akutte. Dens eneste kontraindikationer er individuel intolerance og methemoglobinæmi. Under graviditeten.

Som jeg forstod, dem, der skriver dårlige anmeldelser på Emla's creme, som det ikke hjælper, skal du simpelthen ikke genere at læse foringen, der er fastgjort til røret, som kaldes "Emla. Instruktioner for hårfjerning. Det står klart hvad og hvordan man skal gøre. Hovedpunkter: Cremen påføres i et tykt lag. En time før proceduren. Sørg for at pakke plastered område! Hvis du gør alt rigtigt, så sørg for, at emla er en stærkt virkende anæstetisk creme!

Anmeldelser: Emla

 • Udløbsdato: indtil 01.03.2020
 • Udløbsdato: til 10/01/2020

Emla seneste anmeldelser

Jeg bruger Emla til at bedøve en dyb bikini, som mange. Jeg bekræfter, at dette værktøj er en reel hjælp, det hjælper med at minimere smerte og udholde en så ubehagelig proces næsten roligt.

Jeg fjernede condyloma og krævede ret stærk lokalbedøvelse. Som følge heraf besluttede lægen at bruge Emla, som efterfølgende blev meget tilfreds. Lægemidlet har virkelig en lang anæstetisk effekt, og proceduren var så smertelig som muligt i princippet.

Jeg tager Emla med det samme med et stort rør - det viser sig meget økonomisk. Jeg bruger det ikke kun til shugaring, men også i andre procedurer - for eksempel hvis et barn skal vaccineres

Jeg bruger jævnligt emla før shugaring - jeg prøvede andre smertestillende midler, men effekten fra emla er meget bedre, det holder hele sessionen og det vigtigste er, at uden bivirkninger

Gode ​​ting til dem, der regelmæssigt går til fjernelse af hår. Fra den allerførste session begyndte jeg at bruge Emla og har ingen beklagelse. 100% smertelindring, ingen smerte overhovedet

Jeg gør forskellige kosmetiske procedurer, der kræver bedøvelse mindst en gang om måneden. Derfor er et stort rør af Emla altid i mit hus. Meget god bedøvelse, og handlingen varer lang tid, nok til hele proceduren.

Jeg har brugt Emla i et år nu - meget udonaya i ansøgning og vigtigst fungerer det super. Jeg går til shugaring hver måned, så uden det ikke en enkelt session

Jeg er mester for shugaring, så jeg råder kun mine kunder om, hvad jeg bruger mig selv - jeg kan garantere Emla creme, lindre anæstesi. Under shugaring betyder det nødvendigt, hvis smertegrænsen bringer

Emla i små rør er meget bekvemt til brug før shugaring eller voksning hårfjerning. Det tager mig fem rør tre gange, det viser sig ganske økonomisk

Jeg gør en voksepilation og Emla - min masthev. Jeg er bedøvet før jeg går til mesteren, effekten er nok til hele proceduren

Det er i dette format, som Emla kan lide mest - Jeg kan huske, hvordan jeg først købte på apoteket individuelt, og da jeg prøvede effekten, besluttede jeg at bestille hele pakken. For shugaring ting, uden Emla kan jeg ikke

Jeg har brugt Emla i lang tid - jeg gør huden bleget i bikiniområdet før shugaring, ellers kan jeg ikke bære det uden det. Undervisningen er klar og enkel, det fryser cremen på samvittigheden, et minimum af ubehag

Vi har Emla hjemme hele tiden - jeg går for hårfjerning, og min lille søn smeder huden før vaccinationer, så han lettere kan udholde en injektion. Big tube køber rentabel, varig nok

Emla købt til en lille tatovering, rådføreren anbefalede at påtage sig en bestemt del af kroppen før sessionen. Cream lide, giver en god analgetisk effekt.

Jeg plejede at tage Emla en efter en, men denne gang besluttede jeg at bestille pakken med det samme - måske ikke meget billigt, men det varer lang tid. Kun én ting er nok for det samme bikiniområde, anæstesi er meget cool

Jeg bruger Emla i omkring to år allerede - lige så meget som jeg går til shugaring. Blandt smertestillende midler er det fedeste middel, ingen irritation efter det og ingen smerte, hvad er det vigtigste

Jeg køber Emla i dette format, som jeg gør anæstesi til klienter under injektioner. Meget praktisk - et individuelt rør til hver klient. Det fryser godt og har aldrig forårsaget en allergisk reaktion hos nogen af ​​klienterne.

Hver måned gør jeg voksepilation, på grund af den øgede følsomhed, jeg ikke kan undvære bedøvelse. Emla i et stort rør er meget praktisk, desuden er dette stof certificeret i Rusland og sikkert

Jeg tager Emla med bare en sådan pakke - det er meget bekvemt at bruge, røret er nok til at bedøve bikiniområdet, og derefter roligt gøre en shugaring. Fantastisk værktøj

Jeg laver shugaring hjemme, og Emla sparer meget - ingen smerter og ubehag, smertestillende er bare fint

Sagen er fantastisk! Købt Emla til hårfjerning zone bikini. Anæstesi bare fint, der var ikke engang en ubehagelig følelse under proceduren. Nu kun med ham går jeg på hårfjerning

Bedøvelse i form af en spray tog mig ikke, så på råd fra en ven besluttede jeg at prøve Emla creme. Tilfreds, giver den lovede effekt og forårsager ikke udslæt.

Jeg har brugt Emla i to år nu - jeg køber denne pakke med det samme, et lille rør er nok til et bikiniområde. Redder hver gang, det vigtigste er at følge instruktionerne.

Cremen er super, Emla er en rigtig frelser - ellers ville hun for længe siden have lavet en start på shugaring-ture. Og så - hver procedure går uden problemer og unødvendige smerter.

