Hvordan købte jeg mig en elektrisk epilator op til $ 1000

Jeg modtog flere breve og spurgte, hvordan jeg valgte og købte en elektrisk epilator. Lad os starte fra begyndelsen - hvorfor jeg begyndte at gøre mig selv og fandt ikke en god mester.

I slutningen af ​​2000 besøgte jeg 3 elektrolyseprocedurer på en betalt klinik for en kvinde, der arbejdede med traditionel elektrolyse ved hjælp af en sovjetisk skrivemaskine. Jeg havde ikke betændelser og ødemer som sådan, men det var meget lang og meget smertefuldt. Jeg kunne bare ikke holde det og skifte til laser hårfjerning, fordi den allerførste procedure i mit liv tillod mig at gå i flere måneder uden noget hår, men denne gang var effekten meget værre: Jeg gik gennem to måneder til månedlige procedurer, og da tålmodigheden sluttede så jeg, at mit skæg blev dobbelt så tykt.

Derefter ramte jeg i et stykke tid folkemiddlerne, lette mit hår og spredte med tinkturer, indtil jeg havde et overskæg vokser i et par med mit skæg. Ca. så kom jeg tilbage til undersøgelsen af ​​spørgsmålet om apparatmetoder til fjernelse af hår. Kilderne var meget specifikke: elektrolyse hjælper under alle omstændigheder, og på baggrund af traditionel elektrolyse er termolyse og en blanding som myggenbid. Jeg fandt også et russisk-sprogforum hvor fællesskabsmedlemmer delte deres indtryk af elektroepilation, som de gjorde for sig selv. Jeg ville også, men i starten besluttede jeg at kontrollere, hvor effektive og smertefulde denne praktiserende mestere er.

Efter at have ringet flere klinikker, saloner og private mestere, de anmeldelser, som syntes mig lovende, tilmeldte jeg mig en lille virksomhed - hun havde de fleste anmeldelser. Hun arbejdede i lejligheden og fremhævede et af værelserne til arbejde. Det så alt ikke meget hygiejnisk ud. Liggende på sofaen lyttede jeg på hendes snak om, hvordan håret nogle gange stædigt ikke giver, at jeg kan bære smerten osv. Pigen arbejdede som vinden - hun rydde området af tykt hår (resten blev lysere) på bare en time, jeg kunne ikke huske, hvad jeg sendte tilbage. Desværre undlod jeg at redde min hals fra sved eller vejstøv, jeg fik en infektion i mine sår, alt så forfærdeligt - du kan se i artiklen om komplikationerne ved elektrolyse. Hele denne tid fortsatte jeg med at læse det selvlærte forum.

Så gik halvanden og halvt: sårene begyndte at helbrede, og fra under kyststamme ved siden af ​​tårnene blev der opført nyt hår efter sårene. I den anden procedure arbejdede pigen endnu hurtigere - fjernede alt om 40 minutter, men i slutningen bemærkede jeg blodet på pincetten og var meget bange: det var kaket blod, ikke min. Samme dag lagde jeg en ordre til mit eget apparat og bad om, at blodet på pincetten var resultatet af en sund persons lidelse.

Nu har jeg i flere år lavet elektrolyse og gradvist udvidet området med virkning. Jeg fortryder ikke mit køb, men ringe løsningen ideel er også forkert.

Fordele ved selvelektrolyse:

 • 100% sikker mod infektion. En af de fælles myter hævder, at selve strømmen er en sterilisator. Jeg er bange for at forestille mig, hvor mange mennesker der kunne betale for denne fejl. Gør elektrolyse til dig selv og ingen andre, du kan ikke tænke på den menneskelige faktor.
 • Det er billigere. Elektrolyse af det område, jeg var interesseret i til at først koste 1000 rubler i timen + fare 100 rubler. Den elektriske epilator koster 20.000 rubler. Følgelig betalt enheden for 20 procedurer. I mit tilfælde var det lidt mindre end et år. I dette tilfælde kræver elektrolyse på ansigtet ca. 3 år.
 • Du reducerer risikoen for infektion undervejs. Jeg kunne ikke klare at lukke behandlingsområdet for at forhindre infektionen i at komme ind i åbne sår. Det bremser helbredelsen af ​​huden og øger risikoen for komplikationer.
 • Du kan gøre elektrolyse, når du vil. Jeg nægter ikke procedurer til sommeren, fordi jeg har råd til at behandle mit ansigt om morgenen, bo hjemme til slutningen af ​​dagen. Som følge heraf er betændelsen den næste dag væk, du kan anvende solcreme.
 • Du kan gøre proceduren selv på grund af 1-2 hår. Dette er sandt, når forarbejdningsområdet er næsten halvt væk, og at gå til helvede på dovenskabens horn for dem.
 • Du får et andet erhverv, i det mindste grundlæggende færdigheder til videre undersøgelse.

Ulemper ved selv elektrolyse:

 • Metoden afhænger af færdigheden. Begynd at lære et nyt erhverv for dig selv, gør dig klar for det faktum, at det ikke vil fungere med det samme. Du vil være meget ringere end de etablerede herrer i både hastighed og kvalitet af fjernelse af hår. I sidste ende vil du have brug for mere tid.
 • Gør procedurer med mesteren, du ligger bare ned, udholde og betale. Snoet over dig, spænder dine øjne og forsøger at komme ind i en anden persons follikel. Du betaler ham de modtagne penge for, hvad du allerede er stærk.
 • Du vil kun kunne håndtere steder, der er let tilgængelige. For eksempel kan hagen, halsen og overskæget behandles ved hjælp af et forstørrelsesspejl, men sideburns kan ikke rengøres fuldstændigt. Det samme gælder for den førende arm, armhuler på samme side, skinker, hofter bag, anus, bagsiden af ​​ryggen mv.
 • Gør selv procedurerne, dig selv og disciplin dig selv. Når du er optaget i et stykke tid, går du til proceduren, fordi du har forpligtelser over for mesteren. Til dig selv kan du tilgive udsættelsen af ​​proceduren, du kan være doven til at behandle nogle hår, så dagen når du slippe af med håret, vil flytte væk.

