Hvor mange elektrolyse sessioner er nødvendige

Hvad er de eneste ofre, som kvinder ikke er klar til at gå for at slippe af med uønsket vegetation på kroppen - hårfjerning med voks, depilatories, kemikalier samt dyre laser hårfjerningsprocedurer.

Men videnskaben står ikke stille, og nu er der en temmelig billig og effektiv måde, der giver dig mulighed for at løse problemet ved hjælp af nuværende. Det er ikke overraskende, at de fleste kvinder er interesserede i, hvor mange elektrolysesessioner der er nødvendige for at opnå en glat hud.

Hvor mange elektrolyseprocedurer er nødvendige for hårfjerning?

Elektrolyse giver dig mulighed for at slippe af med uønsket vegetation for evigt. Follikelen er fuldstændig ødelagt af nuværende. Denne procedure kan ikke kaldes smertefri, men den høje effektivitet og rimelige omkostninger gjorde det ganske populært. Desuden kan du fjerne lys og endog gråt hår, som ikke kan gøre laser.

Mange kvinder er interesserede i, hvor mange elektrolyseprocedurer der er nødvendige for hver zone. Meget til det rimelige køns skæbne er det umuligt at få en glat krop i flere sessioner ved hjælp af denne metode. Der kræves mindst 3 procedurer for at korrigere formen på øjenbrynene og for at fjerne hårene over læben - ca. fem.

Kvinder, der ikke ved, hvor mange elektrolyse sessioner i benene skal udføres for at fjerne håret helt fra underbenet og lårene, må ikke overleve - normalt er syv procedurer nok. Samtidig skal du vide, hvor meget tid det er nødvendigt at bruge på elektroepilation af hofterne, da de fleste kvinder ikke opretholder sådanne lange sessioner. Det tager cirka seks timer at fjerne vegetation fra hofter eller ben.

Meget få kvinder gør elektrolyse af benene. I grund og grund bruger de strømmen sig til at slippe af med hårene over læben og rette øjenbrynens form. Denne metode tillader imidlertid fjernelse på alle dele af kroppen. Det vigtigste er at kontakte en professionel specialist og under ingen omstændigheder udføre proceduren derhjemme.

Hvor mange elektrolyse sessioner du har brug for for at fjerne kropshår kan fortælle en kosmetolog afhængig af tykkelsen og tykkelsen af ​​dækslet. Det er nødvendigt at gøre de efterfølgende procedurer i en og en halv to måneder og ikke tidligere. Hvis du vil slippe af med overskydende hår i armhulen, så tager den første procedure cirka 4 timer, den næste - 2, og den sidste kan være ca. 20 minutter.

Varigheden af ​​elektrolyseffekten

For at få en glat krop vil tage omkring seks måneder. Ingen specialist vil kunne garantere, at håret holder op med at vokse efter det foreskrevne kursus. Det skal forstås, at der er meget hår på menneskekroppen, og ikke alle er i vækststadiet. For fuldstændigt at slippe af med dem - du bør finde ud af årsagen til væksten.

Hvis en kvinde har hormonelle problemer, så uden at løse dem, vil det være umuligt at finde en glat og silkeagtig hud. Eventuelle problemer med det endokrine system skal løses på forhånd. I mangel af sundhedsmæssige problemer vil det tage cirka seks måneder at helt slippe af med hår. Under kurset er det uønsket at anvende andre metoder til at fjerne vegetation på kroppen.

Ifølge vurderinger er effektiviteten af ​​elektrolyse sammenlignelig med den for en laser. Til en relativt lav pris kan du fjerne hår på alle dele af kroppen. Men ikke alle kvinder er i stand til at modstå denne procedure. Mange af det retfærdige sex tør ikke gå på denne type hårfjerning på grund af muligheden for udseende af ar og ar.

For fuldstændigt at slippe af med uønsket vegetation på kroppen, skal du til tider bruge et enkelt år. Det er dog muligt at løse problemet med ubehag og komplekser for evigt.

Glat hud i 3-4 uger

Denne metode til hårfjerning er endnu ikke blevet! Bare smør det.

elektrolyse

Den moderne skønhedsindustri har udviklet sig meget langt i alt hvad angår forbedring af udseendet af den smukke halvdel af menneskeheden. Blandt salonprocedurer er det ærede sted besat af dem, der er designet til at lette de dejlige damer fra overdreven vegetation på kroppen. Sådanne procedurer kaldes "hårfjerning" og "depilation". Forskellen mellem disse to begreber ligger i virkningen på hårsækken og selve hårsakslen. Ved udførelsen af ​​en epilation ødelægges hårrotten, og depilationen indebærer fjernelse af kun den synlige del af den. Det er muligt at henvise barbering ved hjælp af maskinen, brug af specielle cremer og mousses til depilation procedurer. Der er flere typer hårfjerning: voksning, shugaring, foto og laser hårfjerning, samt den procedure, som vi vil være mest opmærksomme på i dag - elektroepilation.

Særlige egenskaber

Elektrisk hårfjerning indebærer følgende aktionsalgoritme: Ved hjælp af en speciel anordning til elektrolyse indsættes en meget tynd nålelektrode i hårsækken. En udledning af strøm passerer gennem den, hvilket skaber en høj temperatur i indflydelseszonen, "udbrænder" hårrotten. Takket være denne aggressive tilgang forsvinder uønskede hår for evigt.

Hvordan og hvor har de det?

Proceduren for elektrolyse udføres i specialiserede kosmetologiske centre og skønhedssaloner af professionelle kosmetologer. Du skal først komme til høringen og diskutere alle nyanser med en specialist, da elektroepilering har kontraindikationer. Du skal også vide, at det gør det ganske ubehageligt og længe. Lægen vil anbefale et bedøvelsesmiddel til dig og foreskrive et forløb af procedurer afhængigt af problemets sværhedsgrad.

Elektrisk hårfjerning udføres ved hjælp af en speciel enhed. De mest populære er fra ROS »S, såsom Depil-Plus 13 Mhz, Depil Plus 2, Kh-12 Plus, samt ActiveX Ultimisystem Plus Active Line og den russiske elektroepilator EHVCH-20-MTUCI. Disse enheder ikke kun effektivt og hurtigt klare overskydende hår, men også beskytte huden under proceduren. Hver enhed, der præsenteres, har sine egne egenskaber og parametre, som din kosmetolog skal fortælle dig om for at danne den mest nøjagtige ide om, hvilken effekt du kan opnå med denne epilatormodel.

Generelt er proceduren for elektrolyse ret almindelig, den udføres i mange centre af kosmetologi. I distriktet nordøstlige administrative Okrug i Moskva alene er der mere end 300 saloner, der tilbyder denne procedure.

Der er flere typer elektrolyse, som afhænger af den anvendte type elektrode:

 • Pincer metode. Betydningen af ​​denne procedure er beslaglæggelsen af ​​hvert enkelt hår med en slags "pincet", der transmitterer strøm. Denne metode er god, fordi den er ret smertefri, og med sin hjælp kan du håndtere så følsomme områder som ansigt og bikini. Procedurens varighed er imidlertid meget lang - det tager næsten 2 minutter at fjerne hvert hår, derfor anbefales det kun at udføre det kun på små områder af huden med ikke for tykt hår;
 • Nåle metode. Hårsækken er ødelagt ved indføring af en ledende nålelektrode ind i den. Disse nåle er lavet af forskellige materialer (specielle medicinske legeringer, med Teflon eller guldbelægning) og har en anden form og tykkelse.

