Hvor mange elektrolyse sessioner er nødvendige

Hvad er de eneste ofre, som kvinder ikke er klar til at gå for at slippe af med uønsket vegetation på kroppen - hårfjerning med voks, depilatories, kemikalier samt dyre laser hårfjerningsprocedurer.

Men videnskaben står ikke stille, og nu er der en temmelig billig og effektiv måde, der giver dig mulighed for at løse problemet ved hjælp af nuværende. Det er ikke overraskende, at de fleste kvinder er interesserede i, hvor mange elektrolysesessioner der er nødvendige for at opnå en glat hud.

Hvor mange elektrolyseprocedurer er nødvendige for hårfjerning?

Elektrolyse giver dig mulighed for at slippe af med uønsket vegetation for evigt. Follikelen er fuldstændig ødelagt af nuværende. Denne procedure kan ikke kaldes smertefri, men den høje effektivitet og rimelige omkostninger gjorde det ganske populært. Desuden kan du fjerne lys og endog gråt hår, som ikke kan gøre laser.

Mange kvinder er interesserede i, hvor mange elektrolyseprocedurer der er nødvendige for hver zone. Meget til det rimelige køns skæbne er det umuligt at få en glat krop i flere sessioner ved hjælp af denne metode. Der kræves mindst 3 procedurer for at korrigere formen på øjenbrynene og for at fjerne hårene over læben - ca. fem.

Kvinder, der ikke ved, hvor mange elektrolyse sessioner i benene skal udføres for at fjerne håret helt fra underbenet og lårene, må ikke overleve - normalt er syv procedurer nok. Samtidig skal du vide, hvor meget tid det er nødvendigt at bruge på elektroepilation af hofterne, da de fleste kvinder ikke opretholder sådanne lange sessioner. Det tager cirka seks timer at fjerne vegetation fra hofter eller ben.

Meget få kvinder gør elektrolyse af benene. I grund og grund bruger de strømmen sig til at slippe af med hårene over læben og rette øjenbrynens form. Denne metode tillader imidlertid fjernelse på alle dele af kroppen. Det vigtigste er at kontakte en professionel specialist og under ingen omstændigheder udføre proceduren derhjemme.

Hvor mange elektrolyse sessioner du har brug for for at fjerne kropshår kan fortælle en kosmetolog afhængig af tykkelsen og tykkelsen af ​​dækslet. Det er nødvendigt at gøre de efterfølgende procedurer i en og en halv to måneder og ikke tidligere. Hvis du vil slippe af med overskydende hår i armhulen, så tager den første procedure cirka 4 timer, den næste - 2, og den sidste kan være ca. 20 minutter.

Varigheden af ​​elektrolyseffekten

For at få en glat krop vil tage omkring seks måneder. Ingen specialist vil kunne garantere, at håret holder op med at vokse efter det foreskrevne kursus. Det skal forstås, at der er meget hår på menneskekroppen, og ikke alle er i vækststadiet. For fuldstændigt at slippe af med dem - du bør finde ud af årsagen til væksten.

Hvis en kvinde har hormonelle problemer, så uden at løse dem, vil det være umuligt at finde en glat og silkeagtig hud. Eventuelle problemer med det endokrine system skal løses på forhånd. I mangel af sundhedsmæssige problemer vil det tage cirka seks måneder at helt slippe af med hår. Under kurset er det uønsket at anvende andre metoder til at fjerne vegetation på kroppen.

Ifølge vurderinger er effektiviteten af ​​elektrolyse sammenlignelig med den for en laser. Til en relativt lav pris kan du fjerne hår på alle dele af kroppen. Men ikke alle kvinder er i stand til at modstå denne procedure. Mange af det retfærdige sex tør ikke gå på denne type hårfjerning på grund af muligheden for udseende af ar og ar.

For fuldstændigt at slippe af med uønsket vegetation på kroppen, skal du til tider bruge et enkelt år. Det er dog muligt at løse problemet med ubehag og komplekser for evigt.

Glat hud i 3-4 uger

Denne metode til hårfjerning er endnu ikke blevet! Bare smør det.

elektrolyse

Den moderne skønhedsindustri har udviklet sig meget langt i alt hvad angår forbedring af udseendet af den smukke halvdel af menneskeheden. Blandt salonprocedurer er det ærede sted besat af dem, der er designet til at lette de dejlige damer fra overdreven vegetation på kroppen. Sådanne procedurer kaldes "hårfjerning" og "depilation". Forskellen mellem disse to begreber ligger i virkningen på hårsækken og selve hårsakslen. Ved udførelsen af ​​en epilation ødelægges hårrotten, og depilationen indebærer fjernelse af kun den synlige del af den. Det er muligt at henvise barbering ved hjælp af maskinen, brug af specielle cremer og mousses til depilation procedurer. Der er flere typer hårfjerning: voksning, shugaring, foto og laser hårfjerning, samt den procedure, som vi vil være mest opmærksomme på i dag - elektroepilation.

Særlige egenskaber

Elektrisk hårfjerning indebærer følgende aktionsalgoritme: Ved hjælp af en speciel anordning til elektrolyse indsættes en meget tynd nålelektrode i hårsækken. En udledning af strøm passerer gennem den, hvilket skaber en høj temperatur i indflydelseszonen, "udbrænder" hårrotten. Takket være denne aggressive tilgang forsvinder uønskede hår for evigt.

Hvordan og hvor har de det?

Proceduren for elektrolyse udføres i specialiserede kosmetologiske centre og skønhedssaloner af professionelle kosmetologer. Du skal først komme til høringen og diskutere alle nyanser med en specialist, da elektroepilering har kontraindikationer. Du skal også vide, at det gør det ganske ubehageligt og længe. Lægen vil anbefale et bedøvelsesmiddel til dig og foreskrive et forløb af procedurer afhængigt af problemets sværhedsgrad.

Elektrisk hårfjerning udføres ved hjælp af en speciel enhed. De mest populære er fra ROS »S, såsom Depil-Plus 13 Mhz, Depil Plus 2, Kh-12 Plus, samt ActiveX Ultimisystem Plus Active Line og den russiske elektroepilator EHVCH-20-MTUCI. Disse enheder ikke kun effektivt og hurtigt klare overskydende hår, men også beskytte huden under proceduren. Hver enhed, der præsenteres, har sine egne egenskaber og parametre, som din kosmetolog skal fortælle dig om for at danne den mest nøjagtige ide om, hvilken effekt du kan opnå med denne epilatormodel.