Nedenstående liste præsenterer næsten alle de modeller, der på en eller anden måde har fået øje med. Jeg eliminerede mere end halv en gang: De viste sig for dyrt for de tilgængelige funktioner eller overflødige til mine formål (for eksempel behøver jeg ikke koagulering). Til sidst er der tre muligheder. Priser og parametre er relevante i begyndelsen af ​​2017. Nogle modeller er allerede trukket tilbage fra salg; i dette tilfælde blev jeg styret af prisen på brugte elektriske epilatorer. Næsten alle de viste modeller er placeret som semi-professionelle lavpris elektriske epilatorer.

electrodepilator

I forfølgelsen af ​​skønhed gør kvinder ofre - en smertefuld hårfjerning med en elektrolytisk epilator, som hjælper med at slippe af med uønsket vegetation for evigt.

Electroepilator er en enhed til fjernelse af uønsket hår permanent. Det kan beskrives som følger: En lille boks med tænd / sluk knapper, en skærm og et stik til en pen med en nål, direkte en pen med en nål, et bandage på armen med en neutral elektrode, et sæt engangse nåle til proceduren.

Essensen af ​​elektrolyse er ødelæggelsen af ​​hårsækkenet med elektrisk strøm, som kommer til pæren gennem en tynd nål indsat under huden. Kosmetisk elektrolyseprocedure anses for at være den mest effektive til at fjerne uønsket hår permanent i bikiniområdet, på ansigt, ben og arme og på kroppen som helhed. Det anbefales dog ikke at udføre sin subspecies termolyse i armhulenes område på grund af placeringen af ​​et stort antal lymfeknuder der.

Hvad er det?

En tynd nål indsættes under huden i follikelområdet og udledninger af elektrisk strøm strømmer igennem den. Varme dræber hårets krop og pæren uden mulighed for genopretning. Varmen klæber med mørkt, tyndt og tykt, gråt, bleget hår, i et ord, med absolut nogen. I løbet af en session behandles et lille hudområde, da det er nødvendigt at handle hver follikel separat. 100% resultat af hårfjerning opnås efter et forløb af procedurer, der kan vare i et og et halvt år.

arter

 • nål

Den mest effektive type elektroepilatorer. Essensen af ​​denne epilering er indførelsen af ​​en tynd nål i hårsækkenet (til en dybde på ca. 0,5 mm) og eksponering for en elektrisk strøm. Normalt anvendes nål-type elektroepilatorer i en specialiseret salon og har en høj pris (men der er modeller til hjemmebrug).

Nålelektropler har nåle fremstillet af forskellige materialer. Medicinske stålnåle er en klassiker, der bruges til patienter med en normal smertegrænse og ingen allergier. Kosmetologer bruger nåle med guldbelægning til inveterale allergikere, og for dem der ikke tåler smerter med teflon.

 • pincer

Hvert hår er fanget af pincet, hvorigennem en strøm passerer inden for få minutter (normalt 1-2). Elektrisk hårfjerning med en pincet er helt smertefri og sikker, men eksperter stiller spørgsmålstegn ved dens gennemførlighed: håret har ikke høj ledningsevne, så strømmen når ikke hårsækken, det vil sige, det ødelægger det ikke fuldstændigt. Så opfandt forskere specielt elektrisk ledende geler - de hjælper elektricitet til at komme til hårets papiller.

Elektrisk nålfjerning er opdelt i flere typer i tillæg:

 1. Termolyse er den vekslende effekt af højfrekvent strøm, som leveres til hårrotten ved hjælp af en medicinsk nål. Det betragtes som den mest effektive procedure til fjernelse af håret, fordi det ødelægger follikelen fuldstændigt (det fjernes simpelthen af ​​varme). Termolyse er en temmelig smertefuld procedure, men det er ikke altid muligt at fjerne håret første gang. Undtagelsen er den buede form af folliklen, som er modtagelig for ødelæggelse i anden eller tredje gang og skyldes normalt hårnålskader - voksning, voksning, sukker eller en regelmæssig epilator.
 2. Elektrolyse er en praktisk talt smerteløs metode, som er baseret på strømforsyningen til follikel gennem hudoverfladen. Nålen er ikke indsat under huden, og derfor krænker ikke dens integritet. En konstant strøm på overfladen af ​​huden danner natriumioner, sidstnævnte i kombination med vævsfluid danner en alkali under den. Alkali "dræber" hårsækkenet, sidstnævnte bliver så let fjernet sammen med hårets "krop". På det tidspunkt er denne metode ret lang - det tager flere minutter at behandle hver follikel, selvom epilatoren har flere nåle.
 3. Metoden til "blanding" kombinerer de to procedurer, der er anført ovenfor. Follikelen opvarmes under virkning af højfrekvent strøm og ødelægges af alkalisk syre gennem elektrolyse. Der er specielle enheder "Blend", hvis indstilling sker automatisk i forhold til kundens hudspecifikationer (typen af ​​dermis, følsomhed, smertegrænse osv.).
 4. "Flash" er en type termolyse. Det adskiller sig ved at levere en strøm med endnu højere frekvens (ikke mere end 2000 kHz) og en forkortet forsyningstid, dvs. strømmen leveres ved blink. Meget effektiv og mindre smertefuld elektrolysemetode, designet til at arbejde med fine hår.
 5. Den sekventielle blanding er mindre smertefuld på grund af reduktionen af ​​den nuværende amplitudepuls.
 6. "Sekventiel Flash" er en variation af den klassiske flash-metode. Follikelen påvirkes af højfrekvent sinusformet vekselstrøm, det vil sige at forarbejdningshastigheden af ​​hver papilla øges, og kvaliteten forårsager hår af forskellig tykkelse til at dø.

Egenskaber og fordele

Elektrolyse er den mest effektive metode til at håndtere uønsket ansigts- og ansigtshår. Han har mange fordele og ulemper. Til at begynde med bemærker vi positiverne:

 • Velegnet til alle typer og farver af hår og hud, og endda håndterer lyse hår (i modsætning til foto og laser hårfjerning);
 • Det kan påføres på alle områder på ansigt og krop, herunder auricle, hage og næse;
 • Eliminerer uønsket vegetation med 100%;
 • Fremgangsmåden udføres i kabinen eller hjemme;
 • Enheden til proceduren kan være hjemmelavet.