Nålelektrolyse er opdelt i flere underarter:

 • Termolyse. Processens kerne ligger i højfrekvente effekter af vekselstrøm med lav spænding. Dette er en af ​​de mest smertefulde metoder, som indebærer injektion af anæstesi til behandlede områder af huden. Termolyse i ansigtsområdet er udelukket;
 • Galvanisk elektrolyse. Hårrotten er udsat for likestrøm. Omkring nålen dannes natriumioner, som, der interagerer med hudsekretioner, danner en alkalisk opløsning, som negativt påvirker hårpæren. Elektrolyse er mindre smertefuldt, men procedurens hastighed er ret lav;
 • Blandingsmetode. Dette er en blanding af de to tidligere metoder. Til at begynde med opvarmes hårrotten ved termolyse, og derefter sker ødelæggelsen ved elektrolyse. Til elektrolyse af denne metode er der specielle edb-enheder til det bedste udvalg af kombinationen af ​​frekvens og eksponeringsgrad;
 • Sekventiel blanding. Mere avanceret version af blandingsmetoden. Deres forskel ligger i brugen af ​​lavpulsstrøm i den sekventielle metode, hvilket reducerer smerten i proceduren;
 • Flash metode. I det væsentlige er det termolyse, men ved anvendelse af højfrekvent likestrøm. Denne metode eliminerer overdreven traume til huden og reducerer smerte;
 • Sekventiel flash Det bruges til samtidig fjernelse af hår af forskellig tykkelse. Måske den hurtigste måde at gennemføre elektrolyseproceduren på.

Valget af metode, som vil hjælpe dig i kampen mod uønskede hår, bør dikteres ved valg af behandlingszone. Elektrolyseproceduren kan udføres på ansigtet (øjenbrynsformkorrektion, overlæbebehandling for at fjerne antenner, separate zoner på hagen), arme, ben, ryg, skinker, hofter, underliv. Der er nogle begrænsninger på axillær epilation. Spiller også rollen som farve, tykkelse og tykkelse af håret. Alt dette vil fortælle dig en skønhedsekspert, som vil arbejde på dit problem.

Elektrolyse - Review

Elektrolyse. TID / PRISER / RESULTAT. Den mest effektive metode til hårfjerning. SMOOTH ZONE BIKINI!

Min erfaring med at haste hår i bikiniområdet.

Jeg begyndte at lave elektrolyse i november 2012.

Hvad er elektrolyse?

Normalt har alle hår en såkaldt vækstzone, der styrer længden, tykkelsen og antallet af voksende hår. For at ødelægge en hårfollikel er det nødvendigt at reagere på det med en bestemt traumatisk faktor. Til sammenligning, med almindelig plukning af hår med pincet, er follikelen noget ødelagt, derfor bliver håret sparsomt og tyndt med regelmæssig udførelse af en sådan procedure.

Men hårsækkenet kan også ødelægges "uden ret til genopretning", og elektrolysefremgangsmåden passer bedst til dette formål. Så elektrolyse er en måde at fjerne hår med små udledninger af strøm rettet direkte til follikelområdet. Ved hjælp af en svag, men effektiv elektrisk ladning oprettes der en høj temperatur i den nederste del af follikelen, som smelter den.

Når elektrolyse udføres, kan enhver hårtykkelse og farve ødelægges. På den måde kan du fjerne grå, hårdt, dunet eller blondt hår. At fjerne alt håret på en gang i en session virker ikke, da normalt i det aktive vækststrin er der altid ikke mere end 80% af håret, resten er i "lageret".

Det er muligt at opnå et fuldstændigt 100% resultat af elektrolyse i kun få sessioner, som holdes som "bagved" håret vokser. Fremgangsmåden i sig selv er som følger: En tynd nål indsættes i hårsækkenet, hvorigennem en svag strøm bliver passeret. Anvendelsesområdet for metoden er praktisk talt en hvilken som helst del af legemet og ansigtet, bortset fra de aksillære huler (på grund af akkumulering af et stort antal lymfeknuder i dette område).

Den optimale hårlængde til manipulation af 4 til 6 mm, ikke mere. Desuden er det nødvendigt at sørge for, at alt håret har spiret, og at der ikke er hår på kroppen, der er vokset under huden, før proceduren.

Jeg gjorde elektrolyse ved termolyse.

Termolyse - det er baseret på virkningen af ​​vekselstrøm lavspænding og høj frekvens. Ulempen er smerten ved at holde. Brugen af ​​traditionelle sprayer hjælper ikke med at reducere smerte, og for proceduren er det nødvendigt at udføre standardbedøvelse ved hjælp af injektioner.

Da bikiniområdet ikke kan behandles fuldstændigt på én gang, gøres det i flere tilgange i 2-3 timer, så meget som muligt. Komplet fjernelse vil kalde "cirkel" for nemheds skyld. Et minut fra min mester er 30 p. En injektion af lidokain 100R. (Dette er anæstesi).

Antallet af procedurer, tid og omkostninger:

1 række procedurer

 • 2 timer (4500r.) Behandlede pubis 80%, tre skud af lidokain (300r.)
 • 2,5 timer (4500r.) En seksuel læbe, tre injektioner af lidokain (300r.)
 • 2,5 timer (4500r.), Anden seksuel læbe, tre injektioner af lidokain (300r.)
 • 2 timer (3600r.) Område præster, to skud af lidokain (200r.)

I alt 9 timer (540 min.), 11 skud - til den første "cirkel" 17300r.

Yderligere vokser hver efterfølgende procedure 10-15% mindre hår, det bliver tyndere. Jeg vil ikke male i detaljer i zoner, jeg skriver i "cirkler".

2 omgang 8 timer (480min.), 11 skud = 15500r.

3 omgang 7 timer (420 min.), 11 skud = 13700r.

4 runde 6,2 timer (370 min), 9 skud = 12000r.

5 omløb 5 timer (300 min.), 7 skud = 9700r.

6 omgang 3,5 timer (210 min), 5 skud = 6800r.

Endvidere kan hele bikini-zonen allerede behandles i en procedure.

7 procedure 3 timer (180 min.), 4 skud = 5800r.

Desuden er håret allerede meget sjældent, så det giver ingen mening at injicere lidakain under hvert hår, anæstesi med lidakain spray

8 procedure 2 timer (120 min.) = 3600r.

9 procedure 1,5 timer (90 min.) = 2300r.

10 procedure 1 time (60 min.) = 1800r.

11 procedure 40 minutter = 1200r.

12 procedure 20 minutter = 600r.

13 procedure 15 minutter 450r.

14 procedure 8 minutter = 240r.

TOTAL 90990r.. som i Eldorado)))

Om smerten.

