Forskellige metoder til elektrolyse, anmeldelser af dem, der har prøvet det på sig selv, billeder før og efter proceduren

Æstetik og stilhed hos en kvinde er et våben, ofte stærkere end naturlig skønhed.

Fraværet af uønskede hår på benets hud, perfekte hænder, fraværet af forræderiske antenner og absolut glathed i intime steder...

Hver kvinde opnår dette på forskellige måder.

Generelle oplysninger

Men nogen vil være enige om, at scuffing med barbermaskiner, geler, cremer og sukkerpasta ikke er den mest behagelige oplevelse, hvilket tager meget tid. Heldigvis moderne skønheder, der er mange alternative metoder til hårfjerning, hvor i et vist antal procedurer du slippe af med problemet for evigt.

Elektrolyse - er en af ​​de mest gennemprøvede metoder til den tid, men stadig ikke kender alle de fordele og ulemper ved denne procedure, der er nødvendig for hudpleje efter hårfjerning, er det bedre at elektrolyse eller laser og sandsynligvis ikke har læst anmeldelser og ikke se billedet før og efter sessioner.

Vi tilbyder dig at forstå alt dette med os. Elektrolyse er en af ​​de mest effektive salonprocedurer, som giver dig mulighed for permanent at slippe af med overskydende vegetation på de rigtige områder.

Dette er en universel metode, der passer til næsten alle farver og typer af hår.

Denne hårfjerningsmetode blev opfundet i forrige århundrede (ca. 80 år siden) og anses for at være den ældste art blandt dem.

Princippet om drift og effektivitet

Et specielt apparat, hvor der er en dyse med meget små metalnåle i længde og diameter, leverer svage strømudladninger. På grund af dette opvarmes metallet.

Efter flere procedurer, som hver kan vare fra 30 til 60 minutter, kan hårfjerning betragtes som komplet. Af de døde follikler vokser hårene ikke gennem hele livet.

Denne metode anses for at være den mest effektive, fordi resultatet er gemt i et levetid, og ikke så mange procedurer er påkrævet. Normalt er sådan hårfjerning billigere end laser, men mere effektiv: efter laserprocedurer bliver det ofte sendt for at rette resultatet og fjerne de resterende hår ved hjælp af elektrisk hårfjerning.

Fordele og ulemper

Som enhver anden metode har elektrolyse sine fordele og ulemper. Hverken procedure kan prale af nogle positive øjeblikke, så det er almindeligt at vælge den mindste af to onde. Overvej fordelene ved elektrisk hårfjerning:

 • bevarelse af resultatet af livsforløbet
 • et lille antal procedurer for at opnå den ønskede virkning
 • kort varighed af sessioner
 • egnet til enhver form for uønsket vegetation;
 • Mulighed for anvendelse på ethvert område af kroppen
 • høj effektivitet.
 • øget risiko, da mesteren arbejder med en elektrisk enhed;
 • irritation af vævene omkring follikler og som følge heraf en høj grad af smertefuldhed af proceduren;
 • behovet for hårvækst i pauser mellem sessioner;
 • høj pris på plejeprodukter efter proceduren, hvilket er obligatorisk.

Og måske vil du være interesseret i, at diamant dermabrasion betragtes som en af ​​de mest blide og sikre metoder til mekanisk hudopslæmning. Du vil finde ud af her.

Pincet og nåle - hvad er forskellen

Afhængigt af den anvendte type apparat er det sædvanligt at skelne mellem to typer elektrolyse.

Denne type hårfjerning er velegnet til intime områder, betragtes som sikrere og relativt smertefri. Omkostningerne er dog højere end med nålemetoden.

En af de største ulemper er den lange behandlingstid for hvert enkelt hår (1-2 minutter), hvilket gør det umuligt at gennemføre proceduren i store områder.

 • nål

  Dette er den mere almindelige metode. Det refererer til invasiv, da nålen trænger ind i hårlampens rede. Dette er en mere smertefuld procedure, der ofte bruges til at fjerne vegetation på ben og arme.

 • Nålelektrolysemetoden har flere sorter, der afviger i karakter, strømudgang og metoden for dens virkning på hårets vækst.

  Kombinationer af forskellige kriterier og parametre skiller sig også ud i en separat type elektrolyse og har deres eget navn:

  Denne metode er ikke kun forbundet med fysiske processer, men også med kemiske. Enheden leverer en konstant strøm til nåle, hvilket fører til frigivelse af natriumioner til overfladen af ​​nåle.

  Dette stof interagerer med organiske sekretioner inde i follikelen og danner mikrodoser af alkalier. De resulterende stoffer forårsager ødelæggelsen af ​​pærerne og ødelæggelsen af ​​hår.

  Under proceduren er der brug for to elektroder: passive og aktive. Den første indsættes i patientens arm, og den aktive injiceres i vækstpærerne. I et øjeblik er den gennemsnitlige hårdødelæggelse 3-4 stykker.

  Afslutningen af ​​reaktionen er indikeret ved hydrogenbobler, som kommer ud fra folliklerne. Dead Hair Master fjerner pincet.

  Når termolyse af en bulb sockets forekommer fremgangsmåde beskrevet tidligere: en strømimpuls tilføres til nålen forårsager brat opvarmning (udstødning gnist) og destruktion af hår i vækstfasen, men denne smertefulde metode til elektrolyse har sine fordele: fjernelseshastigheden af ​​22 hår pr minut, er et ret godt resultat.

  Denne procedure kræver højtuddannede håndværkere og sterilt udstyr. Ulempen er at efter termolyse kan små ar forblive i området af folliklerne.

 • Flash metode

  Dette er en lidt forbedret termolyse; den aktuelle forsyning er af høj frekvens, og apparatets nåle er udstyret med isolering, hvilket muliggør minimering af muligheden for ardannelse og også reducerer smerte under sessionen.

  Denne metode bruges typisk til at slippe af med vegetationen på hænder og fødder, da brugen i områder med tynd og delikat hud anses for farligt.

 • Sequels flash

  Denne type elektrolyse tillader mesteren at manøvrere under hensyntagen til hårets kvalitet på huden. Denne metode bruger højfrekvent sinusformet vekselstrøm.

  Afhængig af hårets tykkelse og dybden af ​​folliklerne kan du justere strømstyrken af ​​strømmen og varigheden af ​​pulserne.

 • blend

  Denne metode er en kombination af termolyse og elektrolyse og opererer i to faser. Den første pulserende sker, medfører hurtig opvarmning og død af folliklen og den anden dannelse og ødelæggelse af alkali resterende del af den levende hår.

 • Sekvensblanding

  Forbedret blanding modifikation metode, reduceres, hvilket reducerer smertefuld procedure og gør det mere effektivt på tidspunkter, hvor den galvaniske strøm amplitude.

 • Find ud af alle fordele og ulemper ved fotoepilation, hvor relevant det er, og hvordan det adskiller sig fra alternative hårfjerningsmetoder. Alt i detaljer - her.

  Effektområder

  Elektrolyse kan bruges til at fjerne uønsket hår:

  • på hænder og fødder (hurtigere metoder, f.eks. skylle);
  • i bikiniområdet
  • på ansigtet
  • i armhulen
  • over overlæben;
  • på bagsiden;
  • på maven;
  • på tæer og hænder
  • ekstra hår omkring øjenbrynene.

  Afhængig af tykkelsen af ​​huden og graden af ​​smerte for hver zone foreslår en specialist en bestemt type og metode til elektrolyse.