Elektrolyse har mange funktioner, der kan skubbe en kvinde eller mand fra hende:

 • Smertefulde fornemmelser under proceduren. Anordningen til hårfjerning ved elektrolyse refererer til nålen, men indebærer ikke indføring af en nål under huden og forårsager derfor ikke alvorlig smerte, i modsætning til termolyse med en nål, der trænger ind i hårsækkenet med 0,5 mm.
 • Behovet for at fuldføre hele kurset, som ikke kan kombineres med andre metoder til hårfjerning og depilering. Elektrolyse udføres med et kursus på op til 30 procedurer for en zone. I løbet af en session behandles ikke mere end 30% af hårsækkene (i et område - ben, bikini, armhuler), fordi proceduren er smertefuld (især nålformet). Efter den fuldstændige behandling af en zone er det nødvendigt at vente fra 3 måneder til et halvt år for at "reserve" hårene skal vokse. Ca. 80% af kropshår er i aktiv vækst, de andre 20% er i "dvaletilstand", og for at vække dem skal du vente på deres manifestation. Det er strengt forbudt at fjerne hår med en barbermaskine eller voks i løbet af elektrolysen.

Sådan vælges en elektrisk epilator til hjemmebrug

Fjernelse af uønsket vegetation har allerede taget rod i det moderne samfund som en naturlig hygiejnisk procedure. Der er mange måder at bekæmpe uønskede hår på, men de giver ikke altid mulighed for at opnå et langvarigt resultat.

Elektrokililatorer til hjemmebrug betragtes som et godt alternativ, hvor vurderinger tyder på høj effektivitet af deres anvendelse.

Typer og typer af elektroepilatorer

Essensen af ​​elektrolyse er at føre en elektrisk strøm direkte til hårpæren ved hjælp af en tynd nål, på grund af hvilken den ødelægges. Varme dræber akslen og hårsækkenet uden mulighed for genopretning. Denne metode er velegnet til alle former for vegetation.

Under proceduren behandles et lille område af huden, da effekten på hvert hår udføres separat. For at opnå 100% af resultatet er det nødvendigt at gennemføre et forløb af procedurer, der varer fra en til en halv.

Apparater til elektrolyse derhjemme er nål og pincet.

nål

Nåle er den mest effektive blandt elektriske epilatorer.

Under proceduren indsættes nålen i hårsækkenet til en dybde på ca. 0,5 mm og påvirkes af elektrisk strøm.

Denne type epilator bruges oftest i saloner, og de er ret dyre, men der er specielle modeller til hjemmebrug.

Nålene på enheden kan være lavet af forskellige materialer. For allergikere, for eksempel, er der nåle med guldbelægning, for personer med lave smertegrænser - med teflon.

I andre tilfælde kan du bruge de klassiske nåle af medicinsk stål.

Nålelektrolyse er yderligere opdelt i følgende typer:

 1. Termolyse. Har en vekslende effekt af højfrekvent strøm. Metoden gør det muligt at ødelægge hårsækken fuldstændigt, men det er ret smertefuldt, og det er ikke altid muligt at fjerne håret fra første gang.
 2. Elektrolyse. Hårene påvirkes af direkte strøm gennem hudens overflade. Indførelsen af ​​nålen under huden er ikke lavet, og derfor er metoden absolut smertefri. Men proceduren tager meget lang tid, da det tager flere minutter at påvirke hvert hår.
 3. Flash metode. Det er en type termolyse. Effekten viser sig at være en strøm med endnu større frekvens, men med korte intervaller i tide (blinker). Anmeldelser af nålelektropler af denne type vidner om deres høje effektivitet og mindre ømhed i sammenligning med andre.
 4. "Bland". Kombinerer termolyse og elektrolyse.
 5. "Sekventiel flash". Er en slags flash metode.
 6. Sekventiel blanding. Et træk ved fremgangsmåden er tilførslen af ​​en nuværende puls af mindre amplitude, og derfor nedsætter smerten.

pincer

Funktionerne ved arbejdet med pincet af elektriske epilatorer består i beslaglæggelsen af ​​hvert hår med en speciel pincet og passerer en elektrisk strøm gennem den.

Epilering på denne måde er fuldstændig smertefri og sikker. På grund af det faktum, at håret ikke har tilstrækkelig ledningsevne, forekommer den fuldstændige ødelæggelse af folliklerne ikke. For at forbedre ledningsevnen anvendes specielle geler.

Modeloversigt

Hvordan vælger man en elektrisk epilator? For at få svar på dette spørgsmål skal du først undersøge alle mulige muligheder. Der er flere modeller af elektriske epilatorer. De mest populære er:

 1. Humlebee 1000. Den klassiske version af denne enhed er mest velegnet til udførelse af epilering ved hjælp af flash-metoden. Det er ret kompakt og let at bruge, det produceres i Rusland. I modellen er der en separat koagulator til fjernelse af vorter og edderkopper.
 2. Cosmorem. Apparatets funktion udføres i henhold til typen af ​​hæmolyse. Den kan bruges både af fagfolk og hjemme. Fordelen ved enheden er dens overkommelige pris. Anmeldelser af elektropladeren Cosmor vidner om dens høje effektivitet, muligheden for at slippe af med unødvendig vegetation for evigt.
 3. Biomak EP 300. Enheden fungerer som "flash". Derudover er der en koagulator til fjernelse af papillomer, vorter og edderkopper.
 4. Biomak 400. Biomakapparatet til elektrolyse som en flash-metode virker. Denne model er mere kraftfuld i forhold til den forrige.
 5. Ross. En af de nyeste modeller er en temmelig stor enhed, perfekt til professionel fjernelse af uønsket vegetation. Enheden er udstyret med et stort antal driftsformer.
 6. Polly "Galatea". Det er også en enhed af indenlandsk produktion. Det virker i flere tilstande, ifølge typen: termolyse, blanding, flash. Det er ret kompakt og funktionelt, hvilket gør det muligt at bruge enheden, både hjemme og i kabinen.