Min frelse under depilation! Jeg råder Emla til alle følsomme unge damer - du vil overføre voksfjerning ganske roligt

Emla er en stor fløde! Takket være ham begyndte hun roligt at modstå shugaring og slap af de indgroede hår, der opstod på grund af brugen af ​​en barbermaskine.

Jeg køber Emla i præcis dette format - et rør til samme bikini zone er nok til øjnene. Ja, og selve cremen er fremragende, lindrer uden irritation

Jeg bruger jævnligt Emla før shugaring - aldrig fejlet, effekten er bare super. For dem der er bange for smerte - råder jeg

cremen er meget god. Jeg blev rådgivet af hans tatoveringslærer. Den anden session af tatoveringen var dagen efter den første, hvis det ikke var for denne creme, kunne jeg simpelthen ikke holde det! Og så super! Depilation har ikke prøvet, men prøv bare. Desuden kan cremen ikke købe hele emballagen, men kun 1 rør. Det koster omkring 300 rubler. Dette er i tilfælde af at du er i tvivl. Jeg havde denne rør (5g) nok til halv min ryg! Selv tilbage. Så er bikiniområdet helt sikkert nok.

Dette er en super ting! Jeg gjorde en fuld længde epilering af TAM)) Jeg smurt det med et tykt lag, pakket trusserne ud af madfilmen og holdt det i 1,5 timer for at være sikker. Jeg rev mig ud af hårepilatoren. Og jeg følte absolut ingenting! I så mange år havde helvede smerter, og nu fandt hun denne mirakelkrem) men dyre og ingen analoger ((

Emla creme er god som lokalbedøvelse ikke kun til depilation, men også til injektioner. Og tatoverer med hende at gøre det godt.

Jeg tror Emla er den samme creme, som jeg altid har manglet! Det forekommer mig, at for mange piger er spørgsmålet om uønsket hår smerteligt i ordets ordlige betydning. Og her er en elegant løsning. Bravo til udviklerne!

Meget tilfreds med købet. Astra Zenaka (den virksomhed, der udviklede Emla) brugte så meget arbejde og penge på sin udvikling. Ja, ikke et billigt værktøj, men det er også Schweiz, og jeg stoler på dette land!

Jeg tror Emla er den samme creme, som jeg altid har manglet! Det forekommer mig, at for mange piger er spørgsmålet om uønsket hår smerteligt i ordets ordlige betydning. Og her er en elegant løsning. Bravo til udviklerne!

Meget god og effektiv creme! Jeg får stor hjælp med injektioner på ansigtet (hayurulon), lad os gå om et par timer

Nogle klager over til Emla, at hun er svag og ikke handler. Jeg vil gerne fortælle dig: Læs omhyggeligt vejledningen! Og alt vil fungere! Med Emla blev lige hudtransplantater gjort! Jeg er begrænset kun ved epilation, men det virker virkelig. Efter påføring næsten øjeblikkeligt føler du, at huden er lidt følelsesløs, og efter 40 minutter kan du allerede rengøre med et tørserviet og udføre proceduren. Når du fjerner cremen, forresten, er det klart, at huden bliver lidt blek, blev jeg fortalt, at dette er en tilstrækkelig reaktion fra kroppen til bedøvelsen.

Jeg bruger også Emla i lang tid. Min xymetolog lærte mig dette værktøj, men nu kan jeg ikke komme hjem uden emla. Især for dette er der alle forholdene - jeg påfør cremen, rystede den op med filmen og sidde i 40 minutter (af en eller anden grund virker det hurtigere end i instruktionerne, det er angivet på en sådan måde, at det sandsynligvis er et forsikringsselskab)

Vidunderlig fløde. Udover det faktum at han klare sin opgave, kan du være 100% sikker på det, især dem, der er tilbøjelige til allergi. Det er bedre at købe og være sikker end undskyld.

Fremragende værktøj før elektrolyseproceduren. Påfør 2 timer før proceduren, pakk med madpakning for at undgå iltindgang

Emla - bare frelse! Fremragende smerte under epilation (elektrisk, laser, voks). Nu forekommer selv tanke ikke at gøre hårfjerning, især bikini linjer uden bedøvelse. Bare lindring. Jeg holder fløden i 40 minutter, aldrig nået en time. Til bikini-zonen bruger jeg den film, der er i pakken, små plader, det er mere bekvemt for mig at ikke lide mad i ruller. Nogen stillede et spørgsmål i en anmeldelse - sælges i alle apoteker i byen.

Smertekæmper for epilation: tips og fejl. Drømmen er blevet sandt? Som om ikke det. Noget der såre så ondt med mig... Emla creme - min anmeldelse om voksning og epilering.

Jeg har en frygtelig smertetærskel, så jeg plejede at vokse til salonvoksning kun fem gange om året. Resten af ​​tiden brugte hun epilatoren i små områder, spændte hendes tænder og derefter en barbermaskine. Og altid drømt om bedøvelse...

Det er sket, at moren til min datters ven viser sig at være involveret i privat hårfjerning før dekretet. Og vi havde en udveksling - jeg dækker hendes negle med gellak, og hun vokser for mig. Alt ville være fint, men det gjorde mig stadig vildt, selvom hun havde en let hånd. Forsøgt og spray lidocaine og menovazin apotek. Absolut var der ingen forskel, og jeg squealed stadig med smerte ved hver epilation... Bikiniområdet er specielt imponerende! Nå ved du hvad det handler om))

Og så besluttede jeg en dag på råd fra denne ven, og resten af ​​anmeldelser / fora til at købe Empla creme. Ja, kære, men for fravær af smerte var jeg klar til det! Anmeldelser af epilering med Employ er for det meste positive, alle roser denne anæstetiske creme. Derfor besluttede jeg at købe det, og i mit svar på Emlas salve vil jeg fortælle dig om min erfaring og hvordan man anvender den korrekt for at få effekten!