Dette er selvfølgelig meget smertefuldt, uden nogen anæstesi. MEN! Når du giver et skud af lidokain, føler du slet ingenting! Kun få sekunder til at punktere dig selv. Det vil sige den første procedure kan siges at det ikke gør ondt, fordi det er helt under bedøvelse. Når håret bliver sjældent, er der heller ikke noget ved at stikke prikken, fordi den anæsterer et område, nogle få kvadratcentimeter, kan der være 1-2 hår på dette område. Her kan man bedøve med overfladiske midler (emla, lidokain spray), men de lindrer smerter med omkring 30%, det vil sige alt er meget følsomt. Men på dette tidspunkt er håret tyndere, så en sådan stærk strøm anvendes ikke som i de første procedurer. Alle har forskellige smertegrænser. Det var meget smertefuldt for mig, men jeg tolererede det, fordi jeg allerede så resultatet. Og denne smerte bliver straks glemt. Efter proceduren gør ingenting ondt.

Om effekten.

Som du allerede forstod, er det. Jeg gjorde den første procedure i november 2012. I juni-august havde jeg 8-11 procedurer, der var ikke noget problem at gå til stranden og afklædning). Håret gik ikke ud over trusserne og var tyndt og sparsomt allerede. Hovedparten af ​​håret går ind i de første 5 "cirkler". Da jeg helt fjernede hver sjette måned i 5-10 minutter, er hvide fine hår vokset.

Om pleje og tilgang.

At barbere, fjern håret på andre måder i løbet af denne periode er selvfølgelig umuligt. Du kan ikke våd dagen efter proceduren.

Efter proceduren er der skorper (brændemærker), de forsvinder om en uge eller to.

Min konklusion: smertefuld, lang og dyr, men effektiv. Det er det værd. Hvis du har tid og penge, så anbefaler jeg!

Electekililering af bikiniområdet: er det muligt at komme af med uønsket hår permanent

Hårfjerning, især når det kommer til bikiniområdet, har altid været en af ​​de mest dislikede kvinders forfølgelser. Uanset hvilken metode der vælges, giver det stadig visse ulemper. Du skal bruge din tid, i nogle tilfælde oplever smerte, udover du bør ikke glemme irritation på huden, voksende og andre "dyder" af hårfjerning. I mellemtiden har der siden 1916 været en måde at permanent ødelægge hårsække ved hjælp af en elektrisk strøm. Faktisk begynder elektrolysens historie i 1875, men så blev den udelukkende brugt til medicinske formål, og kun i det 20. århundrede begyndte at blive anvendt aktivt i kosmetologi. Lad os prøve at finde ud af, om denne metode er virkelig så effektiv, at du efter procedurens forløb kan glemme uønsket hår for evigt, og om det passer til bikinizonen.

Hvad er elektrolyse af bikini-zonen

Elektrolyse er signifikant forskellig fra alle andre metoder til fjernelse af hår. Det har et helt andet handlingsprincip. Således virker laser / fotoepilationsanordninger ved at frigive lysenergi, der absorberes af melaninpigmentet indeholdt i håret, omdannet til varme, bæres til hårpæren og ødelægger det. Og under elektrolysesessionen indsættes nålelektroden direkte i hårsækken og ødelægger den ved hjælp af strøm.

Elektrolysemetoden er egnet til bikiniområdet, herunder dybden

I modsætning til fotoepilation eller lasermetode, som kun er egnet til mørkt hår, da deres handling er baseret på absorption af lysenergi ved hjælp af melaninpigment, er elektroepilering effektiv til hår af enhver farve (selv grå).

Den elektriske metode til hårfjerning passer til ethvert område af ansigt og krop. Det er helt sikkert, selvom det har en betydelig ulempe - smerte. Oftest, før proceduren er det nødvendigt at afskære området af sin bedrift med anæstetika. Huden i bikiniområdet er særligt følsom, så det er på dette sted, at elektrolyse er sværest at bære, og ubehaget forbliver i flere dage. Ikke desto mindre vælger mange kvinder, når det kommer til den intime zone, denne metode, fordi hårene der er nogle gange meget hårde og har stærke rødder, og derfor er de ikke let påvirket af en laser eller fotoepilator. Men den elektriske strøm passer godt sammen med dem.

Under elektrolyse indsættes en nålelektrode i hårsækken og ødelægger den med en elektrisk strøm.

Der findes følgende typer elektrolyse:

 1. Termolyse. Håret påvirkes af vekselstrøm af lav spænding og høj frekvens.
 2. Galvanisk elektrolyse. En galvanisk (direkte) strøm anvendes. Dette fører til dannelsen af ​​alkali i væv, hvilket ødelægger hårsækken. Metoden er ikke så smertefuld som termolyse.
 3. Blandet metode. Forbedret procedure, som er en kombination af termolyse og galvanisk elektrolyse.

Blandt typerne af elektrolyse indbefatter nogle gange den såkaldte pincer-metode, som ikke kræver indføring af en nål i follikelet. Elektroden er en pinde, som ved at røre håret fører en strøm direkte gennem den. Denne metode til hårfjerning har imidlertid ikke vist sig at være effektiv, så det er ikke populært.

Svaret på det vigtigste spørgsmål er, at det er muligt at permanent slippe af med uønsket hår i bikiniområdet ved hjælp af elektrolysemetoden, kan ikke være entydigt. Ja, hår kan forsvinde i flere år, og nogle af dem vil aldrig genoptage væksten. Men før eller senere vil nogle hår begynde at bryde igennem igen. Nogen vil have mere, nogen mindre. Det hele afhænger af deres struktur, bestemt af organismens egenskaber. En vigtig rolle er spillet af hormonelle faktorer.

Video: Er det muligt at slippe af med uønsket hår for evigt

Sådan forbereder du dig på elektrolyse

For at proceduren skal være sikker og effektiv, bør forberedelsen påbegyndes på forhånd:

 1. Et par måneder før sessionen bør du opgive voks, epilator og shugaring pasta. Skift fuldstændigt til en barberkniv, så de deformerede pærer kan genoprette sig på det tidspunkt, hvor procedurerne starter.
 2. En uge før elektrolyse for at stoppe med at tage hormonelle stoffer og stoffer, der tynder blodet.
 3. I flere dage skal du holde op med solariumet.
 4. I mindst to dage før proceduren skal du ikke barbere dit hår. For at de kan blive udsat for elektrisk strøm, skal de have en længde på 3 til 5 mm.
 5. Umiddelbart før sessionen kan du bruge en blid, ikke-traumatisk hudskrubbe.

Du kan ikke barbere umiddelbart før elektrolyse, da hårene skal nå mindst 3 mm

Hvordan er proceduren

Sessionelektrolyse foregår i flere faser:

 1. Diskussion med kunden om spørgsmål vedrørende kontraindikationer til proceduren. Selv om skønhedseksperten ved første konsultation fandt ud af, at de ikke er til stede, er dette igen angivet umiddelbart før sessionen.
 2. Gennemførelse af antiseptisk behandling af bikiniområdet.
 3. Smertelindring For dette kan valget af klienten og afhængigt af hans smertetærskel anvendes på forskellige måder, herunder dem, der kræver subkutan administration. Derfor, hvis bedøvelsescreme virker dårligt, hvilket ofte er tilfældet, skærer kosmetologen bikiniområdet af den såkaldte frysning.
 4. Direkte eksponering for elektrisk strøm. Nålelektroden indsættes i hårets follikel, hvorefter den straks trækkes ud med pincet.
 5. Genbehandling med antiseptisk middel.