I rangeringen tager den indenlandske enhed Bumblebee 1000 først og fremmest på grund af det faktum, at det er det nemmeste at bruge, og dets flash-type arbejde er mest effektivt. På verdensmarkedet er en af ​​de ledende stillinger besat af det spanske firma Ross, men enhederne fra denne producent er urimeligt dyre.

Anmeldelser af elektriske epilatorer er få, men mest positive. Brugere noterer sig kvaliteten af ​​proceduren på benene, nålen i dette område er lettere og mindre smertefuldt at indtaste. I bikiniområdet er processen meget mere kompliceret. Ifølge anmeldelserne anbefales det at udføre epilering på denne måde kun i den intime zone efter at have narret sig.

Brugsanvisning

Før elektrolyse derhjemme skal du først omhyggeligt læse instruktionerne for brug af enheden.

Forsigtig! Hårfjerning ved hjælp af en nål elektrisk epilator er en medicinsk procedure, så selv brug af enheden derhjemme kræver en vis mængde viden og færdigheder fra en person.

Ved brug af enheden skal følgende trin følges:

 1. Tilslut enheden til netværket og læg nålen i en speciel holder.
 2. Behandl området af hudoverfladen, som skal behandles med et antiseptisk middel.
 3. Indfør nålen i porerne, hvorfra håret vokser med ca. 0,5 mm. Det er nødvendigt at introducere det i retning af hårvækst, for den nærmeste tilgang til pæren.
 4. Klik på pladen for at give strøm. Efter en vis tid, der er skrevet i instruktionerne til enheden, slip pladen for at stoppe strømforsyningen.
 5. Fjern håret med pincet. Hvis dens fjernelse er let, blev proceduren udført korrekt.
 6. Gentag proceduren med et andet hår, afvige fra den forrige med 3-5 mm.

Hjælp! Der er modeller af elektriske epilatorer med automatisk strømforsyning, mens frekvensen er indstillet på forhånd. I dette tilfælde er der ikke behov for konstant at trykke på pladen.

Elektrisk hårfjerning kan også bruges til at fjerne hår i det intime område, men på grund af at huden her er mere følsom, er proceduren selv lidt mere kompliceret. For at mindske smerten anbefaler specialister at bruge forskellige smertestillende midler til lokal anvendelse.

Mulige konsekvenser

På grund af hudirritation under proceduren kan der opstå nogle ubehagelige symptomer efter det, som efter en tid forsvinder alene. Mulig forekomst:

 • ømhed følte i en periode efter epilering;
 • hævelse, rødme, hævelse, vedvarende i flere dage;
 • hududslæt i form af acne, papler, pustler, hudorme
 • skorpe eller peeling, som under ingen omstændigheder kan kæmes;
 • midlertidig pigmentering inden for hudbehandling
 • Synlige præstationssteder for injektioner, som ikke forsvinder i lang tid.

Mange af de angivne konsekvenser kan ikke undgås, men de kan minimeres ved at følge følgende anbefalinger:

 1. Efter proceduren må man kun bære løst tøj for at forhindre dets påvirkning på de nyrevne områder.
 2. I 2-3 dage efter epilering kan du ikke bruge kosmetik med undtagelse af antiseptika og helbredende salver eller cremer.
 3. Ca. en dag bør man undgå kontakt med vand på den behandlede hud.
 4. Fjern ikke skorstenen og skræl partiklerne under ingen omstændigheder.
 5. Du kan ikke solbade, besøge solariumet.
 6. Undgå overdreven fysisk anstrengelse, besøg på bade og saunaer, hvilket forårsager overdreven svedtendens, hvilket kan provokere forekomsten af ​​kløe.

Hjælp! Genopretningsperioden efter elektrolyse er sædvanligvis ca. 1,5-2 uger. I denne periode anbefales det at overholde ovennævnte anbefalinger.

konklusion

Elektriske epilatorer gør det muligt for dig at slippe af med overskydende vegetation for evigt i løbet af procedurer i en periode på op til et og et halvt år. Enheder er nål og pincet. Men vurderinger af nålelektroniske epilatorer til hjemmebrug indikerer deres større effektivitet i sammenligning med pincet. Men pincet på grund af manglende skadelige virkninger af huden forårsager ikke smerte og er helt sikkert.

Hvis du vælger den mest passende enhed, anbefales det at gøre dig bekendt med alle mulige muligheder. Før proceduren er det vigtigt at studere instruktionerne for brug af enheden, da kvaliteten af ​​det opnåede resultat afhænger af, hvor korrekt implementeringen er. Efter proceduren kan der opstå ubehagelige konsekvenser, som kan minimeres ved at følge enkle anbefalinger.

15 bedste epilatorer til kvinder

Valget af epilatoren er et alvorligt spørgsmål. De er ikke billige, så du har ikke ret til at lave fejl. Ved hjælp af vores bedømmelse vælger du en model af usædvanlig kvalitet. Mød de bedste epilatorer i 2017 - begyndelsen af ​​2018.

Udvælgelseskriterier

mad
Både batteridrevne og netværksdrevne epilatorer er egnede til hjemmebrug. På rejsen er det bedre at tage den første. Vær dog opmærksom på, at du stadig skal opkræve den, det kommer som regel fra netværket, så der er ikke noget særligt behov for autonome modeller.

dyser
Jo flere tips epilatoren har, desto bedre. Hvis du har følsom hud, kan du ikke undvære en massageapparat og en speciel hætte. En dyse, en trimmer og en barbermaskine hjælper dig med at gøre alle slags intime frisurer, og en dyse til punktfjerning er perfekt til at fjerne hår i bikini, underarm eller ansigt.

Yderligere funktioner
Epilatorens flydende hoved er en nødvendig funktion til ren hårfjerning. Tag ikke modeller uden belysning - det er meget ubelejligt. Køleformen er obligatorisk for dem, der har følsom hud. Det er ikke tilrådeligt at tage en model, der ikke kan bruges i brusebadet. Tørre hårfjerning er meget mere smertefuldt, men fjernelse af hår ved hjælp af skum giver dig mulighed for at dele med uønsket vegetation.

Hvilken producent er bedre?