  Før du fotograferer umiddelbart efter sessionen:

  Resultaterne af underarm elektroepilation, foto før og efter proceduren:

  Skive

  De mest populære enheder, som mestre bruger i processen med elektrisk hårfjerning, er importerede enheder. Dette er det spanske firma Solisa og Italian OVERLINE.

  Enhederne fra disse mærker har god kvalitet, øget sikkerhed og forskellige timere og signaler for nem betjening.

  Forberedelse og hvordan sessionen går

  Det første besøg hos mesteren indebærer at undersøge problemområder, vælge metoden til hårfjerning, bestemme antal og varighed af sessioner. Også eliminering af kontraindikationer og valg af anæstesi.

  Før proceduren bedømmer skibsføreren problemområdet, og efter 10-15 minutter begynder epilering. Alt er gjort med handsker, instrumenterne skal desinficeres.

  Enheden indsætter en nål eller rører pincetten til håret, hvorefter et par sekunder senere fjernes det døde hår med pincet.

  Vi tilbyder at se på videoen, hvordan er elektrolysesessionen:

  Kontraindikationer

  Denne metode til at slippe af med hår har en række kontraindikationer:

  • hudskader og hudsygdomme;
  • dilaterede fartøjer;
  • graviditet og amning
  • hjertesygdom;
  • smitsomme sygdomme og herpes;
  • et stort antal mol på kroppen.

  Ubehagelige konsekvenser omfatter hudirritation, hvis den er følsom; folliculitis (infektiøse abscesser i folliklerne) og dannelse af ar på stedet for de ødelagte hårrødder.

  Hvordan man opnår effekten af ​​glat og smuk hud og føler sig selvsikker i alle situationer, kan du læse i artiklen "AFT-epilation"

  Hudpleje og restaurering

  For at genopretningsperioden efter elektrolyse skal passere hurtigt og uden ubehagelige konsekvenser er det nødvendigt at følge en række regler:

  • det anbefales ikke at vaske om dagen
  • rør ikke det behandlede område med dine hænder;
  • bære naturlige fiber tøj;
  • undgå fysisk anstrengelse med sved;
  • Brug specielle lotioner og cremer, som mesteren vil anbefale;
  • det er absolut umuligt at besøge solarium for første gang;
  • Hvis hudirritation opstår, brug panthenol eller skære aloe blade.

  Patient mening og gennemsnitlige omkostninger

  Priserne for elektrolyse varierer meget. Omkostningerne afhænger af lokalet (i elite saloner samme procedure kan koste flere gange mere), type hårfjerning og zone. I gennemsnit koster en session i en almindelig hytte ca. 2.000 rubler.

  Og hvad siger kvinder, der har forsøgt alt for sig selv, om proceduren?

  elektrolyse

  Den moderne skønhedsindustri har udviklet sig meget langt i alt hvad angår forbedring af udseendet af den smukke halvdel af menneskeheden. Blandt salonprocedurer er det ærede sted besat af dem, der er designet til at lette de dejlige damer fra overdreven vegetation på kroppen. Sådanne procedurer kaldes "hårfjerning" og "depilation". Forskellen mellem disse to begreber ligger i virkningen på hårsækken og selve hårsakslen. Ved udførelsen af ​​en epilation ødelægges hårrotten, og depilationen indebærer fjernelse af kun den synlige del af den. Det er muligt at henvise barbering ved hjælp af maskinen, brug af specielle cremer og mousses til depilation procedurer. Der er flere typer hårfjerning: voksning, shugaring, foto og laser hårfjerning, samt den procedure, som vi vil være mest opmærksomme på i dag - elektroepilation.

  Særlige egenskaber

  Elektrisk hårfjerning indebærer følgende aktionsalgoritme: Ved hjælp af en speciel anordning til elektrolyse indsættes en meget tynd nålelektrode i hårsækken. En udledning af strøm passerer gennem den, hvilket skaber en høj temperatur i indflydelseszonen, "udbrænder" hårrotten. Takket være denne aggressive tilgang forsvinder uønskede hår for evigt.

  Hvordan og hvor har de det?

  Proceduren for elektrolyse udføres i specialiserede kosmetologiske centre og skønhedssaloner af professionelle kosmetologer. Du skal først komme til høringen og diskutere alle nyanser med en specialist, da elektroepilering har kontraindikationer. Du skal også vide, at det gør det ganske ubehageligt og længe. Lægen vil anbefale et bedøvelsesmiddel til dig og foreskrive et forløb af procedurer afhængigt af problemets sværhedsgrad.

  Elektrisk hårfjerning udføres ved hjælp af en speciel enhed. De mest populære er fra ROS »S, såsom Depil-Plus 13 Mhz, Depil Plus 2, Kh-12 Plus, samt ActiveX Ultimisystem Plus Active Line og den russiske elektroepilator EHVCH-20-MTUCI. Disse enheder ikke kun effektivt og hurtigt klare overskydende hår, men også beskytte huden under proceduren. Hver enhed, der præsenteres, har sine egne egenskaber og parametre, som din kosmetolog skal fortælle dig om for at danne den mest nøjagtige ide om, hvilken effekt du kan opnå med denne epilatormodel.

  Generelt er proceduren for elektrolyse ret almindelig, den udføres i mange centre af kosmetologi. I distriktet nordøstlige administrative Okrug i Moskva alene er der mere end 300 saloner, der tilbyder denne procedure.

  Der er flere typer elektrolyse, som afhænger af den anvendte type elektrode:

  • Pincer metode. Betydningen af ​​denne procedure er beslaglæggelsen af ​​hvert enkelt hår med en slags "pincet", der transmitterer strøm. Denne metode er god, fordi den er ret smertefri, og med sin hjælp kan du håndtere så følsomme områder som ansigt og bikini. Procedurens varighed er imidlertid meget lang - det tager næsten 2 minutter at fjerne hvert hår, derfor anbefales det kun at udføre det kun på små områder af huden med ikke for tykt hår;
  • Nåle metode. Hårsækken er ødelagt ved indføring af en ledende nålelektrode ind i den. Disse nåle er lavet af forskellige materialer (specielle medicinske legeringer, med Teflon eller guldbelægning) og har en anden form og tykkelse.

  Nålelektrolyse er opdelt i flere underarter:

  • Termolyse. Processens kerne ligger i højfrekvente effekter af vekselstrøm med lav spænding. Dette er en af ​​de mest smertefulde metoder, som indebærer injektion af anæstesi til behandlede områder af huden. Termolyse i ansigtsområdet er udelukket;
  • Galvanisk elektrolyse. Hårrotten er udsat for likestrøm. Omkring nålen dannes natriumioner, som, der interagerer med hudsekretioner, danner en alkalisk opløsning, som negativt påvirker hårpæren. Elektrolyse er mindre smertefuldt, men procedurens hastighed er ret lav;
  • Blandingsmetode. Dette er en blanding af de to tidligere metoder. Til at begynde med opvarmes hårrotten ved termolyse, og derefter sker ødelæggelsen ved elektrolyse. Til elektrolyse af denne metode er der specielle edb-enheder til det bedste udvalg af kombinationen af ​​frekvens og eksponeringsgrad;
  • Sekventiel blanding. Mere avanceret version af blandingsmetoden. Deres forskel ligger i brugen af ​​lavpulsstrøm i den sekventielle metode, hvilket reducerer smerten i proceduren;
  • Flash metode. I det væsentlige er det termolyse, men ved anvendelse af højfrekvent likestrøm. Denne metode eliminerer overdreven traume til huden og reducerer smerte;
  • Sekventiel flash Det bruges til samtidig fjernelse af hår af forskellig tykkelse. Måske den hurtigste måde at gennemføre elektrolyseproceduren på.