Generelt er proceduren for elektrolyse ret almindelig, den udføres i mange centre af kosmetologi. I distriktet nordøstlige administrative Okrug i Moskva alene er der mere end 300 saloner, der tilbyder denne procedure.

Der er flere typer elektrolyse, som afhænger af den anvendte type elektrode:

 • Pincer metode. Betydningen af ​​denne procedure er beslaglæggelsen af ​​hvert enkelt hår med en slags "pincet", der transmitterer strøm. Denne metode er god, fordi den er ret smertefri, og med sin hjælp kan du håndtere så følsomme områder som ansigt og bikini. Procedurens varighed er imidlertid meget lang - det tager næsten 2 minutter at fjerne hvert hår, derfor anbefales det kun at udføre det kun på små områder af huden med ikke for tykt hår;
 • Nåle metode. Hårsækken er ødelagt ved indføring af en ledende nålelektrode ind i den. Disse nåle er lavet af forskellige materialer (specielle medicinske legeringer, med Teflon eller guldbelægning) og har en anden form og tykkelse.

Nålelektrolyse er opdelt i flere underarter:

 • Termolyse. Processens kerne ligger i højfrekvente effekter af vekselstrøm med lav spænding. Dette er en af ​​de mest smertefulde metoder, som indebærer injektion af anæstesi til behandlede områder af huden. Termolyse i ansigtsområdet er udelukket;
 • Galvanisk elektrolyse. Hårrotten er udsat for likestrøm. Omkring nålen dannes natriumioner, som, der interagerer med hudsekretioner, danner en alkalisk opløsning, som negativt påvirker hårpæren. Elektrolyse er mindre smertefuldt, men procedurens hastighed er ret lav;
 • Blandingsmetode. Dette er en blanding af de to tidligere metoder. Til at begynde med opvarmes hårrotten ved termolyse, og derefter sker ødelæggelsen ved elektrolyse. Til elektrolyse af denne metode er der specielle edb-enheder til det bedste udvalg af kombinationen af ​​frekvens og eksponeringsgrad;
 • Sekventiel blanding. Mere avanceret version af blandingsmetoden. Deres forskel ligger i brugen af ​​lavpulsstrøm i den sekventielle metode, hvilket reducerer smerten i proceduren;
 • Flash metode. I det væsentlige er det termolyse, men ved anvendelse af højfrekvent likestrøm. Denne metode eliminerer overdreven traume til huden og reducerer smerte;
 • Sekventiel flash Det bruges til samtidig fjernelse af hår af forskellig tykkelse. Måske den hurtigste måde at gennemføre elektrolyseproceduren på.

Valget af metode, som vil hjælpe dig i kampen mod uønskede hår, bør dikteres ved valg af behandlingszone. Elektrolyseproceduren kan udføres på ansigtet (øjenbrynsformkorrektion, overlæbebehandling for at fjerne antenner, separate zoner på hagen), arme, ben, ryg, skinker, hofter, underliv. Der er nogle begrænsninger på axillær epilation. Spiller også rollen som farve, tykkelse og tykkelse af håret. Alt dette vil fortælle dig en skønhedsekspert, som vil arbejde på dit problem.

Elektrolyse - Review

Elektrolyse. TID / PRISER / RESULTAT. Den mest effektive metode til hårfjerning. SMOOTH ZONE BIKINI!

Min erfaring med at haste hår i bikiniområdet.

Jeg begyndte at lave elektrolyse i november 2012.

Hvad er elektrolyse?

Normalt har alle hår en såkaldt vækstzone, der styrer længden, tykkelsen og antallet af voksende hår. For at ødelægge en hårfollikel er det nødvendigt at reagere på det med en bestemt traumatisk faktor. Til sammenligning, med almindelig plukning af hår med pincet, er follikelen noget ødelagt, derfor bliver håret sparsomt og tyndt med regelmæssig udførelse af en sådan procedure.

Men hårsækkenet kan også ødelægges "uden ret til genopretning", og elektrolysefremgangsmåden passer bedst til dette formål. Så elektrolyse er en måde at fjerne hår med små udledninger af strøm rettet direkte til follikelområdet. Ved hjælp af en svag, men effektiv elektrisk ladning oprettes der en høj temperatur i den nederste del af follikelen, som smelter den.

Når elektrolyse udføres, kan enhver hårtykkelse og farve ødelægges. På den måde kan du fjerne grå, hårdt, dunet eller blondt hår. At fjerne alt håret på en gang i en session virker ikke, da normalt i det aktive vækststrin er der altid ikke mere end 80% af håret, resten er i "lageret".

Det er muligt at opnå et fuldstændigt 100% resultat af elektrolyse i kun få sessioner, som holdes som "bagved" håret vokser. Fremgangsmåden i sig selv er som følger: En tynd nål indsættes i hårsækkenet, hvorigennem en svag strøm bliver passeret. Anvendelsesområdet for metoden er praktisk talt en hvilken som helst del af legemet og ansigtet, bortset fra de aksillære huler (på grund af akkumulering af et stort antal lymfeknuder i dette område).

Den optimale hårlængde til manipulation af 4 til 6 mm, ikke mere. Desuden er det nødvendigt at sørge for, at alt håret har spiret, og at der ikke er hår på kroppen, der er vokset under huden, før proceduren.

Jeg gjorde elektrolyse ved termolyse.

Termolyse - det er baseret på virkningen af ​​vekselstrøm lavspænding og høj frekvens. Ulempen er smerten ved at holde. Brugen af ​​traditionelle sprayer hjælper ikke med at reducere smerte, og for proceduren er det nødvendigt at udføre standardbedøvelse ved hjælp af injektioner.

Da bikiniområdet ikke kan behandles fuldstændigt på én gang, gøres det i flere tilgange i 2-3 timer, så meget som muligt. Komplet fjernelse vil kalde "cirkel" for nemheds skyld. Et minut fra min mester er 30 p. En injektion af lidokain 100R. (Dette er anæstesi).

Antallet af procedurer, tid og omkostninger:

1 række procedurer

 • 2 timer (4500r.) Behandlede pubis 80%, tre skud af lidokain (300r.)
 • 2,5 timer (4500r.) En seksuel læbe, tre injektioner af lidokain (300r.)
 • 2,5 timer (4500r.), Anden seksuel læbe, tre injektioner af lidokain (300r.)
 • 2 timer (3600r.) Område præster, to skud af lidokain (200r.)

I alt 9 timer (540 min.), 11 skud - til den første "cirkel" 17300r.

