Electro depilation hårfjerning for evigt

Interesseret i elektrolyse i Zelenograd? Læs derefter denne side omhyggeligt!

Ønsker du at slippe af med uønsket hår i bikiniområdet, armhuler, ben, hænder eller ansigt?
Er du træt af daglig fjernelse med en barbermaskine?
Ønsker du ikke hver anden uge at lide af smerte under shugaring eller voksning?

1. Er håret virkelig permanent fjernet? Hvor mange sessioner er der brug for til dette?

Ja! For helt at slippe af med håret kræves gennemsnitligt 10-12 sessioner.

Jeg udfører hårfjerning ved hjælp af injektionsanæstesi, dvs. Jeg foretager anæstetiske mikroinjektioner. Du behøver kun være tålmodig i 20-30 sekunder! For dem, der ikke er klar til at gå til injektioner, er jeg klar til at tilbyde anæstesi ved hjælp af en særlig bedøvelsescreme. For at bedøve store områder (for eksempel når du fjerner hår på benene), skal du bare bruge en speciel spray kaldet "Lidocaine". Du bør simpelthen behandle "Lidocaine" valgt del af kroppen 2 timer før proceduren og pakke den med klæbende film.
Lidt råd! Den mest effektive spray "Lidocaine" - ungarsk produktion, firmaet Egis.

3. Hvor lang tid tager proceduren?

For at nogen kan bestemme procedurens varighed er det nødvendigt at evaluere de individuelle karakteristika ved klientens hårvækst. Jo sjældnere håret, jo hurtigere kan jeg fjerne det. Om et øjeblik fjerner jeg omkring 50 hår. Det er også nødvendigt at tage hensyn til det område af kroppen, som du gerne vil epilere. Området med uønsket hår på overlæben tager 15-25 minutter. For at fjerne håret helt på benene tager det mindst 2 timer! Hvor lang tid det tager at fjerne hår i dit tilfælde, kan jeg evaluere efter den første procedure, når jeg arbejder med dit hår.

Nedenfor kan du se billeder før og efter elektrolyse.

4. Er der kontraindikationer for epilering?

Ja, der er. Jeg kan ikke hjælpe dig, hvis du har følgende sygdomme:

 • - blodsygdomme
 • - onkologiske sygdomme
 • - diabetes mellitus
 • - kardiovaskulære sygdomme (iskæmisk hjertesygdom, hypertensive sygdom, tidligere hjerteanfald)
 • - tilbøjelighed til at danne keloid og hyperplastiske ar
 • - iført en pacemaker
 • - intrauterin enhed (med elektrolyse i bikiniområdet)
 • - udseende af åreknuder på procedurestedet
 • - akutte og kroniske hudsygdomme
 • - virale infektionssygdomme
 • - graviditet og amning
 • - implantering af guldtråde
 • - hepatitis
 • - intolerance over for metallegeringer, der er en del af nåle

Er du interesseret i elektrolyse anmeldelser? Du kan læse dem her.

Elektrolyse: nuværende - konge i hårfjerning

I øjeblikket anerkendes elektrolyse som den eneste sikre måde at fjerne hår permanent på. (To andre kendte metoder: Let hårfjerning anerkendes som en metode til at reducere hårvækst, og røntgenhårfjerning er forbudt).

Den første vellykkede elektrolysesession blev udført af Dr. Charles Michel til behandling af trichiasis (vækst af øjenvipper indeni). Alligevel vidste menneskeheden, at håret vokser ud af "pulpen", hvis ødelæggelse fører til ophør af hårvækst. Til disse formål forsøgte vi at injicere subkutant med korbolsyre, rødhårede eller hakkete nåle - alt for blot at scar området af papillen, men også ært overfladen af ​​huden. Michel anvendte den elektrolyse eller elektrokoaguleringsmetode, der allerede var kendt på dette tidspunkt for at fjerne øjenvipper, og udgav sin succesrige oplevelse i 1875. Snart ved elektrolyse eller ved galvanisering begyndte håret at blive fjernet overalt i frisør- og skønhedssaloner. I 1924 foreslog fransk læge Henri Bordier termolyse, en anden metode, meget mindre smertefuld og langsom. I 1945, efter næsten 10 års forsøg og fejl, blev blandingsmetoden opfundet af ingeniør Arthur Hinkel og elektrologist Henry St. Pierre, der kombinerer effektiviteten af ​​elektrolyse og termolysens hastighed.

Hårfjerning under elektrolyse udføres sekventielt: En tynd steril engangsnåle (eller en nål til individuel brug) indsættes langs hvert hår i hårporet for at ødelægge follikelens evne til at opdele celler. Alt hår kan fjernes - i enhver farve og i ethvert område undtagen håret i næsen og i det indre øre. Der er ingen mennesker, der er ufølsomme over for metoden, men effektiviteten af ​​metoden afhænger næsten udelukkende af elektrologistens evner.

De hyppigste områder for fjernelse:

Den gennemsnitlige arbejdshastighed er 5-15 hår per minut afhængigt af masterens erfaring og den anvendte metode. Gebyret opkræves i minuttet. (Du kan estimere, hvor meget tid det tager at behandle din hud.) Antallet af procedurer afhænger af følgende parametre:

 1. Området for behandling og individuelle karakteristika hos en person, hvor meget hår der er i anagenese / telogenese-scenen og varigheden af ​​disse trin. Kun hår i anagenese-scenen (aktiv vækst) kan fjernes, men denne udsagn har modstandere. Afhængig af stadiernes varighed skal procedurerne udføres en gang hver anden 2, 6 eller 12 uger.
 2. Electrologist erfaring. Opgaven af ​​en specialist er at vælge elektrolysemetoden, de nuværende parametre, tykkelsen og retningen af ​​nålindsatsen for at komme ind i hårsækkenet og frembringe en tilstrækkelig effekt til at fjerne den. En elektrolog kan savne hårpapiret og nicheen, kan overdrive det med elektricitet (medføre langsom helbredelse og endda ardannelse i huden), kan ignorere hårstrukturen og anvende en uhensigtsmæssig metode. De uuddannede elektrologer er de farligste, som uforsigtigt henviser til kontraindikationerne af metoden, sterilisering og justering af enheden.

Ved korrekt behandling og efterfølgende hudpleje er der praktisk taget ingen risiko for huden. Som regel sænker rødheden den næste dag, og det faktum at du havde proceduren på tærsklen til andre, vil være umærkelig for andre. Meget følsom hud eller overdreven nuværende parametre resulterer i langsomt helbredende røde skorster, ar og depigmentering. På nogle områder er det umuligt at undgå dannelsen af ​​røde skorster.