  Valget af metode, som vil hjælpe dig i kampen mod uønskede hår, bør dikteres ved valg af behandlingszone. Elektrolyseproceduren kan udføres på ansigtet (øjenbrynsformkorrektion, overlæbebehandling for at fjerne antenner, separate zoner på hagen), arme, ben, ryg, skinker, hofter, underliv. Der er nogle begrænsninger på axillær epilation. Spiller også rollen som farve, tykkelse og tykkelse af håret. Alt dette vil fortælle dig en skønhedsekspert, som vil arbejde på dit problem.

  10 myter om elektrolyse

  Elektrisk måde at håndtere uønsket vegetation på har eksisteret i over 125 år. I løbet af denne tid viste han sig meget godt.

  Udstyret til elektrolyse har nået et højt niveau af kvalitet, rækkevidden af ​​programmer er udvidet, eksponeringsintensiteten er steget. Eksperter har fået omfattende viden, færdigheder og erfaring.

  Derfor er vi overraskede over, at denne procedure stadig er omgivet af et så stort antal vrangforestillinger.

  Er elektroepilering så skræmmende som det er skrevet på internettet?

  Det er dobbelt så mærkeligt, at disse fejlagtige domme ofte kommer fra eksperternes læber: fagfolk og læger. Dette undergraver ikke kun selve troværdigheden af ​​behandlingen, men frarøver også mange mennesker evnen til at klare det hår, der overhovedet er for evigt.

  Lad os fremhæve de mest populære myter og debunk dem.

  Føler, at enheden har en indflydelse på en svag varme eller insektbid. Imidlertid tolereres mange områder, som f.eks. Benene eller underarmene, ganske let af de fleste mennesker.

  Derudover er moderne udstyr udstyret med et stort antal programmer for at reducere ubehag og fremskynde selve proceduren.

  Der er dog områder, hvor følsomheden er naturligt øget. For eksempel et bikini område, armhuler, og også et ansigt. Lad os ikke glemme folk med en høj tærskel af smertefølsomhed og / eller nervøsitet. I sådanne tilfælde hjælper kompetent anvendelse af anæstesi.

  I vores praksis er der tilfælde, hvor klienter sover på elektrolyseprocedurer. Derfor bør du ikke forudfinde dig selv for smerte og negativ. Mest sandsynligt vil alt ikke være så skræmmende, som du tror.

  Ved korrekt kombination af metoder til anæstesi, eksponeringstid og programparametre vil elektrolyse være ret behageligt.

  Behandlingen er lang og kedelig

  Specialisten håndterer hvert hår. Afhængig af størrelsen af ​​hårfjerningsområdet, vegetationens type og tykkelse kan derfor tiden for at opnå det endelige resultat (uden hår for evigt) variere meget.

  Men alt afhænger ikke af mesteren eller graden af ​​hårfordeling - meget afhænger af personen selv. Nogle mennesker sætter et mål og går til det: de går regelmæssigt til procedurerne, følger tidsplanen for "samlinger" og går ikke glip af sessionerne.

  Foto fra www.shutterstock.com

  Andre går fra tid til anden, tager pauser i et halvt år eller mere, barberer hår eller fjerner det på andre måder mellem sessioner. Dette er strengt forbudt, fordi det slår ned hele processen.

  Sådanne mennesker skriver anmeldelser på internettet, at elektrolyse er en meget lang og ineffektiv metode.

  Ja, det er nødvendigt at bruge tid på elektrolyse. En fuld cyklus til det endelige resultat tager i gennemsnit 1,5 år. Dette skyldes træk ved hårvækst.

  Men det betyder ikke, at du vil fortsætte elektrolysen konstant: Først gør du zonen 1 gang i 1,5-2 måneder, derefter 1 gang i 3-4 måneder. De resterende enkelthår vælges hvert halve år, indtil de holder op med at vokse overhovedet. Og her er det - den efterlængte hårfrihed for resten af ​​dit liv!

  Det er uden tvivl langt længere end at holde en barbermaskine på overfladen af ​​benene. Men på en levetids skala er dette en meget ubetydelig investering af tid. Som betaler sig ved, at kvaliteten af ​​proceduren vil spare dig for hår og unødvendige udgifter for evigt.

  Regelmæssige besøg i et halvt år og streng overholdelse af mesterens anbefalinger betyder, at du aldrig bliver nødt til at bekymre dig om dette problem igen.

  Kun egnet til små områder.

  I virkeligheden er denne teknologi lige så velegnet til begrænsede områder såvel som til store områder. Til elektrolyse passende hår af enhver farve, tykkelse og kvalitet, placeret overalt i menneskekroppen.

  Da håret fjernes en efter en, vil ingen kropsbøjning forstyrre denne proces. En specialist bevæbnet med forstørrelsesglas vil se hår af enhver farve på enhver hudtype, og den elektriske impuls er altid lige så effektiv til alt hår.

  Dyrt i forhold til andre metoder til fjernelse af hår

  For det endelige resultat kræver 5-6 sessioner af "samlinger" på grund af den cykliske vækst af hår. Men i fremtiden vil du blive spart af enhver form for omkostninger ved bekæmpelse af vegetation.

  Vi gennemførte en undersøgelse og estimerede forholdet mellem omkostningerne ved elektrolyse og shugaring. For eksempel kan du permanent fjerne hår i zonen af ​​en klassisk bikini ved hjælp af elektrolyse eller for de samme penge i 2-3 år fra tid til anden for at gøre sukkeraflejring af samme zone.

  Hvad man skal vælge - du bestemmer.

  Foto fra www.shutterstock.com

  Laser og IPL er mere effektive.

  For nylig har der været stor forvirring for at bestemme effektiviteten af ​​belysningsteknologier. Selv kosmetologer selv anser ofte laserteknologi som en permanent metode, mens denne metode kun bidrager til at reducere hårvækst, men den stopper på ingen måde.

  Den eneste FDA godkendte metode til permanent fjernelse af dækning i dag er elektrolyse.

  Årsagen til denne forskel ligger i den endelige "målsætning" af de sammenlignede teknikker: en laser eller IPL er kun rettet mod hårpigmentet, og den elektriske impuls arbejder med vækstzonen, der "befæstner" (koagulerer) det helt.

  Ar og brændes efter proceduren

  Disse komplikationer er helt udelukket med en korrekt udført procedure af erfarne hænder hos en kvalificeret mester. Derefter forbliver kun de røde pletter, som forsvinder inden for 2-4 uger (husk at solbadning på dette tidspunkt er strengt forbudt, ellers kan pigmentering forblive).

  Ikke desto mindre, som i enhver sfære, i skønhedsindustrien skal man være opmærksom på falske tjenester udført af mennesker uden ordentlig erfaring og uddannelse.

  Det er vigtigt for skibsføreren at kunne bruge apparatet til hårfjerning, indstille de korrekte intensitetsparametre på det og styre eksponeringstiden.

  Derfor bør du grundigt undersøge klinikken, som du vil stole på: Sørg for at hun har en lægeerklæring og erfarne specialister.

  Elektrolyse og lignende typer elektriske metoder har været kendt i over 125 år.

  Over tid blev proceduren gradvist moderniseret, enhederne var udstyret med et stadig bredere udvalg af programmer og parametre, der nåede højder af effektivitet og komfort. Og vigtigst af alt er sikkerheden bevist i praksis. Og dette er dit liv og sundhed.

  Moderne enheder, såsom Depilplus 13MHz og Depilplus 3, tillader fagfolk at udføre procedurer med et minimum af smerte på kort tid. Og som nævnt ovenfor er dette stadig den eneste beviste permanente metode (håret forsvinder for evigt).