Købssted: IM Pharmacist

Pris: 1677 gnid til 5 rør på 5 gr.

Udseende: behagelig kasse med dividere

Inde: creme, instruktion (som kom i min vej, og jeg kastede det straks væk) og foring til bandagen.

Ingredienser:

lidokain 25 mg, prilocain 25 mg. Hjælpestoffer: macrogolglycerylhydroxystearat (Arlaton 289), carbomer 974P (carboxypolymethylen), natriumhydroxid (for at opretholde en pH på 8,7-9,7) renset vand.

Producentens løfter: (hvis kort - anæstesi af forskellig grad og på forskellige tidspunkter)

Emla er et lokalbedøvelsesmiddel i form af en creme. Emla indeholder lidokain og prilocain - lægemidler i amide-typen af ​​lokalanæstetika. Hudbedøvelse opstår på grund af indtrængning af Emla-cremerens aktive bestanddele i epidermis og dermis dybe lag. (...) Ved anvendelse af lægemidlet Emla på intakte områder af huden i 60-120 minutter varer den lokale bedøvelsesvirkning i 2 timer efter fjernelse af okklusiv dressing. Der er ingen ændringer i systematisk absorption og tolerabilitet af Emla-lægemidlet hos unge og gamle patienter (forudsat at cremen appliceres på intakt hud). I betragtning af virkningen af ​​de aktive komponenter på hudbeholderne kan der udvikles hyperæmi eller pallor i huden. Efter 60 minutter efter påføring af cremen opnås tilstrækkelig bedøvelse til punktering med indføring af en nål til en dybde på 2 mm efter 120 minutter - til punktering med indføring af en nål til en dybde på 3 mm. Ved påføring på intakt hud Den systemiske absorption af lidokain og prilocain var henholdsvis 3% og 5%. Perkutan absorption er langsom, topkoncentrationer af lokalanæstetika opstår 4 timer efter topisk administration. Ved anvendelse på slimhinden i kønsorganerne blev topplasmakoncentrationen af ​​de aktive komponenter i Emla-præparatet opnået inden for 30 minutter.

Kontraindikationer: (hvis kort - Emla creme er kontraindiceret til premature babyer, børn under 1 år og patienter med overfølsomhed over for komponenter med forsigtighed i atopisk dermatitis)

Emla er ikke ordineret til patienter med overfølsomhed over for prilocain, lidokain og andre lokalbedøvelsesmidler af amid typen samt yderligere komponenter af cremen. (...) Det er forbudt at bruge Emla creme i for tidligt fødte børn (født før 37 fulde uger af svangerskabet).Emla ordineres med forsigtighed til patienter med atopisk dermatitis (sådanne patienter bør reducere tidspunktet for ansøgningen) Det bør være forsigtig med at udnævne Emla creme til børn yngre end 1 år (i på grund af den store risiko for udvikling af methemoglobinæmi). (...)

Graviditet: (hvis kort - ikke nok data, men copenter trænger gennem placenta og i modermælk)

Ikke nok data fra kliniske undersøgelser af stoffet Emla hos gravide kvinder. Det vides at lidokain og prilocain trænger ind i hemato-placental barrieren. (...) Brug ikke Emla creme under amning.

Bivirkninger: (hvis kort sagt, at alle former for allergier - urticaria, hævelse, chok osv.)

Emla creme forårsagede som regel ikke uønskede virkninger hos patienter. Derudover kan allergiske reaktioner udvikles, når der anvendes Emla-creme, herunder urticaria, angioødem og anafylaktisk shock. Metamoglobinæmi kan med fordel udmøntes hos børn eller ved anvendelse af høje doser af Emla. Der er tegn på isolerede tilfælde af hæmoragisk udslæt og punktblødninger, når der anvendes Emla creme. Risikoen for udvikling af disse bivirkninger er højere hos børn med atopisk dermatitis eller vorter. Hvis Emla ved et uheld injiceres i øjnene, kan hornhinde læsioner udvikle sig.

Mine indtryk: Jeg forsøgte at gøre venner med fløden flere gange!

Først brugte jeg det med mellemlaget og ventede 20-60 minutter. Med denne tilgang til hårfjerningskrem har Emla ikke retfærdiggjort sin pris. Der var ingen effekt. Så blev laget meget tykkere - der var ingen effekt igen. I sidste ende besluttede jeg at gøre det, som rådgivet i de fleste anmeldelser - et tykt lag og under filmen i 40 minutter.

Jeg fjerner filmen, tørrer fløden og begynder at kvæle med glæde! Huden er følelsesløs !! Endelig fandt jeg den bedste måde at anvende denne creme på! Jeg går i seng med glæde, de anvender voks til mig og så skriger jeg næsten. Voks er varmt !! Kæreste i chok, måske er voksen ikke varm. Jerks - det gør ondt. Ganske vist faldt procentdelen af ​​10% smerte virkelig. Nå, jeg tror det bliver bedre. Påfør voks igen, til et andet sted. Og igen har jeg en fornemmelse af, at min hud bare blev skoldet. En ven rører veden - ikke varm, jeg rører det - ikke varmt. Hvad er der så? Generelt skete det hele igen 5. Jeg har gnister fra mine øjne. Jeg følte oprigtigt, at forbrændinger ville springe op i disse steder...

Udadtil var alt fint. Der var ingen overdreven rødhed, intet. Men på tidspunktet for påføring af voks følte jeg meget tydeligt en brændende fornemmelse og smerte, skarp og stærk. Denne smerte forblev hos mig et stykke tid. Vi stoppede hårfjerningen, der var ingen magt til at udholde. Føreren af ​​epilering er aldrig kommet på tværs af dette før, hendes kollega er også en kosmetiker. Ja, og jeg smed Emla inden tatoveringen, alt var fint.