Yderligere vokser hver efterfølgende procedure 10-15% mindre hår, det bliver tyndere. Jeg vil ikke male i detaljer i zoner, jeg skriver i "cirkler".

2 omgang 8 timer (480min.), 11 skud = 15500r.

3 omgang 7 timer (420 min.), 11 skud = 13700r.

4 runde 6,2 timer (370 min), 9 skud = 12000r.

5 omløb 5 timer (300 min.), 7 skud = 9700r.

6 omgang 3,5 timer (210 min), 5 skud = 6800r.

Endvidere kan hele bikini-zonen allerede behandles i en procedure.

7 procedure 3 timer (180 min.), 4 skud = 5800r.

Desuden er håret allerede meget sjældent, så det giver ingen mening at injicere lidakain under hvert hår, anæstesi med lidakain spray

8 procedure 2 timer (120 min.) = 3600r.

9 procedure 1,5 timer (90 min.) = 2300r.

10 procedure 1 time (60 min.) = 1800r.

11 procedure 40 minutter = 1200r.

12 procedure 20 minutter = 600r.

13 procedure 15 minutter 450r.

14 procedure 8 minutter = 240r.

TOTAL 90990r.. som i Eldorado)))

Om smerten.

Dette er selvfølgelig meget smertefuldt, uden nogen anæstesi. MEN! Når du giver et skud af lidokain, føler du slet ingenting! Kun få sekunder til at punktere dig selv. Det vil sige den første procedure kan siges at det ikke gør ondt, fordi det er helt under bedøvelse. Når håret bliver sjældent, er der heller ikke noget ved at stikke prikken, fordi den anæsterer et område, nogle få kvadratcentimeter, kan der være 1-2 hår på dette område. Her kan man bedøve med overfladiske midler (emla, lidokain spray), men de lindrer smerter med omkring 30%, det vil sige alt er meget følsomt. Men på dette tidspunkt er håret tyndere, så en sådan stærk strøm anvendes ikke som i de første procedurer. Alle har forskellige smertegrænser. Det var meget smertefuldt for mig, men jeg tolererede det, fordi jeg allerede så resultatet. Og denne smerte bliver straks glemt. Efter proceduren gør ingenting ondt.

Om effekten.

Som du allerede forstod, er det. Jeg gjorde den første procedure i november 2012. I juni-august havde jeg 8-11 procedurer, der var ikke noget problem at gå til stranden og afklædning). Håret gik ikke ud over trusserne og var tyndt og sparsomt allerede. Hovedparten af ​​håret går ind i de første 5 "cirkler". Da jeg helt fjernede hver sjette måned i 5-10 minutter, er hvide fine hår vokset.

Om pleje og tilgang.

At barbere, fjern håret på andre måder i løbet af denne periode er selvfølgelig umuligt. Du kan ikke våd dagen efter proceduren.

Efter proceduren er der skorper (brændemærker), de forsvinder om en uge eller to.

Min konklusion: smertefuld, lang og dyr, men effektiv. Det er det værd. Hvis du har tid og penge, så anbefaler jeg!

10 myter om elektrolyse

Elektrisk måde at håndtere uønsket vegetation på har eksisteret i over 125 år. I løbet af denne tid viste han sig meget godt.

Udstyret til elektrolyse har nået et højt niveau af kvalitet, rækkevidden af ​​programmer er udvidet, eksponeringsintensiteten er steget. Eksperter har fået omfattende viden, færdigheder og erfaring.

Derfor er vi overraskede over, at denne procedure stadig er omgivet af et så stort antal vrangforestillinger.

Er elektroepilering så skræmmende som det er skrevet på internettet?

Det er dobbelt så mærkeligt, at disse fejlagtige domme ofte kommer fra eksperternes læber: fagfolk og læger. Dette undergraver ikke kun selve troværdigheden af ​​behandlingen, men frarøver også mange mennesker evnen til at klare det hår, der overhovedet er for evigt.

Lad os fremhæve de mest populære myter og debunk dem.

Føler, at enheden har en indflydelse på en svag varme eller insektbid. Imidlertid tolereres mange områder, som f.eks. Benene eller underarmene, ganske let af de fleste mennesker.

Derudover er moderne udstyr udstyret med et stort antal programmer for at reducere ubehag og fremskynde selve proceduren.

Der er dog områder, hvor følsomheden er naturligt øget. For eksempel et bikini område, armhuler, og også et ansigt. Lad os ikke glemme folk med en høj tærskel af smertefølsomhed og / eller nervøsitet. I sådanne tilfælde hjælper kompetent anvendelse af anæstesi.

I vores praksis er der tilfælde, hvor klienter sover på elektrolyseprocedurer. Derfor bør du ikke forudfinde dig selv for smerte og negativ. Mest sandsynligt vil alt ikke være så skræmmende, som du tror.

Ved korrekt kombination af metoder til anæstesi, eksponeringstid og programparametre vil elektrolyse være ret behageligt.

Behandlingen er lang og kedelig

Specialisten håndterer hvert hår. Afhængig af størrelsen af ​​hårfjerningsområdet, vegetationens type og tykkelse kan derfor tiden for at opnå det endelige resultat (uden hår for evigt) variere meget.

Men alt afhænger ikke af mesteren eller graden af ​​hårfordeling - meget afhænger af personen selv. Nogle mennesker sætter et mål og går til det: de går regelmæssigt til procedurerne, følger tidsplanen for "samlinger" og går ikke glip af sessionerne.

Foto fra www.shutterstock.com

Andre går fra tid til anden, tager pauser i et halvt år eller mere, barberer hår eller fjerner det på andre måder mellem sessioner. Dette er strengt forbudt, fordi det slår ned hele processen.

Sådanne mennesker skriver anmeldelser på internettet, at elektrolyse er en meget lang og ineffektiv metode.

Ja, det er nødvendigt at bruge tid på elektrolyse. En fuld cyklus til det endelige resultat tager i gennemsnit 1,5 år. Dette skyldes træk ved hårvækst.

Men det betyder ikke, at du vil fortsætte elektrolysen konstant: Først gør du zonen 1 gang i 1,5-2 måneder, derefter 1 gang i 3-4 måneder. De resterende enkelthår vælges hvert halve år, indtil de holder op med at vokse overhovedet. Og her er det - den efterlængte hårfrihed for resten af ​​dit liv!

Det er uden tvivl langt længere end at holde en barbermaskine på overfladen af ​​benene. Men på en levetids skala er dette en meget ubetydelig investering af tid. Som betaler sig ved, at kvaliteten af ​​proceduren vil spare dig for hår og unødvendige udgifter for evigt.

