Hvad er bedre og mere effektivt: elektrolyse eller laser hårfjerning

Electroepilation eller laser hårfjerning - hvilket er bedre? Og hvad er forskellen - hårfjerning eller depilation? Spørgsmål der interesserer mange piger.

Epilering og depilering - fjernelse af hår fra kroppen på uønskede steder. Forskellen mellem disse to begreber er kolossal.

Depilation - hårfjerning med bevaring af deres rod (hårfollikel). Denne procedure omfatter ikke kun barbering og påføring af cremer, men også forskellige typer udtræk: shugaring, fjernelse med voks og tråd. Efter depilation dannes hår igen.

Epilation - ødelæggelsen af ​​hårsækkenet, hvilket fører til, at håret på dette sted aldrig vil vokse. Derfor er hårfjerning den mest bekvemme måde at slippe af med unødvendigt ansigtshår, under armene og i bikiniområdet. Men hvordan sker bedøvelsen af ​​bikiniområdet under epilation, og hvilke stoffer er de bedste, du kan læse her.

Typer af hårfjerning

Laser hårfjerning - eksponering for hårfollikelblinklyset, som absorberes af hudpigmentet melanin og omdannes til energi, der ødelægger hårrotten. Effekten på follikelen ved laser hårfjerningsanordningen sker straks over hele det behandlede område. Proceduren forsinker hårvækst betydeligt, de bliver tyndere, lysere, falder ud. En god effekt opnås ikke tidligere end efter 10 sessioner.

Ideel - 12-15 sessioner (mængden afhænger af strukturen og densiteten af ​​hårvæksten). Kurset gentages om 2-3 måneder. Proceduren tager ikke meget tid (15 minutters behandling af zonen over overlæben), det er ret tolerant og kræver sjældent brug af bedøvelsesmiddel. Men hvad er brasiliansk hårfjerning, og hvordan det udføres, kan du læse her.

På video udvælgelse af hårfjerning:

Elektrolyse - eksponering for hår ved elektrisk strøm, som fodres til roden direkte under indfangningen af ​​hvert hår. I dette tilfælde er håret ødelagt straks og for evigt. Den bedste mulighed for lys og tyndt hår. Det tager flere sessioner at fjerne hår, der vokser ud for de fjernede.

Proceduren er lang (behandling af to armhuler tager mindst 2 timer) og ret smertefuldt. Lokalbedøvelse bør bruges med forsigtighed - de har tendens til at aktivere follikelens arbejde.

Men hvordan hårfjerning med voks og hvor effektiv denne procedure er, vil hjælpe med at forstå disse oplysninger.

Betingelser og forberedelse til proceduren

Laser hårfjerning er kontraindiceret til blondiner og mennesker med mørk hud. Let hår indeholder lille melanin, så reaktionen vil ikke producere tilstrækkelig energi til at ødelægge folliklen. Mennesker med mørk hud har en stor mængde pigment i den, som også reagerer med en laser. En lignende reaktion på huden fører til forbrændinger.

Denne type hårfjerning kræver barbering et par dage før proceduren. Hårlængden skal være 3-4 mm. Før kurset kan du ikke solbade, gøre rengøring, peeling og eventuelle kosmetiske injektioner i ansigtet.

Elektrolyse kan udføres til alle mennesker, uanset hudfarve og hårfarve. Mængden af ​​melanin spiller ikke nogen rolle.

Elektrisk hårfjerning sker på hår længere end 3 mm, det er bekvemt at få fat i en sådan længde med en enkelt pincet med pincet. Til tør hud anbefales en ansigtsskrubbe til at forbedre konduktiviteten af ​​strømmen.

Men hvad et middel til indgroet hår efter epilering skal bruges i første omgang, er detaljeret her.

Epilation af benene og andre store hudoverflader er ønskeligt at udføres i efterår eller vinter. Området for den epilerede overflade er stor, og procedurens varighed er lang. Mens elektrolyse er færdig, kan du ikke fjerne hår på nogen anden måde.

Typer af laser og elektrolyse

 • Diode laser er en alsidig enhed, der er egnet til hår af forskellige typer stivhed, farve og tæthed. Effektiv til bekæmpelse af overdreven hårvækst.

Diode laser

 • Neodymlaser har en maksimal tilladt bølgelængde, som er mest effektiv mod hårdt hår (bikini zone til brunetter). Velegnet til mørk hud, da det ikke forårsager forbrændinger på den. Men hvilken skade fra laser hårfjerning i intime steder kan være, og hvordan man beskytter dig selv. kan læses her.

  Neodym

 • Alexandrit laser er mest effektiv i kampen mod blondt hår. Anvendes i kosmetologi til tatoveringer. Men hvad er cremen efter epilering af irritation, og hvordan man bruger det, kan du læse artiklen på linket.

  alexandrit

 • Ruby laser arbejder for at fjerne mørkt hår fra fair skin.
 • Nålelektrolyse gøres med nåle med nikkel eller guldbelægning. Guldbelagte nåle bruges til at fjerne hår hos mennesker med allergiske reaktioner og en lav smerte tærskel.
 • Pincet elektroepilation - beslaglæggelse af hår med pincet, gennem hvilken strøm udføres. Det har en lang eksponeringstid på hvert hår (fra 30 til 60 sekunder). Fordelen ved denne type er, at den er så smertefri som muligt. Men hvad diode hårfjerning er og hvordan det udføres er beskrevet her.
 • Hudpleje efter proceduren

  Efter hårfjerningsprocedurerne skal der træffes nogle forholdsregler for at undgå at skade huden, der allerede er blevet udsat. På den første dag er det bedre at smøre overfladen med chlorhexidinopløsning for at minimere muligheden for hudbetændelse på hårfjerningsstedet.

  Anbefales ikke i løbet af ugen for at besøge saunaen, badet eller poolen. I de første 2 dage efter hårfjerning bør ikke tage et brusebad, brug deodoranter, fugtighedscreme, især skrubber til kroppen. Afstå fra at gå til solarium.

  Kontraindikationer

  Laser hårfjerning udføres ikke, hvis patienten har:

  • eksem, psoriasis, dermatitis;
  • pulmonal tuberkulose i enhver form;
  • epilepsi;
  • kardiovaskulær sygdom.

  Men på hvilken dag falder håret efter laser hårfjerning og hvordan man kan fremskynde tabet, kan du læse her.

  Med omhu udføres under graviditet, flere mol på huden, diabetes. Aldersgrænsen er op til 17 år.

  Desuden vil du være interesseret i informationer om hvordan man laver hårfjerningssukker hjemme.

  Elektrolyse udføres ikke, hvis patienten har:

  • diagnosticeret smitsomme sygdomme;
  • installerede stifter i munden (dental);
  • åreknuder
  • diabetes;
  • hypertension, alvorlig iskæmi, pacemaker;
  • antikonceptionsspole;
  • maligne hudlæsioner
  • tilbøjelighed til at danne keloid ar.