  Husholdningsapparater er lige så effektive i forhold til salonbehandling

  Markedet blev fyldt med en række enheder til hjemmepleje. Reklame overbeviser os aktivt om fantastiske resultater, der kan sammenlignes med salonproceduren.

  Men det er en anden myte, da parametrene for disse enheder ikke er så intense i forhold til professionelt udstyr. Den elektriske impuls i dem er ikke stærk nok til hårfollikelens død.

  Tænk på dig selv: Kan fabrikanterne sætte dem i tilstrækkelig intensitet? Når alt kommer til alt, kan en uerfaret person nemt få en alvorlig forbrænding, og derefter sagsøge det firma, der producerede enheden.

  Ifølge amerikansk forskning godkendte FDA (US Food and Drug Administration) disse metoder som den ultimative hårfjerningsmetode.

  Det samme hår skal fjernes flere gange

  Desværre er dette en meget almindelig misforståelse. Mange fora er fulde af spørgsmål og meddelelser, som folk går i elektrolyse i årevis. Og hver gang de bliver fortalt at et par flere samlinger, og mængden af ​​hår endelig vil begynde at falde.

  Denne myte optrådte på grund af uhensigtsmæssige herrer, der kun træk hår med pincet, forkert indsætter en nål eller indstiller de forkerte parametre. I dette tilfælde kan du virkelig fjerne hår i mange år og aldrig få et resultat.

  Husk at der er 5-6 kollektioner for hver zone, hvorefter meget sparsomme eller isolerede hår forbliver. Og efter det første valg går omkring 30% af håret væk (det vil sige, at 30% af håret ikke længere garanteres at vokse fra første gang). Overvej, om dette ikke skete.

  Et præcist slag til follikelet og en korrekt valgt nuværende intensitet klare arbejdet fra første gang.

  Midlertidige metoder er foretrukne og sikrere.

  Depilatory cremer omfatter kemikalier med irriterende og allergeniske komponenter, så de har ofte den modsatte virkning. Forberedelser til lynhår kan ikke kun forårsage krænkelse af hudens farve, men også fremkalde dermatitis.

  Hjemmepilatorer fremmer udbruddet af indgroet hår, især i følsomme områder af bikini og underarms, som undertiden endda kræver kirurgi.

  Foto fra www.shutterstock.com

  Voksning er en temmelig smertefuld metode, og i hjemmebrug tager det meget tid og er besværlig.

  Alle midlertidige metoder fjerner fnughår, som til sidst degenererer til mørkt og hårdt.

  Vi har beregnet, hvor mange år du kan spare penge på elektrolyse. I gennemsnit er forholdet 2-3 år pr. Zone. Det vil sige, du kan fjerne alt hår permanent eller i løbet af disse 2-3 år for at fjerne hår ved shugaring. Fra vores synspunkt vil du være smuk lidt længere :)

  Efter en grundig analyse af de fleste misforståelser er det let at se, at elektrolyse stadig er den eneste metode, der garanterer fuldstændig bortskaffelse af uønsket vegetation.

  Hun har et århundrede og en fjerdedel af dokumenteret sikkerhed og effektivitet i kampen mod uønsket hår.

  Electekililering af bikiniområdet: er det muligt at komme af med uønsket hår permanent

  Hårfjerning, især når det kommer til bikiniområdet, har altid været en af ​​de mest dislikede kvinders forfølgelser. Uanset hvilken metode der vælges, giver det stadig visse ulemper. Du skal bruge din tid, i nogle tilfælde oplever smerte, udover du bør ikke glemme irritation på huden, voksende og andre "dyder" af hårfjerning. I mellemtiden har der siden 1916 været en måde at permanent ødelægge hårsække ved hjælp af en elektrisk strøm. Faktisk begynder elektrolysens historie i 1875, men så blev den udelukkende brugt til medicinske formål, og kun i det 20. århundrede begyndte at blive anvendt aktivt i kosmetologi. Lad os prøve at finde ud af, om denne metode er virkelig så effektiv, at du efter procedurens forløb kan glemme uønsket hår for evigt, og om det passer til bikinizonen.

  Hvad er elektrolyse af bikini-zonen

  Elektrolyse er signifikant forskellig fra alle andre metoder til fjernelse af hår. Det har et helt andet handlingsprincip. Således virker laser / fotoepilationsanordninger ved at frigive lysenergi, der absorberes af melaninpigmentet indeholdt i håret, omdannet til varme, bæres til hårpæren og ødelægger det. Og under elektrolysesessionen indsættes nålelektroden direkte i hårsækken og ødelægger den ved hjælp af strøm.

  Elektrolysemetoden er egnet til bikiniområdet, herunder dybden

  I modsætning til fotoepilation eller lasermetode, som kun er egnet til mørkt hår, da deres handling er baseret på absorption af lysenergi ved hjælp af melaninpigment, er elektroepilering effektiv til hår af enhver farve (selv grå).

  Den elektriske metode til hårfjerning passer til ethvert område af ansigt og krop. Det er helt sikkert, selvom det har en betydelig ulempe - smerte. Oftest, før proceduren er det nødvendigt at afskære området af sin bedrift med anæstetika. Huden i bikiniområdet er særligt følsom, så det er på dette sted, at elektrolyse er sværest at bære, og ubehaget forbliver i flere dage. Ikke desto mindre vælger mange kvinder, når det kommer til den intime zone, denne metode, fordi hårene der er nogle gange meget hårde og har stærke rødder, og derfor er de ikke let påvirket af en laser eller fotoepilator. Men den elektriske strøm passer godt sammen med dem.

  Under elektrolyse indsættes en nålelektrode i hårsækken og ødelægger den med en elektrisk strøm.

  Der findes følgende typer elektrolyse:

  1. Termolyse. Håret påvirkes af vekselstrøm af lav spænding og høj frekvens.
  2. Galvanisk elektrolyse. En galvanisk (direkte) strøm anvendes. Dette fører til dannelsen af ​​alkali i væv, hvilket ødelægger hårsækken. Metoden er ikke så smertefuld som termolyse.
  3. Blandet metode. Forbedret procedure, som er en kombination af termolyse og galvanisk elektrolyse.

  Blandt typerne af elektrolyse indbefatter nogle gange den såkaldte pincer-metode, som ikke kræver indføring af en nål i follikelet. Elektroden er en pinde, som ved at røre håret fører en strøm direkte gennem den. Denne metode til hårfjerning har imidlertid ikke vist sig at være effektiv, så det er ikke populært.

  Svaret på det vigtigste spørgsmål er, at det er muligt at permanent slippe af med uønsket hår i bikiniområdet ved hjælp af elektrolysemetoden, kan ikke være entydigt. Ja, hår kan forsvinde i flere år, og nogle af dem vil aldrig genoptage væksten. Men før eller senere vil nogle hår begynde at bryde igennem igen. Nogen vil have mere, nogen mindre. Det hele afhænger af deres struktur, bestemt af organismens egenskaber. En vigtig rolle er spillet af hormonelle faktorer.

  Video: Er det muligt at slippe af med uønsket hår for evigt

  Sådan forbereder du dig på elektrolyse

  For at proceduren skal være sikker og effektiv, bør forberedelsen påbegyndes på forhånd:

  1. Et par måneder før sessionen bør du opgive voks, epilator og shugaring pasta. Skift fuldstændigt til en barberkniv, så de deformerede pærer kan genoprette sig på det tidspunkt, hvor procedurerne starter.
  2. En uge før elektrolyse for at stoppe med at tage hormonelle stoffer og stoffer, der tynder blodet.
  3. I flere dage skal du holde op med solariumet.
  4. I mindst to dage før proceduren skal du ikke barbere dit hår. For at de kan blive udsat for elektrisk strøm, skal de have en længde på 3 til 5 mm.
  5. Umiddelbart før sessionen kan du bruge en blid, ikke-traumatisk hudskrubbe.

