Sådan vælges en elektrisk epilator til hjemmebrug

Fjernelse af uønsket vegetation har allerede taget rod i det moderne samfund som en naturlig hygiejnisk procedure. Der er mange måder at bekæmpe uønskede hår på, men de giver ikke altid mulighed for at opnå et langvarigt resultat.

Elektrokililatorer til hjemmebrug betragtes som et godt alternativ, hvor vurderinger tyder på høj effektivitet af deres anvendelse.

Typer og typer af elektroepilatorer

Essensen af ​​elektrolyse er at føre en elektrisk strøm direkte til hårpæren ved hjælp af en tynd nål, på grund af hvilken den ødelægges. Varme dræber akslen og hårsækkenet uden mulighed for genopretning. Denne metode er velegnet til alle former for vegetation.

Under proceduren behandles et lille område af huden, da effekten på hvert hår udføres separat. For at opnå 100% af resultatet er det nødvendigt at gennemføre et forløb af procedurer, der varer fra en til en halv.

Apparater til elektrolyse derhjemme er nål og pincet.

nål

Nåle er den mest effektive blandt elektriske epilatorer.

Under proceduren indsættes nålen i hårsækkenet til en dybde på ca. 0,5 mm og påvirkes af elektrisk strøm.

Denne type epilator bruges oftest i saloner, og de er ret dyre, men der er specielle modeller til hjemmebrug.

Nålene på enheden kan være lavet af forskellige materialer. For allergikere, for eksempel, er der nåle med guldbelægning, for personer med lave smertegrænser - med teflon.

I andre tilfælde kan du bruge de klassiske nåle af medicinsk stål.

Nålelektrolyse er yderligere opdelt i følgende typer:

 1. Termolyse. Har en vekslende effekt af højfrekvent strøm. Metoden gør det muligt at ødelægge hårsækken fuldstændigt, men det er ret smertefuldt, og det er ikke altid muligt at fjerne håret fra første gang.
 2. Elektrolyse. Hårene påvirkes af direkte strøm gennem hudens overflade. Indførelsen af ​​nålen under huden er ikke lavet, og derfor er metoden absolut smertefri. Men proceduren tager meget lang tid, da det tager flere minutter at påvirke hvert hår.
 3. Flash metode. Det er en type termolyse. Effekten viser sig at være en strøm med endnu større frekvens, men med korte intervaller i tide (blinker). Anmeldelser af nålelektropler af denne type vidner om deres høje effektivitet og mindre ømhed i sammenligning med andre.
 4. "Bland". Kombinerer termolyse og elektrolyse.
 5. "Sekventiel flash". Er en slags flash metode.
 6. Sekventiel blanding. Et træk ved fremgangsmåden er tilførslen af ​​en nuværende puls af mindre amplitude, og derfor nedsætter smerten.

pincer

Funktionerne ved arbejdet med pincet af elektriske epilatorer består i beslaglæggelsen af ​​hvert hår med en speciel pincet og passerer en elektrisk strøm gennem den.

Epilering på denne måde er fuldstændig smertefri og sikker. På grund af det faktum, at håret ikke har tilstrækkelig ledningsevne, forekommer den fuldstændige ødelæggelse af folliklerne ikke. For at forbedre ledningsevnen anvendes specielle geler.

Modeloversigt

Hvordan vælger man en elektrisk epilator? For at få svar på dette spørgsmål skal du først undersøge alle mulige muligheder. Der er flere modeller af elektriske epilatorer. De mest populære er:

 1. Humlebee 1000. Den klassiske version af denne enhed er mest velegnet til udførelse af epilering ved hjælp af flash-metoden. Det er ret kompakt og let at bruge, det produceres i Rusland. I modellen er der en separat koagulator til fjernelse af vorter og edderkopper.
 2. Cosmorem. Apparatets funktion udføres i henhold til typen af ​​hæmolyse. Den kan bruges både af fagfolk og hjemme. Fordelen ved enheden er dens overkommelige pris. Anmeldelser af elektropladeren Cosmor vidner om dens høje effektivitet, muligheden for at slippe af med unødvendig vegetation for evigt.
 3. Biomak EP 300. Enheden fungerer som "flash". Derudover er der en koagulator til fjernelse af papillomer, vorter og edderkopper.
 4. Biomak 400. Biomakapparatet til elektrolyse som en flash-metode virker. Denne model er mere kraftfuld i forhold til den forrige.
 5. Ross. En af de nyeste modeller er en temmelig stor enhed, perfekt til professionel fjernelse af uønsket vegetation. Enheden er udstyret med et stort antal driftsformer.
 6. Polly "Galatea". Det er også en enhed af indenlandsk produktion. Det virker i flere tilstande, ifølge typen: termolyse, blanding, flash. Det er ret kompakt og funktionelt, hvilket gør det muligt at bruge enheden, både hjemme og i kabinen.

I rangeringen tager den indenlandske enhed Bumblebee 1000 først og fremmest på grund af det faktum, at det er det nemmeste at bruge, og dets flash-type arbejde er mest effektivt. På verdensmarkedet er en af ​​de ledende stillinger besat af det spanske firma Ross, men enhederne fra denne producent er urimeligt dyre.

Anmeldelser af elektriske epilatorer er få, men mest positive. Brugere noterer sig kvaliteten af ​​proceduren på benene, nålen i dette område er lettere og mindre smertefuldt at indtaste. I bikiniområdet er processen meget mere kompliceret. Ifølge anmeldelserne anbefales det at udføre epilering på denne måde kun i den intime zone efter at have narret sig.

Brugsanvisning

Før elektrolyse derhjemme skal du først omhyggeligt læse instruktionerne for brug af enheden.

Forsigtig! Hårfjerning ved hjælp af en nål elektrisk epilator er en medicinsk procedure, så selv brug af enheden derhjemme kræver en vis mængde viden og færdigheder fra en person.

Ved brug af enheden skal følgende trin følges:

 1. Tilslut enheden til netværket og læg nålen i en speciel holder.
 2. Behandl området af hudoverfladen, som skal behandles med et antiseptisk middel.
 3. Indfør nålen i porerne, hvorfra håret vokser med ca. 0,5 mm. Det er nødvendigt at introducere det i retning af hårvækst, for den nærmeste tilgang til pæren.
 4. Klik på pladen for at give strøm. Efter en vis tid, der er skrevet i instruktionerne til enheden, slip pladen for at stoppe strømforsyningen.
 5. Fjern håret med pincet. Hvis dens fjernelse er let, blev proceduren udført korrekt.
 6. Gentag proceduren med et andet hår, afvige fra den forrige med 3-5 mm.