Der er ikke så mange producenter af epilatorer, og købere foretrækker at vælge beviste virksomheder, snarere end risiko med ukendte mærker. Tre "hvaler" i produktionen af ​​epilatorer - Braun, Philips og Panasonic - købere vælger oftest modeller af disse firmaer. Rowenta er en anden konkurrent for titlen på et vellykket epilator brand.

Elektrolyse - Review

Jeg gør selv elektrolyse!

Elektrolyse begyndte at gøre omkring 17 år siden. Bekymret over for hård hårdhed i bikiniområdet, hofter, på overlæben. Jeg gjorde det med flere forskellige herrer i forskellige saloner. Et eller andet sted godt, et eller andet sted ikke. På nogle steder er der ar fra forbrændinger. Den allerførste mester gjorde epilationen ret godt, hun havde et meget godt hit i hårrødderne. Jeg gjorde anæstesi med lidokaininjektioner. Men det er meget, hun brænder hår. Efter epilationen forblev ret stærke brændte punkter på behandlingsstedet. På et sted i bikinizonen, hvor der var for meget brænd, indtil jeg nåede til huset, gned jeg dette sted med vasketøj, hvilket resulterede i, at dette sted blev meget rådent, der var et ret stort festeringsår, der var problematisk at helbrede. Resultatet er, at aret er ca. 0,7 * 1,5 cm. Ved brug af smertestillende midler er epilering naturligvis smertefri, men lidokaininjektionerne er ganske smertefulde, især nogle steder under skinkerne. For eksempel er smerten under injektionen generelt uudholdelig. Derudover er der ikke foretaget betaling af elektrolyse for antallet af hår, der er høstet, ikke for det behandlede område, men for tiden. Og tidskonceptet er meget udvideligt. Og her afhænger forholdet mellem resultat-tid-prisen helt på mesteren.

Så, efter at have skubbet rundt i forskellige saloner, har jeg set i en af ​​dem en enhed, der er elektrolyseret, fundet en på internettet og købt en. Enheden hedder EHVCh 20-01 MTUCI.

Elektrolyse er, at en titaniumelektrode indsættes i en hårfollikel så tyk som et menneskehår.

Det er bedre at gøre hårfjerning uden bedøvelse. Smerten ved epilering føles ikke så meget, som om nogen gør det til dig, da opmærksomheden er fokuseret ikke på smerte, men på selve proceduren. Føles som en lille biet bidt. Desuden, når elektroden injiceres i follikelen, hvis den går strengt langs kanalen, hvor håret vokser, så sker det smertefrit, hvis det afviger fra kanalen og går i blødt væv, så mærkes en let injektion. Så hjælper fraværet af anæstesi mere præcist at finde hårsækken.

Ved epilering er det vigtigt ikke bare at komme ind i kanalen, hvor håret vokser, men også at fange den korrekte dybde, hvor selve rod er placeret, da i epilering opvarmes meget spidsen af ​​elektroden, og ikke hele elektroden. Jeg brænder et hår ind på forskellige dybder. at fange den samme rod. Jeg introducerer elektroden til den maksimale dybde og adskillige gange tryk på pedalen, da elektroden gradvist tages ud. Desuden, hvis du sætter håret for tæt på elektrodens spids til hudoverfladen (1-2 mm), dannes der en forbrænding, der kan efterlade ar. Håret, som er blevet brændt, fjernes meget nemt fra hårposen sammen med pæren. Hvis han ikke er akklimatiseret, forlader han ikke posen og kan kun trækkes ud. Efter epilering vises rødme på behandlingspunkterne, den næste dag er punkterne ofte hævede og rødmet, dækket af en skorpe. Med passende hårfjerningspunkter kan det være ret lille.

Effektiviteten af ​​et sortiment af hårfjerning er 20-50% hår, afhængigt af mesteren. Det er meget mere effektivt at gøre dig selv, fordi der ikke er plads til at skynde dig, og du føler dig, om elektroden går ind i follikel eller ved. Antallet af procedurer pr. Zone kan være 5-7, men enkelte hår kan stadig forblive. Hårene, der har brændt, vokser ikke igen nogensinde. I denne plus elektrolyse. Selv om denne procedure er ret smertefuld og lang.

Home laser epilator: anmeldelser af de bedste modeller

Det er svært at forestille sig en moderne kvinde, der ikke bryr sig om glatheden af ​​sine ben. Der er et stort antal salonprocedurer med det formål at eliminere dette problem.

 • Hurtig navigation på artiklen:
 • TOP 5 enheder
 • Essensen af ​​metoden
 • Forberedelse af proceduren
 • Gennemførelsesregler
 • Kontraindikationer
 • Er proceduren skadelig?
 • Fordele ved proceduren derhjemme
 • Hvor mange procedurer er der brug for
 • Funktioner i brug på ansigtet
 • Funktioner i bikini-området epilation
 • anmeldelser

Den mest egnede metode til at opnå den perfekte skønhed i benene er en laser. I dag har kvinder mulighed for at opleve laser epilatorer til hjemmebrug. Kundeanmeldelser angiver positive resultater, der er opnået ved hjælp af dem.

TOP-5 home laser epilator

De bedste laser epilatorer, der er blevet testet, godkendt til hjemmebrug og kun har positiv feedback er:

Rio Ja Laser med LCD-skærm (LAHC6)

 • Fjerner hår i alle områder med højeste hastighed.
 • Eliminerer vegetationen i alle zoner.

Laser epilator X60 Rio

 • Eliminerer vegetationen i lang tid.
 • Diode enhed
 • Kunne samtidig fjerne vegetation på et areal på 60 kvadratmeter. mm.
 • 5 effektniveauer.

Laser epilator Rio Scanning X20

Det er den sikreste i behandling af hud, der er tilbøjelig til irritation.

Laser Epilator Rio Salon Laser Tweezer

Høj hastighed og effektiv enhed.

Laser Epilator Rio Salon Laser Hair Removal System

 • Diode enhed.
 • Velegnet til allergisk hud.
Laser Epilator Rio Salon Laser Hair Removal System

Essensen af ​​metoden

Processens kerne er ret simpelt. Laserenheden virker på follikelet med infrarødt lys og ødelægger meget hurtigt sin pære. Ifølge eksperter kan man ved hjælp af flere sessioner af en sådan procedure glemme overdreven vegetation i meget lang tid.