Regelmæssige besøg i et halvt år og streng overholdelse af mesterens anbefalinger betyder, at du aldrig bliver nødt til at bekymre dig om dette problem igen.

Kun egnet til små områder.

I virkeligheden er denne teknologi lige så velegnet til begrænsede områder såvel som til store områder. Til elektrolyse passende hår af enhver farve, tykkelse og kvalitet, placeret overalt i menneskekroppen.

Da håret fjernes en efter en, vil ingen kropsbøjning forstyrre denne proces. En specialist bevæbnet med forstørrelsesglas vil se hår af enhver farve på enhver hudtype, og den elektriske impuls er altid lige så effektiv til alt hår.

Dyrt i forhold til andre metoder til fjernelse af hår

For det endelige resultat kræver 5-6 sessioner af "samlinger" på grund af den cykliske vækst af hår. Men i fremtiden vil du blive spart af enhver form for omkostninger ved bekæmpelse af vegetation.

Vi gennemførte en undersøgelse og estimerede forholdet mellem omkostningerne ved elektrolyse og shugaring. For eksempel kan du permanent fjerne hår i zonen af ​​en klassisk bikini ved hjælp af elektrolyse eller for de samme penge i 2-3 år fra tid til anden for at gøre sukkeraflejring af samme zone.

Hvad man skal vælge - du bestemmer.

Foto fra www.shutterstock.com

Laser og IPL er mere effektive.

For nylig har der været stor forvirring for at bestemme effektiviteten af ​​belysningsteknologier. Selv kosmetologer selv anser ofte laserteknologi som en permanent metode, mens denne metode kun bidrager til at reducere hårvækst, men den stopper på ingen måde.

Den eneste FDA godkendte metode til permanent fjernelse af dækning i dag er elektrolyse.

Årsagen til denne forskel ligger i den endelige "målsætning" af de sammenlignede teknikker: en laser eller IPL er kun rettet mod hårpigmentet, og den elektriske impuls arbejder med vækstzonen, der "befæstner" (koagulerer) det helt.

Ar og brændes efter proceduren

Disse komplikationer er helt udelukket med en korrekt udført procedure af erfarne hænder hos en kvalificeret mester. Derefter forbliver kun de røde pletter, som forsvinder inden for 2-4 uger (husk at solbadning på dette tidspunkt er strengt forbudt, ellers kan pigmentering forblive).

Ikke desto mindre, som i enhver sfære, i skønhedsindustrien skal man være opmærksom på falske tjenester udført af mennesker uden ordentlig erfaring og uddannelse.

Det er vigtigt for skibsføreren at kunne bruge apparatet til hårfjerning, indstille de korrekte intensitetsparametre på det og styre eksponeringstiden.

Derfor bør du grundigt undersøge klinikken, som du vil stole på: Sørg for at hun har en lægeerklæring og erfarne specialister.

Elektrolyse og lignende typer elektriske metoder har været kendt i over 125 år.

Over tid blev proceduren gradvist moderniseret, enhederne var udstyret med et stadig bredere udvalg af programmer og parametre, der nåede højder af effektivitet og komfort. Og vigtigst af alt er sikkerheden bevist i praksis. Og dette er dit liv og sundhed.

Moderne enheder, såsom Depilplus 13MHz og Depilplus 3, tillader fagfolk at udføre procedurer med et minimum af smerte på kort tid. Og som nævnt ovenfor er dette stadig den eneste beviste permanente metode (håret forsvinder for evigt).

Husholdningsapparater er lige så effektive i forhold til salonbehandling

Markedet blev fyldt med en række enheder til hjemmepleje. Reklame overbeviser os aktivt om fantastiske resultater, der kan sammenlignes med salonproceduren.

Men det er en anden myte, da parametrene for disse enheder ikke er så intense i forhold til professionelt udstyr. Den elektriske impuls i dem er ikke stærk nok til hårfollikelens død.

Tænk på dig selv: Kan fabrikanterne sætte dem i tilstrækkelig intensitet? Når alt kommer til alt, kan en uerfaret person nemt få en alvorlig forbrænding, og derefter sagsøge det firma, der producerede enheden.

Ifølge amerikansk forskning godkendte FDA (US Food and Drug Administration) disse metoder som den ultimative hårfjerningsmetode.

Det samme hår skal fjernes flere gange

Desværre er dette en meget almindelig misforståelse. Mange fora er fulde af spørgsmål og meddelelser, som folk går i elektrolyse i årevis. Og hver gang de bliver fortalt at et par flere samlinger, og mængden af ​​hår endelig vil begynde at falde.

Denne myte optrådte på grund af uhensigtsmæssige herrer, der kun træk hår med pincet, forkert indsætter en nål eller indstiller de forkerte parametre. I dette tilfælde kan du virkelig fjerne hår i mange år og aldrig få et resultat.

Husk at der er 5-6 kollektioner for hver zone, hvorefter meget sparsomme eller isolerede hår forbliver. Og efter det første valg går omkring 30% af håret væk (det vil sige, at 30% af håret ikke længere garanteres at vokse fra første gang). Overvej, om dette ikke skete.

Et præcist slag til follikelet og en korrekt valgt nuværende intensitet klare arbejdet fra første gang.

Midlertidige metoder er foretrukne og sikrere.

Depilatory cremer omfatter kemikalier med irriterende og allergeniske komponenter, så de har ofte den modsatte virkning. Forberedelser til lynhår kan ikke kun forårsage krænkelse af hudens farve, men også fremkalde dermatitis.

Hjemmepilatorer fremmer udbruddet af indgroet hår, især i følsomme områder af bikini og underarms, som undertiden endda kræver kirurgi.

Foto fra www.shutterstock.com

Voksning er en temmelig smertefuld metode, og i hjemmebrug tager det meget tid og er besværlig.

Alle midlertidige metoder fjerner fnughår, som til sidst degenererer til mørkt og hårdt.

Vi har beregnet, hvor mange år du kan spare penge på elektrolyse. I gennemsnit er forholdet 2-3 år pr. Zone. Det vil sige, du kan fjerne alt hår permanent eller i løbet af disse 2-3 år for at fjerne hår ved shugaring. Fra vores synspunkt vil du være smuk lidt længere :)

Efter en grundig analyse af de fleste misforståelser er det let at se, at elektrolyse stadig er den eneste metode, der garanterer fuldstændig bortskaffelse af uønsket vegetation.

Hun har et århundrede og en fjerdedel af dokumenteret sikkerhed og effektivitet i kampen mod uønsket hår.