Hjælp! Der er modeller af elektriske epilatorer med automatisk strømforsyning, mens frekvensen er indstillet på forhånd. I dette tilfælde er der ikke behov for konstant at trykke på pladen.

Elektrisk hårfjerning kan også bruges til at fjerne hår i det intime område, men på grund af at huden her er mere følsom, er proceduren selv lidt mere kompliceret. For at mindske smerten anbefaler specialister at bruge forskellige smertestillende midler til lokal anvendelse.

Mulige konsekvenser

På grund af hudirritation under proceduren kan der opstå nogle ubehagelige symptomer efter det, som efter en tid forsvinder alene. Mulig forekomst:

 • ømhed følte i en periode efter epilering;
 • hævelse, rødme, hævelse, vedvarende i flere dage;
 • hududslæt i form af acne, papler, pustler, hudorme
 • skorpe eller peeling, som under ingen omstændigheder kan kæmes;
 • midlertidig pigmentering inden for hudbehandling
 • Synlige præstationssteder for injektioner, som ikke forsvinder i lang tid.

Mange af de angivne konsekvenser kan ikke undgås, men de kan minimeres ved at følge følgende anbefalinger:

 1. Efter proceduren må man kun bære løst tøj for at forhindre dets påvirkning på de nyrevne områder.
 2. I 2-3 dage efter epilering kan du ikke bruge kosmetik med undtagelse af antiseptika og helbredende salver eller cremer.
 3. Ca. en dag bør man undgå kontakt med vand på den behandlede hud.
 4. Fjern ikke skorstenen og skræl partiklerne under ingen omstændigheder.
 5. Du kan ikke solbade, besøge solariumet.
 6. Undgå overdreven fysisk anstrengelse, besøg på bade og saunaer, hvilket forårsager overdreven svedtendens, hvilket kan provokere forekomsten af ​​kløe.

Hjælp! Genopretningsperioden efter elektrolyse er sædvanligvis ca. 1,5-2 uger. I denne periode anbefales det at overholde ovennævnte anbefalinger.

konklusion

Elektriske epilatorer gør det muligt for dig at slippe af med overskydende vegetation for evigt i løbet af procedurer i en periode på op til et og et halvt år. Enheder er nål og pincet. Men vurderinger af nålelektroniske epilatorer til hjemmebrug indikerer deres større effektivitet i sammenligning med pincet. Men pincet på grund af manglende skadelige virkninger af huden forårsager ikke smerte og er helt sikkert.

Hvis du vælger den mest passende enhed, anbefales det at gøre dig bekendt med alle mulige muligheder. Før proceduren er det vigtigt at studere instruktionerne for brug af enheden, da kvaliteten af ​​det opnåede resultat afhænger af, hvor korrekt implementeringen er. Efter proceduren kan der opstå ubehagelige konsekvenser, som kan minimeres ved at følge enkle anbefalinger.

Elektrolyse derhjemme er en fantastisk mulighed for at slippe af med uønsket hår

Hvem blandt os har ikke drømt om at beundre vores slanke ben med glat og følsom hud uden indgroede hår? Og hvor mange ubehagelige øjeblikke oplever vi på grund af antennerne over overlæben, hårene på hagen? Træk pincett, brug af epilatoren, patches, hjemmemekanismer og købte cremer bidrager til at slippe af med problemet kun i en kort periode. Moderne teknologier tilbyder en række procedurer, der kræver besøg på skønhedssaloner, men elektrolyse derhjemme er ret ægte!

indhold

Video om metoderne til hårfjerning derhjemme

Fordele og ulemper ved moderne metoder til hårfjerning ↑

De en gang glatte ben blev ikke medtaget på listen over obligatoriske betingelser for kvindelig skønhed. Det er utænkeligt i dag at føle sig 100% ved at vide, at de forræderiske hår stædigt vokser igen og igen. At kæmpe dem med en barbermaskine er en forholdsvis overkommelig, men kortvarig måde. Pincet - for lang. Heldigvis står kosmetologien ikke stille og tilbyder flere og flere nye værktøjer til bekæmpelse af uønsket vegetation.

Nye modeller af kvinders barbermaskiner garanterer denne fremgangsmåde, og geler og cremer til barbering og hudplejeprodukter eliminerer irritation og langsom hårvækst.

Ud over tilgængelighed, smertefrihed og billighed har brugen af ​​barberkniv ikke længere nogen styrke. Efter 2-3 dage, de nye hår "lukkes" - hårdt og mørkt, og det er ikke særlig behageligt.

Depilatory cremer dræber kun hår over overfladen af ​​huden. Det er også en bekvem måde at fjerne hår uden smerter hjemme, du behøver kun at vælge den type creme: til ben, bikini zoner eller universal.

Hvis du ikke er allergisk over for depilation creme, så er denne metode til dig.

Voks eller bioepilation, hvor hår med en rod trækkes ud med en voks eller harpiks, ikke for svag i hjertet. De første procedurer er smertefulde, men yderligere forårsager ikke sådan smerte. Hår bliver tyndere og lettere over tid, men forsvinder ikke for evigt. Voks hårfjerning er praktisk at udføre hjemme, hvis du selvfølgelig kan modstå det ubehag, som denne metode lover.

Vibroepilation er ikke mindre populær. Ubehagelige fornemmelser bliver til sidst kedelige, hårene vokser ikke så hurtigt som efter barbering eller ved hjælp af depilatory cream. Du bruger kun, når du køber enheden, godt og på cremer, der eliminerer irritation og sænker hårvæksten. Men ikke alle kan bruge epilatoren, mange bliver irriteret.

Ved at købe en epilator én gang kan du nemt og bekvemt fjerne uønsket vegetation hjemme hos en passende tid.

Hvis du oplever irritation efter epilering, skal du prøve at behandle huden med aloesaft eller afkogning af kamille.

Til moderne måder at håndtere uønsket hår er uden tvivl laser hårfjerning. Denne metode er bare perfekt til kvinder med skøn hud og mørkt hår.

Før laser hårfjerning, bør du konsultere en hudlæge.