Elektrolysemetoder

Der er tre hovedmetoder for elektrolyse, som afviger lidt i procedure, men er helt forskellige i processernes fysik:

 • Elektrolyse eller elektroplettering - hårfjerning på grund af en kemisk reaktion, der opstår, når en likestrøm passerer fra den aktive elektrode (nålen) til den passive (i hånden). Produktet af denne reaktion er natriumhydroxid, en stærk alkali, der ødelægger hår. En puls varer fra 10 sekunder.
 • Termolyse - hårfjerning på grund af koagulation af de kar, der fodrer håret. Varme opstår ved enden af ​​nålen som følge af vekselstrømmen. Metoden har flere variationer: flash, microflash, picoflash, multiplex. En puls varer en delt sekund.
 • Blend - hårfjerning på grund af en kemisk reaktion i løbet af strømmen, accelereret på grund af de termiske virkninger af vekselstrøm ved nålens ende. En puls varer 4-8 sekunder.

Jeg har en separat artikel om hver af disse metoder, der svarer til spørgsmålene: Hvordan virker det? hvad er problemerne? hvorfor og hvornår er metoden god eller dårlig? Det er bedst at læse dem sekventielt: elektrolyse → termolyse → blanding. Derudover er der flere charlatan metoder, der efterligner elektrolyse - pincet og transdermal elektrolyse.

Valget af metode er afgørende, fordi det bestemmer området for påvirkning (se figur nedenfor). Så med buede follikler kan termolyse og flash være ineffektive.

I dette tilfælde vil kun blandingen påvirke håret.

Elektrolyseværktøjer

De hævede modeller af elektrolyseapparater adskiller sig ikke med hensyn til effektiviteten af ​​hårfjerning fra de 20-30 år gamle eller billige elektriske epilatorer i prisområdet op til $ 1000. Forskellen er, at i moderne enheder er der mere standard hårfjerningsprogrammer, afhængigt af hårets type og dybden af ​​sin pære. Sådanne programmer skaber mindre ubehag ved at reducere eksponeringstiden og erstatte en langvarig puls med en række korte. Dyreste enheder har indbyggede programmer af endelig hudpleje, der hjælper med at lindre hævelse, forringende blodkar, genoprette hudens pH (kataphorese, anaphorese, iontoforese); Disse programmer gennemføres undertiden ved hjælp af et særskilt instrument. Nogle enheder har en spændingsføler (hvorved du indirekte kan bedømme om en nål kommer ind i follikelet: der er meget væske omkring anagenfollikelen, som er en bedre leder end dermis) eller giver dig mulighed for selv at justere tid og strømstyrke - fleksibel indstilling i dygtige hænder kan have fordele, men også omkostningerne ved fejl er højere.

Nedenfor er billeder af enheder fra forskellige år og oprindelseslande:

Hovedreglen for nålvalg er at bruge en diameter tæt på hårets diameter og en tilstrækkelig længde til at sikre papillens histolyse. Resultatet af hårfjerning afhænger meget af nålens materiale og design, men fornemmelserne og graden af ​​hudreaktion kan variere meget signifikant. Til elektrolyse anvendes rustfri stålnåle uden sprøjtning eller med guldpudtering (til dem der er allergiske over for nikkel) eller delvis isolerende sprøjtning af Teflon (for at reducere smerte og forbrændinger på hudoverfladen). I de russisk fremstillede enheder anvendte wolframfilament. Læs mere om nålene i en separat artikel.

Problemer og ulemper ved elektrolyse

Normalt er elektrolyse frygtelig effektiv (den laveste procent af hårgenvækst efter at have fuldført en cyklus af procedurer), er relativt tolerant og er forbundet med mindre midlertidige komplikationer (ofte: rødme, røde skorster). Derudover eksisterer den længe nok til at blive betragtet som sikker. Metoden er dog ikke uden fejl, de vigtigste er:

 • I lang tid I mangel af hormonelle sygdomme og et højt niveau af den elektriske hårfjerning guiden fjernes håret i gennemsnit i 5-10 procedurer. Ak, men det kan tage op til 20 timer at rengøre et område. Den hurtigste metode til elektrolyse er picoflash: For at fjerne hår fra et område vil størrelsen af ​​en fem-kopeck-mønt (f.eks. På fingrene) tage ca. 3 minutter. Det samme behandlingsområde for laser hårfjerning vil tage 10 sekunder.
 • Det gør ondt. Jeg vil ikke pynte: i forhold til andre metoder til hårfjerning er meget smertefuldt. Især over læben nær næsen og i nogle områder mellem benene. Jo kortere virkningen puls, jo mindre smerte, men sådanne metoder er ikke i stand til at fjerne noget hår, men kun oprejst. Denne mangel kan kompenseres af lokalbedøvelse (men i nærværelse af allergi kan det føre til døden).
 • Komplikationer i form af skorper, ar, alder pletter og appelsinskal i tilfælde af ukorrekt udførelse af proceduren, dårlig pleje efter proceduren eller overdrevent følsom hud.
 • Risiko for infektion. Electroepilation, i modsætning til laser hårfjerning, er en invasiv procedure. Det betyder, at der med en utilstrækkelig sterilisering er risiko for at indhente sygdomme, herunder hiv.
 • Katastrofale afhængighed af resultatet på erfaringer fra en specialist. I lysepilieringsmetoder afhænger for eksempel meget mere af selve laseren, men her afhænger effektiviteten af ​​epilering på masterens manuelle fingerfærdighed og hans forståelse af, hvad han gør. Han bør være i stand til nøjagtigt at injicere nålen, vælge den aktuelle styrke og eksponeringstiden, vælge metoden og typen af ​​nåle afhængigt af hårets og hudens følsomhed. Læs mere om valg af en guide til elektrolyse læs en separat artikel.
Fejl ved nålindsættelse under elektrolyse: Dette er de klassiske fejl hos begyndere - penetration af bunden af ​​follikelen, utilstrækkelig dyb indsættelse af nålen eller den forkerte vinkel med indtrængningen af ​​follikelens væg.

Ud over faglærdenes færdighed påvirker tilstanden af ​​dit helbred og historien om bekæmpelse af håret resultatet af elektrolyse. Sig, plukning forvrider follikler, hvilket gør dem utilgængelige til termolyse og kræver brug af en blanding. En hormonel sygdom eller medicin, der fremkalder iatrogen hirsutisme eller hypertrichose, konkurrerer med elektroepilation, der gør et stadigt stigende antal store hår til det terminale hår, indtil follikelforsyningen er helt opbrugt.

Fordelene ved elektrolyse

Fordelene ved elektrolyse sammenlignet med andre metoder til hårfjerning er som følger:

 • Den eneste metode, som den amerikanske FDA (Food and Drug Administration) godkendte som permanent hårfjerningsmetode.
 • Handlinger på ethvert hår af enhver farve i næsten ethvert område. Øret hår var forbudt at blive fjernet før, men med en god hudreaktion er det også gjort i næsen.
 • Effektiv selv mod hormonafhængigt hår. Hormoner forværrer resultaterne, og starter omdannelsen af ​​mere og mere nyt hår til terminale hår, men elektrolyse tillader udtømning af deres antal.
 • Kan udføres på områder, hvor tykt og dunkelt hår vokser blandet. Risikoen for at starte omdannelsen af ​​fluffhåret til terminalen, som i tilfælde af fotoepileringsteknikker, er minimal og afhænger af hvor godt huden helbreder (i andre artikler nævnte jeg, at selv fysiske procedurer på huden med pistolhår kan bidrage til udviklingen af ​​hypertrichose).
 • Tilladt at anvendes på mol. Normalt beder elektrologeren om onkologens fremskridt for at være sikker på, at fødselsmærket er godartet.