  Men hvilken type hårfjerning er den mest effektive, og hvordan man vælger den rigtige er beskrevet i detaljer i denne video.

  Det er dog værd at huske, at kun en kosmetolog kan sige, at det er bedre at vælge - elektrolyse eller laserepilation - specielt i dit tilfælde. Specialisten er baseret på patientens indsamlede historie og på resultaterne af en personlig undersøgelse af hårbeklædets tilstand. Patienten selv kan blive fortrolig med de to metoder og ved hjælp af den opnåede viden forstår, om den læge, han vælger, er kompetent.

  Laser eller elektrolyse - hvem til hvem: fordele og ulemper ved begge metoder

  Det 21. århundredes mode er grusomt for både kvinder og mænd. Det kræver stadig ofre, men i stigende grad økonomisk. Overdreven vegetation på ben, ansigt eller armhuler er blevet uacceptabel. I dag er glat og følsom hud relevant - det ekstra hår passer ikke ind i billedet på nogen måde. Kosmetologi tilbyder mange metoder til fjernelse af håret - retten til at vælge er din. For at tage en velinformeret beslutning er det først og fremmest nødvendigt at undersøge detaljeret information om hvilke ulemper, fordele og kontraindikationer elektrolyse eller laserepilation som de mest populære metoder har.

  indhold

  Videotips om valg af hårfjerningsmetode ↑

  Elektrolyse - hvad er kernen i metoden ↑

  Elektrolyse optrådte i Europa i firserne af det tyvende århundrede. Metoden er baseret på effekten af ​​elektrisk strøm på hårsækken. Under huden er der en nålelektrode. Gennem den anvendes det, hvilket ødelægger folliklen.

  Denne hårfjerningsprocedure kan udføres ved flere metoder:

  1. Pincetmetode er, at hvert enkelt hår er taget med en tynd pincettelektrode forbundet til maskinen. På hårakslen når strømmen folliklen og ødelægger den. Eksponeringstiden for et hår er en og en halv til to minutter. Denne blide og absolut smertefri metode er uegnet til epilering på store hudområder, fordi det kræver meget tid.
  2. Termolyse. For at opnå resultatet, anvendes den destruktive virkning af højfrekvent vekselstrøm, hvis puls forårsager øjeblikkelig koagulering af de omgivende væv.
  3. Elektrolyse. Her er hårpæren, hvor en nålelektrode er indsat, udsat for en likestrøm. De frigivne natriumioner interagerer med vævsvæsken. Som et resultat dannes der en alkalimikrodose, som ødelægger folliklen.
  4. Blandet metode. Termolyse og elektrolyse anvendes samtidigt.
  5. Flash-metoden er en avanceret termolyse. Kun den aktuelle frekvens er anderledes - det er 2000 KHz. På grund af højfrekvensen reduceres eksponeringstiden til 0,1 sekunder. Isolerede nålelektroder anvendes. Smerter og traumer er minimal. Denne metode kan kun anvendes på arme og ben.
  6. Sequietal blanding er den samme blandingsmetode, men har gennemgået en række forbedringer. Effektiviteten af ​​den ødelæggende virkning stiger flere gange på grund af et fald i strømmen af ​​likestrømmen på tidspunktet for pulsen. Smerter er reduceret.
  7. Sequiet Flash - en avanceret flash metode. Sinusformet vekselstrøm med høj frekvens gør det muligt for lægen at manøvrere afhængigt af hårets kvalitet: Jo tykkere håret er, desto højere er strømmen, og jo kortere bliver pulsen.

  Under elektrolyse indsættes en nålelektrode under huden.

  Hvorfor vælge elektrolyse: fordele ved metoden ↑

  1. Procedurens effektivitet. Ved at ty til elektrolyse, kan du slippe af med hår er ikke et år eller endda ti år, men for evigt. For at opnå det planlagte resultat er der som regel tre procedurer med et interval på tre til fire uger til flere måneder tilstrækkelige. Efter at have fjernet en pære, skal du huske at i det næste hår fortsætter med at vokse.
  2. Fremgangsmåden kan anvendes til enhver form for hud og enhver hårfarve.
  3. Elektrolyse koster meget billigere end laser eller fotoepilering.

  Elektrolyseproceduren giver dig mulighed for at slippe af med håret ikke for et år eller to, men for en levetid.

  Tre skeer tjære: ulemperne ved elektrolyse ↑

  • Ømhed og mangel på analgesi

  Under hårfjerningen bliver nødt til at lide - denne procedure er ikke behagelig. Hvorfor lokalbedøvelse ikke accepteres at anvende? Ifølge lægernes observationer er der en omvendt effekt - håret begynder at vokse med en ny kraft.

  • Komplikationer i form af ar, blemmer og betændelser.

  Da elektrolysen er i stykker, er bruddet ødelagt, og hvis der ikke overholdes de enkleste hygiejnestandarder eller på grund af egenskaberne hos patientens hud, kan komplikationer udvikle sig. Nogle gange bliver de endda et mere signifikant problem end uønsket vegetation på kroppen.

  • Procedurens succes afhænger af specialistens kvalifikationer.

  Elektrisk elektrolyse afhænger af kosmetologen, der udfører den. I USA er minimumsperioden for træning for denne hårfjerningsmetode 120 timer, og optimum er 1100. I Frankrig og Det Forenede Kongerige må kun de læger, hvis erfaring er mindst 5 år, arbejde selvstændigt.

  Billeder før og efter elektrolyseproceduren

  Kontraindikationer: Grunde til at afvise proceduren ↑

  Følgende kontraindikationer er opstillet i medicin, hvor elektrolyse er uacceptabelt:

  • smitsomme sygdomme;
  • tandspidser;
  • kroniske og akutte hudsygdomme;
  • åreknuder
  • diabetes mellitus
  • ondartede neoplasmer af huden
  • nogle former for hepatitis;
  • alvorlig iskæmisk hjertesygdom og hypertension
  • intolerance over for nikkel og guld, der udgør nålene;
  • implantering af guldtråd;
  • pacemaker;
  • intrauterin udstyr;
  • ortopædiske endoprosteser;
  • keloid sygdom

  Det er også vigtigt at bemærke, at under graviditeten er elektrolyse yderst uønsket på grund af den lavere smerte tærskel.

  Laser hårfjerning - hvad er denne metode

  Laser hårfjerning procedure er rettet mod at fjerne uønsket hår med en laser. Selektiv fotothermolyse ligger til grund for dens virkning. En del af lysstrålingen absorberes af melaninet indeholdt i håret - det sker uden at skade huden. Den resulterende termiske effekt opvarmer hårsækken og ødelægger den uden at skade omgivende væv. Som følge heraf ophører håret gradvist. Bulbulens bulb vokser over, huden bliver glat.