Laser hårfjerning hjælper med at slippe af med hår ikke kun på ansigtet, men også i bikiniområdet under armene, på brystets halo, hvor huden er særlig følsom og følsom

Også til moderne metoder indbefatter elektrolyse, hvor håret fjernes under påvirkning af elektrisk strøm på hårsækken. I de fleste tilfælde udføres en sådan procedure i skønhedssaloner, selvom du for nylig kan købe en enhed til elektrolysehjem brug, skal du kun lære at udføre denne procedure professionelt. Fordelene ved sådan fjernelse af hår er helt oplagt: i løbet af nogle få sessioner kan du slippe af med uønsket vegetation for evigt. Men det er værd at omhyggeligt studere alle kontraindikationerne af denne procedure, mener at det varer lang tid og kræver brug af lokalbedøvelse.

Typer af elektrolyse: hvilken metode er mere effektiv ↑

Der er tre hovedtyper af elektrolyse: elektrolyse, termolyse og kombination af elektrolyse med termolyse.

Under termolyse bruges en lavspændingsstrøm til at ødelægge hårsækkene. Denne metode udøves oftest i saloner, da det kræver højt kvalificerede specialister.

Elektrolyse er en elektrokemisk proces ved hjælp af galvanisk strøm, der passerer gennem et væv mellem to elektroder. På den negative elektrode, som er en nål, udledes hydroxylioner fra vand - de ødelægger folliklen. Brugen af ​​en multi-nål enhed reducerer ikke kun smerten, men minimerer også risikoen for ardannelse. Elektrolyse anses for at være den mest effektive, hvor begge metoder er involveret på én gang - elektrolyse og termolyse.

I nogle patienter, når der udføres elektrolyse, der kombinerer elektrolyse og termolyse, opstår irritation, ardannelse og folliculitis udvikles, så det er værd at prøve denne metode på et lille hudområde.

Elektrolyse: hvad du har brug for at forberede ↑

Først og fremmest skal du indstille på, at det er en temmelig lang og smertefuld procedure (ca. 20-40 minutter), der består i, at en tynd nål trænger ind i hver follikel og ødelægger den. Et par veludførte procedurer kan vare i 2-3 år, hvilket eliminerer behovet for at bekymre sig om væksten af ​​hadfulde hår.

I skønhedssalonen, før epilationen, vil lægen helt sikkert foreslå bedøvelse, så glem ikke at fortælle hvilke stoffer du er allergiske overfor.

Kontraindikationer for elektrolyse er de samme som for andre alvorlige kosmetiske procedurer: graviditet og amning, kardiovaskulære sygdomme, åreknuder, hudsygdomme, inflammation i lymfeknuder, kræft, psykisk sygdom, infektioner, diabetes mellitus.

Fordele og forholdsregler for husproceduren ↑

Først beslutter du at øve elektrolyse derhjemme, skal du trænes. Denne procedure kræver både teoretisk viden og praktisk erfaring.

Du kan købe en enhed, der udfører elektrisk hårfjerning derhjemme i en specialbutik.

Professionelt udstyr implementerer mange metoder til elektrolyse: termolyse, elektrolyse, blanding, blødgøring, flash. Du kan gøre hårfjerning som en nål og pincet.

Pincet er praktisk at fjerne hår på følsomme områder af kroppen og på ansigtet. Flash-metoden er baseret på brugen af ​​højfrekvente termolytiske strømme, der virker på follikelet i hundrede sekunder. Denne metode er smertefri og giver dig mulighed for hurtigere at udføre proceduren.

Når man bruger "Blend" -tilstanden, som er en kombination af strøm og hastighed, som i termolyse og effektiviteten af ​​elektrolyse, er det muligt at opnå gode resultater, når man fjerner hår.

Du kan købe en enhed, der er udstyret med heliumpuder eller køleblokke for at reducere smerte.

Elektrolyse derhjemme er mindre effektiv end salonproceduren. De fleste apparater til husholdningsbrug påvirker hårsækkenet gennem en leder (speciel væske) og ikke med en nål direkte på follikelen som i kabinen.

De grundlæggende regler for elektrolysehjemmet ↑

Den første og ubestridelige regel for elektrolyse derhjemme er nøjagtighed og opmærksomhed. Efter aftale med din læge skal du prøve at behandle et lille hudområde for at sikre, at du ikke har allergi og irritation.

Det er vigtigt at huske, at elektrolyse er en temmelig smertefuld procedure, så behandl din hud med en særlig salve eller lidokain til lokalbedøvelse.

Ved elektrolyse med en nål ødelægges folliklen, og hvert hår fjernes let.

Vær ikke bange, hvis huden bliver rød, og skorper dannes på injektionsstedet. Det anbefales ikke at vådte huden efter proceduren for at beskytte den mod solen og forureningen. Det er også bedre at undgå at besøge saunaen, badet, solariumet i flere dage efter sessionen.

I alle tilfælde, hvis du beslutter dig for at øve elektrisk fjernelse af hjemmet, skal du først rådføre dig med læger og specialister, der har tilstrækkelig erfaring med at udføre sådanne procedurer. Ønsket om at spare penge på salontjenester er ofte ikke berettiget, fordi et højkvalitetsapparat til elektrolyse ikke er billigt, og risikoen for at få ar og ar på grund af manglende erfaring er ret reel.

electrodepilator

I forfølgelsen af ​​skønhed gør kvinder ofre - en smertefuld hårfjerning med en elektrolytisk epilator, som hjælper med at slippe af med uønsket vegetation for evigt.

Electroepilator er en enhed til fjernelse af uønsket hår permanent. Det kan beskrives som følger: En lille boks med tænd / sluk knapper, en skærm og et stik til en pen med en nål, direkte en pen med en nål, et bandage på armen med en neutral elektrode, et sæt engangse nåle til proceduren.

Essensen af ​​elektrolyse er ødelæggelsen af ​​hårsækkenet med elektrisk strøm, som kommer til pæren gennem en tynd nål indsat under huden. Kosmetisk elektrolyseprocedure anses for at være den mest effektive til at fjerne uønsket hår permanent i bikiniområdet, på ansigt, ben og arme og på kroppen som helhed. Det anbefales dog ikke at udføre sin subspecies termolyse i armhulenes område på grund af placeringen af ​​et stort antal lymfeknuder der.

Hvad er det?