Forberedelse til den første procedure

Så du har valgt en salon eller en elektrolysechef, og gør dig klar til at gå efter det. Før dit første besøg skal du sørge for at:

 • Kontraindikationer for elektrolyse for dig er ikke relevante.
 • Hårene er vokset nok. Nå, hvis du ikke har plukket dem i lang tid - i dette tilfælde vil mesteren kunne behandle det maksimale antal hårsække. Anyway, for proceduren er det nødvendigt, at hårene vokser mindst 2-4 mm. Jo længere håret er, jo lettere er det at bestemme retningen for hårvæksten.
 • Du tog et billede af behandlingsområdet før proceduren og startede en elektrolysedagbog.

Vask dit ansigt før proceduren - du vil ikke være i stand til at vådte huden i en dag, og du bliver nødt til at afholde sig fra et varmt brusebad og et varmt bad i en anden uge, hvis der vises rød skorpe.

Ved den indledende konsultation fortæller masteren sædvanligvis alt, hvad du læser nu på stedet: hvordan hår vokser, hvad påvirker deres vækst og hvorfor håret ikke kan fjernes på en gang, hvordan elektrolys fungerer og hvilken metode master planlægger at bruge. Du vil blive spurgt om din sundhedstilstand for at identificere forekomsten af ​​kontraindikationer og funktioner, som kan påvirke effektiviteten af ​​proceduren. De vil undersøge overfladen af ​​huden og registrere sine defekter i kortet, hvis der er nogen. Lav et billede.

Så vil du blive lagt på sofaen, huden vil blive behandlet med et antiseptisk middel og vil fortsætte til proceduren - en nål vil blive indsat i hver follikel, og en strøm vil blive leveret. Smerter opstår kun (!) På tidspunktet for levering af strøm. En god mester varierer styrkeens styrke og varigheden af ​​handlingen, så de er så små som muligt for en god hårfjerning (eller tilsvarende er de nuværende parametre så store, at der ikke er nogen bivirkninger på huden).

Efter forarbejdning af alle folliklerne bliver huden fugtet (mælk, gel, olier med virkning for at hæmme hårvæksten). Med stærk betændelse, en kataphorese procedure (anvendelse af rent kollagen efterfulgt af behandling med små strømme reducerer rødme og hævelse på grund af vasokonstriktion, lukker porerne) og anvender en creme, der fremskynder helbredelse (Panthenol, Rescuer).

Endelig vil du få en hudpleje notat efter proceduren og få en vejledende dato, når du skal komme igen. For effektiv elektrolyse er det meget vigtigt at observere regelmæssighed.

Nedenfor er videoen fra producenten af ​​den russiske elektriske epilator "Humlebee":

Ofte stillede spørgsmål om elektrolyse

Hvor kan jeg ikke fjerne hår?
Det er muligt næsten overalt, bortset fra håret i næsen og inde i ørerne.

Hvor mange sessioner er nødvendige for at fjerne hår på...
Læs en række artikler i afsnittet "Estimering af tid". Det afhænger af hårvækstcyklusen i området.

Hvad er den optimale hårlængde for elektrolyse?
Til elektrolyse behøver håret ikke at skære. Mindste længde på 2-5 mm er nok til at se hårvækstretningen og indsætte nålen korrekt, men det er ikke nok, hvis du skal evaluere hårets struktur og vælge den relevante elektrolyse metode.

Hvad er kontraindikationerne?
Læs her.

Hvordan forbereder man sig på elektrolyse?
På tærsklen til vask, for da kan området i nogen tid ikke fugtes. Barber ikke eller barber håret, jo længere de er, desto bedre. Hvis du har en høj smerte tærskel, så anæstetisk creme (for eksempel Emla) 1,5 timer før proceduren eller spray området med lidokain og wrap med madfilm.

Hvordan pleje huden efter proceduren?
Læs her. Hvis betændelse allerede er indtruffet, så her.

Er det muligt at lave elektrolyse under menstruation?
Nej, du vil være meget smertefuld. Vælg en hvilken som helst dag efter 3 dage efter afslutning af blødning og op til 3 dage før menstruationens start.

Min mester nægter at bruge isoleringsnåle. Hvorfor?
Hovedproblemet med isoleringsnåle er, at varmesenteret kun forekommer i nålens ende, og som følge heraf falder indflydelsesområdet. Det er nødvendigt at komme ind i papillen mere præcist og sandsynligvis at anvende teknikken med variabel dybde på nålindsættelse, hvilket reducerer behandlingshastigheden. Læs mere om elektroepileringsteknikker her.

Relaterede materialer

Selektivt at citere materialer fra webstedet, glem ikke at markere kilden. Det bemærkes, at folk, der ikke gør dette, begynder at overgive med dyrepels. Fuld kopiering af artikler er forbudt.

Det "hårede spørgsmål" erstatter ikke din læge, så tag mit råd og min erfaring med en hel del skepsis: din krop er dine genetiske egenskaber og en kombination af erhvervede sygdomme.

Hovedmenu

Elektrolyse - permanent hårfjerning

Nye metoder til hårfjerning er konstant på markedet for æstetiske tjenester, men elektrolyse er stadig den mest pålidelige, grundigt undersøgte og udviklede metode til at slippe af med uønsket hår med hundrede procent garanti for deres forsvinden for evigt.

Fotoepilering, ELOS-hårfjerning, laserfjerning er god på deres egen måde, men har en fælles ulempe - begrænsninger på hudtype, hårfarve og pris. Denne ulempe er den iboende fordel ved elektrolyse.

Elektrolyse er en metode til radikal fjernelse af uønsket hår permanent ved hjælp af den ødelæggende virkning på hårfollikel eller follikler af forskellige typer elektrisk strøm. En elektrisk strøm går ind i hårsækken gennem den tyndeste elektrode, nålen og ødelægger hårets kimzone. Herefter kan håret ikke komme sig. I salonerne anvendes specielle nåle som elektroder, der er af tre typer: lavet af speciel medicinsk legering, dækket med speciel medicinsk isolering og nåle, dækket med guld.

I dag er det den eneste metode, der giver 100% garanti for fuldstændig fjernelse af alt uønsket hår for evigt. Denne metode kan fjerne alle typer hår fra tyndt lys til mørkt hårdt fra alle dele af kroppen.

Hvis du gør elektroepilation af benene på en lignende måde, kan du være sikker på, at alt hår uden undtagelse fjernes uanset hudfarve, hårfarve, og selvom hårvækst skyldes hormonelle forandringer i kroppen. Ingen anden metode til hårfjerning giver dig en sådan garanti.

Elektrolyse er den mest overkommelige og effektive procedure til fjernelse af uønsket hår.