  Begræns en eller to procedurer vil ikke fungere - laseren er ikke lige så effektiv som elektrolyse. Det er dog denne metode, som giver mulighed for at opnå perfekt glathed og ingen hint af hår som følge heraf. Med hensyn til smerten, så er hver af dem strengt individuel. Og selvom flertallet af patienter i kosmetiske operationer kun føler sig lidt ubehag, skal lægen undertiden gøre anæstesi med en gel - hver person har smertetærskel.

  Væg fordele og ulemper ↑

  En detaljeret analyse af de tilgængelige oplysninger viser, at laser hårfjerning, som enhver anden metode, har sine fordele, ulemper og selvfølgelig kontraindikationer. Og du skal studere dem længe før du går til kosmetologikontoret.

  Under proceduren for laser hårfjerning effekter på huden, og ikke på individuelle hår

  Fordelene ved laser hårfjerning ↑

  • Procedurens varighed

  I modsætning til elektrolyse og fotoepilation er effekten ikke på et enkelt hår, men på et hudområde på ca. 18 kvadratmilimeter. Hårfjerning på overlæben tager cirka to minutter (!). For at slippe af med unødvendig vegetation i bikiniområdet, tager det kun fem til ti minutter. Hårfjerning på hånden varer ti minutter på benene - tredive.

  Laser hårfjerning giver dig mulighed for at slippe af med ansigtshår om et par minutter

  • Varigt resultat

  Efter den første laser hårfjerningsprocedure, kan du ikke huske om håret i næsten seks uger, hvis vi taler om ansigtet og tre måneder, hvis proceduren blev udført på andre dele af kroppen. I mangel af hormonelle sundhedsproblemer eliminerer et fuldt forløb af procedurer vegetationen i ti til femten år.

  Måske er en af ​​de vigtigste fordele ved denne type hårfjerning. Det skal dog bemærkes, at lokalbedøvelse i nogle tilfælde administreres til kunder. For denne specielle gel anvendes. Stadig er alles hud forskellig, og tærsklen for smertefølsomhed også. Traditionelt er de mest ømme områderne over overlæben, i armhulerne og i bikiniområdet. Ifølge afstemninger foretages anæstesi til de patienter, der depilerede, før man brugte en barbermaskine, men de, der lod sig til voks, kunne endda tage en lur i en kosmetologs stol.

  Som hovedregel forårsager laser hårfjerning ikke ubehag.

  Negative aspekter af proceduren ↑

  1. Behandling af hårfjerning er ikke nok. Faktum er, at kun de hår, der er i vækstfasen på tidspunktet for proceduren, det vil sige omkring 30-50%, udsættes for laserens ødelæggende virkninger. Efter den første procedure observeres deres signifikante udtynding, og resten bliver mindre synlige. For fuldstændigt at slippe af med uønsket vegetation, skal du gå mindst fem sessioner. Gabet mellem dem er en til to måneder.
  2. Laser hårfjerning kan ikke udføres på garvet hud. Denne regel gælder ikke for en diodelaser.
  3. Naturlige blondiner bør ikke vælge laser hårfjerning for at håndtere unødvendig krops- eller ansigtshår. På grund af manglen på melanin har de denne metode ikke den ønskede effekt.

  Billeder før og efter laser hårfjerning

  Når du ikke kan fjerne laser hårfjerning ↑

  Kosmetologer skelner mellem absolutte og relative kontraindikationer. De første er:

  • alder op til 17 år
  • onkologi;
  • systemiske blod- og hudsygdomme (atopisk dermatitis, eksem og psoriasis);
  • diabetes og hjerte-kar-sygdomme i dekompenseret form;
  • epilepsi;
  • pulmonal tuberkulose;
  • smitsomme sygdomme.

  Relative kontraindikationer til laser hårfjerning er:

  • graviditet;
  • flere hyperpigmenterede nevi;
  • fotodermatitis;
  • godartede læsioner med tendens til progression
  • diffus giftig goiter;
  • diabetes mellitus.

  Smukt udseende i dag bliver synonymt med succes. Det skal dog huskes, at enhver procedure ikke alene kan medføre det ønskede resultat, men også komplikationer, der skal håndteres i lang tid. Derfor bør du ikke forsømme forudgående samråd med en specialist og undersøgelse af en hudlæge.

  Hvad er bedre: elektrolyse, fotoepilering eller laser hårfjerning?

  Seneste forum emner på vores hjemmeside

  • Trofast37 / Remedy for acne og acne.
  • Vasilisa / Pressoterapi effektiv til cellulite?
  • Jasmine / Hvem ved om mudderpakker?
  • Valeria / Jeg vil gøre elektrolyse - er det det værd?
  • Kate_N / Rådgive en god hårmaske

  Andre artikler

  Kommentarer

  • Tanya | 2018-04-12 22:54:49

  Hvad slags tull? Laser hårfjerning i bikiniområdet op til 2 timer. Det tager et par minutter!
  Nogen der skriver, at bagefter er alt igen, branchen, så mesteren fortalte dig sikkert, at du skal gå tilbage og løse resultatet 1-2 gange om året, jeg kan ikke se nogen problemer herom.

 • Elena | 2017-08-13 17:30:42

  Jeg går til elektrolyse i et og et halvt år

 • Victoria | 2017-03-10 09:37:12

  Kamila, jeg fjernede laser hårfjerning med Ellis, jeg var overbevist om, at håret ville forsvinde for evigt)))), men så snart jeg var færdig med banen havde jeg nok 9 gange. Et lille hår kom alle tilbage))) Vens situation er den samme, hun troede ikke på mig (jeg gjorde 7 år siden), jeg gik også for at prøve det))) og nu pabababaaaam

 • camila | 2016-10-19 02:21:51

  Enhver kan rådgive. Hvilken enhed har du brugt? Hvad er resultatet? Er det rigtigt, at laser hårfjerning ikke er værd at gøre. Og at efter fem år begynder håret at vokse igen?

 • Tatiana | 2016-02-06 09:39:50

  Alt er tilgængeligt og tilgængeligt, information er over kanten.

 • Nina | 2015-01-22 15:12:27

  Meget tilfreds med resultatet. Indvendig gør de alt rigtig godt. Ærligt advaret hvor mange procedurer der er behov for. Faktisk viste det sig mindre) "

 • Anna | 2014-11-05 10:12:09

  Jeg valgte en laser hårfjerning for mig selv. Resultatet, som de siger, på ansigtet (mere præcist fra ansigtet) - antændene ikke skete. Det gør ikke ondt meget! For eksempel er voksen meget mere smertefuld!

 • Uliana | 2014-10-08 18:54:27

  Mange tak for sådanne praktiske, forståelige og tilgængelige oplysninger.

  Hvad er bedre laser eller elektrolyse?

  Alt det samme, hvad man kan sige, men valget er altid en vanskelig test!