En tynd nål indsættes under huden i follikelområdet og udledninger af elektrisk strøm strømmer igennem den. Varme dræber hårets krop og pæren uden mulighed for genopretning. Varmen klæber med mørkt, tyndt og tykt, gråt, bleget hår, i et ord, med absolut nogen. I løbet af en session behandles et lille hudområde, da det er nødvendigt at handle hver follikel separat. 100% resultat af hårfjerning opnås efter et forløb af procedurer, der kan vare i et og et halvt år.

arter

 • nål

Den mest effektive type elektroepilatorer. Essensen af ​​denne epilering er indførelsen af ​​en tynd nål i hårsækkenet (til en dybde på ca. 0,5 mm) og eksponering for en elektrisk strøm. Normalt anvendes nål-type elektroepilatorer i en specialiseret salon og har en høj pris (men der er modeller til hjemmebrug).

Nålelektropler har nåle fremstillet af forskellige materialer. Medicinske stålnåle er en klassiker, der bruges til patienter med en normal smertegrænse og ingen allergier. Kosmetologer bruger nåle med guldbelægning til inveterale allergikere, og for dem der ikke tåler smerter med teflon.

 • pincer

Hvert hår er fanget af pincet, hvorigennem en strøm passerer inden for få minutter (normalt 1-2). Elektrisk hårfjerning med en pincet er helt smertefri og sikker, men eksperter stiller spørgsmålstegn ved dens gennemførlighed: håret har ikke høj ledningsevne, så strømmen når ikke hårsækken, det vil sige, det ødelægger det ikke fuldstændigt. Så opfandt forskere specielt elektrisk ledende geler - de hjælper elektricitet til at komme til hårets papiller.

Elektrisk nålfjerning er opdelt i flere typer i tillæg:

 1. Termolyse er den vekslende effekt af højfrekvent strøm, som leveres til hårrotten ved hjælp af en medicinsk nål. Det betragtes som den mest effektive procedure til fjernelse af håret, fordi det ødelægger follikelen fuldstændigt (det fjernes simpelthen af ​​varme). Termolyse er en temmelig smertefuld procedure, men det er ikke altid muligt at fjerne håret første gang. Undtagelsen er den buede form af folliklen, som er modtagelig for ødelæggelse i anden eller tredje gang og skyldes normalt hårnålskader - voksning, voksning, sukker eller en regelmæssig epilator.
 2. Elektrolyse er en praktisk talt smerteløs metode, som er baseret på strømforsyningen til follikel gennem hudoverfladen. Nålen er ikke indsat under huden, og derfor krænker ikke dens integritet. En konstant strøm på overfladen af ​​huden danner natriumioner, sidstnævnte i kombination med vævsfluid danner en alkali under den. Alkali "dræber" hårsækkenet, sidstnævnte bliver så let fjernet sammen med hårets "krop". På det tidspunkt er denne metode ret lang - det tager flere minutter at behandle hver follikel, selvom epilatoren har flere nåle.
 3. Metoden til "blanding" kombinerer de to procedurer, der er anført ovenfor. Follikelen opvarmes under virkning af højfrekvent strøm og ødelægges af alkalisk syre gennem elektrolyse. Der er specielle enheder "Blend", hvis indstilling sker automatisk i forhold til kundens hudspecifikationer (typen af ​​dermis, følsomhed, smertegrænse osv.).
 4. "Flash" er en type termolyse. Det adskiller sig ved at levere en strøm med endnu højere frekvens (ikke mere end 2000 kHz) og en forkortet forsyningstid, dvs. strømmen leveres ved blink. Meget effektiv og mindre smertefuld elektrolysemetode, designet til at arbejde med fine hår.
 5. Den sekventielle blanding er mindre smertefuld på grund af reduktionen af ​​den nuværende amplitudepuls.
 6. "Sekventiel Flash" er en variation af den klassiske flash-metode. Follikelen påvirkes af højfrekvent sinusformet vekselstrøm, det vil sige at forarbejdningshastigheden af ​​hver papilla øges, og kvaliteten forårsager hår af forskellig tykkelse til at dø.

Egenskaber og fordele

Elektrolyse er den mest effektive metode til at håndtere uønsket ansigts- og ansigtshår. Han har mange fordele og ulemper. Til at begynde med bemærker vi positiverne:

 • Velegnet til alle typer og farver af hår og hud, og endda håndterer lyse hår (i modsætning til foto og laser hårfjerning);
 • Det kan påføres på alle områder på ansigt og krop, herunder auricle, hage og næse;
 • Eliminerer uønsket vegetation med 100%;
 • Fremgangsmåden udføres i kabinen eller hjemme;
 • Enheden til proceduren kan være hjemmelavet.

Elektrolyse har mange funktioner, der kan skubbe en kvinde eller mand fra hende:

 • Smertefulde fornemmelser under proceduren. Anordningen til hårfjerning ved elektrolyse refererer til nålen, men indebærer ikke indføring af en nål under huden og forårsager derfor ikke alvorlig smerte, i modsætning til termolyse med en nål, der trænger ind i hårsækkenet med 0,5 mm.
 • Behovet for at fuldføre hele kurset, som ikke kan kombineres med andre metoder til hårfjerning og depilering. Elektrolyse udføres med et kursus på op til 30 procedurer for en zone. I løbet af en session behandles ikke mere end 30% af hårsækkene (i et område - ben, bikini, armhuler), fordi proceduren er smertefuld (især nålformet). Efter den fuldstændige behandling af en zone er det nødvendigt at vente fra 3 måneder til et halvt år for at "reserve" hårene skal vokse. Ca. 80% af kropshår er i aktiv vækst, de andre 20% er i "dvaletilstand", og for at vække dem skal du vente på deres manifestation. Det er strengt forbudt at fjerne hår med en barbermaskine eller voks i løbet af elektrolysen.

Home enhed til elektrolyse: omkostninger, typer

Moderne skønhedsstandarder dikterer deres egne regler, hvilke kvinder, der vil have fejlfri udseende, bør strengt følge.

Ifølge de procedurer, der blev vedtaget i dag, bør der ikke være uønskede hår på kroppen af ​​det retfærdige køn. At gøre dette er svært og udmattende.

De fleste kvinder barberer bare de dele af kroppen, hvor mørke hårde hår vokser. Denne metode er ikke særlig praktisk og giver ikke langvarig resultat.

Moderne kosmetologi foreslår at håndtere problemet ved hjælp af elektrolyse maskiner, selv hjemme. Dette er en kompliceret procedure, men virkningen af ​​den varer meget lang tid.

Kan jeg lave elektrolyse derhjemme? Hvordan vælger man en passende enhed til elektrolyse derhjemme?