Fordele og fordele ved elektrolyse

Elektrolyse er en nem at forstå metode til en klient, hvis essens er at indsætte en særlig nål direkte ind i hårets bund, og så med en lille udledning af strømmen bliver hårsækken dræbt.

Den anden plus elektrolyse - ødelæggelsen af ​​follikelen fører til, at håret aldrig vil vokse.

Det tredje plus er, at du kan fjerne enhver hårfarve og struktur (grå, lys og lys), fordi elektrolysemetoden påvirker follikelen og ikke håret.

Til elektrolyse er det ligegyldigt, hvilken del af kroppen klienten ønsker og hvilken type hud han har.

Ulemper ved elektrolyse

 • Den direkte afhængighed af procedurens succes på den menneskelige faktor - masterens kvalifikationer.
  Elektrolyse er en kompleks procedure, der kræver en højtuddannet specialist, der udfører den. Eksempelvis er det ifølge den internationale guild for professionelle elektrorologer (USA) den minimumsperiode for uddannelse for elektrolyse 120 timer, den optimale er 1100. Og i Frankrig og England kan kun medarbejdere med mindst 5 års erfaring elektrisk udføre elektrolyse.
 • Muligheden for komplikationer - betændelse, ar, blemmer på huden.
  Under elektrolyse er hudens integritet svækket, og i tilfælde af manglende overholdelse af hygiejnestandarder under proceduren eller på grund af patientens individuelle egenskaber, er komplikationer mulige, nogle gange endda overstiger problemet med uønsket hårvækst.
 • Smertefulde proceduren og umuligheden af ​​anæstesi.
  Elektrolyse er en meget smertefuld procedure. Nogle gange er det sådan, at patienter bliver bedt om at anvende lokalbedøvelse, for eksempel novokain. Men problemet ligger i det faktum, at ifølge observationer fra generalkirurger, i mange tilfælde, når der udføres elektroepilering på lemmerne og på ryggen med lokalbedøvelse, er der hos patienterne en lokal stigning i hårvækst.
  Det vil sige elektrolyse, ledsaget af lokalbedøvelse, kan føre til den modsatte virkning og stimulere hårvæksten i anæstesiens påvirkningssone.
  For nylig er der mange nye teknologier til at reducere ubehagelige udeladelser under elektrolyse (for eksempel DEPIL MAX-teknologien, herunder kryoterapi og aeroanæstesi).

Typer af elektrolyse

Alle former for elektrisk hårfjerning er opdelt i to hovedgrupper: holdt med en nål og med pincet.

Dens essens er, at hvert hår der skal fjernes, tages med tynd pincet-elektrode, som er forbundet med et apparat, der producerer højfrekvent strøm. Strømmen gennem hårstangen når follikelen og ødelægger den.

Men tiden for udsættelse for et hår kan vare fra en og en halv til to minutter, hvilket gør pincetelektrolyse uegnet til at fjerne hår på store områder af huden.

Det er en sparsom og smertefri metode, men den er ikke særlig populær på grund af dens meget lave hastighed.

Elektrolyse ved hjælp af en speciel nål, som injiceres under huden på dybden af ​​hårsækken.

Typer af nåle til elektrolyse:

 • Medicinsk legering nåle - fremstillet af nikkel-krom stål, som bruges til fremstilling af tynde kirurgiske instrumenter. Anbefales til personer med sund hud, godt tolereret ved elektrolysebehandling.
 • Isolerede nåle - dækket af et lag med medicinsk isolering (Teflon belægning) med en tykkelse på mindre end en mikron, som beskytter huden mod forbrændinger. Anbefales til personer med en lav smerte tærskel.
 • Gyldne nåle - belagt med 24 karaat guldfri nikkelfri støv. Anbefal til personer, der er tilbøjelige til allergiske reaktioner.

elektrolyse

Denne metode til elektrolyse er mere populær end termolyse. Beviset er, at begrebet "elektrolyse" i nogle russiske referencebøger er synonymt med begrebet "elektrolyse".

Metoden er baseret på den elektrokemiske virkning af den galvaniske strøm, der leveres til hver pære ved hjælp af de fineste nåle. Ved enden af ​​nålen, som ligesom ved termolyse påføres håret, opstår der en elektrokemisk reaktion. Som et resultat af den anodisk-katodiske reaktion forekommer dannelsen af ​​saltsyre, som dekomponerer omdannes til kaustisk alkali. Det er disse to kemikalier, der fører til en elektrolytisk forbrænding og ødelæggelse af hårsækkenet.

Alkaliet dannet under elektrolyse er en væske, der tillader det at trænge ind i de dele af pæren, der er utilgængelige for elektrodenes nål. Derfor er det ved hjælp af denne metode muligt at behandle lige buede kanaler.

Under elektrolyseproceduren klemmes den neutrale elektrode af patientens hånd, og den aktive elektrode i form af en nål indsættes langs hårakslen til en dybde svarende til placeringen af ​​follikelen. Derefter leveres en elektrisk strøm, hvis effekt reguleres af apparatet. Behandlet hår fjernes med almindelige pincet.

Der er standardanbefalinger til anvendelse af en strøm af en bestemt kraft afhængig af tykkelsen af ​​håret og dybden af ​​follikelet. Et tegn på en færdig kemisk reaktion er frigivelsen af ​​hvidt skum - bobler af hydrogen.

Elektrolyse er en mindre smertefuld epileringsmetode, og risikoen for komplikationer er meget mindre her end under termolyse. Metoden kræver meget tid til at behandle et lille hudområde. For nylig er mange nålesystemer blevet brugt, men procedurens hastighed er ikke desto mindre ret: behandlingen af ​​et hår tager også flere sekunder.

Fordelen ved elektrolyse er mindre smerte i forhold til termolyse, som igen bestemmer muligheden for at udføre proceduren i følsomme områder.

Anvendelsen af ​​en nål med en isolerende belægning af Teflon eller keramik tillader kun elektrolyse ved nålespidsen (som forbliver afdækket) uden at påvirke de overliggende væv.

termolyse

Termolyse er en elektrolyse metode, der er brugt i Europa siden 40'erne (ifølge nogle kilder, selv fra 20'erne) i det sidste århundrede.

Grundlaget for termolyse er virkningen af ​​vekselstrøm af højfrekvens og lav spænding. Strømmen bliver fodret gennem en tynd nål, som indsættes i huden til dybden af ​​hårsækken. Passerer gennem hårsækken forårsager strømmen svingninger i molekylerne, hvilket fører til lokal varmegenerering og celledød, som er kilden til hårvækst.

Metoden giver dig mulighed for hurtigt at behandle store områder, men det er kun effektivt i tilfælde af regelmæssige, lige hårsække.

Termolyse er en smertefuld procedure, hvor brugen af ​​overflade aerosol anæstetika ofte ikke er nok. Mange patienter skal udføre standard lokalbedøvelse.

En anden ulempe ved termolyse er den temmelig langsomme elektrolyseproces (eksponeringstiden på hvert hår tager et par sekunder), og her er den største fare forbundet med at opnå små atrofiske ar, folliculitis og endda lokale septiske manifestationer.