Forsøg # 2. Generelt besluttede jeg at have en sådan form for sidelæns. Men drømme om smertefri fjernelse af håret forlod mig ikke! Jeg har en ny god Philips epilator, jeg besluttede at bruge den efter Epley. Fremgangsmåden er den samme - et tykt lag af creme under filmen i 40-60 minutter. Jeg tager af fløden, huden følelsesløshed mærkes, jeg glæder mig til succes. Der er ingen temperatur eksponering!

Hmm, det var ikke der. Smerten forblev på 95% af normal. Jeg prøvede på forskellige dele af huden, for mig var denne creme ubrugelig. Af hensyn til 5-10% af bedøvelse vil jeg slet ikke betale en betydelig pris. Og for at iværksætte i det mindste nogle var, har du brug for en stor mængde creme. På bikini forlader 1-2 rør af fløde, så laget er tykt, og anæstesien finder sted. Det tog mig så meget i 1 gang for 2 armhuler:

Piger, nogen kom over en lignende, hvad er det? Hvis ja, bedes du fortælle os din historie i kommentarerne eller i en personlig besked.

Konklusion: Ja, anmeldelserne på Empla er for det meste positive, men vi er alle individuelle og kiggen er også forskellig for alle. Jeg tror ikke, at alle positive anmeldelser er betalt for. Men desværre er epilationen med Emla i mit tilfælde stadig smertefuldt for mig. Ja, der er hudfølelsesløshed og følelser faldt med 5-10%, så jeg sætter cremen 2, ikke 1 point ud af 5. Men ellers for mig var det spild af penge, og i løbet af varmt hårfjerning - bare tortur med rødt jern. Det er en skam! Drømmen om smerteløs hårfjerning forlader mig ikke. Jeg er bekendt med salon laser hårfjerning, men dette er et emne for en separat anmeldelse, men for mig er det bestemt ikke et panacea, eller jeg var bekendt med en svag laser.

Tak for din opmærksomhed! Hav en god shopping!

Kan jeg lide min anmeldelse? Velkommen til min side, jeg håber, at resten af ​​anmeldelserne også vil være interessante og nyttige for dig!

Relaterede anmeldelser:

Cremen, der hjalp mig med at slippe af med edderkopperne.

Gel Dermatiks - korrektion af ar og ar

Creme til brystet med effekten af ​​PUSH-AP, som virkelig virker!

Tysk håndcreme, der vil ændre dine forestillinger om komfort!

Super nærende anti-cellulite creme fra love2mix.

Økologisk nærende kropscreme guiden fra organiske mennesker.

Anmeldelser til EMLA

Frigivelsesform: Cream

Inna (positiv anmeldelse)

Hjulpet til at fjerne molluscum contagiosum hos et barn

Det hjalp, hentede i sandkassen, sandsynligvis sønnen af ​​denne bjaku dermatiske. Først forstod jeg ikke, hvilke ubehagelige blærer det viste sig at være en virussygdom - en smitsom bløddyr. En forfærdelig ting, der ikke kan behandles med piller eller salver, du kan ikke bringe noget ud, lægen sagde, at du skal fjerne mekanisk - at skrabe eller trække ud med pincet. Jeg så på internettet, og efter sådan fjernelse af børnene forblev blodhullerne i huden, med skræm igen kaldet lægen, sagde han ikke at bekymre sig, de bedøvede huden til børnene Emla. Nå, da lægen begyndte at bruge pincettene, holdt jeg min søn i mine arme, og han så bare på doktors bevægelser, råbte ikke og bekymrede sig ikke for meget. Muslinget var på maven, brystet, armhulerne, overalt betyder det, at smerten ikke føltes på grund af emla. Cremen er god, påvirker ikke huden, barnet har ikke ridget, intet peeling osv. Og lægen sagde, at Emla fra fødslen kan bruges, det er ikke skadeligt, det er vigtigst, når det kommer til børn. Nå, sådan et psykologisk øjeblik, ville det ikke skade for forældre at altid huske, at når barnet ikke gør ondt, vil han gå til læger mere villigt, vi skal på forhånd vise, at det ikke er skræmmende.

Depilation uden smerte med Emla creme

Desværre er mange former for depilation forbundet med smertefulde fornemmelser. Skønheden kræver imidlertid ofre, og kvinder modtager modigt smerte. Denne situation kan grundlæggende korrigeres, hvis du bruger Emla creme inden hårfjerningsproceduren.

Værktøjets farmakologiske egenskaber

Hovedkomponenterne i Emla creme er lidocaine anæstetika og prilocain, som efter kontakt med huden producerer en bedøvelsesvirkning.

Lidokain, der trænger ind i hudvævet, blokerer nerveenderne, som følge af hvilke smerteimpulser fra hjernen holder op med at strømme. Præcainins anæstetiske virkning udvikles noget langsommere i forhold til lidokain, men prilocain er mindre giftigt.

Biotilgængeligheden af ​​lægemidlet (dets evne til at nå eksponeringsstedet) er 3-5%.

Emlas produkt er tilgængeligt i rør på 5 g hver, i en pakke er der 5 rør og 12 klistermærker, der bruges til at fixe cremen på anæstesstedet.

Pakken indeholder 5 rør af Emla 5 g hver og 12 okklusive dressinger

Emla bruges i følgende tilfælde:

 • til anæstesi i gennemføringen af ​​punkteringen
 • med overfladiske operationer (fjernelse af vorter, mol);
 • ved rengøring af trofasår
 • vaskulær kateterisering;
 • til anæstesi af slimhinderne i kønsorganerne under smertefulde procedurer
 • under kosmetiske manipulationer (depilering, epilering, tatovering, fjernelse af huddefekter mv.).