Hvad er fordele og ulemper ved elektrolyse derhjemme? Hvad er princippet om dens indvirkning på håret?

For at opnå den ønskede effekt er det nødvendigt at uddele hver af disse problemer i detaljer.

Typer af elektroepilatorer

Elektrolyseanordninger bliver konstant forbedret.

I dag er der flere typer af sådanne enheder:

Den første sort har en meget høj effektivitet. Ved hjælp af en nål elektrisk epilator kan du slippe af med uønsket hår for evigt, fordi dets handling er rettet mod at ødelægge hårrotten. Sådanne anordninger bruges normalt til professionelle formål, har en høj pris.

Muligheden for at bruge nålenheder i hjemmet er ikke udelukket, især hvis du beslutter dig for at tjene ved elektrolyse. Hvis du bare vil slippe af med uønsket hår, vil omkostningerne ved at købe en sådan enhed ikke blive tilbagebetalt.

I dette tilfælde bør du besøge kosmetologiklinikken. I specialiserede medicinske institutioner til elektrolyse brug kun nålenheder.

De sidste tre sorter fjerner hår, trækker dem ud. Effekten af ​​dem er længere end barberingen, men ikke så holdbar som ved nålelektrolyse. Sådanne indretninger er egnede til personlig brug.

Læs mere om dyb bikini hårfjerning - shugaring her. Sommeren er lige rundt om hjørnet!

Princip for drift af enheder

Ved brug af nålelektrolyse fjernes hår ved hjælp af elektriske udladninger, som føres direkte til pærerne med en nål.

For nylig er enheder af denne type blevet betydeligt forbedret, de er blevet mere kompakte og lettere at betjene. Dette gjorde det muligt at bruge dem hjemme.

Hvis du beslutter dig for at købe den nødvendige enhed, vil du helt sikkert støde på sådanne uforståelige udtryk som "termolyse", "elektrolyse", "blend" og "flash". Disse er elektrolysemetoder, de adskiller sig i henhold til virkningsprincippet på hårroten:

Indretningerne af hver af disse typer har deres fordele og ulemper, når de bruges hjemme. Lad os se, hvilke funktioner hver af dem har.

 • Før laser hårfjerning, bør du konsultere en hudlæge.
 • I skønhedssalonen, før epilationen, vil lægen helt sikkert foreslå bedøvelse, så glem ikke at fortælle hvilke stoffer du er allergiske overfor.
 • Hvis du oplever irritation efter epilering, skal du prøve at behandle huden med aloesaft eller afkogning af kamille.

termolyse

Under proceduren tilføres en højfrekvent vekselstrøm direkte til hårfollikelet ved hjælp af en nålelektrode. Det opvarmer håret, som efter en sådan effekt dør. Denne procedure er særlig smertefuld. Men samtidig er hun tilfreds med den effektive.

I løbet af en session af sådan elektrohår fjernelse kan du eliminere op til 30% af håret. Desuden, hvis hårsækken er bøjet, kan håret vokse tilbage. Det er nødvendigt at udføre en sådan procedure flere gange, da håret er i forskellige stadier af vækst, og det er nødvendigt at fjerne det som det vokser.

Termolyse er en ret traumatisk tilstand af elektrolyse. Opvarmning kan forårsage hudirritation eller endda forbrændinger. Derudover kan ar opstå efter sådanne skader.

elektrolyse

Denne tilstand kræver ikke indtrængning af nålen direkte til hårrødderne.

Ødelæggelsen af ​​løgene sker ved hjælp af flydende alkali, som dannes, når den udsættes for en konstant elektrisk strøm.

Denne tilstand er effektiv selv med krumning af follikelen.

For at udføre denne procedure kræves kundens hjælp, hvem skal holde en neutral elektrode, mens den aktive elektrode injiceres under huden. Anvendelsen af ​​en isoleret nål kan reducere den mulige skade på huden, da elektrolyse i dette tilfælde kun forekommer ved nålens spids.

Denne elektrolysemodus er mindre smertefuld. Men proceduren tager meget tid, selv når du bruger multi-nål apparater.

Bland

Denne type elektrolyse kombinerer begge tilstande beskrevet ovenfor: både direkte og vekslende elektrisk strøm anvendes. Fremgangsmåden udføres i faser: først-termolyse, derefter - elektrolyse.

Denne procedure giver stærk smerte for patienten. Hastigheden af ​​udførelse af sådanne manipuleringer forbliver også lav. Det udelukker ikke muligheden for ardannelse. Men mens denne blanding er meget effektiv.

Højfrekvent vekselstrøm med større styrke anvendes end under termolyse, men samtidig reduceres dets udsættelse for hår. Denne tilstand giver dig mulighed for at udføre proceduren så hurtigt som muligt.

Smerteproceduren og dens invasivitet er meget lavere end ved brug af andre tilstande. Men samtidig lider effektiviteten. At bruge denne type elektrolyse er bedst at fjerne fint hår.

Den enkleste procedure er voksbehandling. Læs mere om ansøgningen og resultaterne.

Se billeder af brasiliansk hårfjerning her. Skønhed skal være i alt!

Under linket kan du se videoen - hvordan man udfører Kegel øvelser til kvinder https://nesekret.net/beauty/fitness/uprazhneniya-kegelya. Lær at behage dig selv og din elskede.

Sådan vælges en maskine til arbejde

Hvis du allerede har besluttet dig for at købe en elektrisk epilator, og besluttede at vælge et nåleapparat, er det værd at overveje i detaljer alle mulige muligheder.

Der er flere af de mest populære producenter af sådanne enheder og deres modeller:

 1. Humle 1000. Produceret på den russiske plante "Proton". Enheden er kompakt og kraftfuld, den fungerer i "flash" mode.
  Fremgangsmåden til fjernelse af håret med denne enhed udføres med den største hastighed. Prisen på apparatet til elektrolyse Bumblebee 1000 i forskellige butikker spænder fra 30.000 rubler til 40.000.
 2. Ross. Apparatet til elektrolyse, oprindelseslandet er Spanien. På verdensmarkedet for apparater til elektrolyse har dette selskab en af ​​de ledende stillinger.
  En af de nyeste modeller Depilplus 13 MHz. Dette er en ret besværlig enhed, der passer til en professionel fjernelse af hårfjerning.
  Den er udstyret med alle driftsformer. Omkostningerne ved en sådan enhed er i området 4000 USD.
 3. Polly Galatea. Apparatet til elektrolyse, russisk produktion. Inkluderer modes "termolyse", "blend", "flash".
  Omkostningerne ved en sådan anordning til elektrolyse over 50.000 rubler. Det er kompakt og funktionelt, hvilket gør det muligt at bruge både i klinisk og hjemme.