  Efter at have stubbet stubben allerede 2 timer efter proceduren med omhyggeligt at barbere benene, brækkede min tålmodighed endelig! Nå, hvor meget kan du? Og så var der en blå mærke bemærket. Det er alt sammen, det er på tide at løse dette problem fuldstændigt og uigenkaldeligt! - Jeg udbrød - fra i dag erklære krig mod "ubudne gæster".

  Bare hvor skal man begynde? Hvor kan man finde ud af det? Brugt en halv dag i dag på udkig efter oplysninger. Jeg er tilfreds med mig selv: Jeg identificerede to hovedmetoder til hårfjerning - laser og elektro. Livet bliver bedre. Nu er der en meget let opgave: at finde ud af, hvad der er bedre. Hvad kunne være lettere? Find online anmeldelser af læger og almindelige mennesker og sammenlign dem.

  En uge senere indså jeg, at min plan mislykkedes miserably. Dette er nødvendigt, hvor mange modstridende anmeldelser - og ikke kun klienterne selv, men også lægerne. Hjælp!

  Ca. denne samtale lyder i tankerne hos de fleste potentielle kunder, som har besluttet at slippe af med uønsket vegetation. Hvad skal man gøre, når der er så meget information?

  Sammenligning af laser- og elektrolysemetoder

  Lad os gøre et forsøg på endelig at løse dette dilemma og besvare spørgsmålet: Hvilken metode skal du vælge personligt?

  Faktisk er der i arenaen for langvarig kamp med hovedbunden 2 hovedledere: optiske metoder (laser og IPL) og elektriske strømme. Begge teknikker er rettet mod at arbejde med follikelet placeret under huden, men det er her, hvor deres lighed slutter.

  Lyset arbejder med farvede (pigmenterede) strukturer. En gang på håret absorberes fotoner af melanin og omdannes til varme, opvarmer follikelet og brænder det indefra.

  Vi træffer en informeret beslutning trin for trin

  Elektricitet har en anden virkningsmekanisme: Den tyndeste nålestyring, nedsænket i pæren, sender impulser til roden og ødelægger vækstzonen. Begge metoder har deres fordele og ulemper.

  Prøv at svare og skrive ned resultaterne, de vil hjælpe med at bestemme valg af metode, når du læser artiklen:

  1. Hvor længe er det nødvendigt at fjerne vegetationen?
  2. din Fitzpatrick farvetype og graden af ​​pigmentering af hår.
  3. Området af tilsigtet indvirkning.
  4. Hvor mange penge har du?
  5. Hvor meget tid er der til behandling?
  6. Tilstedeværelsen af ​​visse betingelser i kroppen (pacemakere, kroniske sygdomme osv.)
  7. Hvor stærk er ønsket om at slippe af med uønskede elementer?

  Hvor længe er det nødvendigt at fjerne vegetationen?

  Ved at diskutere tidsfaktoren er det vigtigt at forstå en detalje: Optik (både laser og IPL fotoepilation) vil hjælpe dig med at reducere hårvæksten betydeligt, men du skal alligevel besøge din yndlingsspecialist for at opretholde de opnåede resultater.

  Uanset hvad der er skrevet på internettet, kan laser hårfjerning kun reducere den samlede mængde hår og kan ikke garantere 100% afgivelse for evigt. Dette er et faktum bekræftet af gentagne vestlige studier og givet på FDA's hjemmeside.

  I gennemsnit spænder denne periode fra flere måneder til flere år. Hvis du udtrykker dette aspekt kvantitativt, så vil du ifølge resultaterne af udenlandske studier kunne slippe af med 70 til 90% overskydende vegetation efter kurset.

  Dette er dog enkelt og retfærdigt, hovedsagelig for ejere af mørke hår. I tilfælde af blond kan situationen ikke kun forbedre sig, men forringes også betydeligt af antallet af synlige elementer.

  Elektriske teknikere "skyde for at dræbe", det vil sige, de ødelægger roden en gang for alle. Derfor, hvis dit hovedmål aldrig er at se eller høre om hår nogensinde, såvel som om klinikpersonalet, vil elektrolyse fungere bedst.

  Din Fitzpatrick farve type og grad af hår pigmentering

  Når vi går videre til næste punkt, vil vi omhyggeligt se på os selv og kritisk vurdere hud og hårfarve. Og vi vil definere disse faktorer i den zone, der interesserer dig og din mester.

  Tilstedeværelsen af ​​tyk og mørk vegetation i kombination med bleg hud vil give det perfekte match for en laser eller IPL teknik. I dette tilfælde passerer den optiske bølge gennem det ikke-pigmenterede låg og absorberes af hårstrukturen.

  Faktum er, at lyset afslører dets egenskaber ved kontakt med malede dele. Det vil sige, at lysbølgen fra laser til epilation absorberes af melanin, som er indeholdt i mørkt hår og omgår den lette hud.

  Og hvad vil der ske, hvis du er en naturlig skat eller har en god hvile efter at have købt en vidunderlig solbrændt? Og måske forsøgte vi på tårnet et nyt værktøj til garvning?

  I denne situation vil lyseffekten være særlig smertefuld, og sandsynligheden for forbrændinger og andre komplikationer vil stige mange gange. Her optages den mest kompetente taktik til en høring med den elektriske hårfjerningsmester, da fjernelsen af ​​pærerne med strøm er helt uden relation til farveindekserne, men arbejder direkte i vækstzonen.

  Det samme gælder for blondiner, rødhårede gråhårede mennesker, da optikken ikke vil blive absorberet af håret på grund af manglen på den nødvendige mørke farve og følgelig vil være ineffektiv.

  Således vil 1-3 Fitzpatrick hudtyper være effektive og effektive til anvendelse af laser- og IPL-teknikker i kombination med mørk og medium hårfarve.

  Alle andre kombinationer vil være længere, dyrere og undertiden meningsløse eller endda farlige. I modsætning hertil arbejder den elektriske metode uafhængigt af disse parametre og vil være effektiv i enhver kombination (med korrekt anvendelse af teknikken).

  Omfanget af den påtænkte virkning

  Det er nødvendigt at bestemme, hvilken zone der skal behandles. For eksempel, hvis du har brug for at justere formen på øjenbrynene, vil den foretrukne metode tjene som elektriske metoder. Årsagen til denne anbefaling er en alvorlig komplikation af syn, når den udsættes for en laser omkring øjet.

  Elektrolyse vil give de bedste og sikre resultater, når du arbejder med en person. Hårvækst på dette område er stærkt afhængig af hormoner, og let behandling fører ofte til det modsatte resultat: I stedet for nogle få mørke skud modtager klienten stormfulde hår i stedet. Ellers fungerer begge metoder godt med nogen zoner.

  Hvis du har et ekstremt stort dæk og forventes at arbejde på et stort område, skal du nok vælge laser eller IPL til hårfjerning. Og se resultatet.

  I andre tilfælde anbefaler vi elektroepilering som den sikreste og garanterede permanente metode.