Sådan bruges til smertelindring

Processen med at trække hår fra huden kan gøres mere komfortabel med Emla creme. Før du bruger lægemidlet, skal du vide, at dets bedøvelseseffekt ikke opnås øjeblikkeligt. Handlingen af ​​Emla vil kun ses efter 30 minutter. efter påføring, men optimal effektivitet vil manifestere sig om 1 time.

Jo længere cremen er på huden, jo mere dybt dets komponenter trænger ind, og jo mere er dens analgetiske virkning. Den maksimale anvendelsesperiode for Emla er 5 timer.

Undersøgelser har vist, at en fuldgyldig analgetisk effekt er observeret hos 91% af kvinderne, de resterende 9% oplever en vis smerte. Dette kan skyldes, at der påføres utilstrækkelig mængde creme eller kort varighed af ansøgningen før proceduren. Hertil kommer, at hudens fysiologiske egenskaber påvirker effektiviteten af ​​anæstesi: hudens hud er i sig selv tykkere, jo længere agent skal være på huden.

Brug af Emla til anæstesi før aflejring udføres som følger:

 • huden skal rengøres af snavs og talg;
 • Påfør et tykt lag Emla creme på problemområdet, så huden ikke er synlig igennem det;
 • dække hudoverfladen med den påførte creme med en okklusal klistermærke. Dette skal gøres for at opnå den maksimale effekt af anæstesi. Filmen på den ene side har en klæbende overflade, så den let kan fastgøres på huden;
 • Emlas eksponeringstid er 30-60 min. En time efter påføring vil midlet trænge ind i hudlaget med 2 mm. Denne dybde er tilstrækkelig til effektivt at lette huden før depilation;
 • Fjern klistermærket og rester af cremen rent med en tør klud;
 • start aflejringsproceduren.

For anæstesi af hænder eller fødder er den krævede ansøgningstid 40 minutter.

Effekten af ​​anæstesi efter fjernelse af ansøgningen varer 2 timer. I løbet af denne tid kan du håndtere flere problemområder.

Advarsel! Efter åbning af røret kan ubrugte rester af fløde ikke opbevares.

Video: Emla ansøgning derhjemme

Funktioner i brug i forskellige zoner

Huden i bikiniområdet, i armhulerne og på overlæben er særligt følsom, så aflejringsproceduren i disse områder er mest smertefuld, og Emla skal påføres så tykt som muligt. Ansøgningen skal opbevares i mindst 1 time (mens 30-40 minutter er tilstrækkelig til anæstesi i hænder og fødder).

Vær ikke bange for utilsigtet eksponering af midler til slimhinden i kønsorganerne, fordi cremen er indiceret til anæstesi i dette område. Emla bør imidlertid bruges med ekstrem forsigtighed til at bedøve overlæben, da indtagelse af midlet i mundhulen er uønsket.

Kontraindikationer og mulige konsekvenser

Emlas medicin tilhører stofferne, så det har en række kontraindikationer:

 • overfølsomhed af huden til bedøvelsesmidler i cremen;
 • methemoglobinæmi (en tilstand karakteriseret ved et højt indhold af oxideret hæmoglobin i blodet og vævshypoxi);
 • tager visse lægemidler (sulfonamider);
 • svangerskabsperiode
 • friske sår, ridser (fløden har ingen helbredende og bakteriedræbende egenskaber);
 • individuel intolerance

Ved brug af Emla er nogle bivirkninger mulige:

 • hud eller rødme i huden
 • hævelse;
 • kløe og brænding på stedet for anvendelse af cremen
 • udslæt ikke inflammatorisk karakter.

Hvis der var en utilsigtet overdosis af Emla, så kan der være nogle konsekvenser:

 • forøget nervøs irritabilitet
 • nedsat muskelspænding og muskel svaghed;
 • åndenød;
 • kardiale abnormiteter
 • generel svaghed

Hvad kan erstatte Emla

Emla creme har en ret høj pris (365 p. For 1 rør på 5 g), og mange kvinder har ikke råd til at købe dette lægemiddel. Det kan erstattes af billigere midler.

lidokain

Til depilering derhjemme er det praktisk at bruge Lidocaine i form af en spray. Det sprøjtes over overfladen af ​​huden fra en afstand på 5-7 cm. En kraftig effekt af smertelindring sker inden for 30-40 sekunder. Imidlertid er anæstesiens varighed kun 15 minutter. Derfor er stoffet bedst brugt til små områder af depilation eller under proceduren, behandle gradvist de enkelte dele af huden med værktøjet.

Det skal bemærkes, at for den øvre læbe bedøvelsesmiddel lidocain i form af brug spray er uønsket, fordi en gang på mundslimhinden, kan medicinen undertrykke svælg refleks.

Ifølge statistikker tolererer 99,4% af befolkningen stoffet uden komplikationer. Imidlertid findes der stadig en række kontraindikationer for brugen heraf:

 • epilepsi;
 • individuel intolerance

Omkostningerne ved lidokainspray (38 g) er 360 p.

Lidokain lindrer straks huden, men den anæstetiske effekt er også kort

Acriol Pro

Cream Acriol Pro, såvel som Emla, indeholder i sin sammensætning lidokain og prilokain. Ved bedøvelse før depilation påføres lægemidlet på huden, dækkes med en okklusiv dressing og efterlades i 30-60 minutter.

Acryl Pro har kontraindikationer, bivirkninger og mulige virkninger svarende til Emla creme. Forskellen mellem stofferne ligger i deres omkostninger (et rør af 5 ml Acryl Pro koster 216 p.)

Acriol Pro er ens i sin virkning og kontraindikationer til Emla creme, men prisen er lavere

Lys dep

Light Dep bruges ofte af kosmetologer til at bedøve huden inden depileringsproceduren. Ud over lidokain og prilocain indeholder den epinephrin, en komponent der forhindrer dannelsen af ​​irritation, rødme og hævelse i det behandlede hudområde.