Electekililering af bikiniområdet: er det muligt at komme af med uønsket hår permanent

Hårfjerning, især når det kommer til bikiniområdet, har altid været en af ​​de mest dislikede kvinders forfølgelser. Uanset hvilken metode der vælges, giver det stadig visse ulemper. Du skal bruge din tid, i nogle tilfælde oplever smerte, udover du bør ikke glemme irritation på huden, voksende og andre "dyder" af hårfjerning. I mellemtiden har der siden 1916 været en måde at permanent ødelægge hårsække ved hjælp af en elektrisk strøm. Faktisk begynder elektrolysens historie i 1875, men så blev den udelukkende brugt til medicinske formål, og kun i det 20. århundrede begyndte at blive anvendt aktivt i kosmetologi. Lad os prøve at finde ud af, om denne metode er virkelig så effektiv, at du efter procedurens forløb kan glemme uønsket hår for evigt, og om det passer til bikinizonen.

Hvad er elektrolyse af bikini-zonen

Elektrolyse er signifikant forskellig fra alle andre metoder til fjernelse af hår. Det har et helt andet handlingsprincip. Således virker laser / fotoepilationsanordninger ved at frigive lysenergi, der absorberes af melaninpigmentet indeholdt i håret, omdannet til varme, bæres til hårpæren og ødelægger det. Og under elektrolysesessionen indsættes nålelektroden direkte i hårsækken og ødelægger den ved hjælp af strøm.

Elektrolysemetoden er egnet til bikiniområdet, herunder dybden

I modsætning til fotoepilation eller lasermetode, som kun er egnet til mørkt hår, da deres handling er baseret på absorption af lysenergi ved hjælp af melaninpigment, er elektroepilering effektiv til hår af enhver farve (selv grå).

Den elektriske metode til hårfjerning passer til ethvert område af ansigt og krop. Det er helt sikkert, selvom det har en betydelig ulempe - smerte. Oftest, før proceduren er det nødvendigt at afskære området af sin bedrift med anæstetika. Huden i bikiniområdet er særligt følsom, så det er på dette sted, at elektrolyse er sværest at bære, og ubehaget forbliver i flere dage. Ikke desto mindre vælger mange kvinder, når det kommer til den intime zone, denne metode, fordi hårene der er nogle gange meget hårde og har stærke rødder, og derfor er de ikke let påvirket af en laser eller fotoepilator. Men den elektriske strøm passer godt sammen med dem.

Under elektrolyse indsættes en nålelektrode i hårsækken og ødelægger den med en elektrisk strøm.

Der findes følgende typer elektrolyse:

 1. Termolyse. Håret påvirkes af vekselstrøm af lav spænding og høj frekvens.
 2. Galvanisk elektrolyse. En galvanisk (direkte) strøm anvendes. Dette fører til dannelsen af ​​alkali i væv, hvilket ødelægger hårsækken. Metoden er ikke så smertefuld som termolyse.
 3. Blandet metode. Forbedret procedure, som er en kombination af termolyse og galvanisk elektrolyse.

Blandt typerne af elektrolyse indbefatter nogle gange den såkaldte pincer-metode, som ikke kræver indføring af en nål i follikelet. Elektroden er en pinde, som ved at røre håret fører en strøm direkte gennem den. Denne metode til hårfjerning har imidlertid ikke vist sig at være effektiv, så det er ikke populært.

Svaret på det vigtigste spørgsmål er, at det er muligt at permanent slippe af med uønsket hår i bikiniområdet ved hjælp af elektrolysemetoden, kan ikke være entydigt. Ja, hår kan forsvinde i flere år, og nogle af dem vil aldrig genoptage væksten. Men før eller senere vil nogle hår begynde at bryde igennem igen. Nogen vil have mere, nogen mindre. Det hele afhænger af deres struktur, bestemt af organismens egenskaber. En vigtig rolle er spillet af hormonelle faktorer.

Video: Er det muligt at slippe af med uønsket hår for evigt

Sådan forbereder du dig på elektrolyse

For at proceduren skal være sikker og effektiv, bør forberedelsen påbegyndes på forhånd:

 1. Et par måneder før sessionen bør du opgive voks, epilator og shugaring pasta. Skift fuldstændigt til en barberkniv, så de deformerede pærer kan genoprette sig på det tidspunkt, hvor procedurerne starter.
 2. En uge før elektrolyse for at stoppe med at tage hormonelle stoffer og stoffer, der tynder blodet.
 3. I flere dage skal du holde op med solariumet.
 4. I mindst to dage før proceduren skal du ikke barbere dit hår. For at de kan blive udsat for elektrisk strøm, skal de have en længde på 3 til 5 mm.
 5. Umiddelbart før sessionen kan du bruge en blid, ikke-traumatisk hudskrubbe.

Du kan ikke barbere umiddelbart før elektrolyse, da hårene skal nå mindst 3 mm

Hvordan er proceduren

Sessionelektrolyse foregår i flere faser:

 1. Diskussion med kunden om spørgsmål vedrørende kontraindikationer til proceduren. Selv om skønhedseksperten ved første konsultation fandt ud af, at de ikke er til stede, er dette igen angivet umiddelbart før sessionen.
 2. Gennemførelse af antiseptisk behandling af bikiniområdet.
 3. Smertelindring For dette kan valget af klienten og afhængigt af hans smertetærskel anvendes på forskellige måder, herunder dem, der kræver subkutan administration. Derfor, hvis bedøvelsescreme virker dårligt, hvilket ofte er tilfældet, skærer kosmetologen bikiniområdet af den såkaldte frysning.
 4. Direkte eksponering for elektrisk strøm. Nålelektroden indsættes i hårets follikel, hvorefter den straks trækkes ud med pincet.
 5. Genbehandling med antiseptisk middel.

Video: proces af elektrolyse af bikiniområdet

Hvor mange sessioner er der brug for

Uanset hvilken slags hardwaremetode der er tale om hårfjerning, er det umuligt at fjerne alle hårene ad gangen, fordi de er i forskellige faser af vækst:

 • anagenaktiv fase;
  catagen - udstødelsesfasen
 • telogen - hvilende fase.

Gennem elektrolyse virker kosmetologen på håret i den aktive fase, og påvirker også delvist de i katagen. Som regel overstiger deres samlede antal ikke 15% af den samlede mængde hår. Alt andet er i en "sovende" tilstand, så du skal vente, indtil der kommer en ny del hår op på overfladen af ​​huden. Resultatet bliver derfor nødt til at gå i små skridt og bruge på det i mere end en måned.