  Du kan ikke barbere umiddelbart før elektrolyse, da hårene skal nå mindst 3 mm

  Hvordan er proceduren

  Sessionelektrolyse foregår i flere faser:

  1. Diskussion med kunden om spørgsmål vedrørende kontraindikationer til proceduren. Selv om skønhedseksperten ved første konsultation fandt ud af, at de ikke er til stede, er dette igen angivet umiddelbart før sessionen.
  2. Gennemførelse af antiseptisk behandling af bikiniområdet.
  3. Smertelindring For dette kan valget af klienten og afhængigt af hans smertetærskel anvendes på forskellige måder, herunder dem, der kræver subkutan administration. Derfor, hvis bedøvelsescreme virker dårligt, hvilket ofte er tilfældet, skærer kosmetologen bikiniområdet af den såkaldte frysning.
  4. Direkte eksponering for elektrisk strøm. Nålelektroden indsættes i hårets follikel, hvorefter den straks trækkes ud med pincet.
  5. Genbehandling med antiseptisk middel.

  Video: proces af elektrolyse af bikiniområdet

  Hvor mange sessioner er der brug for

  Uanset hvilken slags hardwaremetode der er tale om hårfjerning, er det umuligt at fjerne alle hårene ad gangen, fordi de er i forskellige faser af vækst:

  • anagenaktiv fase;
   catagen - udstødelsesfasen
  • telogen - hvilende fase.

  Gennem elektrolyse virker kosmetologen på håret i den aktive fase, og påvirker også delvist de i katagen. Som regel overstiger deres samlede antal ikke 15% af den samlede mængde hår. Alt andet er i en "sovende" tilstand, så du skal vente, indtil der kommer en ny del hår op på overfladen af ​​huden. Resultatet bliver derfor nødt til at gå i små skridt og bruge på det i mere end en måned.

  Desuden er ikke alle de follikler, der er berørt, ødelagt ved første forsøg, så hvis du formåede at frigøre bikiniområdet fra 15% af håret på én gang, betyder det ikke, at nogle af dem ikke vil vokse igen.

  Det antages, at for fuldstændig ophør af hårvækst er det nødvendigt at lave 3-5 procedurer med et interval på 1-1,5 måneder. Faktisk skal du måske bruge 10-20 sessioner. Hver enkelt sag er individuel, så det er svært at sige på forhånd, når det rigtige resultat vises.

  Elektrolyseffekt på hår i anagenfasen

  Procedurens varighed diskuteres af kosmetologen og klienten i hvert enkelt tilfælde. Den gennemsnitlige behandlingstid for en dyb bikini (pubis + labia + område mellem skinkerne) kan være fra 4 til 10 timer, fordi mængden af ​​hår er forskelligt for alle, ligesom det område de besætter. Det er ikke nødvendigt at slette alt på én gang. Ofte er mange timers forarbejdning opdelt i flere sessioner.

  Mænd kræver som regel mere procedurer end kvinder. Dette skyldes, at deres hårsække er meget stærkere, og hårene selv er hårde og er præget af intensiv vækst.

  I perioden efter hudhelbredelse efter elektrolyse kan der danne skorper på den.

  Kontraindikationer

  Trods alle de indlysende fordele har elektrolyse nogle negative sider. Først og fremmest er det hendes kontraindikationer:

  • graviditet og amning
  • enhver sygdom i det kardiovaskulære system
  • godartede og ondartede tumorer (på alle steder, ikke kun i det berørte område);
  • irritationer på huden i området med bikinier, sår, kamme osv.
  • mentale og neurologiske sygdomme (epilepsi i første omgang);
  • allergiske reaktioner på det materiale, hvorfra elektrospilatnålene fremstilles;
  • virale hudsygdomme;
  • dårlig blodpropper
  • diabetes mellitus
  • høj temperatur;
  • smitsomme sygdomme i perioden for eksacerbation.

  Før arbejdet påbegyndes, skal kosmetologen sikre sig, at der ikke er nogen faktorer, der kan gøre proceduren usikker.

  Nogle gange under proceduren holder klienten en neutral elektrode

  Mulige konsekvenser

  Elektrolyse fører ekstremt sjældent til vedvarende negative konsekvenser. Hun efterlader ingen ar og ar. Brændinger er kun mulige, hvis skønhedseksperten, der opretter enheden, vil gøre en alvorlig fejl, eller huden bliver for følsom. Men selv i dette tilfælde vil skaden være punkteret og med den rigtige behandling vil man ikke efterlade mærker.

  Midlertidige konsekvenser kan være som følger:

  1. Smertefornemmelser. Observeret i flere dage, så forsvinder.
  2. Rødmen og hævelse. De repræsenterer en helt naturlig reaktion af huden til traumatiske faktorer og skal passere om 2-3 dage.
  3. Bruising på steder, hvor nålen blev indsat. De vil helbrede i omkring en uge og gradvist blive til skorper.
  4. Kløe. Normalt fænomen karakteristisk for processen med at genoprette huden. Det vigtigste er ikke at kamme det under alle omstændigheder, ellers kan du ikke kun forstyrre heling, men også inficere infektionen.
  5. Inflammatorisk proces. En alvorlig og farlig komplikation som følge af indtræk af mikrober i uhelte sår, der er tilbage fra punkteringer med en nålelektrode. Hvis betændelsen er alvorlig eller specielt er der suppurations, så et presserende behov for at konsultere en læge.

  Efter elektrolyset vil huden i bikinizonen være helt glat uden indgroede hår og gennemskinnelige rødder

  Hvordan man undgår de ubehagelige virkninger af elektrolyse

  Først og fremmest er nøglen til succes og sikkerhed at vælge en god kosmetolog. Det var han, der korrekt vurderede funktionerne i hår og hud og valgte driftsmåden på enheden, kan beskytte klienten mod forbrændinger. Nå for at undgå infektion og udviklingen af ​​den inflammatoriske proces i hudhelingsprocessen bør følgende regler overholdes:

  • i løbet af ugen bør du undgå intens træning, hvilket fører til øget sved samt swimmingpool, sauna og badning;
  • indtil den fulde genopretning af huden ikke kan anvendes i bikiniområdet scrubs, lotions, cremer og andre kosmetik;
  • Mindst 2-3 gange om dagen skal huden behandles med et antiseptisk middel, som kosmetologen vil rådgive.

  anmeldelser

  Jeg vil straks sige, at mesteren orienterede mig om et år (12 sessioner med en gang om måneden), da håret går fra sovende fase til vækstfase, og indtil de alle vågner op, vil epilationen ikke blive afsluttet. Håret du vokser efter den første session er ikke håret, som vi dræbte, men nyt hår der vågnede!