Video: proces af elektrolyse af bikiniområdet

Hvor mange sessioner er der brug for

Uanset hvilken slags hardwaremetode der er tale om hårfjerning, er det umuligt at fjerne alle hårene ad gangen, fordi de er i forskellige faser af vækst:

 • anagenaktiv fase;
  catagen - udstødelsesfasen
 • telogen - hvilende fase.

Gennem elektrolyse virker kosmetologen på håret i den aktive fase, og påvirker også delvist de i katagen. Som regel overstiger deres samlede antal ikke 15% af den samlede mængde hår. Alt andet er i en "sovende" tilstand, så du skal vente, indtil der kommer en ny del hår op på overfladen af ​​huden. Resultatet bliver derfor nødt til at gå i små skridt og bruge på det i mere end en måned.

Desuden er ikke alle de follikler, der er berørt, ødelagt ved første forsøg, så hvis du formåede at frigøre bikiniområdet fra 15% af håret på én gang, betyder det ikke, at nogle af dem ikke vil vokse igen.

Det antages, at for fuldstændig ophør af hårvækst er det nødvendigt at lave 3-5 procedurer med et interval på 1-1,5 måneder. Faktisk skal du måske bruge 10-20 sessioner. Hver enkelt sag er individuel, så det er svært at sige på forhånd, når det rigtige resultat vises.

Elektrolyseffekt på hår i anagenfasen

Procedurens varighed diskuteres af kosmetologen og klienten i hvert enkelt tilfælde. Den gennemsnitlige behandlingstid for en dyb bikini (pubis + labia + område mellem skinkerne) kan være fra 4 til 10 timer, fordi mængden af ​​hår er forskelligt for alle, ligesom det område de besætter. Det er ikke nødvendigt at slette alt på én gang. Ofte er mange timers forarbejdning opdelt i flere sessioner.

Mænd kræver som regel mere procedurer end kvinder. Dette skyldes, at deres hårsække er meget stærkere, og hårene selv er hårde og er præget af intensiv vækst.

I perioden efter hudhelbredelse efter elektrolyse kan der danne skorper på den.

Kontraindikationer

Trods alle de indlysende fordele har elektrolyse nogle negative sider. Først og fremmest er det hendes kontraindikationer:

 • graviditet og amning
 • enhver sygdom i det kardiovaskulære system
 • godartede og ondartede tumorer (på alle steder, ikke kun i det berørte område);
 • irritationer på huden i området med bikinier, sår, kamme osv.
 • mentale og neurologiske sygdomme (epilepsi i første omgang);
 • allergiske reaktioner på det materiale, hvorfra elektrospilatnålene fremstilles;
 • virale hudsygdomme;
 • dårlig blodpropper
 • diabetes mellitus
 • høj temperatur;
 • smitsomme sygdomme i perioden for eksacerbation.

Før arbejdet påbegyndes, skal kosmetologen sikre sig, at der ikke er nogen faktorer, der kan gøre proceduren usikker.

Nogle gange under proceduren holder klienten en neutral elektrode

Mulige konsekvenser

Elektrolyse fører ekstremt sjældent til vedvarende negative konsekvenser. Hun efterlader ingen ar og ar. Brændinger er kun mulige, hvis skønhedseksperten, der opretter enheden, vil gøre en alvorlig fejl, eller huden bliver for følsom. Men selv i dette tilfælde vil skaden være punkteret og med den rigtige behandling vil man ikke efterlade mærker.

Midlertidige konsekvenser kan være som følger:

 1. Smertefornemmelser. Observeret i flere dage, så forsvinder.
 2. Rødmen og hævelse. De repræsenterer en helt naturlig reaktion af huden til traumatiske faktorer og skal passere om 2-3 dage.
 3. Bruising på steder, hvor nålen blev indsat. De vil helbrede i omkring en uge og gradvist blive til skorper.
 4. Kløe. Normalt fænomen karakteristisk for processen med at genoprette huden. Det vigtigste er ikke at kamme det under alle omstændigheder, ellers kan du ikke kun forstyrre heling, men også inficere infektionen.
 5. Inflammatorisk proces. En alvorlig og farlig komplikation som følge af indtræk af mikrober i uhelte sår, der er tilbage fra punkteringer med en nålelektrode. Hvis betændelsen er alvorlig eller specielt er der suppurations, så et presserende behov for at konsultere en læge.

Efter elektrolyset vil huden i bikinizonen være helt glat uden indgroede hår og gennemskinnelige rødder

Hvordan man undgår de ubehagelige virkninger af elektrolyse

Først og fremmest er nøglen til succes og sikkerhed at vælge en god kosmetolog. Det var han, der korrekt vurderede funktionerne i hår og hud og valgte driftsmåden på enheden, kan beskytte klienten mod forbrændinger. Nå for at undgå infektion og udviklingen af ​​den inflammatoriske proces i hudhelingsprocessen bør følgende regler overholdes:

 • i løbet af ugen bør du undgå intens træning, hvilket fører til øget sved samt swimmingpool, sauna og badning;
 • indtil den fulde genopretning af huden ikke kan anvendes i bikiniområdet scrubs, lotions, cremer og andre kosmetik;
 • Mindst 2-3 gange om dagen skal huden behandles med et antiseptisk middel, som kosmetologen vil rådgive.

anmeldelser

Jeg vil straks sige, at mesteren orienterede mig om et år (12 sessioner med en gang om måneden), da håret går fra sovende fase til vækstfase, og indtil de alle vågner op, vil epilationen ikke blive afsluttet. Håret du vokser efter den første session er ikke håret, som vi dræbte, men nyt hår der vågnede!

 1. Vi startede med pubis. Helt på puben tog 4 timer. Master tager 20 rubler per minut + 100 rubler til en anæstesampul. I alt fik jeg 3000 rubler. Næste dag kom jeg for at rense resten af ​​mit hår i en dyb bikini. Fjernet hår fra læber. Det tog 4 timer og igen 3000 gnid.
 2. I alt tog den anden session mig 10 timer og 10.000 rubler. Håret går på øjnene!
 3. Næste gang i 6 timer gav jeg 6600 rubler.
 4. Jeg gik til 4 sessioner. For en måned siden begyndte jeg i min dumhed at drikke vitaminer til hårvækst i gruppe B, og mit hår begyndte selvfølgelig at vokse ikke kun på mit hoved. På det vigtigste sted, hvor jeg kæmper med hår, voksede nye bløde hår også. Følsomheden falder, så jeg ligger i 6 timer uden nerver, smerter og tårer på den første dag og 4 timer på den anden dag. Igen måtte jeg dele sessionen to gange på grund af stigningen i nye hår. For pengene kom ud 10.000 rubler med Ultrakaina ampuller.
 5. Femte session. Break en lang - 1,5 måneder. I løbet af denne tid er håret vokset markant mindre, stort set alle tynde, pistoler, men stadig mørke. Derfor skal de under alle omstændigheder fjernes. For helt at fjerne alt hår tog det 5,5 timer, 5,5 tusind gav til denne session.
 6. Sjette møde Hårdt mørkt hår vokser ikke længere, tyndt, tyndt, fluffy hår vokser. Helt alt hår blev fjernet i 4,5 timer. Beløbet er 4.5 tusind rubler.
 7. Fire og en halv time er 5 tusind rubler, siden Ubistezin blev prikket.
 8. Den ottende session. Jeg er træt. Hår går ikke væk, det forekommer mig, at de er blevet endnu mere. I 4,5 timer gav jeg 5000, sammen med bedøvelsen, som sidste gang.
 9. Denne gang tog det 4 timer til fuldstændig fjernelse af håret - 4200 rubler sammen med bedøvelse.
 10. Tid til fuldstændig hårfjerning tog 3 timer - 3300 rubler med smertestillende midler.
 11. Komplet fjernelse af resterende hår - 2 timer. 2000 rubler.
 12. Denne gang tog det 1,5 timer og 1.500 rubler.
 13. Den trettende session, 1,5 timer og 1500 rubler.
 14. 14 sessioner, 1,5 timer og 1500 rubler. Så vitaminer, tænkte jeg - en tur. Men nej. Rør aldrig dem igen. Jeg håber, at dette er i det mindste de sidste hår er kommet ud.