Efter påføring af cremen opstår den analgetiske virkning inden for 15-60 minutter, og anæstesiens varighed er 4 timer.

For en 15 ml Light Dep tuba behøver du kun betale 750 gnid.

Light Dep produkter kan købes i forskellige størrelser og emballage.

Forbruger anmeldelser

Jeg besluttede at lave en laserepilation i foråret. Jeg spurgte mine veninder, der gjorde hende til skade eller ej. Alt andet. Nogen gør ondt, nogen er helt tolerante. Generelt afhænger det hele af smertegrænsen. Så vidt jeg ved, er min smertetærskel gennemsnitlig. Jeg kan lide. Det skete, da jeg fjernede hårfjerning på mine ben, alt var helt tolerabelt. Jeg ved, at huden i bikiniområdet er følsom nok og straks besluttede, da jeg ville gøre hårfjerning i bikiniområdet, ville jeg bestemt bedøve. Bedøvet med Emla creme. Alt er godt, men hvorfor er det så dyrt? Efter min mening er prisen absolut uberettiget. Og ifølge effekten vil jeg sige, at cremen virker og bedøver ganske godt. I det mindste følte jeg næsten ikke smerte.

Inna

http://www.medcentre.com.ua/medikamenty/emla-krem.html

Desværre er epilationen med Emlo i mit tilfælde stadig smertefuldt for mig. Ja, der er følelsesløshed i huden og følelsen af ​​faldet med 5-10%, så jeg satte cremen 2 i stedet for 1 point ud af 5. Men resten er tilbage for mig er spild af penge, men den varme hårfjerning - bare tortur et varmt strygejern. Det er en skam!

Merag

http://irecommend.ru/content/obezbolivayushchee-pri-epilyatsii-sovety-i-oshibki-mechta-stala-yavyu-kak-ne-tak-pobochka-ch

Først smedte jeg Emla creme på den ene halvdel af bikinizonen, læg en film på toppen, så den passer godt til spredningsområdet. Efter en timers venter fjernede hun filmen, tørrede af flødenes rester og fortsatte med henrettelsen. Omkring fem minutter gik jeg stadig med ånden, fordi min første epileringsoplevelse blev meget godt deponeret i min hukommelse. Indsamle mine tanker, jeg trak tilbage et stykke pasta ii... Jeg følte ikke noget, absolut ingenting! Kigget ned: ikke hår, ingen smerte, hvordan så?

LetoNo4i

http://irecommend.ru/content/blagodarya-kremu-emla-teper-mozhno-delat-epilyatsiyu-sovershenno-bezboleznenno-sposob-primen

Mine første indtryk af Emla var negative. Jeg går til beautician for laserprocedurer, hun sætter Emla altid i et tykt lag under filmen i 30 minutter, men effekten var kun et par gange ud af tiere. For nylig steg priserne i kabinen, og hun råbte mig til at smøre mig selv på forhånd, hvilket fuldstændigt ændrede effektiviteten på en positiv måde. Jeg søger også under filmen inden du forlader huset. Det viser sig, at jeg holder 2 timer før proceduren. Nogle gange blev det behandlede område endda rødt, men da det begynder at blive følelsesløst, føler jeg mig altid en let brændende fornemmelse. På tidspunktet for proceduren er hudoverfladen altid fuldstændig følelsesløshed. Med denne tilgang er forskellen meget stor. Selv da skønhedseksperten sagde, at hun forsøgte en endnu stærkere og mere smertefuld behandling, blev forskellen ikke følt.

nataliaelisabeth

http://irecommend.ru/content/podruzhilas-s-nei-ne-srazu-0

Emla creme lindrer effektivt huden før depilation. Værktøjet har et lille antal kontraindikationer. For at opnå det forventede resultat skal du følge anbefalingerne om korrekt anvendelse og eksponering af lægemidlet.

Elma fløde anmeldelser

Beskrivelse fra 07/01/2016

 • Latin navn: Emla
 • ATX kode: N01BB20
 • Aktiv ingrediens: Lidocaine + Prilocaine (Lidocaine + Prilocaine)
 • Producent: Recip, Recipharm Karlskoga AB (Sverige)

struktur

Terapeutisk system og creme omfatter som aktive stoffer lidokain 25 mg og prilocain 25 mg pr. 1 g præparat samt følgende hjælpekomponenter: natriumhydroxid, glycerylhydroxystearatmacrogol (Arlaton 289), carboxypolymethylen (carbomer 974P), renset vand.

Udgivelsesformular

Hvid homogen creme er tilgængelig. Det terapeutiske system er indeholdt i en kontureret pakke, der indeholder en medicinsk del og fleksibelt papir. Emlas salve er ikke til salg, men i apoteker bliver man ofte spurgt om, da det er forvirret med creme.

Farmakologisk aktivitet

Farmakodynamik og farmakokinetik

Emla's anæstetiske creme forhindrer genereringen af ​​impulser i slutningen af ​​de sensoriske nerver og ledningen af ​​exciteringsreaktionen langs nervefibrene.

Den maksimale effekt observeres en time efter brug af lægemidlet. Effektens varighed er en halv time.

Indikationer for brug

Creme og terapeutisk system anvendes som overfladisk bedøvelse til injektioner, kateterisering af blodkar, punkteringer og kirurgiske indgreb.

Derudover anvendes cremen på underekstremiteterne til overfladebedøvelse til trophic ulcera, såvel som før smertefulde manipulationer med slimhinden i kønsorganerne (kun hos voksne).

Derudover bruges det ofte i skønhedssaloner i følgende tilfælde:

 • hårfjerning, tatovering fjernelse, ar-korrektion;
 • til korrektion af nasolabiale folder, eliminering af rynker mv.
 • før mesoterapi
 • før indførelsen af ​​stoffer som Botox, Restylane osv.
 • når du fjerner edderkopper.