At vælge en af ​​disse modeller er en ret vanskelig opgave. Hver af dem har sine fordele og ulemper, herunder ved hvor meget det koster for apparatet til elektrolyse.

Enhederne i firmaet Ross er de mest funktionelle, men på samme tid skelnes de af urimeligt høje omkostninger. Prisen i dette tilfælde er højere på grund af populariteten af ​​mærket.

Husholdningsapparater er ikke værre. Samtidig er de lettere at betjene og mere kompakte. Enheden Bumblebee 1000 er mere egnet til brug hjemme end POLLY "Galatea", her skal du huske købets formål.

Electroepilatorer til dig selv

Elektriske epilatorer, hvis handling er baseret på fjernelse af uønsket hår, og ikke ved deres ødelæggelse, er mest egnede til personlig brug. Disse enheder varierer i mindste størrelser og lave, i sammenligning med nålenheder, prisen.

For at vælge en egnet elektrisk epilator skal du forstå princippet om drift af hver type:

 1. Forårsmaskiner fjerner hår med en roterende spiral.
 2. Diskenheder trækker unødig vækst på kroppen ved hjælp af diske, som under rotation hele tiden nærmer sig og afviger.
 3. Pincet - dette er en opgraderet version af disken. De indeholder metalplader, der fungerer som pincet.

Det er ret nemt at vælge en af ​​disse sorter, da pincet af elektriske epilatorer er den nyeste og mest bekvemme udvikling. De resterende arter går gradvist ud af produktionen.

For at minimere smerten viste modeller sig, der kombinerer funktionen af ​​en pincet og en barberkniv. De er perfekte til begyndere, fordi de fornemmelser, proceduren får dig til at vænne sig til.

Et udvalg af de mest effektive øvelser til slankning af hofterne. Smalle ben er altid på mode!

Detaljeret protokol af Jessner peeling procedure i artiklen. Fløjlsagtig hud, som et barn.

Vigtige punkter

Fremgangsmåden til fjernelse af hår er altid ledsaget af smerte.

For at reducere dem er det værd at bruge specielle cremer, der lindrer ubehag.

Lokalbedøvelse er også mulig, for eksempel lidokaininjektion.

Elektrolyseproceduren har kontraindikationer:

 • krænkelse af hudens integritet i uønsket hårvækst;
 • åreknuder
 • diabetes mellitus
 • onkologiske sygdomme;
 • svampeinfektioner;
 • graviditet;
 • nervøse lidelser.

Efter at have opdaget en af ​​disse betingelser, udsætte proceduren indtil fuldstændig opsving.

Efter at have købt den valgte elektriske epilator er det vigtigt ikke at glemme at passe på det. Apparater skal rengøres efter hver brug.

Derudover skal du omhyggeligt læse brugsanvisningen, som skal vedhæftes til køb. Hvis du følger alle anbefalingerne korrekt, vil apparatet fungere i lang tid og effektivt.

Du kan finde flere oplysninger om dette emne i afsnittet Epilation.

Hårelektrolyse - hvad skal du gøre, kontraindikationer, konsekvenser, billede før og efter

Du kan fjerne hår på forskellige måder: ved shugaring, voks, pincet. Men en af ​​de mest almindelige og praktiske muligheder er elektrolyse. Det kombinerer varigheden af ​​effekten, effektiviteten og tilgængeligheden.

Hvad er elektrolyse?

Elektrolyse er en procedure til fjernelse af hår i kroppen (underarm, underliv, ben) og ansigt, ved hjælp af en wolframfilament. Den fineste wolframtråd indsættes i hver hårfollikel. Dens tykkelse er ikke mere end 0,1 mm, det vil sige praktisk talt som menneskehår. Efter kvistet er energi. Hårsækken påvirkes af strømmen, på grund af hvilken den opløses og dør.

Introduktionen af ​​nålen under elektrolyse

Elektrolyse nåle er klassificeret efter materiale og tykkelse. Den mest almindelige og sikreste er wolfram. De er allergivenlige og har fremragende strøm. På grund af at de er tyndere end sølv, kaldes de tråde. Sølvnåle tilhører mindre brugte, som kun bruges, hvis enheden ikke virker sammen med andre.

Electroepilation af overlæben

Tykkelsen af ​​nåle til elektrolyse skelner:

 • Tynde tråde - 0,05 mm. De har til opgave at fjerne ansigtshår eller fine hår på kroppen (for eksempel i bikiniområdet). De kan trænge ind i en lille dybde og forårsage minimalt traume i huden;
 • Mellemgarn - 0,12 mm. Deres læger er vant til at fjerne tykt eller hårdt hår. I de fleste tilfælde er det dem, der behandler benet, brystet eller bikinien.

Hver tråd har en levetid på højst 4 timer fra brugstidspunktet. Dette betyder, at hvis en eller anden grund blev sessionen forsinket i længere tid, skal specialisten erstatte værktøjet.

Princippet om elektrolyse

Nålene er også strengt individuelle. Før du gennemfører en session i kabinen, bliver du bedt om at udfylde et spørgeskema, hvor du skal angive egenskaberne i din krop. Derefter vedhæftes en bestemt tråd, som kun kan bruges til dig.

Hvad er bedre i effektivitet: elektrolyse eller laser hårfjerning

Laser eller fotoepilation er en procedure, der ligner meget elektrolyse. Kun i den fjernes follikelen ved hjælp af en laserstråle, som kan spredes eller stråle.

Fordelene ved elektrolyse før laseren:

 • Effekten er mærkbar efter den første procedure. Så snart hårene begynder at vokse, vil du se forskellen. Du bør ikke håbe at alle pærerne vil dø ud, men det meste af det - helt sikkert. 4 sessioner vil være nok til at strippe et bikiniområde, mens der som et overskæg, hage eller ben - selv 3;
 • Fjernelse kan udføres på hår i enhver farve. Laser hårfjerning ekstremt dårligt klare med hvide og tynde hår, hvilket i høj grad komplicerer blondens liv. Toku er ligeglad med, hvor meget melanin er i follikelet;
 • Tråd og strøm kan virkelig slippe af med irriterende vegetation. Photoepilation har de mest smigrende anmeldelser på fora. De fleste af dem, der prøvede det, forventede ikke engang en sådan effekt. Men håret efter en bestemt procedure stoppede bare med at vokse. Laser teknik kan ikke prale. Efter nogen tid behøver du stadig at udføre korrektionen.