  1. Vi startede med pubis. Helt på puben tog 4 timer. Master tager 20 rubler per minut + 100 rubler til en anæstesampul. I alt fik jeg 3000 rubler. Næste dag kom jeg for at rense resten af ​​mit hår i en dyb bikini. Fjernet hår fra læber. Det tog 4 timer og igen 3000 gnid.
  2. I alt tog den anden session mig 10 timer og 10.000 rubler. Håret går på øjnene!
  3. Næste gang i 6 timer gav jeg 6600 rubler.
  4. Jeg gik til 4 sessioner. For en måned siden begyndte jeg i min dumhed at drikke vitaminer til hårvækst i gruppe B, og mit hår begyndte selvfølgelig at vokse ikke kun på mit hoved. På det vigtigste sted, hvor jeg kæmper med hår, voksede nye bløde hår også. Følsomheden falder, så jeg ligger i 6 timer uden nerver, smerter og tårer på den første dag og 4 timer på den anden dag. Igen måtte jeg dele sessionen to gange på grund af stigningen i nye hår. For pengene kom ud 10.000 rubler med Ultrakaina ampuller.
  5. Femte session. Break en lang - 1,5 måneder. I løbet af denne tid er håret vokset markant mindre, stort set alle tynde, pistoler, men stadig mørke. Derfor skal de under alle omstændigheder fjernes. For helt at fjerne alt hår tog det 5,5 timer, 5,5 tusind gav til denne session.
  6. Sjette møde Hårdt mørkt hår vokser ikke længere, tyndt, tyndt, fluffy hår vokser. Helt alt hår blev fjernet i 4,5 timer. Beløbet er 4.5 tusind rubler.
  7. Fire og en halv time er 5 tusind rubler, siden Ubistezin blev prikket.
  8. Den ottende session. Jeg er træt. Hår går ikke væk, det forekommer mig, at de er blevet endnu mere. I 4,5 timer gav jeg 5000, sammen med bedøvelsen, som sidste gang.
  9. Denne gang tog det 4 timer til fuldstændig fjernelse af håret - 4200 rubler sammen med bedøvelse.
  10. Tid til fuldstændig hårfjerning tog 3 timer - 3300 rubler med smertestillende midler.
  11. Komplet fjernelse af resterende hår - 2 timer. 2000 rubler.
  12. Denne gang tog det 1,5 timer og 1.500 rubler.
  13. Den trettende session, 1,5 timer og 1500 rubler.
  14. 14 sessioner, 1,5 timer og 1500 rubler. Så vitaminer, tænkte jeg - en tur. Men nej. Rør aldrig dem igen. Jeg håber, at dette er i det mindste de sidste hår er kommet ud.

  Håret forsvinder gradvist, fra procedure til procedure.

  Cosmonast

  http://irecommend.ru/content/eto-deistvitelno-stoyashchii-sposob-udaleniya-volos

  Jeg gik flere gange til elektrolyse, men resultaterne er allerede der. Jeg blev glædeligt overrasket. Hår forsvinder ikke på én gang, men de, som mesteren har fjernet, vil bestemt ikke vokse mere. Med hvert udseende af nyt hår er det nødvendigt ikke at forsinke at gå til procedurerne og fjerne dem for at få et perfekt resultat. I gennemsnit troede jeg stort set, at det ville tage fra 3-5 procedurer i 8 til 12 måneder for at slippe af med alt hår permanent på en bestemt del af kroppen. Det hele afhænger af de individuelle egenskaber, men det vigtigste, som du behøver at vide: uanset hvilket hår du har og hvor meget vil det være - elektrolyse fjerner alt for evigt, det eneste spørgsmål er i tide. Det er vigtigt at tage godt af huden, ikke at røre sårene (skorperne vises efter proceduren), som efterhånden tørrer ud og forsvinder uden spor. Ja det gør ondt, men tolerabelt). Der er ingen ubehagelige konsekvenser, der er et stort ønske om at gå igennem hele kurset og slippe af med alt håret der forstyrrer). Det vigtigste er at have lyst, tålmodighed og attitude, og selvfølgelig at finde en erfaren, bevist mester.

  arina777

  http://irecommend.ru/content/dobrogo-vremeni-sutok-vsem-elektroepilyatsiya-deistvitelno-samyi-effektivnyi-sposob-udaleniy

  Hvis du beslutter dig for at lave en dyb bikini, skal du straks være forberedt på, at du først skal gå ofte. Da området er stort, skal det opdeles i sektioner. 3-4 gange bliver nødt til at gå for at fjerne håret en gang. Og så på hvert sted i 1,5-2 måneder. at gentage. Det tog mig 4 sessioner på 2-2,5 timer (selve epileringstid var omkring en time + omkring tiden). I den sidste del af håret vokset efter den første session var allerede fjernet. Nu går jeg med et interval på 2-4 uger for at fjerne gradvist igen. Hver gang det tager mindre og mindre tid i separate områder. Derfor viser det sig at gøre større områder, og du bliver nødt til at gå sjældnere. På puben efter den første session bruger jeg smertestillende midler til at afskære, huden er mindre følsom, håret vokser lidt, da det ikke vokser på samme tid, hvilket sparer tid på injektioner. Ikke at sige, at det ikke gør ondt. Det gør ondt, ligesom en hestevæddeløb, du føler en nålestik og en brændende fornemmelse fra den nuværende. Men tolerabel. Det vigtigste - hvis håret ikke bliver mindre - skift mesteren.

  En ny

  http://otzovik.com/review_410722.html

  Video: elektroepilering videoopkald (forberedelse, procedure, resultat)

  Når det kommer til hardwaremetoder til hårfjerning, og især om elektrolyse, er der straks skeptiske mennesker, der ikke tror på, at der er måder at slippe af med uønsket vegetation for evigt. Online kan du finde både positive og negative anmeldelser om dette problem. Begge er helt sandt. Resultatet af elektrolyse afhænger i vid udstrækning af kosmetologens professionalisme såvel som på kendetegnene hos klientens krop. Nogen skal gøre fem sessioner, og en person efter femten vil ikke se den forventede effekt. Her skal du være tålmodig og investere mange penge, men ofte er den første eller anden ende, og klienten, der næsten har nået målstregen, beslutter at give op på yderligere procedurer. Der er en anden grund til manglende opnåelse af resultatet: For at ødelægge follikelet skal skønhedseksperten tydeligt komme ind i den med en nålelektrode, og desuden glider hårpæren ikke altid fra første gang. I hvert fald, hvis du går lang og svært for målet, bliver resultatet. Et andet spørgsmål er, at det kræver meget tid og penge, og vigtigst af alt, forsvinder håret i de fleste tilfælde ikke for altid eller kun delvis.

  Elektrolyse - anmeldelser, kontraindikationer og konsekvenser, foto før og efter

  Sidens indhold:

  Elektrolyse er en kosmetisk procedure til fjernelse af uønsket hår med elektrisk strøm. De fleste kvinder siger, at det er meget effektivt, men samtidig den mest smertefulde procedure for hardwareepilation (sammenlignet med laser eller fotoepilation).

  For hvem elektrolyse er forbudt

  Elektrolyse er en effektiv måde at fjerne uønsket vegetation på. Metoden er yderst omhyggelig, da arbejdet går med hver hårpære individuelt.

  En særlig nål indsættes i hver hårfollikel, som er en elektrode.

  Under påvirkning af elektrisk strøm ødelægges de fartøjer, der fodrer hårsækkenet, og det ophører med at fungere.