Typer af enheder

Enheder til proceduren afgiver enten korte eller lange bølger. Korte bølger kan udsende følgende typer enheder:

Langbølger udsendes af en neodymlaser.

Den procedure, der udføres i kabinen, er ret dyr. Men laser epilatoren til hjemmebrug (anmeldelser af denne bekræftelse) er udstyret med en halvleder laser, som er den mest overkommelige.

Vær opmærksom! Når du køber en laser epilator, skal du være opmærksom på følgende egenskaber:

 • Bølgelængden udsendes af laserstrålen. En kort bølge af stråling anses for at være den mest effektive til ødelæggelsen af ​​hårsækkene.
 • Kølefunktionen, hvis opgave er at reducere smerte.
 • Omfang. Der er en kategori af enheder, der peger på individuelle hår, hvilket er noget svært at bruge. Brugen af ​​sådanne indretninger forudsætter en høj nøjagtighed af indtrængen i indflydelseszonen.

Brugere foretrækker enheder med en homing-funktion. Med sin hjælp bestemmer laseren med høj nøjagtighed placeringen af ​​folliklerne. Enheden har evnen til at behandle et stort område.

Før proceduren skal du forberede de dele af kroppen, hvor hårfjerningen skal udføres.

Forberedelse af proceduren

For at forberede sig på at bruge en laser enhed derhjemme, skal du følge disse trin:

 • Må ikke udsættes for sollys ca. 14 dage før.
 • Vælg omhyggeligt de områder af kroppen, som proceduren skal anvendes på. Når sessionen begynder, får håret en længde, der muliggør epilering.
 • Test huden for følsomhed to til tre timer, før arbejdet begynder. Det er nødvendigt at behandle området af lille størrelse. Reaktion i form af kløe og irritation er en kontraindikation for brug af en laser.

Procedureregler

Før du starter arbejdet, læs venligst vedlagte instruktioner:

Huden på stedet af den tilsigtede behandling af kroppen skal rengøres og tørres.

 • Tilslut enheden til strømkilden, fastgør den til huden. Efter et blink af lys skal du flytte enheden i retning af den tilstødende del af huden.
 • Under en procedure behandles et bestemt område ikke mere end én gang.
 • Hårtab vil kun opstå, når hårsækkene er tørret. I den henseende bør du ikke håbe på, at hårene forsvinder umiddelbart efter sessionen.
 • Du kan kun gentage denne operation efter 2 uger.
Huden inden for de foreslåede hårfjerninger bør rengøres.

Er der kontraindikationer til proceduren?

Der er nogle begrænsninger for proceduren ved brug af en laser epilator til hjemmebrug. Kundeanmeldelser bekræfter det faktum, at folk med en historie om:

 • Forskellige hudsygdomme
 • Moles på kroppen
 • Åreknuder
 • Nogle hjertesygdomme
 • Influenza eller ARVI i progressionsstadiet
 • Herpesvirus
 • graviditet

Brug af enheden i sådanne tilfælde er strengt kontraindiceret:

 • onkologi
 • diabetes mellitus
 • Gråt hår
Laser hårfjerning anbefales ikke under graviditet.

Er proceduren for laser hårfjerning skadelig?

Det antages, at proceduren for laser hårfjerning er skadelig for helbredet, især for indre organer. Men i virkeligheden er det ikke. Laserens handling i enheden er ubetydelig.

Strålen er i stand til at trænge ind i en dybde, der giver dig mulighed for at røre kun hårsækkene. Det påvirker kun det øverste lag af huden. Derfor er laserstrålen ikke i stand til at skade en menneskes indre organer.

Nogle frygter også, at laser hårfjerning kan forårsage hudkræft. Naturligvis betyder tilstedeværelsen af ​​tumorprocesser på huden et forbud mod denne procedure. Men selve apparatet er ikke i stand til at føre til forekomst af kræft.

Laserstrålen indeholder ikke de ultraviolette bølger, der fører til kræft. En meget mere skadelig procedure er garvning i en garvesalon, som mange kvinder er stolte af. Denne procedure kan faktisk være årsagen til ondartede tumorer, der er genstand for hyppige besøg i garvningen.

Hårfjerningsprocedure i salonen

Fordele ved proceduren derhjemme

Laser hjemme epilator har utvivlsomt fordele. Talrige anmeldelser tyder på, at denne enhed måske erstatter salonproceduren af ​​følgende grunde:

 • Det mest passende tidspunkt for brugeren at udføre proceduren.
 • Manglen på allergiske reaktioner på grund af det faktum, at apparater til hjemmebrug har mindre strøm sammenlignet med de enheder, der anvendes i saloner.
 • Laser epilator, ifølge kundeanmeldelser, efterlader kun en lille rødme, der helt passerer dagen efter påføringen. Konsekvenserne af arbejdet i kabinen kan kun ses efter en uge.
 • I sammenligning med temmelig høje priser på salonprocedurer tiltrækkes brugerne af den mere overkommelige pris for en laser epilator til brug i hjemmet. Anmeldelser af ejerne af enheden indikerer betydelige besparelser, som kan ses ved brug af enheden.

Hvor mange procedurer er der brug for

Vær opmærksom! Diode er den mest effektive laser epilator til hjemmebrug. Ejeranmeldelser bedømmer fremragende resultater fra brugen af ​​denne enhed.

Normalt er det nødvendigt at udføre mere end én procedure for at opnå et stabilt resultat.

For at sætte orden skal bikiniområdet og benene have mindst 12 sessioner. Og for at slippe af med vegetationen over overlæben er der brug for seks til otte procedurer.

Efter at have gennemgået det krævede antal procedurer, anvendes en laser epilator til hjemmebrug efter behov. Ifølge brugerfejl vises udseendet af uønskede hår ikke tidligere end seks måneder, og nogle gange et år senere.

Hvorvidt smerten er følt, når man behandler kroppen ved hjælp af denne enhed, er et spørgsmål om bekymring for næsten alle kvinder, der har besluttet at købe en laser epilator.