Håret forsvinder gradvist, fra procedure til procedure.

Cosmonast

http://irecommend.ru/content/eto-deistvitelno-stoyashchii-sposob-udaleniya-volos

Jeg gik flere gange til elektrolyse, men resultaterne er allerede der. Jeg blev glædeligt overrasket. Hår forsvinder ikke på én gang, men de, som mesteren har fjernet, vil bestemt ikke vokse mere. Med hvert udseende af nyt hår er det nødvendigt ikke at forsinke at gå til procedurerne og fjerne dem for at få et perfekt resultat. I gennemsnit troede jeg stort set, at det ville tage fra 3-5 procedurer i 8 til 12 måneder for at slippe af med alt hår permanent på en bestemt del af kroppen. Det hele afhænger af de individuelle egenskaber, men det vigtigste, som du behøver at vide: uanset hvilket hår du har og hvor meget vil det være - elektrolyse fjerner alt for evigt, det eneste spørgsmål er i tide. Det er vigtigt at tage godt af huden, ikke at røre sårene (skorperne vises efter proceduren), som efterhånden tørrer ud og forsvinder uden spor. Ja det gør ondt, men tolerabelt). Der er ingen ubehagelige konsekvenser, der er et stort ønske om at gå igennem hele kurset og slippe af med alt håret der forstyrrer). Det vigtigste er at have lyst, tålmodighed og attitude, og selvfølgelig at finde en erfaren, bevist mester.

arina777

http://irecommend.ru/content/dobrogo-vremeni-sutok-vsem-elektroepilyatsiya-deistvitelno-samyi-effektivnyi-sposob-udaleniy

Hvis du beslutter dig for at lave en dyb bikini, skal du straks være forberedt på, at du først skal gå ofte. Da området er stort, skal det opdeles i sektioner. 3-4 gange bliver nødt til at gå for at fjerne håret en gang. Og så på hvert sted i 1,5-2 måneder. at gentage. Det tog mig 4 sessioner på 2-2,5 timer (selve epileringstid var omkring en time + omkring tiden). I den sidste del af håret vokset efter den første session var allerede fjernet. Nu går jeg med et interval på 2-4 uger for at fjerne gradvist igen. Hver gang det tager mindre og mindre tid i separate områder. Derfor viser det sig at gøre større områder, og du bliver nødt til at gå sjældnere. På puben efter den første session bruger jeg smertestillende midler til at afskære, huden er mindre følsom, håret vokser lidt, da det ikke vokser på samme tid, hvilket sparer tid på injektioner. Ikke at sige, at det ikke gør ondt. Det gør ondt, ligesom en hestevæddeløb, du føler en nålestik og en brændende fornemmelse fra den nuværende. Men tolerabel. Det vigtigste - hvis håret ikke bliver mindre - skift mesteren.

En ny

http://otzovik.com/review_410722.html

Video: elektroepilering videoopkald (forberedelse, procedure, resultat)

Når det kommer til hardwaremetoder til hårfjerning, og især om elektrolyse, er der straks skeptiske mennesker, der ikke tror på, at der er måder at slippe af med uønsket vegetation for evigt. Online kan du finde både positive og negative anmeldelser om dette problem. Begge er helt sandt. Resultatet af elektrolyse afhænger i vid udstrækning af kosmetologens professionalisme såvel som på kendetegnene hos klientens krop. Nogen skal gøre fem sessioner, og en person efter femten vil ikke se den forventede effekt. Her skal du være tålmodig og investere mange penge, men ofte er den første eller anden ende, og klienten, der næsten har nået målstregen, beslutter at give op på yderligere procedurer. Der er en anden grund til manglende opnåelse af resultatet: For at ødelægge follikelet skal skønhedseksperten tydeligt komme ind i den med en nålelektrode, og desuden glider hårpæren ikke altid fra første gang. I hvert fald, hvis du går lang og svært for målet, bliver resultatet. Et andet spørgsmål er, at det kræver meget tid og penge, og vigtigst af alt, forsvinder håret i de fleste tilfælde ikke for altid eller kun delvis.

Elektrolyse hvor mange procedurer

Epilation studio: komplet udvalg af tjenester

Optag via telefon:

1. Hvor mange elektrolyseprocedurer skal gøres for at slippe af med uønsket kropshår for evigt. Og hvilken tidsperiode vil det tage?

Først skal du gøre dig bekendt med kontraindikationerne til elektrolyse. Hvis denne metode kom op til dig, er det tilrådeligt at starte proceduren i efteråret, fra slutningen af ​​august. Hver person har det samme antal hårfollikler (ufødte hårpærer), uanset aldersfaktor, nationalitet, køn og hormonniveau. Men holdningen hos de potentielle og "sovende" follikler er anderledes, så det er meget svært at bestemme præcis, hvad tid det tager at opnå det ønskede resultat. I gennemsnit udføres proceduren i 2 år med en frekvens på 1 gang pr. Måned.

2. Jeg er interesseret i spørgsmålet om, hvordan sikker elektrolyse er på ansigtet og hvor smertefuldt er det? Hvor ofte skal du gøre?

Hvis du ikke har kontraindikationer for elektrolyse, så er proceduren sikker for dig. Den maksimale frekvens af procedurer er 1 gang om 3 uger, men det er absolut umuligt at udelukke andre metoder til hårfjerning, denne betingelse gælder for andre dele af kroppen. For at opnå det ønskede resultat kræver tålmodighed og tid. Desværre refererer elektrolyse til en smertefuld metode, det er dens ulempe. Arbejdet på ansigtet tager fra 10 til 45 minutter. Anæstesi i form af applikationer af Emla creme 5%, hvor effektiv den er, den er individuel. Generelt er elektrolyse ikke så meget smertefuld som en følsom procedure. Men af ​​hensyn til glat og ren hud på kroppen (ansigt) kan du lide.

3. Er det muligt at gøre hårfjerning under graviditet, hvis jeg plejede at lave bioepilation?

Epilation er en absolut kontraindikation. Men i hvert fald tillykke vi jer!

4. Jeg er 16 år gammel. Jeg vil prøve elektroepilering på mine ben (underben).

Teenagere under 18 år gør elektroepilation kun med forældres samtykke først. Men den endelige beslutning om at udføre proceduren eller ej, forbliver for mesteren.