  Da det destruktive middel her er elektrisk strøm, er begrænsningerne ved brugen af ​​denne metode til fjernelse af hår tæt forbundet med menneskets reaktion på elektricitet. Læs mere: Elos epilation - hvad det er, anmeldelser, ELOS foryngelse.

  arter

  1. Termolyse - hårfjerning under påvirkning af termisk destruktion. Alternerende højfrekvent strøm skaber varme, hvilket hurtigt ødelægger hårsækken. Dette gør det muligt at behandle store områder. En temmelig smertefuld procedure.
  2. Elektrolyse. Direkte strøm indføres i hver pære, deres ødelæggelse sker på grund af et alkalisk medium. Denne metode er tidskrævende, proceduren kræver meget tålmodighed, da små arealer er underkastet behandling. Men den utvivlsomme fordel ved elektrolyse er en behagelig smertefri fornemmelse. Denne metode bruger de tyndeste nåle.
  3. Blend - denne metode er baseret på veksling af direkte og vekselstrøm. Virker effektivt på alle områder af huden.
  4. Flash - strømmen af ​​den højeste frekvens, virker øjeblikkeligt, så smertefrit og hurtigt som muligt. Ved hjælp af metoden i en session kan du rydde en stor nok del af hårets krop.

  Typer af nåle

  Elektrolyseproceduren udføres ved anvendelse af forskellige typer nåle:

  • Fra en medicinsk legering, hvilken struktur omfatter nikkel og krom. Sådanne nåle anbefales til kvinder med smertebestandig hud.
  • Isolerede nåle belagt med en Teflon belægning beskytte mod skader på huden, samt reducere smerter;
  • Guldnål, dækket af 24 karat guld, vises til kvinder, der er tilbøjelige til allergiske reaktioner og tolererer ikke medicinsk fusion.

  Procedurer udført ved hjælp af elektrisk strøm har en omfattende liste over kontraindikationer.

  Elektrolyse er strengt kontraindiceret, hvis der er:

  1. Blodsygdomme og især krænkelser af koagulationsmekanismerne.
  2. Onkologiske sygdomme.
  3. Alvorlig diabetes.
  4. Kardiovaskulære sygdomme (iskæmi, hypertension, hjerteanfald).
  5. Pacemaker.
  6. Tilstedeværelsen af ​​medicinske implantater i patientens krop.
  7. Tendens til ardannelse.
  8. Åreknuder i det behandlede område.
  9. Intrauterin enhed (med bikini epilation).
  10. Hormonelle ændringer under amning og graviditet.
  11. Vitiligo, psoriasis, eksem og andre hudsygdomme i forbindelse med fjernelse.
  12. Bakterielle, svampe- eller virusinfektioner i det behandlede område.
  13. Allergisk reaktion på legeringen af ​​de metaller, hvorfra elektroden er fremstillet.
  14. Hepatitis.
  15. Øget respons på elektrisk strøm.

  Komplikationer og træk ved rehabiliteringsperioden

  Rehabiliteringsperioden kan vare fra en halv time til to uger.

  Årsagen til denne variabilitet i procedurens teknik og professionelle niveauer af kosmetologen.

  Komplikationer og bivirkninger er primært forbundet med stærkt invasive procedurer.

  invasionsevne

  For at infektionen ikke skal trænge ind i nålindsatsstedet, er to nøglepunkter tilstrækkelige:

  1. ved anvendelse af en engangs steril elektrode
  2. desinfektion af det behandlede område.

  En tynd elektrode trænger gentagne gange i epidermis, og risikoen for hudinfektion er meget høj.

  Derfor køber hver patient sådanne elektroder til sig selv, steril-pakket. Efter proceduren bortskaffes de.

  Det andet punkt, der forhindrer udviklingen af ​​betændelse, er den obligatoriske behandling af huden med desinfektionsmidler.

  Brugt 70% alkoholopløsning eller chlorhexidinopløsning.

  Hvis der er dannet inflammatoriske foci og karakteristiske papler, er det nødvendigt at få personlig høring af en hudlæge.

  ømhed

  Faktisk er elektrolyse den mest smertefulde metode til hardware epilering.

  Anæstesi i ansigt, ben og hænder udføres ved hjælp af anæstetiske cremer og geler.

  Hvis du aldrig har haft nogen allergiske reaktioner på lidokaininjektioner, kan lægen foreslå at anvende en specialbedøvelsesgel 45-60 minutter før sessionen.

  For anæstesi i et særligt følsomt område af bikini anvendes injektionsbedøvelse.

  Anæstetika anvendt i tandpleje, såsom ultracain, er velegnede.

  Inden for 40-60 minutter vil stoffet blokere nerveenderne, og proceduren vil være meget mere behagelig.

  Området over overlæben. Den maksillære nerve er ansvarlig for følsomheden af ​​dette område. Når der midlertidigt blokeres impulsoverførslen, forekommer der ikke smerte under elektrolyse.

  Moderne elektrolysemaskiner er udstyret med ozoneringsfunktion. Under en elektrisk puls leveres ozon til epilationspunktet, hvilket virker som et smertestillende middel.

  Effektiviteten af ​​denne procedure reduceres imidlertid, fordi ozon beskadiger epidermis og komplicerer rehabiliteringsperioden.

  blødning

  Kan opstå, hvis elektroden når hårpærens rod, gennemboret gennem den. Trækker sig ud over hårsækken, skader nålen ved siden af ​​blodkarrene.

  Patienter med koagulationsforstyrrelser og tager medicin, der ændrer sin koagulation, skal du fortælle din kosmetolog om det.

  I tilfælde af sådanne blødninger, vil der være behov for specielle salver for at fremskynde resorption - heparin, hepatrombin og andre.

  Pigmenteringsændring

  En forsinket bivirkning er hyperpigmentering. Kan forekomme efter 3-4 sessioner af elektrolyse. Uafhængigt bliver sådanne foci kedelige inden for 6-9 måneder.

  En anden faktor, der fører til udseendet af overskydende pigment, er solbadninger taget tidligere end 2 uger efter proceduren.

  ardannelse

  Ärdannelse er den mest ubehagelige effekt af elektrolyse. Til deres udseende fører:

  1. Medicinsk fejl. Hvis elektroden ikke er helt nedsænket i follikelet, når strømmen påføres, er det muligt for epidermis at "smelte" med efterfølgende ardannelse.
  2. Overskydende strøm.
  3. Konsekvens af infektion under elektrolyse.
  4. Individuel tendens til ardannelse.

  For at forhindre denne komplikation hos mennesker med tendens til dannelse af arr er umulig, bør de derfor nægte elektrolyse.

  I tilfælde af ardannelse hos raske patienter ordineres de med sårhelende lægemidler, som fremmer epithelialisering.

  I fremtiden kan du have brug for kurser med elektroforese, peeling eller laserpolering.

  Indgroet hår

  Nogle eksperter mener, at udseendet af indgroet hår er forbundet med en ændring i hårkanalens krumning efter ikke-professionelle fjernelse af hår.

  For at forebygge inflammation skal indgroet hår fjernes. Det antages, at alfa hydroxylsyrer i kosmetiske cremer forhindrer denne komplikation.

  Dyb bikini

  Electroepilation dyb bikini er fjernelse af skind og kønslæber ved elektrisk strøm. Meget smertefuld procedure, udføres i flere sessioner.

  Denne service bør kun ydes af fagfolk, da der er stor sandsynlighed for infektion og forskellige komplikationer.

  Et nødvendigt værktøj til denne procedure er pincet eller en nål med en elektrode. Brug for det meste pincet, fordi det efterlader det mindste smertefulde.

  Kvinder med høj følsomhed i huden, der er udsat for allergiske reaktioner, er det nødvendigt at bruge en nål med guldbelægning.

  Meninger af mennesker, der har gennemgået proceduren

  For det meste positive anmeldelser. Kvinder hævder, at proceduren er smertefuld, men effektiv.

  De vigtigste punkter, der bør overvejes, er umuligheden af ​​at opnå alt på én gang såvel som det korrekte valg af mester og salon.