Desuden er ikke alle de follikler, der er berørt, ødelagt ved første forsøg, så hvis du formåede at frigøre bikiniområdet fra 15% af håret på én gang, betyder det ikke, at nogle af dem ikke vil vokse igen.

Det antages, at for fuldstændig ophør af hårvækst er det nødvendigt at lave 3-5 procedurer med et interval på 1-1,5 måneder. Faktisk skal du måske bruge 10-20 sessioner. Hver enkelt sag er individuel, så det er svært at sige på forhånd, når det rigtige resultat vises.

Elektrolyseffekt på hår i anagenfasen

Procedurens varighed diskuteres af kosmetologen og klienten i hvert enkelt tilfælde. Den gennemsnitlige behandlingstid for en dyb bikini (pubis + labia + område mellem skinkerne) kan være fra 4 til 10 timer, fordi mængden af ​​hår er forskelligt for alle, ligesom det område de besætter. Det er ikke nødvendigt at slette alt på én gang. Ofte er mange timers forarbejdning opdelt i flere sessioner.

Mænd kræver som regel mere procedurer end kvinder. Dette skyldes, at deres hårsække er meget stærkere, og hårene selv er hårde og er præget af intensiv vækst.

I perioden efter hudhelbredelse efter elektrolyse kan der danne skorper på den.

Kontraindikationer

Trods alle de indlysende fordele har elektrolyse nogle negative sider. Først og fremmest er det hendes kontraindikationer:

 • graviditet og amning
 • enhver sygdom i det kardiovaskulære system
 • godartede og ondartede tumorer (på alle steder, ikke kun i det berørte område);
 • irritationer på huden i området med bikinier, sår, kamme osv.
 • mentale og neurologiske sygdomme (epilepsi i første omgang);
 • allergiske reaktioner på det materiale, hvorfra elektrospilatnålene fremstilles;
 • virale hudsygdomme;
 • dårlig blodpropper
 • diabetes mellitus
 • høj temperatur;
 • smitsomme sygdomme i perioden for eksacerbation.

Før arbejdet påbegyndes, skal kosmetologen sikre sig, at der ikke er nogen faktorer, der kan gøre proceduren usikker.

Nogle gange under proceduren holder klienten en neutral elektrode

Mulige konsekvenser

Elektrolyse fører ekstremt sjældent til vedvarende negative konsekvenser. Hun efterlader ingen ar og ar. Brændinger er kun mulige, hvis skønhedseksperten, der opretter enheden, vil gøre en alvorlig fejl, eller huden bliver for følsom. Men selv i dette tilfælde vil skaden være punkteret og med den rigtige behandling vil man ikke efterlade mærker.

Midlertidige konsekvenser kan være som følger:

 1. Smertefornemmelser. Observeret i flere dage, så forsvinder.
 2. Rødmen og hævelse. De repræsenterer en helt naturlig reaktion af huden til traumatiske faktorer og skal passere om 2-3 dage.
 3. Bruising på steder, hvor nålen blev indsat. De vil helbrede i omkring en uge og gradvist blive til skorper.
 4. Kløe. Normalt fænomen karakteristisk for processen med at genoprette huden. Det vigtigste er ikke at kamme det under alle omstændigheder, ellers kan du ikke kun forstyrre heling, men også inficere infektionen.
 5. Inflammatorisk proces. En alvorlig og farlig komplikation som følge af indtræk af mikrober i uhelte sår, der er tilbage fra punkteringer med en nålelektrode. Hvis betændelsen er alvorlig eller specielt er der suppurations, så et presserende behov for at konsultere en læge.

Efter elektrolyset vil huden i bikinizonen være helt glat uden indgroede hår og gennemskinnelige rødder

Hvordan man undgår de ubehagelige virkninger af elektrolyse

Først og fremmest er nøglen til succes og sikkerhed at vælge en god kosmetolog. Det var han, der korrekt vurderede funktionerne i hår og hud og valgte driftsmåden på enheden, kan beskytte klienten mod forbrændinger. Nå for at undgå infektion og udviklingen af ​​den inflammatoriske proces i hudhelingsprocessen bør følgende regler overholdes:

 • i løbet af ugen bør du undgå intens træning, hvilket fører til øget sved samt swimmingpool, sauna og badning;
 • indtil den fulde genopretning af huden ikke kan anvendes i bikiniområdet scrubs, lotions, cremer og andre kosmetik;
 • Mindst 2-3 gange om dagen skal huden behandles med et antiseptisk middel, som kosmetologen vil rådgive.

anmeldelser

Jeg vil straks sige, at mesteren orienterede mig om et år (12 sessioner med en gang om måneden), da håret går fra sovende fase til vækstfase, og indtil de alle vågner op, vil epilationen ikke blive afsluttet. Håret du vokser efter den første session er ikke håret, som vi dræbte, men nyt hår der vågnede!

 1. Vi startede med pubis. Helt på puben tog 4 timer. Master tager 20 rubler per minut + 100 rubler til en anæstesampul. I alt fik jeg 3000 rubler. Næste dag kom jeg for at rense resten af ​​mit hår i en dyb bikini. Fjernet hår fra læber. Det tog 4 timer og igen 3000 gnid.
 2. I alt tog den anden session mig 10 timer og 10.000 rubler. Håret går på øjnene!
 3. Næste gang i 6 timer gav jeg 6600 rubler.
 4. Jeg gik til 4 sessioner. For en måned siden begyndte jeg i min dumhed at drikke vitaminer til hårvækst i gruppe B, og mit hår begyndte selvfølgelig at vokse ikke kun på mit hoved. På det vigtigste sted, hvor jeg kæmper med hår, voksede nye bløde hår også. Følsomheden falder, så jeg ligger i 6 timer uden nerver, smerter og tårer på den første dag og 4 timer på den anden dag. Igen måtte jeg dele sessionen to gange på grund af stigningen i nye hår. For pengene kom ud 10.000 rubler med Ultrakaina ampuller.
 5. Femte session. Break en lang - 1,5 måneder. I løbet af denne tid er håret vokset markant mindre, stort set alle tynde, pistoler, men stadig mørke. Derfor skal de under alle omstændigheder fjernes. For helt at fjerne alt hår tog det 5,5 timer, 5,5 tusind gav til denne session.
 6. Sjette møde Hårdt mørkt hår vokser ikke længere, tyndt, tyndt, fluffy hår vokser. Helt alt hår blev fjernet i 4,5 timer. Beløbet er 4.5 tusind rubler.
 7. Fire og en halv time er 5 tusind rubler, siden Ubistezin blev prikket.
 8. Den ottende session. Jeg er træt. Hår går ikke væk, det forekommer mig, at de er blevet endnu mere. I 4,5 timer gav jeg 5000, sammen med bedøvelsen, som sidste gang.
 9. Denne gang tog det 4 timer til fuldstændig fjernelse af håret - 4200 rubler sammen med bedøvelse.
 10. Tid til fuldstændig hårfjerning tog 3 timer - 3300 rubler med smertestillende midler.
 11. Komplet fjernelse af resterende hår - 2 timer. 2000 rubler.
 12. Denne gang tog det 1,5 timer og 1.500 rubler.
 13. Den trettende session, 1,5 timer og 1500 rubler.
 14. 14 sessioner, 1,5 timer og 1500 rubler. Så vitaminer, tænkte jeg - en tur. Men nej. Rør aldrig dem igen. Jeg håber, at dette er i det mindste de sidste hår er kommet ud.