En interessant kendsgerning! Depilation er i de fleste tilfælde en ret smertefuld procedure.

Den mest smertefri metode kan kaldes brugen af ​​en home laser epilator.

Anmeldelser af kvinder, der bruger denne enhed, indikerer en lille smerte i processen. Det afhænger dog kun af graden af ​​smertetærskel for hver enkelt kvinde.

Funktioner ved brug af enheden på ansigtet

Det er altid meget sværere at fjerne ansigtshår end i andre områder, da det i tilfælde af irritationer ikke bliver nemt at skjule dem. Ved hjælp af en laser epilator til hjemmebrug er der ingen negativ hudreaktion, selv i ansigtet. Hver gang antallet af hår bliver mindre og gradvist forsvinder fuldstændigt.

Vigtigt at vide! Nogle kvinder lider af unødvendigt ansigtshår. Forsøger at slippe af med dette problem på alle måder, kan de ikke vide, at årsagen til det er hormonelle svigt. I denne henseende bør du besøge endocrinologen før du tænker på proceduren.

Funktioner i bikini-området epilation

Bikiniområdet betragtes som den mest følsomme for alle zoner. Af denne grund frygter mange damer forekomsten af ​​ubehag og uønskede bivirkninger ved brug af en laserepilator.

Denne enhed gør det imidlertid ikke muligt, næsten uden at føle smerte, at slippe af med vegetationen, men giver også trøst selv til mennesker, der er tilbøjelige til allergiske reaktioner.

Video med professionel rådgivning om valg af hjemmebaserepilator:

Nyttig og interessant video om hårfjerning hjemme:

Lær hemmelighederne ved fjernelse af hårfjerning hjemmefra fra denne video.

Home enhed til elektrolyse: omkostninger, typer

Moderne skønhedsstandarder dikterer deres egne regler, hvilke kvinder, der vil have fejlfri udseende, bør strengt følge.

Ifølge de procedurer, der blev vedtaget i dag, bør der ikke være uønskede hår på kroppen af ​​det retfærdige køn. At gøre dette er svært og udmattende.

De fleste kvinder barberer bare de dele af kroppen, hvor mørke hårde hår vokser. Denne metode er ikke særlig praktisk og giver ikke langvarig resultat.

Moderne kosmetologi foreslår at håndtere problemet ved hjælp af elektrolyse maskiner, selv hjemme. Dette er en kompliceret procedure, men virkningen af ​​den varer meget lang tid.

Kan jeg lave elektrolyse derhjemme? Hvordan vælger man en passende enhed til elektrolyse derhjemme?

Hvad er fordele og ulemper ved elektrolyse derhjemme? Hvad er princippet om dens indvirkning på håret?

For at opnå den ønskede effekt er det nødvendigt at uddele hver af disse problemer i detaljer.

Typer af elektroepilatorer

Elektrolyseanordninger bliver konstant forbedret.

I dag er der flere typer af sådanne enheder:

Den første sort har en meget høj effektivitet. Ved hjælp af en nål elektrisk epilator kan du slippe af med uønsket hår for evigt, fordi dets handling er rettet mod at ødelægge hårrotten. Sådanne anordninger bruges normalt til professionelle formål, har en høj pris.

Muligheden for at bruge nålenheder i hjemmet er ikke udelukket, især hvis du beslutter dig for at tjene ved elektrolyse. Hvis du bare vil slippe af med uønsket hår, vil omkostningerne ved at købe en sådan enhed ikke blive tilbagebetalt.

I dette tilfælde bør du besøge kosmetologiklinikken. I specialiserede medicinske institutioner til elektrolyse brug kun nålenheder.

De sidste tre sorter fjerner hår, trækker dem ud. Effekten af ​​dem er længere end barberingen, men ikke så holdbar som ved nålelektrolyse. Sådanne indretninger er egnede til personlig brug.

Læs mere om dyb bikini hårfjerning - shugaring her. Sommeren er lige rundt om hjørnet!

Princip for drift af enheder

Ved brug af nålelektrolyse fjernes hår ved hjælp af elektriske udladninger, som føres direkte til pærerne med en nål.

For nylig er enheder af denne type blevet betydeligt forbedret, de er blevet mere kompakte og lettere at betjene. Dette gjorde det muligt at bruge dem hjemme.

Hvis du beslutter dig for at købe den nødvendige enhed, vil du helt sikkert støde på sådanne uforståelige udtryk som "termolyse", "elektrolyse", "blend" og "flash". Disse er elektrolysemetoder, de adskiller sig i henhold til virkningsprincippet på hårroten:

Indretningerne af hver af disse typer har deres fordele og ulemper, når de bruges hjemme. Lad os se, hvilke funktioner hver af dem har.

 • Før laser hårfjerning, bør du konsultere en hudlæge.
 • I skønhedssalonen, før epilationen, vil lægen helt sikkert foreslå bedøvelse, så glem ikke at fortælle hvilke stoffer du er allergiske overfor.
 • Hvis du oplever irritation efter epilering, skal du prøve at behandle huden med aloesaft eller afkogning af kamille.

termolyse

Under proceduren tilføres en højfrekvent vekselstrøm direkte til hårfollikelet ved hjælp af en nålelektrode. Det opvarmer håret, som efter en sådan effekt dør. Denne procedure er særlig smertefuld. Men samtidig er hun tilfreds med den effektive.

I løbet af en session af sådan elektrohår fjernelse kan du eliminere op til 30% af håret. Desuden, hvis hårsækken er bøjet, kan håret vokse tilbage. Det er nødvendigt at udføre en sådan procedure flere gange, da håret er i forskellige stadier af vækst, og det er nødvendigt at fjerne det som det vokser.

Termolyse er en ret traumatisk tilstand af elektrolyse. Opvarmning kan forårsage hudirritation eller endda forbrændinger. Derudover kan ar opstå efter sådanne skader.

elektrolyse

Denne tilstand kræver ikke indtrængning af nålen direkte til hårrødderne.

Ødelæggelsen af ​​løgene sker ved hjælp af flydende alkali, som dannes, når den udsættes for en konstant elektrisk strøm.

Denne tilstand er effektiv selv med krumning af follikelen.