Sådan gør du elektrolyse hår trin for trin

Denne procedure er også god, fordi den let kan udføres til sig selv. For at gøre elektrolyse hjemme, skal du vælge og købe en enhed med den nødvendige effekt (i salonerne anvendes enheder med en rækkevidde fra 2 til 8 W), nåle og bedøvelse.

Anæstesi - en obligatorisk foranstaltning ved elektrolyse. Som med Elos anvendes lidokainbaserede cremer eller lotioner almindeligt til denne metode. Gode ​​anmeldelser om fløde Emla og andre lignende midler.

Video: Elektrolyse gøres sådan

Steg-for-trin instruktioner om, hvordan man gør elektrolyse af ben eller mave med Demeter-enheden:

 1. Huden skal grundigt skrubbe og tørres af. Et lag Emla påføres på den dampede epidermis, hvorefter du skal vente 20 minutter. For at cremen skal være effektiv gennem hele sessionen, skal de ubrugte zoner pakkes sammen med en film;

Fastgørelsesfilmbehandlingssteder

 • Efter 20 minutter kan du begynde at udføre proceduren. Enheden består af to kontakter og en blok. En dyse med en wolframfilament eller en nål sættes på en af ​​kontakterne, den anden tjener til at forsyne spændingen. Garnet indsættes strengt under håret til en dybde på 3 mm. Efter spændingen er forbundet til sin frie ende. Når du trykker på tænd / sluk-knappen, begynder strømmen at strømme gennem tråden;

  Sølv nålindsættelse i follikel

 • Det er umuligt at holde tråden på et tidspunkt i lang tid - en forbrænding kan forblive. Handlingen bør ikke tage mere end 1 sekund. På behandlingsstederne vises de røde prikker først, som derefter bliver til ar. Bare rolig, det burde være sådan. Over tid vil de forsvinde og efterlade en ren og glat hud;
 • Efter sessionen kan du ikke vådte det behandlede område. De skal tørre med en opløsning af "chlorhexidin" og anvende en beroligende creme. Det kan være en hvilken som helst salve der fremmer vævregenerering.
 • metoder

  Den ovenfor beskrevne version af elektrolyse kaldes nål. Det er ret vanskeligt at gennemføre, hvis der ikke er nogen kosmetologisk oplevelse. Pincer betragtes som mere enkel at implementere.

  Enheden, som han kører, har et enklere design end en nål en. Den består af en strømforsyning, justeringspanel og kontaktpincetter. Pincetten behøver bare at tage fat i håret og aktivere med en pedal eller knap. Derefter vil folliklen blive ødelagt selv uden påvirkning med en nål.

  Pincet kan professionelt fjernes hjemme i hagen, øjenbryn eller antenneområdet. Lige på ansigtet er nerveenderne særligt følsomme, og det vil være meget svært at forsøge at komme ind i follikelen selv med en nål.

  Hardwarekosmetologi skelner også elektrolysefremgangsmåder efter den anvendte strømtype:

  • Termolyse. Dette er en elektrisk hårfjerningsteknologi, der bruger højfrekvente og lavspændingsstrømme. Som følge heraf opvarmes folliklerne og nedbrydes af varme;
  • Elektrolyse. Udført af galvanisk strøm. Den sikreste elektrolyse, men ikke effektiv nok;
  • Bland. Forenes i sig galvanisk strøm og termolyse. Behandler professionelle teknikker, det bruges oftest i skønhedsbutikker.
  • Flash. Her anvendes strømmen til hårpærerne i blink.

  Apparatur til elektrolyse af ansigt og krop

  Koep-1. Berømt russisk enhed, der opererer i fire grundlæggende tilstande. Praktisk til brug i hjemmet og i kabinen. For mere komfort suppleres den også med en timer (for ikke at gå glip af tidspunktet for ændring af folliklerne) og pedalen, der leverer spænding.

  Bumblebee. Den næst mest populære enhed til elektrolyse i Rusland. Han efterlader ikke et punkt efter hans eksponering, da den vigtigste arbejdsmetode er fjernelse af håret gennem en flash. Flashteknikken har vist sig som en hårfjerning i underbenet og brystet.

  Xilia Epil. Det giver dig mulighed for at fjerne hår i 7 forskellige tilstande. For at forbinde dig kan du bruge nålekontakter og pincet. Det er præget af fremragende effektivitet, men høj pris.

  Epil Beauty Clinic 6. Ved navnet er det klart, at denne enhed til elektrolyse virker i 6 tilgængelige tilstande. Disse er termolyse, galvanisk strøm, blandet, flash, kataphoresis og massage. Du kan også konfigurere enheden efter program (der er kun 15).

  Epil Beauty Clinic 6

  ROS'S. Professionel elektrolyse udføres kun af Ross hardwarecentre - deres effektivitet er blevet bevist af hundredvis af specialister. Brugeren har mere end et halvt tusinde programmer og omkring hundrede tilstande. Næsten alle procedurer i forbindelse med elektrisk strøm kan udføres på denne enhed. For at arbejde på det skal du gennemgå særlig træning.

  Electroepilatory Center Ross

  Hudpleje efter elektrolyse

  Under den klassiske elektrolyse gennemsyrer nålene ansigtet, hvilket forårsager ubehag. Men med den forkerte omhu kan det også forårsage betændelse.

  Healing efter proceduren varer fra 3 dage til en uge. Så i løbet af denne tid er der ingen komplikationer, skal du følge nogle regler.

  Sådan plejer du din hud efter elektrolyse sessioner:

  • Umiddelbart efter proceduren skal mesteren give dig en beroligende regenererende creme. Det hjælper med at fremskynde helingsprocessen og beskytter huden mod skadelige mikroorganismer. Hvis det ikke er udstedt, bruger det "Redningsmand" eller et andet værktøj med urteekstrakter;
  • Lad ikke huden tørre. Derefter begynder hun at kløe, og hvis du rive skalaerne - der vil være ar;
  • Den første dag anbefales ikke at bade i varmt vand eller anvende kosmetik (hvis sessionsen blev udført på ansigtet);
  • Efter elektrolyse er der ofte oppustede røde pletter og hævelse. For at fjerne dem behøver du bare at sløre epidermis i problemområdet flere gange om dagen med en isterning med kamille;

  Hillocks umiddelbart efter en elektrolysesession

 • Også hævelse og forbrændinger efter den nuværende vil hjælpe med at eliminere barken af ​​eg. En kop vand tages en sked bark, koges ned og den resulterende opløsning er udslettet hud.
 • Men selv i betragtning af vanskelighederne i plejen siger billederne før og efter, at elektrolyse er værd at gøre.