Blandet metode

Blandingsmetode (fra engelsk, blandingsblanding, blanding) - denne elektrolysemetode er et logisk og rimeligt forsøg på at kombinere de to tidligere metoder, hvoraf den ene på tidspunktet for opfindelsen blandingsmetoden var den ældste og mest undersøgte (termolyse), og den anden var populær og effektiv (elektrolyse).

I apparatet til denne type epilation blev således både højfrekvent vekslende og permanente galvaniske virkninger af strøm kombineret. Med Blend-metoden forekommer en sceneffekt på follikelen.

Under den første fase opstår der en termolytisk reaktion omkring folliklen med dehydrering af de omgivende (perifokale) væv.

Den anden fase - elektrolytisk - giver en galvanisk reaktion, hvorved dannelsen af ​​en meget mindre mængde alkali er tilstrækkelig til den endelige ødelæggelse af follikelen.

Bland Metoden er en blandet, høj ydeevne mulighed, hvor hårsækkene samtidig påvirkes af vekselstrøm og likestrøm.

Moderne blandede epilatorer er forsynet med en enkelt computer enhed for at vælge det optimale forhold mellem elektro- og termolytiske faser afhængigt af patientens individuelle egenskaber.

På grund af den dobbelte påvirkning på follikelen fordobles chancerne for den endelige destruktion. Håret kan ikke modstå nogen farve og struktur før Blend-systemet.

Desværre var blandingsmetoden i stand til at kombinere manglerne hos sine forfædre - procedurens hastighed er lav, og sandsynligheden for ar og folliculitis er højere, end vi gerne vil.

Sekvetoiial Blend

Som navnet antyder, er dette en forbedret blanding metode.

Essensen af ​​forbedringen er, at for at forstærke effekten af ​​ødelæggelsen af ​​follikelen med indførelsen af ​​nålen i øjeblikket af impulsen, reduceres strømmen af ​​likestrømmen. Dette giver en mere intens virkning på follikelen og reducerer smerten.

Flash metode

Flash-metoden (fra den engelske Flash-flash) af elektrolyse er en forbedret termolyse, da hovedprincippet i drift er den samme galvaniske effekt. Den her anvendte referencer refererer til meget høje frekvensstrømme (2000 KHz). Under hensyntagen til det faktum, at varigheden af ​​udsættelse for et hår er ekstremt lille (0,01-0,09 sekunder) og nålene har obligatorisk isolation, er trauma og ømhed i flash-metoden praktisk talt ikke udtrykt.

Under fremgangsmåden bruger flashmetoden en enkelt computerstyret styreenhed, der giver dig mulighed for at vælge den optimale tilstand.

Flash-metoden kan ikke anvendes på ansigtet og i bikiniområdet, men det er meget effektivt på ben og arme.

Sequiet flash

Denne metode er en avanceret flash metode.

Med hardware kan du bruge højfrekvent sinusformet vekselstrøm, hvilket giver lægen mulighed for at manøvrere, når du fjerner hår af forskellig kvalitet fra et område.

Pulser af forskellige varigheder anvendes også afhængigt af hårets tykkelse - håret er tykkere, jo kortere pulsen og jo højere strømstyrke.

Enhver type elektrolyse er ret tidskrævende. At foretage elektrolyse på ansigtet vil tage 10-30 minutter. Ben hårfjerning vil tage 5-6 timer.

Fjerner elektrolyse håret permanent? Feedback om metoden

I dag er elektrolyse den eneste metode, der garanterer evnen til permanent at slippe af med uønsket vegetation på kroppen af ​​en mand eller en kvinde.

 • Hurtig navigation på artiklen:
 • Essensen af ​​elektrolyse
 • Hårfjerning
 • Hvor det kan udføres
 • Kontraindikationer
 • Hvad skal man kigge efter
 • Hudpleje efter
 • Virkningerne af elektrolyse
 • Er det muligt at afbryde hårvæksten
 • anmeldelser

Der er ingen tvivl om dette, som anmeldelserne vidner om effektiviteten af ​​denne metode, som er blevet bevist gennem årene og er fortjent populært hos kunderne.

Hvad er essensen af ​​elektrolyse, hvad er det

Metoden til fjernelse af hår er ødelæggelsen af ​​folliklerne (hårsækkene) ved virkningen af ​​en elektrisk strøm gennem en meget tynd nålelektrode eller mikrotang.

Metoden til fjernelse af hår er ødelæggelsen af ​​folliklerne (hårsækkene) ved virkningen af ​​en elektrisk strøm gennem en meget tynd nålelektrode eller mikrotang.

Efter denne procedure er hårsækken ikke genoprettet, og evnen til at vokse hår er tabt for evigt.

Men du bør vide, at en persons hår går gennem flere faser:

 • vækststadium
 • regressionsperiode
 • hvilestatus.

Funktionen ved elektrolyse er, at hårene kun kan fjernes permanent i løbet af deres aktive vækst. Der er ingen sandsynlighed for, at alle hårene på tidspunktet for proceduren var i dette stadium.

For at fuldstændig slippe af med uønsket vegetation på kroppen, skal du gennemgå mindst 5 eller 6 procedurer. Kunder i anmeldelser anbefaler en pause på 1 måned mellem sessioner.

Hvordan hårfjerning sker

Fjernelse af uønskede hår under elektrolyse kan udføres på to måder:

 • ved hjælp af pincet
 • når du bruger nålen.

I tilfælde af pincet er elektroden lavet i form af mikro-tang, som tillader at gribe individuelle hår.

I det første tilfælde er elektroden lavet i form af mikro-tang, hvilket gør det muligt at tage fat på individuelle hår. Med nålemetoden strømmer den elektriske strøm til hårsækken gennem den tyndeste nål.

Elektrolyse med en nålelektrode kan udføres på sådanne måder.

termolyse

Hårsækken brændes af stærk opvarmning med højfrekvent vekselstrøm. Denne metode bruges, hvis håret skal fjernes fra et stort område af kroppen på kort tid.

Hårsækken brændes af stærk opvarmning med højfrekvent vekselstrøm.

Den særlige egenskab ved denne procedure er også i dens smerte og behovet for at bruge smertestillende midler. Men denne type elektrolyse udføres kun af erfarne fagfolk. Det afhænger ofte af, om elektrolyse er permanent eller ej.

Kundeanmeldelser indikerer, at uerfarne fagfolk ikke kan opnå maksimal effektivitet, og der er også risiko for at efterlade ar på nålindsatsstederne.

elektrolyse

Giver alkalisk hårfjerning med likestrøm. Denne metode tager længere tid.

Elektrolyse involverer fjernelse af hår ved alkalisk reaktion under påvirkning af likestrøm.

Det kan tage et par sekunder at fjerne et hår. Men elektrolyse er mindre traumatisk end termolyse.