  Hvor mange penge har du?

  Et vigtigt spørgsmål, der uundgåeligt spænder potentielle besøgende til centre og klinikker til hårfjerning er prisen. Hvilken metode er mere acceptabel og overkommelig? Her er det vigtigt at forstå et par detaljer.

  For det første vil fuldstændig fjernelse af vegetation kræve flere procedurer for begge sammenlignede teknikker. Dette skyldes den cykliske vækst af hår. For elektrolyse er antallet af sessioner pr. Zone fra 3 til 6 gange. Til optik - fra 6 til 12 besøg.

  For det andet arbejder laser og IPL hurtigere, fanger flere elementer ad gangen, og strømmen fjerner en løg pr. Tidsenhed. Heraf følger, at volumenet fjernet af lyset pr. Tidsenhed er en størrelsesorden større end med en elektrisk.

  For det tredje fjerner optiske metoder ikke hele dækslet for evigt, men reducerer dets volumen væsentligt. Med risiko for yderligere genoptagelse af vækst af tidligere forsvundet hår (som følge af regenerering af deres stamceller).

  Den gennemsnitlige pris for laser hårfjerning er 5000-10000 rubler og IPL foto epilation - 3000-6000 pr. Behandling af en zone (ansigt, bikini, ryg osv.). Det vil tage 6-12 procedurer, hvilket betyder en omtrentlig pris på 18.000 for hele kurset.

  Den gennemsnitlige pris for elektrolyse er fra 5.000 til 15.000 rubler per zone. For at afslutte kurset bliver det nødvendigt at arbejde i området fra 3 til 6 gange. Hver efterfølgende session vil tage mindre og mindre tid på grund af den gradvist faldende mængde af dækningen. Den gennemsnitlige pris for hele kurset vil koste dig i mængden af ​​24.000 rubler for hele kurset.

  Baseret på ovenstående beregninger er det klart, at selvom laser- eller IPL-kurset koster lidt mindre end den fulde cyklus af de nuværende behandlinger, og det tager også meget mindre tid, skal du i det lange løb have til at gaffel ud for at understøtte lys sessioner, mens folk efter elektrolyse glemmer hår for evigt.

  Hvor meget tid er der til behandling?

  Efter at have behandlet prisen på problemet, vil vi forsøge at finde ud af, hvor meget tid vi har forladt til behandlingsforløbet. For dette er det vigtigt at præsentere og huske alle de forventede hændelser: den kommende ferie, den planlagte graviditet mv.

  Dette vil spille en vigtig rolle ved bestemmelsen af ​​metoden til fjernelse af uønsket vegetation. Som det allerede var nævnt tidligere dækker lysflashet flere pærer ad gangen, den elektriske impuls arbejder på zonen et element ad gangen. Derfor vil den første metode klare sig meget hurtigere.

  Hvis du beslutter dig for elektrolyse - være forberedt på regelmæssigt at gå i master i et gennemsnit på et år. Med andre ord, hvis du er begrænset i tiden - optik er at foretrække.

  Tilstedeværelsen af ​​visse betingelser i kroppen

  Generel sundhed vil også medvirke til at gøre et valg i en bestemt retning.

  Med hensyn til elektriske metoder vil de vigtigste kontraindikationer være tilstedeværelsen af ​​en pacemaker, metalimplantater i det berørte område, maligne sygdomme, diabetes, graviditet og akutte inflammatoriske sygdomme i behandlingsområdet.

  I tilfælde af laserteknikere - graviditet, enhver garvning, permanent makeup eller tatovering direkte på arbejdspladsen, tage fotosensibiliserende stoffer (tetracyklin, retinol, roaccutan osv.), Kemiske peeling, hudkræft, kirurgiske indgreb i zone med indflydelse, autoimmune sygdomme.

  Med komplette lister over kontraindikationer kan du finde detaljeret i afsnittene om tjenester.

  Hvor stærk er ønsket om at slippe af med uønskede elementer?

  Hvis frygten for smerte indtager et vigtigt sted i beslutningen, skal du være opmærksom på, at smertefriheden af ​​de lette metoder og den uudholdelige smerte fra den nuværende er misforståelser.

  Begge metoder bringer en vis grad af ubehag, hvis niveau varierer fra personens individuelle karakteristika. Og tilstedeværelsen af ​​forskellige muligheder for smertelindring hjælper betydeligt med at løse dette problem.

  Ud over invasive teknikker (for eksempel Lidocaine injektioner) er der ikke-invasive, såsom smertestillende midler. Hvis du får en kompetent høring og følger nøjagtigt anbefalingerne fra din mester, vil smertsyndrom ophøre med at være et konkret problem for dig.

  Resultaterne af sammenligningen af ​​laser- og elektrohårfjerning

  Sammenfattende diskuterer vi kort de grundlæggende fakta.

  Billeder fra vores samling

  • Hjælper med at reducere hårvækst (det vil sige ikke fjerne dem for evigt)
  • Effektiv mod mørkt pigment (virker ikke på let vegetation, forårsager komplikationer på mørk / garvet hud)
  • Proceduren tager ikke meget tid.
  • Omkostningerne ved en enkelt behandling af en zone fra 5000-10000 rubler
  • I gennemsnit kræves 6-12 procedurer med efterfølgende vedligeholdelsesforløb hvert halve år - et år.

  Laser hårfjerning bør kun udføres af en læge, der professionelt kan vurdere tilstanden af ​​huden og enhver form for det og risikoen for mulige bivirkninger.

  Billeder fra vores samling

  • Den eneste metode til permanent hårfjerning.
  • Lige effektivt mod enhver farve og pigmentering.
  • Proceduren er lang
  • Den gennemsnitlige omkostninger ved behandling af en zone er 5000-15000 rubler
  • Hele kurset er 3-6 sessioner, der kræves ikke yderligere besøg - den endelige metode

  Elektrolyse bør kun udføres af en specialist, der har gennemgået langvarig erhvervsuddannelse, ellers kan denne proces blive en uendelig og meningsløs "udtrækning" af håret.

  På baggrund af vores samtale i dag er det klart, at begge metoder har deres fordele og ulemper.

  Hvis du er en brunette med bleg hud, hvis du ikke har noget imod regelmæssigt at besøge en specialist og hastighed spiller en afgørende rolle for dig - laser eller IPL epilation passer perfekt.

  Enhver, der er blevet belønnet af natur med mørk hud, lys eller rødt hår, og hvem er villig til at investere tid og penge for at løse problemet en gang for alle - elektrolyse vil være den bedste løsning.

  Det er også vigtigt at huske, at begge metoder kræver høje kvalifikationer hos mesteren.

  Der er et andet meget vigtigt aspekt - hygiejne og septik. Det handler om dit liv og sundhed. Forfølgelsen af ​​den billige pris på tjenesten kan nu blive en enorm udgift til behandling i tilfælde af negative konsekvenser. Vær opmærksom på dette og betjenes kun i centre og klinikker med en medicinsk licens og under ingen omstændigheder hjemme.