Kontraindikationer

Lægemidlet i begge former for frigivelse er kontraindiceret i følgende tilfælde:

 • kropsoverfølsomhed
 • babyer født med en svangerskabsperiode op til 37 uger.

Cremen gælder også ikke for nyfødte, der vejer op til 3 kg. Det terapeutiske system er ikke tilrådeligt at påføre åbne sår.

Med forsigtighed anvendes cremen til mangel på glucose-6-phosphat dehydrogenase, atopisk dermatitis, arvelig eller idiopatisk methemoglobinæmi.

Det terapeutiske system påføres med forsigtighed omkring øjnene (irritation er mulig), med atopisk dermatitis, før BCG, og også i tilfælde af mangel på glucose-6-phosphat dehydrogenase.

Bivirkninger

Brug af midler kan føre til følgende bivirkninger: lak, hævelse, erytem, ​​allergi. Derudover kan der være lokale reaktioner, såsom en brændende fornemmelse og kløe på applikationsstedet.

Instruktioner til brug Emla (metode og dosering)

Instruktioner til brug creme Emla og terapeutisk system rapporterer, at de bruges eksternt. Cremen kan påføres på huden eller slimhinden, afhængigt af behovet.

Ved injektioner og små kirurgiske procedurer anvendes normalt 1,5-2 g af midlet pr. 10 cm2 hud, og derefter påføres en okklusiv bandage i 1-5 timer.

Hvis procedurerne udføres på store områder, påfør 1,5-2 g / cm2 fløde og anbring en okklusiv dressing i 2-5 timer.

Som overfladisk bedøvelse i tilfælde af trofasår på underekstremiteterne påføres cremen i en dosering på ca. 1-2 g / cm2 i et ret tykt lag. Du kan ikke bruge mere end 10 g penge til 1 procedure. En okklusiv dressing påføres i en halv time. Hvis indtrængningen af ​​lægemidlet i vævet er vanskeligt, kan denne gang øges til 1 time. Mekanisk rengøring begynder senest 10 minutter efter fjernelse af værktøjet. I 1-2 måneder anvendes cremen op til 15 gange.

Instruktioner til brug Emla giver også forskellige anvendelsesordninger under overfladisk anæstesi af genital slimhinden.

Som anæstesi, foreskrives 1-2 g pr. 10 cm2 hud før injektioner af lokalbedøvelsesmidler. Produktet påføres huden i et ret tykt lag. Ansøgningstid for kvinder - 60 minutter, for mænd - 15 min.

Når der fjernes kondylomer og anæstesi, før injektioner af lokalbedøvelsesmidler, påføres ca. 5-10 g af fløden på slimhinden. Midler holder 5-10 minutter Fremgangsmåden udføres umiddelbart efter fjernelse af cremen.

Børn kan ordineres en creme som anæstesi til injektioner og andre overfladiske kirurgiske indgreb i en dosering på højst 1 g pr. 10 cm2. Værktøjet påføres med et tykt lag og påføres derefter okklusiv dressing.

Hvis en patient har atopisk dermatitis, bør ansøgningstiden reduceres til 15-30 minutter.

I skønhedssaloner er Emla specielt ofte brugt til hårfjerning af bikini og andre områder. For at gøre dette anbringes værktøjet med et tykt lag på de rigtige steder og vente ca. 30-60 minutter, før proceduren startes. Hvis cremen under hårfjerning bruges i et tilstrækkeligt stort område, kan du have brug for flere rør på én gang.

Kvinder roser generelt dette middel meget, især da ingen anden salve eller fløde har en lignende virkning.

overdosis

Hvis du bruger lægemidlet i henhold til vejledningen, er det ikke sandsynligt, at der er forgiftning. Tegn som muligt på systemisk toksicitet indikerer øget excitation samt hæmning af funktionerne i centralnervesystemet og hjertet.

Med alvorlige neurologiske symptomer, symptomatisk behandling. For eksempel, når konvulsioner forekommer, foreskrives antikonvulsive midler.

Efter behandling med tegn på systemisk toksicitet skal patienten overvåges i flere timer.

interaktion

Patienter, der tager klasse III-antiarytmiske lægemidler, bør bruge cremen med forsigtighed.

Det er uønsket at kombinere stoffet med stoffer, der fremkalder methemoglobinæmi hos børn under 1 år.

Salgsbetingelser

Lægemidlet kan købes uden recept.

Opbevaringsforhold

Produktet må ikke fryses, men opbevaringstemperaturen må ikke overstige 30 ° C. Opbevares utilgængeligt for børn.

Hjælp anmeldelser på Emla creme, når du epilerer et bikiniområde

Piger, rådgive, vær venlig at fløde til hårfjerning i bikiniområdet. Tidligere tænkte jeg ikke på det og brugte maskinen, indtil jeg en dag hørte, at du ikke bør bruge maskinen i bikiniområdet, da det er skadeligt. Og desuden ikke meget praktisk og komfortabelt. Jeg kiggede på forskellige cremer, men jeg ved ikke, hvordan de virker. Måske forsøgte en af ​​jer. Hvilket er bedre? Veet, Light dep, Deep Numb? I skønhedssaloner, der gør en sådan tjeneste er akavet for mig. Jeg ville være meget taknemmelig. Tak.

Hvis du oplever svær smerte under epilering, anbefaler jeg stærkt dig at få Emla creme.
Selv om det er dyrt, men det værd. Ansøg om 50 minutter før proceduren og så næsten ingenting, jeg føler.
Jeg er klar til at synge odes til udviklere, fordi Jeg er nu slet ikke bange for epilation i bikiniområdet.