Blandingsmetode

Anvendelsen af ​​vekslende og permanent elektrisk strøm. Den positive effekt er garanteret ved en dobbelt påvirkning på follikelen. Denne metode fjerner de hår, der vokser i en vinkel.

Flash metode

Identisk til termolyse. Nålen er isoleret, og højfrekvent elektrisk strøm tilføres kun til nålespidsen. Smertefuldt nok lavt.

Men en sådan procedure anvendes ikke på bikiniområdet og i ansigtet.

Valget af elektrolyse metode udføres af specialister-kosmetologer på grundlag af nogle faktorer.

Valget af elektrolysemetode udføres af kosmetologer på grundlag af faktorer som hårets længde og tykkelse beregnet til fjernelse, hudens individuelle modtagelighed for ardannelse og patientens opfattelse af smerte.

På hvilke områder af kroppen kan det udføres?

Elektrolyse kan bruges til permanent at fjerne uønsket hår på hænder, fødder, ansigt eller andre dele af kroppen. Der er ingen tvivl om effektiviteten af ​​metoden.

Elektrolyse kan bruges til permanent at fjerne uønsket hår på hænder, fødder, ansigt eller andre dele af kroppen. Der er ingen tvivl om effektiviteten af ​​metoden.

Men vurderinger af eksperter koger ned på, at det er uønsket at bruge det til armhulerne. På dette sted ligger lymfeknuderne meget tæt på overfladen. Derfor er der sandsynligheden for begyndelsen af ​​den inflammatoriske proces.

Kontraindikationer til proceduren

Elektrolyse er ikke for alle at slippe af med uønsket vegetation på kroppen. En sådan procedure kan tydeligvis ikke anvendes til patienter, der har nogle sundhedsmæssige problemer og kropsegenskaber.

En sådan procedure kan tydeligvis ikke anvendes til patienter, der har nogle sundhedsmæssige problemer og kropsegenskaber såvel som under graviditet.

Så til kontraindikationer er:

 • dermatologiske sygdomme og andre skader på huden;
 • Tilstedeværelsen af ​​tumorer hos en patient, herunder godartede
 • diabetes;
 • prædisponering af huden til dannelse af ar;
 • amning og fødsel
 • dilaterede blodkar ved elektrolyseplaceringen;
 • problemer med blodkoagulation
 • enhver hjertesygdom såvel som tilstedeværelsen af ​​en pacemaker hos en patient;
 • hvis patienten har en intrauterin enhed, så er sådan epilation i bikiniområdet ikke udført;
 • efter at have fastspændt huden på ansigtet med forstærkede tråde;
 • neurologiske problemer;
 • smitsomme sygdomme i det akutte stadium
 • hormonel ubalance.

Pas på! Særlig pleje er påkrævet ved anvendelse af elektrolyse til dem, der lider af forskellige manifestationer af allergiske reaktioner i kroppen.

Hvad skal man kigge efter

Kandidatuddannelse

Den vigtigste betingelse for korrekt hårfjerning ved hjælp af elektrisk strøm - højt kvalificerede specialister.

Den vigtigste betingelse for korrekt hårfjerning ved hjælp af elektrisk strøm - højt kvalificerede specialister.

Hvis erfaringen fra skibsføreren er utilstrækkelig, kan efterfølgende epilering forekomme:

 • hvis nålen blev indsat i et blodkar, vil der fremgå et hæmatom
 • efter elektrolyse kan hårene vokse ind i kroppen;
 • hvis den aktuelle styrke er fejlagtigt beregnet, forekommer mikrobrændinger og ar;
 • infektion i huden.

Derfor bør valget af en specialist henvendes til ansvar. Normalt mestere med mange års erfaring arbejder i specialiserede klinikker.

Smertelindring

Hvis patienten har en lav smerte tærskel, er anæstesi uundværlig.

Hvis patienten har en lav smerte tærskel, er anæstesi uundværlig.

Følgende typer anæstesi anvendes til dette:

 • i form af injektioner "Lidocaine" eller "Ultracain" (injektionen foretages inden proceduren i følsomme områder - armhule, mave, hofter, bikini område);
 • behandling af zoner med lidokainspray (egnet til anæstesi under elektrolyse af hænder og fødder). Påfør 2-3 timer før proceduren. For ikke at fordampe de aktive ingredienser er de behandlede områder dækket med plastfolie indtil epilering;
 • anæstesi bedøvelse creme. Det bruges normalt til at fjerne hår fra ansigt, nakke og bryst. Zonen behandles en halv time før proceduren.

Spørgsmålet om anæstesi skal drøftes med en specialist før proceduren.

Valget af nåle til proceduren udføres under hensyntagen til patientens individuelle karakteristika.

Valget af nåle til proceduren udføres under hensyntagen til patientens individuelle karakteristika.

Nåle kan fremstilles af disse typer af metaller og legeringer:

 • medsplav til patienter med lav smertefølsomhed;
 • guldstøvning egnet til folk der er allergiske over for tilstedeværelsen af ​​nikkel i apparaterne;
 • Teflon skaller på nåle er acceptable, når elektrolyse mennesker med meget lav smerte tærskel.

Procedurens varighed

Varigheden af ​​en procedure varierer fra tykkelsen af ​​hårintegritet, der skal fjernes. Jo flere hår vokser på det behandlede område af huden, jo længere holder proceduren.

Varigheden af ​​en procedure varierer fra tykkelsen af ​​hårintegritet, der skal fjernes.

For eksempel kan det for et fodområde vare omkring 3 timer.

Også varigheden af ​​elektrolyse afhænger af fagmandens færdigheder. Mesteren behandler som regel området 10x10 cm i ca. 1 time.

Hvordan man bryr sig om hud efter elektrolyse

For at undgå indtrængen af ​​infektioner anbefales det at holde særlige hændelser efter proceduren for hårfjerning. Normalt forbliver der nogle svulmer og en følelse af varme i hårfjerningszonen i de første timer.

Men i tilfælde af patologier på dette sted kan hævelse fortsætte i mere end 2 dage, og purulente skorper kan danne sig på stedet for nålindsættelse. Det anbefales at smøre sådanne zoner "Panthenol".

I tilfælde af patologier på dette sted kan hævelse fortsætte i mere end 2 dage, og purulente skorper kan danne på stedet for nålindsættelse. Det anbefales at smøre sådanne zoner "Panthenol".

I hjemmet er det vigtigt at tage sig af huden, for at undgå infektioner i sårene, for at beskytte den mod enhver form for opvarmning og at udføre procedurer for dens fugtgivende virkning.

I de første dage bør du ikke besøge poolen eller svømme i åbent vand. Tøj bør være fri for naturlige stoffer.

For at opretholde normal hud bør fugt drikke rigeligt med vand, men alkohol bør kasseres.

Vigtigt at vide! I de første to dage efter elektrolyse bør man undgå kontakt med huden i direkte sollys.

For at opretholde normal hud bør fugt drikke rigeligt med vand, men alkohol bør kasseres.

Rør ikke den behandlede hud med uvaskede hænder og tag ikke varmt bad. Det er bedre på dette tidspunkt at helt fjerne indtrængen af ​​fugt på huden.