5. Jeg besøger ofte saunaen og swimmingpoolen, gør fitness. Jeg vil gerne vide om bikini design. Hvor længe varer mønsteret?

Billedet bevarer sin form fra 5 til 10 dage afhængigt af typen af ​​hud. Når der påføres på kroppen, anvendes en speciel lim (naturlig, hypergenergen), der er tilstrækkeligt resistent over for vand. Den eneste betingelse er den ikke-brug af alkoholholdige kosmetik. Beskyt området mod tegningsskader med en vaskeklud.

6. Hvad er forskellen mellem epilation og karamel epilation med sukker? Hvad skal hårets længde være? Hvor lang tid tager det? Jeg er interesseret i en dyb bikini.

Karamelpasta er baseret på honning. Sukkerpasta - sukker. Men dette påvirker ikke resultatet. Hårets længde er meget ønskeligt 4-5 mm for at få glat hud. Procedurens følsomhed er ikke afhængig af hårets længde. Epilation med en sukker dyb bikini tager 15-20 minutter. Hår begynder at vokse efter 7-12 dage. Afhængigt af sæsonen vokser håret langsommere om vinteren :)

7. I maj vil jeg tage på ferie til et varmt land. Jeg vil gerne gøre elektroepilation af en bikini, mave, lårets forside. Hvor mange dage før afgang skal jeg have en epilation?

Hvis du først udfører elektrolyseproceduren, så anbefaler vi dig at gøre bioepilation, fordi efter elektrolyse på kroppen er der "punkter", der skal beskyttes mod solens stråler for at undgå pigmentering på huden. Og ved efteråret tættere på at lave elektrolyse.

8. Kan jeg gå til solarium, hvis jeg gør elektrolyse?

Et besøg i solariet anbefales ikke, men efter nogle få procedurer bestemmer du selv, når du kan gøre det. Det vil selvfølgelig være en lysbrun (5-7 minutter).

9. Er det en god ting at gøre elektroepilation af en dyb bikini?

Hvis du ikke har kontraindikationer. Helt ufarligt.

10. Hvor lang tid går sårene?

Du betyder "point" efter elektrolyse. De begynder at "gå ud" et eller andet sted den 4. uge efter proceduren, men nu vokser et nyt hår :) Skønhed kræver offer. I dette tilfælde er året 2. Men dette øjeblik gælder ikke for elektrolyse på ansigtet. På ansigtet er helingsprocessen i huden meget lettere.

11. Mandlige spørgsmål. Andrew.

Jeg læste på stedet, at du laver hårfjerning til mænd. Jeg er interesseret i to spørgsmål:

a) elektrolyse på ansigtet

b) dyb bikini bioepilation.

Mænd behandler ofte problemet med uønsket ansigtshår (på næsebroen, under øjnene, halsen og kinderne). Bioepilation af en dyb bikini til mænd tager 20-25 minutter. Alt er løst!

12. Hvilken del af kroppen er den hurtigste til fjernelse af håret (med elektrolyse)?

Bedre (hurtigere) hele håret "går" i områder af kroppen som arme og hofter.

Forudsat at disse områder ikke tidligere har været udsat for barbering (maskine), vibroepilation og bioepilation.

13. Hvor lang tid tager det 1 elektrolyseprocedure, for eksempel aksillære huler.

I begyndelsen fra 30 minutter til 1,5 timer. Afhængig af mængden af ​​arbejde (epilabelt område).

14. Hvilken effekt har elektrolyse på seksuelle forhold? Er der ingen dulling af fornemmelser efter mange procedurer for elektrisk epilering af bikini og dyb bikini i særdeleshed.

Hvis du har oplevet interessante og levende seksuelle oplevelser før epilering eller omvendt. Så efter epilering vil der ikke ske ændringer i fornemmelser i denne del af dit liv :) Selvom fantasi er ubegrænset. Hver person bestemmer for sig selv hvordan man bruger sin krop, i navnet på hans højeste gode.

15. Er det muligt på en eller anden måde at minimere smerte? Hvilke anæstetika
kan anbefale at bruge?

Ved elektrolyse på ansigtet anvendes kun Emla creme 5%, som påføres 30-40 minutter før proceduren, kan du bruge Lidocaine 10% spray på andre dele af kroppen. Du kan også tage en bedøvelsespille eller et pulver i 30 minutter. Det er meget vigtigt at have en god hvile (sove) før proceduren, for ikke at være nervøs. Også gør ikke elektrolyse på tom mave, og derfor hvis du er slankekure, er det bedre at vælge en anden tid til kosten.

16. Er det muligt at kombinere elektroepilering af ansigt og rengøring / afskalning af ansigt?

Hvis du beslutter dig for professionel rengøring / skrælning af ansigtet, skal denne procedure udføres i tidsintervallet med elektroepilation, en måned eller en halvanden måned. I løbet af denne tid vil huden have tid til at genoprette. Hvis du laver husrengøring / peeling, er det bedst en uge før elektroepilering. Og generelt er det i løbet af elektrolysen ønskeligt at anvende en begrænset mængde cremer, især om sommeren.

Elektrolyse: nuværende - konge i hårfjerning

I øjeblikket anerkendes elektrolyse som den eneste sikre måde at fjerne hår permanent på. (To andre kendte metoder: Let hårfjerning anerkendes som en metode til at reducere hårvækst, og røntgenhårfjerning er forbudt).

Den første vellykkede elektrolysesession blev udført af Dr. Charles Michel til behandling af trichiasis (vækst af øjenvipper indeni). Alligevel vidste menneskeheden, at håret vokser ud af "pulpen", hvis ødelæggelse fører til ophør af hårvækst. Til disse formål forsøgte vi at injicere subkutant med korbolsyre, rødhårede eller hakkete nåle - alt for blot at scar området af papillen, men også ært overfladen af ​​huden. Michel anvendte den elektrolyse eller elektrokoaguleringsmetode, der allerede var kendt på dette tidspunkt for at fjerne øjenvipper, og udgav sin succesrige oplevelse i 1875. Snart ved elektrolyse eller ved galvanisering begyndte håret at blive fjernet overalt i frisør- og skønhedssaloner. I 1924 foreslog fransk læge Henri Bordier termolyse, en anden metode, meget mindre smertefuld og langsom. I 1945, efter næsten 10 års forsøg og fejl, blev blandingsmetoden opfundet af ingeniør Arthur Hinkel og elektrologist Henry St. Pierre, der kombinerer effektiviteten af ​​elektrolyse og termolysens hastighed.

Hårfjerning under elektrolyse udføres sekventielt: En tynd steril engangsnåle (eller en nål til individuel brug) indsættes langs hvert hår i hårporet for at ødelægge follikelens evne til at opdele celler. Alt hår kan fjernes - i enhver farve og i ethvert område undtagen håret i næsen og i det indre øre. Der er ingen mennesker, der er ufølsomme over for metoden, men effektiviteten af ​​metoden afhænger næsten udelukkende af elektrologistens evner.