  Glem ikke, at der opstår elektrolyse med skader på huden og muligheden for infektion. Derfor skal du være opmærksom på desinfektion af instrumenter, når du vælger en salon, hvor dette vil finde sted.

  Du har ret til at kræve steriliteten af ​​de nåle, der bruges, og skal gøre det.

  Også mange klager over en uerfaren mester, anmeldelser siger, at nogle af dem gør hårfjerning forkert.

  En patient klagede eksempelvis på, at mesteren, der udførte proceduren, ikke indsatte nåle i hårsækken selv, men ved siden af ​​den, hvorefter den blot fjernede håret med pincet.

  I bedste fald hjælper det ikke, og i værste fald risikerer du at få ar.

  Mange anmeldelser tyder på, at for at undgå ubehagelige konsekvenser i form af infektion, ville det være rart at købe en engangsnål til hver session.

  Sørg for at sikre, at doseringen af ​​anæstetiske lægemidler ikke overstiger normen.

  Forsøg ikke straks at indføre en stor dosis, selvom anvendelsesområdet for metoden er følsomt, kan dette føre til forkerte beregninger af den aktuelle styrke og følgelig til forbrændinger og ar.

  Margaret

  Kig efter en kompetent specialist! Jeg studerede anmeldelserne, indtil jeg besluttede.

  Har elektrolyse hår på overlæben. Efter anden session forbliver to ar. Bange for evigt. Men nej, efter 3 måneder forsvandt på en eller anden måde ubemærket.

  Samlet set tilfreds. Trods det faktum, at hårene dukkede op igen. De er blevet meget mindre, og nu bekymrer de mig ikke overhovedet.

  Valentine

  Klargør det faktum, at du ikke kan bære nederdele i tre uger efter elektrolyse.

  Proceduren på mine ben gjorde mig 3 timer. Jeg klarte mit hår, men et varicose mesh dukkede op. Ikke min metode.

  Jeanne

  Gjorde elektrolyse bikini. Det gør ondt meget. Røde prikker var et halvt år.

  Jo, selvfølgelig bringer de ikke skade på det punkt, det er ikke ar, men minder er ubehagelige.

  Eugene

  Efter den første procedure med elektrisk galvanisering på mine fødder besluttede jeg at jeg ikke ville gå længere, en skade fra den. Det er meget smertefuldt, så jeg var nødt til at skjule mine ben i mere end en måned.

  Nå, da de røde og hvide skorster faldt, begyndte hårene at vokse. Ikke en af ​​disse steder, men tæt ved. Jeg ser ingen grund til at fortsætte videre.

  Victoria

  Jeg ville virkelig gennemgå elektrolyse for at slippe af med væksten af ​​uønsket hår, men desværre fik jeg en meget dårlig specialist.

  Nål elektrode uheld kom ind i håret godt, hvorefter udledningen var udbud, og på dette tidspunkt forblev utiltrækkende ar.

  Det er synd, at jeg ikke blev advaret om denne risiko.

  Alexander

  Jeg besluttede på elektrolyse at fjerne uønsket hår i bikiniområdet.

  Efter den sædvanlige barbering vokser mit hår for hurtigt, og min hud er øm, derfor er jeg konstant irriteret. Og det medfører ubehag i det intime liv.

  Resultatet opnået fuldt ud kompenseret for denne mangel, håret stoppede sin vækst.

  marina

  Tidligere var det meget tvetydigt om proceduren for elektrolyse af hår, da der er modstridende meninger om det på internettet.

  Men i min erfaring var jeg overbevist om, at håret virkelig ikke vokser. Resultatet er tilfredsstillende.

  Prisen på elektrolyse afhænger af det valgte område, det koster mig meget lidt og tænker på et bikiniområde.

  Catherine

  Jeg har studeret alle moderne metoder i meget lang tid, så du kan stoppe hårvækst på uønskede steder.

  I sidste ende, mit valg faldt på elektrolyse menneske, og jeg kan ikke sige, at denne procedure ikke forårsager ubehag, men håret virkelig stoppet med at vokse.

  Mit ansigt kan igen vises i folk.

  Ofte stillede spørgsmål fra patienter

  1. Elektrolyse for evigt eller ej - anmeldelser

  Elektrolyse hvor meget er nok?

  I dag er elektrolyse den eneste metode til at fjerne uønsket hår permanent.

  Håret i hårsækkene er i forskellige stadier af vækst, og huden har et stort antal "sovende" hårsække, hvorfra håret endnu ikke har trænge hudoverfladen, og kan derfor ikke endnu være så langt.

  Gradvis bliver folliklerne aktiveret, håret der vokser fra dem trænger ind i hudoverfladen.

  Således vil hver ny procedure bekæmpe de nyaktiverede follikler.

  Procedurer skal gøre, så længe huden vil der ikke være aktive eller dvælende follikler (24stoma.ru).

  2. Elektrolyse - hvor mange procedurer er der brug for?

  Som vi har sagt: For at opnå det ønskede resultat er der brug for en hel række procedurer.

  Efter hver session bliver hårfjerning ved elektrolyse - nye hår vokse tyndere og tyndere.

  Det skal også bemærkes, at hvis du tidligere anvendte metode til voksbehandling eller sukker hårfjerning - hår vil være mere modstandsdygtige over for elektrolyse, og procedurer får brug for mere.

  Desuden er de dybtliggende hårsækkene og hårsække med tykt hår skaft - til ikke altid vanskelige at fjerne efter en procedure, og kan kræve en serie af gentagne procedurer af samme hårsække.

  Det må siges, at sådanne gentagne interventioner øger risikoen for at udvikle komplikationer: udseendet af mikrotubuli, hypopigmentering af huden.

  3. Elektrolyse - Skader det?

  Hver person har sin egen smertegrænse. Imidlertid vil elektrolyse under alle omstændigheder være meget smertefuldt.

  Jo tyndere hud og jo tættere follikelets placering til nerveenden - jo mere smertefulde proceduren.

  Yderligere smertefaktorer er. nuværende intensitet (jo højere, jo mere smertefuldt) og den anvendte type nål.

  Elektrolyse nåle er opdelt i to typer: ikke isoleret og isoleret. Ikke isolerede nåle udfører strøm langs hele længden af ​​follikel og omgivende væv, hvilket gør proceduren mere smertefuld.

  Isoleret nål nuværende fokus kun på celler, der er ansvarlige for hårvækst i bunden af ​​folliklen, hvilket i nogen grad reducerer smerte.

  4. Hvor lang tid virker elektrolyseproceduren?

  Hvert område af kroppen kræver en anden mængde behandlingstid. Det afhænger af hårets tilstand og deres mængde.

  For eksempel antyder elektrolyse på overlæben - anmeldelser at 1 session kan vare fra 15 til 40 minutter.

  Laser hårfjerning af samme område kræver kun 4 eller 8 minutter.

  Skader eller fordele

  Ømhed, høj risiko for infektion og mange bivirkninger gør elektrolyse ikke den mest populære blandt beauticians. Læs mere: Home photoepilator - anmeldelser, hvilken er bedre at købe, bedømmelse.

  Denne hårde arbejde er tidskrævende, og sandsynligheden for eksterne (ardannelse og brænder) og interne (blødning) ubehagelige konsekvenser er temmelig høj.

  Samtidig kan elektrolyse være et godt valg til fjernelse af grå og vellus hår.

  Hendes andet positive punkt er evnen til at arbejde med huden af ​​enhver fototype og hårfarve. Dette er imidlertid fordel ved elektrolyseproceduren.

  Depilatory cream veet

  Hårlængde til depilation med voks, sukker og phyto-harpiks