  Vi må ikke glemme, at det er helt muligt at kombinere disse metoder. Takket være moderne teknologi har menneskeheden fået unikke muligheder for at forbedre udseende, og en kompetent tilgang til valg af behandling vil medføre de ønskede resultater.

  Hvad er bedre: elektrolyse eller laser hårfjerning?

  Piger stræber altid efter at være smukke og attraktive, og specialister fra kosmetologinstitutioner hjælper altid dem, men i første omgang kan kunderne tabe deres hoveder. Især kan mange mennesker ikke vælge, hvilken epilering der er bedre - elektro eller laser. Begge procedurer har deres egne egenskaber, fordele og ulemper, som for mange kan være en afgørende omstændighed, når de vælger.

  Forskelle i metoder

  Laser hårfjerning anses for at være den mest fordelagtige af alle eksisterende metoder til hårfjerning af hårde hår, da det har en delikat virkning på huden og ikke forårsager smerte. Denne teknik er baseret på effekten af ​​en stråle af lysbølger af en vis længde på pigmentmelaninet, som er indeholdt i håret og bestemmer deres farve. Melanin konverterer lysenergi til varme, hvilket medfører en stigning i temperaturen og som følge heraf ødelæggelsen af ​​hårrotten.

  Nogen tid efter proceduren falder håret ud alene, normalt er en eller to uger nok til det. Effekten af ​​laseren er overfladisk, huden er ikke beskadiget, så der er ingen risiko for infektion, og der er ikke behov for at bruge anæstesi.

  Elektrolyse er derimod betragtes som den mest smertefulde procedure, men samtidig mere effektiv. Den manipulator med hjælp fra hvilken virkningen udføres er udstyret med en meget fin nål, som specialisten indsætter under huden til roden af ​​hvert hår, så elektroden opvarmer roten og ødelægger den. Beskadiget hår fjernes straks, hvilket er en fordel i forhold til laser hårfjerning. Elektrolyse er en ganske smertefuld proces, så lokalbedøvelse anvendes, oftest anvendes lidokain.

  Forskelle i kontraindikationer

  Med alle dets fordele kan hverken elektrisk eller laserfjerning være velegnet til alle uden undtagelse, hver af dem har sine egne kontraindikationer. Begge procedurer har fælles begrænsninger:

  • graviditet og amning
  • diabetes mellitus
  • psykisk sygdom
  • onkologiske sygdomme;
  • dermatologiske sygdomme i området af indvirkning;
  • kardiovaskulære sygdomme;
  • tatoveringer, mol eller åbne hudlæsioner på det behandlede område
  • alder op til 18 år
  • smitsomme sygdomme ledsaget af feber.

  Derudover har elektrolyse sine egne kontraindikationer:

  • Tilstedeværelsen af ​​elektroniske implantater i klientens krop;
  • allergisk over for det metal, hvorfra nålelektroden er lavet;
  • intolerance over for anæstesi komponenter.

  Laser hårfjerning er forskellig fra elektrolyse til følgende begrænsninger:

  • mørk eller mørk hud
  • høj følsomhed over for laserstråling
  • hud tendens til hyperpigmentering.

  Tilstedeværelsen af ​​individuelle indikationer for hver procedure kan føre til valg i en eller anden retning. Under alle omstændigheder kan disse faktorer ikke ignoreres, da dette kan føre til ubehagelige konsekvenser. Vedligeholdelse af din tiltrækningskraft, glem ikke at passe på dit helbred.

  Andre forskelle

  Når man vælger en metode til at slippe af med uønsket hår, er det ikke nok at kende, hvordan de virker eller de eksisterende kontraindikationer. Hvis du ikke ser væsentlige forskelle i dem, der kan påvirke din beslutning, vil du blive hjulpet af specifikke indikatorer.

  Laser hårfjerning eller elektrolyse: hvilken procedure er bedre og hvad skal man vælge?

  For at kunne afgøre, om laser hårfjerning eller elektrolyse er bedre, skal du kende eksponeringsprincipperne og de mulige konsekvenser af hver af disse procedurer. Begge metoder er effektive til at fjerne uønsket hår og fortjener opmærksomhed.

  Princippet om drift og effektivitet af elektroepilering

  Metoden for elektrolyse blev populær i midten af ​​det sidste århundrede. Siden da er udstyret til hårfjerning blevet mere perfekt, men princippet om dets handling er ikke ændret. Elektrolyse kan udføres på flere måder:

  • et bedøvelsesmiddel (spray eller creme) påføres behandlingsområdet;
  • en nålelektrode indsættes under huden, så den trænger ind i hårsækkenet;
  • Betjener en række elektriske impulser, der ødelægger folliklen.
  • hår er fanget med et par pincet;
  • Der gives en elektrisk impuls, som passerer gennem hårakslen, når folliklen og ødelægger den.
  • bedøvelse anbringes på huden
  • bring nålen til hårsækken og inden for få sekunder bliver det påvirket af en vekselstrøm.

  Flash metode (avanceret termolyse):

  • et anæstetisk lægemiddel påføres huden;
  • bring nålen til pæren og handle på den med en strøm på 2000 kHz;
  • strømens høje frekvens reducerer eksponeringstiden til 0,1 sekunder;
  • Metoden er ikke egnet til behandling af områder af ansigt og bikini.

  Blandet og sekventiel bland er forskellige kombinationer af termolyse og elektrolysemetoder. Brug en af ​​disse metoder, slippe af med uønsket hår for evigt. Denne kendsgerning er en utvivlsom fordel ved teknologien. Elektrolyse kan udføres på enhver form for hår og hud.

  Da denne procedure er meget smertefuld, lægges der særlig vægt på anæstesi. Umiddelbart før sessionen injiceres ultracain eller lidokain subkutant. Denne metode anvendes også: 2-3 timer før proceduren, appliceres en Emla anæstetisk creme på huden, dækker dette sted med klæbende film og forlader indtil tidspunktet for besøget hos kosmetologen. For at opnå resultatet kræver flere procedurer. Hvor meget det afhænger af hårets tykkelse og behandlingsområdet.

  Elektrolyse kræver præcision eksponering, så det anbefales at finde en kosmetolog oplevet i denne sag. Ellers kan små ar forblive på huden. Det skal forstås, at procedurens succes er direkte afhængig af kvalifikationerne hos den specialist, der udfører den.

  Princippet om drift og effektivitet af laser hårfjerning

  Laser hårfjerning er en innovativ metode til depilation. Det består i lys og varme effekter på håret aksel og follikel. Moderne indretninger til laserfjerning gør det muligt at vælge eksponeringsparametrene i overensstemmelse med typen af ​​patientens hud. En kvalificeret mester vil kunne gennemføre en session med den maksimale effekt i dette tilfælde.