Håret forsvinder gradvist, fra procedure til procedure.

Cosmonast

http://irecommend.ru/content/eto-deistvitelno-stoyashchii-sposob-udaleniya-volos

Jeg gik flere gange til elektrolyse, men resultaterne er allerede der. Jeg blev glædeligt overrasket. Hår forsvinder ikke på én gang, men de, som mesteren har fjernet, vil bestemt ikke vokse mere. Med hvert udseende af nyt hår er det nødvendigt ikke at forsinke at gå til procedurerne og fjerne dem for at få et perfekt resultat. I gennemsnit troede jeg stort set, at det ville tage fra 3-5 procedurer i 8 til 12 måneder for at slippe af med alt hår permanent på en bestemt del af kroppen. Det hele afhænger af de individuelle egenskaber, men det vigtigste, som du behøver at vide: uanset hvilket hår du har og hvor meget vil det være - elektrolyse fjerner alt for evigt, det eneste spørgsmål er i tide. Det er vigtigt at tage godt af huden, ikke at røre sårene (skorperne vises efter proceduren), som efterhånden tørrer ud og forsvinder uden spor. Ja det gør ondt, men tolerabelt). Der er ingen ubehagelige konsekvenser, der er et stort ønske om at gå igennem hele kurset og slippe af med alt håret der forstyrrer). Det vigtigste er at have lyst, tålmodighed og attitude, og selvfølgelig at finde en erfaren, bevist mester.

arina777

http://irecommend.ru/content/dobrogo-vremeni-sutok-vsem-elektroepilyatsiya-deistvitelno-samyi-effektivnyi-sposob-udaleniy

Hvis du beslutter dig for at lave en dyb bikini, skal du straks være forberedt på, at du først skal gå ofte. Da området er stort, skal det opdeles i sektioner. 3-4 gange bliver nødt til at gå for at fjerne håret en gang. Og så på hvert sted i 1,5-2 måneder. at gentage. Det tog mig 4 sessioner på 2-2,5 timer (selve epileringstid var omkring en time + omkring tiden). I den sidste del af håret vokset efter den første session var allerede fjernet. Nu går jeg med et interval på 2-4 uger for at fjerne gradvist igen. Hver gang det tager mindre og mindre tid i separate områder. Derfor viser det sig at gøre større områder, og du bliver nødt til at gå sjældnere. På puben efter den første session bruger jeg smertestillende midler til at afskære, huden er mindre følsom, håret vokser lidt, da det ikke vokser på samme tid, hvilket sparer tid på injektioner. Ikke at sige, at det ikke gør ondt. Det gør ondt, ligesom en hestevæddeløb, du føler en nålestik og en brændende fornemmelse fra den nuværende. Men tolerabel. Det vigtigste - hvis håret ikke bliver mindre - skift mesteren.

En ny

http://otzovik.com/review_410722.html

Video: elektroepilering videoopkald (forberedelse, procedure, resultat)

Når det kommer til hardwaremetoder til hårfjerning, og især om elektrolyse, er der straks skeptiske mennesker, der ikke tror på, at der er måder at slippe af med uønsket vegetation for evigt. Online kan du finde både positive og negative anmeldelser om dette problem. Begge er helt sandt. Resultatet af elektrolyse afhænger i vid udstrækning af kosmetologens professionalisme såvel som på kendetegnene hos klientens krop. Nogen skal gøre fem sessioner, og en person efter femten vil ikke se den forventede effekt. Her skal du være tålmodig og investere mange penge, men ofte er den første eller anden ende, og klienten, der næsten har nået målstregen, beslutter at give op på yderligere procedurer. Der er en anden grund til manglende opnåelse af resultatet: For at ødelægge follikelet skal skønhedseksperten tydeligt komme ind i den med en nålelektrode, og desuden glider hårpæren ikke altid fra første gang. I hvert fald, hvis du går lang og svært for målet, bliver resultatet. Et andet spørgsmål er, at det kræver meget tid og penge, og vigtigst af alt, forsvinder håret i de fleste tilfælde ikke for altid eller kun delvis.

Hvad er fordelene ved elektrolyseproceduren?

På trods af eksistensen af ​​mange moderne metoder til fjernelse af uønsket vegetation er elektrolyse stadig efterspurgt. Den største fordel ved elektrolyse er dens højeffektivitet. Takket være denne metode kan du slippe af med overskydende hår for evigt.

Hvad er elektrolyse?

Elektrolyse er baseret på strømmen af ​​elektrisk udladning direkte til hårpæren. Under hans indflydelse er hårsækken ødelagt, næringsstoftilførslen er afsluttet, og som følge heraf er dens død forekommende.

Hjælp! I den ødelagte hårfollikel er dannelsen af ​​en ny pære umulig, så håret på dette sted ikke vokser tilbage.

Der er flere typer elektroforsyning afhængig af den anvendte strømtype:

 1. Termolyse. Under virkningen af ​​højfrekvent vekselstrøm opvarmes hårsækkenet til høje temperaturer og ødelægges. Strømmen leveres direkte i follikelet, hvilket forklarer den store smerte ved denne metode og sandsynligheden for forbrændinger.
 2. Elektrolyse. Under aktionen af ​​likestrøm forekommer en elektrokemisk reaktion med dannelsen af ​​en alkalisk forbindelse, under hvilken indflydelsen af ​​follikel og tilstødende væv er ødelagt. Denne metode er mindre smertefuld i sammenligning med termolyse, da den ikke trænger ind i vævet med en nål, men procedurens varighed er meget længere.
 3. Bland. Det er en kombination af elektrolyse og termolyse. Indledningsvis levering af vekslende og derefter likestrøm. Denne metode er kendetegnet ved en lavere sandsynlighed for forbrændinger og en reduktion af sessionens varighed.
 4. Flash. Denne metode er baseret på termolyse, men strømforsyningen udføres ved korte impulser, hvilket reducerer sandsynligheden for bivirkninger.