De hyppigste områder for fjernelse:

Den gennemsnitlige arbejdshastighed er 5-15 hår per minut afhængigt af masterens erfaring og den anvendte metode. Gebyret opkræves i minuttet. (Du kan estimere, hvor meget tid det tager at behandle din hud.) Antallet af procedurer afhænger af følgende parametre:

 1. Området for behandling og individuelle karakteristika hos en person, hvor meget hår der er i anagenese / telogenese-scenen og varigheden af ​​disse trin. Kun hår i anagenese-scenen (aktiv vækst) kan fjernes, men denne udsagn har modstandere. Afhængig af stadiernes varighed skal procedurerne udføres en gang hver anden 2, 6 eller 12 uger.
 2. Electrologist erfaring. Opgaven af ​​en specialist er at vælge elektrolysemetoden, de nuværende parametre, tykkelsen og retningen af ​​nålindsatsen for at komme ind i hårsækkenet og frembringe en tilstrækkelig effekt til at fjerne den. En elektrolog kan savne hårpapiret og nicheen, kan overdrive det med elektricitet (medføre langsom helbredelse og endda ardannelse i huden), kan ignorere hårstrukturen og anvende en uhensigtsmæssig metode. De uuddannede elektrologer er de farligste, som uforsigtigt henviser til kontraindikationerne af metoden, sterilisering og justering af enheden.

Ved korrekt behandling og efterfølgende hudpleje er der praktisk taget ingen risiko for huden. Som regel sænker rødheden den næste dag, og det faktum at du havde proceduren på tærsklen til andre, vil være umærkelig for andre. Meget følsom hud eller overdreven nuværende parametre resulterer i langsomt helbredende røde skorster, ar og depigmentering. På nogle områder er det umuligt at undgå dannelsen af ​​røde skorster.

Elektrolysemetoder

Der er tre hovedmetoder for elektrolyse, som afviger lidt i procedure, men er helt forskellige i processernes fysik:

 • Elektrolyse eller elektroplettering - hårfjerning på grund af en kemisk reaktion, der opstår, når en likestrøm passerer fra den aktive elektrode (nålen) til den passive (i hånden). Produktet af denne reaktion er natriumhydroxid, en stærk alkali, der ødelægger hår. En puls varer fra 10 sekunder.
 • Termolyse - hårfjerning på grund af koagulation af de kar, der fodrer håret. Varme opstår ved enden af ​​nålen som følge af vekselstrømmen. Metoden har flere variationer: flash, microflash, picoflash, multiplex. En puls varer en delt sekund.
 • Blend - hårfjerning på grund af en kemisk reaktion i løbet af strømmen, accelereret på grund af de termiske virkninger af vekselstrøm ved nålens ende. En puls varer 4-8 sekunder.

Jeg har en separat artikel om hver af disse metoder, der svarer til spørgsmålene: Hvordan virker det? hvad er problemerne? hvorfor og hvornår er metoden god eller dårlig? Det er bedst at læse dem sekventielt: elektrolyse → termolyse → blanding. Derudover er der flere charlatan metoder, der efterligner elektrolyse - pincet og transdermal elektrolyse.

Valget af metode er afgørende, fordi det bestemmer området for påvirkning (se figur nedenfor). Så med buede follikler kan termolyse og flash være ineffektive.

I dette tilfælde vil kun blandingen påvirke håret.

Elektrolyseværktøjer

De hævede modeller af elektrolyseapparater adskiller sig ikke med hensyn til effektiviteten af ​​hårfjerning fra de 20-30 år gamle eller billige elektriske epilatorer i prisområdet op til $ 1000. Forskellen er, at i moderne enheder er der mere standard hårfjerningsprogrammer, afhængigt af hårets type og dybden af ​​sin pære. Sådanne programmer skaber mindre ubehag ved at reducere eksponeringstiden og erstatte en langvarig puls med en række korte. Dyreste enheder har indbyggede programmer af endelig hudpleje, der hjælper med at lindre hævelse, forringende blodkar, genoprette hudens pH (kataphorese, anaphorese, iontoforese); Disse programmer gennemføres undertiden ved hjælp af et særskilt instrument. Nogle enheder har en spændingsføler (hvorved du indirekte kan bedømme om en nål kommer ind i follikelet: der er meget væske omkring anagenfollikelen, som er en bedre leder end dermis) eller giver dig mulighed for selv at justere tid og strømstyrke - fleksibel indstilling i dygtige hænder kan have fordele, men også omkostningerne ved fejl er højere.

Nedenfor er billeder af enheder fra forskellige år og oprindelseslande:

Hovedreglen for nålvalg er at bruge en diameter tæt på hårets diameter og en tilstrækkelig længde til at sikre papillens histolyse. Resultatet af hårfjerning afhænger meget af nålens materiale og design, men fornemmelserne og graden af ​​hudreaktion kan variere meget signifikant. Til elektrolyse anvendes rustfri stålnåle uden sprøjtning eller med guldpudtering (til dem der er allergiske over for nikkel) eller delvis isolerende sprøjtning af Teflon (for at reducere smerte og forbrændinger på hudoverfladen). I de russisk fremstillede enheder anvendte wolframfilament. Læs mere om nålene i en separat artikel.

Problemer og ulemper ved elektrolyse

Normalt er elektrolyse frygtelig effektiv (den laveste procent af hårgenvækst efter at have fuldført en cyklus af procedurer), er relativt tolerant og er forbundet med mindre midlertidige komplikationer (ofte: rødme, røde skorster). Derudover eksisterer den længe nok til at blive betragtet som sikker. Metoden er dog ikke uden fejl, de vigtigste er:

 • I lang tid I mangel af hormonelle sygdomme og et højt niveau af den elektriske hårfjerning guiden fjernes håret i gennemsnit i 5-10 procedurer. Ak, men det kan tage op til 20 timer at rengøre et område. Den hurtigste metode til elektrolyse er picoflash: For at fjerne hår fra et område vil størrelsen af ​​en fem-kopeck-mønt (f.eks. På fingrene) tage ca. 3 minutter. Det samme behandlingsområde for laser hårfjerning vil tage 10 sekunder.
 • Det gør ondt. Jeg vil ikke pynte: i forhold til andre metoder til hårfjerning er meget smertefuldt. Især over læben nær næsen og i nogle områder mellem benene. Jo kortere virkningen puls, jo mindre smerte, men sådanne metoder er ikke i stand til at fjerne noget hår, men kun oprejst. Denne mangel kan kompenseres af lokalbedøvelse (men i nærværelse af allergi kan det føre til døden).
 • Komplikationer i form af skorper, ar, alder pletter og appelsinskal i tilfælde af ukorrekt udførelse af proceduren, dårlig pleje efter proceduren eller overdrevent følsom hud.
 • Risiko for infektion. Electroepilation, i modsætning til laser hårfjerning, er en invasiv procedure. Det betyder, at der med en utilstrækkelig sterilisering er risiko for at indhente sygdomme, herunder hiv.
 • Katastrofale afhængighed af resultatet på erfaringer fra en specialist. I lysepilieringsmetoder afhænger for eksempel meget mere af selve laseren, men her afhænger effektiviteten af ​​epilering på masterens manuelle fingerfærdighed og hans forståelse af, hvad han gør. Han bør være i stand til nøjagtigt at injicere nålen, vælge den aktuelle styrke og eksponeringstiden, vælge metoden og typen af ​​nåle afhængigt af hårets og hudens følsomhed. Læs mere om valg af en guide til elektrolyse læs en separat artikel.
Fejl ved nålindsættelse under elektrolyse: Dette er de klassiske fejl hos begyndere - penetration af bunden af ​​follikelen, utilstrækkelig dyb indsættelse af nålen eller den forkerte vinkel med indtrængningen af ​​follikelens væg.