  Laserstrålen er rettet mod behandlingsområdet og ødelægger melanin i hårstang og pære ved hjælp af lysenergi. Jo flere melanocytter, desto hurtigere vil den ønskede virkning opnås. Da effektiviteten af ​​proceduren afhænger af mængden af ​​melanin, forekommer ødelæggelsen af ​​mørkt hår hurtigst. For rød og lys kræves gentagen eksponering.

  Før proceduren og efter det kan du ikke solbade i solen eller gå til solarium. Efter sessionen er rødmen af ​​huden, forbrændinger, blå mærker, ødem mulig. For at minimere disse negative virkninger påføres en beroligende creme eller gel på huden umiddelbart efter laserbehandling. I de første 2-3 dage efter depilering skal du undgå udsættelse for sollys. Du skal være forsigtig med at vaske: Kloriseret vand kan forårsage en brændende fornemmelse.

  For en vellykket hårfjerning ved hjælp af laserteknologi overvejer kosmetologen alt: hudtype, hårtype og tykkelse, tilstedeværelsen af ​​solskoldning og inflammatoriske processer på huden. Baseret på de modtagne data vælger guiden de optimale hardwareindstillinger i dette tilfælde. Procedurens effektivitet afhænger af den anvendte type udstyr.

  Hvilken metode til hårfjerning at vælge

  Laser hårfjerning, på trods af dets ømhed, betragtes stadig som en mere godartet procedure end udsmidning med elektrisk strøm. Hvis vi vurderer eksponeringssikkerheden, opfylder begge teknikker de højeste krav. Hvis prioriteten netop er fraværet af negative helbredseffekter, kan du sikkert vælge en af ​​procedurerne.

  Hvis effektivitet er vigtigst, er fordele ved elektrolysens side.

  Det vil hjælpe med at slippe af med uønsket hår i resten af ​​dit liv. Efter laser eksponering kan hårsækkene genvinde. Derfor er der efter 5-6 år gentaget kursusforløb.

  Ved hjælp af elektrolyse til en enkelt procedure kan du helt fjerne alt hår på det behandlede område. Laser hårfjerning garanterer ikke et sådant resultat, da der i eksponeringsperioden under huden altid er et tilstrækkeligt stort antal "sovende" pærer.

  Når du vælger en teknik, er det vigtigt at overveje hårets type og farve. En laser i en session kan ikke klare ødelæggelsen af ​​lys eller rødt hår.

  Der er ikke noget sådant problem for elektrolyse: det vil fjerne noget hår, uanset dens tykkelse, længde og farve. Det er ligegyldigt for hende, om der er tan og hvad er fototypen af ​​huden. Hun vil klare grå hår så godt som med mørke. Alsidighed er en konkret fordel ved elektrolyse.

  konklusion

  Efter at have analyseret fordele og ulemper ved hver af de fremlagte metoder kan man forstå: hvis der er et ønske om permanent at løse problemet, er det bedste valg elektrolyse.

  Hvis smertetærsklen er høj, og der gives prioritet til at få resultatet så hurtigt som muligt, er det nødvendigt at foretrække effekten af ​​lysenergi. Afspejler, om det er sikrere - elektrisk eller laser hårfjerning - du kan være sikker på, at begge procedurer ikke vil skade kroppen.

  Laser eller elektrolyse - hvem til hvem: fordele og ulemper ved begge metoder

  Det 21. århundredes mode er grusomt for både kvinder og mænd. Det kræver stadig ofre, men i stigende grad økonomisk. Overdreven vegetation på ben, ansigt eller armhuler er blevet uacceptabel. I dag er glat og følsom hud relevant - det ekstra hår passer ikke ind i billedet på nogen måde. Kosmetologi tilbyder mange metoder til fjernelse af håret - retten til at vælge er din. For at tage en velinformeret beslutning er det først og fremmest nødvendigt at undersøge detaljeret information om hvilke ulemper, fordele og kontraindikationer elektrolyse eller laserepilation som de mest populære metoder har.

  indhold

  Videotips om valg af hårfjerningsmetode ↑

  Elektrolyse - hvad er kernen i metoden ↑

  Elektrolyse optrådte i Europa i firserne af det tyvende århundrede. Metoden er baseret på effekten af ​​elektrisk strøm på hårsækken. Under huden er der en nålelektrode. Gennem den anvendes det, hvilket ødelægger folliklen.

  Denne hårfjerningsprocedure kan udføres ved flere metoder:

  1. Pincetmetode er, at hvert enkelt hår er taget med en tynd pincettelektrode forbundet til maskinen. På hårakslen når strømmen folliklen og ødelægger den. Eksponeringstiden for et hår er en og en halv til to minutter. Denne blide og absolut smertefri metode er uegnet til epilering på store hudområder, fordi det kræver meget tid.
  2. Termolyse. For at opnå resultatet, anvendes den destruktive virkning af højfrekvent vekselstrøm, hvis puls forårsager øjeblikkelig koagulering af de omgivende væv.
  3. Elektrolyse. Her er hårpæren, hvor en nålelektrode er indsat, udsat for en likestrøm. De frigivne natriumioner interagerer med vævsvæsken. Som et resultat dannes der en alkalimikrodose, som ødelægger folliklen.
  4. Blandet metode. Termolyse og elektrolyse anvendes samtidigt.
  5. Flash-metoden er en avanceret termolyse. Kun den aktuelle frekvens er anderledes - det er 2000 KHz. På grund af højfrekvensen reduceres eksponeringstiden til 0,1 sekunder. Isolerede nålelektroder anvendes. Smerter og traumer er minimal. Denne metode kan kun anvendes på arme og ben.
  6. Sequietal blanding er den samme blandingsmetode, men har gennemgået en række forbedringer. Effektiviteten af ​​den ødelæggende virkning stiger flere gange på grund af et fald i strømmen af ​​likestrømmen på tidspunktet for pulsen. Smerter er reduceret.
  7. Sequiet Flash - en avanceret flash metode. Sinusformet vekselstrøm med høj frekvens gør det muligt for lægen at manøvrere afhængigt af hårets kvalitet: Jo tykkere håret er, desto højere er strømmen, og jo kortere bliver pulsen.

  Under elektrolyse indsættes en nålelektrode under huden.

  Hvorfor vælge elektrolyse: fordele ved metoden ↑

  1. Procedurens effektivitet. Ved at ty til elektrolyse, kan du slippe af med hår er ikke et år eller endda ti år, men for evigt. For at opnå det planlagte resultat er der som regel tre procedurer med et interval på tre til fire uger til flere måneder tilstrækkelige. Efter at have fjernet en pære, skal du huske at i det næste hår fortsætter med at vokse.
  2. Fremgangsmåden kan anvendes til enhver form for hud og enhver hårfarve.
  3. Elektrolyse koster meget billigere end laser eller fotoepilering.