Steder, der udsættes for elektrolyseprocedurer i de første dage, behøver ikke at blive behandlet med deodoranter, lotioner og andre kosmetiske midler, herunder vådservietter med duftstoffer.

To gange om dagen behandles disse områder med aloe vera juice eller antiseptika. For normal hud er ovennævnte procedurer tilstrækkelige.

To gange om dagen behandles epilerede områder med aloe vera eller antiseptika. For normal hud er ovennævnte procedurer tilstrækkelige.

Men til problematisk hud anvendes yderligere plejeprodukter:

 • salve "redningsmand" eller "panthenol" for at lindre den inflammatoriske proces. De påføres to gange om dagen med et tyndt lag på huden behandlet med antiseptisk;
 • grædende sår smøres med en blanding af tinktur af calendula og babypulver;
 • pustulære sår olieres med Levomekol salve;
 • i tilfælde af ardannelse, brug af salven "Countertubex". Husk, at ar kan dannes, hvis en tørret skorpe blev brudt for tidligt.

Pustulære sår, hvis de optræder. smurt med salve "Levomekol"

Hvis du er i tvivl om, at elektrohårfjerning virker for altid eller ej, skal du læse patientens anmeldelser. De vidner om, at efter de første procedurer vokser kun en lille smule hår, som kan barberes eller skæres med saks, men i intet tilfælde skal du trække ud.

Virkningerne af elektrolyse

Elektrisk stød kan forårsage mikrobrændinger. I nogle patienter forbliver røde pletter på de behandlede områder i en uge eller mere.

Forkert hudpleje efter elektrolyseproceduren kan føre til ardannelse. Dette resultat kan også skyldes en fejlagtig beregning af den aktuelle styrke under proceduren eller på grund af hudens følsomhed over for ardannelse. I dette tilfælde er elektrolyse kontraindiceret til brug ved hårfjerning.

Du kan permanent slippe af med uønsket vegetation på kroppen ved at bruge andre salonmetoder eller alternative metoder.

Du kan permanent slippe af med uønsket vegetation på kroppen ved at bruge andre salonmetoder eller alternative metoder. Hvis du ikke kan besøge salonen, kan du prøve folkemyndigheder. Feedback om dem er ofte positivt.

Patienter klager ofte over kløende behandlede områder. Men det anbefales kraftigt ikke at ridse dem. På samme tid kan skorpe afskræles, hvilket øger helbredelsestiden, og ar kan danne på sådanne steder.

Er det muligt at afbryde hårvækst ved elektrolyse?

Af de mange måder at fjerne uønsket hår er elektrolyse den mest populære. Denne metode anvendes i næsten 100 år.

Kunderne er tilbøjelige til at tro, at kropshår helt kan elimineres i løbet af nogle få sessioner.

Kundernes tillid til denne procedure er ret høj. Ønsker du at præcisere selv om elektrolyse er mulig for evigt, eller ej, læse anmeldelser af dem, der brugte denne metode til at slippe af med uønskede hår.

De er tilbøjelige til at tro, at kropshår helt kan elimineres i løbet af nogle få sessioner.

En kosmetolog behandler et område på ca. 10x10 cm i 1 time. Derfor kan store områder udsættes for elektrolyse i kun få sessioner.

Efter hårgenvækst, som var inaktiv vækst under proceduren, er der behov for yderligere sessioner. Normalt er det nok 5-6 procedurer for at fjerne vegetationen helt.

Efter hårgenvækst, som var inaktiv vækst under proceduren, er der behov for yderligere sessioner. Normalt er det nok 5-6 procedurer for at fjerne vegetationen helt. 100% hårfjerning kan opnås i ca. 6-12 sessioner.

Fra denne video vil du lære om elektrolyseproceduren.

Denne video vil fortælle dig om metoden for elektrolyse, såvel som varigheden af ​​dens virkning.

10 myter om elektrolyse

Elektrisk måde at håndtere uønsket vegetation på har eksisteret i over 125 år. I løbet af denne tid viste han sig meget godt.

Udstyret til elektrolyse har nået et højt niveau af kvalitet, rækkevidden af ​​programmer er udvidet, eksponeringsintensiteten er steget. Eksperter har fået omfattende viden, færdigheder og erfaring.

Derfor er vi overraskede over, at denne procedure stadig er omgivet af et så stort antal vrangforestillinger.

Er elektroepilering så skræmmende som det er skrevet på internettet?

Det er dobbelt så mærkeligt, at disse fejlagtige domme ofte kommer fra eksperternes læber: fagfolk og læger. Dette undergraver ikke kun selve troværdigheden af ​​behandlingen, men frarøver også mange mennesker evnen til at klare det hår, der overhovedet er for evigt.

Lad os fremhæve de mest populære myter og debunk dem.

Føler, at enheden har en indflydelse på en svag varme eller insektbid. Imidlertid tolereres mange områder, som f.eks. Benene eller underarmene, ganske let af de fleste mennesker.

Derudover er moderne udstyr udstyret med et stort antal programmer for at reducere ubehag og fremskynde selve proceduren.

Der er dog områder, hvor følsomheden er naturligt øget. For eksempel et bikini område, armhuler, og også et ansigt. Lad os ikke glemme folk med en høj tærskel af smertefølsomhed og / eller nervøsitet. I sådanne tilfælde hjælper kompetent anvendelse af anæstesi.

I vores praksis er der tilfælde, hvor klienter sover på elektrolyseprocedurer. Derfor bør du ikke forudfinde dig selv for smerte og negativ. Mest sandsynligt vil alt ikke være så skræmmende, som du tror.

Ved korrekt kombination af metoder til anæstesi, eksponeringstid og programparametre vil elektrolyse være ret behageligt.

Behandlingen er lang og kedelig

Specialisten håndterer hvert hår. Afhængig af størrelsen af ​​hårfjerningsområdet, vegetationens type og tykkelse kan derfor tiden for at opnå det endelige resultat (uden hår for evigt) variere meget.

Men alt afhænger ikke af mesteren eller graden af ​​hårfordeling - meget afhænger af personen selv. Nogle mennesker sætter et mål og går til det: de går regelmæssigt til procedurerne, følger tidsplanen for "samlinger" og går ikke glip af sessionerne.

Foto fra www.shutterstock.com

Andre går fra tid til anden, tager pauser i et halvt år eller mere, barberer hår eller fjerner det på andre måder mellem sessioner. Dette er strengt forbudt, fordi det slår ned hele processen.

Sådanne mennesker skriver anmeldelser på internettet, at elektrolyse er en meget lang og ineffektiv metode.

Ja, det er nødvendigt at bruge tid på elektrolyse. En fuld cyklus til det endelige resultat tager i gennemsnit 1,5 år. Dette skyldes træk ved hårvækst.

Men det betyder ikke, at du vil fortsætte elektrolysen konstant: Først gør du zonen 1 gang i 1,5-2 måneder, derefter 1 gang i 3-4 måneder. De resterende enkelthår vælges hvert halve år, indtil de holder op med at vokse overhovedet. Og her er det - den efterlængte hårfrihed for resten af ​​dit liv!