Ja, piger, hårfjerning maskine i intime steder er et tidligere stadium. Depilatory cream "Veet" er en simpel og smertefri metode, det vigtigste er ren hud uden irritation og ridser. Det er naturligvis ikke værd at holde det længere end den fastsatte tid for at undgå korrosion og betændelse fra kemiske reagenser. Jeg anbefaler alligevel at lave en første kontrolprøve på et lille område af din hud.

Masha, jeg var også altid bekymret for emnet depilation i bikiniområdet. Efter barbering på den anden dag var der en utrolig kløe fra voksende hår. Generelt var der problemer, indtil en ven rådede mig med en creme - Veet depilation spray. Selv før jeg købte simpel fløde, men resultatet var ikke glædeligt. Men denne creme - spray er en godsend! Prøv det og dig, resultatet vil behage dig.

Jeg tør ikke være enig med dig, Natalia! Veet creme er kun egnet til fine hår. Derudover kan den ikke bruges i den dybe bikini. Med hensyn til Emla creme kan jeg sige, at det utvivlsomt plus er selvfølgelig lindring fra smerte! Af minerne - en lille pakke, og en temmelig høj pris. Men denne creme er utvetydigt førende i løbet af smertenfri hårfjerning.

Ruslana, jeg er helt enig med dig om emly, jeg køber det ikke længere, jeg tager acryol pro, emballagen er også 5g, men prisen er mere rentabel.
men om cremen, jeg prøvede det fjerner ethvert hår, kun tid skal holdes længere og efter håret vokser hurtigt og tykt.

Veronika, du er forvirret lidt :) Ruslana siger, at Emla er leder for epilation uden smerte. Og jeg er enig - en lille fløde, en film (ja, piger, hovedfilmen, selvom det er mad, skal du være i stand til at modstå mindst 5 minutter, så fløden begynder at virke), og senere skubbe filmen lidt tilbage, gør aflejringen. Når mesteren straks fjerner filmen og depilates, vil der ikke være nogen effekt fra cremen.

Jeg indrømmer ærligt, det er meget langt fra sådanne ting, men min kæreste bruger Elma creme til at udføre en epilation i en bikini zone. Hun gør det en gang om få måneder, men i hele denne tid har hun aldrig hørt klager eller skrig. Som en konklusion passer alt.

Jeg kunne godt lide Deep Numb creme. Med det er det ret nemt at bevæge epileringsprocessen, og benene forbliver glatte i lang tid. Hårfjerningsprocessen er ret smertefri. Så fra de listede muligheder vælger jeg helt sikkert denne.

Gennemgang af analoger af anæstetisk creme Emla og deres egenskaber

Blandt overflod af smertestillende midler til forskellige handlinger viste Emla creme (salve) sig perfekt.

Emla creme er et panacea til overfladisk anæstesi i huden, som har en ensartet hvid farvestruktur. De aktive komponenter i lægemidlet er i stand til at trænge ind i de dybe lag af huden, hvilket eliminerer smerte.

Indikationer for brug

Emla og dets analoger anvendes ganske succesfuldt til overfladenæstetiske virkninger af slimhinderne og epidermierne under kirurgi. Lægemidlet er meget udbredt i kosmetologi:

 • Til bedøvelse af det ønskede område til hårfjerning og depilering.
 • Emla creme giver dig mulighed for at opnå den nødvendige bedøvelses effekt, når du fjerner tatoveringer.

På baggrund af annotationen skal Emla creme påføres i et tykt lag. Apparatets umiddelbare anvendelsesområde afhænger af følgende faktorer:

 • Planlagte manipulationer.
 • Umiddelbar smertetærskel.

Anvendelsesmetoder

Det er bedre ikke at gøre dosen af ​​medicinen selv, men at betro den professionelle. Laget af creme skal være forsynet med en etiket, der er specielt beregnet til dette formål, hvilket kommer som en tilsætning til præparatet. Brug et bandage i nogen tid. Eksperter mener, at den analgetiske effekt på overfladen af ​​epidermis kan opnås ved excision på 1 time. Hvad angår slimhinderne, forekommer anæstesi allerede efter 10 minutter. Det skal tages i betragtning, at den smertestillende virkning på slimhinderne kommer hurtigere, men den er kortvarig.

De vigtigste nuancer omfatter:

 • Brug ikke enheden til følsomme områder af epidermis.
 • Det er forbudt at anvende salve på skadet hud.
 • Det er nødvendigt at kontrollere, at det aktive stof ikke falder på slimhinderne.
 • Hvis der på tidspunktet for brugen af ​​værktøjet er ubehagelige følelser, er det bedre at ikke bruge det.

Det er vigtigt! Før du bruger værktøjet, skal du omhyggeligt studere instruktionerne, da der er en række regler, der skal følges!

Eksisterende analoger

Emla creme til hårfjerning kan købes på apoteker. Det medicinske præparat er lavet i de få lande, prispolitikken på Emla's anæstetiske enhed afhænger også af det. Denne medicin kan næppe kaldes billig. Omkostningerne ved et analgetisk produkt kan variere. Ca. for et balsal salve skal betale omkring 1000 rubler. Ikke alle mennesker er villige til at betale den slags penge. Derfor har flertallet af borgerne et helt naturligt spørgsmål: har Emla analoger, der er billigere.

Før man kigger efter en analog Emla anæstetisk creme, er det nødvendigt at forstå sin struktur og derefter finde en lignende sammensætning i andre præparater. Hovedformålet med Emla creme er en smertestillende effekt. Man bør huske på, at alle stoffer viser deres egenskaber på forskellige måder. Hvad angår anmeldelser, kan blandt de billige analoger skelne sprays, der er baseret på lidokain. Som det fremgår af anmeldelser af denne art - er medicinerne lidt billigere end Emla creme, og de er ikke meget ringere end resultaterne.

Smerteløs depilation med epilator

Tip 1: Sådan appliceres barbergel