  Elektrolyseproceduren giver dig mulighed for at slippe af med håret ikke for et år eller to, men for en levetid.

  Tre skeer tjære: ulemperne ved elektrolyse ↑

  • Ømhed og mangel på analgesi

  Under hårfjerningen bliver nødt til at lide - denne procedure er ikke behagelig. Hvorfor lokalbedøvelse ikke accepteres at anvende? Ifølge lægernes observationer er der en omvendt effekt - håret begynder at vokse med en ny kraft.

  • Komplikationer i form af ar, blemmer og betændelser.

  Da elektrolysen er i stykker, er bruddet ødelagt, og hvis der ikke overholdes de enkleste hygiejnestandarder eller på grund af egenskaberne hos patientens hud, kan komplikationer udvikle sig. Nogle gange bliver de endda et mere signifikant problem end uønsket vegetation på kroppen.

  • Procedurens succes afhænger af specialistens kvalifikationer.

  Elektrisk elektrolyse afhænger af kosmetologen, der udfører den. I USA er minimumsperioden for træning for denne hårfjerningsmetode 120 timer, og optimum er 1100. I Frankrig og Det Forenede Kongerige må kun de læger, hvis erfaring er mindst 5 år, arbejde selvstændigt.

  Billeder før og efter elektrolyseproceduren

  Kontraindikationer: Grunde til at afvise proceduren ↑

  Følgende kontraindikationer er opstillet i medicin, hvor elektrolyse er uacceptabelt:

  • smitsomme sygdomme;
  • tandspidser;
  • kroniske og akutte hudsygdomme;
  • åreknuder
  • diabetes mellitus
  • ondartede neoplasmer af huden
  • nogle former for hepatitis;
  • alvorlig iskæmisk hjertesygdom og hypertension
  • intolerance over for nikkel og guld, der udgør nålene;
  • implantering af guldtråd;
  • pacemaker;
  • intrauterin udstyr;
  • ortopædiske endoprosteser;
  • keloid sygdom

  Det er også vigtigt at bemærke, at under graviditeten er elektrolyse yderst uønsket på grund af den lavere smerte tærskel.

  Laser hårfjerning - hvad er denne metode

  Laser hårfjerning procedure er rettet mod at fjerne uønsket hår med en laser. Selektiv fotothermolyse ligger til grund for dens virkning. En del af lysstrålingen absorberes af melaninet indeholdt i håret - det sker uden at skade huden. Den resulterende termiske effekt opvarmer hårsækken og ødelægger den uden at skade omgivende væv. Som følge heraf ophører håret gradvist. Bulbulens bulb vokser over, huden bliver glat.

  Begræns en eller to procedurer vil ikke fungere - laseren er ikke lige så effektiv som elektrolyse. Det er dog denne metode, som giver mulighed for at opnå perfekt glathed og ingen hint af hår som følge heraf. Med hensyn til smerten, så er hver af dem strengt individuel. Og selvom flertallet af patienter i kosmetiske operationer kun føler sig lidt ubehag, skal lægen undertiden gøre anæstesi med en gel - hver person har smertetærskel.

  Væg fordele og ulemper ↑

  En detaljeret analyse af de tilgængelige oplysninger viser, at laser hårfjerning, som enhver anden metode, har sine fordele, ulemper og selvfølgelig kontraindikationer. Og du skal studere dem længe før du går til kosmetologikontoret.

  Under proceduren for laser hårfjerning effekter på huden, og ikke på individuelle hår

  Fordelene ved laser hårfjerning ↑

  • Procedurens varighed

  I modsætning til elektrolyse og fotoepilation er effekten ikke på et enkelt hår, men på et hudområde på ca. 18 kvadratmilimeter. Hårfjerning på overlæben tager cirka to minutter (!). For at slippe af med unødvendig vegetation i bikiniområdet, tager det kun fem til ti minutter. Hårfjerning på hånden varer ti minutter på benene - tredive.

  Laser hårfjerning giver dig mulighed for at slippe af med ansigtshår om et par minutter

  • Varigt resultat

  Efter den første laser hårfjerningsprocedure, kan du ikke huske om håret i næsten seks uger, hvis vi taler om ansigtet og tre måneder, hvis proceduren blev udført på andre dele af kroppen. I mangel af hormonelle sundhedsproblemer eliminerer et fuldt forløb af procedurer vegetationen i ti til femten år.

  Måske er en af ​​de vigtigste fordele ved denne type hårfjerning. Det skal dog bemærkes, at lokalbedøvelse i nogle tilfælde administreres til kunder. For denne specielle gel anvendes. Stadig er alles hud forskellig, og tærsklen for smertefølsomhed også. Traditionelt er de mest ømme områderne over overlæben, i armhulerne og i bikiniområdet. Ifølge afstemninger foretages anæstesi til de patienter, der depilerede, før man brugte en barbermaskine, men de, der lod sig til voks, kunne endda tage en lur i en kosmetologs stol.

  Som hovedregel forårsager laser hårfjerning ikke ubehag.

  Negative aspekter af proceduren ↑

  1. Behandling af hårfjerning er ikke nok. Faktum er, at kun de hår, der er i vækstfasen på tidspunktet for proceduren, det vil sige omkring 30-50%, udsættes for laserens ødelæggende virkninger. Efter den første procedure observeres deres signifikante udtynding, og resten bliver mindre synlige. For fuldstændigt at slippe af med uønsket vegetation, skal du gå mindst fem sessioner. Gabet mellem dem er en til to måneder.
  2. Laser hårfjerning kan ikke udføres på garvet hud. Denne regel gælder ikke for en diodelaser.
  3. Naturlige blondiner bør ikke vælge laser hårfjerning for at håndtere unødvendig krops- eller ansigtshår. På grund af manglen på melanin har de denne metode ikke den ønskede effekt.

  Billeder før og efter laser hårfjerning

  Når du ikke kan fjerne laser hårfjerning ↑

  Kosmetologer skelner mellem absolutte og relative kontraindikationer. De første er:

  • alder op til 17 år
  • onkologi;
  • systemiske blod- og hudsygdomme (atopisk dermatitis, eksem og psoriasis);
  • diabetes og hjerte-kar-sygdomme i dekompenseret form;
  • epilepsi;
  • pulmonal tuberkulose;
  • smitsomme sygdomme.

  Relative kontraindikationer til laser hårfjerning er:

  • graviditet;
  • flere hyperpigmenterede nevi;
  • fotodermatitis;
  • godartede læsioner med tendens til progression
  • diffus giftig goiter;
  • diabetes mellitus.

  Smukt udseende i dag bliver synonymt med succes. Det skal dog huskes, at enhver procedure ikke alene kan medføre det ønskede resultat, men også komplikationer, der skal håndteres i lang tid. Derfor bør du ikke forsømme forudgående samråd med en specialist og undersøgelse af en hudlæge.

 • Hvorfor har vi brug for skindhår

  Nuri til hårfjerning