Det er uden tvivl langt længere end at holde en barbermaskine på overfladen af ​​benene. Men på en levetids skala er dette en meget ubetydelig investering af tid. Som betaler sig ved, at kvaliteten af ​​proceduren vil spare dig for hår og unødvendige udgifter for evigt.

Regelmæssige besøg i et halvt år og streng overholdelse af mesterens anbefalinger betyder, at du aldrig bliver nødt til at bekymre dig om dette problem igen.

Kun egnet til små områder.

I virkeligheden er denne teknologi lige så velegnet til begrænsede områder såvel som til store områder. Til elektrolyse passende hår af enhver farve, tykkelse og kvalitet, placeret overalt i menneskekroppen.

Da håret fjernes en efter en, vil ingen kropsbøjning forstyrre denne proces. En specialist bevæbnet med forstørrelsesglas vil se hår af enhver farve på enhver hudtype, og den elektriske impuls er altid lige så effektiv til alt hår.

Dyrt i forhold til andre metoder til fjernelse af hår

For det endelige resultat kræver 5-6 sessioner af "samlinger" på grund af den cykliske vækst af hår. Men i fremtiden vil du blive spart af enhver form for omkostninger ved bekæmpelse af vegetation.

Vi gennemførte en undersøgelse og estimerede forholdet mellem omkostningerne ved elektrolyse og shugaring. For eksempel kan du permanent fjerne hår i zonen af ​​en klassisk bikini ved hjælp af elektrolyse eller for de samme penge i 2-3 år fra tid til anden for at gøre sukkeraflejring af samme zone.

Hvad man skal vælge - du bestemmer.

Foto fra www.shutterstock.com

Laser og IPL er mere effektive.

For nylig har der været stor forvirring for at bestemme effektiviteten af ​​belysningsteknologier. Selv kosmetologer selv anser ofte laserteknologi som en permanent metode, mens denne metode kun bidrager til at reducere hårvækst, men den stopper på ingen måde.

Den eneste FDA godkendte metode til permanent fjernelse af dækning i dag er elektrolyse.

Årsagen til denne forskel ligger i den endelige "målsætning" af de sammenlignede teknikker: en laser eller IPL er kun rettet mod hårpigmentet, og den elektriske impuls arbejder med vækstzonen, der "befæstner" (koagulerer) det helt.

Ar og brændes efter proceduren

Disse komplikationer er helt udelukket med en korrekt udført procedure af erfarne hænder hos en kvalificeret mester. Derefter forbliver kun de røde pletter, som forsvinder inden for 2-4 uger (husk at solbadning på dette tidspunkt er strengt forbudt, ellers kan pigmentering forblive).

Ikke desto mindre, som i enhver sfære, i skønhedsindustrien skal man være opmærksom på falske tjenester udført af mennesker uden ordentlig erfaring og uddannelse.

Det er vigtigt for skibsføreren at kunne bruge apparatet til hårfjerning, indstille de korrekte intensitetsparametre på det og styre eksponeringstiden.

Derfor bør du grundigt undersøge klinikken, som du vil stole på: Sørg for at hun har en lægeerklæring og erfarne specialister.

Elektrolyse og lignende typer elektriske metoder har været kendt i over 125 år.

Over tid blev proceduren gradvist moderniseret, enhederne var udstyret med et stadig bredere udvalg af programmer og parametre, der nåede højder af effektivitet og komfort. Og vigtigst af alt er sikkerheden bevist i praksis. Og dette er dit liv og sundhed.

Moderne enheder, såsom Depilplus 13MHz og Depilplus 3, tillader fagfolk at udføre procedurer med et minimum af smerte på kort tid. Og som nævnt ovenfor er dette stadig den eneste beviste permanente metode (håret forsvinder for evigt).

Husholdningsapparater er lige så effektive i forhold til salonbehandling

Markedet blev fyldt med en række enheder til hjemmepleje. Reklame overbeviser os aktivt om fantastiske resultater, der kan sammenlignes med salonproceduren.

Men det er en anden myte, da parametrene for disse enheder ikke er så intense i forhold til professionelt udstyr. Den elektriske impuls i dem er ikke stærk nok til hårfollikelens død.

Tænk på dig selv: Kan fabrikanterne sætte dem i tilstrækkelig intensitet? Når alt kommer til alt, kan en uerfaret person nemt få en alvorlig forbrænding, og derefter sagsøge det firma, der producerede enheden.

Ifølge amerikansk forskning godkendte FDA (US Food and Drug Administration) disse metoder som den ultimative hårfjerningsmetode.

Det samme hår skal fjernes flere gange

Desværre er dette en meget almindelig misforståelse. Mange fora er fulde af spørgsmål og meddelelser, som folk går i elektrolyse i årevis. Og hver gang de bliver fortalt at et par flere samlinger, og mængden af ​​hår endelig vil begynde at falde.

Denne myte optrådte på grund af uhensigtsmæssige herrer, der kun træk hår med pincet, forkert indsætter en nål eller indstiller de forkerte parametre. I dette tilfælde kan du virkelig fjerne hår i mange år og aldrig få et resultat.

Husk at der er 5-6 kollektioner for hver zone, hvorefter meget sparsomme eller isolerede hår forbliver. Og efter det første valg går omkring 30% af håret væk (det vil sige, at 30% af håret ikke længere garanteres at vokse fra første gang). Overvej, om dette ikke skete.

Et præcist slag til follikelet og en korrekt valgt nuværende intensitet klare arbejdet fra første gang.

Midlertidige metoder er foretrukne og sikrere.

Depilatory cremer omfatter kemikalier med irriterende og allergeniske komponenter, så de har ofte den modsatte virkning. Forberedelser til lynhår kan ikke kun forårsage krænkelse af hudens farve, men også fremkalde dermatitis.

Hjemmepilatorer fremmer udbruddet af indgroet hår, især i følsomme områder af bikini og underarms, som undertiden endda kræver kirurgi.

Foto fra www.shutterstock.com

Voksning er en temmelig smertefuld metode, og i hjemmebrug tager det meget tid og er besværlig.

Alle midlertidige metoder fjerner fnughår, som til sidst degenererer til mørkt og hårdt.

Vi har beregnet, hvor mange år du kan spare penge på elektrolyse. I gennemsnit er forholdet 2-3 år pr. Zone. Det vil sige, du kan fjerne alt hår permanent eller i løbet af disse 2-3 år for at fjerne hår ved shugaring. Fra vores synspunkt vil du være smuk lidt længere :)

Efter en grundig analyse af de fleste misforståelser er det let at se, at elektrolyse stadig er den eneste metode, der garanterer fuldstændig bortskaffelse af uønsket vegetation.

Hun har et århundrede og en fjerdedel af dokumenteret sikkerhed og effektivitet i kampen mod uønsket hår.

Healing creme eller salve til intime områder

USER-MASTER.ORG