Ud over faglærdenes færdighed påvirker tilstanden af ​​dit helbred og historien om bekæmpelse af håret resultatet af elektrolyse. Sig, plukning forvrider follikler, hvilket gør dem utilgængelige til termolyse og kræver brug af en blanding. En hormonel sygdom eller medicin, der fremkalder iatrogen hirsutisme eller hypertrichose, konkurrerer med elektroepilation, der gør et stadigt stigende antal store hår til det terminale hår, indtil follikelforsyningen er helt opbrugt.

Fordelene ved elektrolyse

Fordelene ved elektrolyse sammenlignet med andre metoder til hårfjerning er som følger:

 • Den eneste metode, som den amerikanske FDA (Food and Drug Administration) godkendte som permanent hårfjerningsmetode.
 • Handlinger på ethvert hår af enhver farve i næsten ethvert område. Øret hår var forbudt at blive fjernet før, men med en god hudreaktion er det også gjort i næsen.
 • Effektiv selv mod hormonafhængigt hår. Hormoner forværrer resultaterne, og starter omdannelsen af ​​mere og mere nyt hår til terminale hår, men elektrolyse tillader udtømning af deres antal.
 • Kan udføres på områder, hvor tykt og dunkelt hår vokser blandet. Risikoen for at starte omdannelsen af ​​fluffhåret til terminalen, som i tilfælde af fotoepileringsteknikker, er minimal og afhænger af hvor godt huden helbreder (i andre artikler nævnte jeg, at selv fysiske procedurer på huden med pistolhår kan bidrage til udviklingen af ​​hypertrichose).
 • Tilladt at anvendes på mol. Normalt beder elektrologeren om onkologens fremskridt for at være sikker på, at fødselsmærket er godartet.

Forberedelse til den første procedure

Så du har valgt en salon eller en elektrolysechef, og gør dig klar til at gå efter det. Før dit første besøg skal du sørge for at:

 • Kontraindikationer for elektrolyse for dig er ikke relevante.
 • Hårene er vokset nok. Nå, hvis du ikke har plukket dem i lang tid - i dette tilfælde vil mesteren kunne behandle det maksimale antal hårsække. Anyway, for proceduren er det nødvendigt, at hårene vokser mindst 2-4 mm. Jo længere håret er, jo lettere er det at bestemme retningen for hårvæksten.
 • Du tog et billede af behandlingsområdet før proceduren og startede en elektrolysedagbog.

Vask dit ansigt før proceduren - du vil ikke være i stand til at vådte huden i en dag, og du bliver nødt til at afholde sig fra et varmt brusebad og et varmt bad i en anden uge, hvis der vises rød skorpe.

Ved den indledende konsultation fortæller masteren sædvanligvis alt, hvad du læser nu på stedet: hvordan hår vokser, hvad påvirker deres vækst og hvorfor håret ikke kan fjernes på en gang, hvordan elektrolys fungerer og hvilken metode master planlægger at bruge. Du vil blive spurgt om din sundhedstilstand for at identificere forekomsten af ​​kontraindikationer og funktioner, som kan påvirke effektiviteten af ​​proceduren. De vil undersøge overfladen af ​​huden og registrere sine defekter i kortet, hvis der er nogen. Lav et billede.

Så vil du blive lagt på sofaen, huden vil blive behandlet med et antiseptisk middel og vil fortsætte til proceduren - en nål vil blive indsat i hver follikel, og en strøm vil blive leveret. Smerter opstår kun (!) På tidspunktet for levering af strøm. En god mester varierer styrkeens styrke og varigheden af ​​handlingen, så de er så små som muligt for en god hårfjerning (eller tilsvarende er de nuværende parametre så store, at der ikke er nogen bivirkninger på huden).

Efter forarbejdning af alle folliklerne bliver huden fugtet (mælk, gel, olier med virkning for at hæmme hårvæksten). Med stærk betændelse, en kataphorese procedure (anvendelse af rent kollagen efterfulgt af behandling med små strømme reducerer rødme og hævelse på grund af vasokonstriktion, lukker porerne) og anvender en creme, der fremskynder helbredelse (Panthenol, Rescuer).

Endelig vil du få en hudpleje notat efter proceduren og få en vejledende dato, når du skal komme igen. For effektiv elektrolyse er det meget vigtigt at observere regelmæssighed.

Nedenfor er videoen fra producenten af ​​den russiske elektriske epilator "Humlebee":

Ofte stillede spørgsmål om elektrolyse

Hvor kan jeg ikke fjerne hår?
Det er muligt næsten overalt, bortset fra håret i næsen og inde i ørerne.

Hvor mange sessioner er nødvendige for at fjerne hår på...
Læs en række artikler i afsnittet "Estimering af tid". Det afhænger af hårvækstcyklusen i området.

Hvad er den optimale hårlængde for elektrolyse?
Til elektrolyse behøver håret ikke at skære. Mindste længde på 2-5 mm er nok til at se hårvækstretningen og indsætte nålen korrekt, men det er ikke nok, hvis du skal evaluere hårets struktur og vælge den relevante elektrolyse metode.

Hvad er kontraindikationerne?
Læs her.

Hvordan forbereder man sig på elektrolyse?
På tærsklen til vask, for da kan området i nogen tid ikke fugtes. Barber ikke eller barber håret, jo længere de er, desto bedre. Hvis du har en høj smerte tærskel, så anæstetisk creme (for eksempel Emla) 1,5 timer før proceduren eller spray området med lidokain og wrap med madfilm.

Hvordan pleje huden efter proceduren?
Læs her. Hvis betændelse allerede er indtruffet, så her.

Er det muligt at lave elektrolyse under menstruation?
Nej, du vil være meget smertefuld. Vælg en hvilken som helst dag efter 3 dage efter afslutning af blødning og op til 3 dage før menstruationens start.

Min mester nægter at bruge isoleringsnåle. Hvorfor?
Hovedproblemet med isoleringsnåle er, at varmesenteret kun forekommer i nålens ende, og som følge heraf falder indflydelsesområdet. Det er nødvendigt at komme ind i papillen mere præcist og sandsynligvis at anvende teknikken med variabel dybde på nålindsættelse, hvilket reducerer behandlingshastigheden. Læs mere om elektroepileringsteknikker her.

Relaterede materialer

Selektivt at citere materialer fra webstedet, glem ikke at markere kilden. Det bemærkes, at folk, der ikke gør dette, begynder at overgive med dyrepels. Fuld kopiering af artikler er forbudt.

Det "hårede spørgsmål" erstatter ikke din læge, så tag mit råd og min erfaring med en hel del skepsis: din krop er dine genetiske egenskaber og en kombination af erhvervede sygdomme.

Bikini Epilation: 10 måder - hvilket er bedre?

5 bedste voksstrimler til depilation 2018