For at udføre denne procedure kræves kundens hjælp, hvem skal holde en neutral elektrode, mens den aktive elektrode injiceres under huden. Anvendelsen af ​​en isoleret nål kan reducere den mulige skade på huden, da elektrolyse i dette tilfælde kun forekommer ved nålens spids.

Denne elektrolysemodus er mindre smertefuld. Men proceduren tager meget tid, selv når du bruger multi-nål apparater.

Bland

Denne type elektrolyse kombinerer begge tilstande beskrevet ovenfor: både direkte og vekslende elektrisk strøm anvendes. Fremgangsmåden udføres i faser: først-termolyse, derefter - elektrolyse.

Denne procedure giver stærk smerte for patienten. Hastigheden af ​​udførelse af sådanne manipuleringer forbliver også lav. Det udelukker ikke muligheden for ardannelse. Men mens denne blanding er meget effektiv.

Højfrekvent vekselstrøm med større styrke anvendes end under termolyse, men samtidig reduceres dets udsættelse for hår. Denne tilstand giver dig mulighed for at udføre proceduren så hurtigt som muligt.

Smerteproceduren og dens invasivitet er meget lavere end ved brug af andre tilstande. Men samtidig lider effektiviteten. At bruge denne type elektrolyse er bedst at fjerne fint hår.

Den enkleste procedure er voksbehandling. Læs mere om ansøgningen og resultaterne.

Se billeder af brasiliansk hårfjerning her. Skønhed skal være i alt!

Under linket kan du se videoen - hvordan man udfører Kegel øvelser til kvinder https://nesekret.net/beauty/fitness/uprazhneniya-kegelya. Lær at behage dig selv og din elskede.

Sådan vælges en maskine til arbejde

Hvis du allerede har besluttet dig for at købe en elektrisk epilator, og besluttede at vælge et nåleapparat, er det værd at overveje i detaljer alle mulige muligheder.

Der er flere af de mest populære producenter af sådanne enheder og deres modeller:

 1. Humle 1000. Produceret på den russiske plante "Proton". Enheden er kompakt og kraftfuld, den fungerer i "flash" mode.
  Fremgangsmåden til fjernelse af håret med denne enhed udføres med den største hastighed. Prisen på apparatet til elektrolyse Bumblebee 1000 i forskellige butikker spænder fra 30.000 rubler til 40.000.
 2. Ross. Apparatet til elektrolyse, oprindelseslandet er Spanien. På verdensmarkedet for apparater til elektrolyse har dette selskab en af ​​de ledende stillinger.
  En af de nyeste modeller Depilplus 13 MHz. Dette er en ret besværlig enhed, der passer til en professionel fjernelse af hårfjerning.
  Den er udstyret med alle driftsformer. Omkostningerne ved en sådan enhed er i området 4000 USD.
 3. Polly Galatea. Apparatet til elektrolyse, russisk produktion. Inkluderer modes "termolyse", "blend", "flash".
  Omkostningerne ved en sådan anordning til elektrolyse over 50.000 rubler. Det er kompakt og funktionelt, hvilket gør det muligt at bruge både i klinisk og hjemme.

At vælge en af ​​disse modeller er en ret vanskelig opgave. Hver af dem har sine fordele og ulemper, herunder ved hvor meget det koster for apparatet til elektrolyse.

Enhederne i firmaet Ross er de mest funktionelle, men på samme tid skelnes de af urimeligt høje omkostninger. Prisen i dette tilfælde er højere på grund af populariteten af ​​mærket.

Husholdningsapparater er ikke værre. Samtidig er de lettere at betjene og mere kompakte. Enheden Bumblebee 1000 er mere egnet til brug hjemme end POLLY "Galatea", her skal du huske købets formål.

Electroepilatorer til dig selv

Elektriske epilatorer, hvis handling er baseret på fjernelse af uønsket hår, og ikke ved deres ødelæggelse, er mest egnede til personlig brug. Disse enheder varierer i mindste størrelser og lave, i sammenligning med nålenheder, prisen.

For at vælge en egnet elektrisk epilator skal du forstå princippet om drift af hver type:

 1. Forårsmaskiner fjerner hår med en roterende spiral.
 2. Diskenheder trækker unødig vækst på kroppen ved hjælp af diske, som under rotation hele tiden nærmer sig og afviger.
 3. Pincet - dette er en opgraderet version af disken. De indeholder metalplader, der fungerer som pincet.

Det er ret nemt at vælge en af ​​disse sorter, da pincet af elektriske epilatorer er den nyeste og mest bekvemme udvikling. De resterende arter går gradvist ud af produktionen.

For at minimere smerten viste modeller sig, der kombinerer funktionen af ​​en pincet og en barberkniv. De er perfekte til begyndere, fordi de fornemmelser, proceduren får dig til at vænne sig til.

Et udvalg af de mest effektive øvelser til slankning af hofterne. Smalle ben er altid på mode!

Detaljeret protokol af Jessner peeling procedure i artiklen. Fløjlsagtig hud, som et barn.

Vigtige punkter

Fremgangsmåden til fjernelse af hår er altid ledsaget af smerte.

For at reducere dem er det værd at bruge specielle cremer, der lindrer ubehag.

Lokalbedøvelse er også mulig, for eksempel lidokaininjektion.

Elektrolyseproceduren har kontraindikationer:

 • krænkelse af hudens integritet i uønsket hårvækst;
 • åreknuder
 • diabetes mellitus
 • onkologiske sygdomme;
 • svampeinfektioner;
 • graviditet;
 • nervøse lidelser.

Efter at have opdaget en af ​​disse betingelser, udsætte proceduren indtil fuldstændig opsving.

Efter at have købt den valgte elektriske epilator er det vigtigt ikke at glemme at passe på det. Apparater skal rengøres efter hver brug.

Derudover skal du omhyggeligt læse brugsanvisningen, som skal vedhæftes til køb. Hvis du følger alle anbefalingerne korrekt, vil apparatet fungere i lang tid og effektivt.

Du kan finde flere oplysninger om dette emne i afsnittet Epilation.

Hvorfor er håret fra navle til lysken kaldt hælbånd?

Måder at lette ansigtshår