Til dato er der enheder med ultraflash og ultrablind teknologi. I det første tilfælde øges intensiteten af ​​den nuværende forsyning, men eksponeringstiden reduceres. Med ultrablend udføres tilførsel af vekselstrøm og likestrøm samtidigt, men proceduretiden halveres.

Fordele og ulemper

Elektrolyse har som enhver anden metode sine fordele og ulemper. De vigtigste fordele ved metoden er:

 1. Høj ydeevne. At slippe af med overskydende hår sker for evigt (hvis du gennemfører et fuldt kursus).
 2. Med denne metode er det muligt at fjerne alle typer hår.
 3. Kan bruges på forskellige områder af kroppen. Elektrolyse er velegnet til ben, hofter, hænder, intim zone og andre dele af kroppen.
 4. Du kan evaluere resultatet umiddelbart efter proceduren. Dødt hår fjernes straks fra huden.
 5. Procedurens varighed reduceres hver gang.

Ulempen ved elektrolyse indbefatter:

 1. Stor smerte under proceduren.
 2. Sessionelektrolyse tager ret meget tid.
 3. Behovet for et komplet forløb af procedurer for fuldstændig bortskaffelse af uønsket vegetation.
 4. Efter proceduren kræver genopretning.
 5. Eksistensen af ​​ardannelse i tilfælde af fjernelse af tykke, dybtliggende hår.
 6. Afhængigheden af ​​det endelige resultat på mesterens oplevelse.
 7. Tilstedeværelsen af ​​kontraindikationer.
 8. Nok høj pris.

Ved beslutning om elektrolyse er det vigtigt at evaluere alle fordele og ulemper ved denne metode.

Kontraindikationer til proceduren

Der er kontraindikationer for elektrolyse, derfor er det vigtigt at konsultere en specialist på forhånd.

Udfør proceduren er forbudt, når:

 • mentale og nervøse lidelser (skizofreni, epilepsi og andre);
 • tilstedeværelsen af ​​diabetes
 • dermatologiske sygdomme (psoriasis, eksem osv.);
 • tilstedeværelse af mol, papillomer, maligne neoplasmer;
 • åreknuder
 • Tilstedeværelsen af ​​tatoveringer i stedet for at blive fjernet hår;
 • hjertesygdomme og karsystem;
 • herpetiske udbrud;
 • allergier over for metallegeringer, hvorfra elektroden blev fremstillet.

De angivne kontraindikationer bør overvejes for at forhindre bivirkninger.

Den nødvendige mængde procedure for at opnå effekten

De fleste kvinder er bekymrede over spørgsmålet om, hvor meget elektrolysesessioner er nødvendige? For at opnå det ønskede resultat af en procedure vil det ikke være tilstrækkeligt, da den elektriske strøm kun påføres hårene, der er i aktiv vækststrin. I den henseende vil fuldstændig fjernelse af uønsket vegetation kræve en hel fremgangsmåde.

Mange bekymrer sig også om, hvor meget elektrolyse er nok? Varigheden af ​​bevarelsen af ​​resultatet i hvert tilfælde varierer på grund af organismens individuelle egenskaber. I nogle varer resultatet i 5 år, i andre forbliver det for livet.

Hudpleje efter proceduren

Efter hårfjerning ved elektrisk strøm forekommer rødmen, kløe og skorpe på overfladen af ​​huden på grund af påvirkning af elektrisk strøm. For at reducere deres hud kræver særlig pleje, som er som følger:

 1. Rødme passerer normalt alene efter 2 timer. Men for at øge hastigheden kan du tørre huden med isbiter. Til frysning i stedet for vand, kan du bruge en afkogning af kamille eller kalendula.
 2. De første to dage efter proceduren anbefales det at behandle huden med et antiseptisk middel, f.eks. Chlorhexidin. Dette vil hjælpe med at undgå tilsætning af infektion.
 3. Forekomsten af ​​kløe på grund af fordampning af fugt og tørring af huden under påvirkning af en elektrisk strøm. For at reducere dens intensitet skal huden behandles med calendula-tinktur eller aloe-bladmasse.
 4. De dannede skorper bør ikke fjernes uafhængigt, da dette kan føre til ardannelse. Deres udledning opstår i omkring 7-9 dage. Derefter anbefales det at smøre huden med helbredende og anti-inflammatorisk salve (Levomekol, Zinc salve).

For at forebygge bivirkninger bør den berørte hud ikke fugtes i løbet af den første dag efter proceduren. I løbet af ugen er det forbudt at besøge et bad eller en sauna, tage et varmt bad og en brusebad.

Ca. 2-3 uger bør man undgå at besøge solarium eller strande. Ultraviolet stråling kan forårsage pigmentering. Når du går udenfor, skal du bruge solcreme med en SPF på mindst 30.

Sammenligning med andre måder

Der er mange måder der er bedre end elektrolyse. For eksempel tillader sådanne moderne metoder som fotoafhugning, laserhårfjerning også at opnå en langvarig virkning, mens konsekvenserne efter proceduren udtrykkes i mindre grad. Sådanne metoder karakteriseres også af mindre ømhed under hårfjerning.

Shugaring, voksning er meget populært blandt kvinder. Skønt en sådan langvarig virkning med brugen af ​​disse metoder ikke kan opnås, er sandsynligheden for bivirkninger meget lavere, mens listen over kontraindikationer er mindre, og procedurerne er betydeligt billigere.

konklusion

Elektrolyse er en metode til fjernelse af uønskede hår, baseret på effekten af ​​en elektrisk strøm på hårsækkenet, hvilket resulterer i dets ødelæggelse.

Effekten af ​​en elektrisk impuls er kun på hårene, der er i aktiv vækst, så spørgsmålet om hvor mange elektrolyseprocedurer der er nødvendige for at opnå det ønskede resultat kan besvares, at der kræves et helt kursus. Denne metode har mange bivirkninger og kontraindikationer, så du skal først gøre dig bekendt med alle fordele og ulemper ved metoden, samt konsultere med en specialist.

Hvordan hvidter huden mellem benene?

Sådan barber du en lyske til en mand - værktøjer, tips og tricks