  Kontraindikationer og virkninger

  Elektrolyse har både fordele og ulemper. Ulempen er, at det er meget smertefuldt og kræver en lang helingsproces. På den anden dag ligner de behandlede områder en patients hud med vandkopper. Men der er betydelige fordele: evnen til permanent at slippe af med hår og hurtige resultater.

  Skønt det i nogle tilfælde er nødvendigt at udelukke elektrisk hårfjerning fra mulige metoder til løsning af problemer med overdreven vegetation.

  Til hvem elektrolyse er kontraindiceret:

  • Session på benene kan ikke udføres med åreknuder eller andre problemer med blodkar. Opvarmning af deres vægge kan påvirke brølhed og bidrage til ødelæggelsen af ​​fibre;
  • Elektrolyse på ansigt og krop er strengt forbudt under graviditet og amning, det bør også undgås under menstruation;
  • Hos kvinder, der har følsom hud, efter proceduren, kan rødmen og hævelsen overholdes, der er længere end acceptabel. Derfor bør mødet med tynd og tør hud også udelukkes;
  • Denne specialist tillader ikke piger med metalproteser (herunder guldtråde) at udføre proceduren. Dette kan være dødbringende.
  • Elektrolyse af overlæben er forbudt i tilfælde af forværring af herpes eller andre hudsygdomme;
  • Det er skadeligt at udføre proceduren under høj solaktivitet (sommer og forår).

  Selvom du ikke finder i listen over "dine" kontraindikationer, anbefaler vi at være opmærksom på de komplikationer, der er forbundet med proceduren. Hvis tråden er for dybt ind i huden, kan arene forblive på behandlingsstedet. Derfor er det bedre at stole på en specialist, der præcist kan bestemme og kontrollere den nødvendige dybde af intervention.

  Hvis spor efter epilation ikke passerede naturligt (pletter eller bakker blev efterladt i stedet for skalaer), så skal du kontakte en specialist. Det er muligt, at en infektion er kommet ind i huden eller simpelthen er kroppen tilbøjelig til at være ardannelse.

  Elektrolyse - Review

  Jeg gør selv elektrolyse!

  Elektrolyse begyndte at gøre omkring 17 år siden. Bekymret over for hård hårdhed i bikiniområdet, hofter, på overlæben. Jeg gjorde det med flere forskellige herrer i forskellige saloner. Et eller andet sted godt, et eller andet sted ikke. På nogle steder er der ar fra forbrændinger. Den allerførste mester gjorde epilationen ret godt, hun havde et meget godt hit i hårrødderne. Jeg gjorde anæstesi med lidokaininjektioner. Men det er meget, hun brænder hår. Efter epilationen forblev ret stærke brændte punkter på behandlingsstedet. På et sted i bikinizonen, hvor der var for meget brænd, indtil jeg nåede til huset, gned jeg dette sted med vasketøj, hvilket resulterede i, at dette sted blev meget rådent, der var et ret stort festeringsår, der var problematisk at helbrede. Resultatet er, at aret er ca. 0,7 * 1,5 cm. Ved brug af smertestillende midler er epilering naturligvis smertefri, men lidokaininjektionerne er ganske smertefulde, især nogle steder under skinkerne. For eksempel er smerten under injektionen generelt uudholdelig. Derudover er der ikke foretaget betaling af elektrolyse for antallet af hår, der er høstet, ikke for det behandlede område, men for tiden. Og tidskonceptet er meget udvideligt. Og her afhænger forholdet mellem resultat-tid-prisen helt på mesteren.

  Så, efter at have skubbet rundt i forskellige saloner, har jeg set i en af ​​dem en enhed, der er elektrolyseret, fundet en på internettet og købt en. Enheden hedder EHVCh 20-01 MTUCI.

  Elektrolyse er, at en titaniumelektrode indsættes i en hårfollikel så tyk som et menneskehår.

  Det er bedre at gøre hårfjerning uden bedøvelse. Smerten ved epilering føles ikke så meget, som om nogen gør det til dig, da opmærksomheden er fokuseret ikke på smerte, men på selve proceduren. Føles som en lille biet bidt. Desuden, når elektroden injiceres i follikelen, hvis den går strengt langs kanalen, hvor håret vokser, så sker det smertefrit, hvis det afviger fra kanalen og går i blødt væv, så mærkes en let injektion. Så hjælper fraværet af anæstesi mere præcist at finde hårsækken.

  Ved epilering er det vigtigt ikke bare at komme ind i kanalen, hvor håret vokser, men også at fange den korrekte dybde, hvor selve rod er placeret, da i epilering opvarmes meget spidsen af ​​elektroden, og ikke hele elektroden. Jeg brænder et hår ind på forskellige dybder. at fange den samme rod. Jeg introducerer elektroden til den maksimale dybde og adskillige gange tryk på pedalen, da elektroden gradvist tages ud. Desuden, hvis du sætter håret for tæt på elektrodens spids til hudoverfladen (1-2 mm), dannes der en forbrænding, der kan efterlade ar. Håret, som er blevet brændt, fjernes meget nemt fra hårposen sammen med pæren. Hvis han ikke er akklimatiseret, forlader han ikke posen og kan kun trækkes ud. Efter epilering vises rødme på behandlingspunkterne, den næste dag er punkterne ofte hævede og rødmet, dækket af en skorpe. Med passende hårfjerningspunkter kan det være ret lille.

  Effektiviteten af ​​et sortiment af hårfjerning er 20-50% hår, afhængigt af mesteren. Det er meget mere effektivt at gøre dig selv, fordi der ikke er plads til at skynde dig, og du føler dig, om elektroden går ind i follikel eller ved. Antallet af procedurer pr. Zone kan være 5-7, men enkelte hår kan stadig forblive. Hårene, der har brændt, vokser ikke igen nogensinde. I denne plus elektrolyse. Selv om denne procedure er ret smertefuld og lang.

  Studio "Fantasy" - dine drømme bliver til virkelighed

  Sådan korrekt og smukt pluk øjenbrynene i form af ansigtet